#breakoutcreamsabah Instagram Photos & Videos

breakoutcreamsabah - 2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #breakoutcreamsabah and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
0.8
Average comment
0
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Mcm lama nda share feedback kan 😁
.
.
Nah hakak belanja 1feedback osem di petang sabtu yg biziii ni ~ 🌹
.
.
Kulit mmg putih tp tambah putih,jerawat pasir di dahi dah kurang..jerawat hanya tggl bekas sis ! 💋 .
.
hebat ka hebat? #breakoutcream mmg nda pena mengecewakan..hakak is tumpang gumbiraaa 💃
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 2 14 September, 2019

Pagi nih dira nak share feedback daripada customer kami yang mengalami masalah Jeragat yang agak teruk 😥
.
.
Alhamdulillah, hampir sebulan menggunakan breakout cream ni, masalah Jeragat customer berkurangan sangat2 dan tona kulit lebih sekata you guys 😍
.
Yang mana mengalami masalah kulit jerawat, Jeragat dira suggest you guys wajib cuba breakout cream nih.
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

Pagi nih dira nak share feedback daripada customer kami yang mengalami masalah Jeragat yang agak teruk 😥
.
.
Alhamdulillah, hampir sebulan menggunakan breakout cream ni, masalah Jeragat customer berkurangan sangat2 dan tona kulit lebih sekata you guys 😍
.
Yang mana mengalami masalah kulit jerawat, Jeragat dira suggest you guys wajib cuba breakout cream nih.
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
1 0 13 September, 2019

.
KENALl MASALAH KULIT WAJAH ANDA💐
.
Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
.
Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut
.
Dengan Penggunaan BREAKOUT CREAM sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan kami mempunyai lebih testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka. .
.
Whatapss dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay ☺️ .
.
Dira 📲0167769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
KENALl MASALAH KULIT WAJAH ANDA💐
.
Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
.
Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut
.
Dengan Penggunaan BREAKOUT CREAM sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan kami mempunyai lebih testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka. .
.
Whatapss dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay ☺️ .
.
Dira 📲0167769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 13 September, 2019

.
PARUT JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah PARUT JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Kulit lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
PARUT JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah PARUT JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Kulit lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
1 0 13 September, 2019

.
❤️ KELEBIHAN BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)
.
Pendek kata, ada je masalah kulit muka, Cepat-cepat whatsapp Dira untuk order BREAKOUT CREAM ‼️
.
Jom menyihatkan kulit sebelum raya ! Segera dapatkan breakout cream sekarang ☺️
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
❤️ KELEBIHAN BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)
.
Pendek kata, ada je masalah kulit muka, Cepat-cepat whatsapp Dira untuk order BREAKOUT CREAM ‼️
.
Jom menyihatkan kulit sebelum raya ! Segera dapatkan breakout cream sekarang ☺️
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
WOW!!! BETUL KE NI??? BOLEH TAHAN SEBULAN???? .
.
Serious talk beb! Memang boleh!!! .
.
Hanya CALIT pada waktu MALAM sahaja sebelum tidur. .
.
Ingat‼️ SEKALI je pakai waktu malam .
Anddd tengoklah result dia seawal 3 Hari ❤️❤️❤️ .
.
Ohhh! Harga dia cuma RM35 sahaja exclude postage** .
.
FREE Gifts disediakan ❤️❤️ .
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
.
Dira 📲0167769224 .
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
WOW!!! BETUL KE NI??? BOLEH TAHAN SEBULAN???? .
.
Serious talk beb! Memang boleh!!! .
.
Hanya CALIT pada waktu MALAM sahaja sebelum tidur. .
.
Ingat‼️ SEKALI je pakai waktu malam .
Anddd tengoklah result dia seawal 3 Hari ❤️❤️❤️ .
.
Ohhh! Harga dia cuma RM35 sahaja exclude postage** .
.
FREE Gifts disediakan ❤️❤️ .
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
.
Dira 📲0167769224 .
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Ramai yang tahu tentang khasiat Epal hijau ni ✨

Antara khasiat Epal Hijau kalau kita amalkan ialah
.
.
💚mengurangkan masalah kulit berjerawat.
💚Awet muda you guys.
💚Menghaluskan kulit wajah.
💚 Memudarkan parut jerawat.
.
Tapi kalau taknak amalkan pun takpe, boleh guna je Breakout cream nih sebab kesan dia sama je seperti khasiat Epal hijau tu🤭
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai yang tahu tentang khasiat Epal hijau ni ✨

Antara khasiat Epal Hijau kalau kita amalkan ialah
.
.
💚mengurangkan masalah kulit berjerawat.
💚Awet muda you guys.
💚Menghaluskan kulit wajah.
💚 Memudarkan parut jerawat.
.
Tapi kalau taknak amalkan pun takpe, boleh guna je Breakout cream nih sebab kesan dia sama je seperti khasiat Epal hijau tu🤭
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Zaman sekarang semua nak CEPAT
.
🍏Tak perlu kunyah..
🍏Tak perlu telan..
🍏Tak perlu kemam... .
🍏Hanya perlu CALIT sahaja pada waktu MALAM😍😍😍
.
Mudah kan ??
.
BREAKOUT CREAM ni bukan produk timbang kilo tau & sudah ada KKM! So jangan risau! diimport khas dari KOREA ❤️❤️❤️
.
Nak cantik, jom dapatkan BreakOut Cream sekarang!
.
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Zaman sekarang semua nak CEPAT
.
🍏Tak perlu kunyah..
🍏Tak perlu telan..
🍏Tak perlu kemam... .
🍏Hanya perlu CALIT sahaja pada waktu MALAM😍😍😍
.
Mudah kan ??
.
BREAKOUT CREAM ni bukan produk timbang kilo tau & sudah ada KKM! So jangan risau! diimport khas dari KOREA ❤️❤️❤️
.
Nak cantik, jom dapatkan BreakOut Cream sekarang!
.
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
1 0 13 September, 2019

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock
0 0 13 September, 2019

.
"It's Saturday 💐
.
Kedai Online Dira hari hari buka tau, takde tutup tutup.
.
So for those yang nak dapatkan Breakout Cream boleh whatsapp Dira . Agak agak malas nak whatsapp just drop your number here and I will contact you asap inshaaAllah.

Dira 📱 016-7769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
"It's Saturday 💐
.
 Kedai Online Dira hari hari buka tau, takde tutup tutup.
.
So for those yang nak dapatkan Breakout Cream boleh whatsapp Dira . Agak agak malas nak whatsapp just drop your number here and I will contact you asap inshaaAllah.

Dira 📱 016-7769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Antara regular customer yang sentiasa repeat order BREAKOUT CREAM dengan Dira ❤️
.
Sweet sungguh customer dira, selalu infrom bagitahu Breakout cream dah sampai 😌
.
Bersyukur sangat Allah selalu temukan dengan customer yang baik-baik.. Alhamdulillah.
.
Bagi customer nak order breakout cream & Skincare Breakout cream boleh terus whatapss dira okayh 😊
.
Dira, 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Antara regular customer yang sentiasa repeat order BREAKOUT CREAM dengan Dira ❤️
.
Sweet sungguh customer dira, selalu infrom bagitahu Breakout cream dah sampai 😌
.
Bersyukur sangat Allah selalu temukan dengan customer yang baik-baik.. Alhamdulillah.
.
Bagi customer nak order breakout cream & Skincare Breakout cream boleh terus whatapss dira okayh 😊
.
Dira, 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 13 September, 2019

.
Alhamdulillah.. Tqsm my dear customer ❤️
.
.
Customer dira semua sweet sangat selalu infrom bagitahu Breakout cream dah sampai😌
.
.
Ikut tips penggunaan yang Dira bagi nih ya😊
.
.
Yang mana nak join postage cepatttttt Whatsapp Dira terus okay.
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock

.
Alhamdulillah.. Tqsm my dear customer ❤️
.
.
Customer dira semua sweet sangat selalu infrom bagitahu Breakout cream dah  sampai😌
.
.
Ikut tips penggunaan yang Dira bagi nih ya😊
.
.
Yang mana nak join postage  cepatttttt Whatsapp Dira terus okay.
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock
0 0 13 September, 2019

JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Skin lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Skin lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Adakah anda atau keluarga mahupun rakan terdekat mengalami masalah seperti ini? .
.
Haaa... BREAKOUT SKINCARE is the BEST solution! .
.
Anda hanya perlu consistent dengan dengan BREAKOUT Skincare ☺️
.
You will see the result as early as in 3 days! .
.
As simple as that 🌹 .
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Adakah anda atau keluarga mahupun rakan terdekat mengalami masalah seperti ini? .
.
Haaa... BREAKOUT SKINCARE is the BEST solution! .
.
Anda hanya perlu consistent dengan dengan BREAKOUT Skincare ☺️
.
You will see the result as early as in 3 days! .
.
As simple as that 🌹 .
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
4 Tuib breakout cream mampu mengurangkan masalah PARUT JERAWAT & JERAWAT! 🤔
.
.
Alhamdulillah, Customer nih mengalami masalah jerawat dan parut jerawat, setelah 4 Tuib menggunakan breakout cream dan ikut tips yang dira bagi masalah kulit beliau berkurangan sangat tau 😍
.
.
Yang mana ada masalah kulit tu, dira suggest u guys kena cuba breakout cream nih, seriusss memang berbaloi, harga pun mampu milik dan yang penting ada kelulusan dari KKM ya😊
.
.
Dira 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
4 Tuib breakout cream mampu mengurangkan masalah PARUT JERAWAT & JERAWAT! 🤔
.
.
Alhamdulillah, Customer nih mengalami masalah jerawat dan parut jerawat, setelah 4 Tuib menggunakan breakout cream dan ikut tips yang dira bagi masalah kulit beliau berkurangan sangat tau 😍
.
.
Yang mana ada masalah kulit tu, dira suggest u guys kena cuba breakout cream nih, seriusss memang berbaloi, harga pun mampu milik dan yang penting ada kelulusan dari KKM ya😊
.
.
Dira 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
1 0 13 September, 2019

JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Skin lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Skin lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Adakah anda atau keluarga mahupun rakan terdekat mengalami masalah seperti ini? .
.
Haaa... BREAKOUT SKINCARE is the BEST solution! .
.
Anda hanya perlu consistent dengan dengan BREAKOUT Skincare ☺️
.
You will see the result as early as in 3 days! .
.
As simple as that 🌹 .
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Adakah anda atau keluarga mahupun rakan terdekat mengalami masalah seperti ini? .
.
Haaa... BREAKOUT SKINCARE is the BEST solution! .
.
Anda hanya perlu consistent dengan dengan BREAKOUT Skincare ☺️
.
You will see the result as early as in 3 days! .
.
As simple as that 🌹 .
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
.
DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK
.
Haa yang guna Breakout Cream ni memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk!
.
Tapi, Breakout Cream dah buktikan yang semua produk kami ni tak sama macam produk local yang lain. Produk tempatan dengan standard antrabangsa.
.
Sekali dah guna dah rasa kesannya memang tak cari lainn dah!
.
Terus jadi pengguna setia dan sentiasa repeat order. Alhamdulillah😘
.
.
Dira 📱0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
.
DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK
.
Haa yang guna Breakout Cream ni memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk!
.
Tapi, Breakout Cream dah buktikan yang semua produk kami ni tak sama macam produk local yang lain. Produk tempatan dengan standard antrabangsa.
.
Sekali dah guna dah rasa kesannya memang tak cari lainn dah!
.
Terus jadi pengguna setia dan sentiasa repeat order. Alhamdulillah😘
.
.
Dira 📱0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 13 September, 2019

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
1 0 13 September, 2019

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
❤️ KELEBIHAN BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)
.
Pendek kata, ada je masalah kulit muka, Cepat-cepat whatsapp Dira untuk order BREAKOUT CREAM ‼️
.
Jom menyihatkan kulit sebelum raya ! Segera dapatkan breakout cream sekarang ☺️
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
❤️ KELEBIHAN BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)
.
Pendek kata, ada je masalah kulit muka, Cepat-cepat whatsapp Dira untuk order BREAKOUT CREAM ‼️
.
Jom menyihatkan kulit sebelum raya ! Segera dapatkan breakout cream sekarang ☺️
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
❤️ KELEBIHAN BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)
.
Pendek kata, ada je masalah kulit muka, Cepat-cepat whatsapp Dira untuk order BREAKOUT CREAM ‼️
.
Jom menyihatkan kulit sebelum raya ! Segera dapatkan breakout cream sekarang ☺️
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
❤️ KELEBIHAN BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)
.
Pendek kata, ada je masalah kulit muka, Cepat-cepat whatsapp Dira untuk order BREAKOUT CREAM ‼️
.
Jom menyihatkan kulit sebelum raya ! Segera dapatkan breakout cream sekarang ☺️
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
1 0 13 September, 2019

.
Ramai yang tahu tentang khasiat Epal hijau ni ✨

Antara khasiat Epal Hijau kalau kita amalkan ialah
.
.
💚mengurangkan masalah kulit berjerawat.
💚Awet muda you guys.
💚Menghaluskan kulit wajah.
💚 Memudarkan parut jerawat.
.
Tapi kalau taknak amalkan pun takpe, boleh guna je Breakout cream nih sebab kesan dia sama je seperti khasiat Epal hijau tu🤭
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai yang tahu tentang khasiat Epal hijau ni ✨

Antara khasiat Epal Hijau kalau kita amalkan ialah
.
.
💚mengurangkan masalah kulit berjerawat.
💚Awet muda you guys.
💚Menghaluskan kulit wajah.
💚 Memudarkan parut jerawat.
.
Tapi kalau taknak amalkan pun takpe, boleh guna je Breakout cream nih sebab kesan dia sama je seperti khasiat Epal hijau tu🤭
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Ramai yang tahu tentang khasiat Epal hijau ni ✨

Antara khasiat Epal Hijau kalau kita amalkan ialah
.
.
💚mengurangkan masalah kulit berjerawat.
💚Awet muda you guys.
💚Menghaluskan kulit wajah.
💚 Memudarkan parut jerawat.
.
Tapi kalau taknak amalkan pun takpe, boleh guna je Breakout cream nih sebab kesan dia sama je seperti khasiat Epal hijau tu🤭
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai yang tahu tentang khasiat Epal hijau ni ✨

Antara khasiat Epal Hijau kalau kita amalkan ialah
.
.
💚mengurangkan masalah kulit berjerawat.
💚Awet muda you guys.
💚Menghaluskan kulit wajah.
💚 Memudarkan parut jerawat.
.
Tapi kalau taknak amalkan pun takpe, boleh guna je Breakout cream nih sebab kesan dia sama je seperti khasiat Epal hijau tu🤭
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Zaman sekarang semua nak CEPAT
.
🍏Tak perlu kunyah..
🍏Tak perlu telan..
🍏Tak perlu kemam... .
🍏Hanya perlu CALIT sahaja pada waktu MALAM😍😍😍
.
Mudah kan ??
.
BREAKOUT CREAM ni bukan produk timbang kilo tau & sudah ada KKM! So jangan risau! diimport khas dari KOREA ❤️❤️❤️
.
Nak cantik, jom dapatkan BreakOut Cream sekarang!
.
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Zaman sekarang semua nak CEPAT
.
🍏Tak perlu kunyah..
🍏Tak perlu telan..
🍏Tak perlu kemam... .
🍏Hanya perlu CALIT sahaja pada waktu MALAM😍😍😍
.
Mudah kan ??
.
BREAKOUT CREAM ni bukan produk timbang kilo tau & sudah ada KKM! So jangan risau! diimport khas dari KOREA ❤️❤️❤️
.
Nak cantik, jom dapatkan BreakOut Cream sekarang!
.
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Zaman sekarang semua nak CEPAT
.
🍏Tak perlu kunyah..
🍏Tak perlu telan..
🍏Tak perlu kemam... .
🍏Hanya perlu CALIT sahaja pada waktu MALAM😍😍😍
.
Mudah kan ??
.
BREAKOUT CREAM ni bukan produk timbang kilo tau & sudah ada KKM! So jangan risau! diimport khas dari KOREA ❤️❤️❤️
.
Nak cantik, jom dapatkan BreakOut Cream sekarang!
.
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Zaman sekarang semua nak CEPAT
.
🍏Tak perlu kunyah..
🍏Tak perlu telan..
🍏Tak perlu kemam... .
🍏Hanya perlu CALIT sahaja pada waktu MALAM😍😍😍
.
Mudah kan ??
.
BREAKOUT CREAM ni bukan produk timbang kilo tau & sudah ada KKM! So jangan risau! diimport khas dari KOREA ❤️❤️❤️
.
Nak cantik, jom dapatkan BreakOut Cream sekarang!
.
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Ramai customer yang tak sabar nak grab Full Set Breakout Cream Skincare nih😍
.
Harga yang mampu milik setanding products antrabangsa dengan kesan yang wow sapa tak grab memang rugi habissss 😊
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
Dira 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Ramai customer yang tak sabar nak grab Full Set Breakout Cream Skincare nih😍
.
Harga yang mampu milik setanding products antrabangsa dengan kesan yang wow sapa tak grab memang rugi habissss 😊
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
Dira 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 13 September, 2019

.
Ramai customer yang tak sabar nak grab Full Set Breakout Cream Skincare nih😍
.
Harga yang mampu milik setanding products antrabangsa dengan kesan yang wow sapa tak grab memang rugi habissss 😊
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
Dira 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Ramai customer yang tak sabar nak grab Full Set Breakout Cream Skincare nih😍
.
Harga yang mampu milik setanding products antrabangsa dengan kesan yang wow sapa tak grab memang rugi habissss 😊
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
Dira 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 13 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 13 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
4 0 13 September, 2019

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock
2 0 13 September, 2019

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock
0 0 13 September, 2019

.
"It's Friday 💐
.
Kedai Online Dira hari hari buka tau, takde tutup tutup.
.
So for those yang nak dapatkan Breakout Cream boleh whatsapp Dira . Agak agak malas nak whatsapp just drop your number here and I will contact you asap inshaaAllah.

Dira 📱 016-7769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
"It's Friday 💐
.
 Kedai Online Dira hari hari buka tau, takde tutup tutup.
.
So for those yang nak dapatkan Breakout Cream boleh whatsapp Dira . Agak agak malas nak whatsapp just drop your number here and I will contact you asap inshaaAllah.

Dira 📱 016-7769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
"It's Friday 💐
.
Kedai Online Dira hari hari buka tau, takde tutup tutup.
.
So for those yang nak dapatkan Breakout Cream boleh whatsapp Dira . Agak agak malas nak whatsapp just drop your number here and I will contact you asap inshaaAllah.

Dira 📱 016-7769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
"It's Friday 💐
.
 Kedai Online Dira hari hari buka tau, takde tutup tutup.
.
So for those yang nak dapatkan Breakout Cream boleh whatsapp Dira . Agak agak malas nak whatsapp just drop your number here and I will contact you asap inshaaAllah.

Dira 📱 016-7769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 13 September, 2019

.
Antara regular customer yang sentiasa repeat order BREAKOUT CREAM dengan Dira ❤️
.
Sweet sungguh customer dira, selalu infrom bagitahu Breakout cream dah sampai 😌
.
Bersyukur sangat Allah selalu temukan dengan customer yang baik-baik.. Alhamdulillah.
.
Bagi customer nak order breakout cream & Skincare Breakout cream boleh terus whatapss dira okayh 😊
.
Dira, 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Antara regular customer yang sentiasa repeat order BREAKOUT CREAM dengan Dira ❤️
.
Sweet sungguh customer dira, selalu infrom bagitahu Breakout cream dah sampai 😌
.
Bersyukur sangat Allah selalu temukan dengan customer yang baik-baik.. Alhamdulillah.
.
Bagi customer nak order breakout cream & Skincare Breakout cream boleh terus whatapss dira okayh 😊
.
Dira, 📲 0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 11 September, 2019

.
Alhamdulillah.. Tqsm my dear customer ❤️
.
.
Customer dira semua sweet sangat selalu infrom bagitahu Breakout cream dah sampai😌
.
.
Ikut tips penggunaan yang Dira bagi nih ya😊
.
.
Yang mana nak join postage cepatttttt Whatsapp Dira terus okay.
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock

.
Alhamdulillah.. Tqsm my dear customer ❤️
.
.
Customer dira semua sweet sangat selalu infrom bagitahu Breakout cream dah  sampai😌
.
.
Ikut tips penggunaan yang Dira bagi nih ya😊
.
.
Yang mana nak join postage  cepatttttt Whatsapp Dira terus okay.
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock
0 0 11 September, 2019

.
Perbezaan yang sangat ketara bila customer share feedback sebelum dan selepas menggunakan BREAKOUT CREAM nih. 😍
.
.
Kalau dulu kulit customer ni BERJERAWAT dan Kulit Sensitif.
Alhamdulillah, selepas hampir sebulan menggunakan breakout cream ni Jerawat hampir hilang sepenuhnya.
.
.
Yang mana nak join postage untuk harini cepattt Whatapss dira terus okayh.
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Perbezaan yang sangat ketara bila customer share feedback sebelum dan selepas menggunakan BREAKOUT CREAM nih. 😍
.
.
Kalau dulu kulit customer ni BERJERAWAT dan Kulit Sensitif.
Alhamdulillah, selepas hampir sebulan menggunakan breakout cream ni Jerawat hampir hilang sepenuhnya.
.
.
Yang mana nak join postage untuk harini cepattt Whatapss dira terus okayh.
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 11 September, 2019

.
KENALl MASALAH KULIT WAJAH ANDA💐
.
Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
.
Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut
.
Dengan Penggunaan BREAKOUT CREAM sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan kami mempunyai lebih testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka. .
.
Whatapss dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay ☺️ .
.
Dira 📲0167769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
KENALl MASALAH KULIT WAJAH ANDA💐
.
Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
.
Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut
.
Dengan Penggunaan BREAKOUT CREAM sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan kami mempunyai lebih testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka. .
.
Whatapss dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay ☺️ .
.
Dira 📲0167769224 .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
0 0 11 September, 2019

.
.
DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK
.
Haa yang guna Breakout Cream ni memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk!
.
Tapi, Breakout Cream dah buktikan yang semua produk kami ni tak sama macam produk local yang lain. Produk tempatan dengan standard antrabangsa.
.
Sekali dah guna dah rasa kesannya memang tak cari lainn dah!
.
Terus jadi pengguna setia dan sentiasa repeat order. Alhamdulillah😘
.
.
Dira 📱0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
.
DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK
.
Haa yang guna Breakout Cream ni memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk!
.
Tapi, Breakout Cream dah buktikan yang semua produk kami ni tak sama macam produk local yang lain. Produk tempatan dengan standard antrabangsa.
.
Sekali dah guna dah rasa kesannya memang tak cari lainn dah!
.
Terus jadi pengguna setia dan sentiasa repeat order. Alhamdulillah😘
.
.
Dira 📱0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
2 0 11 September, 2019

.
❤️ FUNGSI BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)

Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan berkaitan dengan products & order okay 😊 .
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
❤️ FUNGSI BREAKOUT CREAM ❤️
.
🍏 Merawat kulit sensitif
🍏 Merawat kulit berminyak
🍏 Merawat kulit kering
🍏 Menghapuskan parut
🍏 Menghapuskan jerawat
🍏 Menghapuskan jeragat
🍏 (Selain itu apa yang tertera pada gambar diatas)

Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan berkaitan dengan products & order okay 😊 .
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
1 0 11 September, 2019

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
Ramai customer yang tanya dira "Apa ingredient dalam breakout cream ye? Selamat ke digunakan?"
.
Of course selamat dear !! Dah ada kelulusan KKM and sah tiada mercury 😍 Jangan risau, ini bukan product timbang kilo !!
.
Bahan utama breakout cream adalah APPLE EXTRACT & ALOEVERA EXTRACT ❤️ .
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
0 0 11 September, 2019

Top #breakoutcreamsabah posts

Esok weekend. Nak kemana ye? Ada idea tak uolss. Hee kasi la idea sikitttttt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
www.fslbeauty.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fslbeauty #fsltestimoni #fabulousskinluxury #breakoutskincare #skincareforbreakout #breakoutcreamsabah

Esok weekend. Nak kemana ye? Ada idea tak uolss. Hee kasi la idea sikitttttt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
www.fslbeauty.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fslbeauty #fsltestimoni #fabulousskinluxury #breakoutskincare #skincareforbreakout #breakoutcreamsabah
54 1 6 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
14 0 11 September, 2019

.
Ramai customer yang tanya Dira apa kelebihan BREAKOUT SOAP BERBANDING DENGAN CLEANSER BIASA? So pagi nih dira akan share dengan you guys tentang kelebihan Breakout Soap 😊
.
. 💐KELEBIHAN BREAKOUT SOAP 🧼 .
.
🌹mengurangkan masalah kulit berminyak & berjerawat.
.
.
🌹melambatkan proses penuaan dan mengekalkan awet muda.
.
.
🌹 memberikan kelembapan pada kulit wajah serta dapat mengelakkan kulit daripada kering.
.
. 🌹Membantu mengatasi masalah kulit seperti bintik hitam serta pigmentasi pada wajah.
.
.
Best ke tak best Breakout Soap nih? Harga mampu milik setanding products antrabangsa dengan harga murah untuk kuantiti yang terbaik nih. 😊
.
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
.
Dira 📲 0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Ramai customer yang tanya Dira apa kelebihan BREAKOUT SOAP BERBANDING DENGAN CLEANSER BIASA? So pagi nih dira akan share dengan you guys tentang kelebihan Breakout Soap 😊
.
. 💐KELEBIHAN BREAKOUT SOAP 🧼 .
.
🌹mengurangkan masalah kulit berminyak & berjerawat.
.
.
🌹melambatkan proses penuaan dan mengekalkan awet muda.
.
.
🌹 memberikan kelembapan pada kulit wajah serta dapat mengelakkan kulit daripada kering.
.
. 🌹Membantu mengatasi masalah kulit seperti bintik hitam serta pigmentasi pada wajah.
.
.
Best ke tak best Breakout Soap nih? Harga mampu milik setanding products antrabangsa dengan harga murah untuk kuantiti yang terbaik nih. 😊
.
.
Whatsapp Dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay 😊
.
.
Dira 📲 0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
5 0 10 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
8 0 9 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
5 0 10 September, 2019

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin

.
Mulakan pagi anda dengan runtin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.
.
Bagi diri dira sendiri products yang wajib dira guna setiap pagi dan malam semestinya AINA SKINCARE dan juga BREAKOUT CREAM (Aina Skincare fungsi dia mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan tona kulit tidak sekata serta masalah kulit yang lain, manakala Breakout cream pula treatment khas untuk Jerawat serta Jeragat)
.
.
Boleh whatsapp Dira untuk order okay 😊👌
.
.
Dira 📲0167769224
.
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah #breakoutteamsyikin
12 0 13 hours ago

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock

.
Alhamdulillah, Ramai customer grab Breakout cream untuk selesaikan masalah kulit beliau 😍
.
Products terbaik setanding products antrabangsa dengan harga yang mampu milik siapa tak grab memang rugi! Fuh.

Nak join postage, cepatttttt Whatsapp Dira terus okay ☺️
.
Special tips dan cara penggunaan breakout cream yang berkesan Dira akan share tapi hanya untuk customer dira saja🤭
.
Tunggu apa lagi, whatapss sekarang!
.
.
📲TO ORDER 016-7769224 (Dira) .
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock
2 0 13 September, 2019

.
PARUT JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah PARUT JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Kulit lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah

.
PARUT JERAWAT BERKURANGAN TAPI KULIT WAJAH LEBIH GLOWING DAN FLAWLESS KESAN CONSISTENT DENGAN BREAKOUT CREAM 😱😱😱
.
Customer mengadu masalah PARUT JERAWAT beliau hampir pulih sepenuhnya. Alhamdulillah, TAPI masalah lain pulak yang datang😂😂 .
.
Kulit lebih GLOWING & FLAWLESS. Ramai kawan- kawan yang tegur pakai products apa 😂😂 nihlah kesan bila dah consistent dengan BREAKOUT CREAM , sebab bila kulit dirawat secara semulajadi kulit akan lebih sihat dari sebelumnya💖
.
Nak order? Nak kulit cantik? Whatapss dira terus okayh😊
.
Dira 📲0167769224
.
#breakoutcream #krimjerawat #krimparut #breakoutcreamelaka #breakoutcreampahang #breakoutcreamkelantan #breakoutcreamjohor #breakoutcreampulaupinang #breakoutcreamkedah #breakoutcreamserawak #breakoutcreamsabah #breakoutcreamperlis #breakoutcreamseremban #availablestock #breakoutcreamteamhelwah
8 2 15 August, 2019