#breakoutmalaysia Instagram Photos & Videos

breakoutmalaysia - 570 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #breakoutmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
27 hours
Average like
7
Average comment
0.3
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Kalau pasal #breakoutcream ni hakak memang suka update hasil ja..Sbb BO ni memang recommended utk breakout skin! .
.
Contoh macam sis kita ni! Oya, BO ni nda mengelupaskan kulit, nipiskan, tukar kaler kulit atau sebagainya..Kalau muka nda breakout, kita pakai as skincare lock tiap malam, nanti jerawat pn nda la parking sembarang..🤭 “kena saman” terus kering tu! 😂
.
.
Kena try baru yakin! Bole ke bole? .
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Kalau pasal #breakoutcream ni hakak memang suka update hasil ja..Sbb BO ni memang recommended utk breakout skin! .
.
Contoh macam sis kita ni! Oya, BO ni nda mengelupaskan kulit, nipiskan, tukar kaler kulit atau sebagainya..Kalau muka nda breakout, kita pakai as skincare lock tiap malam, nanti jerawat pn nda la parking sembarang..🤭 “kena saman” terus kering tu! 😂
.
.
Kena try baru yakin! Bole ke bole? .
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
8 0 8 hours ago
Mcm lama nda share feedback kan 😁
.
.
Nah hakak belanja 1feedback osem di petang sabtu yg biziii ni ~ 🌹
.
.
Kulit mmg putih tp tambah putih,jerawat pasir di dahi dah kurang..jerawat hanya tggl bekas sis ! 💋 .
.
hebat ka hebat? #breakoutcream mmg nda pena mengecewakan..hakak is tumpang gumbiraaa 💃
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 2 14 September, 2019

Don’t be a dumb in a escape room! #breakoutmalaysia #breakoutavenuek #escapegame #escaperoom

Don’t be a dumb in a escape room! #breakoutmalaysia #breakoutavenuek #escapegame #escaperoom
19 0 7 September, 2019

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 0 5 September, 2019

every picture lies a story.

took Cerebrum today at Avenue K with a friend. at first, i was so intrigued by the name itself because, Cerebrum is a part of the brain. Or even, the most anterior part of the brain. Oh also the largest part of the brain.

But at the end, i knew why it was called ‘Cerebrum’. (wouldn’t want to give too much spoilers! but i would definitely recommend it to everyone who loved escape rooms)

#breakoutmalaysia

every picture lies a story.

took Cerebrum today at Avenue K with a friend. at first, i was so intrigued by the name itself because, Cerebrum is a part of the brain. Or even, the most anterior part of the brain. Oh also the largest part of the brain.

But at the end, i knew why it was called ‘Cerebrum’. (wouldn’t want to give too much spoilers! but i would definitely recommend it to everyone who loved escape rooms)

#breakoutmalaysia
4 0 30 August, 2019

Rezeki anak bilang nye 💕 .. #breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Rezeki anak bilang nye 💕 ..#breakoutcream rm40 sahaja tp di bagi nye rm50,mo bagi baki suda td tp dia bekeras namau. Ikhlas dia bilang..alhamdulillah, terima kasih yg tidak terhingga sis 💋 dan juga pada semua customer² hakak yg sporting 😎
.
.
Moga bertambah murah rezeki kamu dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
7 0 26 August, 2019

Selalu customer tanya berapa lama ya boc dpt kecutkan jerawat 🤔
.
.
bergantung pada kulit kita sis, ada yg cepat dan lambat.
.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam da boleh kecut..selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut 😊
.
.
Nah hakak belanja lagi latest testimoni pengguna #breakoutcream 💋..awesome ke awesome 😎
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Selalu customer tanya berapa lama ya boc dpt kecutkan jerawat 🤔
.
.
bergantung pada kulit kita sis, ada yg cepat dan lambat.
.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam da boleh kecut..selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut 😊
.
.
Nah hakak belanja lagi latest testimoni pengguna #breakoutcream 💋..awesome ke awesome 😎
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
6 0 25 August, 2019

Bukan SUSAH nak cantik sekarang! Haa gitu la umpamanya bila guna #breakoutcream ni..Skin cantik, soft, kusam hilang! Padahala pakai malam ja sis.
.
.
Nak tengok sebelumnya? Haa keja #mercuryskincare ! Abis satu muka! Nasib jumpa penawar..No worries BOC ni complete KKM & labtest, TANPA bahan terlarang! Paling best, import khas dr Korea tau! @neelofa pun pakai! 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

Bukan SUSAH nak cantik sekarang! Haa gitu la umpamanya bila guna #breakoutcream ni..Skin cantik, soft, kusam hilang! Padahala pakai malam ja sis.
.
.
Nak tengok sebelumnya? Haa keja #mercuryskincare ! Abis satu muka! Nasib jumpa penawar..No worries BOC ni complete KKM & labtest, TANPA bahan terlarang! Paling best, import khas dr Korea tau! @neelofa pun pakai! 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
4 0 24 August, 2019

Kulit sis ni tiada masalah jerawat,jeragat ataupun parut..tapi kulit dia kusam. Jadi dia decide mau cuba #breakoutcream..Dan skg as you all can see, alhamdulillah kulit dia makin fresh dan tidak kusam lagi ! 💋
.
.
breakout cream bukan je untuk jerawat semata² ya sisku ..breakout cream bole membantu merawat masalah lain juga 🍏
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Kulit sis ni tiada masalah jerawat,jeragat ataupun parut..tapi kulit dia kusam. Jadi dia decide mau cuba #breakoutcream..Dan skg as you all can see, alhamdulillah kulit dia makin fresh dan tidak kusam lagi ! 💋
.
.
breakout cream bukan je untuk jerawat semata² ya sisku ..breakout cream bole membantu merawat masalah lain juga 🍏
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
2 0 18 August, 2019

Evening gais ! Petang ni hakak sharing skit one of the reason kenapa wujudnya BOC ni ..😊
.
.
Breakoutcream VS produk merkuri, boleh lawan ke ni? .
.
Sapa yang pernah terkena dengan produk merkuri? Kesan dia memang buat menangis sangat kan? Haa #breakout habis! .
.
So penyelesaiannyee, try la #breakoutcream ! Bukan satu tapi ramai dah berpuas hati..nnt hakak belanja lagi testimoni ~ stay tuned 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Evening gais ! Petang ni hakak sharing skit one of the reason kenapa wujudnya BOC ni ..😊
.
.
Breakoutcream VS produk merkuri, boleh lawan ke ni? .
.
Sapa yang pernah terkena dengan produk merkuri? Kesan dia memang buat menangis sangat kan? Haa #breakout habis! .
.
So penyelesaiannyee, try la #breakoutcream ! Bukan satu tapi ramai dah berpuas hati..nnt hakak belanja lagi testimoni ~ stay tuned 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
3 2 8 August, 2019

Lagi feedback yg bole buat hakak & pengguna nye senang hati gais 💕 .
.
Bila di tgk betul² ..pic atas tu jerawat dia segar² & bernanah lagi..muka pun berminyak kan,tp pic kedua ..after 6hari pakai #breakoutcream..jerawat yg bernanah tu lesappp sis ! 😎 muka pun kurang berminyak and hakak rasa makin putih kulit dia 😍
.
.
Moga makin hari skin customer hakak ni makin pulih asbab boc..in sha allah ~ 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Lagi feedback yg bole buat hakak & pengguna nye senang hati gais 💕 .
.
Bila di tgk betul² ..pic atas tu jerawat dia segar² & bernanah lagi..muka pun berminyak kan,tp pic kedua ..after 6hari pakai #breakoutcream..jerawat yg bernanah tu lesappp sis ! 😎 muka pun kurang berminyak and hakak rasa makin putih kulit dia 😍
.
.
Moga makin hari skin customer hakak ni makin pulih asbab boc..in sha allah ~ 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
6 0 1 August, 2019

Kenapa BreakOUT Cream x boleh dipakai pada siang hari?
.

Ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan x bole sis, bole je nk pakai bila sis berada di dalam rumah..Sbb, dalam BreakOUT Cream ni tiada UV PRORECTION untuk perlindungan kulit dari sinaran matahari..Tanpa perlindungan kulit bila trdedah pda matahari kulit akan mudah sunburn dan menjadi breakout semula.Pham ke pham hihihi.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam shj? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time ni kita tidur dan berehat so time ni la paling bagus untuk merawat kulit muka 🌹 .
.
http://www.wasap.my/+60177861801/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #johor #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #parutjerawat #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #parut #nochemicalproducts #breakoutcreamjohor #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #maluapabosku #pasirgudang #breakoutcreamulutiram #breakoutmalaysia
#jerawat #bazarpaknil #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak
#Breakoutcreamkempas #agensahboc

Kenapa BreakOUT Cream x boleh dipakai pada siang hari?
.

Ramai sangat yg tanya soalan ni,sebenarnya bukan x bole sis, bole je nk pakai bila sis berada di dalam rumah..Sbb, dalam BreakOUT Cream ni tiada UV PRORECTION untuk perlindungan kulit dari sinaran matahari..Tanpa perlindungan kulit bila trdedah pda matahari kulit akan mudah sunburn dan menjadi breakout semula.Pham ke pham hihihi.
.
.
sebab tu di sarankan pakai pada waktu malam shj? seelok-eloknya pakai sebelum tidur sbb time ni kita tidur dan  berehat so time ni la paling bagus untuk merawat kulit muka 🌹 .
.
http://www.wasap.my/+60177861801/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #johor #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #parutjerawat #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #parut #nochemicalproducts #breakoutcreamjohor  #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #maluapabosku #pasirgudang #breakoutcreamulutiram #breakoutmalaysia 
#jerawat #bazarpaknil #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak 
#Breakoutcreamkempas #agensahboc
6 2 1 August, 2019

1 August 2019! Yeaayyy kering pun kalian! 😂 Menangis oo waktu dorang serang.. Ciss! Yang kat pipi tu siap besar giler & sakit ooo! Nangis tak berlagu, tapi surrender juga dengan BO..Haa padan muka! .
.
Nasib #breakoutcream bantu, kering & healing! Ok bertabahlah, Ni pun mami bole menari² sudah tengok progress..Happy guyss! Real testimoni bukan main tipu, siap close up lagi..🤣
.
.
#importkorea #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamlabuan #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan #jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakoutcreamsarawak

1 August 2019! Yeaayyy kering pun kalian! 😂 Menangis oo waktu dorang serang.. Ciss! Yang kat pipi tu siap besar giler & sakit ooo! Nangis tak berlagu, tapi surrender juga dengan BO..Haa padan muka! .
.
Nasib #breakoutcream bantu, kering & healing! Ok bertabahlah, Ni pun mami bole menari² sudah tengok progress..Happy guyss! Real testimoni bukan main tipu, siap close up lagi..🤣
.
.
#importkorea #ubatparut #kulitmukakerung #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat#ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamlabuan #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan #jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakoutcreamsarawak
24 0 1 August, 2019

habissss suda si penawar jerawat kecik² hakak..nasib je terpakai ni ,kalo nda..berkampung lama kali ah tiny bumps di muka ..almaklum la,mood hormon tgh tak stabil skrg..boc je dia kawan,lain² dia bawa gaduh 😂
.
.
mo 1bulan juga pakai tau,jimat mmg jimat sbb pakai malam je sis 😁
.
.
Bha,selamat malam gais..b4 tdo tu jgn lupa tepek #breakoutcream dulu,baru la bangun bsok pagi muka mulus dan halussss~ 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

habissss suda si penawar jerawat kecik² hakak..nasib je terpakai ni ,kalo nda..berkampung lama kali ah tiny bumps di muka ..almaklum la,mood hormon tgh tak stabil skrg..boc je dia kawan,lain² dia bawa gaduh 😂
.
.
mo 1bulan juga pakai tau,jimat mmg jimat sbb pakai malam je sis 😁
.
.
Bha,selamat malam gais..b4 tdo tu jgn lupa tepek #breakoutcream dulu,baru la bangun bsok pagi muka mulus dan halussss~ 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
9 0 31 July, 2019

Top #breakoutmalaysia posts

At the launch of Breakout. Congrats @breakout_malaysia!

At the launch of Breakout. Congrats @breakout_malaysia!
104 2 10 May, 2014

Thanks #kakaotalk for supporting our grand opening. @breakout_malaysia #breakoutmalaysia #opening #instapic #avenuek

Thanks #kakaotalk for supporting our grand opening. @breakout_malaysia #breakoutmalaysia #opening #instapic #avenuek
99 5 10 May, 2014

Thanks this amazing emcee for hosting the launch #emcee

Thanks this amazing emcee for hosting the launch #emcee
95 3 12 May, 2014

Hi semua!!! Ni lah ke’buzy’an kita hri ni😆😆😆😆..
:
:
Breakout escape experience!!! Best sgt!! I give 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️.. :
:
Really recommended pada siapa yg nk hang out ngan kawan, adik beradik, sepupu sedara tp xde aktiviti nk buat.. asyik2 boling.. asyik2 wayang😂😂
:
:
Boleh try this game ok!!! Best👍👍
:
:
Untuk breakout ada 2 tempat 👉🏻nu sentral
👉🏻avenue k
:
:
Sila cuba ok!!😍
:
:
:
:
:
#breakout
#breakoutmalaysia
#breakoutnusentral

Hi semua!!! Ni lah ke’buzy’an kita hri ni😆😆😆😆..
:
:
Breakout escape experience!!! Best sgt!! I give 5 ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️.. :
:
Really recommended pada siapa yg nk hang out ngan kawan, adik beradik, sepupu sedara tp xde aktiviti nk buat.. asyik2 boling.. asyik2 wayang😂😂
:
:
Boleh try this game ok!!! Best👍👍
:
:
Untuk breakout ada 2 tempat 👉🏻nu sentral
👉🏻avenue k
:
:
Sila cuba ok!!😍
:
:
:
:
:
#breakout
#breakoutmalaysia
#breakoutnusentral
11 0 24 July, 2018

With @leokawai at Grand Opening Cosans Coffee BANGSAR. Nice meeting you here beb #BreakoutMalaysia #Breakout #CosansCoffee

With @leokawai at Grand Opening Cosans Coffee BANGSAR. Nice meeting you here beb #BreakoutMalaysia #Breakout #CosansCoffee
151 0 3 hours ago

Repost from @breakoutmy ! Lets experience something fun here . Thx bro @Leokawai 👍 It's Arja Lee in the house with Breakout marketing. He is such a humble and cool person! Follow him @arjalee ! #arjalee #breakoutmalaysia #breakoutkl #avenuekmy #commonthreadmy #cool #christmas #selfie #wefie

Repost from @breakoutmy ! Lets experience something fun here . Thx bro @Leokawai 👍 It's Arja Lee in the house with Breakout marketing. He is such a humble and cool person!  Follow him @arjalee ! #arjalee #breakoutmalaysia #breakoutkl #avenuekmy #commonthreadmy #cool #christmas #selfie #wefie
1,183 5 16 December, 2014

Our shop on The Star Newspaper today.. #thestarnewspaper #breakoutmalaysia

Our shop on The Star Newspaper today.. #thestarnewspaper #breakoutmalaysia
62 0 13 June, 2014

✌🏻️
一早醒來就來到這裡拍攝,最後發現原來我不蠢耶 ! 超好玩 der …
Here I am at #BreakOutMY for today's shoot ! Had so much fun and realized I'm not a dumb dumb !
#LexPun
#BreakOut
#BreakOutMalaysia

✌🏻️
一早醒來就來到這裡拍攝,最後發現原來我不蠢耶 ! 超好玩 der …
Here I am at #BreakOutMY for today's shoot ! Had so much fun and realized I'm not a dumb dumb ! 
#LexPun 
#BreakOut
#BreakOutMalaysia
516 0 11 September, 2015
Was at avenue k opening event.
@avenuekmy #avenuekmy #connectingkl #breakout #breakoutmalaysia
107 1 20 June, 2014