#briyanipaste Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #briyanipaste and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
403 hours
Average like
10.1
Average comment
0.4
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@ainisah_ismail Profile picture

@ainisah_ismail

Kuantan

Malas tapi nak MAKAN. Nak makan tapi nak MASAK jugak dgn air tangan sendiri..huhuhu.

Mcmana ni🤔
Nasib ada Mr Dchef penyelamat. Buka rak capai je. 123 campak2 dah siap.😂 Tq Mr D memudahkan kerja.
Asam Pedas Ikan for Lunch Today!!.
Jemput makan semua🤗

#Dchefpaste #briyanipaste #rendangpaste #nasilemakpaste #nasiayamhainanpaste
#turmicgarlicpaste #sayasukasayajual #sayagunasayajual #makanpundapatbonus

Malas tapi nak MAKAN. Nak makan tapi nak MASAK jugak dgn air tangan sendiri..huhuhu.

Mcmana ni🤔
Nasib ada Mr Dchef penyelamat. Buka rak capai je. 123 campak2 dah siap.😂 Tq Mr D memudahkan kerja.
Asam Pedas Ikan for Lunch Today!!.
Jemput makan semua🤗

#Dchefpaste #briyanipaste #rendangpaste #nasilemakpaste #nasiayamhainanpaste
#turmicgarlicpaste #sayasukasayajual #sayagunasayajual #makanpundapatbonus
3 0 22 July, 2019
@chanlimda Profile picture

@chanlimda

Kan da cakap wangi satu rumah.
Inilah yg Mami cook utk lunch.

Jom makan.

Cook with 💖💖💖 #NyonyaLindaKitchen
#DChefPaste
#BriyaniPaste
#AyamKurma
#KobisGoreng
#AcarDarat
#NasiBriyani

Kan da cakap wangi satu rumah.
Inilah yg Mami cook utk lunch.

Jom makan.

Cook with 💖💖💖 #NyonyaLindaKitchen 
#DChefPaste
#BriyaniPaste
#AyamKurma
#KobisGoreng
#AcarDarat
#NasiBriyani
6 0 9 June, 2019
@amirahroslan_ Profile picture

@amirahroslan_

Taman L.T.A.T, Jalan Bukit Jalil Indah, Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Dia buat hal lg... .
nasibaik la sayang, so akak layankan je.. .
.
smlm dh request sambal goreng jawa,
harini request nasi briyani ayam pulak... .
.
1stime ni, hentam je la... rupa briyani tu ada tapi rasanye jadi ke idok tu kene tunggu buka puasa nt la ye.. 🙈

#1stime #nasibriyaniayam
#briyanipaste #dchef #shom
#siscubamasak #laukbukapuasa

Dia buat hal lg... .
nasibaik la sayang, so akak layankan je.. .
.
smlm dh request sambal goreng jawa, 
harini request nasi briyani ayam pulak... .
.
1stime ni, hentam je la... rupa briyani tu ada tapi rasanye jadi ke idok tu kene tunggu buka puasa nt la ye.. 🙈

#1stime #nasibriyaniayam 
#briyanipaste #dchef #shom
#siscubamasak #laukbukapuasa
35 2 22 May, 2019
@juliarieza_noorjulianaibrahim Profile picture

@juliarieza_noorjulianaibrahim

Kuala Selangor

kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer, sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2masyukkk

kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer,  sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak  uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2masyukkk
4 0 28 April, 2019
@norhaizah_ibrahim Profile picture

@norhaizah_ibrahim

kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer, sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2

kita try buat nasi briyani.. Yang mana setahun sekali pun akak belum pasti nak masak.. Sebabnya tak berapa reti 😂
.
.
Hari ni kita pakai #briyanipaste #D'Chef jer.. Sonang yakmat guna pes ni.. Tumis dan masuk dalam periuk nasi dan masak lah macam biasa.. Guna beras biasa jer,  sedap dan terasa rempah dia secukup rasa..😍
.
.
Guna setengah botol je untuk 4 pot kecik beras.. Nasi pun elok takde jelatah. Wajib ada masa bulan pose pes ni.. Senang kerja memasak mak mak  uiii..
#makanpleasure #projekSTG #projeksantai2
3 0 28 April, 2019
@syafiqa1579 Profile picture

@syafiqa1579

MASAKAN ALA CHEF DIRUMAH SENDIRI😋

Kenapa tak percaya? Segalanya MUDAH, CEPAT & SEDAP dgn paste D'CHEF🖒🖒 D'CHEF ada 6 jenis paste. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Kita ada paste 👇
Briyani ✔
Beef Rendang ✔
Tumeric with garlic ✔
Asam Pedas ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste

MASAKAN ALA CHEF DIRUMAH SENDIRI😋

Kenapa tak percaya? Segalanya MUDAH, CEPAT & SEDAP dgn paste D'CHEF🖒🖒 D'CHEF ada 6 jenis paste. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Kita ada paste 👇
Briyani ✔
Beef Rendang ✔
Tumeric with garlic ✔
Asam Pedas ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste
7 0 21 April, 2019
@syafiqa1579 Profile picture

@syafiqa1579

LAGI MUDAH DARI ABC 👌👌👌 Wanita yg bekerjaya ni balik rumah tetap masak kan. Yela nak ikat hati suami😍 Tapi bila da penat, en.suami pula minta masakkan NASI BERIYANI. Acaner tu?

Jangan risau dengan D'CHEF segalanya MUDAH. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Bukan setakat BERIYANI paste, kita ada
Beef Rendang paste ✔
Tumeric with garlic paste ✔
Asam Pedas paste ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste

LAGI MUDAH DARI ABC 👌👌👌 Wanita yg bekerjaya ni balik rumah tetap masak kan. Yela nak ikat hati suami😍 Tapi bila da penat, en.suami pula minta masakkan NASI BERIYANI. Acaner tu?

Jangan risau dengan D'CHEF segalanya MUDAH. Tinggal ikut aturan & SIAP!

Bukan setakat BERIYANI paste, kita ada
Beef Rendang paste ✔
Tumeric with garlic paste ✔
Asam Pedas paste ✔
Hainanese Chicken Rice with Chili Sauce ✔
Ready to eat Sambal Nasi Lemak ✔

Ingat ni, sekali cuba mesti NAK LAGI😋😋 Jom dapatkan paste D'CHEF😋😘✔
Www.wasap.my/0197384464/Dchefpaste

#mudahsenang #semudahABC #masakdahtaksusah #cepatsiap #pastinyasedappp #takmenyesal
#briyanipaste #rendangpaste
10 0 20 April, 2019
Done punch 3/4/2019
RM 1️⃣0️⃣9️⃣.9️⃣0️⃣
#briyanipaste 
#rendangpaste 
#dchefpaste 
#ezicleanlaundry
#minKaffe
20 0 3 April, 2019
@liana_nur92 Profile picture

@liana_nur92

Boleh pilih paste sedap jenama #Dchef untuk masakan anda menjadi lazat dan diingati selalu oleh tetamu yang merasainya .

Hubungi YANA ✌
www.wasap.my/60145079013

#PengedarDiperlukan ~ ModalRM47
#pastedchef
#nasiayam
#rendangdagingpaste
#tumeric
#briyanipaste
#sambalnasilemak

Boleh pilih paste sedap jenama #Dchef untuk masakan anda menjadi lazat dan diingati selalu oleh tetamu yang merasainya .

Hubungi YANA ✌
www.wasap.my/60145079013

#PengedarDiperlukan ~ ModalRM47 
#pastedchef
#nasiayam
#rendangdagingpaste
#tumeric
#briyanipaste
#sambalnasilemak
3 0 18 November, 2018
@cik_embun_stg Profile picture

@cik_embun_stg

Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019
INILAH #projekSTG
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #viral #malaysia #dchefpaste #briyani #briyanipaste
@cik_embun_stg

Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #viral #malaysia #dchefpaste #briyani #briyanipaste
@cik_embun_stg
21 1 28 October, 2018
@cik_embun_stg Profile picture

@cik_embun_stg

Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS UOLS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019
INILAH #projekSTG
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #malaysia
#viral #malaysia #dchefpaste #briyanipaste #briyani
@cik_embun_stg

Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS UOLS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #malaysia
#viral  #malaysia #dchefpaste #briyanipaste #briyani
@cik_embun_stg
14 1 28 October, 2018
@cik_embun_stg Profile picture

@cik_embun_stg

Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019
INILAH #projekSTG
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmudah #dchefbriyani #briyanipaste

Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmudah #dchefbriyani #briyanipaste
11 0 28 October, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Senang, cepat dan mudah. Gunakan lah #BriyaniPaste dari AuraLab and EyeCare &
#Sambal Soto dari @simplyfoodkb menjadikan penyediaan makanan untuk keluarga biskita lebih cepat.
Hanya di #PitstopKB

Senang, cepat dan mudah. Gunakan lah #BriyaniPaste dari AuraLab and EyeCare &
#Sambal Soto dari @simplyfoodkb menjadikan penyediaan makanan untuk keluarga biskita lebih cepat.
Hanya di #PitstopKB
0 0 17 September, 2018
@wani.ameen Profile picture

@wani.ameen

Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat.
#briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste

Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat. 
#briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste
11 0 17 September, 2018
@deqna_nuraina Profile picture

@deqna_nuraina

❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup

❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
15 1 31 August, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Belum pernah cuba this #BriyaniPaste? Available di #PitstopKB by AuraLab and EyeCare.
#SambalSoto brand Enaq boleh didapati di sini dari @simplyfoodkb.

Belum pernah cuba this #BriyaniPaste?  Available di #PitstopKB by AuraLab and EyeCare. 
#SambalSoto brand Enaq boleh didapati di sini dari @simplyfoodkb.
0 0 9 August, 2018
@zarra_asyira Profile picture

@zarra_asyira

D'CHEF PASTE HAI O😋😋😋 ✅MUDAH
✅CEPAT
✅SEDAP
✅YUMMY

Dengan ada D'CHEF PASTE dari Hai O ni kerja memasak jadi lebih MUDAH dan CEPAT👍 🍚D'Chef Briyani Paste
🐟D'Chef Asam Pedas Paste
🐮D'Chef Beef Rendang Paste
🐔D'Chef Turmeric with Garlic Paste
🍛D'Chef Sambal Nasi Lemak

Ada yg new menu 🍗Nasi Ayam Hainanese Paste with Chilli Sauce

Nak try?!
Meh dptkn dari saya segera😉 📲www.wasp.my/601137726384/DChefPaste

#lazat
#sedap
#delicious
#sihat
#mudah
#ringkas
#hotproduct
#awesome
#entrepreneur
#melting
#imlovinit
#deliciousfood
#briyanipaste
#asampedaspaste
#turmericwithgarlicpaste
#sambalnasilemak
#hainanchickenricepaste
#beefrendangpaste

D'CHEF PASTE HAI O😋😋😋 ✅MUDAH
✅CEPAT
✅SEDAP
✅YUMMY

Dengan ada D'CHEF PASTE dari Hai O ni kerja memasak jadi lebih MUDAH dan CEPAT👍 🍚D'Chef Briyani Paste
🐟D'Chef Asam Pedas Paste
🐮D'Chef Beef Rendang Paste
🐔D'Chef Turmeric with Garlic Paste
🍛D'Chef Sambal Nasi Lemak

Ada yg new menu 🍗Nasi Ayam Hainanese Paste with Chilli Sauce

Nak try?!
Meh dptkn dari saya segera😉 📲www.wasp.my/601137726384/DChefPaste

#lazat
#sedap
#delicious
#sihat
#mudah
#ringkas
#hotproduct
#awesome
#entrepreneur 
#melting
#imlovinit
#deliciousfood
#briyanipaste
#asampedaspaste
#turmericwithgarlicpaste
#sambalnasilemak
#hainanchickenricepaste
#beefrendangpaste
9 3 6 August, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Quick fast and delicious ~ ;) kan masak something yang berlainan today for dinner karang? Membalitah #DChefPaste ~ 😊 ada #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste saja at this moment. 😊😀 Buleh check dalam cube L5 di #PitstopKB 😊😀

Quick fast and delicious ~ ;) kan masak something yang berlainan today for dinner karang? Membalitah #DChefPaste ~ 😊 ada #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste saja at this moment. 😊😀 Buleh check dalam cube L5 di #PitstopKB 😊😀
0 0 6 August, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Jam jam cemani ani masa untuk standby kan memasak for lunch dah ni. Apa kata biskita singgah ke #pitstopkb membali bahan masakan
#SambalHijau Enaq dari @simplyfoodkb &
#BriyaniPaste dari AuraLab and EyeCare.

Jam jam cemani ani masa untuk standby kan memasak for lunch dah ni. Apa kata biskita singgah ke #pitstopkb membali bahan masakan
#SambalHijau Enaq dari @simplyfoodkb &
#BriyaniPaste dari AuraLab and EyeCare.
3 1 3 August, 2018
@rianisuking Profile picture

@rianisuking

❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup

❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
6 0 1 August, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Esok ada yang bercuti maybe ada yang balik rumah parents. Beli tia ni #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste from AuraLab and EyeCare di #PitstopKB. dapat jua membuka selera keluarga biskita nanti.

Esok ada yang bercuti maybe ada yang balik rumah parents. Beli tia ni #BriyaniPaste & #AsamPedasPaste from AuraLab and EyeCare di #PitstopKB. dapat jua membuka selera keluarga biskita nanti.
4 0 20 July, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Any plan kan di masak later tengahari ani or malam ani? Try tia ni #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare also #SambalHijau pakai biskita tumis sayur inda pun makan begitu saja dari @simplyfoodkb. Available di #PitstopKB.

Any plan kan di masak later tengahari ani or malam ani? Try tia ni #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare also #SambalHijau pakai biskita tumis sayur inda pun makan begitu saja dari @simplyfoodkb. Available di #PitstopKB.
0 1 4 July, 2018
@ridznimoris Profile picture

@ridznimoris

Bile tibe mood rajin memasak be like. Nasib baik #dchefpaste #turmericwithgarlicpaste campak2 jer dah siap. Sambil layan #Minkaffe
Yang terlampau rajin mcm i nih boleh lh nk order ready made #dchefpaste dgn flavour mcm #beefrendang #asampedas #briyanipaste #sambalnasilemak #hainanesechickenricepastewithchilisauce
Roger2 📲📲📲019-3812712

Bizonline | RM 47 #Malaysia
Bizonline | IDR 100.000 #Indonesia
Program #2GaJIsebulan
#projekSTG
#CATchampions

Bile tibe mood rajin memasak be like. Nasib baik #dchefpaste #turmericwithgarlicpaste campak2 jer dah siap. Sambil layan #Minkaffe 
Yang terlampau rajin mcm i nih boleh lh nk order ready made #dchefpaste dgn flavour mcm #beefrendang #asampedas #briyanipaste #sambalnasilemak #hainanesechickenricepastewithchilisauce 
Roger2 📲📲📲019-3812712

Bizonline | RM 47 #Malaysia 
Bizonline | IDR 100.000 #Indonesia 
Program #2GaJIsebulan 
#projekSTG 
#CATchampions
16 0 3 July, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Jom membali munchies di #PitstopKB untuk di kunyah-kunyah,
#KeropokIkanBerperisa dari @dkmh.trading &
#PistachioAlmondCookies dari @choco_by_jamie.
Sambil-sambil atu cuba beli #BriyaniPaste mana tau ada plan kan mencuba masak nasi briyani malam ani ada dalam cube no. L5 dari AuraLab and EyeCare.

Jom membali munchies di #PitstopKB untuk di kunyah-kunyah,
#KeropokIkanBerperisa dari @dkmh.trading &
#PistachioAlmondCookies dari @choco_by_jamie. 
Sambil-sambil atu cuba beli #BriyaniPaste mana tau ada plan kan mencuba masak nasi briyani malam ani ada dalam cube no. L5 dari AuraLab and EyeCare.
1 0 25 June, 2018
@bazaaria.shop Profile picture

@bazaaria.shop

Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb. Maybe plan kan membuat nasi briyani. #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.

Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb. Maybe plan kan membuat nasi briyani.  #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.
5 0 21 June, 2018
@rafizahyusuf Profile picture

@rafizahyusuf

Pesan Ustaz Azhar Idrus : "Orang perempuan tak pandai masak tak apa, janji rajin masak..
Air tangan isteri pengikat kasih sayang suami"
💑

#MenuSimpleTapiSedap
#AsamPedasPaste #TurmericWithGarlicPaste #BeefRendangPaste #BriyaniPaste
#HappyCookingHappyHubby
#RahsiaSuamiIsteriBahagia
#MasakDapatBonus #2IncomeSebulan
#ProjekSTG

Pesan Ustaz Azhar Idrus : "Orang perempuan tak pandai masak tak apa, janji rajin masak..
Air tangan isteri pengikat kasih sayang suami"
💑

#MenuSimpleTapiSedap 
#AsamPedasPaste #TurmericWithGarlicPaste #BeefRendangPaste #BriyaniPaste
#HappyCookingHappyHubby
#RahsiaSuamiIsteriBahagia
#MasakDapatBonus #2IncomeSebulan
#ProjekSTG
4 0 24 May, 2018
@eyna.dris Profile picture

@eyna.dris

Esok atau Lusa dah mula Ramadhan.
Nak cara mudah utk santapan bersahur dan berbuka?

D'CHEF Paste blh tlg anda buat kerja mudah dan ringkas tp tetap dpt mkn makanan yg enak dgn hasil air tangan anda sdri 👋👋😉 Sangat terbukti
Campak² dh siap
Tak perlu menumis bagai nak2 masa bersahur mls nak bgn awal2 kan

READY TO EAT sambal pun ada xsemesti dgn nasi lemak ajer.
Blh buat sambal sotong, telur, udang, ikan bilis dll...🐙🐟🦀 PES MASAKAN D'CHEF sehebat masakan chef.
Hanya perlu tambah air atau santan, ayam, ikan sayur dan sebagainya mengikut kesukaan anda.

Mcm best kan.
Meh try order,
Berminat blh pm yer
www.wasap.my/601129414350

#DchefPaste
#readytoeatsambal
#briyanipaste
#turmericwithgarlicpaste
#beefrendangpaste
#asampedaspaste
#hainanchickenricewithchilipaste
#raedytoeatsambalnasilemak

Esok atau Lusa dah mula Ramadhan. 
Nak cara mudah utk santapan bersahur dan berbuka?

D'CHEF Paste blh tlg anda buat kerja mudah dan ringkas tp tetap dpt mkn makanan yg enak dgn hasil air tangan anda sdri 👋👋😉 Sangat terbukti
Campak² dh siap
Tak perlu menumis bagai nak2 masa bersahur mls nak bgn awal2 kan

READY TO EAT sambal pun ada xsemesti dgn nasi lemak ajer. 
Blh buat sambal sotong, telur, udang, ikan bilis dll...🐙🐟🦀 PES MASAKAN D'CHEF sehebat masakan chef. 
Hanya perlu tambah air atau santan, ayam, ikan sayur dan  sebagainya mengikut kesukaan anda.

Mcm best kan.
Meh try order,
Berminat blh pm yer
www.wasap.my/601129414350

#DchefPaste 
#readytoeatsambal
#briyanipaste
#turmericwithgarlicpaste 
#beefrendangpaste
#asampedaspaste 
#hainanchickenricewithchilipaste 
#raedytoeatsambalnasilemak
0 0 16 May, 2018
@fisyasya_unity Profile picture

@fisyasya_unity

Bulan puasa dah nak dekat 😍
Tapiii , sudahkah anda bersedia?😯
.
.
Mesti ibu ibu , akak akak, abang abang, malah pelajar pun pening kepala 🙇
Mana tak nya, soalan paling susah nak kena jawab🙊
"Nak berbuka apa hari ni?"
Kalau 30 hari dengar soalan tu, mau bosan kan ?😕
Lepas tu nak jimat duit, tapi tak sempat nak masak 😡
Duit keluar macam air , lagi lagi bila dah jejak bazar ramadhan .
.
Jom try #d'chef paste ni 🙉
Mudah, cepat, ringkas dan rasanya sangat la umphh umphh ❤
.
.
Rugi uolls 😉
Whatsapp sya 0196227895
#dchef #dchefpaste #briyanipaste #pesbriyani #beefrendangpaste #pesdagingrendang #asampedaspaste #pesasampedas #tumericwithgarlicpaste #peskunyitdanbawang #fastcooking

Bulan puasa dah nak dekat 😍
Tapiii , sudahkah anda bersedia?😯
.
.
Mesti ibu ibu , akak akak, abang abang, malah pelajar pun pening kepala 🙇
Mana tak nya, soalan paling susah nak kena jawab🙊
"Nak berbuka apa hari ni?"
Kalau 30 hari dengar soalan tu, mau bosan kan ?😕
Lepas tu nak jimat duit, tapi tak sempat nak masak 😡
Duit keluar macam air , lagi lagi bila dah jejak bazar ramadhan .
. 
Jom try #d'chef paste ni 🙉
Mudah, cepat, ringkas dan rasanya sangat la umphh umphh ❤
.
. 
Rugi uolls 😉
Whatsapp sya 0196227895
#dchef #dchefpaste #briyanipaste #pesbriyani #beefrendangpaste #pesdagingrendang #asampedaspaste #pesasampedas #tumericwithgarlicpaste #peskunyitdanbawang #fastcooking
1 0 9 May, 2018
@sahajidahhaio_agent Profile picture

@sahajidahhaio_agent

D'CHEF PASTE

Terdapat 4 pilihan D'Chef Paste 🌯D'Chef Briyani Paste
🌯D'Chef Beef Rendang Paste
🌯D'Chef Tumeric With Garlic Paste
🌯D'Chef Asam Peda Paste 🍤Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi dan asli.
🌮Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
🌯Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
🥙Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
🍛Menjadikan penyediaan masakan Asia lebih mudah dan cepat.
🍱Lazat, Resepi
#projekstg #dchef #mudah #murah #paste #asampedas #asampedaspaste #briyani #briyanipaste #turmericwithgarlicpaste #beefrendang #beefrendangpaste #pastemurah #chefwan #datofazley

D'CHEF PASTE

Terdapat 4 pilihan D'Chef Paste 🌯D'Chef Briyani Paste
🌯D'Chef Beef Rendang Paste
🌯D'Chef Tumeric With Garlic Paste
🌯D'Chef Asam  Peda Paste 🍤Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi dan asli.
🌮Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
🌯Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
🥙Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
🍛Menjadikan penyediaan masakan Asia lebih mudah dan cepat.
🍱Lazat, Resepi 
#projekstg #dchef #mudah #murah #paste #asampedas #asampedaspaste #briyani #briyanipaste #turmericwithgarlicpaste #beefrendang #beefrendangpaste #pastemurah #chefwan #datofazley
20 1 11 April, 2018
@dnsahari Profile picture

@dnsahari

Nasi goreng briyani with prawn 🍤 & green peas ala #dchef #briyanipaste #yummilicious

Nasi goreng briyani with prawn 🍤 & green peas ala #dchef #briyanipaste #yummilicious
6 0 8 April, 2018
@liliebeauty7 Profile picture

@liliebeauty7

Bandar Sri Damansara

Alhamdulillah...sebelum gerak ke #GAEKickOff2018 sempat kak ell merasa air tangan asben, masakkan nasi beriani gam kambing. Sekejap jer dah siap! Semestinya kak ell dah readykan #briyani #dchef Memang thorbaek👍👍👍 #briyanipaste
#berianigamkambing
#sesekali
#suamimasak
#bolehtahan
#lilieshahfamily

Like 👍 page facebook.com/lilijulianabeautyrich
FB 👌 facebook.com/liliebeauty7

Alhamdulillah...sebelum gerak ke #GAEKickOff2018 sempat kak ell merasa air tangan asben, masakkan nasi beriani gam kambing. Sekejap jer dah siap! Semestinya kak ell dah readykan #briyani #dchef Memang thorbaek👍👍👍 #briyanipaste
#berianigamkambing
#sesekali
#suamimasak
#bolehtahan
#lilieshahfamily

Like 👍 page facebook.com/lilijulianabeautyrich
FB 👌 facebook.com/liliebeauty7
12 0 24 February, 2018

Top #briyanipaste posts

#lunch masak apa hari ni? boleh cuba masak #nasibriyani dgn #dchef ni. confirm sedap. nak order contact noly ya 017-6276532 #briyanirice #briyani #briyanipaste #cook #chef #shom #recipe #easyrecipe #nolyannakurnain #network #victorusleadersgroup #vlg #makan #yummy #foodporn #food
25 4 23 hours ago
@ira_zainal Profile picture

@ira_zainal

Eh SHOM memang memahami kita orang perempuan ni kan. Lagi-lagi tengah berpuasa dan nak raya ni. Dikeluarkan produk baru iaitu D'Chef paste. Paste masakan yang memudahkan dan cepatkan masa kita memasak. Ada 4 jenis paste tau; Briyani paste, Beef Rendang paste, Asam Pedas paste & Turmeric with Garlic paste. Sedap-sedap semuanya. Nak try semua paste ni boleh la order dengan Ira. DM/PM or Whatsapp 0127307047 for fast reply.

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei

Eh SHOM memang memahami kita orang perempuan ni kan. Lagi-lagi tengah berpuasa dan nak raya ni. Dikeluarkan produk baru iaitu D'Chef paste. Paste masakan yang memudahkan dan cepatkan masa kita memasak. Ada 4 jenis paste tau; Briyani paste, Beef Rendang paste, Asam Pedas paste & Turmeric with Garlic paste. Sedap-sedap semuanya. Nak try semua paste ni boleh la order dengan Ira. DM/PM or Whatsapp 0127307047 for fast reply.

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei
10 0 12 June, 2017
@nina.qistina Profile picture

@nina.qistina

Masak apa uolls ???
.
Tiada idea nak masak? Nah.. D'Chef paste sedia membantu. Dengan sedikit pes, masakan menjadi mudah. Tumis jerr bersama lauk pilihan dan dan siap. Sesuai sangat untuk orang yang sibuk dan nak cepat siap. Gerenti jadi, gerenti sedap! .
Benda boleh masak sendiri...buat apa beli???
.
Nak order boleh piemmm ya 😘
Www.wasap.my/60167437520

#SayaJual #TopAgent #Haio #DChefPaste #TumericWithGarlicPaste #SambalNasiLemak #BriyaniPaste #BeefRendangPaste #cooking #easy

Masak apa uolls ???
.
Tiada idea nak masak? Nah.. D'Chef paste sedia membantu. Dengan sedikit pes, masakan menjadi mudah. Tumis jerr bersama lauk pilihan dan dan siap. Sesuai sangat untuk orang yang sibuk dan nak cepat siap. Gerenti jadi, gerenti sedap! .
Benda boleh masak sendiri...buat apa beli???
.
Nak order boleh piemmm ya 😘
Www.wasap.my/60167437520

#SayaJual #TopAgent #Haio #DChefPaste #TumericWithGarlicPaste #SambalNasiLemak #BriyaniPaste #BeefRendangPaste #cooking #easy
2 0 16 August, 2019
@ira_zainal Profile picture

@ira_zainal

Siapa cakap memasak tu mudah??? Nak siapkan segala bagai bahan... Nak siapkan rencah2, nak blander, nak menumbukkan..... Lagi2 kalau kita ni bekerja mmg rasa penat sngt nk memasak.....
.
Ha ni #shom ade keluarkan produk baru. D'CHEF..... yang paling best guna d'chef ni yang tak pandai masak pon boleh pandai tau.... buka jer botol tinggal nk campak2 kan jer dalam kuali tu ha.... ha senangkan memasak dengan d'chef....
.
Lagi satu nk bg tahu ni bila guna d'chef ni jgn terkejut taw klo tiba2 ade yang puji masak macam chef.... dah nama pon d'chef kan dah tentu2 lah rasa pon ala2 chef....
.
Nak try d'chef meh cecepat whatsapp / pm 0127307047

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei

Siapa cakap memasak tu mudah??? Nak siapkan segala bagai bahan... Nak siapkan rencah2, nak blander, nak menumbukkan..... Lagi2 kalau kita ni bekerja mmg rasa penat sngt nk memasak.....
.
Ha ni #shom ade keluarkan produk baru. D'CHEF..... yang paling best guna d'chef ni yang tak pandai masak pon boleh pandai tau.... buka jer botol tinggal nk campak2 kan jer dalam kuali tu ha.... ha senangkan memasak dengan d'chef....
.
Lagi satu nk bg tahu ni bila guna d'chef ni jgn terkejut taw klo tiba2 ade yang puji masak macam chef.... dah nama pon d'chef kan dah tentu2 lah rasa pon ala2 chef....
.
Nak try d'chef meh cecepat whatsapp / pm 0127307047

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei
10 0 25 July, 2017
@ira_zainal Profile picture

@ira_zainal

Nak masuk tengah hari, mak-mak dirumah dah masuk dapur? Ke masih pening tak tahu nak masak apa?

Toksah pening-pening, sekarang ni dah ada paste masakan yang memudahkan mak-mak memasak iaitu paste D'chef. Ada 4 jenis paste, Asam Pedas, Rendang daging, Briyani, Kunyit dan Bawang putih.

Mak-mak boleh gunakan paste ni untuk memasak lauk kegemaran seisi rumah. Lebih cepat, pantas, dan mudah memasak, rasa pon sedap.

Nak cuba? WA 0127307047

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei

Nak masuk tengah hari, mak-mak dirumah dah masuk dapur? Ke masih pening tak tahu nak masak apa?

Toksah pening-pening, sekarang ni dah ada paste masakan yang memudahkan mak-mak memasak iaitu paste D'chef. Ada 4 jenis paste, Asam Pedas,  Rendang daging, Briyani, Kunyit dan Bawang putih.

Mak-mak boleh gunakan paste ni untuk memasak lauk kegemaran seisi rumah. Lebih cepat, pantas, dan mudah memasak, rasa pon sedap.

Nak cuba? WA 0127307047

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei
4 0 13 September, 2017
@yatt2011 Profile picture

@yatt2011

Jualan flash sale! Harga hari ni je.. Yang ini bagus sangat simpan kat dapur uols untuk masak hidangan berbuka puasa. Harga biasa RM17.80, harga hari ni je RM12..😰😰
.
.
#briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericpaste #hargaharinije #codareapasirgudang #codareajohorbahru #flashsale #11thmay2019 #engineerjualprodukorang #mynameisnurhadotblogspotdotcom #johorbahru #pasirgudang

Jualan flash sale! Harga hari ni je.. Yang ini bagus sangat simpan kat dapur uols untuk masak hidangan berbuka puasa. Harga biasa RM17.80, harga hari ni je RM12..😰😰
.
.
#briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericpaste #hargaharinije  #codareapasirgudang #codareajohorbahru #flashsale #11thmay2019 #engineerjualprodukorang #mynameisnurhadotblogspotdotcom #johorbahru #pasirgudang
4 0 11 May, 2019
@ira_zainal Profile picture

@ira_zainal

Nak masuk tengah hari, mak-mak dirumah dah masuk dapur? Ke masih pening tak tahu nak masak apa?

Toksah pening-pening, sekarang ni dah ada paste masakan yang memudahkan mak-mak memasak iaitu paste D'chef. Ada 4 jenis paste, Asam Pedas, Rendang daging, Briyani, Kunyit dan Bawang putih.

Mak-mak boleh gunakan paste ni untuk memasak lauk kegemaran seisi rumah. Lebih cepat, pantas, dan mudah memasak, rasa pon sedap.

Nak cuba? WA 0127307047

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei

Nak masuk tengah hari, mak-mak dirumah dah masuk dapur? Ke masih pening tak tahu nak masak apa?

Toksah pening-pening, sekarang ni dah ada paste masakan yang memudahkan mak-mak memasak iaitu paste D'chef. Ada 4 jenis paste, Asam Pedas,  Rendang daging, Briyani, Kunyit dan Bawang putih.

Mak-mak boleh gunakan paste ni untuk memasak lauk kegemaran seisi rumah. Lebih cepat, pantas, dan mudah memasak, rasa pon sedap.

Nak cuba? WA 0127307047

#newproduct #dchefpaste #pastemasakan #produkterbaru #briyanipaste #beefrendangpaste #asampedaspaste #turmericwithgarlicpaste #mudahcepatsedap #sayajual #irazainaldotcom #thediamondcircle #johorbahru #iskandarputeri #skudai #kulai #kotatinggi #malaysia #singapore #indonesia #brunei
9 0 13 September, 2017
@nadiahahmad__ Profile picture

@nadiahahmad__

Korang lunch apa tadi? Nad masak nasi briyani je😂
.
.
#dchef #dchefpaste #briyanipaste #mudahdancepat

Korang lunch apa tadi? Nad masak nasi briyani je😂
.
.
#dchef #dchefpaste #briyanipaste #mudahdancepat
4 0 21 February, 2018
@ayuzul79 Profile picture

@ayuzul79

Batu Caves (town)

Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅
Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee, kari kambing kee, haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum, bendi, tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
Tak susah pun nak masak, sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana, campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
Emmm lagi laa terangkat, cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa, terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
.
.
#projekSTG
#Briyanipaste
#Asampedaspaste
#Rendangpaste
#Tumericwithgarlic paste
#KakYuyu
#cintasecawanminkaffe ☕🥨

Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅 
Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee,  kari kambing kee,  haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum,  bendi,  tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
Tak susah pun nak masak,  sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana,  campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
Emmm lagi laa terangkat,  cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa,  terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
.
.
#projekSTG
#Briyanipaste
#Asampedaspaste
#Rendangpaste
#Tumericwithgarlic paste
#KakYuyu
#cintasecawanminkaffe ☕🥨
9 0 9 January, 2018