#budak Instagram Photos & Videos

budak - 130.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #budak and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
88.7
Average comment
1.8
Posts with video
40/71
Posts with photo
31/71

Hashtag Popularity

Tag your Bae / Friend / Ex / Crush ❤
.
.
.
.
.
@aiznzrii_
#funimatemalaysia #funimatechallenge #budak #funimatevideo #funimate_sp

Tag your Bae / Friend / Ex / Crush ❤
.
.
.
.
.
@aiznzrii_
#funimatemalaysia #funimatechallenge #budak#funimatevideo#funimate_sp
1 0 16 hours ago

Berikut adalah keutamaan-keutamaan dzikir yang disarikan oleh Ibnu Qayyim Al Jauziyah dalam kitabnya Al Wabilush Shoyyib. Moga bisa menjadi penyemangat bagi kita untuk menjaga lisan ini untuk terus berdzikir, mengingat Allah daripada melakukan hal yang tiada guna..
.
(39) dzikir itu dapat menyamai seseorang yang memerdekakan budak, menafkahkan harta, dan menunggang kuda di jalan Allah, serta juga dapat menyamai seseorang yang berperang dengan pedang di jalan Allah.

Sebagaimana terdapat dalam hadits,

مَنْ قَالَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ ، لَهُ الْمُلْكُ ، وَلَهُ الْحَمْدُ ، وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ . فِى يَوْمٍ مِائَةَ مَرَّةٍ ، كَانَتْ لَهُ عَدْلَ عَشْرِ رِقَابٍ “Barangsiapa yang mengucapkan ‘Laa ilaha illallah wahdahu laa syarika lah, lahul mulku, wa lahul hamdu, wa huwa ‘ala kulli syain qodiir dalam sehari sebanyak 100 kali, maka itu seperti memerdekakan 10 budak.” [HR. Bukhari no. 3293 dan Muslim no. 2691] . .
Sumber : rumaysho.com

#dzikir #mengingat #mengingatallah #dzikrullah #keutamaan #keutamaandzikir #berdzikir #ibnuqayyim #alwabilushshoyyib #budak #memerdekakanbudak #nafkahharta #kuda #berperang #jalanallah #10budak #bukharimuslim #muttafaqalaih #hrbukhari3293 #hrmuslim2691

Berikut adalah keutamaan-keutamaan dzikir yang disarikan oleh Ibnu Qayyim Al Jauziyah dalam kitabnya Al Wabilush Shoyyib. Moga bisa menjadi penyemangat bagi kita untuk menjaga lisan ini untuk terus berdzikir, mengingat Allah daripada melakukan hal yang tiada guna..
.
(39) dzikir itu dapat menyamai seseorang yang memerdekakan budak, menafkahkan harta, dan menunggang kuda di jalan Allah, serta juga dapat menyamai seseorang yang berperang dengan pedang di jalan Allah.

Sebagaimana terdapat dalam hadits,

مَنْ قَالَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ ، لَهُ الْمُلْكُ ، وَلَهُ الْحَمْدُ ، وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ . فِى يَوْمٍ مِائَةَ مَرَّةٍ ، كَانَتْ لَهُ عَدْلَ عَشْرِ رِقَابٍ “Barangsiapa yang mengucapkan ‘Laa ilaha illallah wahdahu laa syarika lah, lahul mulku, wa lahul hamdu, wa huwa ‘ala kulli syain qodiir dalam sehari sebanyak 100 kali, maka itu seperti memerdekakan 10 budak.” [HR. Bukhari no. 3293 dan Muslim no. 2691] . . 
Sumber : rumaysho.com

#dzikir #mengingat #mengingatallah #dzikrullah #keutamaan #keutamaandzikir #berdzikir #ibnuqayyim #alwabilushshoyyib #budak #memerdekakanbudak #nafkahharta #kuda #berperang #jalanallah #10budak #bukharimuslim #muttafaqalaih #hrbukhari3293 #hrmuslim2691
2 0 18 hours ago

Hentikan ke #saksian #palsu mu kawan...
Dunia hanya sementara #berhntilah menjadi #budak #syaithon ataupun #setan ...
Apalagi untuk memadamkan #cahaya #Agama #allahﷻ
#lawankedzaliman
#lawanrezimrepresif
#lawanrezimantiislam
#islamkaffahwithkhilafah
#islam untuk kebangkitan ummat 😇🤩🙏

Hentikan ke#saksian #palsu mu kawan...
Dunia hanya sementara #berhntilah menjadi #budak #syaithon  ataupun #setan ...
Apalagi untuk memadamkan #cahaya #Agama #allahﷻ 
#lawankedzaliman
#lawanrezimrepresif
#lawanrezimantiislam
#islamkaffahwithkhilafah
#islam untuk kebangkitan ummat 😇🤩🙏
2 0 18 hours ago

in your life journey ... I hope you can be wise enough to see & feel what's happening around you ... whether it's your parents' situation ... or everyone around you ... because I love you ... and there are no ex-children. even though it's a step child I love you my children.
@apis @una @ipang

#sono #kangen #budak #anak #lovely #chemistry #still #forachild #proudfather #miss

in your life journey ... I hope you can be wise enough to see & feel what's happening around you ... whether it's your parents' situation ... or everyone around you ... because I love you ... and there are no ex-children. even though it's a step child I love you my children.
@apis @una @ipang

#sono #kangen #budak #anak #lovely #chemistry #still #forachild #proudfather #miss
5 0 21 hours ago

Dah lama tak main ankat2 tayar ea rasa rindu plk... #budak nakal

Dah lama tak main ankat2 tayar ea rasa rindu plk... #budak nakal
17 3 23 hours ago

Nak caption apo tiaw🤔
.
.
#nakaleleblowhole #budak #lelaki

Nak caption apo tiaw🤔
.
.
#nakaleleblowhole #budak #lelaki
47 0 27 January, 2020

Bye2 kakak ...semoga selamat sampai dengan selamat😍Jgn rindu2 pulak
#mrsm felda trolak perak
#budak hati cekal

Bye2 kakak ...semoga selamat sampai dengan selamat😍Jgn rindu2 pulak
#mrsm felda trolak perak
#budak hati cekal
9 0 27 January, 2020

İsteyince tepemden #dal #budak çıkartma yeteneğim var , siz ne yapabiliyonuz 🙄😌

İsteyince tepemden #dal #budak çıkartma yeteneğim var , siz ne yapabiliyonuz 🙄😌
30 1 27 January, 2020

Yine güzel bir dönüşüm sade bir yemek masasının budaklı ağaç bir masaya dönüşümü Harika bir dönüşüm olmuş ellerine sağlık @tasboyama_sanatevi 👏🏻👏🏻👏🏻 #geridönüşüm #yemekmasası #budak #ağaç #boyama #hobi #elemeği #homesweethome #öncesi #sonrası #homedesign

Yine güzel bir dönüşüm sade bir yemek masasının budaklı ağaç bir masaya dönüşümü Harika bir dönüşüm olmuş ellerine sağlık @tasboyama_sanatevi 👏🏻👏🏻👏🏻#geridönüşüm #yemekmasası #budak #ağaç #boyama #hobi #elemeği #homesweethome #öncesi #sonrası #homedesign
39 1 27 January, 2020

Stay tune guyyss.... byk lgi kasut2 yg lawa2 akan dipost lepasni😊...
Tag kawan2, member2, couple atau family korang suruh mereka belanja korang😉..
.
.
.
Nak kasut murah... lawa... trending...? atau yg tgh cari jam yg stylo... simple but nice...? jom usha ramai2
👇👇👇
@syareen_store
@syareen_store
@syareen_store
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakterkini #lawakhangit #lawaklucu #budak #politeknik #politeknikmalaysia #university #universiti #universitimalaya #sembang #sembangstudent #kasutohsem #kasutrare #kasutootd #kasutsukan #kasutstyle #kasutviral #kasutmalaysia #kasuttrending #bag #jamtanganmurah #jamtrending #jamcopyori #jamoriginal

Stay tune guyyss.... byk lgi kasut2 yg lawa2 akan dipost lepasni😊...
Tag kawan2, member2, couple atau family korang suruh mereka belanja korang😉..
.
.
.
Nak kasut murah... lawa... trending...? atau yg tgh cari jam yg stylo... simple but nice...? jom usha ramai2
👇👇👇
@syareen_store
@syareen_store
@syareen_store
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakterkini #lawakhangit #lawaklucu #budak #politeknik #politeknikmalaysia #university #universiti #universitimalaya #sembang #sembangstudent #kasutohsem #kasutrare #kasutootd #kasutsukan #kasutstyle #kasutviral #kasutmalaysia #kasuttrending #bag #jamtanganmurah #jamtrending #jamcopyori #jamoriginal
36 0 27 January, 2020

Tag your Bae / Friend / Ex / Crush ❤
.
.
.
.
.
@miqahuzy._
#funimatemalaysia #funimatechallenge #budak #funimatevideo #funimate_sp

Tag your Bae / Friend / Ex / Crush ❤
.
.
.
.
.
@miqahuzy._
#funimatemalaysia #funimatechallenge #budak#funimatevideo#funimate_sp
14 0 27 January, 2020
Huh😥
.
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? @dvn2211
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie @fckingtools
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4
1,648 14 27 January, 2020

Udah lama ga up AM teks😅
.
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? @fcking.lexaa
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4

Udah lama ga up AM teks😅
.
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? @fcking.lexaa
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4
195 2 27 January, 2020

Edil turn 5
27jan
Layankan ajer... Nak makan Kat KFC ..xnak mkn Kat umah.. Kedai kek tutup
Kedai mainan closed
#budak selalu kena tggl dgn ayah..

Edil turn 5 
27jan 
Layankan ajer... Nak makan Kat KFC ..xnak mkn Kat umah.. Kedai kek tutup
Kedai mainan closed 
#budak selalu kena tggl dgn ayah..
25 1 27 January, 2020
The Lotte Sahnesinde Sizlerle 
Sercan Budak ft. Kartelband 
BU AKŞAM 
SAAT : 21.00 'da 
@serkankorukcumedya
@sercanbudakofficial 
#thelotte #sercan  #budak #kartelband #sahnesinde #gazü #fridaynight  #konser #eğlence #muzik #hku #gaziantep #adana #istanbul #türkiye
12 0 27 January, 2020
The Lotte Sahnesinde Sizlerle 
Sercan Budak ft. Kartelband 
BU AKŞAM 
SAAT : 21.00 'da 
@serkankorukcumedya
@sercanbudakofficial 
#thelotte #sercan  #budak #kartelband #sahnesinde #gazü #fridaynight  #konser #eğlence #muzik #hku #gaziantep #adana #istanbul #türkiye
13 0 27 January, 2020
The Lotte Sahnesinde Sizlerle 
Sercan Budak ft. Kartelband 
BU AKŞAM 
SAAT : 21.00 'da 
@serkankorukcumedya
@sercanbudakofficial 
#thelotte #sercan  #budak #kartelband #sahnesinde #gazü #fridaynight  #konser #eğlence #muzik #hku #gaziantep #adana #istanbul #türkiye
20 0 27 January, 2020

Öncesi ve sonrası atmıyoruz yeniliyoruz,masam yenilendi. 🙂🤩🥰 #yenilik #budak #atmıyoruzyeniliyoruz #atmıyoruzboyuyoruz #rich #akrilikboya

Öncesi ve sonrası atmıyoruz yeniliyoruz,masam yenilendi. 🙂🤩🥰#yenilik #budak #atmıyoruzyeniliyoruz #atmıyoruzboyuyoruz #rich #akrilikboya
26 0 27 January, 2020
~Tak salah kalau nak berbangga dengan harta orang cuma kena berpada ii~

Support member please 
#kapcaijahat #125 #125z #nopak #budak_kapcai_ #budak #moto #125zrmalaysia #kapcaimalaya #kapcaijahatkakitapau #solarizmembers_official #support #duniamotor #hangsempoi #kapcai125zr #melaya #sembang #sembangstudent
77 0 27 January, 2020

Biar kami ga pakai kendaran wewah ,tapi kami bisa tetap jalan jalan pake sampan sederhana..walaupun kami ga bermain air di kolam renang bagus dan mahal..kami tetap bisa merasa dinginnya dan segarnya air sungai..biarpun kami ga pernah merasakan keramain kota besar ,ke ramaian pusat perbelanjaan moderen..tapi kami cukup saja merasakan ramai nya kicau burung disini..kami cukup senang merasakan keindahan alam kami.. #ANak Kampoeng.. #Budak Lembur #Diajar Ngaprak..

Biar kami ga pakai kendaran wewah ,tapi kami bisa tetap jalan jalan pake sampan sederhana..walaupun kami ga bermain air di kolam renang bagus dan mahal..kami tetap bisa merasa dinginnya dan segarnya air sungai..biarpun kami ga pernah merasakan keramain kota besar ,ke ramaian pusat perbelanjaan moderen..tapi kami cukup saja merasakan ramai nya kicau burung disini..kami cukup senang merasakan keindahan alam kami..#ANak Kampoeng..#Budak Lembur#Diajar Ngaprak..
2 0 27 January, 2020

Pernah suatu saat Nu’aiman berangkat bersama Abu Bakar ke Basrah untuk berniaga. Bersama mereka ikut pula Suwaibith, yang bertugas membawa perbekalan. Nu’aiman meminta kepada Suwaibith agar diberi makanan, tapi ditolaknya karena bos mereka sedang tidak di tempat.
_
Tunggulah sampai Abu Bakar datang,” katanya. Nu’aiman jengkel, lalu mengeluarkan ‘ancaman’, “Tunggu pembalasanku!” Nu’aiman lantas menemui beberapa orang, menawarkan budaknya dengan harga sangat murah, sambil membocorkan kelemahannya, yaitu budaknya sering mengaku dirinya seorang merdeka. Yang ditawari setuju, lalu bersama Nu’aiman mereka menuju ke tempat Suwaibith duduk. Nu’aiman menunjuk kepadanya. Tentu saja Suwaibith berontak sambil mengatakan dirinya bukan budak. Tapi si pembeli berkeras mengikatnya dan berkata, “Kami sudah paham sifatmu.” Untung Abu Bakar segera datang dan urusan jadi gamblang.
_
Ketika peristiwa tersebut diceritakan kepada Nabi, beliau tertawa, bahkan sepanjang tahun setiap beliau ingat atau diingatkan. Nu’aiman adalah pembawa kegembiraan. Mungkin karena itu, Nabi pernah berkata, “Nu’aiman akan masuk surga sambil tertawa, karena ia sering membuatku tertawa.
_
Sumber: 100 Kisah Jenaka untuk Anak Muslim, Gamal Kamandoko, 2009
.
.
Dah Shalawat hari ini ?
.
اللهم صل و سلم على سيدنا محمد و على ال سيدنا محمد
.
.
❣Boleh Repost dengan Mahar 3x Shalawat kepada Rasulullah ﷺ❣
Yukkk Kunjungi Toko Buku Islami Terlengkap di @sirah.bookstore 😍
.
Follow @sirah.bookstore
Follow @sirah.bookstore
Follow @sirah.bookstore
.
________________________________
.
Sebarkan ilmu kebaikan walaupun semenit, insya Allah akan menjadi ladang Amal Jariyah buat diri anda dan orng lain.
.
Like, tag dan share jika menurutmu postingan ini bermanfaat👌
.
#kisahsahabat #sahabatnabi #kisahnabi #Rasulullah #islamichistory #sejarahislam #faktaislam  #hijrahquote
.
#sirahbookstore #bukuislami #bukusirah #bukusiroh #sirah #sirahnabawiyah #islam #ustadzabdulsomad #hananattaki  #beraniberhijrah #kajianislam #teladanrasul
#muslimah #uighur
#sirahnabawiyah  #nuaiman  #rasulullah  #sahabatnabilucu  #sahabatnabi  #suwaibith  #abubakar  #budak

Pernah suatu saat Nu’aiman berangkat bersama Abu Bakar ke Basrah untuk berniaga. Bersama mereka ikut pula Suwaibith, yang bertugas membawa perbekalan. Nu’aiman meminta kepada Suwaibith agar diberi makanan, tapi ditolaknya karena bos mereka sedang tidak di tempat.
_
Tunggulah sampai Abu Bakar datang,” katanya. Nu’aiman jengkel, lalu mengeluarkan ‘ancaman’, “Tunggu pembalasanku!” Nu’aiman lantas menemui beberapa orang, menawarkan budaknya dengan harga sangat murah, sambil membocorkan kelemahannya, yaitu budaknya sering mengaku dirinya seorang merdeka. Yang ditawari setuju, lalu bersama Nu’aiman mereka menuju ke tempat Suwaibith duduk. Nu’aiman menunjuk kepadanya. Tentu saja Suwaibith berontak sambil mengatakan dirinya bukan budak. Tapi si pembeli berkeras mengikatnya dan berkata, “Kami sudah paham sifatmu.” Untung Abu Bakar segera datang dan urusan jadi gamblang.
_
Ketika peristiwa tersebut diceritakan kepada Nabi, beliau tertawa, bahkan sepanjang tahun setiap beliau ingat atau diingatkan. Nu’aiman adalah pembawa kegembiraan. Mungkin karena itu, Nabi pernah berkata, “Nu’aiman akan masuk surga sambil tertawa, karena ia sering membuatku tertawa.
_
Sumber: 100 Kisah Jenaka untuk Anak Muslim, Gamal Kamandoko, 2009
.
.
Dah Shalawat hari ini ?
.
اللهم صل و سلم على سيدنا محمد و على ال سيدنا محمد
.
.
❣Boleh Repost dengan Mahar 3x Shalawat kepada Rasulullah ﷺ❣
Yukkk Kunjungi Toko Buku Islami Terlengkap di @sirah.bookstore 😍
.
Follow @sirah.bookstore
Follow @sirah.bookstore
Follow @sirah.bookstore
.
________________________________
.
Sebarkan ilmu kebaikan walaupun semenit, insya Allah akan menjadi ladang Amal Jariyah buat diri anda dan orng lain.
.
Like, tag dan share jika menurutmu postingan ini bermanfaat👌
.
#kisahsahabat #sahabatnabi #kisahnabi #Rasulullah  #islamichistory #sejarahislam #faktaislam  #hijrahquote
.
#sirahbookstore #bukuislami #bukusirah #bukusiroh #sirah #sirahnabawiyah #islam #ustadzabdulsomad #hananattaki  #beraniberhijrah #kajianislam #teladanrasul
#muslimah #uighur 
#sirahnabawiyah #nuaiman #rasulullah #sahabatnabilucu #sahabatnabi #suwaibith #abubakar #budak
56 0 27 January, 2020

#budak serigala Ame dan Yuki

#budak serigala Ame dan Yuki
2 1 27 January, 2020

SAKIT//@zynakal COVER BY @aq_akram
Kadang kala sakit itu perlukan dorongan🙌bukan kejian👌♥
App:impact&inshot
Recomended🎧
TAG People you love💕
.
.
.
#jiwa #jiwakacau #pesan #indocover #budak #covermalaysia #sembangstudent @rusamusic

SAKIT//@zynakal COVER BY @aq_akram 
Kadang kala sakit itu perlukan dorongan🙌bukan kejian👌♥
App:impact&inshot
Recomended🎧
TAG People you love💕
.
.
.
#jiwa #jiwakacau #pesan #indocover #budak #covermalaysia #sembangstudent @rusamusic
95 7 27 January, 2020

Motor punya orang,numpang poto buat bergaya aja.

#cilengkrangrahayu #konyar
#united fans #budak ngora
#penikmatsepakbola #ciala squad

Motor punya orang,numpang poto buat bergaya aja.

#cilengkrangrahayu  #konyar
#united fans  #budak ngora
#penikmatsepakbola  #ciala squad
8 0 27 January, 2020

Geng Super
.
.
.
.
.
.
.
.
#budaksekolah #gengsuperz #idolamalaya #budak famous

Geng Super
.
.
.
.
.
.
.
.
#budaksekolah #gengsuperz #idolamalaya #budak famous
45 0 27 January, 2020

Hidup jugak aku dalam permukaan ig ni🥴 ~support and share la video ni
~Same ii kita naik gais
~follow ig pun dah cukup nanti aku follow back

#beautifuldestinations #budak #budak_kapcai_ #budaksekolah #budak_video_official #budakvideoofficial #funimatechallenge #funimateedits #funimate #edits #editorialphotography #sembang #sembangstudent

Hidup jugak aku dalam permukaan ig ni🥴 ~support and share la video ni
~Same ii kita naik gais
~follow ig pun dah cukup nanti aku follow back

#beautifuldestinations #budak #budak_kapcai_ #budaksekolah #budak_video_official #budakvideoofficial #funimatechallenge #funimateedits #funimate #edits #editorialphotography #sembang #sembangstudent
43 0 27 January, 2020
#nurill
#budak omel
31 1 27 January, 2020

# #budak jajal

##budak jajal
10 0 27 January, 2020

#budak #jomblo😁😁😁😁

#budak #jomblo😁😁😁😁
0 0 27 January, 2020
Support ramai2 @speed_aloy .
.
.
.
.
.
.
.
#lajakituhobikami #lajak❌jahat #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajak❌kejam #lajakchannel #lajakselamanya #lajakkelajuanbike #lajakkecundang #lajakmalaya #lajakkedah #lajakmari
# bukan untuk puaskan hati org#sendiri sahaja#budakvideo#budak lajak#squad jentera kedah#speed_aloy
45 2 26 January, 2020

Budak kulübü olarak Oteller - Erikli yayla - Fidyekızık yürüyüşümüzü güzel bir havada gerçekleştirdik. ⛰️🗻🏞️
#budak #bursa #mountains #mountainschool #mountainlife #mountaineering #hiking #trekking #forest #snow #camprail #camping #uludağ #bursa #doğa #kamp #trekking

Budak kulübü olarak Oteller - Erikli yayla - Fidyekızık yürüyüşümüzü güzel bir havada gerçekleştirdik. ⛰️🗻🏞️
#budak #bursa #mountains #mountainschool #mountainlife #mountaineering #hiking #trekking #forest #snow #camprail #camping #uludağ #bursa #doğa #kamp #trekking
96 1 26 January, 2020

#BUDAK FUTSAL GUYS#

#BUDAK FUTSAL GUYS#
9 0 26 January, 2020

Maaf thumbnailnya ga sesuai karena ini collab dadakan😁hehe aku collab sama orang pro😘
@fcking.auli_ .
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😍||IF? Me : @saputri_asigen88
@fcking.auli_ : @ajengfazhh_
||😄||IB? All
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #for #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4

Maaf thumbnailnya ga sesuai karena ini collab dadakan😁hehe aku collab sama orang pro😘
@fcking.auli_ .
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😍||IF? Me : @saputri_asigen88
@fcking.auli_ : @ajengfazhh_
||😄||IB? All
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #for #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4
136 8 26 January, 2020

Eveet çöpe gidecekti hayat buldu sehpamiz rich ile 🤗 .
.
#atmiyoruzyeniliyoruz #rich #richartcraft #geridonusum #richboya #budak #budakdokusu #atölyedenizyildizi

Eveet çöpe gidecekti hayat buldu sehpamiz  rich ile 🤗 .
.
#atmiyoruzyeniliyoruz #rich #richartcraft #geridonusum #richboya #budak #budakdokusu #atölyedenizyildizi
47 2 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
108 1 26 January, 2020

صج غبية نطري شوي
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

صج غبية نطري شوي
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
336 10 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
85 0 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
322 10 26 January, 2020

متروس حبل وشحم ولحم
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

متروس حبل وشحم ولحم
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
104 0 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
399 0 26 January, 2020

غير رزقك ماتحوش
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

غير رزقك ماتحوش
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
150 1 26 January, 2020

الجنون فنون
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

الجنون فنون
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
315 4 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
67 0 26 January, 2020

عطونا اسم النهمة😂
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

عطونا اسم النهمة😂
. .
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
116 5 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
136 4 26 January, 2020

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends #speargun #spearfishing #budak #dive #snorkel #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
#بحر #بحري #حداق #صيد #حداق #غوص #غواص #البحرين #الكويت #الامارات #السعودية #قطر #عمان

.
‎لمشاهدة فيديوهات بحرية تجدون رابط اليوتيوب في البروفايل
.
For more videos 👉 link in profile .
. 🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭🇧🇭
#fish #diving #freedive #friends#speargun #spearfishing #budak #dive  #snorkel  #hunting #boat #cool #dubai #bahfishers
‎#بحر#بحري#حداق#صيد#حداق#غوص#غواص#البحرين#الكويت#الامارات#السعودية#قطر#عمان
86 0 26 January, 2020

#Mr.Hensem #Budak tiktok

#Mr.Hensem  #Budak tiktok
4 0 26 January, 2020

#Mr.Boskurrr #Budak tiktok

#Mr.Boskurrr  #Budak tiktok
3 0 26 January, 2020

Besok senin kamase 😭
.
Masih mauki libur kodonge 😭
.
#budak #korporat #lyfe

Besok senin kamase 😭
.
Masih mauki libur kodonge 😭
.
#budak #korporat #lyfe
42 1 26 January, 2020
Tag your Bae / Friend / Ex / Crush ❤
.
.
.
.
.
@fakhriayie15
#funimatemalaysia #funimatechallenge #budak#funimatevideo#funimate_sp
#funimate_kedah
19 1 26 January, 2020

Selamat malam guys
[ JUST CONTENT ]🤡
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? @baperrwoi
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 400 followers
||🌊||follback? DM/spamlike
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4

Selamat malam guys
[ JUST CONTENT ]🤡
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? @baperrwoi
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 400 followers
||🌊||follback? DM/spamlike
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4
49 2 26 January, 2020

✨Didalam dunia allah❣️
.
.
✨Takkan tengok je like la😜
#budak madrasah

✨Didalam dunia allah❣️
.
.
✨Takkan tengok je like la😜
#budak madrasah
73 7 26 January, 2020

Mimin bawa cecan baru😄notifnya dong kak sasa😭🤗
Maaf buat noob nya:(...akhirnya aku sempet juga buat ngedit☺
.
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😍||IF? @sasaaevs_ ( notif plis )
||😄||IB? Me
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4

Mimin bawa cecan baru😄notifnya dong kak sasa😭🤗
Maaf buat noob nya:(...akhirnya aku sempet juga buat ngedit☺
.
[ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😍||IF? @sasaaevs_ ( notif plis )
||😄||IB? Me
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 5,3k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong @ambyar.woee @fcking.herditsz_ @vckng.kookie
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4
154 11 26 January, 2020

Budak² nakal

Budak² nakal
15 5 26 January, 2020
Hidup ini ibarat air kopi,manisya membuat Aku gembira sedangkan pahit nye kekal terase .tetapi
Manis Dan pahit itulah Yang mengajar Aku erti kehidupan sebanarnye......🤪
!SELAMAT MALAM!😉.
#lagenda110z#lagenda115z#lagenda #lagendapantaitimur #lagendapahang #lagendacrew #jentera_fly #jentarapadu#flyorstayhome#santaianakutara
#lagendaownerclubkelantan#lagenda_bersatu
#lagenda_bersatu#lagendainjectio#budak#budak_kapcai_#budaksekolah#budak_video_official#budaksekolah#budaknakal#budak_kapcai_#lagendabudaksetan😈😈cameraman#lagenda_pantai_timur#budak_video_official
131 4 11 January, 2020

𝔱𝔞𝔨𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔯𝔦𝔰𝔨 𝔬𝔯 𝔩𝔬𝔰𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔠𝔥𝔞𝔫𝔠𝔢🧟‍♀
.
.
.
.
.
. #budak

𝔱𝔞𝔨𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔯𝔦𝔰𝔨 𝔬𝔯 𝔩𝔬𝔰𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔠𝔥𝔞𝔫𝔠𝔢🧟‍♀
.
.
.
.
.
.#budak
122 0 29 December, 2019

Top #budak posts

Camera tak record pon😹😹😹❗
.
.
.
.
.
.
.
.
#ejenali #instafamous #tiktokslowmotion #sayang #minat #funimate #funimatechallenge #funimatemalaysia #funimateindonesia #budak hensem #tiktokviral #cartoon
4,011 44 3 January, 2020

Etimesgut halk eğitim merkezi #budak #yağlıboya #ahşapboyama #winston

Etimesgut halk eğitim merkezi #budak #yağlıboya #ahşapboyama #winston
516 29 22 October, 2019

#budak #gaduh 🤣

#budak #gaduh 🤣
7,034 52 26 January, 2020

Janga baper ya kalian! [ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? Me
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 2,7k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4

Janga baper ya kalian! [ JUST CONTENT ]🔥
||🙄||Tag temen kamu
||😄||IB? Me
||😎||save? Terserah kalian
||✊🏾||bantu 2,7k followers
||🌊||follback? DM/spamlike
||🙂||follow my partner! @fira.ccpeditz  @fcvking.ddan  @fvkingsong
#senja #kimtaehyung #dagelan #music #video #lagiviral #viral #cans #bts #indomusikgram #cover #fortnite #for #fortniteleaks #endorsement #caseiphone #giveaway #halu #buchin #budak #cinta #jimin #jungkook #blackpink #terimaendorse #musikkupang #musik #lagubagus #status #statusupdate4
15,685 77 5 January, 2020