#budakampang Instagram Photos & Videos

budakampang - 1.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #budakampang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
12 hours
Average like
44.2
Average comment
1.5
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

PERHATIAN!!! 🔥🔥
PERHATIAN!!! 🔥🔥 Minggu ni dan minggu2 seterusnya, CHEEZEBERADIK akan berada di carbooth sale Jalan Ampang ya..
🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Hari : Setiap Sabtu
Masa : 7.00am - 12.00pm
Lokasi : berhadapan Gleaneagles Hospital dan bersebelahan Great Eastern.. Meh la serbu yeee..cari popia cheese Cheeze Beradik kat situ

#carbootsaleampang
#carbootsale108ampang
#cheezeberadik
#budakampang
#duitkahwin
#sayangmak
#sayangayah
#makteringinmakanpopiacheesenak
#jalanampang
#ampangohsem

PERHATIAN!!! 🔥🔥
PERHATIAN!!! 🔥🔥 Minggu ni dan minggu2 seterusnya, CHEEZEBERADIK akan berada di carbooth sale Jalan Ampang ya..
🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Hari : Setiap Sabtu
Masa : 7.00am - 12.00pm
Lokasi : berhadapan Gleaneagles Hospital dan bersebelahan Great Eastern.. Meh la serbu yeee..cari popia cheese Cheeze Beradik kat situ

#carbootsaleampang
#carbootsale108ampang
#cheezeberadik
#budakampang
#duitkahwin
#sayangmak
#sayangayah
#makteringinmakanpopiacheesenak
#jalanampang
#ampangohsem
2 0 10 hours ago
Pukul 10.30am kami dah keluar pintu sekolah...best tgk budak2 dtg serbu kambing...tq @skampangcampuran

Jarang2 kami golek hari khamis...tq

#cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#mlm#meniagalarutmalam#tehtarik
39 1 14 November, 2019

Semalam ada borak2 sikit dgn tetamu dari mumbai...kambing mmg dorang suka...tapi biasanya akan masak kari...kalau golek ni agak kebaratan...tapi lepas kene kambing golek kedaikopikl semalam..baru die tahu kenapa org malaysia suka kambing golek...malaysia gempak

#cateringkl #roastedlamb #kambingperap #kerjesama #teamwork #kambinggolekpalingstyle #kambinggolekdiskaun #pengantin #majliskawin #openhouseraya #budakampang #ampangpoint #reunion #mlm #meniagalarutmalam #tehtarik #mamakcorner# #vaachurthi1111

Semalam ada borak2 sikit dgn tetamu dari mumbai...kambing mmg dorang suka...tapi biasanya akan masak kari...kalau golek ni agak kebaratan...tapi lepas kene kambing golek kedaikopikl semalam..baru die tahu kenapa org malaysia suka kambing golek...malaysia gempak

#cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#mlm#meniagalarutmalam#tehtarik#mamakcorner##vaachurthi1111
62 2 12 November, 2019

Dapat jugak keluar produk ni...selepas 10 tahun...kita tarik air...mamak corner...keadaan padang agak berlecak...jadi tak segan tarik air sampai tumpah... #cateringkl #roastedlamb #kambingperap #kerjesama #teamwork #kambinggolekpalingstyle #kambinggolekdiskaun #pengantin #majliskawin #openhouseraya #budakampang #ampangpoint #reunion #mlm #meniagalarutmalam #tehtarik #mamakcorner #vaachurthi1111

Dapat jugak keluar produk ni...selepas 10 tahun...kita tarik air...mamak corner...keadaan padang agak berlecak...jadi tak segan tarik air sampai tumpah... #cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#mlm#meniagalarutmalam#tehtarik#mamakcorner #vaachurthi1111
50 2 11 November, 2019

PERHATIAN!!! 🔥🔥
PERHATIAN!!! 🔥🔥 Minggu ni dan minggu2 seterusnya, CHEEZEBERADIK akan berada di carbooth sale Jalan Ampang ya..
🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Hari : Setiap Sabtu
Masa : 7.00am - 12.00pm
Lokasi : berhadapan Gleaneagles Hospital dan bersebelahan Great Eastern.. Meh la serbu yeee..cari popia cheese Cheeze Beradik kat situ

#carbootsaleampang
#carbootsale108ampang
#cheezeberadik
#budakampang
#duitkahwin
#sayangmak
#sayangayah
#makteringinmakanpopiacheesenak
#jalanampang
#ampangohsem

PERHATIAN!!! 🔥🔥
PERHATIAN!!! 🔥🔥 Minggu ni dan minggu2 seterusnya, CHEEZEBERADIK akan berada di carbooth sale Jalan Ampang ya..
🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Hari : Setiap Sabtu
Masa : 7.00am - 12.00pm
Lokasi : berhadapan Gleaneagles Hospital dan bersebelahan Great Eastern.. Meh la serbu yeee..cari popia cheese Cheeze Beradik kat situ

#carbootsaleampang
#carbootsale108ampang
#cheezeberadik
#budakampang
#duitkahwin
#sayangmak
#sayangayah
#makteringinmakanpopiacheesenak
#jalanampang
#ampangohsem
9 0 11 November, 2019

Tuan rumah bagi set up kat garden die...mmg la best..sejuk byk pokok...payung ni buat cantek je...kalau panas mmg rentung sekali tukang potong... #cateringkl #roastedlamb #kambingperap #kerjesama #teamwork #kambinggolekpalingstyle #kambinggolekdiskaun #pengantin #majliskawin #openhouseraya #budakampang #ampangpoint #reunion #mlm #meniagalarutmalam

Tuan rumah bagi set up kat garden die...mmg la best..sejuk byk pokok...payung ni buat cantek je...kalau panas mmg rentung sekali tukang potong... #cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#mlm#meniagalarutmalam
40 2 9 November, 2019

Haiiiii hari ni delievryyyy

Anyone area puchong,ampang n sewaktu dengan nya yg berminat nk order popia cheese by CheezeBeradik,mai la lekaihhhh kite order on the road gitewwwwww😘😘😘😘 RM10 sahaja sebalang

Delivery charge
Area ampang : RM2
Area luar ampang : RM5

Mai order lekaihhhhhh

#cheeseberadik #popiacheese #budakampang #murah

Haiiiii hari ni delievryyyy

Anyone area puchong,ampang n sewaktu dengan nya yg berminat nk order popia cheese by CheezeBeradik,mai la lekaihhhh kite order on the road gitewwwwww😘😘😘😘 RM10 sahaja sebalang

Delivery charge
Area ampang : RM2
Area luar ampang : RM5

Mai order lekaihhhhhh

#cheeseberadik #popiacheese #budakampang  #murah
12 0 9 November, 2019

𝕎𝕙𝕒𝕥 𝕖𝕧𝕖𝕣❁
.
.
#budaksekolah #budakkeramat #budaklajak #budakampang

𝕎𝕙𝕒𝕥 𝕖𝕧𝕖𝕣❁
.
.
#budaksekolah #budakkeramat #budaklajak #budakampang
27 0 8 November, 2019

Jumpa disana gaisssss... Program hari tanpa kenderaan

Padang Perbandaraan MPAJ, Pandan Indah.. 10 Okt 2019

Saringan HIV PERCUMA!!!!! Jgn malu2 gaisss.. ketahui status uolllsss.. Byk token2 harus dimiliki.. #kesanawal #knowyourstatus #hentikanaids #hivprevention #ketahuistatusanda #mpaj #ampangsifaraids2025 #ampang #buatsaringandapatkanrawatan #besafe #budakampang #haritanpakenderaan #saringanhiv #hivawareness #hivaids #stigma #hivtesting

Jumpa disana gaisssss... Program hari tanpa kenderaan

Padang Perbandaraan MPAJ, Pandan Indah.. 10 Okt 2019

Saringan HIV PERCUMA!!!!! Jgn malu2 gaisss.. ketahui status uolllsss.. Byk token2 harus dimiliki.. #kesanawal #knowyourstatus #hentikanaids #hivprevention #ketahuistatusanda #mpaj #ampangsifaraids2025 #ampang #buatsaringandapatkanrawatan #besafe #budakampang #haritanpakenderaan #saringanhiv #hivawareness #hivaids #stigma #hivtesting
12 0 8 November, 2019

terikut idola lah niyhh😂
.
.
#budaksekolah #budakkeramat #budakampang

terikut idola lah niyhh😂
.
.
#budaksekolah #budakkeramat #budakampang
17 0 7 November, 2019

Walau dimane berada insyallah rezeki tu ade aminnnn
#flyksaaiywa
#budakampang

Walau dimane berada insyallah rezeki tu ade aminnnn
#flyksaaiywa 
#budakampang
24 0 6 November, 2019
Mcm ni order boleh banyak...order cukup byk ...deposit pun belambak...kita lari tutup company... #cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#mlm#meniagalarutmalam
32 2 6 November, 2019

Bila kerja dah siap semua, kita pomen takkan pernah puas. Kita bagi cantik balik ekzos motor kita.
#clautoworks
#sasautoservices
#ampangmotorsport
#pomenampang
#budakampang

Bila kerja dah siap semua, kita pomen takkan pernah puas. Kita bagi cantik balik ekzos motor kita. 
#clautoworks 
#sasautoservices 
#ampangmotorsport 
#pomenampang 
#budakampang
65 0 3 November, 2019
delete soon😪😪
.
.
#budaksekolah #budakfunimate #budakkeramat #budaklajak #budakampang
33 0 3 November, 2019

DURIAN CELUP.
Dua-dua agaknya macam rupa orang Jepun tak?
Serizawa & Ken Watanabe ke?

Bagilah chance, kita wakil Malaysia :) Saya rase sangat gembira hari in sbb dapat berjumpa dengan member saya yg kita kenal since skolah rendah lagi. Banyak memori kita dulu.... Kita dua2 kerja macam lembu nak buat yg terbaik.
Jumpa balik bincang idea and borak2 nak buat magik ni. Yes, ada benda hangat nak keluar ni.
Can't wait brother @tak33m!

Hidup SK Taman Muda & Pandan Indah!! #primaryschool #friends
#budakampang #ampang
#sktm #smkpi #somethingsbrewing
#ifyousmellwhattherockiscooking

DURIAN CELUP. 
Dua-dua agaknya macam rupa orang Jepun tak? 
Serizawa & Ken Watanabe ke?

Bagilah chance, kita wakil Malaysia :) Saya rase sangat gembira hari in sbb dapat berjumpa dengan member saya yg kita kenal since skolah rendah lagi. Banyak memori kita dulu.... Kita dua2 kerja macam lembu nak buat yg terbaik. 
Jumpa balik bincang idea and borak2 nak buat magik ni. Yes, ada benda hangat nak keluar ni. 
Can't wait brother @tak33m!

Hidup SK Taman Muda & Pandan Indah!! #primaryschool #friends 
#budakampang #ampang
#sktm #smkpi #somethingsbrewing 
#ifyousmellwhattherockiscooking
92 3 2 November, 2019
hye november!😜
.
.
.
#budaksekolah #budakfunimate #budakkeramat #budaklajak #budakampang #november
41 6 1 November, 2019

1 November please be nice to me☺️❤️
.
.
.
.
#budaklajak #ampangstyle #familyampang
#budakampang #lajakxkanpupus #kenanganterindah

1 November please be nice to me☺️❤️
.
.
.
.
#budaklajak  #ampangstyle  #familyampang
#budakampang  #lajakxkanpupus  #kenanganterindah
187 11 31 October, 2019

Kami cari peluang dapat order lebih tahun 2020...korang pun dapat peluang rasa kambing golek dgn harga 3 ekor RM2020...jom cuba dan meh datang event jom kahwin di SACC 1-3 NOV 2019

#kambinggolekaqiqah #kambingaqiqah #cateringkl #roastedlamb #kambingperap #kerjesama #teamwork #kambinggolekpalingstyle #kambinggolekdiskaun #pengantin #majliskawin #openhouseraya #budakampang #ampangpoint #reunion #jomkahwin

Kami cari peluang dapat order lebih tahun 2020...korang pun dapat peluang rasa kambing golek dgn harga 3 ekor RM2020...jom cuba dan meh datang event jom kahwin di SACC 1-3 NOV 2019

#kambinggolekaqiqah#kambingaqiqah #cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#jomkahwin
35 0 31 October, 2019

Event ni best...siapa nak kawin boleh dtg ....yg paling best kambing golek 3 ekor Rm2020 mmg ada kat sini sahaja....offer 3 hari sahaja sepanjang event 1-3 Nov 2019 . #jomkahwin #kambinggolekaqiqah #kambingaqiqah #cateringkl #roastedlamb #kambingperap #kerjesama #teamwork #kambinggolekpalingstyle #kambinggolekdiskaun #pengantin #majliskawin #openhouseraya #budakampang #ampangpoint #reunion #jomkahwin

Event ni best...siapa nak kawin boleh dtg ....yg paling best kambing golek 3 ekor Rm2020 mmg ada kat sini sahaja....offer 3 hari sahaja sepanjang event 1-3 Nov 2019 . #jomkahwin #kambinggolekaqiqah#kambingaqiqah #cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#jomkahwin
25 0 30 October, 2019

x pro macam idola korang aaa😪
.
.
#budaksekolah #budakkeramat #budaklajak #budakampang #budakvideo

x pro macam idola korang aaa😪
.
.
#budaksekolah #budakkeramat #budaklajak #budakampang #budakvideo
29 0 30 October, 2019

Jom kita...1-3 nov 2019 di Sacc ..
Byk lagi promo dari caterer2 dan juga semua supplier yg pengantin perlukan...dan paling kambing golek 3 ekor rm2020.... #jomkahwin #kambinggolekaqiqah #kambingaqiqah #cateringkl #roastedlamb #kambingperap #kerjesama #teamwork #kambinggolekpalingstyle #kambinggolekdiskaun #pengantin #majliskawin #openhouseraya #budakampang #ampangpoint #reunion #jomkahwin

Jom kita...1-3 nov 2019 di Sacc ..
Byk lagi promo dari caterer2 dan juga semua supplier yg pengantin perlukan...dan paling kambing golek 3 ekor rm2020.... #jomkahwin #kambinggolekaqiqah#kambingaqiqah #cateringkl#roastedlamb#kambingperap#kerjesama#teamwork#kambinggolekpalingstyle#kambinggolekdiskaun#pengantin#majliskawin#openhouseraya#budakampang#ampangpoint#reunion#jomkahwin
30 1 29 October, 2019

Top #budakampang posts

SEMALAMNYA CERITA...TAHUN NIY SAMBUT KAT DATARAN PULAK🎊🎉🇲🇾🇲🇾
.
.THANKS FOR AMAZING 3.4k GENG🙏🏻✨
.
#merdeka2019 #bukanidola #akuadagang #maltora #bukanbishebishe #budakampang #takhensem

SEMALAMNYA CERITA...TAHUN NIY SAMBUT KAT DATARAN PULAK🎊🎉🇲🇾🇲🇾
.
.THANKS FOR AMAZING 3.4k GENG🙏🏻✨
.
#merdeka2019 #bukanidola #akuadagang #maltora #bukanbishebishe #budakampang #takhensem
2,706 13 31 August, 2019

5,630 82 2 February, 2015

Ruzaleqa Ceremony 👰 #myschoolmates #budakampang

Ruzaleqa Ceremony 👰 #myschoolmates #budakampang
115 12 17 February, 2019

Good morning... Haaa jangan lawan ckp nanti kene TAMPAR.
#tamparmulutsaja
#jangantakut
#budakampang
#budaksetapak #yygamalkecik

Good morning... Haaa jangan lawan ckp nanti kene TAMPAR. 
#tamparmulutsaja
#jangantakut 
#budakampang
#budaksetapak #yygamalkecik
321 21 2 April, 2015

#tb to when choker was a hit. Days are brighter with you around my love. Who would’ve thought we would fall in love in Koh Pha Ngan over a random trip. Sampai sekarang. Happiest birthday to this inspiring lady I am lucky to call my girl, I nak dedicate lagu ‘Always on Time’ by Ashanti and Ja Rule to you sebab you’re always there when I need you 😭
.
.
Love you my fox @foxymaine, my #budakampang karaoke at home partner. Let’s wrap 2018 for a better 2019 lassssdoit 💪🏽

#tb to when choker was a hit. Days are brighter with you around my love. Who would’ve thought we would fall in love in Koh Pha Ngan over a random trip. Sampai sekarang. Happiest birthday to this inspiring lady I am lucky to call my girl, I nak dedicate lagu ‘Always on Time’ by Ashanti and Ja Rule to you sebab you’re always there when I need you 😭
.
.
Love you my fox @foxymaine, my #budakampang karaoke at home partner. Let’s wrap 2018 for a better 2019 lassssdoit 💪🏽
483 9 20 December, 2018

Posted @withrepost@suwaraofficial Thanks jemput kami !!! Posted @withrepost@farahnan Dalam banyak-banyak gambar, aku nak muat turun gambar ni dulu!

AlhamdulilLah, lama aku visualised nak @suwaraofficial datang kat @neighboursampang.

Allah catat rezekinya di bulan Ramadan ini sempena Meet & Greet bersama @pasya_mentor7.

#ampangclan #budakampang #ampangband #suwaraband #neighboursampang #pasyamentor7 #pasyauntukrakyat

Posted @withrepost • @suwaraofficial Thanks jemput kami !!! Posted @withrepost • @farahnan Dalam banyak-banyak gambar, aku nak muat turun gambar ni dulu!

AlhamdulilLah, lama aku visualised nak @suwaraofficial datang kat @neighboursampang.

Allah catat rezekinya di bulan Ramadan ini sempena Meet & Greet bersama @pasya_mentor7.

#ampangclan #budakampang #ampangband #suwaraband #neighboursampang #pasyamentor7 #pasyauntukrakyat
110 2 11 May, 2019