#budakbarunakbelajar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #budakbarunakbelajar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
64 hours
Average like
68.5
Average comment
2.1
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

@essayuu Profile picture

@essayuu

Saya Budak Baru Belajar

Sorry kalau ade salah dan silap sila tegur ye..saya budak baru nak belajar




#sumpahcover #budakbarunakbelajar

Sorry kalau ade salah dan silap sila tegur ye..saya budak baru nak belajar
•
•
•
•
#sumpahcover #budakbarunakbelajar
60 3 7 hours ago
@farispead Profile picture

@farispead

UiTM Jengka, Pahang

First class for this semester. Doakan yang baik baik semua untuk saya cemerlang semester ni👨🏻‍🎓📝
#budakbarunakbelajar

First class for this semester. Doakan yang baik baik semua untuk saya cemerlang semester ni👨🏻‍🎓📝
#budakbarunakbelajar
392 12 8 October, 2019
@thegirlontheflowers.top Profile picture

@thegirlontheflowers.top

Assalamualaikum have a nice day my lovely.. Permulaan bagi seorang mukmin itu doa.Kenapa doa?

That's our WEAPON.. #faithfleur
#womenwear
#couplewear
#cheapprice
#murah
#morning
#shoesforsale
#handbags
#budakbarunakbelajar

Assalamualaikum have a nice day my lovely.. Permulaan bagi seorang mukmin itu doa.Kenapa doa?

That's our WEAPON.. #faithfleur 
#womenwear 
#couplewear 
#cheapprice 
#murah 
#morning 
#shoesforsale 
#handbags 
#budakbarunakbelajar
1 0 5 October, 2019
@ecamsrxn_ Profile picture

@ecamsrxn_

Aman Central Mall

JELAJAH SURIA - @amir.masdi (Bohemian Rapsody) - A hot song from queen, thanks to my line up cause giving me a chance to having a great experience and enjoying the show with them. Terima kasih juga sebab banyak mengajar saya 🙏🏻 #jelajahsuria #jelajahsuria2019 #amirmasdi #budakbarunakbelajar

JELAJAH SURIA - @amir.masdi (Bohemian Rapsody) - A hot song from queen, thanks to my line up cause giving me a chance to having a great experience and enjoying the show with them. Terima kasih juga sebab banyak mengajar saya 🙏🏻 #jelajahsuria #jelajahsuria2019 #amirmasdi #budakbarunakbelajar
107 8 1 October, 2019
@haziqjiqi Profile picture

@haziqjiqi

Piano Hancur Versi Haziq 🤮
1️⃣ My Heart Will Go On Tenggelam Timbul Hancur ⛵️
2️⃣ Ayam Den Lapeh Versi Sedih 🐥
3️⃣ Fur Fuh Fuh Elise 🗣
#BudakBaruNakBelajar

Piano Hancur Versi Haziq 🤮
1️⃣ My Heart Will Go On Tenggelam Timbul Hancur ⛵️
2️⃣ Ayam Den Lapeh Versi Sedih 🐥
3️⃣ Fur Fuh Fuh Elise 🗣
#BudakBaruNakBelajar
130 11 26 September, 2019
@fatinaamiya_ Profile picture

@fatinaamiya_

Fav permainan 😂

#budakbarunakbelajar
#oneyeartobe 🎈

Fav permainan 😂

#budakbarunakbelajar ❤
#oneyeartobe 🎈
7 1 17 September, 2019
@misshouki Profile picture

@misshouki

Baru nak belajar guna apps "Screen Recorder" 😂😂 Belajar pon senang nanti promo #AkademiHoukiBoshi memandangkan skg ialah zaman teknologi dan media sosial. Kena belajar guna banyak instrumen 🤭

Ini saya saja rakam sebagai trial 🙈 seronok juga cuba benda baru 🤗🤗 #Belajar
#Teknologi
#Apps
#BudakBaruNakBelajar

Baru nak belajar guna apps "Screen Recorder" 😂😂 Belajar pon senang nanti promo #AkademiHoukiBoshi memandangkan skg ialah zaman teknologi dan media sosial. Kena belajar guna banyak instrumen 🤭

Ini saya saja rakam sebagai trial 🙈 seronok juga cuba benda baru 🤗🤗 #Belajar
#Teknologi
#Apps
#BudakBaruNakBelajar
1 0 17 September, 2019
Try test jerr😅🎭
#budakbarunakbelajar
#oppagangnamstyle
#oppadance
32 2 8 September, 2019
@fahemei_amy Profile picture

@fahemei_amy

Site visit jalan kebun
Ukuran kabinet
#jalankebun
#budakbarunakbelajar

Site visit jalan kebun
Ukuran kabinet
#jalankebun
#budakbarunakbelajar
13 5 7 September, 2019
Power director + Kine Master

#sorrykalauburuk  #harapenjoy #budakbarunakbelajar #barucuba #bersamalajak #haraptidakkecam . . . .
31 0 1 September, 2019
@fafa_gurlz Profile picture

@fafa_gurlz

sejak2 kaki dh kuat ni dia asyik nk berdiri jaaa, pastu dok meniti sikit2.. kita pulak yg risau takut jatuh ke belakang 😌😌
.
cc : @miiizaaan .
#babyAH👧
#budakbarunakbelajar
#budakkuat
#Salamjumuaahbarokah
#syukurselalu

sejak2 kaki dh kuat ni dia asyik nk berdiri jaaa, pastu dok meniti sikit2.. kita pulak yg risau takut jatuh ke belakang 😌😌
.
cc : @miiizaaan .
#babyAH👧 
#budakbarunakbelajar 
#budakkuat 
#Salamjumuaahbarokah 
#syukurselalu
41 2 30 August, 2019
@fafa_gurlz Profile picture

@fafa_gurlz

ada ke orang yang nak ikut saya ??😁😁
tapi jangan menyesal lah!! sebab saya xpandai bergerak ke sana ke sini 😂😂😂
.
terima kasih maktok n tokwan sebab hadiahkan keta baru dekat aneesah 😍😍
.
cc: @miiizaaan
.
#keretabaru
#budakbarunakbelajar
#budakbarubanguntido
#terimakasih
#sentiasabersyukur
#babyAH👧

ada ke orang yang nak ikut saya ??😁😁
tapi jangan menyesal lah!! sebab saya xpandai bergerak ke sana ke sini 😂😂😂
.
terima kasih maktok n tokwan sebab hadiahkan keta baru dekat aneesah 😍😍
.
cc: @miiizaaan
.
#keretabaru
#budakbarunakbelajar 
#budakbarubanguntido 
#terimakasih
#sentiasabersyukur 
#babyAH👧
47 0 27 August, 2019
@eman_cheqqq Profile picture

@eman_cheqqq

Melaka

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal. Tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah megalah!☺
.
. #dulusukedulu #missyou #budakbarunakbelajar

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal. Tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah megalah!☺
.
.#dulusukedulu #missyou #budakbarunakbelajar
235 1 13 August, 2019
Aktiviti mingu lps done✔️.. alhamdulilah dapatl lagi nikmati ciptaan allah... #kakihaking 
#bukitbotakpuncakalam 
#bukitcerakah 
#menikmaticiptaanallah 
#budakbarunakbelajar 
#pendakibukit 
#jiwahutan
90 0 5 August, 2019
@hafidz_rosli38 Profile picture

@hafidz_rosli38

Kota Bharu

Hello geng jangan lupa support youtube Channel aku ye brah....like share subcribe ye channel aku korang tipe je Hafidz Rosli ntie jmpe lah 🙏🏻 #brocuba💪 #youtuber #budakbarunakbelajar #maluapebossku

Hello geng jangan lupa support youtube Channel aku ye brah....like share subcribe ye channel aku korang tipe je Hafidz Rosli ntie jmpe lah 🙏🏻#brocuba💪 #youtuber #budakbarunakbelajar #maluapebossku
38 2 4 August, 2019
@abg___botak Profile picture

@abg___botak

💈(Skin fade) 💇‍♂️💈
.
.
.
.
. 📷@fiq.ekey
#budakbarunakbelajar #barbershop
#kasijadi
#whal
#up

💈(Skin fade) 💇‍♂️💈
.
.
.
.
. 📷@fiq.ekey
#budakbarunakbelajar #barbershop
#kasijadi
#whal
#up
8 0 1 August, 2019
"With hard work and effort, you can achieve anything"
@antogriezmann
.
.
.
#budakbarunakbelajar 
#nateyysemakk 
#pictureoftheday 
#kasukel 
#karnivalsukankelantan
76 0 1 August, 2019
@hakim_kecek Profile picture

@hakim_kecek

Jangan kau merasa megah bila kau dah berjaya, ingat lah dunia ini hanya sementara semua hanya pinjaman .. Ingat lah orang yang selalu ad disamping kite diwaktu susah sehingga berjaya .. #budakbarunakbelajar

Jangan kau merasa megah bila kau dah berjaya, ingat lah dunia ini hanya sementara semua hanya pinjaman .. Ingat lah orang yang selalu ad disamping kite diwaktu susah sehingga berjaya .. #budakbarunakbelajar
50 0 24 July, 2019
@danielshuid_ Profile picture

@danielshuid_

Bukit Kutu

Aktiviti Nii lah pnyebab badan sakit haha😂😂🤣 lpas lari gatai kaki nak Naik bukit kutu..dah lame mngidam nak Naik...akhirnye trcapai jugak..prgi tanpa di rncang..
#kakihaking
#bukitkutu
#batutedungbukitkutu
#budakbarunakbelajar

Aktiviti Nii lah pnyebab badan sakit haha😂😂🤣 lpas lari gatai kaki nak Naik bukit kutu..dah lame mngidam nak Naik...akhirnye trcapai jugak..prgi tanpa di rncang..
#kakihaking 
#bukitkutu 
#batutedungbukitkutu 
#budakbarunakbelajar
58 0 22 July, 2019
@quetaqreem Profile picture

@quetaqreem

Bersama Geng Bangsawan......terima kasih kerana memberi tunjuk ajar....... #arnabbawahtanah #budakbarunakbelajar #specializedrulez #tikammenikam #hatersalwaysbehaters

Bersama Geng Bangsawan......terima kasih kerana memberi tunjuk ajar....... #arnabbawahtanah #budakbarunakbelajar #specializedrulez #tikammenikam #hatersalwaysbehaters
18 0 21 July, 2019
@nizamzai_ Profile picture

@nizamzai_

Nizam Exhaust

Project malam minggu . Tq sifu @sglecam Banyak tunjuk ajar . Dari a to z . Walaupun anak buah mu ni degil yang amat . Hihi . Esok boss bagi cuti so boleh rehat . Hihihi

#wandyexzos #nizamexzos #mufflercustom #bulletcustoms #projectmalamminggu #eg6 #eg6malaysia #b16a #b20b #barangkacuk #nardogrey #budakbarunakbelajar #barunakup #hondamalaysia #budakbengkel

Pasal ekzos boleh terus rojer ye .

Whatsapp call
0182434732 (wandy)
0133738959 (nizam)
Loc bengkel di gombak
Support @nizamzai_ @nizamzai_

Project malam minggu . Tq sifu @sglecam Banyak tunjuk ajar . Dari a to z . Walaupun anak buah mu ni degil yang amat . Hihi . Esok boss bagi cuti so boleh rehat . Hihihi

#wandyexzos #nizamexzos #mufflercustom #bulletcustoms #projectmalamminggu #eg6 #eg6malaysia #b16a #b20b #barangkacuk #nardogrey #budakbarunakbelajar #barunakup #hondamalaysia #budakbengkel

Pasal ekzos boleh terus rojer ye .

Whatsapp call
0182434732 (wandy)
0133738959 (nizam)
Loc bengkel di gombak 
Support @nizamzai_ @nizamzai_
56 1 20 July, 2019
Bende yang lepas biar lah dia pergi,😊
.
.
.
.
.
.
. .
.
#cromaxxracing #jiwakelajuan  #budakbarunakbelajar #batu7 #ekbundle42
202 0 18 July, 2019
@nizamzai_ Profile picture

@nizamzai_

Nizam Exhaust

Tq sifu @sglecam aka king wandy . Banyak turunkan ilmu . Daripada zero taktahu ape . Sampai lah tahu walaupun tak semuanya . Ilmu takkan dtg tanpa di cari . Maaf king anak buah mu ni mmg degil sikit . Biaselah anak muda hahaha 😂 mana nak buat ekzos tu ape2 boleh rojer ye . Jauh boleh pos .

Whatsapp / call
0182434732 (wandy)
0133738959 (nizam)

Support @nizamzai_ @nizamzai_

#nizamexzos #wandyexzos #mufflercustom #bulletcustoms #eg6 #budakbarunakbelajar #budakbengkel

Tq sifu @sglecam aka king wandy . Banyak turunkan ilmu . Daripada zero taktahu ape . Sampai lah tahu walaupun tak semuanya . Ilmu takkan dtg tanpa di cari . Maaf king anak buah mu ni mmg degil sikit . Biaselah anak muda hahaha 😂 mana nak buat ekzos tu ape2 boleh rojer ye . Jauh boleh pos .

Whatsapp / call
0182434732 (wandy)
0133738959 (nizam)

Support @nizamzai_ @nizamzai_

#nizamexzos #wandyexzos #mufflercustom #bulletcustoms #eg6 #budakbarunakbelajar #budakbengkel
33 0 17 July, 2019
@pamelalailacook Profile picture

@pamelalailacook

Nasi goreng Kampung Petai.Simple,murah dan senang.tak samapai rm5 kalau masak sendiri.Guna jer Perencah nasi Goreng adabi @adabi_consumer tak perlu letak garam semua dah cukup rasa.

follow ig saya kalau nak resepi lagi menarik ya.. #budakbarunakbelajar
#sedapgiler

Nasi goreng Kampung Petai.Simple,murah dan senang.tak samapai rm5 kalau masak sendiri.Guna jer Perencah nasi Goreng adabi @adabi_consumer tak perlu letak garam semua dah cukup rasa.

follow ig saya kalau nak resepi lagi menarik ya..#budakbarunakbelajar
#sedapgiler
6 0 10 hours ago
@official_waniey97 Profile picture

@official_waniey97

"Jangan sibuk mengejar bintang💫 , sedangkn bulan stia menanti🌛 , tkut nnti bulan pon hilang , baru terkial kial nk mncari penganti💪
#setkitojangepecoh
#budakbarunakbelajar
#exstudents
#kolejvokasionalrompin

"Jangan sibuk mengejar bintang💫 , sedangkn bulan stia menanti🌛 , tkut nnti bulan pon hilang , baru terkial kial nk mncari penganti💪
#setkitojangepecoh 
#budakbarunakbelajar 
#exstudents 
#kolejvokasionalrompin
69 3 12 hours ago
Tak salah mencuba benda yang bru..🤣😅 #yssproject #ysukushuib #budakbarunakup #ggrmachine #viral #teamkurakura #budakbarunakbelajar
75 0 13 July, 2019

Top #budakbarunakbelajar posts

@ezreenaamirhamzah Profile picture

@ezreenaamirhamzah

Kuala Lumpur High Court

Charlie’s Angels.
@khatyjaafar_79 & @namylyna je la angels. Sis dah masuk group acik-acik. 🐳 .
.
.
.
.
First time cover court case. Rasa mcm nak demam walaupun baru pengurusan je ni. #budakbarunakbelajar
#vscocam
#journoonduty

Charlie’s Angels. 
@khatyjaafar_79 & @namylyna je la angels. Sis dah masuk group acik-acik. 🐳 .
.
.
.
.
First time cover court case. Rasa mcm nak demam walaupun baru pengurusan je ni. #budakbarunakbelajar 
#vscocam
#journoonduty
437 6 20 February, 2019
@rykarl_official Profile picture

@rykarl_official

@Regrann from @norykarl - Esok hr raya...!! Esok hr rayaaaaa......!! Alhamdulillah sebulan sudah kita berpuasa.. #syukur activitie menganyam ketupat.. @rykarl_official #budakbarunakbelajar
#ketupat #selamatharirayaaidilfitri #Regrann

@Regrann from @norykarl -  Esok hr raya...!! Esok hr rayaaaaa......!! Alhamdulillah sebulan sudah kita berpuasa.. #syukur activitie menganyam ketupat.. @rykarl_official #budakbarunakbelajar
#ketupat #selamatharirayaaidilfitri #Regrann
1,247 8 5 July, 2016
@syazwan_fizza Profile picture

@syazwan_fizza

Yahoo!!! Akak dah rasmi airfryer. Akak buat ayam goreng. xde minyak langsung😁😁Tapi akak guna yg ayamas ni. sebab nak try. kalau ayam fresh hya ada chicken breast je umah ni😂😂 #akakjakun #budakbarunakbelajar #airfryerrecipe #ayamgoreng

Yahoo!!! Akak dah rasmi airfryer. Akak buat ayam goreng. xde minyak langsung😁😁Tapi akak guna yg ayamas ni. sebab nak try. kalau ayam fresh hya ada chicken breast je umah ni😂😂 #akakjakun #budakbarunakbelajar #airfryerrecipe #ayamgoreng
541 35 26 January, 2018
@adilarahized Profile picture

@adilarahized

Lijiang, Yunnan, China

Short footage, setakat hari ni, baru berani fly 2 kali dekat China, tu pun ketar kaki lutut pasal risau ter’fly’ dekat ‘no fly’ zone.
Satu hal lagi, kalau ikut rules di China ni, anyone nak fly drone yang melebihi 250g dekat sini, kena register drone korang dekat website khas bagi tujuan safety utk kedua-dua belah pihak. Disebabkan procedure nak register ni agak complicated, borang pun bahasa cina, dan perlukan number phone china utk pengesahan, so sis tak register and fly illegally. Doakan drone sis selamat pergi dan pulang ye, amin.. 😂 #budakbarunakbelajar #editpakaiphone #djispark #AdelWanderlust_

Short footage, setakat hari ni, baru berani fly 2 kali dekat China, tu pun ketar kaki lutut pasal risau ter’fly’ dekat ‘no fly’ zone. 
Satu hal lagi, kalau ikut rules di China ni, anyone  nak fly drone yang melebihi 250g dekat sini, kena register drone  korang dekat website khas bagi tujuan safety utk kedua-dua belah pihak. Disebabkan procedure nak register ni agak complicated, borang pun bahasa cina, dan perlukan number phone china utk pengesahan, so sis tak register and fly illegally. Doakan drone sis selamat pergi dan pulang ye, amin.. 😂 #budakbarunakbelajar #editpakaiphone #djispark #AdelWanderlust_
174 10 7 September, 2018
@norykarl_official Profile picture

@norykarl_official

Esok hr raya...!! Esok hr rayaaaaa......!! Alhamdulillah sebulan sudah kita berpuasa.. #syukur activitie menganyam ketupat.. @rykarl_official #budakbarunakbelajar
#ketupat #selamatharirayaaidilfitri

Esok hr raya...!! Esok hr rayaaaaa......!! Alhamdulillah sebulan sudah kita berpuasa.. #syukur activitie menganyam ketupat.. @rykarl_official #budakbarunakbelajar
#ketupat #selamatharirayaaidilfitri
67 2 5 July, 2016
@aennlateff Profile picture

@aennlateff

Morning gaisss! Selendang simpul satu! 😅 #shawlasalboleh #budakbarunakbelajar

Morning gaisss! Selendang simpul satu! 😅 #shawlasalboleh #budakbarunakbelajar
614 6 24 August, 2018