#budakjahat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #budakjahat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
50.1
Average comment
1.5
Posts with video
22/36
Posts with photo
14/36

Hashtag Popularity

@dek0ne_ Profile picture

@dek0ne_

"Lek boy kita chill orang bilang take it boy rezeki orang bilang"

#babysayang #badboii #budakjahat
@anisikhwannn_ @fariz_raof
@capriceofficial @zynakal @carlo_landicho @kiddsanthe

"Lek boy kita chill orang bilang take it boy rezeki orang bilang"

#babysayang #badboii #budakjahat
@anisikhwannn_ @fariz_raof 
@capriceofficial @zynakal @carlo_landicho @kiddsanthe
1 0 6 minutes ago
@wan_shahrill Profile picture

@wan_shahrill

🛑FIRING RAINBOW PCX🛑
↪ada colour dlm pic shja
↪pnp pcx
↪colour tidak luntur
↪rm95
↪rm95
↪rm95
↪cod area kota bharu,jauh pos
.
. #ex5 #kroniex5 #kronirempit #kroniwave125 #c70 #c70modifikasi #kapcaijahat #kapcai #bisnisonline #pejuangharapan #kingdragmalaysia #budakjahat #minah #minahrempit #sistoidola #kriss120 #wantupai #c70racing #ex5dream #ex5lovers_official #ex5dream #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071

🛑FIRING RAINBOW PCX🛑
↪ada colour dlm pic shja
↪pnp pcx
↪colour tidak luntur
↪rm95
↪rm95
↪rm95
↪cod area kota bharu,jauh pos
.
.#ex5 #kroniex5  #kronirempit  #kroniwave125  #c70  #c70modifikasi  #kapcaijahat  #kapcai  #bisnisonline  #pejuangharapan #kingdragmalaysia  #budakjahat  #minah  #minahrempit  #sistoidola  #kriss120 #wantupai  #c70racing  #ex5dream  #ex5lovers_official  #ex5dream  #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071
20 0 4 hours ago
@wan_shahrill Profile picture

@wan_shahrill

🛑PAM BRAKE BREMBO KERANDANG ATAS SPSANG R/L🛑
↪universal
↪bagi mcm dlm pic
↪high quality
↪tekanan brake padat
↪lebih selamat
↪MEMPUNYAI SUIS BRAKE
↪RM230(SPasang kiri,kanan)
↪RM230(Spasang kiri,kanan )
↪cod area kota bharu,jauh pos
. .
trusted seller

#ex5 #kroniex5 #kronirempit #kroniwave125 #c70 #c70modifikasi #kapcaijahat #kapcai #bisnisonline #pejuangharapan #kingdragmalaysia #budakjahat #minah #minahrempit #sistoidola #kriss120 #wantupai #c70racing #ex5dream #ex5lovers_official #ex5dream #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071

🛑PAM BRAKE BREMBO KERANDANG ATAS SPSANG R/L🛑
↪universal
↪bagi mcm dlm pic
↪high quality
↪tekanan brake padat
↪lebih selamat
↪MEMPUNYAI SUIS BRAKE
↪RM230(SPasang kiri,kanan)
↪RM230(Spasang kiri,kanan )
↪cod area kota bharu,jauh pos
. .
trusted seller

#ex5 #kroniex5  #kronirempit  #kroniwave125  #c70  #c70modifikasi  #kapcaijahat  #kapcai  #bisnisonline  #pejuangharapan #kingdragmalaysia  #budakjahat  #minah  #minahrempit  #sistoidola  #kriss120 #wantupai  #c70racing  #ex5dream  #ex5lovers_official  #ex5dream  #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071
15 0 4 hours ago
@wan_shahrill Profile picture

@wan_shahrill

🔴SEAT NIPIS THAI Y15🔴
↪pnp y15
↪High quality sarung tebal
↪Span keras tk sakit blakang jalan jauh
↪design thai
↪rm110
↪rm110
↪rm100
↪Cod area kota bharu jauh pos
.
.
.
TRUSTED seller

#ex5 #kroniex5 #kronirempit #kroniwave125 #c70 #c70modifikasi #kapcaijahat #kapcai #bisnisonline #pejuangharapan #kingdragmalaysia #budakjahat #minah #minahrempit #sistoidola #kriss120 #wantupai #c70racing #ex5dream #ex5lovers_official #ex5dream #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071

🔴SEAT NIPIS THAI Y15🔴
↪pnp y15
↪High quality sarung tebal
↪Span keras tk sakit blakang jalan jauh
↪design thai
↪rm110
↪rm110
↪rm100
↪Cod area kota bharu jauh pos
.
.
.
TRUSTED seller

#ex5 #kroniex5  #kronirempit  #kroniwave125  #c70  #c70modifikasi  #kapcaijahat  #kapcai  #bisnisonline  #pejuangharapan #kingdragmalaysia  #budakjahat  #minah  #minahrempit  #sistoidola  #kriss120 #wantupai  #c70racing  #ex5dream  #ex5lovers_official  #ex5dream  #c70mesinjahat
whatsapp 017-930 2071
12 0 4 hours ago
@_pokkpie56 Profile picture

@_pokkpie56

Pelajar lagi 😊😴
.
.
#budakjahat #budaksekolah

Pelajar lagi 😊😴
.
.
#budakjahat #budaksekolah
25 0 4 hours ago
TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@q.nis44__
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
13 0 6 hours ago
TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@music.sadify
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
9 0 6 hours ago
TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@ig_budak_jahat
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
10 0 6 hours ago
@ig_budak_jahat Profile picture

@ig_budak_jahat

TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@xqxvd
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken

TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@xqxvd
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
10 0 6 hours ago
TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@zyvidd._
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
8 0 6 hours ago
@ig_budak_jahat Profile picture

@ig_budak_jahat

TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@as🌸
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken

TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@as🌸
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
7 0 6 hours ago
TAG LAH SESIAPA PUN😈
.
❗LIKE LIKE LIKE❗
.
FOLLOW 😈❗@ig_budak_jahat
FOLLOW😈❗@vdjlwang_05
.
#djremix #djthai #djmantap #menusukjiwa #budakjahat #bukankalengkaleng #videojiwang #videosedih #videobroken
12 1 6 hours ago
@afz.25 Profile picture

@afz.25

Sehat selalu bang.. Semoga segalanya selalu dipermudahkan.. Race Tetap Race!
@budak_jahat786
____
#budakjahat
#babymonster
#racetetaprace
#aderaceker
#ridelivetoday
#teambobyp
#y15zr
#y15zrmalaysia
#yamahamalaya

Sehat selalu bang.. Semoga segalanya selalu dipermudahkan.. Race Tetap Race!
@budak_jahat786
____
#budakjahat 
#babymonster
#racetetaprace
#aderaceker
#ridelivetoday
#teambobyp 
#y15zr
#y15zrmalaysia
#yamahamalaya
57 2 7 hours ago
@meliena_azmn Profile picture

@meliena_azmn

Dak mell nak say.
.
“U can’t go back to change the beginning, but u can start where u are and change the ending”
.
#tm_shots #mell #budaknakal #budakjahat #budakdegil #cslewis #bp #memoryofussave #kurunglook #tmfirstimpressions #ramadhan2k19 #polohub

Dak mell nak say.
.
“U can’t go back to change the beginning, but u can start where u are and change the ending”
.
#tm_shots #mell #budaknakal #budakjahat #budakdegil #cslewis #bp #memoryofussave #kurunglook #tmfirstimpressions #ramadhan2k19 #polohub
50 2 9 hours ago
@mekk_yunk Profile picture

@mekk_yunk

#budaktiktok😂😂😂 #budakjahat
pandang abg lacos lak♥🤣

#budaktiktok😂😂😂 #budakjahat 
pandang abg lacos lak♥🤣
220 1 22 hours ago
@meliena_azmn Profile picture

@meliena_azmn

The right.
.
The right one will come eventually.
Memang kau akan rasa penat, letih. Tapi, insyaAllah pada akhirnya its full wt smiles. Sabr.
.
Everything is on his plan.
.
.
#jaja_shots #mell #budakjahat #budakdegil #budaknakal #sabr #happy #mortenview #ihaveacrushonyou

The right.
.
The right one will come eventually.
Memang kau akan rasa penat, letih. Tapi, insyaAllah pada akhirnya its full wt smiles. Sabr.
.
Everything is on his plan.
.
.
#jaja_shots #mell #budakjahat #budakdegil #budaknakal #sabr #happy #mortenview #ihaveacrushonyou
43 2 23 hours ago
~Certified G~

#budakjahat
123 11 22 October, 2019
@sneakers.kl2 Profile picture

@sneakers.kl2

LIKE, COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ALSO BE AN ACTIVE TO GIVEAWAY
__________________________________________________
.
Vans slip on checker black grey kotak yang merah ni beza yee dengan yg kotak coklat tu dari segi material & kekemasan. Harga pun berbeza sebenarnya tapi buat masa ni admin nk bagi harga promo sama dgn pattern lama punya tu 😇 RM69 sahaja termasuk post 😍
.
Saiz 36-45 available !
Boleh buat couple ! 😘
Paling best beli kasut korang akan dapat
FREE STOKIN ✅ FREE BAG KASUT ✅
.
.
PROMO SAH 20/10 - 25/10 SAHAJA ‼️
.
#matmoto #ex5 #kapcai #jamtanganmurah #ysuku #kakimoto #yamaha #capmurahmalaysia #streetwearmalaysia #style #jamtanganstyle #rxzmembers #barangmurah #capstoned #sneakers #gshockmurahmalaysia #budakjahat #tiktokmalaysia #giveaway #oldskool #kasutmurah #ootdvans #airmax97 #giveawaycontest #bazarpaknil #kroni #zizanrazak #shuibsepahtu

LIKE, COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS ALSO BE AN ACTIVE TO GIVEAWAY
__________________________________________________
.
Vans slip on checker black grey kotak yang merah ni beza yee dengan yg kotak coklat tu dari segi material & kekemasan. Harga pun berbeza sebenarnya tapi buat masa ni admin nk bagi harga promo sama dgn pattern lama punya tu 😇 RM69 sahaja termasuk post 😍
.
Saiz 36-45 available !
Boleh buat couple ! 😘
Paling best beli kasut korang akan dapat
FREE STOKIN ✅ FREE BAG KASUT ✅
.
.
PROMO SAH 20/10 - 25/10 SAHAJA ‼️
.
#matmoto #ex5 #kapcai #jamtanganmurah #ysuku #kakimoto #yamaha #capmurahmalaysia #streetwearmalaysia #style #jamtanganstyle #rxzmembers #barangmurah #capstoned #sneakers #gshockmurahmalaysia #budakjahat #tiktokmalaysia #giveaway #oldskool #kasutmurah #ootdvans #airmax97 #giveawaycontest #bazarpaknil #kroni #zizanrazak #shuibsepahtu
58 9 21 October, 2019

Top #budakjahat posts

@budak_jahat786 Profile picture

@budak_jahat786

1Bikers Spa & Car Polishing Sdn Bhd

Benda dah jadi tak boleh nak patah balik.. Cuma boleh ingat kn kepada 4 roda.. Kami yang berjiwa 2 roda niee jangan lah pandang rendah dan buat tanggapan yang kami nie MAT REMPIT.. Bila kami jatuh jer kamu akan tuduh yang kami nie laju.. Tp sebalik yer apa punca yer wahai 4 roda.. Fikir-fikirkan lah 😔.. Harta benda boleh dibeli.. Nyawa hanya 1 sahaja tak boleh dibeli.. Okey cukup sampai disini.. Cuma boleh ingatkan bawa 4 roda tu jangan letak otak kat lutut ✌🤘👌🏍💨
.
.
Masa untuk manjakan baby monster abam BJ dl.. Balik dari nagara jiran sian baby monster abam masam jer 😁😉
.
.
#budakjahat #babymonster #1bikersspaandpolishing #teambobyp #ridelivetoday #jangannakalnakal #biarmetertidurjgnridertidur

Benda dah jadi tak boleh nak patah balik.. Cuma boleh ingat kn kepada 4 roda.. Kami yang berjiwa 2 roda niee jangan lah pandang rendah dan buat tanggapan yang kami nie MAT REMPIT.. Bila kami jatuh jer kamu akan tuduh yang kami nie laju.. Tp sebalik yer apa punca yer wahai 4 roda.. Fikir-fikirkan lah 😔.. Harta benda boleh dibeli.. Nyawa hanya 1 sahaja tak boleh dibeli.. Okey cukup sampai disini.. Cuma boleh ingatkan bawa 4 roda tu jangan letak otak kat lutut ✌🤘👌🏍💨
.
.
Masa untuk manjakan baby monster abam BJ dl.. Balik dari nagara jiran sian baby monster abam masam jer 😁😉
.
.
#budakjahat #babymonster #1bikersspaandpolishing #teambobyp #ridelivetoday #jangannakalnakal #biarmetertidurjgnridertidur
2,573 18 7 hours ago
@budak_jahat786 Profile picture

@budak_jahat786

Baby yellow down 😔
. . . . . .
Kita rider selalu dalam hujan berhati-hati.. Tapi tak guna jugak kalau kita seorang saja yang ada mainkan peranan macam itu.. Awak itu bawa kereta ada bumbung.. Hujan pun tak basah.. Apa salah yer awk fokus bawa kereta tu dari tangok hp.. Dah sampai tempat yang dituju.. Awk tgk lah hp tu sampai bengkak mata tu pun tak apa.. Ingat yerr.. Disebabkan hp awk tuu boleh gadai nyawa orang sekeliling awk tu... Nak marah pun tak guna.. Benda sudah jadi.. TAPIKAN awk.. Benda boleh buat orang selamat dan ubah dari terjadinya kemalangan or tergadainya nyawa orang.. Kenapa pilih hp awk tuu lg penting.. Abam BJ nie bawa jugak kereta.. Tapi simpan kebodohan tuu.. Utamakan keselamatan penunggang yang lain.. BERINGAT LAH!!!
.
.
#budakjahat #babyyellowdown #sabarituindah #dugaanallah #bendabolehsenangkenapanaksusah

Baby yellow down 😔
. . . . . .
Kita rider selalu dalam hujan berhati-hati.. Tapi tak guna jugak kalau kita seorang saja yang ada mainkan peranan macam itu.. Awak itu bawa kereta ada bumbung.. Hujan pun tak basah.. Apa salah yer awk fokus bawa kereta tu dari tangok hp.. Dah sampai tempat yang dituju.. Awk tgk lah hp tu sampai bengkak mata tu pun tak apa.. Ingat yerr.. Disebabkan hp awk tuu boleh gadai nyawa orang sekeliling awk tu... Nak marah pun tak guna.. Benda sudah jadi.. TAPIKAN awk.. Benda boleh buat orang selamat dan ubah dari terjadinya kemalangan or tergadainya nyawa orang.. Kenapa pilih hp awk tuu lg penting.. Abam BJ nie bawa jugak kereta.. Tapi simpan kebodohan tuu.. Utamakan keselamatan penunggang yang lain.. BERINGAT LAH!!!
.
.
#budakjahat #babyyellowdown #sabarituindah #dugaanallah #bendabolehsenangkenapanaksusah
6,858 216 21 October, 2019
@budak_jahat786 Profile picture

@budak_jahat786

Salam jumaat semua 😎
.
.
Setting moto cendoiii ah sang @mpower_sj dulu... Nak laju2 pergi mana nie cendoiii, nak gigit baby monster jugak ke 😁🤪.. Tune by @chunfai44 👍🏍💨
.
.
Follow @rltstudio dan @teambobyp
.
.
#budakjahat #babymonster #cendoiii #mpowersj #settingkebulan #chunfai #apitech #adaraceker #teambobyp #ridelivetoday #jangannakalnakal #biarmetertidurjgnridertidur

Salam jumaat semua 😎
.
.
Setting moto cendoiii ah sang @mpower_sj dulu... Nak laju2 pergi mana nie cendoiii, nak gigit baby monster jugak ke 😁🤪.. Tune by @chunfai44 👍🏍💨
.
.
Follow @rltstudio dan @teambobyp
.
.
#budakjahat #babymonster #cendoiii #mpowersj #settingkebulan #chunfai #apitech #adaraceker #teambobyp #ridelivetoday #jangannakalnakal #biarmetertidurjgnridertidur
3,047 14 18 October, 2019
@budak_jahat786 Profile picture

@budak_jahat786

Assalamualaikum and Good morning gaiss 🏍💨... Berapa banyak likes boleh dapat picture abam BJ nie 😊🙈
.
.
Follow @rltstudio dan @teambobyp .
.
#budakjahat
#babymonster
#teambobyp
#ridelivetoday
#jangannakalnakal
#biarmetertidurjgnridertidur

Assalamualaikum and Good morning gaiss 🏍💨... Berapa banyak likes boleh dapat picture abam BJ nie 😊🙈
.
.
Follow @rltstudio dan @teambobyp .
.
#budakjahat
#babymonster
#teambobyp
#ridelivetoday
#jangannakalnakal
#biarmetertidurjgnridertidur
3,824 18 16 October, 2019