#budaktehais Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #budaktehais and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
12 hours
Average like
236.8
Average comment
5.2
Posts with video
31/36
Posts with photo
5/36

Hashtag Popularity

@rof_sajee Profile picture

@rof_sajee

Sorry takde vid race😢nanti aku post vid race😊ni bike baru❤🔥
.
.
.
.
@ulum_sajee @liftheributz_53 @shaa_sajee
#budaktehais #kayuaramembercommunity @kakilajaksp @rantaiselatan._

Sorry takde vid race😢nanti aku post vid race😊ni bike baru❤🔥
.
.
.
.
@ulum_sajee @liftheributz_53 @shaa_sajee 
#budaktehais #kayuaramembercommunity @kakilajaksp @rantaiselatan._
34 1 11 October, 2019
@itssuperr_69 Profile picture

@itssuperr_69

Suka Hati Aku Nak Kat Mne

Tb bukit teh ais 😌✨ pape pon bike kene tinggal jauh x setting lagi guyss☹️👌 @rof_saje @liftheributz_53 @qalllsuperr_46 #kayuaramembercommunity #budaktehais @ulum_sajee

Tb bukit teh ais 😌✨ pape pon bike kene tinggal jauh x setting lagi guyss☹️👌 @rof_saje  @liftheributz_53 @qalllsuperr_46  #kayuaramembercommunity #budaktehais @ulum_sajee
14 3 10 October, 2019
@ismulll._ Profile picture

@ismulll._

Bak kata orang single "Single is better " Thanks for 4,3K followers .Support Ismul sampai 5K
--
--
--tag membe korang yg single
--
--
--
--
-- #brokenheart #single #videobroken #kamixramai #kakilajak
#kelantanstlye #kakimotor #jbstyle #pacakjanganjatuh #jiwapermotoran #jiwang #bukanbishebishe #bokepbarat #budakbibiyem #budaktehais #lajakituhobikami #lajak #lajak❌deotak #ex5familia #tenteraflyjb #y15 #tenteraflykelantan #likeforlikes #redha #biar --
--
--
-- Support 5K
-
- #ismulll

Bak kata orang single "Single is better " Thanks for 4,3K followers .Support Ismul sampai 5K
--
--
--tag  membe korang yg single
--
--
--
--
--#brokenheart#single#videobroken#kamixramai#kakilajak
#kelantanstlye #kakimotor #jbstyle #pacakjanganjatuh #jiwapermotoran #jiwang #bukanbishebishe #bokepbarat #budakbibiyem #budaktehais #lajakituhobikami #lajak #lajak❌deotak #ex5familia #tenteraflyjb #y15 #tenteraflykelantan #likeforlikes #redha #biar --
--
--
-- Support 5K
-
-#ismulll
150 1 9 October, 2019
Repost by @_zalsaje_ merecikk hawau😵
.
.
.
.
.
.#pengayuh2roda #tenteralajak #kami❌laju #kamibudaklajak #sukanpetang #budakbibiyem #budaktehais
52 0 9 October, 2019
@ismulll._ Profile picture

@ismulll._

Ni first video racing dari ismul 😚✨.Rider maut☢ ismul @ameen._46 .Die fly🔝 laen skit sebb kaki🔥 kanan die luka.Ap2 un hope enjoy☺🌈
--try bersame @heyyy.nish___
--
--tengok yg full dkt youtube channel .Link ad kt bio
--
--
--
--
-- . #pengayuh2roda #kakilajak #tenteraflykelantan #tenteraflyjb #lajak #lajak❌deotak #lajakituhobikami #kamixlaju #jiwaduaroda #vsco #ex5familia #kakimotor #budakmilo #budaktehais #budakbibiyem #jbstyle #kelantanstlye #pengayuhduaroda #pengayuh2alam #racist #maafterkedepan #bokepbarat #lajak❌jahat #lajakxkanpupus #wheelie #pacakjanganjatuh #supermanjalanan #jentera2roda #kamixramai . -
-
- .support 5k .
#ismulll

Ni first video racing dari ismul 😚✨.Rider maut☢ ismul @ameen._46 .Die fly🔝 laen skit sebb kaki🔥 kanan die luka.Ap2 un hope enjoy☺🌈
--try bersame @heyyy.nish___
--
--tengok yg full dkt youtube channel .Link ad kt bio
--
--
--
--
-- .#pengayuh2roda #kakilajak #tenteraflykelantan #tenteraflyjb #lajak #lajak❌deotak #lajakituhobikami #kamixlaju #jiwaduaroda #vsco #ex5familia #kakimotor #budakmilo #budaktehais #budakbibiyem  #jbstyle #kelantanstlye #pengayuhduaroda #pengayuh2alam #racist #maafterkedepan #bokepbarat #lajak❌jahat #lajakxkanpupus#wheelie #pacakjanganjatuh #supermanjalanan #jentera2roda#kamixramai . -
-
- .support 5k .
#ismulll
242 9 9 October, 2019
TANGAN DAN SABUN😂🤘
.
Cc🎥:diri sendiri♥️
#kayuaramembercommunity #budaktehais #budaklajak #klangmembercomunity
80 2 6 October, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

Sudah sekian lame mendiam diri 🥰 , akhirnye tibe semula 😂 . Simple edit ! 😆❤️ .

@fiq_nrocos
#budaktehais #kayuaramembercommunity

Sudah sekian lame mendiam diri 🥰 , akhirnye tibe semula 😂 . Simple edit ! 😆❤️ .
•
@fiq_nrocos 
#budaktehais #kayuaramembercommunity
1,668 48 5 October, 2019
@balsteadyy._ Profile picture

@balsteadyy._

Mehh meriah kan event @fiyysteadyy._ @__.itsdam awalla support event kita org ni🤙 ada sebarang pertanyaan boleh dm @fiyysteadyy._ @__.itsdam

#pengayuh2roda #kayuaramembercommunity #budaktehais #budaklajak #lajak #lajak❌jahat #pjmembercomunity

Mehh meriah kan event @fiyysteadyy._ @__.itsdam awalla support event kita org ni🤙 ada sebarang pertanyaan boleh dm @fiyysteadyy._ @__.itsdam

#pengayuh2roda #kayuaramembercommunity #budaktehais #budaklajak #lajak #lajak❌jahat #pjmembercomunity
195 4 3 October, 2019
@rof_sajee Profile picture

@rof_sajee

Tes bersama idola😋 @4qilsteady_ pertama kena tinggal😭jauh aku last comebeck😆tpi usya part last😂😂
.
.
.
.
🛵 @ulum_sajee 📽 @liftheriburtz_53
#kayuaramembercommunity
@rantaiselatan._
@kakilajaksp
#budaktehais

Tes bersama idola😋 @4qilsteady_ pertama kena tinggal😭jauh aku last comebeck😆tpi usya part last😂😂
.
.
.
.
🛵 @ulum_sajee 📽 @liftheriburtz_53 
#kayuaramembercommunity 
@rantaiselatan._ 
@kakilajaksp 
#budaktehais
40 1 1 October, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

Thanks 22.0K followers 🥰 . Thanks jugak yang mane support fiq dari dulu sampai sekarang 😆 . pempuan kalau broken toreh tangan ! , tapi laki kalau broken angkat hendle ! 🙈 . HAHA 😂
meh la usya simple edit 😘 . #budaktehais
( FOLLOW II @fiqtheributz )

Kapal layar ; @__.itsdam Edit ; @fiq_nrocos
@tenteraflykayuara_ #kayuaramembercommunity

Thanks 22.0K followers 🥰 . Thanks jugak yang mane support fiq dari dulu sampai sekarang 😆 . pempuan kalau broken toreh tangan ! , tapi laki kalau broken angkat hendle ! 🙈 . HAHA 😂 
meh la usya simple edit 😘 . #budaktehais
( FOLLOW II @fiqtheributz )
•
 Kapal layar ; @__.itsdam  Edit ; @fiq_nrocos
@tenteraflykayuara_ #kayuaramembercommunity
2,335 41 30 September, 2019
Race suka suki je😉 Set² bike laju😎 no tiga pun jadi😴 lyan video tk nice sngat ni🤙

Cc; @muhdrizalmi @i.55ali

Bersama @__.itsdam @_.fiyysteadyy @kobalthespeed @zadtheributzz._ @fiq.cenos__ @kakilajaksp

#pengayuh2roda #budaktehais #budaklajak #kayuaramembercommunity #tenteraflykayuara #lajak❌jahat #lajak
53 6 29 September, 2019
Repost by @pyesaa._ lyn vid idola layar ni🤟
.
.
.
.
.
.#tenteraflyjb #tenteraflykelantan #pjmembercomunity #budakbibiyem #budaktehais #lajakxdeotak #jarang❌fly💨💨
90 0 28 September, 2019
Salam tiga rakaat💫

#pengayuh2roda #budaktehais #budaklajak #kayuaramembercommunity #
137 0 25 September, 2019

Top #budaktehais posts

@hariswhutt Profile picture

@hariswhutt

Awal support video ni🤣Puasa nak dekat so kite kasih meriah ciked💋RAMADHAN TIBA²²😂Btw thanks for 13.2K guyss😝❤️•Kalau lawak Komen di Bawah👇• #budaktehais •••••FOLLOW² @haris_the_pishang •••••• #kayuaramembercommunity @kayuaramembercommunity @sirfansyahiran
ADE YANG NAK REPOST X??🤩

Awal support video ni🤣Puasa nak dekat so kite kasih meriah ciked💋RAMADHAN TIBA²²😂Btw thanks for 13.2K guyss😝❤️•Kalau lawak Komen di Bawah👇•#budaktehais •••••FOLLOW² @haris_the_pishang •••••• #kayuaramembercommunity @kayuaramembercommunity @sirfansyahiran
ADE YANG NAK REPOST X??🤩
1,367 13 1 May, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

Cucuk kan yang sangat padu dari @kroni_basikal 🙄 & tunduk kan sangat padu aumm.😍
bergaya cara fly😱 ( FOLLOW² @heyyy.fiqq ) #budakmiloofficial #budaktehais #budaklajak #kakilajak

Cucuk kan yang sangat padu dari @kroni_basikal 🙄 & tunduk kan sangat padu aumm.😍
bergaya cara fly😱 ( FOLLOW² @heyyy.fiqq ) #budakmiloofficial #budaktehais #budaklajak #kakilajak
3,215 40 24 January, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

Awal support video ni🤣Puasa nak dekat so kite kasih meriah ciked💋RAMADHAN TIBA²²😂•Kalau lawak Komen di Bawah👇• #budaktehais •••••FOLLOW² @hey.fiq05 •••••• #kayuaramembercommunity @kayuaramembercommunity @sirfansyahiran
ADE YANG NAK REPOST X??🤩

Awal support video ni🤣Puasa nak dekat so kite kasih meriah ciked💋RAMADHAN TIBA²²😂•Kalau lawak Komen di Bawah👇•#budaktehais •••••FOLLOW² @hey.fiq05 •••••• #kayuaramembercommunity @kayuaramembercommunity @sirfansyahiran
ADE YANG NAK REPOST X??🤩
4,249 106 30 April, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

REPOST ~ @hey.mann_ 🌈
Happy 11k video lame bos
#budaktehais @heyyy.fiqq

REPOST ~ @hey.mann_ 🌈
Happy 11k video lame bos
#budaktehais @heyyy.fiqq
1,843 7 15 March, 2019
THANKS 11k🙌simple edit👌#budaktehais @heyyy.fiqq @kayuaramembercommunity
1,245 15 21 March, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

HAPPY FOLLOWERS 4K🔥ade yang minat bike warna gord?bike member je😌.
sama x macam @kawakibut_ ?😂
#budakmiloofficial #budaktehais
#budaklajak

HAPPY FOLLOWERS 4K🔥ade yang minat bike warna gord?bike member je😌.
sama x macam @kawakibut_ ?😂
#budakmiloofficial #budaktehais 
#budaklajak
1,066 8 25 January, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

Tb je mmpu💋PICKUP DATANG😂puasa nak dekat kite happy²lu.😗 #budaktehais @hey.fiq05 @kayuaramembercommunity #kayuaramembercommunity

Tb je mmpu💋PICKUP DATANG😂puasa nak dekat kite happy²lu.😗#budaktehais @hey.fiq05 @kayuaramembercommunity #kayuaramembercommunity
1,290 24 2 May, 2019
@fiqtheributz Profile picture

@fiqtheributz

Suka suki😜longgok onz😈
usya video semalam😛
#budaktehais @heyyy.fiqq
@kayuaramembercommunity

Suka suki😜longgok onz😈
usya video semalam😛
#budaktehais @heyyy.fiqq 
@kayuaramembercommunity
2,038 25 24 March, 2019