#bukanbangsawan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bukanbangsawan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
37.3
Average comment
1.2
Posts with video
13/36
Posts with photo
23/36

Hashtag Popularity

@diniafiq Profile picture

@diniafiq

Masa depan bukanlah tujuan utama. Melainkan perbaikan melalui tindakan yang benar-benar nyata.. 🤙
#bukanbangsawan
#y15zr_rocket
#ysuku
#y15malaya_official.
#ysukufamilia
#ysukukroni
#ysukumachine
#ysuku_malaya_official

Masa depan bukanlah tujuan utama. Melainkan perbaikan melalui tindakan yang benar-benar nyata.. 🤙
#bukanbangsawan
#y15zr_rocket
#ysuku
#y15malaya_official.
#ysukufamilia
#ysukukroni
#ysukumachine
#ysuku_malaya_official
19 1 5 hours ago
@lc_super_spirit_community Profile picture

@lc_super_spirit_community

#Repost @naimmazmn
• • • • • •
Racing no limits 💉💆‍♂️🏁 #bukanbangsawan 💸

#Repost @naimmazmn
• • • • • •
Racing no limits 💉💆‍♂️🏁 #bukanbangsawan 💸
21 0 6 hours ago
@all_insan Profile picture

@all_insan

Thanks kpd crew R15 kuala selangor sudi buat baju jersey dgn kami💕💕😊😊👍🏻Create your own jersey,, item not for sale.

pm for detail 0193480897😊😊👍👍. #jersysublimation #jerseycustome #bajucustommade #fullsublimation #jersymurah #jersyterkini #bajukustom #supportlokal #lokalah #jersi #jersey #r15 #r15crew #bukanbangsawan #bajumurah #printing #printingmurah #fnss2019 #jerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey

Thanks kpd crew R15 kuala selangor  sudi buat baju jersey dgn kami💕💕😊😊👍🏻Create your own jersey,, item not for sale.

pm for detail 0193480897😊😊👍👍. #jersysublimation #jerseycustome #bajucustommade #fullsublimation #jersymurah #jersyterkini #bajukustom #supportlokal #lokalah #jersi #jersey #r15 #r15crew #bukanbangsawan #bajumurah #printing #printingmurah#fnss2019#jerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey
13 0 7 hours ago
@all_insan Profile picture

@all_insan

Thanks kpd crew R15 kuala selangor sudi buat baju jersey dgn kami💕💕😊😊👍🏻Create your own jersey,, item not for sale.

pm for detail 0193480897😊😊👍👍. #jersysublimation #jerseycustome #bajucustommade #fullsublimation #jersymurah #jersyterkini #bajukustom #supportlokal #lokalah #jersi #jersey #r15 #r15crew #bukanbangsawan #bajumurah #printing #printingmurah #fnss2019 #jerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey

Thanks kpd crew R15 kuala selangor  sudi buat baju jersey dgn kami💕💕😊😊👍🏻Create your own jersey,, item not for sale.

pm for detail 0193480897😊😊👍👍. #jersysublimation #jerseycustome #bajucustommade #fullsublimation #jersymurah #jersyterkini #bajukustom #supportlokal #lokalah #jersi #jersey #r15 #r15crew #bukanbangsawan #bajumurah #printing #printingmurah#fnss2019#jerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey
6 0 7 hours ago
@all_insan Profile picture

@all_insan

Thanks kpd crew R15 kuala selangor sudi buat baju jersey dgn kami💕💕😊😊👍🏻Create your own jersey,, item not for sale.

pm for detail 0193480897😊😊👍👍. #jersysublimation #jerseycustome #bajucustommade #fullsublimation #jersymurah #jersyterkini #bajukustom #supportlokal #lokalah #jersi #jersey #r15 #r15crew #bukanbangsawan #bajumurah #printing #printingmurah #fnss2019 #jerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey

Thanks kpd crew R15 kuala selangor  sudi buat baju jersey dgn kami💕💕😊😊👍🏻Create your own jersey,, item not for sale.

pm for detail 0193480897😊😊👍👍. #jersysublimation #jerseycustome #bajucustommade #fullsublimation #jersymurah #jersyterkini #bajukustom #supportlokal #lokalah #jersi #jersey #r15 #r15crew #bukanbangsawan #bajumurah #printing #printingmurah#fnss2019#jerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey
5 0 7 hours ago
@tncgarage2018 Profile picture

@tncgarage2018

BHP PETROL Bukit Dukung

Alhamdulillah.... Done Cod .. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Salam hujung miggu Gaisss...
Master Pump Brembo RCS 19 Sudah Mendarat Gaiss..🛬🛬 ✅ Kiri Kanan
✅ Botol Brembo Smoke Besar
✅ Bracket Botol
✅ 🔥RM250🔥RM250🔥
✅ Barang Ready Stock

COD ▶️ Kajang ➡ Bangi ➡️ Balakong ➡️ Cheras 🏍️
POS ▶️ J&T Express🛫 🤳🤳🤳 www.wasap.my/60173545479

#bmf
#trustedseller💯
#bremborcs19
#brembocorsacosta
#bukanbangsawan

Alhamdulillah.... Done Cod .. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Salam hujung miggu Gaisss...
Master Pump Brembo RCS 19 Sudah Mendarat Gaiss..🛬🛬 ✅ Kiri Kanan
✅ Botol Brembo Smoke Besar
✅ Bracket Botol
✅ 🔥RM250🔥RM250🔥
✅ Barang Ready Stock

COD ▶️ Kajang ➡ Bangi ➡️ Balakong ➡️ Cheras 🏍️
POS ▶️ J&T Express🛫 🤳🤳🤳 www.wasap.my/60173545479

#bmf
#trustedseller💯
#bremborcs19 
#brembocorsacosta 
#bukanbangsawan
7 0 12 hours ago
@tuanthaqif Profile picture

@tuanthaqif

muka pecah rumah tapi hati sy ade taman...
cantik bunga tak boleyh lawan cantik awak... #pujangga #abamranggi #haa_tepuk #bukanbeshebeshe #bukanbangsawan

muka pecah rumah tapi hati sy ade taman...
cantik bunga tak boleyh lawan cantik awak... #pujangga #abamranggi #haa_tepuk #bukanbeshebeshe #bukanbangsawan
34 0 13 hours ago
@trmotorsport2014 Profile picture

@trmotorsport2014

TR Motor Sport

Khas buat peminat peminat MotoGP. Kami menawarkan tiket GRAND STAND MotoGP Malaysia.

HANYA RM220.00 SAHAJA TERMASUK PARKING.

Tiket terhad kepada 30 pembeli terawal.
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi

www.wasap.my/60183774831

Atau

www.wasap.my/60123988831

#y15 #y15malaysia #kamixramai #bukanbangsawan #y15official #y15malaya_official #teamarnab #teamkurakura #teamtupai #pelesitrayaumalaysia #dominar400 #rs150malaysia_official #pulsarrs200 #pulsarns200 #belangr150

Khas buat peminat peminat MotoGP. Kami menawarkan tiket GRAND STAND  MotoGP Malaysia.

HANYA RM220.00 SAHAJA TERMASUK PARKING.

Tiket terhad kepada 30 pembeli terawal. 
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi

www.wasap.my/60183774831

Atau

www.wasap.my/60123988831

#y15 #y15malaysia #kamixramai #bukanbangsawan #y15official #y15malaya_official #teamarnab #teamkurakura #teamtupai #pelesitrayaumalaysia #dominar400 #rs150malaysia_official #pulsarrs200 #pulsarns200 #belangr150
14 0 18 hours ago
@kheyo.dotdot Profile picture

@kheyo.dotdot

Ride santai.. layan geng abah2 je #bukanbangsawan #wisuki #mudahterhibur

Ride santai.. layan geng abah2 je #bukanbangsawan #wisuki #mudahterhibur
17 0 13 October, 2019
@aqilly_417 Profile picture

@aqilly_417

Tepi Laut Tanjung Harapan Port Klang

Kalau takut dilambung ombak jangan berumah di tepi pantai..
Kalau nak beracing jangan sesekali kata santai.. #bukanbangsawan
#santai2stroke

Kalau takut dilambung ombak jangan berumah di tepi pantai..
Kalau nak beracing jangan sesekali kata santai.. #bukanbangsawan
#santai2stroke
78 0 13 October, 2019
@borneounitedriderofficial Profile picture

@borneounitedriderofficial

Layan karenah motor kadang lagi baik dari layan karenah perempuan😂😂, #dinamik120 #125z #twostroker #borneounitedrider #kapcaiborneo #janjiracing #bukanbangsawan

Layan karenah motor kadang lagi baik dari layan karenah perempuan😂😂, #dinamik120 #125z #twostroker #borneounitedrider #kapcaiborneo #janjiracing #bukanbangsawan
33 0 13 October, 2019
@muhd.nurfazrin Profile picture

@muhd.nurfazrin

Tanpa mu siapa lah saya 😅

#BukanBangSAWAN

Tanpa mu siapa lah saya 😅

#BukanBangSAWAN
3 0 13 October, 2019
@nikabey17_ Profile picture

@nikabey17_

Pengkalan Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based)

Ni yang viral tukan min pon xtau nkcakap ap "ha tepok ha tepok. #nokomen #bukanbangsawan #lawaktahapdewa

Ni yang viral tukan min pon xtau nkcakap ap "ha tepok ha tepok. #nokomen #bukanbangsawan #lawaktahapdewa
18 0 13 October, 2019
@minsz______ Profile picture

@minsz______

Kau tak akan menghargai sesuatu sehingga ia menjadi satu kenangan🔥

#bukanbangsawan
#kroniwavedash
#docmalaysia
#jenterapejuangan

Kau tak akan menghargai sesuatu sehingga ia menjadi satu kenangan🔥

#bukanbangsawan
#kroniwavedash⚡ 
#docmalaysia 
#jenterapejuangan
36 4 13 October, 2019
Terima kasih atas baju ni...
#bukanbangsawan
#ayahpong
22 2 13 October, 2019
Ni lagu ap aku xfaham langsung. 
#nokomen #bukanbangsawan
22 0 13 October, 2019
@m4nnnns Profile picture

@m4nnnns

bukan senang nak jadi senang semua dtg dari usaha . kalau tak usaha kejayaan tidak datang bergolek🚀🧡
.
.
.
.
.
#y15zr_members_official #y15festival2019 #kapchaimalaya #kapcaisado💪 #jenterapejuang #bukanbangsawan #kakivideoofficial_ #y15zr #teamarnab🐇 #jiwapermotoran #forged501 #lativo #kakiracun😈 #petiknyala🔥 #teamkurakura🐢 #teamikanmas

bukan senang nak jadi senang semua dtg dari usaha . kalau tak usaha kejayaan tidak datang bergolek🚀🧡
.
.
.
.
.
#y15zr_members_official #y15festival2019 #kapchaimalaya #kapcaisado💪 #jenterapejuang #bukanbangsawan #kakivideoofficial_ #y15zr #teamarnab🐇 #jiwapermotoran #forged501 #lativo #kakiracun😈 #petiknyala🔥 #teamkurakura🐢 #teamikanmas
85 3 13 October, 2019

Top #bukanbangsawan posts

@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

#bukankaleng2 ...💪🏻💪🏻💪🏻
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
✅ KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
✅ Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
✅ Corsa Tyre by @pikityre46
✅ Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..👍🏻👍🏻
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia

#bukankaleng2 ...💪🏻💪🏻💪🏻
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
✅ KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
✅ Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
✅ Corsa Tyre by @pikityre46
✅ Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..👍🏻👍🏻
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
8,621 64 22 September, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Ada fakta menyebut motor yang siap dibasuh dapat meningkatkan 1 ke 1.5hp berbanding motor masuk kebun..😆😆😆
.
Helmet sponsered by @bikerzgaraj
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by Piki Tyre & Auto Services
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Siapa nak #BuatDuit jadi dealer serta sambil belajar selok belok perniagaan, boleh whatsapp saya..👍🏻👍🏻😊😊😊 Modal serendah RM 3250 sahaja kelas bengkel sehingga hujung tahun...
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Dilanjutkan hujung bulan 8)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia #thisisfenomena

Ada fakta menyebut motor yang siap dibasuh dapat meningkatkan 1 ke 1.5hp berbanding motor masuk kebun..😆😆😆
.
Helmet sponsered by @bikerzgaraj
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by Piki Tyre & Auto Services
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Siapa nak #BuatDuit jadi dealer serta sambil belajar selok belok perniagaan, boleh whatsapp saya..👍🏻👍🏻😊😊😊 Modal serendah RM 3250 sahaja kelas bengkel sehingga hujung tahun...
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Dilanjutkan hujung bulan 8)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia #thisisfenomena
12,701 44 24 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

[Part 1] Stage 1 Ysuku Ayah Pong Citarasa #BukanBangsawan..!!! 👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Mana yang bukan bangsawan, kita ada cara kita nak modi macam mana, walaupun barang kita bukan bangsawan, kita masih kekalkan barang2 #orimotor...
.
Biar nampak low profile, tapi bila petik... anytime boleh belanja..!!! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Ysuku ayah asal motor second v1, coverset standard siap box...Tuan penasihat cakap tukar v2, ayah pun tukar kepala v2 sekali sekali coverset vietnam.. Barang nie semua ayah amik kat Pian Coverset (0126677463)
.
Pastu kita ke y15zr_pondok_buruk(0122119934) tukar set skru titanium satu body, cover lampu body gaban, signal set smoke, lever dan tabung brembo, inner set..
.
Tak cukup lagi, kita ke aa_garageaccesory (0124771130) masuk rim 125 hly, rim nie second jer yg penting ori bossku, bm hub, stand titanium, mono standard tukar spring keras, set sprocket rantai dan macam2 lagi...
.
Next project, tuan penasihat kata fokus kat engine pulak...Macam biasalah, kita bukan bangsawan..Kita cari port mur2 jer asalkan service bagus dan ada warranty..!!!
.
Korang tunggu nanti dah siap nak cari joki siapa boleh bawak motor ayah...
.
.
.
.
#BB
#BukanBangsawan
#PianCoverset
#y15zr_pondok_buruk
#aa_garageaccesory
#Ysuku #ysukumalaysia #y15 #y15zr #y15zrmalaya #y15zrmalaysia #y15malaya #y15zrv2 #v15zrv1 #ayahpong #ayah_pong #samasamanaik #ayahpongsbk
.
.
@y15zr_pondok_buruk
@aa_garageaccesory

[Part 1] Stage 1 Ysuku Ayah Pong Citarasa #BukanBangsawan..!!! 👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Mana yang bukan bangsawan, kita ada cara kita nak modi macam mana, walaupun barang kita bukan bangsawan, kita masih kekalkan barang2 #orimotor...
.
Biar nampak low profile, tapi bila petik... anytime boleh belanja..!!! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Ysuku ayah asal motor second v1, coverset standard siap box...Tuan penasihat cakap tukar v2, ayah pun tukar kepala v2 sekali sekali coverset vietnam.. Barang nie semua ayah amik kat Pian Coverset (0126677463)
.
Pastu kita ke y15zr_pondok_buruk(0122119934) tukar set skru titanium satu body, cover lampu body gaban, signal set smoke, lever dan tabung brembo, inner set..
.
Tak cukup lagi, kita ke aa_garageaccesory (0124771130) masuk rim 125 hly, rim nie second jer yg penting ori bossku, bm hub, stand titanium, mono standard tukar spring keras, set sprocket rantai dan macam2 lagi...
.
Next project, tuan penasihat kata fokus kat engine pulak...Macam biasalah, kita bukan bangsawan..Kita cari port mur2 jer asalkan service bagus dan ada warranty..!!!
.
Korang tunggu nanti dah siap nak cari joki siapa boleh bawak motor ayah...
.
.
.
.
#BB
#BukanBangsawan
#PianCoverset
#y15zr_pondok_buruk
#aa_garageaccesory
#Ysuku #ysukumalaysia #y15 #y15zr #y15zrmalaya #y15zrmalaysia #y15malaya #y15zrv2 #v15zrv1 #ayahpong #ayah_pong #samasamanaik #ayahpongsbk
.
.
@y15zr_pondok_buruk 
@aa_garageaccesory
8,294 47 23 July, 2019
Ramai tak percaya semalam kita 2 ball jer kampung dak2 kajang sbb xde video...
.
Arini jugak ayah pasang camera.. Nie ayah belanja sikit..
.
Sparing sikit dengan geng @pondok_buruk_y15
.
#SpecAntoo #BB #BukanBangsawan #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk
9,499 121 4 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Hidup ini.. Ada masa kita didepan, ada waktu kita dibelakang...😆😆😆
.
Laju betul diowang nie, kita spec abah2 duduk belakang jerrr .
Beli tshirt dapat #Ysuku..!!!👍🏻👍🏻👍🏻
1st in Malaysia..!!!😍😍😍
.
* Percuma Motorsikal Yamaha #Y15ZR (lucky draw)
* Percuma Sticker
* Percuma Tagging
* Percuma Lucky Draw tiap2 bulan
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Caliburn Stick Vape
✅ Holly Molly Flavour
✅ GGS Dyno
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
Gud Luck guys..👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
....................................................
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan #125zr #125zrmalaysia #125malaysia #125zrmalaya

Hidup ini.. Ada masa kita didepan, ada waktu kita dibelakang...😆😆😆
.
Laju betul diowang nie, kita spec abah2 duduk belakang jerrr .
Beli tshirt dapat #Ysuku..!!!👍🏻👍🏻👍🏻
1st in Malaysia..!!!😍😍😍
.
* Percuma Motorsikal Yamaha #Y15ZR (lucky draw)
* Percuma Sticker
* Percuma Tagging
* Percuma Lucky Draw tiap2 bulan
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Caliburn Stick Vape
✅ Holly Molly Flavour
✅ GGS Dyno
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
Gud Luck guys..👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
....................................................
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan #125zr #125zrmalaysia #125malaysia #125zrmalaya
24,645 595 18 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Ysuku std, jiwa besar..!!! 💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Helmet by @bikerzgaraj
Machine by @ktrgarage
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike

Ysuku std, jiwa besar..!!! 💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Helmet by @bikerzgaraj
Machine by @ktrgarage
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
9,670 50 27 August, 2019