#bukanbhiasebhiase Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bukanbhiasebhiase and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
58 hours
Average like
64.3
Average comment
1.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@babafaiha Profile picture

@babafaiha

CRISPY CHOCO TUB dengan kembar berseries Mini CocoCrunch dan Coco rice. #CHOCOLOVERS Goncang , koyak , dan Sedia untuk diMakan , Lebih besar lebih Puas‼
.
Mini CocoCrunch RM15
Coco rice RM13
.
CHOCO JAR versi Ready To Eat & Easy to Eat.
Bukan sekadar ready, malah easy to eat, easy to grab, easy to go.
.
Tapi AWAS! jangan sampai ketagih!
Tak cukup nanti satu TUB sorang. 😋
.
Best ke best?
Kena cuba baru tau. Tak cuba tak tau. Melelehnya macamana. Dah cuba baru tau. .
Meh picitttt sini cepat2 lambat menyesal nanti
👇👇👇👇👇👇👇
.
www.wasap.my/601117639771/SayaNakCrispyChocoTub
.
Caj Penghantaran mengikut kawasan.

#chocotub
#chocorice
#chococrunch
#chocoinjb
#bukanbhiasebhiase

CRISPY CHOCO TUB dengan kembar berseries Mini CocoCrunch dan Coco rice. #CHOCOLOVERS Goncang , koyak , dan Sedia untuk diMakan , Lebih besar lebih Puas‼
.
Mini CocoCrunch RM15
Coco rice RM13
.
CHOCO JAR versi Ready To Eat & Easy to Eat. 
Bukan sekadar ready, malah easy to eat, easy to grab, easy to go.
.
Tapi AWAS! jangan sampai ketagih! 
Tak cukup nanti satu TUB sorang. 😋
.
Best ke best? 
Kena cuba baru tau. Tak cuba tak tau. Melelehnya macamana. Dah cuba baru tau. .
Meh picitttt sini cepat2 lambat menyesal nanti
👇👇👇👇👇👇👇
.
www.wasap.my/601117639771/SayaNakCrispyChocoTub
.
Caj Penghantaran mengikut kawasan.

#chocotub
#chocorice
#chococrunch
#chocoinjb
#bukanbhiasebhiase
2 0 17 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Nak lagi best letak dalam peti sejuk, dan apply dekat muka. Comfirm tidur lena. Rasa muka segar je. Bangun pagi esok kulit muka jadi lembut.
Memang wow lah. 😍😍😍 #bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebus

Nak lagi best letak dalam peti sejuk, dan apply dekat muka. Comfirm tidur lena. Rasa muka segar je. Bangun pagi esok kulit muka jadi lembut.
Memang wow lah. 😍😍😍 #bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebus
3 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Wah, pengguna #bne dah mula jatuh hati dengan produk viral ni. Jum kita grab... Janagn tunggu lama2.
#bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebus

Wah, pengguna #bne dah mula jatuh hati dengan produk viral ni. Jum kita grab... Janagn tunggu lama2.
#bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebus
2 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Comfirm jatuh hati dengan sekali calit je. Fuhhhh.. Kulit muka flawless, glowing, lembab, jerawat dan jeragat pun hilang.
Jum cuba dulu.. Mesti tak menyesal.
Berminat boleh klik link
wasap. Sis bagi layanan first class. Tunggu ape lagi just klik link di atas
#bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebus
#mynewfav

Comfirm jatuh hati dengan sekali calit je. Fuhhhh.. Kulit muka flawless, glowing, lembab, jerawat dan jeragat pun hilang.
Jum cuba dulu.. Mesti tak menyesal.
Berminat boleh klik link
wasap. Sis bagi layanan first class. Tunggu ape lagi just klik link di atas
#bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebus
#mynewfav
5 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Wow besnya guna #BNE, bangun pagi je kulit muka rasalembut, lembab sepanjang hari2. Suka pegang muka sendiri sekarang. Saya dah guna, anda bila lagi?
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
Berminat boleh klik wasap sis ye

Wow besnya guna #BNE, bangun pagi je kulit muka rasalembut, lembab sepanjang hari2. Suka pegang muka sendiri sekarang. Saya dah guna, anda bila lagi?
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
Berminat boleh klik wasap sis ye
2 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Jum kita singkirkan keturunan 'J'. #Bne mampu mengecutkan jerawat dengan hanya penggunaan sebotol sahaja.
Berbaloi.. memang berbaloi.
Mur mur saje.
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Jum kita singkirkan keturunan 'J'. #Bne mampu mengecutkan jerawat dengan hanya penggunaan sebotol sahaja.
Berbaloi.. memang berbaloi.
Mur mur saje. 
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
2 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Saya percaya, masalah ini paling banyak dihadapi oleh kita. Dengan #BNE mampu
mengembalikn raut wajah yang lebih ceria dengan memudarkan parut jerawat dan bintik hitam pada wajah.
Flawless getew.
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Saya percaya, masalah ini paling banyak dihadapi oleh kita. Dengan #BNE mampu
mengembalikn raut wajah yang lebih ceria dengan memudarkan parut jerawat dan bintik hitam pada wajah.
Flawless getew.
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
1 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Yang berminyak pun boleh..
#BNE mampu mengawal lebihan minyak pada kulit.
Jum try dulu.. Tgk hasil dia setakat mn boleh pergi.

#BENDABOLEHCUBABUATAPETENGOK
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Yang berminyak pun boleh..
#BNE mampu mengawal lebihan minyak pada kulit.
Jum try dulu.. Tgk hasil dia setakat mn boleh pergi.

#BENDABOLEHCUBABUATAPETENGOK
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
2 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Wow.. Breakout pun boleh.
Siyesly??
Yeah.. Y not... #BNE mampu
Memulihkan skin breakout akibat tersalah pakai produk.
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Wow.. Breakout pun boleh.
Siyesly??
Yeah.. Y not... #BNE mampu
Memulihkan skin breakout akibat tersalah pakai produk.
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
2 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Jeragat pun hilang uools.. Wajib cuba dengan sebotol, dah menunjukkan perubah.
Jangan tunggu lagi. Jum kita try #BNE
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Jeragat pun hilang uools.. Wajib cuba dengan sebotol, dah menunjukkan perubah.
Jangan tunggu lagi. Jum kita try #BNE
#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
1 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Selepas guna #BNE kulit jadi lembut dan tona kulit akan lebih sekata.
Tak rugi layan #BNE.
#BENDABOLEHCUBABUATAPETENGOK
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Selepas guna #BNE kulit jadi lembut dan tona kulit akan lebih sekata.
Tak rugi layan #BNE.
#BENDABOLEHCUBABUATAPETENGOK
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
3 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Kulit jadi anjal dan nampak lebih muda agetew.
Flawless sentiasa.

#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Kulit jadi anjal dan nampak lebih muda agetew.
Flawless sentiasa.

#bendabolehcubabuatapetengok
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
0 0 16 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Feedback cstmer. Jarang mengecewakan. Cuba dulu, gerenti x rugi.
#bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu

Feedback cstmer. Jarang  mengecewakan. Cuba dulu, gerenti x rugi.
#bendabolehcubabuatapetunggu
#bukanbhiasebhiase
#calit2gebu
4 3 15 October, 2019
@yumi_birdnest_essense Profile picture

@yumi_birdnest_essense

Kebaikkan birdnest essense. Jum cuba dulu tgk keberkesanannya.. Pasti hati tertawan.
#bukanbhiasebhiase
#calit2 gebu

Kebaikkan birdnest essense. Jum cuba dulu tgk keberkesanannya.. Pasti hati tertawan.
#bukanbhiasebhiase
#calit2 gebu
2 0 15 October, 2019
Boss kita bukan bhiase bhiase syahdu matt @ron_kamisan 🙌 thnk you
#izwanlelo #ron #bukanbhiasebhiase #syahdumatt #lepaking #bossku #maluapabossku #orangmuda #bangsakita #5oct
56 2 5 October, 2019
Good night jangan cakap abang  tak☔ 😂
#izwanlelo #hujan☔ #jangancakapabangtakpayung #25september #bukankalengkaleng😎 #bukanbhiasebhiase #syahdumatt
48 4 25 September, 2019
@pheonieain Profile picture

@pheonieain

Kami x suka diberi layanan vip. Walaupun kami golongan 3teng. Sorg tengkujuh,sorg tengiri,sorg tengkorak 😂😂😂😂.tp naik feri tetap first class😄😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂, #bukanbhiasebhiase

Kami x suka diberi layanan vip. Walaupun kami golongan 3teng. Sorg tengkujuh,sorg tengiri,sorg tengkorak 😂😂😂😂.tp naik feri tetap first class😄😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂, #bukanbhiasebhiase
8 0 24 September, 2019
@chekk_steadyy Profile picture

@chekk_steadyy

Bye & Bye

Byee dunia lajak👋🏻😩pape pom korang stay jelah🤪👌🏻 chekk stopp sbb bike kena sitar dengan polis🙇🏻🚔malas nak Comebackk 😫🤧be strong gais kalau nampak🚔hati ii ye😹👋🏻Thanks kawan ii sbb ada time susah senang😉❤ Jangan lupa support chek 1.1k oky😉👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pengayuh2roda #pengejarimpian🏁 #lajakxdeotak #lajakhobikami #budaktehais #bukanbhiasebhiase #kakifly #kakilajak #maluapabossku #duniaduaroda_ #supermanjalanan_ #pacakjanganjatuh #kamixlaju
#kenaangkutnaeklori #kenanganterindah #kamixramai #wheelie #jiwapengayuh_ #vsco #pecintaduaroda #kapcaijahat #kejarsampaidapat💨 #kelantanstyle #budakmilo #standartitupower #standrtituindah #stoplajak #bye

@kelantan.style @tenteraflykelantan_ @kelantanmembercommunity_ @dauh.theributzz._ @kiffsteady_ @man.sajer._ @abid.016._ @fazz.steady_ @juwad_theributss @rashsteady_

Byee dunia lajak👋🏻😩pape pom korang stay jelah🤪👌🏻 chekk stopp sbb bike kena sitar dengan polis🙇🏻🚔malas nak Comebackk 😫🤧be strong gais kalau nampak🚔hati ii ye😹👋🏻Thanks kawan ii sbb ada time susah senang😉❤ Jangan lupa support chek 1.1k oky😉👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pengayuh2roda #pengejarimpian🏁 #lajakxdeotak #lajakhobikami #budaktehais #bukanbhiasebhiase #kakifly #kakilajak #maluapabossku  #duniaduaroda_ #supermanjalanan_ #pacakjanganjatuh #kamixlaju
#kenaangkutnaeklori #kenanganterindah #kamixramai#wheelie #jiwapengayuh_ #vsco #pecintaduaroda #kapcaijahat #kejarsampaidapat💨 #kelantanstyle #budakmilo#standartitupower #standrtituindah #stoplajak#bye

@kelantan.style @tenteraflykelantan_ @kelantanmembercommunity_ @dauh.theributzz._ @kiffsteady_ @man.sajer._ @abid.016._ @fazz.steady_ @juwad_theributss @rashsteady_
228 8 23 September, 2019
@kozatour_turkiprivatetour Profile picture

@kozatour_turkiprivatetour

You guys nak tour ke rare places…? Customized... Contact us at Kozatour +905519473077

Private Tour.. #bukanbhiasebhiase

You guys nak tour ke rare places…? Customized... Contact us at Kozatour +905519473077

Private Tour.. #bukanbhiasebhiase
7 0 20 September, 2019
@aslegacy_seremban.n9 Profile picture

@aslegacy_seremban.n9

Seremban (City)

‼‼LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA‼‼ LOSYEN Badan Jamshir Daun Bidara keluaran As Legacy ini sememangnya bukan bhiase-bhiase.
Ia sesuai digunakan selepas mandi selain sangat wangi dan fresh.

Khasiat Daun Bidara dalam losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Vitamin dan bahan dalam losyen ni juga mampu memutihkan kulit yg kusam. Mana tangan kasar tue juga akan semakin halus jika kerap menggunakan losyen ini.

Banyaknya kelebihan dalam satu tiub. Apa yang penting ia murah dan mampu milik. Tapi kualiti superb‼️‼‼ Hebat produk As Legacy memang sesuai untuk pengguna Muslim. Sebab founder pun orang Islam. Jadi yakin dijamin halal dan bersih.
Pastinya terbaik dari As Legacy‼️ Harga: RM39.90 sahaja ( tak termasuk pos)

Ready stock‼️‼️‼️
Jom order SEKARANG!!! https://wa.me/60193212514?text=losyenjamshir

#aslegacy
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#aliffsyukriterlajaklaris
# #aslegaqcyseremban
#aslegaqcysenawang
#aslegacyparoi
#biarapaorangkata
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#segarlepasmandi
#BMF
#kulitsihat
#cantik
#hilangstress
#wangi
#fresh
#bukanbhiasebhiase

‼‼LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA‼‼ LOSYEN Badan Jamshir Daun Bidara keluaran As Legacy ini sememangnya bukan bhiase-bhiase. 
Ia sesuai digunakan selepas mandi selain sangat wangi dan fresh.

Khasiat Daun Bidara dalam losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Vitamin dan bahan dalam losyen ni juga mampu memutihkan kulit yg kusam. Mana tangan kasar tue juga akan semakin halus jika kerap menggunakan losyen ini.

Banyaknya kelebihan dalam satu tiub. Apa yang penting ia murah dan mampu milik. Tapi kualiti superb‼️‼‼ Hebat produk As Legacy memang sesuai untuk pengguna Muslim. Sebab founder pun orang Islam. Jadi yakin dijamin halal dan bersih. 
Pastinya terbaik dari As Legacy‼️ Harga: RM39.90 sahaja ( tak termasuk pos)

Ready stock‼️‼️‼️
Jom order SEKARANG!!! https://wa.me/60193212514?text=losyenjamshir

#aslegacy
#aliffsyukri 
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris
##aslegaqcyseremban
#aslegaqcysenawang
#aslegacyparoi
 #biarapaorangkata 
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#segarlepasmandi
#BMF
#kulitsihat
#cantik
#hilangstress
#wangi
#fresh
#bukanbhiasebhiase
1 0 16 September, 2019
#bukanBhiaseBhiase
11 0 14 September, 2019
@aslegacy_seremban.n9 Profile picture

@aslegacy_seremban.n9

Dlm handbag kak nad wajib ada balm ni tau..sakit kepala,sakit perot..pening loya..sapu je balm ni lega..anak2 pon dh pndai hari2 mintak sapu kat perot diorg. Best katenye 😍

Saiz kecik molek senang nak bawak p travel tau..😁😁 Harga: RM39.90 (tdk termasuk postage)

Nak beli..klik link di bawah 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=balmbidara

#balmbidara
#balmbidaraaslegacy
#aslegacyseremban
#aslegacysenawang
#aslegacyparoi
#ruqyah
#aslegacy
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#aliffsyukriterlajaklaris #biarapaorangkata
#hilangstress
#bukanbhiasebhiase

Dlm handbag kak nad wajib ada balm ni tau..sakit kepala,sakit perot..pening loya..sapu je balm ni lega..anak2 pon dh pndai hari2 mintak sapu kat perot diorg. Best katenye 😍

Saiz kecik molek senang nak bawak p travel tau..😁😁 Harga: RM39.90 (tdk termasuk postage)

Nak beli..klik link di bawah 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=balmbidara

#balmbidara
#balmbidaraaslegacy
#aslegacyseremban
#aslegacysenawang
#aslegacyparoi
#ruqyah
#aslegacy
#aliffsyukri 
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris #biarapaorangkata 
#hilangstress
#bukanbhiasebhiase
1 0 13 September, 2019
@aslegacy_seremban.n9 Profile picture

@aslegacy_seremban.n9

Seremban (City)

JOM DAPATKAN SET COMBO 3+1 BIDARA AS LEGACY!!! Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara. 😍(RM39.90)

Ni bukan losyen bhiase² tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Sangat wangiii & fresh.
Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba🔥 (RM25)

Gel Mandian Bidara ini menggunakan bahan bahan dari alam semulajadi. Memang sesuai utk hilangkan keletihan, kelesuan, stress, penat sepanjang hari. Pati mandian campuran daun bidara dan ekstrak 7 jenis bunga mampu memberi aura positif dan menyegarkan tubuh badan.

Balm Bidara Organik Aura 7 Herba 💥 (RM39.90)

Produk ini memang terbaik untuk mengurangkan batuk berkahak & selsema terutama kanak². Selain itu ia mampu meredakan masalah sakit kepala, leher lengguh, kerap mengantuk , kembung perut, sakit pinggang, lesu di samping membantu menyelesaikan masalah gangguan makhluk halus. 🎉Tunggu apa lagi jom beli produk viral ni

Berminat blh tekan link di bawah 👇👇 https://wa.me/60193212514?text=combobidara

#aslegacy
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#aliffsyukriterlajaklaris #biarapaorangkata
#losyenbadanjamsyirdaunbidara
#balmbidaraorganik
#gelmandianbidara
#segarlepasmandi
#kulitsihat
#cantik
#ruqyah
#hilangstress
#wangi
#fresh
#bukanbhiasebhiase

JOM DAPATKAN SET COMBO 3+1 BIDARA AS LEGACY!!! Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara. 😍(RM39.90)

Ni bukan losyen bhiase² tau, tapi kaya dengan Vitamin C & E. Sangat wangiii & fresh. 
Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin, tapi dengan khasiat Daun Bidara losyen ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba🔥 (RM25)

Gel Mandian Bidara ini menggunakan bahan bahan dari alam semulajadi. Memang sesuai utk hilangkan keletihan, kelesuan, stress, penat sepanjang hari. Pati mandian campuran daun bidara dan ekstrak 7 jenis bunga mampu memberi aura positif dan menyegarkan tubuh badan.

Balm Bidara Organik Aura 7 Herba 💥 (RM39.90)

Produk ini memang terbaik untuk mengurangkan batuk berkahak & selsema terutama kanak². Selain itu ia mampu meredakan masalah sakit kepala, leher lengguh, kerap mengantuk , kembung perut, sakit pinggang, lesu di samping membantu menyelesaikan masalah gangguan makhluk halus. 🎉Tunggu apa lagi jom beli produk viral ni

Berminat blh tekan link di bawah 👇👇 https://wa.me/60193212514?text=combobidara

#aslegacy
#aliffsyukri 
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris #biarapaorangkata 
#losyenbadanjamsyirdaunbidara
#balmbidaraorganik
#gelmandianbidara
#segarlepasmandi
#kulitsihat
#cantik
#ruqyah
#hilangstress
#wangi
#fresh
#bukanbhiasebhiase
1 0 21 August, 2019
@aslegacy_seremban.n9 Profile picture

@aslegacy_seremban.n9

Seremban (City)

1001 KEBAIKAN 🔥🔥 BALM BIDARA AS LEGACY🔥🔥 Balm Bidara Baroqah membantu masalah gangguan makhluk halus... Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah di atas... 👏👏👏Ramai yg dah mncuba dan berpuas hati...Anda bila lagi!!!!! Harga: RM39.90 (tdk termasuk postage)

Nak beli..klik link di bawah 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=balmbidara

#balmbidara
#balmbidaraaslegacy
#aslegacyseremban
#aslegacysenawang
#aslegacyparoi
#ruqyah
#aslegacy
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#aliffsyukriterlajaklaris #biarapaorangkata
#hilangstress
#bukanbhiasebhiase

1001 KEBAIKAN 🔥🔥 BALM BIDARA AS LEGACY🔥🔥 Balm Bidara Baroqah membantu masalah gangguan makhluk halus... Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah di atas... 👏👏👏Ramai yg dah mncuba dan berpuas hati...Anda bila lagi!!!!! Harga: RM39.90 (tdk termasuk postage)

Nak beli..klik link di bawah 👇👇👇 https://wa.me/60193212514?text=balmbidara

#balmbidara
#balmbidaraaslegacy
#aslegacyseremban
#aslegacysenawang
#aslegacyparoi
#ruqyah
#aslegacy
#aliffsyukri 
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris #biarapaorangkata 
#hilangstress
#bukanbhiasebhiase
1 0 20 August, 2019
@aslegacy_seremban.n9 Profile picture

@aslegacy_seremban.n9

Seremban (City)

💓BIZZIBODY CONTOUR CREAM BY AS LEGACY💓

Sapa nk bg muka runcing, ada bntuk v shape kena kerap sapu bizzi body contour cream 😍😘 KELEBIHAN BIZZY BODDY CONTOUR CREAM:
✔ Atasi lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, peha, lengan dan perut.
✔ Memecahkan bonjolan ikatan lemak dan mengurangkan selulit.
✔ Melembutkan kulit yang kasar dan menghilangkan kesan kendur.
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
✔ Menegangkan permukaan tekstur kulit.
✔ Mampu bertahan sehingga 12 jam sekali penggunaan.
✔ Boleh digunakan untuk ibu yang sedang berpantang.

RM 42 sahaja u olls... 😃😃😃 Siapa nak try...wassap sis yaa...📲📲https://wa.me/60193212514?text=bizziboddycontourcream

#aslegacy
#asLegacybizziboddyconrourcream
#langsing
#detox
#turunkanberat
#cantikmenawan
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs
#targetkurus
#bizziboddycontourcream
#42
#bakarlemak
#krimkurus
#bukanbhiasebhiase

💓BIZZIBODY CONTOUR CREAM BY AS LEGACY💓

Sapa nk bg muka runcing, ada bntuk v shape kena kerap sapu bizzi body contour cream 😍😘 KELEBIHAN BIZZY BODDY CONTOUR CREAM:
✔ Atasi lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, peha, lengan dan perut.
✔ Memecahkan bonjolan ikatan lemak dan mengurangkan selulit.
✔ Melembutkan kulit yang kasar dan menghilangkan kesan kendur.
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
✔ Menegangkan permukaan tekstur kulit.
✔ Mampu bertahan sehingga 12 jam sekali penggunaan.
✔ Boleh digunakan untuk ibu yang sedang berpantang.

RM 42 sahaja u olls... 😃😃😃 Siapa nak try...wassap sis yaa...📲📲https://wa.me/60193212514?text=bizziboddycontourcream

#aslegacy 
#asLegacybizziboddyconrourcream
#langsing
#detox
#turunkanberat
#cantikmenawan
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs
#targetkurus
#bizziboddycontourcream
#42
#bakarlemak
#krimkurus
#bukanbhiasebhiase
3 3 16 August, 2019
@jazznara Profile picture

@jazznara

Kasi up skeping dulu #saveformemory
.
Budak2 bando sesat cr kampung zis 😂😂
.
Sbb share slh location abes zis kna maki mcm peluru...nseb zis ni kalis peluru taw 😅😅
.
#jarangjarangberlaku #bukanbhiasebhiase #sekalidalambertahun2 #sufiakwa #sidangparlimen

Kasi up skeping dulu #saveformemory
.
Budak2 bando sesat cr kampung zis 😂😂
.
Sbb share slh location abes zis kna maki mcm peluru...nseb zis ni kalis  peluru taw 😅😅
.
#jarangjarangberlaku #bukanbhiasebhiase #sekalidalambertahun2 #sufiakwa #sidangparlimen
8 0 15 August, 2019
@sititajul Profile picture

@sititajul

Aktiviti malam plk kite enjoy workout..Fun netball workout tp keganasan melanda sume team2 magnifit ni..Thank you girl power team utk malam yg happening..Pening jugk layan netball drg ni..😂😂
#bukanbhiasebhiase
#netballworkout
#rarenetballworkout

Aktiviti malam plk kite enjoy workout..Fun netball workout tp keganasan melanda sume team2 magnifit ni..Thank you girl power team utk malam yg happening..Pening jugk layan netball drg ni..😂😂
#bukanbhiasebhiase 
#netballworkout
#rarenetballworkout
28 1 25 July, 2019

Top #bukanbhiasebhiase posts

@najibasaddok Profile picture

@najibasaddok

3 hari lagi bakal dilancarkan untuk kelas 4 lokasi KL, JB, Penang & Shah Alam. Untuk anda yang dah berniaga & nak TARIK PELANGGAN ONLINE.
.
Bersedia tau sebab ada TAWARAN MENARIK, daftar .
1 orang - RM50
2 orang - RM100
3 orang - RM1 (Terhad 2000 org shj)
.
Biar betul? 3 orang RM1 jer!
Ya betul! Tahun ni kami dah bantu 6000 usahawan belajar pemasaran online dengan yuran Seringgit jer!
.

Nak dapat result sales #bukanbhiasebhiase anda kenalah UPGRADE Ilmu Marketing anda dalam sesi kali ni.
.
More updated strategy..
More idea..
More innovation...
.
Dah tiba masa anda buat marketing online dengan BETUL & mampu naikkan sales.
.
Ready ke ready?
.
#roketpemasaran
#ORMnajibasaddok

3 hari lagi bakal dilancarkan untuk kelas 4 lokasi KL, JB, Penang & Shah Alam. Untuk anda yang dah berniaga & nak TARIK PELANGGAN ONLINE.
.
Bersedia tau sebab ada TAWARAN MENARIK, daftar .
1 orang - RM50
2 orang - RM100
3 orang - RM1 (Terhad 2000 org shj)
.
Biar betul? 3 orang RM1 jer!
Ya betul! Tahun ni kami dah bantu 6000 usahawan belajar pemasaran online dengan yuran Seringgit jer!
.

Nak dapat result sales #bukanbhiasebhiase anda kenalah UPGRADE Ilmu Marketing anda dalam sesi kali ni.
.
More updated strategy..
More idea..
More innovation...
.
Dah tiba masa anda buat marketing online dengan BETUL & mampu naikkan sales.
.
Ready ke ready?
.
#roketpemasaran
#ORMnajibasaddok
592 34 20 May, 2019
@najibasaddok Profile picture

@najibasaddok

Abislah Mail 2 singgit pun tak boleh lawan sebab saya beri offer 3 singgit.. Ya! Daftar ke sesi kelas saya 3 orang dan bayar Seringgit jer!
.
Esok bakal dilancarkan untuk kelas 4 lokasi KL, JB, Sg Petani & Shah Alam. Untuk anda yang dah berniaga & nak TARIK PELANGGAN ONLINE.
.
Bersedia tau sebab ada TAWARAN MENARIK, daftar .
1 orang - RM50
2 orang - RM100
3 orang - RM1 (Terhad 2000 org shj)
.
Biar betul? 3 orang RM1 jer!
Ya betul! Tahun ni kami dah bantu 6000 usahawan belajar pemasaran online dengan yuran Seringgit jer!
.

Nak dapat result sales #bukanbhiasebhiase anda kenalah UPGRADE Ilmu Marketing anda dalam sesi kali ni.
.
More updated strategy..
More idea..
More innovation...
.
Dah tiba masa anda buat marketing online dengan BETUL & mampu naikkan sales.
.
Ready ke ready?
.
#roketpemasaran
#ORMnajibasaddok

Abislah Mail 2 singgit pun tak boleh lawan sebab saya beri offer 3 singgit.. Ya! Daftar ke sesi kelas saya 3 orang dan bayar Seringgit jer!
.
Esok bakal dilancarkan untuk kelas 4 lokasi KL, JB, Sg Petani & Shah Alam. Untuk anda yang dah berniaga & nak TARIK PELANGGAN ONLINE.
.
Bersedia tau sebab ada TAWARAN MENARIK, daftar .
1 orang - RM50
2 orang - RM100
3 orang - RM1 (Terhad 2000 org shj)
.
Biar betul? 3 orang RM1 jer!
Ya betul! Tahun ni kami dah bantu 6000 usahawan belajar pemasaran online dengan yuran Seringgit jer!
.

Nak dapat result sales #bukanbhiasebhiase anda kenalah UPGRADE Ilmu Marketing anda dalam sesi kali ni.
.
More updated strategy..
More idea..
More innovation...
.
Dah tiba masa anda buat marketing online dengan BETUL & mampu naikkan sales.
.
Ready ke ready?
.
#roketpemasaran
#ORMnajibasaddok
1,102 133 22 May, 2019
@ninisbeautycartel Profile picture

@ninisbeautycartel

Okeh done 3 slot facial harini..🤩🤩🤩
Esok ade event di KL plk...kalau ade yg nk booking facial wasap Ninis taww
0123063353

#ninisbeautycartel #elysylebeautepreneur #bisnesparttime #nakcantik #bukanbhiasebhiase

Okeh done 3 slot facial harini..🤩🤩🤩
Esok ade event di KL plk...kalau ade yg nk booking facial wasap Ninis taww
0123063353

#ninisbeautycartel #elysylebeautepreneur #bisnesparttime #nakcantik #bukanbhiasebhiase
22 1 11 May, 2019
@_atashinci.w4w4 Profile picture

@_atashinci.w4w4

Batang Kali

Surround yourself with positive people 💕
Sampah sila masukkan dalam tong sampah yer🗑️
Berak taik sila flush 🚽
#PositiveVibes
#ThankYou
#MaluApaBosskur
#BukanBhiaseBhiase

Surround yourself with positive people 💕
Sampah sila masukkan dalam tong sampah yer🗑️
Berak taik sila flush 🚽
#PositiveVibes
#ThankYou
#MaluApaBosskur
#BukanBhiaseBhiase
18 0 11 March, 2019
@coway_centre_malaysia Profile picture

@coway_centre_malaysia

Coway Malaysia

#Repost @tim_amoi with @download_repost
・・・
.
.
Alhamdulillah... Done monthly group training 😊
.
Dari bhiase bhiase... jadi bukan bhiase bhiase 😀
.
www.wasap.my/60126725247/CowayCareer
.
https://mobout.me/fatimahtim/
.
Proud To Be
#OneTeam
.
#KonspirasiFamily
#5Knights
#5FigureIncome
#FiveFigureIncome
#KerjaJosong
#Vacancy
#CowayMalaysia
#CowayLifeChangingCompany
#BukanBhiaseBhiase
#Viral
#MaluApaBossku

#Repost @tim_amoi with @download_repost
・・・
.
.
Alhamdulillah... Done monthly group training 😊
.
Dari bhiase bhiase... jadi bukan bhiase bhiase 😀
.
www.wasap.my/60126725247/CowayCareer
.
https://mobout.me/fatimahtim/
.
Proud To Be
#OneTeam
.
#KonspirasiFamily
#5Knights
#5FigureIncome
#FiveFigureIncome
#KerjaJosong
#Vacancy
#CowayMalaysia
#CowayLifeChangingCompany
#BukanBhiaseBhiase
#Viral
#MaluApaBossku
4 0 16 February, 2019
@coway_centre_malaysia Profile picture

@coway_centre_malaysia

Coway Malaysia

#Repost @tim_amoi with @download_repost
・・・
.
.
Syukur Alhamdulillah ❤️
.
Masih lagi tersenarai 😊
.
www.wasap.my/60126725247/CowayCareer
.
https://mobout.me/fatimahtim/
.
Proud To Be
#OneTeam
.
#KonspirasiFamily
#5Knights
#5FigureIncome
#FiveFigureIncome
#KerjaJosong
#Vacancy
#CowayMalaysia
#CowayLifeChangingCompany
#BukanBhiaseBhiase
#Viral
#MaluApaBossku

#Repost @tim_amoi with @download_repost
・・・
.
.
Syukur Alhamdulillah ❤️
.
Masih lagi tersenarai 😊
.
www.wasap.my/60126725247/CowayCareer
.
https://mobout.me/fatimahtim/
.
Proud To Be
#OneTeam
.
#KonspirasiFamily
#5Knights
#5FigureIncome
#FiveFigureIncome
#KerjaJosong
#Vacancy
#CowayMalaysia
#CowayLifeChangingCompany
#BukanBhiaseBhiase
#Viral
#MaluApaBossku
1 0 21 February, 2019
@ain_nurain85 Profile picture

@ain_nurain85

Sis..saya nak dessert harga BAWAH RM50 je.
.
Sekali-sekala customer tanya #kakcake macam ni kan.😊
Boleh uolls. Ape yg tak bolehnya.
Dessert2 kat Sabrina Bakery ni dari harga RM5 je tau. 😄
.
Yg gambar2 #kakcake belanja ni semuanya bawah RM50 tau. Kalau uolls nak gambar2 lain lg. Roger2 je #kakcake tau.
.
Klik je link ⤵️⤵️
.
www.wasap.my/601139645868/kekbawahrm50
.
#kakcake hantar terus depan pintu rumah uolls. Bukan pintu rumah je tau, terus #deliverykathati uolls. Chia..chia..chia 😝😝😝
.
#cn_kekbaget
#kekbaget
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#bazar #bazarpaknil #kambingperap #aidiladha #aidiladha2019 #bukanbhiasebhiase

Sis..saya nak dessert harga BAWAH RM50 je.
.
Sekali-sekala customer tanya #kakcake macam ni kan.😊
Boleh uolls. Ape yg tak bolehnya. 
Dessert2 kat Sabrina Bakery ni dari harga RM5 je tau. 😄
.
Yg gambar2 #kakcake belanja ni semuanya bawah RM50 tau. Kalau uolls nak gambar2 lain lg. Roger2 je #kakcake tau.
.
Klik je link ⤵️⤵️
.
www.wasap.my/601139645868/kekbawahrm50
.
#kakcake hantar terus depan pintu rumah uolls. Bukan pintu rumah je tau, terus #deliverykathati uolls. Chia..chia..chia 😝😝😝
.
#cn_kekbaget
#kekbaget
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#bazar #bazarpaknil #kambingperap #aidiladha #aidiladha2019 #bukanbhiasebhiase
1 0 6 August, 2019
@almy.rahul Profile picture

@almy.rahul

.
1 biasa , 2 biasa biasa , 3 bukan bhiase bhiase
#justride

Weekend Ni KITA Ride Mana ? .
Last week Ganu, This week #spesell
__________________________________
#HeroMalayaRilekSajer #TallDarkHitamManis
#AkuBelang #RBR #RBRfriends #cycling
#cyclinglife #cyclingphotos #cyclingshots
#cyclingpics #cyclingphotography #bikelife
#trio #bukanbhiasebhiase #bff #friends
#photoshoot 📸 @aidit.nurfan

.
1 biasa , 2 biasa biasa , 3 bukan bhiase bhiase
#justride
• 
Weekend Ni KITA Ride Mana ? .
Last week Ganu, This week #spesell 
__________________________________
#HeroMalayaRilekSajer #TallDarkHitamManis
#AkuBelang #RBR #RBRfriends #cycling 
#cyclinglife #cyclingphotos #cyclingshots
#cyclingpics #cyclingphotography #bikelife
#trio #bukanbhiasebhiase #bff #friends
#photoshoot 📸 @aidit.nurfan
132 8 22 February, 2019
@myza_afiz Profile picture

@myza_afiz

Cosume #MagicpillsAdvance selera makan Tak Ada... Tindakan cukup cepat hanya ambil 1 biji #MagicpillsAdvance ... Ramai sudah tegur😁

Jom grab set combo
Rm150 -2 item

#freegrift
#freepostage
Https://www.wasap.my/60178760311

#shawlpublika
#rayaraya
#puasaramadhan
#jomkurussihat
#meletops
#melaka
#kualalumpur
#MagicpillsAdvance
#Viral
#bukanbhiasebhiase

Cosume #MagicpillsAdvance  selera makan Tak Ada... Tindakan cukup cepat hanya ambil 1 biji #MagicpillsAdvance ... Ramai sudah tegur😁

Jom grab set combo
Rm150 -2 item

#freegrift 
#freepostage 
Https://www.wasap.my/60178760311

#shawlpublika 
#rayaraya 
#puasaramadhan 
#jomkurussihat 
#meletops 
#melaka 
#kualalumpur 
#MagicpillsAdvance 
#Viral 
#bukanbhiasebhiase
4 3 1 May, 2019