#bukanbiasabiasa Instagram Photos & Videos

bukanbiasabiasa - 133.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bukanbiasabiasa and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
125.3
Average comment
2.2
Posts with video
16/72
Posts with photo
56/72

Hashtag Popularity

Setiap gambar ada cerita biarlah cerita itu sebagai kenangan
#bukanbiasabiasa

Setiap gambar ada cerita biarlah cerita itu sebagai kenangan 
#bukanbiasabiasa
15 1 23 February, 2020

‼️COVER MONO OHLIN/KING DRAG‼️
➡️~cover mono ohlin dan king drag
➡️~kuning,oren,biru
~lc135
~y15zr
💰Rm10
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
📌Cod area p.mas , r.panjang
📌Jauh boleh pos
.
📱Berminat call/whatsapp
~0105090312



lagenda115fi #kronilampupetakofficial #lagenda115z #lc135malaya #y15 #akuyangpostkauyangpanas #lc135v2 #lc135 #135lc #kroni115injection #kapcaijahatkakitapau #kapcaimalaya #kapcai #kapcaisado #kapcaiwengweng #kapcaijahat #bukanbiasabiasa #pencintakelajuan #bukankalengkaleng #viralmalaysia #ex5 #ex5dream #ex5familia #ex5malaysia #ysukufamilia #ysuku #y15malaysia #rxz #rxzmalaysia #lc135v4 #y125z

‼️COVER MONO OHLIN/KING DRAG‼️
➡️~cover mono ohlin dan king drag
➡️~kuning,oren,biru
~lc135
~y15zr
💰Rm10
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
📌Cod area p.mas , r.panjang
📌Jauh boleh pos
.
📱Berminat call/whatsapp
~0105090312
•
•
•
lagenda115fi #kronilampupetakofficial #lagenda115z #lc135malaya #y15#akuyangpostkauyangpanas #lc135v2 #lc135 #135lc #kroni115injection #kapcaijahatkakitapau #kapcaimalaya #kapcai #kapcaisado #kapcaiwengweng #kapcaijahat #bukanbiasabiasa #pencintakelajuan #bukankalengkaleng #viralmalaysia #ex5 #ex5dream #ex5familia #ex5malaysia #ysukufamilia #ysuku #y15malaysia #rxz #rxzmalaysia #lc135v4 #y125z
7 0 23 February, 2020
𝓛𝓮𝓫𝓲𝓱 𝓫𝓪𝓲𝓴 𝓪𝓭𝓮 𝓭𝓪𝓻𝓲𝓹𝓪𝓭𝓪 𝓽𝓪𝓴𝓭𝓮
•
•
@funimate_malaysia
@funimateofficixl
#slowmotiktok #tiktok #slowmotion
#onxon #on❌on #jarang❌on #lajak❌jahat #kamibudakbaik #kamibudaklajak #lajakrianzoffical
#jbstyle #lajakjb #lajakkelajuanbike #lajakrianzoffical #kakilajak #pengayuh2roda
#kluangcommunity #budaklajak
#budakbibiyem #jarang❌ngam #jenterapejuang #santaianakutara #bukanbiasabiasa #lajakituhobikami #lajakjb #lc135
29 3 23 February, 2020

Like FB Page Wondercheese88 👍🏻
Follow IG Wondercheese88 ✅
Subscribe Youtube Wondercheese88
.
Terima kasih kerana memilih Wondercheese sebagai snek harian anda.
.
Kami sentiasa bersedia untuk menerima anda menjadi sebahagian daripada keluarga Wondercheese kami..
.
Yang mencari bisnes tambahan ataupun baru nak mulakan bisnes, jangan malu jangan segan, terus je contact kami 😉
.
Kepada yang belum pernah merasai keenakkan Wondercheese yang sebenar, boleh cari agent kami yang berhampiran dengan anda atau pm page wondercheese terus okay 😘
.
#wondercheese88
#wondercheesefans
#wondercheese
#bukanbiasabiasa
#sedarsedardahhabis
#pencarian1000agent
#beranicubalah
#memanglegend

Like FB Page Wondercheese88 👍🏻
Follow IG Wondercheese88 ✅
Subscribe Youtube Wondercheese88
.
Terima kasih kerana memilih Wondercheese sebagai snek harian anda.
.
Kami sentiasa bersedia untuk menerima anda menjadi sebahagian daripada keluarga Wondercheese kami..
.
Yang mencari bisnes tambahan ataupun baru nak mulakan bisnes, jangan malu jangan segan, terus je contact kami 😉
.
Kepada yang belum pernah merasai keenakkan Wondercheese yang sebenar, boleh cari agent kami yang berhampiran dengan anda atau pm page wondercheese terus okay 😘
. 
#wondercheese88
#wondercheesefans
#wondercheese
#bukanbiasabiasa
#sedarsedardahhabis
#pencarian1000agent
#beranicubalah
#memanglegend
4 1 23 February, 2020

Terima kasih Amirah🌹
Grab 1 Balang Wondercheese & 1 Wonder Duyan

Jangan lupa repeat Order tau🌹

Terima kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan👍🏻👍🏻 Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
...
🧀RM25 -+ (600gram)
🧀RM15 -+ (170gram)

Siapa nak Join Team Kami.Mari Roger Cepat💪🏼💪🏼 Untuk keterangan Lanjut Boleh Trus call Sis atau whatsap 👇🏼
📲 www.wasap.my/60178965526/NKWC

COD🛬🚘🚘
#Sgbesi #cheras #ampang #kuchailama #klcc #petalingjaya #serikembangan #serdang #klsentralstation #bandartasikselatan
#bandartasikpermaisuri
#desatasik #desatunrazak #ppum
#shamelin #pandanindah #pandanperdana
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
#beranicubalah
#memanglegend
#parttimejob

Terima kasih Amirah🌹
Grab 1 Balang Wondercheese & 1 Wonder Duyan

Jangan lupa repeat Order tau🌹

Terima kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan👍🏻👍🏻 Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
...
🧀RM25 -+ (600gram)
🧀RM15 -+ (170gram)

Siapa nak Join Team Kami.Mari Roger Cepat💪🏼💪🏼 Untuk keterangan Lanjut Boleh Trus call Sis atau whatsap 👇🏼
📲 www.wasap.my/60178965526/NKWC

COD🛬🚘🚘
#Sgbesi #cheras #ampang #kuchailama #klcc #petalingjaya #serikembangan #serdang #klsentralstation #bandartasikselatan
#bandartasikpermaisuri 
#desatasik #desatunrazak #ppum
#shamelin  #pandanindah #pandanperdana 
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
#beranicubalah
#memanglegend
#parttimejob
2 0 23 February, 2020

TAK TAHU NAK MASAK DINNER APA ??? SWIPE UTK RESIPI !! .
Haa harini cikmin nak kongsikan resipi apa yg korang boleh masak untuk dinner ni
.
So korang takyah risau nak fikir nak masak apa dinner jap lagi
.
Resipi harini ialah Nasi Goreng Tahu!!
.
Subscribe youtube Wondercheese🔔
Like FB Page Wondercheese88 👍🏻
Follow IG Wondercheese88 ✅
.
#wondercheese88
#wondercheesefans
#wondercheese
#resipimasak
#ayammasakmerah
#makanansedap
#susunsepuluhjarimohonkemaafan
#bukanbiasabiasa
#sedarsedardahhabis
#pencarian1000agent
#beranicubalah
#guamemanglegend

TAK TAHU NAK MASAK DINNER APA ??? SWIPE UTK RESIPI !! .
Haa harini cikmin nak kongsikan resipi apa yg korang boleh masak untuk dinner ni
.
So korang takyah risau nak fikir nak masak apa dinner jap lagi
.
Resipi harini ialah Nasi Goreng Tahu!!
.
Subscribe youtube Wondercheese🔔
Like FB Page Wondercheese88 👍🏻
Follow IG Wondercheese88 ✅
.
#wondercheese88
#wondercheesefans
#wondercheese
#resipimasak
#ayammasakmerah
#makanansedap
#susunsepuluhjarimohonkemaafan
#bukanbiasabiasa
#sedarsedardahhabis
#pencarian1000agent
#beranicubalah
#guamemanglegend
3 0 23 February, 2020

TAK TAHU NAK MASAK DINNER APA ???
.
Haa harini cikmin nak kongsikan resipi apa yg korang boleh masak untuk dinner ni
.
So korang takyah risau nak fikir nak masak apa dinner jap lagi
.
Resipi harini ialah Nasi Goreng Tahu!!
.
Subscribe youtube Wondercheese🔔
Like FB Page Wondercheese88 👍🏻
Follow IG Wondercheese88 ✅
.
#wondercheese88
#wondercheesefans
#wondercheese
#resipimasak
#ayammasakmerah
#makanansedap
#susunsepuluhjarimohonkemaafan
#bukanbiasabiasa
#sedarsedardahhabis
#pencarian1000agent
#beranicubalah
#guamemanglegend

TAK TAHU NAK MASAK DINNER APA ???
.
Haa harini cikmin nak kongsikan resipi apa yg korang boleh masak untuk dinner ni
.
So korang takyah risau nak fikir nak masak apa dinner jap lagi
.
Resipi harini ialah Nasi Goreng Tahu!!
.
Subscribe youtube Wondercheese🔔
Like FB Page Wondercheese88 👍🏻
Follow IG Wondercheese88 ✅
.
#wondercheese88
#wondercheesefans
#wondercheese
#resipimasak
#ayammasakmerah
#makanansedap
#susunsepuluhjarimohonkemaafan
#bukanbiasabiasa
#sedarsedardahhabis
#pencarian1000agent
#beranicubalah
#guamemanglegend
5 0 23 February, 2020

.
‼️‼️GA-800CC-2‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE semenanjung sabah sarawak.
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm

.
‼️‼️GA-800CC-2‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE semenanjung sabah sarawak.
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm
6 0 23 February, 2020

BILA KULIT MUKA BERSIH NAK MAKE UP PUN SENANG KAN. ❤️❤️❤️
.
Nak tahu apa rahsia Sha ? Swipe sebelah. 👉🏻
.
Sebelum ni kulit muka sha dekat bahagian T-zone tu selalu merah-merah. Dekat bahagian hidung selalu ada whitehead. Pori-pori pun boleh nampak jelas
.
Ini lah serum yang banyak membantu Sha hilangkan merah-merah dekat bahagian T-zone tuh. Hilangkan whitehead dekat bahagian hidung. Pori-pori terbuka pun dah hampir tiada ! Dan yang paling best kulit muka Sha makin putih dan flawless uolls 😍
.
Ajaib kan serum ni ! Seminggu pakai secara konsistes dah boleh nampak kesan gais ! Sebab tuh Sha in love sangat dengan serum BAbeau ni. 💕
.
So korang tunggu apa lagi ? Tak nak flawless macam Sha ka ? Jum kita sama-sama dapatkan kulit yang bersih dan flawless.
.
‼️ ORDER NOW NOW NOW ‼️
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
.
ATAU KLIK LINK DI BIO 👆🏼
.
COD AREA : .
🚗 KAWASAN BANDAR
🚗 IPEAK
🚗 FAJAR
🚗 TAMAN AMAN JAYA
🚗 PERDANA
🚗 SEPAGAYA
🚗 BATU7 JALAN SILAM
.
📬 POSTAGE EVERYDAY !
.
.
.
#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #babyshima #aliffsyukri #codlahaddatu #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #sajat #naimdaniel #sabuntomato #maluapabossku #babeausabah #bukanbiasabiasa #babeaulahaddatu #babeaukunak #babeautawau #babeausandakan #babeaukotakinabalu #babeauborneo #babeausemporna #jerawat #jeragathilang #kulitsihatcantik

BILA KULIT MUKA BERSIH NAK MAKE UP PUN SENANG KAN. ❤️❤️❤️
.
Nak tahu apa rahsia Sha ? Swipe sebelah. 👉🏻
.
Sebelum ni kulit muka sha dekat bahagian T-zone tu selalu merah-merah. Dekat bahagian hidung selalu ada whitehead. Pori-pori pun boleh nampak jelas
.
Ini lah serum yang banyak membantu Sha hilangkan merah-merah dekat bahagian T-zone tuh. Hilangkan whitehead dekat bahagian hidung. Pori-pori terbuka pun dah hampir tiada ! Dan yang paling best kulit muka Sha makin putih dan flawless uolls 😍
. 
Ajaib kan serum ni ! Seminggu pakai secara konsistes dah boleh nampak kesan gais ! Sebab tuh Sha in love sangat dengan serum BAbeau ni. 💕
.
So korang tunggu apa lagi ? Tak nak flawless macam Sha ka ? Jum kita sama-sama dapatkan kulit yang bersih dan flawless.
.
‼️ ORDER NOW NOW NOW ‼️
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
.
ATAU KLIK LINK DI BIO 👆🏼
.
COD AREA : .
🚗 KAWASAN BANDAR
🚗 IPEAK
🚗 FAJAR
🚗 TAMAN AMAN JAYA
🚗 PERDANA
🚗 SEPAGAYA
🚗 BATU7 JALAN SILAM
.
📬 POSTAGE EVERYDAY !
.
.
.
#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #babyshima #aliffsyukri #codlahaddatu #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #sajat #naimdaniel #sabuntomato #maluapabossku #babeausabah #bukanbiasabiasa #babeaulahaddatu #babeaukunak #babeautawau #babeausandakan #babeaukotakinabalu #babeauborneo #babeausemporna #jerawat #jeragathilang #kulitsihatcantik
1 0 23 February, 2020

BAbeau Newborn 👶🏻

Khas untuk semua #babeausweetheart ❤ korang yang dah cuba set babeau dan serum, jom cuba sunscreen babeau pulak! Pasti korang akan terpikat tau! 🤩 —
Jangan lupa ws nadh skrg utk pre order dan dapatkan free postage untuk anda! 📲

#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #nur2 #codkotabharu #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #yanglegityanglegend #maluapabossku #codtumpat #bukanbiasabiasa #babeaukelantan #babeaukotabharu #babeautumpat

BAbeau Newborn 👶🏻
—
Khas untuk semua #babeausweetheart ❤ korang yang dah cuba set babeau dan serum, jom cuba sunscreen babeau pulak! Pasti korang akan terpikat tau! 🤩 —
Jangan lupa ws nadh skrg utk pre order dan dapatkan free postage untuk anda! 📲
—
#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #nur2 #codkotabharu #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #yanglegityanglegend #maluapabossku #codtumpat #bukanbiasabiasa #babeaukelantan #babeaukotabharu #babeautumpat
1 0 23 February, 2020

.
‼️‼️RM115‼️‼️COPY ORI‼️‼️.
**swipe left for more**.
.
Semenanjung FREE postage.
Sabah Sarawak tambah RM5.
.
Free Complete FullSet😱.
==================.
☑️ Single.
☑️ Unisex.
☑️ Gred AAA Copy Ori 1:1.
☑️ Batery Watch.
☑️ Quartz.
☑️ Digital Function.
☑️ Cermin Kaca Mineral Glass.
☑️ Case Rubber.
☑️ Strap Rubber.
☑️ Function :
🔺AUTOLIGHT.
🔺Countdown Timer.
🔺Stopwatch.
🔺24hour Format.
🔺Led Light.
🔺Date & Day.
🔺Stopwatch.
🔺Alarm.
🔺World Time.
☑️ Warranty 3 month engine.
☑️ FREE FULLSET😱: Paper Bag + Manual Book + GS Tin.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh ws ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm

.
‼️‼️RM115‼️‼️COPY ORI‼️‼️.
**swipe left for more**.
.
Semenanjung FREE postage.
Sabah Sarawak tambah RM5.
.
Free Complete FullSet😱.
==================.
☑️ Single.
☑️ Unisex.
☑️ Gred AAA Copy Ori 1:1.
☑️ Batery Watch.
☑️ Quartz.
☑️ Digital Function.
☑️ Cermin Kaca Mineral Glass.
☑️ Case Rubber.
☑️ Strap Rubber.
☑️ Function :
🔺AUTOLIGHT.
🔺Countdown Timer.
🔺Stopwatch.
🔺24hour Format.
🔺Led Light.
🔺Date & Day.
🔺Stopwatch.
🔺Alarm.
🔺World Time.
☑️ Warranty 3 month engine.
☑️ FREE FULLSET😱: Paper Bag + Manual Book + GS Tin.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh ws ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-10246016  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm
31 0 23 February, 2020

👑 BRILLIANT SKINCARE👑
👑SKINCARE NO 1 PHILIPINES👑
.
@supplybrilliantskincare
@supplybrilliantskincare
@supplybrilliantskincare
.
.
🌸PROCESS PEELING PEDIH & SAKIT SEDIKIT
🌸Harga mampu milik
🌸Tanpa bahan terlarang
🌸Kesan seawal 1 minggu
🌸Selamat digunakan
🌸Dijamin mujarab
🌸Mampu merawat semua masalah kulit
🌸Bila stop muka tak akan BREAKOUT ‼️
🌸Membunuh bakteria pada kulit
🌸Mengatasi masalah pigmentasi
🌸Kulit menggerutu akan jadi flawless & pinkish
🌸Jerawat jeragat hilang serta merta
🌸Mengandungi SPF yg membantu melindungi kulit dari sinaran UV
🌸Mengecilkan pori-pori dalam masa seminggu
sahaja dan kulit nampak lebih licin dan glowing
🌸Hilangkan parut buang Kukit mati yang selama ini ada dekat kulit kita, sebab tu kulit kita nampak kusam lesu & tak bermaya
.
100% ORIGINAL PRODUCT SAYA BELI & SAYA JUAL DARI KILANG ✈️
.
INGAT.. PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI🧤
.
📲WHATSAPP 0129448461
POSTAGE MON - SUNDAY 📦
SELFPICKUP KL📍
.
.
.
.
.
.
.
.
(5/8)
#review_by_nita_ammar @nita_ammar
#kakishare #instafemes #kedaionlinemurah #murahgiler #malaysiaviral #ohsem #lawakkerder #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #brocuba #vscomy #igmy #lawakan #katakata #kitaok #bukanbiasabiasa #rindu #padu #barangbaik #igreviewmalaysia #bazarmalaysia #beritaterkini #siscuba #atukpesan #viralmalaysia #musicallymalaysia #dubsmashid #lawakgram

👑 BRILLIANT SKINCARE👑
👑SKINCARE NO 1 PHILIPINES👑
.
@supplybrilliantskincare
@supplybrilliantskincare
@supplybrilliantskincare
.
.
🌸PROCESS PEELING PEDIH & SAKIT SEDIKIT
🌸Harga mampu milik
🌸Tanpa bahan terlarang
🌸Kesan seawal 1 minggu
🌸Selamat digunakan
🌸Dijamin mujarab
🌸Mampu merawat semua masalah kulit
🌸Bila stop muka tak akan BREAKOUT ‼️
🌸Membunuh bakteria pada kulit
🌸Mengatasi masalah pigmentasi
🌸Kulit menggerutu akan jadi flawless & pinkish
🌸Jerawat jeragat hilang serta merta
🌸Mengandungi SPF yg membantu melindungi kulit dari sinaran UV
🌸Mengecilkan pori-pori dalam masa seminggu
sahaja dan kulit nampak lebih licin dan glowing
🌸Hilangkan parut buang Kukit mati yang selama ini ada dekat kulit kita, sebab tu kulit kita nampak kusam lesu & tak bermaya
. 
100% ORIGINAL PRODUCT SAYA BELI & SAYA JUAL DARI KILANG ✈️
.
INGAT.. PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI🧤
.
📲WHATSAPP 0129448461
POSTAGE MON - SUNDAY 📦
SELFPICKUP KL📍
.
.
.
.
.
.
.
.
(5/8)
#review_by_nita_ammar  @nita_ammar 
#kakishare #instafemes #kedaionlinemurah #murahgiler #malaysiaviral #ohsem #lawakkerder #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #brocuba #vscomy #igmy #lawakan #katakata #kitaok #bukanbiasabiasa #rindu #padu #barangbaik  #igreviewmalaysia #bazarmalaysia #beritaterkini #siscuba #atukpesan #viralmalaysia #musicallymalaysia #dubsmashid #lawakgram
11 0 23 February, 2020

2 orang engineer oil and gas, buat bisnes sambil², cuba sedaya upaya tolong org sihat badan dan sihat poket.
.
Bermula sebagai pengguna kerana anak mereka menghidap leukimia.
.

#merekahebat #bukanbiasabiasa #foreverbusinessowner #helpmorepeople

2 orang engineer oil and gas, buat bisnes sambil², cuba sedaya upaya tolong org sihat badan dan sihat poket.
. 
Bermula sebagai pengguna kerana anak mereka menghidap leukimia.
.

#merekahebat #bukanbiasabiasa #foreverbusinessowner #helpmorepeople
4 0 23 February, 2020

.
‼️‼️RM115‼️‼️COPY ORI‼️‼️.
**swipe left for more**.
.
Semenanjung FREE postage.
Sabah Sarawak tambah RM5.
.
Free Complete FullSet😱.
==================.
☑️ Single.
☑️ Unisex.
☑️ Gred AAA Copy Ori 1:1.
☑️ Batery Watch.
☑️ Quartz.
☑️ Digital Function.
☑️ Cermin Kaca Mineral Glass.
☑️ Case Rubber.
☑️ Strap Rubber.
☑️ Function :
🔺AUTOLIGHT.
🔺Countdown Timer.
🔺Stopwatch.
🔺24hour Format.
🔺Led Light.
🔺Date & Day.
🔺Stopwatch.
🔺Alarm.
🔺World Time.
☑️ Warranty 3 month engine.
☑️ FREE FULLSET😱: Paper Bag + Manual Book + GS Tin.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh ws ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm

.
‼️‼️RM115‼️‼️COPY ORI‼️‼️.
**swipe left for more**.
.
Semenanjung FREE postage.
Sabah Sarawak tambah RM5.
.
Free Complete FullSet😱.
==================.
☑️ Single.
☑️ Unisex.
☑️ Gred AAA Copy Ori 1:1.
☑️ Batery Watch.
☑️ Quartz.
☑️ Digital Function.
☑️ Cermin Kaca Mineral Glass.
☑️ Case Rubber.
☑️ Strap Rubber.
☑️ Function :
🔺AUTOLIGHT.
🔺Countdown Timer.
🔺Stopwatch.
🔺24hour Format.
🔺Led Light.
🔺Date & Day.
🔺Stopwatch.
🔺Alarm.
🔺World Time.
☑️ Warranty 3 month engine.
☑️ FREE FULLSET😱: Paper Bag + Manual Book + GS Tin.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh ws ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-10246016  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm
31 0 23 February, 2020

Hilang 2-5kg dalam masa 7 hari!
.
TruFitz ialah slimming juice ON THE GO berperisa strawberry 💕
.
TruFitz yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari. 🍓

Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul!

1BOX
RM 59 Semenanjung
RM 65 Sabah dan Srawak
.
WhatsApp 013-3234582
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #fazurabirthday #maluapabossku #bukanbiasabiasa #trufitz #viral #fazura #surerichteam #klfw

Hilang 2-5kg dalam masa 7 hari!
.
TruFitz ialah slimming juice ON THE GO berperisa strawberry 💕
.
TruFitz yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari. 🍓

Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul!

1BOX 
RM 59 Semenanjung
RM 65 Sabah dan Srawak
.
WhatsApp 013-3234582
.
 #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri  #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #fazurabirthday #maluapabossku  #bukanbiasabiasa #trufitz #viral  #fazura #surerichteam #klfw
3 0 23 February, 2020

Hilang 2-5kg dalam masa 7 hari!
.
TruFitz ialah slimming juice ON THE GO berperisa strawberry 💕
.
TruFitz yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari. 🍓

Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul!

1BOX
RM 59 Semenanjung
RM 65 Sabah dan Srawak
.
WhatsApp 013-3234582
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #fazurabirthday #maluapabossku #bukanbiasabiasa #trufitz #viral #fazura #surerichteam #klfw

Hilang 2-5kg dalam masa 7 hari!
.
TruFitz ialah slimming juice ON THE GO berperisa strawberry 💕
.
TruFitz yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari. 🍓

Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul!

1BOX 
RM 59 Semenanjung
RM 65 Sabah dan Srawak
.
WhatsApp 013-3234582
.
 #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri  #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #fazurabirthday #maluapabossku  #bukanbiasabiasa #trufitz #viral  #fazura #surerichteam #klfw
1 0 23 February, 2020

Hilang 2-5kg dalam masa 7 hari!
.
TruFitz ialah slimming juice ON THE GO berperisa strawberry 💕
.
TruFitz yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari. 🍓

Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul!

1BOX
RM 59 Semenanjung
RM 65 Sabah dan Srawak
.
WhatsApp 013-3234582
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #fazurabirthday #maluapabossku #bukanbiasabiasa #trufitz #viral #fazura #surerichteam #klfw

Hilang 2-5kg dalam masa 7 hari!
.
TruFitz ialah slimming juice ON THE GO berperisa strawberry 💕
.
TruFitz yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari. 🍓

Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul!

1BOX 
RM 59 Semenanjung
RM 65 Sabah dan Srawak
.
WhatsApp 013-3234582
.
 #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trufitz #fazura #fatzura #codshahalam #codsubang #codselangor #tipskurus #ketat #cantik #syantik #bazarpaknil #flawless #cerahberseri  #trudollykl #trufitzshahalam #trufitzselangor #fazurabirthday #maluapabossku  #bukanbiasabiasa #trufitz #viral  #fazura #surerichteam #klfw
2 0 23 February, 2020

Terima kasih Hairi
Grab 2 Balang Wondercheese & 1 Wonder Duyan

Jangan lupa repeat Order tau🌹

Terima kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan👍🏻👍🏻 Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
...
🧀RM25 -+ (600gram)
🧀RM15 -+ (170gram)

Siapa nak Join Team Kami.Mari Roger Cepat💪🏼💪🏼 Untuk keterangan Lanjut Boleh Trus call Sis atau whatsap 👇🏼
📲 www.wasap.my/60178965526/NKWC

COD🛬🚘🚘
#Sgbesi #cheras #ampang #kuchailama #klcc #petalingjaya #serikembangan #serdang #klsentralstation #bandartasikselatan
#bandartasikpermaisuri
#desatasik #desatunrazak #ppum
#shamelin #pandanindah #pandanperdana
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
#beranicubalah
#memanglegend
#parttimejob

Terima kasih Hairi
Grab 2 Balang Wondercheese & 1 Wonder Duyan

Jangan lupa repeat Order tau🌹

Terima kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan👍🏻👍🏻 Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
...
🧀RM25 -+ (600gram)
🧀RM15 -+ (170gram)

Siapa nak Join Team Kami.Mari Roger Cepat💪🏼💪🏼 Untuk keterangan Lanjut Boleh Trus call Sis atau whatsap 👇🏼
📲 www.wasap.my/60178965526/NKWC

COD🛬🚘🚘
#Sgbesi #cheras #ampang #kuchailama #klcc #petalingjaya #serikembangan #serdang #klsentralstation #bandartasikselatan
#bandartasikpermaisuri 
#desatasik #desatunrazak #ppum
#shamelin  #pandanindah #pandanperdana 
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
#beranicubalah
#memanglegend
#parttimejob
4 0 23 February, 2020

ELEGANT BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA ‼️
.
.
🔥Jana INCOME BERIBU2 sebulan
🔥Marketing online coaching diberikan
🔥Berpeluang berjumpa dgn DUTA ELEGANT
🔥REWARDS EMAS 999.9
.
.
KELEBIHAN ELEGANT 💎
.
.
💞Anti-Aging .
💞Makeup Base .
💞Vitamin E & B3 .
💞Wudhu' friendly .
💞Merawat sel kulit mati .
💞Melembabkan & Melembutkan kulit .
💞Melindungi dari sinaran UV SPF 50 .
💞Menghidrasi kulit agar sentiasa lembab & Halus .
.
Boleh WhatApps / Tekan Link di Bio 👇🏻
.
📲 01135415449
📲 01135415449
📲 01135415449
.
.
#elegantcosmeticshq
#elegantcosmetics
#elegantcosmeticsmalaysia
#elfiraloy
#elegant
#2020
#agentwanted
#stokiswanted
#business
#malaysia
#makeup
#skincare
#beauty
#surprise
#woman
#girl
#gift
#viral
#sale
#money
#cantik
#tiktok
#bukanbiasabiasa
#bukankalengkaleng
#surirumah
#student
#meletop

ELEGANT BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA ‼️
.
.
🔥Jana INCOME BERIBU2 sebulan
🔥Marketing online coaching diberikan
🔥Berpeluang berjumpa dgn DUTA ELEGANT
🔥REWARDS EMAS 999.9
.
.
KELEBIHAN ELEGANT 💎
.
.
💞Anti-Aging .
💞Makeup Base .
💞Vitamin E & B3 .
💞Wudhu' friendly .
💞Merawat sel kulit mati .
💞Melembabkan & Melembutkan kulit .
💞Melindungi dari sinaran UV SPF 50 .
💞Menghidrasi kulit agar sentiasa lembab & Halus .
.
Boleh WhatApps / Tekan Link  di Bio 👇🏻
.
📲 01135415449
📲 01135415449
📲 01135415449
.
.
#elegantcosmeticshq
#elegantcosmetics 
#elegantcosmeticsmalaysia
#elfiraloy
#elegant
#2020
#agentwanted
#stokiswanted
#business 
#malaysia 
#makeup
#skincare 
#beauty
#surprise
#woman 
#girl 
#gift
#viral
#sale 
#money
#cantik
#tiktok
#bukanbiasabiasa 
#bukankalengkaleng 
#surirumah 
#student 
#meletop
1 0 23 February, 2020

ELEGANT BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA ‼️
.
.
🔥Jana INCOME BERIBU2 sebulan
🔥Marketing online coaching diberikan
🔥Berpeluang berjumpa dgn DUTA ELEGANT
🔥REWARDS EMAS 999.9
.
.
KELEBIHAN ELEGANT 💎
.
.
💞Anti-Aging .
💞Makeup Base .
💞Vitamin E & B3 .
💞Wudhu' friendly .
💞Merawat sel kulit mati .
💞Melembabkan & Melembutkan kulit .
💞Melindungi dari sinaran UV SPF 50 .
💞Menghidrasi kulit agar sentiasa lembab & Halus .
.
Boleh WhatApps / Tekan Link di Bio 👇🏻
.
📲 01135415449
📲 01135415449
📲 01135415449
.
.
#elegantcosmeticshq
#elegantcosmetics
#elegantcosmeticsmalaysia
#elfiraloy
#elegant
#2020
#agentwanted
#stokiswanted
#business
#malaysia
#makeup
#skincare
#beauty
#surprise
#woman
#girl
#gift
#viral
#sale
#money
#cantik
#tiktok
#bukanbiasabiasa
#bukankalengkaleng
#surirumah
#student
#meletop

ELEGANT BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA ‼️
.
.
🔥Jana INCOME BERIBU2 sebulan
🔥Marketing online coaching diberikan
🔥Berpeluang berjumpa dgn DUTA ELEGANT
🔥REWARDS EMAS 999.9
.
.
KELEBIHAN ELEGANT 💎
.
.
💞Anti-Aging .
💞Makeup Base .
💞Vitamin E & B3 .
💞Wudhu' friendly .
💞Merawat sel kulit mati .
💞Melembabkan & Melembutkan kulit .
💞Melindungi dari sinaran UV SPF 50 .
💞Menghidrasi kulit agar sentiasa lembab & Halus .
.
Boleh WhatApps / Tekan Link  di Bio 👇🏻
.
📲 01135415449
📲 01135415449
📲 01135415449
.
.
#elegantcosmeticshq
#elegantcosmetics 
#elegantcosmeticsmalaysia
#elfiraloy
#elegant
#2020
#agentwanted
#stokiswanted
#business 
#malaysia 
#makeup
#skincare 
#beauty
#surprise
#woman 
#girl 
#gift
#viral
#sale 
#money
#cantik
#tiktok
#bukanbiasabiasa 
#bukankalengkaleng 
#surirumah 
#student 
#meletop
1 0 23 February, 2020

ELEGANT BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA ‼️
.
.
🔥Jana INCOME BERIBU2 sebulan
🔥Marketing online coaching diberikan
🔥Berpeluang berjumpa dgn DUTA ELEGANT
🔥REWARDS EMAS 999.9
.
.
KELEBIHAN ELEGANT 💎
.
.
💞Anti-Aging .
💞Makeup Base .
💞Vitamin E & B3 .
💞Wudhu' friendly .
💞Merawat sel kulit mati .
💞Melembabkan & Melembutkan kulit .
💞Melindungi dari sinaran UV SPF 50 .
💞Menghidrasi kulit agar sentiasa lembab & Halus .
.
Boleh WhatApps / Tekan Link di Bio 👇🏻
.
📲 01135415449
📲 01135415449
📲 01135415449
.
.
#elegantcosmeticshq
#elegantcosmetics
#elegantcosmeticsmalaysia
#elfiraloy
#elegant
#2020
#agentwanted
#stokiswanted
#business
#malaysia
#makeup
#skincare
#beauty
#surprise
#woman
#girl
#gift
#viral
#sale
#money
#cantik
#tiktok
#bukanbiasabiasa
#bukankalengkaleng
#surirumah
#student
#meletop

ELEGANT BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA ‼️
.
.
🔥Jana INCOME BERIBU2 sebulan
🔥Marketing online coaching diberikan
🔥Berpeluang berjumpa dgn DUTA ELEGANT
🔥REWARDS EMAS 999.9
.
.
KELEBIHAN ELEGANT 💎
.
.
💞Anti-Aging .
💞Makeup Base .
💞Vitamin E & B3 .
💞Wudhu' friendly .
💞Merawat sel kulit mati .
💞Melembabkan & Melembutkan kulit .
💞Melindungi dari sinaran UV SPF 50 .
💞Menghidrasi kulit agar sentiasa lembab & Halus .
.
Boleh WhatApps / Tekan Link  di Bio 👇🏻
.
📲 01135415449
📲 01135415449
📲 01135415449
.
.
#elegantcosmeticshq
#elegantcosmetics 
#elegantcosmeticsmalaysia
#elfiraloy
#elegant
#2020
#agentwanted
#stokiswanted
#business 
#malaysia 
#makeup
#skincare 
#beauty
#surprise
#woman 
#girl 
#gift
#viral
#sale 
#money
#cantik
#tiktok
#bukanbiasabiasa 
#bukankalengkaleng 
#surirumah 
#student 
#meletop
2 0 23 February, 2020

USAHAWAN PINKLADY DIPERLUKAN ❗❗ .
.
❎ TAK PERLU MODAL
❎ TAK PERLU PEGANG STOK
❎ TAK PERLU POS BARANG ✅ BAHAN IKLAN DISEDIAKAN
✅ ILMU MARKETING DIAJAR SECARA PERCUMA
.
.
Terbuka kepada semua yang 👇
🖋RAJIN / SERIOUS NAK INCOME LEBIH
🖋AKTIF FACEBOOK /LAMAN SOSIAL .
.
.
☎️ 012-7845192
.
.
#sayangketatsendatpadat #resepimudah #dramasangat #utusancintabuatadam #officialdramasangat #siakapkeli #maluapabossku #bukanbiasabiasa #padu #kakiviral #barangbaik #ctdk #noradanish #jannanick #terlajaklaris #meletop #fattzura #artismalaysia #sayajualonline

USAHAWAN PINKLADY DIPERLUKAN ❗❗ .
.
❎ TAK PERLU MODAL
❎ TAK PERLU PEGANG STOK
❎ TAK PERLU POS BARANG ✅ BAHAN IKLAN DISEDIAKAN
✅ ILMU MARKETING DIAJAR SECARA PERCUMA
.
.
Terbuka kepada semua yang 👇
🖋RAJIN / SERIOUS NAK INCOME LEBIH
🖋AKTIF FACEBOOK /LAMAN SOSIAL .
.
.
☎️ 012-7845192
.
.
#sayangketatsendatpadat #resepimudah #dramasangat #utusancintabuatadam #officialdramasangat #siakapkeli #maluapabossku #bukanbiasabiasa #padu #kakiviral #barangbaik #ctdk #noradanish #jannanick #terlajaklaris #meletop #fattzura #artismalaysia #sayajualonline
0 0 23 February, 2020
Lme x posttt😩
Tag someone💖
✌✌✌
✌✌
✌
#beautifuldestinations #love #latergram #kmj2019 #girl #nails #apa #nkmnde#loveyourself #friendsshow #lol#bukanbiasabiasa #bbnu#igers #nubby
24 4 23 February, 2020

❤️KEMEJA ALA² KURTA ❤️
.
Raya dah nak dekat. Jom pilih kurta korang skarang !!
.
🏷️Harga RM79
.
Postage :🚚
📍Semenanjung : RM8
📍Sabah&Sarawak : RM13
.
🔸2-5 helai, RM75/sehelai + Free Postage.
🔹6 helai keatas, RM70/sehelai + Free Postage.
.
📏Size : S - XXL. (Regular)
🌈6 warna available.
.
.
📲Whatsapp 01124762906,
Atau pon tak payah susah2 save nombor, klik je link kat bio 👌😉
.
.​
#bajumelayu #kurta #bajukurta #maluapabossku #kemejamurah #kemejalelaki #malaysia #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #zjstore_ #astrogempak #jualbeli #lawakhambar #bajulelaki #meletop #kemejabyzjstore #igshopmalaysia #poslaju #abxexpress #instaseleb #kurtaraya #kurtaraya2019 #kemejamodern #bossku #bukanbiasabiasa

❤️KEMEJA ALA² KURTA ❤️
.
Raya dah nak dekat. Jom pilih kurta korang skarang !!
.
🏷️Harga RM79
.
Postage :🚚
📍Semenanjung : RM8
📍Sabah&Sarawak : RM13
.
🔸2-5 helai, RM75/sehelai + Free Postage.
🔹6 helai keatas, RM70/sehelai + Free Postage.
.
📏Size : S - XXL. (Regular)
🌈6 warna available.
.
.
📲Whatsapp 01124762906,
Atau pon tak payah susah2 save nombor, klik je link kat bio 👌😉
.
.​
#bajumelayu #kurta #bajukurta #maluapabossku #kemejamurah #kemejalelaki #malaysia #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #zjstore_ #astrogempak #jualbeli #lawakhambar #bajulelaki #meletop #kemejabyzjstore #igshopmalaysia #poslaju #abxexpress #instaseleb #kurtaraya #kurtaraya2019 #kemejamodern #bossku #bukanbiasabiasa
43 0 23 February, 2020

Assalamualaikum, selamat tengah hari 🎈

#kitchenbybambam OPEN ODER, untuk esok ISNIN (24/2/2020)
#LAKSAM
#LONTONG

Untuk tempahan atau pertanyaan boleh wassap #bambam
Www.wassap.my/60129204264
Www.wassap.my/60129204264
Www.wassap.my/60129204264 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#breakfast #makanpagi #openoder #bukanbiasabiasa #makanankampung #bajetpack #bajetsangat #berbaloi #kenyang #lontong #laksam #bambam #viral
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Assalamualaikum, selamat tengah hari 🎈

#kitchenbybambam OPEN ODER, untuk esok ISNIN (24/2/2020)
#LAKSAM
#LONTONG

Untuk tempahan atau pertanyaan boleh wassap#bambam
Www.wassap.my/60129204264
Www.wassap.my/60129204264
Www.wassap.my/60129204264 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#breakfast #makanpagi #openoder #bukanbiasabiasa #makanankampung #bajetpack #bajetsangat #berbaloi #kenyang #lontong #laksam #bambam #viral
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
4 0 23 February, 2020

.
‼️‼️GA-2100THS-1‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE semenanjung sabah sarawak.
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm

.
‼️‼️GA-2100THS-1‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE semenanjung sabah sarawak.
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarpaknilmurah #baazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #instashopmalaysia #sayajualonline #jamtanganlelaki #jamcouplemurah #jammurahgiler #jamcouplemalaysia #hadiahharijadi #hantaran #jam #jamlaki #jammurah #hobikitamahal #2019 #maluapabossku #bossku #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #maluapabosskur #maluapabosku #hantaranmurah #uitm
16 0 23 February, 2020

Huge congratulations to @asyalliee on the successful launch of your latest single ‘I’m Lovely’. Do check out the MV for this song too because it’s 🔥🔥🔥 and currently trending on YouTube. Do swipe left ⬅️ for some footages of the launch party, and also some BTS of the shooting of the music video.

Huge congratulations to @asyalliee on the successful launch of your latest single ‘I’m Lovely’. Do check out the MV for this song too because it’s 🔥🔥🔥 and currently trending on YouTube. Do swipe left ⬅️ for some footages of the launch party, and also some BTS of the shooting of the music video.
105 5 23 February, 2020

JERAWAT CEPAT KECUT SEJAK PAKAI ACNE SOAP BABEAU ⁉️ 😳
.
KELEBIHAN BABEAU ACNE SOAP 🍅
✨Sesuai untuk kulit berminyak & berjerawat ✨Mengurangkan kemerahan kulit
✨Memberi penyembuhan jerawat & bekas jerawat ✨Mencegah penuaan (Anti penuaan)
✨Memberi kelembutan pada kulit
.
.
‼️ ORDER NOW NOW NOW ‼️
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
.
ATAU KLIK LINK DI BIO 👆🏼
.
COD AREA : .
🚗 KAWASAN BANDAR
🚗 IPEAK
🚗 FAJAR
🚗 TAMAN AMAN JAYA
🚗 PERDANA
🚗 SEPAGAYA
🚗 BATU7 JALAN SILAM
.
📬 POSTAGE EVERYDAY !.
.
.
.
#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #babyshima #aliffsyukri #codlahaddatu #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #sajat #naimdaniel #sabuntomato #maluapabossku #babeausabah #bukanbiasabiasa #babeaulahaddatu #babeaukunak #babeautawau #babeausandakan #babeaukotakinabalu #babeauborneo #babeausemporna #jerawat #jeragathilang #kulitsihatcantik

JERAWAT CEPAT KECUT SEJAK PAKAI ACNE SOAP BABEAU ⁉️ 😳
.
KELEBIHAN BABEAU ACNE SOAP 🍅
✨Sesuai untuk kulit berminyak & berjerawat ✨Mengurangkan kemerahan kulit
✨Memberi penyembuhan jerawat & bekas jerawat ✨Mencegah penuaan (Anti penuaan)
✨Memberi kelembutan pada kulit
.
.
‼️ ORDER NOW NOW NOW ‼️
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
📲 013.547.1317
.
ATAU KLIK LINK DI BIO 👆🏼
.
COD AREA : .
🚗 KAWASAN BANDAR
🚗 IPEAK
🚗 FAJAR
🚗 TAMAN AMAN JAYA
🚗 PERDANA
🚗 SEPAGAYA
🚗 BATU7 JALAN SILAM
.
📬 POSTAGE EVERYDAY !.
.
.
.
#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #babyshima #aliffsyukri #codlahaddatu #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #sajat #naimdaniel #sabuntomato #maluapabossku #babeausabah #bukanbiasabiasa #babeaulahaddatu #babeaukunak #babeautawau #babeausandakan #babeaukotakinabalu #babeauborneo #babeausemporna #jerawat #jeragathilang #kulitsihatcantik
8 0 23 February, 2020

NAK KASUT RARE YANG TENGAH TREND DAN TGH DISKAUN!!??🔥😱😋
.
✔STATUS: READY STOCK
✔NAME : ADIDAS ALPHABOUNCE BEYOND M
✔COLOUR : PINK BLACK
✔SIZE : 36-40
✔GRED : PREMIUM GRED
.
HARGA RM100(SM) RM105(SS)
STOCK DAH TAK BANYAK GUYS!!
GRAB SEKARANG!!!🔥🔥🔥
.
BERMINAT!!??🔥
SCREENSHOT GAMBAR KEMUDIAN SEND DEKAT NO YG ADE DI BIO!!!🔥
.
💥SIZING CHART
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM

P/S: Tag member or BF korang suruh dia belanja korang 😝😍 #kasuttrendkini #kasutreciks #kasutlawos #kasutrare #copyori #gred3AA #stocklakukeras
#kasutbranded
#kasutsukan
#kasutperempuan #kasutlelaki #kasutmurah #kasutviral #kasut #kasutcantik #kasutbola #kasutstyle #sneakers #sneakercollector #kasutmurah2 #kasutonline #maluapabossku #bukanbiasabiasa #bbb #kasuthipster #sneakerhipster

NAK KASUT RARE YANG TENGAH TREND DAN TGH DISKAUN!!??🔥😱😋
.
✔STATUS: READY STOCK
✔NAME : ADIDAS ALPHABOUNCE BEYOND M
✔COLOUR : PINK BLACK
✔SIZE : 36-40
✔GRED : PREMIUM GRED
.
HARGA RM100(SM)  RM105(SS)
STOCK DAH TAK BANYAK GUYS!!
GRAB SEKARANG!!!🔥🔥🔥
.
BERMINAT!!??🔥
SCREENSHOT GAMBAR KEMUDIAN SEND DEKAT NO YG ADE DI BIO!!!🔥
.
💥SIZING CHART
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM

P/S: Tag member or BF korang suruh dia belanja korang 😝😍 #kasuttrendkini #kasutreciks #kasutlawos  #kasutrare #copyori #gred3AA #stocklakukeras
#kasutbranded
#kasutsukan
#kasutperempuan #kasutlelaki #kasutmurah #kasutviral #kasut #kasutcantik #kasutbola #kasutstyle #sneakers #sneakercollector #kasutmurah2 #kasutonline #maluapabossku #bukanbiasabiasa #bbb #kasuthipster #sneakerhipster
15 0 23 February, 2020

NAK KASUT RARE YANG TENGAH TREND DAN TGH DISKAUN!!??🔥😱😋
.
✔STATUS: READY STOCK
✔NAME : VANS X MARVEL
✔COLOUR : WHITE
✔SIZE : 36-45
✔GRED : COPY ORI 1:1
.
HARGA RM120(SM) RM125(SS)
STOCK DAH TAK BANYAK GUYS!!
GRAB SEKARANG!!!🔥🔥🔥
.
BERMINAT!!??🔥
SCREENSHOT GAMBAR KEMUDIAN SEND DEKAT NO YG ADE DI BIO!!!🔥
.
💥SIZING CHART
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM

P/S: Tag member or BF korang suruh dia belanja korang 😝😍 #kasuttrendkini #kasutreciks #kasutlawos #kasutrare #copyori #gred3AA #stocklakukeras
#kasutbranded
#kasutsukan
#kasutperempuan #kasutlelaki #kasutmurah #kasutviral #kasut #kasutcantik #kasutbola #kasutstyle #sneakers #sneakercollector #kasutmurah2 #kasutonline #maluapabossku #bukanbiasabiasa #bbb #kasuthipster #sneakerhipster

NAK KASUT RARE YANG TENGAH TREND DAN TGH DISKAUN!!??🔥😱😋
.
✔STATUS: READY STOCK
✔NAME : VANS X MARVEL
✔COLOUR : WHITE
✔SIZE : 36-45
✔GRED : COPY ORI 1:1
.
HARGA RM120(SM)  RM125(SS)
STOCK DAH TAK BANYAK GUYS!!
GRAB SEKARANG!!!🔥🔥🔥
.
BERMINAT!!??🔥
SCREENSHOT GAMBAR KEMUDIAN SEND DEKAT NO YG ADE DI BIO!!!🔥
.
💥SIZING CHART
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM

P/S: Tag member or BF korang suruh dia belanja korang 😝😍 #kasuttrendkini #kasutreciks #kasutlawos  #kasutrare #copyori #gred3AA #stocklakukeras
#kasutbranded
#kasutsukan
#kasutperempuan #kasutlelaki #kasutmurah #kasutviral #kasut #kasutcantik #kasutbola #kasutstyle #sneakers #sneakercollector #kasutmurah2 #kasutonline #maluapabossku #bukanbiasabiasa #bbb #kasuthipster #sneakerhipster
26 0 23 February, 2020

❇️GASTRIK SAMPAI KENA AMBIL INJECTION❇️
.
Ni memang dah kira tahap teruk juga ni kalau dah kena ambil injection bila gastrik menyerang.
.
Stress kan..memang mengganggu aktiviti harian betul bila gastrik kenyerang.
.
Lepas ni, korang dah tak perlu nak stress² pasal gastrik dan injection. InsyaAllah dengan mengamalkan pengambilan min kaffe dapat membantu korang mengatasi masalah gastrik.
.
Kandungan garam buluh dalam min kaffe membantu meneutralkan asid dalam perut.

Ia juga tinggi anti oksidan yang membantu memulihkan sel² badan yang rosak.

Korang yang nak dapatkan min kaffe, boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.

Sekotak min kaffe RM31.10
HARGA AKAK koopi cuma RM29.O0 JE.

#goodiesmurah #bantingselangor #ipohperah #pasirputih #ipohipohaje

#seremban3 #ampangan #senawang #dengkil #kiniviral #baikpunya

#bukanbiasabiasa #instaseleb #meletop #ctdk #mirafilzah #fattzura

#kampungpeople #susujuna #ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing

#ubatgastrik #spontanazizan #kopijuna
#gastrik
#uitmshahalam

❇️GASTRIK SAMPAI KENA AMBIL INJECTION❇️
.
Ni memang dah kira tahap teruk juga ni kalau dah kena ambil injection bila gastrik menyerang.
.
Stress kan..memang mengganggu aktiviti harian betul bila gastrik kenyerang.
.
Lepas ni, korang dah tak perlu nak stress² pasal gastrik dan injection. InsyaAllah dengan mengamalkan pengambilan min kaffe dapat membantu korang mengatasi masalah gastrik.
.
Kandungan garam buluh dalam min kaffe membantu meneutralkan asid dalam perut.

Ia juga tinggi anti oksidan yang membantu memulihkan sel² badan yang rosak.

Korang yang nak dapatkan min kaffe, boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.

Sekotak min kaffe RM31.10
HARGA AKAK koopi cuma RM29.O0 JE.

#goodiesmurah #bantingselangor #ipohperah #pasirputih #ipohipohaje

#seremban3 #ampangan #senawang #dengkil #kiniviral #baikpunya

#bukanbiasabiasa #instaseleb #meletop #ctdk #mirafilzah #fattzura

#kampungpeople #susujuna #ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing

#ubatgastrik #spontanazizan #kopijuna
#gastrik
#uitmshahalam
41 3 23 February, 2020

"the most important thing is to be smiling and happy whatever happens"
.
#happy #hariini #keepsmiling #terimakasih #santai #bukanbiasabiasa #kegiatansosial

"the most important thing is to be smiling and happy whatever happens"
.
#happy #hariini #keepsmiling #terimakasih #santai #bukanbiasabiasa #kegiatansosial
15 0 22 February, 2020

“𝑇𝑜 𝑏𝑒 𝑛𝑜𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑏𝑢𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓 𝑖𝑛 𝑎 𝑤𝑜𝑟𝑙𝑑 𝑤𝒉𝑖𝑐𝒉 𝑖𝑠 𝑑𝑜𝑖𝑛𝑔 𝑖𝑡𝑠 𝑏𝑒𝑠𝑡, 𝑛𝑖𝑔𝒉𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝑑𝑎𝑦, 𝑡𝑜 𝑚𝑎𝑘𝑒 𝑦𝑜𝑢 𝑒𝑣𝑒𝑟𝑦𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑒𝑙𝑠𝑒 𝑚𝑒𝑎𝑛𝑠 𝑡𝑜 𝑓𝑖𝑔𝒉𝑡 𝑡𝒉𝑒 𝒉𝑎𝑟𝑑𝑒𝑠𝑡 𝑏𝑎𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑤𝒉𝑖𝑐𝒉 𝑎𝑛𝑦 𝒉𝑢𝑚𝑎𝑛 𝑏𝑒𝑖𝑛𝑔 𝑐𝑎𝑛 𝑓𝑖𝑔𝒉𝑡; 𝑎𝑛𝑑 𝑛𝑒𝑣𝑒𝑟 𝑠𝑡𝑜𝑝 𝑓𝑖𝑔𝒉𝑡𝑖𝑛𝑔
@ayattweetssss @ayattwitter_ @ayattwiterr
#ayattweet #ayattwiter #tenangisgood #ytjt #beyourself #enjoyyourlife #enjoylife #confident #chill #punyaorang #maluapabossku #bukankalengkaleng #bukanbiasabiasa #photographer #photography #modeling #model #freelancemodel #adobelightroom #lightroompresets #lightroom #vsco #ootd #fashion #malaysia #2020 #hm #histyle #baraiday #barai

“𝑇𝑜 𝑏𝑒 𝑛𝑜𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑏𝑢𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓 𝑖𝑛 𝑎 𝑤𝑜𝑟𝑙𝑑 𝑤𝒉𝑖𝑐𝒉 𝑖𝑠 𝑑𝑜𝑖𝑛𝑔 𝑖𝑡𝑠 𝑏𝑒𝑠𝑡, 𝑛𝑖𝑔𝒉𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝑑𝑎𝑦, 𝑡𝑜 𝑚𝑎𝑘𝑒 𝑦𝑜𝑢 𝑒𝑣𝑒𝑟𝑦𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑒𝑙𝑠𝑒 𝑚𝑒𝑎𝑛𝑠 𝑡𝑜 𝑓𝑖𝑔𝒉𝑡 𝑡𝒉𝑒 𝒉𝑎𝑟𝑑𝑒𝑠𝑡 𝑏𝑎𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑤𝒉𝑖𝑐𝒉 𝑎𝑛𝑦 𝒉𝑢𝑚𝑎𝑛 𝑏𝑒𝑖𝑛𝑔 𝑐𝑎𝑛 𝑓𝑖𝑔𝒉𝑡; 𝑎𝑛𝑑 𝑛𝑒𝑣𝑒𝑟 𝑠𝑡𝑜𝑝 𝑓𝑖𝑔𝒉𝑡𝑖𝑛𝑔
@ayattweetssss @ayattwitter_ @ayattwiterr 
#ayattweet #ayattwiter #tenangisgood #ytjt #beyourself #enjoyyourlife #enjoylife #confident #chill #punyaorang #maluapabossku #bukankalengkaleng #bukanbiasabiasa #photographer #photography #modeling #model #freelancemodel #adobelightroom #lightroompresets #lightroom #vsco #ootd #fashion #malaysia #2020 #hm #histyle #baraiday #barai
930 9 22 February, 2020

"Anak ayam terkedek-kedek,
Terkedek-kedek ditepi kuala.
Anak orang jangan diusik,
Kalau diusik.. bersepai kepala."
.
.
.
.
#wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #queenoftheuniverse #🇫🇷 #penangites #malaysians #🇲🇾 #ymtt #2020 #nostress #kipidap #dongibab #♥️ #kualalumpur #klcc #suriaklcc #kl #💪🏻 #🚘

"Anak ayam terkedek-kedek,
Terkedek-kedek ditepi kuala.
Anak orang jangan diusik,
Kalau diusik.. bersepai kepala."
.
.
.
.
#wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #queenoftheuniverse #🇫🇷 #penangites #malaysians #🇲🇾 #ymtt #2020 #nostress #kipidap #dongibab #♥️ #kualalumpur #klcc #suriaklcc #kl #💪🏻 #🚘
4,341 108 22 February, 2020

𝓽𝓮𝓻𝓾𝓼𝓴𝓪𝓷 𝓭𝓮𝓷𝓰𝓪𝓷 𝓪𝓹𝓪 𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓴𝓪𝓾 𝓲𝓶𝓹𝓲𝓴𝓪𝓷 𝓶𝓾𝓷𝓰𝓴𝓲𝓷 𝓼𝓾𝓪𝓽𝓾 𝓱𝓪𝓻𝓲 𝓷𝓪𝓷𝓽𝓲 𝓼𝓮𝓶𝓾𝓪 𝓲𝓽𝓾 𝓶𝓮𝓷𝓳𝓪𝓭𝓲 𝓴𝓮𝓷𝔂𝓪𝓽𝓪𝓪𝓷
.
#kiddotimur #pengayuh2roda
#pengayuh2roda #tenteraflykelantan
#pakcik_video
#maluapabosku #tenteraflykelantan #wheelie #pengayuh2roda #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakilajak #pacak
#pencinta2roda #lajak❌deotak #duniaduaroda#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakkecundang #budakmilo #bukanbiasabiasa #lajakalwayshappy #pantangmundurkecualioperasi

𝓽𝓮𝓻𝓾𝓼𝓴𝓪𝓷 𝓭𝓮𝓷𝓰𝓪𝓷 𝓪𝓹𝓪 𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓴𝓪𝓾 𝓲𝓶𝓹𝓲𝓴𝓪𝓷 𝓶𝓾𝓷𝓰𝓴𝓲𝓷 𝓼𝓾𝓪𝓽𝓾 𝓱𝓪𝓻𝓲 𝓷𝓪𝓷𝓽𝓲 𝓼𝓮𝓶𝓾𝓪 𝓲𝓽𝓾 𝓶𝓮𝓷𝓳𝓪𝓭𝓲 𝓴𝓮𝓷𝔂𝓪𝓽𝓪𝓪𝓷
.
#kiddotimur #pengayuh2roda
#pengayuh2roda #tenteraflykelantan
#pakcik_video
#maluapabosku #tenteraflykelantan #wheelie #pengayuh2roda #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakilajak #pacak
#pencinta2roda #lajak❌deotak #duniaduaroda❤ #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakkecundang #budakmilo #bukanbiasabiasa #lajakalwayshappy #pantangmundurkecualioperasi
659 10 15 January, 2020

Top #bukanbiasabiasa posts

"Anak ayam terkedek-kedek,
Terkedek-kedek ditepi kuala.
Anak orang jangan diusik,
Kalau diusik.. bersepai kepala."
.
.
.
.
#wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #queenoftheuniverse #🇫🇷 #penangites #malaysians #🇲🇾 #ymtt #2020 #nostress #kipidap #dongibab #♥️ #kualalumpur #klcc #suriaklcc #kl #💪🏻 #🚘

"Anak ayam terkedek-kedek,
Terkedek-kedek ditepi kuala.
Anak orang jangan diusik,
Kalau diusik.. bersepai kepala."
.
.
.
.
#wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #queenoftheuniverse #🇫🇷 #penangites #malaysians #🇲🇾 #ymtt #2020 #nostress #kipidap #dongibab #♥️ #kualalumpur #klcc #suriaklcc #kl #💪🏻 #🚘
4,341 108 22 February, 2020

@Budak_tingtong_

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow👉🏼 @kapcai_believer dan dm je pic or video motor korang kat👉🏼 @kapcai_believer .
📩DM nama ig korang untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @rs150r_trooper .
.
🔵lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
. .
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
.
🔰@rs150r_pacak . 🔰@rs150r_winner
🔰@y15zr_buster . . 🔰@y15zr_trooper
🔰@y15zr_rocket . . 🔰@y15zr_holiday
🔰@y15zr_remix . . . 🔰@y15zr_reject
🔰@Mxking_nusantara🔰@exciter_familia
🔰@y15zr_rocker . . 🔰@y15zr_boxer
🔰@y15zr_nusantara 🔰@y15zr_decal
🔰@yamaha_otai . . 🔰@yamaha_lc150
🔰@rs150r_supra . 🔰@Rs150r_trooper
🔰@rs150rcarbon 🔰@rs150rocket
🔰@rs150gtr . . . . 🔰@supra_gtr150
🔰@honda_copa . 🔰@lc135_uptown
🔰@lc135_garage 🔰@lc135_boxing
🔰@lc135_army . . 🔰@lc135decal
🔰@lc135escobar 🔰@lc135overdose
🔰@lc135_familia 🔰@lc135jahat
🔰@lc135pelesit . 🔰@lagenda_joki
🔰@lagenda_sakti 🔰@125zr_smoker
🔰@125zr_cobra . 🔰@125zr_squad
🔰@125zr_enemy 🔰@125zr_glory
🔰@125zr_century 🔰@125zr_empire
🔰@kapcai_nusantara 🔰@kapcai_station
🔰@Kapcai_republic 🔰@ladyrock_kapcai
🔰@gengrempit . . 🔰@ex5_runner
🔰@ego_scooterr . 🔰@wave_racer
🔰@hondawave.cut 🔰@hondadash.rollout
🔰@dinamik_familia 🔰@ninja.street
🔰@vespa_kapak . 🔰@rxz_venom
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarang❌on #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa

@Budak_tingtong_

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow👉🏼 @kapcai_believer dan dm je pic or video motor korang kat👉🏼 @kapcai_believer .
📩DM nama ig korang untuk tag .
.
🔵FOLLOW👉🏼 @rs150r_trooper .
.
🔵lG F0R SALE👉 @topon_stubbornn
. .
❗FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan😘👇🏼 👇🏼 👇🏼
.
.
🔰@rs150r_pacak . 🔰@rs150r_winner
🔰@y15zr_buster . . 🔰@y15zr_trooper
🔰@y15zr_rocket . . 🔰@y15zr_holiday
🔰@y15zr_remix . . . 🔰@y15zr_reject
🔰@Mxking_nusantara🔰@exciter_familia
🔰@y15zr_rocker . . 🔰@y15zr_boxer
🔰@y15zr_nusantara 🔰@y15zr_decal
🔰@yamaha_otai . . 🔰@yamaha_lc150
🔰@rs150r_supra . 🔰@Rs150r_trooper
🔰@rs150rcarbon 🔰@rs150rocket
🔰@rs150gtr . . . . 🔰@supra_gtr150
🔰@honda_copa . 🔰@lc135_uptown
🔰@lc135_garage 🔰@lc135_boxing
🔰@lc135_army . . 🔰@lc135decal
🔰@lc135escobar 🔰@lc135overdose
🔰@lc135_familia 🔰@lc135jahat
🔰@lc135pelesit . 🔰@lagenda_joki
🔰@lagenda_sakti 🔰@125zr_smoker
🔰@125zr_cobra . 🔰@125zr_squad
🔰@125zr_enemy 🔰@125zr_glory
🔰@125zr_century 🔰@125zr_empire
🔰@kapcai_nusantara 🔰@kapcai_station
🔰@Kapcai_republic 🔰@ladyrock_kapcai
🔰@gengrempit . . 🔰@ex5_runner
🔰@ego_scooterr . 🔰@wave_racer
🔰@hondawave.cut 🔰@hondadash.rollout
🔰@dinamik_familia 🔰@ninja.street
🔰@vespa_kapak . 🔰@rxz_venom
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarang❌on #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
4,674 42 29 January, 2020

Asal nampak bergaya je, ramai yang kutuk, asal nampak buruk je , ramai yang kutuk juga, begitula hidup di atas muka bumi , mulut tidak selalu diam😌✨ #funimatemalaysia
#ayatayatdeep
#bukanbiasabiasa

Asal nampak bergaya je, ramai yang kutuk, asal nampak buruk je , ramai yang kutuk juga, begitula hidup di atas muka bumi , mulut tidak selalu diam😌✨ #funimatemalaysia 
#ayatayatdeep 
#bukanbiasabiasa
331 10 20 February, 2020