#bukancintaaku Instagram Photos & Videos

bukancintaaku - 54.5k posts

    Sungguh. 
Ellen Blouse ada 9 warna ! 
Banyak kan ? 
Rambang mata wei ! .
.
Siapa nak tengok ke 9 warna 
yang ada ? 
Komen “Saya Nak"
.
#ellenblousesa

    Sungguh.
    Ellen Blouse ada 9 warna !
    Banyak kan ?
    Rambang mata wei ! .
    .
    Siapa nak tengok ke 9 warna
    yang ada ?
    Komen “Saya Nak"
    .
    #ellenblousesa

    1 1 58 minutes ago
    ;
* Alarm bunyi setelah berkali-kali tekan snooze *⁣
⁣
ALAMAK!! Ada 15 minit je nak siap2 sebelum kene keluar pergi kerja!!! ⁣
⁣
Jangan risauuu sekarang ada NISHI blouse yang ironless jadi boleh cut down masa bersiap tuu. Tinggal keluarkan dari almari dan pakai sahaja. Best ke best? 😝
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Price : ( Exclude Postage )
▫️Preorder : RM 79
▪️Normal : RM 89
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Material : Crepe Chiffon
-
⤵️ Features:
🔹 Collared necks
🔹 Wudhu Friendly
🔹 Nursing Friendly
🔹 Acrylic brand label on cuff
🔹 Holes of rope at both sides
🔹 Invisible buttons column at the front

    ;
    * Alarm bunyi setelah berkali-kali tekan snooze *⁣

    ALAMAK!! Ada 15 minit je nak siap2 sebelum kene keluar pergi kerja!!! ⁣

    Jangan risauuu sekarang ada NISHI blouse yang ironless jadi boleh cut down masa bersiap tuu. Tinggal keluarkan dari almari dan pakai sahaja. Best ke best? 😝
    ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    Price : ( Exclude Postage )
    ▫️Preorder : RM 79
    ▪️Normal : RM 89
    ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    Material : Crepe Chiffon
    -
    ⤵️ Features:
    🔹 Collared necks
    🔹 Wudhu Friendly
    🔹 Nursing Friendly
    🔹 Acrylic brand label on cuff
    🔹 Holes of rope at both sides
    🔹 Invisible buttons column at the front

    4 1 1 hour ago
    Lepas nie jangan salahkan cameraman tak reti amik gambar😂😂

    Lepas nie jangan salahkan cameraman tak reti amik gambar😂😂

    7 1 2 hours ago
    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH* 
1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok. 
2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. 
3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur. 
Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

#setkurusshaklee #merdekasales
#setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam  #curicuricinta  #bukancintaaku #akasia  #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH*
    1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.
    2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.
    3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

    4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.
    Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
    Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

    #setkurusshaklee #merdekasales
    #setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam #curicuricinta #bukancintaaku #akasia #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    1 0 3 hours ago
    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH* 
1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok. 
2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. 
3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur. 
Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

#setkurusshaklee #merdekasales
#setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam  #curicuricinta  #bukancintaaku #akasia  #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH*
    1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.
    2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.
    3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

    4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.
    Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
    Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

    #setkurusshaklee #merdekasales
    #setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam #curicuricinta #bukancintaaku #akasia #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    0 0 3 hours ago
    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH* 
1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok. 
2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. 
3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur. 
Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

#setkurusshaklee #merdekasales
#setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam  #curicuricinta  #bukancintaaku #akasia  #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH*
    1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.
    2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.
    3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

    4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.
    Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
    Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

    #setkurusshaklee #merdekasales
    #setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam #curicuricinta #bukancintaaku #akasia #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    0 0 3 hours ago
    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH* 
1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok. 
2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. 
3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur. 
Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

#setkurusshaklee #merdekasales
#setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam  #curicuricinta  #bukancintaaku #akasia  #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH*
    1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.
    2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.
    3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

    4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.
    Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
    Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

    #setkurusshaklee #merdekasales
    #setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam #curicuricinta #bukancintaaku #akasia #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    2 0 3 hours ago
    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH* 
1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok. 
2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. 
3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur. 
Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

#setkurusshaklee #merdekasales
#setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam  #curicuricinta  #bukancintaaku #akasia  #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH*
    1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.
    2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.
    3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

    4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.
    Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
    Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

    #setkurusshaklee #merdekasales
    #setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam #curicuricinta #bukancintaaku #akasia #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    3 0 3 hours ago
    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH* 
1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok. 
2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. 
3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur. 
Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

#setkurusshaklee #merdekasales
#setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam  #curicuricinta  #bukancintaaku #akasia  #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    *MERDEKA SALES* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 *OFF RM342!!!* Inginkan skincare yang tahan 9-10 bulan? Bukan skincare biasa tetapi mengandungi vitamin didalam skincare ini. Tak sampai rm100 pun sebulan untuk skincara ini! *FUNGSI YOUTH UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH*
    1.YOUTH® Shaklee Luminous Gel Oil Cleanser ⤵️⤵ - Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.
    2.YOUTH® Perfecting Skin Toner ⤵️⤵️ - Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.
    3.YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 ⤵️ - Melindungi daripada pencemaran. Antioksidan melindungi daripada radikal bebas. Memberikan perlindungan SPA-30 UVA / UVB Spektrum luas tanpa kimia. Melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

    4. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream ⤵️⤵️ - Menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Rich & Light. Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.
    Jom dapatkan promosi kemerdekaan.
    Fatin | www.wasap.my/601125456536/nakmerdekasales

    #setkurusshaklee #merdekasales
    #setdetoxshaklee #shakleemalaysia #ostematrixshaklee #mimpisabrina #utusancintabuatadam #curicuricinta #bukancintaaku #akasia #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #setelahterlafaznyaakad #collagen #esp #keranadiamanusiabiasa #agongkita #dramasweetdream #kauyangpertama #vivixshaklee #vivix #youth #youthshaklee #vitaminc

    1 0 3 hours ago
    ANDA BERUBAH KERANA APA?
.⠀
Setiap dari kita mesti ada sebab untuk berubah. Sama ada ter INSPIRATION atau DESPERATION.
.
Jika INSPIRATION antaranya
1. Nampak kawan2 dah ubah lebih sihat dan cantik.
2. Terinspire healthy lifestyle orang2 kt luar sana.
⠀
Disebabkan DESPERATION pulak
1.kena tinggal suami,⠀
2.Doktor bagi amaran disebabkan penyakit .⠀
.⠀
.⠀
Bagi pendapat coach mane2 pun boleh asalkan anda buat keputusan nak jadi lebih baik dan buat sampai dapat result⠀
.⠀
.⠀
📲 Click link Whatsapp di bio @naira.fittrainer
. ⠀

Coach Ainni
019-2265702
Kurus Fit Online Coaching
.
#nairafittrainer
#sentap
#result
#fatloss
#lawak
#wanita

    ANDA BERUBAH KERANA APA?
    .⠀
    Setiap dari kita mesti ada sebab untuk berubah. Sama ada ter INSPIRATION atau DESPERATION.
    .
    Jika INSPIRATION antaranya
    1. Nampak kawan2 dah ubah lebih sihat dan cantik.
    2. Terinspire healthy lifestyle orang2 kt luar sana.

    Disebabkan DESPERATION pulak
    1.kena tinggal suami,⠀
    2.Doktor bagi amaran disebabkan penyakit .⠀
    .⠀
    .⠀
    Bagi pendapat coach mane2 pun boleh asalkan anda buat keputusan nak jadi lebih baik dan buat sampai dapat result⠀
    .⠀
    .⠀
    📲 Click link Whatsapp di bio @naira.fittrainer
    . ⠀

    Coach Ainni
    019-2265702
    Kurus Fit Online Coaching
    .
    #nairafittrainer
    #sentap
    #result
    #fatloss
    #lawak
    #wanita

    19 1 3 hours ago
    ;
Baru open preorder je da banyak yang habis kena grab, untung laaa dapat harga promo pulak tu 😉👍 Lepasni da takde da special price ye, semua kembali ke harga asal. Sebelum semua sold out baik grab cepat2 nanti menyesal sendiri pyka tak tahu eaa 🤷‍♀️
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Price : ( Exclude Postage )
▫️Preorder : RM 79
▪️Normal : RM 89
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Material : Crepe Chiffon
-
⤵️ Features:
🔹 Collared necks
🔹 Wudhu Friendly
🔹 Nursing Friendly
🔹 Acrylic brand label on cuff
🔹 Holes of rope at both sides
🔹 Invisible buttons column at the front

    ;
    Baru open preorder je da banyak yang habis kena grab, untung laaa dapat harga promo pulak tu 😉👍 Lepasni da takde da special price ye, semua kembali ke harga asal. Sebelum semua sold out baik grab cepat2 nanti menyesal sendiri pyka tak tahu eaa 🤷‍♀️
    ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    Price : ( Exclude Postage )
    ▫️Preorder : RM 79
    ▪️Normal : RM 89
    ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
    Material : Crepe Chiffon
    -
    ⤵️ Features:
    🔹 Collared necks
    🔹 Wudhu Friendly
    🔹 Nursing Friendly
    🔹 Acrylic brand label on cuff
    🔹 Holes of rope at both sides
    🔹 Invisible buttons column at the front

    2 1 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    0 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    3 1 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    2 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    2 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    2 1 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    1 0 4 hours ago
    KLUBNA GREEN COFFEE
(KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
(minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
🌸Membantu Mengenyangkan
🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
🌸Membantu melambatkan proses penuaan
🌸Membantu merawat kencing tak lawas

LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
🌸Membantu menurunkan berat  badan
🌸Membantu mengurangkan kolestrol
🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌸Membantu sindrom iritasi usus
🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

Tidak dibenarkan untuk
🎗️Wanita mengandung
🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
🎗️Penyakit penyakit kronik
🎗️Kanser
🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
.

Tekan link dibio utk order.
.
016-5553017(Ely)
.
.

#teamkaktila
#bukancintaaku
#kopikurus
#kopikenyang
#klubna
#laleh
#jusdetoks
#juslaleh
#kopirendahkafien
#kopikurusviral
#fatiahlatiff
#bellaastilah
#medinadesire
#teamkaktila
#medinadesire
#astroria
#neelofa
#ctdk
#himpunanlawak
#lawakhangit
#zonlawak
#lawakmalaysia
#resepisihat
#dietsihat

    KLUBNA GREEN COFFEE
    (KOPI CAMPURAN LEMON GRAPE SEED, & BERPERISA CAPPUCINO)

    LOST 5-15 KILO SEBULAN 🌺Kebaikkan Klubna
    (minum pagi setengah jam sebelum sarapan) 🌸Membantu menahan selera makan
    🌸Membantu menambah tenaga sepanjang hari
    🌸Membantu Mengenyangkan
    🌸Membantu buang air lebihan dalam badan
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air kecil
    🌸Membantu melambatkan proses penuaan
    🌸Membantu merawat kencing tak lawas

    LALEH(MINUMAN CAMPURAN LEMON DAN OAT) 🌺Kebaikan Laleh 🌸Membantu Mengatasi masalah sembelit
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu mengurangkan kolestrol
    🌸Membantu mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌸Membantu sindrom iritasi usus
    🌸Membantu memberi rasa selesa diperut
    🌸Membantu mencegah sindrom iritasi usus

    Tidak dibenarkan untuk
    🎗️Wanita mengandung
    🎗️IBU menyusu baby bawah 6 bulan
    🎗️Penyakit penyakit kronik
    🎗️Kanser
    🎗️Pesakit buah pinggang 🎗️Bagi darah tinggi, kencing manis, jantung jika bacaan normal dan kosisten ambil ubat hospital boleh ambil tapi pastikan dapat nasihat doc dahulu.
    .

    Tekan link dibio utk order.
    .
    016-5553017(Ely)
    .
    .

    #teamkaktila
    #bukancintaaku
    #kopikurus
    #kopikenyang
    #klubna
    #laleh
    #jusdetoks
    #juslaleh
    #kopirendahkafien
    #kopikurusviral
    #fatiahlatiff
    #bellaastilah
    #medinadesire
    #teamkaktila
    #medinadesire
    #astroria
    #neelofa
    #ctdk
    #himpunanlawak
    #lawakhangit
    #zonlawak
    #lawakmalaysia
    #resepisihat
    #dietsihat

    0 0 4 hours ago

Top #bukancintaaku posts