#bukanorangkaya Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bukanorangkaya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
26 hours
Average like
65.3
Average comment
2.8
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@mysarahmuhd Profile picture

@mysarahmuhd

ada orang dah kaya dia lupa diri,
ada orang dia dah kaya dia diamkan diri.
ada orang kena tunjukkan kekayaan untuk motivasi diri,
ada orang dia kaya dia iri hati,
ada orang dia kaya jiwa dia lari,
ada orang dia kaya untuk kepuasan berusaha selama ni,
semoga andai suatu hari kita kaya kita sentiasa beringat diri.
kaya hati inyaallah tuhan bagi kekuatan diri
DOAKAN sama-sama ye😊
.
#orangkaya #nakkaya #blogger #motivasidiri #taknakkayacukupsederhana #bukanorangkaya

ada orang dah kaya dia lupa diri,
ada orang dia dah kaya dia diamkan diri.
ada orang kena tunjukkan kekayaan untuk motivasi diri,
ada orang dia kaya dia iri hati,
ada orang dia kaya jiwa dia lari,
ada orang dia kaya untuk kepuasan berusaha selama ni,
semoga andai suatu hari kita kaya kita sentiasa beringat diri.
kaya hati inyaallah tuhan bagi kekuatan diri
DOAKAN sama-sama ye😊
.
#orangkaya #nakkaya #blogger #motivasidiri #taknakkayacukupsederhana #bukanorangkaya
12 2 11 September, 2019
Dilihat di awal, pendidikan mmng di remehkan tapi tunggu untk 5/6 tahun kedepan ia akan sngt berguna untukmu.

#kiasan #kiasanhidup #hijabers #hijabsyari #hijabku #bukanwanitacantik #bukanorangkaya #keepcalm #keepsmile #keepstrong #keepfighting #motivasi #indahnyaberbagi #saturasabanyakcerita
58 2 11 September, 2019
°° Social Climber °° (ingin terlihat Kaya dan Mewah di Sosial Mediya)
.
.
. °° Be Myself - By Myself °° #socialclimber #sosialmediya #socialmedia #orangbiasa #bukanorangkaya #bukanpencitraan #fakelife #fakelifeforlifestyle #nofakelife #mewah #kayaraya #bemyselfbymyself
20 5 9 September, 2019
(YDNIC,CELXIUS,MONSTA)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#editorindonesia 
#editorvideo 
#edit 
#noobsquad 
#nosystemissafe 
#bukananakhitz 
#bukanorangkaya 
#bestfriendgoals
4 0 9 September, 2019
@adlie2017 Profile picture

@adlie2017

Masa aku duk merayau di kebun belakang rumah tadi...ada lah nyamuk2 yg sibuk nk Hisap darah aku.Aku malas je nak pukul nyamuk ni. Takut terpukul ayah nyamuk, hilang tmpt keluarga dia bergantung nnt. Dahlah kos sara hidup pun tinggi skrg🙄🙄 #anakpetani
#bukanorangkaya
#budakcomel
#instafamous

Masa aku duk merayau di kebun belakang rumah tadi...ada lah nyamuk2 yg sibuk nk Hisap darah aku.Aku malas je nak pukul nyamuk ni. Takut terpukul ayah nyamuk, hilang tmpt keluarga dia bergantung nnt. Dahlah kos sara hidup pun tinggi skrg🙄🙄 #anakpetani 
#bukanorangkaya 
#budakcomel 
#instafamous
15 0 8 September, 2019
@ranoycebol07 Profile picture

@ranoycebol07

Kami memang tidak memiliki banyak uang seperti kalian, tapi ingat kami juga punya hati. Jadi seberapa banyaknya uang yang kau punya, tetaplah hargai seseorang😕

Iya ora tut? Ora, bagen ora mh🤣 @dedegunawanidung
#astreagrand
#astreakita
#bukanorangkaya
#rongsokanjepang
#japanesegirl

Kami memang  tidak memiliki banyak uang seperti kalian, tapi ingat kami juga punya hati. Jadi seberapa banyaknya uang yang kau punya, tetaplah hargai seseorang😕

Iya ora tut? Ora,  bagen ora mh🤣 @dedegunawanidung
#astreagrand 
#astreakita
#bukanorangkaya 
#rongsokanjepang 
#japanesegirl
43 3 4 September, 2019
@bagastriw02 Profile picture

@bagastriw02

Orang pinggiran

Syukuri saja hidup ini nanti juga akan mengerti arahnya entah kemana ☕☕☕
.
.
.
.
.
#bukanorangkaya #jelek #likeforlikes #orangpinggiran

Syukuri saja hidup ini nanti juga akan mengerti arahnya entah kemana ☕☕☕
.
.
.
.
.
#bukanorangkaya #jelek #likeforlikes #orangpinggiran
43 8 4 September, 2019
Nothing never last 
#bukanorangbaik 
#bukanorangkaya 
#hanyaorangbiasa
59 0 31 August, 2019
santanastaf
#bukanorangkaya
21 0 27 August, 2019
@quotes_kecil02 Profile picture

@quotes_kecil02

Anjing :v
Jangan Lupa Like Dan Share
Support Tros Saya Agar BikinNya Tmbah Semangat💪
Maafkan Jika Burik :v ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow Juga Akun Privat Saya :v @ahmad_fajarrudin_01 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow Juga
@pentingquotes
@quotes_imajinasi_005_
@quotes_kecil02
@quotes_kacau009
Dan Lain² :v
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#quotesudin #quotes #quotesindonesiamasakini #quotesngawur_ #quoteskecil #editorbangkit #editorindonesia #editorjambi #bukanorangkaya

Anjing :v
Jangan Lupa Like Dan Share
Support Tros Saya Agar BikinNya Tmbah Semangat💪
Maafkan Jika Burik :v ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow Juga Akun Privat Saya :v @ahmad_fajarrudin_01 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow Juga
@pentingquotes 
@quotes_imajinasi_005_ 
@quotes_kecil02 
@quotes_kacau009 
Dan Lain² :v
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#quotesudin #quotes #quotesindonesiamasakini #quotesngawur_ #quoteskecil #editorbangkit #editorindonesia #editorjambi #bukanorangkaya
22 6 19 August, 2019
@rzkynooz Profile picture

@rzkynooz

Kecamatan Panyabungan Kota Kab. Mandailing Natal

Aku susah untuk berpura pura untuk terlihat baik di hadapan banyak orang. Aku ingin menjadi diriku sendiri. Tidak perduli, mereka suka ataupun tidak. Karna memang, dalam hidup pasti akan tetap ada yang suka ataupun tidak meski seberusaha apapun kita untuk tidak melakukan sebuah kesalahan. Hinalah aku sepuas kalian, jika itu memang yang pantas aku dapatkan. Tetapi, buktikan kepadaku bahwa kalian jauh lebih baik daripada aku, bukan malah sebaliknya:) .
.
.
.
📸: @canopa3 .
.
#selflove #panyabungan #bukansiapasiapa #bukankalengkaleng #bukanorangbaik #bukanorangkaya #bukanorangsuci

Aku susah untuk berpura pura untuk terlihat baik di hadapan banyak orang. Aku ingin menjadi diriku sendiri. Tidak perduli, mereka suka ataupun tidak. Karna memang, dalam hidup pasti akan tetap ada yang suka ataupun tidak meski seberusaha apapun kita untuk tidak melakukan sebuah kesalahan. Hinalah aku sepuas kalian, jika itu memang yang pantas aku dapatkan. Tetapi, buktikan kepadaku bahwa kalian jauh lebih baik daripada aku, bukan malah sebaliknya:) .
.
.
.
📸: @canopa3 .
.
#selflove #panyabungan #bukansiapasiapa #bukankalengkaleng #bukanorangbaik #bukanorangkaya #bukanorangsuci
179 2 19 August, 2019
@dhirgaa_putraa0110 Profile picture

@dhirgaa_putraa0110

MukoMuko. Sp9

Orang pekerjaaa... #bukanorangkaya 😂😂😂😂

Orang pekerjaaa... #bukanorangkaya 😂😂😂😂
7 0 16 August, 2019
@_karyaniye Profile picture

@_karyaniye

Anti munafik munafik club 🤘
Jadi dirisendiri tidak perlu pencitraan yang penting keikhlasan 😁🤣✌️
#jagalahkebersihan
#bukanorangkaya
#ieugarut
#garutparadise
#asligarut_
#berkelanagarut

Anti munafik munafik club 🤘
Jadi dirisendiri tidak perlu pencitraan yang penting keikhlasan 😁🤣✌️
#jagalahkebersihan
#bukanorangkaya 
#ieugarut
#garutparadise
#asligarut_
#berkelanagarut
16 0 15 August, 2019
@p.adoleee Profile picture

@p.adoleee

Dimana Ya???

Kalo yang Classic bisa bikin bahagia kenapa harus yang Mewah
#motorclassic #classicmotorcycle #bukanorangkaya #lfl #lfl💛 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #followme

Kalo yang Classic bisa bikin bahagia kenapa harus yang Mewah
#motorclassic #classicmotorcycle #bukanorangkaya #lfl #lfl💛 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #followme
143 9 13 August, 2019

Top #bukanorangkaya posts

@kartinifastuti Profile picture

@kartinifastuti

Mintalah pada Allah kekayaan yang tak tertandingkan oleh apa pun juga.
.
@kartinifastuti
.
#kartinifastuti #temancerita #bukanorangkaya

Mintalah pada Allah kekayaan yang tak tertandingkan oleh apa pun juga.
.
@kartinifastuti
.
#kartinifastuti #temancerita #bukanorangkaya
7,501 150 29 December, 2018
@aidlaimn Profile picture

@aidlaimn

walau macamana sekalipun usaha tu kene ada kalau nak kan sesuatu kecuali kau anak orang kaya tak usaha pon tahu tahu dapat je apa yang kau nak 👍😎 #ups #bukanorangkaya #brocuba💪 #rxz #pelanpelankayuh

walau macamana sekalipun usaha tu kene ada kalau nak kan sesuatu kecuali kau anak orang kaya tak usaha pon tahu tahu dapat je apa yang kau nak 👍😎 #ups #bukanorangkaya #brocuba💪 #rxz#pelanpelankayuh
312 4 19 March, 2019
@bogel210 Profile picture

@bogel210

Jika kamu memang berharga di mata seseorang, tak ada alasan baginya tuk mencari seorang yg lebih baik darimu.
#bukanorangkaya #bukansokjagoan #pku #jogjaistimewa #pelajarkotajogja #santrijogja

Jika kamu memang berharga di mata seseorang, tak ada alasan baginya tuk mencari seorang yg lebih baik darimu.
#bukanorangkaya #bukansokjagoan #pku #jogjaistimewa #pelajarkotajogja #santrijogja
312 5 13 June, 2019
@oszaily Profile picture

@oszaily

Aku sudah diajar dari kecil lagi untuk berdikari, berat macam mana pun apa yang terjadi pada diri kita harus lalui dengan tenang.
#selamatmalam🤧
#bukanorangkaya ✌️

Aku sudah diajar dari kecil lagi untuk berdikari, berat macam mana pun apa yang terjadi pada diri kita harus lalui dengan tenang. 
#selamatmalam🤧
#bukanorangkaya ✌️
261 7 16 August, 2019
BUKAN ENDORSE.
Ramen mah kemewahan~~
.
.
.
#bukanendorse #bukankalengkaleng #bukanorangkaya #anakbaiqbaiq #likeforlikes #disambergledek
184 15 30 November, 2018
@murnyss_zac Profile picture

@murnyss_zac

Respect dengan sis sebab sis kaya . Oh jadi kena KAYA dulu la baru orang respect ? Manusia bila kita dah senang baru dia nampak kita kan ?
.
Nak mintak tolong dengan you i nak pinjam duit (kenal pun tidak) Mudah je bagitahu nak pinjam duit takde perasaan malu langsung kan ? Aku dulu susah taraa mana pun xde nya duk pm/dm orang nak mintak pinjam duit !
.
Nak berkenalan sebab teruja tengok GTR awak . Woww dah la perempuan drive GTR pulak tu . Ohh sebab GTR lah ? Dulu aku drive myvi cabutt xde pulak nak berkenalan 🤦🏼‍♀️
.
Sedar lah , aku kalau takde apa-apa mungkin orang tak pandang pun . Aku cuma ingat pada manusia yang ada bersama tika aku tak punya apa-apa saja . Sekarang bukan masa untuk aku alpa dengan nikmat pinjaman dari Dia buat aku .
.
Bukan masa untuk aku rasa hebat dengan segala pinjaman , sebab aku sudah lalui saat aku senang ramai yang mendekati dan saat aku jatuh mereka ini lah yang berlalu pergi .
.
Love : Murnysszac♥️
.
#akuduluorangsusah #bukanorangkaya

Respect dengan sis sebab sis kaya . Oh jadi kena KAYA dulu la baru orang respect ? Manusia bila kita dah senang baru dia nampak kita kan ?
.
Nak mintak tolong dengan you i nak pinjam duit (kenal pun tidak) Mudah je bagitahu nak pinjam duit takde perasaan malu langsung kan ? Aku dulu susah taraa mana pun xde nya duk pm/dm orang nak mintak pinjam duit !
.
Nak berkenalan sebab teruja tengok GTR awak . Woww dah la perempuan drive GTR pulak tu . Ohh sebab GTR lah ? Dulu aku drive myvi cabutt xde pulak nak berkenalan 🤦🏼‍♀️
.
Sedar lah , aku kalau takde apa-apa mungkin orang tak pandang pun . Aku cuma ingat pada manusia yang ada bersama tika aku tak punya apa-apa saja . Sekarang bukan masa untuk aku alpa dengan nikmat pinjaman dari Dia buat aku .
.
Bukan masa untuk aku rasa hebat dengan segala pinjaman , sebab aku sudah lalui saat aku senang ramai yang mendekati dan saat aku jatuh mereka ini lah yang berlalu pergi .
.
Love : Murnysszac♥️
.
#akuduluorangsusah #bukanorangkaya
3,309 0 20 December, 2017