#bungkusit Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bungkusit and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
24.8
Average comment
0.6
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@apambaliknusantara Profile picture

@apambaliknusantara

APAM BALIK NUSANTARA
JALAN HAMZAH KG BARU KL
SABTU SAMPAI KHAMIS
JUMAAT TUTUP
4:30-10:00 MALAM
01155079065 / 01139984794

DELIVERY BY GRABFOOD / BUNGKUSIT

#apambaliknusantara
#grabfood
#bungkusit
#apambalik

APAM BALIK NUSANTARA
JALAN HAMZAH KG BARU KL
SABTU SAMPAI KHAMIS
JUMAAT TUTUP
4:30-10:00 MALAM
01155079065 / 01139984794

DELIVERY BY GRABFOOD / BUNGKUSIT

#apambaliknusantara
#grabfood
#bungkusit
#apambalik
1 0 2 hours ago
#rbts #rotibakarteloqsempoi
.
•Jom lepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang
•6 petang - 1 pagi
•waze DOWNTOWN SELAYANG
.
🛵 DELIVERY depan pintu rumah
🛵7 petang- 1 pagi
@bungkusit @foodpanda @rbts_selayang •🛵watsapp only : 0133635792 @mohammad_zhafri .
#foodporn #selayang #muaselayang #love #instagood #ootd #deliverykl #burger #kualalumpur #gombak #bungkusit #cute #instafood #kepong #deliveryfoodkl #kepong #codkepong #damansara #kksy #selayangdelivery #makan #foodpanda #foodgasm #viral #codselayang
#jjcm #burgerayamcrispy #klcc #batucaves
23 1 5 hours ago
@butterchickenpedas Profile picture

@butterchickenpedas

‼️Open Order‼️‼️Rm10 free drink‼️
.
Place your order now🔥🔥Order 1day before
.
📍KLIA
📍Sepang
📍Salak.
📍Nilai.
📍Bangi & Putrajaya
📍Kuala Lumpur & Shah Alam
.
Check out our instgram @butterchickenpedas for more info🌸
.
#klia1 #klia2 #mitsui #fooddelivery #foodpanda #grabfood #bungkusit #sepang #butterchicken #shahalam #uitndengkil #politeknik #nilai #kipmall #bazarpaknil #paidreviewRm5 #butterchickenampang #butterchickensedap #fresh #spicy #jjcm #akusuka #butterchickenkl

‼️Open Order‼️‼️Rm10 free drink‼️
.
Place your order now🔥🔥Order 1day before
.
📍KLIA
📍Sepang
📍Salak.
📍Nilai.
📍Bangi & Putrajaya
📍Kuala Lumpur & Shah Alam
.
Check out our instgram @butterchickenpedas for more info🌸
.
#klia1 #klia2 #mitsui #fooddelivery #foodpanda #grabfood #bungkusit #sepang #butterchicken #shahalam #uitndengkil #politeknik #nilai #kipmall #bazarpaknil #paidreviewRm5 #butterchickenampang #butterchickensedap #fresh #spicy #jjcm #akusuka #butterchickenkl
9 0 6 hours ago
@brotherhoodstreetwear Profile picture

@brotherhoodstreetwear

maruah itu bukan terletak pada berapa gulung ijazah yang dimiliki dan seberapa tinggi jawatan yang dipegang.. sesungguhnya kerja kami lebih bermaruah kerana kami percaya dengan yakin rezeki itu Allah yang bagi. bukan segulung ijazah itu yang memberi rezeki. kami rasa kami lebih bermaruah bukan kerana banyaknya gaji yang diterima, tetapi keredhaan kami dengan kerja kami. jika banyak pendapatan yang diberi kami bersyukur, jika sikit pendapatan hari ini kami redha. kami tak ada gaji yang tetap macam kalian. waktu bekerja kami bekerja, waktu berehat kami berehat.. ada sesetengah dari kalian waktu bekerja mereka berehat, waktu berehat mereka ikut rehat juga.. sehingga menyusahkan dan melambatkan proses kerja.. itu lebih tak bermaruah.. salam hormat rider2 sekalian.. #grabfoodrider #uberdriver #foodpandarider #menulogdriver #deliveroorider #bungkusit

maruah itu bukan terletak pada berapa gulung ijazah yang dimiliki dan seberapa tinggi jawatan yang dipegang.. sesungguhnya kerja kami lebih bermaruah kerana kami percaya dengan yakin rezeki itu Allah yang bagi. bukan segulung ijazah itu yang memberi rezeki. kami rasa kami lebih bermaruah bukan kerana banyaknya gaji yang diterima, tetapi keredhaan kami dengan kerja kami. jika banyak pendapatan yang diberi kami bersyukur, jika sikit pendapatan hari ini kami redha. kami tak ada gaji yang tetap macam kalian. waktu bekerja kami bekerja, waktu berehat kami berehat.. ada sesetengah dari kalian waktu bekerja mereka berehat, waktu berehat mereka ikut rehat juga.. sehingga menyusahkan dan melambatkan proses kerja.. itu lebih tak bermaruah.. salam hormat rider2 sekalian.. #grabfoodrider #uberdriver #foodpandarider #menulogdriver #deliveroorider #bungkusit
18 1 8 hours ago
@warong_makcun Profile picture

@warong_makcun

Wisma Perkeso Jln Tun Razak..

WARUNG MAK CUN KINI ADA DELIVERY !!! 😱 #bungkusit

Antara menu yang membuatkan customer jatuh hati : - Mee Udang banjir
- Nasi Goreng Udang banjir
- Set Ayam Penyet
- set Ayam Cyber
- Set Ayam marsala
- Set Nasi Daging Kedah
- Set Nasi Ayam

DAN BANYAK LAGI MENU 😱

Sila Like Dan Follow :

FB : warong mak cun kg.baru
IG : warong_makcun ⏰ Waktu operasi :
8 am - 6 pm (setiap hari isnin - jumaat)

#warongmakcun #kgbaru #wismaperkeso #ayampenyet #fooddelivery #bungkusit

WARUNG MAK CUN KINI ADA DELIVERY !!! 😱 #bungkusit

Antara menu yang membuatkan customer jatuh hati : - Mee Udang banjir
- Nasi Goreng Udang banjir
- Set Ayam Penyet
- set Ayam Cyber
- Set Ayam marsala
- Set Nasi Daging Kedah
- Set Nasi Ayam

DAN BANYAK LAGI MENU 😱

Sila Like Dan Follow :

FB : warong mak cun kg.baru
IG : warong_makcun ⏰ Waktu operasi :
8 am - 6 pm (setiap hari isnin - jumaat)

#warongmakcun #kgbaru #wismaperkeso #ayampenyet #fooddelivery #bungkusit
7 1 9 hours ago
@asampedasumbai Profile picture

@asampedasumbai

Asam Pedas Umbai, Melaka "cubalah!"

ASAM PEDAS KEPALA JENAHAK MURAH MURAH!!! 🎉🎉🎉
Istimewa hari ini!! Murah murah murah sebab esok kami cuti!! Jual asal habis!! Jangan membazir 😂😂
BADAN KAMI JUAL MENGIKUT SAIZ YE!! MARI MARI MARI!!! #ASAMPEDASUMBAICUBALAH #asampedasumbaiCUBALAH #asampedasdajenahaakk #asampedasdagingtetel #asampedaskembung #asampedaswangsamelawati #asampedaspari #asampedastenggiri #wangsamelawati #grabfood #foodpanda #bungkusit #asampedasparang #asampedasikanparang

ASAM PEDAS KEPALA JENAHAK MURAH MURAH!!! 🎉🎉🎉
Istimewa hari ini!! Murah murah murah sebab esok kami cuti!! Jual asal habis!! Jangan membazir 😂😂
BADAN KAMI JUAL MENGIKUT SAIZ YE!! MARI MARI MARI!!! #ASAMPEDASUMBAICUBALAH #asampedasumbaiCUBALAH #asampedasdajenahaakk #asampedasdagingtetel #asampedaskembung #asampedaswangsamelawati #asampedaspari #asampedastenggiri #wangsamelawati #grabfood #foodpanda #bungkusit #asampedasparang #asampedasikanparang
1 0 9 hours ago
ASAM PEDAS IKAN PARANG!!! 🎉🎉🎉
Istimewa hari ini!! Murah murah murah sebab esok kami cuti!! Jual asal habis!! Jangan membazir 😂😂
#ASAMPEDASUMBAICUBALAH #asampedasumbaiCUBALAH #asampedasdajenahaakk #asampedasdagingtetel #asampedaskembung #asampedaswangsamelawati #asampedaspari #asampedastenggiri #wangsamelawati #grabfood #foodpanda #bungkusit #asampedasparang #asampedasikanparang
3 0 10 hours ago
#rbts #rotibakarteloqsempoi
.
•Jom lepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang
•6 petang - 1 pagi
•waze DOWNTOWN SELAYANG
.
🛵 DELIVERY depan pintu rumah
🛵7 petang- 1 pagi
@bungkusit @foodpanda @rbts_selayang •🛵watsapp only : 0133635792 @mohammad_zhafri .
#foodporn #selayang #muaselayang #love #instagood #ootd #deliverykl #burger #kualalumpur #gombak #bungkusit #cute #instafood #kepong #deliveryfoodkl #kepong #codkepong #damansara #kksy #selayangdelivery #makan #foodpanda #foodgasm #viral #codselayang
#jjcm #burgerayamcrispy #klcc #batucaves
18 0 21 hours ago
@cat_zone_lovers Profile picture

@cat_zone_lovers

Ni nak hantar mana ni? #bungkusit

Ni nak hantar mana ni? #bungkusit
5 0 13 October, 2019
@tatehsenawang Profile picture

@tatehsenawang

🏍VROOM💨VROOM💨

Tateh Senawang ada service BUNGKUSIT!!!!! Memudahkan urusan mommies and daddies😍. Cara order? Mudah sahaja hanya call atau whatsapp kami di No 011-1113 8600 dan 🏍💨 sampai la barangnya!!! 😱😱😱
.
#tateh
#tatehmalaysia
#tatehoutlet
#tatehsenawang
#bungkusit

🏍VROOM💨VROOM💨

Tateh Senawang ada service BUNGKUSIT!!!!! Memudahkan urusan mommies and daddies😍. Cara order? Mudah sahaja hanya call atau whatsapp kami di No 011-1113 8600 dan 🏍💨 sampai la barangnya!!! 😱😱😱
.
#tateh
#tatehmalaysia 
#tatehoutlet 
#tatehsenawang 
#bungkusit
1 0 13 October, 2019
@azrina_mazlin Profile picture

@azrina_mazlin

Maps Animation Theme Park

#wondercheese #grabfood #bungkusit
#kunyahkunyah #ipoh #ipohfood #mapsipoh
Penguman penting, warga IPOH boleh dapatkan WONDER CHEESE dengan FREE COD pada 12/10-13/10 (Sabtu dan Ahad). Berminat? boleh click bio atau Whatsapp ya 😉:
Mr Hajarudin 0122449844

COD
1) UM
2) PPUM
3) Cheras
4) Kajang
5) Hospital Serdang
6) Bangi
7) Putrajaya
8) Kuala Lumpur
✔️Penghantaran pos seluruh Malaysia. ✔️Sebalang 600g ➡️ RM25

#wondecheese
#wondercheese88
#wondercheeselovers
#wondercheeseagent
#wondercheeseum
#wondercheeseppum
#wondercheesecheras
#wondercheesekajang
#wondercheesehospitalserdang
#wondercheesebangi
#wondercheeseputrajaya
#wondercheesekualalumpur
#kerepek
#kerepeksedap
#codcheras
#freecodkl

#wondercheese #grabfood #bungkusit 
#kunyahkunyah #ipoh #ipohfood #mapsipoh 
Penguman penting, warga IPOH boleh dapatkan WONDER CHEESE dengan FREE COD pada 12/10-13/10 (Sabtu dan Ahad). Berminat? boleh click bio atau Whatsapp ya 😉:
Mr Hajarudin 0122449844

COD
1) UM
2) PPUM
3) Cheras
4) Kajang
5) Hospital Serdang
6) Bangi
7) Putrajaya
8) Kuala Lumpur
✔️Penghantaran pos seluruh Malaysia. ✔️Sebalang 600g ➡️ RM25

#wondecheese 
#wondercheese88
#wondercheeselovers 
#wondercheeseagent 
#wondercheeseum 
#wondercheeseppum 
#wondercheesecheras 
#wondercheesekajang 
#wondercheesehospitalserdang
#wondercheesebangi 
#wondercheeseputrajaya
#wondercheesekualalumpur
#kerepek 
#kerepeksedap
#codcheras
#freecodkl
19 0 13 October, 2019
@paksuayamgolek Profile picture

@paksuayamgolek

We are available by @bungkusit !!!! Jom delivery lunch anda starting 12:30pm

#ayamgolek
#paksuayamgolek
#bungkusit
#bungkusitbangi
#fooddelivery
#fooddeliverybangi

We are available by @bungkusit !!!! Jom delivery lunch anda starting 12:30pm

#ayamgolek
#paksuayamgolek 
#bungkusit
#bungkusitbangi 
#fooddelivery 
#fooddeliverybangi
3 0 13 October, 2019
@azmilabrar Profile picture

@azmilabrar

Semalam saya install apps #bungkusit dan mencubanya buat kali pertama. Sekadar untuk support syarikat startup dalam menjalankan perniagaan mereka.
Saya sekadar meminta “roadies” untuk ke supermarket membelikan saya beberapa botol air mineral. Bukan saya tak boleh beli sendiri, tapi sekadar ingin mencuba sistem dan untuk support.

Dan memang best memakainya. Roadies terima job, beliau ke kedai. Ambil gambar beberapa jenis air mineral dengan harga setiapnya dan hantar dekat saya, saya pilih mana nak, beliau bayarkan dulu dan bawa pada saya.

Sampai di rumah beliau bagi barang dan resit serta saya bayar delivery fee RM 7.50 beserta harga air mineral berkenaan.

Punya baik brother roadies ni, siap offer bagi diskaun delivery fee. Menghargai sikap baik beliau, saya bayar lebih sikit dan saya berikan beliau juga sebungkus pek serbuk nescafe untuk beliau gunakan untuk bancuh dan minum sekiranya perlu tenaga untuk stay up.

Selain dari belikan barang, mereka juga offer service ambil barang, hantar barang dan belikan makanan.

Semalam saya tertonton klip rakaman seorang “pakar” yang mengulas di TV mengatakan bahawa pekerjaan delivery ini tidak bermaruah. Saya tidak setuju, mereka ini bermaruah kerana berusaha gigih untuk mencari pendapatan yang halal.

Apapun bagus apps ni, saya recommend! Ambil masa sedikit sebab maybe roadies belum ramai, tapi saya yakin bila dah ramai support, roadies makin ramai, masa menunggu akan berkurangan.
#bmf #bmbf @bungkusit

Semalam saya install apps #bungkusit dan mencubanya buat kali pertama. Sekadar untuk support syarikat startup dalam menjalankan perniagaan mereka. 
Saya sekadar meminta “roadies” untuk ke supermarket membelikan saya beberapa botol air mineral. Bukan saya tak boleh beli sendiri, tapi sekadar ingin mencuba sistem dan untuk support.

Dan memang best memakainya. Roadies terima job, beliau ke kedai. Ambil gambar beberapa jenis air mineral dengan harga setiapnya dan hantar dekat saya, saya pilih mana nak, beliau bayarkan dulu dan bawa pada saya.

Sampai di rumah beliau bagi barang dan resit serta saya bayar delivery fee RM 7.50 beserta harga air mineral berkenaan.

Punya baik brother roadies ni, siap offer bagi diskaun delivery fee. Menghargai sikap baik beliau, saya bayar lebih sikit dan saya berikan beliau juga sebungkus pek serbuk nescafe untuk beliau gunakan untuk bancuh dan minum sekiranya perlu tenaga untuk stay up.

Selain dari belikan barang, mereka juga offer service ambil barang, hantar barang dan belikan makanan.

Semalam saya tertonton klip rakaman seorang “pakar” yang mengulas di TV mengatakan bahawa pekerjaan delivery ini tidak bermaruah. Saya tidak setuju, mereka ini bermaruah kerana berusaha gigih untuk mencari pendapatan yang halal.

Apapun bagus apps ni, saya recommend! Ambil masa sedikit sebab maybe roadies belum ramai, tapi saya yakin bila dah ramai support, roadies makin ramai, masa menunggu akan berkurangan. 
#bmf #bmbf @bungkusit
70 3 13 October, 2019
@jjmochafit_ampang Profile picture

@jjmochafit_ampang

SOGO Malaysia

☕KEBAIKAN JJ MOCHAFIT 🦋 Mengenyangkan dan 😊mengurangkan nafsu makan manis😄
🦋Menambahkan tenaga sepanjang hari💪🏻
🦋Membakar lemak dengan pantas ⭐
🦋Meningkatkan metabolisme harian anda 🏃‍♀🏃‍♂
🦋Mengawal serta melancarkan pembuangan lebihan air dlm badan
🦋 Melancarkan pengaliran darah
🦋Melambatkan proses penuaan👵🏻🧓🏽
🦋Meningkatkan daya ingatan🧠
🦋Melembapkan kulit dan membekalkan vit C🍋
🦋Membantu masalah hormon😆
🦋Membantu menurunkan berat badan👗
🦋Mengatasi masalah selulit
🦋Membantu menjaga kecantikan luaran dan dalaman🌹
#jjmochafit #jjmochafitkl #jjmochafitampang #kurussihat #codampang #bangsar #getfit #atlinskl #kelabdarulehsan #jumbosale #jakel #jlntar #buymuslimfirst #bmf #deliveryservice #bungkusit

☕KEBAIKAN JJ MOCHAFIT 🦋 Mengenyangkan dan 😊mengurangkan nafsu makan manis😄
🦋Menambahkan tenaga sepanjang hari💪🏻
🦋Membakar lemak dengan pantas ⭐
🦋Meningkatkan metabolisme harian anda 🏃‍♀🏃‍♂
🦋Mengawal serta melancarkan  pembuangan lebihan air dlm badan
🦋 Melancarkan pengaliran darah
🦋Melambatkan proses penuaan👵🏻🧓🏽
🦋Meningkatkan daya ingatan🧠
🦋Melembapkan kulit dan membekalkan vit C🍋
🦋Membantu masalah hormon😆
🦋Membantu menurunkan berat badan👗
🦋Mengatasi masalah selulit
🦋Membantu menjaga kecantikan luaran dan dalaman🌹 
#jjmochafit #jjmochafitkl #jjmochafitampang #kurussihat #codampang #bangsar #getfit #atlinskl #kelabdarulehsan #jumbosale #jakel #jlntar #buymuslimfirst #bmf #deliveryservice #bungkusit
0 0 13 October, 2019
@roolaries Profile picture

@roolaries

Delivery service boleh guna bungkusit ,penghantaran sehingga 75 km dan boleh guna promo code HFZ untuk dapatkan diskaun caj penghantaran. Boleh download bungkusit apps di play store or apps store dengan menggunakan referral code szccq6

Senarai Menu
Roti John. Rm6.00
Burger plain. Rm3.00
Burger special Rm4.00

Pukul berapa untuk delivery
5 pm - 10 pm

Sebarang order boleh whatsapp admin at 0102552033.untuk maklumat lanjut boleh visit ig @fauzipuncakalam

Please download bungkusit apps at play store or apps store. Kita dah bekerjasama dengan bungkusit!! Yeah!! #puncakalam #klfoodie #foodhunters
#bungkusit #burger #rotijohn #jjcm

Delivery service boleh guna bungkusit ,penghantaran sehingga 75 km dan boleh guna promo code HFZ untuk dapatkan diskaun caj penghantaran. Boleh download bungkusit apps di play store or apps store dengan menggunakan referral code szccq6

Senarai Menu
Roti John.  Rm6.00
Burger plain.  Rm3.00
Burger special  Rm4.00

Pukul berapa untuk delivery 
5 pm - 10 pm

Sebarang order boleh whatsapp admin at 0102552033.untuk maklumat lanjut boleh visit ig @fauzipuncakalam

Please download bungkusit apps at play store or apps store. Kita dah bekerjasama dengan bungkusit!! Yeah!! #puncakalam #klfoodie #foodhunters 
#bungkusit #burger #rotijohn #jjcm
4 0 12 October, 2019
@handsock_plussize Profile picture

@handsock_plussize

Habaq mai sapa kata oghang laki xleh pakai Handsock?? Diorg pun nak jaga kulit xmau bagi kene panas tauu... HBM kan ade jugak utk plussize..so hampa tok sah risau k 😘.
.
Elok je encik ni sarung HBM FYNA Black. Hat mane rider2 hantaq barang pun boleh cuba. Sbb material kain dia mmg tak panas utk hampa yg berkerja bwh matahari ni.
.

Klik link di BIO utk direct ke whatapps.Terima kasih

#Handsockmawar #handsockruffle #crewhbm #teamhbm #handsockbesar #hbmtahun2019 #handsockmurah #handsockmuslimah #handsockbesarmalaysia #prettyzahracollections #handsockgebu #murahmurah #bazaar #raya2019 #handsocksongketHBM #handsocksongket #handsockmurah #handsockcantik #handsockpanjang #muslimahwear #plussize #wanitacantik #muslimahfashion #foodpanda #grabfood #bungkusit #dahmakan #rider

Habaq mai sapa kata oghang laki xleh pakai Handsock?? Diorg pun nak jaga kulit xmau bagi kene panas tauu... HBM kan ade jugak utk plussize..so hampa tok sah risau k 😘.
. 
Elok je encik ni sarung HBM FYNA Black. Hat mane rider2 hantaq barang pun boleh cuba. Sbb material kain dia mmg tak panas utk hampa yg berkerja bwh matahari ni.
.

Klik link di BIO utk direct ke whatapps.Terima kasih

#Handsockmawar #handsockruffle #crewhbm #teamhbm #handsockbesar #hbmtahun2019 #handsockmurah #handsockmuslimah #handsockbesarmalaysia #prettyzahracollections #handsockgebu #murahmurah #bazaar #raya2019 #handsocksongketHBM #handsocksongket #handsockmurah #handsockcantik #handsockpanjang #muslimahwear #plussize #wanitacantik #muslimahfashion #foodpanda #grabfood #bungkusit #dahmakan #rider
8 0 12 October, 2019
@jahhetnirwana Profile picture

@jahhetnirwana

Assalamualaikum & Salam sejahtera.
Ha ! pada semua penduduk ampang yang teringin nak makan di jahhet tapi malas nak keluar hari minggu ni kan boleh la korang semua order Di FOODPANDA je.. Penghantaran sampai di pintu rumah anda. selain Foodpanda pun kami ada buat penghantaran melalui app BUNGKUSIT pun boleh.. Insyaallah sampai makan yg di order di rumah anda. Mudah kan 😋 apalagi jom order!
#foodpandamalaysia #foodpanda #bungkusit

Assalamualaikum & Salam sejahtera.
Ha ! pada semua penduduk ampang yang teringin nak makan di jahhet tapi malas nak keluar hari minggu ni kan boleh la korang semua order Di FOODPANDA je.. Penghantaran sampai di pintu rumah anda. selain Foodpanda pun kami ada buat penghantaran melalui app BUNGKUSIT pun boleh.. Insyaallah sampai makan yg di order di rumah anda.  Mudah kan 😋 apalagi jom order!
#foodpandamalaysia #foodpanda #bungkusit
30 0 12 October, 2019
@everyday_instatata Profile picture

@everyday_instatata

Mencuba membuat pesanan menerusi aplikasi #bungkusit. Memang terbaik.
Tidak seperti grabfood dan panda yang memilih kawasan dan pilihan kedai yang tidak banyak. Bungkusit menawarkan semua kedai dan dimana sahaja pesanan dibuat. Hanya gerakkan map dimana kedai yang anda mahu. Dan tulis disitu kedai nombor berapa dan apa yang anda mahu pesan. Tapi ikut nasib anda. Terpulang pada rider sama ada mahu terima pesanan anda atau tidak. Jika rider abaikan, pesanan anda masih disitu dan tidak dilayan. 😅

Terbaik bungkusit! Saya akan order lagi.

Mencuba membuat pesanan menerusi aplikasi #bungkusit. Memang terbaik. 
Tidak seperti grabfood dan panda yang memilih kawasan dan pilihan kedai yang tidak banyak. Bungkusit menawarkan semua kedai dan dimana sahaja pesanan dibuat. Hanya gerakkan map dimana kedai yang anda mahu. Dan tulis disitu kedai nombor berapa dan apa yang anda mahu pesan. Tapi ikut nasib anda. Terpulang pada rider sama ada mahu terima pesanan anda atau tidak. Jika rider abaikan, pesanan anda masih disitu dan tidak dilayan. 😅

Terbaik bungkusit! Saya akan order lagi.
5 2 12 October, 2019
@roszaimy.musa Profile picture

@roszaimy.musa

Presint 18, Putrajaya

1st time guna #BungkusIt delivery service utk makan my favourite menu dari #mohdchanrestaurant kat Presint 15 nun...terbaik service & leh tukar menu last minit...👍🏼👍🏼👍🏼 Harga perkhidmatan tu jgn nak berkira sangat sbb itulah harga KEMALASAN yg perlu ko bayar...🤭🤭🤭 #takperlufikirparking
#takpayahbayarparking
#takpenatnakdriving
#tiadalagikempunan
#malasitupekerjaan
#alhamdulillah

1st time guna #BungkusIt delivery service utk makan my favourite menu dari #mohdchanrestaurant kat Presint 15 nun...terbaik service & leh tukar menu last minit...👍🏼👍🏼👍🏼 Harga perkhidmatan tu jgn nak berkira sangat sbb itulah harga KEMALASAN yg perlu ko bayar...🤭🤭🤭 #takperlufikirparking
#takpayahbayarparking
#takpenatnakdriving
#tiadalagikempunan
#malasitupekerjaan
#alhamdulillah
15 3 12 October, 2019
@farmfresh.bandarmelaka Profile picture

@farmfresh.bandarmelaka

Bandar Hilir Melaka Bandaraya Bersejarah

Promo Kombo B!

3 botol cuma RM20 sahaja!

1 Fresh Kurma Milk 700ml
1 Premium Chocolate Milk 1L
1 Fresh Yogurt Drink Mango 700ml

FREE Delivery untuk setiap pembelian Kombo D. Sabtu dan Ahad ni je tau.

Whatsapp 0129104953 untuk order sekarang!

#kombo #combo #promotion #freedelivery #deliverymelaka #codmelaka #delivery #foodpanda #bungkusit #grabfood #runner #bandarmelaka #peringgit

Promo Kombo B!

3 botol cuma RM20 sahaja!

1 Fresh Kurma Milk 700ml
1 Premium Chocolate Milk 1L
1 Fresh Yogurt Drink Mango 700ml

FREE Delivery untuk setiap pembelian Kombo D. Sabtu dan Ahad ni je tau.

Whatsapp 0129104953 untuk order sekarang!

#kombo #combo #promotion #freedelivery #deliverymelaka #codmelaka #delivery #foodpanda #bungkusit #grabfood #runner #bandarmelaka #peringgit
5 0 11 October, 2019
@farmfresh.bandarmelaka Profile picture

@farmfresh.bandarmelaka

Hospital Besar Melaka

Promo 3 Beradik!

SET C - 3 Beradik susu segar cuma RM22 je!

1 Susu Kurma Segar 700ml
1 Natural Fresh Milk 1L
1 Premium Chocolate Milk 1L

FREE Delivery untuk setiap pembelian Kombo D. Sabtu dan Ahad ni je tau.

Whatsapp 0129104953 untuk order sekarang!

#kombo #combo #promotion #freedelivery #deliverymelaka #codmelaka #delivery #foodpanda #bungkusit #grabfood #runner #bandarmelaka #peringgit

Promo 3 Beradik!

SET C - 3 Beradik susu segar cuma RM22 je!

1 Susu Kurma Segar 700ml
1 Natural Fresh Milk 1L
1 Premium Chocolate Milk 1L

FREE Delivery untuk setiap pembelian Kombo D. Sabtu dan Ahad ni je tau.

Whatsapp 0129104953 untuk order sekarang!

#kombo #combo #promotion #freedelivery #deliverymelaka #codmelaka #delivery #foodpanda #bungkusit #grabfood #runner #bandarmelaka #peringgit
4 0 11 October, 2019
@farmfresh.bandarmelaka Profile picture

@farmfresh.bandarmelaka

Melaka

Promo Kombo D!

3 botol cuma RM20 sahaja!

1 Natural Fresh Milk 1L
+
1 Premium Chocolate Milk 1L
+
1 Fresh Yogurt Drink Mixed Berries 700ml

FREE Delivery untuk setiap pembelian Kombo D. Sabtu dan Ahad ni je tau.

Whatsapp 0129104953 untuk order sekarang!

#kombo #combo #promotion #freedelivery #deliverymelaka #codmelaka #delivery #foodpanda #bungkusit #grabfood #runner #bandarmelaka #peringgit

Promo Kombo D!

3 botol cuma RM20 sahaja!

1 Natural Fresh Milk 1L
+
1 Premium Chocolate Milk 1L
+
1 Fresh Yogurt Drink Mixed Berries 700ml

FREE Delivery untuk setiap pembelian Kombo D. Sabtu dan Ahad ni je tau.

Whatsapp 0129104953 untuk order sekarang!

#kombo #combo #promotion #freedelivery #deliverymelaka #codmelaka #delivery #foodpanda #bungkusit #grabfood #runner #bandarmelaka #peringgit
6 0 11 October, 2019
@asampedasumbai Profile picture

@asampedasumbai

Asam Pedas Umbai, Melaka "cubalah!"

Terima kasih puan, sudi order 50 bungkus nasi lemak lauk Sambal telur puyuh dengan gerai Asam Pedas Umbai!! Ini merupakan kali kedua Puan order dengan gerai kami dan kami amat berterima kasih!!
.
Kami membuka tempahan untuk sebarang majlis kecil-kecilan. Book sekarang
0173607396 - yana
0142335383 - firdaus
.
#asampedasumbai #dagingsalai #kelisalaicilipadi #dagingsalaicilipadi #wangsamelawati #grabfood #foodpanda #bungkusit #asampedaspari #asampedastenggiri #asampedasdagingtetel #asampedasumbaiCUBALAH #nasilemakdaunpisang #nasilemakberlauk #nasilemakrm1 #nasilemakseringgit #wangsamelawati #nasilemakwangsamelawati #foodreview

Terima kasih puan, sudi order 50 bungkus nasi lemak lauk Sambal telur puyuh dengan gerai Asam Pedas Umbai!! Ini merupakan kali kedua Puan order dengan gerai kami dan kami amat berterima kasih!!
.
Kami membuka tempahan untuk sebarang majlis kecil-kecilan. Book sekarang
0173607396 - yana
0142335383 - firdaus
.
#asampedasumbai #dagingsalai #kelisalaicilipadi #dagingsalaicilipadi #wangsamelawati #grabfood #foodpanda #bungkusit #asampedaspari #asampedastenggiri #asampedasdagingtetel #asampedasumbaiCUBALAH #nasilemakdaunpisang #nasilemakberlauk #nasilemakrm1 #nasilemakseringgit #wangsamelawati #nasilemakwangsamelawati #foodreview
3 0 11 October, 2019
@noah_lazatdishcafe Profile picture

@noah_lazatdishcafe

Assalamualaikum...kami dah buka dari jam 6 petang hingga 10 malam... Lokasi di No 21, Jalan Perusahaan 2B, Taman IKS PKNS, 45000 Kuala Selangor (Belakang IPD Kuala Selangor, sederet carwash, kedai hujung sekali warna coklat atau google Noah Streets Burger)

Klau nak order dengan #bungkusit pun boleh tau😉😉.. Copy paste:
.
Tahu tak dekat bungkusit ni boleh tolong kita beli apa sahaja dan dimana sahaja mengikut lokasi kita berada.
Peniaga juga boleh menggunakan perkhidmatan #Bungkusit Cod barang yang customer mahukan. .
Fungsi sama macam GRAB CAR.
.
1. First sekali kita kena tahu apa yang kita nak makan, nak beli atau tujuan apa. Sebab ada dua pilihan disitu
.
2.kita letak Pickup tu sebagai tempat yang kita nak runner tuju, dan drop Off tu alamat kita. Atau sebaliknya. Di bawah boleh lihat berapa jarak dan jumlah perlu kita bayar.
3. Recipient name tu kita letak nama penerima barang yang perlu runner jumpa untuk process penghantaran

4. Pay at tu kita boleh pilih :-
Pay at pickup ialah bayaran ketika barang di ambil
Pay at drop off ialah bayaran daripada penerima .
5. Tell us What you want,:'
Ok yang ni kita tulis apa yang kita nak dengan jelas, nak suruh air ikat mati ke, nak suruh sambal asing ke tulis je kat nota tu.

6. Photo optional ni tujuan letak supaya runner tahu kemana arah tuju dia, so kat sini kita boleh guna google je kalau nak cari kedai makan.
.
7. Ada lagi 3 form kan iaitu PROMO CODE, IST RAINING dan ADD TIP.
.
PROMO CODE tu kita masukkan code promo yang kita dapat kalau ada sale, kalau tak ada tak perlu isi apa apa

ITS RAINING kita kena inform pada runner kawasan kita ni hujan atau tidak supaya dia tahu.

ADD TIP ni kalau kita rasa nak urgent keluar modal sikit la, tip untuk diorang redah hujan ke, tip untuk pergi jauh sangat ke. Terpulang pada kita. Nak isi boleh, tak isi boleh.
.
8. Ok akhir sekali click Confirm Order sekiranya sudah lengkap dan tunggu runner yang terdekat accepted Order kita. Dan dia akan call kita semula untuk confirmation pada nota yang kita masukkan tadi.
Selamat mencuba guys😉😉😉 Cc Siti Afzan

Assalamualaikum...kami dah buka dari jam 6 petang hingga 10 malam... Lokasi di No 21, Jalan Perusahaan 2B, Taman IKS PKNS, 45000 Kuala Selangor (Belakang IPD Kuala Selangor, sederet carwash, kedai hujung sekali warna coklat atau google Noah Streets Burger)

Klau nak order dengan #bungkusit pun boleh tau😉😉.. Copy paste:
.
Tahu tak dekat bungkusit ni boleh tolong kita beli apa sahaja dan dimana sahaja mengikut lokasi kita berada.
Peniaga juga boleh menggunakan perkhidmatan #Bungkusit Cod barang yang customer mahukan. .
Fungsi sama macam GRAB CAR.
. 
1. First sekali kita kena tahu apa yang kita nak makan, nak beli atau tujuan apa. Sebab ada dua pilihan disitu
.
2.kita letak Pickup tu sebagai tempat yang kita nak runner tuju, dan drop Off tu alamat kita. Atau sebaliknya. Di bawah boleh lihat berapa jarak dan jumlah perlu kita bayar. 
3. Recipient name tu kita letak nama penerima barang yang perlu runner jumpa untuk process penghantaran

4. Pay at tu kita boleh pilih :-
Pay at pickup ialah bayaran ketika barang di ambil
Pay at drop off ialah bayaran daripada penerima .
5. Tell us What you want,:'
Ok yang ni kita tulis apa yang kita nak dengan jelas, nak suruh air ikat mati ke, nak suruh sambal asing ke tulis je kat nota tu.

6. Photo optional ni tujuan letak supaya runner tahu kemana arah tuju dia, so kat sini kita boleh guna google je kalau nak cari kedai makan.
.
7. Ada lagi 3 form kan iaitu PROMO CODE, IST RAINING dan ADD TIP.
. 
PROMO CODE tu kita masukkan code promo yang kita dapat kalau ada sale, kalau tak ada tak perlu isi apa apa

ITS RAINING  kita kena inform pada runner kawasan kita ni hujan atau tidak supaya dia tahu.

ADD TIP ni kalau kita rasa nak urgent keluar modal sikit la, tip untuk diorang redah hujan ke, tip untuk pergi jauh sangat ke. Terpulang pada kita. Nak isi boleh, tak isi boleh.
.
8. Ok akhir sekali click Confirm Order sekiranya sudah lengkap dan tunggu runner yang terdekat accepted Order kita. Dan dia akan call kita semula untuk confirmation pada nota yang kita masukkan tadi. 
Selamat mencuba guys😉😉😉 Cc Siti Afzan
26 5 11 October, 2019
@laksamlejenofficial Profile picture

@laksamlejenofficial

Kajang, Malaysia

Sis Munirah ni tempah laksam kami untuk tetamu dia dari US. Tetamu US cakap dia nak sangat rasa laksam sebab tak sempat nak rasa masa di Kelantan. ⁣

So, nantikan feedback daripada tetamu sis Munirah nanti 🙆‍♀️

Sis Munirah ni tempah laksam kami untuk tetamu dia dari US. Tetamu US cakap dia nak sangat rasa laksam sebab tak sempat nak rasa masa di Kelantan. ⁣
⁣
So, nantikan feedback daripada tetamu sis Munirah nanti 🙆‍♀️
10 4 11 October, 2019
Support Gaisss !!
#bungkusit 
#hakmilikbumiputra
204 0 11 October, 2019
@tateh.bukitrahmanputra Profile picture

@tateh.bukitrahmanputra

.
❣️❣️ BUNGKUS IT❣️❣️
.
ALHAMDULILLAH, Terima kasih adik @bungkusit atas service yg diberikan ☺ Item dah selamat sampai ke tangan customer (Puan Norhikmah).
.
😊 Butik Tateh Bukit Rahman Putra ada menyediakan perkhidmatan #BUNGKUSIT utk kemudahan semua (9.30pg-9.30mlm) 😃
.
#tatehmalaysia #tatehsgbuloh #tatehbrp #tatehbukitrahmanputra #tatehdihatiku #newlocation #BUNGKUSIT

.
❣️❣️ BUNGKUS IT❣️❣️
.
ALHAMDULILLAH, Terima kasih adik @bungkusit atas service yg diberikan ☺ Item dah selamat sampai ke tangan customer (Puan Norhikmah).
.
😊 Butik Tateh Bukit Rahman Putra ada menyediakan perkhidmatan #BUNGKUSIT utk kemudahan semua (9.30pg-9.30mlm) 😃
.
 #tatehmalaysia #tatehsgbuloh #tatehbrp #tatehbukitrahmanputra #tatehdihatiku #newlocation #BUNGKUSIT
1 0 11 October, 2019

Top #bungkusit posts

@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
6,744 98 8 May, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,729 268 24 May, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

JOM BERBUKA DI TANJAKCREW CAFE‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

JOM BERBUKA DI TANJAKCREW CAFE‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
2,177 111 11 May, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

TARIK TARIK TARIK!! YANG CRAVING TU MAILAH 🤤
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

TARIK TARIK TARIK!! YANG CRAVING TU MAILAH 🤤
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
1,994 104 26 April, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

SOUND ON‼️
Tanjakcrew Jingle🎶🎵
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

SOUND ON‼️
Tanjakcrew Jingle🎶🎵
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
2,949 102 12 June, 2019