#bungkusit Instagram Photos & Videos

bungkusit - 4.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bungkusit and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
13.1
Average comment
1.6
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 20 hours ago

Isnin 27/1/2020
Nasi Lemak Hajah Ba'ah No1
:hq jalan SG 1/10 BUKA MACAM BIASA 7PAGI-4PETANG.
:cawangan taman tasik sri gombak CUTI. .
NASI LEMAK BERLAUK, NASI CAMPUR, LAUK PAUK NEGERI SEMBILAN, KUIH MUIH TRADISIONAL 🤤🤤🤤 JALAN SG 1/10 TAMAN SRI GOMBAK BATU CAVES SELANGOR.
.
Waktu operasi:
(hq jalan SG1/10 7pagi-4petang setiap hari termasuk sabtu ahad dan public holiday.)
(cawangan taman tasik sri gombak 5ptg-12malam kecuali isnin)

Jika ada cuti akan diberitahu. .
COD sila download apps foodpanda/Bungkusit/Tempah cheff atau WhatsApp 👇👇👇
.
Wasap www.wasap.my/+60196090915/nasilemakba'ahno1.
Wasap www.wassap.my/+60173700143/nasilemakba'ahno1
.
#nasilemak #nasilemakbaahno1 #tamansrigombak #makan #best #sedap #legend #lepatpisang #tradisional #melayu #halal #sambal #gulaitempoyak #dagingsalai #sambalsotong #cod #bungkusit #foodpanda #tempah #tempahchef #rindunasilemak

Isnin 27/1/2020
Nasi Lemak Hajah Ba'ah No1
:hq jalan SG 1/10 BUKA MACAM BIASA  7PAGI-4PETANG.
:cawangan taman tasik sri gombak CUTI. .
NASI LEMAK BERLAUK, NASI CAMPUR, LAUK PAUK NEGERI SEMBILAN, KUIH MUIH TRADISIONAL 🤤🤤🤤 JALAN SG 1/10 TAMAN SRI GOMBAK BATU CAVES SELANGOR.
.
Waktu operasi:
(hq jalan SG1/10 7pagi-4petang setiap hari termasuk sabtu ahad dan public holiday.)
(cawangan taman tasik sri gombak 5ptg-12malam kecuali isnin)

Jika ada cuti akan diberitahu. .
COD sila download apps foodpanda/Bungkusit/Tempah cheff atau WhatsApp 👇👇👇
. 
Wasap www.wasap.my/+60196090915/nasilemakba'ahno1. 
Wasap www.wassap.my/+60173700143/nasilemakba'ahno1
. 
#nasilemak #nasilemakbaahno1 #tamansrigombak #makan #best #sedap #legend #lepatpisang #tradisional #melayu #halal  #sambal #gulaitempoyak #dagingsalai #sambalsotong #cod #bungkusit #foodpanda #tempah #tempahchef #rindunasilemak
2 0 20 hours ago

ESOK (27.01.2020) Violet Caffe, Taman Aman Perdana dibuka JAM 9.00 PAGI hingga 11.30 MALAM

Breakfast
PULUT KUNING
LONTONG
NASI LEMAK
TELUR BAKAR GOYANG
ROTI BAKAR

Lunch
NASI CAMPUR
NASI AYAM
MASAKAN ALA THAI
NASI AYAM PENYET
NASI KELI PENYET
NASI BAWAL PENYET
SWEET CORN

Dinner
MASAKAN ALA THAI
NASI AYAM PENYET
NASI KELI PENYET
NASI BAWAL PENYET
SWEET CORN

Jom sape nak tempah..boleh le Klik wasap dibawah👇👇👇
http://www.wasap.my/60189464813

Atau

Boleh datang terus👇👇👇
No 10 Jalan Aman Perdana 4E/KU5
Taman Aman Perdana
41050 klang
Selangor

Berhadapan pangsapuri Aman perdana
Bersebelahan 99 SPEEDMART

Google.. Maps... Waze... 👇
Violet Caffe @ Aman Perdana

#VioletCaffe #Breakfast #Lunch #dinner #AyamPenyet #keliPenyet #BawalPenyet #NasiAyam #PulutKuning #Lontong #MasakanPanas #BungkusIT #Jalan2CariMakan #katering

ESOK (27.01.2020) Violet Caffe, Taman Aman Perdana dibuka JAM 9.00 PAGI hingga 11.30 MALAM

Breakfast
PULUT KUNING
LONTONG
NASI LEMAK
TELUR BAKAR GOYANG
ROTI BAKAR

Lunch
NASI CAMPUR
NASI AYAM
MASAKAN ALA THAI
NASI AYAM PENYET
NASI KELI PENYET
NASI BAWAL PENYET
SWEET CORN

Dinner
MASAKAN ALA THAI
NASI AYAM PENYET
NASI KELI PENYET
NASI BAWAL PENYET
SWEET CORN

Jom  sape  nak tempah..boleh le Klik wasap dibawah👇👇👇
http://www.wasap.my/60189464813

Atau

Boleh datang terus👇👇👇
No 10 Jalan Aman Perdana 4E/KU5
Taman Aman Perdana
41050 klang
Selangor

Berhadapan pangsapuri Aman perdana
Bersebelahan 99 SPEEDMART

Google.. Maps... Waze... 👇
Violet Caffe @ Aman Perdana

#VioletCaffe #Breakfast #Lunch #dinner #AyamPenyet #keliPenyet #BawalPenyet #NasiAyam  #PulutKuning #Lontong #MasakanPanas #BungkusIT #Jalan2CariMakan #katering
4 0 26 January, 2020

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 26 January, 2020

😩 Makanan simanja dah habis, stres takut nak keluar rumah 😷 jangan risau mummy, puteri bantu uruskan bungkus it untuk penghantaran barangan yang mummy nak. Hubungi kami untuk check item yang mummy nak ok? 🤗 .
#tateh #butiktateh #tatehoutlet #tatehmalaysia #KIM #bungkusit #tatehsgbuloh #tatehbrp
#tatehbukitrahmanputra #tatehmalaysia #tatehdihatiku #karnivalibumengandungattateh

😩 Makanan simanja dah habis, stres takut nak keluar rumah 😷 jangan risau mummy, puteri bantu uruskan bungkus it untuk penghantaran barangan yang mummy nak. Hubungi kami untuk check item yang mummy nak ok? 🤗 .
#tateh #butiktateh #tatehoutlet #tatehmalaysia #KIM #bungkusit #tatehsgbuloh #tatehbrp
#tatehbukitrahmanputra #tatehmalaysia #tatehdihatiku #karnivalibumengandungattateh
0 0 26 January, 2020

Asam pedas kepala Ikan MERAH dan kepala TENGGIRI!! MURAH MURAH KAMI JUAL!! CUBALAH!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Asam pedas kepala Ikan MERAH dan kepala TENGGIRI!! MURAH MURAH KAMI JUAL!! CUBALAH!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 26 January, 2020

ISTIMEWA HARI INI!! Asam Pedas Ikan MERAH!! Hanya boleh didapati di gerai kami!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

ISTIMEWA HARI INI!! Asam Pedas Ikan MERAH!! Hanya boleh didapati di gerai kami!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 26 January, 2020

Asam pedas PARI I!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Asam pedas PARI I!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 26 January, 2020

🎵 Ikan di laut.. kambing di darat.. di #anehanehkafe, bertemu jua 🎶 .
Kafe Aneh-Aneh sedia menjamu anda & keluarga hari ini daripada jam 11 pagi hingga 11 malam 😍
.
#westernmurah #baksosedap #ayampenyet #ayamgepuk #bloggerstyle #bloggermalaysia #jjcm #awakmakanape #jjcmtv3 #deliveryselayang #foodpandamalaysia #bungkusit

🎵 Ikan di laut.. kambing di darat.. di #anehanehkafe, bertemu jua 🎶 .
Kafe Aneh-Aneh sedia menjamu anda & keluarga hari ini daripada jam 11 pagi hingga 11 malam 😍
.
#westernmurah #baksosedap #ayampenyet #ayamgepuk #bloggerstyle #bloggermalaysia #jjcm #awakmakanape #jjcmtv3 #deliveryselayang #foodpandamalaysia #bungkusit
32 0 26 January, 2020

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
1 0 25 January, 2020

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
1 0 25 January, 2020

HIDUP INI PERLU ADA TITIK PERMULAAN
.
Macam nak turunkan berat badan, perlu ade starting point nye. Kenapa aku nk bermula sekarang? Kenapa sekarang? Cari big why kenapa perlu mula sekarang. Kalau takde.. Di bimbang awak akan rasa masih dalam comfort zone Dan tak kekal Konsisten dgn impian dan target awak
.
Berbalik pada titik permulaan bagaimana saat kita dicipta kan sebagai seorang hamba Allah dan apa tujuan penciptaan kita? Menjadi hamba Allah yang beriman dan beramal soleh. Menjadi khalifah di muka bumi dan menjadi makhluk yang sentiasa mensyukuri nikmat Allah dan menjadi hamba yang taat dengan segala perintah dan menjauhi larangan Nya. Alhamdulillah syukur bila kita lahir dengan sempurna nya anggota tubuh kita di saat ade yang tidak sempurna, alhamdulillah syukur dgn kehidupan kita di saat ade yang sengsara. Alhamdulillah syukur dengan segala nikmat yang Allah kurniakan buat kita tanpa meminta balasan. Ya Allah hinanya kita ni yang selalu melakukan dosa. Maka sebelum menutup mata mohon la keampunan pada Allah di setiap detik kehidupan kita, ada tingkah laku kita yang menambah perisai pada rezeki
.
Kami doakan anda dan seluruh umat islam ini dikurniakan nikmat terindah dalam kehidupan, diangkat darjat seperti para sahabat dan anbiya', dikurniakan rezepi melimpah dan berkah dan dikurniakan kesihatan ysng terbaik. Amiin
.
Lots of love ❤️
Coach Zue Azelan

HIDUP INI PERLU ADA TITIK PERMULAAN
.
Macam nak turunkan berat badan, perlu ade starting point nye. Kenapa aku nk bermula sekarang? Kenapa sekarang? Cari big why kenapa perlu mula sekarang. Kalau takde.. Di bimbang awak akan rasa masih dalam comfort zone Dan tak kekal Konsisten dgn impian dan target awak
.
Berbalik pada titik permulaan bagaimana saat kita dicipta kan sebagai seorang hamba Allah dan apa tujuan penciptaan kita? Menjadi hamba Allah yang beriman dan beramal soleh. Menjadi khalifah di muka bumi dan menjadi makhluk yang sentiasa mensyukuri nikmat Allah dan menjadi hamba yang taat dengan segala perintah dan menjauhi larangan Nya. Alhamdulillah syukur bila kita lahir dengan sempurna nya anggota tubuh kita di saat ade yang tidak sempurna, alhamdulillah syukur dgn kehidupan kita di saat ade yang sengsara. Alhamdulillah syukur dengan segala nikmat yang Allah kurniakan buat kita tanpa meminta balasan. Ya Allah hinanya kita ni yang selalu melakukan dosa. Maka sebelum menutup mata mohon la keampunan pada Allah di setiap detik kehidupan kita, ada tingkah laku kita yang menambah perisai pada rezeki
.
Kami doakan anda dan seluruh umat islam ini dikurniakan nikmat terindah dalam kehidupan, diangkat darjat seperti para sahabat dan anbiya', dikurniakan rezepi melimpah dan berkah dan dikurniakan kesihatan ysng terbaik. Amiin
.
Lots of love ❤️
Coach Zue Azelan
28 1 25 January, 2020

Part ending dia tu yang tak tahan tu dengan bos dia. Korang rasa last dia habis rosak semua tu happy ending ke sad ending 😂? Apa pon terbaikla
.
Kami ingin mengucapkan GONG XI FA CAI kepada semua masyarakat cina♥️
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309

Part ending dia tu yang tak tahan tu dengan bos dia. Korang rasa last dia habis rosak semua tu happy ending ke sad ending 😂? Apa pon terbaikla
.
Kami ingin mengucapkan GONG XI FA CAI kepada semua masyarakat cina♥️
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
172 2 25 January, 2020

Kenapa Perfect serum lebih dikenali sebagai HA serum ? sebab dalam perfect serum kandungan utama dia pun hyaluronic acid . Tahu tak apa tu hyaluronic acid?
Hyaluronic Acid. Ia sebenarnya a natural-occuring substances dalam badan kita. Pendek kata, badan kita turut menghasilkan Hyaluronic Acid setiap hari secara semulajadi. Hyaluronic acid sedia ada dalam mata, sendi dan connective tissue. Jadi sudah tentu badan kita sudah biasa dengan komposisi hyaluronic acid dan mampu meresapnya dengan cepat.

Disebabkan fungsi utamanya iaitu MENARIK moisture dan mampu retain atau memegang a high capacity of water, ia sering digunakan bukan sahaja dalam penjagaan kulit dan eye drop malah turut digunakan untuk merawat luka, ulcer, dan kulit terbakar.
Seiring dengan usia, kulit kita perlahan-lahan akan hilang upaya untuk mengekalkan kelembapan dan mudah kering. Kekeringan kulit adalah masalah serius untuk wajah anda. Kenapa ? Sebab ia akan menyebabkan lapisan atas kulit anda mudah pecah dan terluka, dengan lukaan yg tidak nampak di mata kasar tetapi inilah yang akan memberi peluang kepada bakteria untuk masuk, membiak dan terjadilah jerawat.
Kekeringan juga akan menyebabkan kulit anda akan melalui proses penuaan dengan lebih cepat. Bila kulit kering, sudah tentu lagi mudah berkedut. Macam kalau belon sudah tidak lagi penuh dengan udara, keanjalannya berkurang dan akan kelihatan kedutan bukan ? Sebab itulah adalah amat penting untuk kita menjaga kulit kita daripada kering. Ada immediate effects dan long-term effects ya.
Immediate seperti kulit lembut, anjal dan kurang garisan halus. Long-term pula seperti melambatkan penuaan kulit dan by time boleh terus menghilangkan garisan halus.
Tetapi keyword dia adalah konsisten use ya. Produk organik, anda harus bagi masa untuk dia menunjukkan kesan. Jangan dah 3 hari terus merungut. Tetapi percayalah, once anda dah dapat rasa efeknya, anda tentu akan terus dan terus mahukan produk organik.

#perfectserum #serum #perfectserumadvance #ddcushion #damansara #flawless #tipscantik #kotadamansara #klangvalley #bungkusit #neelofa

Kenapa Perfect serum lebih dikenali sebagai HA serum ? sebab dalam perfect serum kandungan utama dia pun hyaluronic acid . Tahu tak apa tu hyaluronic acid? 
Hyaluronic Acid. Ia sebenarnya a natural-occuring substances dalam badan kita. Pendek kata, badan kita turut menghasilkan Hyaluronic Acid setiap hari secara semulajadi. Hyaluronic acid sedia ada dalam mata, sendi dan connective tissue. Jadi sudah tentu badan kita sudah biasa dengan komposisi hyaluronic acid dan mampu meresapnya dengan cepat.

Disebabkan fungsi utamanya iaitu MENARIK moisture dan mampu retain atau memegang a high capacity of water, ia sering digunakan bukan sahaja dalam penjagaan kulit dan eye drop malah turut digunakan untuk merawat luka, ulcer, dan kulit terbakar. 
Seiring dengan usia, kulit kita perlahan-lahan akan hilang upaya untuk mengekalkan kelembapan dan mudah kering. Kekeringan kulit adalah masalah serius untuk wajah anda. Kenapa ? Sebab ia akan menyebabkan lapisan atas kulit anda mudah pecah dan terluka, dengan lukaan yg tidak nampak di mata kasar tetapi inilah yang akan memberi peluang kepada bakteria untuk masuk, membiak dan terjadilah jerawat. 
Kekeringan juga akan menyebabkan kulit anda akan melalui proses penuaan dengan lebih cepat. Bila kulit kering, sudah tentu lagi mudah berkedut. Macam kalau belon sudah tidak lagi penuh dengan udara, keanjalannya berkurang dan akan kelihatan kedutan bukan ? Sebab itulah adalah amat penting untuk kita menjaga kulit kita daripada kering. Ada immediate effects dan long-term effects ya. 
Immediate seperti kulit lembut, anjal dan kurang garisan halus. Long-term pula seperti melambatkan penuaan kulit dan by time boleh terus menghilangkan garisan halus. 
Tetapi keyword dia adalah konsisten use ya. Produk organik, anda harus bagi masa untuk dia menunjukkan kesan. Jangan dah 3 hari terus merungut. Tetapi percayalah, once anda dah dapat rasa efeknya, anda tentu akan terus  dan terus mahukan produk organik.

#perfectserum #serum #perfectserumadvance #ddcushion #damansara #flawless #tipscantik #kotadamansara #klangvalley #bungkusit #neelofa
1 0 25 January, 2020

CNY pun kami buka ‼️ jom singgah @kl.malaytown 🤗 .

Yang duk area KL tak sempat nk keluar rumah tu @bungkusit kan ada... boleh delivery 🚚 sampai depan pintu tau!!!! .

Y’alls can immediately call us for delivery .
.
📞 01111979688
💬 01111979688
.
🚚 Open Delivery 6pm ~ 12am
.
📌 Minimum 2 packs ( KL )
📌 Minimum 3 packs ( Other than kl)
.
.
.
#momsgrill #momsgrillhouse #westerngrill #konyet2sambalberdesing #klfoodies #foodies #mymakantv #bungkusit #kl #malaytown #uptown #kunyah2cafe #gombak #jalanjalan #makanmakan #halalfood #lunch #dinner #mesticuba #jalanjalancarimakan #good #westernfoodmurah #foodmalaysia #fooddeliveryservice #malaysia #malaysiafood #gombakfooddelivery

CNY pun kami buka ‼️ jom singgah @kl.malaytown 🤗 .

Yang duk area KL tak sempat nk keluar rumah tu @bungkusit kan ada... boleh delivery 🚚 sampai depan pintu tau!!!! .

Y’alls can  immediately call us for delivery .
.
📞 01111979688
💬 01111979688
.
🚚 Open Delivery 6pm ~ 12am
.
📌 Minimum 2 packs ( KL )
📌 Minimum 3 packs ( Other than kl)
.
.
.
#momsgrill #momsgrillhouse #westerngrill #konyet2sambalberdesing #klfoodies #foodies #mymakantv #bungkusit #kl #malaytown #uptown #kunyah2cafe #gombak #jalanjalan #makanmakan #halalfood #lunch #dinner #mesticuba #jalanjalancarimakan  #good #westernfoodmurah #foodmalaysia #fooddeliveryservice #malaysia #malaysiafood #gombakfooddelivery
12 0 25 January, 2020

KOMEN "NAK" SEKARANG! Kami mencari 10 orang lagi untuk kami guide anda #PROJEKKURUS2020
.
Apa yang awak dapat :
🎤Guide dari coach
🎤Meal plan best dan mudah. Makan nasi tau. Siap ade resepi sihat lg
🎤Food log journal disediakan
🎤Basic workout blh buat kat rumah je
🎤Online je 100% dengan wassap group
🎤Group support yang betul. Sentiasa motivate sama-sama
❤️Nutrition kit sediakan
❤️Potensi menang hadiah menarik! .
anda boleh pilih untuk tunggu sahaja atau buat keputusan SEKARANG!
.
DAFTAR SEGERA dengan klik link di bio ig @azelan_zuefit. Slot terhad! hubungi sekarang!

KOMEN "NAK"  SEKARANG! Kami mencari 10 orang lagi untuk kami guide anda #PROJEKKURUS2020
.
Apa yang awak dapat :
🎤Guide dari coach
🎤Meal plan best dan mudah. Makan nasi tau. Siap ade resepi sihat lg
🎤Food log journal disediakan
🎤Basic workout blh buat kat rumah  je
🎤Online je 100% dengan wassap group
🎤Group support yang betul. Sentiasa motivate sama-sama
❤️Nutrition kit sediakan
❤️Potensi menang hadiah menarik! .
anda boleh pilih untuk tunggu sahaja atau buat keputusan SEKARANG!
. 
DAFTAR SEGERA dengan klik link di bio ig @azelan_zuefit. Slot terhad! hubungi sekarang!
14 2 25 January, 2020

Alhamdulillah..restocked!

Sempena cuti panjang Tahun Baru Cina ni, jom serbu Halal Mart (s) terdekat sementara stock masih ada..dah abis nnti jgn nyesal sbb Aaisyah akan bercuti panjang lepas ni..jadi akan abiskan fresh stock yg baru topup je ye 😁

Jom dapatkan Keropok Lekor Asli Terengganu yg byk ikan, lembut di dalam rangup di luar + free sos pencicah yg lazat, geng dgn minuman panas atau sejuk seperti kopi, teh tarik, milo ais, fresh orange, air kelapa, boba drinks dll di Halal Mart sekitar anda - rujuk highlights di atas👆

Nak order online? Nak abg Riders terlajak laju hantar? Nak Poslaju? Sila DM / WhatsApp link di bio 🙏

#keropoklekorasliterengganu #keropoklekorvacuum #keropoklekoraaisyahchoice #keropoklekorfrozen #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekorterengganu #keropoklekorrangupdiluarlembutdidalam #kualalumpur #selangor #malaysia #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #pandafood #grabfoodmy #buymuslimfirst #halalmart #makanansejukbeku #kedaifrozen #sedap #makanansedap #viral #makananviral #bungkusit #barangbaikbarangkita

Alhamdulillah..restocked!

Sempena cuti panjang Tahun Baru Cina ni, jom serbu Halal Mart (s) terdekat sementara stock masih ada..dah abis nnti jgn nyesal sbb Aaisyah akan bercuti panjang lepas ni..jadi akan abiskan fresh stock yg baru topup je ye 😁

Jom dapatkan Keropok Lekor Asli Terengganu yg byk ikan, lembut di dalam rangup di luar + free sos pencicah yg lazat, geng dgn minuman panas atau sejuk seperti kopi, teh tarik, milo ais, fresh orange, air kelapa, boba drinks dll di Halal Mart sekitar anda - rujuk highlights di atas👆

Nak order online? Nak abg Riders terlajak laju hantar? Nak Poslaju? Sila DM / WhatsApp link di bio 🙏

#keropoklekorasliterengganu #keropoklekorvacuum #keropoklekoraaisyahchoice #keropoklekorfrozen #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekorterengganu #keropoklekorrangupdiluarlembutdidalam #kualalumpur #selangor #malaysia #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #pandafood #grabfoodmy #buymuslimfirst #halalmart #makanansejukbeku #kedaifrozen #sedap #makanansedap #viral #makananviral #bungkusit #barangbaikbarangkita
9 30 25 January, 2020

Selamat Tahun Baru Cina
And Gong Xi Fa Cai to all Malaysians!

May we share joy and prosperity together with everyone 🍊. #gongxifacai #bungkusit #chinesenewyear #festive #prosperity #malaysiaboleh

Selamat Tahun Baru Cina
And Gong Xi Fa Cai to all Malaysians!

May we share joy and prosperity together with everyone 🍊. #gongxifacai #bungkusit #chinesenewyear #festive #prosperity #malaysiaboleh
24 1 25 January, 2020

Mitos kalau kata genetik punca terbesar lemak berkumpul di peha
.
Tag kawan anda yg suka makan fast food
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam

Mitos kalau kata genetik punca terbesar lemak berkumpul di peha
.
Tag kawan anda yg suka makan fast food
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam
19 3 25 January, 2020

BUAT PELANGGAN KAMI YANG MENYAMBUTNYA,
KAMI MENGUCAPKAN....... SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA

KAMI TIDAK BEROPERASI.BERMULA:
24 - 27 / 1/ 2020

BEROPERASI SEMULA:
SELASA 28/1/2020

#apambaliknusantara
#grabfood
#bungkusit
#tahunbarucina

BUAT PELANGGAN KAMI YANG MENYAMBUTNYA,
 KAMI MENGUCAPKAN....... SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA

KAMI TIDAK BEROPERASI.BERMULA:
24 - 27 / 1/ 2020

BEROPERASI SEMULA:
SELASA 28/1/2020

#apambaliknusantara
#grabfood
#bungkusit
#tahunbarucina
3 0 25 January, 2020

PERSOALAN NI PERLUKAN JAWAPAN. Sape boleh bantu saya?
.
"tiap kali nak pakai baju mesti berfikir panjang bab nak cari seluar yang sesuai. Bila sarung ketat plak. Pinggang kecik peha selambak/besar😭😭😭"
.
Sape yang selalu ada masalah kt atas? . Saya dulu siap jahit pinggang sebab kena cari saiz besar
.
Share di komen please
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam

PERSOALAN NI PERLUKAN JAWAPAN. Sape boleh bantu saya?
.
"tiap kali nak pakai baju mesti berfikir panjang bab nak cari seluar yang sesuai. Bila sarung ketat plak. Pinggang kecik peha selambak/besar😭😭😭"
.
Sape yang selalu ada masalah kt atas? . Saya dulu siap jahit pinggang sebab kena cari saiz besar
. 
Share di komen please
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam
30 1 25 January, 2020

Via runner service #bungkusit.
Dgn kerjasama customer utk bg alamat agar kami blh pre inform charge delivery.

Via runner service #bungkusit. 
Dgn kerjasama customer utk bg alamat agar kami blh pre inform charge delivery.
5 0 25 January, 2020

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 25 January, 2020

Happy Chinese New Year to all Malaysians and all Bungkusit customers!

May this new year be a wonderful one for all 🎆

And remember, if you need to get anything collected or delivered to you, just Bungkusit!

#gongxifacai #bungkusit #chinesenewyear #festive #prosperity #malaysiaboleh

Happy Chinese New Year to all Malaysians and all Bungkusit customers!

May this new year be a wonderful one for all 🎆

And remember, if you need to get anything collected or delivered to you, just Bungkusit!

#gongxifacai #bungkusit #chinesenewyear #festive #prosperity #malaysiaboleh
24 0 25 January, 2020

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
3 0 24 January, 2020

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Marii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 24 January, 2020

Nak cari makan ke? Banyak kedai tutup hari ni? Takpe...jom ke #VioletCaffe ... Hari ini (25.JAN.2020)VIOLET CAFFE beroperasi dari jam 12. 30 tengahari hingga 11. 30 malam

Sesiapa teringin nak makan NASI AYAM PENYET.. BAWAL PENYET.. NASI BUJANG SPECIAL... JAGUNG MANIS.. dan pelbagai Masakan panas kami sediakan.

Jom pakat datang ramai2 serbu Caffe Violet.

No10 Jalan Aman Perdana 10E /KU 5
Taman Aman Perdana
Klang 41050
Selangor

Map:Violet caffe @ aman perdana

http://www.wasap.my/60189464813

#VioletCaffe #Breakfast #Lunch #dinner #AyamPenyet #PulutKuning #Lontong #MasakanPanas #BungkusIT #Jalan2CariMakan #katering

Nak cari makan ke? Banyak kedai tutup hari ni? Takpe...jom ke #VioletCaffe ... Hari ini (25.JAN.2020)VIOLET CAFFE  beroperasi dari jam 12. 30 tengahari hingga 11. 30 malam

Sesiapa teringin nak makan NASI AYAM PENYET.. BAWAL PENYET.. NASI BUJANG SPECIAL... JAGUNG MANIS.. dan pelbagai Masakan panas kami sediakan.

Jom pakat datang ramai2 serbu Caffe Violet.

No10 Jalan Aman Perdana 10E /KU 5
Taman Aman Perdana
Klang 41050
Selangor

Map:Violet caffe @ aman perdana

http://www.wasap.my/60189464813

#VioletCaffe #Breakfast #Lunch #dinner #AyamPenyet #PulutKuning #Lontong #MasakanPanas #BungkusIT #Jalan2CariMakan #katering
6 0 24 January, 2020

Assalamualaikum, happy holiday’s ‼️ esok dah start cuti jom pakat bawa family ke @kl.malaytown makan western food MOMS GRILL HOUSE ‼️kami buka seperti biasa dari jam 5pm - 1am .
.
.
Yang duk area KL tak sempat nk keluar rumah tu @bungkusit kan ada... boleh delivery 🚚 sampai depan pintu tau!!!! .

Y’alls can immediately call us for delivery .
.
📞 01111979688
💬 01111979688
.
🚚 Open Delivery 6pm ~ 12am
.
📌 Minimum 2 packs ( KL )
📌 Minimum 3 packs ( Other than kl)
.
.
.
#momsgrill #momsgrillhouse #westerngrill #klfoodies #mymakantv #foodies #konyet2sambalberdesing #bungkusit #kl #malaytown #uptown #kunyah2cafe #gombak #jalanjalan #makanmakan #halalfood #lunch #dinner #mesticuba #jalanjalancarimakan #good #westernfoodmurah #foodmalaysia #fooddeliveryservice #malaysia #malaysiafood #gombakfooddelivery #instafood #instagram

Assalamualaikum, happy holiday’s ‼️ esok dah start cuti  jom pakat bawa family ke @kl.malaytown makan western food MOMS GRILL HOUSE ‼️kami buka seperti biasa dari jam 5pm - 1am .
.
.
Yang duk area KL tak sempat nk keluar rumah tu @bungkusit kan ada... boleh delivery 🚚 sampai depan pintu tau!!!! .

Y’alls can  immediately call us for delivery .
.
📞 01111979688
💬 01111979688
.
🚚 Open Delivery 6pm ~ 12am
.
📌 Minimum 2 packs ( KL )
📌 Minimum 3 packs ( Other than kl)
.
.
.
#momsgrill #momsgrillhouse #westerngrill #klfoodies #mymakantv #foodies #konyet2sambalberdesing #bungkusit #kl #malaytown #uptown #kunyah2cafe #gombak #jalanjalan #makanmakan #halalfood #lunch #dinner #mesticuba #jalanjalancarimakan  #good #westernfoodmurah #foodmalaysia #fooddeliveryservice #malaysia #malaysiafood #gombakfooddelivery #instafood #instagram
11 0 24 January, 2020

【鼠年到祝福早,送你欢笑没烦恼】
.
新年到,提前把年货都买好,新年期间就吃到饱饱😆
.
出门祝福记得要送的好,红包🧧才会收到都叫好😎
.
大年初一,你会到处去拜年呢?🥳
.
还是在家陪家人过新年?👨‍👩‍👧‍👦
.
告诉我,你的初一怎样过呢?
.
大吉大利,好运🐁于你
.
财源滚滚数🐀不完
.
新年快乐!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到最新劲爆的货品或精彩内容? 记得按赞和订阅我们的面书和IG专页👇
FB: facebook.com/jomdurianmy
Instagram: instagram.com/jomdurian

#jomdurian #jomdurianmy #klangvalley #delivery #fruit #bungkusit #mrspeedy #maybankqrpay
#newyear #grateful #bestgift2020 #family #friends #whatareyouthankfulfor #fast #fresh #quality
#likeneverbefore #malaysiafood #newyearhamper #fruithamper #新年快乐 #恭喜发财 #红包拿来 #大年初一 #送货上门 #DeliveryService #Klang #selangor #KL

【鼠年到祝福早,送你欢笑没烦恼】
.
新年到,提前把年货都买好,新年期间就吃到饱饱😆
.
出门祝福记得要送的好,红包🧧才会收到都叫好😎
.
大年初一,你会到处去拜年呢?🥳
.
还是在家陪家人过新年?👨‍👩‍👧‍👦
.
告诉我,你的初一怎样过呢?
.
大吉大利,好运🐁于你
.
财源滚滚数🐀不完
.
新年快乐!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到最新劲爆的货品或精彩内容? 记得按赞和订阅我们的面书和IG专页👇
FB: facebook.com/jomdurianmy
Instagram: instagram.com/jomdurian

#jomdurian #jomdurianmy #klangvalley #delivery #fruit #bungkusit #mrspeedy #maybankqrpay
#newyear #grateful #bestgift2020 #family #friends #whatareyouthankfulfor #fast #fresh #quality
#likeneverbefore #malaysiafood #newyearhamper #fruithamper #新年快乐 #恭喜发财 #红包拿来 #大年初一 #送货上门 #DeliveryService #Klang #selangor #KL
2 0 24 January, 2020

【鼠年到祝福早,送你欢笑没烦恼】
.
新年到,提前把年货都买好,新年期间就吃到饱饱😆
.
出门祝福记得要送的好,红包🧧才会收到都叫好😎
.
大年初一,你会到处去拜年呢?🥳
.
还是在家陪家人过新年?👨‍👩‍👧‍👦
.
告诉我,你的初一怎样过呢?
.
大吉大利,好运🐁于你
.
财源滚滚数🐀不完
.
新年快乐!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到最新劲爆的货品或精彩内容? 记得按赞和订阅我们的面书和IG专页👇
FB: facebook.com/jomdurianmy
Instagram: instagram.com/jomdurian

#jomdurian #jomdurianmy #klangvalley #delivery #fruit #bungkusit #mrspeedy #maybankqrpay
#newyear #grateful #bestgift2020 #family #friends #whatareyouthankfulfor #fast #fresh #quality
#likeneverbefore #malaysiafood #newyearhamper #fruithamper #新年快乐 #恭喜发财 #红包拿来 #大年初一 #送货上门 #DeliveryService #Klang #selangor #KL

【鼠年到祝福早,送你欢笑没烦恼】
.
新年到,提前把年货都买好,新年期间就吃到饱饱😆
.
出门祝福记得要送的好,红包🧧才会收到都叫好😎
.
大年初一,你会到处去拜年呢?🥳
.
还是在家陪家人过新年?👨‍👩‍👧‍👦
.
告诉我,你的初一怎样过呢?
.
大吉大利,好运🐁于你
.
财源滚滚数🐀不完
.
新年快乐!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到最新劲爆的货品或精彩内容? 记得按赞和订阅我们的面书和IG专页👇
FB: facebook.com/jomdurianmy
Instagram: instagram.com/jomdurian

#jomdurian #jomdurianmy #klangvalley #delivery #fruit #bungkusit #mrspeedy #maybankqrpay
#newyear #grateful #bestgift2020 #family #friends #whatareyouthankfulfor #fast #fresh #quality
#likeneverbefore #malaysiafood #newyearhamper #fruithamper #新年快乐 #恭喜发财 #红包拿来 #大年初一 #送货上门 #DeliveryService #Klang #selangor #KL
3 0 24 January, 2020

【鼠年到祝福早,送你欢笑没烦恼】
.
新年到,提前把年货都买好,新年期间就吃到饱饱😆
.
出门祝福记得要送的好,红包🧧才会收到都叫好😎
.
大年初一,你会到处去拜年呢?🥳
.
还是在家陪家人过新年?👨‍👩‍👧‍👦
.
告诉我,你的初一怎样过呢?
.
大吉大利,好运🐁于你
.
财源滚滚数🐀不完
.
新年快乐!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到最新劲爆的货品或精彩内容? 记得按赞和订阅我们的面书和IG专页👇
FB: facebook.com/jomdurianmy
Instagram: instagram.com/jomdurian

#jomdurian #jomdurianmy #klangvalley #delivery #fruit #bungkusit #mrspeedy #maybankqrpay
#newyear #grateful #bestgift2020 #family #friends #whatareyouthankfulfor #fast #fresh #quality
#likeneverbefore #malaysiafood #newyearhamper #fruithamper #新年快乐 #恭喜发财 #红包拿来 #大年初一 #送货上门 #DeliveryService #Klang #selangor #KL

【鼠年到祝福早,送你欢笑没烦恼】
.
新年到,提前把年货都买好,新年期间就吃到饱饱😆
.
出门祝福记得要送的好,红包🧧才会收到都叫好😎
.
大年初一,你会到处去拜年呢?🥳
.
还是在家陪家人过新年?👨‍👩‍👧‍👦
.
告诉我,你的初一怎样过呢?
.
大吉大利,好运🐁于你
.
财源滚滚数🐀不完
.
新年快乐!
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到最新劲爆的货品或精彩内容? 记得按赞和订阅我们的面书和IG专页👇
FB: facebook.com/jomdurianmy
Instagram: instagram.com/jomdurian

#jomdurian #jomdurianmy #klangvalley #delivery #fruit #bungkusit #mrspeedy #maybankqrpay
#newyear #grateful #bestgift2020 #family #friends #whatareyouthankfulfor #fast #fresh #quality
#likeneverbefore #malaysiafood #newyearhamper #fruithamper #新年快乐 #恭喜发财 #红包拿来 #大年初一 #送货上门 #DeliveryService #Klang #selangor #KL
2 0 24 January, 2020

Gong Xi Fat Cai utk semua customers Aaisyah yg berbangsa Tionghoa 💥

Mlm ni diorg mkn besar..ada yg beli keropok lekor Aaisyah sebagai tambahan menu..xie xie 🙏

Jom dapatkan Keropok Lekor Asli Terengganu yg byk ikan, lembut di dalam rangup di luar + free sos pencicah yg lazat, geng dgn minuman panas atau sejuk seperti kopi, teh tarik, milo ais, fresh orange, air kelapa, boba drinks dll di Halal Mart sekitar anda - rujuk highlights di atas👆

Nak order online? Nak abg Riders terlajak laju hantar? Nak Poslaju? Sila DM / WhatsApp link di bio 🙏

#keropoklekorasliterengganu #keropoklekorvacuum #keropoklekoraaisyahchoice #keropoklekorfrozen #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekorterengganu #keropoklekorrangupdiluarlembutdidalam #kualalumpur #selangor #malaysia #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #pandafood #grabfoodmy #buymuslimfirst #halalmart #makanansejukbeku #kedaifrozen #sedap #makanansedap #viral #makananviral #bungkusit #barangbaikbarangkita

Gong Xi Fat Cai utk semua customers Aaisyah yg berbangsa Tionghoa 💥

Mlm ni diorg mkn besar..ada yg beli keropok lekor Aaisyah sebagai tambahan menu..xie xie 🙏

Jom dapatkan Keropok Lekor Asli Terengganu yg byk ikan, lembut di dalam rangup di luar + free sos pencicah yg lazat, geng dgn minuman panas atau sejuk seperti kopi, teh tarik, milo ais, fresh orange, air kelapa, boba drinks dll di Halal Mart sekitar anda - rujuk highlights di atas👆

Nak order online? Nak abg Riders terlajak laju hantar? Nak Poslaju? Sila DM / WhatsApp link di bio 🙏

#keropoklekorasliterengganu #keropoklekorvacuum #keropoklekoraaisyahchoice #keropoklekorfrozen #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekorterengganu #keropoklekorrangupdiluarlembutdidalam #kualalumpur #selangor #malaysia #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #pandafood #grabfoodmy #buymuslimfirst #halalmart #makanansejukbeku #kedaifrozen #sedap #makanansedap #viral #makananviral #bungkusit #barangbaikbarangkita
16 28 24 January, 2020

Nak self pick-up macam encik nie pun boleh juga 😊 Masa buat tempahan inform je kami nak self pick-up atau delivery ☺️

Nak self pick-up macam encik nie pun boleh juga 😊 Masa buat tempahan inform je kami nak self pick-up atau delivery ☺️
9 5 24 January, 2020

Happy Chinese New Year to all Malaysians and all Bungkusit customers! Let us celebrate prosperity together as a nation.

Be safe on all your travels this festive season!

And remember, if you need to get anything collected or delivered to you, just Bungkusit!

#gongxifacai #bungkusit #chinesenewyear #festive #prosperity #malaysiaboleh

Happy Chinese New Year to all Malaysians and all Bungkusit customers! Let us celebrate prosperity together as a nation.

Be safe on all your travels this festive season!

And remember, if you need to get anything collected or delivered to you, just Bungkusit!

#gongxifacai #bungkusit #chinesenewyear #festive #prosperity #malaysiaboleh
30 0 24 January, 2020

BUAT PELANGGAN KAMI YANG MENYAMBUTNYA,
KAMI MENGUCAPKAN....... SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA

KAMI TIDAK BEROPERASI.BERMULA:
24 - 27 / 1/ 2020

BEROPERASI SEMULA:
SELASA 28/1/2020

#apambaliknusantara
#grabfood
#bungkusit
#tahunbarucina

BUAT PELANGGAN KAMI YANG MENYAMBUTNYA,
 KAMI MENGUCAPKAN....... SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA

KAMI TIDAK BEROPERASI.BERMULA:
24 - 27 / 1/ 2020

BEROPERASI SEMULA:
SELASA 28/1/2020

#apambaliknusantara
#grabfood
#bungkusit
#tahunbarucina
2 1 24 January, 2020

Mariii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang)
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT

Mariii!! Cubalah!!
❤️ Nasi lemak daun pisang! RM1.00 dan RM1.50!!
(7:30 pagi - 11 pagi) ❤️ Cubalah menu yang kami sediakan di FOODPANDA, GRABFOOD dan BUNGKUSIT!!
(10:30 pagi - 4 petang) ❤️ Jangan lupa untuk datang dan Cuba pelbagai menu kami!!
( 7:30 pagi - 5 petang) 
#asampedasumbaiCUBALAH #ASAMPEDASUMBAI #DAGINGSALAI #KELISALAICILIPADI #KELISALAI #DAGINGSALAICILIPADI #WANGSAMELAWATI #GRABFOOD #FOODPANDA #BUNGKUSIT #ASAMPEDASPARI #ASAMPEDASTENGGIRI #ASAMPEDASDAGINGTETEL #ASAMPEDASKEMBUNG #ASAMPEDASJENAHAK #ASAMPEDASMAYONG #ASAMPEDASKEPALAJENAHAK  #NASILEMAKWANGSAMELAWATI #NASILEMAKDAUNPISANG #NASILEMAKBERLAUK #NASILEMAKRM1 #NASILEMAKSERINGGIT #LONTONG
#AYAMGORENGBEREMPAH #PARUSAMBAL #DAGINGKUNYIT
0 0 23 January, 2020

.
❣️❣️ BUNGKUS IT❣️❣️
.
ALHAMDULILLAH, Terima kasih adik @bungkusit atas service yg diberikan ☺ Item dah selamat sampai ke tangan customer 😊
.
😊 Butik Tateh Bukit Rahman Putra ada menyediakan perkhidmatan #BUNGKUSIT utk kemudahan semua (9.30pg-9.30mlm) 😃
.
#tatehmalaysia #tatehsgbuloh #tatehbrp #tatehbukitrahmanputra #tatehdihatiku #newlocation #BUNGKUSIT

.
❣️❣️ BUNGKUS IT❣️❣️
.
ALHAMDULILLAH, Terima kasih adik @bungkusit atas service yg diberikan ☺ Item dah selamat sampai ke tangan customer 😊
.
😊 Butik Tateh Bukit Rahman Putra ada menyediakan perkhidmatan #BUNGKUSIT utk kemudahan semua (9.30pg-9.30mlm) 😃
.
 #tatehmalaysia #tatehsgbuloh #tatehbrp #tatehbukitrahmanputra #tatehdihatiku #newlocation #BUNGKUSIT
2 0 23 January, 2020

No10 Jalan Aman Perdana 10E /KU 5
Taman Aman Perdana
Klang 41050
Selangor

Map:Violet caffe @ aman perdana

http://www.wasap.my/60189464813

SELAGI MAKANAN SAMPAI ADA

#VioletCaffe #Breakfast #Lunch #dinner #AyamPenyet #PulutKuning #Lontong #MasakanPanas #BungkusIT #Jalan2CariMakan #katering

No10 Jalan Aman Perdana 10E /KU 5
Taman Aman Perdana
Klang 41050
Selangor

Map:Violet caffe @ aman perdana

http://www.wasap.my/60189464813

SELAGI MAKANAN SAMPAI ADA

#VioletCaffe #Breakfast #Lunch #dinner #AyamPenyet #PulutKuning #Lontong #MasakanPanas #BungkusIT #Jalan2CariMakan #katering
11 0 23 January, 2020

Muhamid Bandung (Mee Bandung Muar Special) @meebandung_power juga ada menyediakan platform utk customer yg order Delivery Mee Bandung Muar Special ya 😍
.
.
1. @bungkusit : Cover 75km jarak dari kedai
2. @foodpandamy : Cover 7km jarak dari kedai
.
.
SELAMAT MENCUBA 😇
.
.
#meebandung #meebandungmuar #muar #meebandungmuo #muhamidbandung #delivery #fooddelivery #foodpanda #bungkusit #foodporn #meebandungdelivery

Muhamid Bandung (Mee Bandung Muar Special) @meebandung_power juga ada menyediakan platform utk customer yg order Delivery Mee Bandung Muar Special ya 😍
.
.
1. @bungkusit : Cover 75km jarak dari kedai 
2. @foodpandamy : Cover 7km jarak dari kedai
.
.
SELAMAT MENCUBA 😇
.
.
#meebandung #meebandungmuar #muar #meebandungmuo #muhamidbandung #delivery #fooddelivery #foodpanda #bungkusit #foodporn #meebandungdelivery
3 0 23 January, 2020

BUNGKUSIT‼
.
Korang malas nak drive? Jalan jem? Tak perlu risau dah. Korang bole install je apps @bungkusit ni. Pastu korang order la dari apps ni.
.
#bungkusitrider sentiasa bersedia nak hantar ke tempat korang. Yang bestnya diaorg bole hantar walau jarak agak jauh. .
Nak promo? Boleh. Masukkan kod HFZ & dapatkan promi 10% diskaun untuk order korang.
.
Onz tak onz? .
#bungkusitrider #bungkusitbandarutama #bungkusitkl #bungkusit #bandarutama #damansara #lokalfood #westernfood #jjcm #mymakantv #jjcmtv3 #selangor #makananthailand #masakanmelayu #makananviral #viralfood #makansedap #sedap

BUNGKUSIT‼
.
Korang malas nak drive? Jalan jem? Tak perlu risau dah. Korang bole install je apps @bungkusit ni. Pastu korang order la dari apps ni.
.
#bungkusitrider sentiasa bersedia nak hantar ke tempat korang. Yang bestnya diaorg bole hantar walau jarak agak jauh. .
Nak promo? Boleh. Masukkan kod HFZ & dapatkan promi 10% diskaun untuk order korang.
.
Onz tak onz? .
#bungkusitrider #bungkusitbandarutama #bungkusitkl #bungkusit #bandarutama #damansara #lokalfood #westernfood #jjcm  #mymakantv #jjcmtv3 #selangor #makananthailand #masakanmelayu #makananviral #viralfood #makansedap #sedap
3 0 23 January, 2020

More close up for upcoming batch - tight wrapper 😍⁣

Tau awak2 semua dah tak sabar nak dapat #riloyang masing2 kan 😌⁣

Siapa yang berminat untuk buat tempahan, 3rd batch order masih dibuka, jangan lupa click whatsapp link di bio tau ☺️

More close up for upcoming batch - tight wrapper 😍⁣
⁣
Tau awak2 semua dah tak sabar nak dapat #riloyang masing2 kan 😌⁣
⁣
Siapa yang berminat untuk buat tempahan, 3rd batch order masih dibuka, jangan lupa click whatsapp link di bio tau ☺️
9 1 23 January, 2020

Jom follow IG @fivstar.kitchen & FB Fivstar Kitchen
.
Alhamdulillah stok masuk lg. Yg nk dtg amik,yg nk kena htr,yg nk bakar kat gerai nti kte asing2kan. Sakan hjg mgu dia ye. Berminat nk order yg frozen blh wasap dlu. Nk makan yg panas2 jom ke gerai. Mcm2 ade
.
Mai singgah ke gerai 🎪 FIVSTAR KITCHEN - LAKSAM KLATE 🆚️ LAKSA KEDAH di 🔀 Jln Suadamai sebelah petronas btho2 & klinik kesihatan. 🗓 Isnin-sabtu. ⏰ 3ptg-7ptg
.
Klu x blh dtg order je melalui ✅ #foodpanda 🐼 ✅ #delivereat 🍪 ✅ #bungkusit 🛵
InsyaAllah smp dpn pintu 🏁
.
Nak tanye ape2 📱wasap kami di 📲 www.wasap.my/60193847708
📲 www.wssap.my/60193467708
.
Kami juga menerima #tempahan 📝 ut sebarang #majlis 🎂
#fivstarkitchen  #laksamklatevslaksakedah #laksamklate  #laksampelangi #laksakedah #laksautara #rojakbuahcampur #airbotolklate #airbotolcapayam #airbotol #airbotollejen #airsodaherbs #satekebab #satekebabakmal #satekebabakmalhq #satekebabsohow #bebolakebab #burgermini #burgerminiakmal #burgerminiwarnawarni #burgerminicomeylotey #ejendiperlukan #mencariejen1malaysia #teamsohow #teamfivstar

Jom follow IG @fivstar.kitchen & FB Fivstar Kitchen
.
Alhamdulillah stok masuk lg. Yg nk dtg amik,yg nk kena htr,yg nk bakar kat gerai nti kte asing2kan. Sakan hjg mgu dia ye. Berminat nk order yg frozen blh wasap dlu. Nk makan yg panas2 jom ke gerai. Mcm2 ade
.
Mai singgah ke gerai 🎪 FIVSTAR KITCHEN - LAKSAM KLATE 🆚️ LAKSA KEDAH di 🔀 Jln Suadamai sebelah petronas btho2 & klinik kesihatan. 🗓 Isnin-sabtu. ⏰ 3ptg-7ptg
.
Klu x blh dtg order je melalui ✅ #foodpanda 🐼 ✅ #delivereat 🍪 ✅ #bungkusit 🛵
InsyaAllah smp dpn pintu 🏁
.
Nak tanye ape2 📱wasap kami di 📲 www.wasap.my/60193847708
📲 www.wssap.my/60193467708
.
Kami juga menerima #tempahan 📝 ut sebarang #majlis 🎂 
#fivstarkitchen  #laksamklatevslaksakedah #laksamklate  #laksampelangi #laksakedah #laksautara #rojakbuahcampur #airbotolklate #airbotolcapayam #airbotol #airbotollejen #airsodaherbs #satekebab #satekebabakmal #satekebabakmalhq #satekebabsohow #bebolakebab  #burgermini #burgerminiakmal #burgerminiwarnawarni #burgerminicomeylotey #ejendiperlukan #mencariejen1malaysia #teamsohow #teamfivstar
7 0 23 January, 2020

Top #bungkusit posts

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
6,729 98 8 May, 2019

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,151 279 21 May, 2019

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,679 268 24 May, 2019

TARIK TARIK TARIK!! YANG CRAVING TU MAILAH 🤤
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

TARIK TARIK TARIK!! YANG CRAVING TU MAILAH 🤤
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
1,991 102 26 April, 2019

BOOKING SEKARANG!!!
.
JOM BOOKING FOR BERBUKA DI TANJAKCREW CAFE!! WALK IN PUN BOLEH!
.
Whatsapp 011-12270798
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #setapak #bungkusit #mhitv3

BOOKING SEKARANG!!!
.
JOM BOOKING FOR BERBUKA DI TANJAKCREW CAFE!! WALK IN PUN BOLEH!
.
Whatsapp 011-12270798
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #setapak #bungkusit #mhitv3
5,376 288 20 March, 2019