#burgerviral Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #burgerviral and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
11.2
Average comment
0.5
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

Check it out our menu

#burgerviral
#burgerstall 
#oblong
#burgerdaging
#burgerayam
0 0 48 minutes ago
@igoburger Profile picture

@igoburger

Igo burger dan KopiGo ... Hari ini buka ya . Ayo merapat...
.
Beef Burger 13.000
Hotdog 15.000
.
SEDIA KOPI @kopigo_id
Harga mulai dari 10.000
.
#kulinersolo #jajanansolo #infosolo #infokulinersolo #hitssolo #burgerviral #viral #soloraya #kotasolo #kulinerhits #igoburger #burgersolo #burgerbuahnaga #kopigo #kopisolo #kopimurah #kopiviralsolo

Igo burger dan KopiGo ... Hari ini buka ya . Ayo merapat...
.
Beef Burger 13.000
Hotdog 15.000
.
SEDIA KOPI @kopigo_id 
Harga mulai dari 10.000
.
#kulinersolo #jajanansolo #infosolo #infokulinersolo #hitssolo #burgerviral #viral #soloraya #kotasolo #kulinerhits #igoburger #burgersolo #burgerbuahnaga #kopigo #kopisolo #kopimurah #kopiviralsolo
3 0 1 hour ago
@hasahburger Profile picture

@hasahburger

Hasah Burger

Harini buka seperti biasa ye semua 🤗
.
Hujan hujan ni sedap dapat makan cheezy fries daripada kami 🤤😏
⏰ 6.30 pm - 1am .
Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya!
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang

Harini buka seperti biasa ye semua 🤗
. 
Hujan hujan ni sedap dapat makan cheezy fries daripada kami 🤤😏
⏰ 6.30 pm - 1am .
Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya! 
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang
2 0 1 hour ago
@hasahburger Profile picture

@hasahburger

Hasah Burger

Harini buka seperti biasa ye semua 🤗
.
Hujan hujan ni sedap dapat makan burger daripada kami 🤤😏
⏰ 6.30 pm - 1am .
Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya!
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang

Harini buka seperti biasa ye semua 🤗
. 
Hujan hujan ni sedap dapat makan burger daripada kami 🤤😏
⏰ 6.30 pm - 1am .
Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya! 
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang
2 0 1 hour ago
@allynahashim Profile picture

@allynahashim

Terbaekkkk #bettosburgers
Cheese die tarik menarik gitu...
#bettosburgers
#burgerviral

Terbaekkkk #bettosburgers 
Cheese die tarik menarik gitu...
#bettosburgers 
#burgerviral
4 0 2 hours ago
@piyansuper.__ Profile picture

@piyansuper.__

Denn Burger Kg Ulu

Burger viral DENNBURGER xmau mai try lagi ka?😋🤤 #burgerviral #DENNBURGER🍔🥙🌮
#padugiler🍔🥙🌮
Slide laa🤤😋

Burger viral DENNBURGER xmau mai try lagi ka?😋🤤 #burgerviral #DENNBURGER🍔🥙🌮
#padugiler🍔🥙🌮
Slide laa🤤😋
32 1 22 hours ago
@farid_zikril Profile picture

@farid_zikril

*_Burger 'CoD' Buat warga Sg. Siput!!_*

#MrBurnBurger
#ThisIsBurnTerritory

Ha.. Sape yg berhajat nak makan burger mlam ni?? Apa digusarkan lagi?? Stall Mr. Burn bkak delivery macam biasa lagi mlam ni.. 😋.. _Kalau berhajat tu boleh laa PM whatsapp :-_
*1. Farid Zikril 👉🏼 017-5405292*
*2. Pn. Norazam 👉🏼 019-5008296*

Takpun mari jee stall kami di Taman Kledang Fasa 1, Sg. Siput (U).. Tanya aje org kledang, deme tau ler.. Ekekkeke.._ 😂 *P/s : 😎 Order perlu 4 biji keatas (kecuali kwasan tertentu) 😎 Caj delivery ditentukan berdasarkan jarak perjalanan

#SekaliRasaNgigauWeyh #KakAzamCorner #TehAisCincauIbu #BurgerViral #Viral

*_Burger 'CoD' Buat warga Sg. Siput!!_*

#MrBurnBurger
#ThisIsBurnTerritory

Ha.. Sape yg berhajat nak makan burger mlam ni?? Apa digusarkan lagi?? Stall Mr. Burn bkak delivery macam biasa lagi mlam ni.. 😋.. _Kalau berhajat tu boleh laa PM whatsapp :-_
*1. Farid Zikril 👉🏼 017-5405292*
*2. Pn. Norazam 👉🏼 019-5008296*

Takpun mari jee stall kami di Taman Kledang Fasa 1, Sg. Siput (U).. Tanya aje org kledang, deme tau ler.. Ekekkeke.._ 😂 *P/s : 😎 Order perlu 4 biji keatas (kecuali kwasan tertentu) 😎 Caj delivery ditentukan berdasarkan jarak perjalanan

#SekaliRasaNgigauWeyh  #KakAzamCorner  #TehAisCincauIbu  #BurgerViral  #Viral
4 0 13 October, 2019
@medanseleradataranbktbaru Profile picture

@medanseleradataranbktbaru

Meh la datang sini #medanseleradataranbktbaru makan burger... boleh order kat stall roti john menuju kejayaan 😁. Pukul 5.00 dah on sampai pukul 11.30 mlm. Jangan lupa order teh tarik sekali 😉😉 #dewanrajahajifisabillilah #silversoundentertainment #dataranbukitbarumelaka #mibandungmericikhawau #burgerviral #burgermania #burgermalaysia #peminatburger #baksomelayu #soto #kedaitapau

Meh la datang sini #medanseleradataranbktbaru makan burger... boleh order kat stall roti john menuju kejayaan 😁. Pukul 5.00 dah on sampai pukul 11.30 mlm. Jangan lupa order teh tarik sekali 😉😉 #dewanrajahajifisabillilah #silversoundentertainment #dataranbukitbarumelaka #mibandungmericikhawau #burgerviral #burgermania #burgermalaysia #peminatburger #baksomelayu #soto #kedaitapau
4 0 13 October, 2019
@coachyean Profile picture

@coachyean

TIPS KHAS UTK AKAK² YG SUKA MWNGEMAS RUMAH!!! @coachyean
.
Sukar dan geram kan masa nak bersihkan kawasan tingkap dan pintu sliding ini 😅😅😅
.
Esok dgn tips ni boleh mengemas sambil bakar kalori tu dgn lebih senang. Agak² suami boleh tolong kot hehehe... 🤭🤭🤭 .
Follow @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@coachyean 📱+60162923911
.
@coachyean
#kemasrumah #cucitingkap
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd

TIPS KHAS UTK AKAK² YG SUKA MWNGEMAS RUMAH!!! @coachyean
.
Sukar dan geram kan masa nak bersihkan kawasan tingkap dan pintu sliding ini 😅😅😅
.
Esok dgn tips ni boleh mengemas sambil bakar kalori tu dgn lebih senang. Agak² suami boleh tolong kot hehehe... 🤭🤭🤭 .
Follow @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@coachyean 📱+60162923911
.
@coachyean
#kemasrumah #cucitingkap
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd
19 0 12 October, 2019
@hasahburger Profile picture

@hasahburger

Hasah Burger

Harini buka seperti biasa ye semua 🤗
.
Hujan hujan ni sedap dapat makan burger daripada kami 🤤😏
⏰ 6.30 pm - 1am .
Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya!
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang

Harini buka seperti biasa ye semua 🤗
. 
Hujan hujan ni sedap dapat makan burger daripada kami 🤤😏
⏰ 6.30 pm - 1am .
Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya! 
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang
0 0 12 October, 2019
@jacko_utm Profile picture

@jacko_utm

UTM Centre For Student Innovation & Technology Entrepreneurship - UTM XCITE

Bukan kaleng kaleng ni 😱😱😱
.
BUY 3 BURGER AT RM 5 📣📣📣
.
Grab now or cry later😌❗️❗️❗️
.
12 OCT 2019: 6PM - 8PM
.
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
. *Bertempat di S44 ,KTC ,UTM
.

Cepat cepat dapat kan BURGER PADU
.
https://hi.jomwasap.my/burgermurahutm
.
👉 011 6361 3697
.
.
.
#utm #utmviral #food #utmfood #utm #utmawesome #utmviral #utmskudai #utmsanjunganbangsa #foodporn #food #burger #burgersedapjb #burgerking #burgersedap #burgersedapjohor #burgerviral #delicious

Bukan kaleng kaleng ni 😱😱😱
.
BUY 3 BURGER AT RM 5 📣📣📣
.
Grab now or cry later😌❗️❗️❗️
.
12 OCT 2019: 6PM - 8PM
.
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
. *Bertempat di S44 ,KTC ,UTM
.

Cepat cepat dapat kan BURGER PADU
.
https://hi.jomwasap.my/burgermurahutm
.
👉 011 6361 3697
.
.
.
#utm#utmviral#food#utmfood #utm #utmawesome #utmviral #utmskudai #utmsanjunganbangsa #foodporn #food #burger #burgersedapjb #burgerking #burgersedap #burgersedapjohor #burgerviral #delicious
6 0 12 October, 2019
@coachyean Profile picture

@coachyean

5 SEBAB ANDA TAK BOLEH TINGGALKAN SARAPAN @coachyean
.
🔺Memberikan tenaga

Selepas tidur selama 6-8 jam, badan kita akan kehilangan banyak tenaga kerana sudah di guna utk memperbaiki badan kita. Tenaga tersebut hendaklah di bekalkan secepat mungkin supaya semua sel dalam badan dapat berfungsi dengan baik
.
🔺Nak turunkan berat badan

Pernah dengan tak orang kata bahawa jika nak kurus, jangan lupa sarapan? Fakta ini ada betul nya. Orang yang bersarapan akan lebih mudah untuk patuh kepada diet yang dilakukan berbanding orang yang tidak bersarapan
.
🔺Elak makan berlebihan

Anda mungkin menyangka tiada masalah untuk menahan makan sarapan dan terus makan di waktu tengah hari. Ini secara langsung akan menyebabkan kita makan terlalu banyak di waktu tengah hari dan menyukarkan proses berdiet
.
🔺 Lebih fokus

Apabila badan dah dapat tenaga yang diperlukan diwaktu pagi, kita akan dapat melaksanankan kerja-kerja yang diberikan dengan lebih tenang dan lebih fokus. Orang yang tidak bersarapan lebih sukar untuk fokus kerana perut yang kosong dan juga kekurangan tenaga. Ini adalah sangat penting terutamanya untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan bersekolah...ingat ya ibu²
.
🔺Lebih Jimat

Jika anda dah makan sarapan, pada waktu tengah hari anda tidak akan beli banyak sangat makanan atau jajan² oleh kerana anda sudah rasa lapar sangat
.
Jadi, sarapan memang penting untuk permulaan hari yang lebih baik untuk diri dan kesihatan anda. Tetapi jangan lupa untuk pilih sarapan yang seimbang ya 😍😍😍
.
@coachyean
.
#sarapan #sarapanpenting #sarapanseimbang #lovebreakfast #selamatpagi #burgermania #burgerviral #nakkurus #jomkurus #atkins #jomkurus1malaysia #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd

5 SEBAB ANDA TAK BOLEH TINGGALKAN SARAPAN @coachyean
.
🔺Memberikan tenaga

Selepas tidur selama 6-8 jam, badan kita akan kehilangan banyak tenaga kerana sudah di guna utk memperbaiki badan kita. Tenaga tersebut hendaklah di bekalkan secepat mungkin supaya semua sel dalam badan dapat berfungsi dengan baik
.
🔺Nak turunkan berat badan

Pernah dengan tak orang kata bahawa jika nak kurus, jangan lupa sarapan? Fakta ini ada betul nya. Orang yang bersarapan akan lebih mudah untuk patuh kepada diet yang dilakukan berbanding orang yang tidak bersarapan
.
🔺Elak makan berlebihan

Anda mungkin menyangka tiada masalah untuk menahan makan sarapan dan terus makan di waktu tengah hari. Ini secara langsung akan menyebabkan kita makan terlalu banyak di waktu tengah hari dan menyukarkan proses berdiet
.
🔺 Lebih fokus

Apabila badan dah dapat tenaga yang diperlukan diwaktu pagi, kita akan dapat melaksanankan kerja-kerja yang diberikan dengan lebih tenang dan lebih fokus. Orang yang tidak bersarapan lebih sukar untuk fokus kerana perut yang kosong dan juga kekurangan tenaga. Ini adalah sangat penting terutamanya untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan bersekolah...ingat ya ibu²
.
🔺Lebih Jimat

Jika anda dah makan sarapan, pada waktu tengah hari anda tidak akan beli banyak sangat makanan atau jajan² oleh kerana anda sudah rasa lapar sangat
.
Jadi, sarapan memang penting untuk permulaan hari yang lebih baik untuk diri dan kesihatan anda. Tetapi jangan lupa untuk pilih sarapan yang seimbang ya 😍😍😍
.
@coachyean
.
#sarapan #sarapanpenting #sarapanseimbang #lovebreakfast #selamatpagi #burgermania #burgerviral #nakkurus #jomkurus #atkins #jomkurus1malaysia #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd
5 0 12 October, 2019
@putra_ilfan96 Profile picture

@putra_ilfan96

Rantau Panjang

Tengah wat burger pon jadi kaku dey kereto idaman lalu gak.. #sakitperutwaksuko #burgerviral

Tengah wat burger pon jadi kaku dey kereto idaman lalu gak.. #sakitperutwaksuko #burgerviral
20 6 11 October, 2019
@coachyean Profile picture

@coachyean

NAK PERGI HOLIDAY!? @coachyean
.
Rupanya ni lah cara yang betul untuk mengemas beg bagasi kita. Patut la baju² semua terbalik masa kita sampai destinasi 🤭🤭🤭
.
Follow @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@coachyean 📱+60162923911
.
@coachyean
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd

NAK PERGI HOLIDAY!? @coachyean
.
Rupanya ni lah cara yang betul untuk mengemas beg bagasi kita. Patut la baju² semua terbalik masa kita sampai destinasi 🤭🤭🤭
.
Follow @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@coachyean 📱+60162923911
.
@coachyean
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd
20 0 11 October, 2019
@fazs_burger Profile picture

@fazs_burger

Baden Baden Bundle Port Dickson

Assalam..hari ini Faz's Burger buka seperti biasa jam 5.00ptg nnti dan ttup pkul 1.30am taww..jgn lupa singgah guys..
#fazsburger
#since2013
#pdarea
#batu4portdickson
#burgerjalanan
#burgerviral @ Beach Port Dickson.. @ Baden Baden Bundle Port Dickson @ Baden Baden Bundle Port Dickson @ Pantai Port Dickson

Assalam..hari ini Faz's Burger buka seperti biasa jam 5.00ptg nnti dan ttup pkul 1.30am taww..jgn lupa  singgah guys..
#fazsburger 
#since2013 
#pdarea 
#batu4portdickson 
#burgerjalanan 
#burgerviral @ Beach Port Dickson.. @ Baden Baden Bundle Port Dickson @ Baden Baden Bundle Port Dickson @ Pantai Port Dickson
4 0 11 October, 2019
@coachyean Profile picture

@coachyean

MAKANAN YG MEMPERCEPAT PROSES PENUAAN BADAN ANDA @coachyean
.
Kredit kpd @phetfit
.
Nak awet muda dan nampak kulit kita glowing, perlu elakkan makanan² tersebut dan membina tabiat minum lebih air kosong!
.
Follow @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@coachyean 📱+60162923911
.
@coachyean
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd

MAKANAN YG MEMPERCEPAT PROSES PENUAAN BADAN ANDA @coachyean
.
Kredit kpd @phetfit
.
Nak awet muda dan nampak kulit kita glowing, perlu elakkan makanan² tersebut dan membina tabiat minum lebih air kosong!
.
Follow @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@coachyean 📱+60162923911
.
@coachyean
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd
9 1 10 October, 2019
@farid_zikril Profile picture

@farid_zikril

*_Burger 'CoD' Buat warga Sg. Siput!!_*

#MrBurnBurger
#ThisIsBurnTerritory

Ha.. Sape yg berhajat nak makan burger mlam ni?? Apa digusarkan lagi?? Stall Mr. Burn bkak delivery macam biasa lagi mlam ni.. 😋.. _Kalau berhajat tu boleh laa PM whatsapp :-_
*1. Farid Zikril 👉🏼 017-5405292*
*2. Pn. Norazam 👉🏼 019-5008296*

Takpun mari jee stall kami di Taman Kledang Fasa 1, Sg. Siput (U).. Tanya aje org kledang, deme tau ler.. Ekekkeke.._ 😂 *P/s : 😎 Order perlu 4 biji keatas (kecuali kwasan tertentu) 😎 Caj delivery ditentukan berdasarkan jarak perjalanan

#SekaliRasaNgigauWeyh #KakAzamCorner #TehAisCincauIbu #BurgerViral #Viral

*_Burger 'CoD' Buat warga Sg. Siput!!_*

#MrBurnBurger
#ThisIsBurnTerritory

Ha.. Sape yg berhajat nak makan burger mlam ni?? Apa digusarkan lagi?? Stall Mr. Burn bkak delivery macam biasa lagi mlam ni.. 😋.. _Kalau berhajat tu boleh laa PM whatsapp :-_
*1. Farid Zikril 👉🏼 017-5405292*
*2. Pn. Norazam 👉🏼 019-5008296*

Takpun mari jee stall kami di Taman Kledang Fasa 1, Sg. Siput (U).. Tanya aje org kledang, deme tau ler.. Ekekkeke.._ 😂 *P/s : 😎 Order perlu 4 biji keatas (kecuali kwasan tertentu) 😎 Caj delivery ditentukan berdasarkan jarak perjalanan

#SekaliRasaNgigauWeyh  #KakAzamCorner  #TehAisCincauIbu  #BurgerViral  #Viral
7 0 10 October, 2019
@hasahburger Profile picture

@hasahburger

Hasah Burger

Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya!
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang

Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya! 
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang
2 0 10 October, 2019
@hasahburger Profile picture

@hasahburger

Hasah Burger

Cheezy fries 🍟🤤
🌬
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya!
WA 0189669781/ 0149938759/ 0176376084
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang

Cheezy fries 🍟🤤
🌬
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya! 
WA 0189669781/ 0149938759/ 0176376084
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang
2 0 10 October, 2019
@hasahburger Profile picture

@hasahburger

Hasah Burger

Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya!
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang

Terliur rasa kan ? 🤤
Sesiapa nak cuba boleh whatsapp kami ya! 
WA 0189669781/ 0149938759
.
Delivery available ✅
#burgerkl #burgerburn #burgercrispy #burgerabangviral #burgerviral #crispyburger #burgerayamcrispy #kualalumpur #keramat #setiawangsa #klcc #ampang
2 0 10 October, 2019
Hui ! Meleleh Bashah Bossku 🤤 Stay Tuned November Ini 💯 .
.
.
.
#burgermalaysia #burger #burgerviral #burgermania #foodmalaysia #foodviral #foodie #malaysiafood #makananviral #makananviralmalaysia #cheese
13 0 10 October, 2019
@tastyburgerpulausebang Profile picture

@tastyburgerpulausebang

Tasty Burger Pulau Sebang

PROMOTION 10.10 (one day only)

Bukan hanya McDonald's dan KFC shj yang buat promosi 10.10 , TASTY pun ada tau.. Sebelum SOLD OUT stock kami, apa tunggu lagi mari kita TERJAHHHH ... 😱😱 Siapa yang belum cuba CHICKEN CRISPY tu, Jemput2 singgah kita TORAY ok, Memang AWESOME 👍🏻😋 🍔ORDER Whatsapp*(SEBELUM 5:30pm):-
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka

PROMOTION 10.10 (one day only)

Bukan hanya McDonald's dan KFC shj yang buat promosi 10.10 , TASTY pun ada tau.. Sebelum SOLD OUT stock kami, apa tunggu lagi mari kita TERJAHHHH ... 😱😱 Siapa yang belum cuba CHICKEN CRISPY tu, Jemput2 singgah kita TORAY ok, Memang AWESOME 👍🏻😋 🍔ORDER Whatsapp*(SEBELUM 5:30pm):-
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka
18 0 10 October, 2019
@thestagebyrahmadmega Profile picture

@thestagebyrahmadmega

The STAGE By Rahmad Mega

tengok je tak leh, kena try gak. Tapi bila dah tau sedap dia macamana.. langsung lupa gaissss burger tu bukan milik dia 🤣
.
Tak caya g ke @thestagebyrahmadmega order kat gerai Lot 26 @sixtybites .
#membepasrah #thestagebyrahmadmega #agoodfoodplace #jalanklanglama #burgerviral #sixtybites

tengok je tak leh, kena try gak. Tapi bila dah tau sedap dia macamana.. langsung lupa gaissss burger tu bukan milik dia 🤣
.
Tak caya g ke @thestagebyrahmadmega order kat gerai Lot 26 @sixtybites .
#membepasrah #thestagebyrahmadmega #agoodfoodplace #jalanklanglama #burgerviral #sixtybites
32 0 9 October, 2019
@farid_zikril Profile picture

@farid_zikril

*_Burger 'CoD' Buat warga Sg. Siput!!_*

#MrBurnBurger
#ThisIsBurnTerritory

Ha.. Sape yg berhajat nak makan burger mlam ni?? Apa digusarkan lagi?? Stall Mr. Burn bkak delivery macam biasa lagi mlam ni.. 😋.. _Kalau berhajat tu boleh laa PM whatsapp :-_
*1. Farid Zikril 👉🏼 017-5405292*
*2. Pn. Norazam 👉🏼 019-5008296*

Takpun mari jee stall kami di Taman Kledang Fasa 1, Sg. Siput (U).. Tanya aje org kledang, deme tau ler.. Ekekkeke.._ 😂 *P/s : 😎 Order perlu 4 biji keatas (kecuali kwasan tertentu) 😎 Caj delivery ditentukan berdasarkan jarak perjalanan

#SekaliRasaNgigauWeyh #KakAzamCorner #TehAisCincauIbu #BurgerViral #Viral

*_Burger 'CoD' Buat warga Sg. Siput!!_*

#MrBurnBurger
#ThisIsBurnTerritory

Ha.. Sape yg berhajat nak makan burger mlam ni?? Apa digusarkan lagi?? Stall Mr. Burn bkak delivery macam biasa lagi mlam ni.. 😋.. _Kalau berhajat tu boleh laa PM whatsapp :-_
*1. Farid Zikril 👉🏼 017-5405292*
*2. Pn. Norazam 👉🏼 019-5008296*

Takpun mari jee stall kami di Taman Kledang Fasa 1, Sg. Siput (U).. Tanya aje org kledang, deme tau ler.. Ekekkeke.._ 😂 *P/s : 😎 Order perlu 4 biji keatas (kecuali kwasan tertentu) 😎 Caj delivery ditentukan berdasarkan jarak perjalanan

#SekaliRasaNgigauWeyh  #KakAzamCorner  #TehAisCincauIbu  #BurgerViral  #Viral
8 0 9 October, 2019
@seventythirty.my Profile picture

@seventythirty.my

[ WE'VE COME FOR YOU ALL ] .
.
Hi gang ada ni ha tengah memberries untuk new menu esok 😋
.
Hari ni Cik Salmah masih bercuti Doktor bagi MC suruh rehat, esok Insyaallah kita on dengan menu Burger Of The Month yang agak adventurous sikit 🤗
.
.
Jumpa esok gang 🙌
Home Of Good Burger
Petron SS17 Subang Jaya
Closed today open tomorrow
.
#seventythirmy #homeofgoodburger #smashburger #burgerviral #streetgourmetburger #gourmetburger #subangjaya #gangburger

[ WE'VE COME FOR YOU ALL ] .
.
Hi gang ada ni ha tengah memberries untuk new menu esok 😋
.
Hari ni Cik Salmah masih bercuti Doktor bagi MC suruh rehat, esok Insyaallah kita on dengan menu Burger Of The Month yang agak adventurous sikit 🤗
.
.
Jumpa esok gang 🙌
Home Of Good Burger
Petron SS17 Subang Jaya
Closed today open tomorrow
.
#seventythirmy #homeofgoodburger #smashburger #burgerviral #streetgourmetburger #gourmetburger #subangjaya #gangburger
20 1 9 October, 2019
@mahani_nasir Profile picture

@mahani_nasir

MAKAN APA UTK LUNCH HARI INI? @mahani_nasir
.
Siapa pernah makan ni utk lunch, makan malam atau snek? Sanggup ke anda makan mcm ini? Amat membimbangkan sbb tinggi kalori, tinggi lemak, tinggi garam dan tinggi yg lain! Kalau kena sebiji burger ni, agak berapa sel lemak akan biak dlm badan ya? 😱😱😱
.
Selalu ingat terlebih 7700 kcal dari apa badan kita perlu akan di simpan di badan kita sbg lemak!
.
Follow @mahani_nasir utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@mahani_nasir 📱+60122611257
.
@mahani_nasir
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd

MAKAN APA UTK LUNCH HARI INI? @mahani_nasir
.
Siapa pernah makan ni utk lunch, makan malam atau snek? Sanggup ke anda makan mcm ini? Amat membimbangkan sbb tinggi kalori, tinggi lemak, tinggi garam dan tinggi yg lain! Kalau kena sebiji burger ni, agak berapa sel lemak akan biak dlm badan ya? 😱😱😱
.
Selalu ingat terlebih 7700 kcal dari apa badan kita perlu akan di simpan di badan kita sbg lemak!
.
Follow @mahani_nasir utk tips kurus dan resipi berdiet
.
@mahani_nasir 📱+60122611257
.
@mahani_nasir
#burgermania #burgerviral
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #cepatkurus #obatkurus #jubahbesar #ootdfashion #ootdhijab #shawlhijab #shawlmalas
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar #tv3malaysia #arianiootd
5 0 9 October, 2019
@tastyburgerpulausebang Profile picture

@tastyburgerpulausebang

Tasty Burger Pulau Sebang

Siapa tahu Malam ni kat Tasty ada ape.?? HaA !! Malam ni Tasty ada keluar menu terbaru, bukan burger tapi POPIA CHEESE 86, bukan popia biasa2 gaiss.. Cuba sekali mesti Repeat lagi punya la.. Tak caye meh malam ni kito Torayyy ....😋 * Ragup KRUP KRAP, Isi yang PADAT, Rasa yang TERBAIK 👍🏻👍🏻 🍔ORDER Whatsapp*(SEBELUM 5:30pm):-
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka

Siapa tahu Malam ni kat Tasty ada ape.?? HaA !! Malam ni Tasty ada keluar menu terbaru, bukan burger tapi POPIA CHEESE 86, bukan popia biasa2 gaiss.. Cuba sekali mesti Repeat lagi punya la.. Tak caye meh malam ni kito Torayyy ....😋 * Ragup KRUP KRAP, Isi yang PADAT, Rasa yang TERBAIK 👍🏻👍🏻 🍔ORDER Whatsapp*(SEBELUM 5:30pm):-
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka
23 0 9 October, 2019
@anjungklasik.burger Profile picture

@anjungklasik.burger

Hi guys! Kepada Peminat Ak Burger
😁👍 TERIMA KASIH ADIK DARI DQ DTG KE PEKAN UNTUK MERASA AK CRISPY BURGER
SEMESTINYA BURGER YG PADU DARI
AK BURGER

BOLEH ORDER MELALUI CALL @ WHATAPP 😁😁 TAK TERINGIN KE NAK MAKAN
BURGER CRISPY AK BURGER 😀😀 JOM RAMAI2 KE AK BURGER,,
HARINI AK BURGER DIBUKA SPT BIASA

ANDA BILA LAGI NA MERASA KESEDAPAN BURGER & KELAINAN BURGER KAMI

LOKASI KAMI BERSEBELAHAN
PEJABAT PEKAN MARA KUALA KUBU BHARU

Jom dapatkan update terkini dari kami melalui instagram & facebook 🤗 up

follow ig kami:
@anjungklasik.burger
@anjungklasik.burger
@anjungklasik.burger

dan like page FB kami:
Anjung Klasik Burger
Anjung Klasik Burger
Anjung Klasik Burger

#kkb #akburgerkkb #burgercrispy #batangkali #huluselangor #btgkali #viralkkb #visithuluselangor #burgerviral “SEMESTINYA RASA YANG BUKAN BIASA2”

Hi guys! Kepada Peminat Ak Burger
😁👍 TERIMA KASIH ADIK DARI DQ DTG KE PEKAN UNTUK MERASA AK CRISPY BURGER 
SEMESTINYA BURGER YG PADU DARI 
AK BURGER

BOLEH ORDER MELALUI CALL @ WHATAPP 😁😁 TAK TERINGIN KE NAK MAKAN
 BURGER CRISPY AK BURGER 😀😀 JOM RAMAI2  KE AK BURGER,,
HARINI AK BURGER DIBUKA SPT BIASA

ANDA BILA LAGI NA MERASA KESEDAPAN BURGER & KELAINAN BURGER KAMI

LOKASI KAMI BERSEBELAHAN 
PEJABAT PEKAN MARA KUALA KUBU BHARU

Jom dapatkan update terkini dari kami melalui instagram & facebook 🤗 up

follow ig kami: 
@anjungklasik.burger
@anjungklasik.burger
@anjungklasik.burger

dan like page FB kami:
Anjung Klasik Burger
Anjung Klasik Burger
Anjung Klasik Burger

#kkb #akburgerkkb #burgercrispy #batangkali #huluselangor  #btgkali #viralkkb #visithuluselangor #burgerviral “SEMESTINYA RASA YANG BUKAN BIASA2”
5 0 8 October, 2019
@hankhai Profile picture

@hankhai

TERBONGKAR RAHSIA laris sangat burger comel keluaran * #jamaiahfoodandbakery*
‼️ Semua Jenis Frozen (Sejuk beku)‼️ * #PATTY MINI BURGER TIMMIE*
*Tahan 1Tahun dalam peti beku (freezer)*
✔Super Sedap
✔️Patty burger AYAM
✔️1 pek 20keping burger 1 perisa
✔Terdapat 3 perisa yang berlainan
🔸Lada Hitam
🔸Pedas
🔸Original ✔Saiz Konsisten
✔Burger sebenar (pure lean meat)
✔Lebih lembut dan tidak keras
✔️Tak perlu defrost. Terus grill atas pan atau oven
✔Tanpa MSG
✔TanpaPengawet
✔Tanpa pewarna
✔Di jamin halal 100% .
.

www.wasap.my/60172532704/timmieminiburger
.

#bmf #timmieminiburger #miniburger #burgerviral #miniburgerviral #popiasata #satapedaspedasmanis #satekebab #agent #agentimmieminiburger #petalingjaya #shahalamfood #frozenfood #azammanshop

TERBONGKAR RAHSIA laris sangat burger comel keluaran *#jamaiahfoodandbakery*
‼️ Semua Jenis Frozen (Sejuk beku)‼️ *#PATTY MINI BURGER TIMMIE*
*Tahan 1Tahun dalam peti beku (freezer)*
✔Super Sedap
✔️Patty burger AYAM
✔️1 pek 20keping burger 1 perisa
✔Terdapat 3 perisa yang berlainan
🔸Lada Hitam
🔸Pedas
🔸Original ✔Saiz Konsisten
✔Burger sebenar (pure lean meat)
✔Lebih lembut dan tidak keras
✔️Tak perlu defrost. Terus grill atas pan atau oven
✔Tanpa MSG
✔TanpaPengawet
✔Tanpa pewarna
✔Di jamin halal 100% .
.

www.wasap.my/60172532704/timmieminiburger
.

#bmf #timmieminiburger #miniburger #burgerviral #miniburgerviral #popiasata #satapedaspedasmanis #satekebab #agent #agentimmieminiburger #petalingjaya #shahalamfood #frozenfood #azammanshop
8 6 8 October, 2019

Top #burgerviral posts

@theabeyyburgers Profile picture

@theabeyyburgers

Siapa peminat setia burger tepi jalan yang hipstur ni sila coment dibawah 👏🏻 set HOT combo ni makin digilai ramai only RM12 for ayam crispy set & RM13 For daging chezzy set so jom tunggu apa lagi jom serbu @theabeyyburgers malam ni ❗️❗️❗️ .
.
Kita buka dari 7pm sampai burger habis lah lahni tiap malam habis nak senang cepat boleh oder dulu whatssap sahaja number dibio 😊😊.
.
.
#burgerviral #burgertepijalan #burgerhipster #foodie #foodiekl #barangbaik #burgersedap #jjcm #uitm #ysuku #viral

Siapa peminat setia burger tepi jalan yang hipstur ni sila coment dibawah 👏🏻 set HOT combo ni makin digilai ramai only RM12 for ayam crispy set & RM13 For  daging chezzy set so jom tunggu apa lagi jom serbu @theabeyyburgers malam ni ❗️❗️❗️ .
.
Kita buka dari 7pm sampai burger habis lah lahni tiap malam habis nak senang cepat boleh oder dulu whatssap sahaja number dibio 😊😊.
.
.
#burgerviral #burgertepijalan #burgerhipster #foodie #foodiekl #barangbaik #burgersedap #jjcm #uitm #ysuku #viral
44 7 26 September, 2019
@shahnizamrodzi Profile picture

@shahnizamrodzi

Empayar Burger Baling

Ni ka hat Viral tuh?? Jemput makan🥺Sementara tunggu 🇲🇾Malaysia vs Australia🇦🇮 #viral #burgerviral

Ni ka hat Viral tuh?? Jemput makan🥺Sementara tunggu 🇲🇾Malaysia vs Australia🇦🇮 #viral #burgerviral
551 0 19 August, 2019
@burgergau_mastanah Profile picture

@burgergau_mastanah

Selamat Hari Raya AidilAdha..
Hati² memandu semua..
.
Yang balik Melaka tu,
.
Jom malam raya makan Burgergau,kasi Burgergau rumah nenek atok..🙋 Ada FRIEZORELLA + CRISPY CHICKEN BURGER + FLOODFRIEZ ..
.
JOM SINGGAH..
11/8 & 12/8 kami TIDAK Beroperasi.. #burgergau #salamaidiladha #selamathariraya #burgergaupadubeb
#balikkampung #teamrayamelaka #melakau #burger #foodporn #burgerviral #teamrayakl #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaperak #teamrayaganu #teamrayapenang #teamrayaselangor

Selamat Hari Raya AidilAdha..
Hati² memandu semua..
.
Yang balik Melaka tu,
.
Jom malam raya makan Burgergau,kasi Burgergau rumah nenek atok..🙋 Ada FRIEZORELLA + CRISPY CHICKEN BURGER + FLOODFRIEZ ..
.
JOM SINGGAH..
11/8 & 12/8 kami TIDAK Beroperasi.. #burgergau  #salamaidiladha  #selamathariraya  #burgergaupadubeb 
#balikkampung  #teamrayamelaka #melakau #burger #foodporn #burgerviral  #teamrayakl #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaperak #teamrayaganu #teamrayapenang #teamrayaselangor
70 2 10 August, 2019
@tastyburgerpulausebang Profile picture

@tastyburgerpulausebang

Tasty Burger Pulau Sebang

KORANG DAH CUBA RASA BELUM ni...??? 😱

Kalau belum malam ni la masanye, Korang WAJIB DATANG dan CUBA RASA kenikmatan CRISPY BURGER daripada Tasty ni.
Keenakannya Hanya di TASTY BURGER 😋

FOR ORDER Call/Whatasapp :-📞📲
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #melaka #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka

KORANG DAH CUBA RASA BELUM ni...??? 😱

Kalau belum malam ni la masanye, Korang WAJIB DATANG dan CUBA RASA kenikmatan CRISPY BURGER daripada Tasty ni. 
Keenakannya Hanya di TASTY BURGER 😋

FOR ORDER Call/Whatasapp :-📞📲
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #melaka #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka
29 4 31 July, 2019
@thetokyoburger.co Profile picture

@thetokyoburger.co

Alhamdulillah Terima Kasih atas feedback-feedback anda semua. Hope you enjoy The Tokyo Burger! .
Kepada yang datang tapi tak cukup meja, kami mohon maaf ya. ごめん.Insyallah kami akan tambah lagi meja nanti & improve lagi The Tokyo Burger servis!
.
Irrasshaimase~ Welcome to The Tokyo Burger
.
🍔TTB Melaka- Arked MARA Masjid Tanah Selasa-Ahad 5pm-11pm wasap.my/60134127125
🍔TTB Foodtruck - TTDI, Cyberjaya, Bangi wasap.my/60193638387
🍔TTB Johor Bahru- Taman Mount Austin Open daily 12pm-11pm wasap.my/60134127125 .
Jom support lokal! Lokal Burger! Support industri burger Malaysia! hehe
.
#thetokyoburger #TTBFeedback #Thetokyoburgerfeedback #melakadaily #masjidtanahdaily #foodporn #BurgerJB #burgermelaka #jjcmJB #jjcmmelaka
#burgerviral #makananviral

Alhamdulillah Terima Kasih atas feedback-feedback anda semua. Hope you enjoy The Tokyo Burger! .
Kepada yang datang tapi tak cukup meja, kami mohon maaf ya. ごめん.Insyallah kami akan tambah lagi meja nanti & improve lagi The Tokyo Burger servis!
.
Irrasshaimase~ Welcome to The Tokyo Burger
.
🍔TTB Melaka- Arked MARA Masjid Tanah Selasa-Ahad 5pm-11pm wasap.my/60134127125
🍔TTB Foodtruck - TTDI, Cyberjaya, Bangi wasap.my/60193638387
🍔TTB Johor Bahru- Taman Mount Austin Open daily 12pm-11pm wasap.my/60134127125 .
Jom support lokal! Lokal Burger! Support industri burger Malaysia! hehe
.
#thetokyoburger #TTBFeedback #Thetokyoburgerfeedback #melakadaily #masjidtanahdaily #foodporn #BurgerJB #burgermelaka #jjcmJB #jjcmmelaka 
#burgerviral #makananviral
33 1 11 September, 2019
@western.488.spot Profile picture

@western.488.spot

Alor Gajah, Melaka.

Burj Khalifah not only available in Dubai but we have in Alor Gajah as well as the most special menu. Please follow our profile account to see more special menu for my @western.488.spot
#burgerbaik #burgerbakar #bugercheese #bugercheeseleleh
#burgerviral #burgerviralmelaka #anakmelaka #alorgajah #burgeralorgajah #burgermelaka

Burj Khalifah not only available in Dubai but we have in Alor Gajah as well as the most special menu. Please follow our profile account to see more special menu for my @western.488.spot 
#burgerbaik #burgerbakar #bugercheese #bugercheeseleleh
#burgerviral #burgerviralmelaka #anakmelaka #alorgajah #burgeralorgajah #burgermelaka
60 2 31 July, 2019
@aamriofficial Profile picture

@aamriofficial

Mana org² melaka tu..or sesiapa je kalau dtg melaka wajib dtg kt kedai burger @danial_dadiliaband ni..harga berpatutan..sedap pulak tu💕wajib cuba guys😍😍serius xtipu😘🍔
@dadiliabandofficial
#dadiliaband #burger #burgerking #burgers #mstaronline #mstar #burgerviral #melaka #melakau #kaupilihdia

Mana org² melaka tu..or sesiapa je kalau dtg melaka wajib dtg kt kedai burger @danial_dadiliaband ni..harga berpatutan..sedap pulak tu💕wajib cuba guys😍😍serius xtipu😘🍔
@dadiliabandofficial
#dadiliaband #burger #burgerking #burgers #mstaronline #mstar #burgerviral #melaka #melakau #kaupilihdia
794 36 15 May, 2019
@tastyburgerpulausebang Profile picture

@tastyburgerpulausebang

Tasty Burger Pulau Sebang

McDonald's kat TAMPIN guys !! 😱

Ehh bukan la ni kan TASTY BURGER, Tapi dah macam McDonald's la, Sebab apa.??? Tasty sekarang dah ada set (A LA CARTE / SET MEAL).. So korang TAK CUKUP makan burger sahaja.??? Kan BEST kalau ada SET MEAL ni, Ada KENTANG dan ada AIR baru la TERSANDAR .....!! 😆 ----------------------------------------------- 🍔ORDER Call/Whatasapp :-📞📲
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #melaka #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka

McDonald's kat TAMPIN guys !! 😱

Ehh bukan la ni kan TASTY BURGER, Tapi dah macam McDonald's la, Sebab apa.??? Tasty sekarang dah ada set (A LA CARTE / SET MEAL).. So korang TAK CUKUP makan burger sahaja.??? Kan BEST kalau ada SET MEAL ni, Ada KENTANG dan ada AIR baru la TERSANDAR .....!! 😆 ----------------------------------------------- 🍔ORDER Call/Whatasapp :-📞📲
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #melaka #gemencheh #gemas #seremban #rembau #viral #burger
#burgerviral #kiniviral
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #review #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #motifviral #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka
31 7 6 August, 2019
@blueeyejane Profile picture

@blueeyejane

Street Grill (Burger Bakar Penang)

Malam ni kita jelajah Street Grill Burger Bakar Penang... Ya allah... Cheese dia, x payah cerita tengok video kita ok, kita buat 2 post. Daging lembu dia grilled to perfection, juicy sangat bila gigit, aduhai all the juice keluar mix with the sauce & cheese bakar... Wow! Foodgasm!!! Memang splemdid burger dia level pakar gourmet Restaurant mahal tapi harga Foodtruck. In short, you have to come to Penang just for this! If you are a foodie, Penang is food heaven and Street Grill is burger heaven! Our order is triple beef cheese burger... Mai Penang!! #burgerbakar #streetfood #streetgrillpenang #burgerviralpenang #burgerviral #foodporn #burger #malaysia #malaysianburger #malaysianfoodie #burger #burgersedap

Malam ni kita jelajah Street Grill Burger Bakar Penang... Ya allah... Cheese dia, x payah cerita tengok video kita  ok, kita buat 2 post. Daging lembu dia grilled to perfection, juicy sangat bila gigit, aduhai all the juice keluar mix with the sauce & cheese bakar... Wow! Foodgasm!!! Memang splemdid burger dia level pakar gourmet Restaurant mahal tapi harga Foodtruck. In short, you have to come to Penang just for this! If you are a foodie, Penang is food heaven and Street Grill is burger heaven! Our order is triple beef cheese burger... Mai Penang!! #burgerbakar #streetfood #streetgrillpenang #burgerviralpenang #burgerviral #foodporn #burger #malaysia #malaysianburger #malaysianfoodie #burger #burgersedap
224 5 31 January, 2019