#calitcalitcantik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #calitcalitcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
16 minutes
Average like
2.9
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@officialzarrasinarputeri Profile picture

@officialzarrasinarputeri

✌🏼PROMO SEPTEMBER IS ON✌🏼
✌🏼PROMO SEPTEMBER IS ON✌🏼
✌🏼PROMO SEPTEMBER IS ON✌🏼
.
Bulan Sept ni lah yang paling happening.. apa taknya sebab bulan ni lah yang paling banyak cuti..
.
Walaupun macam-macam cuti peristiwa namun produk kami tetap ada SALE POTONGAN HARGA GILA-GILA tanpa perlu tunggu hari istimewa sebab ahli VIP kami tetap istimewa sampai bila-bila bagi kami.. 😘
.
Jom kita usha apa yang best minggu ini 😍
.
💁🏻‍♀️SKINCARE💁🏻‍♀️ SET A 👉🏼 RM74 (NP: RM106)
1⃣ Cleanser MagicRED
2⃣ Serum Be Youthful
✳ JIMAT RM32💰
.
SET B 👉🏼 RM48 (NP: RM68)
1⃣ Day Cream
2⃣ Night Cream
3⃣ 3Peket Masker Kolagen
✳️ JIMAT RM20 💸 📬 FREE Postage utk pembelian RM100 ke atas (Sem Msia shj)
.
🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃
.
💄KOSMETIK HLB💄

SET C 👉🏼 RM58 (NP: RM85)
1⃣ HLB Glow Mist
2️⃣ HLB Mascara
3️⃣ HLB Eyeliner
👉🏼 JIMAT RM27
.
SET D 👉🏼 RM35 (NP: RM50)
1⃣ 2 Units HLB Lipmatte (Saffron-Lily-Hibiscus-Cinnamon-Tamarind)
👉🏼 JIMAT RM15 🤗 📬 Postage Excluded
.
Berlangsung hanya SEMINGGU jer my beautiful senorita...🥰
.
PM SIS REENA CECEPAT TAU🙋🏻‍♀
.
www.wasap.my/60193447788/PromoVIP
.
#CalitCalitCantik
#ZarraSinarPuteri
#HunnyLushBeauty

✌🏼PROMO SEPTEMBER IS ON✌🏼
✌🏼PROMO SEPTEMBER IS ON✌🏼
✌🏼PROMO SEPTEMBER IS ON✌🏼
.
Bulan Sept ni lah yang paling happening.. apa taknya sebab bulan ni lah yang paling banyak cuti..
.
Walaupun macam-macam cuti peristiwa namun produk kami tetap ada SALE POTONGAN HARGA GILA-GILA tanpa perlu tunggu hari istimewa sebab ahli VIP kami tetap istimewa sampai bila-bila bagi kami.. 😘
.
Jom kita usha apa yang best minggu ini 😍
.
💁🏻‍♀️SKINCARE💁🏻‍♀️ SET A 👉🏼 RM74 (NP: RM106)
1⃣ Cleanser MagicRED
2⃣ Serum Be Youthful
✳ JIMAT RM32💰
.
SET B 👉🏼 RM48 (NP: RM68)
1⃣ Day Cream
2⃣ Night Cream
3⃣ 3Peket Masker Kolagen
✳️ JIMAT RM20 💸 📬 FREE Postage utk pembelian RM100 ke atas (Sem Msia shj)
.
🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃
.
💄KOSMETIK HLB💄

SET C 👉🏼 RM58 (NP: RM85)
1⃣ HLB Glow Mist
2️⃣ HLB Mascara
3️⃣ HLB Eyeliner
👉🏼 JIMAT RM27
.
SET D 👉🏼 RM35 (NP: RM50)
1⃣  2 Units HLB Lipmatte (Saffron-Lily-Hibiscus-Cinnamon-Tamarind)
👉🏼 JIMAT RM15 🤗 📬 Postage Excluded
.
Berlangsung hanya SEMINGGU jer my beautiful senorita...🥰
.
PM SIS REENA CECEPAT TAU🙋🏻‍♀
.
www.wasap.my/60193447788/PromoVIP
.
#CalitCalitCantik
#ZarraSinarPuteri
#HunnyLushBeauty
0 0 5 minutes ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘
.
.
WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtapenang #wdtakedah #wdtakepalabatas #wdtaterbaik #adleesyabeauty #awetmuda #politeknikseberangperai #uitmpp

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN  KECANTIKAN DI LUARAN😘
.
.
WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtapenang #wdtakedah #wdtakepalabatas #wdtaterbaik #adleesyabeauty #awetmuda #politeknikseberangperai #uitmpp
0 0 7 minutes ago
@nazlina_hai Profile picture

@nazlina_hai

JERAWAT PULIH
.
Seriusss Cantik! Adik ni memang ada masalah jerawat sebelum calit krim cinonit ni lagi.
Tapi lepas pakai korang boleh lah tengok sendiri hasil nya.
.
Walaupun mengalami healing crisis tapi adik ni tetap SABAR & KONSISTEN. Yang pasti orang yang bersabar je akan senyum maniss akhir nya. SABAR ITU INDAH 😄
.
Selepas beberapa bulan terkena percikan rerama magika, ghaib semua masalah jerawat yang mencanak2 naik tu, makin berseri makin howtzz 🤩
.
Kulit jadi semakin cantik dan glowing masalah jerawat tiada lagi! Best kan bila konsisten calit calit
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik

JERAWAT PULIH
.
Seriusss Cantik! Adik ni memang ada masalah jerawat sebelum calit krim cinonit ni lagi.
Tapi lepas pakai korang boleh lah tengok sendiri hasil nya.
.
Walaupun mengalami healing crisis tapi adik ni tetap SABAR & KONSISTEN. Yang pasti orang yang bersabar je akan senyum maniss akhir nya. SABAR ITU INDAH 😄
.
Selepas beberapa bulan terkena percikan rerama magika, ghaib semua masalah jerawat yang mencanak2 naik tu, makin berseri makin howtzz 🤩
.
Kulit jadi semakin cantik dan glowing masalah jerawat tiada lagi! Best kan bila konsisten calit calit
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik
1 0 58 minutes ago
@womendesiree_wdta Profile picture

@womendesiree_wdta

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘
.
.
WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtapenang #wdtakedah #wdtakepalabatas #wdtaterbaik #adleesyabeauty #awetmuda #politeknikseberangperai #uitmpp

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN  KECANTIKAN DI LUARAN😘
.
.
WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtapenang #wdtakedah #wdtakepalabatas #wdtaterbaik #adleesyabeauty #awetmuda #politeknikseberangperai #uitmpp
2 0 1 hour ago
@mieya.mia Profile picture

@mieya.mia

Ok malam ni lanje testi dari nurse pulak. Nursepun percaya dengan #WD tau. Uolls jangan ragu ragu na.

Mesti la percaya sebab WD ni ada kelulusan KKM tau. Memacam lagi kakak nurse ni dapat manfaat lepas guna WD.

Jom kita cikidout ⤵⤵⤵ www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#TeamIzah
#KrimBioNanoTeknologi
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia

Ok malam ni lanje testi dari nurse pulak. Nursepun percaya dengan #WD tau. Uolls jangan ragu ragu na.

Mesti la percaya sebab WD ni ada kelulusan KKM tau. Memacam lagi kakak nurse ni dapat manfaat lepas guna WD.

Jom kita cikidout ⤵⤵⤵ www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik 
#TeamIzah
#KrimBioNanoTeknologi
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan 
#FreePostageSeluruhMalaysia
1 0 2 hours ago
@miss_wdta Profile picture

@miss_wdta

JERAWAT SEMAKIN KURANG.
========================== Selepas penggunaan 2 botol WD... Akhirnya, masalah jerawat yg agak teruk sudah semakin pulih.

Semakin hari ia semakin berkurangan.

Jerawat besar² mula mengecut, yg sebelum ni bernanah pun sudah hilang, kesan²/parut² juga makin pudar.

Sangat happy dgn hasil yg diperolehi... Syukur dpat kenal dgn WD, masalah yg membelenggu diri selama ini sudah dpat diatasi. ☺

#wd #calitcalitcantik #adleesyabeauty --------------------------------------- Berminat utk info lanjut, jom inbox kami sekarang.🐝 📣📣 PROMOSI JIMAT RM20 MASIH BERLANGSUNG!! 💃 🔴Terhad‼

FAST RESPONSE:
👇 👇 👇 👇 👇
📲012- 571 5656
Whatsapp
👥Dealer dialu²kan.

JERAWAT SEMAKIN KURANG.
========================== Selepas penggunaan 2 botol WD... Akhirnya, masalah jerawat yg agak teruk sudah semakin pulih.

Semakin hari ia semakin berkurangan.

Jerawat besar² mula mengecut, yg sebelum ni bernanah pun sudah hilang, kesan²/parut² juga makin pudar.

Sangat happy dgn hasil yg diperolehi... Syukur dpat kenal dgn WD, masalah yg membelenggu diri selama ini sudah dpat diatasi. ☺

#wd #calitcalitcantik #adleesyabeauty --------------------------------------- Berminat utk info lanjut, jom inbox kami sekarang.🐝 📣📣 PROMOSI JIMAT RM20 MASIH BERLANGSUNG!! 💃 🔴Terhad‼

FAST RESPONSE:
👇 👇 👇 👇 👇
📲012- 571 5656
Whatsapp
👥Dealer dialu²kan.
2 0 2 hours ago
@shoppingkitani Profile picture

@shoppingkitani

Post by: @nazlina_hai
・・・
🌷WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE🌷
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei
#cantikluardalam #calitcalitcantik
#dealeradleesyabeautybrunei

Post by: @nazlina_hai
・・・
🌷WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE🌷
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei
#cantikluardalam #calitcalitcantik
#dealeradleesyabeautybrunei
0 0 2 hours ago
@shoppingkitani Profile picture

@shoppingkitani

Post by: @nazlina_hai
・・・
Sejuk mata memandang gambar testimoni ni. Salah seorang agent #WD yang cantik molek orang nyerr .
Guna WD ramai tegur nampak lain laa... Apa RAHSIA ekk
.
Kak Rina guna WD calit kat 3 nadi jerrr ok. Mudah kan. Bila dah guna ramai pulak nak juga, terus sign up agent. Bijak ke bijak hehe
.
Pada yang nak Naz bantu #cantik dan #Awetmuda macam kak rina nie. Ajom Lekas whatsapp, sementara stock masih ada.
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik

Post by: @nazlina_hai
・・・
Sejuk mata memandang gambar testimoni ni. Salah seorang agent #WD yang cantik molek orang nyerr .
Guna WD ramai tegur nampak lain laa... Apa RAHSIA ekk
.
Kak Rina guna WD calit kat 3 nadi jerrr ok. Mudah kan. Bila dah guna ramai pulak nak juga, terus sign up agent. Bijak ke bijak hehe
.
Pada yang nak Naz bantu #cantik dan #Awetmuda macam kak rina nie. Ajom Lekas whatsapp, sementara stock masih ada.
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik
0 0 2 hours ago
@wdtaseri_sitiawan Profile picture

@wdtaseri_sitiawan

SUMPAH TAK NAK CURANG😂
.
.
Haaa nampak tak penangan calitan wd ni. Sampaikan kastemer kata tak nak curang, taknak berubah hati tu ke lain. Ecewahh. .
.
Yerlahh kalo dulu dah pakai memacam camtu jugak. Macam macam krim di tepeknya. Tapi masih nampak kusam, kulit cam kasar, dan nampak wajah lesu walaupun dah bermekap bagai.
.
.
Sekarang ni, bila bermekap nampak lebih cantik dari biasa. Kulit makin cerah, makin berseri, makin lembab dan BONUS BILA CALIT WDTA NI, KULIT MAKIN ANJAL TEGANG AWET MUDA.
.
.
Sebab bahan bahan dalam wd tu telah menguatkan kembali jaringan sel sel kolagen di dalam badan kita. Aktifkan kembali sel2 kolagen yang tidur selama ni. Hmm, patutlah tegang dan anjalkan? .
.
Korang, AIR MASAK 3 LITER ATAU LEBIH PUN KENA KONSISTEN MINUM TAU. Kata nak cantikkan?

Berminat wasap ke 📲0198540130
.
.
.
#wdtaserilover #calitcalitcantik
#wdtaperak #wdtamanjung #wdtasitiawan #wdtalekir #wdtalumut
#wdtajeragat #wdtakusam #wdtajerawat #wdtaporipori
#wdtaawetmuda #wdtaparutjerawat
#wdtasunburn
#womendesireetripleadvance
#freepostage
#freecod
######

SUMPAH TAK NAK CURANG😂
.
.
Haaa nampak tak penangan calitan wd ni. Sampaikan kastemer kata tak nak curang, taknak berubah hati tu ke lain. Ecewahh. .
.
Yerlahh kalo dulu dah pakai memacam camtu jugak. Macam macam krim di tepeknya. Tapi masih nampak kusam, kulit cam kasar, dan nampak wajah lesu walaupun dah bermekap bagai.
.
.
Sekarang ni, bila bermekap nampak lebih cantik dari biasa. Kulit makin cerah, makin berseri, makin lembab dan BONUS BILA CALIT WDTA NI, KULIT MAKIN ANJAL TEGANG AWET MUDA.
.
.
Sebab bahan bahan dalam wd tu telah menguatkan kembali jaringan sel sel kolagen di dalam badan kita. Aktifkan kembali sel2 kolagen yang tidur selama ni. Hmm, patutlah tegang dan anjalkan? .
.
Korang, AIR MASAK 3 LITER ATAU LEBIH PUN KENA KONSISTEN MINUM TAU.  Kata nak cantikkan?

Berminat wasap ke 📲0198540130
.
.
.
#wdtaserilover#calitcalitcantik
#wdtaperak#wdtamanjung#wdtasitiawan#wdtalekir#wdtalumut
#wdtajeragat#wdtakusam #wdtajerawat#wdtaporipori
#wdtaawetmuda#wdtaparutjerawat
#wdtasunburn
#womendesireetripleadvance
#freepostage
#freecod
######
1 0 2 hours ago
@wd_johor Profile picture

@wd_johor

KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI.?
.
.
Apa kaitannya.?
.
.
❤ Krim ini adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi-nadi)
.
❤ Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda. Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat.
.
❤ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. .
.
❤ Kalau nak cuci saluran itu, WD adalah antara produk yang terbaik . InsyaALLAH. Confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat- sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. 😊
.
❤ Ok dah faham kenapa perlu buat sapuan di nadi? Jom cuba hari ini. Inbox saya sekarang. 💌
.
.
📲📲 011-37323791.
📲📲 011-37323791.
.
.
#womendesireessentialcream
#Calitcalitcantik
#sayapakaisayajual
#DealerAdleesyaBeauty #womendesireeessentialcream

KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI.?
.
.
Apa kaitannya.?
.
.
❤ Krim ini adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi-nadi)
.
❤ Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda. Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat.
.
❤ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. .
.
❤ Kalau nak cuci saluran itu, WD adalah antara produk yang terbaik . InsyaALLAH. Confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat- sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. 😊
.
❤ Ok dah faham kenapa perlu buat sapuan di nadi? Jom cuba hari ini. Inbox saya sekarang. 💌
.
.
📲📲 011-37323791.
📲📲 011-37323791.
.
.
#womendesireessentialcream 
#Calitcalitcantik
#sayapakaisayajual 
#DealerAdleesyaBeauty #womendesireeessentialcream
2 0 3 hours ago
@ling_adleesyabeauty Profile picture

@ling_adleesyabeauty

SET LENGKAP BUAT WANITA ♥
======================== ●WOMEN DESIREE Essential Cream ( #WD)● 📌Merupakan KRIM KECANTIKAN yg dicipta khas dan diformulasi menggunakan TEKNOLOGI NANO dimana penyerapannya 12x ganda lebih pantas untuk merawat masalah kulit agar sentiasa sihat. 📌Bahan kandungannya diciptakan khas untuk mencegah kerosakan pada kulit serta awet muda. 📌Ia boleh mencegah TONA KULIT TIDAK SEKATA, KESAN PARUT, BLACKHEAD, KULIT BERMINYAK, KULIT KASAR/KUSAM, JERAGAT dan KEDUT yg berpunca dari pengurangan sel kolagen dalam badan. ●WOMEN DESIREE V Hygiene ( #VH)● 📎Pencuci Peribadi yang dicipta khas untuk menjaga bahagian intim (Miss V) kaum WANITA. 📎Gabungan 3 bahan hebat yang terkandung dalam produk ini memberi kesan yang optima dalam penjagaan kesihatan 'mahkota/aset' setiap wanita. 📎Sesuai digunakan oleh semua wanita dan semua peringkat umur, seawal usia remaja. =================
#LULUS_KKM & #HALAL
(💯% Selamat Digunakan)
================= HARGA PRODUK:

#WD ➡ RM100sm/ss
(PROMOSI RM80sm/ss)
●Krim Berevolusi Bio-Teknologi Nano.

#VH ➡ RM50sm/ss
●Pembersih Bahagian Intim Wanita. ✔Free Gift.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide. ==============
🎊PROMOSI KOMBO🎊
============== 👇 Set Kombo 👇
GELORA ASMARA

1unit WD + 1unit VH
➡ RM130.00 sm/ss ✔Jimat RM20.
✔Free Gifts.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide.

Untuk Info/Order, Whatsapp: ⤵️
www.wasap.my/60199099090/KomboWD+VH

#WD #WomenDesireeEssentialCream
#CalitCalitCantik #BukanSekadarLuaran
#VH #WomenDesireeVHygiene
#RahsiaIntimWanita #CuciCuciMantap
#Set_Kombo_Gelora_Asmara #WD+VH
#SetLengkapBuatWanita #WomenDesiree #BukanSekadarLuaran #ProductWithLove #LING_AdleesyaBeauty #Original100%👍🏻

SET LENGKAP BUAT WANITA ♥
======================== ●WOMEN DESIREE Essential Cream (#WD)● 📌Merupakan KRIM KECANTIKAN yg dicipta khas dan diformulasi menggunakan TEKNOLOGI NANO dimana penyerapannya 12x ganda lebih pantas untuk merawat masalah kulit agar sentiasa sihat. 📌Bahan kandungannya diciptakan khas untuk mencegah kerosakan pada kulit serta awet muda. 📌Ia boleh mencegah TONA KULIT TIDAK SEKATA, KESAN PARUT, BLACKHEAD, KULIT BERMINYAK, KULIT KASAR/KUSAM, JERAGAT dan KEDUT yg berpunca dari pengurangan sel kolagen dalam badan. ●WOMEN DESIREE V Hygiene (#VH)● 📎Pencuci Peribadi yang dicipta khas untuk menjaga bahagian intim (Miss V) kaum WANITA. 📎Gabungan 3 bahan hebat yang terkandung dalam produk ini memberi kesan yang optima dalam penjagaan kesihatan 'mahkota/aset' setiap wanita. 📎Sesuai digunakan oleh semua wanita dan semua peringkat umur, seawal usia remaja. =================
#LULUS_KKM & #HALAL
(💯% Selamat Digunakan)
================= HARGA PRODUK:

#WD ➡ RM100sm/ss
(PROMOSI RM80sm/ss)
●Krim Berevolusi Bio-Teknologi Nano.

#VH ➡ RM50sm/ss
●Pembersih Bahagian Intim Wanita. ✔Free Gift.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide. ==============
🎊PROMOSI KOMBO🎊
============== 👇 Set Kombo 👇
GELORA ASMARA

1unit WD + 1unit VH
➡ RM130.00 sm/ss ✔Jimat RM20.
✔Free Gifts.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide.

Untuk Info/Order, Whatsapp: ⤵️
www.wasap.my/60199099090/KomboWD+VH

#WD #WomenDesireeEssentialCream
#CalitCalitCantik #BukanSekadarLuaran
#VH #WomenDesireeVHygiene
#RahsiaIntimWanita #CuciCuciMantap
#Set_Kombo_Gelora_Asmara #WD+VH
#SetLengkapBuatWanita #WomenDesiree #BukanSekadarLuaran #ProductWithLove #LING_AdleesyaBeauty #Original100%👍🏻
2 0 3 hours ago
@wd_gombak_kl Profile picture

@wd_gombak_kl

APA YANG WOW SANGAT TENTANG WDTA
.
4 perkara yang korang terpaksa terima nak atau pun tak nak bila konsisten calit calit krim magik wdta 😁
.
1. WDTA MENCERAHKAN
.
📌 Cerah kan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
2. WDTA akan MENEGANGKAN
.
📌 Tegang kan seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
3. WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah AWET MUDA
.
📌 Tupp tupp hilang kedut kedut tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
4. WDTA ni MENGANJALKAN
📌Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam dibotox pulak 😆
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
.
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti
#Pueraria_mirifica, #akar_tree_peony, #Niacinamide, #Gluthathione dan #Arbutin.

Ada banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita luaran dan dalaman, malahan badan kita pon makin sihat dan cergas hari demi hari. .
Syok sangatt kann. Kuncinya konsisten.
Jom korang grab set kombo dengan harga Jimat sekarang 😍.
Beli 1 btl Jimat RM20.
Beli 2 btl Jimat RM40.
Beli 3btl Jimat RM60.
.
nak risik risik jomm ketuk tingkap wasap Mak Bee sekarang 📲wasap.my/601115743091)nak_wdta
.
#wdgombakkl
#krimmagik
#krimawetmuda
#calitcalitcantik
#calitcalitcantik1body
#DealerAdleesyaBeauty
#codgombakwangsamajusetapak
#postagefreemalaysia

APA YANG WOW SANGAT TENTANG WDTA
.
4 perkara yang korang terpaksa terima nak atau pun tak nak bila konsisten calit calit krim magik wdta 😁
.
1. WDTA MENCERAHKAN
.
📌 Cerah kan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
2. WDTA akan MENEGANGKAN
.
📌 Tegang kan seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
3. WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah AWET MUDA
.
📌 Tupp tupp hilang kedut kedut tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
4. WDTA ni MENGANJALKAN
📌Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam dibotox pulak 😆
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
.
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti
 #Pueraria_mirifica, #akar_tree_peony, #Niacinamide, #Gluthathione dan #Arbutin.

Ada banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita luaran dan dalaman, malahan badan kita pon makin sihat dan cergas hari demi hari. .
Syok sangatt kann. Kuncinya konsisten.
Jom korang grab set kombo dengan harga Jimat sekarang 😍.
Beli 1 btl Jimat RM20.
Beli 2 btl Jimat RM40.
Beli 3btl Jimat  RM60.
.
nak risik risik jomm ketuk tingkap wasap Mak Bee sekarang 📲wasap.my/601115743091)nak_wdta
.
#wdgombakkl
#krimmagik 
#krimawetmuda 
#calitcalitcantik 
#calitcalitcantik1body 
#DealerAdleesyaBeauty 
#codgombakwangsamajusetapak 
#postagefreemalaysia
1 0 3 hours ago
@wd.selangor Profile picture

@wd.selangor

Adik adik yang tengah ade masalah
JERAWAT
KULIT KUSAM
sebab perubahan hormon nak membesar tu haa Salma suggest sangat pakai wD.

Sebab dalam wD ade #Pueraria_Mirifica yang BAGUS untuk stabilkan hormon.

Pastukan #Akar_Tree_Peony tolong kuarkan toksin dalam badan tu and lancarkan saluran darah adik adik.

Bile darah lancar ke satu badan, kite takdela cepat stress. Bile tak stress mood kite lebih CERIA.

Betulkan?
Jadi takdela alien alien muncul kat wajah tu 😬

Bestkan?! #DealerAdleesyaBeauty
#Nak_Cantik_Cari_CikSalma
#CikSalmaWD #KrimAwetMuda #Cerah_Berserii #KrimViral #KrimKalisUsia #kedutHilang #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathalus #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah
#hormontakstabil

Adik adik yang tengah ade masalah
JERAWAT
KULIT KUSAM
sebab perubahan hormon nak membesar tu haa Salma suggest sangat pakai wD.

Sebab dalam wD ade #Pueraria_Mirifica yang BAGUS untuk stabilkan hormon.

Pastukan #Akar_Tree_Peony tolong kuarkan toksin dalam badan tu and lancarkan saluran darah adik adik.

Bile darah lancar ke satu badan, kite takdela cepat stress. Bile tak stress mood kite lebih CERIA.

Betulkan?
Jadi takdela alien alien muncul kat wajah tu 😬

Bestkan?! #DealerAdleesyaBeauty
#Nak_Cantik_Cari_CikSalma
#CikSalmaWD #KrimAwetMuda #Cerah_Berserii #KrimViral #KrimKalisUsia #kedutHilang #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathalus #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah
#hormontakstabil
2 0 3 hours ago
@norfarhanasalleh86 Profile picture

@norfarhanasalleh86

TOKSIN juga punca jerawat beranak pinak kat muka korang tuuu taww jangan tak tau🤭. .

Antara kandungan WD yang membantu merawat masalah jerawat :
. 🔹 Estrak Tree Peony yang membantu buang Toksin yang tidak diperlukan di dalam badan.
. 🔹 Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis yang Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.

Dengan WD ni, hanya perlu calit di nadi dan merawat terus dari dalaman kita. Bila dalaman dah clear dari toksin, luaran pun akan memberi kesan yang positif.
.

Untuk kesan yang lebih cepat, pengambilan air yang secukupnya juga amat penting.
.

#awetmuda  #tapah  #bidor  #sungkai #slimriver #tanjungmalim #perak  #senangnakcantik  #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #senang #krimajaib #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #sayajualonline #sayajual #gengcikgu #gengmisi #hargapromosi #cikgu

TOKSIN juga punca jerawat beranak pinak kat muka korang tuuu taww jangan tak tau🤭. .

Antara kandungan WD yang membantu merawat masalah jerawat :
. 🔹 Estrak Tree Peony yang membantu buang Toksin yang tidak diperlukan di dalam badan.
. 🔹 Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis yang Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.

Dengan WD ni, hanya perlu calit di nadi dan merawat terus dari dalaman kita. Bila dalaman dah clear dari toksin, luaran pun akan memberi kesan yang positif.
.

Untuk kesan yang lebih cepat, pengambilan air yang secukupnya juga amat penting.
.

#awetmuda  #tapah  #bidor #sungkai #slimriver #tanjungmalim #perak #senangnakcantik  #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #senang #krimajaib #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #sayajualonline #sayajual #gengcikgu #gengmisi #hargapromosi #cikgu
5 0 3 hours ago
@mieya.mia Profile picture

@mieya.mia

Dua-dua make up.

Tutup jerawat dengan foundation or krim siang pun tetap nampak jerawat berpesta riang ria. Tu sebelum jumpa #WD.

Sekarang bukan setakat jerawat lesap dan hilang dari radar malah parut pun turut sama takde. Bahkan kulit makin tegang, flawless dan glowing.

Kulit makin bercahaya bagai cahaya lampu spotlight, kulit licin bagai telur telah kupas-kupas.

Semua ini dikerjakan oleh bahan PEURARIA MIRIFICA yang merawat masalah jerawat, meremajakan kulit, menegangkan dan menganjalkan.

Selain tu kulit kelihatan makin CERAH sebab dalam WD ada bahan GLUTATHIONE iaitu master antioksida dan ARBUTIN untuk mencerahkan kulit. Bukan muka je tapi satu body tone by tone.

Malah banyak manfaat lain yang dapat dikerjakan bahan-bahan hebat yang lain dalam WD dengan fungsi masing-masing.

www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#TeamIzah
#rahsiamudajelita
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia

Dua-dua make up.

Tutup jerawat dengan foundation or krim siang pun tetap nampak jerawat berpesta riang ria. Tu sebelum jumpa #WD.

Sekarang bukan setakat jerawat lesap dan hilang dari radar malah parut pun turut sama takde. Bahkan kulit makin tegang, flawless dan glowing.

Kulit makin bercahaya bagai cahaya lampu spotlight, kulit licin bagai telur telah kupas-kupas.

Semua ini dikerjakan oleh bahan PEURARIA MIRIFICA yang merawat masalah jerawat, meremajakan kulit, menegangkan dan menganjalkan.

Selain tu kulit kelihatan makin CERAH sebab dalam WD ada bahan GLUTATHIONE iaitu master antioksida dan ARBUTIN untuk mencerahkan kulit. Bukan muka je tapi satu body tone by tone.

Malah banyak manfaat lain yang dapat dikerjakan bahan-bahan hebat yang lain dalam WD dengan fungsi masing-masing.

www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik 
#TeamIzah
#rahsiamudajelita 
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan 
#FreePostageSeluruhMalaysia
2 0 3 hours ago
@wdta_kotabharukelantan Profile picture

@wdta_kotabharukelantan

WOW APE YANG BEZA TU !! 🤔

Lepas guna wd jadi macam ni 😱😱😱 Jangan Biarkan Pengguna WD terus Cantik Sensorang!

Wd Best sebab calit calit Dah Cantik.calit calit mengecik tanpa sengaja uolls🤗

Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181

#wdec #womendesireeessentialcream #calitcalitcantik

WOW APE YANG BEZA TU !! 🤔

Lepas guna wd jadi macam ni 😱😱😱 Jangan Biarkan Pengguna WD terus Cantik  Sensorang!

Wd Best sebab calit calit Dah Cantik.calit calit mengecik tanpa sengaja uolls🤗

Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181

#wdec #womendesireeessentialcream  #calitcalitcantik
0 0 4 hours ago
@wdta_kotabharukelantan Profile picture

@wdta_kotabharukelantan

💋Satu Family Guna WD

Cream WD Memang SERBAGUNA!

Satu Keluarga Boleh Guna 😀😀😀😀 Bestnya... Jimat ,Selamat Dan Multifungsi
Jom Dapat kan WD

Satu WD Untuk Satu KELUARGA

Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181

#wdec #womendesireeessentialcream #calitcalitcantik

💋Satu Family Guna WD

Cream WD Memang SERBAGUNA!

Satu Keluarga Boleh Guna 😀😀😀😀 Bestnya... Jimat ,Selamat Dan Multifungsi 
Jom Dapat kan WD

Satu WD Untuk Satu KELUARGA

Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181
Whatsap : +60126590181

#wdec #womendesireeessentialcream  #calitcalitcantik
0 0 4 hours ago
@wdtasarawak_zie Profile picture

@wdtasarawak_zie

#Baru_Guna_Sebotol_Setengah

Biar betul ni.Baru pakai satu botol setengah, tapi dah nampak bezanya.

Anak tegur, kawan-kawan pun tegur, nape muka nampak lain. Nampak lain bukan tak cantik tau, tapi nampak #berseri.

Sebelum ni muka takde seri langsung, tak ubah cam makcik-makcik, pipi jatuh dan tembam, kulit punyelah kusam, nampak tua dari usia sebenar. ☹️ Hanya calit kat 3 point nadi je.Konsisten guna 2kali sehari.Uolls akan dapat hasil yang uolls inginkan

Jom wasap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter170919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced

#Baru_Guna_Sebotol_Setengah

Biar betul ni.Baru pakai satu botol setengah, tapi dah nampak  bezanya.

Anak tegur, kawan-kawan pun tegur, nape muka nampak lain. Nampak lain bukan tak cantik tau, tapi nampak #berseri.

Sebelum ni muka takde seri langsung, tak ubah cam makcik-makcik, pipi jatuh dan tembam, kulit punyelah kusam, nampak tua dari usia sebenar. ☹️ Hanya calit kat 3 point nadi je.Konsisten guna 2kali sehari.Uolls akan dapat hasil yang uolls inginkan

Jom wasap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter170919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
0 0 4 hours ago
@lilyjazmine.beauty Profile picture

@lilyjazmine.beauty

Ramai yang tanya BAGAIMANA WDTA BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?
.
Ok, uolls baca sampai habis ni tauu. .
.
Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).
.
MACAM MANA KRIM WDTA INI BERFUNGSI??
.
Krim WDTA adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).
.
Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.
.
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).
.
Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.
.
Sebab tu ada pengguna WDTA dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WDTA ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.
.
Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor. .
.
Kasi WDTA merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WDTA ni bertindak balas? Keep Follow IG kita tau utk info dan tips WDTA .
Berminat nak cuba? Boleh order dengan kita direct, free postage. Just type DM je kat ruangan komen, kita akan layan nanti😘
.
#adleesya #adleesyabeauty #beauty #womendesire #wdec #wdta #cream #cantik #antiaging #antijerawat #jerawat #jeragat #antijeragat #produkkecantikan #tips #tipscantik #petua #petuacantik #malaysia #kl #kualalumpur #selangor #subang #shahalam #calitcalitcantik #fattzura #remyra #neelofa

Ramai yang tanya  BAGAIMANA WDTA BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?
.
Ok, uolls baca sampai habis ni tauu. .
.
Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).
.
MACAM MANA KRIM WDTA INI BERFUNGSI??
.
Krim WDTA adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).
.
Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.
.
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).
.
Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.
.
Sebab tu ada pengguna WDTA dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WDTA ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.
.
Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor. .
.
Kasi WDTA merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WDTA ni bertindak balas? Keep Follow IG kita tau utk info dan tips WDTA .
Berminat nak cuba? Boleh order dengan kita direct, free postage. Just type DM je kat ruangan komen, kita akan layan nanti😘
.
#adleesya#adleesyabeauty#beauty#womendesire#wdec#wdta#cream#cantik#antiaging#antijerawat#jerawat#jeragat#antijeragat #produkkecantikan#tips#tipscantik#petua#petuacantik#malaysia#kl#kualalumpur#selangor#subang#shahalam#calitcalitcantik#fattzura#remyra#neelofa
2 0 4 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Bila kulit berminyak ni, secara tak langsung kulit pun nampak kusam bila liang pori terlebih hasil sebum. Belum lagi kira dengan habuk yang melekat kat kulit tu. .
.
Silap silap jerawat pun boleh datang tau kalau tak rawat kulit berminyak ni. Bila pori tersumbat bakteria daripada habuk. Jerawat pun boleh naik tau uoulls. .
.
Dengan Niacinamide dalam WD ni memang mampu untuk kawal uoulls punya sebum kat muka tu. Bila sebum dah kurang, liang pori pun lebih halus. .
.
Tambah pula dengan Extract tree pheony yang bantu buang toksin dari dalam. Bila toksin dah keluar. makin lancar juga darah uoulls mengalir ke lapisan kulit. Bahan bahan premium yang ada dalam WD pun dapat diserap dengan lebih baik bila saluran yang sebelum ni tersumbat dengan toksin dah pun dibersihkan dengan Extract tree pheony ni. .
Dengan mata kasar pon boleh nampak perbezaan ketara yakmat. Minyak pada kulit non stop keluar jadi jerawat pon happy je keluar. Automatic, muka jadi kusam
.
Tapi segalanya berubah lepas kenal dgn wdta. Krim kecantikan yang merawat dalaman kita. Boleh juga mengawal kadar pengeluaran sebum atau minyak pada kulit supaya jerawat berkurang. Boleh zoom pada kulit tudung hitam, poleles sangat sampai satu ketul jerawat pon susah nak nampak
.
Malah, kulit uolss akan nampak jauh lagi muda sampai orang confius dgn umo. Hiksss. Jangan cuba kalau taknak menyesal orang panggil "anak dara"
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #aurainsta #skincare #skincareroutine

Bila kulit berminyak ni, secara tak langsung kulit pun nampak kusam bila liang pori terlebih hasil sebum. Belum lagi kira dengan habuk yang melekat kat kulit tu. .
.
Silap silap jerawat pun boleh datang tau kalau tak rawat kulit berminyak ni. Bila pori tersumbat bakteria daripada habuk. Jerawat pun boleh naik tau uoulls. .
.
Dengan Niacinamide dalam WD ni memang mampu untuk kawal uoulls punya sebum kat muka tu. Bila sebum dah kurang, liang pori pun lebih halus. .
.
Tambah pula dengan Extract tree pheony yang bantu buang toksin dari dalam. Bila toksin dah keluar. makin lancar juga darah uoulls mengalir ke lapisan kulit. Bahan bahan premium yang ada dalam WD pun dapat diserap dengan lebih baik bila saluran yang sebelum ni tersumbat dengan toksin dah pun dibersihkan dengan Extract tree pheony ni. .
Dengan mata kasar pon boleh nampak perbezaan ketara yakmat. Minyak pada kulit non stop keluar jadi jerawat pon happy je keluar. Automatic, muka jadi kusam
.
Tapi segalanya berubah lepas kenal dgn wdta. Krim kecantikan yang merawat dalaman kita. Boleh juga mengawal kadar pengeluaran sebum atau minyak pada kulit supaya jerawat berkurang. Boleh zoom pada kulit tudung hitam, poleles sangat sampai satu ketul jerawat pon susah nak nampak
.
Malah, kulit uolss akan nampak jauh lagi muda sampai orang confius dgn umo. Hiksss. Jangan cuba kalau taknak menyesal orang panggil "anak dara"
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #aurainsta #skincare #skincareroutine
14 0 4 hours ago
@wdec.lumut.perak Profile picture

@wdec.lumut.perak

Pengkalan Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based)

[ KONFIDEN LEVEL MENINGKAT ]
.
.
Bila muka bersih kita lebih yakin untuk berdepan dengan orang ramai. .
.
Kulit wajah semakin lembut. Wahh berbunga bunga rasa hati dapat feedback macam nii.
.
.
Semoga banyak lagi manfaat yang bakal diperoleh setiap pengguna WD.Amiinn 🤲🏻.
.
.
Kandungan yang terdapat dalam WD mampu merawat segala masalah yang dihidap oleh setiap pengguna. Inshaallah dengan izin-Nya.
.
.
Jom dapatkan WD dengan segera kita singkirkan segala toksin yang ada dan jadi lebih sihat serta AWETMUDA.
.
.
Wasap Mimi +6011-10878063
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd
#WomenDesireeKEDAH #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty

[ KONFIDEN LEVEL MENINGKAT ]
.
.
Bila muka bersih kita lebih yakin untuk berdepan dengan orang ramai. .
.
Kulit wajah semakin lembut. Wahh berbunga bunga rasa hati dapat feedback macam nii.
.
.
Semoga banyak lagi manfaat yang bakal diperoleh setiap pengguna WD.Amiinn 🤲🏻.
.
.
Kandungan yang terdapat dalam WD mampu merawat segala masalah yang dihidap oleh setiap pengguna. Inshaallah dengan izin-Nya.
.
.
Jom dapatkan WD dengan segera kita singkirkan segala toksin yang ada dan jadi lebih sihat serta AWETMUDA.
.
.
Wasap Mimi +6011-10878063
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd 
#WomenDesireeKEDAH#WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
1 0 4 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Haaa sape ada perasaan yang macam ni. ⁣

Tak boleh move on tengok perubahan muka sendiri. Asyik nak tengok cerminnn jerr 😂 ⁣

Halah halahhhh. Ingatkan mimpi ye.⁣

Namun ini lah realiti nya. Korang konsisten, kompom rasa nak belek muka sendiri non stop. Kejap kejap nak tenung cermin. Rasa tak puas pegang. Hikkss.⁣

Dah la cara guna MUDAH yakmat. Calit calit aje di 3 nadi. Settle!⁣

Sesedarr kulit kusam dah hilangg. Makin lama kulit makin cerah satu badan. Bangun pagi muka glowingg badan segar jerr ⁣

80% kastemer repeat order dan lebih dari 10 ribu testimoni terkumpul selama 5 tahun ni. Senang sangatlah konsisten dan minum air kosong cukup untuk singkirkan toksin dalam badan. Baru la kesan cepat dan terbaikk.⁣

WD ada KKM approved, #HALAL diiktiraf jakim dan pastinya SELAMAT guna tanpa was-was.⁣

Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40)⁣
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grab 3 pcs RM240 yaa .⁣

Tulaa dah kabor WDTA ni memang kebaboom. Skali cuba sampai tertarik tarikkk yang lenlain. Nak ke nak? 😆⁣

Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.⁣

Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣⁣

📲Klik link di wassap
+60177948951

COD : Pasir gudang JB dan kawasan sekitar dengannya⁣

#wdta #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik

Haaa sape ada perasaan yang macam ni. ⁣
⁣
Tak boleh move on tengok perubahan muka sendiri. Asyik nak tengok cerminnn jerr 😂 ⁣
⁣
Halah halahhhh. Ingatkan mimpi ye.⁣
⁣
Namun ini lah realiti nya. Korang konsisten, kompom rasa nak belek muka sendiri non stop. Kejap kejap nak tenung cermin. Rasa tak puas pegang. Hikkss.⁣
⁣
Dah la cara guna MUDAH yakmat. Calit calit aje di 3 nadi. Settle!⁣
⁣
Sesedarr kulit kusam dah hilangg. Makin lama kulit makin cerah satu badan. Bangun pagi muka glowingg badan segar jerr ⁣
⁣
80% kastemer repeat order dan lebih dari 10 ribu testimoni terkumpul selama 5 tahun ni. Senang sangatlah konsisten dan minum air kosong cukup  untuk singkirkan toksin dalam badan. Baru la kesan cepat dan terbaikk.⁣
⁣
WD ada KKM approved, #HALAL diiktiraf jakim dan pastinya SELAMAT guna  tanpa was-was.⁣
⁣
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40)⁣
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grab 3 pcs RM240 yaa .⁣
⁣
Tulaa dah kabor WDTA ni memang kebaboom. Skali cuba sampai tertarik tarikkk yang lenlain. Nak ke nak? 😆⁣
⁣
Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.⁣
⁣
Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣⁣
⁣
📲Klik link di wassap
+60177948951
⁣
COD : Pasir gudang JB dan kawasan sekitar dengannya⁣
⁣
#wdta #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
0 0 4 hours ago
@wdec.lumut.perak Profile picture

@wdec.lumut.perak

Pengkalan Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based)

MasyaAllah. Serius jeles sangat tengok pic ni nanak jugakk macam ni 😆
.
Cantiknyaaa awak. 😵 3 tahun konsisten mencalit #WD tanpa jemu. Dulu mekap tebal pun tetap tak naik seri.
.
Sekarang mekap simple pun dah cukup untuk nampak shuweett. Jadi macam remaja walau umur dah 35 tahun. Memang #AJAIB kan?
.
Makin lama mencalit makin terlajak muda pulakk Akak Mimi Salfarina Rusnan ni. Haishh rugilah sape yang tak konsisten tu kan 🤔 Lagi rugi yang belum cuba calit tu 🤭
.
Calit 3 point nadi ja hangpa. Mudah yakmatt nak awet muda. Awak-awak masih nak tengok saja ke? Orang lain tambah umur makin cantik,kita cemana?
.
Meh wasap iollsss cepat
☎️ 011-10878063
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd
#WomenDesireeKEDAH #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty

MasyaAllah. Serius jeles sangat tengok pic ni nanak jugakk macam ni 😆
.
Cantiknyaaa awak. 😵 3 tahun konsisten mencalit #WD tanpa jemu. Dulu mekap tebal pun tetap tak naik seri.
.
Sekarang mekap simple pun dah cukup untuk nampak shuweett. Jadi macam remaja walau umur dah 35 tahun. Memang #AJAIB kan?
.
Makin lama mencalit makin terlajak muda pulakk Akak Mimi Salfarina Rusnan ni. Haishh rugilah sape yang tak konsisten tu kan 🤔 Lagi rugi yang belum cuba calit tu 🤭
.
Calit 3 point nadi ja hangpa. Mudah yakmatt nak awet muda. Awak-awak masih nak tengok saja ke? Orang lain tambah umur makin cantik,kita cemana?
.
Meh wasap iollsss cepat
☎️ 011-10878063
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd 
#WomenDesireeKEDAH#WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
4 0 4 hours ago
@nazlina_hai Profile picture

@nazlina_hai

🌷WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE🌷
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei
#cantikluardalam #calitcalitcantik
#dealeradleesyabeautybrunei

🌷WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE🌷
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei
#cantikluardalam #calitcalitcantik
#dealeradleesyabeautybrunei
1 0 4 hours ago
@nazlina_hai Profile picture

@nazlina_hai

Sejuk mata memandang gambar testimoni ni. Salah seorang agent #WD yang cantik molek orang nyerr .
Guna WD ramai tegur nampak lain laa... Apa RAHSIA ekk
.
Kak Rina guna WD calit kat 3 nadi jerrr ok. Mudah kan. Bila dah guna ramai pulak nak juga, terus sign up agent. Bijak ke bijak hehe
.
Pada yang nak Naz bantu #cantik dan #Awetmuda macam kak rina nie. Ajom Lekas whatsapp, sementara stock masih ada.
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik

Sejuk mata memandang gambar testimoni ni. Salah seorang agent #WD yang cantik molek orang nyerr .
Guna WD ramai tegur nampak lain laa... Apa RAHSIA ekk
.
Kak Rina guna WD calit kat 3 nadi jerrr ok. Mudah kan. Bila dah guna ramai pulak nak juga, terus sign up agent. Bijak ke bijak hehe
.
Pada yang nak Naz bantu #cantik dan #Awetmuda macam kak rina nie. Ajom Lekas whatsapp, sementara stock masih ada.
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik
6 0 5 hours ago
@wdec.lumut.perak Profile picture

@wdec.lumut.perak

Pengkalan Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based)

Kalau hangpa perasan kan rata rata pengguna WDTA ni ada masalah 3 sekawan. Jerawat,parut jerawat dan kulit kusam! Bila 3 sekawan ni muncul memang gelisah dibuatnya sampai tak boleh tidur.
.
Cuba hangpa tengok bila WDTA dah mula buat kerja bersihkan toksin yang berkampung dalam badan kita, makin lama jerawat makin surut,zass terus lesap.
.
Konsisten calit lagi,parut hitam mula hilang. peuraria mirifica dalam krim ni bantu memudarkan bekas jerawat tanpa tinggalkan parut. Sampai tak sedar kulit makin glowing.
.
Tak susah pun konsisten WDTA ni. Tak sampai 10 minit, calit dekat 3 bahagian nadi sehingga meresap,dah siap.
.
Sekarang dah tahukan macam mana nak selesaikan masalah kulit dengan mudah? WDTA ja larhhh 😍
.
Whatsapp +6011-10878063
atau picit link di bio
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd
#WomenDesireeKEDAH #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty

Kalau hangpa perasan kan rata rata pengguna WDTA ni ada masalah 3 sekawan. Jerawat,parut jerawat dan kulit kusam! Bila 3 sekawan ni muncul memang gelisah dibuatnya sampai tak boleh tidur.
.
Cuba hangpa tengok bila WDTA dah mula buat kerja bersihkan toksin yang berkampung dalam badan kita, makin lama jerawat makin surut,zass terus lesap.
.
Konsisten calit lagi,parut hitam mula hilang. peuraria mirifica dalam krim ni bantu memudarkan bekas jerawat tanpa tinggalkan parut. Sampai tak sedar kulit makin glowing.
.
Tak susah pun konsisten WDTA ni. Tak sampai 10 minit, calit dekat 3 bahagian nadi sehingga meresap,dah siap.
.
Sekarang dah tahukan macam mana nak selesaikan masalah kulit dengan mudah? WDTA ja larhhh 😍
.
Whatsapp +6011-10878063
atau picit link di bio
.
#dianadealerwd #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeBALING #womandesireelumut #mimiwd
#WomenDesireeKEDAH#WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
1 0 5 hours ago
@wd_sungaibesi Profile picture

@wd_sungaibesi

Haaa sape ada perasaan yang macam ni. ⁣

Tak boleh move on tengok perubahan muka sendiri. Asyik nak tengok cerminnn jerr 😂 ⁣

Halah halahhhh. Ingatkan mimpi ye.⁣

Namun ini lah realiti nya. Korang konsisten, kompom rasa nak belek muka sendiri non stop. Kejap kejap nak tenung cermin. Rasa tak puas pegang. Hikkss.⁣

Dah la cara guna MUDAH yakmat. Calit calit aje di 3 nadi. Settle!⁣

Sesedarr kulit kusam dah hilangg. Makin lama kulit makin cerah satu badan. Bangun pagi muka glowingg badan segar jerr ⁣

80% kastemer repeat order dan lebih dari 10 ribu testimoni terkumpul selama 5 tahun ni. Senang sangatlah konsisten dan minum air kosong cukup untuk singkirkan toksin dalam badan. Baru la kesan cepat dan terbaikk.⁣

WD ada KKM approved, #HALAL diiktiraf jakim dan pastinya SELAMAT guna tanpa was-was.⁣

Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40)⁣
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grab 3 pcs RM240 yaa .⁣

Tulaa dah kabor WDTA ni memang kebaboom. Skali cuba sampai tertarik tarikkk yang lenlain. Nak ke nak? 😆⁣

Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.⁣

Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣⁣

📲http://GebuGebass.wasap.my⁣

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya⁣

#wdta #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik

Haaa sape ada perasaan yang macam ni. ⁣
⁣
Tak boleh move on tengok perubahan muka sendiri. Asyik nak tengok cerminnn jerr 😂 ⁣
⁣
Halah halahhhh. Ingatkan mimpi ye.⁣
⁣
Namun ini lah realiti nya. Korang konsisten, kompom rasa nak belek muka sendiri non stop. Kejap kejap nak tenung cermin. Rasa tak puas pegang. Hikkss.⁣
⁣
Dah la cara guna MUDAH yakmat. Calit calit aje di 3 nadi. Settle!⁣
⁣
Sesedarr kulit kusam dah hilangg. Makin lama kulit makin cerah satu badan. Bangun pagi muka glowingg badan segar jerr ⁣
⁣
80% kastemer repeat order dan lebih dari 10 ribu testimoni terkumpul selama 5 tahun ni. Senang sangatlah konsisten dan minum air kosong cukup  untuk singkirkan toksin dalam badan. Baru la kesan cepat dan terbaikk.⁣
⁣
WD ada KKM approved, #HALAL diiktiraf jakim dan pastinya SELAMAT guna  tanpa was-was.⁣
⁣
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40)⁣
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grab 3 pcs RM240 yaa .⁣
⁣
Tulaa dah kabor WDTA ni memang kebaboom. Skali cuba sampai tertarik tarikkk yang lenlain. Nak ke nak? 😆⁣
⁣
Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.⁣
⁣
Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣⁣
⁣
📲http://GebuGebass.wasap.my⁣
⁣
COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya⁣
⁣
#wdta #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
1 0 5 hours ago
@wd_officialmelaka Profile picture

@wd_officialmelaka

Krim ni bukan untuk yang muda muda je tapi untuk warga emas semua boleh pakai. Tak kesah dah lanjut usia ke tapi still nak nampak muda, wdta boleh bantu
.
Sebab salah satu fungsi krim ni untuk ANTI AGING ataupon awet muda. Yang mana nak nampak 10tahun lebih muda wajib cuba
.
Ada yang bagi feedback umo 50 ingatkan kulit dah kendur, muka dah nampak tua tapi lepas berjodoh dgn wdta, pipi makin anjal toink toink mcm cucuk botox. Naseb takde tuduh guna susuk 😝
.
Haaa, yang mana nak awets muda tu jangan lupa calit wdta okeh lepas bangun pagi. Kata nak kulit suploh tahun muda kann, kena rajin calit okeyy
.
Janji tau jangan curang! Setia dgn krim wdta ni lain sangat perubahan dia
.
.
#womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore

Krim ni bukan untuk yang muda muda je tapi untuk warga emas semua boleh pakai. Tak kesah dah lanjut usia ke tapi still nak nampak muda, wdta boleh bantu
.
Sebab salah satu fungsi krim ni untuk ANTI AGING ataupon awet muda. Yang mana nak nampak 10tahun lebih muda wajib cuba
.
Ada yang bagi feedback umo 50 ingatkan kulit dah kendur, muka dah nampak tua tapi lepas berjodoh dgn wdta, pipi makin anjal toink toink mcm cucuk botox. Naseb takde tuduh guna susuk 😝
.
Haaa, yang mana nak awets muda tu jangan lupa calit wdta okeh lepas bangun pagi. Kata nak kulit suploh tahun muda kann, kena rajin calit okeyy
.
Janji tau jangan curang! Setia dgn krim wdta ni lain sangat perubahan dia
.
.
 #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore
0 0 6 hours ago
@wd_sungaibesi Profile picture

@wd_sungaibesi

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang #MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja #WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe.
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya.
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2.
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil #halal JAKIM tau.
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu kakna jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni.
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap kakna kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan

Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.

Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣 📲http://GebuGebass.wasap.my

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya

#wdta #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang #MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja #WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe. 
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya. 
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2. 
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil #halal JAKIM tau. 
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu kakna jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni. 
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap kakna kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan

Ajomlah lekas calit ,calit nadi rawat satu body.

Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣 📲http://GebuGebass.wasap.my

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya

#wdta #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik
2 2 6 hours ago
@wdpenang Profile picture

@wdpenang

Ada ke lagi yang tak tahu fungsi WD ni ? .

Fungsi utama wd ni adalah . ❤️ Mencerahkan
❤️ Menegangkan
❤️ Menganjalkan
❤️ Anti penuaan
.

Cara pakai? .

Haaa cara pakai wd la yang paling senang yakmat. Sambil lipat kain pun boleh pakai tau sebab wd ni hanya sapu kat 3 point nadi utama ja.
Nadi leher ❤️ Nadi pergelangan tangan
❤️ Ari ari ( 3 jari bawah pusat )
.

Senang kan?
Krim wd lulus KKM, dont worry ok.produk malaysia tapi bertaraf antara bangsa tau. Yang formulasikan produk ni pun bukan calang calang orang , professor yang berkelulusan Oxford. Raw material produk dari oversea, kilang kat Malaysia.
.
Banyak tau testimoni wd. Lebih 5000 testimoni dalam simpanan.
Berminat nak tau lebih lanjut whtsapp
☎0194792993

#calitcalitcantik
#womendesireeessentialcream
#stokisadleesyabeauty
#rahsiatransformasi
#wanitacantik #kulitcantikgebu
#baazarpaknil #baazaronline - #regrann

Ada ke lagi yang tak tahu fungsi WD ni ? .

Fungsi utama wd ni adalah . ❤️ Mencerahkan
❤️ Menegangkan
❤️ Menganjalkan
❤️ Anti penuaan
.

Cara pakai? .

Haaa cara pakai wd la yang paling senang yakmat. Sambil lipat kain pun boleh pakai tau sebab wd ni hanya sapu kat 3 point nadi utama ja.
 Nadi leher ❤️ Nadi pergelangan tangan
❤️ Ari ari (  3 jari bawah pusat )
.

Senang kan?
Krim wd lulus KKM, dont worry ok.produk malaysia tapi bertaraf antara bangsa tau. Yang formulasikan produk ni pun bukan calang calang orang , professor yang berkelulusan Oxford. Raw material produk dari oversea, kilang kat Malaysia.
.
Banyak tau testimoni wd. Lebih 5000 testimoni dalam simpanan. 
Berminat nak tau lebih lanjut whtsapp
☎0194792993

#calitcalitcantik
#womendesireeessentialcream
#stokisadleesyabeauty 
#rahsiatransformasi 
#wanitacantik #kulitcantikgebu
#baazarpaknil  #baazaronline - #regrann
4 0 7 hours ago
@tiazcosmetics Profile picture

@tiazcosmetics

Pergghhh.. MAKIN BERUSIA KULIT MAKIN TEGANG 😱

uolss mesti x percaya kan umur akak ni da 53 tahun... woww sungguh penangan WDTA ni uolss... Ramai dah perasan sebenar nye kan, krim WDTA formula baru nie kesan die 3 kali ganda lebih anjal dan tegang kan kulit.

Happyy nye bila semakin cantik tapi kunci die kena lah konsisten guna, penggunaan pun mudah yakmat calit di 3 nadi wajib sahaja.

Kalau korang nak tau WDTA nie Krim Nano Teknologi paling murah dalam dunia . Biasa krim nano teknologi harga di pasaran Rm150 hingga Rm300 tau. Sekarang sebab PROMO tengah onzz. Hanya Rm80

Syiokkkkkk nye !

Sekarang masa yang sangat sesuai kalau nak Shoping WDTA beli 1 item dah JIMAT RM20.

ape lagi uolsss....cepat2... .
.
#wd #awetmuda #kulitcantik #glowingskin #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #bruneishopping #antiaging #hilangjeragat #jerawatkecut #codalorsetar #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #uum #wdeclover #wda #uitmmerbok #usm #oum #cikgucikgi

Pergghhh.. MAKIN BERUSIA KULIT MAKIN TEGANG 😱

uolss mesti x percaya kan umur akak ni da 53 tahun... woww sungguh penangan WDTA ni uolss... Ramai dah perasan sebenar nye kan, krim WDTA formula baru nie kesan die 3 kali ganda lebih anjal dan tegang kan kulit.

Happyy nye bila semakin cantik tapi kunci die kena lah konsisten guna, penggunaan pun mudah yakmat calit di 3 nadi wajib sahaja.

Kalau korang nak tau WDTA nie Krim Nano Teknologi paling murah dalam dunia . Biasa krim nano teknologi harga di pasaran Rm150 hingga Rm300 tau.  Sekarang sebab PROMO tengah onzz. Hanya Rm80

Syiokkkkkk nye !

Sekarang masa yang sangat sesuai kalau nak Shoping WDTA beli 1 item dah JIMAT RM20.

ape lagi uolsss....cepat2... .
.
#wd #awetmuda #kulitcantik #glowingskin #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #bruneishopping #antiaging #hilangjeragat #jerawatkecut #codalorsetar #calitcalitcantik  #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #uum #wdeclover #wda #uitmmerbok #usm #oum #cikgucikgi
5 0 8 hours ago
@999_malaysia Profile picture

@999_malaysia

🇲🇾
Wee witttt- KULIT KEMBALI ANJAL MACAM 40AN

Akak ni baru guna 2 botol. Tapi cher tengok pipi tu...naik tinggi sangat..toink toink gitu.

Penangan extrak #Pueraria Mirifiça dalam WD tu memang menakjubkan. Boleh tegang pipi kendur. Walau dah 53 tahun tapi tengok apa krim AJAIB ni dah buat...10 tahun lebih MUDA tau.

Nak AWET MUDA dan nak arga RUNTUH cepat wassap kami di 0193222575 dan follow kami di @adleesyabeauty_kl.
@adleesyabeauty_kl.

#wd # wdta
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #skincaremalaysia #ajimaura #skincare

🇲🇾
Wee witttt- KULIT KEMBALI ANJAL MACAM 40AN

Akak ni baru guna 2 botol. Tapi cher tengok pipi tu...naik tinggi sangat..toink toink gitu.

Penangan extrak #Pueraria Mirifiça dalam WD tu memang menakjubkan. Boleh tegang pipi kendur. Walau dah 53 tahun tapi tengok apa krim AJAIB ni dah buat...10 tahun lebih MUDA tau.

Nak AWET MUDA dan nak arga RUNTUH cepat wassap kami di 0193222575 dan follow kami di @adleesyabeauty_kl.
@adleesyabeauty_kl.

#wd # wdta
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang  #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore  #skincaremalaysia #ajimaura #skincare
31 0 8 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Shah Alam, Malaysia

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM80 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM160. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap +60107721229 fast respon
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM80 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM160. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap +60107721229 fast respon
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
4 0 9 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

PENGALAMAN 4 TAHUN KAK MIMI SETIA CALIT WD. 😍
.
.
Setahun mencalit VS Hampir 4 tahun
mencalit WD. Alhamdulillah, perubahan demi perubahan kak mimi dapat.Bukan setakat muka jer cerah tapi satu badan pon turut cerah taw.
.
.
Ni la di nama kan kesabaran Mencalit membuahkan Hasil. Bukan setakat cerah satu badan tapi WD mampu menganjalkan, menegangkan kulit wajah dan badan sekali .
.
.
Tahu tak kenapa WD Boleh buatkan kulit kita cerah, tegang, anjal dan awet muda bagaikan pergi buat botox?
.
.
Sebab WD ni NANO CREAM, memang boleh meresap ke dalam kulit. Dia bukanlah skincare biasyer biasyerrr tau.
.
.
Dalam kandungan bahan WD ada Niacinamade yang sangat membantu meningkatkan jaringan sel sel kulit yang mampu membantu untuk anti penuaan dan melindungi kulit dari cahaya matahari.
.
.
Sinar UV pon boleh buat kita cepat tua tau. Sebab tu kalau suka aktiviti di luar korang kena pakai skincare, kena ambil sumplement untuk melindungi kulit dari sinar UV dan dari radikal bebas.
.
.
Jadi dengan adanya WD kalau terdedah selalu pon jangan risau, kandungan bahannya selain niacinamade untuk kulit. Ada lagi 3 kandungan bahan yang baik untuk kulit iaitu
.
.
Ekstrak Peony
Gluthathione
Arbutin
.
.
Jadi WD ni memang sangat baik untuk kulit kita. Bagi nampak lembap glowing shine shineeee gituu. Takde lagi masalah kulit yang melampau akibat terdedah dari sinar UV hanya dengan WD.
.
.
CALIT CALIT DI NADI CANTIK SATU BODY TAW.
.
.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

PENGALAMAN 4 TAHUN KAK MIMI SETIA CALIT WD. 😍
.
.
Setahun mencalit VS Hampir 4 tahun
mencalit WD. Alhamdulillah, perubahan demi perubahan kak mimi dapat.Bukan setakat muka jer cerah tapi satu badan pon turut cerah taw.
.
.
Ni la di nama kan kesabaran Mencalit membuahkan Hasil. Bukan setakat cerah satu badan tapi WD mampu menganjalkan, menegangkan kulit wajah dan badan sekali .
.
.
Tahu tak kenapa WD Boleh buatkan kulit kita cerah, tegang, anjal dan awet muda bagaikan pergi buat botox?
.
.
Sebab WD ni NANO CREAM, memang boleh meresap ke dalam kulit. Dia bukanlah skincare biasyer biasyerrr tau.
.
.
Dalam kandungan bahan WD ada Niacinamade yang sangat membantu meningkatkan jaringan sel sel kulit yang mampu membantu untuk anti penuaan dan melindungi kulit dari cahaya matahari.
.
.
Sinar UV pon boleh buat kita cepat tua tau. Sebab tu kalau suka aktiviti di luar korang kena pakai skincare, kena ambil sumplement untuk melindungi kulit dari sinar UV dan dari radikal bebas.
.
.
Jadi dengan adanya WD kalau terdedah selalu pon jangan risau, kandungan bahannya selain niacinamade untuk kulit. Ada lagi 3 kandungan bahan yang baik untuk kulit iaitu
.
.
Ekstrak Peony
Gluthathione 
Arbutin
.
.
Jadi WD ni memang sangat baik untuk kulit kita. Bagi nampak lembap glowing shine shineeee gituu. Takde lagi masalah kulit yang melampau akibat terdedah dari sinar UV hanya dengan WD.
.
.
CALIT CALIT DI NADI CANTIK SATU BODY TAW.
.
.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
3 0 9 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Shah Alam, Malaysia

PENGALAMAN 4 TAHUN KAK MIMI SETIA CALIT WD. 😍
.
.
Setahun mencalit VS Hampir 4 tahun
mencalit WD. Alhamdulillah, perubahan demi perubahan kak mimi dapat.Bukan setakat muka jer cerah tapi satu badan pon turut cerah taw.
.
.
Ni la di nama kan kesabaran Mencalit membuahkan Hasil. Bukan setakat cerah satu badan tapi WD mampu menganjalkan, menegangkan kulit wajah dan badan sekali .
.
.
Tahu tak kenapa WD Boleh buatkan kulit kita cerah, tegang, anjal dan awet muda bagaikan pergi buat botox?
.
.
Sebab WD ni NANO CREAM, memang boleh meresap ke dalam kulit. Dia bukanlah skincare biasyer biasyerrr tau.
.
.
Dalam kandungan bahan WD ada Niacinamade yang sangat membantu meningkatkan jaringan sel sel kulit yang mampu membantu untuk anti penuaan dan melindungi kulit dari cahaya matahari.
.
.
Sinar UV pon boleh buat kita cepat tua tau. Sebab tu kalau suka aktiviti di luar korang kena pakai skincare, kena ambil sumplement untuk melindungi kulit dari sinar UV dan dari radikal bebas.
.
.
Jadi dengan adanya WD kalau terdedah selalu pon jangan risau, kandungan bahannya selain niacinamade untuk kulit. Ada lagi 3 kandungan bahan yang baik untuk kulit iaitu
.
.
Ekstrak Peony
Gluthathione
Arbutin
.
.
Jadi WD ni memang sangat baik untuk kulit kita. Bagi nampak lembap glowing shine shineeee gituu. Takde lagi masalah kulit yang melampau akibat terdedah dari sinar UV hanya dengan WD.
.
.
CALIT CALIT DI NADI CANTIK SATU BODY TAW.
.
.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

PENGALAMAN 4 TAHUN KAK MIMI SETIA CALIT WD. 😍
.
.
Setahun mencalit VS Hampir 4 tahun
mencalit WD. Alhamdulillah, perubahan demi perubahan kak mimi dapat.Bukan setakat muka jer cerah tapi satu badan pon turut cerah taw.
.
.
Ni la di nama kan kesabaran Mencalit membuahkan Hasil. Bukan setakat cerah satu badan tapi WD mampu menganjalkan, menegangkan kulit wajah dan badan sekali .
.
.
Tahu tak kenapa WD Boleh buatkan kulit kita cerah, tegang, anjal dan awet muda bagaikan pergi buat botox?
.
.
Sebab WD ni NANO CREAM, memang boleh meresap ke dalam kulit. Dia bukanlah skincare biasyer biasyerrr tau.
.
.
Dalam kandungan bahan WD ada Niacinamade yang sangat membantu meningkatkan jaringan sel sel kulit yang mampu membantu untuk anti penuaan dan melindungi kulit dari cahaya matahari.
.
.
Sinar UV pon boleh buat kita cepat tua tau. Sebab tu kalau suka aktiviti di luar korang kena pakai skincare, kena ambil sumplement untuk melindungi kulit dari sinar UV dan dari radikal bebas.
.
.
Jadi dengan adanya WD kalau terdedah selalu pon jangan risau, kandungan bahannya selain niacinamade untuk kulit. Ada lagi 3 kandungan bahan yang baik untuk kulit iaitu
.
.
Ekstrak Peony
Gluthathione 
Arbutin
.
.
Jadi WD ni memang sangat baik untuk kulit kita. Bagi nampak lembap glowing shine shineeee gituu. Takde lagi masalah kulit yang melampau akibat terdedah dari sinar UV hanya dengan WD.
.
.
CALIT CALIT DI NADI CANTIK SATU BODY TAW.
.
.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
4 0 9 hours ago

Top #calitcalitcantik posts

@beby_toratora Profile picture

@beby_toratora

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
.
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. 
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
. 
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang  #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8
1,601 19 9 August, 2019
@kartun.tv9 Profile picture

@kartun.tv9

#paidreview
Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap
@womendesiree_official_shahalam
+60107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi

#paidreview
Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap 
@womendesiree_official_shahalam
+60107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
376 17 15 September, 2019
@wd.selangor Profile picture

@wd.selangor

WD ni satu je tau.
Takde set set.
Takde krim siang malam bagai.

Tapiii wD lagi best dari krim siang malam sebab sebotol je, boleh cantik kan luar dalam.

Merawat dalaman untuk kecantikan luaran. Haaaa satu je produk dapat memacam penyelesaian.

Masalah Jerawat SETTLE
Masalah jeragat SETTLE
Masalah kulit kusam SETTLE
Kedut kedut BERKURANG

Dapat lagi kulit lebih AWET MUDA. Gilerr tak suke kan kannn.

NAK? Jom wssp Salma k 😉
📲 010 8902828
📲 010 8902828

#DealerAdleesyaBeauty
#Nak_Cantik_Cari_CikSalma
#CikSalmaWD #KrimAwetMuda #Cerah_Berserii #Awet_muda #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathalus #KrimKalisUsia #KrimViral #kedutHilang #NampakMuda #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #WDTA #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah

WD ni satu je tau.
Takde set set.
Takde krim siang malam bagai.

Tapiii wD lagi best dari krim siang malam sebab sebotol je, boleh cantik kan luar dalam.

Merawat dalaman untuk kecantikan luaran. Haaaa satu je produk dapat memacam penyelesaian.

Masalah Jerawat SETTLE
Masalah jeragat SETTLE
Masalah kulit kusam SETTLE
Kedut kedut BERKURANG

Dapat lagi kulit lebih AWET MUDA. Gilerr tak suke kan kannn.

NAK? Jom wssp Salma k 😉
📲 010 8902828
📲 010 8902828

#DealerAdleesyaBeauty 
#Nak_Cantik_Cari_CikSalma 
#CikSalmaWD #KrimAwetMuda #Cerah_Berserii #Awet_muda #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathalus #KrimKalisUsia #KrimViral #kedutHilang #NampakMuda #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #WDTA #wd.selangor #wd.KL #wd.brunei #wd.singapore #wd.indonesia #wd.sabah
101 12 23 August, 2019
@wd_officialmelaka Profile picture

@wd_officialmelaka

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0126201004 fast respon
.
#teamafcircle01011 #womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0126201004 fast respon
.
#teamafcircle01011#womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia  #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin
193 73 16 September, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

APA ITU KRIM #WDTA?
WDTA ialah krim kecantikan yang menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Krim ini sudah berada selama 5 tahun di dalam pasaran Malaysia, Indonesia, Brunei dan merata lagi negara dan ia masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.

WDTA ini fungsi dia pantas menyerap 12 kali
ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh
badan kita, cuci darah kotor yang boleh membawa penyakit dalam tubuh badan dan
mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar
dan berseri.
Jangan tak percaya, WDTA ni juga ada bauan levendar yang boleh menghilangkan stress. So kalau stress, bau je. Hilang terus!
Hampir semua pengguna WDTA ini telah mengalami dan merasai perubahan pada diri sendiri untuk tampil lebih cantik dan yakin pada diri sendiri.
Yang penting, kena konsisten pakai dan ikut tips yang telah diberi okeyyy.

#womendesiree
#calitcalitcantik
#3nadi
#teamAFviral0521

APA ITU KRIM #WDTA? 
WDTA ialah krim kecantikan yang menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Krim ini sudah berada selama 5 tahun di dalam pasaran Malaysia, Indonesia, Brunei dan merata lagi negara dan ia masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.

WDTA ini fungsi dia pantas menyerap 12 kali 
ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh 
badan kita, cuci darah kotor yang boleh membawa penyakit dalam tubuh badan dan 
mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar 
dan berseri. 
Jangan tak percaya, WDTA ni juga ada bauan levendar yang boleh menghilangkan stress. So kalau stress, bau je. Hilang terus! 
Hampir semua pengguna WDTA ini telah mengalami dan merasai perubahan pada diri sendiri untuk tampil lebih cantik dan yakin pada diri sendiri. 
Yang penting, kena konsisten pakai dan ikut tips yang telah diberi okeyyy.

#womendesiree
#calitcalitcantik
#3nadi
#teamAFviral0521
231 84 12 April, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoWDTA_ematunz Amacamm, ada improvement sikit kan daripada video malam tadi dah la pakai tuala merah bolot bolot kepala camtu 🤣🤣🤣 tak proper langsung dan selekeh. Hahahaaa
.
.
Bagi yg festime dengar pasal WDTA (Women Desiree Essential Cream), krim ni khusus untuk merawat kulit dari dalaman badan kita.
.
Ada 4 fungsi utama krim ni iaitu mencerah, menganjal, menegang dan anti penuaan.
.
Krim cinonet ni pernah dikatakan ajaib dan juga dikenali sebagai susuk moden. Sebabnya, tanpa sapu ke muka, krim ni mampu merawat masalah kulit serius berkaitan jerawat, jeragat, kusam dan permukaan kulit berlekuk akibat parut.
.
.
.
Info lanjut jom wasepp ema 0136483362 dan sesambil bergembira layan #borak_ematunz

#infoWDTA_ematunz Amacamm, ada improvement sikit kan daripada video malam tadi dah la pakai tuala merah bolot bolot kepala camtu 🤣🤣🤣 tak proper langsung dan selekeh. Hahahaaa
.
.
Bagi yg festime dengar pasal WDTA (Women Desiree Essential Cream), krim ni khusus untuk merawat kulit dari dalaman badan kita.
.
Ada 4 fungsi utama krim ni iaitu mencerah, menganjal, menegang dan anti penuaan.
.
Krim cinonet ni pernah dikatakan ajaib dan juga dikenali sebagai susuk moden. Sebabnya, tanpa sapu ke muka, krim ni mampu merawat masalah kulit serius berkaitan jerawat, jeragat, kusam dan permukaan kulit berlekuk akibat parut.
.
.
.
Info lanjut jom wasepp ema 0136483362 dan sesambil bergembira layan #borak_ematunz
214 8 19 June, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

#WD tu kan buat kita jadi isteri yang suami gila tak nak lepas . Maigowddd sheramm🙈 #CikKaq_AdleesyaBeauty
#calitCalitCantik
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia
#TegangAnjalBerseri
# #teamAFviral70807

#WD tu kan buat kita jadi isteri yang suami gila tak nak lepas . Maigowddd sheramm🙈  #CikKaq_AdleesyaBeauty 
#calitCalitCantik 
#KrimAwetMuda 
#KrimKalisUsia 
#TegangAnjalBerseri 
##teamAFviral70807
108 60 6 August, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

Sikit ni je guna? Serius ke ? Boleh jadi ke dengan calit-calit banyak ni ?
Jangan tak percaya tau, sebanyak ni saja sapuan tuk setiap nadi. Boleh tahan 3-5 minggu (ada yang guna tahan 2 bulan). Tak perlu calit banyak-banyak.

Krim ini diformulasi menggunakan Teknologi NANO tau. 12 kali kadar penyerapan ke dalam tubuh badan. Dan tak perlu risau jika terkena air sebab lepas je dia menyerap, ianya terus masuk ke dalam pembuluh darah dan terus ke seluruh badan. Waktu ni lah WD bekerja, senyap-senyap dah cantik luaran, sihat dalaman.

Jadi tak perlu susah-susah, nak bancuh-bancuh ke nak apa. Calit-calit je 2 x selepas mandi. Inshaa Allah uols akan menikmati perubahannya setiap hari. Kalau nak tahu kena cuba sendiri, ramai yang dah jatuh shintaa.

Dah ramai yang percaya, tup tup tup terus nak repeat order. Stok dah tak banyak, bila habis harga jadi rm100. Inilah masa nak buat stok.
#CikKaq_WD
#calitcalitcantik
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia
#TegangAnjalBerseri
#teamAFviral70808

Sikit ni je guna? Serius ke ? Boleh jadi ke dengan calit-calit banyak ni ? 
Jangan tak percaya tau, sebanyak ni saja sapuan tuk setiap nadi. Boleh tahan 3-5 minggu (ada yang guna tahan 2 bulan). Tak perlu calit banyak-banyak.

Krim ini diformulasi menggunakan Teknologi NANO tau. 12 kali kadar penyerapan ke dalam tubuh badan. Dan tak perlu risau jika terkena air sebab lepas je dia menyerap, ianya terus masuk ke dalam pembuluh darah dan terus ke seluruh badan. Waktu ni lah WD bekerja, senyap-senyap dah cantik luaran, sihat dalaman.

Jadi tak perlu susah-susah, nak bancuh-bancuh ke nak apa. Calit-calit je 2 x selepas mandi. Inshaa Allah uols akan menikmati perubahannya setiap hari. Kalau nak tahu kena cuba sendiri, ramai yang dah jatuh shintaa.

Dah ramai yang percaya, tup tup tup terus nak repeat order. Stok dah tak banyak, bila habis harga jadi rm100. Inilah masa nak buat stok. 
#CikKaq_WD
#calitcalitcantik 
#KrimAwetMuda 
#KrimKalisUsia 
#TegangAnjalBerseri 
#teamAFviral70808
114 66 7 August, 2019
@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

KRIM TERLAJAK LARIS

Memasing muka suci dalam debu, sejak calit calit dengan susuk moden ni, tak kira lelaki ka pompuan, bila konsisten guna, Woww kebabooom hasil dia.. Nak dapat hasil macam ni, bukan sebotol dua tau, kena istiqomah guna, jangam guna sebotol dua, dah curang cari produk lain, bagi masa #WDTA ni buat kerja dia, nak repair apa yang patut, nak buang apa yang bersarang berkerak dalam badan tu,

Bila dah ok semua, baru
La Nur tu terpancar di wajah mu gituuu, baru la boleh jadi suci dalam debu, silap silap boleh jadi tepung gomaaakk😜

#CikKaq_WD
#calitcalitcantik
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia
#TegangAnjalBerseri
#teamAFviral70810

KRIM TERLAJAK LARIS

Memasing muka suci dalam debu, sejak calit calit dengan susuk moden ni, tak kira lelaki ka  pompuan, bila konsisten guna, Woww kebabooom hasil dia.. Nak dapat hasil macam ni, bukan sebotol dua tau, kena istiqomah guna, jangam guna sebotol dua, dah curang cari produk lain, bagi masa #WDTA  ni buat kerja dia, nak repair apa yang patut, nak buang apa yang bersarang berkerak dalam badan tu,

Bila dah ok semua, baru 
La Nur tu terpancar di wajah mu gituuu, baru la boleh jadi suci dalam debu, silap silap boleh jadi tepung gomaaakk😜

#CikKaq_WD 
#calitcalitcantik 
#KrimAwetMuda 
#KrimKalisUsia 
#TegangAnjalBerseri 
#teamAFviral70810
109 75 8 August, 2019