#canornotchallenge Instagram Photos & Videos

canornotchallenge - 2.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #canornotchallenge and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
39.6
Average comment
4.2
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

Ok this is insane. Way worse than maggi hotheads 2x..the delay in spiciness is so misleading. First n last try. #hantulada #ghostpepper #canornotchallenge

Ok this is insane. Way worse than maggi hotheads 2x..the delay in spiciness is so misleading. First n last try. #hantulada #ghostpepper #canornotchallenge
3 0 1 hour ago

Mommy saja try test cuba .. acah nak buat challenge.. keh keh🤣🤣 pedas nak mati tak jadi aku.. mengerutu mulut perut semua.. lagi pedas dari ramen and ramen2x .. i kenot brain .. #canornotchallenge #canornotchallenge #canornotchallenge #ghostpepperchallenge #spicynoodlechallenge

Mommy saja try test cuba .. acah nak buat challenge.. keh keh🤣🤣 pedas nak mati tak jadi aku.. mengerutu mulut perut semua.. lagi pedas dari ramen and ramen2x .. i kenot brain .. #canornotchallenge #canornotchallenge #canornotchallenge #ghostpepperchallenge #spicynoodlechallenge
20 0 6 hours ago
#canornotchallenge
17 0 6 hours ago

@Deabaknoodles
#CANORNOTCHALLENGE
*WARNING*
Do not try. I like spicy food but this is the worst spiciest noodle ever. Just 2 mouths game over , really tak boleh tarhan. This is worse than samyang ×2 ( Hot chicken flavour ramen

@Deabaknoodles
#CANORNOTCHALLENGE
*WARNING*
Do not try. I like spicy food but this is the worst spiciest noodle ever. Just 2 mouths game over , really tak boleh tarhan.  This is worse than samyang ×2 ( Hot chicken flavour ramen
13 0 8 hours ago

#canornotchallenge wa lao its been 30 mins wtf its still burning

#canornotchallenge wa lao its been 30 mins wtf its still burning
4 7 10 hours ago

(READY STOCK KEMBALI 50pcs) GHOST PEPPER NOODLES SPICY CHICKEN LEVEL PEDAS 1.000.000 SHU !!
.
Apa itu ghost pepper? Cabe terpedas di dunia yang rasa nya 4000x lebih pedas dari tabasco n pastinya lebih pedes dari samyang guys 🔥🔥 .
HANDCARRY LANGSUNG dari SINGAPORE!! Ghost Pepper Maggi made in Malaysia (mie terpedas seantero jagad dgn level 1.000.000 SHU)

Mie black noodle ini lagi HITS dan PEDAS nya pollll, approved by all food bloggers di #canornotchallenge 😉

Stok terbatas karena di SG pun rebutan (bisa via toped/shoppee)

#ghostpepper #ghostpeppernoodles #dijualghostpepper #ghostpeppermurah #readystock #jualghostpepper #mieterpedas #miepedas #mieinstantimport #mieimport #snackimport #snackhits #foodblogger #spicyfood #spicymie #mieghostpepper #readystock #terpedas #cemilanimport #openposg #snackmalaysia #openpomalaysia #readystockghostpeppernoodles

(READY STOCK KEMBALI 50pcs) GHOST PEPPER NOODLES SPICY CHICKEN LEVEL PEDAS 1.000.000 SHU !!
.
Apa itu ghost pepper? Cabe terpedas di dunia yang rasa nya 4000x lebih pedas dari tabasco n pastinya lebih pedes dari samyang guys 🔥🔥 .
HANDCARRY LANGSUNG dari SINGAPORE!! Ghost Pepper Maggi made in Malaysia (mie terpedas seantero jagad dgn level 1.000.000 SHU)

Mie black noodle ini lagi HITS dan PEDAS nya pollll, approved by all food bloggers di #canornotchallenge 😉

Stok terbatas karena di SG pun rebutan (bisa via toped/shoppee)

#ghostpepper #ghostpeppernoodles #dijualghostpepper #ghostpeppermurah #readystock  #jualghostpepper #mieterpedas #miepedas  #mieinstantimport #mieimport #snackimport #snackhits #foodblogger #spicyfood #spicymie #mieghostpepper #readystock #terpedas #cemilanimport #openposg #snackmalaysia #openpomalaysia #readystockghostpeppernoodles
13 0 13 hours ago

Reaallyyy.... 🥵🥵🥵🥵🥵😤😤😤😤..... burning my head..
Mulut ku sampe senut" saking pedesnyaaaa...
Mie paling pedes yg pernah aku coba 😥
Just 8gr.. i couldnt take it 😭😤
.
.
.
@daebaknoodles
#canornotchallenge
#spicy #spicynoodles #singaporefood #sgfoodies #sgfoodporn

Reaallyyy.... 🥵🥵🥵🥵🥵😤😤😤😤..... burning my head..
Mulut ku sampe senut" saking pedesnyaaaa...
Mie paling pedes yg pernah aku coba 😥
Just 8gr.. i couldnt take it 😭😤
.
.
.
@daebaknoodles 
#canornotchallenge 
#spicy #spicynoodles #singaporefood  #sgfoodies #sgfoodporn
18 1 14 November, 2019

#canornotchallenge Can but cannot. Is it called ghost pepper coz it makes you look like a ghost?

#canornotchallenge Can but cannot. Is it called ghost pepper coz it makes you look like a ghost?
108 11 14 November, 2019

[Special Fast PO] Ghost Pepper Noodles Spicy Chicken yang lagi hits. Jarene mi terpedas seantero jagad (level 1.000.000 SHU biji cabai) IDR 58.000/cup, minat DM aja
#jastipsurabaya #jastipgresik #ghostpeppernoodles #canornotchallenge #kulinergresik #kulinersby #mipedas #jualghostpeppernoodle

[Special Fast PO] Ghost Pepper Noodles Spicy Chicken yang lagi hits. Jarene mi terpedas seantero jagad (level 1.000.000 SHU biji cabai) IDR 58.000/cup, minat DM aja
#jastipsurabaya #jastipgresik #ghostpeppernoodles #canornotchallenge #kulinergresik #kulinersby #mipedas #jualghostpeppernoodle
5 0 14 November, 2019

I don’t get why @daebaknoodles made this ghost pepper spicy chicken noodles sia. This is too much! @nizam_highbury challenge me but he himself cannot finish. #canornotchallenge #daebaknoodles #canornotchallenge2

I don’t get why @daebaknoodles made this ghost pepper spicy chicken noodles sia. This is too much! @nizam_highbury challenge me but he himself cannot finish. #canornotchallenge #daebaknoodles #canornotchallenge2
64 11 13 November, 2019

The very first episode of my very random series. Will I survive? Watch to find out. DM me if you want me to do any other food challenges. #canornotchallenge #aforappetite

The very first episode of my very random series. Will I survive? Watch to find out. DM me if you want me to do any other food challenges. #canornotchallenge #aforappetite
76 23 13 November, 2019
#canornotchallenge 
#daebaknoodles
9 0 13 November, 2019
#canornotchallenge 
#daebaknoodles
10 0 13 November, 2019

⚠️TEARS ALERT⚠️ Our noodles are so spicy that the tears rolling down your cheeks are a major symptom upon eating them in our #canornotchallenge2

We strongly advise you to join #teamghostpepper or #teamhabanero at your own risk 👍

#Daebak #Spicy #GhostPepper #ConsumeAtYourOwnRisk #Instant #Noodles #CanOrNotChallenge #CanOrNotChallenge2 #Pink #Green #Flavour #More #Soup #Dry #noodleday #kimchi #jjigae #chicken

⚠️TEARS ALERT⚠️ Our noodles are so spicy that the tears rolling down your cheeks are a major symptom upon eating them in our #canornotchallenge2

We strongly advise you to join #teamghostpepper or #teamhabanero at your own risk 👍

#Daebak #Spicy #GhostPepper #ConsumeAtYourOwnRisk #Instant #Noodles #CanOrNotChallenge #CanOrNotChallenge2 #Pink #Green #Flavour #More #Soup #Dry #noodleday #kimchi #jjigae #chicken
63 6 13 November, 2019

Mati laa akuuuuu, #canornotchallenge

Mati laa akuuuuu,  #canornotchallenge
7 3 12 November, 2019

Ghost Pepper Noodle Spicy Chicken
65.000 / cup

Apa itu ghost pepper? Cabe terpedas di dunia yang rasa nya 4000x lebih pedas dari tabasco n pastinya lebih pedes dari samyang guys 🔥🔥 Mie terpedas di muka bumi ini!! mie terpedas seantero jagad dgn level 1.000.000 SHU biji cabai

Mie black noodle ini lagi HITS dan PEDAS nya pollll, approved by all food bloggers di #canornotchallenge
#Ghostpeppernoodle #ghostpepperramen #ghostpeppernoodleready #ghostpeppernoodlechallenge #ghostpeppersemarang #ghostpepper

Ghost Pepper Noodle Spicy Chicken 
65.000 / cup

Apa itu ghost pepper? Cabe terpedas di dunia yang rasa nya 4000x lebih pedas dari tabasco n pastinya lebih pedes dari samyang guys 🔥🔥 Mie terpedas di muka bumi ini!! mie terpedas seantero jagad dgn level 1.000.000 SHU biji cabai

Mie black noodle ini lagi HITS dan PEDAS nya pollll, approved by all food bloggers di #canornotchallenge 
#Ghostpeppernoodle #ghostpepperramen #ghostpeppernoodleready #ghostpeppernoodlechallenge #ghostpeppersemarang #ghostpepper
28 2 12 November, 2019

Ghost Pepper Noodle Spicy Chicken
65.000 / cup

Apa itu ghost pepper? Cabe terpedas di dunia yang rasa nya 4000x lebih pedas dari tabasco n pastinya lebih pedes dari samyang guys 🔥🔥 Mie terpedas di muka bumi ini!! mie terpedas seantero jagad dgn level 1.000.000 SHU biji cabai

Mie black noodle ini lagi HITS dan PEDAS nya pollll, approved by all food bloggers di #canornotchallenge
#Ghostpeppernoodle #ghostpepperramen #ghostpeppernoodleready #ghostpeppernoodlechallenge #ghostpeppersemarang #ghostpepper

Ghost Pepper Noodle Spicy Chicken 
65.000 / cup

Apa itu ghost pepper? Cabe terpedas di dunia yang rasa nya 4000x lebih pedas dari tabasco n pastinya lebih pedes dari samyang guys 🔥🔥 Mie terpedas di muka bumi ini!! mie terpedas seantero jagad dgn level 1.000.000 SHU biji cabai

Mie black noodle ini lagi HITS dan PEDAS nya pollll, approved by all food bloggers di #canornotchallenge 
#Ghostpeppernoodle #ghostpepperramen #ghostpeppernoodleready #ghostpeppernoodlechallenge #ghostpeppersemarang #ghostpepper
16 0 12 November, 2019

CANORNOTCHALLENGE

World's Spiciest instant noodles 2019🥵🌶️🔥 Mamee's Daebak GHOST PEPPER spicy chicken noodles @store.seven_7_1_1._ singapore

Do you dare to eat!!???🥵😝😝😝 #canornotchallenge #spicy #spicynoodles #spicynoodleschallenge #spicynoodles #ghostpepper #ghostpepperchallenge #noodleslover #spiciest #daretoeat #foodbloggers #foodies #spicylover #nevertry #hotnoodles

CANORNOTCHALLENGE

World's Spiciest instant noodles 2019🥵🌶️🔥 Mamee's Daebak GHOST PEPPER spicy chicken noodles @store.seven_7_1_1._ singapore

Do you dare to eat!!???🥵😝😝😝 #canornotchallenge #spicy #spicynoodles #spicynoodleschallenge #spicynoodles #ghostpepper #ghostpepperchallenge #noodleslover #spiciest #daretoeat #foodbloggers #foodies #spicylover #nevertry #hotnoodles
80 14 12 November, 2019

short review: pedes pol (tapi ga bertahan lama kecuali makan langsung banyak)
gada rasa selain pedes+pahit. ada se 1% 🤗
mulut langsung on 🔥 bener2 langsung puedes.
ok thx a lot @daebaknoodles #canornotchallenge #ghostpepper

short review: pedes pol (tapi ga bertahan lama kecuali makan langsung banyak)
gada rasa selain pedes+pahit. ada se 1% 🤗
mulut langsung on 🔥 bener2 langsung puedes.
ok thx a lot  @daebaknoodles #canornotchallenge #ghostpepper
159 17 12 November, 2019
thanks @ruhul.aminn . for being around when i chickened out. hahahaha. #stepmacho #ghostpeppernoodles #canornotchallenge #hecan #feeveedyo #makanicecreampakaisenduknasi #diamsiaaaaak
43 12 11 November, 2019

Tempted to try this after watching 狼人杀 so 😜😂 #canornotchallenge #ghostpepperchallenge #ghostpepper

Tempted to try this after watching 狼人杀 so 😜😂 #canornotchallenge #ghostpepperchallenge #ghostpepper
76 3 11 November, 2019

11.11 is not just abt buying things... is abt who going to become 👻
#canornotchallenge #ghostpepperchallenge #ghostpepper

11.11 is not just abt buying things... is abt who going to become 👻 
#canornotchallenge #ghostpepperchallenge #ghostpepper
34 5 11 November, 2019

Full video on my YouTube channel, my peeps! Link in bio ✌🏻 Suggest me any content to share on "comment". I can't do this anymore. I'm dying HAHA!
#canornotchallenge #canornotchallenge2 #daebakhabanerospicynoodles #daebakghostpepper

Full video on my YouTube channel, my peeps! Link in bio ✌🏻 Suggest me any content to share on "comment". I can't do this anymore. I'm dying HAHA!
#canornotchallenge #canornotchallenge2 #daebakhabanerospicynoodles #daebakghostpepper
145 11 11 November, 2019

🔥🔥🔥JOIN THE HALL OF FLAME 🔥🔥🔥 Join #teamghostpepper or #teamhabanero and stand a chance to be featured on Daebak's Instagram feed weekly when you participate in the heated #canornotchallenge2 📸

Here's how to join:

Step 1: Follow Daebak on IG @daebaknoodles
Step 2: Post a video of yourself completing #canornotchallenge2 by finishing either ONE cup of Ghost Pepper Noodles OR TWO cups of Habanero Kimchi Jjigae and Spicy Chicken noodles.
Step 3: Hashtag #canornotchallenge2 and your respective teams #teamghostpepper or #teamhabanero

Good luck and may the best team win 🌶🌶 #Daebak #Spicy #GhostPepper #ConsumeAtYourOwnRisk #Instant #Noodles #CanOrNotChallenge #CanOrNotChallenge2 #Pink #Green #Flavour #More #Soup #Dry #noodleday #kimchi #jjigae #chicken

🔥🔥🔥JOIN THE HALL OF FLAME 🔥🔥🔥 Join #teamghostpepper or #teamhabanero and stand a chance to be featured on Daebak's Instagram feed weekly when you participate in the heated #canornotchallenge2 📸

Here's how to join:

Step 1: Follow Daebak on IG @daebaknoodles
Step 2: Post a video of yourself completing #canornotchallenge2 by finishing either ONE cup of Ghost Pepper Noodles OR TWO cups of Habanero Kimchi Jjigae and Spicy Chicken noodles.
Step 3: Hashtag #canornotchallenge2 and your respective teams #teamghostpepper or #teamhabanero

Good luck and may the best team win 🌶🌶 #Daebak #Spicy #GhostPepper #ConsumeAtYourOwnRisk #Instant #Noodles #CanOrNotChallenge #CanOrNotChallenge2 #Pink #Green #Flavour #More #Soup #Dry #noodleday #kimchi #jjigae #chicken
54 1 11 November, 2019

Reupload because IG time limit for uploading video (rarely upload a video tbh)

So this Ghost Papper Spicy Chicken is from @astrid_nathalia , yes astrid, it is edible

#CanOrNotCHALLENGE

Reupload because IG time limit for uploading video (rarely upload a video tbh)

So this Ghost Papper Spicy Chicken is from @astrid_nathalia , yes astrid, it is edible

#CanOrNotCHALLENGE
10 5 10 November, 2019

From first bite..the kick of it..Mcm syiok aje u mkn. I smell the spiciness only my nose cannot tahan. Haha! #canornotchallenge #daebaknoodles #ghostpeppernoodles #instantnoodle #spicychallenge

From first bite..the kick of it..Mcm syiok aje u mkn. I smell the spiciness only my nose cannot tahan. Haha! #canornotchallenge #daebaknoodles #ghostpeppernoodles #instantnoodle #spicychallenge
12 0 10 November, 2019

Fuhhh..bibir smpai merah sexy. Hahaha! But this hubby of mine love spicy food. He eat this like ok only. Except the excessive sweat and red lips. If it was me, hahs! I'll die at the first bite. Lols! So here u go.. #canornotchallenge #ghostpeppernoodles #spicy #scovillescale #flamingspicychickenmadness @daebaknoodles

Fuhhh..bibir smpai merah sexy. Hahaha! But this hubby of mine love spicy food. He eat this like ok only. Except the excessive sweat and red lips. If it was me, hahs! I'll die at the first bite. Lols! So here u go..#canornotchallenge #ghostpeppernoodles #spicy #scovillescale #flamingspicychickenmadness @daebaknoodles
21 5 10 November, 2019

Pedasnye sampai perut pun memulas try lh dua² mamee nii memang x boleh tahan kepedasan dia.. Makan bersama kakak tersayang 😝
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#raimihaikal #raimispicychallenge #canornotchallenge #canornotchallenge2

Pedasnye sampai perut pun memulas try lh dua² mamee nii memang x boleh tahan kepedasan dia.. Makan bersama kakak tersayang 😝
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#raimihaikal #raimispicychallenge #canornotchallenge #canornotchallenge2
20 0 10 November, 2019

KLIK LINK DI BIO AKU.
DAH LUNCH KE??
Haaaa hujung minggu macamni eloklah try makan lunch dengan Mamee Daebak Habanero Challenge ! Mana tau boleh ambil mc Isnin esok🤣🤣
Sumpah aku berpeluh macam berendam dalam lautan sambal cili ayam geprek weiiii. But honestly, Habanero ni rasa kepedasan setan dia macam sama level dgn Ghost Pepper. Ke sebab aku takleh makan pedas sangat ek? 🤣
Tengoklah aksi menawan aku dalam menghabiskan DUA CUP Mamee Daebak Habanero ni di youtube channel - zhafheybat.
LINK ADA DI BIO AKU.
JANGAN LUPA SUBSCRIBE, LIKE, COMMENT & SHARE YOUTUBE CHANNEL AKU.
#canornotchallenge2 #canornotchallenge #canornotchallenge2019
#mamee @mamee.my

KLIK LINK DI BIO AKU.
DAH LUNCH KE??
Haaaa hujung minggu macamni eloklah try makan lunch dengan Mamee Daebak Habanero Challenge ! Mana tau boleh ambil mc Isnin esok🤣🤣
Sumpah aku berpeluh macam berendam dalam lautan sambal cili ayam geprek weiiii. But honestly, Habanero ni rasa kepedasan setan dia macam sama level dgn Ghost Pepper. Ke sebab aku takleh makan pedas sangat ek? 🤣
Tengoklah aksi menawan aku dalam menghabiskan DUA CUP Mamee Daebak Habanero ni di youtube channel - zhafheybat.
LINK ADA DI BIO AKU. 
JANGAN LUPA SUBSCRIBE, LIKE, COMMENT & SHARE YOUTUBE CHANNEL AKU. 
#canornotchallenge2 #canornotchallenge #canornotchallenge2019 
#mamee @mamee.my
142 0 10 November, 2019

Pertama dan terakhir.. Berpeluh, berhingus meleleh air mata. Nak meletop rasanya..🔥 #canornotchallenge #ghostpepper #spicychicken

Pertama dan terakhir.. Berpeluh, berhingus meleleh air mata. Nak meletop rasanya..🔥 #canornotchallenge #ghostpepper #spicychicken
13 7 9 November, 2019

Man vs ghost paper spicy chicken cup noodle.
Winner goes to:
Noodle won 😭

It was way too spicy but yet delicious. The spice doesn’t start immediately as it rise gradually to a point you will beg for mercy.
For those who want to give it a try. Be prepare for some cold milk for cure. Beware that the spice level is at 1,000,000 scoville heat unit.
#sgfoodies
#canornotchallenge
#ghostpepperspicychicken
#ghostpaper
#1000000scoville
#daebaknoodles

Man vs ghost paper spicy chicken cup noodle. 
Winner goes to: 
Noodle won 😭

It was way too spicy but yet delicious. The spice doesn’t start immediately as it rise gradually to a point you will beg for mercy. 
For those who want to give it a try. Be prepare for some cold milk for cure. Beware that the spice level is at 1,000,000 scoville heat unit. 
#sgfoodies 
#canornotchallenge 
#ghostpepperspicychicken 
#ghostpaper 
#1000000scoville
#daebaknoodles
19 0 9 November, 2019

Ghost pepper gilaaa #ghostpepper
#canornotchallenge #canornotchallenge2
Mmg cannot la😭😂pedas gila, saya makan nii tiap 1 sudu kena rehat 15mnt baru makan ulang😁.... Jadi agak2 1jam lah makan nii mee, nak buang sayang nak makan pun kena rehat 😂

Ghost pepper gilaaa#ghostpepper
#canornotchallenge #canornotchallenge2
Mmg cannot la😭😂pedas gila, saya makan nii tiap 1 sudu kena rehat 15mnt baru makan ulang😁.... Jadi agak2 1jam lah makan nii mee, nak buang sayang nak makan pun kena rehat 😂
2 0 9 November, 2019

On this lovely day of Prophet Muhammad's Birthday, we wish you a blessed holiday and may you and your loved ones be graced with warmth and happiness!

#Daebak #Spicy #GhostPepper #ConsumeAtYourOwnRisk #Instant #Noodles #CanOrNotChallenge #CanOrNotChallenge2 #Pink #Green #Flavour #More #Soup #Dry #noodleday #kimchi #jjigae #chicken

On this lovely day of Prophet Muhammad's Birthday, we wish you a blessed holiday and may you and your loved ones be graced with warmth and happiness!

#Daebak #Spicy #GhostPepper #ConsumeAtYourOwnRisk #Instant #Noodles #CanOrNotChallenge #CanOrNotChallenge2 #Pink #Green #Flavour #More #Soup #Dry #noodleday #kimchi #jjigae #chicken
65 2 9 November, 2019

Really? I survived!! #daebakchallenge #canornotchallenge

Really? I survived!! #daebakchallenge #canornotchallenge
17 0 7 November, 2019

CrazilY HAWt🔥ooH my GawD 🥵im 💩-tin my pantZ #ghostpepper #spicy #cupnoodles #cupnoodle #sg #hot #daebak #burning #burnitdown #canornotchallenge #spicyfood #🌶️

CrazilY HAWt🔥ooH my GawD 🥵im 💩-tin my pantZ #ghostpepper #spicy #cupnoodles #cupnoodle #sg #hot #daebak #burning #burnitdown #canornotchallenge #spicyfood #🌶️
21 0 7 November, 2019

Top #canornotchallenge posts

SIKIT LAGI NAK KENA SAWAN OI😂😭😂😭 check out the full video on my YouTube channel (link dekat bio) #ghostpepperchallenge #canornotchallenge

SIKIT LAGI NAK KENA SAWAN OI😂😭😂😭 check out the full video on my YouTube channel (link dekat bio) #ghostpepperchallenge #canornotchallenge
45,438 1,030 1 May, 2019

Mana Motif Viral & Ghost Pepper Challenge.

Maaf, aku kalau pedas sangat aku bodohkan semua orang.

Dan apa yang aku tunjuk ni baru setitik. Dalam youtube aku habiskan SEMUA ya setan, SEMUA.

#canornotchallenge

Mana Motif Viral & Ghost Pepper Challenge.

Maaf, aku kalau pedas sangat aku bodohkan semua orang.

Dan apa yang aku tunjuk ni baru setitik. Dalam youtube aku habiskan SEMUA ya setan, SEMUA.

#canornotchallenge
9,152 309 17 March, 2019

NO WATER!! Fan of spicy 🌶️🔥 Taste review 💯 Ignore my red face 🎭
#ghostpepperchallenge #ghostpepperspicychicken #canornotchallenge

NO WATER!! Fan of spicy 🌶️🔥 Taste review 💯 Ignore my red face 🎭
#ghostpepperchallenge #ghostpepperspicychicken #canornotchallenge
976 47 9 March, 2019

I can stand Samyang & Samyang 2X.. But this @daebaknoodles #ghostpepper #ghostpepperchallenge #canornotchallenge ni.. I SURRENDER.. I only eat half.. Lepas tu dah siap makan, rasa mcm kaw tengah mengandungkan Anak Unggun Api.. Panas tak terperi.. Sorry guys.. Go Die..

I can stand Samyang & Samyang 2X.. But this @daebaknoodles #ghostpepper #ghostpepperchallenge #canornotchallenge  ni.. I SURRENDER.. I only eat half.. Lepas tu dah siap makan, rasa mcm kaw tengah mengandungkan Anak Unggun Api.. Panas tak terperi.. Sorry guys.. Go Die..
869 103 19 March, 2019

Daring enough to try Daebak Ghost Pepper Spicy Chicken Instant Noodles in #CanOrNotChallenge? 😛🌶🔥 @daebaknoodles
_
Available only from March till May in 7Eleven stores nationwide. Get yours now!
_
Psst... the black noodles has no artificial colouring for that maximum spicy experience!
_
#DaebakGhostPepperSpicyChickenInstantNoodles #SpicyInstantNoodles #daebaknoodles #talent #commercialtalent #pelakon #pelakonwanita #malaysiantalent

Daring enough to try Daebak Ghost Pepper Spicy Chicken Instant Noodles in #CanOrNotChallenge? 😛🌶🔥 @daebaknoodles 
_
Available only from March till May in 7Eleven stores nationwide. Get yours now!
_
Psst... the black noodles has no artificial colouring for that maximum spicy experience!
_
#DaebakGhostPepperSpicyChickenInstantNoodles #SpicyInstantNoodles #daebaknoodles #talent #commercialtalent #pelakon #pelakonwanita #malaysiantalent
1,017 97 5 March, 2019

PEDAS GILA WEH 😭🔥 Jangan makan kalau tak tahan pedas! .

Kalau nak tahu tya menderita ke tak, tengok jela full video dekat Youtube Channel Tya, Link ada dekat bio 😭😭 #canornotchallenge #daebakghostpepper #mukbang #asmr #ghostpepper #tyamakanlagii

PEDAS GILA WEH 😭🔥 Jangan makan kalau tak tahan pedas! .

Kalau nak tahu tya menderita ke tak, tengok jela full video dekat Youtube Channel Tya, Link ada dekat bio 😭😭 #canornotchallenge #daebakghostpepper #mukbang #asmr #ghostpepper #tyamakanlagii
10,495 125 6 April, 2019

THIS IS THE SPICIEST NOODLES EVER! Did I or did I not win the #canornotchallenge ? @daebaknoodles ni pedasssss gila! Watch the full video on my Facebook Page! Barulah korang tau victory atau tak. I nominate my friends @intanqamarhani & @onezuanofficial to do this challenge! Berani ke tak? Yang lain pun boleh try, tag saya sekali dengan hashtag #canornotchallenge! Boleh dapatkan kat 7-Eleven berdekatan anda! Cepat-cepat, they’re limited edition! While stock lasts. 😉

THIS IS THE SPICIEST NOODLES EVER! Did I or did I not win the #canornotchallenge ? @daebaknoodles ni pedasssss gila! Watch the full video on my Facebook Page! Barulah korang tau victory atau tak. I nominate my friends @intanqamarhani & @onezuanofficial to do this challenge! Berani ke tak? Yang lain pun boleh try, tag saya sekali dengan hashtag #canornotchallenge! Boleh dapatkan kat 7-Eleven berdekatan anda! Cepat-cepat, they’re limited edition! While stock lasts. 😉
12,083 447 4 March, 2019