#cantikmalaysia Instagram Photos & Videos

cantikmalaysia - 4.5k posts

    #fazzyBR #fazzyclosetskurung
.
FAREENA KURUNG
HARGA EARLY BIRD
1-2 helai
S-XL: RM 134
2Xl-5Xl: RM 144

Combo 3 Helai
S-XL:  RM 129 Sehelai 
2Xl-5Xl: RM RM139 Sehelai 
4 helai dan lebih 
S-XL:  Sehelai RM 119
2Xl-5Xl:  Sehelai RM 129

Postage
Free postage semenanjung
+ RM 8 for sabah dan sarawak untuk helaian pertama
+RM 4 for sabah dan sarawak untuk helaian kedua dan berikutnya

HARGA NORMAL
1-2 helai
S-XL: RM 164
2Xl-5Xl: Sehelai RM 174

Combo 3 Helai
S-XL:  RM 159 Sehelai 
2Xl-5Xl: RM RM169 Sehelai 
Postage
Free postage semenanjung
+ RM 8 for sabah dan sarawak untuk helaian pertama
+ RM 4 for sabah dan sarawak untuk helaian kedua dan berikutnya

REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA
Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. .
Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA  juga tau! .
.
FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF 
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.

Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?

POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?

MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?

BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?

7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?
.
.
#Fareenakurung #kurungsale #bajukurung #bajuraya #kurungmodenlace #kurunglace #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajurayamoden #kurung2in1 #bazarpaknil #bajumalaysia #bajukurungpoket #trendymalaysia #stylemalaysia #kurungcardigan #cantikmalaysia #malaysia #kebaya #kurungmodenplain #kurungruffle #kurungbutang #kurungfulllace

    #fazzyBR #fazzyclosetskurung
    .
    FAREENA KURUNG
    HARGA EARLY BIRD
    1-2 helai
    S-XL: RM 134
    2Xl-5Xl: RM 144

    Combo 3 Helai
    S-XL: RM 129 Sehelai
    2Xl-5Xl: RM RM139 Sehelai
    4 helai dan lebih
    S-XL: Sehelai RM 119
    2Xl-5Xl: Sehelai RM 129

    Postage
    Free postage semenanjung
    + RM 8 for sabah dan sarawak untuk helaian pertama
    +RM 4 for sabah dan sarawak untuk helaian kedua dan berikutnya

    HARGA NORMAL
    1-2 helai
    S-XL: RM 164
    2Xl-5Xl: Sehelai RM 174

    Combo 3 Helai
    S-XL: RM 159 Sehelai
    2Xl-5Xl: RM RM169 Sehelai
    Postage
    Free postage semenanjung
    + RM 8 for sabah dan sarawak untuk helaian pertama
    + RM 4 for sabah dan sarawak untuk helaian kedua dan berikutnya

    REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA
    Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. .
    Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! .
    .
    FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
    Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.

    Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?

    POKET KIRI & KANAN
    Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?

    MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
    Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?

    BF N WUDHU FRIENDLY
    Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?

    7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
    Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?
    .
    .
    #Fareenakurung #kurungsale #bajukurung #bajuraya #kurungmodenlace #kurunglace #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajurayamoden #kurung2in1 #bazarpaknil #bajumalaysia #bajukurungpoket #trendymalaysia #stylemalaysia #kurungcardigan #cantikmalaysia #malaysia #kebaya #kurungmodenplain #kurungruffle #kurungbutang #kurungfulllace

    1 0 16 August, 2019

Top #cantikmalaysia posts

    Puri and her daugther 👯

    Puri and her daugther 👯

    355 22 4 October, 2016
    Morning Hike... “Hiking history: 1985 – Dick Bass reached Mount Everest and became the first person to reach the summits of the highest peaks of each of the seven continents. No one knows the exact year that marked the beginning of hiking. It is possible that the Iceman climbed the Alps about 5000 years ago.” #raftrek #cantikmalaysia #hiking

    Morning Hike... “Hiking history: 1985 – Dick Bass reached Mount Everest and became the first person to reach the summits of the highest peaks of each of the seven continents. No one knows the exact year that marked the beginning of hiking. It is possible that the Iceman climbed the Alps about 5000 years ago.” #raftrek #cantikmalaysia #hiking

    1,042 22 10 June, 2019