#cantiksebelumraya Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cantiksebelumraya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
5.6
Average comment
0.1
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@junnishahirahkedah Profile picture

@junnishahirahkedah

Kulit berjerawat? Muka burn teruk? Masalah blackhead dan whitehead? Berjeragat? Haa sis ada satu produk ni boleh bantu mnyelesaikan masalah korang tauu 😍

Hanya rm62 sahaja boleh dpt 3 item
-pinkish cream
-pinkish soap
-pinkish day cream

Bukan itu sahaja, setiap pembelian sis akan selit freegift dan freevoucher rm10. Best ke best ni? 😝

Tunggu apa lagi. Jom cepat2 grab sementara stock masih ada 😘 ws sis lelaju 0195625620 atau tekan link di bio

#thejunniangels #thejunnibyshahirah #thejunnihq #cantiksebelumraya #teamshaaPower #TeamQueenFatiah #licenserum #pinkishwhiteset #putihkorea #luluskkm #kemamkemamje #bestpakai #licenserum #waterbases #putihkorea #teamshaaPower

Kulit berjerawat? Muka burn teruk? Masalah blackhead dan whitehead? Berjeragat? Haa sis ada satu produk ni boleh bantu mnyelesaikan masalah korang tauu 😍

Hanya rm62 sahaja boleh dpt 3 item
-pinkish cream
-pinkish soap
-pinkish day cream

Bukan itu sahaja, setiap pembelian sis akan selit freegift dan freevoucher rm10. Best ke best ni? 😝

Tunggu apa lagi. Jom cepat2 grab sementara stock masih ada 😘 ws sis lelaju 0195625620 atau tekan link di bio

#thejunniangels #thejunnibyshahirah #thejunnihq #cantiksebelumraya  #teamshaaPower #TeamQueenFatiah #licenserum #pinkishwhiteset #putihkorea #luluskkm #kemamkemamje #bestpakai #licenserum #waterbases #putihkorea#teamshaaPower
1 0 23 minutes ago
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
HAI GUYS!!!
MEMPERKENALKAN WAWA EE CUSHION .
👇👇👇👇
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.......WAWA EE CUSHION.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Ada 3 tone :
.
🌸 LIGHT
🌸 TANNED
🌸 NATURAL
.
Cepat dapatkan before SOLD OUT,,, LIMITED EDITION ITEM!!!
.
Harga promosi RM49 sahaja
Tidak termasuk penghantaran
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
HAI GUYS!!!
MEMPERKENALKAN WAWA EE CUSHION .
👇👇👇👇
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.......WAWA EE CUSHION.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Ada 3 tone :
.
🌸 LIGHT
🌸 TANNED
🌸 NATURAL
.
Cepat dapatkan before SOLD OUT,,, LIMITED EDITION ITEM!!!
.
Harga promosi RM49 sahaja
Tidak termasuk penghantaran
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
7 0 3 hours ago
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

APA YANG MENYEBABKAN RAMAI WANITA TERCARI CARI KRIM SYANTIK AJAIB NI!
.
.
Gitu la kalau dah terkena percikan #calitcalitcantik
.
.
Yang kendur anjal balik
Yang gelap makin cerah
Yang nampak berumur makin cantik berseri seri
.
.
Yang Kak Zaidah kita nih umur 40 nampak macam dak dak baru nak up hahah. Cantikk sangat wehh.
.
.
Dagu vshape, kulit peloles, body shape pun maintain je. Tu la syoknyaa calit #WD ni.
.
.
Bukan muka je dia make over. Satu badan hokeyy. Zat zat bahan dalam krim ni bekerja satu badan.
.
.
Rawat dalaman. Bina jaringan sel kulit baru. Aktifkan kolagen dalam badan.
.
.
Syokkk kan?
.
.
Mak mak yang super bizi tu calit wd kat 3 point nadi je. Setel! .
.
.
#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #wdjohor #Likeforlike #like2like #womendesiree
#cantiksebelumraya
#wdta
#kakjiedealerwdta

APA YANG MENYEBABKAN RAMAI WANITA TERCARI CARI KRIM SYANTIK AJAIB NI!
.
.
Gitu la kalau dah terkena percikan #calitcalitcantik
.
.
Yang kendur anjal balik
Yang gelap makin cerah
Yang nampak berumur makin cantik berseri seri
.
.
Yang Kak Zaidah kita nih umur 40 nampak macam dak dak baru nak up hahah. Cantikk sangat wehh.
.
.
Dagu vshape, kulit peloles, body shape pun maintain je. Tu la syoknyaa calit #WD ni.
.
.
Bukan muka je dia make over. Satu badan hokeyy. Zat zat bahan dalam krim ni bekerja satu badan.
.
.
Rawat dalaman. Bina jaringan sel kulit baru. Aktifkan kolagen dalam badan.
.
.
Syokkk kan?
.
.
Mak mak yang super bizi tu calit wd kat 3 point nadi je. Setel! .
.
.
#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat  #sayajualmurah #skincare #skincareroutine  #wdjohor #Likeforlike #like2like #womendesiree 
#cantiksebelumraya 
#wdta
#kakjiedealerwdta
8 0 3 hours ago
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

_
UNIKNYA WDTA: KENAPA CALIT NADI JE?
.
WDTA takkan sama dengan krim lain sebab dia ni:
✖ Skincare
✖ Foundation
✖ Make up
✖ Losyen
.
Tekstur WDTA ni halus dan mudah menyerap.
.
#calitnadije, macam mana WDTA berfungsi?
.
⚠ Nadi adalah tempat letaknya pembuluh darah yang mengalirkan darah paling laju.
.
WDTA ialah krim bioteknologi nano yang boleh menembusi kulit terus ke pembuluh darah tersebut.
.
Jadi bayangkan semua bahan hebat dalam WDTA tu ikut aliran darah kita ke seluruh badan untuk menjalankan fungsinya.
.
Macam kat hospital jugak. Bila doktor nak pesakit dapat kesan ubat yang cepat, dia akan terus pasang drip berbanding bagi tablet untuk makan. Jadi ubat akan masuk ke dalam badan pesakit dengan pantas tanpa perlu melalui sistem pencernaan & sebagainya.
.
Sebab tu ada pengguna WDTA yang dapat rasa kesan seawal sehari. Lepas calit je terus rasa haus sebab pengambilan air sebelum ni tak cukup untuk badan.
.
Ada pulak yang terus rasa nak membuang. Tu semua sebab toksin dalam badan nak disingkirkan dengan berkesan.
.
Yang sedawa dan kentut kentut pun ada.
.
Semua bergantung pada individu sebab toksin dalam badan kita tak sama. Yang pasti, semua toksin tu WDTA akan tolong singkirkan.
.
Jelas kan, macam mana WDTA ni bertindak? Eh kalau korang berani tengok pembuluh darah, korang boleh Google perjalanan darah dalam badan kita ni.
.
Bayangkan setiap saluran darah dalam badan mendapat manfaat WDTA. Best tak best?
.
1 WDTA RM100, sekarang promosi RM80 Seluruh Malaysia.
.
Dah tau kan nak cari kat mana
WA 013 3622069 atau klik link di bio 👆❤️ #cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi
#kulitglowing
#cerahmenawan
#cerahsekata
#wdtanegerisembilan
#codnilai
#womendesiree #kakjiedealerwdta

_
UNIKNYA WDTA: KENAPA CALIT NADI JE?
.
WDTA takkan sama dengan krim lain sebab dia ni:
✖ Skincare
✖ Foundation
✖ Make up
✖ Losyen
.
Tekstur WDTA ni halus dan mudah menyerap.
.
#calitnadije, macam mana WDTA berfungsi?
.
⚠ Nadi adalah tempat letaknya pembuluh darah yang mengalirkan darah paling laju.
.
WDTA ialah krim bioteknologi nano yang boleh menembusi kulit terus ke pembuluh darah tersebut.
.
Jadi bayangkan semua bahan hebat dalam WDTA tu ikut aliran darah kita ke seluruh badan untuk menjalankan fungsinya.
.
Macam kat hospital jugak. Bila doktor nak pesakit dapat kesan ubat yang cepat, dia akan terus pasang drip berbanding bagi tablet untuk makan. Jadi ubat akan masuk ke dalam badan pesakit dengan pantas tanpa perlu melalui sistem pencernaan & sebagainya.
.
Sebab tu ada pengguna WDTA yang dapat rasa kesan seawal sehari. Lepas calit je terus rasa haus sebab pengambilan air sebelum ni tak cukup untuk badan.
.
Ada pulak yang terus rasa nak membuang. Tu semua sebab toksin dalam badan nak disingkirkan dengan berkesan.
.
Yang sedawa dan kentut kentut pun ada.
.
Semua bergantung pada individu sebab toksin dalam badan kita tak sama. Yang pasti, semua toksin tu WDTA akan tolong singkirkan.
.
Jelas kan, macam mana WDTA ni bertindak? Eh kalau korang berani tengok pembuluh darah, korang boleh Google perjalanan darah dalam badan kita ni.
.
Bayangkan setiap saluran darah dalam badan mendapat manfaat WDTA. Best tak best?
.
1 WDTA RM100, sekarang promosi RM80 Seluruh Malaysia.
.
Dah tau kan nak cari kat mana 
WA 013 3622069 atau klik link di bio 👆❤️ #cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi 
#kulitglowing 
#cerahmenawan 
#cerahsekata 
#wdtanegerisembilan 
#codnilai 
#womendesiree #kakjiedealerwdta
5 0 5 hours ago
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
HAI GUYS!!!
MEMPERKENALKAN WAWA EE CUSHION .
👇👇👇👇
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.......WAWA EE CUSHION.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Ada 3 tone :
.
🌸 LIGHT
🌸 TANNED
🌸 NATURAL
.
Cepat dapatkan before SOLD OUT,,, LIMITED EDITION ITEM!!!
.
Harga promosi RM49 sahaja
Tidak termasuk penghantaran
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
HAI GUYS!!!
MEMPERKENALKAN WAWA EE CUSHION .
👇👇👇👇
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.......WAWA EE CUSHION.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Ada 3 tone :
.
🌸 LIGHT
🌸 TANNED
🌸 NATURAL
.
Cepat dapatkan before SOLD OUT,,, LIMITED EDITION ITEM!!!
.
Harga promosi RM49 sahaja
Tidak termasuk penghantaran
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
11 0 5 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@umie_naddrybeautepuchong Profile picture

@umie_naddrybeautepuchong

Restock lagi👍👍permintaan byk dan byk testimoni berjaya..sampai bila nk simpan je kan lemak2 kt badan tu..cocotrim boleh membantu kurus,glowing dan best sekali korang xkan rase mcm minum produk kurus tp mcm minum air starbuck tau.. #shoshedap..rugi x cuba dh lah selamat berkesan pulak tu👍
#sayaminumsayajualsayashare
#naddrybeaute
#cocotrimpuchong
#welcomethebestinyou
#viralpost
#produkviral2019
#produkkurusberkesanselamat
#chocofitmalaysia
#bellaastilah
#cantiksebelumraya
#bodydreammalaysia
#terlajaklaris
#perempuanfuhh
#sajat
#akuyangpostkauyangpanas
@umie_naddrybeautepuchong

Restock lagi👍👍permintaan byk dan byk testimoni berjaya..sampai bila nk simpan je kan lemak2 kt badan tu..cocotrim boleh membantu kurus,glowing dan best sekali korang xkan rase mcm minum produk kurus tp mcm minum air starbuck tau..#shoshedap..rugi x cuba dh lah selamat berkesan pulak tu👍 
#sayaminumsayajualsayashare 
#naddrybeaute 
#cocotrimpuchong 
#welcomethebestinyou 
#viralpost 
#produkviral2019 
#produkkurusberkesanselamat 
#chocofitmalaysia 
#bellaastilah 
#cantiksebelumraya 
#bodydreammalaysia 
#terlajaklaris 
#perempuanfuhh 
#sajat 
#akuyangpostkauyangpanas 
@umie_naddrybeautepuchong
5 2 5 hours ago
@hushhushhq.beautee Profile picture

@hushhushhq.beautee

UTM Skudai

🥰KULIT SIHAT CERAH BERSERI 😍😍😍. . 🤩🤩🤩 BEAUTEE BLISS 🤩🤩🤩.
. . 📢KEBAIKAN BEAUTEE BLISS📢. .
✅ Mencerahkan dan menggebukan kulit ✅ Melembabkan kulit yang kering
✅ Mengurangkan rasa lapar
✅ Mengatasi nafsu makan berlebihan
✅ Mengempiskan perut buncit
✅ Menurunkan berat badan
✅ Merawat parut jerawat
✅ Menjaga kesihatan kulit, kuku dan rambut
✅ Meremajakan kulit supaya awet muda
✅ Menukarkan lemak kepada tenaga
✅ Merawat pelbagai masalah kulit
✅ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✅ Menghasilkan sel kulit baru
✅ Melawaskan sistem pembuangan
✅ Melancarkan susu ibu
✅ Memperkuatkan daya ingatan. . .
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0135487984
📱Whatsapp "Hush" ke 0135487984
📱Whatsapp "Hush" ke 0135487984 .

#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
#stokisdiperlukan #hariraya2019 #bazarramadhan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA -

🥰KULIT SIHAT CERAH BERSERI 😍😍😍. . 🤩🤩🤩 BEAUTEE BLISS 🤩🤩🤩.
. . 📢KEBAIKAN BEAUTEE BLISS📢. .
✅ Mencerahkan dan menggebukan kulit ✅ Melembabkan kulit yang kering
✅ Mengurangkan rasa lapar
✅ Mengatasi nafsu makan berlebihan
✅ Mengempiskan perut buncit
✅ Menurunkan berat badan
✅ Merawat parut jerawat
✅ Menjaga kesihatan kulit, kuku dan rambut
✅ Meremajakan kulit supaya awet muda
✅ Menukarkan lemak kepada tenaga
✅ Merawat pelbagai masalah kulit
✅ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✅ Menghasilkan sel kulit baru
✅ Melawaskan sistem pembuangan
✅ Melancarkan susu ibu
✅ Memperkuatkan daya ingatan. . .
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0135487984
📱Whatsapp "Hush" ke 0135487984
📱Whatsapp "Hush" ke 0135487984 .

#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
 #stokisdiperlukan #hariraya2019 #bazarramadhan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA -
2 0 7 hours ago
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

Macam tak logik tapi inilah yang kita buat hari² betul tak ? Ke u'olls selalu pakai water heater ni ? Hiksssss . Okay jom kakjie nak kongsi 3 khasiat atau manfaat mandi dengan air sejuk . Here we go 😍
.
.
1⃣ Mandi dengan air sejuk boleh hilangkan tekanan dan mengurangkan serta meredakan stress u'olls
💞Berdasarkan satu kajian, siapa yang mandi dengan air sejuk atau mandian air batu hydroterapi boleh merawat tekanan dalam diri. Apabila air sejuk disiram ke tubuh, ia akan membuatkan anda merasa jauh lebih tenang.
.

2⃣ Mandi dengan air sejuk boleh membakar lemak dan boleh buat badan kurus 😱
💞Dalam badan kita ni kan u'olls ade dua jenis lemak yang pertama white fat (lemak yang hanya boleh dihapuskan dengan bersenam) lagi satu brown fat (lemak yang terkumpul di dalam badan dan ia diperlukan untuk menghangatkan suhu badan keika sejuk).
.
Bila u'olls mandi menggunakan air sejuk, brown fat akan menjadi aktif untuk menghangatkan suhu badan anda dan ia akan membakar kalori dengan meningkatkan kadar metabolisme badan. Kiranya setiap kali mandi air sejuk, anda akan membakar kalori.Wow syioknyaaaaa 😍
.

3⃣ Mandi dengan air sejuk buat rambut lebih sihat dan bersinar
💞Mandi dengan air sejuk jugak mampu menyihatkan dan mencantikkan rambut kita u'olls. Air sejuk mampu mengecilkan liang pori kita dan mampu mengelak dari pori² tu datang balik . Gitcheewwww. Bila pori pori dah takde risiko nak naik jerawat lagi pun takdelah u'olls . .
Setiap kali mandi air sejuk, sebaiknya u'olls siram air dekat tapak kaki dahulu, kemudian baru bawak ke atas sebab suhu sejuk ni boleh buat kita sesak nafas tapi jangan risau kerana ia adalah proses untuk menghangatkan tubuh badan dan seterusnya meningkatkan pengaliran oksigen.
.
.
So dapat sesuatu tak hari ni ? Jadi paham tak kenapa kakjie selalu pesan pakai WD lepas mandi ? Inilah antara khasiatnya . Ehhhh apa kaitannya . Hikssss 🙊🙈 . So ape tunggu lagi share cepat dengan kawan² korang info best ni 😍
#tipscantikkakjie
#cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi
#cantik
#womendesiree

Macam tak logik tapi inilah yang kita buat hari² betul tak ? Ke u'olls selalu pakai water heater ni ? Hiksssss . Okay jom kakjie nak kongsi 3 khasiat atau manfaat mandi dengan air sejuk . Here we go 😍
.
.
1⃣ Mandi dengan air sejuk boleh hilangkan tekanan dan mengurangkan serta meredakan stress u'olls
💞Berdasarkan satu kajian, siapa yang mandi dengan air sejuk atau mandian air batu hydroterapi boleh merawat tekanan dalam diri. Apabila air sejuk disiram ke tubuh, ia akan membuatkan anda merasa jauh lebih tenang.
.

2⃣ Mandi dengan air sejuk boleh membakar lemak dan boleh buat badan kurus 😱
💞Dalam badan kita ni kan u'olls ade dua jenis lemak yang pertama white fat (lemak yang hanya boleh dihapuskan dengan bersenam) lagi satu brown fat (lemak yang terkumpul di dalam badan dan ia diperlukan untuk menghangatkan suhu badan keika sejuk).
.
Bila u'olls mandi menggunakan air sejuk, brown fat akan menjadi aktif untuk menghangatkan suhu badan anda dan ia akan membakar kalori dengan meningkatkan kadar metabolisme badan. Kiranya setiap kali mandi air sejuk, anda akan membakar kalori.Wow syioknyaaaaa 😍
.

3⃣ Mandi dengan air sejuk buat rambut lebih sihat dan bersinar
💞Mandi dengan air sejuk jugak mampu menyihatkan dan mencantikkan rambut kita u'olls. Air sejuk mampu mengecilkan liang pori kita dan mampu mengelak dari pori² tu datang balik . Gitcheewwww. Bila pori pori dah takde risiko nak naik jerawat lagi pun takdelah u'olls . .
Setiap kali mandi air sejuk, sebaiknya u'olls siram air dekat tapak kaki dahulu, kemudian baru bawak ke atas sebab suhu sejuk ni boleh buat kita sesak nafas tapi jangan risau kerana ia adalah proses untuk menghangatkan tubuh badan dan seterusnya meningkatkan pengaliran oksigen.
.
.
So dapat sesuatu tak hari ni ? Jadi paham tak kenapa kakjie selalu pesan pakai WD lepas mandi ? Inilah antara khasiatnya . Ehhhh apa kaitannya . Hikssss 🙊🙈 . So ape tunggu lagi share cepat dengan kawan² korang info best ni 😍
#tipscantikkakjie
#cantiksebelumraya 
#cantiksemulajadi 
#cantik
#womendesiree
13 0 8 hours ago
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

Cara guna WDTA sgt MUDAH
CALIT CALIT AJE
.
Sapuan WAJIB 2x sehari pada 3 point penting :
.
📌 NADI PEGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah.
.
📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma.
.
📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim.
.
.
#cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi
#cantik
#womendesiree
#klia
#nilai
#sepang
#wdta

Cara guna WDTA sgt MUDAH
CALIT CALIT AJE
.
Sapuan WAJIB 2x sehari pada 3 point penting :
.
📌 NADI PEGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah.
.
📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma.
.
📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim.
.
.
#cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi
#cantik
#womendesiree
#klia 
#nilai
#sepang
#wdta
9 0 9 hours ago
@junnishahirahkedah Profile picture

@junnishahirahkedah

Korang ad masalah jerawat, blackhead whitehead? Ni combo paling best untuk selesaikan masalah korang semua 😍 jangan pernah takut nak cuba skincare thejunni sebab thejunni tiada bahan terlarang tau 🤗 memang selamat digunakan.

Sis ada freegift nak bgi jt korang kalau grab set combo iaitu 2 item ke atas 😍 nak tahu? Meh ws sis 0195625620 atau tekan link di bio 😘
.
#thejunniangels #thejunnibyshahirah #thejunnihq #cantiksebelumraya #PreAgentPremiumQueenFatiah #teamshaaPower #TeamQueenFatiah #licenserum #pinkishwhiteset #putihkorea #luluskkm #kemamkemamje

Korang ad masalah jerawat, blackhead whitehead? Ni combo paling best untuk selesaikan masalah korang semua 😍 jangan pernah takut nak cuba skincare thejunni sebab thejunni tiada bahan terlarang tau 🤗 memang selamat digunakan.

Sis ada freegift nak bgi jt korang kalau grab set combo iaitu 2 item ke atas 😍 nak tahu? Meh ws sis 0195625620 atau tekan link di bio 😘
.
#thejunniangels #thejunnibyshahirah #thejunnihq #cantiksebelumraya#PreAgentPremiumQueenFatiah #teamshaaPower #TeamQueenFatiah #licenserum #pinkishwhiteset #putihkorea #luluskkm#kemamkemamje
11 0 12 hours ago
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

Siapa yang ada masalah jerawat tak pernah surut surut tu WAJIB cuba petua ni sebab toksin dan darah kotor dalam badan u'olls dah terlalu banyak tu, sebab tu pakai ape pun tak jalan , dan sebab tu makan ape pun tak jalan . Jadi ni petua yang wajib u'olls ikut okay ?
.
.
1⃣ Bangun pagi tu pergi dapur minum air putih untuk proses perut bagi senang nak lawas dan proses pembuangan berjalan lancar
2⃣ Perahkan air lemon ambik air perahan dia je dan campur sikit dengan air suam dan minum sebelum u'olls ambik ape ape makanan atau sarapan . Dah agak agak 10-15 minit air perahan lemon masuk dalam perut tu baru ambik sarapan .
.
.
Air perahan lemon elok diminum waktu perut kosong ketika bangun dari tidur untuk cuci segala kotoran yang dah masuk dalam badan u'olls . Pakar kulit kata nak halang jerawat dari naik kena bersihkan usus kita dari toksin dan bakteria yang menjadi punca jerawat naik selain dari kawal pemakanan yang menjadi sebab jerawat naik 🤗
.
.
Kalau malas jugak nak buat kenalah amalkan calit WD tiap hari sebab dalam WD kan ada estrak akar tree peony yang bantu singkirkan toksin dan darah kotor dalam badan , jadi peratus untuk jerawat naik tu sangat tipis . So dah bangun kan ? Haaa pergi cepat buat detox mudah ni . WD lover jangan lupa calit tau lepas mandi . Hehehe . Tag kawan kawan yang ada masalah jerawat yang tak surut surut tu nahhh . Semoga bermanfaat 🤗
.
#tipscantikkakjie
#cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi
#cantik
#kulitglowing

Siapa yang ada masalah jerawat tak pernah surut surut tu WAJIB cuba petua ni sebab toksin dan darah kotor dalam badan u'olls dah terlalu banyak tu, sebab tu pakai ape pun tak jalan , dan sebab tu makan ape pun tak jalan . Jadi ni petua yang wajib u'olls ikut okay ?
.
.
1⃣ Bangun pagi tu pergi dapur minum air putih untuk proses perut bagi senang nak lawas dan proses pembuangan berjalan lancar
2⃣ Perahkan air lemon ambik air perahan dia je dan campur sikit dengan air suam dan minum sebelum u'olls ambik ape ape makanan atau sarapan . Dah agak agak 10-15 minit air perahan lemon masuk dalam perut tu baru ambik sarapan .
.
.
Air perahan lemon elok diminum waktu perut kosong ketika bangun dari tidur untuk cuci segala kotoran yang dah masuk dalam badan u'olls . Pakar kulit kata nak halang jerawat dari naik kena bersihkan usus kita dari toksin dan bakteria yang menjadi punca jerawat naik selain dari kawal pemakanan yang menjadi sebab jerawat naik 🤗
.
.
Kalau malas jugak nak buat kenalah amalkan calit WD tiap hari sebab dalam WD kan ada estrak akar tree peony yang bantu singkirkan toksin dan darah kotor dalam badan , jadi peratus untuk jerawat naik tu sangat tipis . So dah bangun kan ? Haaa pergi cepat buat detox mudah ni . WD lover jangan lupa calit tau lepas mandi . Hehehe . Tag kawan kawan yang ada masalah jerawat yang tak surut surut tu nahhh . Semoga bermanfaat 🤗
.
 #tipscantikkakjie 
#cantiksebelumraya 
#cantiksemulajadi 
#cantik 
#kulitglowing
14 0 22 hours ago
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
.WAWA SERUM GREEN TEA.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Hanya bg 1 minit sahaja dari 24jam uolss dan rasai sendiri perubahan yg sgt ketara dgn #wawaserum ni 😍
.
✔ Bebas dari Cik J
✔ Parut Hilang
✔ Tak berminyak lagi
✔ Tak kusam
✔ Liang pori mengecil
.
Botol je kecik, tapi sgt ajaib tau ni 😱
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
.WAWA SERUM GREEN TEA.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Hanya bg 1 minit sahaja dari 24jam uolss dan rasai sendiri perubahan yg sgt ketara dgn #wawaserum ni 😍
.
✔ Bebas dari Cik J
✔ Parut Hilang
✔ Tak berminyak lagi
✔ Tak kusam
✔ Liang pori mengecil
.
Botol je kecik, tapi sgt ajaib tau ni 😱
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
9 0 13 October, 2019
@marykay_wanie Profile picture

@marykay_wanie

🎉LAST CALL!! TODAY ONLY! FOUNDATION MARY KAY SANGAT BEST!!! 👍👍 1. BUILDABLE COVERAGE - korang boleh apply lebih dari satu layer untuk lebih coverage atau lebih sheer tapi foundation takkan nampak tebal atau bercapuk capuk. Still look natural even with many layers

2. SUITABLE FOR SENSITIVE SKIN - Yess, korang xperlu risau if kulit korang jenis sensitive sbb korang still boleh pkai foundation ni, sebab texture dia sangat halus n soft

3. OIL FREE - foundation mary kay ni mineral based n tidak berminyak tau! So lps pkai skin korang xkan jdi oily and makeup korang pon takkan  bercapuk nak cuci pon sngt sng!

4. And most important NON COMEDOGENIC - maksudnya ia takkan mnyumbat liang pori korang. Mcm ade sesetengah foundation yg mnyumbat pori, next day or over time mesti muka naik jerawat or ruam tp tidak dgn foundation mary kay 💖💖SPECIAL PRICE 💖💖
jom lelekasss whatsapp wanie👇👇 www.wasap.my/60134044789
(link di bio)
dapat lagi free seperti dibawah😍
💖free postage. cod available ❤️
💖free gift
💖free sample
💖free catalogue
💖free consultation

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#cantiksebelumraya
#letscantik
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya
#diva #marykaykelantan #marykaypahang #marykaygentinghigland
#setbungabajet
#flowerbouquet
#jambanganbunga
#foundation
#luminious
#matte

🎉LAST CALL!! TODAY ONLY! FOUNDATION MARY KAY SANGAT BEST!!! 👍👍 1. BUILDABLE COVERAGE - korang boleh apply lebih dari satu layer untuk lebih coverage atau lebih sheer tapi foundation takkan nampak tebal atau bercapuk capuk. Still look natural even with many layers

2. SUITABLE FOR SENSITIVE SKIN - Yess, korang xperlu risau if kulit korang jenis sensitive sbb korang still boleh pkai foundation ni, sebab texture dia sangat halus n soft

3. OIL FREE - foundation mary kay ni mineral based n tidak berminyak tau! So lps pkai skin korang xkan jdi oily and makeup korang pon takkan  bercapuk nak cuci pon sngt sng!

4. And most important NON COMEDOGENIC - maksudnya ia takkan mnyumbat liang pori korang. Mcm ade sesetengah foundation yg mnyumbat pori, next day or over time mesti muka naik jerawat or ruam tp tidak dgn foundation mary kay 💖💖SPECIAL PRICE 💖💖
jom lelekasss whatsapp wanie👇👇 www.wasap.my/60134044789
(link di bio) 
dapat lagi free seperti dibawah😍
💖free postage. cod available ❤️
💖free gift
💖free sample
💖free catalogue
💖free consultation

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#cantiksebelumraya
#letscantik
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya
#diva #marykaykelantan #marykaypahang #marykaygentinghigland
#setbungabajet
#flowerbouquet
#jambanganbunga
#foundation
#luminious
#matte
0 0 13 October, 2019
@hushhush.baby Profile picture

@hushhush.baby

Kuala Lumpur

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. .
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
#stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA - #regrann

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. . 
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
 #stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA - #regrann
3 0 13 October, 2019
@marykay_wanie Profile picture

@marykay_wanie

LAST CALL TODAY!!🎉
FOUNDATION MARY KAY SANGAT BEST!!! 👍👍 1. BUILDABLE COVERAGE - korang boleh apply lebih dari satu layer untuk lebih coverage atau lebih sheer tapi foundation takkan nampak tebal atau bercapuk capuk. Still look natural even with many layers

2. SUITABLE FOR SENSITIVE SKIN - Yess, korang xperlu risau if kulit korang jenis sensitive sbb korang still boleh pkai foundation ni, sebab texture dia sangat halus n soft

3. OIL FREE - foundation mary kay ni mineral based n tidak berminyak tau! So lps pkai skin korang xkan jdi oily and makeup korang pon takkan  bercapuk nak cuci pon sngt sng!

4. And most important NON COMEDOGENIC - maksudnya ia takkan mnyumbat liang pori korang. Mcm ade sesetengah foundation yg mnyumbat pori, next day or over time mesti muka naik jerawat or ruam tp tidak dgn foundation mary kay 💖💖SPECIAL PRICE 💖💖
jom lelekasss whatsapp wanie👇👇 www.wasap.my/60134044789
(link di bio)
dapat lagi free seperti dibawah😍
💖free postage. cod available ❤️
💖free gift
💖free sample
💖free catalogue
💖free consultation

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#cantiksebelumraya
#letscantik
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya
#diva #marykaykelantan #marykaypahang #marykaygentinghigland
#setbungabajet
#flowerbouquet
#jambanganbunga
#foundation
#luminious
#matte

LAST CALL TODAY!!🎉
FOUNDATION MARY KAY SANGAT BEST!!! 👍👍 1. BUILDABLE COVERAGE - korang boleh apply lebih dari satu layer untuk lebih coverage atau lebih sheer tapi foundation takkan nampak tebal atau bercapuk capuk. Still look natural even with many layers

2. SUITABLE FOR SENSITIVE SKIN - Yess, korang xperlu risau if kulit korang jenis sensitive sbb korang still boleh pkai foundation ni, sebab texture dia sangat halus n soft

3. OIL FREE - foundation mary kay ni mineral based n tidak berminyak tau! So lps pkai skin korang xkan jdi oily and makeup korang pon takkan  bercapuk nak cuci pon sngt sng!

4. And most important NON COMEDOGENIC - maksudnya ia takkan mnyumbat liang pori korang. Mcm ade sesetengah foundation yg mnyumbat pori, next day or over time mesti muka naik jerawat or ruam tp tidak dgn foundation mary kay 💖💖SPECIAL PRICE 💖💖
jom lelekasss whatsapp wanie👇👇 www.wasap.my/60134044789
(link di bio) 
dapat lagi free seperti dibawah😍
💖free postage. cod available ❤️
💖free gift
💖free sample
💖free catalogue
💖free consultation

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#cantiksebelumraya
#letscantik
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya
#diva #marykaykelantan #marykaypahang #marykaygentinghigland
#setbungabajet
#flowerbouquet
#jambanganbunga
#foundation
#luminious
#matte
0 0 13 October, 2019
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
NEW PACKAGING😘
LEBIH MEWAH, LEBIH EXCLUSIVE💖
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
........WAWA MASKARA 3D.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Malas nak pakai mascara sbb masa nak solat nnt susah nak cuci? 😭
.
Sekarang tak perlu risau lagi sbb dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je mcm pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nnt, tak perlu pun nak guna:
.
❎ WET TISSUE
❎ MAKE UP REMOVER.
.
Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱
.
Jimat duitttt dan jimat masa😋
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
NEW PACKAGING😘
LEBIH MEWAH, LEBIH EXCLUSIVE💖
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
........WAWA MASKARA 3D.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Malas nak pakai mascara sbb masa nak solat nnt susah nak cuci? 😭
.
Sekarang tak perlu risau lagi sbb dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je mcm pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nnt, tak perlu pun nak guna:
.
❎ WET TISSUE
❎ MAKE UP REMOVER.
.
Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱
.
Jimat duitttt dan jimat masa😋
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
8 0 13 October, 2019
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
NEW PACKAGING😘
LEBIH MEWAH, LEBIH EXCLUSIVE💖
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
........WAWA MASKARA 3D.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Malas nak pakai mascara sbb masa nak solat nnt susah nak cuci? 😭
.
Sekarang tak perlu risau lagi sbb dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je mcm pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nnt, tak perlu pun nak guna:
.
❎ WET TISSUE
❎ MAKE UP REMOVER.
.
Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱
.
Jimat duitttt dan jimat masa😋
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
NEW PACKAGING😘
LEBIH MEWAH, LEBIH EXCLUSIVE💖
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
........WAWA MASKARA 3D.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Malas nak pakai mascara sbb masa nak solat nnt susah nak cuci? 😭
.
Sekarang tak perlu risau lagi sbb dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je mcm pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nnt, tak perlu pun nak guna:
.
❎ WET TISSUE
❎ MAKE UP REMOVER.
.
Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱
.
Jimat duitttt dan jimat masa😋
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
5 0 13 October, 2019
@hushhush.hotbabes Profile picture

@hushhush.hotbabes

Khas untuk semua wanita yang sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols. Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga. .

So untuk dapatkan body yang kekal sihat,mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush. Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig
Now tgah ada PROMOSI untuk set combo...Apa tunggu lagi..
.
Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang😍😍
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
. 💃💃💃 Love uolssss 😘😘😘
.
.
#lovepotionbyhushhush
#krimpayudara
#WONDERBLOOMBYHUSHHUSH
#sabunpayudara
#cantiksebelumraya
#cantikuntuksuami
#curicuricinta #jodohjodohannisa
#raya2019 #kuihraya
#ramadan2019 #bajuraya2019 #breastfillerinjection
#breastfeeding #happymothersday

Khas untuk semua wanita yang sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols. Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga. .

So untuk dapatkan body yang kekal sihat,mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush. Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig 
Now tgah ada PROMOSI untuk set combo...Apa tunggu lagi..
.
Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang😍😍
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
. 💃💃💃 Love uolssss 😘😘😘
.
.
#lovepotionbyhushhush
#krimpayudara
#WONDERBLOOMBYHUSHHUSH
#sabunpayudara
#cantiksebelumraya
#cantikuntuksuami
#curicuricinta #jodohjodohannisa 
#raya2019 #kuihraya 
#ramadan2019 #bajuraya2019 #breastfillerinjection 
#breastfeeding #happymothersday
1 0 13 October, 2019
@lovepotion.kl Profile picture

@lovepotion.kl

Khas untuk semua wanita yang sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols. Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga. .

So untuk dapatkan body yang kekal sihat,mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush. Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig
Now tgah ada PROMOSI untuk set combo...Apa tunggu lagi..
.
Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang😍😍
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
. 💃💃💃 Love uolssss 😘😘😘
.
.
#lovepotionbyhushhush
#krimpayudara
#WONDERBLOOMBYHUSHHUSH
#sabunpayudara
#cantiksebelumraya
#cantikuntuksuami
#curicuricinta #jodohjodohannisa
#raya2019 #kuihraya
#ramadan2019 #bajuraya2019 #breastfillerinjection
#breastfeeding #happymothersday

Khas untuk semua wanita yang sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols. Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga. .

So untuk dapatkan body yang kekal sihat,mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush. Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig 
Now tgah ada PROMOSI untuk set combo...Apa tunggu lagi..
.
Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang😍😍
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
. 💃💃💃 Love uolssss 😘😘😘
.
.
#lovepotionbyhushhush
#krimpayudara
#WONDERBLOOMBYHUSHHUSH
#sabunpayudara
#cantiksebelumraya
#cantikuntuksuami
#curicuricinta #jodohjodohannisa 
#raya2019 #kuihraya 
#ramadan2019 #bajuraya2019 #breastfillerinjection 
#breastfeeding #happymothersday
3 1 13 October, 2019
@hushhush.secretwives Profile picture

@hushhush.secretwives

Khas untuk semua wanita yang sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols. Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga. .

So untuk dapatkan body yang kekal sihat,mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush. Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig
Now tgah ada PROMOSI untuk set combo...Apa tunggu lagi..
.
Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang😍😍
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
. 💃💃💃 Love uolssss 😘😘😘
.
.
#lovepotionbyhushhush
#krimpayudara
#WONDERBLOOMBYHUSHHUSH
#sabunpayudara
#cantiksebelumraya
#cantikuntuksuami
#curicuricinta #jodohjodohannisa
#raya2019 #kuihraya
#ramadan2019 #bajuraya2019 #breastfillerinjection
#breastfeeding #happymothersday

Khas untuk semua wanita yang sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols. Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga. .

So untuk dapatkan body yang kekal sihat,mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush. Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig 
Now tgah ada PROMOSI untuk set combo...Apa tunggu lagi..
.
Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang😍😍
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
. 💃💃💃 Love uolssss 😘😘😘
.
.
#lovepotionbyhushhush
#krimpayudara
#WONDERBLOOMBYHUSHHUSH
#sabunpayudara
#cantiksebelumraya
#cantikuntuksuami
#curicuricinta #jodohjodohannisa 
#raya2019 #kuihraya 
#ramadan2019 #bajuraya2019 #breastfillerinjection 
#breastfeeding #happymothersday
1 0 13 October, 2019
@lovepotion.kl Profile picture

@lovepotion.kl

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. .
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
#stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. . 
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
 #stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA
1 0 13 October, 2019
@hushhush.hotbabes Profile picture

@hushhush.hotbabes

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. .
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
#stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. . 
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
 #stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA
2 0 13 October, 2019
@hushhush.secretwives Profile picture

@hushhush.secretwives

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. .
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
#stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉
Sempena Ramadhan & Syawal, HUSH HUSH memberikan PROMO HARGA MELETOP 🤩🤩🤩. Korang juga berpeluang memenangi DUIT RAYA BERNILAI RM1000. WOWWW👍👍👍.
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT. . 
Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh direct WhatsApp ke nombor dibawah.
.
.
. 📱Whatsapp "Hush" ke 0123881794
.
.
#HushHushLegacy
#hushhushraya
#promosihariraya
#hushhushhq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#stokisagentdropshipwanted #agendropshipdiperlukan
 #stokisdiperlukan #KEKALCANTIK #cantiksebelumraya #cantikmenawan #KITACANTIKRAMAIORANGSAYANG
#DARIWANITAUNTUKWANITA
5 0 13 October, 2019
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

Air barli ni walaupun nampak biasa biasa je tapi kalau kita konsisten minum, badan kita boleh KURUS tau. Pastu kulit yang KUSAM pun boleh BERSERI SERI balik plus boleh ANJALKAN KULIT. Tak yah sesusah nak cucuk botox. Minum jek air barli. Jimat.
.
.
Ok jom tengok cara buat air barli, ( boleh guna sukatan sendiri)
.
AIR BARLI ( cantikkan kulit + kuruskan badan)
.
✅1/2 cawan barli
✅7 gelas air
✅1 batang kayu manis ceylon
✅Lemon
✅Madu ( kalau nak manis)
.
Rebus barli + kayu manis ceylon dengan air selama 30-45 minit, sampai barli kembang. Pastu dah boleh tutup api. Sebelum minum nanti perahkan lemon sikit dengan masukkan madu sikit.
.
.
** Baki air barli boleh simpan dalam peti ais. Aisyah suka asingkan biji barli dengan air rebusan sebab tak nak barli tu kembang sangat.
.
** Jangan lupa panaskan sebelum minum.
.
.
Khasiat Barli
- kurangkan morning sickness
- anjalkan kulit
-sejukkan badan
- banyakkan susu ibu
- rendahkan kolestrol
- melegakan sembelit
- kuruskan badan
- kencing manis
- mencegah sakit jantung
- arthritis
- menguatkan gigi
- kurangkan rambut gugur
- anemia
- batuk, sakit tekak, demam
- mencegah kanser
- mencegah batu karang
- mencegah osteoporosis
- masalah jerawat
- mencegah kencing kotor
- kencing kotor
.
.
Khasiat Kayu Manis Ceylon
- boost metabolisme badan
- kurangkan kolestrol
- Kurangkan selera makan
- lambatkan proses masuk dalam perut, jadi tak de la cepat rasa lapar
- lancarkan period dan servis dalaman
- darah tinggi
- kencing manis
- sakit sendi
.
.
Lemon
- cuci kerak kerak lama dalam usus
- bakar lemak degil
- ada vit c, bagus untuk kulit
- anti kanser
- mengempiskan perut
.
.
Madu
- tambahkan tenaga
- antioxidant
- mencegah kanser
- pemanis semula jadi
.
.
Siapa cakap nak cantik dan kurus ni kena guna modal besar. Minum jek air barli hari hari, nanti glowing mowing plus anjal tau. Pastu lelemak pun segan nak duduk lelama dalam badan. Jom tag kawan kawan ajak buat sama sama jom. Semoga bermanfaat ya!

KREDIT : AISYAH BADAR BAJRAI

#tipscantikkakjie
#cantiksebelumraya
#cantiksemulajadi

Air barli ni walaupun nampak biasa biasa je tapi kalau kita konsisten minum, badan kita boleh KURUS tau. Pastu kulit yang KUSAM pun boleh BERSERI SERI balik plus boleh ANJALKAN KULIT. Tak yah sesusah nak cucuk botox. Minum jek air barli. Jimat.
.
.
Ok jom tengok cara buat air barli, ( boleh guna sukatan sendiri)
.
AIR BARLI ( cantikkan kulit + kuruskan badan)
.
✅1/2 cawan barli
✅7 gelas air
✅1 batang kayu manis ceylon
✅Lemon
✅Madu ( kalau nak manis)
.
Rebus barli + kayu manis ceylon dengan air selama 30-45 minit, sampai barli kembang. Pastu dah boleh tutup api. Sebelum minum nanti perahkan lemon sikit dengan masukkan madu sikit.
.
.
** Baki air barli boleh simpan dalam peti ais. Aisyah suka asingkan biji barli dengan air rebusan sebab tak nak barli tu kembang sangat.
.
** Jangan lupa panaskan sebelum minum.
.
.
Khasiat Barli
- kurangkan morning sickness
- anjalkan kulit
-sejukkan badan
- banyakkan susu ibu
- rendahkan kolestrol
- melegakan sembelit
- kuruskan badan
- kencing manis
- mencegah sakit jantung
- arthritis
- menguatkan gigi
- kurangkan rambut gugur
- anemia
- batuk, sakit tekak, demam
- mencegah kanser
- mencegah batu karang
- mencegah osteoporosis
- masalah jerawat
- mencegah kencing kotor
- kencing kotor
.
.
Khasiat Kayu Manis Ceylon
- boost metabolisme badan
- kurangkan kolestrol
- Kurangkan selera makan
- lambatkan proses masuk dalam perut, jadi tak de la cepat rasa lapar
- lancarkan period dan servis dalaman
- darah tinggi
- kencing manis
- sakit sendi
.
.
Lemon
- cuci kerak kerak lama dalam usus
- bakar lemak degil
- ada vit c, bagus untuk kulit
- anti kanser
- mengempiskan perut
.
.
Madu
- tambahkan tenaga
- antioxidant
- mencegah kanser
- pemanis semula jadi
.
.
Siapa cakap nak cantik dan kurus ni kena guna modal besar. Minum jek air barli hari hari, nanti glowing mowing plus anjal tau. Pastu lelemak pun segan nak duduk lelama dalam badan. Jom tag kawan kawan ajak buat sama sama jom. Semoga bermanfaat ya!

KREDIT : AISYAH BADAR BAJRAI

#tipscantikkakjie 
#cantiksebelumraya 
#cantiksemulajadi
19 0 12 October, 2019
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

Assalamualaikum.🌸
Morning gaiss..
Aktiviti luar tak merisaukan bila ada WD yang sentiasa berkerja dari dalam..
WD bukan krim yasher yasher..calit nadi cantik satu bodi.
.
.
#cantiksemulajadi
#cantiksebelumraya
#womendesiree
#kakjiedealerwdta
#cantik

Assalamualaikum.🌸
Morning gaiss..
Aktiviti luar tak merisaukan bila ada WD yang sentiasa berkerja dari dalam..
WD bukan krim yasher yasher..calit nadi cantik satu bodi.
.
.
#cantiksemulajadi 
#cantiksebelumraya 
#womendesiree 
#kakjiedealerwdta 
#cantik
13 0 12 October, 2019
@nrc_johorbahru Profile picture

@nrc_johorbahru

Our baby @littlemisskhan with two of her favorites, Sahi Sarang Burung & avocado💕

Lets cantikss with Sahi❤️ 📲 http://www.wasap.my/60187770714

#NrcJohorBahru #NrcJb #SahiSarangBurungJb #SahiJohor #ejenRapunzelJohor #RapunzelHaircareJohor #BougasJb #serumBougas #bougasBeuatyJb #Cantiksebelumraya #Sihatcantik

Our baby @littlemisskhan with two of her favorites, Sahi Sarang Burung & avocado💕

Lets cantikss with Sahi❤️ 📲 http://www.wasap.my/60187770714

#NrcJohorBahru #NrcJb #SahiSarangBurungJb #SahiJohor #ejenRapunzelJohor #RapunzelHaircareJohor #BougasJb #serumBougas #bougasBeuatyJb #Cantiksebelumraya #Sihatcantik
2 0 12 October, 2019
@facial_deejohorbahru Profile picture

@facial_deejohorbahru

Nak tahu apa rahsia sis?? Rahsianya sis minum El Marino Yang je🤭🤭🤭
.
Apa lagi sis ni terus nak consume EM sebab tengok sis asyik dengan EM kemana mana. Kata nak cantik sama-sama. Jadi kena la awak cantik, saya cantik, kita sama-sama cantik 😆
.
Manfaat EL MARINO YANG:
💎 Kulit yang lebih cerah
💎 Kulit lebih tegang
💎 Kulit yang bercahaya & berseri
💎 Tekstur kulit lebih Halus!
.
.
So siapa nak merasai kehebatan El marino boleh dm/wasap Dee
.
www.wasap.my/60127676735/elmarino
.
.
#minumancollagen #buahdelima
#merawatkulit #parutpudar #jeragathilang #tonakulitsekata #mencerahkankulit #kulitsensitif #cantiksebelumraya #elmarinoyang #elmarino #elysyle #vcenta #kulitkendur #laughlines #jeragatpudar #masalahjeragat #kulitcerah #kulitsehat #malaysia #codpenang #masalahkulitwajah #parutluka #promosiraya #cantiksebelumraya #putihgebu #kulitsunburn #stemcell #parutdegil #hilangkanparut

Nak tahu apa rahsia sis?? Rahsianya sis minum El Marino Yang je🤭🤭🤭
.
Apa lagi sis ni terus nak consume EM sebab tengok sis asyik dengan EM kemana mana. Kata nak cantik sama-sama. Jadi kena la awak cantik, saya cantik, kita sama-sama cantik 😆
. 
Manfaat EL MARINO YANG:
💎 Kulit yang lebih cerah
💎 Kulit lebih tegang
💎 Kulit yang bercahaya & berseri
💎 Tekstur kulit lebih Halus!
.
.
So siapa nak merasai kehebatan El marino boleh dm/wasap Dee
.
www.wasap.my/60127676735/elmarino
.
.
#minumancollagen #buahdelima
#merawatkulit #parutpudar #jeragathilang #tonakulitsekata #mencerahkankulit #kulitsensitif #cantiksebelumraya #elmarinoyang #elmarino #elysyle #vcenta #kulitkendur #laughlines #jeragatpudar #masalahjeragat #kulitcerah #kulitsehat #malaysia #codpenang #masalahkulitwajah #parutluka #promosiraya #cantiksebelumraya #putihgebu #kulitsunburn #stemcell #parutdegil #hilangkanparut
0 0 11 October, 2019
@youngandglow_ttdidamansara Profile picture

@youngandglow_ttdidamansara

YOUR TRUSTED SELLER YOUNG & GLOW TTDI DAMANSARA (B01-S1)
#teamyoungandglowputrajaya
#teamyoungandglowttdidamansara

YOUNG & GLOW FOUNDATION by MAMA NEELOFA @ AUNTY DATIN NOOR KARTINI

PRICE : RM60
POSTAGE : RM8 (SM) / RM13 (SS)
.
WHATSAAP :
📲 0179339749 📲 0179339749 📲 0179339749 .
FREE 🎁🎁 EVERY PURCHASE YOUNG & GLOW FOUNDATION
.
📦POSTAGE FOR ALL AREA EVERYDAY.
.
🚘 COD AREA : .
📍All DAMANSARA
📍TTDI
📍BANDAR UTAMA
📍KL 📍PETALING JAYA
📍HARTAMAS 📍MONT KIARA
📍BANGSAR
📍NILAI
📍SENAWANG
📍PEKAN NENAS
📍PONTIAN
.
♟SELF-PICKUP (FREE COD)
📍KL TOWER
📍FLORA DAMANSARA
📍TMONE/PLAZA VADS TTDI
.
🌸AGENT & STOCKIST NEEDED (Will guide from A to Z)
.
ADA 4 KEBAIKAN DALAM 1 FOUNDATION!!
======================
1. Spf 45 Sunblock 🍎
2. Pelembap Kulit 🍎
3. Serum Penyerapan pantas merawat kulit🍎
4. Pelbagai vitamin sebagai nutrisi kulit🍎

Harga RM60 SAHAJA!. Khasiat lengkap terkandung dalam 1 foundation. SANGAT MENJIMATKAN!!
.
🌸Halal & Mesra solat
🌸Lulus KKM
🌸Kandungan Organik
🌸Tiada Kimia Berbahaya
🌸Keluaran Malaysia
🌸Mudah dicuci
🌸Boleh dipakai jika kulit sensitive
🌸Tidak berminyak (jenis matte)
🌸Tidak bercapuk (jenis matte)
🌸Kesan Glowing tahan lebih lama
.
.
#teamyoungandglowttdidamansara #teamyoungandglowputrajaya
#youngandglowfoundation
#youngandglowfeedback #foundation #tamantundrismail #damansara
#damansaraperdana #kotadamansara
#damansaradamai #bangsar #bangsarshoppingcentre #kualalumpur #malaysia #neelofa #bazaarmalaysia #ramadhan #skincare #makeup #makeupmalaysia #beautiful #glowing #cantiksebelumraya #raya #neelofaperfume #follow4followback #perfume #malaysia #sitinurhaliza #duck

YOUR TRUSTED SELLER YOUNG & GLOW TTDI DAMANSARA (B01-S1) 
#teamyoungandglowputrajaya
#teamyoungandglowttdidamansara

YOUNG & GLOW FOUNDATION by MAMA NEELOFA @ AUNTY DATIN NOOR KARTINI

PRICE : RM60
POSTAGE : RM8 (SM) / RM13 (SS)
.
WHATSAAP :
📲 0179339749 📲 0179339749 📲 0179339749 .
FREE 🎁🎁 EVERY PURCHASE YOUNG & GLOW FOUNDATION
.
📦POSTAGE FOR ALL AREA EVERYDAY.
.
🚘 COD AREA : .
📍All DAMANSARA
📍TTDI
📍BANDAR UTAMA
📍KL 📍PETALING JAYA
📍HARTAMAS 📍MONT KIARA
📍BANGSAR
📍NILAI
📍SENAWANG
📍PEKAN NENAS
📍PONTIAN
.
♟SELF-PICKUP (FREE COD)
📍KL TOWER
📍FLORA DAMANSARA
📍TMONE/PLAZA VADS TTDI
.
🌸AGENT & STOCKIST NEEDED (Will guide from A to Z)
.
ADA 4 KEBAIKAN DALAM 1 FOUNDATION!!
======================
1. Spf 45 Sunblock 🍎
2. Pelembap Kulit 🍎
3. Serum Penyerapan pantas merawat kulit🍎
4. Pelbagai vitamin sebagai nutrisi kulit🍎

Harga RM60 SAHAJA!. Khasiat lengkap terkandung dalam 1 foundation. SANGAT MENJIMATKAN!!
.
🌸Halal & Mesra solat
🌸Lulus KKM
🌸Kandungan Organik
🌸Tiada Kimia Berbahaya
🌸Keluaran Malaysia
🌸Mudah dicuci
🌸Boleh dipakai jika kulit sensitive
🌸Tidak berminyak (jenis matte)
🌸Tidak bercapuk (jenis matte)
🌸Kesan Glowing tahan lebih lama
.
.
#teamyoungandglowttdidamansara #teamyoungandglowputrajaya
#youngandglowfoundation 
#youngandglowfeedback #foundation #tamantundrismail #damansara
#damansaraperdana #kotadamansara 
#damansaradamai #bangsar #bangsarshoppingcentre #kualalumpur #malaysia #neelofa #bazaarmalaysia #ramadhan #skincare #makeup #makeupmalaysia #beautiful #glowing #cantiksebelumraya #raya #neelofaperfume #follow4followback #perfume #malaysia #sitinurhaliza #duck
3 0 11 October, 2019
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
NEW PACKAGING😘
LEBIH MEWAH, LEBIH EXCLUSIVE💖
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
........WAWA MASKARA 3D.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Malas nak pakai mascara sbb masa nak solat nnt susah nak cuci? 😭
.
Sekarang tak perlu risau lagi sbb dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je mcm pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nnt, tak perlu pun nak guna:
.
❎ WET TISSUE
❎ MAKE UP REMOVER.
.
Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱
.
Jimat duitttt dan jimat masa😋
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
NEW PACKAGING😘
LEBIH MEWAH, LEBIH EXCLUSIVE💖
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
........WAWA MASKARA 3D.......
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Malas nak pakai mascara sbb masa nak solat nnt susah nak cuci? 😭
.
Sekarang tak perlu risau lagi sbb dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je mcm pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nnt, tak perlu pun nak guna:
.
❎ WET TISSUE
❎ MAKE UP REMOVER.
.
Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱
.
Jimat duitttt dan jimat masa😋
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
8 0 11 October, 2019
@makeupcantik_wawamakeupkit Profile picture

@makeupcantik_wawamakeupkit

.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
.WAWA SERUM GREEN TEA.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Hanya bg 1 minit sahaja dari 24jam uolss dan rasai sendiri perubahan yg sgt ketara dgn #wawaserum ni 😍
.
✔ Bebas dari Cik J
✔ Parut Hilang
✔ Tak berminyak lagi
✔ Tak kusam
✔ Liang pori mengecil
.
Botol je kecik, tapi sgt ajaib tau ni 😱
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah #wawazainalkosmetikmurah #micellarwatermurah #eyebrowpencilmurahdancantik #cantiksebelumraya #merawatkulit #jerawat #parutjerawat #putihdanflawless #merawatemembaikidanmencantikkankulit #kosmetikmurahdanberkualiti #murahdancantik #setjimat #sukamakeup #nakcantik #bajumurah #tudungmurah #perfumemurah #lipstickmurah #lipsmattemurahdantahanlama #promosiraya #harirayaaidilfitri #hariguru #hadiahperempuan #hadiahharijadi

.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
.WAWA SERUM GREEN TEA.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Hanya bg 1 minit sahaja dari 24jam uolss dan rasai sendiri perubahan yg sgt ketara dgn #wawaserum ni 😍
.
✔ Bebas dari Cik J
✔ Parut Hilang
✔ Tak berminyak lagi
✔ Tak kusam
✔ Liang pori mengecil
.
Botol je kecik, tapi sgt ajaib tau ni 😱
.
To order wasap me ➡️ 01133759153 / click link di bio 😊
.
#makeupmurah#wawazainalkosmetikmurah#micellarwatermurah#eyebrowpencilmurahdancantik#cantiksebelumraya#merawatkulit#jerawat#parutjerawat#putihdanflawless#merawatemembaikidanmencantikkankulit#kosmetikmurahdanberkualiti#murahdancantik#setjimat#sukamakeup#nakcantik#bajumurah#tudungmurah#perfumemurah#lipstickmurah#lipsmattemurahdantahanlama#promosiraya#harirayaaidilfitri#hariguru#hadiahperempuan#hadiahharijadi
5 0 11 October, 2019
@wdta_officialnilai Profile picture

@wdta_officialnilai

Korang dah calit WDTA pada 3 nadi ke hari ni? Inilah krim nano teknologi yang buat kita makin tegang, makin anjal, makin glowing, makin cerah dan makin cantik 1 badan. .
.
.
MUA yang memang semakin MELETOPSSS pun jatuh cinta dengan WDTA. Orang kata kulit kalau selalu makeup, nanti nampak kusam. Kalau asasnya kulit sihat dan bersih, tanpa makeup tetap nampak bermaya. Meh baca pengalamannya selepas calit WD selama 10bulan. Katanya, .
.
.
"Thia cuma guna WD jer dengan konsisten minum air masak banyak. Hasilnya kulit jadi cerah gebuu gebasss satu badan. Tapi orang tak percaya. Ingat Thia buat injection untuk dapatkan kulit yang cerahhh. .
.
.
Rasa nak menangis sebab tak sangka dapat kulit yang cantik macam sekarang ni",
.
.
Ada yang kata buat drip cucuk sana sini, tapi mereka tak tahu dengan adanya bahan GLUTHATHIONE dan ARBUTIN dalam WDTA ni boleh buat kulit cantik pinkish dengan hanya sapu dinadi!
.
.
✅ Yang Jeragat guna 2 Minggu Pudar
✅ Yang kendur guna 2 minggu tegang anjal semacam
✅ Yang Jerawat guna 2 minggu kecut
✅ Yang ada masalah eyebag, hilang
✅ Yang pipi kembang dah Vshape kembali kuncup
✅ Yang muka berminyak dah jadi lembap
✅ Yang muka kering dah hilang masalah kulit kering
✅ Yang ada masalah whitehead pon hilang masalah whitehead
✅ Yang kulit gelap kusam makin cerah
✅ Yang pori terbuka luar dah semakin mengecil hingga jadi glowing
✅ Yang ada dark spot dan parut semakin pudar. .
✅ Yang paling BEST buat make up base, make up tak hilang hilang walau dah tepek make up 7 jam.
.
.
Bagaimana ia berfungsi pasti ada logiknya. Kulit kita ni ada berjuta liang pori, dari situlah krim WD yang menggunakan teknologi nano ni terus pantas meresap kedalam tubuh badan. Sebab itu sapu sikit sahaja sudah memadai tak sama dgn produk lain yg perlu diminum tapi perlu ditapis melalui proses dalaman tubuh baru dpt zatnya.
.
. #cantiksebelumraya #wajahcerah #kulitglowing #promosi #petuacantik #cerah #wajahcerah #cerahkankulit #mukacerah #cerahsatubadan

Korang dah calit WDTA pada 3 nadi ke hari ni? Inilah krim nano teknologi yang buat kita makin tegang, makin anjal, makin glowing, makin cerah dan makin cantik 1 badan. .
.
.
MUA yang memang semakin MELETOPSSS pun jatuh cinta dengan WDTA. Orang kata kulit kalau selalu makeup, nanti nampak kusam. Kalau asasnya kulit sihat dan bersih, tanpa makeup tetap nampak bermaya. Meh baca pengalamannya selepas calit WD selama 10bulan. Katanya, .
.
.
"Thia cuma guna WD jer dengan konsisten minum air masak banyak. Hasilnya kulit jadi cerah gebuu gebasss satu badan.  Tapi orang tak percaya. Ingat Thia buat injection untuk dapatkan kulit yang cerahhh. .
.
.
Rasa nak menangis sebab tak sangka dapat kulit yang cantik macam sekarang ni",
.
.
Ada yang kata buat drip cucuk sana sini, tapi mereka tak tahu dengan adanya bahan GLUTHATHIONE dan ARBUTIN dalam WDTA ni boleh buat kulit cantik pinkish dengan hanya sapu dinadi!
.
.
✅ Yang Jeragat guna 2 Minggu Pudar
✅ Yang kendur guna 2 minggu tegang anjal semacam
✅ Yang Jerawat guna 2 minggu kecut
✅ Yang ada masalah eyebag, hilang
✅ Yang pipi kembang dah Vshape kembali kuncup
✅ Yang muka berminyak dah jadi lembap
✅ Yang muka kering dah hilang masalah kulit kering
✅ Yang ada masalah whitehead pon hilang masalah whitehead
✅ Yang kulit gelap kusam makin cerah
✅ Yang pori terbuka luar dah semakin mengecil hingga jadi glowing
✅ Yang ada dark spot dan parut semakin pudar. .
✅ Yang paling BEST buat make up base, make up tak hilang hilang walau dah tepek make up 7 jam.
.
.
Bagaimana ia berfungsi pasti ada logiknya. Kulit kita ni ada berjuta liang pori, dari situlah krim WD yang menggunakan teknologi nano ni terus pantas meresap kedalam tubuh badan. Sebab itu sapu sikit sahaja sudah memadai tak sama dgn produk lain yg perlu diminum tapi perlu ditapis melalui proses dalaman tubuh baru dpt zatnya.
.
.#cantiksebelumraya #wajahcerah #kulitglowing #promosi #petuacantik #cerah #wajahcerah #cerahkankulit #mukacerah #cerahsatubadan
12 0 11 October, 2019
@hushhush.loves Profile picture

@hushhush.loves

SELAMAT TINGGAL SELULIT DAN KESAN REKAHAN!
.
Flabuless
Bukan lagi rahsia kehebatannya!
.
Lemak2 gelebeh hilang
.
Stretchmark dan selulit pudar
.
Dagu berlapis kian runcing
.
Pinggang makin ramping
.
Kulit cantik dan glowing
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉 Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh Klik link di BIO
.

#Hushhushloves
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush #kekalcantik #cantiksebelumraya #cantikmenawan
#scrubbakarlemak #kuruslangsing  #unleashyourinnerconfidence #produkkecantikan  #bakarlemak #tehdetoks

SELAMAT TINGGAL SELULIT DAN KESAN REKAHAN!
.
Flabuless
Bukan lagi rahsia kehebatannya!
.
Lemak2 gelebeh hilang
.
Stretchmark dan selulit pudar
.
Dagu berlapis kian runcing
.
Pinggang makin ramping
.
Kulit cantik dan glowing
.
Cepat Cepat Cepat!!! 🎉🎉🎉 Untuk dapatkan segera produk Hush Hush.. Boleh Klik link di BIO
.

#Hushhushloves
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush #kekalcantik #cantiksebelumraya #cantikmenawan 
#scrubbakarlemak #kuruslangsing  #unleashyourinnerconfidence #produkkecantikan  #bakarlemak #tehdetoks
4 0 11 October, 2019

Top #cantiksebelumraya posts

@nad.zainal Profile picture

@nad.zainal

END OF SYAWAL GIVEAWAY 🎁🥳🎁🥳 . .
IKUTI 3 LANGKAH MUDAH NI UTK MENANG!
.
.
1. Komen NAK AUDELA.
2. Tag 2 rakan baik yg paling anda sayang. | 1 tag = 1 penyertaan.
3. Extra 10 penyertaan, jika anda REPOST posting ini. 😍😍 (make sure public account ye)
.
.
‼️P/s : Contest berlangsung di IG @audelabeauty_hq jugak!
.
.
‼️‼️FLASH SALES SYAWAL ENDING THIS SUNDAY😬
.
.
Tarikh tutup penyertaan : 7 July 2019, 12 am. Pemenang bertuah akan diumumkan secara LIVE pada hari Selasa 9 July, jam 3.30 petang. 🎁🎁
.
.
“Making You Younger & Healthier Everyday!”
.
.
Apa tunggu lagi? Komen & TAG seorang insan sekarang! Manatau ni bulan bertuah anda😘😘Good luck #audelalovers 💕💕
.
.
#audela #giveaway #contest #nakkurus #tipskurus #hadiahraya #kurussebelumraya #cantiksebelumraya #giveawaymalaysia #contestmalaysia

END OF SYAWAL GIVEAWAY 🎁🥳🎁🥳 . .
IKUTI 3 LANGKAH MUDAH NI UTK MENANG!
.
.
1. Komen NAK AUDELA. 
2. Tag 2 rakan baik yg paling anda sayang. | 1 tag = 1 penyertaan.
3. Extra 10 penyertaan, jika anda REPOST posting ini. 😍😍 (make sure public account ye)
.
.
‼️P/s : Contest berlangsung di IG @audelabeauty_hq jugak!
.
.
‼️‼️FLASH SALES SYAWAL ENDING THIS SUNDAY😬
.
.
Tarikh tutup penyertaan : 7 July 2019, 12 am. Pemenang bertuah akan diumumkan secara LIVE pada hari Selasa 9 July, jam 3.30 petang. 🎁🎁
.
.
“Making You Younger & Healthier Everyday!”
.
.
Apa tunggu lagi? Komen & TAG  seorang insan sekarang! Manatau ni bulan bertuah anda😘😘Good luck #audelalovers 💕💕
.
.
#audela #giveaway #contest #nakkurus #tipskurus #hadiahraya #kurussebelumraya #cantiksebelumraya #giveawaymalaysia #contestmalaysia
5,032 379 5 July, 2019
@deedieyana Profile picture

@deedieyana

SALAM WARGA MALAYSIA ! PROMO RAYA IS BACK ! YAHOO ! .
@hannanmedispa_kotabharu
@hannanmedispa_kotabharu
@hannanmedispa_kotabharu .
KENAPA ANDA TEMPAH SLOT SEKARANG ? 👇 .
.
🌙POTONGAN SEHINGGA 50% ☔💸☔.
.
🌙FACIAL SERENDAH RM 59 SI PIPI MERAH TERAPI .
.
🌙CABUTAN BERTUAH RAYA .
.
🌙SET SKINCARE RAYA YANG MURAH GILER.
.
🌙INILAH SATU SATU PROMO YANG PALING RUGI UNTUK HANNAN MEDISPA💪🏻.
-
Komen “RAYA” sekarang dan jangan lupa ajak kawan kawan korang

ATAU
Direct wasap / inbox je senang >> "RAYA” http://chatwasap.com/Hi-hannanmedispa
Direct wasap / inbox je senang >> "RAYA” http://chatwasap.com/Hi-hannanmedispa
Direct wasap / inbox je senang >> "RAYA” http://chatwasap.com/Hi-hannanmedispa
-
Jangan Lupa Layari Laman Web Rasmi Kami:
www.hannanmedispa.com.my

#assalamualaikum #spa #hannanmedispa #cantiksebelumraya #instagood

SALAM WARGA MALAYSIA ! PROMO RAYA IS BACK ! YAHOO ! .
@hannanmedispa_kotabharu 
@hannanmedispa_kotabharu 
@hannanmedispa_kotabharu .
KENAPA ANDA TEMPAH SLOT SEKARANG ? 👇 .
.
🌙POTONGAN SEHINGGA 50% ☔💸☔.
.
🌙FACIAL SERENDAH RM 59 SI PIPI MERAH TERAPI .
.
🌙CABUTAN BERTUAH RAYA .
.
🌙SET SKINCARE RAYA YANG MURAH GILER.
.
🌙INILAH SATU SATU PROMO YANG PALING RUGI UNTUK HANNAN MEDISPA💪🏻.
-
Komen “RAYA” sekarang dan jangan lupa ajak kawan kawan korang

ATAU
Direct wasap / inbox je senang >> "RAYA” http://chatwasap.com/Hi-hannanmedispa
Direct wasap / inbox je senang >> "RAYA” http://chatwasap.com/Hi-hannanmedispa
Direct wasap / inbox je senang >> "RAYA” http://chatwasap.com/Hi-hannanmedispa
-
Jangan Lupa Layari Laman Web Rasmi Kami:
www.hannanmedispa.com.my

#assalamualaikum #spa #hannanmedispa #cantiksebelumraya #instagood
4,784 21 18 May, 2018
@allurakualaterengganu Profile picture

@allurakualaterengganu

Sibuk sampai tak dak masa nak jaga kecantikan?
.
.
Nak urus masa nak pi kerja, buat kerja rumah.. sibuk nak urus anak2 & suami lagi.. Kawan2 kerja dah mula tegur awat muka hang nampak tak bermaya ja.. Arghhh!! Stressnya.. .
Haa.. cuba amalkan vitamin c Allura.. Boleh diminum, kemam, buat scrub & masker.. Apa yg bestnya boleh campur dlm apa2 jenis jus..
.
Watsap Ira 011-57565618
.
.
#vitamincallura #vitamincviral #vitaminc1000mg #vitcfeedback #sayajualvitaminc #vitamincterbaik #sayajualproduk #vitamincserum #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #vitamincuntukkulit #AlluraPureVitaminC #cantiksebelumraya #uitm #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering #teamAFviral0574

Sibuk sampai tak dak masa nak jaga kecantikan?
.
.
Nak urus masa nak pi kerja, buat kerja rumah.. sibuk nak urus anak2 & suami lagi.. Kawan2 kerja dah mula tegur awat muka hang nampak tak bermaya ja.. Arghhh!! Stressnya.. .
Haa.. cuba amalkan vitamin c Allura.. Boleh diminum, kemam, buat scrub & masker.. Apa yg bestnya boleh campur dlm apa2 jenis jus..
.
Watsap Ira 011-57565618
.
.
#vitamincallura  #vitamincviral #vitaminc1000mg  #vitcfeedback #sayajualvitaminc #vitamincterbaik #sayajualproduk #vitamincserum #vitamincserbuk  #vitamincmalaysia #vitamincuntukkulit  #AlluraPureVitaminC #cantiksebelumraya #uitm #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering #teamAFviral0574
108 32 26 April, 2019
@hurinilmi Profile picture

@hurinilmi

BerQARISSA DI BULAN RAMADHAN

Yang selalu kami perasan pada hari hari biasa,
Yang ambik #JusQarissa waktu pagi.. masalah "perut berbunyi" tu jarang2 berlaku..🥰🥰🥰 Memang fenomena luarbiasa... Sebab tu penangan #QARISSA satu hari 500 botol boleh sold out... 😱

Bukan sahaja mengenyangkan...
Tapi dalaman toksah katalah haii... Yang lepas pantang memang teruja.. sebab lain macam penangan #Qarissa ni..🙊🙈🙈 kami tak kata.. #QarissaLovers yang habaqq kat kami..😁😄 Bulan Ramadhan ni pulak
#QarissaLovers habaq ENERGY booster..💪🏻💪🏻💪🏻
Kenyang sepanjang hari.
Beribadat malam best giler sambung shopping malam pun selamberr jeee..😱😱 Oklah.. nak sambung buat kerja sat..nanti tcher respon yang masuk order dengan payment arini... bertubi2 diaorang whtsapp.. sampai tak boleh nak handle.. sabar syg2ku...😍😘😘 #penanganJusQarissa
#hariharibiasakenyang
#bulanpuasakenyangjuga
#plusENERGYjuga
#cantiksebelumRAYA
#teamAFviral0665

BerQARISSA DI BULAN RAMADHAN

Yang selalu kami perasan pada hari hari biasa, 
Yang ambik #JusQarissa waktu pagi.. masalah "perut berbunyi" tu jarang2 berlaku..🥰🥰🥰 Memang fenomena luarbiasa... Sebab tu penangan #QARISSA satu hari 500 botol boleh sold out... 😱

Bukan sahaja mengenyangkan...
Tapi dalaman toksah katalah haii... Yang lepas pantang memang teruja.. sebab lain macam penangan #Qarissa ni..🙊🙈🙈 kami tak kata..#QarissaLovers yang habaqq kat kami..😁😄 Bulan Ramadhan ni pulak 
#QarissaLovers habaq ENERGY booster..💪🏻💪🏻💪🏻
Kenyang sepanjang hari.
Beribadat malam best giler sambung shopping malam pun selamberr jeee..😱😱 Oklah.. nak sambung buat kerja sat..nanti tcher respon yang masuk order dengan payment arini... bertubi2 diaorang whtsapp.. sampai tak boleh nak handle.. sabar syg2ku...😍😘😘 #penanganJusQarissa
#hariharibiasakenyang
#bulanpuasakenyangjuga
#plusENERGYjuga
#cantiksebelumRAYA
#teamAFviral0665
132 30 19 May, 2019
@zalfazin Profile picture

@zalfazin

Cantikkan muka dulu lah sebelum balik kampung nak raya nie 🤣🤣 ... Thanks @drshahidarusri n @hannansignature_publika 😁😁 .. #hannanmedispa #hannansignature_publika #cantikawalraya #cantiksebelumraya #cleopatra24kgoldmask

Cantikkan muka dulu lah sebelum balik kampung nak raya nie 🤣🤣 ... Thanks @drshahidarusri n @hannansignature_publika 😁😁 .. #hannanmedispa #hannansignature_publika #cantikawalraya #cantiksebelumraya #cleopatra24kgoldmask
269 6 11 June, 2018
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

miss you budak belakang 😘
(skincare!! @sasha.hq)
.
#sashacleaser #sashaserum #cantiksebelumraya

miss you budak belakang 😘
(skincare!! @sasha.hq)
.
#sashacleaser #sashaserum #cantiksebelumraya
3,825 29 26 April, 2019
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Jom ramai ramai dapatkan @sasha.hq ! sebab dia kulit tasha makin cantik dan jerawat tasha semua dah tak tumbuh 😍 parut tasha pun dah kuranggg ! Cepat @sasha.hq tengah buat promosi 💙💛
.
#sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Jom ramai ramai dapatkan @sasha.hq ! sebab dia kulit tasha makin cantik dan jerawat tasha semua dah tak tumbuh 😍 parut tasha pun dah kuranggg ! Cepat @sasha.hq tengah buat promosi 💙💛
.
#sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
3,549 43 7 April, 2019
@produkviral.cantiqa__ Profile picture

@produkviral.cantiqa__

Assalamualaikum n Selamat Petang semua😘 .
.

Ramai yg tanya betul ke kulit boleh lawa mcm sis dalam video ni? Jawapannya mestilar boleh❤ .
.

Tp klau nak tahu sis ni da pakai Serum Cantiqa da lebih 4 tahun tau..tu sbb kulit sis ni maintain je😍😍
**video ni pernah viral tau. So nnt sis akan update lg ye .
.

Masih sempat lagi ye klau uolls nak cantik sblm raya. Pakai je cantiqa confirm menjadi💖 .
.

Yang nak order boleh screenshot dulu mane yg uolls nak n direct ws 012-4782185 atau tekan je link kat bio

#cantiqa #serumflawlessadvance #serum #serumflawless #serumcantiqa #produkterbaik #produkviral #nakcantik #nakcantikcarisaya #tipskecantikan #cod #melaka #johor #sayanakcantik #cantiksebelumraya

Assalamualaikum n Selamat Petang semua😘 .
.

Ramai yg tanya betul ke kulit boleh lawa mcm sis dalam video ni? Jawapannya mestilar boleh❤ .
.

Tp klau nak tahu sis ni da pakai Serum Cantiqa da lebih 4 tahun tau..tu sbb kulit sis ni maintain je😍😍
**video ni pernah viral tau. So nnt sis akan update lg ye .
.

Masih sempat lagi ye klau uolls nak cantik sblm raya. Pakai je cantiqa confirm menjadi💖 .
.

Yang nak order boleh screenshot dulu mane yg uolls nak n direct ws 012-4782185 atau tekan je link kat bio

#cantiqa #serumflawlessadvance #serum #serumflawless #serumcantiqa #produkterbaik #produkviral #nakcantik #nakcantikcarisaya #tipskecantikan #cod #melaka #johor #sayanakcantik #cantiksebelumraya
199 2 24 May, 2018
@ainaabeautyperlis.nini Profile picture

@ainaabeautyperlis.nini

Akhirnya, @nadzmiadhwa berjaya pikat @ardellaryana sampai ke jinjang pelamin 👏🏻👏🏻👏🏻 .
#
Congrats both of you, semoga bahagia hingga ke jannah ✨ . #ardellxnadzmi #AdhwArdell

Akhirnya, @nadzmiadhwa berjaya pikat @ardellaryana sampai ke jinjang pelamin 👏🏻👏🏻👏🏻 .
# 
Congrats both of you, semoga bahagia hingga ke jannah ✨ . #ardellxnadzmi #AdhwArdell
7,456 99 1 September, 2019