#cantiktanpakimia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cantiktanpakimia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.3
Average comment
0.1
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Restoran Family Bikers Cafe Station

Peach face scrub Temyracle 🍑
_
Sesuai untuk kulit yang sensitif sbb tekstur peach face scrub lebih halus & berbeza berbanding coffee scrub. Ia trasa lembut jer bila scrub di muka. Boleh dijadikan masked juga
_
Ina suka peach face scrub sbb bila scrub di muka terasa segar. Terasa bau manis2 buah peachyyy gituu
Hanya RM42 sahajaa dan dapat special free gift lagi dari ina. Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je di link bio okayy?😉
_
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #temyraclepeachfacescrub

Peach face scrub Temyracle 🍑
_
Sesuai untuk kulit yang sensitif sbb tekstur peach face scrub lebih halus & berbeza berbanding coffee scrub. Ia trasa lembut jer bila scrub di muka. Boleh dijadikan masked juga 
_
Ina suka peach face scrub sbb bila scrub di muka terasa segar. Terasa bau manis2 buah peachyyy gituu
Hanya RM42 sahajaa dan dapat special free gift lagi dari ina.  Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je di link bio okayy?😉
_
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang #temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#temyraclepeachfacescrub
0 0 25 minutes ago
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Douglas Street Meeting Point

'Bila scrub badan,habis tertanggal semua daki. Tangan rasa lembut & fresh lepas mandi'. 'Bibir dah tak merekah'
_
Alhamdulilah. Bila baca feedback yang positif sebegini dari customer tersayang Temyracle. Ina pun gembira 😍
_
Body scrub Temyracle hanya RM20 & Lips scrub Temyracle RM23 sahajaa. Pembelian combo dua ini dapat free gift span mandian & silicone brush. Bestkan? 😎
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je di link bio okayy?
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #temyraclebodyscrub #FeedbackBodyScrubTemyracle

'Bila scrub badan,habis tertanggal semua daki. Tangan rasa lembut & fresh lepas mandi'. 'Bibir dah tak merekah'
_
Alhamdulilah. Bila baca feedback yang positif sebegini dari customer tersayang Temyracle. Ina pun gembira 😍
_
Body scrub Temyracle hanya RM20 & Lips scrub Temyracle RM23 sahajaa. Pembelian combo dua ini dapat free gift span mandian & silicone brush. Bestkan? 😎
_ 
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je di link bio okayy?
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang #temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#temyraclebodyscrub#FeedbackBodyScrubTemyracle
2 0 1 hour ago
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Bibir hitam? Kusam? Kering? Tak lawa pakai lipmatte apa pun?

No more bebeh!
__

Nah, recommend gila utk korang yg nak rawat bibir yg bermasalah.

Tak kira lelaki, tak kira perempuan.
Dua dua boleh guna tao!

Ingredient jamin selamat.
Takda bahan kimia.

Dan kalau tertelan pun, tadehal sistur!

Ohhh lipbrush tu kita kasi free je.

Nak?

Sebekas RM23 tak termasuk postage ya.

Wasap nurin terus 📱011 3135 9020

#agenttemyraclekotabharu
#agenttemyracletumpat
#agenttemyraclewakafbharu

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin

Bibir hitam? Kusam? Kering? Tak lawa pakai lipmatte apa pun?

No more bebeh!
__

Nah, recommend gila utk korang yg nak rawat bibir yg bermasalah.

Tak kira lelaki, tak kira perempuan.
Dua dua boleh guna tao!

Ingredient jamin selamat.
Takda bahan kimia.

Dan kalau tertelan pun, tadehal sistur!

Ohhh lipbrush tu kita kasi free je.

Nak?

Sebekas RM23 tak termasuk postage ya.

Wasap nurin terus 📱011 3135 9020

#agenttemyraclekotabharu
#agenttemyracletumpat
#agenttemyraclewakafbharu

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin
1 0 2 hours ago
@seladang.soap Profile picture

@seladang.soap

perawatan kulit alami untuk kulit sehat alami tanpa kimia.. .
.
say no to 🚫 plastic republic 🚫 .
say no to ❌ palm and soil damage ❌ .
save and love 💛 orang utan 💛 .
love your self respect your self .
.

#saveearth #savetheplanet #freefromplastic #throwawayplastic #bepure #zerowaste #cantikalami #cantiktanpakimia #benatural

perawatan kulit alami untuk kulit sehat alami tanpa kimia.. .
.
say no to 🚫 plastic republic 🚫 .
say no to ❌ palm and soil damage ❌ .
save and love 💛 orang utan 💛 .
love your self respect your self .
.

#saveearth #savetheplanet #freefromplastic #throwawayplastic #bepure #zerowaste #cantikalami #cantiktanpakimia #benatural
14 0 4 hours ago
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Upsi Kampus Sultan Azlan Shah, Proton City

Ini whitening body scrub Temyracle flavor mixed fruits. Baunyaa harum sweet gituu! 🍇
_
Bila scrub di badan memang harum semerbak jerr baunya rasa 😍
_
Ada 3 flavor mixed fruits, tomato & milk & yoghurt. Body scrub Temyracle harga hanya RM20 sahaja dan dapat free gift span mandian percuma dari ina ❤️
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je di link bio okay? 😉
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #temyraclebodyscrub

Ini whitening body scrub Temyracle flavor mixed fruits. Baunyaa harum sweet gituu! 🍇
_
Bila scrub di badan memang harum semerbak jerr baunya rasa 😍
_
Ada 3 flavor mixed fruits, tomato & milk & yoghurt. Body scrub Temyracle harga hanya RM20 sahaja dan dapat free gift span mandian percuma dari ina ❤️
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je di link bio okay? 😉
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang #temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#temyraclebodyscrub
4 0 7 hours ago
@adaranana.my Profile picture

@adaranana.my

Kuching, Malaysia

BODY SCRUB TEMYRACLE LARIS! 😁
.
Hanya dengan RM 20 (exclude postage/cod) untuk bekas 350 gram ni, so banyak cust selalu repeat order ni! Selain memang berkesan, banyak cust selalu beri feedback WANGI, MURAH, KULIT LEMBUT, DAKI TANGGAL, JERAWAT DI BADAN BERKURANG!!!! Korang tak nak grab kee hehehe hanya klik link di atas ye 😘
-
- -
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyraclefairies #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #temyraclegirlboss #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

BODY SCRUB TEMYRACLE LARIS! 😁
.
Hanya dengan RM 20 (exclude postage/cod)  untuk bekas 350 gram ni, so banyak cust selalu repeat order ni! Selain memang berkesan, banyak cust selalu beri feedback WANGI, MURAH, KULIT LEMBUT, DAKI TANGGAL, JERAWAT DI BADAN BERKURANG!!!! Korang tak nak grab kee hehehe hanya klik link di atas ye 😘
-
- -
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyraclefairies #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #temyraclegirlboss #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
2 0 12 hours ago
@ainigalerry Profile picture

@ainigalerry

#Nuamoorea @ainigalerry

Cowok.. Jg okee yaa... Perawatan tdk identik hnya pd wanita.. Wajah yg bersih ciri2 wajah sehat.. Miliki kesehatan dgn melakukan perawatan yg tepat dan benar dari luar dan dlm diri... 📌Konsutasi ➡Order➡ Join member chat 👉085217404500
📌Transfer :BRI-BNI-BSM
*
*
#nuamooreaasli #nuamooreaoriginal #sabunmukaoriginal #cantiktanpamakeup #cantiktanpakimia

#Nuamoorea @ainigalerry

Cowok.. Jg okee yaa... Perawatan tdk identik hnya pd wanita.. Wajah yg bersih ciri2 wajah sehat.. Miliki kesehatan dgn melakukan perawatan yg tepat dan benar dari luar dan dlm diri... 📌Konsutasi ➡Order➡ Join member chat 👉085217404500
📌Transfer :BRI-BNI-BSM
*
*
#nuamooreaasli  #nuamooreaoriginal #sabunmukaoriginal #cantiktanpamakeup #cantiktanpakimia
2 0 14 hours ago
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

California Steakhouse Tg.malim Perak

Behind the scene. Ini tekstur whitening body scrub Temyracle 🍅 Ina in love sgt dgn body scrub Temyracle sbb wanginya dan teksturnya yg biji2 halus mineral salt memang best bila scrub kat badan
_
Tak cari lain dan tak curang dan body scrub lain 🙈 Ini flavor tomato. Hanya RM20 sahaja dan dapat free gift span mandian dari ina😍
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je link bio okayy😉
_
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #temyraclebodyscrub

Behind the scene. Ini tekstur whitening body scrub Temyracle 🍅 Ina in love sgt dgn body scrub Temyracle sbb wanginya dan teksturnya yg biji2 halus mineral salt memang best bila scrub kat badan
_
Tak cari lain dan tak curang dan body scrub lain 🙈 Ini flavor tomato. Hanya RM20 sahaja dan dapat free gift span mandian dari ina😍
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je link bio okayy😉
_
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang #temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#temyraclebodyscrub
3 0 23 hours ago
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Restoran Family Bikers Cafe Station

Skincare routine ina waktu malam? Semestinya detox mask Temyracle! 😍
_
Dengan keadaan udara kita yg tak berapa bersih ini, ina apply detox mask tiap-tiap malam selama 15-30 minit untuk buang segala kotoran pada kulit wajah ina. Kulit terasa bersih jerrr.
_
Dengan hanya RM42 sahajaa! Dapat free gift masker brush dari ina. Whatsapp ina cepat 📲 0125778287 atau dm jerr ina tauuu 😉
_
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #feedbacktemyracle

Skincare routine ina waktu malam? Semestinya detox mask Temyracle! 😍
_
Dengan keadaan udara kita yg tak berapa bersih ini, ina apply detox mask tiap-tiap malam selama 15-30 minit untuk buang segala kotoran pada kulit wajah ina. Kulit terasa bersih jerrr. 
_
Dengan hanya RM42 sahajaa! Dapat free gift masker brush dari ina. Whatsapp ina cepat 📲 0125778287 atau dm jerr ina tauuu 😉
_
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang#temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#feedbacktemyracle
6 0 19 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Bibir hitam? Kusam? Kering? Tak lawa pakai lipmatte apa pun?

No more bebeh!
__

Nah, recommend gila utk korang yg nak rawat bibir yg bermasalah.

Tak kira lelaki, tak kira perempuan.
Dua dua boleh guna tao!

Ingredient jamin selamat.
Takda bahan kimia.

Dan kalau tertelan pun, tadehal sistur!

Ohhh lipbrush tu kita kasi free je.

Nak?

Sebekas RM23 tak termasuk postage ya.

Wasap nurin terus 📱011 3135 9020

#agenttemyraclekotabharu
#agenttemyracletumpat
#agenttemyraclewakafbharu

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin

Bibir hitam? Kusam? Kering? Tak lawa pakai lipmatte apa pun?

No more bebeh!
__

Nah, recommend gila utk korang yg nak rawat bibir yg bermasalah.

Tak kira lelaki, tak kira perempuan.
Dua dua boleh guna tao!

Ingredient jamin selamat.
Takda bahan kimia.

Dan kalau tertelan pun, tadehal sistur!

Ohhh lipbrush tu kita kasi free je.

Nak?

Sebekas RM23 tak termasuk postage ya.

Wasap nurin terus 📱011 3135 9020

#agenttemyraclekotabharu
#agenttemyracletumpat
#agenttemyraclewakafbharu

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin
5 0 19 September, 2019
@simplyremedies Profile picture

@simplyremedies

Apabila bercakap mengenai penjagaan kulit, menggunakan 2 produk adalah lebih bagus daripada 1 produk especially kalau anda jenis yang aktif dan perlu perlindungan bila berada di dalam dan di luar rumah atau bangunan.

Tahu tak? Teknologi penjagaan kulit YOUTH telah diperbuat khusus untuk masalah kulit yang spesifik, ia membantu memberi penyelesaian lengkap tanpa mengira di mana anda berada.

The Perfect Pair - gabungan dua (2) krim pelembap terbaik yang melengkapi satu dengan yang lain dalam melindungi kulit wajah ketika berada di luar rumah dan juga di dalam rumah

Ada promosi ni The Perfect Pair sempena launching of the new product.. whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies

Apabila bercakap mengenai penjagaan kulit, menggunakan 2 produk adalah lebih bagus daripada 1 produk especially kalau anda jenis yang aktif dan perlu perlindungan bila berada di dalam dan di luar rumah atau bangunan.

Tahu tak? Teknologi penjagaan kulit YOUTH telah diperbuat khusus untuk masalah kulit yang spesifik, ia membantu memberi penyelesaian lengkap tanpa mengira di mana anda berada.

The Perfect Pair - gabungan dua (2) krim pelembap terbaik yang melengkapi satu dengan yang lain dalam melindungi kulit wajah ketika berada di luar rumah dan juga di dalam rumah

Ada promosi ni The Perfect Pair sempena launching of the new product.. whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies
0 1 19 September, 2019
@simplyremedies Profile picture

@simplyremedies

INTRODUCING ...
.

New product bulan ni! Untuk yang kulit kering, selalu terdedah kepada sinaran matahari, sesuai sangat guna ini..
.

Sebelum keluar dari rumah, guna AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 + MOISTURE LOCK DAY CREAM

Barulah kulit tu lambat tua, lambat kedut, terhindar dari jeragat.
.

Bulan ni harga special tau since product launching!!
.
Nak grab promo best nih jom whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies

INTRODUCING ...
.

New product bulan ni! Untuk yang kulit kering, selalu terdedah kepada sinaran matahari, sesuai sangat guna ini..
.

Sebelum keluar dari rumah, guna AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 + MOISTURE LOCK DAY CREAM

Barulah kulit tu lambat tua, lambat kedut, terhindar dari jeragat.
.

Bulan ni harga special tau since product launching!!
.
Nak grab promo best nih jom whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies
0 1 19 September, 2019
@simplyremedies Profile picture

@simplyremedies

Jom kita lihat bagaimanakah caranya YOUTH Moisture Lock Day Cream mampu menghilangkan kulit yang kering dengan memastikan penghidratan pada kulit. ☑️Ia bertindak sebagai magnet untuk menyimpan Kelembapan di lapisan luar kulit
☑️Kemudian ia memastikan Penghidratan Yang Mendalam Dan Mengekalkan Kelembapan pada sel-sel kulit
☑️Selain itu, ia Melembutkan Dan Membantu Mengurangkan Penampilan Garis-garis Halus Serta Kering

Anda perlu grab kalau sudah penat dengan keadaan kulit wajah yang kering serta lebih cepat nampak garisan halus penuaan sebab kering.

Nak grab promo best nih jom whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies

Jom kita lihat bagaimanakah caranya YOUTH Moisture Lock Day Cream mampu menghilangkan kulit yang kering dengan memastikan penghidratan pada kulit. ☑️Ia bertindak sebagai magnet untuk menyimpan Kelembapan di lapisan luar kulit
☑️Kemudian ia memastikan Penghidratan Yang Mendalam Dan Mengekalkan Kelembapan pada sel-sel kulit
☑️Selain itu, ia Melembutkan Dan Membantu Mengurangkan Penampilan Garis-garis Halus Serta Kering

Anda perlu grab kalau sudah penat dengan keadaan kulit wajah yang kering serta lebih cepat nampak garisan halus penuaan sebab kering.

Nak grab promo best nih jom whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies
1 1 19 September, 2019
@turmeric.dust Profile picture

@turmeric.dust

Pagi td keting ting ting masuk wasappp 🥰

Tengok-tengok adik manis anta gambar pakai #turmericdust 🥰
Gaisss, mostly kan orang laki rasa macam leceh sangat nak jaga skin... Nak pakai treatment cream la, night cream la, sunscreen la . Ehhh macam macam la.. 🙈 depa tak macam kita kan nak leset itu ini kat skin. Tak semua but mostly laki memang xsempat nak pakai itu ini kat skin kan 🥰

Apakata korang rawat je skin laki,adik abang korang dengan #turmericdust ni ? Senang pakai, bancuh bancuh lepastu sapu sapu kat kulit depa tu siket lepastu bilass😁

Semudah ABC jurrrr... senang jer,pakai 3,4 kali seminggu pun dah ok sangat dah skin dorang tu 🤩

Jimat masa,jimat duit, jimat tenaga huiii semua skali jalan jerrr 🤭

#turmericdust
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit

Pagi td keting ting ting masuk wasappp 🥰

Tengok-tengok adik manis anta gambar pakai #turmericdust 🥰 
Gaisss, mostly kan orang laki rasa macam leceh sangat nak jaga skin... Nak pakai treatment cream la, night cream la, sunscreen la . Ehhh macam macam la.. 🙈 depa tak macam kita kan nak leset itu ini kat skin. Tak semua but mostly laki memang xsempat nak pakai itu ini kat skin kan 🥰

Apakata korang rawat je skin laki,adik abang korang dengan #turmericdust ni ? Senang pakai, bancuh bancuh lepastu sapu sapu kat kulit depa tu siket lepastu bilass😁

Semudah ABC jurrrr... senang jer,pakai 3,4 kali seminggu pun dah ok sangat dah skin dorang tu 🤩

Jimat masa,jimat duit, jimat tenaga huiii semua skali jalan jerrr 🤭

#turmericdust 
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit
3 0 19 September, 2019
@turmeric_dust Profile picture

@turmeric_dust

Pagi td keting ting ting masuk wasappp 🥰

Tengok-tengok adik manis anta gambar pakai #turmericdust 🥰
Gaisss, mostly kan orang laki rasa macam leceh sangat nak jaga skin... Nak pakai treatment cream la, night cream la, sunscreen la . Ehhh macam macam la.. 🙈 depa tak macam kita kan nak leset itu ini kat skin. Tak semua but mostly laki memang xsempat nak pakai itu ini kat skin kan 🥰

Apakata korang rawat je skin laki,adik abang korang dengan #turmericdust ni ? Senang pakai, bancuh bancuh lepastu sapu sapu kat kulit depa tu siket lepastu bilass😁

Semudah ABC jurrrr... senang jer,pakai 3,4 kali seminggu pun dah ok sangat dah skin dorang tu 🤩

Jimat masa,jimat duit, jimat tenaga huiii semua skali jalan jerrr 🤭

#turmericdust
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit

Pagi td keting ting ting masuk wasappp 🥰

Tengok-tengok adik manis anta gambar pakai #turmericdust 🥰 
Gaisss, mostly kan orang laki rasa macam leceh sangat nak jaga skin... Nak pakai treatment cream la, night cream la, sunscreen la . Ehhh macam macam la.. 🙈 depa tak macam kita kan nak leset itu ini kat skin. Tak semua but mostly laki memang xsempat nak pakai itu ini kat skin kan 🥰

Apakata korang rawat je skin laki,adik abang korang dengan #turmericdust ni ? Senang pakai, bancuh bancuh lepastu sapu sapu kat kulit depa tu siket lepastu bilass😁

Semudah ABC jurrrr... senang jer,pakai 3,4 kali seminggu pun dah ok sangat dah skin dorang tu 🤩

Jimat masa,jimat duit, jimat tenaga huiii semua skali jalan jerrr 🤭

#turmericdust 
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit
1 0 19 September, 2019
@teramooreatesti Profile picture

@teramooreatesti

99 DARI 100 WANITA BERANI MENGHADAPI DETOX DEMI MENDAPATKAN KULIT SEHAT CERAH GLOWING 😉
.
Anda bisa saja pakai cream atau produk kimia instan lainnya yang bisa memuluskan dan memutihkan wajah hanya dalam hitungan hari.
.
Kulit terluar Anda memang menjadi sangat bersih. Lalu bagaimana dengan kulit terdalam Anda ?
.
Kotoran di kulit terdalam semakin menumpuk dan bisa jadi bom yang meledak saat Anda tidak pake cream lagi.
.
Itulah kenapa #teramoorea selalu detox dahulu sebelum bermulus2an supaya racun2 yang ada di dalam kulit keluar semua. Ketika kotoran sudah keluar semua, Anda benar2 sudah sehat dan cantik alami 😍
.
#mencerahkankulit
#mencerahkan
#mencerahkanwajah
#mencerah
#mencerahkankulitwajah
#lumpurhitam
#sabunlumpurhitam
#heilmoorclaygoodmask
#heilmoorclay
#sabunwajahalami
#noketergantungan
#asetmasadepan
#cantiktanpakimia
#cantiktanpabedak
#rawatwajah
#likeforlike

99 DARI 100 WANITA BERANI MENGHADAPI DETOX DEMI MENDAPATKAN KULIT SEHAT CERAH GLOWING 😉
.
Anda bisa saja pakai cream atau produk kimia instan lainnya yang bisa memuluskan dan memutihkan wajah hanya dalam hitungan hari.
.
Kulit terluar Anda memang menjadi sangat bersih. Lalu bagaimana dengan kulit terdalam Anda ?
.
Kotoran di kulit terdalam semakin menumpuk dan bisa jadi bom yang meledak saat Anda tidak pake cream lagi.
.
Itulah kenapa #teramoorea selalu detox dahulu sebelum bermulus2an supaya racun2 yang ada di dalam kulit keluar semua. Ketika kotoran sudah keluar semua, Anda benar2 sudah sehat dan cantik alami 😍
.
#mencerahkankulit
#mencerahkan
#mencerahkanwajah
#mencerah
#mencerahkankulitwajah
#lumpurhitam
#sabunlumpurhitam
#heilmoorclaygoodmask
#heilmoorclay
#sabunwajahalami
#noketergantungan
#asetmasadepan
#cantiktanpakimia
#cantiktanpabedak
#rawatwajah
#likeforlike
1 0 19 September, 2019
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Dinner in The Sky Malaysia

Nak dapatkan bibir yg sentiasa lembap & merawat bibir yg gelap jadi kemerahan boleh cuba lips scrub Temyracle 😍
_
Bila apply lipmatte pun cantik jerr bibir uols 👄 hanya RM23 sahajaa dapat free gift silicone brush
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je bio. COD Tanjung Malim/UPSI/Behrang2020/Slim River

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #feedbacktemyracle

Nak dapatkan bibir yg sentiasa lembap & merawat bibir yg gelap jadi kemerahan boleh cuba lips scrub Temyracle 😍
_
Bila apply lipmatte pun cantik jerr bibir uols 👄 hanya RM23 sahajaa dapat free gift silicone brush 
_
Whatsapp ina 📲 0125778287 atau klik je bio. COD Tanjung Malim/UPSI/Behrang2020/Slim River

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang#temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#feedbacktemyracle
1 0 19 September, 2019
@temyracleofficial_beauty Profile picture

@temyracleofficial_beauty

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
1 0 19 September, 2019
@my_blossombeauty Profile picture

@my_blossombeauty

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
1 0 19 September, 2019
@temyracleofficial_beauty Profile picture

@temyracleofficial_beauty

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
1 0 19 September, 2019
@my_blossombeauty Profile picture

@my_blossombeauty

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

3 Flavors yang memukau hati
🍅 Tomato : Bau fresh ala spa
🍇Mixed Fruits: Ala Love Spell by VS
🥛Milk Yogurt: Sweet Vanilla mcm baby2x

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

whtsapp  sekarang !

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
2 0 19 September, 2019
@mask_nature_ Profile picture

@mask_nature_

Pagi td keting ting ting masuk wasappp 🥰

Tengok-tengok adik manis anta gambar pakai #turmericdust 🥰
Gaisss, mostly kan orang laki rasa macam leceh sangat nak jaga skin... Nak pakai treatment cream la, night cream la, sunscreen la . Ehhh macam macam la.. 🙈 depa tak macam kita kan nak leset itu ini kat skin. Tak semua but mostly laki memang xsempat nak pakai itu ini kat skin kan 🥰

Apakata korang rawat je skin laki,adik abang korang dengan #turmericdust ni ? Senang pakai, bancuh bancuh lepastu sapu sapu kat kulit depa tu siket lepastu bilass😁

Semudah ABC jurrrr... senang jer,pakai 3,4 kali seminggu pun dah ok sangat dah skin dorang tu 🤩

Jimat masa,jimat duit, jimat tenaga huiii semua skali jalan jerrr 🤭

#turmericdust
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit

Pagi td keting ting ting masuk wasappp 🥰

Tengok-tengok adik manis anta gambar pakai #turmericdust 🥰 
Gaisss, mostly kan orang laki rasa macam leceh sangat nak jaga skin... Nak pakai treatment cream la, night cream la, sunscreen la . Ehhh macam macam la.. 🙈 depa tak macam kita kan nak leset itu ini kat skin. Tak semua but mostly laki memang xsempat nak pakai itu ini kat skin kan 🥰

Apakata korang rawat je skin laki,adik abang korang dengan #turmericdust ni ? Senang pakai, bancuh bancuh lepastu sapu sapu kat kulit depa tu siket lepastu bilass😁

Semudah ABC jurrrr... senang jer,pakai 3,4 kali seminggu pun dah ok sangat dah skin dorang tu 🤩

Jimat masa,jimat duit, jimat tenaga huiii semua skali jalan jerrr 🤭

#turmericdust 
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit
3 0 19 September, 2019
@be_nature_hq Profile picture

@be_nature_hq

Ada yang wassap kakak, jerawat jerawat pasir tu boleh hilang ke dengan pakai #turmericdust ni ?
Jawapan kakak is yesss . Apa saja jenis jerawat inshaallah bulih dirawat . Kenapa kakak kata bulih ?
Sebab MAIN INGREDIENTS dia adalah KUNYIT. Korang tahu tak fungsi kunyit ni apa ? Haihh banyak . Tapi meh kakak jelaskan siket kat sini yerrr .
Selain bertindak sebagai antiseptik, kunyit juga bertindak sebagai antioksidan . Tau ke korang apa itu antioksidan ? -Antioksidan ni adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yang berperanan dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel kulit yang rosak 🥰 -Antiseptik ni pulak ialah berkeupayaan untuk memusnahkan bakteria dengan selamat di dalam badan, dan dari kuman, yang memusnahkan mikroorganisma yang terdapat pada objek tidak hidup🥰

Haaa gittohhh gaisss 😍 so ada paham ke idok ni sayang kuuu 😘

Huiii kalau setakat jerawat pasir tu, memang celah gigi jer awak , sekelip mata dia buleh rawat 🥰

#turmericdust
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit
#maskerkunyit
#maskerkunyitoriginal
#maskerkulitberminyak
#maskerwajah
#turmericdust
#maskerkunyitviral
#maskerkunyitorganik
#maskerterbaik
#maskerjerawat

Ada yang wassap kakak, jerawat jerawat pasir tu boleh hilang ke dengan pakai #turmericdust ni ? 
Jawapan kakak is yesss . Apa saja jenis jerawat inshaallah bulih dirawat . Kenapa kakak kata bulih ? 
Sebab MAIN INGREDIENTS dia adalah KUNYIT. Korang tahu tak fungsi kunyit ni apa ? Haihh banyak . Tapi meh kakak jelaskan siket kat sini yerrr . 
Selain bertindak sebagai antiseptik, kunyit juga bertindak sebagai antioksidan . Tau ke korang apa itu antioksidan ? -Antioksidan ni adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yang berperanan dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel kulit yang rosak 🥰 -Antiseptik ni pulak ialah berkeupayaan untuk memusnahkan bakteria dengan selamat di dalam badan, dan dari kuman, yang memusnahkan mikroorganisma yang terdapat pada objek tidak hidup🥰

Haaa gittohhh gaisss 😍 so ada paham ke idok ni sayang kuuu 😘

Huiii kalau setakat jerawat pasir tu, memang celah gigi jer awak , sekelip mata dia buleh rawat 🥰

#turmericdust 
#cantiktanpakimia
#kakakkunyit
#maskerkunyit 
#maskerkunyitoriginal 
#maskerkulitberminyak 
#maskerwajah 
#turmericdust 
#maskerkunyitviral 
#maskerkunyitorganik 
#maskerterbaik 
#maskerjerawat
2 0 19 September, 2019
@aqbeautybox Profile picture

@aqbeautybox

AWAK NAK KULIT KACA, GLOWING, PORI KECIK DENGAN SERUM TERBAIK DI MALAYSIA TAK? 🍒 perfect primer for your makeup!
🍒 tekstur bak Lancome Ginifique
🍒 Yang boleh refines pores, reduce the appearance of the pores. Paling PENTING boleh 'kecutkan Jerawat' !
🍒 Cerahkan parut & hyperpigmentation dengan natural ingredients iaitu licorice extract yang bileh kecutkan Jerawat & Alpha arbutin ada 0.5%
🍒 Mengurangkan garis halus
🍒 Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
🍒 Kulit licin bak kaca !
🍒 Water-based serum yang sangat mudah meresap kedalam kulit untuk membuatkan kulit jadi glowing & bersinar bak kaca.

Hanya 3 titik diperlukan. Hanya perlu 25 saat daripada hidup anda untuk tepuk serum ni masuk ke dalam kulit. Lepas tu nikmati lah kulit anjal macam telur rebus, pori tertutup rapat, kulit sekata jadi pinky. (cleanser > toner > serum > moisturiser)

Glass Skin Hydrating Serum💋

RM69 (20ml) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/serum 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

#serum69 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #serum #serumtemyracle #serummalaysia #serumterbaik

AWAK NAK KULIT KACA, GLOWING, PORI KECIK DENGAN SERUM TERBAIK DI MALAYSIA TAK? 🍒 perfect primer for your makeup!
🍒 tekstur bak Lancome Ginifique
🍒 Yang boleh refines pores, reduce the appearance of the pores. Paling PENTING boleh 'kecutkan Jerawat' !
🍒 Cerahkan parut & hyperpigmentation dengan natural ingredients iaitu licorice extract yang bileh kecutkan Jerawat & Alpha arbutin ada 0.5%
🍒 Mengurangkan garis halus
🍒 Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
🍒 Kulit licin bak kaca !
🍒 Water-based serum yang sangat mudah meresap kedalam kulit untuk membuatkan kulit jadi glowing & bersinar bak kaca.

Hanya 3 titik diperlukan. Hanya perlu 25 saat daripada hidup anda untuk tepuk serum ni masuk ke dalam kulit. Lepas tu nikmati lah kulit anjal macam telur rebus, pori tertutup rapat, kulit sekata jadi pinky. (cleanser > toner > serum > moisturiser)

Glass Skin Hydrating Serum💋

RM69 (20ml) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/serum 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

#serum69 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #serum #serumtemyracle #serummalaysia #serumterbaik
0 0 19 September, 2019
@aqbeautybox Profile picture

@aqbeautybox

AWAK NAK KULIT KACA, GLOWING, PORI KECIK DENGAN SERUM TERBAIK DI MALAYSIA TAK? 🍒 perfect primer for your makeup!
🍒 tekstur bak Lancome Ginifique
🍒 Yang boleh refines pores, reduce the appearance of the pores. Paling PENTING boleh 'kecutkan Jerawat' !
🍒 Cerahkan parut & hyperpigmentation dengan natural ingredients iaitu licorice extract yang bileh kecutkan Jerawat & Alpha arbutin ada 0.5%
🍒 Mengurangkan garis halus
🍒 Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
🍒 Kulit licin bak kaca !
🍒 Water-based serum yang sangat mudah meresap kedalam kulit untuk membuatkan kulit jadi glowing & bersinar bak kaca.

Hanya 3 titik diperlukan. Hanya perlu 25 saat daripada hidup anda untuk tepuk serum ni masuk ke dalam kulit. Lepas tu nikmati lah kulit anjal macam telur rebus, pori tertutup rapat, kulit sekata jadi pinky. (cleanser > toner > serum > moisturiser)

Glass Skin Hydrating Serum💋

RM69 (20ml) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/serum 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

#serum69 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #serum #serumtemyracle #serummalaysia #serumterbaik

AWAK NAK KULIT KACA, GLOWING, PORI KECIK DENGAN SERUM TERBAIK DI MALAYSIA TAK? 🍒 perfect primer for your makeup!
🍒 tekstur bak Lancome Ginifique
🍒 Yang boleh refines pores, reduce the appearance of the pores. Paling PENTING boleh 'kecutkan Jerawat' !
🍒 Cerahkan parut & hyperpigmentation dengan natural ingredients iaitu licorice extract yang bileh kecutkan Jerawat & Alpha arbutin ada 0.5%
🍒 Mengurangkan garis halus
🍒 Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
🍒 Kulit licin bak kaca !
🍒 Water-based serum yang sangat mudah meresap kedalam kulit untuk membuatkan kulit jadi glowing & bersinar bak kaca.

Hanya 3 titik diperlukan. Hanya perlu 25 saat daripada hidup anda untuk tepuk serum ni masuk ke dalam kulit. Lepas tu nikmati lah kulit anjal macam telur rebus, pori tertutup rapat, kulit sekata jadi pinky. (cleanser > toner > serum > moisturiser)

Glass Skin Hydrating Serum💋

RM69 (20ml) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/serum 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

#serum69 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #serum #serumtemyracle #serummalaysia #serumterbaik
0 0 19 September, 2019
@aqbeautybox Profile picture

@aqbeautybox

AWAK NAK KULIT KACA, GLOWING, PORI KECIK DENGAN SERUM TERBAIK DI MALAYSIA TAK? 🍒 perfect primer for your makeup!
🍒 tekstur bak Lancome Ginifique
🍒 Yang boleh refines pores, reduce the appearance of the pores. Paling PENTING boleh 'kecutkan Jerawat' !
🍒 Cerahkan parut & hyperpigmentation dengan natural ingredients iaitu licorice extract yang bileh kecutkan Jerawat & Alpha arbutin ada 0.5%
🍒 Mengurangkan garis halus
🍒 Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
🍒 Kulit licin bak kaca !
🍒 Water-based serum yang sangat mudah meresap kedalam kulit untuk membuatkan kulit jadi glowing & bersinar bak kaca.

Hanya 3 titik diperlukan. Hanya perlu 25 saat daripada hidup anda untuk tepuk serum ni masuk ke dalam kulit. Lepas tu nikmati lah kulit anjal macam telur rebus, pori tertutup rapat, kulit sekata jadi pinky. (cleanser > toner > serum > moisturiser)

Glass Skin Hydrating Serum💋

RM69 (20ml) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/serum 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

#serum69 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #serum #serumtemyracle #serummalaysia #serumterbaik

AWAK NAK KULIT KACA, GLOWING, PORI KECIK DENGAN SERUM TERBAIK DI MALAYSIA TAK? 🍒 perfect primer for your makeup!
🍒 tekstur bak Lancome Ginifique
🍒 Yang boleh refines pores, reduce the appearance of the pores. Paling PENTING boleh 'kecutkan Jerawat' !
🍒 Cerahkan parut & hyperpigmentation dengan natural ingredients iaitu licorice extract yang bileh kecutkan Jerawat & Alpha arbutin ada 0.5%
🍒 Mengurangkan garis halus
🍒 Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
🍒 Kulit licin bak kaca !
🍒 Water-based serum yang sangat mudah meresap kedalam kulit untuk membuatkan kulit jadi glowing & bersinar bak kaca.

Hanya 3 titik diperlukan. Hanya perlu 25 saat daripada hidup anda untuk tepuk serum ni masuk ke dalam kulit. Lepas tu nikmati lah kulit anjal macam telur rebus, pori tertutup rapat, kulit sekata jadi pinky. (cleanser > toner > serum > moisturiser)

Glass Skin Hydrating Serum💋

RM69 (20ml) 📮RM8 sm RM12 ss
(COD:TAMAN CAHAYA, AMPANG ONLY👍) 📱Whatsapp click je link ni👇
www.wasap.my/60179227600/serum 📱Instagram click je link ni👇
https://www.instagram.com/aqbeautybox 📱Fb Page click je link ni 👇
https://www.facebook.com/aqbeautybox 📱Telegram click je link ni 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAFEadtRbo8Pxd0R8Qw

#serum69 #temyracle #temyracleampang #produkorganik #bebasmerkuri #productnatural #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #serum #serumtemyracle #serummalaysia #serumterbaik
0 0 19 September, 2019
@scrub.cmahalih Profile picture

@scrub.cmahalih

Penang

THE ORIGINAL COFFEE SCRUB TEMYRACLE ❤❤❤. COD BAYAN LEPAS DAN SEKITAR PULAU. WSAP 0174405316.

#codgeorgtown #codbayanlepas
#codbayanbaru #codrelau
#codtelukkumbar #codbatumaung
#codsgaiara #cantiktanpakimia

THE ORIGINAL COFFEE SCRUB TEMYRACLE ❤❤❤. COD BAYAN LEPAS DAN SEKITAR PULAU. WSAP 0174405316.

#codgeorgtown #codbayanlepas 
#codbayanbaru #codrelau 
#codtelukkumbar #codbatumaung 
#codsgaiara #cantiktanpakimia
5 1 19 September, 2019
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

Auchh it hurts kan being called lazy🤭🥰.
.
Assalamualaikum and morning gaiss! Starts ur day with ur fixed skincare routine and #peachfacescrubtemyracle would you? ☺️.
.
I would say our peach face scrub is the fine scrub ever as it melted when it toucheddd ur delicate skin💕.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Auchh it hurts kan being called lazy🤭🥰.
.
Assalamualaikum and morning gaiss! Starts ur day with ur fixed skincare routine and #peachfacescrubtemyracle would you? ☺️.
.
I would say our peach face scrub is the fine scrub ever as it melted when it toucheddd ur delicate skin💕.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
33 0 19 September, 2019
@temyracle_fatin Profile picture

@temyracle_fatin

Rumah Spa Sikuntum Manis

Coffee scrub Temyracle ✨
-
Yang diperbuat dari pure coffee bean (roasted & grounded), organic brown sugar, coconut oil & almond oil
-
Untuk menghilangkan whitehead, blackhead, parut & sunburn dengan penggunaan konsisten scrub 2x - 3x seminggu 😍
-
Hanya RM29 sahaja whatsapp fatin 📲011-10186180
-
#25secondtoglow #glasskinserum
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #semulajadi #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #kopi #coffeescrub #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyracle_fatin #temyracletelukintan

Coffee scrub Temyracle ✨
-
Yang diperbuat dari pure coffee bean (roasted & grounded), organic brown sugar, coconut oil & almond oil
-
Untuk menghilangkan whitehead, blackhead, parut & sunburn dengan penggunaan konsisten scrub 2x - 3x seminggu 😍
-
Hanya RM29 sahaja whatsapp fatin 📲011-10186180
-
#25secondtoglow #glasskinserum
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #semulajadi #jerawat #parut #scrubhomemade  #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #kopi #coffeescrub #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyracle_fatin #temyracletelukintan
14 0 18 September, 2019
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Tersusun cantik jerr. Coffee scrub Temyracle ✨
-
Yang diperbuat dari pure coffee bean(roasted & grounded), organic brown sugar, coconut oil & almond oil
_
Untuk menghilang whitehead, blackhead, parut & sunburn dengan penggunaan konsisten scrub 2x - 3x seminggu 😍
-
Hanya RM29 sahajaa dan dapat free gift comey dari ina. Whatsapp ina 📲 0125778287 atau tekan jer link di bio 😉
-
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver

Tersusun cantik jerr. Coffee scrub Temyracle ✨
-
Yang diperbuat dari pure coffee bean(roasted & grounded), organic brown sugar, coconut oil & almond oil 
_
Untuk menghilang whitehead, blackhead, parut & sunburn dengan penggunaan konsisten scrub 2x - 3x seminggu 😍
-
Hanya RM29 sahajaa dan dapat free gift comey dari ina. Whatsapp ina 📲 0125778287 atau tekan jer link di bio 😉
-
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang#temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver
2 0 18 September, 2019
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

MR DIY

Untuk mendapatkan kulit yg glowing, bebas jerawat & merawat masalah resdung, ina gunakan detox mask Temyracle sebagai mask dalam rutin skincare ina 😍 Sejak kenal detox mask Temyracle ini memang tak cari mask lain dah.
_
Sebab dalam detox mask ada Kunyit, madu manuka & geranium essential oil yang merawat kulit muka yg rosak atau breakout.
_
Hanya RM42 sahaja dan dapat free gift masker brush dari ina 😍 Whatsapp ina 📲 0125778287 atau tekan jer link di bio 😉

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclebatangkali #temyraclekualakububharu #temyracleslimriver #feedbacktemyracle

Untuk mendapatkan kulit yg glowing, bebas jerawat & merawat masalah resdung, ina gunakan detox mask Temyracle sebagai mask dalam rutin skincare ina 😍 Sejak kenal detox mask Temyracle ini memang tak cari mask lain dah. 
_
Sebab dalam detox mask ada Kunyit, madu manuka & geranium essential oil yang merawat kulit muka yg rosak atau breakout. 
_
Hanya RM42 sahaja dan dapat free gift masker brush dari ina 😍 Whatsapp ina 📲 0125778287 atau tekan jer link di bio 😉

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#produkbebaskimia
#temyracleperak#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang#temyraclebatangkali#temyraclekualakububharu#temyracleslimriver#feedbacktemyracle
1 0 18 September, 2019

Top #cantiktanpakimia posts

@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Temyracle

Part 2
.
Tutorial pakai coffee scrub & rice milk soap . Lepas scrub, nak make sure semua hilang memang wajib pakai cleanser. Rice milk soap ni sesuai sgt2 utk muka berminyak. Nanti korang tgk part 1 dgn part 2 ni ye. Ni pakej lengkap detox muka. Korang blh Whtsapp +60169227446 utk details atau order.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Part 2
.
Tutorial pakai coffee scrub & rice milk soap . Lepas scrub, nak make sure semua hilang memang wajib pakai cleanser. Rice milk soap ni sesuai sgt2 utk muka berminyak. Nanti korang tgk part 1 dgn part 2 ni ye. Ni pakej lengkap detox muka. Korang blh Whtsapp +60169227446 utk details atau order.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
152 17 31 July, 2017
@qbalharun Profile picture

@qbalharun

Sesiapa yg nk cuba benda ni saya sangat-sangat setuju sebab secara jujur banyak sgt kelebihan menggunakan scrub coffee ni. Korang boleh dptkan di @temyracle.hq kalau betul-betul berminat. Tak rugi sebab harga yg diorg offer berpatutan 👌🏻👌🏻 w/ @ainsuhadaahmad .
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#qbalainreview

Sesiapa yg nk cuba benda ni saya sangat-sangat setuju sebab secara jujur banyak sgt kelebihan menggunakan scrub coffee ni. Korang boleh dptkan di @temyracle.hq kalau betul-betul berminat. Tak rugi sebab harga yg diorg offer berpatutan 👌🏻👌🏻 w/ @ainsuhadaahmad .
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#qbalainreview
3,342 40 16 April, 2017
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Selamat petang uolsss. ✨😍
~~
Since ramai yang nak tahu rahsia kulit halus macam ni. Uolsss jangan fikir banyak. Inilah hasil penggunaan produk bajet temyracle secara konsisten ye. Nak cantik tak perlu barang mahal pun. Produk organik temyracle kan ada😊✨
~~
Jangan lupa datang ke butik Temyracle yang beroperasi seperti biasa 9 pagi hingga 6 petang. Jom walk in untuk dapatkan hadiah dari kami! 😀🐾
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubtemyracle
#facescrubmurah #detoxmask

Selamat petang uolsss. ✨😍
~~
Since ramai yang nak tahu rahsia kulit halus macam ni. Uolsss jangan fikir banyak. Inilah hasil penggunaan produk bajet temyracle secara konsisten ye. Nak cantik tak perlu barang mahal pun. Produk organik temyracle kan ada😊✨
~~
Jangan lupa datang ke butik Temyracle yang beroperasi seperti biasa 9 pagi hingga 6 petang. Jom walk in untuk dapatkan hadiah dari kami! 😀🐾
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubtemyracle
#facescrubmurah#detoxmask
519 11 6 November, 2017
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Hai uolss 😊🌸
~~
JERAWAT? KULIT KUSAM? RASHES?
uolss jangan risau . Sebab apa detox mask bantu untuk atasi masalah uols tu. kebiasaannya jerawat memang tak dapat dielak bagi sesetengah wanita terutama dalam tempoh meningkat usia remaja. Bakteria merebak menyebabkan makin banyak jerawat yang tumbuh . So dengan adanya detox mask yang kaya dengan madu, turmeric and essential oil ni. Hasil nya pasti kebaboom. Kulit uolss akan alami perubahan seawal SEBULAN penggunaan pertama. Please enjoy this video muahhhh😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle

Hai uolss 😊🌸
~~
JERAWAT? KULIT KUSAM? RASHES? 
uolss jangan risau . Sebab apa detox mask bantu untuk atasi masalah uols tu. kebiasaannya jerawat memang tak dapat dielak bagi sesetengah wanita terutama dalam tempoh meningkat usia remaja. Bakteria merebak menyebabkan makin banyak jerawat yang tumbuh . So dengan adanya detox mask yang kaya dengan madu, turmeric and essential oil ni. Hasil nya pasti kebaboom. Kulit uolss akan alami perubahan seawal SEBULAN penggunaan pertama. Please enjoy this video muahhhh😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle
183 18 7 December, 2017
@epie_temerloh Profile picture

@epie_temerloh

#Repost @mnk_beauty_official with @get_repost
・・・
Jangan lupa saksikan MNK dan Epie Temerloh (Top Makeup artis Malaysia) bersiaran secara lansung di TV2 bersama BINTANG RTM pada malam esok(03/02/18) jam 8.30pm!! STAY TUNE!! #mnkbeauty #mnkmagiqueskinz
#mnklovers #teammnk #cantiktanpakimia
#mnkboosterspray #mnksilkydaycream #mnkintensecleanser

#Repost @mnk_beauty_official with @get_repost
・・・
Jangan lupa saksikan MNK dan Epie Temerloh (Top Makeup artis Malaysia) bersiaran secara lansung di TV2 bersama BINTANG RTM pada malam esok(03/02/18) jam 8.30pm!! STAY TUNE!! #mnkbeauty #mnkmagiqueskinz
#mnklovers #teammnk #cantiktanpakimia
#mnkboosterspray #mnksilkydaycream #mnkintensecleanser
993 6 2 March, 2018
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Temyracle

Hai uolss😁✨
~~
KULIT CERAH DAN TAK BERMINYAK?
penyelesaiannya hanya satu sahaja. RICE MILK SOAP! Heee.Nak cantik glowing macam ni tanpa kulit berminyak boleh cuba rice milk soap tau. Kulit tak berminyak, makeup tak bercampuk, kulit licin gebu. Rice milk soap untuk buang lebihan minyak serta merawat kulit berjerawat. Hanya rm18 dah jimat melampau😱. Dapatkan rice milk soap sekarang tau.
#temyraclesayamesticari
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #ricemilksoap #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle

Hai uolss😁✨
~~
KULIT CERAH DAN TAK BERMINYAK? 
penyelesaiannya hanya satu sahaja. RICE MILK SOAP! Heee.Nak cantik glowing macam ni tanpa kulit berminyak boleh cuba rice milk soap tau. Kulit tak berminyak, makeup tak bercampuk, kulit licin gebu. Rice milk soap untuk buang lebihan minyak serta merawat kulit berjerawat. Hanya rm18 dah jimat melampau😱. Dapatkan rice milk soap sekarang tau.
#temyraclesayamesticari
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #ricemilksoap#ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle
636 15 12 December, 2017
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Temyracle

Hai uolss 😊🌸
~~
Nak kulit glowing macam ni jangan lupa gunakan detox mask tau. Calit calit, cantik natural! Jom cantik sama sama barulah konfiden naik kenn hihi. 😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia

Hai uolss 😊🌸
~~
Nak kulit glowing macam ni jangan lupa gunakan detox mask tau. Calit calit, cantik natural! Jom cantik sama sama barulah konfiden naik kenn hihi. 😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia
716 15 14 December, 2017
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Hai petang uolss. 😊
YEAR END SALE still lagi berjalan . Dah banyak barang yang hampir habis. Aiyoyo , korang ni memang melampau suka temyracle lettew haha😊🌸
~~
Jangan lupa dapatkan Temyracle. Please please dapatkan sekarang sebelum sales ni kita tamatkan. Dapatkan removal makeup towel which is high quality fabric yang kita sediakan untuk uolsss. Yasssss. Nak kulit cantik macam Temy, uolss wajib cuba Temyracle. Less RM2 for each product ye. Di butik pun hampir kehabisan stok ni uolss. Cepattt sebelum terlambat
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #yearendsaletemyracle
#lipscrubmurah #yearendsalemalaysia
#coffeescrubmurah
#coffeescrubtemyracle

Hai petang uolss. 😊 
YEAR END SALE still lagi berjalan . Dah banyak barang yang hampir habis. Aiyoyo , korang ni memang melampau suka temyracle lettew haha😊🌸
~~
Jangan lupa dapatkan Temyracle. Please please dapatkan sekarang sebelum sales ni kita tamatkan. Dapatkan removal makeup towel which is high quality fabric yang kita sediakan untuk uolsss. Yasssss. Nak kulit cantik macam Temy, uolss wajib cuba Temyracle. Less RM2 for each product ye. Di butik pun hampir kehabisan stok ni uolss. Cepattt sebelum terlambat
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #yearendsaletemyracle
#lipscrubmurah #yearendsalemalaysia
#coffeescrubmurah 
#coffeescrubtemyracle
563 16 16 December, 2017