#cepatkurus Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cepatkurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@airlandoguslabudiarta Profile picture

@airlandoguslabudiarta

Yogyakarta

PELANGSING PINKY💕
👍diet cepat tanpa efek samping
👍aman ampuh dan terbukti bb turun 4-15kg
.
.
PELANGSING PINKY mengandung bahan tumbuhan herbal alami, sehingga sangat aman untuk dikonsumsi
🌼 kapsul pink ,diracik untuk..
.menekan nafsu makan,
.mempercepat metabolisme tubuh, untuk mendukung penurunan berat badan,
.membantu pencegahan penumpukan lemak.
🌼kapsul hijau..
.mempercepat memangkas lemak perut
.memangkas kolesterol dan booster metabolisme tubuh,
.menurunkan kadar gula,
.membantu metabolisme lemak,
.membatasi produksi enzim lyase. Yang diketahui mengubah karbohidrat menjadi lemak. 😊⚘kapsul pink diminum 1-2kapsul di pagi hari sebelum sarapan atau saat perut kosong. Kapsul hijau diminum 1kapsul di sore hari sesudah makan. ⚘ORDER&FOR MORE INFO. DM @airlandoguslabudiarta
Atau wa kontak yang ada di bio.

#pinky
#pinkypelangsing
#pinkyjogja
#pinkystrong
#obatpelangsing
#dietpinky
#dietampuh
#pelangsing
#pelangsingcepat
#pelangsingaman
#pelangsingherbal
#pelangsingterbaik
#lemakluntur
#kapsuldiet
#kapsuldietampuh
#kapsulpinky
#kapsulajaib
#pildiet
#pilpinky
#obatdietampuh
#diet
#jualobatdiet
#jualobatdietjogja
#aman
#cepat
#cepatkurus

PELANGSING PINKY💕
👍diet cepat tanpa efek samping
👍aman ampuh dan terbukti bb turun 4-15kg
.
.
PELANGSING PINKY mengandung bahan tumbuhan herbal alami, sehingga sangat aman untuk dikonsumsi
🌼 kapsul pink ,diracik untuk..
.menekan nafsu makan,
.mempercepat metabolisme tubuh, untuk mendukung penurunan berat badan,
.membantu pencegahan penumpukan lemak.
🌼kapsul hijau..
.mempercepat memangkas lemak perut
.memangkas kolesterol  dan booster metabolisme tubuh,
.menurunkan kadar gula,
.membantu metabolisme lemak,
.membatasi produksi enzim lyase. Yang diketahui mengubah karbohidrat menjadi lemak. 😊⚘kapsul pink diminum 1-2kapsul di pagi hari sebelum sarapan atau saat perut kosong. Kapsul hijau diminum 1kapsul di sore hari sesudah makan. ⚘ORDER&FOR MORE INFO. DM @airlandoguslabudiarta
Atau wa kontak yang ada di bio.

#pinky
#pinkypelangsing
#pinkyjogja
#pinkystrong
#obatpelangsing
#dietpinky
#dietampuh 
#pelangsing
#pelangsingcepat 
#pelangsingaman
#pelangsingherbal
#pelangsingterbaik
#lemakluntur
#kapsuldiet
#kapsuldietampuh
#kapsulpinky
#kapsulajaib
#pildiet
#pilpinky
#obatdietampuh
#diet
#jualobatdiet
#jualobatdietjogja
#aman
#cepat
#cepatkurus
2 0 3 hours ago
@airlandoguslabudiarta Profile picture

@airlandoguslabudiarta

💕PELANGSING PINKY💕
👍diet cepat tanpa efek samping
👍aman ampuh dan terbukti bb turun 4-15kg
.
.
PELANGSING PINKY mengandung bahan tumbuhan herbal alami, sehingga sangat aman untuk dikonsumsi
.cukup minum 1-2kapsul di pagi hari, lemak akan terhempas dengan sendirinya..🎉🎉🎉 ⚘ORDER&FOR MORE INFO. DM @airlandoguslabudiarta
Atau wa kontak yang ada di bio.

#pinky
#pinkypelangsing
#pinkyjogja
#pinkystrong
#obatpelangsing
#dietpinky
#dietampuh
#pelangsing
#pelangsingcepat
#pelangsingaman
#pelangsingherbal
#pelangsingterbaik
#lemakluntur
#kapsuldiet
#kapsuldietampuh
#kapsulpinky
#kapsulajaib
#pildiet
#pilpinky
#obatdietampuh
#diet
#jualobatdiet
#jualobatdietjogja
#aman
#cepat
#cepatkurus

💕PELANGSING PINKY💕
👍diet cepat tanpa efek samping
👍aman ampuh dan terbukti bb turun 4-15kg
.
.
PELANGSING PINKY mengandung bahan tumbuhan herbal alami, sehingga sangat aman untuk dikonsumsi
.cukup minum 1-2kapsul di pagi hari, lemak akan terhempas dengan sendirinya..🎉🎉🎉 ⚘ORDER&FOR MORE INFO. DM @airlandoguslabudiarta
Atau wa kontak yang ada di bio.

#pinky
#pinkypelangsing
#pinkyjogja
#pinkystrong
#obatpelangsing
#dietpinky
#dietampuh 
#pelangsing
#pelangsingcepat 
#pelangsingaman
#pelangsingherbal
#pelangsingterbaik
#lemakluntur
#kapsuldiet
#kapsuldietampuh
#kapsulpinky
#kapsulajaib
#pildiet
#pilpinky
#obatdietampuh
#diet
#jualobatdiet
#jualobatdietjogja
#aman
#cepat
#cepatkurus
2 0 4 hours ago
@sftea.kelantan.official Profile picture

@sftea.kelantan.official

BUANG AIR LAWAS ASBAB AMALKAN SFTEA. ALHAMDULILLAH
--- Kelebihan #SFTea

1.Membantu untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes , exzema dan anti kanser.

2. Membantu membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih.

3. Membantu untuk membakar lemak perut supaya tidak buncit dan mencegah kanser.

4. Membantu untuk kita tidak ketagih gula biasa(gula putih makanan kanser)

5. Membantu untuk menghilangkan stress

6. Membantu untuk meningkatkan metabolisma dan secara tak langsung boleh membakar lemak dalam badan.

7. Membantu menurunkan kadar gula serta meningkatkan sistem imum dalam badan

8.Aroma dan rasanya yang unik memang sesuai dengan taste semua orang.

www.wasap.my/60105343583/sftea

Sekotak RM130 ( 30 uncang )
Set percubaan Rm20 ( 5 uncang )
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TehCegahDiabetes #TrueDetox #TurunBerat #CepatKurus #TehKurusMalaysia #CegahDiabetis #CegahDarahTinggi #CegahbObesiti #TehPotongGula #CodPasirMas #CodKotaBharu #TeaViral #TeaMagic #TeaAjaib #StokisKelantan #Promo #Diskaun #Diet #Diabetis #Kolestrol #DarahTinggi #CegahPenyakit #Kesan2Jam #sfteabynsyaaaexclusive

BUANG AIR LAWAS ASBAB AMALKAN SFTEA. ALHAMDULILLAH
--- Kelebihan #SFTea❤

1.Membantu untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes , exzema dan anti kanser.

2. Membantu membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih.

3. Membantu untuk membakar lemak perut supaya tidak buncit dan mencegah kanser.

4. Membantu untuk kita tidak ketagih gula biasa(gula putih makanan kanser)

5. Membantu untuk menghilangkan stress

6. Membantu untuk meningkatkan metabolisma dan secara tak langsung boleh membakar lemak dalam badan.

7. Membantu menurunkan kadar gula serta meningkatkan sistem imum dalam badan

8.Aroma dan rasanya yang unik memang sesuai dengan taste semua orang.

www.wasap.my/60105343583/sftea

Sekotak RM130 ( 30 uncang )
Set percubaan Rm20 ( 5 uncang )
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TehCegahDiabetes #TrueDetox #TurunBerat #CepatKurus #TehKurusMalaysia #CegahDiabetis #CegahDarahTinggi #CegahbObesiti #TehPotongGula #CodPasirMas #CodKotaBharu #TeaViral #TeaMagic #TeaAjaib #StokisKelantan #Promo #Diskaun #Diet #Diabetis #Kolestrol #DarahTinggi #CegahPenyakit #Kesan2Jam #sfteabynsyaaaexclusive
1 0 4 hours ago
@coach_mardiah Profile picture

@coach_mardiah

Scroll HP nampak posting ni dan ada hikmahnya untuk anda yang ingin memulakan langkah ke arah gaya hidup lebih sihat.

In shaa Allah dengan program #cabarankurusonline bukan saja turun berat tapi lebih menghargai diri kenapa pemakanan yang sihat bernutrisi perlu diamalkan setiap hari.

Klik link Di bio untuk pendaftaran sesi November.

Coach Mardiah
📲0104026997

Scroll HP nampak posting ni dan ada hikmahnya untuk anda yang ingin memulakan langkah ke arah gaya hidup lebih sihat.

In shaa Allah dengan program #cabarankurusonline bukan saja turun berat tapi lebih menghargai diri kenapa pemakanan yang sihat bernutrisi perlu diamalkan setiap hari.

Klik link Di bio  untuk pendaftaran sesi November.

Coach Mardiah
📲0104026997
1 1 4 hours ago
@mardiah.ramli Profile picture

@mardiah.ramli

Scroll HP nampak posting ni dan ada hikmahnya untuk anda yang ingin memulakan langkah ke arah gaya hidup lebih sihat.

In shaa Allah dengan program #cabarankurusonline bukan saja turun berat tapi lebih menghargai diri kenapa pemakanan yang sihat bernutrisi perlu diamalkan setiap hari.

Klik link Di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran sesi November.

Coach Mardiah
📲0104026997

Scroll HP nampak posting ni dan ada hikmahnya untuk anda yang ingin memulakan langkah ke arah gaya hidup lebih sihat.

In shaa Allah dengan program #cabarankurusonline bukan saja turun berat tapi lebih menghargai diri kenapa pemakanan yang sihat bernutrisi perlu diamalkan setiap hari.

Klik link Di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran sesi November.

Coach Mardiah
📲0104026997
4 1 4 hours ago
@ismaliana_cf Profile picture

@ismaliana_cf

#Repost from @meklachocofithq
Lemonfit🍋 ni apa sis?
.
Lemon Fit🍋 merupakan minuman berasaskan Lemon yang amat membantu bagi mereka yang sering alami masalah sembelit, badan lesu & perut buncit. Ia membantu pembuangan lebih lawas dan lancar dengan hanya mengamalkan 1 sachet setiap malam sebelum tidur.
.
.
.
📲📲📲📲📲📲
http://www.wasap.my/60196648284

#skincareviral #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #lemonfit #lemonfordetox #chocobarsoap #sabuncoklat #cantik #nakkurus #cepatkurus #airsedap #kurus #jomkurus #zulinazizkurus #nakcantik #viralbrand #chocofitviralbrand #dropship #jomkurus #tipskurus #tipscantik #kuruscepat #detoxdrink #lemonfordetox #burnfatfaster #lowincalories

#Repost from @meklachocofithq 
Lemonfit🍋 ni apa sis?
.
Lemon Fit🍋 merupakan minuman berasaskan Lemon yang amat membantu bagi mereka yang sering alami masalah sembelit, badan lesu & perut buncit. Ia membantu pembuangan lebih lawas dan lancar dengan hanya mengamalkan 1 sachet setiap malam sebelum tidur.
.
.
.
📲📲📲📲📲📲
http://www.wasap.my/60196648284

#skincareviral #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #lemonfit #lemonfordetox #chocobarsoap #sabuncoklat #cantik #nakkurus #cepatkurus #airsedap #kurus #jomkurus #zulinazizkurus #nakcantik #viralbrand #chocofitviralbrand #dropship #jomkurus #tipskurus #tipscantik #kuruscepat #detoxdrink #lemonfordetox #burnfatfaster #lowincalories
1 0 5 hours ago
@maryamizzati_coach Profile picture

@maryamizzati_coach

Vivatel Kuala Lumpur

Wonderful life bukan
bererti life yang tiada
stress.

Stress tu semua orang ada.Tapi kita doa kat Allah supaya Allah kurniakan kita kelapangan jiwa dalam nak face cabaran hidup ni dan mudahkan urusan kita setiap masa.

Ukuran untuk hidup yang happy bukan dari berape banyak wang kita ada.
Tapi,berape banyak ketenangan hidup yang Allah kurniakan dalam hidup kita.

Kita doa kat Allah,Berikan aku ketenangan ya Allah...ameennn because NO ONE CAN BUY PEACE .
~Coach Maryam~
017-6151464

Wonderful life bukan
bererti life yang tiada
stress.

Stress tu semua orang ada.Tapi kita doa kat Allah supaya Allah kurniakan kita kelapangan jiwa dalam nak face cabaran hidup ni dan mudahkan urusan kita setiap masa.

Ukuran untuk hidup yang happy bukan dari berape banyak wang kita ada.
Tapi,berape banyak ketenangan hidup yang Allah kurniakan dalam hidup kita.

Kita doa kat Allah,Berikan aku ketenangan ya Allah...ameennn because NO ONE CAN BUY PEACE .
~Coach Maryam~
017-6151464
9 1 5 hours ago
@maryamizzati_coach Profile picture

@maryamizzati_coach

Vivatel Kuala Lumpur

BAHAYA FOOD TASTING 😱
.
Hidangan nampak kecil,tapi kalau duk merasa sampai 10kali ,confirm kalori naik beratus tau.
.
Takut kan. Benda ni kite selalu tak sedar. *Today coach cheat day* ~Coach Maryam~

BAHAYA FOOD TASTING 😱
.
Hidangan nampak kecil,tapi kalau duk merasa sampai 10kali ,confirm  kalori naik beratus tau.
.
Takut kan. Benda ni kite selalu tak sedar. *Today coach cheat day* ~Coach Maryam~
6 1 5 hours ago
@blibliplum.bwl Profile picture

@blibliplum.bwl

REAL PEOPLE REAL RESULT! Semua testi di @blibliplum.bwl itu bener2 customer yg konsumsi produk kita ya sista 😁👍
.
Buat kamu yang sedang berusaha menguruskan tubuh!! 😇😇
Mau kurus tapi ga mau batesin makanan? Males atau ga sempet olahraga? Susah BAB? Diet gagal terus?
@blibliplum.bwl punya SOLUSINYA! 😘
DIET HERBAL GA RIBET GA PERLU OLAHRAGA! 😊😊
.
📢📢 OPTRIMAX 🍑 PLUM 🍑 DELITE 📢📢
Kandungan dan fungsinya :
🍑 Buah plum asli (buah plum terbaik hanya dari Taiwan).
🍑 Ekstrak green tea (membakar lemak).
🍑 Ekstrak pu'er tea (memblock lemak yang masuk).
🍑 Probiotik (bakteri baik untuk usus).
.
📢📢 OPTRIMAX JELLY DELITE 📢📢
Fungsi Optrimax Jelly Delite :
🍇 Menahan nafsu makan
🍇 Memblock lemak
🍇 Menurunkan kolesterol
Dan masi banyak lagi 😎😎😎
.
100% HERBAL, NATURAL, & HALAL 😍
Diakui BPOM, DEPKES, & MU 😍
AMAN bagi penderita MAAG 😍
TANPA EFEK SAMPING & TIDAK KETERGANTUNGAN 😍
.
Dapat menurunkan berat badan 2-7kg dalam 2minggu.
Aman untuk di konsumsi, karena BWL sudah berdiri 28 tahun.
.
HARGA TERMURAH HANYA DI SINI !!! 👍👍👍
- - - - -
👇👇👇 Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bisa kita jelasin langsung yaaaa 👇👇👇
Whatsapp: 0818-0817-6260 (Fast Respon)
Whatsapp: 0818-0817-6260 (Fast Respon)
Whatsapp: 0818-0817-6260 (Fast Respon)
. . . . .
#diet #dietsehat #dietalami #dietplum #makanandiet #hidupsehat #herbalife #healthyfood #cepatkurus #tipsdietsehat #tipsdiet #resepmasakan #pascamelahirkan #dietherbal #dietmayo #sulamalis #sulambibir #hijabmurah #ibumuda #nikahmuda #tipsmerit #kebayamodern #busui #rencanadiet #bakarlemak

REAL PEOPLE REAL RESULT! Semua testi di @blibliplum.bwl itu bener2 customer yg konsumsi produk kita ya sista 😁👍
.
Buat kamu yang sedang berusaha menguruskan tubuh!! 😇😇
Mau kurus tapi ga mau batesin makanan? Males atau ga sempet olahraga? Susah BAB? Diet gagal terus?
@blibliplum.bwl punya SOLUSINYA! 😘
DIET HERBAL GA RIBET GA PERLU OLAHRAGA! 😊😊
.
📢📢 OPTRIMAX 🍑 PLUM 🍑 DELITE 📢📢
Kandungan dan fungsinya :
🍑 Buah plum asli (buah plum terbaik hanya dari Taiwan).
🍑 Ekstrak green tea (membakar lemak).
🍑 Ekstrak pu'er tea (memblock lemak yang masuk).
🍑 Probiotik (bakteri baik untuk usus).
.
📢📢 OPTRIMAX JELLY DELITE 📢📢
Fungsi Optrimax Jelly Delite :
🍇 Menahan nafsu makan
🍇 Memblock lemak
🍇 Menurunkan kolesterol
Dan masi banyak lagi 😎😎😎
. 
100% HERBAL, NATURAL, & HALAL 😍
Diakui BPOM, DEPKES, & MU 😍
AMAN bagi penderita MAAG 😍
TANPA EFEK SAMPING & TIDAK KETERGANTUNGAN 😍
. 
Dapat menurunkan berat badan 2-7kg dalam 2minggu.
Aman untuk di konsumsi, karena BWL sudah berdiri 28 tahun.
. 
HARGA TERMURAH HANYA DI SINI !!! 👍👍👍
- - - - -
👇👇👇 Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bisa kita jelasin langsung yaaaa 👇👇👇
Whatsapp: 0818-0817-6260 (Fast Respon)
Whatsapp: 0818-0817-6260 (Fast Respon)
Whatsapp: 0818-0817-6260 (Fast Respon)
. . . . .
#diet #dietsehat #dietalami #dietplum #makanandiet #hidupsehat #herbalife #healthyfood #cepatkurus #tipsdietsehat #tipsdiet #resepmasakan #pascamelahirkan #dietherbal #dietmayo #sulamalis #sulambibir #hijabmurah #ibumuda #nikahmuda #tipsmerit #kebayamodern #busui #rencanadiet #bakarlemak
7 0 6 hours ago
@ratulangsingindonesia Profile picture

@ratulangsingindonesia

Tau bahaya Usus Kotor?

Selain penyebab timbulnya kanker juga bisa membuat PERUT BUNCIT loh

Nah, Ratu Langsing salah satu Manfaat nya membuang sampah pada pada usus

Yuks, coba Ratu Langsing
Pelangsing yang sudah BPOM

Info dan Pemesanan
via
WA 089604824609
.
.
.
.
.
#herbaldietaman #herbaldiet #diertenak #dietgampang #dietgagal #dietmulaibesok #dietmudah #diettanpaobat #diettanpalapar #dietkurus #cepatkurus #badanidealalami

Tau bahaya Usus Kotor?

Selain penyebab timbulnya kanker juga bisa membuat PERUT BUNCIT loh

Nah, Ratu Langsing salah satu Manfaat nya membuang sampah pada pada usus

Yuks, coba Ratu Langsing 
Pelangsing yang sudah BPOM

Info dan Pemesanan
via
WA 089604824609
.
.
.
.
.
 #herbaldietaman #herbaldiet #diertenak #dietgampang #dietgagal #dietmulaibesok #dietmudah #diettanpaobat #diettanpalapar #dietkurus #cepatkurus #badanidealalami
0 0 7 hours ago
@sftea.kelantan.official Profile picture

@sftea.kelantan.official

Kelebihan #SFTea
--- 1.Membantu untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes , exzema dan anti kanser.

2. Membantu membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih.

3. Membantu untuk membakar lemak perut supaya tidak buncit dan mencegah kanser.

4. Membantu untuk kita tidak ketagih gula biasa(gula putih makanan kanser)

5. Membantu untuk menghilangkan stress

6. Membantu untuk meningkatkan metabolisma dan secara tak langsung boleh membakar lemak dalam badan.

7. Membantu menurunkan kadar gula serta meningkatkan sistem imum dalam badan

8.Aroma dan rasanya yang unik memang sesuai dengan taste semua orang.

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea #Sfteabynsyaaaexclusive

Kelebihan #SFTea❤
--- 1.Membantu untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes , exzema dan anti kanser.

2. Membantu membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih.

3. Membantu untuk membakar lemak perut supaya tidak buncit dan mencegah kanser.

4. Membantu untuk kita tidak ketagih gula biasa(gula putih makanan kanser)

5. Membantu untuk menghilangkan stress

6. Membantu untuk meningkatkan metabolisma dan secara tak langsung boleh membakar lemak dalam badan.

7. Membantu menurunkan kadar gula serta meningkatkan sistem imum dalam badan

8.Aroma dan rasanya yang unik memang sesuai dengan taste semua orang.

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek  percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea #Sfteabynsyaaaexclusive
1 0 7 hours ago
@bellaaahusnaaa_ Profile picture

@bellaaahusnaaa_

Selamat Malam... LEMON FIT💯DETOX

Apa itu LEMON FIT🍋?
📌Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan
.
Kandungan Lemon Fitt🍋:-
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garnicia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Ekstrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia

Jom Saya guide anda kurus..clik saje dia bio profile saya
.
❤ Lose weight . Change size . Body shape ❤

Nak kurus ?
Nak free gift ?
Nak lagi free gift extra ?
Whatsapp bella 👉👉👉 013 9686403

AGENT CHOCOFIT SAH KEMAMAN
🌷MPA001-A29🌷
.
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA
🚗COD area :
✔GELIGA
✔CHUKAI
✔KAMPUNG BESUT
✔BUKIT KUANG
✔TELOK KALONG
✔KIJAL
✔KEMASIK
✔BINJAI
✔BERENJUT
✔MOKCILI

DAN SETEMPAT DENGANNYE

#chocofit #chocofitterengganu #chocofithq #chocofitindonesia #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #kurustanpadiet #kuruscepat #murah #plussizelife #obesity #nakkurus #chocofitbybella #teammeqni #chocofit #lemonfit #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agenwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq

Selamat Malam... LEMON FIT💯DETOX

Apa itu LEMON FIT🍋?
📌Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan
.
Kandungan Lemon Fitt🍋:-
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garnicia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Ekstrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia

Jom Saya guide anda kurus..clik saje dia bio profile saya
.
❤ Lose weight . Change size . Body shape ❤

Nak kurus ?
Nak free gift ?
Nak lagi free gift extra ? 
Whatsapp bella 👉👉👉 013 9686403

AGENT CHOCOFIT SAH KEMAMAN
🌷MPA001-A29🌷
.
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA
🚗COD area :
✔GELIGA
✔CHUKAI
✔KAMPUNG BESUT
✔BUKIT KUANG
✔TELOK KALONG
✔KIJAL
✔KEMASIK
✔BINJAI
✔BERENJUT
✔MOKCILI

DAN SETEMPAT DENGANNYE

#chocofit #chocofitterengganu #chocofithq #chocofitindonesia #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #kurustanpadiet #kuruscepat #murah #plussizelife #obesity #nakkurus #chocofitbybella #teammeqni #chocofit #lemonfit #nakkurus#cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agenwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq
3 0 7 hours ago
@coachintaan Profile picture

@coachintaan

ati ati jangan jadi kebiasaan yaaak....
🌸🌸🌸🌸🌸
Dicari Yang butuh naik/Turun Berat Badan & Yg memprioritaskan Kesehatan dipandu secara online oleh @coachintaan di Kelas Diet Online Berhadiah .
.
Coach Diet ONLINE
Coach Intaan 📱 0823 2077 2700 (Whatsapp Only)
.
.
#Coachintaan #dietsehat #dietenak #fitmom #cepatkurus #cepatlangsing #langsingsehat #cepetgemuk #resepmasakan #kuliner #makanenak #dietkalori #workoutharian #mukbang #kulinernusantara #jajananhits #remajahits #hitskekinian #tipsehat #solusisehat #santuy🍻 #camilan #buanglemak #gorengan #kulinerbandung #kakilima #nutrisihamil #nutrisimenyusui #langsingsehat

ati ati jangan jadi kebiasaan yaaak....
🌸🌸🌸🌸🌸
Dicari Yang butuh naik/Turun Berat Badan & Yg memprioritaskan Kesehatan dipandu secara online oleh @coachintaan di Kelas Diet Online Berhadiah .
. 
Coach Diet ONLINE
Coach Intaan 📱 0823 2077 2700 (Whatsapp Only)
.
.
#Coachintaan #dietsehat #dietenak #fitmom #cepatkurus #cepatlangsing #langsingsehat #cepetgemuk #resepmasakan #kuliner #makanenak #dietkalori #workoutharian #mukbang #kulinernusantara #jajananhits #remajahits #hitskekinian #tipsehat #solusisehat #santuy🍻 #camilan #buanglemak #gorengan #kulinerbandung #kakilima #nutrisihamil #nutrisimenyusui #langsingsehat
2 0 7 hours ago
@sftea.kelantan.official Profile picture

@sftea.kelantan.official

Produk SF Tea ni adik kakok, adalah sejenis minuman kesihatan yg berfungsi :-
. .
❇ Membantu Mengawal Pengambilan Kadar Gula
❇ meningkatkan metabolisme badan
❇ Mengurangkan Risiko Diabetes
❇ Mengawal Berat Badan / kekal langsing
❇ Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.
❇ Mengawal Tahap Glukosa Darah. .
💟 SIHAT - Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan - diabetes tiada, berat badan berkurangan
💟 SEMBUH - membantu menurunkan kencing manis, darah tinggi, asthma
💟 SELAMAT - tiada kesan sampingan(utk jangka panjang)
💟 SEDAP - Rasa tea + mint + strawberry
💟 SEMULAJADI - tanpa gula, bahan kimia, pewarna/perasa/pengawet

GLUCOS CUT BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI
🍀GREEN TEA
🍀DAUN STEVIA
🍀GYMNEAMA SYLVESTRE
🍀ROIBOOS
🍀PAPPERMINT
🍀MULBERREY
🍀MORINGGA

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea
#sfteabynsyaaaexclusive

Produk SF Tea ni adik kakok, adalah sejenis minuman kesihatan yg berfungsi :-
. .
❇ Membantu Mengawal Pengambilan Kadar Gula
❇ meningkatkan metabolisme badan
❇ Mengurangkan Risiko Diabetes
❇ Mengawal Berat Badan / kekal langsing
❇ Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.
❇ Mengawal Tahap Glukosa Darah. .
💟 SIHAT - Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan - diabetes tiada, berat badan berkurangan
💟 SEMBUH - membantu menurunkan kencing manis, darah tinggi, asthma
💟 SELAMAT - tiada kesan sampingan(utk jangka panjang)
💟 SEDAP - Rasa tea + mint + strawberry
💟 SEMULAJADI - tanpa gula, bahan kimia, pewarna/perasa/pengawet

GLUCOS CUT BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI
🍀GREEN TEA
🍀DAUN STEVIA
🍀GYMNEAMA SYLVESTRE
🍀ROIBOOS
🍀PAPPERMINT
🍀MULBERREY
🍀MORINGGA

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek  percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea 
#sfteabynsyaaaexclusive
2 0 8 hours ago
@sftea.kelantan.official Profile picture

@sftea.kelantan.official

Produk SF Tea ni adik kakok, adalah sejenis minuman kesihatan yg berfungsi :- .
.
❇ Membantu Mengawal Pengambilan Kadar Gula
❇ meningkatkan metabolisme badan
❇ Mengurangkan Risiko Diabetes
❇ Mengawal Berat Badan / kekal langsing
❇ Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.
❇ Mengawal Tahap Glukosa Darah. .
.
💟 SIHAT - Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan - diabetes tiada, berat badan berkurangan
💟 SEMBUH - membantu menurunkan kencing manis, darah tinggi, asthma
💟 SELAMAT - tiada kesan sampingan(utk jangka panjang)
💟 SEDAP - Rasa tea + mint + strawberry
💟 SEMULAJADI - tanpa gula, bahan kimia, pewarna/perasa/pengawet

GLUCOS CUT BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI
🍀GREEN TEA
🍀DAUN STEVIA
🍀GYMNEAMA SYLVESTRE
🍀ROIBOOS
🍀PAPPERMINT
🍀MULBERREY
🍀MORINGGA

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea
#sfteabynsyaaaexclusive

Produk SF Tea ni adik kakok, adalah sejenis minuman kesihatan yg berfungsi :- .
.
❇ Membantu Mengawal Pengambilan Kadar Gula
❇ meningkatkan metabolisme badan
❇ Mengurangkan Risiko Diabetes
❇ Mengawal Berat Badan / kekal langsing
❇ Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.
❇ Mengawal Tahap Glukosa Darah. .
.
💟 SIHAT - Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan - diabetes tiada, berat badan berkurangan
💟 SEMBUH - membantu menurunkan kencing manis, darah tinggi, asthma
💟 SELAMAT - tiada kesan sampingan(utk jangka panjang)
💟 SEDAP - Rasa tea + mint + strawberry
💟 SEMULAJADI - tanpa gula, bahan kimia, pewarna/perasa/pengawet

GLUCOS CUT BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI
🍀GREEN TEA
🍀DAUN STEVIA
🍀GYMNEAMA SYLVESTRE
🍀ROIBOOS
🍀PAPPERMINT
🍀MULBERREY
🍀MORINGGA

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek  percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea
#sfteabynsyaaaexclusive
0 0 8 hours ago
@sftea.kelantan.official Profile picture

@sftea.kelantan.official

Produk SF Tea ni adik kakok, adalah sejenis minuman kesihatan yg berfungsi :-
.
. ❇ Membantu Mengawal Pengambilan Kadar Gula
❇ meningkatkan metabolisme badan
❇ Mengurangkan Risiko Diabetes
❇ Mengawal Berat Badan / kekal langsing
❇ Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.
❇ Mengawal Tahap Glukosa Darah. .
.
💟 SIHAT - Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan - diabetes tiada, berat badan berkurangan
💟 SEMBUH - membantu menurunkan kencing manis, darah tinggi, asthma
💟 SELAMAT - tiada kesan sampingan(utk jangka panjang)
💟 SEDAP - Rasa tea + mint + strawberry
💟 SEMULAJADI - tanpa gula, bahan kimia, pewarna/perasa/pengawet

GLUCOS CUT BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI
🍀GREEN TEA
🍀DAUN STEVIA
🍀GYMNEAMA SYLVESTRE
🍀ROIBOOS
🍀PAPPERMINT
🍀MULBERREY
🍀MORINGGA

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea
#sfteabynsyaaaexclusive

Produk SF Tea ni adik kakok, adalah sejenis minuman kesihatan yg berfungsi :-
.
. ❇ Membantu Mengawal Pengambilan Kadar Gula
❇ meningkatkan metabolisme badan
❇ Mengurangkan Risiko Diabetes
❇ Mengawal Berat Badan / kekal langsing
❇ Mengurangkan Risiko Penyakit Kronik.
❇ Mengawal Tahap Glukosa Darah. .
.
💟 SIHAT - Mengawal gula berlebihan dari masuk ke dlm badan - diabetes tiada, berat badan berkurangan
💟 SEMBUH - membantu menurunkan kencing manis, darah tinggi, asthma
💟 SELAMAT - tiada kesan sampingan(utk jangka panjang)
💟 SEDAP - Rasa tea + mint + strawberry
💟 SEMULAJADI - tanpa gula, bahan kimia, pewarna/perasa/pengawet

GLUCOS CUT BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI
🍀GREEN TEA
🍀DAUN STEVIA
🍀GYMNEAMA SYLVESTRE
🍀ROIBOOS
🍀PAPPERMINT
🍀MULBERREY
🍀MORINGGA

1 kotak Rm130 (30 sachet) .

Pek  percubaan RM20 (5 sachet)
.

Nak order, click je link ni 👇👇👇 http://wasap.my/60105343583/sftea
.
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TeaViral #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TeaSedap #TehCegahDiabetes #sftea #Tea #Toujoursadvanced #Beaumama #SusuMaaez #SlimRich #TrueDetox #TurunBerat #Lemonex #Mamadil #CepatKurus #MaxxSlim #TehKurusMalaysia #Teastrawberry #GreenTea
#sfteabynsyaaaexclusive
1 0 8 hours ago
@daryteatox.official Profile picture

@daryteatox.official

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP 0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura
#instaboomakademi
#diet
#daryteatox
#darytea

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP  0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura 
#instaboomakademi 
#diet
#daryteatox 
#darytea
1 0 8 hours ago
@daryteatox.official Profile picture

@daryteatox.official

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP 0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura
#instaboomakademi
#diet
#daryteatox
#darytea

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP  0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura 
#instaboomakademi 
#diet
#daryteatox 
#darytea
2 0 8 hours ago
@daryteatox.official Profile picture

@daryteatox.official

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP 0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura
#instaboomakademi
#diet
#daryteatox
#darytea

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP  0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura 
#instaboomakademi 
#diet
#daryteatox 
#darytea
1 0 8 hours ago
@daryteatoxoriginal.official Profile picture

@daryteatoxoriginal.official

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP 0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura
#instaboomakademi
#diet
#daryteatox
#darytea

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP  0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura 
#instaboomakademi 
#diet
#daryteatox 
#darytea
4 0 8 hours ago
@daryteatoxoriginal.official Profile picture

@daryteatoxoriginal.official

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP 0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura
#instaboomakademi
#diet
#daryteatox
#darytea

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP  0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura 
#instaboomakademi 
#diet
#daryteatox 
#darytea
1 0 8 hours ago
@daryteatoxoriginal.official Profile picture

@daryteatoxoriginal.official

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP 0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura
#instaboomakademi
#diet
#daryteatox
#darytea

.
Korang nak kurus? Pleasee, tolong dengar nasihat kak Piza. Korang boleh try mana-mana produk kurus, tapi jangan sesekali try minum mana2 teh yang kata boleh buat korang kurus!!
.
Serius, jangan try!
.
...selagi korang belum try TEH KURUS DARY ni, hee :)
.
.
Percayalah, dulu saya pun skeptikal jugak.
.
"Yeke minum teh ni boleh kurus?"
.
.
Saya skrol satu persatu page iklan tu. Terkejut wehh! Banyak gila testimoni! Beribu! Kalau lah kata dorang ni tak jujur, takkan dorang sanggup buat sampai begitu banyak sekali testimoni. Gambar2 pulak kebanyakannya tak ditutup muka. Kalau dorang menipu, mesti dah lama kena 'attack' dengan tuan punya badan. Bukan sikit-sikit orang tu..
.
.
Masa tu terdetik pulak dalam hati..
.
"Produk kalau bagus macam ni, banyak testimoni, harga mesti 'kapak' ni. Mesti mahal berdengung!"
.
Jadi saya pun PM dan tanya.
.
Terkejut lagi!
.
Harga memang mampu milik! Tak salah kalau kak Piza kata harga dia 'boleh tahan murah'.
.
Serius!
.
.
Sebab tu saya berani rekomen produk ni pada korang.
.
✅ Murah
✅ Berkesan
✅ Selamat
.
Sekarang ni dorang tengah buat promosi. Tapi bukan untuk semua. Stok terhad. Masa pun limited. .
.
Hanya yang klik link wasap di bahagian bio ni je boleh claim offer ni.
.
Jadi saya cadang jgn tunggu lama-lama.
.
📲WHATSAPP  0197572420
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu
#kurustanpadiet #ubatkurusselamat #kurusdengancepat #buanglemakperut
#diettanpalapar
#turunkanberatbadan
#cepatkurus
#ramping
#kurussihat
#produkkurus
#cuciusus
#nakcepatkurus
#kuruslangsing
#produkkurusberkesan
#gemuk
#tehviral
#tehdetoks
#cantik #agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukan #putih
#kurussihat
#kurusbadan
#ajimaura 
#instaboomakademi 
#diet
#daryteatox 
#darytea
1 0 8 hours ago
Apa yang diberikan oleh Allah sebenarnya lebih banyak daripada apa yang kita inginkan.

Selamat malam 😊
.
.
#DEINA #DEINASLIMAXJUICE #deinahq #deinaslimaxjus #kurusbersamadeina #deinasemenyih #deinaselangor #jusdeina #tipskurus #maudiet #maukurus #deit #kurus #juskurus #jusdeina #kurusmudah #dietmudah #cepatkurus #kuruscepat
7 0 9 hours ago
@coachintaan Profile picture

@coachintaan

sudah minum berapa liter hari ini ?
yang pasti harus cukup yaaaa INGAT SETIA 20kg bb kita perlu 1l air mineral yaaaa,
___
🌸🌸🌸🌸🌸
Dicari Yang butuh naik/Turun Berat Badan & Yg memprioritaskan Kesehatan dipandu secara online oleh @coachintaan di Kelas Diet Online Berhadiah .
.
Coach Diet ONLINE
Coach Intaan 📱 0823 2077 2700 (Whatsapp Only)
.
.
#Coachintaan #dietsehat #dietenak #fitmom #cepatkurus #cepatlangsing #langsingsehat #cepetgemuk #resepmasakan #kuliner #makanenak #dietkalori #workoutharian #mukbang #kulinernusantara #jajananhits #remajahits #hitskekinian #tipsehat #solusisehat #santuy🍻 #camilan #buanglemak #gorengan #kulinerbandung #kakilima #nutrisihamil #nutrisimenyusui #langsingsehat

sudah minum berapa liter hari ini ?
yang pasti harus cukup yaaaa INGAT SETIA 20kg bb kita perlu 1l air mineral yaaaa,
___
🌸🌸🌸🌸🌸
Dicari Yang butuh naik/Turun Berat Badan & Yg memprioritaskan Kesehatan dipandu secara online oleh @coachintaan di Kelas Diet Online Berhadiah .
. 
Coach Diet ONLINE
Coach Intaan 📱 0823 2077 2700 (Whatsapp Only)
.
.
#Coachintaan #dietsehat #dietenak #fitmom #cepatkurus #cepatlangsing #langsingsehat #cepetgemuk #resepmasakan #kuliner #makanenak #dietkalori #workoutharian #mukbang #kulinernusantara #jajananhits #remajahits #hitskekinian #tipsehat #solusisehat #santuy🍻 #camilan #buanglemak #gorengan #kulinerbandung #kakilima #nutrisihamil #nutrisimenyusui #langsingsehat
0 0 9 hours ago
@sftea.pasirmas Profile picture

@sftea.pasirmas

10 TANDA ANDA ADA KENCING MANIS
.
⚠️Kerap buang air terutamanya pada waktu malam
⚠️Dahaga yg berlebihan
⚠️Minum air banyak sebelum makan pun still dahaga
⚠️Hilang berat badan secara tetiba tetapi selera makan bertambah
⚠️Selalu rasa Lapar dah makan pun lapar lagi
⚠️Penglihatan kabur
⚠️Sering rasa letih, penat, mengantuk, cepat marah
⚠️Kebas/kesakitan pada kaki, tangan
⚠️Kulit Gatal2
⚠️Terdedah kepada jangkitan kulat
⚠️Kulit di sekitar leher, ketiak menjadi gelap
.
Yang kat luar sana yg menghidap DIABETES boleh sgt cuba amalkan tea ajaib nihhh..teh herba yang dpt membantu mengawal gula berlebihan dalam darah..Resultnya sgt amazing insyallah
.
Berminat nak cuba? Wasap anis sayang 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TehCegahDiabetes #TrueDetox #TurunBerat #CepatKurus #TehKurusMalaysia #CegahDiabetis #CegahDarahTinggi #CegahbObesiti #TehPotongGula #CodPasirMas #CodKotaBharu #TeaViral #TeaMagic #TeaAjaib #StokisKelantan #Promo #Diskaun #Diet #Diabetis #Kolestrol #DarahTinggi #CegahPenyakit #Kesan2Jam

10 TANDA ANDA ADA KENCING MANIS
.
⚠️Kerap buang air terutamanya pada waktu malam
⚠️Dahaga yg berlebihan
⚠️Minum air banyak sebelum makan pun still dahaga
⚠️Hilang berat badan secara tetiba tetapi selera makan bertambah
⚠️Selalu rasa Lapar dah makan pun lapar lagi
⚠️Penglihatan kabur
⚠️Sering rasa letih, penat, mengantuk, cepat marah
⚠️Kebas/kesakitan pada kaki, tangan
⚠️Kulit Gatal2
⚠️Terdedah kepada jangkitan kulat
⚠️Kulit di sekitar leher, ketiak menjadi gelap
.
Yang kat luar sana yg menghidap DIABETES boleh sgt cuba amalkan tea ajaib nihhh..teh herba yang dpt membantu mengawal gula berlebihan dalam darah..Resultnya sgt amazing insyallah
.
Berminat nak cuba? Wasap anis sayang 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛
.
#GlucoseCutTea #TehPotongGula #TehCegahObesiti #TehCegahGemuk #TehCegahDiabetes #TrueDetox #TurunBerat #CepatKurus #TehKurusMalaysia #CegahDiabetis #CegahDarahTinggi #CegahbObesiti #TehPotongGula #CodPasirMas #CodKotaBharu #TeaViral #TeaMagic #TeaAjaib #StokisKelantan #Promo #Diskaun #Diet #Diabetis #Kolestrol #DarahTinggi #CegahPenyakit #Kesan2Jam
2 0 11 hours ago
@promosimerlyn_b Profile picture

@promosimerlyn_b

CEK TESTI LAIN DI @berries.tea @berries.tea @berries.tea || HARGA PROMO UTK WAKTU TERBATAS LHO @----------------------------------- KABAR BAHAGIA !! kini teh diet yg hitzzz ini bisa beli di indo , terkenal bgt di pake pake artis ----------------------- TEH diet ini di racik menggunakan * greentea yg terkenal sbagai teh diet dunia dan kulit bersinar . * berries buah yg juga terkenal utk diet , juga anti aging , detox dan bab lancar . * Yerba matte juga terkenal akan metabolisme dan bakar lemak nah , selain itu juga terdpt bahan2 alami 100% HERBAL . begitu aman dan tdk ada efek samping 100% HALAL VEGETARIAN !! -------------------------- ✔️ uda di coba sendiri sebelum jual ya , karena sya mao ada hasil dlu buktikan sendiri dulu ;) ✔️TERBUKTI OLEH SIAPA PUN YG PERNAH MENCOBA ✔️TANPA EFEK SAMPING 100% AMAN ✔️DIJAMIN ORIGINAL KALO BELI DI SINI ✔️TANPA OLAHRAGA TURUN 3-15kg ✔️TINGGAL DI SEDUH , bole tambahkan susu / lemon / madu dll sesuai selera . ✔️ DI JAMIN ENAK GA SEPERTI LAGI DIET TAPI BISA KURUS -------------------------- KARENA INI HERBAL , jd kita tdk bs jamin brp hari turun brp kg , karena masing2 selalu beda , ada yg cpt ada lmbt tapi yg JELAS PASTI BISA TURUN . kita tidak seperti os lain yg suka janji2 palsu , kita berikan BUKTI dan tidk ada efek samping -------------------------- thanks God bless ❤

CEK TESTI LAIN DI @berries.tea @berries.tea @berries.tea || HARGA PROMO UTK WAKTU TERBATAS LHO @----------------------------------- KABAR BAHAGIA !! kini teh diet yg hitzzz ini bisa beli di indo , terkenal bgt  di pake pake artis ----------------------- TEH diet ini di racik menggunakan * greentea yg terkenal sbagai teh diet dunia dan kulit bersinar . * berries buah yg juga terkenal utk diet , juga anti aging , detox dan bab lancar . * Yerba matte juga terkenal akan metabolisme dan bakar lemak nah , selain itu juga terdpt bahan2 alami 100% HERBAL . begitu aman dan tdk ada efek samping 100% HALAL VEGETARIAN !! -------------------------- ✔️ uda di coba sendiri sebelum jual ya , karena sya mao ada hasil dlu buktikan sendiri dulu ;) ✔️TERBUKTI OLEH SIAPA PUN YG PERNAH MENCOBA ✔️TANPA EFEK SAMPING 100% AMAN ✔️DIJAMIN ORIGINAL KALO BELI DI SINI ✔️TANPA OLAHRAGA TURUN 3-15kg ✔️TINGGAL DI SEDUH , bole tambahkan susu / lemon / madu dll sesuai selera . ✔️ DI JAMIN ENAK GA SEPERTI LAGI DIET TAPI BISA KURUS -------------------------- KARENA INI HERBAL , jd kita tdk bs jamin brp hari turun brp kg , karena masing2 selalu beda , ada yg cpt ada lmbt tapi yg JELAS PASTI BISA TURUN . kita tidak seperti os lain yg suka janji2 palsu , kita berikan BUKTI dan tidk ada efek samping -------------------------- thanks God bless ❤
0 1 11 hours ago

Top #cepatkurus posts

@safwannazri Profile picture

@safwannazri

Siapa kat sini pernah ada niat nak diet tapi sampai sekarang tak kesampaian badan tak slim2 jugak 😅 pastu perut jadi belon.. cuba korang tag kawan yang perlukan produk ni.. Buncit tuu bahagia kalau ada duit tebal jaa, kalau tak.. menderita wehhh..😭 .
Soo siapa yg nak kurus nk body cantik boleh minum #bellashake nii, sumpah aku cakap sesuai sangat sebab bila lepas raya nii aku taw masing2 perut macam belon haha.. cepat2 cari BELLA SHAKE.. Goodluck Guys..😉
w / @raihanbayan_ 🎥 : @picxostudio
@legacy.sarraashley.official
@legacy.sarraashley.official
@legacy.sarraashley.official 📲019-2554666
📲019-2554666
📲019-2554666
#legacysarraashley #BS #bellashake #pinkchocolate #pinkchocolatepertamamalaysia #rasasedap #rasamacamaiskrim #perutKempis #kuruscantik #turunberatbadan #airsedap #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemar #feedbackigshop #feedbackmalaysia #safwanted #heroremaja #atukpesan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #lawakhambar #atukpesanchannel

Siapa kat sini pernah ada niat nak diet tapi sampai sekarang tak kesampaian badan tak slim2 jugak 😅 pastu perut jadi belon.. cuba korang tag kawan yang perlukan produk ni.. Buncit tuu bahagia kalau ada duit tebal jaa, kalau tak.. menderita wehhh..😭 .
Soo siapa yg nak kurus nk body cantik boleh minum #bellashake nii, sumpah aku cakap sesuai sangat sebab bila lepas raya nii aku taw masing2 perut macam belon haha.. cepat2 cari BELLA SHAKE.. Goodluck Guys..😉
w / @raihanbayan_ 🎥 : @picxostudio 
@legacy.sarraashley.official 
@legacy.sarraashley.official
@legacy.sarraashley.official 📲019-2554666
📲019-2554666
📲019-2554666
#legacysarraashley #BS #bellashake #pinkchocolate #pinkchocolatepertamamalaysia #rasasedap #rasamacamaiskrim #perutKempis #kuruscantik #turunberatbadan #airsedap #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemar #feedbackigshop #feedbackmalaysia #safwanted #heroremaja #atukpesan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #lawakhambar #atukpesanchannel
26,768 360 2 July, 2019
@rajailya Profile picture

@rajailya

Dunsborough, Western Australia

Today Ilya spend time Dengan our close family friends dekat Dunsborough. Nak Di jadikan cite ..Lepas breakfast Ilya keluarkan Chocofeelz and bancuh depan semua .. Diorang pun tanya Ilya.. minum apa tu..?? Then ilya pun bagitau minuman ni untuk energy booster and turun kan berat badan Ilya to maintain my body shaping..💪🏻
.
Guess what?? Mula2 diorang excited nak tengok Ilya minum.. bila tuang je dalam mug semua dah tersenyum sebab bau dia memang buat orang tertarik.. bau Chocolate Banana.. after Ilya minum, Ilya explain sikit pasal CHOCOFEELZ ni dekat diorang.. semua excited dan berebut nak try, terkejut Ilya. siap mintak satu sachet lagi untuk try.. “noo..this is mine” 😬
.
Last2 semua orang dapat rasa sikit2 laa. Disebabkan Chocofeelz nie rasa and bau dia sangat sedap.. sampai berebut2 nak minum sampai habis..🤣🤣
.
So guys.. Ilya memang puas hati sangat dengan Chocofeelz ni.. Ilya confirm korang akan enjoy minum this slimming product ni.. so go and get now ok.. raya dah nak dekat ni.. siapa yang nak kurus sebelum raya.. cepat2 dapat kan CHOCOFEELZ ok..😘 .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Today Ilya spend time Dengan our close family friends dekat Dunsborough. Nak Di jadikan cite ..Lepas breakfast Ilya keluarkan Chocofeelz and bancuh depan semua .. Diorang pun tanya Ilya.. minum apa tu..?? Then ilya pun bagitau minuman ni untuk energy booster and turun kan berat badan Ilya to maintain my body shaping..💪🏻
.
Guess what?? Mula2 diorang excited nak tengok Ilya minum.. bila tuang je dalam mug semua dah tersenyum sebab bau dia memang buat orang tertarik.. bau Chocolate Banana.. after Ilya minum, Ilya explain sikit pasal CHOCOFEELZ ni dekat diorang.. semua excited dan berebut nak try, terkejut Ilya.  siap mintak satu sachet lagi untuk try.. “noo..this is mine” 😬
.
Last2 semua orang dapat rasa sikit2 laa. Disebabkan Chocofeelz nie rasa and bau dia sangat sedap.. sampai berebut2 nak minum sampai habis..🤣🤣
.
So guys.. Ilya memang puas hati sangat dengan Chocofeelz ni.. Ilya confirm korang akan enjoy minum this slimming product ni.. so go and get now ok.. raya dah nak dekat ni.. siapa yang nak kurus sebelum raya.. cepat2 dapat kan CHOCOFEELZ ok..😘 .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
5,336 59 22 April, 2019
@rajailya Profile picture

@rajailya

Perth, Western Australia

Hello guys.. since ramai yang consume CHOCOFEELZ sama macam Ilya ni, hopefully you guys consume dengan consistent and jangan tinggal ok.. pastikan korang ambil after breakfast ok.. cause this is so important untuk korang cepat loss weight dan juga jangan lupa minum air 3 liter sehari ok. .

p/s: Oh my God.. husband Ilya ni love to irritate, but I’m enjoying .. 🤪

So guys, don’t forget to drink CHOCOFEELZ if you guys want to loss weight and maintain your body.. 😘

@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hello guys.. since ramai yang consume CHOCOFEELZ sama macam Ilya ni, hopefully you guys consume dengan consistent and jangan tinggal ok.. pastikan korang ambil after breakfast ok.. cause this is so important untuk korang cepat loss weight dan juga jangan lupa minum air 3 liter sehari ok. .

p/s: Oh my God.. husband Ilya ni love to irritate, but I’m enjoying .. 🤪

So guys, don’t forget to drink CHOCOFEELZ if you guys want to loss weight and maintain your body.. 😘

@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
1,304 29 26 July, 2019
@rajailya Profile picture

@rajailya

Miri, Sarawak

Hai guys.. Ilya just nak pesan dengan korang, raya nanti mesti ada banyak open house yang korang kena attend kan.. So, before nak gerak keluar pergi open house tu, pasti kan you guys minum dulu CHOCOFEELZ untuk mengurangkan selera makan korang ok. .

Sebab Ilya memang tak akan tinggal CHOCOFEELZ ni untuk maintain energy and kurangkan selera makan ILya sebab Ilya nak maintai juga body Ilya.. So, takde lah nanti kena tegur dengan my husband said my body is getting fat.. Hopefully not.. So guys, jangan lupa maintain minum CHOCOFEELZ ok. .

@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq

@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hai guys.. Ilya just nak pesan dengan korang, raya nanti mesti ada banyak open house yang korang kena attend kan.. So, before nak gerak keluar pergi open house tu, pasti kan you guys minum dulu CHOCOFEELZ untuk mengurangkan selera makan korang ok. .

Sebab Ilya memang tak akan tinggal CHOCOFEELZ ni untuk maintain energy  and kurangkan selera makan ILya sebab Ilya nak maintai juga body Ilya.. So, takde lah nanti kena tegur dengan my husband said my body is getting fat.. Hopefully not.. So guys, jangan lupa maintain minum CHOCOFEELZ ok. .

@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq

@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
3,346 27 30 May, 2019
@trudolly.ladyqiss Profile picture

@trudolly.ladyqiss

Shah Alam, Malaysia

SWEETNYA HUSBABY @missfazura NI. KORANG NK SUAMI SENTIASA SWEET MCM NI?😍
.
JOM DPTKAN VDOLLY TRUDOLLY & TRUFITZ DAN KORANG BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL FREE GIFT💕
.
.
‼️ORDER NOW NOW NOW‼️
📲017.916.7822
📲017.916.7822
📲017.916.7822
.
.
COD AREA :
🚗SHAH ALAM
🚗BUKIT RAJA
🚗KLANG
🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG
🚗KUALA LUMPUR
🚗KUANTAN
.
.
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
AGENT / DROPSHIP WANTED 💵
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
.
.
.
#ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #anugerahmeletopera #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #meletop #fatiyalatiff #fazura #ame2019 #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted

SWEETNYA HUSBABY @missfazura NI. KORANG NK SUAMI  SENTIASA SWEET MCM NI?😍
.
JOM DPTKAN VDOLLY TRUDOLLY & TRUFITZ DAN KORANG BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL FREE GIFT💕
.
.
‼️ORDER NOW NOW NOW‼️
📲017.916.7822
📲017.916.7822
📲017.916.7822
.
.
COD AREA :
🚗SHAH ALAM
🚗BUKIT RAJA
🚗KLANG
🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG
🚗KUALA LUMPUR
🚗KUANTAN
.
.
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
AGENT / DROPSHIP WANTED 💵
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
.
.
.
#ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #anugerahmeletopera #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #meletop #fatiyalatiff #fazura #ame2019 #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
570 5 14 hours ago
@zmila_thai Profile picture

@zmila_thai

JOMM TRiM TRiM 💃🕺 BODY

BEFOR BREAKFAST MiNOM DULU TAU COCO TRiM MEMANG BERKESAN BOLE TURUN BERAT BADAN & BODY PUN CANTEK😍

TAKDE KESAN SAMPiNGAN YE MACAM PENiNG ATAU MUNTAH TAPi AiR SUAM MEMANG KENA MiNOM BANYAK 👍CUBA TAUU

JOMM KiTA ODER KE iG

@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq

#nakcantek #naddrybeaute #cepatkurus #kurussehat #kuruscantek #produkviral #sagatbagus #canteksekali #slim #kurussihat #aircoklatsedap #minumankurus #minumankurushalal

JOMM TRiM TRiM 💃🕺 BODY

BEFOR BREAKFAST MiNOM DULU TAU COCO TRiM MEMANG BERKESAN BOLE TURUN BERAT BADAN & BODY PUN CANTEK😍

TAKDE KESAN SAMPiNGAN YE MACAM PENiNG ATAU MUNTAH TAPi AiR SUAM MEMANG KENA MiNOM BANYAK 👍CUBA TAUU

JOMM KiTA ODER KE iG

@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq

#nakcantek #naddrybeaute #cepatkurus #kurussehat #kuruscantek #produkviral #sagatbagus #canteksekali #slim #kurussihat #aircoklatsedap #minumankurus #minumankurushalal
1,262 14 11 September, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
@trudolly.ladyqiss Profile picture

@trudolly.ladyqiss

Seksyen 7 Shah Alam

SWEETNYA HUSBABY @missfazura NI. KORANG NK SUAMI SENTIASA SWEET MCM NI?
.
JOM DPTKAN VDOLLY TRUDOLLY & TRUFITZ DAN KORANG BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL FREE GIFT💕
.
.
‼️ORDER NOW NOW NOW‼️
📲017.916.7822
📲017.916.7822
📲017.916.7822
.
.
COD AREA :
🚗SHAH ALAM
🚗BUKIT RAJA
🚗KLANG
🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG
🚗KUALA LUMPUR
🚗KUANTAN
.
.
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
AGENT / DROPSHIP WANTED 💵
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
.
.
.
#ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #anugerahmeletopera #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #meletop #fatiyalatiff #fazura #ame2019 #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted

SWEETNYA HUSBABY @missfazura NI. KORANG NK SUAMI  SENTIASA SWEET MCM NI?
.
JOM DPTKAN VDOLLY TRUDOLLY & TRUFITZ DAN KORANG BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL FREE GIFT💕
.
.
‼️ORDER NOW NOW NOW‼️
📲017.916.7822
📲017.916.7822
📲017.916.7822
.
.
COD AREA :
🚗SHAH ALAM
🚗BUKIT RAJA
🚗KLANG
🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG
🚗KUALA LUMPUR
🚗KUANTAN
.
.
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
AGENT / DROPSHIP WANTED 💵
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
.
.
.
#ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #anugerahmeletopera #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #meletop #fatiyalatiff #fazura #ame2019 #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
2,913 15 13 June, 2019
@rajailya Profile picture

@rajailya

Hai everyone.. A good day to drink CHOCOFEELZ..
.
Ilya tak akan lupa untuk bawak Chocofeelz kemana sahaja.. Chocofeelz sangat2 membantu Ilya untuk maintain my body sebab dulu bahagian lengan and tummy Ilya susah sangat nak maintain cantik. .
.
But dengan Chocofeelz ni.. Ilya tak perlu nak risau dah.. nak pakai dress yang letop2 pun makin confidence.. Owh.. ada yang tanya Ilya.. Chocofeelz ni flavour ape.. haa.. Chocofeelz ni if you guys nak tahu, flavour dia ialah Chocolate Banana tau..🍫🍌 Sangat2 sedap.. belum bancuh lagi, baru gunting sachet je dah bau wangi.. tenang je rasa bila bau.. ape tah lagi dah minum..😊
.
So, if korang nak loss weight dengan cepat and tak perlu nak berpantang.. you guys harus cuba CHOCOFEELZ ni.. baru lah orang sekeliling korang jealous and in love dengan body korang tu..😘
.
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hai everyone.. A good day to drink CHOCOFEELZ..
.
Ilya tak akan lupa untuk bawak Chocofeelz kemana sahaja.. Chocofeelz sangat2 membantu Ilya untuk maintain my body sebab dulu bahagian lengan and tummy Ilya susah sangat nak maintain cantik. .
.
But dengan Chocofeelz ni.. Ilya tak perlu nak risau dah.. nak pakai dress yang letop2 pun makin confidence.. Owh.. ada yang tanya Ilya.. Chocofeelz ni flavour ape.. haa.. Chocofeelz ni if you guys nak tahu, flavour dia ialah Chocolate Banana tau..🍫🍌 Sangat2 sedap.. belum bancuh lagi, baru gunting sachet je dah bau wangi.. tenang je rasa bila bau.. ape tah lagi dah minum..😊
.
So, if korang nak loss weight dengan cepat and tak perlu nak berpantang.. you guys harus cuba CHOCOFEELZ ni.. baru lah orang sekeliling korang jealous and in love dengan body korang tu..😘
.
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
1,899 26 30 April, 2019