#cepatlahlike Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cepatlahlike and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 hours
Average like
155.4
Average comment
7
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@qasehdalia Profile picture

@qasehdalia

Swiss-Garden Hotel & Residences, Genting Highlands

Ada rencana-rencana baik yang tidak bisa kamu lihat dalam waktu dekat. Ada kejutan-kejutan menarik yang tidak bisa kamu terka di waktu mendatang. .
.
Seringkali kamu terlalu cepat mengambil kesimpulan. Kamu terlalu cepat berburuk sangka atas apa yang terjadi.
Padahal bisa jadi Tuhan punya sesuatu untukmu.
.
.
Sesuatu yang kelak kamu syukuri. Sesuatu yang kelak kamu terima dengan perasaan haru yang membanggakan.
Via Ibnufir.
.
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger

Ada rencana-rencana baik yang tidak bisa kamu lihat dalam waktu dekat. Ada kejutan-kejutan menarik yang tidak bisa kamu terka di waktu mendatang. .
.
Seringkali kamu terlalu cepat mengambil kesimpulan. Kamu terlalu cepat berburuk sangka atas apa yang terjadi. 
Padahal bisa jadi Tuhan punya sesuatu untukmu.
.
.
Sesuatu yang kelak kamu syukuri. Sesuatu yang kelak kamu terima dengan perasaan haru yang membanggakan. 
Via Ibnufir.
.
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger
359 3 18 October, 2019
@qasehdalia Profile picture

@qasehdalia

Swiss-Garden Hotel & Residences, Genting Highlands

Tq for sponsor Qaseh @kelabbloggerbenashaari tersayang, staycation at @swissgardengentinghighlands .
.
Tenang rasa jiwa dan fikiran bila stay tempat sejuk ni, kali ni Qaseh nak share hotel best yang korang boleh menginap dengan tenang, tak sibuk and nice di Genting, so this one is deluxe twin room, memang luas dan selesa, level 15, sejuk sampai kena tutup econ 😜.
.
.
Jap gi qaseh share all facilities yang ada, paling love dengan rooftop swimming pool kat sini 🥰
.
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #swissgardengenting #gentinghighland

Tq for sponsor Qaseh @kelabbloggerbenashaari tersayang, staycation at @swissgardengentinghighlands .
.
Tenang rasa jiwa dan fikiran bila stay tempat sejuk ni, kali ni Qaseh nak share hotel best yang korang boleh menginap dengan tenang, tak sibuk and nice di Genting, so this one is deluxe twin room, memang luas dan selesa, level 15, sejuk sampai kena tutup econ 😜.
.
.
Jap gi qaseh share all facilities yang ada, paling love dengan rooftop swimming pool kat sini 🥰
.
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #swissgardengenting #gentinghighland
426 10 18 October, 2019
@qasehdalia Profile picture

@qasehdalia

Hye Korang, dah rasa ke belum Mi Tasty baru dengan hidangan ayam asli dan cendawan dari Mi Sedaap Malaysia, korang patut rasa tau dan ada peraduan best dari Mi Sedaap, cara dia mudah sangat !
Jom join peraduan #UnboxTheTasty untuk hadiah-hadiah menarik, hanya 3 langkah:
1. Dapatkan Mi Tasty di kedai berhampiran seperti Giant, Tesco atau
99SpeedMart & lain lain.
2. Muat naik video/gambar hidangan Mi Tasty Bersama dengan kotak Mi Tasty
3. Berikan review kreatif korang bersama #UnboxTheTasty.
For more info korang boleh tengok di page facebook Mi Sedaap Malaysia

#misedaap #mitasty #unboxthetasty #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger

Hye Korang, dah rasa ke belum Mi Tasty baru dengan hidangan ayam asli dan cendawan dari Mi Sedaap Malaysia, korang patut rasa tau dan ada peraduan best dari Mi Sedaap, cara dia mudah sangat ! 
Jom join peraduan #UnboxTheTasty untuk hadiah-hadiah menarik, hanya 3 langkah:
1. Dapatkan Mi Tasty di kedai berhampiran seperti Giant, Tesco atau
99SpeedMart & lain lain. 
2. Muat naik video/gambar hidangan Mi Tasty Bersama dengan kotak Mi Tasty
3. Berikan review kreatif korang  bersama #UnboxTheTasty. 
For more info korang boleh tengok di page facebook Mi Sedaap Malaysia

#misedaap #mitasty #unboxthetasty #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger
369 23 17 October, 2019
@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

Hi assalamualaikum #lambailambai mood baru sihat, lamanya rasanya tak update ig kesayangan nih...tq kakak opis kesayangan bagi hadiah buku doa nih kecik comel sangat bermanfaat..❤️👍🏻👍🏻❤️❤️ #haslizalizz #withmydear #traveltime #travel #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy

Hi assalamualaikum #lambailambai mood baru sihat, lamanya rasanya tak update ig kesayangan nih...tq kakak opis kesayangan bagi hadiah buku doa nih kecik comel sangat bermanfaat..❤️👍🏻👍🏻❤️❤️ #haslizalizz  #withmydear  #traveltime  #travel  #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy
151 5 16 October, 2019
Haiiii gesssssss😘
I'm back, for a few moments I still can't upload videos, thank you🥰
 #lfl #lflf #entahapayangmerasukimu #likeforlikes #cepatlahlike #pagi #l #love #lfl #koment #lfl💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl  #latepost
42 7 15 October, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Tired? Yes, because you've been running through my mind all day.

Insaf katanya.
Kesedaran datang bersama niat suci murni itu pasti susah tuk dikecapi. Takkan kecundangan niat, terus dan teruskan.

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #fitforlife #eveningwalk #eveningjog #putrajaya #bristwalk
.
📸 : @rynn.mzlan

Tired? Yes, because you've been running through my mind all day.

Insaf katanya.
Kesedaran datang bersama niat suci murni itu pasti susah tuk dikecapi. Takkan kecundangan niat, terus dan teruskan.

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #fitforlife #eveningwalk #eveningjog #putrajaya #bristwalk
.
📸 : @rynn.mzlan
216 15 15 October, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Megaklinik Zahran Seksyen 7 Bandar Baru Bangi

Fun Run Zahran 2019

Meriah! 1st time sebenarnya dengar klinik anjurkan Fun Run ni. Sangat bagus, secara X langsung dengan program camni boleh mendekati masyarakat. Larian Fun Run Zahran bertemakan Heart For Heart merupakan tahun ketiga sebenarnya diadakan dan sambutan sangat menggalakkan.
CEO, @nafidzrazak lebih mesra dengan panggilan Abang Long turut sama berlari bersama peserta larian. Penglibatan dari kalangan golongan artis juga telah menghangatkan lagi suasana berkempenkan amalkan gaya sihat ini. Antara artis turut serta adalah @ashrafmuslim, @ikhwanfatanna, @radin_era, @falyqhikyle dan band Badak United.
Menariknya,ada 3 jenis kategori larian - 3km/5km/10km yang disertai tanpa mengira peringkat umur dan peserta² berpeluang memenangi hadiah memang lumayan. Terujanya lagi bila, adik² kecil yang menang! X kurang hebatnya adik² juga menang Grand Prize Cabutan Bertuah berupa Percutian Ke Bali. Rezeki & tuah orang tak siapa tahu kan? Megaklinik Zahran ini mempunyai 6 cawangan dan akan dibuka lagi di negeri Melaka, Johor dan juga Cyberjaya. Kenapa di panggil 'mega', sebabnya merupakan klinik yang mempunyai katil untuk terus memberi rawatan kepada pesakit, contohnya Denggi untuk dripping etc. Dan menariknya sistem menunggu nombor giliran boleh di buat hanya di atas talian di mana jua kita berada. Cool kan? Akan diadakan secara besar²an program berkhatan, bolehlah dapatkan pakej berkhatan dengan harga RM199 yang mana akan dikhatankan oleh Pegawai Perubahan dibantu oleh Jururawat Terlatih.

Nak join larian Fun Run tahun depan? Nantikan pendaftaran akan dibuka dari masa ke semasa ye dari mereka di @funrunzahran !
.
More info mengenai klinik ini boleh follow - @kumpulan_megaklinik_zahran / @zahranseksyen7

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #funrunzahran2019 #megaklinikzahrani

Fun Run Zahran 2019

Meriah! 1st time sebenarnya dengar klinik anjurkan Fun Run ni. Sangat bagus, secara X langsung dengan program camni boleh mendekati masyarakat. Larian Fun Run Zahran bertemakan Heart For Heart merupakan tahun ketiga sebenarnya diadakan dan sambutan sangat menggalakkan.
CEO, @nafidzrazak lebih mesra dengan panggilan Abang Long turut sama berlari bersama peserta larian. Penglibatan dari kalangan golongan artis juga telah menghangatkan lagi suasana berkempenkan amalkan gaya sihat ini. Antara artis turut serta adalah @ashrafmuslim, @ikhwanfatanna, @radin_era, @falyqhikyle dan band Badak United.
Menariknya,ada 3 jenis kategori larian - 3km/5km/10km yang disertai tanpa mengira peringkat umur dan peserta² berpeluang memenangi hadiah memang lumayan. Terujanya lagi bila, adik² kecil yang menang! X kurang hebatnya adik² juga menang Grand Prize Cabutan Bertuah berupa Percutian Ke Bali. Rezeki & tuah orang tak siapa tahu kan? Megaklinik Zahran ini mempunyai 6 cawangan dan akan dibuka lagi di negeri Melaka, Johor dan juga Cyberjaya. Kenapa di panggil 'mega', sebabnya merupakan klinik yang mempunyai katil untuk terus memberi rawatan kepada pesakit, contohnya Denggi untuk dripping etc. Dan menariknya sistem menunggu nombor giliran boleh di buat hanya di atas talian di mana jua kita berada. Cool kan? Akan diadakan secara besar²an program berkhatan, bolehlah dapatkan pakej berkhatan dengan harga RM199 yang mana akan dikhatankan oleh Pegawai Perubahan dibantu oleh Jururawat Terlatih.

Nak join larian Fun Run tahun depan? Nantikan pendaftaran akan dibuka dari masa ke semasa ye dari mereka di @funrunzahran !
.
More info mengenai klinik ini boleh follow - @kumpulan_megaklinik_zahran / @zahranseksyen7

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #funrunzahran2019 #megaklinikzahrani
235 7 14 October, 2019
@ayambismisegarhalalsuci Profile picture

@ayambismisegarhalalsuci

Ayam Bismi Segar Halal Suci

#Repost @mas7977
• • • • • •
sekarang ai tak perlu rasa risau dan was² lagi ayam yang dibeli tak bersih dan dikhuatiri tidak halal, sebab ai dah pilih Ayam Bismi.. ayamnya memang dijamin SEGAR, HALAL dan SUCI! 😊 .

nak order pun senang, whatsapp pagi sebelah petang ayam dah sampai depan pintu rumah.. haaa jimat masa gitu, tak perlu dah nak pilih² ayam kat pasaraya atau pasar malam.. ai pun apa lagi terus order stok untuk seminggu! .

jadi korang jom pilih Ayam Bismi, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. ayam dijamin sampai ke depan pintu rumah korang! .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike

#Repost @mas7977
• • • • • •
sekarang ai tak perlu rasa risau dan was² lagi ayam yang dibeli tak bersih dan dikhuatiri tidak halal, sebab ai dah pilih Ayam Bismi.. ayamnya memang dijamin SEGAR, HALAL dan SUCI! 😊 .

nak order pun senang, whatsapp pagi sebelah petang ayam dah sampai depan pintu rumah.. haaa jimat masa gitu, tak perlu dah nak pilih² ayam kat pasaraya atau pasar malam.. ai pun apa lagi terus order stok untuk seminggu! .

jadi korang jom pilih Ayam Bismi, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. ayam dijamin sampai ke depan pintu rumah korang! .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike
35 1 11 October, 2019
ada bekal ai setiap hari, cuma tak upload je! 😋 .
.
• •
#diet #eatclean #healthyfood #massaaridotcom #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #cepatlahlike #instalikes #likers
17 1 10 October, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Sutra Maya Wellness

Ha rini gi kerja rambut lembut dan terurus, seronok rasanya. Kepala dan badan pun segar ja rasa pi kerja sebab semalam pi buat creambath hair treatment and mandi bunga kat @sutramayawellness. Nak buat rambut ja kecian dah lama x manjakan rambut tapi memandangkan Putrajaya air kotor + berbau , try sekali lah mandi bunga kekonon acah² fefeeling pengantin baru kata staff. Mandi bagi wangi sekali supaya aura berseri gitu.

Owner dengan staff sangatlah friendly. Their service terbaik aih. Di suggest untuk buat treatment bekam, bila tengok feedback & review memang best. Insha-Allah one day. Gais, kalau nak buat any treatment such as massage, sauna, slimming, tangkas etc ada kat sini. Should come and try gais! 👍 Thank you @sutramayawellness!

#yantydotmy #kbba9 #sutramayawellness #creambath #mandibunga #lifestyleblogger #like4like #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #malaysianblogger #blogger #beautyblogger

Ha rini gi kerja rambut lembut dan terurus, seronok rasanya.  Kepala dan badan pun segar ja rasa pi kerja sebab semalam pi buat creambath hair treatment and mandi bunga kat @sutramayawellness. Nak buat rambut ja kecian dah lama x manjakan rambut tapi memandangkan Putrajaya air kotor + berbau , try sekali lah mandi bunga kekonon acah² fefeeling pengantin baru kata staff. Mandi bagi wangi sekali supaya aura berseri gitu.

Owner dengan staff sangatlah friendly. Their service terbaik aih. Di suggest untuk buat treatment bekam, bila tengok feedback & review memang best. Insha-Allah one day. Gais, kalau nak buat any treatment such as massage, sauna, slimming, tangkas etc ada kat sini. Should come and try gais! 👍 Thank you @sutramayawellness!

#yantydotmy #kbba9 #sutramayawellness #creambath  #mandibunga #lifestyleblogger #like4like #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #malaysianblogger #blogger #beautyblogger
245 12 7 October, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Luckin Kopi

Hangout sambil layan kopi kaw & makanan sesedap dengan deco restoran yang cun. Pakej la port ni di tengah kota KL -> @luckinkopi . Portion pun besar, sangat worth it, gais! Kaki #ootd wajib la pi sebab gambar sure letop.

Baca meh : https://bit.ly/2oFL9B0 !! #luckinkopi #yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers

Hangout sambil layan kopi kaw & makanan sesedap dengan deco restoran yang cun. Pakej la port ni di tengah kota KL -> @luckinkopi . Portion pun besar, sangat worth it, gais! Kaki #ootd wajib la pi sebab gambar sure letop.

Baca meh : https://bit.ly/2oFL9B0 !! #luckinkopi #yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers
224 23 5 October, 2019
@qasehdalia Profile picture

@qasehdalia

Jemput tengok, fb see first. Sape suka makan ni dan sape tak pernah rasa dan tengok atau tak kenal pun nama menu ni 😂. #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #foodies #foodporn

Jemput tengok, fb see first. Sape suka makan ni dan sape tak pernah rasa dan tengok atau tak kenal pun nama menu ni 😂. #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #foodies #foodporn
402 28 4 October, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Menara AmFirst, Jalan 19/3,PJ

Pergh! Teruja sat oi dengan latest HP dari @realmemalaysia - Real Me 5 sebab bukan seketoi dua camera dia erk tapi EMPAT beb! Seriously uolls wajib tengok & try out this new #realkuat teknologi kamera!
#LeapToQuadCamera #realKUAT #realmeECLIPE

Check it out guys! @realmemalaysia

#yantydotmy #kbba9 #realme #realme5 #gadjet #handphone #smartphone #handphonerealme #handphonerealme5 #lifestyleblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers

Pergh! Teruja sat oi dengan latest HP dari @realmemalaysia - Real Me 5 sebab bukan seketoi dua camera dia erk tapi EMPAT beb! Seriously uolls wajib tengok & try out this new #realkuat teknologi kamera!
#LeapToQuadCamera #realKUAT #realmeECLIPE

Check it out guys! @realmemalaysia

#yantydotmy #kbba9 #realme #realme5 #gadjet #handphone #smartphone #handphonerealme #handphonerealme5 #lifestyleblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers
175 30 4 October, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Kampong Behor Temak, Perlis, Malaysia

Mencari #homestay di Perlis?

Zaharah Homestay pasti sesuai untuk kumpulan yang besar, sesuai untuk seisi keluarga khususnya.
✒️ 10 minit ke Bandar Kangar
✒️ 5 minit ke Hospital KPJ
✒️ 5 minit ke Hospital Tuanku Fauziah
✒️ 20 minit ke UiTM Arau
✒️ 25 minit ke Politeknik, Pauh
✒️ Berlatar belakangkan pemandangan sawah padi

Kepada sesiapa yang berminat, boleh berurusan terus dengan menghubungi melalui call 📞 or whatsapp📱:
.
0175415253(Kak Ah)
0125710944(Alia)
0195222500(Pak Hassan)*call📞sahaja.

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #homestaymalaysia #homestaymurah #homestayperlis #homestaykangar #homestay

Mencari #homestay di Perlis?

Zaharah Homestay pasti sesuai untuk kumpulan yang besar, sesuai untuk seisi keluarga khususnya.
✒️ 10 minit ke Bandar Kangar
✒️ 5 minit ke Hospital KPJ
✒️ 5 minit ke Hospital Tuanku Fauziah
✒️ 20 minit ke UiTM Arau
✒️ 25 minit ke Politeknik, Pauh
✒️ Berlatar belakangkan pemandangan sawah padi

Kepada sesiapa yang berminat, boleh berurusan terus dengan menghubungi melalui call 📞 or whatsapp📱:
.
0175415253(Kak Ah)
0125710944(Alia)
0195222500(Pak Hassan)*call📞sahaja.

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers #homestaymalaysia #homestaymurah #homestayperlis #homestaykangar #homestay
103 2 3 October, 2019
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Putrajaya

Aiyra, moga membesar jadi anak yang solehah
dan berjasa kepada mama babah! 😍 .
.
• •
# #nuraiyraannasya #2yo #birthday #mybabygirl #KBBA9 #massaaridotcom #KelabBloggerBenAshaari #cepatlahlike

Aiyra, moga membesar jadi anak yang solehah 
dan berjasa kepada mama babah! 😍 .
.
• •
##nuraiyraannasya #2yo #birthday #mybabygirl #KBBA9 #massaaridotcom #KelabBloggerBenAshaari #cepatlahlike
20 1 3 October, 2019
Chocolate Almond, kek birthday girl! 😋 .
.
• •
##nuraiyraannasya #2yo #birthday #mybabygirl #KBBA9 #massaaridotcom #KelabBloggerBenAshaari #cepatlahlike
21 1 2 October, 2019
@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

Berjaya pujuk mommy & papa ikut dia nak berbasikal kat taman..
Berangan ker tu kesayangan.... ni...dah dapat lega...nanti kiter nak buat sendiri ... #withmylove #bestmemoryever #haslizalizz #withmydear #traveltime #travel #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy

Berjaya pujuk mommy & papa ikut dia nak berbasikal kat taman..
Berangan ker tu kesayangan.... ni...dah dapat lega...nanti kiter nak buat sendiri ... #withmylove  #bestmemoryever  #haslizalizz  #withmydear  #traveltime  #travel  #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy
145 1 2 October, 2019
Happy Birthday Nur Aiyra Annasya, ❤️ you! .
.
• •
##nuraiyraannasya #2yo #birthday #mybabygirl #KBBA9 #massaaridotcom #KelabBloggerBenAshaari #cepatlahlike
33 7 2 October, 2019
@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

Nasi Goreng Nanas Cheddar
Sajian kegemaran keluarga yang penuh istimewa,
Masakan yang penuh nostalgia,
Ibu mencipta pelbagai masakan kreatif untuk santapan kami semua,
Paduan rasa nasi goreng keju cheddar Emborg amatlah istimewa,
Ternyata rasanya hebat tak terkata,
Untuk menambah selera kami menikmatinya diletakkan didalam nanas amatlah kami teruja,
Kami makan dengan penuh selera,
Kini…. saya pula mencuba untuk suami dan anak-anak pula,
ternyata mereka amat menggemarinya,
Terima kasih Emborg menceriakan kami sekeluarga,
Pastinya hari-hari kami penuh nostalgia dan penuh makna.
#JustAddEmborgMY
Emborg .
.
#withmylove #bestmemoryever #haslizalizz #sayamasak #masakapahariini #masakanku #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy #masaksendirilebihsehat

Nasi Goreng Nanas Cheddar 
Sajian kegemaran keluarga yang penuh istimewa,
Masakan yang penuh nostalgia, 
Ibu mencipta pelbagai masakan  kreatif untuk santapan kami semua, 
Paduan rasa nasi goreng keju cheddar Emborg amatlah istimewa,
Ternyata rasanya hebat tak terkata,
Untuk menambah selera kami menikmatinya diletakkan didalam nanas amatlah kami teruja,
Kami makan dengan penuh selera, 
Kini…. saya pula mencuba untuk suami dan  anak-anak pula, 
ternyata mereka amat menggemarinya,
Terima kasih Emborg menceriakan kami sekeluarga,
Pastinya hari-hari kami penuh nostalgia dan penuh makna.
#JustAddEmborgMY
Emborg .
.
#withmylove  #bestmemoryever  #haslizalizz  #sayamasak  #masakapahariini  #masakanku #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy #masaksendirilebihsehat
166 0 30 September, 2019
@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

Cheese Cake Emborg Bersalut biskut coklat
Sajian kegemaran keluarga yang penuh nostalgia,
Kegemaran keluargaku yang tercinta,
Paduan rasa Cream Cheese Emborg amatlah istimewa,
Ternyata rasanya hebat tak terkata,
Percubaan masakan untuk kesekian kalinya,
Ternyata Dengan Emborg pastinya rasanya sedap tak terkata,
Menjadikan kek gebu dan lembut sekata,
Haruman semerbak membuka selera,
Mendapat pujian dari semua ,
Terima kasih Emborg menceriakan kami sekeluarga,
Pastinya hari-hari kami penuh nostalgia dan penuh makna.
#JustAddEmborgMY
Emborg
#withmylove #bestmemoryever #haslizalizz #sayamasak #masakapahariini #masakanku #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy #masaksendirilebihsehat

Cheese Cake Emborg Bersalut biskut coklat
Sajian kegemaran keluarga yang penuh nostalgia,
Kegemaran keluargaku yang tercinta, 
Paduan rasa Cream Cheese Emborg amatlah istimewa,
Ternyata rasanya hebat tak terkata,
Percubaan masakan untuk kesekian kalinya,
Ternyata Dengan Emborg pastinya rasanya sedap tak terkata,
Menjadikan kek gebu dan lembut sekata,
Haruman semerbak membuka selera,
Mendapat pujian  dari semua ,
Terima kasih Emborg menceriakan kami sekeluarga,
Pastinya hari-hari kami penuh nostalgia dan penuh makna.
#JustAddEmborgMY
Emborg
#withmylove  #bestmemoryever  #haslizalizz  #sayamasak  #masakapahariini  #masakanku #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy #masaksendirilebihsehat
67 0 30 September, 2019
Berangan kertu kesayangan.... ni...dah depat lega...nanti kiter nak buat sendiri ... #withmylove  #bestmemoryever  #haslizalizz  #withmydear  #traveltime  #travel  #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy
174 1 30 September, 2019
@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

Lunch hari ni konsep eat clean kononla tengok nasi tu belambak sis tak boleh makan sesikit jap g rasa nak pitam haha...nak cepat pagi tadi itu jer tgk rupa bendi tu lupa potong tangkai lantak situ.. *kita membizi dah lama tak jenguk ig kenkawan huhu..nanti free kita visit ig uollss yer 👌👌
....❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
#withmylove #bestmemoryever #haslizalizz #eatcleanmalaysia #traveltime #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy #dietsihat #menusihat

Lunch hari ni konsep eat clean kononla tengok nasi tu belambak sis tak boleh makan sesikit jap g rasa nak pitam haha...nak cepat pagi tadi itu jer tgk rupa bendi tu lupa potong tangkai lantak situ.. *kita membizi dah lama tak jenguk ig kenkawan huhu..nanti free kita visit ig uollss yer 👌👌
....❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
#withmylove  #bestmemoryever  #haslizalizz  #eatcleanmalaysia  #traveltime  #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy #dietsihat #menusihat
193 13 25 September, 2019
@qasehdalia Profile picture

@qasehdalia

You become very dangerous when you learn how to control your feelings⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger

You become very dangerous when you learn how to control your feelings⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger
440 13 24 September, 2019
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Putrajaya

Alhamdulillah, sekarang kita dah ada pilihan ayam mentah dan tak perlu nak pergi pasar terutama buat ibu² yang selalu sibuk di pejabat.. kita order je melalui whatsapp, pilih mana nak! sediakan duit dan ianya jadi milik kita selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar.. kena bayar laa bukan free, hehehee! 😊 .

ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL untuk kita makan.. maklumlah nak jadi darah daging kita kan, haaa jangan pandang ringan bab ni! .

untuk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/

baca di.. http://www.juliajohari.com/2019/09/ayam-bismi-jaminan-halal-segar-dan-suci.html untuk resepi terkini yang sedap lagi menyelerakan! .

Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi/
IG: @ayam_halal_bismi .
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike

Alhamdulillah, sekarang kita dah ada pilihan ayam mentah dan tak perlu nak pergi pasar terutama buat ibu² yang selalu sibuk di pejabat.. kita order je melalui whatsapp, pilih mana nak! sediakan duit dan ianya jadi milik kita selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar.. kena bayar laa bukan free, hehehee! 😊 .

ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL untuk kita makan.. maklumlah nak jadi darah daging kita kan, haaa jangan pandang ringan bab ni! .

untuk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/

baca di.. http://www.juliajohari.com/2019/09/ayam-bismi-jaminan-halal-segar-dan-suci.html untuk resepi terkini yang sedap lagi menyelerakan! .

Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi/
IG: @ayam_halal_bismi .
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike
21 2 23 September, 2019
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Taman Salak Idaman

Alhamdulillah, sekarang kita dah ada pilihan ayam mentah dan tak perlu nak pergi pasar terutama buat ibu² yang selalu sibuk di pejabat.. kita order je melalui whatsapp, pilih mana nak! sediakan duit dan ianya jadi milik kita selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar.. kena bayar laa bukan free, hehehee! 😊 .

ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL untuk kita makan.. maklumlah nak jadi darah daging kita kan, haaa jangan pandang ringan bab ni! .

untuk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/

baca di.. https://ninamirza.com/2019/09/20/lepas-ni-order-ayam-bismi-jer-laaa-sebab/

Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi/
IG: @ayam_halal_bismi .
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike

Alhamdulillah, sekarang kita dah ada pilihan ayam mentah dan tak perlu nak pergi pasar terutama buat ibu² yang selalu sibuk di pejabat.. kita order je melalui whatsapp, pilih mana nak! sediakan duit dan ianya jadi milik kita selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar.. kena bayar laa bukan free, hehehee! 😊 .

ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL untuk kita makan.. maklumlah nak jadi darah daging kita kan, haaa jangan pandang ringan bab ni! .

untuk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/

baca di.. https://ninamirza.com/2019/09/20/lepas-ni-order-ayam-bismi-jer-laaa-sebab/

Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi/
IG: @ayam_halal_bismi .
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike
25 2 22 September, 2019
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Taman Salak Idaman

Ayam Bismi sedap, kami suka Ayam Bismi! .

SEGAR, HALAL dan SUCI! jangan lupa tau baca blog mama kami pasal Ayam Bismi..
http://www.massaari.com/2019/09/ayam-bismi-jadi-pilihan-diyakini-halal.html .
.
jadi korang kena pilih Ayam Bismi tau, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. ayam dijamin sampai ke depan pintu rumah korang! .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike

Ayam Bismi sedap, kami suka Ayam Bismi! .

SEGAR, HALAL dan SUCI! jangan lupa tau baca blog mama kami pasal Ayam Bismi..
http://www.massaari.com/2019/09/ayam-bismi-jadi-pilihan-diyakini-halal.html .
.
jadi korang kena pilih Ayam Bismi tau, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. ayam dijamin sampai ke depan pintu rumah korang! .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike
34 1 21 hours ago
@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

Hi...kita busy sangat tak sempat jenguk ig ni haaa...busy pun busy jugak makan tetap....kita order kat @grabfoodmy jer semua ni berdesup sampai ada 31% OFF untuk Malaysian favourites dgn code *HOTDEALS* (min pembelian RM25)! #makanmakanmalaysia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
#withmylove #bestmemoryever #haslizalizz #withmydear #traveltime #travel #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy

Hi...kita busy sangat tak sempat jenguk ig ni haaa...busy pun busy jugak makan tetap....kita order  kat @grabfoodmy jer semua ni berdesup sampai  ada 31% OFF untuk Malaysian favourites dgn code *HOTDEALS* (min pembelian RM25)! #makanmakanmalaysia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
#withmylove  #bestmemoryever  #haslizalizz  #withmydear  #traveltime  #travel  #travelblogger #mommybloggers #forahappymoment #artofvisuals #cepatlahlike #bloggermy
156 1 19 September, 2019
@obsesscosmetic_nia Profile picture

@obsesscosmetic_nia

#Repost @qasehdalia Obsess with me ? 😜 Had fun and enjoy today at @obsess.cosmetics makeup party, omg semua cantik-cantik ~ but the best thing qaseh nak share tentang newly product launching, qaseh memang pakai dd cushions obsess ni tapi packaging lama, so event today launching new packaging, dah berubah wajah baru, lagi cun, classy and comel!
.
.Tq for having me today, really enjoy with all activity, makanan,minuman,decorations and all lah,hehe congrats to founder obsess cosmetics atas pencapaian yang makin maju dan katanya bakal masuk tv3 nanti 👏👏👏 Will blog and review about this soon, so stay tune gais ~ .
.
.
📸 : @shazillahsani
.
.
#obsessmakeupparty #obsesscosmetics
#WoopyAgency #Wooopers #InfuencerAgency #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #lightboxsungaibuloh #beautyblogger #makeup #obsesscosmetics

#Repost @qasehdalia Obsess with me ? 😜 Had fun and enjoy today at @obsess.cosmetics makeup party, omg semua cantik-cantik ~ but the best thing qaseh nak share tentang newly product launching, qaseh memang pakai dd cushions obsess ni tapi packaging lama, so event today launching new packaging, dah berubah wajah baru, lagi cun, classy and comel!
.
.Tq for having me today, really enjoy with all activity, makanan,minuman,decorations and all lah,hehe congrats to founder obsess cosmetics atas pencapaian yang makin maju dan katanya bakal masuk tv3 nanti 👏👏👏 Will blog and review about this soon, so stay tune gais ~ .
.
.
📸 : @shazillahsani
.
.
#obsessmakeupparty #obsesscosmetics
#WoopyAgency #Wooopers #InfuencerAgency #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #lightboxsungaibuloh #beautyblogger #makeup #obsesscosmetics
6 0 19 September, 2019
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Taman Salak Idaman

kerja memasak jadi mudah dengan Ayam Bismi.. haaa inilah hasil masakan ai, Nasi Arab Ayam Panggang Bismi dan Ayam Goreng Bismi Pedas Berapi! 😋 .

serius senang sangat guna Ayam Bismi ni, keluarkan dari peti ais pastu defrost 5 minit, kemudian bilas dengan air bersih dan dah sedia untuk dimasak.. ayamnya pun segar dan kurang lemak, sedap sangat! .

jadi korang jom pilih Ayam Bismi, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi .
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike

kerja memasak jadi mudah dengan Ayam Bismi.. haaa inilah hasil masakan ai, Nasi Arab Ayam Panggang Bismi dan Ayam Goreng Bismi Pedas Berapi! 😋 .

serius senang sangat guna Ayam Bismi ni, keluarkan dari peti ais pastu defrost 5 minit, kemudian bilas dengan air bersih dan dah sedia untuk dimasak.. ayamnya pun segar dan kurang lemak, sedap sangat! .

jadi korang jom pilih Ayam Bismi, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi .
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike
47 9 19 September, 2019
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Taman Salak Idaman

sekarang ai tak perlu rasa risau dan was² lagi ayam yang dibeli tak bersih dan dikhuatiri tidak halal, sebab ai dah pilih Ayam Bismi.. ayamnya memang dijamin SEGAR, HALAL dan SUCI! 😊 .

nak order pun senang, whatsapp pagi sebelah petang ayam dah sampai depan pintu rumah.. haaa jimat masa gitu, tak perlu dah nak pilih² ayam kat pasaraya atau pasar malam.. ai pun apa lagi terus order stok untuk seminggu! .

jadi korang jom pilih Ayam Bismi, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. ayam dijamin sampai ke depan pintu rumah korang! .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike

sekarang ai tak perlu rasa risau dan was² lagi ayam yang dibeli tak bersih dan dikhuatiri tidak halal, sebab ai dah pilih Ayam Bismi.. ayamnya memang dijamin SEGAR, HALAL dan SUCI! 😊 .

nak order pun senang, whatsapp pagi sebelah petang ayam dah sampai depan pintu rumah.. haaa jimat masa gitu, tak perlu dah nak pilih² ayam kat pasaraya atau pasar malam.. ai pun apa lagi terus order stok untuk seminggu! .

jadi korang jom pilih Ayam Bismi, kalau nak order hanya whatsapp ke link ni http://projekayambismi.wasap.link.. ayam dijamin sampai ke depan pintu rumah korang! .

untuk pertanyaan lanjut, boleh layari:
Website: http://www.ayambismi.com
FB: https://www.facebook.com/AyamBismi
IG: @ayam_halal_bismi
.
• •
#AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #BMF #KBBA9 #AyamBismiSegarHalalSuci #massaaridotcom #cepatlahlike
52 8 17 September, 2019

Top #cepatlahlike posts

@haslizalizz Profile picture

@haslizalizz

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
.
I Want To Go To New York With Maybelline Because..
It is the only stunning makeup brand from New York that can express my beauty and can make me look glamorous, beautiful & lovely,
with just a few touches of colour.
It keeps me fresh & Comfy,
& its ‘make-it-happen’ spirit Boosts my self-confidence immediately,
Of course, I’m feeling sexy, fabulous & classy.
It is the best chance to explore together with Maybelline in the Big Apple that is New York City.

#MaybellineMalaysia #MnyxWatsonsMalaysia #MaybellineNYFWxWatsonsMY @maybelline.my

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
.
I Want To Go To New York With Maybelline Because..
It is the only stunning makeup brand from New York that can express my beauty and can make me look glamorous, beautiful &  lovely,
with just a few touches of colour.
It keeps me fresh & Comfy,
& its ‘make-it-happen’ spirit Boosts my self-confidence immediately,
Of course, I’m feeling sexy, fabulous & classy.
It is the best  chance to explore together with Maybelline in the Big Apple that is New York City.

#MaybellineMalaysia #MnyxWatsonsMalaysia #MaybellineNYFWxWatsonsMY @maybelline.my
197 6 2 September, 2019
@yantlee Profile picture

@yantlee

Kuala Lumpur International Airport

I don't give any reason for anyone to hate me but they create their own little drama out of jealous. Well jealousy is a disease so get well soon.

#yantydotmy #kbba9 #travelblogger #sportsblogger #beautyblogger #likelahoi #cepatlahlike #airasia #alwaysdowntoearth #hatisedihhatipedih #shortvacay #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger

I don't give any reason for anyone to hate me but they create their own little drama out of jealous. Well jealousy is a disease so get well soon.

#yantydotmy #kbba9 #travelblogger #sportsblogger #beautyblogger #likelahoi #cepatlahlike #airasia #alwaysdowntoearth #hatisedihhatipedih #shortvacay #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger
456 23 29 August, 2018
@yantlee Profile picture

@yantlee

Tahu Sumedang Tanjung Morawa

Kalau ke Medan, wajib singgah di sini. Walaupun simple setakat tauhu goreng crispy di mata tapi sedap, makan pula panas². Sekelip mata habis. Dengan cili, pergh makin terangkat. Tak jauh dari airport restoran ni. Damn mouthwatering, beb!
.
📍Tahu Sumedang

#yantydotmy #kbba9 #travelblogger #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #cepatlahlike #yantyleeXmedan #shortvacay #indonesia

Kalau ke Medan, wajib singgah di sini. Walaupun simple setakat tauhu goreng crispy di mata tapi sedap, makan pula panas². Sekelip mata habis. Dengan cili, pergh makin terangkat. Tak jauh dari airport restoran ni. Damn mouthwatering, beb!
.
📍Tahu Sumedang

#yantydotmy #kbba9 #travelblogger #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #cepatlahlike #yantyleeXmedan #shortvacay #indonesia
436 10 11 September, 2018
@yantlee Profile picture

@yantlee

Cyberview Resort & Spa

Okay gais! Walaupun Ty ikuti program team building, jungle trekking, jungle trail dengan pelbagai rintangan beronak liku sepanjang 2 hari 1 malam di @cyberviewresort. Nak gitaw uolls, malam dan saat me time Ty sorang² di bilik menginap ni sangat besar, selesa dan puas hati, uolls.

Mana nak dapat penginapan macam sambil ikuti program camni kan? Hanya di @cyberviewresort !

Baca di blog Ty untuk gambaran betapa bestnya di sini - https://bit.ly/2QnkW3v .

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #cyberview #teambuilding #jungletrail #cyberviewresortandspa

Okay gais! Walaupun Ty ikuti program team building, jungle trekking, jungle trail dengan pelbagai rintangan beronak liku sepanjang 2 hari 1 malam di @cyberviewresort. Nak gitaw uolls, malam dan saat me time Ty sorang² di bilik menginap ni sangat besar, selesa dan puas hati, uolls.

Mana nak dapat penginapan macam sambil ikuti program camni kan? Hanya di @cyberviewresort !

Baca di blog Ty untuk gambaran betapa bestnya di sini - https://bit.ly/2QnkW3v .

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #cyberview #teambuilding #jungletrail #cyberviewresortandspa
420 14 15 September, 2018
@yantlee Profile picture

@yantlee

Gais!
Kalau korang ada apa² produk makanan yang terlebih masak / tak habis makan (semestinya yang belum disentuh / dijamah) / terbeli lebih, tak kiralah makanan itu bahan mentah atau makanan kering dsb. Oh ya! Even masakan yang korang termasak lebih pun boleh.
Ty merasakan applikasi 'Oh Free Food' ini sangat membantu dan membolehkan kita sebagai pengguna lebih bersikap bertanggungjawab daripada berlakunya PEMBAZIRAN.
Secara tidak langsung perkongsian ini dah buat kita bersedekah kepada yang lebih memerlukan.

Untuk info lebih lanjut, jom korang klik dan baca di - https://bit.ly/2VuHn83

@ohfreefoodofficial @yayasaninovasi

#yantydotmy #kbba9 #terlebihmasak #takhabismakan #sajebelilebih #OhFreeFood #kongsimakanan #getanyfoodforfree #makananpercuma #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers

Gais!
Kalau korang ada apa² produk makanan yang terlebih masak / tak habis makan (semestinya yang belum disentuh / dijamah) / terbeli lebih, tak kiralah makanan itu bahan mentah atau makanan kering dsb. Oh ya! Even masakan yang korang termasak lebih pun boleh.
Ty merasakan applikasi 'Oh Free Food' ini sangat membantu dan membolehkan kita sebagai pengguna lebih bersikap bertanggungjawab daripada berlakunya PEMBAZIRAN.
Secara tidak langsung perkongsian ini dah buat kita bersedekah kepada yang lebih memerlukan.

Untuk info lebih lanjut, jom korang klik dan baca di - https://bit.ly/2VuHn83

@ohfreefoodofficial @yayasaninovasi

#yantydotmy #kbba9 #terlebihmasak #takhabismakan #sajebelilebih #OhFreeFood #kongsimakanan #getanyfoodforfree #makananpercuma #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #followforfollowback #follow4followback #likeforlikes #activelikers
182 25 17 May, 2019
Banyak sangat gambar sampai tak tahu nak pos mana satu, stress rasa haha 🤪 .
.
#qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #gpo #genting
351 8 16 October, 2019