#cerahgebu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cerahgebu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.9
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019
1 0 1 hour ago
@trudolly.bougas_eidayah Profile picture

@trudolly.bougas_eidayah

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? .😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #extracttomato #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? .😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #extracttomato #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday
0 0 2 hours ago
@trudolly.bougas_eidayah Profile picture

@trudolly.bougas_eidayah

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat?.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #kuantanpahang #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat?.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #kuantanpahang #justomato #tomatoejuice #codkuantanpahang #postageeveryday
0 0 2 hours ago
@trudolly.bougas_eidayah Profile picture

@trudolly.bougas_eidayah

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Habis minum 1 box, pori2 mengecil!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? 😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan #justomato #tomatoejuice .
.
.

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Habis minum 1 box, pori2 mengecil!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? 😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 019.999.5019 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #Fbeaushotkuantan  #justomato #tomatoejuice .
.
.
0 0 2 hours ago
@cikdaya.shop Profile picture

@cikdaya.shop

Mommy MARULA buleh buat apa lagi dekat KULIT kami.
Ha tudiaa mai lekas tengok.
Ada masalah dak macam dekat ?
Kalau ada sila beli SEGERA !! Dah beli minyak sakti ni jangan lupa selfie 😘
murah je RM 20.00

berbaloi baloi .
Whatsapps 0125475797
atau
klik saja link di atas .

#marulaoil
#marulaoiladvance
#produkmalaysia
#barangkitabarangbaik
#moisturizers
#malaysianproduct
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#dryskin #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #oilyskin
#cerahgebu

Mommy MARULA buleh buat apa lagi dekat KULIT kami. 
Ha tudiaa mai lekas tengok. 
Ada masalah dak macam dekat ? 
Kalau ada sila beli SEGERA !! Dah beli minyak sakti ni jangan lupa selfie 😘 
murah je RM 20.00

berbaloi baloi .
Whatsapps 0125475797
atau
klik saja link di atas .

#marulaoil
#marulaoiladvance
#produkmalaysia
#barangkitabarangbaik
#moisturizers
#malaysianproduct
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#dryskin #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #oilyskin
#cerahgebu
6 0 18 hours ago
@cikdaya.shop Profile picture

@cikdaya.shop

Sejuk juk juk je rasa bila hujan dikala malam.
Terasa sejuk sampai ketulang pipi.
Rupanya tersapu si serum #sakakulitkaca patut lah sejuk semacam, kulit tetiba jadi anjal lembotss dan gebus.

SUKA TAK BILA KEJADIAN NI TERJADI ✋
Opkos lar suka kan !
Tiber ja skin jadi pinkish 🍓
Tiber pulak jerawat dilibas.
Syukaaa betul lar dengan #marulaoiladvanceni.
#NOMAKEUP #NOFOUNDATION
Just dapdap marula oil advance + liptint + eye shadow
.
Whatsapps 0125475797
atau
klik saja link di atas
#marulaoil
#marulaoiladvance
#produkmalaysia
#barangkitabarangbaik
#moisturizers
#malaysianproduct
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#dryskin #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #oilyskin
#cerahgebu

Sejuk juk juk je rasa bila hujan dikala malam. 
Terasa sejuk sampai ketulang pipi. 
Rupanya tersapu si serum #sakakulitkaca patut lah sejuk semacam, kulit tetiba jadi anjal lembotss dan gebus.

SUKA TAK BILA KEJADIAN NI TERJADI ✋ 
Opkos lar suka kan ! 
Tiber ja skin jadi pinkish 🍓 
Tiber pulak jerawat dilibas. 
Syukaaa betul lar dengan #marulaoiladvanceni. 
#NOMAKEUP #NOFOUNDATION 
Just dapdap  marula oil advance + liptint + eye shadow
.
Whatsapps 0125475797
atau
klik saja link di atas 
#marulaoil
#marulaoiladvance
#produkmalaysia
#barangkitabarangbaik
#moisturizers
#malaysianproduct
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#dryskin #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #oilyskin
#cerahgebu
12 0 19 hours ago
@cikdaya.shop Profile picture

@cikdaya.shop

Sejuk juk juk je rasa bila hujan dikala malam.
Terasa sejuk sampai ketulang pipi.
Rupanya tersapu si serum #sakakulitkaca patut lah sejuk semacam, kulit tetiba jadi anjal lembotss dan gebus.

SUKA TAK BILA KEJADIAN NI TERJADI ✋
Opkos lar suka kan !
Tiber ja skin jadi pinkish 🍓
Tiber pulak jerawat dilibas.
Syukaaa betul lar dengan #marulaoiladvanceni.
#NOMAKEUP #NOFOUNDATION
Just dapdap mommy serum + marula oil advance + liptint + eye shadow
.
Whatsapps 0125475797
atau
klik saja link di atas
#marulaoil
#marulaoiladvance
#produkmalaysia
#barangkitabarangbaik
#moisturizers
#malaysianproduct
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#dryskin #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #oilyskin
#cerahgebu

Sejuk juk juk je rasa bila hujan dikala malam. 
Terasa sejuk sampai ketulang pipi. 
Rupanya tersapu si serum #sakakulitkaca patut lah sejuk semacam, kulit tetiba jadi anjal lembotss dan gebus.

SUKA TAK BILA KEJADIAN NI TERJADI ✋ 
Opkos lar suka kan ! 
Tiber ja skin jadi pinkish 🍓 
Tiber pulak jerawat dilibas. 
Syukaaa betul lar dengan #marulaoiladvanceni. 
#NOMAKEUP #NOFOUNDATION 
Just dapdap mommy serum + marula oil advance + liptint + eye shadow
.
Whatsapps 0125475797
atau
klik saja link di atas 
#marulaoil
#marulaoiladvance
#produkmalaysia
#barangkitabarangbaik
#moisturizers
#malaysianproduct
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#dryskin #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #oilyskin
#cerahgebu
5 0 19 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Suria KLCC

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
2 0 19 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Melawati Mall

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
3 0 19 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Pavilion KL

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz :
Mengawal Selera Makan
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM
2 Box RM120 SS
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz : 
Mengawal Selera Makan 
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan 
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM 
2 Box RM120 SS
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
1 0 19 hours ago
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019
5 0 19 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

IKEA Cheras

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Ampang Point Shopping Centre

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 22 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Uptown Danau Kota

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4780 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4780 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 22 hours ago
@shopwithus_my Profile picture

@shopwithus_my

Bila teringat zaman kulit gelap dulu
Sunburn teruk sungguh laaa
Yela time sekolah kann
Mana dan nak melawa nak menyegak bagaii
Dengan kawadnya, sukan lagi

Tapi Alhamdulillah sejak konsisten dengan Ibu Putih Laser Serum Nina ni
Kulit dah koi cerahhh
Bukan cerah muka saja nah
Badan pun kena la cerah sekali
Baru sama tone kann

Hampa serahkan saja masalah tu dekat Ibu Putih Laser Serum Nina ni
Sapu hari2. Ikut guide yg iols bagi
Mesti putih !

Hari2 mesti ada yg cari
Yg repeat order toksah cakaplaa
Pasaipa depa nak repeat kalau takdak kesan kan ??
.
Bukan nak putih semata2 naa
Kita bukan nak putih serupa mayat tuu
Cukup la kulit nampak cerah dan berseri
Tak kusam
IPLS ni jugak boleh pudarkan parut
Pudarkan jeragat
Tak wow lagi ka lagutuu ?
.
BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#KoreanSerumNina
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#SetPolishFace
#KoreanProteinSerum
#PolishFaceSet
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#ParutJerawat
#Botox
#WhiteningBooster
#CerahGebu
#PutihGebu
#KulitCerah
#IPLS
#SkinRejuvenation
#Exfoliating
#Exfoliate
#Hydrate
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina

Bila teringat zaman kulit gelap dulu
Sunburn teruk sungguh laaa
Yela time sekolah kann
Mana dan nak melawa nak menyegak bagaii
Dengan kawadnya, sukan lagi

Tapi Alhamdulillah sejak konsisten dengan Ibu Putih Laser Serum Nina ni
Kulit dah koi cerahhh
Bukan cerah muka saja nah
Badan pun kena la cerah sekali
Baru sama tone kann

Hampa serahkan saja masalah tu dekat Ibu Putih Laser Serum Nina ni
Sapu hari2. Ikut guide yg iols bagi
Mesti putih !

Hari2 mesti ada yg cari
Yg repeat order toksah cakaplaa
Pasaipa depa nak repeat kalau takdak kesan kan ??
.
Bukan nak putih semata2 naa
Kita bukan nak putih serupa mayat tuu
Cukup la kulit nampak cerah dan berseri
Tak kusam
IPLS ni jugak boleh pudarkan parut
Pudarkan jeragat
Tak wow lagi ka lagutuu ?
.
BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#KoreanSerumNina
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#SetPolishFace
#KoreanProteinSerum
#PolishFaceSet
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts 
#ParutJerawat
#Botox
#WhiteningBooster
#CerahGebu
#PutihGebu
#KulitCerah
#IPLS
#SkinRejuvenation
#Exfoliating
#Exfoliate
#Hydrate
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
2 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Ampang, Kuala Lumpur

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Shah Alam, Malaysia

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
4 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Kuala Lumpur, Malaysia

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
5 0 16 October, 2019
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
.
Whatsapp
>>>0134033322
>>>0134033322
>>>0134033322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkedah #fbeaushotalorsetar #fbeaushotjitra #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotsungaipetani #fbeaushotperlis #fbeaushotpendang #pokoksena #uitmmerbok #pendang #lelakimuyangdulu #mentormilinea2019
6 0 16 October, 2019
To many asking tikah why lain ? : yup, all produk kena change in arab language once nak ke sana . •
Tahniah Leader Oman ! • 
#JutawanSAE #SAE #Luver9 #Lovva #Majraha #AgenOnline #Stokis #Dropship #Usahawan  #Supplement #SihatCantik #Losyen #Jamu #JamuModen  #Krim #AwetMuda #LosyenPutih #LosyenCantik #CerahGebu #KulitCantik #KulitSihat #Kurus #Slim #KKM #ProdukSelamat #Halal
3 0 16 October, 2019
@trudollyipoh.lailing Profile picture

@trudollyipoh.lailing

Tawas Gemilang

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie
#trudollyipoh
#trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotipoh
#fbeaushotperak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie
#trudollyipoh
#trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley 
#fbeaushotipoh
#fbeaushotperak
5 0 16 October, 2019
@trudollyipoh.lailing Profile picture

@trudollyipoh.lailing

Ipoh, Perak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #trudollyipoh #trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
#trudollyperak
#fbeaushotperak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #trudollyipoh #trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar 
#trudollyperak
#fbeaushotperak
2 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

The Curve, Mutiara Damansara

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
5 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Menara Maybank Bangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
8 0 16 October, 2019
Snowy lotion treatment RM35 jeee boleh merawat masalah kulit

www.wasap.my/60182612823 
#sayajualsayaguna #snowwhitesecret #lotioncerahkulit #tabletsnowwhite #cerahgebu #sayajuallotion #sapusapucerah #lotionmerawat #snowylotiontreatment
0 0 16 October, 2019
Snowy lotion treatment RM35 jeee boleh merawat masalah kulit

www.wasap.my/60182612823 
#sayajualsayaguna #snowwhitesecret #lotioncerahkulit #tabletsnowwhite #cerahgebu #sayajuallotion #sapusapucerah #lotionmerawat #snowylotiontreatment
0 0 16 October, 2019
Snowy lotion treatment RM35 jeee boleh merawat masalah kulit

www.wasap.my/60182612823 
#sayajualsayaguna #snowwhitesecret #lotioncerahkulit #tabletsnowwhite #cerahgebu #sayajuallotion #sapusapucerah #lotionmerawat #snowylotiontreatment
1 0 16 October, 2019
@idaazbeautyhq Profile picture

@idaazbeautyhq

Selamat malam ✨
.
Terima kasih kepada yang join live teman cheda hadap jem di facebook petang tadi walaupun beberapa minit je 🤣
.
Takpa nanti cheda live lagi okay kita sembang pasal #Habibisabunskrub pulak
.
Cheda bukan apa #Habibisabunskrub ni bukan untuk putihkan kulit je tapi boleh pudarkan parut2 jugak, buktinya salah sorang customer kita gembira sebab parut dia masa pregnant dah nampak pudar
.
Cheda tak pernah tipu korang tau, gambar ke feedback ke semua original kita tak ambik gambar atau feedback orang lain
.
Nak cerah gebu nak pudarkan parut jugak kena pm cheda laju2 nanti cheda balas sepantas kilat ⚡️
.
#Habibisabunskrub
#CerahGebu
#GebuSampaiTua
#ParutPudar
#IdaazBeauty
#Putihmelepak #putihgebu #gebugebas #sabunskrub #Skrubkopi

Selamat malam ✨
.
Terima kasih kepada yang join live teman cheda hadap jem di facebook petang tadi walaupun beberapa minit je 🤣
.
Takpa nanti cheda live lagi okay kita sembang pasal #Habibisabunskrub pulak
.
Cheda bukan apa #Habibisabunskrub ni bukan untuk putihkan kulit je tapi boleh pudarkan parut2 jugak, buktinya salah sorang customer kita gembira sebab parut dia masa pregnant dah nampak pudar
.
Cheda tak pernah tipu korang tau, gambar ke feedback ke semua original kita tak ambik gambar atau feedback orang lain
.
Nak cerah gebu nak pudarkan parut jugak kena pm cheda laju2 nanti cheda balas sepantas kilat ⚡️
.
#Habibisabunskrub
#CerahGebu
#GebuSampaiTua
#ParutPudar
#IdaazBeauty
#Putihmelepak #putihgebu #gebugebas #sabunskrub #Skrubkopi
0 0 16 October, 2019
@anieshanabila Profile picture

@anieshanabila

DIANZ MASK & MOIST
. ✅ MENAGGALKAN whitehead dan blackhead degil ✅ Cara paling mudah, tak sakit dan menjimatkan ✅ Tiada bahan kimia seperti hidroquinone & mekuri ✅ 1-2 kali penggunaan seminggu . Tak sesuai digunakan hari hari. ✅ Mask DIANZ buka sleeping mask tak boleh di bawa tidur
.

APA BEZA MASK DAN MOIST . 🌀 DIANZ MASK 50gm boleh guna dlm 10 kali kalau 1 muka . kalau buh kt hidung je tersangat banyak kali lah.
. 🌀 DIANZ MOIST 20ml .Dianz Moist bukan untuk guna hari hari yer . Dia hanya di gunakan selepas pakai mask. Tidak perlu di basuh dan boleh di gunakan semasa tidur. 🌀Dianz Moist bertujuan untuk menutup kembali liang pori dan membuat muka rasa relax dan segar .
#stokistdianz #codmelaka #codjasin #codayerkeroh #codmitc #okayamalaysia #khaf #khafcometics #cantik #produkviral2019 #instafamous #muabellaz #sayajualmakeupmurah #nur2 #terlajaklaris #raya2019 #jerawat
#jeragat #peloles #cerahgebu
#artismalaysia #sobella #kulitlicin #tudungbawalmurah #bajurayamurah #kurussihat #whitehead #blackhead #poribesar

DIANZ MASK & MOIST
. ✅ MENAGGALKAN whitehead dan blackhead degil ✅ Cara paling mudah, tak sakit dan menjimatkan ✅ Tiada bahan kimia seperti hidroquinone & mekuri ✅ 1-2 kali penggunaan seminggu . Tak sesuai digunakan hari hari. ✅ Mask DIANZ buka sleeping mask tak boleh di bawa tidur
.

APA BEZA MASK DAN MOIST . 🌀 DIANZ MASK 50gm boleh guna dlm 10 kali kalau 1 muka . kalau buh kt hidung je tersangat banyak kali lah.
. 🌀 DIANZ MOIST 20ml .Dianz Moist bukan untuk guna hari hari yer . Dia hanya di gunakan selepas pakai mask. Tidak perlu di basuh dan boleh di gunakan semasa tidur. 🌀Dianz Moist bertujuan untuk menutup kembali liang pori dan membuat muka rasa relax dan segar .
#stokistdianz #codmelaka #codjasin #codayerkeroh #codmitc #okayamalaysia #khaf #khafcometics #cantik #produkviral2019 #instafamous #muabellaz #sayajualmakeupmurah #nur2 #terlajaklaris #raya2019 #jerawat
#jeragat #peloles #cerahgebu
#artismalaysia #sobella #kulitlicin #tudungbawalmurah #bajurayamurah #kurussihat #whitehead  #blackhead  #poribesar
5 0 16 October, 2019
@onlineshopklantan Profile picture

@onlineshopklantan

DIANZ MASK & MOIST
. ✅ MENAGGALKAN whitehead dan blackhead degil ✅ Cara paling mudah, tak sakit dan menjimatkan ✅ Tiada bahan kimia seperti hidroquinone & mekuri ✅ 1-2 kali penggunaan seminggu . Tak sesuai digunakan hari hari. ✅ Mask DIANZ buka sleeping mask tak boleh di bawa tidur
.

APA BEZA MASK DAN MOIST . 🌀 DIANZ MASK 50gm boleh guna dlm 10 kali kalau 1 muka . kalau buh kt hidung je tersangat banyak kali lah.
. 🌀 DIANZ MOIST 20ml .Dianz Moist bukan untuk guna hari hari yer . Dia hanya di gunakan selepas pakai mask. Tidak perlu di basuh dan boleh di gunakan semasa tidur. 🌀Dianz Moist bertujuan untuk menutup kembali liang pori dan membuat muka rasa relax dan segar .
#stokistdianz #codmelaka #codjasin #codayerkeroh #codmitc #okayamalaysia #khaf #khafcometics #cantik #produkviral2019 #instafamous #muabellaz #sayajualmakeupmurah #nur2 #terlajaklaris #raya2019 #jerawat
#jeragat #peloles #cerahgebu
#artismalaysia #sobella #kulitlicin #tudungbawalmurah #bajurayamurah #kurussihat #whitehead #blackhead #poribesar

DIANZ MASK & MOIST
. ✅ MENAGGALKAN whitehead dan blackhead degil ✅ Cara paling mudah, tak sakit dan menjimatkan ✅ Tiada bahan kimia seperti hidroquinone & mekuri ✅ 1-2 kali penggunaan seminggu . Tak sesuai digunakan hari hari. ✅ Mask DIANZ buka sleeping mask tak boleh di bawa tidur
.

APA BEZA MASK DAN MOIST . 🌀 DIANZ MASK 50gm boleh guna dlm 10 kali kalau 1 muka . kalau buh kt hidung je tersangat banyak kali lah.
. 🌀 DIANZ MOIST 20ml .Dianz Moist bukan untuk guna hari hari yer . Dia hanya di gunakan selepas pakai mask. Tidak perlu di basuh dan boleh di gunakan semasa tidur. 🌀Dianz Moist bertujuan untuk menutup kembali liang pori dan membuat muka rasa relax dan segar .
#stokistdianz #codmelaka #codjasin #codayerkeroh #codmitc #okayamalaysia #khaf #khafcometics #cantik #produkviral2019 #instafamous #muabellaz #sayajualmakeupmurah #nur2 #terlajaklaris #raya2019 #jerawat
#jeragat #peloles #cerahgebu
#artismalaysia #sobella #kulitlicin #tudungbawalmurah #bajurayamurah #kurussihat #whitehead  #blackhead  #poribesar
2 0 16 October, 2019
TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
6 0 16 October, 2019

Top #cerahgebu posts

@mira_shalicious Profile picture

@mira_shalicious

INFO MIXBERRY 💕
-200g
-untuk 2-3 bulan penggunaan
-rasa manis mixed berries
-dalam bentuk serbuk
-cara consume boleh kemam sahaja atau mix dengan air
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
KEBAIKAN MIXBERRY 💕
✔cerah putih satu badan .
✔atasi masalah jerawat teruk .
✔atasi parut hitam .
✔mengecilkan pori .
✔melembapkan kulit .
✔gebu gebas satu badan .
✔cantik berseri seri .
✔kulit tidak kusam lagi .
.
.
.
📲whatsapp 017-398 0757
📲whatsapp 017-398 0757
📲whatsapp 017-398 0757

INFO MIXBERRY 💕
-200g
-untuk 2-3 bulan penggunaan
-rasa manis mixed berries
-dalam bentuk serbuk
-cara consume boleh kemam sahaja atau mix dengan air
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
KEBAIKAN MIXBERRY 💕
✔cerah putih satu badan .
✔atasi masalah jerawat teruk .
✔atasi parut hitam .
✔mengecilkan pori .
✔melembapkan kulit .
✔gebu gebas satu badan .
✔cantik berseri seri .
✔kulit tidak kusam lagi .
.
.
.
📲whatsapp 017-398 0757
📲whatsapp 017-398 0757
📲whatsapp 017-398 0757
577 4 8 November, 2018
@fabilskinbeauty_ Profile picture

@fabilskinbeauty_

Kotu (kota Tua), Jakarta Utara

Jerawat memang sangat mengganggu penampilan wajah kita dear…
.
Tapi mulai sekarang STOP untuk menekan jerawat kalian yaa dear… karena kalau dipecahkan secara paksa jerawat pasti akan meninggalkan bekasnya.
.
Nah untuk merawat kulit yang berjerawat agar tidak meninggalkan bekas, yuk lakukan tips ini dan jangan lupa untuk pakai serum post acne dari Fabilskincare yaa 😘😘
.
.
Satu paket Acne Skincare terdiri dari :
- Mud Foam Charcoal
- Whitening Toner
- Day Cream Glow
- Night CreamAcne
- Serum acne (optional)

INFO ORDER / KONSULTASI :

087854613798

#perawatanwajahbpom #perawatankulitjerawat #kulitkusamhilang #kulitgebu #kulitberminyak #masalahkulit #kulitflawless #kulitberjerawat #rawatjeragat #jeragathilang #tipsjerawat #masalahjerawat #cerahkankulit #dewyglowpenang #mukaputih #putihpinkish #nakkulitcerah #cerahgebu #bvrcbaby #putihgebu #parutpudar #kulitlicin #losyenputihajaib #tipskulitcantik #pencucimuka #fabilskincare

Jerawat memang sangat mengganggu penampilan wajah kita dear…
.
Tapi mulai sekarang STOP untuk menekan jerawat kalian yaa dear… karena kalau dipecahkan secara paksa jerawat pasti akan meninggalkan bekasnya.
.
Nah untuk merawat kulit yang berjerawat agar tidak meninggalkan bekas, yuk lakukan tips ini dan jangan lupa untuk pakai serum post acne dari Fabilskincare yaa 😘😘
.
.
Satu paket Acne Skincare terdiri dari :
- Mud Foam Charcoal
- Whitening Toner
-  Day Cream Glow
- Night CreamAcne
- Serum acne (optional)

INFO ORDER / KONSULTASI :

087854613798

#perawatanwajahbpom #perawatankulitjerawat #kulitkusamhilang #kulitgebu #kulitberminyak #masalahkulit #kulitflawless #kulitberjerawat #rawatjeragat #jeragathilang #tipsjerawat #masalahjerawat #cerahkankulit #dewyglowpenang #mukaputih #putihpinkish #nakkulitcerah #cerahgebu #bvrcbaby #putihgebu #parutpudar #kulitlicin #losyenputihajaib #tipskulitcantik #pencucimuka #fabilskincare
168 7 7 October, 2019
@fira_maryk Profile picture

@fira_maryk

JOM JANA INCOME SAMPINGAN DENGAN KAMI😍

Seronok join Team Richglow ni 🍒Produk terbukti berkesan dan repeat order yang laju
🍒Lebih 5000 testimoni terkumpul dari pengguna seluruh Malaysia
🍒Diiklankan di Harian Metro, Berita Harian dan Majalah Hijab Fesyen
🍒Produk 100% organik buatan Malaysia dan diiktiraf Muslim Produk
🍒Mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM
🍒Support Group disediakan direct bersama PENGASAS untuk perkongsian ilmu bisnes kepada semua agen dan stokis
🍒Reward bulanan dan tahunan seperti wang tunai, emas, barang branded serta tiket percutian ke BALI dan KOREA

Anda ingin menjadi sebahagian daripada keluarga besar Richglow?
Modal serendah RM400 shj😊

Direct whatsapp saya 👉+6011-21290619

Zafirah Zakaria
Stokis Richglow KL

#sayajual #richglow #richglowhq #richglowfeedback #putihglow #cerahgebu #whitening #glowing #makanansunnah #sunnahfood #asetmenawan #teamrichglowfira

JOM JANA INCOME SAMPINGAN DENGAN KAMI😍

Seronok join Team Richglow ni 🍒Produk terbukti berkesan dan repeat order yang laju
🍒Lebih 5000 testimoni terkumpul dari pengguna seluruh Malaysia
🍒Diiklankan di Harian Metro, Berita Harian dan Majalah Hijab Fesyen
🍒Produk 100% organik buatan Malaysia dan diiktiraf Muslim Produk
🍒Mendapat kelulusan KKM dan HALAL JAKIM
🍒Support Group disediakan direct bersama PENGASAS untuk perkongsian ilmu bisnes kepada semua agen dan stokis
🍒Reward bulanan dan tahunan seperti wang tunai, emas, barang branded serta tiket percutian ke BALI dan KOREA

Anda ingin menjadi sebahagian daripada keluarga besar Richglow?
Modal serendah RM400 shj😊

Direct whatsapp saya 👉+6011-21290619

Zafirah Zakaria
Stokis Richglow KL

#sayajual #richglow #richglowhq #richglowfeedback #putihglow #cerahgebu #whitening #glowing #makanansunnah #sunnahfood #asetmenawan #teamrichglowfira
125 2 27 September, 2016
@azzahraahm4d Profile picture

@azzahraahm4d

Korang2 kite nk share ni...aritu kite jumpa kakak cantik ni..founder #whitetomato gebu kulit dia..jeles kite tau xpyh nk makeup2 bg cantik sbb mmg da natural cantik ..kite pn tjebak cube jgk produk ni cz kite da teruk kerentungan lps balik shooting dr perlis ritu...sendu tau tgk kulit yg kerentungan tu...😭😭😭
Hri ni hari ke4 kite start guna n kite suka ngn perubahan kulit kite. Korg leh bc kelebihan #whitetomato ni ye.. sape xnk lawa oii..tp xnk la sakit cucuk sana sini kn..ha ni altenatif utk korg2 yg xnk guna jarum utk shantekk..kite pn seram ngn jarum wlupn kite ni bekas misi...tau cocok org tp diri sendiri serraammm...haaa

Klu sp2 minat nk try produk ni bole wsap no kt bio kite eh
👉 www.wasap.my/+60175963114 haa terus leh masuk wsap
Harga #whitetomato ni rm60 tp Korang leh guna code "AZZAHRA"
Utk dptkan harga kasih syg giteww #muahciked 😘

WHITE TOMATO ----------------------------------------------------------
🌸 Memutihkan kulit secara menyeluruh
🌸 Mencegah pigmentasi
🌸 Mengurangkan kehadiran melanin
🌸 Merawat parut jerawat
🌸 Memudarkan jeragat
🌸 Memutihkan hitam di celahan
🌸 Anti penuaan
🌸 Membaiki kulit rosak
🌸 Melindungi kulit dari sinar UVA/UVB
🌸 Pemutihan kekal dan berterusan ===============================
.
Begitu banyak manfaat dan khasiat yang terkandung di dalam Buah Tomato Putih ni bukan?
yang penting,kami sangat menitik beratkan keajaiban dan khasiat di dalam Pil Ajaib kami ' #WHITETOMATO' Super Whitening Booster nie..dan salah satu bahan terbaik kami adalah Tomato Putih ini.. Tiada lagi ragu-ragu !
hanya cantik dengan WHITE TOMATO🌸
#CRYSTALTOMATO
#TOMATOCRYSTAL
#TOMATOPUTIH
#CERAHGEBU
#PUTIHMELEPAK
#CANTIK
#whitetomato
#naturalcantik
#produkcantik
#cantikgebu
#flawless

Korang2 kite nk share ni...aritu kite jumpa kakak cantik ni..founder #whitetomato gebu kulit dia..jeles kite tau xpyh nk makeup2 bg cantik sbb mmg da natural cantik ..kite pn tjebak cube jgk produk ni cz kite da teruk kerentungan lps balik shooting dr perlis ritu...sendu tau tgk kulit yg kerentungan tu...😭😭😭
Hri ni hari ke4 kite start guna n kite suka ngn perubahan kulit kite. Korg leh bc kelebihan #whitetomato ni ye.. sape xnk lawa oii..tp xnk la sakit cucuk sana sini kn..ha ni altenatif utk korg2 yg xnk guna jarum utk shantekk..kite pn seram ngn jarum wlupn kite ni bekas misi...tau cocok org tp diri sendiri serraammm...haaa

Klu sp2 minat nk try produk ni bole wsap no kt bio kite eh
👉 www.wasap.my/+60175963114 haa terus leh masuk wsap 
Harga #whitetomato ni rm60 tp Korang leh guna code "AZZAHRA"
Utk dptkan harga kasih syg giteww #muahciked 😘

WHITE TOMATO ----------------------------------------------------------
🌸 Memutihkan kulit secara menyeluruh
🌸 Mencegah pigmentasi
🌸 Mengurangkan kehadiran melanin
🌸 Merawat parut jerawat
🌸 Memudarkan jeragat
🌸 Memutihkan hitam di celahan
🌸 Anti penuaan
🌸 Membaiki kulit rosak
🌸 Melindungi kulit dari sinar UVA/UVB
🌸 Pemutihan kekal dan berterusan ===============================
.
 Begitu banyak manfaat dan khasiat yang terkandung di dalam Buah Tomato Putih ni bukan?
yang penting,kami sangat menitik beratkan keajaiban dan khasiat di dalam Pil Ajaib kami '#WHITETOMATO' Super Whitening Booster nie..dan salah satu bahan terbaik kami adalah Tomato Putih ini.. Tiada lagi ragu-ragu !
hanya cantik dengan WHITE TOMATO🌸 
#CRYSTALTOMATO
#TOMATOCRYSTAL
#TOMATOPUTIH
#CERAHGEBU
#PUTIHMELEPAK
#CANTIK
#whitetomato
#naturalcantik
#produkcantik
#cantikgebu
#flawless
169 5 22 August, 2017
@amalinacollection Profile picture

@amalinacollection

Feedback pengguna magical c pure. Baru habis sekotak dah cerah macam tu. Best kan.😍 Sempat lagi nak #cerah #putih #kurus sebelom raya
Wasap untuk details 0179337786

#magicalcpure #supplimentputih #lulusankkm
#luluskkmdanhalal #kesanseawal7hari #cerahgebu #cerahputihgebu #cantiksebelumraya2019
#feedbackcustomer #produkberkesan #teamAFviral0662

Feedback pengguna magical c pure. Baru habis sekotak dah cerah macam tu. Best kan.😍 Sempat lagi nak #cerah #putih #kurus sebelom raya
Wasap untuk details 0179337786

#magicalcpure #supplimentputih #lulusankkm 
#luluskkmdanhalal #kesanseawal7hari #cerahgebu #cerahputihgebu #cantiksebelumraya2019 
#feedbackcustomer #produkberkesan #teamAFviral0662
133 33 18 May, 2019
@aurawhiteofficial Profile picture

@aurawhiteofficial

Anugerah Meletop 2015 diaurakan oleh Aurawhite Beauty
Serlahkan Auramu Fenomena Cerah Berseri Shake Shake Uols 😘😘 SMS: AME KOD ke 32777 atau UNDI melalui WWW.MELETOP.COM.MY atau app Astro View Mobile
@aurawhiteofficial @meletop

#anugerahmeletop2015 #ame2015 #aurawhitebeauty #aurawhitemeletop #shakeshakeuolls #auramen #cerahgebu

Anugerah Meletop 2015 diaurakan oleh Aurawhite Beauty 
Serlahkan Auramu Fenomena Cerah Berseri Shake Shake Uols 😘😘 SMS: AME <jarak> KOD ke 32777 atau UNDI melalui WWW.MELETOP.COM.MY atau app Astro View Mobile
@aurawhiteofficial @meletop

#anugerahmeletop2015 #ame2015 #aurawhitebeauty #aurawhitemeletop #shakeshakeuolls #auramen #cerahgebu
122 15 5 February, 2015
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

#Repost . . . .
By @aurawhiteofficial "Anugerah Meletop 2015 diaurakan oleh Aurawhite Beauty
Serlahkan Auramu Fenomena Cerah Berseri Shake Shake Uols 😘😘 SMS: AME KOD ke 32777 atau UNDI melalui WWW.MELETOP.COM.MY atau app Astro View Mobile
@aurawhiteofficial @meletop

#anugerahmeletop2015 #ame2015 #aurawhitebeauty #aurawhitemeletop #shakeshakeuolls #auramen #cerahgebu #amyrarosli #suamikuenciksotong #aurawhiteskinspa" via @PhotoRepost_app

#Repost . . . .
By @aurawhiteofficial "Anugerah Meletop 2015 diaurakan oleh Aurawhite Beauty 
Serlahkan Auramu Fenomena Cerah Berseri Shake Shake Uols 😘😘 SMS: AME <jarak> KOD ke 32777 atau UNDI melalui WWW.MELETOP.COM.MY atau app Astro View Mobile
@aurawhiteofficial @meletop

#anugerahmeletop2015 #ame2015 #aurawhitebeauty #aurawhitemeletop #shakeshakeuolls #auramen #cerahgebu #amyrarosli #suamikuenciksotong #aurawhiteskinspa" via @PhotoRepost_app
2,636 17 5 February, 2015
AuraWhite SkinSpa Regim Perawatan Eksklusif 💖💖💖💖 whatsapp +60142388884 for more info #aurawhiteskinspa #trialsetskinspa #aurawhite #aurawhiteofficial #aurawhitebeauty #aurawhitecollagen #putihgebu #cerahgebu #flawless #produkpalinglaris #produkberkesan
2,107 23 18 April, 2015
@aurawhiteofficial Profile picture

@aurawhiteofficial

Anugerah Meletop 2015 diaurakan oleh Aurawhite Beauty
Serlahkan Auramu Fenomena Cerah Berseri Shake Shake Uols 😘😘 SMS: AME KOD ke 32777 atau UNDI melalui WWW.MELETOP.COM.MY atau app Astro View Mobile
@aurawhiteofficial @meletop

#anugerahmeletop2015 #ame2015 #aurawhitebeauty #aurawhitemeletop #shakeshakeuolls #auramen #cerahgebu #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #sitinurhaliza #aaronaziz #haniszalikha

Anugerah Meletop 2015 diaurakan oleh Aurawhite Beauty 
Serlahkan Auramu Fenomena Cerah Berseri Shake Shake Uols 😘😘 SMS: AME <jarak> KOD ke 32777 atau UNDI melalui WWW.MELETOP.COM.MY atau app Astro View Mobile
@aurawhiteofficial @meletop

#anugerahmeletop2015 #ame2015 #aurawhitebeauty #aurawhitemeletop #shakeshakeuolls #auramen #cerahgebu #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #sitinurhaliza #aaronaziz #haniszalikha
137 2 5 February, 2015