#ceritakitasemuataksama Instagram Photos & Videos

ceritakitasemuataksama - 1.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ceritakitasemuataksama and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
575
Average comment
18.5
Posts with video
17/48
Posts with photo
31/48

Hashtag Popularity

Lamanyaaa Xupdate😸
#MukaAkuFakeGilerrr😝

#selamatmalam😴 #ceritakitaberbeza #ceritakitasemuataksama
34 0 10 hours ago

cover baru bigboss jejemi, lagu cinta luar biasa, dengar dekat youtube untuk yang full 💜💜💜
#hezhazmi #jejemi #hezzers #cintaluarbiasa #ceritakitasemuataksama

cover baru bigboss jejemi, lagu cinta luar biasa, dengar dekat youtube untuk yang full 💜💜💜
#hezhazmi #jejemi #hezzers #cintaluarbiasa #ceritakitasemuataksama
64 1 18 hours ago

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang
#retrolakita
#hervmalaysia
#sobellaraya
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight 
#jpppwipdportdickson 
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang 
#retrolakita 
#hervmalaysia 
#sobellaraya 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
9 1 14 September, 2019

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang
#retrolakita
#hervmalaysia
#sobellaraya
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight 
#jpppwipdportdickson 
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang 
#retrolakita 
#hervmalaysia 
#sobellaraya 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
7 0 14 September, 2019

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang
#retrolakita
#hervmalaysia
#sobellaraya
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight 
#jpppwipdportdickson 
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang 
#retrolakita 
#hervmalaysia 
#sobellaraya 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
3 0 14 September, 2019

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang
#retrolakita
#hervmalaysia
#sobellaraya
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight 
#jpppwipdportdickson 
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang 
#retrolakita 
#hervmalaysia 
#sobellaraya 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
7 0 14 September, 2019

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang
#retrolakita
#hervmalaysia
#sobellaraya
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

#throwback 13 Sept 2019
Majlis Retro Ladies Night
JPPPW IPD Port Dickson
with My Lovely BBF, Sahabat, Rakan and Bos... #retroladiesnight 
#jpppwipdportdickson 
#terimakasihjemputkami
#bersamabfftersayang 
#retrolakita 
#hervmalaysia 
#sobellaraya 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
2 0 14 September, 2019

Dengarkan cover dari Hez Hazmi .
.
#Repost from @hezhazmi with @regram.app ... untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❤️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama

Dengarkan cover dari Hez Hazmi .
.
#Repost from @hezhazmi with @regram.app ... untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❤️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama
63 0 14 September, 2019

untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❤️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama

untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❤️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama
2,869 124 14 September, 2019

Jangan jadi CCTV untuk tengok kesalahan org lain, tp jadilah DVD, masukkan dulu dalam player, baru tau apa ceritanya..
#muhasabahdiri #ceritakitasemuataksama
#katakatamotivasihidup #kipidapp

Jangan jadi CCTV untuk tengok kesalahan org lain,  tp jadilah DVD, masukkan dulu dalam player, baru tau apa ceritanya..
#muhasabahdiri #ceritakitasemuataksama 
#katakatamotivasihidup #kipidapp
25 1 14 September, 2019

Syukur alhamdulillah... selesai sudah majlis retro malam nie... hakak dpt byk hadiah... suka sgt 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻...
.
Terima kasih buat team JPPPW IPD Port Dickson sudi jemput kami warga Pegawai Awam untuk join sama majlis Ladies Night Retro nie... serius seronok dan menghiburkan... hadiah pun byk kami bwk blik... suka sgt 🕺🏻💃🏻🌹💝
.
.
#majlisretronight
#retrolakita
#retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#gengsporting
#akaksimpleje
#hezhazmi
#ceriabersama
#ceritakitasemuataksama

Syukur alhamdulillah... selesai sudah majlis retro malam nie... hakak dpt byk hadiah... suka sgt 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻...
.
Terima kasih buat team JPPPW IPD Port Dickson sudi jemput kami warga Pegawai Awam untuk join sama majlis Ladies Night Retro nie... serius seronok dan menghiburkan... hadiah pun byk kami bwk blik... suka sgt 🕺🏻💃🏻🌹💝
.
.
#majlisretronight 
#retrolakita
#retroladiesnight
#jpppwipdportdickson
#gengsporting
#akaksimpleje
#hezhazmi 
#ceriabersama 
#ceritakitasemuataksama
12 0 13 September, 2019

Retro kita tonite 💃🏻🕺🏻...
hakak simple je mlm nie 🤗🤗...
.
.
#majlisretronight
#ipdportdickson
#enjoytonite
#senyumselalu
#ceritakitasemuataksama
#hezhazmi

Retro kita tonite 💃🏻🕺🏻...
hakak simple je mlm nie 🤗🤗...
.
.
#majlisretronight 
#ipdportdickson 
#enjoytonite
#senyumselalu
#ceritakitasemuataksama 
#hezhazmi
6 1 13 September, 2019

Retro kita tonite 💃🏻🕺🏻...
hakak simple je mlm nie 🤗🤗...
.
.
#majlisretronight
#ipdportdickson
#enjoytonite
#senyumselalu
#ceritakitasemuataksama
#hezhazmi

Retro kita tonite 💃🏻🕺🏻...
hakak simple je mlm nie 🤗🤗...
.
.
#majlisretronight 
#ipdportdickson 
#enjoytonite
#senyumselalu
#ceritakitasemuataksama 
#hezhazmi
5 0 13 September, 2019
Lagu #purapurabujang daripada @babyshimaofficial 
Cover by @hezhazmi 
Boleh check out Di Instagramnya iaitu 👉 @hezhazmi .
.
.
#hezhazmi #purapurabujang #coversong  #babyshima #ceritakitasemuataksama 
#manversion #versilelaki #indomusikgram
16 0 12 September, 2019

biar terpisah beribu batu, awak masih boleh teman saya makan! 🤪📱
.
.
dm kalau nak makan sama,
lapar ni, nak makan dulu, bye! 😛
.
#hezhazmi #makan #bujanglapar #ceritakitasemuataksama

biar terpisah beribu batu, awak masih boleh teman saya makan! 🤪📱
.
.
dm kalau nak makan sama,
lapar ni, nak makan dulu, bye! 😛
.
#hezhazmi #makan#bujanglapar #ceritakitasemuataksama
1,425 41 11 September, 2019

Terjebak!! 🙊
.
bbnu dalam tiktok 😛 siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada 🤪
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? 🇲🇾 Hez target Malaysia MENANG 2-1 🔥🔥🔥
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya #ceritakitasemuataksama

Terjebak!! 🙊
.
bbnu dalam tiktok 😛 siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada 🤪
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? 🇲🇾 Hez target Malaysia MENANG 2-1 🔥🔥🔥
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya  #ceritakitasemuataksama
51 0 10 September, 2019

Terjebak!! 🙊
.
bbnu dalam tiktok 😛 siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada 🤪
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? 🇲🇾 Hez target Malaysia MENANG 2-1 🔥🔥🔥
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya #ceritakitasemuataksama

Terjebak!! 🙊
.
bbnu dalam tiktok 😛 siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada 🤪
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? 🇲🇾 Hez target Malaysia MENANG 2-1 🔥🔥🔥
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya  #ceritakitasemuataksama
1,718 36 10 September, 2019

Thank You @hezhazmi Sebab Sudi Cover Lagu Ni

#Repost @hezhazmi (@get_repost)
・・・
Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama

Thank You @hezhazmi Sebab Sudi Cover Lagu Ni

#Repost @hezhazmi (@get_repost)
・・・
Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama
72 5 6 September, 2019

❤️
Hari tu musim org buat #purapurabujangdancechallenge
Power dah memasing.... Skrg org buat #purapurabujangcoverchallenge
Lagi power guys.... Yang dah buat tu, TQ for support... Korang mmg awesome
Haaa.... TEPOKKKK 👏👏👏👏
Yg belum buat boleh buat eh... Jgn lupa tag @babyshimaofficial @babyshimasupporters_bss ok..
#babyshima #bs #babyshimasupporters .
.
Reposted from @hezhazmi (@get_regrann) - Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama - #regrann

❤️
Hari tu musim org buat #purapurabujangdancechallenge
Power dah memasing.... Skrg org buat #purapurabujangcoverchallenge
Lagi power guys.... Yang dah buat tu, TQ for support... Korang mmg awesome
Haaa.... TEPOKKKK 👏👏👏👏
Yg belum buat boleh buat eh... Jgn lupa tag @babyshimaofficial  @babyshimasupporters_bss  ok..
#babyshima #bs#babyshimasupporters .
.
Reposted from @hezhazmi (@get_regrann) -  Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama - #regrann
216 5 6 September, 2019

cover baru @hezhazmi , lama tak dengar jejemi buat cover 🥰 #hezhazmi #purapurabujang #ceritakitasemuataksama

cover baru @hezhazmi , lama tak dengar jejemi buat cover 🥰 #hezhazmi #purapurabujang #ceritakitasemuataksama
132 3 6 September, 2019

Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama

Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama
7,088 101 5 September, 2019

saya disini pada waktu ini... semoga dipermudahkan... jgn la ape²... .
#sesaknafas
#nafasberat
#doayangbaikbaik
#hospitalportdickson
#ceritakitasemuataksama
#hezhazmi

saya disini pada waktu ini... semoga dipermudahkan... jgn la ape²... .
#sesaknafas
#nafasberat
#doayangbaikbaik 
#hospitalportdickson
#ceritakitasemuataksama 
#hezhazmi
4 0 4 September, 2019

Sebelum tidur, pergi layan video ni dulu,
SIAPA GELAK DIA KALAH 🤣🤣
.
.
Macam biasa, full video ada dekat youtube
'Hez Hazmi' , semua soalan korang tanya hari tu, Hez dah jawab 💯💜 (link di bio)
.
Selamat malam, goodnight awak! 😘
.
#hezhazmi #awaktanyasayajawab #youlaughyoulose #ceritakitasemuataksama

Sebelum tidur, pergi layan video ni dulu,
SIAPA GELAK DIA KALAH 🤣🤣
.
.
Macam biasa, full video ada dekat youtube
'Hez Hazmi' , semua soalan korang tanya hari tu, Hez dah jawab 💯💜 (link di bio)
.
Selamat malam, goodnight awak! 😘
.
#hezhazmi #awaktanyasayajawab #youlaughyoulose #ceritakitasemuataksama
1,933 26 4 September, 2019

Aku bukan anak orang kaya, tapi aku bahagia masih mempunyai ibu bapa.
Bagi aku itulah nikmat termahal yg tak mampu aku beli smpai bila².
#jelajahmalaysia #kualalumpur
#tugunegara #dataranmerdeka
#copyandpaste #ceritakitasemuataksama
#swipeleft

Aku bukan anak orang kaya, tapi aku bahagia masih mempunyai ibu bapa.
Bagi aku itulah nikmat termahal yg tak mampu aku beli smpai bila².
#jelajahmalaysia #kualalumpur 
#tugunegara #dataranmerdeka 
#copyandpaste #ceritakitasemuataksama 
#swipeleft
54 1 3 September, 2019

Ketuk-ketuk tak bukak, patutlah.. kunci rupanya hati awak,
hmm tak pelah.. 🤷🏻‍♂️🔐
.
.
ada hati yang tak kunci lagi tak? nak masuk 😛🔓
.
happy weekend everyone! ❤️
.
p/s : nak join group telegram hezzers ( @hezzers.official ) boleh dm 😉
.
#happyweekend #hezhazmi #semalamliverpoolmenang #ceritakitasemuataksama

Ketuk-ketuk tak bukak, patutlah.. kunci rupanya hati awak,
hmm tak pelah.. 🤷🏻‍♂️🔐
.
.
ada hati yang tak kunci lagi tak? nak masuk 😛🔓
.
happy weekend everyone! ❤️
.
p/s : nak join group telegram hezzers ( @hezzers.official ) boleh dm 😉
.
#happyweekend #hezhazmi #semalamliverpoolmenang #ceritakitasemuataksama
1,442 60 1 September, 2019

Happy national day❤️🇲🇾 #malaysiaku #tanahairku #ceritakitasemuataksama

Happy national day❤️🇲🇾 #malaysiaku #tanahairku #ceritakitasemuataksama
97 2 31 August, 2019

saja cuba try test lagu ni, sebab macam layan je kan 😛
.
nak dengar full boleh tekan link dekat bio okay 😉
.
selamat malam semua, dan MIMPI manis ♥️😴
.
#hezhazmi #mimpicover #kclique #alifsleeq #auracover #indomusikgram #malaysiancover #vokalplus #ceritakitasemuataksama

saja cuba try test lagu ni, sebab macam layan je kan 😛
.
nak dengar full boleh tekan link dekat bio okay 😉
.
selamat malam semua, dan MIMPI manis ♥️😴
.
#hezhazmi #mimpicover #kclique #alifsleeq #auracover #indomusikgram #malaysiancover #vokalplus #ceritakitasemuataksama
1,176 29 30 August, 2019

Jika anda masih lagi bijaksana dan sini, cuba teka tajuk lagu ni pulak 🤪
.
clue :
1. bukan perkataan melayu
2. tengok no satu 🙈
.
.
throwback masa shoot #2SetanTerlepas 😈 abaikan yang last tu hahahaha 🤣
.
#hezhazmi #azrenalbakri #faezal #bangsoda #yuszainal #2setanTerlepas #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama

Jika anda masih lagi bijaksana dan sini, cuba teka tajuk lagu ni pulak 🤪
.
clue :
1. bukan perkataan melayu
2. tengok no satu 🙈
.
.
throwback masa shoot #2SetanTerlepas 😈 abaikan yang last tu hahahaha 🤣
.
#hezhazmi #azrenalbakri #faezal #bangsoda #yuszainal #2setanTerlepas #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama
2,350 131 29 August, 2019

bila kau demam + sakit urat + ciritbirit + muntah² + tak ade selera makan = ko jd no mood and melepek je...
.
.
Ya Allah permudahkanlah urusanku... sihatkanlah tubuh badanku... 🤲🏻 .... 😭 sakit² 1 badan... x larat... nak makan tp xde selera... nak g makan tapi kepala pening... ptg nie la g hospital...😣😩
.
.
#janganlahdemamlagi
#pleasekerjabanyaknie
#helpmeAllah
#Sakitpenghapusdosa
#aamiin
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

bila kau demam + sakit urat + ciritbirit + muntah² + tak ade selera makan = ko jd no mood and melepek je...
.
.
Ya Allah permudahkanlah urusanku... sihatkanlah tubuh badanku... 🤲🏻 .... 😭 sakit² 1 badan... x larat... nak makan tp xde selera... nak g makan tapi kepala pening... ptg nie la g hospital...😣😩
.
.
#janganlahdemamlagi
#pleasekerjabanyaknie
#helpmeAllah
#Sakitpenghapusdosa
#aamiin
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
8 1 29 August, 2019

jika anda seorang yang bijaksana dan sini,
cuba bagitahu tajuk lagu ni 😝
.
clue :
1. takde kat lirik yang nyanyi dlm video ni
2. cuba check link dekat bio 🤫
.
.
#hezhazmi #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama

jika anda seorang yang bijaksana dan sini,
cuba bagitahu tajuk lagu ni 😝
.
clue :
1. takde kat lirik yang nyanyi dlm video ni
2. cuba check link dekat bio 🤫
.
.
#hezhazmi #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama
1,131 70 28 August, 2019

KORANG TEAM MANA?
teh ais atau teh o ais??
.
.
macam hez, tak kisah mana mana, asalkan..... awak ada depan saya!! 😛🕺🏻
.
#bujanglapar #brocuba #hezhazmi #ceritakitasemuataksama

KORANG TEAM MANA?
teh ais atau teh o ais??
.
.
macam hez, tak kisah mana mana, asalkan..... awak ada depan saya!! 😛🕺🏻
.
#bujanglapar #brocuba #hezhazmi #ceritakitasemuataksama
1,994 106 27 August, 2019

👇🏼
orang buat salah, kita????
.
.
jangan korang puii pulak 🤣

okay siapa gelak kalah! 🥴
.
#GelakKalah #youlaughyoulose #hezhazmi #ceritakitasemuataksama

👇🏼
orang buat salah, kita????
.
.
jangan korang puii pulak 🤣

okay siapa gelak kalah! 🥴
.
#GelakKalah #youlaughyoulose #hezhazmi #ceritakitasemuataksama
661 43 26 August, 2019

Chef Hez kembali dalam rancangan pabila bujang memasak ! Full video dekat youtube page Hez ! Agak-agak korang terliur tak?
#Repost @hezhazmi with @get_repost
・・・
Saya ni bukanlah terer memasak ke apa, tapi kalau dah lapar,
haaa ni jadinya 🤪
.
Nak tengok macam mana dan apa jadinya, boleh tengok full dekat youtube saya (link ada kat bio) 😋
.
siapa nak hez buat video makan makan macam ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
#bujanglapar #dapurbujang #ceritakitasemuataksama

Chef Hez kembali dalam rancangan pabila bujang memasak ! Full video dekat youtube page Hez ! Agak-agak korang terliur tak? 
#Repost @hezhazmi with @get_repost
・・・
Saya ni bukanlah terer memasak ke apa, tapi kalau dah lapar, 
haaa ni jadinya 🤪
.
Nak tengok macam mana dan apa jadinya, boleh tengok full dekat youtube saya (link ada kat bio) 😋
.
siapa nak hez buat video makan makan macam ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
#bujanglapar #dapurbujang #ceritakitasemuataksama
33 0 25 August, 2019

Bismillahirrahmannirrahim.... pagi nie kita bwk mama kita g sarapan kat pasar telok kemang... makan mee kari special 😋😋😋...
.
.
hari nie hari yang sibuk... sebelum kita mengsibukkan diri kita beli dulu brg dapur 💪🏻...
.
.
#sarapanpagiwithlove
#jalanjalancarimakan
#meekarispecialsedap
#jemputmakansemua
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

Bismillahirrahmannirrahim.... pagi nie kita bwk mama kita g sarapan kat pasar telok kemang... makan mee kari special 😋😋😋...
.
.
hari nie hari yang sibuk... sebelum kita mengsibukkan diri kita beli dulu brg dapur 💪🏻...
.
.
#sarapanpagiwithlove
#jalanjalancarimakan
#meekarispecialsedap
#jemputmakansemua
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
2 0 25 August, 2019

Saya ni bukanlah terer memasak ke apa, tapi kalau dah lapar,
haaa ni jadinya 🤪
.
Nak tengok macam mana dan apa jadinya, boleh tengok full dekat youtube saya (link ada kat bio) 😋
.
siapa nak hez buat video makan makan macam ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
#bujanglapar #dapurbujang #ceritakitasemuataksama

Saya ni bukanlah terer memasak ke apa, tapi kalau dah lapar, 
haaa ni jadinya 🤪
.
Nak tengok macam mana dan apa jadinya, boleh tengok full dekat youtube saya (link ada kat bio) 😋
.
siapa nak hez buat video makan makan macam ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
#bujanglapar #dapurbujang #ceritakitasemuataksama
1,428 50 24 August, 2019

Next paper..... Ya Allah 🤲🏻 permudahkanlah urusanku Ya Allah.... aku dapat rasakan paper ke 2 nie mcm susah je... 😢😭.... aku boleh 💪🏻💪🏻 aku boleh 💪🏻💪🏻 aamiin 🤲🏻
.
.
#exam
#finalexam
#lastpapertoday
#doayangbaikbaik
#terimakasihmama
#cubayangterbaik
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

Next paper..... Ya Allah 🤲🏻 permudahkanlah urusanku Ya Allah.... aku dapat rasakan paper ke 2 nie mcm susah je... 😢😭.... aku boleh 💪🏻💪🏻 aku boleh 💪🏻💪🏻 aamiin 🤲🏻
.
.
#exam
#finalexam
#lastpapertoday
#doayangbaikbaik 
#terimakasihmama
#cubayangterbaik✨ 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
5 0 24 August, 2019

weyyyy ngantuk sgt nie.... doakan sy ea dipermudahkan menjawap soalan² subjektif nie.... perah otakkk... 🤓
.
.
#exam
#finalexam
#lastpapertoday
#doayangbaikbaik
#terimakasihmama
#cubayangterbaik
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

weyyyy ngantuk sgt nie.... doakan sy ea dipermudahkan menjawap soalan² subjektif nie.... perah otakkk... 🤓
.
.
#exam
#finalexam
#lastpapertoday
#doayangbaikbaik 
#terimakasihmama
#cubayangterbaik✨ 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
5 0 24 August, 2019

Bismillahirrahmannirrahim 🤲🏻... ke OUMNS la kita pagi nie .... final exam... 2 paper.... wish me luck tau.. hope leh jawap soalan dgn tenang dan dipermudahkan.... aamiin 🤲🏻
.
.
#exam
#finalexam
#lastpapertoday
#doayangbaikbaik
#terimakasihmama
#cubayangterbaik
#hezhazmi
#ceritakitasemuataksama

Bismillahirrahmannirrahim 🤲🏻... ke OUMNS la kita pagi nie .... final exam... 2 paper.... wish me luck tau.. hope leh jawap soalan dgn tenang dan dipermudahkan.... aamiin 🤲🏻
.
.
#exam
#finalexam
#lastpapertoday
#doayangbaikbaik 
#terimakasihmama
#cubayangterbaik✨ 
#hezhazmi 
#ceritakitasemuataksama
8 7 23 August, 2019

Syukur Alhamdulillah rezeki saya 💝💝😍😍... Rezeki cabutan bertuah... my lucky number 33.. 🤗🤗💝😘... terima kasih Perkep Kontinjen Negeri Sembilan 💝🤗💝🤗
.
.
#syukurselalu
#syukuralhamdulillahnikmatAllahswtberi
#terimakasihmenghargaisaya
#terimakasihjemputsaya
#majlishiteaperkepkontinjennegerisembilan
#eemceehiburan
#eemceefortoday
#ceritakitasemuataksama

Syukur Alhamdulillah rezeki saya 💝💝😍😍... Rezeki cabutan bertuah... my lucky number 33.. 🤗🤗💝😘... terima kasih Perkep Kontinjen Negeri Sembilan 💝🤗💝🤗
.
.
#syukurselalu 
#syukuralhamdulillahnikmatAllahswtberi 
#terimakasihmenghargaisaya
#terimakasihjemputsaya 
#majlishiteaperkepkontinjennegerisembilan 
#eemceehiburan 
#eemceefortoday 
#ceritakitasemuataksama
5 0 23 August, 2019

Syukur alhamdulillah... sy dpt hadiah Perkep paling sporting... 💝💝💝... terima kasih Perkep Kontinjen Negeri Sembilan 🤗🤗🤗 love it...cantik sgt 💝💝💝😘😘😘
.
.
#syukurselalu
#syukuralhamdulillahnikmatAllahswtberi
#terimakasihmenghargaisaya
#terimakasihjemputsaya
#majlishiteaperkepkontinjennegerisembilan
#eemceehiburan
#eemceefortoday
#ceritakitasemuataksama

Syukur alhamdulillah... sy dpt hadiah Perkep paling sporting... 💝💝💝... terima kasih Perkep Kontinjen Negeri Sembilan 🤗🤗🤗 love it...cantik sgt 💝💝💝😘😘😘
.
.
#syukurselalu 
#syukuralhamdulillahnikmatAllahswtberi 
#terimakasihmenghargaisaya
#terimakasihjemputsaya 
#majlishiteaperkepkontinjennegerisembilan 
#eemceehiburan 
#eemceefortoday 
#ceritakitasemuataksama
7 0 23 August, 2019

Syukur Alhamdulillah 🤲🏻 tugasan sebagai eemcee hiburan (bidan terjun) berjalan dengan lancar... terima kasih pada yg memuji dan menghargai sy... syukur alhamdulillah... Datin suka, Tetamu gembira... akak pun happy... .
.
bila orang dalam kesusahan kita hulurkan bantuan untuk mempermudahkan segala urusan orang itu dan kita berdoa juga agar urusan kita juga dipermudahkan... aamiin 🤲🏻
.
.
hari nie dapat berkenalan dengan @bebyachaa ... suara awk mmg sedap sgt 👍🏻👍🏻💝 nti kita jumpa lg k.. kita nyanyi pulak lepas nie 😁😁😁... take care dan 🤲🏻selamat maju jaya dalam bidang nyanyian k... 💝💝👍🏻👍🏻
.
.
#syukurselalu
#eemceehiburan
#eemceefortoday
#menarilagikita
#menariunderperkepkontinjennegerisembilan
#majlishiteaperkepkontinjennegerisembilan
#terimakasihjemputsaya
#jumpalagi
#ceritakitasemuataksama

Syukur Alhamdulillah 🤲🏻 tugasan sebagai eemcee hiburan (bidan terjun) berjalan dengan lancar... terima kasih pada yg memuji dan menghargai sy... syukur alhamdulillah... Datin suka, Tetamu gembira... akak pun happy... .
.
bila orang dalam kesusahan kita hulurkan bantuan untuk mempermudahkan segala urusan orang itu dan kita berdoa juga agar urusan kita juga dipermudahkan... aamiin 🤲🏻
.
.
hari nie dapat berkenalan dengan @bebyachaa ... suara awk mmg sedap sgt 👍🏻👍🏻💝 nti kita jumpa lg k.. kita nyanyi pulak lepas nie 😁😁😁... take care dan 🤲🏻selamat maju jaya dalam bidang nyanyian k... 💝💝👍🏻👍🏻
.
.
#syukurselalu 
#eemceehiburan 
#eemceefortoday 
#menarilagikita
#menariunderperkepkontinjennegerisembilan
#majlishiteaperkepkontinjennegerisembilan
#terimakasihjemputsaya 
#jumpalagi
#ceritakitasemuataksama
6 2 23 August, 2019

Eemcee ptg nie.. bidan terjun... ganti orang nie... doa yg baik baik..
.
.
Bismillahirrahmannirrahim...
.
.
#penariperkepkontinjennegerisembilan
#kamidahready
#sayajadieemceebidanterjun
#eemceehiburan
#eemceefortoday
#jangantolakrezeki
#langgarje
#doayangbaikbaik
#ceritakitasemuataksama

Eemcee ptg nie.. bidan terjun... ganti orang nie... doa yg baik baik..
.
.
Bismillahirrahmannirrahim...
.
.
#penariperkepkontinjennegerisembilan
#kamidahready
#sayajadieemceebidanterjun
#eemceehiburan 
#eemceefortoday 
#jangantolakrezeki
#langgarje
#doayangbaikbaik 
#ceritakitasemuataksama
4 0 23 August, 2019

#Repost @hezhazmi (@get_repost)
・・・
Jujur apa dihati...
.
tak sangka dan bersyukur!
.
alhamdulillah terima kasih semua yang support saya, awak semua semangat saya, terima kasih sangat sangat! 🙌🏼❤️
.
Bagi sesiapa yang nak undi, boleh pergi dekat bio, saya ada letak link, klik dan undilah sebanyak mungkin setiap hari 🥳
.
i love you 3000!
.
@hezzers.official @mixologymusic
#hezhazmi #abpbh #abpbh32 #penyanyilelakipopular #hezzers #ceritakitasemuataksama

#Repost @hezhazmi (@get_repost)
・・・
Jujur apa dihati...
.
tak sangka dan bersyukur!
.
alhamdulillah terima kasih semua yang support saya, awak semua semangat saya, terima kasih sangat sangat! 🙌🏼❤️
.
Bagi sesiapa yang nak undi, boleh pergi dekat bio, saya ada letak link, klik dan undilah sebanyak mungkin setiap hari 🥳
.
i love you 3000!
.
@hezzers.official @mixologymusic 
#hezhazmi #abpbh #abpbh32 #penyanyilelakipopular #hezzers #ceritakitasemuataksama
6 0 20 August, 2019

[LAGU BARU]
.
Jom layan
#SukarKehilanganmu - @razifrazakk dekat youtube @auramuzik sekarang!!
Link hez letak dekat bio 😘
.
Dah dengar share la dekat kawan kawan semua ok, mekasihh awak 🙏🏼♥️
.
.
oh ya, nak buat cover guna #SKcover #SKbyRR_ , tag @auramuzik @razifrazakk 😎
.
.
#SukarKehilanganmu #RazifRazak #AuraMuzik #SKcover #ceritakitasemuataksama

[LAGU BARU]
.
Jom layan
#SukarKehilanganmu - @razifrazakk dekat youtube @auramuzik sekarang!!
Link hez letak dekat bio 😘
.
Dah dengar share la dekat kawan kawan semua ok, mekasihh awak 🙏🏼♥️
.
.
oh ya, nak buat cover guna #SKcover #SKbyRR_ , tag @auramuzik @razifrazakk 😎
.
.
#SukarKehilanganmu #RazifRazak #AuraMuzik #SKcover #ceritakitasemuataksama
1,358 33 17 August, 2019

Top #ceritakitasemuataksama posts

untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❤️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama

untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❤️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama
2,869 124 14 September, 2019

Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama

Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single 😛

Tag sesiapa korang nak tag 🙊

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang 💯💥
.
full video dekat youtube okay 😉
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama
7,088 101 5 September, 2019

Terjebak!! 🙊
.
bbnu dalam tiktok 😛 siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada 🤪
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? 🇲🇾 Hez target Malaysia MENANG 2-1 🔥🔥🔥
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya #ceritakitasemuataksama

Terjebak!! 🙊
.
bbnu dalam tiktok 😛 siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada 🤪
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? 🇲🇾 Hez target Malaysia MENANG 2-1 🔥🔥🔥
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya  #ceritakitasemuataksama
1,718 36 10 September, 2019

Sebelum tidur, pergi layan video ni dulu,
SIAPA GELAK DIA KALAH 🤣🤣
.
.
Macam biasa, full video ada dekat youtube
'Hez Hazmi' , semua soalan korang tanya hari tu, Hez dah jawab 💯💜 (link di bio)
.
Selamat malam, goodnight awak! 😘
.
#hezhazmi #awaktanyasayajawab #youlaughyoulose #ceritakitasemuataksama

Sebelum tidur, pergi layan video ni dulu,
SIAPA GELAK DIA KALAH 🤣🤣
.
.
Macam biasa, full video ada dekat youtube
'Hez Hazmi' , semua soalan korang tanya hari tu, Hez dah jawab 💯💜 (link di bio)
.
Selamat malam, goodnight awak! 😘
.
#hezhazmi #awaktanyasayajawab #youlaughyoulose #ceritakitasemuataksama
1,933 26 4 September, 2019

Jika anda masih lagi bijaksana dan sini, cuba teka tajuk lagu ni pulak 🤪
.
clue :
1. bukan perkataan melayu
2. tengok no satu 🙈
.
.
throwback masa shoot #2SetanTerlepas 😈 abaikan yang last tu hahahaha 🤣
.
#hezhazmi #azrenalbakri #faezal #bangsoda #yuszainal #2setanTerlepas #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama

Jika anda masih lagi bijaksana dan sini, cuba teka tajuk lagu ni pulak 🤪
.
clue :
1. bukan perkataan melayu
2. tengok no satu 🙈
.
.
throwback masa shoot #2SetanTerlepas 😈 abaikan yang last tu hahahaha 🤣
.
#hezhazmi #azrenalbakri #faezal #bangsoda #yuszainal #2setanTerlepas #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama
2,350 131 29 August, 2019

Tak tahu nak happy ke sedih 🙃🙂
.
.
Muzik Video #BiarAkuPergi Jumaat ni. Jangan lupa subscribe youtube @mixologymusic untuk jadi orang terawal tengok ❤️
.
Bila awak semua nak teaser MV ni??
esok atau lusa? you choose!
.
#setiaku #akumularindu #kaubukanuntukku #hilangcintaku #MVBAP #hezhazmi #mixologymusic #musicvideo #ceritakitasemuataksama

Tak tahu nak happy ke sedih 🙃🙂
.
.
Muzik Video #BiarAkuPergi Jumaat ni. Jangan lupa subscribe youtube @mixologymusic untuk jadi orang terawal tengok ❤️
.
Bila awak semua nak teaser MV ni??
esok atau lusa? you choose!
.
#setiaku #akumularindu #kaubukanuntukku #hilangcintaku #MVBAP #hezhazmi #mixologymusic #musicvideo #ceritakitasemuataksama
3,286 93 19 June, 2019

saja cuba try test lagu ni, sebab macam layan je kan 😛
.
nak dengar full boleh tekan link dekat bio okay 😉
.
selamat malam semua, dan MIMPI manis ♥️😴
.
#hezhazmi #mimpicover #kclique #alifsleeq #auracover #indomusikgram #malaysiancover #vokalplus #ceritakitasemuataksama

saja cuba try test lagu ni, sebab macam layan je kan 😛
.
nak dengar full boleh tekan link dekat bio okay 😉
.
selamat malam semua, dan MIMPI manis ♥️😴
.
#hezhazmi #mimpicover #kclique #alifsleeq #auracover #indomusikgram #malaysiancover #vokalplus #ceritakitasemuataksama
1,176 29 30 August, 2019

💏🔞
.
.
READY?
3 HARI LAGI ‼️
.
.
Terima kasih segala janji,
Biar saja teringkari,
Kerna Tuhan tiada tuli,
Demi cinta aku pergi...
.
.
#hezhazmi #MVBAP #BiarAkuPergi #mixologymusic #ceritakitasemuataksama

💏🔞
.
.
READY? 
3 HARI LAGI ‼️
.
.
Terima kasih segala janji,
Biar saja teringkari,
Kerna Tuhan tiada tuli,
Demi cinta aku pergi...
.
.
#hezhazmi #MVBAP #BiarAkuPergi #mixologymusic #ceritakitasemuataksama
2,225 48 18 June, 2019