#changeitnow Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #changeitnow and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 hours
Average like
33.1
Average comment
0.7
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

@pia.muellermeierschulze Profile picture

@pia.muellermeierschulze

Hier auch noch mein Bild vom #climatestrike heute! 270.000 Menschen für die gute Sache! Vielleicht schaffen wir es ja doch noch💕 #keinetoleranzfürklimaignoranz #changeitnow #wasichgernehätte #autofreiestädte

Hier auch noch mein Bild vom #climatestrike heute! 270.000 Menschen für die gute Sache! Vielleicht schaffen wir es ja doch noch💕 #keinetoleranzfürklimaignoranz #changeitnow #wasichgernehätte #autofreiestädte
8 0 11 hours ago
#changeitnow
6 0 8 September, 2019
@troomlaebe Profile picture

@troomlaebe

Switzerland

These days autumn is coming back. I like when I can put on clothes that match with the season. I like the different kind of food that I find on my plate. I like the mystic weather and the colourful trees. Autumn is a season of changings. Suddenly you have to get used to cooler temperatures and darker days. You have no other possibility than adapt to the situation, if you want to survive this weather not becoming sick. So it is life. When there are coming some changes, you can accept them and go through it with the right mindset or you will struggle a lot. Every change give you also the possibility to restart with 0. The winter is making everything clean so that you can restart with fresh ideas in spring again. #autumn #autumnishere #autumnisback #autumnmood #autumnstyle #autumncloth #herbst #herbstisthier #herbstwetter #herbstistzurück #herbstkleider #herbstkleid
#herbststyle #changeyourlife #switzerland #kantonbern #season #autumnfashion #changeitnow @ca

These days autumn is coming back. I like when I can put on clothes that match with the season. I like the different kind of food that I find on my plate. I like the mystic weather and the colourful trees. Autumn is a season of changings. Suddenly you have to get used to cooler temperatures and darker days. You have no other possibility than adapt to the situation, if you want to survive this weather not becoming sick. So it is life. When there are coming some changes, you can accept them and go through it with the right mindset or you will struggle a lot. Every change give you also the possibility to restart with 0. The winter is making everything clean so that you can restart with fresh ideas in spring again. #autumn #autumnishere #autumnisback #autumnmood #autumnstyle #autumncloth #herbst #herbstisthier #herbstwetter #herbstistzurück #herbstkleider #herbstkleid 
#herbststyle #changeyourlife #switzerland #kantonbern #season #autumnfashion #changeitnow @ca
22 2 8 September, 2019
#changeitnow
3 0 6 September, 2019
#changeitnow
6 0 5 September, 2019
#changeitnow
3 0 5 September, 2019
#changeitnow
1 0 4 September, 2019
Switch it. 
Die aktuellen Wechselgarnituren. 
#switchit #changeitnow #wechselbügel #ebmdesign #optikludwig #illertissen #brillenmode #framesforever
12 0 1 September, 2019
@easyfitness.stadthagen Profile picture

@easyfitness.stadthagen

EASYFITNESS.club Stadthagen

❓Kaffee in der Sonne oder fit im Studio❓☀️☕
.
Mach doch einfach Beides‼
.
Schon mit zwei bis drei Trainingseinheiten pro Woche von nicht mehr als 60-90 Minuten Dauer lässt sich Deine Gesundheit langfristig positiv beeinflussen❗
Das sind nicht einmal 3% der Woche und damit hast du noch 97% für alle anderen Dinge im Leben offen. 😏🤗
.
So schmeckt der Kaffee doch gleich viel besser und lässt sich hoffentlich noch viele Jahre genießen.🥰
.
Klingt fair❓Es wird noch besser‼
.
Wenn Du noch bis zum 30.08. bei uns startest, sicherst Du Dir satte 50% Rabatt auf die Aufnahmegebühr!(99.90€)💸💸
⚠️ABER NUR NOCH 5X VERFÜGBAR!⚠️
.
Sichere Dir jetzt schnell unter der 📞05721-9375575 einen der letzten 5 Plätze❗💚
.
____________________________________
#gonow #gogreen #easycommunity #läufteasy #easyfitness #stadthagen #sommerdeal #coffeetime #thinkdifferent #yourbodyyourgoals #changeitnow #letztechance #fitness #lifestyle #sport #gym

❓Kaffee in der Sonne oder fit im Studio❓☀️☕
.
Mach doch einfach Beides‼
.
Schon mit zwei bis drei Trainingseinheiten pro Woche von nicht mehr als 60-90 Minuten Dauer lässt sich Deine Gesundheit langfristig positiv beeinflussen❗
Das sind nicht einmal 3% der Woche und damit hast du noch 97% für alle anderen Dinge im Leben offen. 😏🤗
.
So schmeckt der Kaffee doch gleich viel besser und lässt sich hoffentlich noch viele Jahre genießen.🥰
.
Klingt fair❓Es wird noch besser‼
.
Wenn Du noch bis zum 30.08. bei uns startest, sicherst Du Dir satte 50% Rabatt auf die Aufnahmegebühr!(99.90€)💸💸
⚠️ABER NUR NOCH 5X VERFÜGBAR!⚠️
.
Sichere Dir jetzt schnell unter der 📞05721-9375575 einen der letzten 5 Plätze❗💚
.
____________________________________
#gonow #gogreen #easycommunity #läufteasy #easyfitness #stadthagen #sommerdeal #coffeetime #thinkdifferent #yourbodyyourgoals #changeitnow #letztechance #fitness #lifestyle #sport #gym
63 0 30 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
11 0 28 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
13 0 28 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
15 0 28 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
12 0 28 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
28 0 27 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
52 0 27 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
52 1 27 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
107 1 27 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan.
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan. 
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
23 3 27 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan.
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan. 
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
32 0 27 August, 2019
@coachputri Profile picture

@coachputri

Semua orang mampu kalau betul2 nak! Coach yakin anda semua boleh capai berat yang anda impikan. Usaha dan doa harus seiring untuk berjaya. 😊😊
.
Tiada yang mustahil di dunia ini dengan izinNya.
Kalau anda rasa anda nak coach tolong, boleh wassap coach sekarang. Insyaallah, coach boleh tolong semua yang betul2 nak kurus. 😘😘
.
.
So tunggu apa lagi uolls 🔥🔥🔥🔥
REGISTER SEKARANG. JGN MENYESAL KALAU PENUH. 😎😏
.
📢 JOIN INTAKE SEPTEMBER DAN ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT 🎁🎉🎋🎊
.
!!TEKAN LINK DI BIO IG SAYA UNTUK MENYERTAI ONLINE COACHING SESI SEPTEMBER 2019!! .
👉🏻Menang hadiah hamper bernilai RM1000 💃💃
.
.
_____________________________________________
Jangan la biarkan saya kurus sorang2.. Saya nak awak yang baca ni pon kurus cantik sama2 dengan saya😍😍😍
.
✨ Follow IG | @coachputri
✨ WhatsApp | 011-57699789 ✨
.
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia

Semua orang mampu kalau betul2 nak! Coach yakin anda semua boleh capai berat yang anda impikan. Usaha dan doa harus seiring untuk berjaya. 😊😊
.
Tiada yang mustahil di dunia ini dengan izinNya.
Kalau anda rasa anda nak coach tolong, boleh wassap coach sekarang. Insyaallah, coach boleh tolong semua yang betul2 nak kurus. 😘😘
.
.
So tunggu apa lagi uolls 🔥🔥🔥🔥
REGISTER SEKARANG. JGN MENYESAL KALAU PENUH. 😎😏
.
📢 JOIN INTAKE SEPTEMBER DAN ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT 🎁🎉🎋🎊
.
!!TEKAN LINK DI BIO IG SAYA UNTUK MENYERTAI ONLINE COACHING SESI SEPTEMBER 2019!! .
👉🏻Menang hadiah hamper bernilai RM1000 💃💃
.
.
_____________________________________________
Jangan la biarkan saya kurus sorang2.. Saya nak awak yang baca ni pon kurus cantik sama2 dengan saya😍😍😍
.
✨ Follow IG | @coachputri ✨
✨ WhatsApp | 011-57699789 ✨
.
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
6 0 26 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
70 1 26 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
182 1 26 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
 Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
 Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
 Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
6 0 26 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
 Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
 Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
 Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
10 0 26 August, 2019
@shelli_speaks Profile picture

@shelli_speaks

The Lakes, Las Vegas

I wonder where my body would like to be?

#createitnow
#changeitnow

I wonder where my body would like to be?

#createitnow
#changeitnow
4 0 25 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
28 1 24 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
44 1 24 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
34 4 24 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
56 2 24 August, 2019
@syaa.diet Profile picture

@syaa.diet

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
43 2 23 August, 2019
@coachsyaa_diet Profile picture

@coachsyaa_diet

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
36 0 23 August, 2019

Top #changeitnow posts

@sarahsophie_fit Profile picture

@sarahsophie_fit

A. I. FITNESS Bielefeld GmbH

A healthy lifestyle not only changes your Body, it changes your mind, your attitude and your mood.
___________________________________________________ #startnow #youwillfeelbetter #keepgoing #ittakestime #doityourself #gymlife #workhard #trainhard #mirrorselfie #weightlifting #changeitnow #nochnichtamzielabernäherdranalsgestern #progresstakestime #followyourgoals

A healthy lifestyle not only changes your Body, it changes your mind, your attitude and your mood. 
___________________________________________________  #startnow #youwillfeelbetter #keepgoing #ittakestime #doityourself #gymlife #workhard #trainhard #mirrorselfie #weightlifting #changeitnow #nochnichtamzielabernäherdranalsgestern #progresstakestime #followyourgoals
172 4 25 July, 2017
@queenshoplife Profile picture

@queenshoplife

美好生活,可以從這一秒開始改變!
#everyday #canbe #earthday #love #where #we #live #changeitnow #queenshop

美好生活,可以從這一秒開始改變!
#everyday #canbe #earthday #love #where #we #live #changeitnow #queenshop
686 0 22 April, 2017
@petra_the_gamechanger Profile picture

@petra_the_gamechanger

If you want to change something , DO IT NOW ! Don't wait till tomorrow, next week, after vacation ..... there is always reason to do it later but it means You are not ready to change ☝️ #changestobettermyself #changeitnow #happinessisachoice #lifecoaching #bodyandmindtransformationcoach #positiveaffirmations #youcandoit

If you want to change something , DO IT NOW !  Don't wait till tomorrow, next week, after vacation ..... there is always reason to do it later but it means You are not ready to change ☝️#changestobettermyself #changeitnow #happinessisachoice #lifecoaching #bodyandmindtransformationcoach #positiveaffirmations #youcandoit
349 2 14 August, 2017
@rsdsarahh Profile picture

@rsdsarahh

Seattle, Washington

Where do you see yourself in a year? 2,3,4,5,10..20 years from now?! Dealing with the same problems. The same outcomes and never getting anywhere with them.
We all have the opportunity to make commitments and develop discipline to push through the resistance to replace toxic emotional beliefs into healthy ones.
Knowing the right process to releasing this attachment and being consistent is exactly how you start to release.
Check list:
- lose the EGO
- be OPEN to change - allow HONEST feedback
- get an ACTION plan
- be COMMITTED
If you are ready for change take the TEST! DM me and I will send it through so you can get a full assessment and action plan
#createyourreality #changeitnow #committiyourself #dontwait #overdelivertoyou

Where do you see yourself in a year? 2,3,4,5,10..20 years from now?! Dealing with the same problems. The same outcomes and never getting anywhere with them.
We all have the opportunity to make commitments and develop discipline to push through  the resistance to replace toxic emotional beliefs into healthy ones.
Knowing the right process to releasing this attachment and being consistent is exactly how you start to release.
Check list:
- lose the EGO
- be OPEN to change - allow HONEST feedback
- get an ACTION plan
- be COMMITTED
If you are ready for change take the TEST! DM me and I will send it through so you can get a full assessment and action plan
#createyourreality #changeitnow #committiyourself #dontwait #overdelivertoyou
521 13 31 March, 2019
@sarahsophie_fit Profile picture

@sarahsophie_fit

All inclusive Premiumclub Detmold

*Werbung

Vor ab, Danke an Seda Hagemann für den super Artikel ❤️ Vor einigen Tagen Tagen fragte mich eine Redaktorin der LZ online ob ich Lust hätte ein paar Fragen bezüglich meines Fitnesslifestyles zu beantworten, klick auf den folgenden Link und schau was bei rum gekommen ist 👇🏽
http://www.lz.de/lippe/detmold/21880103_Sarah-Sophie-trainiert-mit-viel-Disziplin-fuer-ihren-Traumkoerper.html
_______________________________________________
#thankful #lzonline #artikel #proud #gymshark #changeitnow #discipline #nevergiveup #goforit #gymlife #gymsharkwomen #gymsharkseamless #hunkemöller #latzug #latzugmaschine

*Werbung

Vor ab, Danke an Seda Hagemann für den super Artikel ❤️ Vor einigen Tagen Tagen fragte mich eine Redaktorin der LZ online ob ich Lust hätte ein paar Fragen bezüglich meines Fitnesslifestyles zu beantworten, klick auf den folgenden Link und schau was bei rum gekommen ist 👇🏽
http://www.lz.de/lippe/detmold/21880103_Sarah-Sophie-trainiert-mit-viel-Disziplin-fuer-ihren-Traumkoerper.html 
_______________________________________________
#thankful#lzonline#artikel#proud#gymshark#changeitnow#discipline#nevergiveup#goforit#gymlife#gymsharkwomen#gymsharkseamless#hunkemöller#latzug#latzugmaschine
160 4 12 August, 2017
@undeinepriseliebe Profile picture

@undeinepriseliebe

Wahner Heide

Warum bis zum Neuen Jahr mit den guten Vorsätzen warten? 👉🏻Ich war dann heute endlich mal wieder laufen. Am Anfang hab‘ ich gedacht, ich höre direkt wieder auf, aber dann ging‘s - zumindest für 3 Kilometer. 🙌🏻Aber ein Anfang ist‘s immerhin schon mal! 🤘🏻Mein Vorsatz ab jetzt: zwei Runden in der Woche - ich versuche mich daran zu halten! Und was ist Euer Vorsatz unabhängig vom Jahreswechsel? 🖐🏻 #warumaufsilvesterwarten #changeitnow #metime #vorsätze #laufen #nimmdichselbstwichtig #achteaufdich #gesundleben #joggen #fitness #outdoorsport #running #blogger_de #igersköln

Warum bis zum Neuen Jahr mit den guten Vorsätzen warten? 👉🏻Ich war dann heute endlich mal wieder laufen. Am Anfang hab‘ ich gedacht, ich höre direkt wieder auf, aber dann ging‘s - zumindest für 3 Kilometer. 🙌🏻Aber ein Anfang ist‘s immerhin schon mal! 🤘🏻Mein Vorsatz ab jetzt: zwei Runden in der Woche - ich versuche mich daran zu halten! Und was ist Euer Vorsatz unabhängig vom Jahreswechsel? 🖐🏻#warumaufsilvesterwarten #changeitnow #metime #vorsätze #laufen #nimmdichselbstwichtig #achteaufdich #gesundleben #joggen #fitness #outdoorsport #running #blogger_de #igersköln
156 14 16 December, 2017
@gymobsession.lb Profile picture

@gymobsession.lb

Beirut, Lebanon

▪️𝐈𝐧𝐟𝐮𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧. 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐰𝐚𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝐢𝐭 𝐭𝐨 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐰𝐧 𝐟𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐰𝐧 𝐡𝐨𝐩𝐞. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐰𝐧 𝐥𝐨𝐯𝐞. 𝐀𝐧𝐝 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐟𝐬, 𝐡𝐨𝐧𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝐧𝐨𝐭 𝐛𝐲 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐯𝐞𝐥𝐲 𝐰𝐚𝐢𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐭𝐨 𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐝𝐨𝐰𝐧 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐮𝐩𝐨𝐧 𝐡𝐢𝐠𝐡, 𝐛𝐮𝐭 𝐛𝐲 𝐝𝐨𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐭𝐨 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧... 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟, 𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐧𝐨𝐰, 𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐝𝐨𝐰𝐧 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐄𝐚𝐫𝐭𝐡.
——————————
✔️𝐓𝐡𝐨𝐮𝐠𝐡, 𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞, 𝐛𝐞 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐥𝐲. 𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐢𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐰 𝐢𝐧𝐭𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐲𝐨𝐮 𝐮𝐧𝐡𝐚𝐩𝐩𝐲, 𝐲𝐨𝐮 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐫𝐞𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬: 𝐫𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐭, 𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐢𝐭 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐥𝐲. 𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐟𝐞, 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐮𝐬𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐨𝐬𝐞 𝐭𝐡𝐫𝐞𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬, 𝐚𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐮𝐬𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐧𝐨𝐰. 𝐓𝐡𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐞𝐪𝐮𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬.
#infuseyourlife #changeitnow #takeresponsibilityforyouractions #bebravestaywild #makeithappen #takeactionrightnow #havegracewithyourself #createyourfuturenow #findyourstrength #youareamasterpiece #embracechange #trainwithjoy

▪️𝐈𝐧𝐟𝐮𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧. 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐰𝐚𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝐢𝐭 𝐭𝐨 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐰𝐧 𝐟𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐰𝐧 𝐡𝐨𝐩𝐞. 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐰𝐧 𝐥𝐨𝐯𝐞. 𝐀𝐧𝐝 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐟𝐬, 𝐡𝐨𝐧𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝐧𝐨𝐭 𝐛𝐲 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐯𝐞𝐥𝐲 𝐰𝐚𝐢𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐭𝐨 𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐝𝐨𝐰𝐧 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐮𝐩𝐨𝐧 𝐡𝐢𝐠𝐡, 𝐛𝐮𝐭 𝐛𝐲 𝐝𝐨𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐭𝐨 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧... 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟, 𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐧𝐨𝐰, 𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐝𝐨𝐰𝐧 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐧 𝐄𝐚𝐫𝐭𝐡.
——————————
✔️𝐓𝐡𝐨𝐮𝐠𝐡, 𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞, 𝐛𝐞 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐥𝐲. 𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐢𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐰 𝐢𝐧𝐭𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐲𝐨𝐮 𝐮𝐧𝐡𝐚𝐩𝐩𝐲, 𝐲𝐨𝐮 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐫𝐞𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬: 𝐫𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐭, 𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐢𝐭 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐥𝐲. 𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐟𝐞, 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐮𝐬𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐨𝐬𝐞 𝐭𝐡𝐫𝐞𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬, 𝐚𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐮𝐬𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝐧𝐨𝐰. 𝐓𝐡𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐞𝐪𝐮𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬.
#infuseyourlife #changeitnow #takeresponsibilityforyouractions #bebravestaywild #makeithappen #takeactionrightnow #havegracewithyourself #createyourfuturenow #findyourstrength #youareamasterpiece #embracechange #trainwithjoy
126 0 18 July, 2019