#changeyourhealthylife Instagram Photos & Videos

changeyourhealthylife - 1.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #changeyourhealthylife and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
30.5
Average comment
0.4
Posts with video
15/48
Posts with photo
33/48

Hashtag Popularity

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
11 0 28 August, 2019

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
13 0 28 August, 2019

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
15 0 28 August, 2019

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Beroperasi secara online, perserta berada di serata dunia boleh join janji ada WhatsApp.. .
Masyaallah dan tahniah Siti walaupun ddk mesir pun boleh join program dan kurus.. yg ddk Malaysia ni bila lagi?
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
12 0 28 August, 2019

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
28 0 27 August, 2019

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Seksa atau tidak.....sy xnak komen apa-apa ...sape dah rasa dan tengah rasa ..pasti tahu kan??.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
52 0 27 August, 2019

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
52 1 27 August, 2019

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
107 1 27 August, 2019

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan.
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan. 
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
23 3 27 August, 2019

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan.
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan. 
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
32 0 27 August, 2019

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
70 1 26 August, 2019

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
182 1 26 August, 2019

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
 Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
 Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
 Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
6 0 26 August, 2019

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

1. Rendam Sayur

Pertama sekali, rendamkan sayuran selama 5-10 minit. Biarkan semua sayuran tenggelam.
 Untuk sayuran seperti kangkung dan bayam biasanya akan diasingkan kerana berpasir. Biarkan akarnya, jangan dipotong. Apabila nak masak nanti barulah potong dan bersihkan sekali lagi.
.
2. Tambah Garam

Taburkan sedikit garam sambil mencuci seperti biasa. Fungsi garam ini adalah untuk mencuci bekas-bekas bahan kimia atau racun serangga yang masih terlekat pada sayuran.
 Rendamkan sebentar dalam air garam selama 10 minit.
.
3. Toskan

Kemudian, toskan sayur dan biarkan selama lebih kurag 5 minit.
.
4. Simpan Dalam Bekas

Sediakan bekas kedap udara dan susunkan sayuran hijau ini ke dalamnya.
 Kalau nak jimatkan ruang, boleh juga menggunakan plastik kedap udara atau ‘ziplock bag’.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
10 0 26 August, 2019

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
28 1 24 August, 2019

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JANGAN TERKEJUT KALAU
ADA BUAH YANG BUATKAN KITA NAIK BERAT BADAN😅
.
Abg Mat nk korang tengok vdeo ni👆 smpai habis, mesti korang rasa lain😂
.
Tag kt mmber² korang skali
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
44 1 24 August, 2019

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
34 4 24 August, 2019

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Kalau dah bertahun kawen..dah jumpa doktor,doktor pun dah bagitau sebab ape..tp masih ego lagi xnak bertindak utk kebahagian sendiri ...sayangla kan ...
.
Sanggup menjeruk rasa daripada nak bayar yuran program 😌😌😌. Kan best raya ni dah bawak perut berisi baby daripada berisi lemaksss.

bab ni rasanya suami-suami xkan halang kot niat isteri nak kurus.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
56 2 24 August, 2019

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
43 2 23 August, 2019

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Terjadinya lemak berlebihan ialah melalui hukum 7,700. Setiap tambahan 7,700 kalori naik 1kg lemak.
.
Otot pula akan terjadi bila kita bersenam. 1kg otot dan 1kg lemak tak sama saiz tau. Swipe tepi👉🏼
.
Turun lemak dan get ideal weight dengan ilmu yg betul! Semoga sharing ni bermanfaat. Tag member korang yg nak kurus dan sihat.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
36 0 23 August, 2019

Macam ni rupa 14kg hilang 😍😍
.
Once dah kurus..terus nampak muda .
Cuba bayangkan kalau anda hilang berat lebihan tu.. mcm mana lah rupa kan? Sure cantik🥰.
.
Dah rasa bosan kg berlebihan? Klik link di bio IG utk details
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Macam ni rupa 14kg hilang 😍😍
.
Once dah kurus..terus nampak muda . 
Cuba bayangkan kalau anda hilang berat lebihan tu.. mcm mana lah rupa kan? Sure cantik🥰.
.
Dah rasa bosan kg berlebihan? Klik link di bio IG utk details
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
19 0 23 August, 2019

Macam ni rupa 14kg hilang 😍😍
.
Once dah kurus..terus nampak muda .
Cuba bayangkan kalau anda hilang berat lebihan tu.. mcm mana lah rupa kan? Sure cantik🥰.
.
Dah rasa bosan kg berlebihan? Klik link di bio IG utk details
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Macam ni rupa 14kg hilang 😍😍
.
Once dah kurus..terus nampak muda . 
Cuba bayangkan kalau anda hilang berat lebihan tu.. mcm mana lah rupa kan? Sure cantik🥰.
.
Dah rasa bosan kg berlebihan? Klik link di bio IG utk details
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
9 0 23 August, 2019

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan september 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan 
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan september 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
81 0 23 August, 2019

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan september 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan 
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan september 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
32 0 23 August, 2019

Nak tau nafas berbau ke tak, korang boleh try buat nie. Hembus nafas kuat-kuat di telapak tangan sendiri dan kemudian bau. Kalau ada bau yg tidak menyenangkan sendiri2 faham la ye.
.
Satu cara lagi adalah dengan bertanya pada rakan atau keluarga rapat.
.
” Mulut aku ada berbau busuk tak? ”
.
Inilah merupakan antara kaedah untuk mengesan masalah mulut berbau. Ketahuilah bahawa kita TIDAK akan sedar akan memiliki masalah mulut berbau sehinggalah ada rakan membawang mengenainya😂
.
Apakah perkara yang boleh mengakibatkan nafas atau mulut berbau?
.
➡Merokok
➡Pengambilan makanan dan minuman yang berbau atau kandungan gula yang tinggi seperti petai, jering, durian, bawang putih atau minuman beralkohol
➡Penggunaan gigi palsu
➡Penyakit gigi dan gusi
➡Penyakit paru-paru dan sinus yang kronik
➡Pembengkakkan tonsil atau adenoids
➡Jangkitan candidiasis dalam mulut dan lidah
➡Penyakit diabetis yang tidak terkawal
➡Penyakit kegagalan fungsi hepar
➡Penyakit kegagalan fungsi ginjal
➡Tidak mengamalkan kebersihan mulut iaitu tidak berkumur selepas makan atau minum, tidak memberus gigi , lidah dan rongga mulut sekurang kurangnya dua kali sehari di waktu pagi dan malam sebelum tidur
➡Pengambilan ubat-ubatan seperti antihistamin, decongestants , antidepression, antipsychotic dan lain-lain yang boleh mengakibatkan pengurangan pengeluaran air liur atau menyebabkan mulut kering
.
6 Kaedah Hilangkan Nafas Bebau

1.Memberus gigi setiap hari
2. Elak pencuci mulut berakali (punca mulut kering)
3. Membersihkan lidah setiap hari
4. Berjumpa doktor gigi sekali setahun
5. Mengunyah chewing gum ( tanpa gula)
6. Minum air sekurang kurangnya 2 liter sehari.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi

Nak tau nafas berbau ke tak, korang boleh try buat nie. Hembus nafas kuat-kuat di telapak tangan sendiri dan kemudian bau. Kalau ada bau yg tidak menyenangkan sendiri2 faham la ye.
.
Satu cara lagi adalah dengan bertanya pada rakan atau keluarga rapat.
.
” Mulut aku ada berbau busuk tak? ”
.
Inilah merupakan antara kaedah untuk mengesan masalah mulut berbau. Ketahuilah bahawa kita TIDAK akan sedar akan memiliki masalah mulut berbau sehinggalah ada rakan membawang mengenainya😂
.
Apakah perkara yang boleh mengakibatkan nafas atau mulut berbau?
.
➡Merokok
➡Pengambilan makanan dan minuman yang berbau atau kandungan gula yang tinggi seperti petai, jering, durian, bawang putih atau minuman beralkohol
➡Penggunaan gigi palsu
➡Penyakit gigi dan gusi
➡Penyakit paru-paru dan sinus yang kronik
➡Pembengkakkan tonsil atau adenoids
➡Jangkitan candidiasis dalam mulut dan lidah
➡Penyakit diabetis yang tidak terkawal
➡Penyakit kegagalan fungsi hepar
➡Penyakit kegagalan fungsi ginjal
➡Tidak mengamalkan kebersihan mulut iaitu tidak berkumur selepas makan atau minum, tidak memberus gigi , lidah dan rongga mulut sekurang kurangnya dua kali sehari di waktu pagi dan malam sebelum tidur
➡Pengambilan ubat-ubatan seperti antihistamin, decongestants , antidepression, antipsychotic dan lain-lain yang boleh mengakibatkan pengurangan pengeluaran air liur atau menyebabkan mulut kering
.
6 Kaedah Hilangkan Nafas Bebau

1.Memberus gigi setiap hari
2. Elak pencuci mulut berakali (punca mulut kering)
3. Membersihkan lidah setiap hari
4. Berjumpa doktor gigi sekali setahun
5. Mengunyah chewing gum ( tanpa gula)
6. Minum air sekurang kurangnya 2 liter sehari.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi
21 0 23 August, 2019

Nak tau nafas berbau ke tak, korang boleh try buat nie. Hembus nafas kuat-kuat di telapak tangan sendiri dan kemudian bau. Kalau ada bau yg tidak menyenangkan sendiri2 faham la ye.
.
Satu cara lagi adalah dengan bertanya pada rakan atau keluarga rapat.
.
” Mulut aku ada berbau busuk tak? ”
.
Inilah merupakan antara kaedah untuk mengesan masalah mulut berbau. Ketahuilah bahawa kita TIDAK akan sedar akan memiliki masalah mulut berbau sehinggalah ada rakan membawang mengenainya😂
.
Apakah perkara yang boleh mengakibatkan nafas atau mulut berbau?
.
➡Merokok
➡Pengambilan makanan dan minuman yang berbau atau kandungan gula yang tinggi seperti petai, jering, durian, bawang putih atau minuman beralkohol
➡Penggunaan gigi palsu
➡Penyakit gigi dan gusi
➡Penyakit paru-paru dan sinus yang kronik
➡Pembengkakkan tonsil atau adenoids
➡Jangkitan candidiasis dalam mulut dan lidah
➡Penyakit diabetis yang tidak terkawal
➡Penyakit kegagalan fungsi hepar
➡Penyakit kegagalan fungsi ginjal
➡Tidak mengamalkan kebersihan mulut iaitu tidak berkumur selepas makan atau minum, tidak memberus gigi , lidah dan rongga mulut sekurang kurangnya dua kali sehari di waktu pagi dan malam sebelum tidur
➡Pengambilan ubat-ubatan seperti antihistamin, decongestants , antidepression, antipsychotic dan lain-lain yang boleh mengakibatkan pengurangan pengeluaran air liur atau menyebabkan mulut kering
.
6 Kaedah Hilangkan Nafas Bebau

1.Memberus gigi setiap hari
2. Elak pencuci mulut berakali (punca mulut kering)
3. Membersihkan lidah setiap hari
4. Berjumpa doktor gigi sekali setahun
5. Mengunyah chewing gum ( tanpa gula)
6. Minum air sekurang kurangnya 2 liter sehari.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi

Nak tau nafas berbau ke tak, korang boleh try buat nie. Hembus nafas kuat-kuat di telapak tangan sendiri dan kemudian bau. Kalau ada bau yg tidak menyenangkan sendiri2 faham la ye.
.
Satu cara lagi adalah dengan bertanya pada rakan atau keluarga rapat.
.
” Mulut aku ada berbau busuk tak? ”
.
Inilah merupakan antara kaedah untuk mengesan masalah mulut berbau. Ketahuilah bahawa kita TIDAK akan sedar akan memiliki masalah mulut berbau sehinggalah ada rakan membawang mengenainya😂
.
Apakah perkara yang boleh mengakibatkan nafas atau mulut berbau?
.
➡Merokok
➡Pengambilan makanan dan minuman yang berbau atau kandungan gula yang tinggi seperti petai, jering, durian, bawang putih atau minuman beralkohol
➡Penggunaan gigi palsu
➡Penyakit gigi dan gusi
➡Penyakit paru-paru dan sinus yang kronik
➡Pembengkakkan tonsil atau adenoids
➡Jangkitan candidiasis dalam mulut dan lidah
➡Penyakit diabetis yang tidak terkawal
➡Penyakit kegagalan fungsi hepar
➡Penyakit kegagalan fungsi ginjal
➡Tidak mengamalkan kebersihan mulut iaitu tidak berkumur selepas makan atau minum, tidak memberus gigi , lidah dan rongga mulut sekurang kurangnya dua kali sehari di waktu pagi dan malam sebelum tidur
➡Pengambilan ubat-ubatan seperti antihistamin, decongestants , antidepression, antipsychotic dan lain-lain yang boleh mengakibatkan pengurangan pengeluaran air liur atau menyebabkan mulut kering
.
6 Kaedah Hilangkan Nafas Bebau

1.Memberus gigi setiap hari
2. Elak pencuci mulut berakali (punca mulut kering)
3. Membersihkan lidah setiap hari
4. Berjumpa doktor gigi sekali setahun
5. Mengunyah chewing gum ( tanpa gula)
6. Minum air sekurang kurangnya 2 liter sehari.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi
10 0 23 August, 2019

WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI
.
🕔5 - 7 pagi : Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dlm waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul!
.
🕖7 - 9 pagi : Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 org bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari!
.
🕘9 - 11 pagi : Organ limpa bekerja. Elakkan makan dlm time ini!
.
🕚11 - 1 petang : Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini!
.
🕐1 - 3 petang : Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini!
.
🕒3 - 5 petang : Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dlm waktu ini!
.
🕔5 - 7 petang : Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dlm time ini.!
.
🕖7 - 9 malam : Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini!
.
🕘9 - 11 malam : Waktu terbaik utk berehat dan tidur!
.
🕚11 - 1 pagi : Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak!
.
🕐1 - 3 pagi : Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep!
.
🕒3 - 5 pagi : Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yg tinggi. Ibadah solat sgt digalakkan waktu ini!
.
Semoga bermanfaat. Tag & Share. 😉
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI
.
🕔5 - 7 pagi : Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dlm waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul!
.
🕖7 - 9 pagi : Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 org bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari!
.
🕘9 - 11 pagi : Organ limpa bekerja. Elakkan makan dlm time ini!
.
🕚11 - 1 petang : Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini!
.
🕐1 - 3 petang : Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini!
.
🕒3 - 5 petang : Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dlm waktu ini!
.
🕔5 - 7 petang : Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dlm time ini.!
.
🕖7 - 9 malam : Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini!
.
🕘9 - 11 malam : Waktu terbaik utk berehat dan tidur!
.
🕚11 - 1 pagi : Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak!
.
🕐1 - 3 pagi : Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep!
.
🕒3 - 5 pagi : Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yg tinggi. Ibadah solat sgt digalakkan waktu ini!
.
Semoga bermanfaat. Tag & Share. 😉
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
12 0 22 August, 2019

WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI
.
🕔5 - 7 pagi : Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dlm waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul!
.
🕖7 - 9 pagi : Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 org bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari!
.
🕘9 - 11 pagi : Organ limpa bekerja. Elakkan makan dlm time ini!
.
🕚11 - 1 petang : Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini!
.
🕐1 - 3 petang : Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini!
.
🕒3 - 5 petang : Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dlm waktu ini!
.
🕔5 - 7 petang : Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dlm time ini.!
.
🕖7 - 9 malam : Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini!
.
🕘9 - 11 malam : Waktu terbaik utk berehat dan tidur!
.
🕚11 - 1 pagi : Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak!
.
🕐1 - 3 pagi : Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep!
.
🕒3 - 5 pagi : Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yg tinggi. Ibadah solat sgt digalakkan waktu ini!
.
Semoga bermanfaat. Tag & Share. 😉
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI
.
🕔5 - 7 pagi : Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dlm waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul!
.
🕖7 - 9 pagi : Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 org bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari!
.
🕘9 - 11 pagi : Organ limpa bekerja. Elakkan makan dlm time ini!
.
🕚11 - 1 petang : Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini!
.
🕐1 - 3 petang : Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini!
.
🕒3 - 5 petang : Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dlm waktu ini!
.
🕔5 - 7 petang : Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dlm time ini.!
.
🕖7 - 9 malam : Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini!
.
🕘9 - 11 malam : Waktu terbaik utk berehat dan tidur!
.
🕚11 - 1 pagi : Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak!
.
🕐1 - 3 pagi : Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep!
.
🕒3 - 5 pagi : Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yg tinggi. Ibadah solat sgt digalakkan waktu ini!
.
Semoga bermanfaat. Tag & Share. 😉
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
9 0 22 August, 2019

Testimoni baru 😘 JUARA MOH KURUS ONLINE JULAI
LOST 14.6KG DALAM MASA 24HARI SAHAJA😍😍
TANPA PERLU BERLAPAR
.
Biarlah gambar tunjukkan bukti dn hasil dari menyertai program coaching online
.
.
Anda bila lagi?
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Klik link dibawah utk pendaftaran👇👇👇 http://www.wasap.my/+6[0142273023]/[KurusSlimSihat
👉 Follow ig nur_ayu_asyikin untuk details program
.
.
#MohKurusOnline
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programkurus #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Testimoni baru 😘 JUARA MOH KURUS ONLINE JULAI
LOST 14.6KG DALAM MASA 24HARI SAHAJA😍😍
TANPA PERLU BERLAPAR
.
Biarlah gambar tunjukkan bukti dn hasil dari menyertai program coaching online
.
.
Anda bila lagi?
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Klik link dibawah utk pendaftaran👇👇👇 http://www.wasap.my/+6[0142273023]/[KurusSlimSihat
👉  Follow ig nur_ayu_asyikin untuk details program
.
.
#MohKurusOnline 
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programkurus #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
19 0 6 hours ago

Gais.. nilah dia bukti kalau MAKAN SAYUR TAK SEMESTINYA KURUS 😅
.
Tag kawan korang yang hari2 makan sayur.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Gais.. nilah dia bukti kalau MAKAN SAYUR TAK SEMESTINYA KURUS 😅
.
Tag kawan korang yang hari2 makan sayur.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
55 1 8 hours ago

Gais.. nilah dia bukti kalau MAKAN SAYUR TAK SEMESTINYA KURUS 😅
.
Tag kawan korang yang hari2 makan sayur.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Gais.. nilah dia bukti kalau MAKAN SAYUR TAK SEMESTINYA KURUS 😅
.
Tag kawan korang yang hari2 makan sayur.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
130 0 8 hours ago

BYE BYE 22KG..
.
22kg ni ibarat 4 kampit beras tauuu.😅
.
Rata² ramai yg lost lebih 5kg bila join program 😍.. lepas tu maintain tak naik dah sebab apa? Sebab ilmu di dada..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot September dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

BYE BYE 22KG..
.
22kg ni ibarat 4 kampit beras tauuu.😅
.
Rata² ramai yg lost lebih 5kg bila join program 😍.. lepas tu maintain tak naik dah sebab apa? Sebab ilmu di dada..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot September dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
11 0 8 hours ago

BYE BYE 22KG..
.
22kg ni ibarat 4 kampit beras tauuu.😅
.
Rata² ramai yg lost lebih 5kg bila join program 😍.. lepas tu maintain tak naik dah sebab apa? Sebab ilmu di dada..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot September dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

BYE BYE 22KG..
.
22kg ni ibarat 4 kampit beras tauuu.😅
.
Rata² ramai yg lost lebih 5kg bila join program 😍.. lepas tu maintain tak naik dah sebab apa? Sebab ilmu di dada..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot September dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
9 0 8 hours ago

SARAPAN YG KIRA OK.. MASIH SELAMAT..
.
nak makan sarapan tapi tak tahu apa? Boleh buat mcm video..
.
Pastikan macronutrient cukup.. karbo,fiber,protein..anggaran dalam 200-400 kalori sahaja..
.
Kalau nak minum coffee atau teh boleh less gula atau xde lansung gula😊
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. .
.
.

#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

SARAPAN YG KIRA OK.. MASIH SELAMAT..
.
nak makan sarapan tapi tak tahu apa? Boleh buat mcm video..
.
Pastikan macronutrient cukup.. karbo,fiber,protein..anggaran dalam 200-400 kalori sahaja..
.
Kalau nak minum coffee atau teh boleh less gula atau xde lansung gula😊
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Promosi potongan 50% yuran untuk intake bulan Jun 2019. .
.
.

#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
10 1 10 hours ago

Utk mereka yg berat lebih 20kg
.
Tips utk mudah bersenam
.
1) Mulakan dgn aktiviti yg ringan dari rumah spt sidai baju,iron baju, mop lantai, berkebun.. asalkan aktiviti yg mengeluarkan peluh.
.
2) Sekiranya nak jogging, boleh cuma jgn paksa diri ikut kemampuan.. jgn terikut² dgn org sekeliling. Nanti injured payah pulak.
.
3) Kalau segan utk bersenam diluar tak apa, zaman IT ni byk video² boleh ikut melalui YouTube channel, just download senaman spt Zumba,tabata atau dance step yg mudah ikut.
.
4) Tak perlu susah payah nak shopping baju & seluar utk bersenam cukup dgn cari pakaian yg selesa utk bersenam
.
5) Cukup dgn melakukan senaman 3-4 kali sahaja seminggu dalam duration 15-30min sahaja dulu
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Utk mereka yg berat lebih 20kg
.
Tips utk mudah bersenam
.
1) Mulakan dgn aktiviti yg ringan dari rumah spt sidai baju,iron baju, mop lantai, berkebun.. asalkan aktiviti yg mengeluarkan peluh.
.
2) Sekiranya nak jogging, boleh cuma jgn paksa diri ikut kemampuan.. jgn terikut² dgn org sekeliling. Nanti injured payah pulak.
.
3) Kalau segan utk bersenam diluar tak apa, zaman IT ni byk video² boleh ikut melalui YouTube channel, just download senaman spt Zumba,tabata atau dance step yg mudah ikut.
.
4) Tak perlu susah payah nak shopping baju & seluar utk bersenam cukup dgn cari pakaian yg selesa utk bersenam
.
5) Cukup dgn melakukan senaman 3-4 kali sahaja seminggu dalam duration 15-30min sahaja dulu
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
28 0 18 hours ago

Utk mereka yg berat lebih 20kg
.
Tips utk mudah bersenam
.
1) Mulakan dgn aktiviti yg ringan dari rumah spt sidai baju,iron baju, mop lantai, berkebun.. asalkan aktiviti yg mengeluarkan peluh.
.
2) Sekiranya nak jogging, boleh cuma jgn paksa diri ikut kemampuan.. jgn terikut² dgn org sekeliling. Nanti injured payah pulak.
.
3) Kalau segan utk bersenam diluar tak apa, zaman IT ni byk video² boleh ikut melalui YouTube channel, just download senaman spt Zumba,tabata atau dance step yg mudah ikut.
.
4) Tak perlu susah payah nak shopping baju & seluar utk bersenam cukup dgn cari pakaian yg selesa utk bersenam
.
5) Cukup dgn melakukan senaman 3-4 kali sahaja seminggu dalam duration 15-30min sahaja dulu
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Utk mereka yg berat lebih 20kg
.
Tips utk mudah bersenam
.
1) Mulakan dgn aktiviti yg ringan dari rumah spt sidai baju,iron baju, mop lantai, berkebun.. asalkan aktiviti yg mengeluarkan peluh.
.
2) Sekiranya nak jogging, boleh cuma jgn paksa diri ikut kemampuan.. jgn terikut² dgn org sekeliling. Nanti injured payah pulak.
.
3) Kalau segan utk bersenam diluar tak apa, zaman IT ni byk video² boleh ikut melalui YouTube channel, just download senaman spt Zumba,tabata atau dance step yg mudah ikut.
.
4) Tak perlu susah payah nak shopping baju & seluar utk bersenam cukup dgn cari pakaian yg selesa utk bersenam
.
5) Cukup dgn melakukan senaman 3-4 kali sahaja seminggu dalam duration 15-30min sahaja dulu
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
11 0 18 hours ago

Ready stok 😁
Fast respon WA
081334780952
shopee.co.id/sentra_batik
www.tokopedia.com/sentra-batik
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
■Hem Panjang naura warna■

Ukuran : ● M-XL : 75rb
● XXL : 85rb
💞💞💞💞💞💞💞
#csyaid #teamckrosliza #everyonelostweightonline #brunei #lovewhatyouare #changeitnow #instaquote #fitnessmotivation #programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #harianmetro #wanitahariini #malaysia #tipssihat #motivation #dailyquote #dontgiveup #changeyourhealthylife #sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet #eatclean #dontcheat #trustyourself #chaseyourdream #detox #freshfood

Ready stok 😁
Fast respon WA 
081334780952 
shopee.co.id/sentra_batik
www.tokopedia.com/sentra-batik
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
■Hem Panjang naura warna■

Ukuran : ● M-XL :  75rb
● XXL :  85rb
💞💞💞💞💞💞💞
#csyaid #teamckrosliza #everyonelostweightonline #brunei #lovewhatyouare #changeitnow #instaquote #fitnessmotivation #programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #harianmetro #wanitahariini #malaysia #tipssihat #motivation #dailyquote #dontgiveup #changeyourhealthylife #sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet #eatclean #dontcheat #trustyourself #chaseyourdream #detox #freshfood
7 1 20 August, 2019

PENTING KENAL MACRONUTRIENT.
.
setiap macronutrient ada fungsi² tersendiri.. utk dptkan ideal weight yg sihat perlu jaga part ni.
.
Mmg kami sgt tekankan macronutrient dalam setiap meal..supaya tak berlaku crash diet.
.
Nak belajar? Program mmg ada topik khas utk part macronutrient.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

PENTING KENAL MACRONUTRIENT.
.
setiap macronutrient ada fungsi² tersendiri.. utk dptkan ideal weight yg sihat perlu jaga part ni.
.
Mmg kami sgt tekankan macronutrient dalam setiap meal..supaya tak berlaku crash diet.
.
Nak belajar? Program mmg ada topik khas utk part macronutrient.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
10 0 20 August, 2019

PENTING KENAL MACRONUTRIENT.
.
setiap macronutrient ada fungsi² tersendiri.. utk dptkan ideal weight yg sihat perlu jaga part ni.
.
Mmg kami sgt tekankan macronutrient dalam setiap meal..supaya tak berlaku crash diet.
.
Nak belajar? Program mmg ada topik khas utk part macronutrient.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

PENTING KENAL MACRONUTRIENT.
.
setiap macronutrient ada fungsi² tersendiri.. utk dptkan ideal weight yg sihat perlu jaga part ni.
.
Mmg kami sgt tekankan macronutrient dalam setiap meal..supaya tak berlaku crash diet.
.
Nak belajar? Program mmg ada topik khas utk part macronutrient.
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
10 0 20 August, 2019

❤️PERMULAAN BELAJAR DIET❤️ BALAJAR BACA LABEL PADA MAKANAN

1. Bacaan Per Serving
2. Berapa kalori Per Serving
3. Pilih kalori rendah
4. Pilih protein tinggi
5. Pilih rendah lemak
6. Tiada lemak trans
7. Gula dan karbohidrat adalah rendah
.
Join program MOH KURUS ONLINE . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Klik link dibawah utk pendaftaran👇👇👇 http://www.wasap.my/+6[0142273023]/[KurusSlimSihat
👉 Follow ig nur_ayu_asyikin untuk details program
.
.
#MohKurusOnline
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programkurus #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

❤️PERMULAAN BELAJAR DIET❤️ BALAJAR BACA LABEL PADA MAKANAN

1. Bacaan Per Serving
2. Berapa kalori Per Serving
3. Pilih kalori rendah
4. Pilih protein tinggi
5. Pilih rendah lemak
6. Tiada lemak trans
7. Gula dan karbohidrat adalah rendah
.
Join program MOH KURUS ONLINE . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Klik link dibawah utk pendaftaran👇👇👇 http://www.wasap.my/+6[0142273023]/[KurusSlimSihat
👉  Follow ig nur_ayu_asyikin untuk details program
.
.
#MohKurusOnline 
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programkurus #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
12 0 20 August, 2019

Ramai perserta akan program, Raya tahun ni pasti tukar size baju. Mana tak nya perut dah kempis, leher dah tak berlapis & paling best peha dah tak berlaga..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot sept dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Ramai perserta akan program, Raya tahun ni pasti tukar size baju. Mana tak nya perut dah kempis, leher dah tak berlapis & paling best peha dah tak berlaga..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot sept dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
19 0 19 August, 2019

Ramai perserta akan program, Raya tahun ni pasti tukar size baju. Mana tak nya perut dah kempis, leher dah tak berlapis & paling best peha dah tak berlaga..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot sept dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Ramai perserta akan program, Raya tahun ni pasti tukar size baju. Mana tak nya perut dah kempis, leher dah tak berlapis & paling best peha dah tak berlaga..
.
Jom klik link yg nak kempiskan perut raya kali ni.. pendaftaran slot sept dah buka..
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
7 0 19 August, 2019

Tag rakan anda yang perlu lihat video ini
.
Berat badan tak turun walaupun dah diet dan bersenam?
.
Cuba lihat pada tahap stress anda, kerap berlapar atau tak dan juga tahap senaman anda ekstrem atau tidak.. Jika ada salah satu ini maka memang lambat turun berat badan from coach punye experience 🙏🏻
.
Kalau anda nak dapatkan TEKNIK BERKESAN, ILMU MENGURUSKAN PEMAKANAN, TIPS MUDAH KURUS, DAN PELAN PEMAKANAN YANG KHUSUS untuk anda mulakan azam kurus sebelum raya, jom daftarkan diri anda menjadi dalam program ini .
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#eveyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Tag rakan anda yang perlu lihat video ini
.
Berat badan tak turun walaupun dah diet dan bersenam?
.
Cuba lihat pada tahap stress anda, kerap berlapar atau tak dan juga tahap senaman anda ekstrem atau tidak.. Jika ada salah satu ini maka memang lambat turun berat badan from coach punye experience 🙏🏻
.
Kalau anda nak dapatkan TEKNIK BERKESAN, ILMU MENGURUSKAN PEMAKANAN, TIPS MUDAH KURUS, DAN PELAN PEMAKANAN YANG KHUSUS untuk anda mulakan azam kurus sebelum raya, jom daftarkan diri anda menjadi dalam program ini .
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#eveyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
8 0 19 August, 2019

Tag rakan anda yang perlu lihat video ini
.
Berat badan tak turun walaupun dah diet dan bersenam?
.
Cuba lihat pada tahap stress anda, kerap berlapar atau tak dan juga tahap senaman anda ekstrem atau tidak.. Jika ada salah satu ini maka memang lambat turun berat badan from coach punye experience 🙏🏻
.
Kalau anda nak dapatkan TEKNIK BERKESAN, ILMU MENGURUSKAN PEMAKANAN, TIPS MUDAH KURUS, DAN PELAN PEMAKANAN YANG KHUSUS untuk anda mulakan azam kurus sebelum raya, jom daftarkan diri anda menjadi dalam program ini .
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#eveyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Tag rakan anda yang perlu lihat video ini
.
Berat badan tak turun walaupun dah diet dan bersenam?
.
Cuba lihat pada tahap stress anda, kerap berlapar atau tak dan juga tahap senaman anda ekstrem atau tidak.. Jika ada salah satu ini maka memang lambat turun berat badan from coach punye experience 🙏🏻
.
Kalau anda nak dapatkan TEKNIK BERKESAN, ILMU MENGURUSKAN PEMAKANAN, TIPS MUDAH KURUS, DAN PELAN PEMAKANAN YANG KHUSUS untuk anda mulakan azam kurus sebelum raya, jom daftarkan diri anda menjadi dalam program ini .
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#eveyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
13 0 19 August, 2019

Saya pernah diet.. tapi sikit je turun dan naik pulak 2x ganda.. terus giveup rasa nak diet dah"
.
Kenapa jadi macamtu?
Sebabnya ..
.
Masa diet tu.. awak kehilangan otot dan bukannya lemak . Diet skip sarapan.. tak makan nasi tapi makan bihun.. haaa memacam jenis diet lah awak buat.. memang akan turun berat . Tapi, yang turun adalah otot.. bukan lemak.. .
So, apa yang kami ajarkan sekarang ni adalah turun kan lemak, maintain kan otot.. . .
Alhamdulillah, ramai dah berjaya dengan cara kami 💪 Kalau nak Cuba.. jom join 😉
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Saya pernah diet.. tapi sikit je turun dan naik pulak 2x ganda.. terus giveup rasa nak diet dah"
.
Kenapa jadi macamtu? 
Sebabnya ..
.
Masa diet tu.. awak kehilangan otot dan bukannya lemak . Diet skip sarapan.. tak makan nasi tapi makan bihun.. haaa memacam jenis diet lah awak buat.. memang akan turun berat . Tapi, yang turun adalah otot.. bukan lemak.. .
So, apa yang kami ajarkan sekarang ni adalah turun kan lemak, maintain kan otot.. . .
Alhamdulillah, ramai dah berjaya dengan cara kami 💪 Kalau nak Cuba.. jom join 😉
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
11 0 18 August, 2019

Saya pernah diet.. tapi sikit je turun dan naik pulak 2x ganda.. terus giveup rasa nak diet dah"
.
Kenapa jadi macamtu?
Sebabnya ..
.
Masa diet tu.. awak kehilangan otot dan bukannya lemak . Diet skip sarapan.. tak makan nasi tapi makan bihun.. haaa memacam jenis diet lah awak buat.. memang akan turun berat . Tapi, yang turun adalah otot.. bukan lemak.. .
So, apa yang kami ajarkan sekarang ni adalah turun kan lemak, maintain kan otot.. . .
Alhamdulillah, ramai dah berjaya dengan cara kami 💪 Kalau nak Cuba.. jom join 😉
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Saya pernah diet.. tapi sikit je turun dan naik pulak 2x ganda.. terus giveup rasa nak diet dah"
.
Kenapa jadi macamtu? 
Sebabnya ..
.
Masa diet tu.. awak kehilangan otot dan bukannya lemak . Diet skip sarapan.. tak makan nasi tapi makan bihun.. haaa memacam jenis diet lah awak buat.. memang akan turun berat . Tapi, yang turun adalah otot.. bukan lemak.. .
So, apa yang kami ajarkan sekarang ni adalah turun kan lemak, maintain kan otot.. . .
Alhamdulillah, ramai dah berjaya dengan cara kami 💪 Kalau nak Cuba.. jom join 😉
.
Join program Everyone lose weight online. 100% online sahaja. .
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
17 0 18 August, 2019

Kenapa nak kurus pilihan wholemeal atau brown rice ditekankan?
.
Ia merendahkan gula dalam darah secara automatik mengawal badan daripada makan tak ikut waktu.
.
Punca kenaikan berat badan bukan sebab lemak tapi sebab gula. Jadi amal makanan rendah gula automatik helps a lot dalam weight loss♥️
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox

Kenapa nak kurus pilihan wholemeal atau brown rice ditekankan?
.
Ia merendahkan gula dalam darah secara automatik mengawal badan daripada makan tak ikut waktu.
.
Punca kenaikan berat badan bukan sebab lemak tapi sebab gula. Jadi amal makanan rendah gula automatik helps a lot dalam weight loss♥️
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox
19 0 18 August, 2019

Kenapa nak kurus pilihan wholemeal atau brown rice ditekankan?
.
Ia merendahkan gula dalam darah secara automatik mengawal badan daripada makan tak ikut waktu.
.
Punca kenaikan berat badan bukan sebab lemak tapi sebab gula. Jadi amal makanan rendah gula automatik helps a lot dalam weight loss♥️
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox

Kenapa nak kurus pilihan wholemeal atau brown rice ditekankan?
.
Ia merendahkan gula dalam darah secara automatik mengawal badan daripada makan tak ikut waktu.
.
Punca kenaikan berat badan bukan sebab lemak tapi sebab gula. Jadi amal makanan rendah gula automatik helps a lot dalam weight loss♥️
.
Join program everyone lose weight online. 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox
12 0 18 August, 2019

Top #changeyourhealthylife posts

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
70 1 26 August, 2019

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan.
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

JAGUNG GANTI NASI?

Kalau takut sangat nak makan nasi.Boleh makan jangung. Jagung adalah antara pengganti nasi yang baik ada dan sangat membantu untuk turun berat badan kerana ia adalah kategori karbohidrat kompleks.

Selain itu jagung juga mempunyai pelbagai zat nutrisi yang bermanfaat untuk badan,mineral, vitamin C,karotenoid dan bioflavid yang baik untuk jantung.
Ia membantu mengendalikan kadar kolestrol dan meningkatkan aliran darah dalam tubuh.

Jagung mengandungi serat yang buatkan jagung mempunyai indek glisemik yang rendah berbanding nasi,ini akan buat kenyang lebih lama dan elak rasa craving pada makanan. 
Selain itu fiber yang cukup sangat baik untuk percernaan kita serta bagi yang ada masalah sembelit ,jagung sangat bagus.Percernaan yang sihat adalah antara kunci penting dalam penurunan berat badan.
.
Satu jagung saiz sederhana yang direbus adalah 99 kalori. Untuk saiz kecil hanya 85 kalori,dan satu cawan jagung hanya 143 kalori.Ia boleh digantikan dalam lunch anda jagung pengganti nasi..
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#loseweighttips
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
23 3 27 August, 2019

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan May 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan 
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan May 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamnickhinhussien #teamckrosliza
#youcanloseweightfromhome
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
186 0 14 April, 2019

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Korang yang kaki joging tu sila jaga pandangan. 😆
.
TAG & SHARED
.
Join program Everyone Lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
52 1 27 August, 2019

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan september 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Bestnya idea snacking macam ni.
.
Boleh buat untuk anak2 sekali.
Simple sangat.
Korang just perlukan 
1️⃣ Yogurt
2️⃣ Buah buahan.
.
Share and tag dengan kawan2 korang ya. ❤️
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan september 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
32 0 23 August, 2019

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

DEEP SANGAT VIDEO NI!
.
Actually just enjoy dengan diri sendiri...
.
Perbandingan sebenarnya bukannya kita dgn orang lain tapi prestasi kita harini dengan prestasi kita semalam
.
Samada lebih baik atau lebih buruk atau sama.
.
TAG & SHARE 😊
.
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
182 1 26 August, 2019

Ok.. Ini dia lebih Senang faham Tentang Kalori dan kuantiti.
.
Boleh Habiskan ya.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyonelostweightonline #brunei
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

Ok.. Ini dia lebih Senang faham Tentang Kalori dan kuantiti.
.
Boleh Habiskan ya.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyonelostweightonline #brunei 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
130 0 12 August, 2019

Another Tips Bersenam Di Rumah !!! Bagi Yg busy boleh buat Di Rumah ya. Awesome.. dah Biasa plank boleh buat Push Up pulak.
.
Everything possible ya.. .
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyonelostweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #brunei
#chaseyourdream #detox #freshfood

Another Tips Bersenam Di Rumah !!! Bagi Yg busy boleh buat Di Rumah ya. Awesome.. dah Biasa plank boleh buat Push Up pulak.
.
Everything possible ya.. .
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyonelostweightonline 
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #brunei 
#chaseyourdream #detox #freshfood
81 0 14 August, 2019

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood

OUR LIFE IS LIKE A GAME
.
go for the next level..
.
Misi : membantu permudahkan abg2 & akak2 dalam proses meng-uruskan berat badan mereka secara sihat & bonus turun 3-5kg sebulan, hanya dari rumah melalui platform ELWO .
Join program Everyone lose weight online . 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan September 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉  klik link di bio coach untuk details program
.
.
#csyaid 
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#lovewhatyouare #changeitnow
#instaquote #fitnessmotivation
#programherbalife #lostweightfast #pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#harianmetro #wanitahariini #malaysia
#tipssihat #motivation #dailyquote 
#dontgiveup #changeyourhealthylife
#sufiansuhaimi #maluapabossku #trending #diet 
#eatclean #dontcheat #trustyourself
#chaseyourdream #detox #freshfood
11 0 28 August, 2019