#cheeseleleh Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cheeseleleh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
27 minutes
Average like
6.9
Average comment
0.3
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@lis_mariyani_ressa Profile picture

@lis_mariyani_ressa

Laguna Biru, Tasik Biru Kundang, Sg Buloh

Alhamdulillah utk rzeki Hari ni.Siapa yg nkp merasa,boleh la rojer lis ye.. Pandan Cheese Leleh
Pandan Choc Cheese Leleh
Red Velvet Cheese Leleh
Red Velvet Choc Cheese Leleh
Coklat Badan Cheese Leleh
VanillaOreo Choc Cheese Leleh

Utk tempahan/pertanyaan,Boleh WhatsApp lis
http://wasap.my/60149551932

#Cheeseleleh
#liskitchen

Alhamdulillah utk rzeki Hari ni.Siapa yg nkp merasa,boleh la rojer lis ye.. Pandan Cheese Leleh
Pandan Choc Cheese Leleh
Red Velvet Cheese Leleh
Red Velvet Choc Cheese Leleh
Coklat Badan Cheese Leleh
VanillaOreo Choc Cheese Leleh

Utk tempahan/pertanyaan,Boleh WhatsApp lis 
http://wasap.my/60149551932

#Cheeseleleh 
#liskitchen
0 0 7 hours ago
@rosmah_said Profile picture

@rosmah_said

@rosmah_said 💖😍DFCC MINIPACK💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia Minipack DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Rm12 je u guys🙈
.
Jom dear order laju2 @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0139648454 /dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018

@rosmah_said 💖😍DFCC MINIPACK💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia Minipack DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Rm12 je u guys🙈
. 
Jom dear order laju2  @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0139648454 /dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018
0 0 8 hours ago
@rosmah_said Profile picture

@rosmah_said

@rosmah_said 💖😍DFCC 💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Dfcc std 7"-rm40 je 😉
Minipack dfcc Rm12 je u guys🙈
.
Jom dear order laju2 @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0139648454 /dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018

@rosmah_said 💖😍DFCC 💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Dfcc std 7"-rm40 je 😉
Minipack dfcc Rm12 je u guys🙈
. 
Jom dear order laju2 @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0139648454 /dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018
0 0 8 hours ago
@__embunz__ Profile picture

@__embunz__

Pelbagai saiz kek kita malam ni😄😄😄...nak bgtau ni cheese leleh, marble minyak n moist choc cake ada extra taw yg berminat blh pm k..
#moistchoccake
#kekminyakmarble
#cheeseleleh

Pelbagai saiz kek kita malam ni😄😄😄...nak bgtau ni cheese leleh, marble minyak n moist choc cake ada extra taw yg berminat blh pm k..
#moistchoccake 
#kekminyakmarble 
#cheeseleleh
1 5 8 hours ago
@dlepakkitchen Profile picture

@dlepakkitchen

Alhamdulillah.... Sticker dah siap😍😍😍 #cheeseleleh #batikindulgance #madewithlove #dlepakkitchen

Alhamdulillah.... Sticker dah siap😍😍😍 #cheeseleleh #batikindulgance #madewithlove #dlepakkitchen
4 0 8 hours ago
@cheeszydlicious4u.my Profile picture

@cheeszydlicious4u.my

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan #foodreview

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
 saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan #foodreview
0 0 9 hours ago
@cheeszydlicious4u.my Profile picture

@cheeszydlicious4u.my

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
 saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan
4 0 9 hours ago
@sweetlizcookiesncakes Profile picture

@sweetlizcookiesncakes

🌼CHEESE LELEh🌼

repeat order from cust...alhamdulillah🤗

Nk order📲WA 017-4550849

#cheeseleleh
#kekcheeseleleh
#homebaker
#bakerspenang
#sweetlizcookiesncake

🌼CHEESE LELEh🌼

repeat order from cust...alhamdulillah🤗

Nk order📲WA 017-4550849

#cheeseleleh 
#kekcheeseleleh 
#homebaker 
#bakerspenang 
#sweetlizcookiesncake
8 0 9 hours ago
@amytasha_ Profile picture

@amytasha_

❤ CHOCOLATE MOIST CAKE ❤ CHOCOLOTAE CHEESE LELEH

Hello! Ramai yang dah cuba dan terpukau dengan kek kami! Anda bila lagi ? 🤔 .

Cheese meleleh macam lava gunung berapi ok! Chocolate pun leleh mcm chocolate lava tu.......nyum nyumm.... 🍰
.

Orang orang Sungai Petani kalau nak cuba boleh dm nah kami bole COD sampai depan pintu rumah hampa jangan risau!! 🚗
.

Orang bukan area SP pun boleh ja nak order dont worry anda anda semua 😚

Whatsapp :
📲 017-5851742
📲 017-5380467

#ChocolateMoistCake
#CheeseLeleh
#SungaiPetani
#Kedah
#Sempoii
#supportbusiness
#cakepalingsedap
#nyumnyum

❤ CHOCOLATE MOIST CAKE ❤ CHOCOLOTAE CHEESE LELEH

Hello! Ramai yang dah cuba dan terpukau dengan kek kami! Anda bila lagi ? 🤔 .

Cheese meleleh macam lava gunung berapi ok! Chocolate pun leleh mcm chocolate lava tu.......nyum nyumm.... 🍰
.

Orang orang Sungai Petani kalau nak cuba boleh dm nah kami bole COD sampai depan pintu rumah hampa jangan risau!! 🚗
.

Orang bukan area SP pun boleh ja nak order dont worry anda anda semua 😚

Whatsapp :
📲 017-5851742
📲 017-5380467

#ChocolateMoistCake
#CheeseLeleh
#SungaiPetani
#Kedah
#Sempoii
#supportbusiness
#cakepalingsedap
#nyumnyum
2 0 11 hours ago
@roselle_bakery Profile picture

@roselle_bakery

Kantin

Top 3 hot selling n Paling byk repeat order, PURE BUTTER 💯 MARBLE ni mmg sedappp sgt, bkn Jenis kek kering ya, so moist, so gebu, so creamy ya, sgt lemak berkrim , wajib sgt uols cube!!
..
..
..
Super rich premium butter and premium choclate only
✅ Freshly baked everyday (made by order)
✅ Delivery with charge
✅ No minimum order
✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service
✅ Agent diperlukan
.
.
.
.
.
.
#kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Top 3 hot selling n Paling byk repeat order, PURE BUTTER 💯 MARBLE ni mmg sedappp sgt, bkn Jenis kek kering ya, so moist, so gebu, so creamy ya, sgt lemak berkrim , wajib sgt uols cube!!
..
..
..
Super rich premium butter and premium choclate only
✅ Freshly baked everyday (made by order)
✅ Delivery with charge
✅ No minimum order
✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service
✅ Agent diperlukan
.
.
.
.
.
.
#kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies  #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral
3 0 12 hours ago
@seremban.cheeselelehazlinaina Profile picture

@seremban.cheeselelehazlinaina

Seremban (City)

Hmmm sabar jelaa kita tengok kek customer ni 🙂 rasa macam nak makannnnn jee! 😔
Lepas ni nak kena amik extra stock banyak sikit. Kesian kat customer nak kena tunggu kita restock 🙁

#cheeseleleh #kekcheeseleleh #cheesecakes #cheeses #cheesecakelovers #cheeselover #azlinainafans #azlinaina #resepiazlinaina #azlinainarecipe #redhouzebakeryazlinaina #azlinainaseremban #brownies #browniesseremban #miezads048

Hmmm sabar jelaa kita tengok kek customer ni 🙂 rasa macam nak makannnnn jee! 😔
Lepas ni nak kena amik extra stock banyak sikit. Kesian kat customer nak kena tunggu kita restock 🙁

#cheeseleleh #kekcheeseleleh #cheesecakes #cheeses #cheesecakelovers #cheeselover #azlinainafans #azlinaina #resepiazlinaina #azlinainarecipe #redhouzebakeryazlinaina #azlinainaseremban #brownies #browniesseremban #miezads048
3 1 12 hours ago
@cheesystrada Profile picture

@cheesystrada

⛈⛈⛈⛈⛈
Dukacita dimaklumkan bahawa kami tidak akan beroperasi pada hari ini, 17 Oktober 2019 kerana faktor cuaca yang tidak menentu ⛈🙁
.
Kami akan beroperasi semula esok, Jumaat, 18 Oktober 2019. Di Dataran Senawang,
📍 berhadapan RHB Bank Dataran Senawang
.
Terima kasih atas sokongan padu anda 👌🏻 Harap maaf atas segala kesulitan yang berlaku 😔
.
Hubungi crew kami untuk maklumat lanjut:
.
017-2725377 (Faez)
011-23403828 (Rai)
011-39228900 (Aidil)
.
★MELTEDCHEESECOCKTAIL
★MELTEDCHEESEMEATBALL
★NACHOSCHEESENUGGETSTRIP
★NACHOSCHEESEPOTATOES
.
#cheeseleleh #cheesymeatball #meltedcheese #codsenawang #codseremban #cheesywedges #serembanmacammacamada #jjcmn9 #cheesepadu #masjidtamantuankujaafar #cheesystrada #serembanfood #senawangmacammacamada #malaysianstreetfood #makananviral

⛈⛈⛈⛈⛈
Dukacita dimaklumkan bahawa kami tidak akan beroperasi pada hari ini, 17 Oktober 2019 kerana faktor cuaca yang tidak menentu ⛈🙁
.
Kami akan beroperasi semula esok, Jumaat, 18 Oktober 2019. Di Dataran Senawang,
📍 berhadapan RHB Bank Dataran Senawang
.
Terima kasih atas sokongan padu anda 👌🏻 Harap maaf atas segala kesulitan yang berlaku 😔
.
Hubungi crew kami untuk maklumat lanjut:
.
017-2725377 (Faez) 
011-23403828 (Rai)
011-39228900 (Aidil)
.
★MELTEDCHEESECOCKTAIL
★MELTEDCHEESEMEATBALL
★NACHOSCHEESENUGGETSTRIP
★NACHOSCHEESEPOTATOES
.
#cheeseleleh #cheesymeatball #meltedcheese #codsenawang #codseremban #cheesywedges #serembanmacammacamada #jjcmn9 #cheesepadu #masjidtamantuankujaafar #cheesystrada #serembanfood #senawangmacammacamada #malaysianstreetfood #makananviral
7 0 12 hours ago
@syamirah.ila Profile picture

@syamirah.ila

Open order cheese leleh - rm 5 .
Cheese tak kedekut ok 😘
.
.
Perisa coklat
Perisa pandan .
Boleh cod area bukit gambir & sg mati .
.
#sgmati #serom #bukitgambir #murah #coklatmurah #cheese #cheeseleleh #meleleh #sungaimati #cod #coklat #kktm #tangkak #coklatcheese #rm5 #sedap #palingmurah #takkedekut

Open order cheese leleh - rm 5 .
Cheese tak kedekut ok 😘
.
.
Perisa coklat 
Perisa pandan .
Boleh cod area bukit gambir & sg mati .
.
#sgmati #serom #bukitgambir #murah #coklatmurah #cheese #cheeseleleh #meleleh #sungaimati #cod #coklat #kktm #tangkak #coklatcheese #rm5 #sedap #palingmurah #takkedekut
8 0 13 hours ago
@hf_cheaper_shop Profile picture

@hf_cheaper_shop

SERBUK CHEESE MURAH.

srsly sdp gila, rsa sejibikk mcm sos cheesy wedges kt KFC. rugi klau hmpa tk grab, klau tk lalu mkn pon. bole selera mkn tgk cheese ni haa😬
berminat bole pm ok

#cheeseleleh #serbukcheese #cheeseviral #corndog #serbuk #penang #malaysia

SERBUK CHEESE MURAH.

srsly sdp gila, rsa sejibikk mcm sos cheesy wedges kt KFC. rugi klau hmpa tk grab, klau tk lalu mkn pon. bole selera mkn tgk cheese ni haa😬 
berminat bole pm ok

#cheeseleleh #serbukcheese #cheeseviral #corndog #serbuk #penang #malaysia
43 0 13 hours ago
@eatanddrinkstall Profile picture

@eatanddrinkstall

Eat & Drink Stall - EDS

BURGER DADA DARA CHEESE LELEH... MENU:
PIZZA JOHN CHEESE TARIK

BURGER PEHA LEHA (XL)

BURGER DADA DARA (M)

CRISPY WRAP

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (1PC)

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (2PCS)

CRISPY CHICKEN (SNACK PLATE 2PCS)

CRISPY CHICKEN (DINNER PLATE 3PCS) **SEDUT SIKIT AIR LIUR YANG MELELEH TU..! ** LOCATION:
EAT & DRINK STALL (EDS)
Jalan Saga 29, Taman Saga, Ampang Selangor D.E.

DELIVERY:
www.wasap.my/+60136666300/NakOrder

WAZE @ GOOGLE MAP sahkan JARAK ANDA ke EDS (dari situ ada tulis berapa KM)
1) 5km kebwh delivery rm5
2) 6km ke atas rm1/1km

OPERATION HOURS:
MONDAY to SATURDAY
4pm - 11.30pm (selagi stock masih ada)

FACEBOOK:
Eat & Drink Stall (EDS)

INSTAGRAM:
Eatanddrinkstall
#eatdrinkstall #eds #meatball #cheezycornyfrank #cheezyfries #pizzajohn #pizza #cheesetarik #pizzajohncheesetarik #pepperoni #pizzapuff #mozzarella
#cheezycornyfrank
#sirapselasihmentol #sirapbandungselasihmentolz #airmentolz #mentolzdrink #ampang #drinksvendor #makananjalanan #cheeseleleh #cheesetarik #cheeseselambak
#breakfast #sarapanpagi #kuihmuih #westernmeeteastern #ayamgoreng #ayamkrupkrap #crispychickenburger #tamansaga

BURGER DADA DARA CHEESE LELEH... MENU:
PIZZA JOHN CHEESE TARIK

BURGER PEHA LEHA (XL)

BURGER DADA DARA (M)

CRISPY WRAP

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (1PC)

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (2PCS)

CRISPY CHICKEN (SNACK PLATE 2PCS)

CRISPY CHICKEN (DINNER PLATE 3PCS) **SEDUT SIKIT AIR LIUR YANG MELELEH TU..! ** LOCATION:
EAT & DRINK STALL (EDS)
Jalan Saga 29, Taman Saga, Ampang Selangor D.E.

DELIVERY: 
www.wasap.my/+60136666300/NakOrder

WAZE @ GOOGLE MAP sahkan JARAK ANDA ke EDS (dari situ ada tulis berapa KM)
1) 5km kebwh delivery rm5
2) 6km ke atas rm1/1km

OPERATION HOURS:
MONDAY to SATURDAY
4pm - 11.30pm (selagi stock masih ada)

FACEBOOK:
Eat & Drink Stall (EDS)

INSTAGRAM: 
Eatanddrinkstall 
#eatdrinkstall #eds #meatball  #cheezycornyfrank #cheezyfries #pizzajohn #pizza #cheesetarik #pizzajohncheesetarik #pepperoni #pizzapuff #mozzarella 
#cheezycornyfrank
#sirapselasihmentol  #sirapbandungselasihmentolz #airmentolz #mentolzdrink #ampang #drinksvendor  #makananjalanan #cheeseleleh #cheesetarik #cheeseselambak
#breakfast #sarapanpagi #kuihmuih #westernmeeteastern #ayamgoreng #ayamkrupkrap #crispychickenburger #tamansaga
9 0 13 hours ago
@roselle_bakery Profile picture

@roselle_bakery

PETRONAS Twin Towers

Combo yg Paling laku, mix Creampuff gebu creamy vanilla and Dark Choc...so adik kakak Ang xyah berebut kalau nak creamy vanilla or choc, yg dark choc tu xmanis pun sebab sis gune dark choc ok, ..
✔️ Super yummy
✔️ Super creamy
✔️ Super gebu
✔️ Super choc
..
..
..
Super rich premium butter and premium choclate only
✅ Freshly baked everyday (made by order)
✅ Delivery with charge
✅ No minimum order
✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service
✅ Agent diperlukan
.
.
.
.
.
.
#kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Combo yg Paling laku, mix Creampuff gebu creamy vanilla and Dark Choc...so adik kakak Ang xyah berebut kalau nak creamy vanilla or choc, yg dark choc tu xmanis pun sebab sis gune dark choc ok, ..
✔️ Super yummy
✔️ Super creamy
✔️ Super gebu
✔️ Super choc
..
..
..
Super rich premium butter and premium choclate only
✅ Freshly baked everyday (made by order)
✅ Delivery with charge
✅ No minimum order
✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service
✅ Agent diperlukan
.
.
.
.
.
.
#kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies  #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral
7 3 14 hours ago
@raihana_littlebakery Profile picture

@raihana_littlebakery

Jmput singgah.
Kedai dlm ppam kepong.

Alhamdulillah. Cuaca hr ne cerah.
Mai singgah mai.

#kekkepong
#sayajualkekbajet
#ppamkepong
#birthdaycake
#kekbajetrm10
#creampuffmontok
#kekbatikleleh
#cheeseleleh
#cheeselava

Jmput singgah.
Kedai dlm ppam kepong.

Alhamdulillah. Cuaca hr ne cerah.
Mai singgah mai.

#kekkepong 
#sayajualkekbajet 
#ppamkepong 
#birthdaycake
#kekbajetrm10
#creampuffmontok 
#kekbatikleleh 
#cheeseleleh 
#cheeselava
7 0 14 hours ago
@brownies.kemaman Profile picture

@brownies.kemaman

BERHANTU WEYHH KEK BATIK CHEESE😲 SEDAP TAK TERKATA🔥
.
Lapar2 dapat makan kek batik cheese pon dah kenyang..legaa rasa!!💕
.
hmm..rasa kek batik cheese ni memang x yah ckp lagi memng sedap gilerr.. rasa kek batik yng dipenuhi coklat yng x trlalu manis plus dngn cheese pergghh..padu beb🔥
.
📲 Whatsapp: 01156779744
📮Postage Available
.
#kekbatik #terengganu #kekbatikviral #kekbatikmurah #kekbatikmalaysia #trending #trustedseller #instagram #malaysia #viral #murah #kekbatikcoklat #kekbatikcadbury #kekbatiksedap #kekbatikcheese #mukbang #kekbatikleleh #cheeseleleh #cheesepowder

BERHANTU WEYHH KEK BATIK CHEESE😲 SEDAP TAK TERKATA🔥
.
Lapar2 dapat makan kek batik cheese pon dah kenyang..legaa rasa!!💕
.
hmm..rasa kek batik cheese ni memang x yah ckp lagi memng sedap gilerr.. rasa kek batik yng dipenuhi coklat yng x trlalu manis plus dngn cheese pergghh..padu beb🔥
.
📲 Whatsapp: 01156779744
📮Postage Available
.
#kekbatik #terengganu #kekbatikviral  #kekbatikmurah #kekbatikmalaysia #trending #trustedseller #instagram #malaysia #viral #murah #kekbatikcoklat #kekbatikcadbury #kekbatiksedap #kekbatikcheese #mukbang #kekbatikleleh #cheeseleleh #cheesepowder
2 0 14 hours ago
@mamasab.sofia Profile picture

@mamasab.sofia

💖😍DFCC 💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Dfcc std 7"-rm40 je 😉
Minipack dfcc Rm12 je u guys🙈
.
Jom dear order laju2 @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0192255898/dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018

💖😍DFCC 💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Dfcc std 7"-rm40 je 😉
Minipack dfcc Rm12 je u guys🙈
. 
Jom dear order laju2 @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0192255898/dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018
4 0 14 hours ago
@mamasab.sofia Profile picture

@mamasab.sofia

💖😍DFCC MINIPACK💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia Minipack DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Rm12 je u guys🙈
.
Jom dear order laju2 @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0192255898/dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018

💖😍DFCC MINIPACK💕

Hi kesayangan.. Ni lah dia Minipack DFCC Mamasab😘
.
Tak tau lah nk habaqq.. DFCC ni bleh buat orgg bagai nak gila🤣🤣
.
Kesedapan yang tak terungkap dengan kata2😍.. Patut lah beribu pack sehari keluar dari dapurrqq mamasab😋😋urmm Nyummyyy🤤🤤
.
Alhamdulillah terima kasih kesayangan semua hepi dan puashati dengan product mamasab☺️
Mmg berbaloiii bile anak2 mamasab lovers hepi😘
.
Rm12 je u guys🙈
. 
Jom dear order laju2  @mamasab.sofia
📲 www.watsap.my/0192255898/dfccminipack 😘
.
#sedaplainmaciammm
#cheeseleleh
#mamasablovers
#mamasabworriors
#thebestfnbbusiness2018
3 0 14 hours ago
@cheesestix_segamat Profile picture

@cheesestix_segamat

Jom dapatkan cheesestix sekarang sebelum anda terlepas 😙 dm atau tekan link dekat bio.
.
#cheesestixsegamat #cheesestixpadu #cheesepadu
#corndogviral #corndogsegamat #cheeseleleh #corndogmurah #corndogmurahsegamat

Jom dapatkan cheesestix sekarang sebelum anda terlepas 😙 dm atau tekan link dekat bio.
.
#cheesestixsegamat #cheesestixpadu #cheesepadu
#corndogviral #corndogsegamat #cheeseleleh #corndogmurah #corndogmurahsegamat
35 0 14 hours ago
@eatanddrinkstall Profile picture

@eatanddrinkstall

Eat & Drink Stall - EDS

CHICKEN POPCORN CHEESE LELEH & CRISPY WRAP...Sedap dia sampai boleh ketagih Tau...x caya meh Cuba try test tengok...hihihi... MENU:
PIZZA JOHN CHEESE TARIK

BURGER PEHA LEHA (XL)

BURGER DADA DARA (M)

CRISPY WRAP

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (1PC)

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (2PCS)

CRISPY CHICKEN (SNACK PLATE 2PCS)

CRISPY CHICKEN (DINNER PLATE 3PCS) **SEDUT SIKIT AIR LIUR YANG MELELEH TU..! ** LOCATION:
EAT & DRINK STALL (EDS)
Jalan Saga 29, Taman Saga, Ampang Selangor D.E.

DELIVERY:
www.wasap.my/+60136666300/NakOrder

WAZE @ GOOGLE MAP sahkan JARAK ANDA ke EDS (dari situ ada tulis berapa KM)
1) 5km kebwh delivery rm5
2) 6km ke atas rm1/1km

OPERATION HOURS:
MONDAY to SATURDAY
4pm - 11.30pm (selagi stock masih ada)

FACEBOOK:
Eat & Drink Stall (EDS)

INSTAGRAM:
Eatanddrinkstall
#eatdrinkstall #eds #meatball #cheezycornyfrank #cheezyfries #pizzajohn #pizza #cheesetarik #pizzajohncheesetarik #pepperoni #pizzapuff #mozzarella
#cheezycornyfrank
#sirapselasihmentol #sirapbandungselasihmentolz #airmentolz #mentolzdrink #ampang #drinksvendor #makananjalanan #cheeseleleh #cheesetarik #cheeseselambak
#breakfast #sarapanpagi #kuihmuih #westernmeeteastern #ayamgoreng #ayamkrupkrap #crispychickenburger #tamansaga

CHICKEN POPCORN CHEESE LELEH & CRISPY WRAP...Sedap dia sampai boleh ketagih Tau...x caya meh Cuba try test tengok...hihihi... MENU:
PIZZA JOHN CHEESE TARIK

BURGER PEHA LEHA (XL)

BURGER DADA DARA (M)

CRISPY WRAP

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (1PC)

BUTTER RICE & CRISPY CHICKEN (2PCS)

CRISPY CHICKEN (SNACK PLATE 2PCS)

CRISPY CHICKEN (DINNER PLATE 3PCS) **SEDUT SIKIT AIR LIUR YANG MELELEH TU..! ** LOCATION:
EAT & DRINK STALL (EDS)
Jalan Saga 29, Taman Saga, Ampang Selangor D.E.

DELIVERY: 
www.wasap.my/+60136666300/NakOrder

WAZE @ GOOGLE MAP sahkan JARAK ANDA ke EDS (dari situ ada tulis berapa KM)
1) 5km kebwh delivery rm5
2) 6km ke atas rm1/1km

OPERATION HOURS:
MONDAY to SATURDAY
4pm - 11.30pm (selagi stock masih ada)

FACEBOOK:
Eat & Drink Stall (EDS)

INSTAGRAM: 
Eatanddrinkstall 
#eatdrinkstall #eds #meatball  #cheezycornyfrank #cheezyfries #pizzajohn #pizza #cheesetarik #pizzajohncheesetarik #pepperoni #pizzapuff #mozzarella 
#cheezycornyfrank
#sirapselasihmentol  #sirapbandungselasihmentolz #airmentolz #mentolzdrink #ampang #drinksvendor  #makananjalanan #cheeseleleh #cheesetarik #cheeseselambak
#breakfast #sarapanpagi #kuihmuih #westernmeeteastern #ayamgoreng #ayamkrupkrap #crispychickenburger #tamansaga
6 0 14 hours ago
@suealiya Profile picture

@suealiya

Bandar Parklands

🥰 choc lava antu🥰

450 sq rm17
1500sq rm45
Bonanza rm75 💞sebarang pertanyaan n preorder💞 💞walk in ready stok : dobi ladybug no 58 jalan delima 19/ks9 bandar parkland 41200 klang

www.wasap.my/60192283729

#agentazlinaina #bayumas #canarygarden #bandarputera #bandarputeri  #klangarea #cheesekekviral #sedap #bukittinggi123 #telokgong #pulauindah #westport #northport #johansetia #delivery #bandarparkland #rantaupanjang #meru #azlina_cute  #cheeseleleh #kukis #viral #yummy #cheatday 😘😘roger2 ok😘😘

🥰 choc lava antu🥰

450 sq rm17
1500sq rm45
Bonanza rm75 💞sebarang pertanyaan n preorder💞 💞walk in ready stok : dobi ladybug no 58 jalan delima 19/ks9 bandar parkland 41200 klang

www.wasap.my/60192283729

#agentazlinaina #bayumas #canarygarden #bandarputera #bandarputeri  #klangarea #cheesekekviral #sedap #bukittinggi123 #telokgong #pulauindah #westport #northport #johansetia #delivery #bandarparkland #rantaupanjang #meru #azlina_cute  #cheeseleleh #kukis #viral #yummy #cheatday 😘😘roger2 ok😘😘
7 0 15 hours ago

Top #cheeseleleh posts

@mohamadsyafiqiqmal Profile picture

@mohamadsyafiqiqmal

Amaran!! x tahan nafsu jgn tgkk🤤🤤🤤🤤
.
Buat apa tgk kalau boleh buat🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀.
.
Resipi Abg Jambang hari BEBola Cheese Leleh 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
.
simple semudah ABC
.
credit : resipi seminit utk resipi
.
#bebolacheese #cheese #cheeseballs #cheeselover #cheeseforlife #cheeseleleh #leleh #food #foodporn #puasa #ramadan #ramadan2019 #anekaberbuka #juadahberbuka #khairulaming #inspired

Amaran!! x tahan nafsu jgn tgkk🤤🤤🤤🤤
.
Buat apa tgk kalau boleh buat🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀.
.
Resipi Abg Jambang hari  BEBola Cheese Leleh 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
.
simple semudah ABC
.
credit : resipi seminit utk resipi
.
#bebolacheese #cheese #cheeseballs #cheeselover #cheeseforlife #cheeseleleh #leleh #food #foodporn #puasa #ramadan #ramadan2019 #anekaberbuka #juadahberbuka #khairulaming #inspired
1,235 40 23 May, 2019
@thecheeseberhantu Profile picture

@thecheeseberhantu

Putrajaya International Convention Centre

Sekalung tahniah Cik Ghost ucapkan buat @mfmirafilzah di atas kemenangan sebagai Bintang Paling Popular malam tadi

Ehem, #bintangpalingpopular pon dah cuba ayam cheese berhantu tau, awak bila lagi? 👻

Yang nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil


Kalau nak terus datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #cikghost #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu #popcorncheeseberhantu #popcorn #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #foodlover #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #makanmakan #ABPBH32 #mirafilzah

Sekalung tahniah Cik Ghost ucapkan buat @mfmirafilzah  di atas kemenangan sebagai Bintang Paling Popular malam tadi
•
Ehem, #bintangpalingpopular pon dah cuba ayam cheese berhantu tau, awak bila lagi? 👻
•
Yang nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil
•

Kalau nak terus datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #cikghost #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu  #popcorncheeseberhantu #popcorn #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #foodlover #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #makanmakan  #ABPBH32 #mirafilzah
1,024 7 23 September, 2019
@thecheeseberhantu Profile picture

@thecheeseberhantu

Klang

Tengok siapa yang dah sampai ke kedai Cik Ghost siap bagi 5 bintang ⭐️ lagi! 🥳 •

Jom dengar full review daripada @beto_kusyairy lepas cuba ayam cheese berhantu 👻 Jangan lupa singgah kedai Cik Ghost harini! •

Yang mana nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil •

Kalau nak terus datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #cikghost #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu #popcorncheeseberhantu #popcorn #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #foodlover #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #makanmakan #betokusyairy

Tengok siapa yang dah sampai ke kedai Cik Ghost siap bagi 5 bintang ⭐️ lagi! 🥳 •

Jom dengar full review daripada @beto_kusyairy  lepas cuba ayam cheese berhantu 👻 Jangan lupa singgah kedai Cik Ghost harini! •

Yang mana nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil •

Kalau nak terus datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #cikghost #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu  #popcorncheeseberhantu #popcorn #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #foodlover #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #makanmakan  #betokusyairy
407 9 3 October, 2019
@thecheeseberhantu Profile picture

@thecheeseberhantu

Shah Slam

Betul ke geng @floor88band jumpa hantu? 👻

Yang ni hantu baikkk punya so jumpa banyak kali pon takpe kan 🤪 Korang kalau nak jumpa jugak jangan lupa harini singgah kedai dan beli ayam cheese berhantu tau!

Yang nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil

Kalau nak datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu #popcorncheeseberhantu #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #TheCheeseBerhantuReview #floor88 #floor88band #hutang #tepukamaiamai #abpbh32

Betul ke geng @floor88band jumpa hantu? 👻
•
Yang ni hantu baikkk punya so jumpa banyak kali pon takpe kan 🤪 Korang kalau nak jumpa jugak jangan lupa harini singgah kedai dan beli ayam cheese berhantu tau!
•
Yang nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil
•
Kalau nak datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu  #popcorncheeseberhantu  #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese  #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #TheCheeseBerhantuReview #floor88 #floor88band #hutang #tepukamaiamai  #abpbh32
643 6 20 September, 2019
@thecheeseberhantu Profile picture

@thecheeseberhantu

Klang

@mfmirafilzah ada benda best nak kongsikan dengan semua. Dengar sampai habis okay! •

Penggemar-penggemar cheese jangan lupa singgah kedai dan cuba ayam cheese berhantu Cik Ghost 🤗 •

Yang nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil •

Kalau nak terus datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #cikghost #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu #popcorncheeseberhantu #popcorn #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #foodlover #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #makanmakan #ABPBH32 #bintangpalingpopular #mirafilzah #babysayang

@mfmirafilzah ada benda best nak kongsikan dengan semua. Dengar sampai habis okay! •

Penggemar-penggemar cheese jangan lupa singgah kedai dan cuba ayam cheese berhantu Cik Ghost 🤗 •

Yang nak buat majlis jom booking dengan Cik Ghost sekarang. Yang nak order untuk penghantaran boleh whatsapp 0 1 8 2 0 7 2 0 1 9 atau klik link dekat bio profil •

Kalau nak terus datang kedai boleh waze👇🏻
📍Food Court Haji Abu (Shellout Haji Abu) / Dewan Melayu Klang •

#thecheeseberhantu #cikghost #ayamcheeseberhantu #ayamcheese #ayamcheeseviral #friescheeseberhantu  #popcorncheeseberhantu #popcorn #ayampopcorn #cheeseleleh #cheeselover #kakicheese #foodlover #jalanjalancarimakan #meletop #klang #shahalam #makanmakan  #ABPBH32 #bintangpalingpopular #mirafilzah #babysayang
899 21 5 October, 2019
@the.cheezyweezy.store Profile picture

@the.cheezyweezy.store

💋 CHEESE POWDER 200GM 💋
.
💸 RM15! RM15! RM15! ONLY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.
🍟 Bancuh dgn air panas je.. Siapp!! 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎ +6018-3960586 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮 Postage 👉 RM8(sm) ~ RM14(ss)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cheesepowder #cheesebomb #cheesebanjir #cheesepowdermurah #cheesepowdermalaysia #serbukcheese #crispychicken #homemade #kfc #kfcmalaysia #cheesyfries #videomasakan #cheesywedges #resepimudah #cheezywedges #wondercheese #videomasak #cheese #cheesefries #vitdaily #asmr #food #cheese #cheeselover #jjcm #cheezy #cheeseleleh #cheesy #popiacheese #cheeseburger #cheesecake

💋 CHEESE POWDER 200GM 💋
.
💸 RM15!  RM15!  RM15!  ONLY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.
🍟 Bancuh dgn air panas je.. Siapp!! 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎ +6018-3960586 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮 Postage 👉 RM8(sm) ~ RM14(ss)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cheesepowder #cheesebomb #cheesebanjir #cheesepowdermurah #cheesepowdermalaysia #serbukcheese #crispychicken #homemade #kfc #kfcmalaysia #cheesyfries #videomasakan #cheesywedges #resepimudah #cheezywedges #wondercheese #videomasak #cheese #cheesefries #vitdaily #asmr #food #cheese #cheeselover #jjcm #cheezy #cheeseleleh #cheesy #popiacheese #cheeseburger #cheesecake
1,991 73 31 October, 2018
@adikfoods Profile picture

@adikfoods

Adik’s Murtabak Cheese Oreo by @adikfoods
.
BAHAN SIKIT, SENANG, SEDAP! Apa lagi… moh le buat! Untuk anak-anak, pasti mereka suka dan bangga dengan maknya.
.
Buka gerobok hari ni nampak biskut oreo, cheddar cheese pun ada, hmmm.. apalagi… taraaaaa… murtabak cheese oreo kita untuk minum petang! Kopi O tanpa gula secawan. Bahagia rasanya.
.
Saya guna Santan Serbuk S&P, Perasa Pandan. Wangiiii… dan rasa lemak santan tu membuatkan murtabak ni tak muak! seeedapppp!
.
✅Santan Serbuk ada 3 Perasa iaitu:
-Pandan
-Omega 3
-Biasa
✅Cara bancuh 1 paket Serbuk Santan S &P
▪️Tambah 1 cawan air = Santan Pekat
▪️Tambah 2 cawan air = Santan Cair
.
Follow IG : @snpsantan
.
▶️Lagu latar kredit : Jambalaya, The Carpenters
▶️Kuali: @mybazaaruk .
♨️BAHAN-BAHAN (UNTUK 2-3 ORANG)
1 paket biskut oreo 137g- Original/Vanilla
1 paket serbuk santan S&P perisa pandan + ¾ cawan air (jika guna santan kotak S&P,guna 3/4 cawan, air tak perlu)
1 biji telur
½ sudu kecil baking soda
½ sudu kecil esen vanilla
1 sudu butter
Cheddar cheese-parut
Chocolate rice (optional)
.
#adikfoods #adikfoodsrecipe #cooking #pancakes #oreo #cheese #cheeseleleh #murtabak #malaysia #indonesia #brunei #singapore #chocolate #sweet #sedap #yummy #dessert #foodporn #foodpornmalaysia #blogger #viral #instafood #makan #likeforfollow #asianfood

Adik’s Murtabak Cheese Oreo by @adikfoods
.
BAHAN SIKIT, SENANG, SEDAP! Apa lagi… moh le buat! Untuk anak-anak, pasti mereka suka dan bangga dengan maknya.
.
Buka gerobok hari ni nampak biskut oreo, cheddar cheese pun ada, hmmm.. apalagi… taraaaaa… murtabak cheese oreo kita untuk minum petang! Kopi O tanpa gula secawan. Bahagia rasanya.
.
Saya guna Santan Serbuk S&P, Perasa Pandan. Wangiiii… dan rasa lemak santan tu membuatkan murtabak ni tak muak! seeedapppp!
.
✅Santan Serbuk ada 3 Perasa iaitu:
-Pandan
-Omega 3
-Biasa
✅Cara bancuh 1 paket Serbuk Santan S &P
▪️Tambah 1 cawan air = Santan Pekat
▪️Tambah 2 cawan air = Santan Cair
.
Follow IG : @snpsantan
.
▶️Lagu latar kredit : Jambalaya, The Carpenters
▶️Kuali: @mybazaaruk .
♨️BAHAN-BAHAN (UNTUK 2-3 ORANG)
1 paket biskut oreo 137g- Original/Vanilla
1 paket serbuk santan S&P perisa pandan + ¾ cawan air (jika guna santan kotak S&P,guna 3/4 cawan, air tak perlu)
1 biji telur
½ sudu kecil baking soda
½ sudu kecil esen vanilla
1 sudu butter
Cheddar cheese-parut
Chocolate rice (optional)
.
#adikfoods #adikfoodsrecipe #cooking #pancakes #oreo #cheese #cheeseleleh #murtabak #malaysia #indonesia #brunei #singapore #chocolate #sweet #sedap #yummy #dessert #foodporn #foodpornmalaysia #blogger #viral #instafood #makan #likeforfollow #asianfood
38,597 977 10 October, 2019
@uniquefoodpassion Profile picture

@uniquefoodpassion

Do you like cheese ?🧀
Tag some friends to share with 😋
Follow 👉🏽@uniquefoodpassion👈🏽 for more amazing food

Thanks to all new followers 🙏🏽

🎥 @pompom__krr



#cheeses #cheesesauce #cheesemonger #cheeseislife #cheeseleleh #cheeseaddict #cheeselife #cheeser #brunchboys #yummy😋😋 #cheeseheads #meltedcheese #cheddarcheese #cheesey #cheeseplease #cheeselover #cheeselovers #tasty😋 #yummylicious #delicious😋 #cheese #cheesy #yummy #delicious #yum

Do you like cheese ?🧀
Tag some friends to share with 😋
Follow 👉🏽@uniquefoodpassion👈🏽 for more amazing food
•
Thanks to all new followers 🙏🏽
•
🎥 @pompom__krr
•
•
•
#cheeses #cheesesauce #cheesemonger #cheeseislife #cheeseleleh #cheeseaddict #cheeselife #cheeser #brunchboys #yummy😋😋 #cheeseheads #meltedcheese #cheddarcheese #cheesey #cheeseplease #cheeselover #cheeselovers #tasty😋 #yummylicious #delicious😋 #cheese #cheesy #yummy #delicious #yum
2,264 25 7 hours ago