#chocoglowpower Instagram Photos & Videos

chocoglowpower - 179 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #chocoglowpower and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
11.3
Average comment
1.9
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗
.
Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰
.
Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙
.
Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗
.
Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰
.
Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙
.
Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
16 2 6 hours ago

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 13 hours ago

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
12 2 16 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 16 November, 2019

Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi uolls! 🌻
__
Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi.
Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
11 1 16 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
61 15 14 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:
📲 www.wasap.my/60132465682/chocoglow
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:
📲 www.wasap.my/60132465682/chocoglow 
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 14 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
59 14 13 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
70 23 13 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 13 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌼
__
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
Jangan lupa keluar rumah touch-up muka dengan ChocoGlow tau! Kekal cantik jelitahhh sepanjang hari gittewww! 😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
12 1 13 November, 2019

Hai darlingku!
__
Jom keluar Dating 🙋😘🚗...Tapi Sis tak lupa DapDap dgn #ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr👍🔥😍... Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu👍🔥yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. .
.
Jom place order sekarang! 🙋
Uolls DM je aje😘😘nnti sis reply. 😙💫 .
.
.
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj @lanaskincareofficialbyhq.pj
www.wasap.my/60193553194/PmFoundationLana
.
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Jom keluar Dating 🙋😘🚗...Tapi Sis tak  lupa DapDap dgn #ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr👍🔥😍... Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu👍🔥yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. .
.
Jom place order sekarang! 🙋
Uolls DM je aje😘😘nnti  sis reply. 😙💫 .
.
.
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj @lanaskincareofficialbyhq.pj 
www.wasap.my/60193553194/PmFoundationLana
.
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 12 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
1 0 11 November, 2019

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Yuhuuuuuu~ takmo gelisah awal sangat! Masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan petik jari jeee! Nah sis post sini je cara hilangkan jeragat 😙
.
Ehemm! Y’alls tak perlu risau awal sangat. DM sis sekarang untuk place order set LANA. Consume je LANA sebab boleh merawat masalah jeragat juga tau! Konfemm la dabooom uolls! 😘
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
41 1 11 November, 2019

Time akak @lanaskincareofficialbyhq.pj BerZumba 💃💃💦💦🔥🔥.. Akak Just Dap2 dgn @lanadreamskinhq #ChocoGlowFoundation sikit shja dh ckp U all tahap 🔥Glowing nya x blh bawa berbincang bila bercampur dgn peluh kita lagi Wow🔥🔥😍😍👍👍☂️☂️
.
.
Jom #ReadyStock dgn akak #StokisSah @lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj .
.www.wasap.my/60193553194/pmlanaskincareFoundation
.
.

Soalan yang sis selalu dapat "Bercapuk tak bila guna fd ni?" "Full coverage ke?" "Tahan berapa lama?" Sis jawab pertanyaan uolls dengan hati terbuka. JANGAN RISAU, bila uolls calit-calit Choco Glow Treatment Foundation ni selepas blend dengan rata ianya akan nampak ploles! Berpeluh pun still onnszz tau! 😍👏🏼
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Full coverage pulak tu! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 .
.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

Time  akak @lanaskincareofficialbyhq.pj BerZumba 💃💃💦💦🔥🔥.. Akak Just Dap2 dgn @lanadreamskinhq  #ChocoGlowFoundation  sikit shja dh ckp U all tahap 🔥Glowing nya x blh bawa berbincang bila bercampur dgn peluh kita lagi Wow🔥🔥😍😍👍👍☂️☂️
.
.
Jom #ReadyStock  dgn akak #StokisSah @lanaskincareofficialbyhq.pj 
@lanaskincareofficialbyhq.pj 
@lanaskincareofficialbyhq.pj .
.www.wasap.my/60193553194/pmlanaskincareFoundation
.
.

Soalan yang sis selalu dapat "Bercapuk tak bila guna fd ni?" "Full coverage ke?" "Tahan berapa lama?" Sis jawab pertanyaan uolls dengan hati terbuka. JANGAN RISAU, bila uolls calit-calit Choco Glow Treatment Foundation ni selepas blend dengan rata ianya akan nampak ploles! Berpeluh pun still onnszz tau! 😍👏🏼
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Full coverage pulak tu! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 .
.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
4 0 11 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
0 0 11 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan  di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
6 0 10 November, 2019

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
14 2 10 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
0 0 10 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
..
.
.
www.wasap.my/60193553194/pmLanaskincare
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj
.
.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
..
.
.
www.wasap.my/60193553194/pmLanaskincare
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj 
@lanaskincareofficialbyhq.pj
.
.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
0 0 10 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #lanamemangpower
0 0 10 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__ 
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 10 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
5 0 10 November, 2019

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi peminat setia Choco Glow! 🌻
__ 
Segala sesuatu yang kita inginkan atas dasar keikhlasan, pasrah akan ketentuan Tuhan, insyaAllah akan dibuat prosesnya sama Allah terasa menyenangkan. 😊!
.
Jom uolls cantik jelitah dengan ChocoGlow Treatment Foundation! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
13 2 10 November, 2019

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 9 November, 2019

Tu la hampaaaaa, sis da pesan! Nak cantik takperlu susah hati. DapDap je ChocoGlow kulit muka uolls terus glowing tau! 😍 Kecil-kecil molek tapi penangan memang best sangat. ZupZap 5 minit je da siappppp. yay! 💃🏻
.
Tunggu lagi sayang-sayangku? Jom DM sis cepattttt! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Tu la hampaaaaa, sis da pesan! Nak cantik takperlu susah hati. DapDap je ChocoGlow kulit muka uolls terus glowing tau! 😍 Kecil-kecil molek tapi penangan memang best sangat. ZupZap 5 minit je da siappppp. yay! 💃🏻
.
Tunggu lagi sayang-sayangku? Jom DM sis cepattttt! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 9 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
2 0 8 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
11 4 8 November, 2019

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
14 2 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
13 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
0 0 8 November, 2019

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 😙👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
6 0 8 November, 2019
Selamat Pagi, Salam Jumaat
Hai sayang sayang sis cantik jelitahhh! ❤
__
Yayy! Nak cantik pun senangkan? Jom uolls amalkan makan buah dan sayur. Consume bersama LANA konfemmm dabooom kaw! 🔥
. .
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 8 November, 2019

Top #chocoglowpower posts

.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Nak cantik kenalah rajin DapDap ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
.
WASAP 0137470408
WASAP 0137470408
WASAP 0137470408

Chocoglow ni tahan sehingga 18jam tau! Full coverage pulak tu! ☝🏼Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😙 Consume bersama LANA memang lagi daboooom kaw! 🔥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Nak cantik kenalah rajin DapDap ChocoGlow Treatment Foundation! 😍
.
WASAP 0137470408
WASAP 0137470408
WASAP 0137470408

Chocoglow ni tahan sehingga 18jam tau! Full coverage pulak tu! ☝🏼Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😙 Consume bersama LANA memang lagi daboooom kaw! 🔥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
13 0 29 October, 2019

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
8 0 2 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Haiii sayang-sayangku! Sis share tips foundation tahan lama! Semoga bermanfaat untuk uolls! ♥
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Treatment Foundation ni! DM sis sekarang dan esok sis terus post out 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
61 15 14 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Hai darlingku!
__
Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 .
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
70 23 13 November, 2019

Tu la hampaaaaa, sis da pesan! Nak cantik takperlu susah hati. DapDap je ChocoGlow kulit muka uolls terus glowing tau! 😍 Kecil-kecil molek tapi penangan memang best sangat. ZupZap 5 minit je da siappppp. yay! 💃🏻
.
Tunggu lagi sayang-sayangku? Jom DM sis cepattttt! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Tu la hampaaaaa, sis da pesan! Nak cantik takperlu susah hati. DapDap je ChocoGlow kulit muka uolls terus glowing tau! 😍 Kecil-kecil molek tapi penangan memang best sangat. ZupZap 5 minit je da siappppp. yay! 💃🏻
.
Tunggu lagi sayang-sayangku? Jom DM sis cepattttt! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
4 0 9 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
59 14 13 November, 2019

Nak kulit flawless sepanjang hari tak perlu belanja mahal! ☝🏼 Dapatkan Choco Glow Treament Foundation sekarang. Biarpun kecil molek, tapi kualiti memang superb tau uolls. Consume bersama LANA, kesannya memang daaaboom! 🔥 Jom place order sekarang 👏🏼
.
Kalau uolls nak tahu selain untuk mencantikkan rupa uolls, Chocoglow juga membantu merawat kulit wajah tahu. 2in1 gittew😉😉
.
Chocoglow mengandungi bahan bahan hebat yang mampu mencerahkan kulit wajah, melambatkan penuaan dan ada collagen pula tu! Avokado oil yang digunakan didalam Chocoglow merupakan agen anti penuaan. Anti oksida inilah yang bertindak sebagai anti penuaan dan membantu mengurangkan garis garis penuaan diwajah anda! Hebat kan!! 😱 .
wasap 0133730694

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
#srtigpost0411_pg

Nak kulit flawless sepanjang hari tak perlu belanja mahal! ☝🏼 Dapatkan Choco Glow Treament Foundation sekarang. Biarpun kecil molek, tapi kualiti memang superb tau uolls. Consume bersama LANA, kesannya memang daaaboom! 🔥 Jom place order sekarang 👏🏼
.
Kalau uolls nak tahu selain untuk mencantikkan rupa uolls, Chocoglow juga membantu merawat kulit wajah tahu. 2in1 gittew😉😉
.
Chocoglow mengandungi bahan bahan hebat yang mampu mencerahkan kulit wajah, melambatkan penuaan dan ada collagen pula tu! Avokado oil yang digunakan didalam Chocoglow merupakan agen anti penuaan. Anti oksida inilah yang bertindak sebagai anti penuaan dan membantu mengurangkan garis garis penuaan diwajah anda! Hebat kan!! 😱 .
wasap 0133730694

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
#srtigpost0411_pg
16 14 4 November, 2019

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 Untuk sebarang maklumat lanjut tentang Chocoglow boleh klik link di bawah:

www.wasap.my/60104515656/Infochocoglow
www.wasap.my/60104515656/Infochocoglow
www.wasap.my/60104515656/Infochocoglow

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
[CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION ‼]
__
Sesiapa yang tak suka make-up tebal-tebal tu bolehlah cuba ChocoGlow Foundation yang sangat best ni, DapDap je terus tutup segala cela kat muka uolls! 😍 Antara kelebihan ChocoGlow ni, ia dapat merawat masalah jerawat & jeragat, sesuai untuk semua tona kulit dan membuatkan wajah kelihatan glowing sepanjang hari. Yang paling bestnya, ChocoGlow ni mempunyai SPF 50+ tau! 😚
.
Chocoglow ni tahan sehingga 18jam! Haaaa hebat ke tak? Walaupun kecil molek tapi kesannya sangat power! 😚
.
Jom grab sekarang untuk rasa penangan hebat ChocoGlow Foundation ni! DM sis sekarang dan esok terus post out 👏🏼 Untuk sebarang maklumat lanjut tentang Chocoglow boleh klik link di bawah:

www.wasap.my/60104515656/Infochocoglow
www.wasap.my/60104515656/Infochocoglow
www.wasap.my/60104515656/Infochocoglow

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
3 0 4 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Active ingredients yang boleh menjaga muka uolls dengan manjahhhh gitttew! 😙♥
.
Tudiaaaaa, is barang baik is barang baik! 🔥 Suka sangat lah apply Choco Glow ni ya Allah! Best tu tak tahu nak describe macam mana. 😍
.
Jujurlah, memang sanagt puas hati kalau apply Choco Glow ni! Dah la full coverage, tahan sepanjang hari!! 😍 Tolonglah beli, Sis nak sangat sayang-sayang sis cantik dengan Choco Glow ni. Walaupun kecil, kualaiti dia memang daboom! 🔥 Harga mampu milik tau uolls! Omgggg uolls, jom la dapatkan Choco Glow sekarang! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
[CHOCOGLOW FOUNDATION TREATMENT ‼]
__
Active ingredients yang boleh menjaga muka uolls dengan manjahhhh gitttew! 😙♥
.
Tudiaaaaa, is barang baik is barang baik! 🔥 Suka sangat lah apply Choco Glow ni ya Allah! Best tu tak tahu nak describe macam mana. 😍
.
Jujurlah, memang sanagt puas hati kalau apply Choco Glow ni! Dah la full coverage, tahan sepanjang hari!! 😍 Tolonglah beli, Sis nak sangat sayang-sayang sis cantik dengan Choco Glow ni. Walaupun kecil, kualaiti dia memang daboom! 🔥 Harga mampu milik tau uolls! Omgggg uolls, jom la dapatkan Choco Glow sekarang! 👏🏼
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
46 26 24 October, 2019