#chocowhite Instagram Photos & Videos

chocowhite - 17k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #chocowhite and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
12
Average comment
5.7
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

SALE
.
ALL ITEMS DISCOUNT 11%
🍫 Delfi Treasures Golden Almond
🍫 Delfi ChaCha Milk
🍫 Scandia Chocowhite
.
AIDELLYA
🏠 Jogja (Ringroad Timur - dekat Taman Perwacy)
📦 Ambil ke lokasi/COD (sabtu-minggu)/Gojek/Grab/JNE/JNT/TIKI/POS/Sicepat
🛒 Order via DM atau Shopee (link ada di bio)
.
#coklatkiloan
#coklatscandia
#coklatdelfi
#coklatjogja
#coklatscandiakiloan
#coklatdelfikiloan
#coklatscandiajogja
#coklatdelfijogja
#coklatkiloanscandia
#coklatkiloandelfi
#coklatkiloanjogja
#coklatkiloanpabrikan
#coklatkiloanpremium
#coklatpabrikan
#coklatpabrikanpremium
#coklatpabrikanhalal
#coklatpremiumhalal
#coklatAidel
#jogja
#yogyakarta
#scandia
#delfi
#treasures
#chacha
#chachamilk
#chocowhite

SALE
.
ALL ITEMS DISCOUNT 11%
🍫 Delfi Treasures Golden Almond
🍫 Delfi ChaCha Milk
🍫 Scandia Chocowhite
.
AIDELLYA
🏠 Jogja (Ringroad Timur - dekat Taman Perwacy)
📦 Ambil ke lokasi/COD (sabtu-minggu)/Gojek/Grab/JNE/JNT/TIKI/POS/Sicepat
🛒 Order via DM atau Shopee (link ada di bio)
.
#coklatkiloan
#coklatscandia
#coklatdelfi
#coklatjogja
#coklatscandiakiloan
#coklatdelfikiloan
#coklatscandiajogja
#coklatdelfijogja
#coklatkiloanscandia
#coklatkiloandelfi
#coklatkiloanjogja
#coklatkiloanpabrikan
#coklatkiloanpremium
#coklatpabrikan
#coklatpabrikanpremium
#coklatpabrikanhalal
#coklatpremiumhalal
#coklatAidel
#jogja
#yogyakarta
#scandia
#delfi
#treasures
#chacha
#chachamilk
#chocowhite
0 0 3 hours ago

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗
.
Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰
.
Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙
.
Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗
.
Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰
.
Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙
.
Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
12 1 3 hours ago

“Siss kawan kawan saya semua menjauh dari saya. Kawan kawan cakap mulut saya berbau. Macam mana ni sis😞😞”
.
Uolls boleh lah amalkan tips yang sis bagi ni! Tapi jangan pula amalkan tips semata tapi tak gosok gigi pula😅
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

“Siss kawan kawan saya semua menjauh dari saya. Kawan kawan cakap mulut saya berbau. Macam mana ni sis😞😞”
.
Uolls boleh lah amalkan tips yang sis bagi ni! Tapi jangan pula amalkan tips semata tapi tak gosok gigi pula😅
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
4 0 10 hours ago

Rise and shine lovelies🌻
.
Never left behind people who never give up on you. Appreciate them as you want them to appreciate you❤❤
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Rise and shine lovelies🌻
.
Never left behind people who never give up on you. Appreciate them as you want them to appreciate you❤❤
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
2 0 10 hours ago

#Repost @lemonfitofficialbyhq
• • • • • •
Selamat tengahari semuaa 😍😍 selamat beristirehat di Hari Ahad yang indah❤

Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition ORANGE pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

Selagi stock masih ada ya😍

Nak sental daki2 berkarat yg dh bertahun2 tu jgn lupa Choco Bar okay❤

Coming Soon, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus

#Repost @lemonfitofficialbyhq
• • • • • •
Selamat tengahari  semuaa 😍😍 selamat beristirehat di Hari Ahad yang indah❤

Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition ORANGE pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

Selagi stock masih ada ya😍

Nak sental daki2 berkarat yg dh bertahun2 tu jgn lupa Choco Bar okay❤

Coming Soon, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus
5 0 11 hours ago

Skincare pertama TANPA PENGELUPASAN kesan glowing gebu seawal 3hari!

Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAWAT kronik
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN
❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN.
Coming Soon, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus

Whatsapp 0135284124

Skincare pertama TANPA PENGELUPASAN kesan glowing gebu seawal 3hari!
•
Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAWAT  kronik
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN
❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN. 
Coming Soon, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus

Whatsapp 0135284124
2 0 12 hours ago

SALE
.
ALL ITEMS DISCOUNT 11%
🍫 Delfi Treasures Golden Almond
🍫 Delfi ChaCha Milk
🍫 Scandia Chocowhite
.
AIDELLYA
🏠 Jogja (Ringroad Timur - dekat Taman Perwacy)
📦 Ambil ke lokasi/COD (sabtu-minggu)/Gojek/Grab/JNE/JNT/TIKI/POS/Sicepat
🛒 Order via DM atau Shopee (link ada di bio)
.
#coklatkiloan
#coklatscandia
#coklatdelfi
#coklatjogja
#coklatscandiakiloan
#coklatdelfikiloan
#coklatscandiajogja
#coklatdelfijogja
#coklatkiloanscandia
#coklatkiloandelfi
#coklatkiloanjogja
#coklatkiloanpabrikan
#coklatkiloanpremium
#coklatpabrikan
#coklatpabrikanpremium
#coklatpabrikanhalal
#coklatpremiumhalal
#coklatAidel
#jogja
#yogyakarta
#scandia
#delfi
#treasures
#chacha
#chachamilk
#chocowhite

SALE
.
ALL ITEMS DISCOUNT 11%
🍫 Delfi Treasures Golden Almond
🍫 Delfi ChaCha Milk
🍫 Scandia Chocowhite
.
AIDELLYA
🏠 Jogja (Ringroad Timur - dekat Taman Perwacy)
📦 Ambil ke lokasi/COD (sabtu-minggu)/Gojek/Grab/JNE/JNT/TIKI/POS/Sicepat
🛒 Order via DM atau Shopee (link ada di bio)
.
#coklatkiloan
#coklatscandia
#coklatdelfi
#coklatjogja
#coklatscandiakiloan
#coklatdelfikiloan
#coklatscandiajogja
#coklatdelfijogja
#coklatkiloanscandia
#coklatkiloandelfi
#coklatkiloanjogja
#coklatkiloanpabrikan
#coklatkiloanpremium
#coklatpabrikan
#coklatpabrikanpremium
#coklatpabrikanhalal
#coklatpremiumhalal
#coklatAidel
#jogja
#yogyakarta
#scandia
#delfi
#treasures
#chacha
#chachamilk
#chocowhite
1 0 12 hours ago

Chocowhite adalah minuman tambahan yang membantu memberikan kesihatan dan membaik pulih masalah kesihatan kulit secara optimum ... dengan hanya satu sachet setiap hari sebelum sarapan pagi.. anda jangan terkejut dengan perubahan yang akan anda miliki ...kulit lebih gebu lebih cerah cela cela hitam pudar dan tenag yang lebih dalam anda menjalani kehidupan seharian.

hanya yang original sahaja
no fake no fake no fake
fast respond fast reply . 📲wasap : 0133730694

#chocowhite
#minumantambahan #putihgebu
#kulitbersih #chocowhitehq #chocowhitekeramat
#srtigpost1711_pg

Chocowhite adalah minuman tambahan yang membantu memberikan kesihatan dan membaik pulih masalah  kesihatan kulit secara optimum ... dengan hanya satu sachet setiap hari sebelum sarapan pagi.. anda jangan terkejut dengan perubahan yang akan anda miliki ...kulit lebih gebu lebih cerah cela cela hitam pudar dan tenag yang lebih dalam anda menjalani kehidupan seharian.

hanya yang original sahaja 
no fake no fake no fake 
fast respond fast reply . 📲wasap : 0133730694

#chocowhite
#minumantambahan #putihgebu
#kulitbersih #chocowhitehq #chocowhitekeramat
#srtigpost1711_pg
11 5 14 hours ago

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Haiii sayangku semua! 😍
__
Ramaikan yang taktahu kelebihan scrub badan. So, sis tepek kat gambar okayyy. Sekali sekalatu manja-manjahhhh kan la badan uolls tuuuu. Semoga bermanfaat uolls! ❤
.
Jom uolls cantik jelitah dengan produk ChocoWhite! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥
.

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Haiii sayangku semua! 😍
__
Ramaikan yang taktahu kelebihan scrub badan. So, sis tepek kat gambar okayyy. Sekali sekalatu manja-manjahhhh kan la badan uolls tuuuu. Semoga bermanfaat uolls! ❤
.
Jom uolls cantik jelitah dengan produk ChocoWhite! Consume bersama produk LANA, konnnfem kesannya daboooom! 🔥
.

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
71 16 16 November, 2019

Tu dia adik mira yg akk cod merempit ngan somi, tq adik cantik 1st time..katanya badan naik tak selesaa.. mude lagi..wife orang..mata cantik..bulu mata pnjg..❤❤
.
🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 CHOCO FIT🍫🍫
.
.
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
❌Tak rasa berdebar jantung🤔
✔ 100% tiada kesan sampingan
✔ Turun berat badan seminggu
✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
✔ KKM approved
✔ HALAL
❌ Sesuai bagi ibu menyusu
.
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
.
Nak lebih INFO💡💡
📲WhatsApp di link bio IG
@chocofitlana.hanisklang👇👇
.
www.wassap.my/60193460611/chocofit
.

Pinpinponpon📣📣 🚗COD SETIAP HARI..!! AREA👉 ▪Seluruh Bandar Klang dan sekitar
.
@chocoft_ @chocofit_shalam
@lanadreamskinhq @lanadreamskinhq_shahalam #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi

Tu dia adik mira yg akk cod merempit ngan somi, tq adik cantik 1st time..katanya badan naik tak selesaa.. mude lagi..wife orang..mata cantik..bulu mata pnjg..❤❤
.
🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 CHOCO FIT🍫🍫
.
.
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
❌Tak rasa berdebar jantung🤔
✔ 100% tiada kesan sampingan
✔ Turun berat badan seminggu
✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
✔ KKM approved
✔ HALAL
❌ Sesuai bagi ibu menyusu
.
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
.
Nak lebih INFO💡💡
📲WhatsApp di link bio IG 
@chocofitlana.hanisklang👇👇
.
www.wassap.my/60193460611/chocofit
.

Pinpinponpon📣📣 🚗COD SETIAP HARI..!! AREA👉 ▪Seluruh Bandar Klang dan sekitar
. 
@chocoft_ @chocofit_shalam
@lanadreamskinhq @lanadreamskinhq_shahalam #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi
7 0 16 November, 2019

TQ TQ Puan Inspector repeat order dengan kami @chocofitcyber 🤗
.
Dulu Puan dok di Setiu kami setia mengepos Chocofit ke sana. Sekarang saya COD terus je sebab dah berpindah ke Serdang. Tq Puan 🌹
.
JOM KURUS dengan *CHOCO FIT* yang dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak antara 2-5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi tiada masa exercise??
🤔 Nak kurus tapi nak makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 .
🍫*CHOCO FIT*🍫
❌NO side effect & selamat
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam ✅Sesuai utk lelaki & perempuan
.
10 FUNGSI *CHOCO FIT* 🍫🍫
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Memperbaiki sistem pencernaan
✅Meningkatkan metabolisme
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM under kategori makanan - 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER .
*CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Shake hingga sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama kiub ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas sarapan yg berat
✅ Minum air kosong 3 liter sehari.

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi?? Dapatkan sekarang dari @chocofitcyber Stokis Sah Chocofit 🆔MPS06S04.
.
Www.wasap.my/+60163305547
Www.wasap.my/+60163305547
Www.wasap.my/+60163305547
@chocofitcyber
@chocofitcyber
@chocofitcyber
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #chocowhite #chococare #chocoglow #chocofitoriginal #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya
#chocofitmedan #agentsahchocofit
#jomkurus1malaysia #klia2

TQ TQ Puan Inspector repeat order dengan kami @chocofitcyber 🤗
.
Dulu Puan dok di Setiu kami setia mengepos Chocofit ke sana. Sekarang saya COD terus je sebab dah berpindah ke Serdang. Tq Puan 🌹
.
JOM KURUS dengan *CHOCO FIT* yang dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak antara 2-5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi tiada masa exercise??
🤔 Nak kurus tapi nak makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 .
🍫*CHOCO FIT*🍫
❌NO side effect & selamat
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam ✅Sesuai utk lelaki & perempuan
.
10 FUNGSI *CHOCO FIT* 🍫🍫
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Memperbaiki sistem pencernaan
✅Meningkatkan metabolisme
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM under kategori makanan - 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER .
*CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Shake hingga sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama kiub ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas sarapan yg berat
✅ Minum air kosong 3 liter sehari.

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi?? Dapatkan sekarang dari @chocofitcyber Stokis Sah Chocofit 🆔MPS06S04.
.
Www.wasap.my/+60163305547 
Www.wasap.my/+60163305547 
Www.wasap.my/+60163305547
@chocofitcyber 
@chocofitcyber 
@chocofitcyber 
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #chocowhite #chococare #chocoglow #chocofitoriginal #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya
#chocofitmedan #agentsahchocofit
#jomkurus1malaysia #klia2
9 0 16 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
“Siss kawan kawan saya semua menjauh dari saya. Kawan kawan cakap mulut saya berbau. Macam mana ni sis😞😞”
.
Uolls boleh lah amalkan tips yang sis bagi ni! Tapi jangan pula amalkan tips semata tapi tak gosok gigi pula😅
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
“Siss kawan kawan saya semua menjauh dari saya. Kawan kawan cakap mulut saya berbau. Macam mana ni sis😞😞”
.
Uolls boleh lah amalkan tips yang sis bagi ni! Tapi jangan pula amalkan tips semata tapi tak gosok gigi pula😅
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
56 27 16 November, 2019

Happy sabtuday gaiss.. Alhamdulillah 1st customer akak hari ni.. Terus gi cod depan KFC.. Hari ni akak cod area meru dan setia alam.. Ada yang nak join order tak? Wasap cepat2 kak sue ya.. Chocofit still Trending no. 1 permintaan sentiasa tinggi..
.
.
Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. .
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize

Happy sabtuday gaiss.. Alhamdulillah 1st customer akak hari ni.. Terus gi cod depan KFC.. Hari ni akak cod area meru dan setia alam.. Ada yang nak join order tak? Wasap cepat2 kak sue ya.. Chocofit still Trending no. 1 permintaan sentiasa tinggi..
.
.
Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. . 
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize
2 1 16 November, 2019

SALE
.
ALL ITEMS DISCOUNT 11%
🍫 Delfi Treasures Golden Almond
🍫 Delfi ChaCha Milk
🍫 Scandia Chocowhite
.
AIDELLYA
🏠 Jogja (Ringroad Timur - dekat Taman Perwacy)
📦 Ambil ke lokasi/COD (sabtu-minggu)/Gojek/Grab/JNE/JNT/TIKI/POS/Sicepat
🛒 Order via DM atau Shopee (link ada di bio)
.
#coklatkiloan
#coklatscandia
#coklatdelfi
#coklatjogja
#coklatscandiakiloan
#coklatdelfikiloan
#coklatscandiajogja
#coklatdelfijogja
#coklatkiloanscandia
#coklatkiloandelfi
#coklatkiloanjogja
#coklatkiloanpabrikan
#coklatkiloanpremium
#coklatpabrikan
#coklatpabrikanpremium
#coklatpabrikanhalal
#coklatpremiumhalal
#coklatAidel
#jogja
#yogyakarta
#scandia
#delfi
#treasures
#chacha
#chachamilk
#chocowhite

SALE
.
ALL ITEMS DISCOUNT 11%
🍫 Delfi Treasures Golden Almond
🍫 Delfi ChaCha Milk
🍫 Scandia Chocowhite
.
AIDELLYA
🏠 Jogja (Ringroad Timur - dekat Taman Perwacy)
📦 Ambil ke lokasi/COD (sabtu-minggu)/Gojek/Grab/JNE/JNT/TIKI/POS/Sicepat
🛒 Order via DM atau Shopee (link ada di bio)
.
#coklatkiloan
#coklatscandia
#coklatdelfi
#coklatjogja
#coklatscandiakiloan
#coklatdelfikiloan
#coklatscandiajogja
#coklatdelfijogja
#coklatkiloanscandia
#coklatkiloandelfi
#coklatkiloanjogja
#coklatkiloanpabrikan
#coklatkiloanpremium
#coklatpabrikan
#coklatpabrikanpremium
#coklatpabrikanhalal
#coklatpremiumhalal
#coklatAidel
#jogja
#yogyakarta
#scandia
#delfi
#treasures
#chacha
#chachamilk
#chocowhite
3 0 16 November, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
52 15 15 November, 2019

Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
19 1 15 November, 2019

Assalammualaikum dan selamat pagi sayang❤❤
.
🌷Salam Jumaat🌷
.
Berbuat baiklah pada orang disekeliling walau kita tidak berbuat baik pada kita🥰🥰
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Assalammualaikum dan selamat pagi sayang❤❤
.
🌷Salam Jumaat🌷
.
Berbuat baiklah pada orang disekeliling walau kita tidak berbuat baik pada kita🥰🥰
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
14 1 15 November, 2019

FOTO OFICIAL Quer ganhar o mais novo queridinho do verão? #chocowhite É fácil! Para concorrer, basta apenas seguir as regras👉🏼 🍀compartilhar a foto oficial nos stories e me marcar; 🍀marcar 2 amigas nos comentários (pode marcar qntas vezes quiser, não vale perfil fake e famosos) 🍀me seguir 🍀curtir a foto oficial; o sorteio será dia 02.12 ao vivo (to ficando boa nisso 😂😂)

FOTO OFICIAL Quer ganhar o mais novo queridinho do verão? #chocowhite É fácil! Para concorrer, basta apenas seguir as regras👉🏼 🍀compartilhar a foto oficial nos stories e me marcar; 🍀marcar 2 amigas nos comentários (pode marcar qntas vezes quiser, não vale perfil fake e famosos) 🍀me seguir 🍀curtir a foto oficial; o sorteio será dia 02.12 ao vivo (to ficando boa nisso 😂😂)
49 130 14 November, 2019

#Repost @chocofit_shahalam
• • •
. 🔥🔥🔥🔥 SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .
.
#chocofit #chccocare #chocofitklang #chocofitshahalam #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #chocowhite #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #lanadreamskinz #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan

#Repost @chocofit_shahalam
• • •
. 🔥🔥🔥🔥 SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .
.
#chocofit  #chccocare #chocofitklang #chocofitshahalam  #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia  #slimmingproduct #chocowhite #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #lanadreamskinz #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia 
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan
2 0 14 November, 2019

#Repost @cikamoi_admin
• • • • • •
RZ Empire Damoi

CHOCO WHITE by CHOCOCARE !! PUTIH GEBU 1 BADAN!!😍 CHOCOWHITE membantu
💟 10x fair & glowskin effect
💟 mencerahkan keseluruhan pada badan.
💟 Badan akan sentiasa segar & sihat.
💟 mengalami perubahan dalam masa 3 HARI sahaja.
💟 menghapuskan kulit berjerawat teruk di wajah & badan.
💟 mencerahkan pada bahagian badan yang terselindung & gelap.
💟 menghapuskan kulit bernanah yang terdapat di badan dan secara tidak langsung menjadi kering.

Boleh diminum oleh:
✅lelaki & wanita
✅wanita yang menyusukan anak
✅ibu mengandung 💖KANDUNGAN CHOCOWHITE💖 🥛 Chocolate powder
🥛 Vitamin C
🥛 Grape seed
🥛 Roselle
🥛 Pomegranate
🥛 Tomato 🥛 Acai Berry 🥛 Melon seed powder
🥛 Stevia
🥛 Astaxanthin

Cara pengambilan:💗
1 SACHET SEBELUM SARAPAN 150ml AIR SEJUK

Berperisa COKLAT BELGIUM🍫

NAK PUTIH GEBU MCM CIK AMOI Roger3 OK.. 😙

WASAP SEKARANG !
WASAP SEKARANG !
WASAP SEKARANG !

JUST KLIK LINK DIBWH TERUS BOLEH WASSAP
www.wasap.my/60104515656/nakchocowhite

#chocowhite
#chococare
#amoichococareteam
#amoistokisampangjaya
#mmcteam
#smesuccess

#Repost @cikamoi_admin
• • • • • •
RZ Empire Damoi

CHOCO WHITE by CHOCOCARE !! PUTIH GEBU 1 BADAN!!😍 CHOCOWHITE membantu
💟 10x fair & glowskin effect
💟 mencerahkan keseluruhan pada badan.
💟 Badan akan sentiasa segar & sihat.
💟 mengalami perubahan dalam masa 3 HARI sahaja.
💟 menghapuskan kulit berjerawat teruk di wajah & badan.
💟 mencerahkan pada bahagian badan yang terselindung & gelap.
💟 menghapuskan kulit bernanah yang terdapat di badan dan secara tidak langsung menjadi kering.

Boleh diminum oleh:
✅lelaki & wanita
✅wanita yang menyusukan anak
✅ibu mengandung 💖KANDUNGAN CHOCOWHITE💖 🥛 Chocolate powder
🥛 Vitamin C
🥛 Grape seed
🥛 Roselle
🥛 Pomegranate
🥛 Tomato 🥛 Acai Berry 🥛 Melon seed powder
🥛 Stevia
🥛 Astaxanthin

Cara pengambilan:💗
1 SACHET SEBELUM SARAPAN 150ml AIR SEJUK

Berperisa COKLAT BELGIUM🍫

NAK PUTIH GEBU MCM CIK AMOI Roger3 OK.. 😙

WASAP SEKARANG !
WASAP SEKARANG !
WASAP SEKARANG !

JUST KLIK LINK DIBWH TERUS BOLEH WASSAP
www.wasap.my/60104515656/nakchocowhite

#chocowhite
#chococare
#amoichococareteam
#amoistokisampangjaya
#mmcteam
#smesuccess
7 0 14 November, 2019

Salam & Hi chuolls! 😍
.
Ramai yang tak tau selain Lana Dream Skin (Skincare 4in1), kami ada produk lain iaitu:
♥️ Choco White;
Minuman berperisa coklat yang sedap gilaaa untuk mencantikkan kulit! ❤ Choco Glow Treatment Foundation;
Foundation rawatan yang makin pakai, makin cantik kulit kita!

Harga mampu milik, yang penting kualiti super power & kesan luarbiasa seawal 3 hari tau! 😘

Dapatkan sekarang, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE ❤❤ Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibio ya😍

#lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #Chocofitindonesia

Salam & Hi chuolls! 😍
.
Ramai yang tak tau selain Lana Dream Skin (Skincare 4in1), kami ada produk lain iaitu:
♥️ Choco White;
 Minuman berperisa coklat yang sedap gilaaa untuk mencantikkan kulit! ❤ Choco Glow Treatment Foundation;
Foundation rawatan yang makin pakai, makin cantik kulit kita!

Harga mampu milik, yang penting kualiti super power & kesan luarbiasa seawal 3 hari tau! 😘

Dapatkan sekarang, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE ❤❤ Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibio ya😍

#lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #Chocofitindonesia
6 0 14 November, 2019

Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih #amoimusniza

Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih #amoimusniza
4 0 14 November, 2019

Tq sis order 6 kotak Chocofit dengan @chocofitcyber 🤗
.
3 kotak untuk diri sendiri 3 kotak untuk mak katanya.. wahhh untung mak sis ye alhamdulillah sentiasa maintain slim dan fit walaupon anak dah 3 orang 💃🏻💃🏻💃🏻
.
JOM KURUS dengan *CHOCO FIT* yang dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak antara 2-5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi tiada masa exercise??
🤔 Nak kurus tapi nak makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 .
🍫*CHOCO FIT*🍫
❌NO side effect & selamat
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam ✅Sesuai utk lelaki & perempuan
.
10 FUNGSI *CHOCO FIT* 🍫🍫
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Memperbaiki sistem pencernaan
✅Meningkatkan metabolisme
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM under kategori makanan - 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER .
*CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Shake hingga sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama kiub ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas sarapan yg berat
✅ Minum air kosong 3 liter sehari.

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi?? Dapatkan sekarang dari @chocofitcyber Stokis Sah Chocofit 🆔MPS06S04.
.
Www.wasap.my/+60163305547
Www.wasap.my/+60163305547
Www.wasap.my/+60163305547
@chocofitcyber
@chocofitcyber
@chocofitcyber
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #chocowhite #chococare #chocoglow #chocofitoriginal #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya
#chocofitmedan #agentsahchocofit
#jomkurus1malays

Tq sis order 6 kotak Chocofit dengan @chocofitcyber 🤗
.
3 kotak untuk diri sendiri 3 kotak untuk mak katanya.. wahhh untung mak sis ye alhamdulillah sentiasa maintain slim dan fit walaupon anak dah 3 orang 💃🏻💃🏻💃🏻
.
JOM KURUS dengan *CHOCO FIT* yang dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak antara 2-5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi tiada masa exercise??
🤔 Nak kurus tapi nak makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 .
🍫*CHOCO FIT*🍫
❌NO side effect & selamat
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam ✅Sesuai utk lelaki & perempuan
.
10 FUNGSI *CHOCO FIT* 🍫🍫
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Memperbaiki sistem pencernaan
✅Meningkatkan metabolisme
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM under kategori makanan - 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER .
*CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Shake hingga sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama kiub ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas sarapan yg berat
✅ Minum air kosong 3 liter sehari.

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi?? Dapatkan sekarang dari @chocofitcyber Stokis Sah Chocofit 🆔MPS06S04.
.
Www.wasap.my/+60163305547 
Www.wasap.my/+60163305547 
Www.wasap.my/+60163305547
@chocofitcyber 
@chocofitcyber 
@chocofitcyber 
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #chocowhite #chococare #chocoglow #chocofitoriginal #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya
#chocofitmedan #agentsahchocofit
#jomkurus1malays
7 0 14 November, 2019

Alhamdulillah🥰 Hari2 order masuk.. Setiap hari akak pergi pos barang dan cod tau!! Semua ni regular customer akak ya.. Kena konsisten baru la result gempakkk kan😘😘 Ada yang nak cuba tak?? Serbuk coklat belgium sedap yang boleh membuatkan berat badan uols turun berkilo2👏 Cantik dan langsing💃💃 Cepat wasap kak sue ya..🧡
.
.
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. .
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize

Alhamdulillah🥰 Hari2 order masuk.. Setiap hari akak pergi pos barang dan cod tau!! Semua ni regular customer akak ya.. Kena konsisten baru la result gempakkk kan😘😘 Ada yang nak cuba tak?? Serbuk coklat belgium sedap yang boleh membuatkan berat badan uols turun berkilo2👏 Cantik dan langsing💃💃 Cepat wasap kak sue ya..🧡
.
.
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. . 
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize
4 0 14 November, 2019

Its time for home remedy!!!!🤩🤩
.
Perahkan limau kedalam gula dan gaulkan bersama beberapa titisan minyak zaiton. Dan siap scrub muka untuk meminimakan pori pori anda!😍😍
Pastikan uolls semua tak over scrub muka tahu☝🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Its time for home remedy!!!!🤩🤩
.
Perahkan limau kedalam gula dan gaulkan bersama beberapa titisan minyak zaiton. Dan siap scrub muka untuk meminimakan pori pori anda!😍😍
Pastikan uolls semua tak over scrub muka tahu☝🏼
.
#lanadreamskinbest#lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
12 1 14 November, 2019

Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. .
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize

Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. . 
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize
3 0 14 November, 2019

Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. .
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize

Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. . 
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize
3 0 14 November, 2019

Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. .
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize

Tips:- Minum Chocofit cara sejuk lagi berkesan dari cara panas! Letak ais utk rasa lagi best okay🤩

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
.
. *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan.👫
. . 👍🏻 Trusted seller!
. .
DM/PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. 
@cf.lanadream_klang.setiaalam
.
@cf.lanadream_klang.setiaalam
. . 
COD area👇🍫🍫
📌 KLANG
📌 SETIA ALAM
📌 SHAH ALAM
📌 MERU
📌 PORT KLANG
📌 PUNCAK ALAM
📌 KAPAR
. 👉📮Postage SELURUH MALAYSIA
👉Self pick up 📌Aeon Big Klang
.
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #langsing #cantik #chocofittanjungbalai #chocofitsurabaya #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitriau #chocofitpalembang #chocofitjambi #chocofitkalimatan #chocofitmakassar #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #chocofitpuncakalam #chocofitportklang #chocofitjohor #lanadreamskin #chocowhite #chocofitsabahsarawak #teamaizan #arianiootd #plussize
3 0 14 November, 2019

Tampil menawan dengan tubuh idaman walaupun sudah bergelar ibu anak 4 bukanlah halangan bagi saya,
.
Cococurv minuman berperisa Coklat Belgium yang bermutu tinggi sangat membantu saya;
.
✔ Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
.
.
Tekan link di bio ig @cococurv.shahalam dan saya bantu anda dengan kadar segera.
.
.
Anda ingin menjadi sebahagian dari team kami?? Jom sertai kami..
.
Agent seluruh Malaysia & Indonesia diperlukan
.
Antara kelebihan menjadi Agent:
😍untung lumayan
😍reward dari HQ atas capaian target
😍reward dari stokis
😍untung serta merta 😍bahan jualan disediakan
😍copywriting
😍bimbingan dan tunjuk ajar jualan diberikan
😍produk viral & terbaik
.
Berminat?? Hubungi sis hokey!

Follow ig : cococurv.shahalam
FB Page : cococurv.official
.
#kurus #menawan #coklatuntukkurus #plussize #nakkurus #kurustanpaberlapart #plussize #chubby #nakkuruscepat #cococurv #kurussihat #slim #bisnesonline #suribisnes #lanadreamskin #chocowhite #chococare
#chocolateforfitness #kuruscepat #produkviral #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted

Tampil menawan dengan tubuh idaman walaupun sudah bergelar ibu anak 4 bukanlah halangan bagi saya,
.
Cococurv minuman berperisa Coklat Belgium yang bermutu tinggi sangat membantu saya;
.
✔ Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
.
.
Tekan link di bio ig @cococurv.shahalam dan saya bantu anda dengan kadar segera.
.
.
Anda ingin menjadi sebahagian dari team kami?? Jom sertai kami..
.
Agent seluruh Malaysia & Indonesia diperlukan
.
Antara kelebihan menjadi Agent:
😍untung lumayan
😍reward dari HQ atas capaian target
😍reward dari stokis
😍untung serta merta 😍bahan jualan disediakan
😍copywriting
😍bimbingan dan tunjuk ajar jualan diberikan
😍produk viral & terbaik
.
Berminat?? Hubungi sis hokey!

Follow ig : cococurv.shahalam
FB Page : cococurv.official
.
#kurus #menawan #coklatuntukkurus #plussize #nakkurus #kurustanpaberlapart  #plussize #chubby #nakkuruscepat #cococurv #kurussihat #slim #bisnesonline #suribisnes #lanadreamskin #chocowhite #chococare
#chocolateforfitness #kuruscepat #produkviral #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted
4 0 14 November, 2019

@withrepost@lanadreamskinhq .
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

@withrepost • @lanadreamskinhq .
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
[TESTIMONI LANA DREAM SKIN ‼]
__
Tona kulit tidak sekata? Muka berjerawat berjeragat? Kulit kusam? Jangan risau sayang sayang sis sekalian. Sis ada penyelesaiannya! HANYA dengan menggunakan set 4in1 Lana Dream Skin, hilang segala jerawat jeragat yang ada diwajah. Terus jadi senang hati kan bila kulit kembali licin, bersih dan ploles! 😍
.
Sis nak tolong korang yang mengalami masalah sama macam akak ni. Jom dapatkan set LANA DREAM SKIN sekarang! Sis ada FREE GIFT nak kasi! Nak tahu apa, Meh DM cepat 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
1 0 14 November, 2019

Posted @withrepost@chocoft_ #Repost @lemonfitofficialbyhq
• • • • • •
Yesss berat dah turun.. Hehehhe.. Dgn chocofit ler..
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.

http://etinchocofitbanting.wasap.my/ . 🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
.

#teamaizan #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi

Posted @withrepost • @chocoft_ #Repost @lemonfitofficialbyhq
• • • • • •
Yesss berat dah turun.. Hehehhe.. Dgn chocofit ler..
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.

http://etinchocofitbanting.wasap.my/ . 🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
.

#teamaizan #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi
5 0 14 November, 2019

64 cup dessert. Alhamdulillah Sold Out😘
Ada salad buah dan Banyak variant rasa dessert dan cake
Di IMEe Cake dan dessert

#saladtembesi
#saladbulian
#bonaffeetembesi
#brownismanggatembesi
#regaltembesi
#chocowhite
#lavaberendam

64 cup dessert. Alhamdulillah Sold Out😘
Ada salad buah dan Banyak variant rasa dessert dan cake
Di IMEe Cake dan dessert

#saladtembesi
#saladbulian 
#bonaffeetembesi
#brownismanggatembesi
#regaltembesi
#chocowhite 
#lavaberendam
14 0 14 November, 2019

Top #chocowhite posts

Jom uols try #chocowhite
Chocowhite DAPATKAN PROMO JUMBO Pax ( 2kotak chocowhite /20 sachet) dengan harga hanya 450rb‼️ If nk try sekotak pun boleh hny dengan hrga 250rb Sj
.
CHOCO WHITE by CHOCOCARE !! PUTIH GEBU 1 BADAN!!😍 CHOCOWHITE membantu
💟 10x fair & glowskin effect
💟 mencerahkan keseluruhan pada badan.
💟 Badan akan sentiasa segar & sihat.
💟 mengalami perubahan dalam masa 3 HARI sahaja.
💟 menghapuskan kulit berjerawat teruk di wajah & badan.
💟 mencerahkan pada bahagian badan yang terselindung & gelap.
💟 menghapuskan kulit bernanah yang terdapat di badan dan secara tidak langsung menjadi kering.

Boleh diminum oleh:
✅lelaki & wanita
✅wanita yang menyusukan anak

KANDUNGAN CHOCOWHITE💖 🥛 Chocolate powder
🥛 Vitamin C
🥛 Grape seed
🥛 Roselle
🥛 Pomegranate
🥛 Tomato
🥛 Acai Berry
🥛 Melon seed powder
🥛 Stevia
🥛 Astaxanthin

Cara pengambilan:💗
1 SACHET SEBELUM SARAPAN 150ml AIR SEJUK

Berperisa COKLAT BELGIUM🍫

@chocofit.chocowhite
@chocofit.chocowhite
@chocofit.chocowhite

Jom uols try #chocowhite
Chocowhite DAPATKAN PROMO JUMBO Pax ( 2kotak chocowhite /20 sachet) dengan harga hanya 450rb‼️ If nk try sekotak pun boleh hny dengan hrga 250rb Sj
.
CHOCO WHITE by CHOCOCARE !! PUTIH GEBU 1 BADAN!!😍 CHOCOWHITE membantu
💟 10x fair & glowskin effect
💟 mencerahkan keseluruhan pada badan.
💟 Badan akan sentiasa segar & sihat.
💟 mengalami perubahan dalam masa 3 HARI sahaja.
💟 menghapuskan kulit berjerawat teruk di wajah & badan.
💟 mencerahkan pada bahagian badan yang terselindung & gelap.
💟 menghapuskan kulit bernanah yang terdapat di badan dan secara tidak langsung menjadi kering.

Boleh diminum oleh:
✅lelaki & wanita
✅wanita yang menyusukan anak

KANDUNGAN CHOCOWHITE💖 🥛 Chocolate powder
🥛 Vitamin C
🥛 Grape seed
🥛 Roselle
🥛 Pomegranate
🥛 Tomato
🥛 Acai Berry
🥛 Melon seed powder
🥛 Stevia
🥛 Astaxanthin

Cara pengambilan:💗
1 SACHET SEBELUM SARAPAN 150ml AIR SEJUK

Berperisa COKLAT BELGIUM🍫

@chocofit.chocowhite 
@chocofit.chocowhite 
@chocofit.chocowhite
2,210 44 13 July, 2019

[ Info Produk Chococare]
.
.
Nak flawlesss sebelum raya? Putih gebu kebabom? 😍. Jom dapatkan rangkaian chococare dengan ayin🤗. Boleh whatsapp (+60145552724) atau DM untuk order📲
.
.

#teammeqla #meqlaempire #prettybrilliantbymeqla #meqlabillionaireempire #chocowhite #chococare #minuman #minumpagi # minumpetang #tipscantiksehat #lanadreamskinsabah #lanadreamskincare #lanadreamskinmembakut #lanadreamskinayin #lanadreamskincarekotakinabalu #lanadreamskinmembakut #lanadreamskin #kulitgelap #merawatwajah #merawatjeragat

[ Info Produk Chococare]
.
.
Nak flawlesss sebelum raya? Putih gebu kebabom? 😍. Jom dapatkan rangkaian chococare dengan ayin🤗. Boleh whatsapp (+60145552724) atau DM untuk order📲
.
.

#teammeqla #meqlaempire #prettybrilliantbymeqla #meqlabillionaireempire #chocowhite #chococare #minuman #minumpagi # minumpetang #tipscantiksehat #lanadreamskinsabah #lanadreamskincare #lanadreamskinmembakut #lanadreamskinayin #lanadreamskincarekotakinabalu #lanadreamskinmembakut #lanadreamskin#kulitgelap #merawatwajah #merawatjeragat
183 35 5 May, 2019

Selamat pagii semuaa & Happy Sunday all🤗

Inilah dikatakan The Power of Makeup, tapi tutupannya hanyala sementara, makin kerap makeup makin teruk masalah jerawat kita. •
Nak kulit bebas jerawat jom Cuba Lana Dream Skin okay❤

Satu2nya set rawatan wajah 4 in 1 yang beri kesan seawal 3hari TANPA PENGELUPASAN😘

Ramai xtau selain Lana Dream Skin ( Skincare 4 in 1) , kami juga ada ❤ Choco White ~ Minuman berperisa coklat yg sedap gilaaa untuk mencantikkan kulit! ❤ Choco Glow Treatment Foundation~ Foundation rawatan yang makin pakai , makin cantik kulit kita!
Harga sangat2 murah, yg penting kualiti & kesan luarbiasa seawal 3 hari ya😘

Dapatkan sekarang, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #chocofitindonesia

Selamat pagii semuaa & Happy Sunday all🤗

Inilah dikatakan The Power of Makeup, tapi tutupannya hanyala sementara, makin kerap makeup makin teruk masalah jerawat kita. •
Nak kulit bebas jerawat jom Cuba Lana Dream Skin okay❤
•
Satu2nya set rawatan wajah 4 in 1 yang beri kesan seawal 3hari TANPA PENGELUPASAN😘
•
Ramai xtau selain Lana Dream Skin ( Skincare 4 in 1) , kami juga ada ❤ Choco White ~ Minuman berperisa coklat yg sedap gilaaa untuk mencantikkan kulit! ❤ Choco Glow Treatment Foundation~ Foundation rawatan yang makin pakai , makin cantik kulit kita! 
Harga sangat2 murah, yg penting kualiti & kesan luarbiasa seawal 3 hari ya😘

Dapatkan sekarang, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus #chocofitindonesia
279 8 28 July, 2019

Stok Masker kita hanya tinggal 60pcs yaa say...
Yg mau order bisa langsung kirim format order atau langsung ke shopee yaa..🤗
Link ada di bio. Lengkap 😘
.
.
.
#maskerorganik #beautywithnature #beautetox #greentea #pinkcow #whitemilky #chocowhite #maskerantijerawat #menghilangkanbruntusan #maskerorganikmurah #maskerorganikampuh #pkuolshop #olshopmurahpekanbaru #pkubooming #pekanbaruhits #maskerorganikpekanbaru

Stok Masker kita hanya tinggal 60pcs yaa say...
Yg mau order bisa langsung kirim format order atau langsung ke shopee yaa..🤗
Link ada di bio. Lengkap 😘
.
.
.
#maskerorganik #beautywithnature #beautetox #greentea #pinkcow #whitemilky #chocowhite #maskerantijerawat #menghilangkanbruntusan #maskerorganikmurah #maskerorganikampuh #pkuolshop #olshopmurahpekanbaru #pkubooming #pekanbaruhits #maskerorganikpekanbaru
2,288 7 1 March, 2019

WHITEMILKY BODY SCRUB

Scrub paling laris dan paling dicari banget nih.. yg mau order bisa langsung ke shopee yaa.. harga promo cuma berlaku di shopee..🤗
Stok terbatas. Jika HABIS tidak akan restok lagi.. huhuhu.. 🙏🙏
.
Whitemilky Scrub ini mengandung butiran scrub premium dari ekstrak susu yang yang tidak hanya membersihkan namun membantu mencerahkan,mengangkat sel kulit mati, mencegah radikal bebas, juga menghaluskan kulit tubuh.
________________ ________________ ________________
Mengapa kulit butuh scrubbing?

Secara alami kulit beregenerasi selama 14 sampai 21 hari namun seiring dengan bertambahnya usia plus gaya hidup kita yang tidak sehat untuk kulit seperti : terus-menerus berada di ruang ber-AC, mengkonsumsi alkohol, merokok, dan sering lembur ata begadang , membuat regenerasi sel kulit tidak optimal. Dan jika ini terus dibiarkan, kulit akan terlihat kusam karena penumpukan sel kulit mati. Disinilah kita membutuhkan scrubbing. Scrubbing sebaiknya dilakukan 1 minggu sekali agar terhindar dari kulit kusam dan penumpukkan sel-sel kulit mati.
________________ ________________ ________________
Kelebihan WHITEMILKY BODY SCRUB dibandingkan Body Scrub lainnya:
1. Menggunakan scrub alami dari susu yang tidak mengiritasi kulit dan efek jangka panjangnya membuat kulit tampak lebih halus dan sehat alami.
2. Dilengkapi dengan Whitening extract bengkuang yang dapat membantu membuat kulit tampak lebih cerah
3. Melembabkan dan mencegah kulit dari kekeringan.
4. Membersihkan dengan efektif dan mengangkat sel kulit mati tanpa menyebabkan iritasi
5. Dengan Vitamin E sebagai Antioksidan dan mencegah kulit dari radikal bebas
7. Membantu mengatasi DARK SPOT PADA KULIT (PANTAT HITAM, KETIAK HITAM, LUTUT
.
.
#maskerorganik #beautywithnature #beautetox #greentea #pinkcow #whitemilky #chocowhite #maskerantijerawat #menghilangkanbruntusan #maskerorganikmurah #maskerorganikampuh #pkuolshop #olshopmurahpekanbaru #pkubooming #pekanbaruhits #maskerorganikpekanbaru #bodyscrub #mengangkatdaki

WHITEMILKY BODY SCRUB

Scrub paling laris dan paling dicari banget nih.. yg mau order bisa langsung ke shopee yaa.. harga promo cuma berlaku di shopee..🤗
Stok terbatas. Jika HABIS tidak akan restok lagi.. huhuhu.. 🙏🙏
.
Whitemilky Scrub ini mengandung butiran scrub premium dari ekstrak susu yang yang tidak hanya membersihkan namun membantu mencerahkan,mengangkat sel kulit mati, mencegah radikal bebas, juga menghaluskan kulit tubuh.
________________ ________________ ________________
Mengapa kulit butuh scrubbing?

Secara alami kulit beregenerasi selama 14 sampai 21 hari namun seiring dengan bertambahnya usia plus gaya hidup kita yang tidak sehat untuk kulit seperti : terus-menerus berada di ruang ber-AC, mengkonsumsi alkohol, merokok, dan sering lembur ata begadang , membuat regenerasi sel kulit tidak optimal. Dan jika ini terus dibiarkan, kulit akan terlihat kusam karena penumpukan sel kulit mati. Disinilah kita membutuhkan scrubbing. Scrubbing sebaiknya dilakukan 1 minggu sekali agar terhindar dari kulit kusam dan penumpukkan sel-sel kulit mati.
________________ ________________ ________________
Kelebihan WHITEMILKY BODY SCRUB dibandingkan Body Scrub lainnya:
1.	Menggunakan scrub alami dari susu yang tidak mengiritasi kulit dan efek jangka panjangnya membuat kulit tampak lebih halus dan sehat alami.
2.	Dilengkapi dengan Whitening extract bengkuang yang dapat membantu membuat kulit tampak lebih cerah
3.	Melembabkan dan mencegah kulit dari kekeringan.
4.	Membersihkan dengan efektif dan mengangkat sel kulit mati tanpa menyebabkan iritasi
5.	Dengan Vitamin E sebagai Antioksidan dan mencegah kulit dari radikal bebas
7.	Membantu mengatasi DARK SPOT PADA KULIT (PANTAT HITAM, KETIAK HITAM, LUTUT
.
.
#maskerorganik #beautywithnature #beautetox #greentea #pinkcow #whitemilky #chocowhite #maskerantijerawat #menghilangkanbruntusan #maskerorganikmurah #maskerorganikampuh #pkuolshop #olshopmurahpekanbaru #pkubooming #pekanbaruhits #maskerorganikpekanbaru #bodyscrub #mengangkatdaki
2,331 1 1 March, 2019

Arranca el finde 🔥 Y con la Choco white nada puede salir mal 🤤 A la noche publico a los ganadores del sorteo 👀 .
.
#Tortas #ChocoWhite #Brownie #Pastelería #Sweetlolu #KinderBueno #Kitkat

Arranca el finde 🔥 Y con la Choco white nada puede salir mal 🤤 A la noche publico a los ganadores del sorteo 👀 .
.
#Tortas #ChocoWhite #Brownie #Pastelería #Sweetlolu #KinderBueno #Kitkat
2,383 32 19 July, 2019

〰️ Le rainbow cake⁣ 〰️
⁣⁣⁣⁣⁣
📌 Hier anniversaire en retard de mon petit frère pour ses 21 ans et après plusieurs heures de préparation (et beaucoup d'énervement) voici le premier gâteau que j'ai fais, franchement j'en ai bavé 😅 ! ⁣
_______________________________________⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
➰ J'ai trouvé un kit parfait de colorants alimentaires chez @cultura qui donnait aussi la recette du gâteau (voir les photos) ! ⁣
⁣⁣⁣⁣
➰ Pour la garniture entre les ganaches :⁣
🍚 500g de mascarpone ⁣
🍫 300g de chocolat blanc ⁣

Préparation : ⁣⁣⁣⁣⁣
▪️Fouetter le mascarpone. ⁣
▪️Ajouter le chocolat blanc fondu. ⁣
▪️Battre l'ensemble jusqu'à obtenir un glaçage. ⁣
▪️Déposer une couche entre chaque ganache.
_______________________________________⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#rainbowcake #birthdaycake #patisserie #faitmaison #instafood #chocowhite #birthday #brother #rainbow #colorful #saturdaynight #anniversaire #21years #gourmandise #passioncuisine #pastry #cakedecorator #chocolat #hardwork #baking #cooking #mangeravecplaisir

〰️ Le rainbow cake⁣ 〰️
⁣⁣⁣⁣⁣
📌 Hier anniversaire en retard de mon petit frère pour ses 21 ans et après plusieurs heures de préparation (et beaucoup d'énervement) voici le premier gâteau que j'ai fais, franchement j'en ai bavé 😅 ! ⁣
_______________________________________⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
➰ J'ai trouvé un kit parfait de colorants alimentaires chez @cultura qui donnait aussi la recette du gâteau (voir les photos) ! ⁣
⁣⁣⁣⁣
➰ Pour la garniture entre les ganaches :⁣
🍚 500g de mascarpone ⁣
🍫 300g de chocolat blanc ⁣
⁣
Préparation : ⁣⁣⁣⁣⁣
▪️Fouetter le mascarpone. ⁣
▪️Ajouter le chocolat blanc fondu. ⁣
▪️Battre l'ensemble jusqu'à obtenir un glaçage. ⁣
▪️Déposer une couche entre chaque ganache. 
_______________________________________⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#rainbowcake #birthdaycake #patisserie #faitmaison #instafood #chocowhite #birthday #brother #rainbow #colorful #saturdaynight #anniversaire #21years #gourmandise #passioncuisine #pastry #cakedecorator #chocolat #hardwork #baking #cooking #mangeravecplaisir
136 2 22 September, 2019