#cikguseo Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cikguseo and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
0.7
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@pinkladyofficialll Profile picture

@pinkladyofficialll

Hi semua 🙋‍♀
Korang mesti nak cantik !
Mesti nak hot !
Mesti nak perfect !
Nama pun wanita kan... 😆.
.
Mesti nak kawan office puji awak makin cantik , kulit makin lawaaa gebuu , body lentik aummmmm😋 💃
.
Suami pulak , asyik nak berkepit jer 24 jam kan , orang lelaki kata apa tu..
"Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍
.
Hihi.. kalau belum ada PinkLady Body Perfection , kena lah try sebotol !
Kerana awak adalah wanita sempurna !
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯% Herba SEMULAJADI !
☑️ 60 biji kapsul
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC
☑️ Ada Sijil Halal Jakim
☑️ Berdaftar dengan Jabatan Iklan Ubat (KKLIU)
☑️ Ada Sijil Pengiktirafan Nama di Singapura
.

Dapatkan segera produk viral ini dengan wasap saya yer 😉
.
Whatsapp 📲 016 5478115
LINE🆔 aeyda00_
.
www.wasap.my/60165478115
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi semua 🙋‍♀
Korang mesti nak cantik !
Mesti nak hot !
Mesti nak perfect !
Nama pun wanita kan... 😆.
.
Mesti nak kawan office puji awak makin cantik , kulit makin lawaaa gebuu , body lentik aummmmm😋 💃
.
Suami pulak , asyik nak berkepit jer 24 jam kan , orang lelaki kata apa tu..
"Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍
.
Hihi.. kalau belum ada PinkLady Body Perfection , kena lah try sebotol !
Kerana awak adalah wanita sempurna !
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯% Herba SEMULAJADI !
☑️ 60 biji kapsul
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC
☑️ Ada Sijil Halal Jakim
☑️ Berdaftar dengan Jabatan Iklan Ubat (KKLIU)
☑️ Ada Sijil Pengiktirafan Nama di Singapura
.

Dapatkan segera produk viral ini dengan wasap saya yer 😉
.
Whatsapp 📲 016 5478115
LINE🆔 aeyda00_
.
www.wasap.my/60165478115
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
2 0 4 hours ago
@pinkladyofficialll Profile picture

@pinkladyofficialll

Hi semua 🙋‍♀
Korang mesti nak cantik !
Mesti nak hot !
Mesti nak perfect !
Nama pun wanita kan... 😆.
.
Mesti nak kawan office puji awak makin cantik , kulit makin lawaaa gebuu , body lentik aummmmm😋 💃
.
Suami pulak , asyik nak berkepit jer 24 jam kan , orang lelaki kata apa tu..
"Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍
.
Hihi.. kalau belum ada PinkLady Body Perfection , kena lah try sebotol !
Kerana awak adalah wanita sempurna !
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯% Herba SEMULAJADI !
☑️ 60 biji kapsul
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC
☑️ Ada Sijil Halal Jakim
☑️ Berdaftar dengan Jabatan Iklan Ubat (KKLIU)
☑️ Ada Sijil Pengiktirafan Nama di Singapura
.

Dapatkan segera produk viral ini dengan wasap saya yer 😉
.
Whatsapp 📲 016 5478115
LINE🆔 aeyda00_
.
www.wasap.my/60165478115
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi semua 🙋‍♀
Korang mesti nak cantik !
Mesti nak hot !
Mesti nak perfect !
Nama pun wanita kan... 😆.
.
Mesti nak kawan office puji awak makin cantik , kulit makin lawaaa gebuu , body lentik aummmmm😋 💃
.
Suami pulak , asyik nak berkepit jer 24 jam kan , orang lelaki kata apa tu..
"Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍
.
Hihi.. kalau belum ada PinkLady Body Perfection , kena lah try sebotol !
Kerana awak adalah wanita sempurna !
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯% Herba SEMULAJADI !
☑️ 60 biji kapsul
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC
☑️ Ada Sijil Halal Jakim
☑️ Berdaftar dengan Jabatan Iklan Ubat (KKLIU)
☑️ Ada Sijil Pengiktirafan Nama di Singapura
.

Dapatkan segera produk viral ini dengan wasap saya yer 😉
.
Whatsapp 📲 016 5478115
LINE🆔 aeyda00_
.
www.wasap.my/60165478115
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
3 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 4 hours ago
@pinkladyofficialll Profile picture

@pinkladyofficialll

Hi semua 🙋‍♀
Korang mesti nak cantik !
Mesti nak hot !
Mesti nak perfect !
Nama pun wanita kan... 😆.
.
Mesti nak kawan office puji awak makin cantik , kulit makin lawaaa gebuu , body lentik aummmmm😋 💃
.
Suami pulak , asyik nak berkepit jer 24 jam kan , orang lelaki kata apa tu..
"Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍
.
Hihi.. kalau belum ada PinkLady Body Perfection , kena lah try sebotol !
Kerana awak adalah wanita sempurna !
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯% Herba SEMULAJADI !
☑️ 60 biji kapsul
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC
☑️ Ada Sijil Halal Jakim
☑️ Berdaftar dengan Jabatan Iklan Ubat (KKLIU)
☑️ Ada Sijil Pengiktirafan Nama di Singapura
.

Dapatkan segera produk viral ini dengan wasap saya yer 😉
.
Whatsapp 📲 016 5478115
LINE🆔 aeyda00_
.
www.wasap.my/60165478115
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

Hi semua 🙋‍♀
Korang mesti nak cantik !
Mesti nak hot !
Mesti nak perfect !
Nama pun wanita kan... 😆.
.
Mesti nak kawan office puji awak makin cantik , kulit makin lawaaa gebuu , body lentik aummmmm😋 💃
.
Suami pulak , asyik nak berkepit jer 24 jam kan , orang lelaki kata apa tu..
"Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍
.
Hihi.. kalau belum ada PinkLady Body Perfection , kena lah try sebotol !
Kerana awak adalah wanita sempurna !
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯% Herba SEMULAJADI !
☑️ 60 biji kapsul
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC
☑️ Ada Sijil Halal Jakim
☑️ Berdaftar dengan Jabatan Iklan Ubat (KKLIU)
☑️ Ada Sijil Pengiktirafan Nama di Singapura
.

Dapatkan segera produk viral ini dengan wasap saya yer 😉
.
Whatsapp 📲 016 5478115
LINE🆔 aeyda00_
.
www.wasap.my/60165478115
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
3 0 4 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
1 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
2 0 5 hours ago
@pinkladyhq_official.my Profile picture

@pinkladyhq_official.my

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm

.
Semua nak cantik! Semua nak hot! Semua nak perfect! Nama pun perempuan kan... 😆.
.
Mau takk..bayangkan kawan office puji kita makin cantik, kulit makin lawaaa gebuu, body lentik aummmmm😋.
.
Suami pulak, asyik nak berkepit je doploh pat jam..dengan kita, orang lelaki kata apa tu.. "Ni kalau bawak jalan sumpah tak malu bro" 😍.
.
.
Hihi..kalau belom ada #pinkladybodyperfection kena try sebotol! Kerana perfect itu anda!.
.
Produk 3 tahun dalam pasaran Asia.
.
☑️ 💯 Herba semula jadi!.
☑️ 60 biji kapsul.
☑️ Lulus KKM : MAL 18056050TC.
.
.
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl. .
🔛Order sini www.wasap.my/60183131656/pl .
.
#DeyyaEmpire #FerraEmpire #RemyEmpire
#pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #cikguseo #dropship10k #usahawanmuda #sapotlokal #usahawanpinklady #sexylady #bisnespinklady #produkviral2019 #tiktokmalaysia #kerjakosong #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodygoals #malaysiaboleh #malaysiakini #pinkladymurah #luluskkm
0 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

💓TESTIMONI PINKLADY💓
.
Belom cuba belom taw, dah cuba pasti akan repeat order berkali kali taw 😍😍
.
Kami tak mau overclaim itu ini , tapi awak bacalah sendiri result² yang kami dapat dari customer² yang dah guna PINKLADY nie...
.
Padu ke padu ???
.
Kalu sayang diri sendiri jangan tunggu lama²... Jom cantikkan lagi diri awak...💃
.
Wasap saya yer 😉
Saya tunggu nie
Whatsapp 📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

💓TESTIMONI PINKLADY💓
.
Belom cuba belom taw, dah cuba pasti akan repeat order berkali kali taw 😍😍
.
Kami tak mau overclaim itu ini , tapi awak bacalah sendiri result² yang kami dapat dari customer² yang dah guna PINKLADY nie...
.
Padu ke padu ???
.
Kalu sayang diri sendiri jangan tunggu lama²... Jom cantikkan lagi diri awak...💃
.
Wasap saya yer 😉
Saya tunggu nie
Whatsapp 📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
1 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

💓TESTIMONI PINKLADY💓
.
Belom cuba belom taw, dah cuba pasti akan repeat order berkali kali taw 😍😍
.
Kami tak mau overclaim itu ini , tapi awak bacalah sendiri result² yang kami dapat dari customer² yang dah guna PINKLADY nie...
.
Padu ke padu ???
.
Kalu sayang diri sendiri jangan tunggu lama²... Jom cantikkan lagi diri awak...💃
.
Wasap saya yer 😉
Saya tunggu nie
Whatsapp 📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

💓TESTIMONI PINKLADY💓
.
Belom cuba belom taw, dah cuba pasti akan repeat order berkali kali taw 😍😍
.
Kami tak mau overclaim itu ini , tapi awak bacalah sendiri result² yang kami dapat dari customer² yang dah guna PINKLADY nie...
.
Padu ke padu ???
.
Kalu sayang diri sendiri jangan tunggu lama²... Jom cantikkan lagi diri awak...💃
.
Wasap saya yer 😉
Saya tunggu nie
Whatsapp 📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
2 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

💓TESTIMONI PINKLADY💓
.
Belom cuba belom taw, dah cuba pasti akan repeat order berkali kali taw 😍😍
.
Kami tak mau overclaim itu ini , tapi awak bacalah sendiri result² yang kami dapat dari customer² yang dah guna PINKLADY nie...
.
Padu ke padu ???
.
Kalu sayang diri sendiri jangan tunggu lama²... Jom cantikkan lagi diri awak...💃
.
Wasap saya yer 😉
Saya tunggu nie
Whatsapp 📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram

💓TESTIMONI PINKLADY💓
.
Belom cuba belom taw, dah cuba pasti akan repeat order berkali kali taw 😍😍
.
Kami tak mau overclaim itu ini , tapi awak bacalah sendiri result² yang kami dapat dari customer² yang dah guna PINKLADY nie...
.
Padu ke padu ???
.
Kalu sayang diri sendiri jangan tunggu lama²... Jom cantikkan lagi diri awak...💃
.
Wasap saya yer 😉
Saya tunggu nie
Whatsapp 📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #putih #bodymantap #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #instashop #cikguseo #terapiinstagram
1 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp  untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram
1 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp  untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram
2 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp  untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp  untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram
1 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp  untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 5 hours ago
@pinklady_jelita_ Profile picture

@pinklady_jelita_

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

👙PINKLADY BODY PERFECTION !!
.
🍅DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !!!
.
💊HANYA TELAN 2 KAPSUL SEHARI UNTUK
❣MONTOK
❣RAMPING
❣KETAT
❣MANTAP
.
3 SEBAB KENAPA PINKLADY BODY PERFECTION AMAT
SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :
.
🌿(1) SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
- PinkLady dirumus dengan adunan herba 100%.
- Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINKLADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.
.
💊(2) REPAIR AND FIX
- PinkLady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yang akan tentukan bentuk badan, character, mood & banyak lagi.
- Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So PinkLady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
👙(3) BERKESAN
- Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dengan consume PinkLady, bergantung cepat mana badan absorb herba PinkLady, kesan tetap akan ada.
- Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low & banyak kena boost.
.
💊💃Capai Impian Anggun Anda dengan mengamalkan 2 capsules PinkLady setiap hari 😍
.
Hanya RM3++ untuk semua yang anda impikan.
.
WhatsApp  untuk consultancy percuma dan hadiah percuma yang menarik.📲 01136671575
.
www.wasap.my/601136671575
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #NKRteampinklady #TeamNoorKreatif #DeyyaEmpire #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram
0 0 5 hours ago

Top #cikguseo posts

@bajukurungcotton.rtw Profile picture

@bajukurungcotton.rtw

KINI DILANCARKAN.. NAK PERGI KELAS, KERJA ATAU PAKAI RAYA NI PON GOJESS!! SUPER SIMPLE TAPI NAMPAK STYLO JOM RISIK2 OCHENTA NI 🥰
.
Kan lebih Casual kalau uolss gayakan OCHENTA Suit macam ni pakai pergi kelas atau Kerja. Simple2 + ayu ala2 stylo gitewww . Sarung2 jee terus nampak stylo yet Elegant . Yang mana suka jenis simple cenggini kena grab cepat tau!! Yang ni koleksi Limited Edition. Siapa cepat dia dapat okay!
.
Cewahhh!! .
=============
KEISTIMEWAAN OCHENTA
============= .
.Design limited edition
.
OCHENTA (Plain) .
.
.
💙Material : Premium cotton
💙Loose Top
💙Pleated Skirt
💙2 size : S/M & L/XL
💙Plain and loose fit
💙Poket di belah kanan skirt
.
. . ... Eh uols tak nak tau dulu ke harga OCHENTA ni?? Ermm memang JIMAT gilerr uolss ! Pastikan grab cecepat tau..! 😍
.
NORMAL PRICE 1 PASANG RM139
.
PROMO PRICE 1 PASANG RM89 + FREE DELIVERY jer untuk SEMENANJUNG🌟
SABAH & SARAWAK ...
.
.✔PROMO Raya Haji hanya RM89.00 sahaja dan FREE POSTAGE
.

Tapii bila2 masa je harga Promo akan bertukar tau.. Boleh habis dlm bila2 masa jer.. So, pastikan uols grab cepat2 okeyhh! .
Whatsaap SEKARANG sebelum KUOTA HABISSS!
.
__________________________
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9
.
.. P/s : Jangan salahkan Kak Fah kalau saiz & warna fav uols habis.. Jangan tunggu lama2 😍
...
.
. "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

KINI DILANCARKAN.. NAK PERGI KELAS, KERJA ATAU PAKAI RAYA NI PON GOJESS!! SUPER SIMPLE TAPI NAMPAK STYLO JOM RISIK2 OCHENTA NI 🥰
.
Kan lebih Casual kalau uolss gayakan OCHENTA Suit macam ni pakai pergi kelas atau Kerja. Simple2 + ayu ala2 stylo gitewww . Sarung2 jee terus nampak stylo yet Elegant . Yang mana suka jenis simple cenggini kena grab cepat tau!! Yang ni koleksi Limited Edition. Siapa cepat dia dapat okay!
.
Cewahhh!! .
=============
KEISTIMEWAAN OCHENTA
============= .
.Design limited edition
.
OCHENTA (Plain) .
.
.
💙Material : Premium cotton
💙Loose Top
💙Pleated Skirt
💙2 size : S/M & L/XL
💙Plain and loose fit
💙Poket di belah kanan skirt
.
. . ... Eh uols tak nak tau dulu ke harga OCHENTA ni?? Ermm memang JIMAT gilerr uolss ! Pastikan grab cecepat tau..! 😍
.
NORMAL PRICE 1 PASANG RM139
.
PROMO PRICE 1 PASANG RM89 + FREE DELIVERY jer untuk SEMENANJUNG🌟
SABAH & SARAWAK ...
.
.✔PROMO Raya Haji hanya RM89.00 sahaja dan FREE POSTAGE
.

Tapii bila2 masa je harga Promo akan bertukar tau.. Boleh habis dlm bila2 masa jer.. So, pastikan uols grab cepat2 okeyhh! .
Whatsaap SEKARANG sebelum KUOTA HABISSS!
.
__________________________
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9
.
.. P/s : Jangan salahkan Kak Fah kalau saiz & warna fav uols habis.. Jangan tunggu lama2 😍
...
.
. "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
635 24 26 July, 2019
@ghijabster_suite Profile picture

@ghijabster_suite

They said, real queens fix each other's crowns ❤️ Cuba tag bestfriend korang sikit 😋
_
Product featured: Bella Kurung
Price: RM 149 exc postage
_
Untuk maklumat lanjut boleh DM/whatsapp KakGee +601110141765 atau klik link whatsapp di profile kami terus @hijabsters.valet & @ghijab.co 😘

They said, real queens fix each other's crowns ❤️ Cuba tag bestfriend korang sikit 😋
_
Product featured: Bella Kurung
Price: RM 149 exc postage
_
Untuk maklumat lanjut boleh DM/whatsapp KakGee +601110141765 atau klik link whatsapp di profile kami terus @hijabsters.valet & @ghijab.co 😘
618 12 10 August, 2019
@aisyatul_hijab Profile picture

@aisyatul_hijab

Bawal Maira Bidang 55, material cotton emboss Turkey 💕
.
💌 Harga RM15 exclude postage
_
Order whatsap 0132170927 atau klik link di bio #KakAisyMuslimah
.
.
.
.
.
.
#bawallabuh #bawalprinted #bawalbidang55 #bawalbidangbesar #bawalsatinbidang60 #bawalturkey #bawalcotton #bawalemboss #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #felolesscarf #bajulabuh #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah

Bawal Maira Bidang 55, material cotton emboss Turkey 💕
.
💌 Harga RM15 exclude postage
_
Order whatsap 0132170927 atau klik link di bio #KakAisyMuslimah
.
.
.
.
.
.
#bawallabuh #bawalprinted #bawalbidang55 #bawalbidangbesar #bawalsatinbidang60 #bawalturkey #bawalcotton #bawalemboss #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #felolesscarf #bajulabuh #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah
226 2 26 July, 2019
@bajukurungcotton.rtw Profile picture

@bajukurungcotton.rtw

🚩🚩STOCK UPDATE
.
.
Ehem !! Cantikan FOVENA Kurung Kedah moden utk uolls yg sukakan kelainan. Available in Size XXS-M HANYA BERHARGA RM69.00!!!! (tak termasuk postage) Stock sgtttttttt limited uolls, cepat order sebelum org lain rembat
.

FOVENA
Kurung Kedah .
.
✅Size 34(XXS) - 40(M)
✅Ready Stock
✅Butang di bahagian Belakang Baju
✅Piggang Kain Getah & Berzip
✅Kain Lipat Batik
✅2 Poket di Kiri & Kanan .
..
......................................................
RM 69 SEPASANG
RM 69 SEPASANG
.
Postage :
1psg - RM9sm / RM13ss
......................................................
.
📌Berminat wasap ke +601152261859
📌 SIAPA CEPAT DIA DAPAT !
📌 LIIMITED Stock. No booking😍

🚩🚩STOCK UPDATE
.
.
Ehem !! Cantikan FOVENA Kurung Kedah moden utk uolls yg sukakan kelainan.  Available in Size  XXS-M HANYA BERHARGA RM69.00!!!! (tak termasuk postage) Stock sgtttttttt limited uolls, cepat order sebelum org lain rembat
.

FOVENA 
Kurung Kedah .
.
✅Size 34(XXS) - 40(M)
✅Ready Stock
✅Butang di bahagian Belakang Baju
✅Piggang Kain Getah & Berzip
✅Kain Lipat Batik
✅2 Poket di Kiri & Kanan .
..
......................................................
RM 69 SEPASANG
RM 69 SEPASANG
.
Postage :
1psg - RM9sm / RM13ss
......................................................
.
📌Berminat wasap ke +601152261859
📌 SIAPA CEPAT DIA DAPAT !
📌 LIIMITED Stock. No booking😍
117 2 16 hours ago
@zerrastore Profile picture

@zerrastore

Kurung Cwmpaka Sari, sangat exclusif dengan hiasan 3D Embroidery (3d sulam), ahaa kelainan sangat! 😍
.
Order whatsap 0132170927 atau klik link di bio #KakZerraMelaram
.
.
.
.
.
#embroidery #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #maroon #kurungmaroon #bajuraya2019 #kurungplainmurah #kurungplainplussize #bajukurungplain #nursingfriendly #wudhufriendly #lacekurung

Kurung Cwmpaka Sari, sangat exclusif dengan hiasan 3D Embroidery (3d sulam), ahaa kelainan sangat! 😍
.
Order whatsap 0132170927 atau klik link di bio #KakZerraMelaram
.
.
.
.
.
#embroidery #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #maroon #kurungmaroon #bajuraya2019 #kurungplainmurah #kurungplainplussize #bajukurungplain #nursingfriendly #wudhufriendly #lacekurung
296 3 23 May, 2019