#cincinnaal Instagram Photos & Videos

cincinnaal - 247 posts

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    64 0 17 August, 2019
    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
.
PROMO PROMO PROMO
.
✔PROMO RM28 EXC POS
✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
✔️Material : STAINLESS STEEL
✔️Tak Tebal & Tak Nipis
✔READYSTOCK
✔SAIZ (ukur lilit jari)  4.7CM - 7.3CM
.
#cincincapal
#cincinnaal
#cincincapalmalaysia
#cincinnaalmalaysia

    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
    .
    PROMO PROMO PROMO
    .
    ✔PROMO RM28 EXC POS
    ✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
    ✔️Material : STAINLESS STEEL
    ✔️Tak Tebal & Tak Nipis
    ✔READYSTOCK
    ✔SAIZ (ukur lilit jari) 4.7CM - 7.3CM
    .
    #cincincapal
    #cincinnaal
    #cincincapalmalaysia
    #cincinnaalmalaysia

    6 0 8 August, 2019
    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
.
PROMO PROMO PROMO
.
✔PROMO RM28 EXC POS
✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
✔️Material : STAINLESS STEEL
✔️Tak Tebal & Tak Nipis
✔READYSTOCK
✔SAIZ (ukur lilit jari)  4.7CM - 7.3CM
.
#cincincapal
#cincinnaal
#cincincapalmalaysia
#cincinnaalmalaysia

    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
    .
    PROMO PROMO PROMO
    .
    ✔PROMO RM28 EXC POS
    ✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
    ✔️Material : STAINLESS STEEL
    ✔️Tak Tebal & Tak Nipis
    ✔READYSTOCK
    ✔SAIZ (ukur lilit jari) 4.7CM - 7.3CM
    .
    #cincincapal
    #cincinnaal
    #cincincapalmalaysia
    #cincinnaalmalaysia

    2 0 8 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    189 4 2 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    62 2 23 July, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    62 0 16 July, 2019
    Bismillahirrahmanirrahim...
Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
Asli MALAYSIA.
‎.
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0896-6219-4157
0896-6219-4157
0896-6219-4157

#thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Bismillahirrahmanirrahim...
    Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
    Asli MALAYSIA.
    ‎.
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157

    #thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    17 1 8 July, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Lapiz Lazuli.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Lapiz Lazuli.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    124 4 7 July, 2019
    Bismillahirrahmanirrahim...
Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
Asli MALAYSIA.
‎.
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0896-6219-4157
0896-6219-4157
0896-6219-4157

#thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Bismillahirrahmanirrahim...
    Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
    Asli MALAYSIA.
    ‎.
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157

    #thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    33 1 7 July, 2019
    Assalamualaikum , hari tu ada juga tanya admin , cincin ni sesuai ke buat cincin nikah or kahwin kn ? Bagi admin cincin ni sangat sesuai untuk korang pakai time majlis pertunangan . Biasa la kalau majlis nikah orang nk emas kn , so cincin ni sesuai untuk pertunangan, jimat cost juga. Kalau korang nk buat cincin emas pun boleh , kita boleh buat cincin emas 😊. Jom dapat kn dari 
@ar.raedexclusive cincin capal exclusive.
.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Assalamualaikum , hari tu ada juga tanya admin , cincin ni sesuai ke buat cincin nikah or kahwin kn ? Bagi admin cincin ni sangat sesuai untuk korang pakai time majlis pertunangan . Biasa la kalau majlis nikah orang nk emas kn , so cincin ni sesuai untuk pertunangan, jimat cost juga. Kalau korang nk buat cincin emas pun boleh , kita boleh buat cincin emas 😊. Jom dapat kn dari
    @ar.raedexclusive cincin capal exclusive.
    .
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    87 2 26 June, 2019
    CLEARANCE STOK
SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥
.
RM43 FREE POSTAGE (SM) 
ADD RM4 (SS)
.
#cincincapal
#cincinnaal

    CLEARANCE STOK
    SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥
    .
    RM43 FREE POSTAGE (SM)
    ADD RM4 (SS)
    .
    #cincincapal
    #cincinnaal

    7 0 24 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Korang dah dapatkanCincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive ke belum ? Alhamdulillah jangan risau kita sediakan cincin yg sngt quality, jadi jom dapatkan cincin Capal Nabi berbatu asli 😊
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Korang dah dapatkanCincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive ke belum ? Alhamdulillah jangan risau kita sediakan cincin yg sngt quality, jadi jom dapatkan cincin Capal Nabi berbatu asli 😊
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    84 2 24 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli Rosegold Calcedon.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli Rosegold Calcedon.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    144 4 17 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    78 4 3 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    128 5 24 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    77 3 16 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    196 12 7 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
.
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    .
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    178 16 26 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
.
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    .
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    85 3 14 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.

To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,

0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal#islam#dakwah

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.

    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,

    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal #islam #dakwah

    74 8 9 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

Kopiah Capal Rasulullah Saw Sulam Exclusive dari @ar.raedexclusive. - Quality Tebal 8 lapis kain
- Logo Capal Rasulullah Sulam yang cantik dan quality
- Size di antara 21-24

To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami

0198726278
0198726278
0198726278

#ArRaed #ArRaedExclusive #kopiahcapal#kopiah#kopiahnaal#CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

    Kopiah Capal Rasulullah Saw Sulam Exclusive dari @ar.raedexclusive . - Quality Tebal 8 lapis kain
    - Logo Capal Rasulullah Sulam yang cantik dan quality
    - Size di antara 21-24

    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami

    0198726278
    0198726278
    0198726278

    #ArRaed #ArRaedExclusive #kopiahcapal #kopiah #kopiahnaal #CincinNaal #cincincapalnabi

    60 2 6 April, 2019
    Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal#cincin

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal #cincin

    62 3 5 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan
-Design di atas adalah code F
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan
    -Design di atas adalah code F
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    114 5 31 March, 2019
    Urbantabligh x #CincinNaal
MashaaAllah. Terima kasih customer, smg bertambah kecintaan kepada Rasulullah saw 💚💚💚
RM80

    Urbantabligh x #CincinNaal
    MashaaAllah. Terima kasih customer, smg bertambah kecintaan kepada Rasulullah saw 💚💚💚
    RM80

    49 0 26 March, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    93 4 26 March, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    56 5 25 March, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    65 3 11 March, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    93 3 9 March, 2019

Top #cincinnaal posts

    Assalamualaikum... PRODUK BARU!! PRODUK BARU!!😉
InsyaAllah harga mampu milik dan cincin dibuat dari silver 925.. Harga hanya RM90 SAHAJA!!
Ulang suara RM90 sahaja!!
Dan postage dr yaman hingga ke rumah anda hanya RM10 SAHAJA.. Memang rugi kalau tak rebut peluang ni..
Saiz limited tau.. so cepat2 sebelum saiz anda diambil orang.. PM kami utk tempahan.. Kalau beli borong ada harga kasih sayang😘

#cincincapal #cincinnaal

    Assalamualaikum... PRODUK BARU!! PRODUK BARU!!😉
    InsyaAllah harga mampu milik dan cincin dibuat dari silver 925.. Harga hanya RM90 SAHAJA!!
    Ulang suara RM90 sahaja!!
    Dan postage dr yaman hingga ke rumah anda hanya RM10 SAHAJA.. Memang rugi kalau tak rebut peluang ni..
    Saiz limited tau.. so cepat2 sebelum saiz anda diambil orang.. PM kami utk tempahan.. Kalau beli borong ada harga kasih sayang😘

    #cincincapal #cincinnaal

    53 9 25 February, 2017
    Assalamualaikum wr wb 😍 😍
Cincin Capal/Naal
Untuk Tempahan Boleh DM Di Link Bawah Ini
Www.wasap.my/60183557210
Www.wasap.my/60183233556

Allahummashollualamuhammad 🤗

#cincin #cincinNaal #cincincapal

    Assalamualaikum wr wb 😍 😍
    Cincin Capal/Naal
    Untuk Tempahan Boleh DM Di Link Bawah Ini
    Www.wasap.my/60183557210
    Www.wasap.my/60183233556

    Allahummashollualamuhammad 🤗

    #cincin #cincinNaal #cincincapal

    4 1 1 October, 2018
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    189 4 2 August, 2019
    MashaaAllah jangan lepaskan peluang, boleh click link kami di bio dan ajak kawan-kawan anda (untuk share-share promo yang sangat berbaloi).
.
Untuk design lain semua boleh pre order ya, cincin naal, cincin cop mohor, cincin khat, rantai khat/naal, gelang khat/naal, jam niqabis/naal/tarim, pouch naal, pin naal, keychain khat/naal dll.
.
InshaaAllah setiap sunnah yang kita amalkan akan ada barokahnya. Semoga cinta kita kepada Rasulullah SAW semakin bertambah setiap hari. Usaha agar hati selalu tertaut pada Allah dan RasulNya.

Don't forget to selawat😊
#cincinsunnah #cincincopmohor #cincincapal  #cincincapalnabi #cincinnaal #cincinnubuwwah #cincinkhat

    MashaaAllah jangan lepaskan peluang, boleh click link kami di bio dan ajak kawan-kawan anda (untuk share-share promo yang sangat berbaloi).
    .
    Untuk design lain semua boleh pre order ya, cincin naal, cincin cop mohor, cincin khat, rantai khat/naal, gelang khat/naal, jam niqabis/naal/tarim, pouch naal, pin naal, keychain khat/naal dll.
    .
    InshaaAllah setiap sunnah yang kita amalkan akan ada barokahnya. Semoga cinta kita kepada Rasulullah SAW semakin bertambah setiap hari. Usaha agar hati selalu tertaut pada Allah dan RasulNya.

    Don't forget to selawat😊
    #cincinsunnah #cincincopmohor #cincincapal #cincincapalnabi #cincinnaal #cincinnubuwwah #cincinkhat

    26 1 1 June, 2018
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    62 2 23 July, 2019
    Urbantabligh x #CincinNaal
MashaaAllah. Terima kasih customer, smg bertambah kecintaan kepada Rasulullah saw 💚💚💚
RM80

    Urbantabligh x #CincinNaal
    MashaaAllah. Terima kasih customer, smg bertambah kecintaan kepada Rasulullah saw 💚💚💚
    RM80

    49 0 26 March, 2019