#cindellapremium Instagram Photos & Videos

cindellapremium - 50.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cindellapremium and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
0.6
Average comment
0
Posts with video
19/36
Posts with photo
17/36

Hashtag Popularity

KOREA WHITE ADVANCED
.
.
Fungsi Korea white advanced untuk whitening, kulit moist, hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka & antioxidant ..
.
.
kelebihan korea white advanced dari cindella, adalah proses penyerapan nutrient & mineral yang cepat dan berkesan berbanding cindella 1200mg..sebab??..lipotocin korea white advanced (300mg) lagi tinggi tau dari cindella
.
Sebab tu sis lagi suggest korang ambil korea white advanced berbanding cindella..mahal sikit tapi berbaloi la kan kalau drip nampak kesan, kita pun semangat nak pergi drip 🥰
.
.
RM700 - 10 SET KOREA WHITE ADVANCED
.
. ✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #koreawhiteadvanced #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #placentalucchinioriginal #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #placentasheep #placentastemcell #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminc #koreawhiteadvance #treninjection #complexion6 #mixingwhite #snowwhitekorea #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #placentalucchinistemcelloriginal

KOREA WHITE ADVANCED
.
.
Fungsi Korea white advanced untuk whitening, kulit moist, hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka & antioxidant ..
.
.
kelebihan korea white advanced dari cindella, adalah proses penyerapan nutrient & mineral yang cepat dan berkesan berbanding cindella 1200mg..sebab??..lipotocin korea white advanced (300mg) lagi tinggi tau dari cindella
.
Sebab tu sis lagi suggest korang ambil korea white advanced berbanding cindella..mahal sikit tapi berbaloi la kan kalau drip nampak kesan, kita pun semangat nak pergi drip 🥰
.
.
RM700 - 10 SET KOREA WHITE ADVANCED
.
. ✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #koreawhiteadvanced #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #placentalucchinioriginal #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #placentasheep #placentastemcell #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminc #koreawhiteadvance #treninjection #complexion6 #mixingwhite #snowwhitekorea #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #placentalucchinistemcelloriginal
14 0 8 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
1 0 9 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
1 0 9 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
0 0 10 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
1 0 10 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
1 0 10 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
0 0 10 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
1 0 10 hours ago

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax
#ivdrip
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium

💫NEW💫Glutax 1800000GS PiCo CeLL AbsorptIon
www.dermedical-glutax.com
www.dermedical-glutax.com/cn
#glutax 
#ivdrip 
#gluthatione #biocellforte #glutadrip #glutadripph  #glutax2000gs #glutax1800000gs
#glutaxph #glutaxphilippines #glutaxmalaysia #glutaxoriginal
#suntikputih  #cindellapremium
1 0 10 hours ago

Top #cindellapremium posts

Testimoni TG White ..customer rasa kulit moist😍
.
Drip tg white 1000.. kulit lembut.. yang dah cerah, tapi nak cerah lagiiiii agak lambat sikit tau nak nampak.. sebab tu jangan give up, bukan sekali terus nak putih😑..jangan high expectation sangat tau.. takut lose hope..ramai yang dapat kesan 1-2 kali.. but kita?, mungkin lain..macam sis pun 5-6 kali baru nampak😭

Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau 1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #tgwhite1000 #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #koreawhiteadvanced #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #tgwhite1000mg #tgwhite #treninjection #complexion6 #whiteskin #whiteningskin #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #glassskin #orientsupplement #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium #tgwhite

Testimoni TG White ..customer rasa kulit moist😍
.
Drip tg white 1000.. kulit lembut.. yang dah cerah, tapi nak cerah lagiiiii agak lambat sikit tau nak nampak.. sebab tu jangan give up, bukan sekali terus nak putih😑..jangan high expectation sangat tau.. takut lose hope..ramai yang dapat kesan 1-2 kali.. but kita?, mungkin lain..macam sis pun 5-6 kali baru nampak😭

Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau  1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #tgwhite1000 #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #koreawhiteadvanced #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #tgwhite1000mg #tgwhite #treninjection #complexion6 #whiteskin #whiteningskin #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #glassskin #orientsupplement #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium #tgwhite
342 2 10 January, 2020

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 FULL SET ( 10 SET )
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 FULL SET ( 10 SET )
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
478 1 28 November, 2019

Okay, Placentex ni sejenis suntikan utk kulit dr extract sperma ikan Trout yg sangat kaya dgn Polydeoxyribonucleotide (PDRN), digunakan secara meluas terutamanya di Italy dan Korea utk suntik di kulit bahagian muka, fungsi PDRN utk merawat penyembuhan luka, parut or pori besar, pigmentasi/jeragat, menurunkan kadar melanin, anti-melanogenesis (turut berpotensi utk pemutihan kulit)
.
Selain itu, di Korea juga PLACENTEX turut digunakan selepas treatment laser bagi mengurangkan radang merah atau kerosakan sel kulit... Kesan suntikan Placentex ini sgt bagus utk sesiapa yg ingin rawatan parut jerawat or luka, jeragat, utk dptkan skin glowing, anti aging, cerah dan flawless glass skin seperti warga Korea..
.
BENEFITS :
💉Smoothen & Soften skin texture- feel like baby
💉 Increase collagen and lift up saggy skin
💉Brightening skin tone- water shine skin
💉Improve pigment diseases
💉Skin regeneration
💉Anti aging and eliminates wrinkles
💉Enhance skin fullness and firmness
💉Increase skin tightness & elasticity
💉Moisture dry skin and reduce sebum
💉Minimise pores
💉Healing of wounds & improved scarred skin
💉Hair growth effect
💉Regenerate the hair scalp
💉Heal acne skin
💉Anti-inflammatory effect & prevent allergy
.
.
RM350 1 BOX
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE⠀
.⠀
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN⠀
.
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
📱 01133747694 atau click link at bio
.
.
.
#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentexoriginal
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#placentexmalaysia 
#nanosaltdrink
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#placentexmalaysia
#cindellapremium 
#placentex

Okay, Placentex ni sejenis suntikan utk kulit dr extract sperma ikan Trout yg sangat kaya dgn  Polydeoxyribonucleotide (PDRN), digunakan secara meluas terutamanya di Italy dan Korea utk suntik di kulit bahagian muka, fungsi PDRN utk merawat penyembuhan luka, parut or pori besar, pigmentasi/jeragat, menurunkan kadar melanin, anti-melanogenesis (turut berpotensi utk pemutihan kulit)
.
Selain itu, di Korea juga PLACENTEX turut digunakan selepas treatment laser bagi mengurangkan radang merah atau kerosakan sel kulit... Kesan suntikan Placentex ini sgt bagus utk sesiapa yg ingin rawatan parut jerawat or luka, jeragat, utk dptkan  skin glowing, anti aging, cerah dan flawless glass skin seperti warga Korea..
.
BENEFITS :
💉Smoothen & Soften skin texture- feel like baby
💉 Increase collagen and lift up saggy skin
💉Brightening skin tone- water shine skin
💉Improve pigment diseases
💉Skin regeneration
💉Anti aging and eliminates wrinkles
💉Enhance skin fullness and firmness
💉Increase skin tightness & elasticity
💉Moisture dry skin and reduce sebum
💉Minimise pores
💉Healing of wounds & improved scarred skin
💉Hair growth effect
💉Regenerate the hair scalp
💉Heal acne skin
💉Anti-inflammatory effect & prevent allergy
.
.
RM350 1 BOX
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE⠀
.⠀
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN⠀
.
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
📱 01133747694 atau click link at bio
.
.
.
#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentexoriginal
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#placentexmalaysia 
#nanosaltdrink
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#placentexmalaysia 
#cindellapremium 
#placentex
346 1 23 July, 2019

Fresh testimoni form customer yang drip nanguang.. antara injection yang high dose.
.
Customer ambil 1st drip nanguang.. memang kulit cantik dan putih😍.hari ni drip,esok dah nampak kesan kulit makin cerah.. ni rezeki customer tau.. cepat kesan kat dia..ade juga yang 3-4 kali baru nampak..jangan give up💪🏻
.
.
Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau 1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathioneiv #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax750000 #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

Fresh testimoni form customer yang drip nanguang.. antara injection yang high dose.
.
Customer ambil 1st drip nanguang.. memang kulit cantik dan putih😍.hari ni drip,esok dah nampak kesan kulit makin cerah.. ni rezeki customer tau.. cepat kesan kat dia..ade juga yang 3-4 kali baru nampak..jangan give up💪🏻
.
.
Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau  1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathioneiv #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax750000 #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit  #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
249 2 20 November, 2019

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
456 1 2 September, 2019

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
452 1 2 September, 2019

Testimoni TG White ..customer drip dua kali dah nampak urat hijau🤭
.
Drip tg white 1000.. kulit lembut.. yang dah cerah, tapi nak cerah lagiiiii agak lambat sikit tau nak nampak.. sebab tu jangan give up, bukan sekali terus nak putih😑..jangan high expectation sangat tau.. takut lose hope..ramai yang dapat kesan 1-2 kali.. but kita?, mungkin lain..macam sis pun 5-6 kali baru nampak😭

Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau 1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #tgwhite1000 #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #koreawhiteadvanced #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #tgwhite1000mg #tgwhite #treninjection #complexion6 #whiteskin #whiteningskin #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #glassskin #orientsupplement #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium #glutathione

Testimoni TG White ..customer drip dua kali dah nampak urat hijau🤭
.
Drip tg white 1000.. kulit lembut.. yang dah cerah, tapi nak cerah lagiiiii agak lambat sikit tau nak nampak.. sebab tu jangan give up, bukan sekali terus nak putih😑..jangan high expectation sangat tau.. takut lose hope..ramai yang dapat kesan 1-2 kali.. but kita?, mungkin lain..macam sis pun 5-6 kali baru nampak😭

Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau  1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #tgwhite1000 #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #koreawhiteadvanced #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #tgwhite1000mg #tgwhite #treninjection #complexion6 #whiteskin #whiteningskin #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #glassskin #orientsupplement #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium #glutathione
340 12 10 January, 2020

Testimoni TG White .. founder supplement dan skincare ramai je yang 💉.. dan ramai gak yang tahu sekarang ni
.
Drip tg white 1000.. kulit lembut.. yang dah cerah, tapi nak cerah lagiiiii agak lambat sikit tau nak nampak.. sebab tu jangan give up, bukan sekali terus nak putih😑..jangan high expectation sangat tau.. takut lose hope..ramai yang dapat kesan 1-2 kali.. but kita?, mungkin lain..macam sis pun 5-6 kali baru nampak😭

Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau 1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #tgwhite1000 #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #mairicheorient #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #tgwhite1000mg #tgwhite #treninjection #complexion6 #whiteskin #whiteningskin #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #orient #orientsupplement #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium #glutathionemalaysia

Testimoni TG White .. founder supplement dan skincare ramai je yang 💉.. dan ramai gak yang tahu sekarang ni
.
Drip tg white 1000.. kulit lembut.. yang dah cerah, tapi nak cerah lagiiiii agak lambat sikit tau nak nampak.. sebab tu jangan give up, bukan sekali terus nak putih😑..jangan high expectation sangat tau.. takut lose hope..ramai yang dapat kesan 1-2 kali.. but kita?, mungkin lain..macam sis pun 5-6 kali baru nampak😭

Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau  1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #tgwhite1000 #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #mairicheorient #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #tgwhite1000mg #tgwhite #treninjection #complexion6 #whiteskin #whiteningskin #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #orient #orientsupplement #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium #glutathionemalaysia
340 4 10 January, 2020

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
294 3 1 August, 2019