#cintabellezateam Instagram Photos & Videos

cintabellezateam - 42.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cintabellezateam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
0.8
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah dapat membantu💯.
.
#visari #jamuvisari #cintabelleza #cintabellezateam #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah  dapat membantu💯.
.
#visari #jamuvisari #cintabelleza #cintabellezateam #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda
0 0 9 hours ago

Payudara kendur? Kecik? Size besar sebelah? Punggung tak montok??
.
Jangan risau. Anda tidak perlu lakukan itu semua dengan bantuan VISARI !! Selain menjaga Miss v, Jamu Visari juga dapat membantu anda untuk mendapatkan payudara dan punggung yang cantik.😍
.
Jamu Visari mampu tingkatkan keghairahan dan kebahagiaan dlm rumahtangga anda. Breast & booty mantap, miss V ketat!! Kesan seawal 5 hari 💕
.
#visari #jamuvisari #cintabelleza #cintabellezateam #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda

Payudara kendur? Kecik? Size besar sebelah? Punggung tak montok??
.
Jangan risau. Anda tidak perlu lakukan itu semua dengan  bantuan VISARI !! Selain menjaga Miss v, Jamu Visari juga dapat membantu anda untuk mendapatkan payudara dan punggung yang cantik.😍
.
Jamu Visari mampu tingkatkan keghairahan dan kebahagiaan dlm rumahtangga anda. Breast & booty mantap, miss V ketat!! Kesan seawal 5 hari 💕
.
#visari #jamuvisari #cintabelleza #cintabellezateam #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda
2 0 9 hours ago

#repost @nadiyah.shahab .
.
Plump. Moist. And bright. That’s exactly what you’ll get with @officialpeche ❤ .
I took this supplement before 2 years back and I still remember how smooth it made my skin feel due to its high collagen content. Love love love sangat! 💋💋
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #bylululittlelulu #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema

#repost @nadiyah.shahab .
.
Plump. Moist. And bright. That’s exactly what you’ll get with @officialpeche ❤ .
I took this supplement before 2 years back and I still remember how smooth it made my skin feel due to its high collagen content. Love love love sangat! 💋💋
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #bylululittlelulu #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
0 0 11 hours ago

Collagen is the glue that holds your body together. It supports healthy skin, hair, nails, joints and more 💋
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #bylululittlelulu #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema

Collagen is the glue that holds your body together. It supports healthy skin, hair, nails, joints and more 💋
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #bylululittlelulu #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
0 0 11 hours ago

"Beauty is a commitment.."
.
Tighten up your pores and protect them from oil clogging. Diamond Glow will fully clear out any oil, dirt or bacteria from your pores that may be causing skin issues. Ready to have your poreless look now? 😍
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #bylululittlelulu #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema

"Beauty is a commitment.."
.
Tighten up your pores and protect them from oil clogging. Diamond Glow will fully clear out any oil, dirt or bacteria from your pores that may be causing skin issues. Ready to have your poreless look now? 😍
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #bylululittlelulu #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
0 0 11 hours ago

Say NO to Caffeines!
.
Why?
Caffeine such as coffee, tea, some sodas can inhibit the absorption of vitamins & minerals and increase their excretion from the body.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#hwaiteuvitskin
#hwaiteulovers
#hwaiteuvitskinmalaysia
#hwaiteuvitskinsingapore
#stayprettywithhwaiteu
#whiteandglow
#sexyandhealthy

Say NO to Caffeines!
.
Why?
Caffeine such as coffee, tea, some sodas can inhibit the absorption of vitamins & minerals and increase their excretion from the body.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#hwaiteuvitskin
#hwaiteulovers
#hwaiteuvitskinmalaysia
#hwaiteuvitskinsingapore
#stayprettywithhwaiteu
#whiteandglow
#sexyandhealthy
0 0 11 hours ago

You need to be well hydrated for your cells to work properly. Drinking water also helps maintain a healthy heart rate and blood pressure 💖
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#hwaiteuvitskin
#hwaiteulovers
#hwaiteuvitskinmalaysia
#hwaiteuvitskinsingapore
#stayprettywithhwaiteu
#whiteandglow
#sexyandhealthy

You need to be well hydrated for your cells to work properly. Drinking water also helps maintain a healthy heart rate and blood pressure 💖
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#hwaiteuvitskin
#hwaiteulovers
#hwaiteuvitskinmalaysia
#hwaiteuvitskinsingapore
#stayprettywithhwaiteu
#whiteandglow
#sexyandhealthy
0 0 11 hours ago

Say no to coconut water when consuming #hwaiteuvitskin 💖
.
Why?
Coconut water is alkaline and has a great cleansing effect on the body.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#hwaiteuvitskin
#hwaiteulovers
#hwaiteuvitskinmalaysia
#hwaiteuvitskinsingapore
#stayprettywithhwaiteu
#whiteandglow
#sexyandhealthy

Say no to coconut water when consuming #hwaiteuvitskin 💖
.
Why?
Coconut water is alkaline and has a great cleansing effect on the body.
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#bylululittlelulu
#hwaiteuvitskin
#hwaiteulovers
#hwaiteuvitskinmalaysia
#hwaiteuvitskinsingapore
#stayprettywithhwaiteu
#whiteandglow
#sexyandhealthy
0 0 11 hours ago

♥️MIKAGLO♥️
.
Mikaglo by Zoey Rahman.
.
Extra oil control glowing powder.
.
"Mikaglo helps to ensure that you look good all day long without the need to touch up.."
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#mikaseries
#zoeyrahman
#cosmetic
#compactpowder

♥️MIKAGLO♥️
.
Mikaglo by Zoey Rahman.
.
Extra oil control glowing powder.
.
"Mikaglo helps to ensure that you look good all day long without the need to touch up.."
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#mikaseries
#zoeyrahman
#cosmetic
#compactpowder
0 0 11 hours ago

♥️MIKAGLO♥️
.
Mikaglo Powder Testimonial
.
Compact powder by #mikaseries is meant for those of you who wish to have flawless matte finish face.
.
Mikaglo helps to ensure that you look good all day long without the need to touch up.
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#mikaseries
#zoeyrahman
#cosmetic
#compactpowder

♥️MIKAGLO♥️
.
Mikaglo Powder Testimonial
.
Compact powder by #mikaseries is meant for those of you who wish to have flawless matte finish face.
.
Mikaglo helps to ensure that you look good all day long without the need to touch up.
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#mikaseries
#zoeyrahman
#cosmetic
#compactpowder
0 0 11 hours ago

♥️MIKAGLO♥️
.
Mikaglo powder is oil free and finely milled. This powder also helps to blur your pores & enhance your natural beauty. Make it as your daily essentials 💖
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#mikaseries
#zoeyrahman
#cosmetic
#compactpowder

♥️MIKAGLO♥️
.
Mikaglo powder is oil free and finely milled. This powder also helps to blur your pores & enhance your natural beauty. Make it as your daily essentials 💖
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#mikaseries
#zoeyrahman
#cosmetic
#compactpowder
0 0 11 hours ago

🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #trudollysg #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushot

🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #trudollysg #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushot
0 0 11 hours ago

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #trudollysg #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushot

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #trudollysg #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushot
0 0 11 hours ago

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz :
Mengawal Selera Makan
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan
Meningkatkan Kadar Metabolism
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #trudollysg #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushot

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz : 
Mengawal Selera Makan 
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan 
Meningkatkan Kadar Metabolism
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #trudollysg #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushot
0 0 11 hours ago

♥️JUZFIT MAGIKA♥️
.
💥Helps to burn fats
💥Say bye bye to cellulite / stretchmark
💥Helps to shape up body
💥Helps to soften skin
💥Helps to firm up skin
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#juzfitfibershot
#juzfit
#juzfitsingapore
#juzfitsgsquad
#juzfitmagika

♥️JUZFIT MAGIKA♥️
.
💥Helps to burn fats
💥Say bye bye to cellulite / stretchmark
💥Helps to shape up body
💥Helps to soften skin
💥Helps to firm up skin
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#juzfitfibershot
#juzfit
#juzfitsingapore
#juzfitsgsquad
#juzfitmagika
2 0 11 hours ago

♥️JUZFIT MAGIKA♥️
.
Ini adalah kelebihan Magika fat burning gel 😍
.
Best kan bila kita bukan hanya hilang kg tapi juga inci? Yokkkk order 🥰
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#juzfitfibershot
#juzfit
#juzfitsingapore
#juzfitsgsquad
#juzfitmagika

♥️JUZFIT MAGIKA♥️
.
Ini adalah kelebihan Magika fat burning gel 😍
.
Best kan bila kita bukan hanya hilang kg tapi juga inci? Yokkkk order 🥰
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#juzfitfibershot
#juzfit
#juzfitsingapore
#juzfitsgsquad
#juzfitmagika
0 0 11 hours ago

♥️JUZFIT MAGIKA♥️
.
Our fat burning gel are for you ladies who would love to not just lose kgs but also inches loss!
.
Say bye bye to cellulites, stretch marks too! Amazing right? Yes it is! 😘
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#juzfitfibershot
#juzfit
#juzfitsingapore
#juzfitsgsquad
#juzfitmagika

♥️JUZFIT MAGIKA♥️
.
Our fat burning gel are for you ladies who would love to not just lose kgs but also inches loss!
.
Say bye bye to cellulites, stretch marks too! Amazing right? Yes it is! 😘
.
.
#cintabellezateam
#cintabelleza
#teamzanah
#juzfitfibershot
#juzfit
#juzfitsingapore
#juzfitsgsquad
#juzfitmagika
0 0 11 hours ago

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah dapat membantu💯.
.
#visari #jamuvisari #cintabelleza #cintabellezateam #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah  dapat membantu💯.
.
#visari #jamuvisari #cintabelleza #cintabellezateam #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda
0 0 12 hours ago

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah dapat membantu💯.
.
#cintabellezateam
#visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah  dapat membantu💯.
.
#cintabellezateam 
#visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda
1 0 12 hours ago

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah dapat membantu💯.
.
#cintabellezateam
#visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmudaalami

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah  dapat membantu💯.
.
#cintabellezateam 
#visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmudaalami
1 0 12 hours ago

Masalah sembelit tiada lagi uolls

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah dapat membantu💯.
.
#cintabellezateam
#visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmudaalami

Masalah sembelit tiada lagi uolls

Jamu visari akan memberi kesan yang maksima kepada para isteri yang mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kesan boleh dirasai seawal sebotol pengambilan Visari❤️.
.
Jadi kepada sesiapa yang mengalami masalah dan simpton seperti di atas. Disaranankan supaya mencuba untuk mengamalkan Visari. InshaAllah  dapat membantu💯.
.
#cintabellezateam 
#visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmudaalami
1 0 12 hours ago

Asyik Cheat Day Je, Cmne Nak Selim Ni??😅
.
Akak mmg betul² nak selim, tapi bab jaga makan ni akak betul² fail. Makan tak control langsung.
.
Mujur jumpa #curveexclusive. Tak sampai sebulan pun tapi dah dpt mcm² perubahan. Selera terkawal, saiz bajuu makin kecik, nak buat keje pun ringan je. 🥰
.
Memula tu risau lah jugak. Takut tak serasi. Tapi sekali dah cuba mmg terbaik .Tak mcm produk² lain yg akak pernah try dulu. 👍

Nak selim tapi tak tau mcm mana ? Jom kami bantu anda dgn Curve Exclusive harini!
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty #syaheracurveexclusive #syaherabeautysg

Asyik Cheat Day Je, Cmne Nak Selim Ni??😅
.
Akak mmg betul² nak selim, tapi bab jaga makan ni akak betul² fail. Makan tak control langsung.
.
Mujur jumpa #curveexclusive. Tak sampai sebulan pun tapi dah dpt mcm² perubahan. Selera terkawal, saiz bajuu makin kecik, nak buat keje pun ringan je. 🥰
. 
Memula tu risau lah jugak. Takut tak serasi. Tapi sekali dah cuba mmg terbaik .Tak mcm produk² lain yg akak pernah try dulu. 👍

Nak selim tapi tak tau mcm mana ? Jom kami bantu anda dgn Curve Exclusive harini!
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty #syaheracurveexclusive #syaherabeautysg
0 0 12 hours ago

Pernah consume supplement tapi tak berkesan?
Dah check dalaman usus macam mana?
Jangan salahkan product.
Cuba detox cuci smua dalaman.
In Shaa Allah.. supplement lagi cepat menyerap.
Dapat kan sekarang.
.
Bukan detox je, #curveexclusive untuk slimming sekali. Bantu bakar lemak, tahan selera makan jugak tau.. So lepas ni nak kurus senang je! Kurus dengan sihat pulak tu. Dalaman 💯 ok 💃
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty #syaheracurveexclusive #syaherabeautysg

Pernah consume supplement tapi tak berkesan?
Dah check dalaman usus macam mana?
Jangan salahkan product.
Cuba detox cuci smua dalaman.
In Shaa Allah.. supplement lagi cepat menyerap.
Dapat kan sekarang.
.
Bukan detox je, #curveexclusive untuk slimming sekali. Bantu bakar lemak, tahan selera makan jugak tau.. So lepas ni nak kurus senang je! Kurus dengan sihat pulak tu. Dalaman 💯 ok 💃
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty #syaheracurveexclusive #syaherabeautysg
1 0 12 hours ago

Syahera Beauty Care Curve Exclusive
.
Dapat membantu:-
.
• Menyingkirkan segala kotoran dalam badan & usus
.
• Mempercepatkan pencernaan badan
.
• Mempercepatkan penyerapan supplement dalam badan
.
• Membakar lemak dalam badan
.
• Menahan nafsu selera makan
.
• Menambahkan tenaga
.
• Kesan seawal 6 jam
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty #syaheracurveexclusive #syaherabeautysg

Syahera Beauty Care Curve Exclusive
.
Dapat membantu:-
.
• Menyingkirkan segala kotoran dalam badan & usus
.
• Mempercepatkan pencernaan badan
.
• Mempercepatkan penyerapan supplement dalam badan
.
• Membakar lemak dalam badan
.
• Menahan nafsu selera makan
.
• Menambahkan tenaga
.
• Kesan seawal 6 jam
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty #syaheracurveexclusive #syaherabeautysg
2 0 12 hours ago

Lots of love from our users Cold Wax Wawawax! ❤️
_
Happy sangat baca semua feedback. Alhamdulillah Cold Wax dapat bantu korang semua and for sure sekarang dah jadi keperluan untuk setiap orang 😍
_
Belum cuba tu taknak try ke 👀
_
Nak order boleh Whatsapp Syaz +65 84489711
.
#cintabelleza #cintabellezateam #teamsyaz #syaellasquad #wawawaxuser #wawawax #coldwax

Lots of love from our users Cold Wax Wawawax! ❤️
_
Happy sangat baca semua feedback. Alhamdulillah Cold Wax dapat bantu korang semua and for sure sekarang dah jadi keperluan untuk setiap orang 😍
_
Belum cuba tu taknak try ke 👀
_
Nak order boleh Whatsapp Syaz +65 84489711
.
#cintabelleza #cintabellezateam #teamsyaz #syaellasquad #wawawaxuser #wawawax #coldwax
0 0 13 hours ago

Hello girls!!!
.
11.11 crazy deal is finally dropping! You may be one of the luckiest to win this 11.11 special lucky draw.

Buy 2 bottles and above NOW & get a chance to win 3 months of free supply of Diamond Glow (1 bottle every month). 11 lucky winners will be selected!
.
WhatsApp 87524463 or DM me to participate NOW!!
Good luck!!! Start: 11/11
End: 17/11
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
#luckydraw

Hello girls!!!
.
11.11 crazy deal is finally dropping! You may be one of the luckiest to win this 11.11 special lucky draw.

Buy 2 bottles and above NOW & get a chance to win 3 months of free supply of Diamond Glow (1 bottle every month). 11 lucky winners will be selected!
.
WhatsApp 87524463 or DM me to participate NOW!!
Good luck!!! Start: 11/11
End: 17/11
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema 
#luckydraw
2 0 13 hours ago

P.E.C.H.E Diamond Glow
.
A whitening and energy booster consist of 15 ingredients imported from Swiss and Brazil. Rich in Vitamin A, B, C and E.
.
Whatsapp 87524463 or DM me to order 😘
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema

P.E.C.H.E Diamond Glow
.
A whitening and energy booster consist of 15 ingredients imported from Swiss and Brazil. Rich in Vitamin A, B, C and E.
.
Whatsapp 87524463 or DM me to order 😘
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
2 0 13 hours ago

Lots of love from our users Cold Wax Wawawax! ❤️
_
Happy sangat baca semua feedback. Alhamdulillah Cold Wax dapat bantu korang semua and for sure sekarang dah jadi keperluan untuk setiap orang 😍
_
Belum cuba tu taknak try ke 👀
_
Nak order click aje pt bio k😊
.
#cintabelleza #cintabellezateam #teamsyaz #syaellasquad #wawawaxuser #wawawax

Lots of love from our users Cold Wax Wawawax! ❤️
_
Happy sangat baca semua feedback. Alhamdulillah Cold Wax dapat bantu korang semua and for sure sekarang dah jadi keperluan untuk setiap orang 😍
_
Belum cuba tu taknak try ke 👀
_
Nak order click aje pt bio k😊
.
#cintabelleza #cintabellezateam #teamsyaz #syaellasquad  #wawawaxuser #wawawax
0 0 13 hours ago

Hello girls!!!
.
11.11 crazy deal is finally dropping! You may be one of the luckiest to win this 11.11 special lucky draw.

Buy 2 bottles and above NOW & get a chance to win 3 months of free supply of Diamond Glow (1 bottle every month). 11 lucky winners will be selected!
.
WhatsApp 87524463 or DM me to participate NOW!!
Good luck!!! Start: 11/11
End: 17/11
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
#luckydraw

Hello girls!!!
.
11.11 crazy deal is finally dropping! You may be one of the luckiest to win this 11.11 special lucky draw.

Buy 2 bottles and above NOW & get a chance to win 3 months of free supply of Diamond Glow (1 bottle every month). 11 lucky winners will be selected!
.
WhatsApp 87524463 or DM me to participate NOW!!
Good luck!!! Start: 11/11
End: 17/11
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema 
#luckydraw
1 0 13 hours ago

Juzfit Magika | Dare to Be Fit ❣
.
Our fat burning gel are for you ladies who would love to not just lose kg but also inches loss!
.
Say bye bye to cellulites, stretch marks too! Amazing right? Yes it is! 😘
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #juzfitmagika

Juzfit Magika | Dare to Be Fit ❣
.
Our fat burning gel are for you ladies who would love to not just lose kg but also inches loss!
.
Say bye bye to cellulites, stretch marks too! Amazing right? Yes it is! 😘
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam  #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #juzfitmagika
1 0 13 hours ago

Juzfit Magika Fat Burning Gel
.
Simple Way to Apply :-
.
🔥 Apply Magika twice daily (after shower) to the affected area.
.
🔥 Use consistently on a daily basis to get maximum effect.
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #juzfitmagika

Juzfit Magika Fat Burning Gel
.
Simple Way to Apply :-
.
🔥 Apply Magika twice daily (after shower) to the affected area.
.
🔥 Use consistently on a daily basis to get maximum effect.
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #juzfitmagika
2 0 13 hours ago

5 Main Function of JUZFIT MAGIKA .
.
✔️ Helps the fat burning process .
✔️ Abdominal thinning .
✔️ Reduces cellulite .
✔️ Clear stretch marks .
✔️ Obtain ideal weight .
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #juzfitmagika

5 Main Function of JUZFIT MAGIKA .
.
✔️ Helps the fat burning process .
✔️ Abdominal thinning .
✔️ Reduces cellulite .
✔️ Clear stretch marks .
✔️ Obtain ideal weight .
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam  #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #juzfitmagika
3 0 13 hours ago

Lots of love from our users Cold Wax Wawawax! ❤️
_
Happy sangat baca semua feedback. Alhamdulillah Cold Wax dapat bantu korang semua and for sure sekarang dah jadi keperluan untuk setiap orang 😍
_
Belum cuba tu taknak try ke 👀
_
Nak order boleh tekan link pt bio okie😉😉
.
#cintabelleza # #cintabellezateam #teamsyaz #wawawaxuser #wawawax

Lots of love from our users Cold Wax Wawawax! ❤️
_
Happy sangat baca semua feedback. Alhamdulillah Cold Wax dapat bantu korang semua and for sure sekarang dah jadi keperluan untuk setiap orang 😍
_
Belum cuba tu taknak try ke 👀
_
Nak order boleh tekan link pt bio okie😉😉
.
#cintabelleza ##cintabellezateam #teamsyaz #wawawaxuser #wawawax
0 0 13 hours ago

Juzfit TeaTox
.
• Reduce the Formation of Fats
.
• Curb Appetite
.
• Reduce Absorption of Carbohydrate
.
• Burn Fats
.
• Anti Cancer
.
• Reduce Inflammation
.
• Helps to Reduce Cholesterol Level
Improves Digestion and Bowels Movement
.
• Remove Bad Toxins
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #igsg #sgig #beauty #beautysg #instashop #instashopsg #onlineshop #onlineshopsg #onlineshopping #onlinebusiness #entrepreneur #entrepreneursg #entrepreneurlife #aniiqbeaute

Juzfit TeaTox
.
• Reduce the Formation of Fats
.
• Curb Appetite
.
• Reduce Absorption of Carbohydrate
.
• Burn Fats
.
• Anti Cancer
.
• Reduce Inflammation
.
• Helps to Reduce Cholesterol Level 
Improves Digestion and Bowels Movement
.
• Remove Bad Toxins
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore #igsg #sgig #beauty #beautysg #instashop #instashopsg #onlineshop #onlineshopsg #onlineshopping #onlinebusiness #entrepreneur #entrepreneursg #entrepreneurlife #aniiqbeaute
4 0 14 hours ago

Pernah consume supplement tapi tak berkesan?
Dah check dalaman usus macam mana?
Jangan salahkan product.
Cuba detox cuci smua dalaman.
In Shaa Allah.. supplement lagi cepat menyerap.
Dapat kan sekarang.
.
Bukan detox je, #curveexclusive untuk slimming sekali. Bantu bakar lemak, tahan selera makan jugak tau.. So lepas ni nak kurus senang je! Kurus dengan sihat pulak tu. Dalaman 💯 ok 💃
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty
#syaheracurveexclusive #syaherabeautysg
#detox #slimming #shoprsbeauty

Pernah consume supplement tapi tak berkesan?
Dah check dalaman usus macam mana?
Jangan salahkan product.
Cuba detox cuci smua dalaman.
In Shaa Allah.. supplement lagi cepat menyerap.
Dapat kan sekarang.
.
Bukan detox je, #curveexclusive untuk slimming sekali. Bantu bakar lemak, tahan selera makan jugak tau.. So lepas ni nak kurus senang je! Kurus dengan sihat pulak tu. Dalaman 💯 ok 💃
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #syaherabeauty 
#syaheracurveexclusive #syaherabeautysg 
#detox #slimming #shoprsbeauty
0 0 15 hours ago

Top #cintabellezateam posts

MY PRETTTTTY CUSTOMER! Dulu cantik, now more cantik kan!!!! 😭😭😭 this one because she consistent drink Diamond Glow! So krg tunggu apa lagi se. Order la sekarangggg!

We have a good deal not to be missed! Order 2 BOTTLES and win 3 months of FREE SUPPLY!

LIMITED BOTTLES LEFT (despite the pre order list 😂) #cintabellezateam #cintabelleza #officialpeche #officialpechesg #diamondglowpeche #diamondglowpechesg #diamondglowsingapore #collagensg #collagensingapore #sensitiveskin #sensitiveskinsg #collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen

MY PRETTTTTY CUSTOMER! Dulu cantik, now more cantik kan!!!! 😭😭😭 this one because she consistent drink Diamond Glow! So krg tunggu apa lagi se. Order la sekarangggg!

We have a good deal not to be missed! Order 2 BOTTLES and win 3 months of FREE SUPPLY!

LIMITED BOTTLES LEFT (despite the pre order list 😂) #cintabellezateam #cintabelleza #officialpeche #officialpechesg #diamondglowpeche #diamondglowpechesg #diamondglowsingapore #collagensg #collagensingapore #sensitiveskin #sensitiveskinsg #collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen
6 0 11 November, 2019

How fast can you see the results? Well, depends on your body. Some customers can already see the changes after 1 day consumption but usually 3 days. Advisable to continuously consume for 3 months to get maximum results.
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema

How fast can you see the results? Well, depends on your body. Some customers can already see the changes after 1 day consumption but usually 3 days. Advisable to continuously consume for 3 months to get maximum results.
.
.
#cintabelleza #cintabellezateam #diamondglow #diamondpeche #whitening #flawlessskin #acne #pimple #eczema
2 0 11 November, 2019

And 1 wefie with @aamyrarosli & @amarbaharin
.
They are so humble y'know! Hope to be able to bring them again for our next celebfest YES 🥰
.
#juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #cintabelleza #cintabellezateam #CELEBRAYA

And 1 wefie with @aamyrarosli & @amarbaharin ❤
.
They are so humble y'know! Hope to be able to bring them again for our next celebfest YES 🥰
.
#juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #cintabelleza #cintabellezateam #CELEBRAYA
131 3 20 May, 2019

FIRST BLUE FOUNDATION, that gives u the cooling sensation. .
It's so light that you dnt even feel it on your face.
.
Are U interested to know more?
.
✔️ Skinelle comes with sponge attached. No extra sponge needed. It's so easy that u can apply it anywhere.
✔️ As working adults or even mommies, we usually don't hve enough time. Don't worry, Skinelle comes with moisturer. A 3in1 foundation that has foundation+ moisturiser + spf 35+ 😱.
✔️ Breakout during menses. Another special ingredient in our Awesome foundation is sharks collagen. It heals as you apply. Simple , fast and effective.
✔️ Are u worried by mud day, it will flak? Skinelle has a cooling sensation thus it helps to minimise our pores, so by midday you will still b glowing #makinberpeluhmakinglowing .
.
#skinelle
#bluefoundation
#foundationkulitgelap #foundationterbaik #beauty #makeup #foundationmalaysia #foundationmuka #kulitgelap #kulitkusam #cintabelleza #cintabellezateam

FIRST BLUE FOUNDATION, that gives u the cooling sensation. .
It's so light that you dnt even feel it on your face.
.
Are U interested to know more?
.
✔️ Skinelle comes with sponge attached. No extra sponge needed. It's so easy that u can apply it anywhere.
✔️ As working adults or even mommies, we usually don't hve enough time. Don't worry, Skinelle comes with moisturer. A 3in1 foundation that has foundation+ moisturiser + spf 35+ 😱.
✔️ Breakout during menses. Another special ingredient in our Awesome foundation is sharks collagen. It heals as you apply. Simple , fast and effective.
✔️ Are u worried by mud day, it will flak? Skinelle has a cooling sensation thus it helps to minimise our pores, so by midday you will still b glowing #makinberpeluhmakinglowing .
.
#skinelle
#bluefoundation
#foundationkulitgelap #foundationterbaik #beauty #makeup #foundationmalaysia #foundationmuka #kulitgelap #kulitkusam #cintabelleza #cintabellezateam
2 2 6 November, 2019

Org singapore mmg sgt sporting dan best😘tq for support and invite us to talk about our self and product at stage today..alhamdulillah😊 #bffgoal #founder #viehaircare #singapore #event #cintabellezateam #viehairtonic

Org singapore mmg sgt sporting dan best😘tq for support and invite us to talk about our self and product at stage today..alhamdulillah😊 #bffgoal #founder #viehaircare #singapore #event #cintabellezateam #viehairtonic
599 4 11 November, 2017

#Repost @cintabelleza (@get_repost)
・・・
[RAHSIA CANTIK DI DALAM CANTIK DI LUAR] 😉
.
Jom kita cantik sama2 🤗 Dengan Hwaiteu boleh maintain ridonkilious body dan dapat kulit cantik serentak tauu 🤗🤗
.

Hwaiteu 5 dalam 1 ada . ✔ Detox
.
✔ Slimming
.
✔Whitening
.
✔Antiaging
.
✔Vitality
.
Kena cuba Hwaiteu baru boleh rasa kehebatan Hwaiteu 😘 .
Jangan tunggu lagi cepat tag kawan ramai2 dan pm kita sekarang!!! 💕
.
#hwaiteuvitskin
#cintabellezateam #cantikwithteamcbt

#Repost @cintabelleza (@get_repost)
・・・
[RAHSIA CANTIK DI DALAM CANTIK DI LUAR] 😉
.
Jom kita cantik sama2 🤗 Dengan Hwaiteu boleh maintain ridonkilious body dan dapat kulit cantik serentak tauu 🤗🤗
.

Hwaiteu  5 dalam 1 ada . ✔ Detox
.
✔ Slimming
.
✔Whitening
.
✔Antiaging
.
✔Vitality
.
Kena cuba Hwaiteu baru boleh rasa kehebatan Hwaiteu 😘 .
Jangan tunggu lagi cepat tag kawan ramai2 dan pm kita sekarang!!! 💕
.
#hwaiteuvitskin
#cintabellezateam #cantikwithteamcbt
122 4 6 July, 2017

Juzfit Fiber Shot 💚
.
Benefits :-
.
- Energy booster
- Aids in weight loss
- Curb appetite
.
And many more! Have you gotten yours yet? 🥰
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore

Juzfit Fiber Shot 💚
.
Benefits :-
.
- Energy booster
- Aids in weight loss
- Curb appetite
.
And many more! Have you gotten yours yet? 🥰
.
.
#juzfitfibershot #juzfit #juzfitsingaporeofficial #juzfitsingapore #juzfit #juzfitsgsquad #cintabelleza #cintabellezateam #fibershotsg #fibershot #fibershotsingapore
3 0 6 November, 2019

thank all my cust from SINGAPORE 😘😘😘😘
thank jugak laaa stokis kak zaza adik eme kita...org kuat @founderhwaiteu jugak 😘😘 so hari ni booth still open jugak mcm biasa tau,korang g je booth jmpa adik eme @cintabelleza kita kat sane 😘
Day 2 #jalanjalanmakanmakan2017 #fdevents .
Thank you u olls for your love ❤ & support 💋💋
.
I didn't manage to take picture with every each of you but..... i appreciate you deeep2 also tau. 😘😘😘😘
.
Xoxo
With lots lots of ❤❤,
Emellia 💋
#cintabelleza #cintabellezateam

thank all my cust from SINGAPORE 😘😘😘😘
thank jugak laaa stokis kak zaza adik eme kita...org kuat @founderhwaiteu jugak 😘😘 so hari ni booth still open jugak mcm biasa tau,korang g je booth jmpa adik eme @cintabelleza kita kat sane 😘
Day 2 #jalanjalanmakanmakan2017  #fdevents .
Thank you u olls for your love ❤ & support 💋💋
.
I didn't manage to take picture with every each of you but..... i appreciate you deeep2 also tau. 😘😘😘😘
.
Xoxo
With lots lots of ❤❤,
Emellia 💋
#cintabelleza #cintabellezateam
147 0 10 December, 2017