#cintajanganpergi Instagram Photos & Videos

cintajanganpergi - 4k posts

    PENCALONAN AWAL ABPBH 32
.
.
Asfellas sibuk ke tu? 
Admin pun sibuk ni ha, sibuk mengundi Prince Daddy. 
Fellasfan pun jangan lupa nak undi Asfan tau! 
Macam biasa dalam sejam boleh undi 15 kali, bangun je subuh terus undi 15 kali, lepastu tunggu selepas sejam undi lagi sebanyak 15 kali. 
Nahhh @as.fellassg sajikan video ucapan Prince Daddy buat Asfellas! 📌Penyanyi Lelaki Popular
.
.
Link on bio Asfellas NOW❗️🔥
#asfellas #asfanshah #cjp #cintajanganpergi #abpbh32 #penyanyilelakipopular #asfellassg

    PENCALONAN AWAL ABPBH 32
    .
    .
    Asfellas sibuk ke tu?
    Admin pun sibuk ni ha, sibuk mengundi Prince Daddy.
    Fellasfan pun jangan lupa nak undi Asfan tau!
    Macam biasa dalam sejam boleh undi 15 kali, bangun je subuh terus undi 15 kali, lepastu tunggu selepas sejam undi lagi sebanyak 15 kali.
    Nahhh @as.fellassg sajikan video ucapan Prince Daddy buat Asfellas! 📌Penyanyi Lelaki Popular
    .
    .
    Link on bio Asfellas NOW❗️🔥
    #asfellas #asfanshah #cjp #cintajanganpergi #abpbh32 #penyanyilelakipopular #asfellassg

    39 3 23 July, 2019
    Akan Dibuka!
.
.
Ada rakan rakan duduk di melaka area Kota Laksamana? Sedang mencari pekerjaan?
@port.asfan buka peluang pekerjaan untuk warga melaka. Apa lagi, contact nombor tertera!
.
.
Asfellas sabajap port baru kita akan dibuka jap lagi! Ready okay waktu opening? 
#asfellas #asfanshah #portasfan #cintajanganpergi #blackbeast

    Akan Dibuka!
    .
    .
    Ada rakan rakan duduk di melaka area Kota Laksamana? Sedang mencari pekerjaan?
    @port.asfan buka peluang pekerjaan untuk warga melaka. Apa lagi, contact nombor tertera!
    .
    .
    Asfellas sabajap port baru kita akan dibuka jap lagi! Ready okay waktu opening?
    #asfellas #asfanshah #portasfan #cintajanganpergi #blackbeast

    9 0 22 March, 2019
    Ini lempeng sihat namanya. Jangan di pandang rupa tapi yg penting rasa nya😁. Org kata dont judge book by it cover gtewww😆. .
.
.
Ada nak resepi lempeng sihat ni? Cer tag kawan korg yg hantu lempeng. Klu ramai peminat lempeng saya share resepinya😁

    Ini lempeng sihat namanya. Jangan di pandang rupa tapi yg penting rasa nya😁. Org kata dont judge book by it cover gtewww😆. .
    .
    .
    Ada nak resepi lempeng sihat ni? Cer tag kawan korg yg hantu lempeng. Klu ramai peminat lempeng saya share resepinya😁

    93 5 20 March, 2019
    Mini Spy CCTV [ Original KOREA ]
Harga rm130

Jenayah dan kes yang tak diingini banyak terjadi skrg ni.. salah satu sebab kita kena ada cctv dirumah.. bagi yg ada maid atau pekerja tu boleh la skodeng staff uolsss.. -Siang mlm clear
-Merakam dalam gelap
-Boleh mendengar bunyi dilokasi
-Boleh berinteraksi dengan org disana
-Boleh tengok terus dari smartphone
-Boleh tengok dari jarak jauh -Boleh zoom

Anda boleh gunakan smart phone untuk dapat tengok di mana-mana sahaja(Tengok tanpa jarak)
.
mcm best je.. nk laaa
berminat ye?... comment je 'nak' kat bawah
nnti admin terus pm berdesupp :) TERUJA TAK???
kalau teruja jgn lupa tag & share kpd rakan2 :) Warranty 6bln ye..pastikan simpan bukti pembayaran

www.wasap.my/60195796967

#cctv  #spy  #cintajanganpergi  #cinta  #rindu  #dramasangat

    Mini Spy CCTV [ Original KOREA ]
    Harga rm130

    Jenayah dan kes yang tak diingini banyak terjadi skrg ni.. salah satu sebab kita kena ada cctv dirumah.. bagi yg ada maid atau pekerja tu boleh la skodeng staff uolsss.. -Siang mlm clear
    -Merakam dalam gelap
    -Boleh mendengar bunyi dilokasi
    -Boleh berinteraksi dengan org disana
    -Boleh tengok terus dari smartphone
    -Boleh tengok dari jarak jauh -Boleh zoom

    Anda boleh gunakan smart phone untuk dapat tengok di mana-mana sahaja(Tengok tanpa jarak)
    .
    mcm best je.. nk laaa
    berminat ye?... comment je 'nak' kat bawah
    nnti admin terus pm berdesupp :) TERUJA TAK???
    kalau teruja jgn lupa tag & share kpd rakan2 :) Warranty 6bln ye..pastikan simpan bukti pembayaran

    www.wasap.my/60195796967

    #cctv #spy #cintajanganpergi #cinta #rindu #dramasangat

    27 0 27 February, 2019

Top #cintajanganpergi posts

    #WhatsOnSuria: Lea Soraya dan Kalil terjumpa dalam perjalan ke Paris. Namun, kisah cinta mereka tetap berkekalan walaupun mereka ke London untuk melanjutkan pelajaran. Namun, Kalil ditimpa kemalangan apabila mereka pulang ke Malaysia yang menyebabkan Kalil hilang. Patah hati, Lea hampir putus asa sehingga Hud muncul dalam hidupnya. Patutkah Lea tetap menunggu untuk Kalil atau patutkah dia mengambil tawaran Hud dalam masa hadapannya? 
Tonton Cinta Jangan Pergi 9.30 malam ini di Suria! #cintajanganpergi #cahayramadan #rayabersamasuria #mystorysg 
Lakonan: Remy Ishak, Tiz Zaqyah & Josiah Hogan

    #WhatsOnSuria: Lea Soraya dan Kalil terjumpa dalam perjalan ke Paris. Namun, kisah cinta mereka tetap berkekalan walaupun mereka ke London untuk melanjutkan pelajaran. Namun, Kalil ditimpa kemalangan apabila mereka pulang ke Malaysia yang menyebabkan Kalil hilang. Patah hati, Lea hampir putus asa sehingga Hud muncul dalam hidupnya. Patutkah Lea tetap menunggu untuk Kalil atau patutkah dia mengambil tawaran Hud dalam masa hadapannya?
    Tonton Cinta Jangan Pergi 9.30 malam ini di Suria! #cintajanganpergi #cahayramadan #rayabersamasuria #mystorysg
    Lakonan: Remy Ishak, Tiz Zaqyah & Josiah Hogan

    813 10 26 July, 2014