#cloverushXaliffsyukri Instagram Photos & Videos

cloverushXaliffsyukri - 8.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cloverushXaliffsyukri and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
34 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Nak sedondon dengan princess2 katanyaaa.. tQ sis shoping #cloverush🌸 ngn sy. Nanti shoping lagi yee😘😘😘Jom sy nk oder
http://Wasap.my/60166806564/berminatdengancloverush
.
.
.
Jom Follow
@cloverush.farhana_melaka
@cloverush.farhana_melaka
@cloverush.farhana_melaka
#cloverush2019 #cloverushmelaka #cloverushagent #cloverushxaliffsyukri

Nak sedondon dengan princess2 katanyaaa.. tQ sis shoping #cloverush🌸 ngn sy. Nanti shoping lagi yee😘😘😘Jom sy nk oder
 http://Wasap.my/60166806564/berminatdengancloverush
.
.
.
Jom Follow
@cloverush.farhana_melaka 
@cloverush.farhana_melaka 
@cloverush.farhana_melaka 
#cloverush2019 #cloverushmelaka #cloverushagent #cloverushxaliffsyukri
3 0 6 hours ago

.
.
❤ Lilybelle LV1 in ASH GREY ❤

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size L SLIM only
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush

.
.
❤ Lilybelle LV1 in ASH GREY ❤

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size L SLIM only
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush
1 0 7 hours ago

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink
Mangosteen
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black
Khakis
Hazel
White
Thistle
Blush Pink
Horizon blue
Deep Jeans Blue
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White
Black
Hazel
Khakis
Choco chip
Prefect
Deep jeans blue
Denim
Blue black
Midnight Blue
Horizon blue
Midnight purple
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen
Blush pink
Vintage pink
Maroon
Dream Ocean
Turqoise green
Million dollar
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip
Ash grey
Khakis
Hazel
Midnight Blue
Deep Jeans Blue
Prefect
Hunter green
Turqoise green
Green tea matcha
Dream Ocean
Vintage
Maroon
Thistle
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink 
Mangosteen 
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black 
Khakis 
Hazel 
White 
Thistle 
Blush Pink 
Horizon blue 
Deep Jeans Blue 
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White 
Black 
Hazel 
Khakis 
Choco chip 
Prefect 
Deep jeans blue 
Denim 
Blue black 
Midnight Blue 
Horizon blue 
Midnight purple 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen 
Blush pink 
Vintage pink 
Maroon 
Dream Ocean 
Turqoise green 
Million dollar 
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip 
Ash grey 
Khakis 
Hazel 
Midnight Blue 
Deep Jeans Blue 
Prefect 
Hunter green 
Turqoise green 
Green tea matcha 
Dream Ocean 
Vintage 
Maroon 
Thistle 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl
0 0 8 hours ago

.
.
💜Lilybelle LV1 in MANGOSTEEN 💜

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size Kids, M SLIM, & L SLIM.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush

.
.
💜Lilybelle LV1 in MANGOSTEEN 💜

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size Kids, M SLIM, & L SLIM.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush
1 0 8 hours ago

💙Lilybelle LV1 in HORIZON BLUE 💙

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size S & M SLIM.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush

💙Lilybelle LV1 in HORIZON BLUE 💙

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size S & M SLIM.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush
1 0 8 hours ago

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink
Mangosteen
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black
Khakis
Hazel
White
Thistle
Blush Pink
Horizon blue
Deep Jeans Blue
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White
Black
Hazel
Khakis
Choco chip
Prefect
Deep jeans blue
Denim
Blue black
Midnight Blue
Horizon blue
Midnight purple
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen
Blush pink
Vintage pink
Maroon
Dream Ocean
Turqoise green
Million dollar
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip
Ash grey
Khakis
Hazel
Midnight Blue
Deep Jeans Blue
Prefect
Hunter green
Turqoise green
Green tea matcha
Dream Ocean
Vintage
Maroon
Thistle
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink 
Mangosteen 
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black 
Khakis 
Hazel 
White 
Thistle 
Blush Pink 
Horizon blue 
Deep Jeans Blue 
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White 
Black 
Hazel 
Khakis 
Choco chip 
Prefect 
Deep jeans blue 
Denim 
Blue black 
Midnight Blue 
Horizon blue 
Midnight purple 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen 
Blush pink 
Vintage pink 
Maroon 
Dream Ocean 
Turqoise green 
Million dollar 
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip 
Ash grey 
Khakis 
Hazel 
Midnight Blue 
Deep Jeans Blue 
Prefect 
Hunter green 
Turqoise green 
Green tea matcha 
Dream Ocean 
Vintage 
Maroon 
Thistle 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl
1 0 8 hours ago

🌸Lilybelle LV1 in THISTLE 🌸

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size Kids, S, & L slim.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush

🌸Lilybelle LV1 in THISTLE 🌸

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size Kids, S, & L slim.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush
0 0 8 hours ago

🍫Lilybelle LV1 in Hazel 🍫

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size S M slim & L slim.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush

🍫Lilybelle LV1 in Hazel 🍫

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size S M slim & L slim.
.
.
Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush
1 0 8 hours ago

🍫Lilybelle LV1 in Choco Chip 🍫

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size M slim & L slim. Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush

🍫Lilybelle LV1 in Choco Chip 🍫

Ada 10% less tau. Jom grab time sale ni. Time ni lah nak kumpul koleksi warna warna yang menarik ni kan.
.
.
Available in size M slim & L slim. Sebelum tarikh 13.11 bertukar 14.11 jom lekas order sebelum terrrlambat dan sold out 😱
.
.
.
Whatsapp for order
📲0192241660
📲0192241660
📲0192241660
.
.

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveragent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl #lilybellebycloverush #annebellebycloverush #belindabycloverush #vivvybycloverush
1 0 9 hours ago

Cantik tak koleksi tudung dari Cloverush X AS Legacy??? 😍

Mesti ramai yang tau tudung dari Cloverush kannn? Cloverush adalah jenama No. 1 di Malaysia untuk tudung sarung.
Sekarang kita dah ada Cloverush X AS Legacy tau!
Tudung yang palinggg besttt sekali. Super comfy, tak sampai beberapa saat siap & korang terus kelihatan cantik. Bila korang pakai memang terus terletak. Tak perlu lagi nak gosok atau risau kedut2 bagai. Material yang akan menjamin korang selesa sepanjang hari. Janji! 🤗

Sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Dari remaja hinggalah ke ibu2. Kalau setakat nak pergi office, bank, ambil anak sekolah, atau mana2 je pergi, tinggal korang capai zzaaasss terus sarung. Mudah kannn? 🥰

Ready stok smoke mirror
Saiz m
Saiz L

Dapatkan segera ❤
Untuk oder klick link di bio
#aslegacy
#aslegacyrawang
#aslegacydherbrawang
#cloverushxaliffsyukri
#cloverush
#cloverushxaslegacy
#codbandarrawang
#codbukitsentosa
#codserendah
#codselayang

Cantik tak koleksi tudung dari Cloverush X AS Legacy??? 😍

Mesti ramai yang tau tudung dari Cloverush kannn? Cloverush adalah jenama No. 1 di Malaysia untuk tudung sarung. 
Sekarang kita dah ada Cloverush X AS Legacy tau! 
Tudung yang palinggg besttt sekali. Super comfy, tak sampai beberapa saat siap & korang terus kelihatan cantik. Bila korang pakai memang terus terletak. Tak perlu lagi nak gosok atau risau kedut2 bagai. Material yang akan menjamin korang selesa sepanjang hari. Janji! 🤗

Sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Dari remaja hinggalah ke ibu2. Kalau setakat nak pergi office, bank, ambil anak sekolah, atau mana2 je pergi, tinggal korang capai zzaaasss terus sarung. Mudah kannn? 🥰

Ready stok smoke mirror
Saiz m 
Saiz L

Dapatkan segera ❤
Untuk oder klick link di bio 
#aslegacy
#aslegacyrawang 
#aslegacydherbrawang
#cloverushxaliffsyukri
#cloverush 
#cloverushxaslegacy 
#codbandarrawang 
#codbukitsentosa 
#codserendah 
#codselayang
0 0 11 hours ago

Cantik tak koleksi tudung dari Cloverush X AS Legacy??? 😍

Mesti ramai yang tau tudung dari Cloverush kannn? Cloverush adalah jenama No. 1 di Malaysia untuk tudung sarung.
Sekarang kita dah ada Cloverush X AS Legacy tau!
Tudung yang palinggg besttt sekali. Super comfy, tak sampai beberapa saat siap & korang terus kelihatan cantik. Bila korang pakai memang terus terletak. Tak perlu lagi nak gosok atau risau kedut2 bagai. Material yang akan menjamin korang selesa sepanjang hari. Janji! 🤗

Sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Dari remaja hinggalah ke ibu2. Kalau setakat nak pergi office, bank, ambil anak sekolah, atau mana2 je pergi, tinggal korang capai zzaaasss terus sarung. Mudah kannn? 🥰

Ready stok smoke mirror
Saiz m
Saiz L

Dapatkan segera ❤
Klick link di bio untuk oder
#aslegacy
#cloverushxaliffsyukri
#cloverushxaslegacy
#aslegacydherbrawang
#aslegacyrawang

Cantik tak koleksi tudung dari Cloverush X AS Legacy??? 😍

Mesti ramai yang tau tudung dari Cloverush kannn? Cloverush adalah jenama No. 1 di Malaysia untuk tudung sarung. 
Sekarang kita dah ada Cloverush X AS Legacy tau! 
Tudung yang palinggg besttt sekali. Super comfy, tak sampai beberapa saat siap & korang terus kelihatan cantik. Bila korang pakai memang terus terletak. Tak perlu lagi nak gosok atau risau kedut2 bagai. Material yang akan menjamin korang selesa sepanjang hari. Janji! 🤗

Sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Dari remaja hinggalah ke ibu2. Kalau setakat nak pergi office, bank, ambil anak sekolah, atau mana2 je pergi, tinggal korang capai zzaaasss terus sarung. Mudah kannn? 🥰

Ready stok smoke mirror
Saiz m 
Saiz L

Dapatkan segera ❤
Klick link di bio untuk oder 
#aslegacy 
#cloverushxaliffsyukri 
#cloverushxaslegacy 
#aslegacydherbrawang 
#aslegacyrawang
1 0 12 hours ago

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink
Mangosteen
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black
Khakis
Hazel
White
Thistle
Blush Pink
Horizon blue
Deep Jeans Blue
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White
Black
Hazel
Khakis
Choco chip
Prefect
Deep jeans blue
Denim
Blue black
Midnight Blue
Horizon blue
Midnight purple
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen
Blush pink
Vintage pink
Maroon
Dream Ocean
Turqoise green
Million dollar
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip
Ash grey
Khakis
Hazel
Midnight Blue
Deep Jeans Blue
Prefect
Hunter green
Turqoise green
Green tea matcha
Dream Ocean
Vintage
Maroon
Thistle
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink 
Mangosteen 
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black 
Khakis 
Hazel 
White 
Thistle 
Blush Pink 
Horizon blue 
Deep Jeans Blue 
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White 
Black 
Hazel 
Khakis 
Choco chip 
Prefect 
Deep jeans blue 
Denim 
Blue black 
Midnight Blue 
Horizon blue 
Midnight purple 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen 
Blush pink 
Vintage pink 
Maroon 
Dream Ocean 
Turqoise green 
Million dollar 
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip 
Ash grey 
Khakis 
Hazel 
Midnight Blue 
Deep Jeans Blue 
Prefect 
Hunter green 
Turqoise green 
Green tea matcha 
Dream Ocean 
Vintage 
Maroon 
Thistle 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl
0 0 13 hours ago

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink
Mangosteen
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black
Khakis
Hazel
White
Thistle
Blush Pink
Horizon blue
Deep Jeans Blue
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White
Black
Hazel
Khakis
Choco chip
Prefect
Deep jeans blue
Denim
Blue black
Midnight Blue
Horizon blue
Midnight purple
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen
Blush pink
Vintage pink
Maroon
Dream Ocean
Turqoise green
Million dollar
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip
Ash grey
Khakis
Hazel
Midnight Blue
Deep Jeans Blue
Prefect
Hunter green
Turqoise green
Green tea matcha
Dream Ocean
Vintage
Maroon
Thistle
Damson purple
Royal Damson
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl

🍀 KIDS 🍀
.
.
Blush Pink 
Mangosteen 
Thistle .
.
🍀 S 🍀
.
.
Blue Black 
Khakis 
Hazel 
White 
Thistle 
Blush Pink 
Horizon blue 
Deep Jeans Blue 
Dream Ocean .
.
🍀M slim 🍀
.
.
White 
Black 
Hazel 
Khakis 
Choco chip 
Prefect 
Deep jeans blue 
Denim 
Blue black 
Midnight Blue 
Horizon blue 
Midnight purple 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen 
Blush pink 
Vintage pink 
Maroon 
Dream Ocean 
Turqoise green 
Million dollar 
Green tea matcha
.
. 🍀L slim 🍀
.
.
Choco chip 
Ash grey 
Khakis 
Hazel 
Midnight Blue 
Deep Jeans Blue 
Prefect 
Hunter green 
Turqoise green 
Green tea matcha 
Dream Ocean 
Vintage 
Maroon 
Thistle 
Damson purple 
Royal Damson 
Mangosteen .
.
.
READY STOCK gais!! Jom whatsapp fai lekas. Penangan 11.11. Ada yang book dulu
Stok semakin kurusssss!! .
.
Whatsapp fai for order 0192241660 atau terus klik link di bio IG.
.
Thank You 🤗

#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀⁠
#cloveagent #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveletsfeedback #cloverushfeedback 
#teamCloverushAraa #teamStockistAraa #cloverushampang #cloverushsemenyih #cloverushkajang #cloverushcheras #cloverushkl
0 0 14 hours ago

Anabelle 🌼

Material moss crepe jatuh terletak 👍🏻
.
M : RM49
L : RM59

For UIA Kuantan student pickup @ UIAK

Cara order :
Klik link WhatsApp di profile 😘

#cloverush #cloverush2019 #cloveragent #cloverushxaliffsyukri #tudungsarungcantik #tudungmurah #tudungstudent

Anabelle 🌼

Material moss crepe jatuh terletak 👍🏻
.
M : RM49
L : RM59

For UIA Kuantan student pickup @ UIAK

Cara order :
Klik link WhatsApp di profile 😘

#cloverush #cloverush2019 #cloveragent #cloverushxaliffsyukri #tudungsarungcantik #tudungmurah #tudungstudent
0 0 16 hours ago

Anabelle 🌼

Material moss crepe jatuh terletak 👍🏻
.
M : RM49
L : RM59

For UIA Kuantan student pickup @ UIAK

Cara order :
Klik link WhatsApp di profile 😘

#cloverush #cloverush2019 #cloveragent #cloverushxaliffsyukri #tudungsarungcantik #tudungmurah #tudungstudent

Anabelle 🌼

Material moss crepe jatuh terletak 👍🏻
.
M : RM49
L : RM59

For UIA Kuantan student pickup @ UIAK

Cara order :
Klik link WhatsApp di profile 😘

#cloverush #cloverush2019 #cloveragent #cloverushxaliffsyukri #tudungsarungcantik #tudungmurah #tudungstudent
0 0 16 hours ago

Anabelle 🌼

Material moss crepe jatuh terletak 👍🏻
.
M : RM49
L : RM59

For UIA Kuantan student pickup @ UIAK

Cara order :
Klik link WhatsApp di profile 😘

#cloverush #cloverush2019 #cloveragent #cloverushxaliffsyukri #tudungsarungcantik #tudungmurah #tudungstudent

Anabelle 🌼

Material moss crepe jatuh terletak 👍🏻
.
M : RM49
L : RM59

For UIA Kuantan student pickup @ UIAK

Cara order :
Klik link WhatsApp di profile 😘

#cloverush #cloverush2019 #cloveragent #cloverushxaliffsyukri #tudungsarungcantik #tudungmurah #tudungstudent
0 0 16 hours ago

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
4 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
6 2 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
7 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
8 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
5 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
6 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
5 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
7 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
5 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
5 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
10 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
7 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
6 0 11 November, 2019

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara

🍀Ready Stock❗Lilybelle LV1 S🍀
.
Hot Selling Item since 2014. A must have tudung❗
.
❤ Hassle free - Sarung ja dah siap!
❤ Awning on point!
❤ Ironless!
❤ Travel friendly - Easy peasy!
❤ Material Cotton Quality
❤ Sport friendly - lightweight
❤ Specky friendly .
.
Grab your favourite color NOW 📲0124592763 (link in bio)
.
#Cloverush 🌹Your Scarves Specialist!!! 🌹
.
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
@cloveragent.norimy.kulim
.
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #kuliminfo #tudungsarungviral #tudungsarung #cloveragent #cloveletsfeedback #cloverushfeedback #kulim #tqallah #teamcloverushamalia #uum #usm #cloverushutara
13 0 11 November, 2019

Top #cloverushXaliffsyukri posts

🌹LILYBELLE VERSION1 (LV1) GLAM GREY🌹⁠
.⁠
Apa yang best mengenai Lilybelle LV1?⁠
😍 material light weight yang sesuai digunakan untuk bersukan.⁠
😍 mudah untuk dipakai, awning yang sentiasa terbentuk dan on point. Sesuai untuk dibawa travel kerana materialnya yang ironless dan selesa dipakai untuk tempoh masa yang lama.⁠
😍 jimat masa. Sarung dan siap!⁠
😍 sesuai untuk sipemakai cermin mata juga. Tidak akan kembang dibahagian tepi mata.⁠
.⁠
Lilybelle ni hot selling tau..sejak tahun 2014 lagi. Jadi, anda anda anda kena jadi orang yang terawal untuk dapatkan series ni ok! 🌹⁠
.⁠
Harga?⁠
🍄 M SLIM - RM45⁠
🍄 L SLIM - RM55⁠
.⁠
“I remember the day we first met, I remember the feeling i first felt, the feeling of comfort around my head, the slimming effect it gave... wonderful memoir down memory lane... Lilybelle 💝” - @amian_cloverush
.⁠
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #lilybellelv1

🌹LILYBELLE VERSION1 (LV1) GLAM GREY🌹⁠
.⁠
Apa yang best mengenai Lilybelle LV1?⁠
😍 material light weight yang sesuai digunakan untuk bersukan.⁠
😍 mudah untuk dipakai, awning yang sentiasa terbentuk dan on point. Sesuai untuk dibawa travel kerana materialnya yang ironless dan selesa dipakai untuk tempoh masa yang lama.⁠
😍 jimat masa. Sarung dan siap!⁠
😍 sesuai untuk sipemakai cermin mata juga. Tidak akan kembang dibahagian tepi mata.⁠
.⁠
Lilybelle ni hot selling tau..sejak tahun 2014 lagi. Jadi, anda anda anda kena jadi orang yang terawal untuk dapatkan series ni ok! 🌹⁠
.⁠
Harga?⁠
🍄 M SLIM - RM45⁠
🍄 L SLIM - RM55⁠
.⁠
“I remember the day we first met, I remember the feeling i first felt, the feeling of comfort around my head, the slimming effect it gave... wonderful memoir down memory lane... Lilybelle 💝” - @amian_cloverush⁠
.⁠
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah #lilybellelv1⁠
470 74 25 September, 2019

Frequently Asked Question : .
.
🍀Tudung preorder atau ready stock?

Semua tudung adalah preorder.
Ready stock tudung saya akan letak di highlight Ready Stock. Jadi boleh jenguk2 di highlight k.

#cloverush
#cloveragent
#cloveragentpenang
#xaraabycloverush
#yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah

Frequently Asked Question : .
.
🍀Tudung preorder atau ready stock?

Semua tudung adalah preorder. 
Ready stock tudung saya akan letak di highlight Ready Stock. Jadi boleh jenguk2 di highlight k.

#cloverush 
#cloveragent 
#cloveragentpenang 
#xaraabycloverush
#yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah
119 0 28 July, 2019

3 generations bergabung meletops! Comel je susun beratur ikut ketinggian ehh oops 🙈 jangan marah tau @bondarozitaibrahim & @aliffsyukriterlajaklaris, Ami gurau gurau manja je 💕
.
Yang pasti, nampak tak betapa berseri-nya @qadejah_terlajaklaris dalam gambar ni sebab pakai XARAA KIDS DREAM ORKED 😍
.
Butik dibuka setiap hari seperti waktu di bawah:⠀
💖 10.00am - 6.30pm⠀
.⠀
📍 WAZE :: Cloverush Boutique⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⠀
.⠀
☎ Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⠀
.⠀
📲 017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⠀
.⠀
Terjah website kami di:⠀
🔮 >>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⠀
.⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah

3 generations bergabung meletops! Comel je susun beratur ikut ketinggian ehh oops 🙈 jangan marah tau @bondarozitaibrahim & @aliffsyukriterlajaklaris, Ami gurau gurau manja je 💕
.
Yang pasti, nampak tak betapa berseri-nya @qadejah_terlajaklaris dalam gambar ni sebab pakai XARAA KIDS DREAM ORKED 😍
.
Butik dibuka setiap hari seperti waktu di bawah:⠀
💖 10.00am - 6.30pm⠀
.⠀
📍 WAZE :: Cloverush Boutique⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⠀
.⠀
☎ Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⠀
.⠀
📲 017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⠀
.⠀
Terjah website kami di:⠀
🔮 >>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⠀
.⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah⠀
807 6 20 June, 2019

Cakkk! Haaa Ami nak share palette colour untuk korang matchkan dengan baju raya korang. Esok pagi korang dah tahu nak ke butik dan beli koleksi yang mana satu. Tak lagi buntu kan??? Semoga membantu⁣⠀
.⁣⠀
Esok butik buka mcm biasa tau. Siang dan malam sepanjang Ramadhan. Jemput datang ⁣⠀
.⁣⠀
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣⠀
9.30am - 5.30pm⁣⠀
8.00pm - 10.00pm⁣⠀
.⁣⠀
WAZE :: Cloverush Boutique⁣⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣⠀
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
Terjah website kami di:⁣⠀
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣⠀
.⁣⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣⠀
.⁣⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri

Cakkk! Haaa Ami nak share palette colour untuk korang matchkan dengan baju raya korang. Esok pagi korang dah tahu nak ke butik dan beli koleksi yang mana satu. Tak lagi buntu kan??? Semoga membantu⁣⠀
.⁣⠀
Esok butik buka mcm biasa tau. Siang dan malam sepanjang Ramadhan. Jemput datang ⁣⠀
.⁣⠀
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣⠀
9.30am - 5.30pm⁣⠀
8.00pm - 10.00pm⁣⠀
.⁣⠀
WAZE :: Cloverush Boutique⁣⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣⠀
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
Terjah website kami di:⁣⠀
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣⠀
.⁣⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣⠀
.⁣⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri
266 12 8 May, 2019

Dalam banyak-banyak koleksi Xaraa Anugerah Aidilfitri ni, Dato Aliff paling suka dengan design Grand Royale ni tau. Setiap kali Nampak Ami pakai koleksi ni pasti Dato Aliff akan kata “Saya suka yang ni… Saya suka sangat!”⁣
.⁣
Dato Aliff punya mata pastilah boleh percaya betul tak? Tengok jelah siapa yang disunting menjadi suri hati Dato @aliffsyukriterlajaklaris kan, pastilah yang cantik menawan Datin @shahidadherbs 🤗⁣
.⁣
Apa yang ditunggu lagi, cepat-cepat sunting Grand Royale mengikut kelabuhan yang korang selesa sebelum terlambat.⁣
.⁣
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣
9.30am - 5.30pm⁣
8.00pm - 10.00pm⁣
.⁣
WAZE :: Cloverush Boutique⁣
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣
.⁣
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣
.⁣
Terjah website kami di:⁣
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣
.⁣
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣
.⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri

Dalam banyak-banyak koleksi Xaraa Anugerah Aidilfitri ni, Dato Aliff paling suka dengan design Grand Royale ni tau. Setiap kali Nampak Ami pakai koleksi ni pasti Dato Aliff akan kata “Saya suka yang ni… Saya suka sangat!”⁣
.⁣
Dato Aliff punya mata pastilah boleh percaya betul tak? Tengok jelah siapa yang disunting menjadi suri hati Dato @aliffsyukriterlajaklaris kan, pastilah yang cantik menawan Datin @shahidadherbs 🤗⁣
.⁣
Apa yang ditunggu lagi, cepat-cepat sunting Grand Royale mengikut kelabuhan yang korang selesa sebelum terlambat.⁣
.⁣
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣
9.30am - 5.30pm⁣
8.00pm - 10.00pm⁣
.⁣
WAZE :: Cloverush Boutique⁣
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣
.⁣
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣
.⁣
Terjah website kami di:⁣
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣
.⁣
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣
.⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri
288 42 7 May, 2019

Asyik warna gelap je harini kan? Haa Ami share koleksi paling hot Anugerah Aidilfitri di butik selain GRAND ROYALE. Memperkenalkan XARAA SAKURA! Ceria je tau 😊⁣⠀
.⁣⠀
Ramai yang komen mencari warna cerah kali ni sebab nak tampil muda. Haaa macam tu lah Clovelets! Makin berani tampil dengan warna-warna ceria gitu barulah muda selalu kan. Ditambah pula dengan matching awning design yang sama, lagilah muda berseri Clovelets tau! 😍⁣⠀
.⁣⠀
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣⠀
9.30am - 5.30pm⁣⠀
8.00pm - 10.00pm⁣⠀
.⁣⠀
WAZE :: Cloverush Boutique⁣⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣⠀
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
Terjah website kami di:⁣⠀
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣⠀
.⁣⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣⠀
.⁣⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri

Asyik warna gelap je harini kan? Haa Ami share koleksi paling hot Anugerah Aidilfitri di butik selain GRAND ROYALE. Memperkenalkan XARAA SAKURA! Ceria je tau 😊⁣⠀
.⁣⠀
Ramai yang komen mencari warna cerah kali ni sebab nak tampil muda. Haaa macam tu lah Clovelets! Makin berani tampil dengan warna-warna ceria gitu barulah muda selalu kan.  Ditambah pula dengan matching awning design yang sama, lagilah muda berseri Clovelets tau! 😍⁣⠀
.⁣⠀
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣⠀
9.30am - 5.30pm⁣⠀
8.00pm - 10.00pm⁣⠀
.⁣⠀
WAZE :: Cloverush Boutique⁣⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣⠀
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣⠀
.⁣⠀
Terjah website kami di:⁣⠀
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣⠀
.⁣⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣⠀
.⁣⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri
289 64 7 May, 2019

Berpagian dengan Datin @shahidadherbs dengan penampilan yang lebih muda dan ceria. Caranya mudah aje. Pilih warna yang cerah. Automatik terus nampak muda ceria macam yang di dalam gambar ni lah 💞⁣
.⁣
Koleksi Annebelle ada lebih dari 46 warna untuk dimiliki.⁣
Mudah dipakai, mudah dijaga. Yang penting ironless uols.⁣
.⁣
Datin Shahida memakai Annebelle in Jalapeno Cheese saiz M 🧀⁣
.⁣
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣
9.30am - 5.30pm⁣
8.00pm - 10.00pm⁣
.⁣
WAZE :: Cloverush Boutique⁣
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣
.⁣
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣
.⁣
Terjah website kami di:⁣
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣
.⁣
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣
.⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri

Berpagian dengan Datin @shahidadherbs dengan penampilan yang lebih muda dan ceria. Caranya mudah aje. Pilih warna yang cerah. Automatik terus nampak muda ceria macam yang di dalam gambar ni lah 💞⁣
.⁣
Koleksi Annebelle ada lebih dari 46 warna untuk dimiliki.⁣
Mudah dipakai, mudah dijaga. Yang penting ironless uols.⁣
.⁣
Datin Shahida memakai Annebelle in Jalapeno Cheese saiz M 🧀⁣
.⁣
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⁣
9.30am - 5.30pm⁣
8.00pm - 10.00pm⁣
.⁣
WAZE :: Cloverush Boutique⁣
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⁣
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⁣
Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⁣
.⁣
017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⁣
.⁣
Terjah website kami di:⁣
>>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⁣
.⁣
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⁣
.⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri
625 34 8 May, 2019


Ami nak restock Artisan ni banyak-banyak sebab 1,000 helai tu sikit je rupanya 🙈⠀
.⠀
Siapa setuju dan nak happy berjoget macam Ami sila DOUBLE TAP untuk tanda sokongan. Lebih 500 Like Ami buat special offer. Respond now! 💞⠀
.⠀
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⠀
💛 9.30am - 5.30pm⠀
💝 8.00pm - 10.00pm⠀
.⠀
📍 WAZE :: Cloverush Boutique⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⠀
.⠀
☎ Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⠀
.⠀
📲 017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⠀
.⠀
Terjah website kami di:⠀
🔮 >>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⠀
.⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⠀
.⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri >>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⠀
.⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⠀
.⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah

⠀
Ami nak restock Artisan ni banyak-banyak sebab 1,000 helai tu sikit je rupanya 🙈⠀
.⠀
Siapa setuju dan nak happy berjoget macam Ami sila DOUBLE TAP untuk tanda sokongan. Lebih 500 Like Ami buat special offer. Respond now! 💞⠀
.⠀
Butik dibuka setiap hari mulai 1 May 2019 seperti waktu di bawah:⠀
💛 9.30am - 5.30pm⠀
💝 8.00pm - 10.00pm⠀
.⠀
📍 WAZE :: Cloverush Boutique⠀
No. 17, Jalan Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati⠀
Landmark :: Dataran Wangsa Food Truck⠀
.⠀
☎ Hubungi :: 03-4144 2307 (Waktu operasi sahaja)⠀
.⠀
📲 017-205 4899 (Admin untuk WA sahaja)⠀
.⠀
Terjah website kami di:⠀
🔮 >>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⠀
.⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⠀
.⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri >>> WWW.CLOVERUSHONLINE.COM <<<⠀
.⠀
Cari #cloveragent terdekat untuk COD⠀
.⠀
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveraya2019 #cloverushXaliffsyukri #hijab #tudungmalaysia #scarves #tudungmurah
1,088 64 19 May, 2019