#codipoh Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codipoh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
4.8
Average comment
2.1
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@nrbeautystylista Profile picture

@nrbeautystylista

PURE REVITALIZATION OIL khas utk mereka yg berkulit JERAGAT , PARUT JERAWAT dan KULIT KUSAM. Bila kulit tak sihat. Kulit akan tidak berseri dan make up juga jadi gelap dan merekah..
.
Lagi2 bila tido dalam aircond..Bila bangun pagi mesti rasa kering kulit,merekah dan tak lembap.Lepas tu mesti jerawat naik sebab takda protect dimalam hari.
.
PURE REVITALIZATION OIL ni la jawapannya.. Dgn LEANOR + ROSEHIP OIL yg berfungsi meningkatkan produksi kolagen semulajadi kulit dan dapat mengurangkan JERAGAT, PARUT JERAWAT , JERAWAT dan MELEMBAPKAN KULIT.Bila bangun pagi,Mmg buat kulit u olls moist je ! Walaupon ada minyak argan tapi tak melekit pon tau! 😊
.
Jom jdikan #PUREREVITALIZATIONOIL sebagai bff waktu malam !
.
Siapa nak cuba🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #jerungcharmsfarika #charmsfoundationmalaysia #charmscosmeticskincarehalal #charmscosmetichalal #superhealthbrand #topasiabrand #bestbrand #noparaben #nomercury #solekdanrawat #charmsipoh #codcharmsipoh #codipoh #lelakimuyangdulu #puteriyangditukar #demirindumu #gegarvaganza2019 #pureoil #arganoil #rawatkulit

PURE REVITALIZATION OIL khas utk mereka yg berkulit JERAGAT ,  PARUT JERAWAT dan KULIT KUSAM. Bila kulit tak sihat. Kulit akan tidak berseri dan make up juga jadi gelap dan merekah..
.
Lagi2 bila tido dalam aircond..Bila bangun pagi mesti rasa kering kulit,merekah dan tak lembap.Lepas tu mesti jerawat naik sebab takda protect dimalam hari.
.
PURE REVITALIZATION OIL ni la jawapannya.. Dgn LEANOR + ROSEHIP OIL yg berfungsi meningkatkan produksi kolagen semulajadi kulit dan dapat mengurangkan JERAGAT, PARUT JERAWAT , JERAWAT dan MELEMBAPKAN KULIT.Bila bangun pagi,Mmg buat kulit u olls moist je ! Walaupon ada minyak argan tapi tak melekit pon tau! 😊
.
Jom jdikan #PUREREVITALIZATIONOIL sebagai bff waktu malam !
.
Siapa nak cuba🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #jerungcharmsfarika #charmsfoundationmalaysia #charmscosmeticskincarehalal #charmscosmetichalal #superhealthbrand #topasiabrand #bestbrand #noparaben #nomercury #solekdanrawat #charmsipoh #codcharmsipoh #codipoh #lelakimuyangdulu #puteriyangditukar #demirindumu #gegarvaganza2019 #pureoil #arganoil #rawatkulit
0 0 1 minute ago
@hasnida_online_shop Profile picture

@hasnida_online_shop

As Online Shop

Tq sahabat mai kedai ujan² grab vitagen tuk ank²..La ni promosi beli 3 baris tu dpt free gift beg comel besar gak beg nyer lepas la nk buat beg makeup🤩🤩🤩😂😂
Sebarang pertanyaan tuk oder vitagen boleh trus whtsapp 📲 www.wasap.my/60185702471/vitagenfreshdiretkilang

Rm38 tuk 50 botol
Rm20 tuk 25botol
Rm12 tuk 15 botol
Rm4 tuk 5 botol

Pelbagai perisa 🍊oren 🍇anggur 🍏apple
🍶susu.. #agentvitagen
#vitagenfreshfromkilang
#asonlineshop
#hasnida_online_shop 🛵🚖🚘🚖🚘🛵🛵
#codmanjoi #manjoi #codipoh #gugusanmanjoi #selibinipoh #jelapangipoh #dast #kgdatoahmadsaid
#aslegasiipoh #meruipoh #klebangipoh #ipohperak #tamanmeruipoh #tamanjati #tamanmerdekagarden #meruipoh

Tq sahabat mai kedai ujan² grab vitagen tuk ank²..La ni promosi beli 3 baris tu dpt free gift beg comel besar gak beg nyer lepas la nk buat beg makeup🤩🤩🤩😂😂
Sebarang pertanyaan tuk oder vitagen boleh trus whtsapp 📲 www.wasap.my/60185702471/vitagenfreshdiretkilang

Rm38 tuk 50 botol 
Rm20 tuk 25botol
Rm12 tuk 15 botol
Rm4 tuk 5 botol

Pelbagai perisa 🍊oren 🍇anggur 🍏apple
🍶susu.. #agentvitagen 
#vitagenfreshfromkilang 
#asonlineshop
#hasnida_online_shop 🛵🚖🚘🚖🚘🛵🛵
#codmanjoi #manjoi #codipoh #gugusanmanjoi #selibinipoh #jelapangipoh #dast #kgdatoahmadsaid
#aslegasiipoh #meruipoh #klebangipoh #ipohperak #tamanmeruipoh #tamanjati #tamanmerdekagarden #meruipoh
1 0 4 minutes ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

WDTA masih dalam harga promosi Rm80 seunit ea. Rugi tau tak grab sekarang sebab stok kian menipis.
Laju orang buat stok Wdta ni sebab tak nak panik bila habis. Kalau stok habis tak risau boleh terus je ambil dekat rak.
Ada orang tak pakai Wdta rasa tak lengkap hidup boleh kemurungan dibuatnye. Haa apa lagi meh buat stok banyak banyak krim ajaib ni. Nanti habis jangan kata sha tak remind ea. 😋

Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

WDTA masih dalam harga promosi Rm80 seunit ea. Rugi tau tak grab sekarang sebab stok kian menipis. 
Laju orang buat stok Wdta ni sebab tak nak panik bila habis. Kalau stok habis tak risau boleh terus je ambil dekat rak. 
Ada orang tak pakai Wdta rasa tak lengkap hidup boleh kemurungan dibuatnye. Haa apa lagi meh buat stok banyak banyak krim ajaib ni. Nanti habis jangan kata sha tak remind ea. 😋

Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
0 0 10 minutes ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

WDTA masih dalam harga promosi Rm80 seunit ea. Rugi tau tak grab sekarang sebab stok kian menipis.
Laju orang buat stok Wdta ni sebab tak nak panik bila habis. Kalau stok habis tak risau boleh terus je ambil dekat rak.
Ada orang tak pakai Wdta rasa tak lengkap hidup boleh kemurungan dibuatnye. Haa apa lagi meh buat stok banyak banyak krim ajaib ni. Nanti habis jangan kata sha tak remind ea. 😋

Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

WDTA masih dalam harga promosi Rm80 seunit ea. Rugi tau tak grab sekarang sebab stok kian menipis. 
Laju orang buat stok Wdta ni sebab tak nak panik bila habis. Kalau stok habis tak risau boleh terus je ambil dekat rak. 
Ada orang tak pakai Wdta rasa tak lengkap hidup boleh kemurungan dibuatnye. Haa apa lagi meh buat stok banyak banyak krim ajaib ni. Nanti habis jangan kata sha tak remind ea. 😋

Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
0 0 10 minutes ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

WDTA masih dalam harga promosi Rm80 seunit ea. Rugi tau tak grab sekarang sebab stok kian menipis.
Laju orang buat stok Wdta ni sebab tak nak panik bila habis. Kalau stok habis tak risau boleh terus je ambil dekat rak.
Ada orang tak pakai Wdta rasa tak lengkap hidup boleh kemurungan dibuatnye. Haa apa lagi meh buat stok banyak banyak krim ajaib ni. Nanti habis jangan kata sha tak remind ea. 😋

Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

WDTA masih dalam harga promosi Rm80 seunit ea. Rugi tau tak grab sekarang sebab stok kian menipis. 
Laju orang buat stok Wdta ni sebab tak nak panik bila habis. Kalau stok habis tak risau boleh terus je ambil dekat rak. 
Ada orang tak pakai Wdta rasa tak lengkap hidup boleh kemurungan dibuatnye. Haa apa lagi meh buat stok banyak banyak krim ajaib ni. Nanti habis jangan kata sha tak remind ea. 😋

Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
0 0 11 minutes ago
@alluraipohofficial.by.huda Profile picture

@alluraipohofficial.by.huda

Ipoh, Perak

SUSU BADAN MAKIN BANYAK, BABY PUN KENYANG
.
Tak tahu nk cakap macam mana.. Berhantu sungguh mila coklat. Asal pagi jer teringat kat mila. 😂 .
Alhamdulillah sejak amalkan mila ni, susu badan makin meriah, baby pulak kenyang jer. Tak payah nk dua tiga kali menyusu..
.
Mila sesuai utk semua peringkat umur. Tak kira la mommy yg tengah pregnant atau yg tengah menyusukan anak. Sesuai utk semua org tau
.
♥️Mila Coklat Slym : Sekotak Rm49 shj
Add postage Rm8 sm Rm12 ss ♥️Macam mana nak order?

Ws 0125138459
Atau klik link bio di IG @alluraipohofficial.by.huda

#kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurusdenganilmu #kuruscantik #senamankurus #sukusukuseparuh #milaterbaik #milacoklatmurah #milacoklatslym #milacoklatipoh #milacoklatoat #luluskkm #codipoh

SUSU BADAN MAKIN BANYAK, BABY PUN KENYANG
.
Tak tahu nk cakap macam mana.. Berhantu sungguh mila coklat.  Asal pagi jer teringat kat mila. 😂 .
Alhamdulillah sejak amalkan mila ni,  susu badan makin meriah,  baby pulak kenyang jer.  Tak payah nk dua tiga kali menyusu..
.
Mila sesuai utk semua peringkat umur.  Tak kira la mommy yg tengah pregnant atau yg tengah menyusukan anak.  Sesuai utk semua org tau
.
♥️Mila Coklat Slym : Sekotak Rm49 shj 
Add postage Rm8 sm Rm12 ss ♥️Macam mana nak order?

Ws 0125138459
Atau klik link bio di IG @alluraipohofficial.by.huda

#kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurusdenganilmu #kuruscantik #senamankurus #sukusukuseparuh #milaterbaik #milacoklatmurah #milacoklatslym #milacoklatipoh #milacoklatoat #luluskkm #codipoh
1 0 16 minutes ago
@wawacosmeticsipoh Profile picture

@wawacosmeticsipoh

Ipoh, Perak

MAKEUP with WAWA UNICORN EDITION DALAM MASA 5 MINIT 🦄
.
Buat pertama kali nak berkongsi my personal daily makeup routine. I choose lightweight makeup and on the go kind of makeup. Bagi sesiapa yang suka light makeup for daily basis I cadangkan korang beli WAWA UNICORN EDITION ni.
.
WHAT's INSIDE THE BOX?
🦄2 lipmatte yang berlainan warna
🦄1 lip balm
🦄1 blusher 🦄FREE eyebrow pencil
🦄FREE makeup pouch
.
💰RM65 | Beli 2 RM120 (DISCOUNT RM10)
💌 DM / WHATSAPP FOR BEST DEAL
🚗 COD AVAILABLE KUALA LUMPUR, SELANGOR, N.SEMBILAN, MELAKA, JOHOR, JOHOR BAHRU, PENANG, IPOH, PAHANG, KEDAH, PERLIS, LANGKAWI, TERENGGANU, KELANTAN & SABAH
📮POSTAGE EVERYDAY
.
📲 WhatsApp 017 265 8519 / click link in bio .
.
🙋🏻 Agent & Dropship needed
.
.
#wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawaserumfoundation #wawafoundation #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh

MAKEUP with WAWA UNICORN EDITION DALAM MASA 5 MINIT 🦄
.
Buat pertama kali nak berkongsi my personal daily makeup routine. I choose lightweight makeup and on the go kind of makeup. Bagi sesiapa yang suka light makeup for daily basis I cadangkan korang beli WAWA UNICORN EDITION ni.
.
 WHAT's INSIDE THE BOX?
🦄2 lipmatte yang berlainan warna
🦄1 lip balm
🦄1 blusher 🦄FREE eyebrow pencil
🦄FREE makeup pouch
.
💰RM65 | Beli 2 RM120 (DISCOUNT RM10)
💌 DM / WHATSAPP FOR BEST DEAL
🚗 COD AVAILABLE KUALA LUMPUR, SELANGOR, N.SEMBILAN, MELAKA, JOHOR, JOHOR BAHRU, PENANG, IPOH, PAHANG, KEDAH, PERLIS, LANGKAWI, TERENGGANU, KELANTAN & SABAH
📮POSTAGE EVERYDAY
.
📲 WhatsApp 017 265 8519 / click link in bio .
.
🙋🏻 Agent & Dropship needed
.
.
#wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawaserumfoundation #wawafoundation #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh
5 0 1 hour ago
@wawacosmetics_iffa Profile picture

@wawacosmetics_iffa

Hi uollss.. Stok #wawafantasydream ni tak banyak lagi ye😱😱 tapi dengan iffa ada sikit je lagi stok.. Meh la siapa yang belom beli tu boley lah

Siapa nak beli dengan iffa #wawafantasydream #wawaunicornkit??
Setiap pembelian FREE GIFT AUTO EYEBROW + EXTRA GIFT tau! 😱😱 Siapa nak?! 👀👀
.
RM65 SAHAJA 😱😱 NAK ORDER? NAK FREE GIFT?
what'app @ klik boi 📲 01137871433
.
Love,
wawacosmetics_iffa
#wawafantasydream #wawalimitededition #wawacosmetics #wawalipmatte #wawaminilipmatte #wawablusher #wawafantasydream #wawaunicornkit #codperak #codipoh #wawacosmeticsperak #wawacosmeticsipoh

Hi uollss.. Stok #wawafantasydream ni tak banyak lagi ye😱😱 tapi dengan iffa ada sikit je lagi stok.. Meh la siapa yang belom beli tu boley lah

Siapa nak beli dengan iffa #wawafantasydream #wawaunicornkit??
Setiap pembelian FREE GIFT AUTO EYEBROW + EXTRA GIFT tau! 😱😱 Siapa nak?! 👀👀
.
RM65 SAHAJA 😱😱 NAK ORDER? NAK FREE GIFT?
what'app @ klik boi 📲 01137871433
.
Love,
wawacosmetics_iffa
#wawafantasydream #wawalimitededition #wawacosmetics #wawalipmatte #wawaminilipmatte #wawablusher #wawafantasydream #wawaunicornkit #codperak #codipoh #wawacosmeticsperak #wawacosmeticsipoh
3 0 3 hours ago
@wawacosmetic_aqilah Profile picture

@wawacosmetic_aqilah

Boleh pre order dengan kita!!!! Jom click dkt bio kita untuk order 😍 RM49 sahaja guys! Mana nak dapat harga murah dengan packaging cantik meletop dan terbaik mcmni 😭 Limited weh, jom serbu ♥️ -
-
#bbcushion #wawazainalcushion #eecushion #bbcushionmurah #preorder #easytowear #agentwawaipoh #EEcushionipoh #wawabbcushionipoh #codipoh #foundationmurah

Boleh pre order dengan kita!!!! Jom click dkt bio kita untuk order 😍 RM49 sahaja guys! Mana nak dapat harga murah dengan packaging cantik meletop dan terbaik mcmni 😭 Limited weh, jom serbu ♥️ -
-
#bbcushion #wawazainalcushion #eecushion #bbcushionmurah #preorder #easytowear #agentwawaipoh #EEcushionipoh #wawabbcushionipoh #codipoh #foundationmurah
6 0 3 hours ago
@wawacosmetics.ipoh Profile picture

@wawacosmetics.ipoh

Ipoh, Perak

NAK FREE EE CUSHION ? Jom tengok IG LIVE @w4w4_zainal malam ni pukul 9 malam 🔥
-

Ramai yg ws tiera apa new product wawa ni! Haaa ni lah dia wawa EE CUSHION yg paling cantikk letops! Bila pakai nampak glowing jeeeeee uols! Wajib wajibb grab dptkan collection wawa cushion ni! Hargaaaa sgt lah berbaloiiii korg tak grab korg sgt lah rugii😝
.
YANG PASTI STOCK SANGAT LIMITED SIAPA CPT DIA DPT! OPEN ORDER NOWW‼️
.

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #eecushionwawa #wawacushion #wawafoundation #wawacushionfoundation #wawaeecushion #foundation #foundationmurah #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream

NAK FREE EE CUSHION ? Jom tengok IG LIVE @w4w4_zainal malam ni pukul 9 malam 🔥
-

Ramai yg ws tiera apa new product wawa ni! Haaa ni lah dia wawa  EE CUSHION yg paling cantikk letops! Bila pakai nampak glowing jeeeeee uols! Wajib wajibb grab dptkan collection wawa cushion ni! Hargaaaa sgt lah berbaloiiii korg tak grab korg sgt lah rugii😝
.
YANG PASTI STOCK SANGAT LIMITED SIAPA CPT DIA DPT! OPEN ORDER NOWW‼️
.

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #eecushionwawa #wawacushion #wawafoundation #wawacushionfoundation #wawaeecushion #foundation #foundationmurah #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream
1 0 3 hours ago
@wawacosmetics.ipoh Profile picture

@wawacosmetics.ipoh

Ipoh, Perak

OMAIGODDD!!! NI LAH PRODUCT YANG DITUNGGU TUNGGUUU WAWA CUSHION😍😍😱
.
Habis lahhhh kalinii kene serbu lagi mcm Unicorn Kit tak masuk lagi agent2 menjerungggg nk dpt stock🤣
.
Packaging mmg letopsss! Tu baru packaging tak tgk lagii shades dia lagilahhh geramm tiera tgkkkk😖
.
Ramai yg ws tiera apa new product wawa ni! Haaa ni lah dia wawa EE CUSHION yg paling cantikk letops! Bila pakai nampak glowing jeeeeee uols! Wajib wajibb grab dptkan collection wawa cushion ni! Hargaaaa sgt lah berbaloiiii korg tak grab korg sgt lah rugii😝
.
YANG PASTI STOCK SANGAT LIMITED SIAPA CPT DIA DPT! OPEN ORDER NOWW‼️
.

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #eecushionwawa #wawacushion #wawafoundation #wawacushionfoundation #wawaeecushion #foundation #foundationmurah wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream

OMAIGODDD!!! NI LAH PRODUCT YANG DITUNGGU TUNGGUUU WAWA CUSHION😍😍😱
.
Habis lahhhh kalinii kene serbu lagi mcm Unicorn Kit tak masuk lagi agent2 menjerungggg nk dpt stock🤣
.
Packaging mmg letopsss! Tu baru packaging tak tgk lagii shades dia lagilahhh geramm tiera tgkkkk😖
.
Ramai yg ws tiera apa new product wawa ni! Haaa ni lah dia wawa  EE CUSHION yg paling cantikk letops! Bila pakai nampak glowing jeeeeee uols! Wajib wajibb grab dptkan collection wawa cushion ni! Hargaaaa sgt lah berbaloiiii korg tak grab korg sgt lah rugii😝
.
YANG PASTI STOCK SANGAT LIMITED SIAPA CPT DIA DPT! OPEN ORDER NOWW‼️
.

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #eecushionwawa #wawacushion #wawafoundation #wawacushionfoundation #wawaeecushion #foundation #foundationmurah wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream
2 0 3 hours ago
@wawacosmetics.ipoh Profile picture

@wawacosmetics.ipoh

Ipoh, Perak

Hihi boss @aeril_zafrel dah pening ke tuuu 😜 mana tak pening.. belum launch dah ramai DM sis ni! Koranggg mmg laju betul kan 😝😝😝 JANGAN LEPASKAN PELUANG UTK DAPATKAN BARANG PANAS DARI @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 🔥🔥🔥🔥
-

Follow sis rapat2 utk tahu banyak lagi updates pasal new product @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 💯🌸
-

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream

Hihi boss @aeril_zafrel dah pening ke tuuu 😜 mana tak pening.. belum launch dah ramai DM sis ni! Koranggg mmg laju betul kan 😝😝😝 JANGAN LEPASKAN PELUANG UTK DAPATKAN BARANG PANAS DARI @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 🔥🔥🔥🔥
-

Follow sis rapat2 utk tahu banyak lagi updates pasal new product @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 💯🌸
-

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream
13 0 4 hours ago
@wawacosmetics.ipoh Profile picture

@wawacosmetics.ipoh

Koranggggg!! Kuatkan iman koranggg! SUMPAH PRODUCT BARU BY WAWA ZAINAL NI AKAN MELETOPSSS 🔥🔥🔥 Packaging lawa & sangat exclusive sayang2 😍 YANG PALING PENTING, MURAH! SANGAT WORTH EVERY PENNY KORANG SBB BAHAN DALAM EE CUSHION MMG TERBAIK 💯🔥
-

Follow sis rapat2 utk tahu banyak lagi updates pasal new product @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 💯🌸
-

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream

Koranggggg!! Kuatkan iman koranggg! SUMPAH PRODUCT BARU BY WAWA ZAINAL NI AKAN MELETOPSSS 🔥🔥🔥 Packaging lawa & sangat exclusive sayang2 😍 YANG PALING PENTING, MURAH! SANGAT WORTH EVERY PENNY  KORANG SBB BAHAN DALAM EE CUSHION MMG TERBAIK 💯🔥
-

Follow sis rapat2 utk tahu banyak lagi updates pasal new product @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 💯🌸
-

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream
3 0 4 hours ago
@earringggirls Profile picture

@earringggirls

Tadaaaa here we come with our first product 😍. This earring sesuai for all ye, untuk hijabist also can 💕.
📌Cod ipoh

#earrings #earringggirls #earringhijab #subanglawa #ipohipohajer #ipohmali #codipoh

Tadaaaa here we come with our first product 😍. This earring sesuai for all ye, untuk hijabist also can 💕.
📌Cod ipoh

#earrings#earringggirls#earringhijab #subanglawa#ipohipohajer#ipohmali#codipoh
3 0 4 hours ago
@wawacosmetics.ipoh Profile picture

@wawacosmetics.ipoh

Ipoh, Perak

WOWWWW ‼️ Ladyboss Wawa Zainal akan keluarkan new product gaisss 😍 Siapa tak sabar nak sambar product yg bakal meletopss ni? Hihi jangan risau, boleh pre-order dengan sis tau! Whatsapp 0105379927 (click je link kat bio sis lg senang😜) -
-
Follow sis rapat2 utk tahu banyak lagi updates pasal new product @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 💯🌸
-

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream

WOWWWW ‼️ Ladyboss Wawa Zainal akan keluarkan new product gaisss 😍 Siapa tak sabar nak sambar product yg bakal meletopss ni? Hihi jangan risau, boleh pre-order dengan sis tau! Whatsapp 0105379927 (click je link kat bio sis lg senang😜) -
-
Follow sis rapat2 utk tahu banyak lagi updates pasal new product @wawacosmeticshq @w4w4_zainal 💯🌸
-

DM @wawacosmetics.ipoh atau Whatsapp 📲 +60105379927 (click link on bio lg senang dear) 🌸 Jom sambarrrr! 🦄🔥
-

#codipoh #codperak #codipohperak #codareaipoh #wawacosmetics #wawafantasydream #wawafantasy #wawadream #fantasydream #wawalipmatte #wawazainal #makeupkit #makeup #lipmatte #liptreatment #blusher #eyebrowspen #wawazainal #wawazainalcosmetics #beautiful #kosmetikmurahmalaysia #lipmattewawazainal #wawaunicornkit #wawafantasydream
2 0 5 hours ago
@soulleadofficialipoh Profile picture

@soulleadofficialipoh

Maps Animation Theme Park

Kebanyakan agen dan stokis kami adalah customer yang asalnya guna untuk diri sendiri. .
Bila dah tau dan rasai sendiri keberkesanan #maduajaibturkey ni mereka pulak nak jadi agen. Nak bantu ramai orang yang ada masalah macam mereka. .
Moga Allah pandang usaha kita ni. Moga lebih ramai dapat kesihatan yang lebih baik.
Moga lebih ramai dapat hamil

#soulleadofficial
#soulleadofficialipoh
#codipoh
#ikhtiarhamil

Kebanyakan agen dan stokis kami adalah customer yang asalnya guna untuk diri sendiri. .
Bila dah tau dan rasai sendiri keberkesanan #maduajaibturkey ni mereka pulak nak jadi agen. Nak bantu ramai orang yang ada masalah macam mereka. .
Moga Allah pandang usaha kita ni. Moga lebih ramai dapat kesihatan yang lebih baik.
Moga lebih ramai dapat hamil

#soulleadofficial 
#soulleadofficialipoh 
#codipoh 
#ikhtiarhamil
3 0 5 hours ago
@wawacosmetic_aqilah Profile picture

@wawacosmetic_aqilah

Ohmaigod, @wawacosmetics dah nak release lagi new products😱 Ya Allah uols mesti tak sabar kan😎
-
Kita ada 3 code tau “Light, Natural & Tanned” . Btw uols dah boleh start PREORDER tau dari #teammira❤️ . .
#bbcushion #wawazainalcushion #eecushion #bbcushionmurah #preorder #easytowear #agentwawaipoh #EEcushionipoh #wawabbcushionipoh #codipoh #foundationmurah

Ohmaigod, @wawacosmetics dah nak release lagi new products😱 Ya Allah uols mesti tak sabar kan😎
-
Kita ada 3 code tau “Light, Natural & Tanned” . Btw uols dah boleh start PREORDER tau dari #teammira❤️ . . 
#bbcushion #wawazainalcushion #eecushion #bbcushionmurah #preorder #easytowear #agentwawaipoh #EEcushionipoh #wawabbcushionipoh #codipoh #foundationmurah
10 0 5 hours ago
@soullead.ipoh.perak Profile picture

@soullead.ipoh.perak

KELEBIHAN *PU-TEA GREEN TEA MATCHA*
1. Mengatasi masalah kulit kusam, jerawat dan jeragat
2. Kaya dengan anti-oksidan
3. Melindungi dan mengurangkan kedutan & garis halus di muka
4. Meningkatkan sistem imuniti dalam badan
5. Diperkaya dengan vitamin C untuk kecantikan kulit
6. Membantu mengawal nafsu makan

#maduajaibturki #macun #madeinturkey #maduajaibipoh #soulleadipoh #soulleadhq #soulleadperak #maduviral #maduajaibperak #codipoh #maduipoh #maduperak #maduturkiipoh #madu
#puteamatcha #greenteamatcha #greentea #puteaipoh
#maduajabturkeyipoh
#maduajaibturkeyperak
#maduajaibturkey
#ikhtiarhamil

KELEBIHAN *PU-TEA GREEN TEA MATCHA*
1.	Mengatasi masalah kulit kusam, jerawat dan jeragat
2.	Kaya dengan anti-oksidan
3.	Melindungi dan mengurangkan kedutan & garis halus di muka
4.	Meningkatkan sistem imuniti dalam badan
5.	Diperkaya dengan vitamin C untuk kecantikan kulit
6.	Membantu mengawal nafsu makan

#maduajaibturki #macun #madeinturkey #maduajaibipoh #soulleadipoh #soulleadhq #soulleadperak #maduviral #maduajaibperak #codipoh #maduipoh #maduperak #maduturkiipoh #madu
#puteamatcha #greenteamatcha #greentea #puteaipoh
#maduajabturkeyipoh
#maduajaibturkeyperak
#maduajaibturkey
#ikhtiarhamil
3 0 5 hours ago
@wawacosmeticsperak Profile picture

@wawacosmeticsperak

Ipoh, Perak

Korangggggg 🤩🤩🤩🤩🤩 wawa keluarkan produk baru ni. Tapi macam biasa la sangat2 limited and first come first serve hokeyyy
#projekpokettebal
#jeebdeelarmy
#wawacosmetics
#wawazainal
#aerilzafrel
#ipoh
#codipoh
#postageeveryday
#perak
#postageseluruhmalaysia

Korangggggg 🤩🤩🤩🤩🤩 wawa keluarkan produk baru ni. Tapi macam biasa la sangat2 limited and first come first serve hokeyyy 
#projekpokettebal 
#jeebdeelarmy 
#wawacosmetics 
#wawazainal 
#aerilzafrel 
#ipoh
#codipoh 
#postageeveryday 
#perak
#postageseluruhmalaysia
2 2 5 hours ago
@chocojarviralipoh Profile picture

@chocojarviralipoh

TQSM sbb sudi purchase chocojar viral ni.. Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dah makin susut ni ulls so grab cpt.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️.. yg jauh tok sah risau kakfyz boleh pos jgkk😉
.
Hari ni ada COD tau ulls, yg nk dtg self pickup pon bolehh.. so roger2 kakfyz tau😉
.
Yg nk jadi agent or mini agent korunk boleh wasap kakfyz lelaju tau 📲0174106096..
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback

TQSM sbb sudi purchase chocojar viral ni.. Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dah makin susut ni ulls so grab cpt.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️.. yg jauh tok sah risau kakfyz boleh pos jgkk😉
.
Hari ni ada COD tau ulls, yg nk dtg self pickup pon bolehh.. so roger2 kakfyz tau😉
.
Yg nk jadi agent or mini agent korunk boleh wasap kakfyz lelaju tau 📲0174106096..
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback
11 0 6 hours ago
@chocojarviralipoh Profile picture

@chocojarviralipoh

TQSM sbb sudi purchase chocojar viral ni.. Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dah makin susut ni ulls so grab cpt.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️.. yg jauh tok sah risau kakfyz boleh pos jgkk😉
.
Hari ni ada COD tau ulls, yg nk dtg self pickup pon bolehh.. so roger2 kakfyz tau😉
.
Yg nk jadi agent or mini agent korunk boleh wasap kakfyz lelaju tau 📲0174106096..
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback

TQSM sbb sudi purchase chocojar viral ni.. Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dah makin susut ni ulls so grab cpt.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️.. yg jauh tok sah risau kakfyz boleh pos jgkk😉
.
Hari ni ada COD tau ulls, yg nk dtg self pickup pon bolehh.. so roger2 kakfyz tau😉
.
Yg nk jadi agent or mini agent korunk boleh wasap kakfyz lelaju tau 📲0174106096..
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback
10 0 6 hours ago
@chocojarviralipoh Profile picture

@chocojarviralipoh

TQSM sbb sudi purchase chocojar viral ni.. Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dah makin susut ni ulls so grab cpt.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️.. yg jauh tok sah risau kakfyz boleh pos jgkk😉
.
Hari ni ada COD tau ulls, yg nk dtg self pickup pon bolehh.. so roger2 kakfyz tau😉
.
Yg nk jadi agent or mini agent korunk boleh wasap kakfyz lelaju tau 📲0174106096..
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback

TQSM sbb sudi purchase chocojar viral ni.. Cepat dptkn chocojar skrg. Stok dah makin susut ni ulls so grab cpt.. available for cod sekitar ipoh tau.. minimum order 2balang yaa for cod.. anythng bleh terus whtsapp kakfyz 017-4106096☺️.. yg jauh tok sah risau kakfyz boleh pos jgkk😉
.
Hari ni ada COD tau ulls, yg nk dtg self pickup pon bolehh.. so roger2 kakfyz tau😉
.
Yg nk jadi agent or mini agent korunk boleh wasap kakfyz lelaju tau 📲0174106096..
.
#ipohdelivery #codipoh #ipohchocojar #chocojaripoh #ipohcod #chocojarleleh #chocojarviral #premiumchoclate #ipohfooddelivery #ipohbakers #ipohfood #puo #kptmipoh #uniklrcmp #kptmipoh #itp #uitmseriiskandar #kpmsi #chocojarviralipohfeedback
11 0 6 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

WD tu apa?
Ramai yang tertanya tanya tentang #SusukModen ni kan.ok meh Ida explain.
Fungsi utama wd ni adalah ❤️ Mencerahkan
❤️ Menegangkan
❤️ Menganjalkan
❤️ Anti penuaan

Cara pakai plak?
Haaa cara pakai wd la yang paling senang yakmat. Sambil lipat kain pun boleh pakai tau sebab wd ni hanya sapu kat 3 point nadi utama je. ❤️ Nadi leher kiri kanan
❤️ Nadi pergelangan tangan kiri kanan
❤️ Ari ari ( 3 jari bawah pusat )

Senang kan?

Krim wd lulus KKM, dont worry ok. Produk malaysia tapi bertaraf antarabangsa tau. Yang formulasikan produk ni pun bukan calang calang orang , professor yang berkelulusan Oxford. Raw material produk dari oversea, kilang kat Malaysia.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

WD tu apa? 
Ramai yang tertanya tanya tentang #SusukModen ni kan.ok meh Ida explain. 
Fungsi utama wd ni adalah ❤️ Mencerahkan
❤️ Menegangkan
❤️ Menganjalkan
❤️ Anti penuaan

Cara pakai plak? 
Haaa cara pakai wd la yang paling senang yakmat. Sambil lipat kain pun boleh pakai tau sebab wd ni hanya sapu kat 3 point nadi utama je. ❤️ Nadi leher kiri kanan
❤️ Nadi pergelangan tangan kiri kanan
❤️ Ari ari ( 3 jari bawah pusat )

Senang kan?

Krim wd lulus KKM, dont worry ok. Produk malaysia tapi bertaraf antarabangsa tau. Yang formulasikan produk ni pun bukan calang calang orang , professor yang berkelulusan Oxford. Raw material produk dari oversea, kilang kat Malaysia.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
1 0 6 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja  Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
2 0 6 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja  Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
3 0 6 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja  Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
2 0 6 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming) ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base ===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja  Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream  #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak
1 0 6 hours ago
@fettyfatinah.sobellaipoh Profile picture

@fettyfatinah.sobellaipoh

Memberi kesegaran bibir setiap hari . Sobella fruit liptint mempunyai vitamin c dan e yang merawat bibir kering, mengelupas . .
.
Apply setiap hari , setiap masa di rumah baru berseri muka 😁. #sobellaipoh
#sobellaipohperak
#sobellasolawa
#sobellasquad
#sobellacosmetics
#codipoh
#codipohperak

Memberi kesegaran bibir setiap hari . Sobella fruit liptint mempunyai vitamin c dan e yang merawat bibir kering, mengelupas . .
. 
Apply setiap hari , setiap masa di rumah baru berseri muka 😁. #sobellaipoh
#sobellaipohperak
#sobellasolawa
#sobellasquad
#sobellacosmetics 
#codipoh
#codipohperak
1 0 6 hours ago
@addawiyah_r2s Profile picture

@addawiyah_r2s

Ada 2 Lovlin Bird’s Nest yang perlu anda buat pilihan atau rembat ke dua-duanya. Sebab kebaikan dia sama cuma berbeza kandungannya sahaja.
.
Kalau yang di tudung merah rm 45 bagi 3 botol hanya mempunyai Bird’s Nest 28% dan Rock sugar.
.
Si tudung biru rm 20 bagi 3 botol hanya mempunyai Bird’s Nest 7%, ginseng, white fungus dan Rock sugar.
.
Mengapa anda perlu mencuba minuman sarang burung Lovlin kami?
.
1. Sesuai untuk semua golongan dari kanak-kanak hingga warga emas.
.
2. Melancarkan sistem pernafasan & menguatkan paru2. .
3. Meningkatan sistem imunisasi badan. .
4. Membantu perkembangan minda IQ & EQ
.
5. Kebaikan untuk wanita hamil:
•dapat mengurangkan sakit pinggang.
•menguatkan paru2 bayi dalam kandungan.
•mencantikkan kulit ibu & bayi.
.
6. Mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin.
.
7. Faktor penggalak susu ibu (milkbooster)
.
8. Kesegaran & kesihatan mata.
.
9. Mengurangkan kesan parut jerawat & mencerahkan kulit secara semulajadi.
.
#teamsp101419_noon #lovlinmalaysia #lovlinbirdnestipoh #codipoh

Ada 2 Lovlin Bird’s Nest yang perlu anda buat pilihan atau rembat ke dua-duanya. Sebab kebaikan dia sama cuma berbeza kandungannya sahaja.
. 
Kalau yang di tudung merah rm 45 bagi 3 botol hanya mempunyai Bird’s Nest 28% dan Rock sugar.
. 
Si tudung biru rm 20 bagi 3 botol hanya mempunyai Bird’s Nest 7%, ginseng, white fungus dan Rock sugar.
. 
Mengapa anda perlu mencuba minuman sarang burung Lovlin kami?
. 
1. Sesuai untuk semua golongan dari kanak-kanak hingga warga emas.
. 
2. Melancarkan sistem pernafasan & menguatkan paru2. . 
3. Meningkatan sistem imunisasi badan. . 
4. Membantu perkembangan minda IQ & EQ
. 
5. Kebaikan untuk wanita hamil:
•dapat mengurangkan sakit pinggang.
•menguatkan paru2 bayi dalam kandungan.
•mencantikkan kulit ibu & bayi.
. 
6. Mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin.
. 
7. Faktor penggalak susu ibu (milkbooster)
. 
8. Kesegaran & kesihatan mata.
. 
9. Mengurangkan kesan parut jerawat & mencerahkan kulit secara semulajadi.
.
#teamsp101419_noon #lovlinmalaysia #lovlinbirdnestipoh #codipoh
28 27 7 hours ago
@addawiyah_r2s Profile picture

@addawiyah_r2s

Assalamualaikum korang tengah lunch ke tu ??? Meh dengar sis nak bagitau set Lovlin Birds ni harga mampu milik tau .
Hanya dengan RM 20 atau RM 45 awak semua boleh menikmati khasiat sarang burung sebenar. Jimat masa dan jimat tenaga tinggal bukak penutup dan gogok je dalam mulut 😚 eh baca bismillah dulu tau 😬 .
Untuk penyerapan yang lebik baik dan bekesan, anda di sarankan minum sebelum sarapan semasa perut kosong atau sebelum tidur .
Sekian info untuk semua
.
#teamsp101419_noon
#lovlinbirdnestipoh #codipoh #sarangburung #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnestperak

Assalamualaikum korang tengah lunch ke tu ??? Meh dengar sis nak bagitau set Lovlin Birds ni harga mampu milik tau . 
Hanya dengan RM 20 atau RM 45 awak semua boleh menikmati khasiat sarang burung sebenar. Jimat masa dan jimat tenaga tinggal bukak penutup dan gogok je dalam mulut 😚 eh baca bismillah dulu tau 😬 . 
Untuk penyerapan yang lebik baik dan bekesan, anda di sarankan minum sebelum sarapan semasa perut kosong atau sebelum tidur . 
Sekian info untuk semua
.
#teamsp101419_noon
#lovlinbirdnestipoh #codipoh #sarangburung #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnestperak
28 27 7 hours ago

Top #codipoh posts

@izzaihan Profile picture

@izzaihan

Ipoh, Perak

Ramai tegur sis cakap sis makin berseri-seri sejak dua menjak ni kan? Sebenarnya ada rahsia lah! Sis guna farra beauty foundation sebenarnya! Tu nampak flawless glowing and nampak natural kan? 🤣 .
Try lah! Percaya lah Kalau dah try Mesti tak stop Guna! Terima kasih @cydajainal kenalkan! Haha! Siapa nak cuba boleh lah beli eh dari sis! Serious murah2 jerrr! Cod area Ipoh dan Shah Alam! Boleh checkout highlight sis untuk maklumat lanjuttt!❤️
.
#syawal #syawal2019 #throwback #nofilter #farrabeauty #farrabeautyfoundation #farrabeautyipoh #codipoh #codshahalam #duitkahwin #ipohawesomecity #ipohmalitalaksombong #business #ertihidupdenganmemberi #happinessiswithinyou

Ramai tegur sis cakap sis makin berseri-seri sejak dua menjak ni kan? Sebenarnya ada rahsia lah! Sis guna farra beauty foundation sebenarnya! Tu nampak flawless glowing and nampak natural kan? 🤣 .
Try lah! Percaya lah Kalau dah try Mesti tak stop Guna! Terima kasih @cydajainal kenalkan! Haha! Siapa nak cuba boleh lah beli eh dari sis! Serious murah2 jerrr! Cod area Ipoh dan Shah Alam! Boleh checkout highlight sis untuk maklumat lanjuttt!❤️
.
#syawal #syawal2019 #throwback #nofilter #farrabeauty #farrabeautyfoundation #farrabeautyipoh #codipoh #codshahalam #duitkahwin #ipohawesomecity #ipohmalitalaksombong #business #ertihidupdenganmemberi #happinessiswithinyou
171 18 26 June, 2019
@bykakmek Profile picture

@bykakmek

@amyyusuff tokey @sahisarangburung_hq . Jadi agen Ipoh jelah. Hahaha!
.
.
#Repost @amyyusuff with @get_repost
・・・
Krup krap krup krap hehehe sodapppp gilssss 🍫🍫🍫 choco jar @bykakmek niiiiiii. Adehh. Diet ku hancur🤣🤣 takpa la nak pose dah kan heheheh. Korangggg kene try serius wallahi sedappppppp
.
.
.
#fooddeliveryipoh #codipoh #chocojarbykm #chocojar #chocojaripoh #bubblericeipoh #bubblericecoklat #ipohfooddelivery #samyangnoodle #videomakan #foodlovers #reviewmakanan #sayajualmakanan #crispyjaripoh #crispychocojar #amyyusuff #teamsahi #sahisarangburung #krasasusukambing #foodreview #sahilovers #perak #ipohfood #ipoh #produkviral #jalanjalancarimakan #malaysiafood #kl #menarak1

@amyyusuff tokey @sahisarangburung_hq . Jadi agen Ipoh jelah. Hahaha!
.
.
#Repost @amyyusuff with @get_repost
・・・
Krup krap krup krap hehehe sodapppp gilssss 🍫🍫🍫 choco jar @bykakmek niiiiiii. Adehh. Diet ku hancur🤣🤣 takpa la nak pose dah kan heheheh. Korangggg kene try serius wallahi sedappppppp
.
.
.
#fooddeliveryipoh #codipoh #chocojarbykm #chocojar #chocojaripoh #bubblericeipoh #bubblericecoklat  #ipohfooddelivery #samyangnoodle #videomakan #foodlovers #reviewmakanan #sayajualmakanan #crispyjaripoh #crispychocojar #amyyusuff #teamsahi #sahisarangburung #krasasusukambing #foodreview #sahilovers #perak #ipohfood #ipoh #produkviral #jalanjalancarimakan #malaysiafood #kl #menarak1
1,204 7 6 May, 2018
Terima kasih Cik Ayu order 2 box Crispy Cheezy Chicken dan 2 box Spicy Sardine.

Kalau nak buat makan2 ke jamuan ke, memang best la order sandwich kakak ni. Kompom kenyangggg! 😋

#sandwichpadu #sandwichipoh #sandwichtelur #sandwichmurah #sandwichdelivery #sandwichbox #sandwichsedap #makanansedapipoh #makanansedap #sandwich #chickenwrap #minitortilla #sandwichforkids #mixedsandwich #sandwichchocolate #makananuntukevent #codipoh #codbercham #codmakanan #lunchbox #ipoh #makananharijadi
126 0 5 May, 2019
@afaaaa_ Profile picture

@afaaaa_

Kelantan

Assalamualaikum guys,
Anda ada masalah :
JERAWAT?
PARUT JERAWAT?
JERAGAT?
MUKA BERLUBANG?
PARUT GELAP?
PORI BESAR?
MUKA BERMINYAK?

Dan yang paling penting,

TIADA DUIT??? Boleh visit Instagram :
@profix_ipoh
@profix_ipoh
@profix_ipoh

Sekarang masih ada promotion so better order cepat okay 😘

#profix #profixipoh #alva #alvateam #local #kecantikan #parut #mukaberlubang #bintikhitam #poriterbuka #cod #codipoh #ipoh #perak #Malaysia #freecod #codpercuma #codsampaidepanrumah

Assalamualaikum guys,
Anda ada masalah :
JERAWAT?
PARUT JERAWAT?
JERAGAT? 
MUKA BERLUBANG?
PARUT GELAP? 
PORI BESAR?
MUKA BERMINYAK?

Dan yang paling penting,

TIADA DUIT??? Boleh visit Instagram :
@profix_ipoh
@profix_ipoh
@profix_ipoh

Sekarang masih ada promotion so better order cepat okay 😘

#profix #profixipoh #alva #alvateam #local #kecantikan #parut #mukaberlubang #bintikhitam #poriterbuka #cod #codipoh #ipoh #perak #Malaysia #freecod #codpercuma #codsampaidepanrumah
530 6 21 June, 2019
@nabeela.aa Profile picture

@nabeela.aa

Serum #DizzGlowWhite memang ALL IN ONE 1⃣ SERUM tau. Fungsi utama dia memang untuk ANTI AGING dan ANTI JERAGAT tapi kita add on jugak untuk GLOWING dan HALUS kan kulit muka supaya CERAH BERSERI SERI.

Alhamdulillah feedback customer pun in syaa Allah memang dapat rasa effect dia seawal seminggu 💕

Jom cepat wasap 0184020944 atau tekan link di Bio @dizz_hq @dizz_hq @dizz_hq
Skrg tgh ada PROMOSI dan cari Agent Dropship juga tau 😊
#DizzGlowWhiteSoap #DizzGlowWhiteSkincare #Dizzhq #Cantikselamat #agentdropshipwanted #DizzGlowWhiteSkincare #DizzBeauty #dizzserum #codavailable #CodIpoh #dizzserumipoh #CerahberseridenganDizzGlowWhiteSkincare

Serum #DizzGlowWhite memang ALL IN ONE 1⃣ SERUM tau. Fungsi utama dia memang untuk ANTI AGING dan ANTI JERAGAT tapi kita add on jugak untuk GLOWING dan HALUS kan kulit muka supaya CERAH BERSERI SERI.

Alhamdulillah feedback customer pun in syaa Allah memang dapat rasa effect dia seawal seminggu 💕

Jom cepat wasap 0184020944 atau tekan link di Bio @dizz_hq @dizz_hq @dizz_hq 
Skrg tgh ada PROMOSI dan cari Agent Dropship juga tau 😊 
#DizzGlowWhiteSoap #DizzGlowWhiteSkincare #Dizzhq #Cantikselamat #agentdropshipwanted #DizzGlowWhiteSkincare #DizzBeauty #dizzserum #codavailable #CodIpoh #dizzserumipoh#CerahberseridenganDizzGlowWhiteSkincare
634 7 25 July, 2019