#codkb Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codkb and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
57 minutes
Average like
1.6
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@jamuratumalaya_kelantan Profile picture

@jamuratumalaya_kelantan

Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman
.
Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh click link di bio😊
.
COD🚗: peng.chepa, sekitar hospital k.bharu, kbg kerian, pcb dan wakaf che yeh
Postage📦: seluruh malaysia
.
#jrmkelantan #jrmkelantan #jrmkelantan #royalvkelantan #royalv #kelantan #codareakelantan #codkotabharu #codkb #malaysiakini #jamu #rahsiapikatsuami #berkesan

Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman
.
Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh click link di bio😊
.
COD🚗: peng.chepa, sekitar hospital k.bharu, kbg kerian, pcb dan wakaf che yeh
Postage📦: seluruh malaysia
.
#jrmkelantan #jrmkelantan #jrmkelantan #royalvkelantan #royalv #kelantan #codareakelantan #codkotabharu #codkb #malaysiakini #jamu #rahsiapikatsuami #berkesan
0 0 2 hours ago
@soullead_kb Profile picture

@soullead_kb

Selamat pagi semua 🌤
☺️ Dah ambil madu belum pagi ni?? 🥰 Jangan lupa ambil sesudu setiap pagi tau 🍯🍯
.
.
🌤Kenapa perlu ambil setiap pagi??🌤
Sebab madu adalah bekalan tenaga yang mudah diserap dalam bentuk glikogen hati, menjadikannya sesuai untuk pagi yang bertenaga dan sebagai sumber tenaga pra dan pasca latihan. 🏋🏻‍♀️
.
.
#soullead #soulleadhq #soulleadkb #teamkelantan #teamjai #kelantan #madu #tipskesihatan #codkb

Selamat pagi semua 🌤
☺️ Dah ambil madu belum pagi ni?? 🥰 Jangan lupa ambil sesudu setiap pagi tau 🍯🍯
.
.
🌤Kenapa perlu ambil setiap pagi??🌤
Sebab madu adalah bekalan tenaga yang mudah diserap dalam bentuk glikogen hati, menjadikannya sesuai untuk pagi yang bertenaga dan sebagai sumber tenaga pra dan pasca latihan. 🏋🏻‍♀️
.
.
#soullead #soulleadhq #soulleadkb #teamkelantan #teamjai #kelantan #madu #tipskesihatan #codkb
8 0 3 hours ago
@ny.shopstore Profile picture

@ny.shopstore

Cari sesuatu untuk dijadikan hadiah?cap sulam ada disini😍😍pasti meletops lgi ootd korang🔥💯 #capsulam #capmurah #capstyle #maluapebossku #codkb

Cari sesuatu untuk dijadikan hadiah?cap sulam ada disini😍😍pasti meletops lgi ootd korang🔥💯#capsulam #capmurah #capstyle #maluapebossku #codkb
4 0 4 hours ago
@aqishoppp Profile picture

@aqishoppp

thank you my dear cust❤️ feedback bawal manik tabur warna hitam🖤 candid pun cantikkkk 😍❤️ awning terbentuk elokkkk je gais😍💖 fall in love sangat sangat katanya❣manik penuh gais haaa tengok laa tu✨ memang elokkkkk👍❤️ yang penting anti kedut💋 meh laa grab sorang satu mur mur je ni, memang rugi sape tak grab🤪 macam biasa nak order tekan link dekat bio🥰

#feedback #bawalmaniktabur #feedbackbawalmaniktabur #bawalmurah #bawalmanikmurah #bawalmanik #bawalmanikkb #bawalmanikmudahterbentuk #bawalmanikselesa #selesa #ootd #lawa #gojes #cantik #takpanas #antikedut #cotton #bidang45 #codkb #codareakb #kotabharu #codkotabharu #whatsappsayauntukorder #murahsaja

thank you my dear cust❤️ feedback bawal manik tabur warna hitam🖤 candid pun cantikkkk 😍❤️ awning terbentuk elokkkk je gais😍💖 fall in love sangat sangat katanya❣manik penuh gais haaa tengok laa tu✨ memang elokkkkk👍❤️ yang penting anti kedut💋 meh laa grab sorang satu mur mur je ni, memang rugi sape tak grab🤪 macam biasa nak order tekan link dekat bio🥰

#feedback #bawalmaniktabur #feedbackbawalmaniktabur #bawalmurah #bawalmanikmurah #bawalmanik #bawalmanikkb #bawalmanikmudahterbentuk #bawalmanikselesa #selesa #ootd #lawa #gojes #cantik #takpanas #antikedut #cotton #bidang45 #codkb #codareakb #kotabharu #codkotabharu #whatsappsayauntukorder #murahsaja
3 0 9 hours ago
@sobellabysxrxh Profile picture

@sobellabysxrxh

FRUIT LIPTINT SOBELLA -

PRICE : RM36 tak termasuk postage
COD : seluruh kawasan kota bharu & pengkalan chepa sahaja.
POSTAGE : seluruh malaysia.

#sobellacodkb #sobellasolawa #sobellakotabharu #sobellapengkalanchepa #codkb #codpc #codkelantan #lipmatteviral #lipstickmatte #lipmattemeroyan2019

FRUIT LIPTINT SOBELLA -

PRICE : RM36 tak termasuk postage
COD : seluruh kawasan kota bharu & pengkalan chepa sahaja.
POSTAGE : seluruh malaysia.

#sobellacodkb #sobellasolawa #sobellakotabharu  #sobellapengkalanchepa #codkb #codpc #codkelantan #lipmatteviral #lipstickmatte #lipmattemeroyan2019
1 0 14 hours ago
@sobellabysxrxh Profile picture

@sobellabysxrxh

Yang mana satu idaman kalbu? -

Baby or mak baby ?
Price : Kecil (RM19) Besar (RM38)
Cod : Seluruh kawasan kota bharu dan pengkalan chepa sahaja
Postage : Seluruh Malaysia

#pengkalanchepa #kotabharu #codkb #codpc #sobellakotabharu #sobellakelantan #sobellasolawa #liptint #lipmatte #lipstick #lipstickmatte #lipmattemeroyan2019 #lipmatteviral #bazarpaknil #bazartokguru #bazartengkuanis #kelantan #kotabharu #berek12 #jalansricemerlang

Yang mana satu idaman kalbu? -

Baby or mak baby ? 
Price : Kecil (RM19)  Besar (RM38)
Cod :  Seluruh kawasan kota bharu dan pengkalan chepa sahaja 
Postage : Seluruh Malaysia

#pengkalanchepa #kotabharu #codkb #codpc #sobellakotabharu #sobellakelantan #sobellasolawa #liptint #lipmatte #lipstick #lipstickmatte #lipmattemeroyan2019 #lipmatteviral #bazarpaknil #bazartokguru #bazartengkuanis #kelantan #kotabharu #berek12 #jalansricemerlang
1 0 14 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
1 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
2 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻 #emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻
.
#emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
Bk used tanpa upah dah ❤️
Emas 916 tulen ‼️ Whatsapp 0145129371. Klik Link wassup di bio ☝🏻
.
#emas916kelantan #emasnew #emas916 #emasmurah #emasbudget #emaskelantan #emastulen #emas916murah #anakkelantan #anakkelate #codkb #jauhpos #rtcocobajet #cocobajet #kutuemas916 #emasbajetkotabharu
0 0 15 hours ago
@mekbungo.case Profile picture

@mekbungo.case

Colourful glass case🌸

iPhone 6 - XsMax✨

RM23🔥

HighQuality🧛🏻‍♂️ cod kota bharu🛵 postage everyday🚀

#casingtiptop #casingmurah #casingcun #codkb #casingcantik #casingcomel

Colourful glass case🌸

iPhone 6 - XsMax✨

RM23🔥

HighQuality🧛🏻‍♂️ cod kota bharu🛵 postage everyday🚀

#casingtiptop #casingmurah #casingcun #codkb #casingcantik #casingcomel
3 0 15 hours ago
@mekbungo.case Profile picture

@mekbungo.case

Supreme🌸

iPhone 6 - XsMax✨

RM29🔥

HighQuality🧛🏻‍♂️ cod kota bharu🛵 postage everyday🚀

#casingtiptop #casingmurah #casingcun #codkb #casingcantik #casingcomel

Supreme🌸

iPhone 6 - XsMax✨

RM29🔥

HighQuality🧛🏻‍♂️ cod kota bharu🛵 postage everyday🚀

#casingtiptop #casingmurah #casingcun #codkb #casingcantik #casingcomel
1 0 15 hours ago
@aqishoppp Profile picture

@aqishoppp

TUDUNG SAUT😍❤️
NAME: TUDUNG SAUT SARIMA
BIDANG: SAIZ L
PRICE: RM15
POSTAGE: RM8SM/RM10SS

MATERIAL MOST CREPE
* MUDAH DIBENTUK🥰
* TAK JARANG
* KAIN TAK PANAS
* TAK PERLU IRON
* WARNA? UOLLS BOLEH PILIH TAU NAK WARNA APA🤩
NAK ORDER? SCREENSHOT & CLICK LINK DI BIO🌸
#tudungsautgojes #tudungsautcantik #mudahdibentuk #takperluiron #readystock #tudungsaut #tudungsautmalaysia #ootd #tudungsautmurah #pmsisturokies #tudungsautlover #sayajualtudungsautmurah #areakb #areakotabharu #tudungsautsarima #tudungsautviral #codkb #codareakotabharu #kotabharu

TUDUNG SAUT😍❤️
NAME: TUDUNG SAUT SARIMA 
BIDANG: SAIZ L
PRICE: RM15
POSTAGE: RM8SM/RM10SS

MATERIAL MOST CREPE
* MUDAH DIBENTUK🥰
* TAK JARANG
* KAIN TAK PANAS
* TAK PERLU IRON
* WARNA? UOLLS BOLEH PILIH TAU NAK WARNA APA🤩 
NAK ORDER? SCREENSHOT & CLICK LINK DI BIO🌸
#tudungsautgojes #tudungsautcantik #mudahdibentuk #takperluiron #readystock #tudungsaut #tudungsautmalaysia #ootd #tudungsautmurah #pmsisturokies #tudungsautlover #sayajualtudungsautmurah #areakb #areakotabharu #tudungsautsarima #tudungsautviral #codkb #codareakotabharu #kotabharu
3 0 16 hours ago
@bougasbeautykotabharu_lalala Profile picture

@bougasbeautykotabharu_lalala

Ada nampak mami happy?? Ofcos lerrrr... Feedback diri sendiri since ber #bougasbeautyserum ni... Laff gilerrr beb! Setelah try bermacam2 produk cos skin breakout.. Jom sapa nak try area KB blh WASAP me www.wasap.my/60139192252
#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasbeautykb #elfaris #codkb #codkubangkerian #tyaadnan #agongkita #meletop #neelofa #kelateku

Ada nampak mami happy?? Ofcos lerrrr... Feedback diri sendiri since ber #bougasbeautyserum ni... Laff gilerrr beb! Setelah try bermacam2 produk cos skin breakout.. Jom sapa nak try area KB blh WASAP me www.wasap.my/60139192252
#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeauty#bougasbeautykb #elfaris #codkb #codkubangkerian #tyaadnan #agongkita #meletop #neelofa #kelateku
2 1 16 hours ago
@aqishoppp Profile picture

@aqishoppp

BAWAL CHIFFON AWNING SILANG😍❤️
NAME: BAWAL CHIFFON AWNING SILANG
BIDANG: 45
PRICE: RM17
POSTAGE: RM8SM/RM10SS

MATERIAL CHIFFON
* MUDAH DIBENTUK🥰
* TAK JARANG
* KAIN TAK PANAS
* TAK PERLU IRON
* ANTI KEDUT
* WARNA? UOLLS BOLEH PILIH TAU NAK WARNA APA🤩
NAK ORDER? SCREENSHOT & CLICK LINK DI BIO🌸
#bawalchiffonawingsilanggojes #bawalchiffonawingsilangcantik #mudahdibentuk #takperluiron #readystock #bawalchiffonawningsilang #bawalchiffonawningsilangmalaysia #ootd #bawalchiffonawningsilangmurah #pmsisturokies #bawalchiffonawningsilanglover #sayajualtudungbawalchiffonawningsilangmurah #areakb #areakotabharu #tudungbawalchiffonawningsilangviral #codkb #codareakotabharu #kotabharu

BAWAL CHIFFON AWNING SILANG😍❤️
NAME: BAWAL CHIFFON AWNING SILANG
BIDANG: 45
PRICE: RM17
POSTAGE: RM8SM/RM10SS

MATERIAL CHIFFON
* MUDAH DIBENTUK🥰
* TAK JARANG
* KAIN TAK PANAS
* TAK PERLU IRON
* ANTI KEDUT
* WARNA? UOLLS BOLEH PILIH TAU NAK WARNA APA🤩 
NAK ORDER? SCREENSHOT & CLICK LINK DI BIO🌸
#bawalchiffonawingsilanggojes #bawalchiffonawingsilangcantik #mudahdibentuk #takperluiron #readystock #bawalchiffonawningsilang #bawalchiffonawningsilangmalaysia #ootd #bawalchiffonawningsilangmurah #pmsisturokies #bawalchiffonawningsilanglover #sayajualtudungbawalchiffonawningsilangmurah #areakb #areakotabharu #tudungbawalchiffonawningsilangviral #codkb #codareakotabharu #kotabharu
4 0 18 hours ago
@aqishoppp Profile picture

@aqishoppp

BAWAL SO CANTEKKK😍❤️
NAME: BAWAL COTTON CRUSH
BIDANG: -
PRICE: RM15
POSTAGE: RM8SM/RM10SS

MATERIAL COTTON
* MUDAH DIBENTUK🥰
* TAK JARANG
* KAIN TAK PANAS
* TAK PERLU IRON
* WARNA? UOLLS BOLEH PILIH TAU NAK WARNA APA🤩
NAK ORDER? SCREENSHOT & CLICK LINK DI BIO🌸
#bawalgojes #bawalcantik #mudahdibentuk #takperluiron #readystock #bawal #bawalmalaysia #ootd #bawalmurah #pmsisturokies #bawallover #sayajualbawalmurah #areakb #areakotabharu #bawalcottoncrush #bawalviral #codkb #codareakotabharu #kotabharu

BAWAL SO CANTEKKK😍❤️
NAME: BAWAL COTTON CRUSH
BIDANG: -
PRICE: RM15
POSTAGE: RM8SM/RM10SS

MATERIAL COTTON
* MUDAH DIBENTUK🥰
* TAK JARANG
* KAIN TAK PANAS
* TAK PERLU IRON
* WARNA? UOLLS BOLEH PILIH TAU NAK WARNA APA🤩 
NAK ORDER? SCREENSHOT & CLICK LINK DI BIO🌸
#bawalgojes #bawalcantik #mudahdibentuk #takperluiron #readystock #bawal #bawalmalaysia #ootd #bawalmurah #pmsisturokies #bawallover #sayajualbawalmurah #areakb #areakotabharu #bawalcottoncrush #bawalviral #codkb #codareakotabharu #kotabharu
4 0 19 hours ago
SUSAH KE BUAT AYAM KOREA ? .

Ni haa akak bagi tutorial teaser2 gittuww kat korang .

Korang tengok laa haa jangan menyesal pulak tauu sebab tak beli sos korea kita heheheh .

#serbukcheese #cheesekelantan #cheesemurah #cheesekb #cheesewakafbharu #cheesebomb #cheeseviral #mukbang #ramen #mukbangkorea #cheesepowder #cheesepowder #cheesemalaysia #cheesebancuh #kscsauce #soskorea #ayamkorea #ayamkoreainstant #sosayamkorea #kscsaucekotabharu #codkb #codtesco #codaeon #codkutan #makanayamkorea
12 0 19 hours ago
@mekbungo.case Profile picture

@mekbungo.case

OffWhite🌸

iPhone 6 - XsMax✨

RM29🔥

HighQuality🧛🏻‍♂️ cod kota bharu🛵 postage everyday🚀

#casingtiptop #casingmurah #casingcun #codkb #casingcantik #casingcomel

OffWhite🌸

iPhone 6 - XsMax✨

RM29🔥

HighQuality🧛🏻‍♂️ cod kota bharu🛵 postage everyday🚀

#casingtiptop #casingmurah #casingcun #codkb #casingcantik #casingcomel
0 0 20 hours ago
@shaidatulintan Profile picture

@shaidatulintan

Yuhuuu....salam weekend utk anda..ke mana anda hari ini?kte lepak kt umah je sbb asben ada program buat asyura... .. Ok yang tengah free xde buat apa meh la cuci mata tengok tudung bawal ni..memang cantik..kalu adik/kakak pakai lagila cntik taw.. .. Tudung kena pre ordr dlu ye sayang2..
Warna blh req..jgn risau..nti kte matching biar lelawa... #bawalplain
#bawalairishidayu
#bawalkeliling
#bawalmerak
#bawalbatutabur
#codkb

Yuhuuu....salam weekend utk anda..ke mana anda hari ini?kte lepak kt umah je sbb asben ada program buat asyura... .. Ok yang tengah free xde buat apa meh la cuci mata tengok tudung bawal ni..memang cantik..kalu adik/kakak pakai lagila cntik taw.. .. Tudung kena pre ordr dlu ye sayang2..
Warna blh req..jgn risau..nti kte matching biar lelawa... #bawalplain 
#bawalairishidayu
#bawalkeliling
#bawalmerak
#bawalbatutabur
#codkb
7 1 21 September, 2019

Top #codkb posts

@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Bila kali terakhir anda makan Lamb Chop? Ingat lagi?

Jom layan video dari chef @coffeesquadkb menyediakan Lamb Chop untuk pelanggan.

Kami Crew @coffeesquadkb mengucapkanSelamat Hari Merdeka kepada semua rakyat Malaysia🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semperna Hari Merdeka, kami beri promosi.

Hanya RM 15 untuk Juicy Burger & Fruity Soda Boba hingga tengah malam ini!! Jumpa di @coffeesquadkb. Klik link di bio untuk dapatkan direction👆👆

Bila kali terakhir anda makan Lamb Chop? Ingat lagi?

Jom layan video dari chef @coffeesquadkb menyediakan Lamb Chop untuk pelanggan.

Kami Crew @coffeesquadkb mengucapkanSelamat Hari Merdeka kepada semua rakyat Malaysia🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semperna Hari Merdeka, kami beri promosi.

Hanya RM 15 untuk Juicy Burger & Fruity Soda Boba hingga tengah malam ini!! Jumpa di @coffeesquadkb. Klik link di bio untuk dapatkan direction👆👆
107 1 31 August, 2019
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

HANYA UNTUK SEK KITO ORE-ORE KB❗
.
Masuk Bulei Kemerdekaan ni, ambo nak kenalkan menu HOK TERBARU, TERBAIK & TERPOPULER di Cafe Coffee Squad KB!

Gapo hok beza dari boba biaso?
.
.
👉Raso lagi "KICK" bila ambo campo dengei ratio hok tepat!
👉Tekstur lembut, abe-abe/kakak-kakak buleh raso pecah "POM-POM" dalei mulut, dok letih sangat la kita duk kunyah.
Rasa dingin pah ko dalei usu
👉Ambo nak caro banyak pun penat dah loni.
Senei caro, kelik office nanti buleh singgoh depei Cafe ambo.

Klik link untuk dapatkan lokasi!
Klik link untuk dapatkan lokasi!.
.
.
❗AMARAN❗
Kalu boba ambo kurey, dok supo macei dalei video.

Mari patah balik cafe ambo & kita takyah caro banyok, ambik smula pitih abe-abe.😬

HANYA UNTUK SEK KITO ORE-ORE KB❗
.
Masuk Bulei Kemerdekaan ni, ambo nak kenalkan menu HOK TERBARU, TERBAIK & TERPOPULER di Cafe Coffee Squad KB!

Gapo hok beza dari boba biaso?
.
.
👉Raso lagi "KICK" bila ambo campo dengei ratio hok tepat!
👉Tekstur lembut, abe-abe/kakak-kakak buleh raso pecah "POM-POM" dalei mulut, dok letih sangat la kita duk kunyah.
Rasa dingin pah ko dalei usu
👉Ambo nak caro banyak pun penat dah loni.
Senei caro, kelik office nanti buleh singgoh depei Cafe ambo.

Klik link untuk dapatkan lokasi!
Klik link untuk dapatkan lokasi!.
.
.
❗AMARAN❗
Kalu boba ambo kurey, dok supo macei dalei video.

Mari patah balik cafe ambo & kita takyah caro banyok, ambik smula pitih abe-abe.😬
284 13 5 August, 2019
@bieysuyien Profile picture

@bieysuyien

Alhamdulillah !
Popia Banana Cheese Kini Viral di kelate !
👍🏻 thankyou everyones for support biey ❤️
Kami masih open order untuk esok .
Sabtu-isnin kami cuti ya 🙌🏻 so boleh order siap2 untuk next week , 🌹
Harini tengah packing untuk COD Tanah Merah & pasir mas 🙌🏻atas request customer , so jumpa di TM deh sek kito!
Popia pisang cheese memang jeliro, sedak dooh, xkedekut topping, cepat&pantas !
.
.
#popiabananacheese #popiapisangcheese #popiapisangcheesekb #popiskb #codkelantan #codkb

Alhamdulillah !
Popia Banana Cheese Kini Viral di kelate !
👍🏻 thankyou everyones for support biey ❤️
Kami masih open order untuk esok .
Sabtu-isnin kami cuti ya 🙌🏻 so boleh order siap2 untuk next week , 🌹
Harini tengah packing untuk COD Tanah Merah & pasir mas 🙌🏻atas request customer , so jumpa di TM deh sek kito!
Popia pisang cheese memang jeliro, sedak dooh, xkedekut topping, cepat&pantas !
.
.
#popiabananacheese #popiapisangcheese #popiapisangcheesekb #popiskb #codkelantan #codkb
200 13 17 January, 2019
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Sedikit ilmu tentang kopi kami nak kongsikan petang ni.☕☕ Kopi yang enak bergantung kepada beberapa faktor, faktornya adalah:
.
.
👉Jenis kopi
👉Kualiti biji kopi.
👉Ukuran giling yang digunakan.
👉Single origin atau blend?
👉Kualiti bahan pelengkap seperti susu, coklat, atau krimer.

Bukan setakat bahan saja, malah alat-alat lain juga penting bagi memastikan kopi kick. Contohnya:
.
.
👉Mesin espresso auto atau manual.
👉Gilingan kopi.
👉French press.
👉Dripper.
👉Termometer.

Haa. nampak dah kan apa yang boleh buat satu-satu kopi tu kick atau sebaliknya. Depends on citarasa & tekak masing-masing juga.

Oh ya!

30 & 31 Ogos, kami buat promosi GILA-GILA MERDEKA🇲🇾🇲🇾. Juicy Burger dengan Fruity Soda Boba hanya RM 15 SAHAJA untuk 1 Set!
Jemput datang ramai-ramai. Promosi habis 31 Ogos!

Follow @coffeesquadkb
Follow @coffeesquadkb
Klik link di bio untuk dapatkan direction.

Sedikit ilmu tentang kopi kami nak kongsikan petang ni.☕☕ Kopi yang enak bergantung kepada beberapa faktor, faktornya adalah:
.
.
👉Jenis kopi
👉Kualiti biji kopi.
👉Ukuran giling yang digunakan.
👉Single origin atau blend?
👉Kualiti bahan pelengkap seperti susu, coklat, atau krimer.

Bukan setakat bahan saja, malah alat-alat lain juga penting bagi memastikan kopi kick. Contohnya:
.
.
👉Mesin espresso auto atau manual.
👉Gilingan kopi.
👉French press.
👉Dripper.
👉Termometer.

Haa. nampak dah kan apa yang boleh buat satu-satu kopi tu kick atau sebaliknya. Depends on citarasa & tekak masing-masing juga.

Oh ya!

30 & 31 Ogos, kami buat promosi GILA-GILA MERDEKA🇲🇾🇲🇾. Juicy Burger dengan Fruity Soda Boba hanya RM 15 SAHAJA untuk 1 Set! 
Jemput datang ramai-ramai. Promosi habis 31 Ogos!

Follow @coffeesquadkb
Follow @coffeesquadkb 
Klik link di bio untuk dapatkan direction.
122 2 28 August, 2019
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Original Milky Boba nak 2? Okay siapp!!😬
.
.
Klik link di bio untuk dapatkan direction👆

Original Milky Boba nak 2? Okay siapp!!😬
.
.
Klik link di bio untuk dapatkan direction👆
117 6 16 August, 2019
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Tag a coffee lover☕
.
.
Klik link di bio untuk dapatkan direction👆

Tag a coffee lover☕
.
.
Klik link di bio untuk dapatkan direction👆
130 9 18 hours ago
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Harini @coffeesquadkb buka seperti biasa setelah 2 hari cuti berhari raya.

Jemput datang semua. Waze link ada di bio. Jom!!👐

Harini @coffeesquadkb buka seperti biasa setelah 2 hari cuti berhari raya.

Jemput datang semua. Waze link ada di bio. Jom!!👐
112 15 13 August, 2019
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Sesekali masuk dapur curi-curi tengok crew @coffeesquadkb buat kerja. Hihik😊
.
.
Jemput datang hilangkan dahaga petang di @coffeesquadkb. Kami buka sampai pukul 1 AM.

Klik link di bio untuk dapatkan direction. Jumpa di @coffeesquadkb boh!😬

Sesekali masuk dapur curi-curi tengok crew @coffeesquadkb buat kerja. Hihik😊
.
.
Jemput datang hilangkan dahaga petang di @coffeesquadkb. Kami buka sampai pukul 1 AM.

Klik link di bio untuk dapatkan direction. Jumpa di @coffeesquadkb boh!😬
139 7 24 August, 2019
@coffeesquadkb Profile picture

@coffeesquadkb

Kota Bharu

Ye, ada ni haa tengah siapkan boba petang ni.

Jemput datang singgah nanti untuk cuba Original Milky Boba, Grean Tea Boba, Latte Boba & juga Fruity Soda Boba yang paling hot selling kaw² bulan ni🔥🔥🔥
.
.
Jemput mari blako deh😊👐
Klik link di bio untuk direction👆

Ye, ada ni haa tengah siapkan boba petang ni.

Jemput datang singgah nanti untuk cuba Original Milky Boba, Grean Tea Boba, Latte Boba & juga Fruity Soda Boba yang paling hot selling kaw² bulan ni🔥🔥🔥
.
.
Jemput mari blako deh😊👐
Klik link di bio untuk direction👆
112 2 14 August, 2019