#codkelantan Instagram Photos & Videos

codkelantan - 50k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codkelantan and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
17 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.3
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

Kita tengok dia lebih baik, tanamkan dalam diri tu "Aku kena belajar untuk jadi macam dia, dan buat perubahan lebih baik lagi." Tak perlu berdengki, kita bersaing cara sihat. Okay? 😊
.
Bagaimana nak beli ? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors

Kita tengok dia lebih baik, tanamkan dalam diri tu "Aku kena belajar untuk jadi macam dia, dan buat perubahan lebih baik lagi." Tak perlu berdengki, kita bersaing cara sihat. Okay? 😊
.
Bagaimana nak beli ? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors
0 1 8 minutes ago

jika kita yakin bahawa hidup ini hanya sementara,kenapa kita anggap masalah kita akan berlarutan selama-lamanya? @penagadismerah💖

Tetap sabar dan solat, janganlupa sedekah buka asbab sedekah itu menampakkan jalan keluar dari permasalahan itu. #Keepstrong dear 🤗
.
Bagaimana nak beli? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors

jika kita yakin bahawa hidup ini hanya sementara,kenapa kita anggap masalah kita akan berlarutan selama-lamanya?  @penagadismerah💖

Tetap sabar dan solat, janganlupa sedekah buka asbab sedekah itu menampakkan jalan keluar dari permasalahan itu. #Keepstrong dear 🤗
.
Bagaimana nak beli? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors
0 1 12 minutes ago

Takda siapa kata hijrah itu mudah. Sebab itu hijrah itu pengorbanan. Sebab ia memerlukan hati yg suci. Peralihan dari siapa kita dulu, kepada siapa kita sekarang, dan seterusnya.. Setiap orang ada kisah silam, ada masa hitam.
Tapi tu bukan sebab utk terus terusan berada dalam lembah penuh dosa.

Hijrah itu pilihan.
Hijrah itu pengorbanan.
Hijrah itu persaudaraan.
Bila kau pilih untuk hijrah ke jalan Allah, Allah akan berikan kau pilihan, dan pada masa itu kau perlu buat pengorbanan.. Bila kau korbankan segala akhlak buruk dan tingkah laku teruk kau dulu, Dia hadiahkan kau persaudaraan.. Dgn orang2 yang baik2, yg membantu dn membawa kau lebih dekat lg pada-Nya.. So, bidadari?
Tunggu apa lagi?
Moh kiter.. Mengejar misi menjadi bidadari solehah.
#uKiranHati
___
Bagaimana nak beli ? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors

Takda siapa kata hijrah itu mudah. Sebab itu hijrah itu pengorbanan. Sebab ia memerlukan hati yg suci. Peralihan dari siapa kita dulu,  kepada siapa kita sekarang,  dan seterusnya.. Setiap orang ada kisah silam,  ada masa hitam. 
Tapi tu bukan sebab utk terus terusan berada dalam lembah penuh dosa.

Hijrah itu pilihan. 
Hijrah itu pengorbanan.
Hijrah itu persaudaraan. 
Bila kau pilih untuk hijrah ke jalan Allah, Allah akan berikan kau pilihan,  dan pada masa itu kau perlu buat pengorbanan.. Bila kau korbankan segala akhlak buruk dan tingkah laku teruk kau dulu,  Dia hadiahkan kau persaudaraan.. Dgn orang2 yang baik2, yg membantu dn membawa kau lebih dekat lg pada-Nya.. So, bidadari? 
Tunggu apa lagi? 
Moh kiter.. Mengejar misi menjadi bidadari solehah. 
#uKiranHati
___
Bagaimana nak beli ? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors
1 1 17 minutes ago

Kalau kita jaga hak Allah, Allah akan jaga hak kita. Jadi kita nak risau apa? Yakin dan percayalah dengan aturanNya 😉
.
Bagaimana nak beli ? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors

Kalau kita jaga hak Allah, Allah akan jaga hak kita. Jadi kita nak risau apa? Yakin dan percayalah dengan aturanNya 😉
.
Bagaimana nak beli ? Just klik link dibio KakAin @effteetahworriors
0 1 21 minutes ago

Saja je nak kacau jiwa-jiwa #QEQueens pepagi ni dengan niqab maria warna,
Amacam bergetar tak dompet tu. 😆
.
Bagaimana nak beli?
Klik link dibio KakAin @effteetahworriors

Saja je nak kacau jiwa-jiwa #QEQueens pepagi ni dengan niqab maria warna, 
Amacam bergetar tak dompet tu. 😆
.
Bagaimana nak beli? 
Klik link dibio KakAin @effteetahworriors
1 1 24 minutes ago

Selamat pagi #qelovers
.
Lafazkan kesyukuran setiap pagi. Fikirkan yang positif. Semoga hari ini berjalan dengan lancar dan Allah limpahruahkan rezeki kepada semua ❤️

Selamat pagi #qelovers
. 
Lafazkan kesyukuran setiap pagi. Fikirkan yang positif. Semoga hari ini berjalan dengan lancar dan Allah limpahruahkan rezeki kepada semua ❤️
3 1 28 minutes ago

Beri goji atau wolfberry adalah buah yang cukup kaya dengan nutrisi. Ia berasal dari Tibet, di dataran tinggi Gunung Himalaya. Beri goji sering digunakan dalam masakan dan perubatan traditional mereka kerana dipercayai mempunyai khasiat yang dapat memanjangkan umur jika diambil secara berterusan.

Beri goji kaya dengan vitamin, mineral, protein dan anti oksida. Sebagai contoh, beri goji mengandungi rangkaian anti oksidan carotenoid yang cukup tinggi. Lebih tinggi kandungan beta karotin berbanding lobak merah. Ia mempunyai 500 kali ganda vitamin C berbanding buah oren dan kaya dengan zeaxanthin, carotenoid yang berfungsi untuk merawat dan melindungi mata. Antara kelebihan pengambilan beri goji termasuklah:
.
✅ Menguatkan imunisasi badan untuk melawan penyakit. Goji beri dapat meningkatkan limfosit, sel darah putih yang bertujuan melindungi tubuh dari bakteria dan virus.
.
✅ Membantu melangsingkan badan, wBeri goji mempunyai kandungan serat yang tinggi, lantas membolehkan perut kekal kenyang untuk lebih lama. Ia juga meningkatkan metabolisma tubuh untuk membantu pembakaran kalori yang lebih efisyen.
.
✅ Mengawal kadar gula didalam darah. Beri goji mengurangkan kadar gula dalam darah dan meningkatkan produksi insulin untuk mengawal paras gula dalam darah pada tahap optimum setiap masa.
.
✅ Mencegah pertumbuhan sel kanser. Beri goji kaya dengan antioksida yang mencegah pertumbuhan sel kanser dalam badan.
.
✅ Penjagaan kulit. Kandungan vitamin C yang tinggi membantu kulit untuk kekal remaja kerana sel sel kulit sentiasa dirawat dan dilindungi dari dalam keluar. Hasilnya kulit berseri, cerah dan tegang seperti remaja.

Jadi tak hairanlah bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang luar biasa untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #bea #fgwaletkotabharu #fgwaletkelantan #codkelantan #codkotabharu

Beri goji atau wolfberry adalah buah yang cukup kaya dengan nutrisi. Ia berasal dari Tibet, di dataran tinggi Gunung Himalaya. Beri goji sering digunakan dalam masakan dan perubatan traditional mereka kerana dipercayai mempunyai khasiat yang dapat memanjangkan umur jika diambil secara berterusan.

Beri goji kaya dengan vitamin, mineral, protein dan anti oksida. Sebagai contoh, beri goji mengandungi rangkaian anti oksidan carotenoid yang cukup tinggi. Lebih tinggi kandungan beta karotin berbanding lobak merah. Ia mempunyai 500 kali ganda vitamin C berbanding buah oren dan kaya dengan zeaxanthin, carotenoid yang berfungsi untuk merawat dan melindungi mata. Antara kelebihan pengambilan beri goji termasuklah:
.
✅ Menguatkan imunisasi badan untuk melawan penyakit. Goji beri dapat meningkatkan limfosit, sel darah putih yang bertujuan melindungi tubuh dari bakteria dan virus.
.
✅ Membantu melangsingkan badan, wBeri goji mempunyai kandungan serat yang tinggi, lantas membolehkan perut kekal kenyang untuk lebih lama. Ia juga meningkatkan metabolisma tubuh untuk membantu pembakaran kalori yang lebih efisyen.
.
✅ Mengawal kadar gula didalam darah. Beri goji mengurangkan kadar gula dalam darah dan meningkatkan produksi insulin untuk mengawal paras gula dalam darah pada tahap optimum setiap masa.
.
✅ Mencegah pertumbuhan sel kanser. Beri goji kaya dengan antioksida yang mencegah pertumbuhan sel kanser dalam badan.
.
✅ Penjagaan kulit. Kandungan vitamin C yang tinggi membantu kulit untuk kekal remaja kerana sel sel kulit sentiasa dirawat dan dilindungi dari dalam keluar. Hasilnya kulit berseri, cerah dan tegang seperti remaja.

Jadi tak hairanlah bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang luar biasa untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #bea #fgwaletkotabharu #fgwaletkelantan #codkelantan #codkotabharu
2 0 1 hour ago

Hi Assalamualaikum 🌸
-
💕Pearl Metal Clips
💕Rm7 exclude postage
-
Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506
-
#pearlclips #pintudung #pinshawl #pearlshawl #selangor #seremban #johor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #perak #perlis #pahang #codkelantan #uitm #upm #ukm #upsi

Hi Assalamualaikum 🌸
-
💕Pearl Metal Clips
💕Rm7 exclude postage
-
Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506
-
#pearlclips #pintudung #pinshawl #pearlshawl #selangor #seremban #johor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #perak #perlis #pahang #codkelantan #uitm #upm #ukm #upsi
1 0 6 hours ago

Hi Assalamualaikum 🌸
-
💕Pearl Metal Clips
💕Rm7 exclude postage
-
Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506
-
#pearlclips #pintudung #pinshawl #pearlshawl #selangor #seremban #johor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #perak #perlis #pahang #codkelantan #uitm #upm #ukm #upsi

Hi Assalamualaikum 🌸
-
💕Pearl Metal Clips
💕Rm7 exclude postage
-
Berminat untuk order boleh terus klik link di bio/ whatsapp 0162001506
-
#pearlclips #pintudung #pinshawl #pearlshawl #selangor #seremban #johor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #perak #perlis #pahang #codkelantan #uitm #upm #ukm #upsi
0 0 8 hours ago

FRUIT LIPTINT SOBELLA -

PRICE : RM36 tak termasuk postage
COD : seluruh kawasan kota bharu & pengkalan chepa sahaja.
POSTAGE : seluruh malaysia.

#sobellacodkb #sobellasolawa #sobellakotabharu #sobellapengkalanchepa #codkb #codpc #codkelantan #lipmatteviral #lipstickmatte #lipmattemeroyan2019

FRUIT LIPTINT SOBELLA -

PRICE : RM36 tak termasuk postage
COD : seluruh kawasan kota bharu & pengkalan chepa sahaja.
POSTAGE : seluruh malaysia.

#sobellacodkb #sobellasolawa #sobellakotabharu  #sobellapengkalanchepa #codkb #codpc #codkelantan #lipmatteviral #lipstickmatte #lipmattemeroyan2019
1 0 10 hours ago

Alhamdulillah.. Allahumma Ya Syakur

20 September 2019

Brownies topping nutella-choc sampai dengan selamat ke tangan penerima.. trima kasih Cik Nin ucapkan 😊❤️ Mane-mane yang nk merasa brownies dengan harga PROMO boleh trus wassap ya 📲 013-9835850

#deliciousbyCikNin
#brownies #brownieskedut #brownieskotabharu #brownieskubangkerian #browniespasirtumboh #brownieskelantan #browniestower #browniesbirthday #codkotabharu #codkelantan #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykelantan #kotabharu #kelantan

Alhamdulillah.. Allahumma Ya Syakur

20 September 2019

Brownies topping nutella-choc sampai dengan selamat ke tangan penerima.. trima kasih Cik Nin ucapkan 😊❤️ Mane-mane yang nk merasa brownies dengan harga PROMO boleh trus wassap ya 📲 013-9835850

#deliciousbyCikNin 
#brownies #brownieskedut #brownieskotabharu #brownieskubangkerian #browniespasirtumboh #brownieskelantan #browniestower #browniesbirthday #codkotabharu #codkelantan #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykelantan #kotabharu #kelantan
0 0 10 hours ago

BOUGAS FACE SCRUB. TEXTURENYA YANG HALUS.. YANG DAH CUBA JA THU MACAM MANA RASANYA... LEPAS SCRUB, MUKA CONFIRM TOING2 GEBU MULUS.. 😍😍😍😘
.
#bougaskelantan #bougaskelantan #bougaskelantan #codareakelantan #codkelantan #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #serumviral

BOUGAS FACE SCRUB. TEXTURENYA YANG HALUS.. YANG DAH CUBA JA THU MACAM MANA RASANYA... LEPAS SCRUB, MUKA CONFIRM TOING2 GEBU MULUS.. 😍😍😍😘
.
#bougaskelantan #bougaskelantan #bougaskelantan #codareakelantan #codkelantan #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #serumviral
3 0 11 hours ago

Ok budak sekolah pun boleh beli dengan harga😍 yang kami tawarkan, dont worry mmg berpatutan, cod onz saje, takkan tgok shaja, lambat stock habis😱
.
Tak ws x tahu harga kan, tak rugi pun ws usha harga😍
.
Ws fathmi 0148253134

Ok budak sekolah pun boleh beli dengan harga😍 yang kami tawarkan, dont worry mmg berpatutan, cod onz saje, takkan tgok shaja, lambat stock habis😱
.
Tak ws x tahu harga kan, tak rugi pun ws usha harga😍
.
Ws fathmi 0148253134
69 1 11 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
1 0 11 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
2 0 11 hours ago

Mascara Rohina mempunyai dua step dalam satu maskara. Bukannya ada dua maskara dalam satu kotak. No no, kita satu maskara sahaja tapi ada dua step.
.
Refer gambar guyss!
Step 1 dan step 2 adalah brush yang berbeza.
.
Bila awak pakai je step 1, bulumata akan menaik dan berikan kesan natural sehelai sehelai je.
.
Dan bila awak pakai step 2, bulumata akan menebal & membuatkan bulumata awak terlihat lebat dan panjang.
.
So pilihan ditangan kita, nak pakai step 1 dan step 2 atau step 1 sahaja atau terus step 2.
.
Boleh pilih . So, berbaloi tak awak keluarkan rm25 untuk mascara Rohina ni?😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Mascara Rohina mempunyai dua step dalam satu maskara. Bukannya ada dua maskara dalam satu kotak. No no, kita satu maskara sahaja tapi ada dua step.
.
Refer gambar guyss!
Step 1 dan step 2 adalah brush yang berbeza.
.
Bila awak pakai je step 1, bulumata akan menaik dan berikan kesan natural sehelai sehelai je.
.
Dan bila awak pakai step 2, bulumata akan menebal & membuatkan bulumata awak terlihat lebat dan panjang.
.
So pilihan ditangan kita, nak pakai step 1 dan step 2 atau step 1 sahaja atau terus step 2.
.
Boleh pilih . So, berbaloi tak awak keluarkan rm25 untuk mascara Rohina ni?😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik  #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship  #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

Mascara Rohina mempunyai dua step dalam satu maskara. Bukannya ada dua maskara dalam satu kotak. No no, kita satu maskara sahaja tapi ada dua step.
.
Refer gambar guyss!
Step 1 dan step 2 adalah brush yang berbeza.
.
Bila awak pakai je step 1, bulumata akan menaik dan berikan kesan natural sehelai sehelai je.
.
Dan bila awak pakai step 2, bulumata akan menebal & membuatkan bulumata awak terlihat lebat dan panjang.
.
So pilihan ditangan kita, nak pakai step 1 dan step 2 atau step 1 sahaja atau terus step 2.
.
Boleh pilih . So, berbaloi tak awak keluarkan rm25 untuk mascara Rohina ni?😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Mascara Rohina mempunyai dua step dalam satu maskara. Bukannya ada dua maskara dalam satu kotak. No no, kita satu maskara sahaja tapi ada dua step.
.
Refer gambar guyss!
Step 1 dan step 2 adalah brush yang berbeza.
.
Bila awak pakai je step 1, bulumata akan menaik dan berikan kesan natural sehelai sehelai je.
.
Dan bila awak pakai step 2, bulumata akan menebal & membuatkan bulumata awak terlihat lebat dan panjang.
.
So pilihan ditangan kita, nak pakai step 1 dan step 2 atau step 1 sahaja atau terus step 2.
.
Boleh pilih . So, berbaloi tak awak keluarkan rm25 untuk mascara Rohina ni?😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik  #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship  #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

Mascara Rohina mempunyai dua step dalam satu maskara. Bukannya ada dua maskara dalam satu kotak. No no, kita satu maskara sahaja tapi ada dua step.
.
Refer gambar guyss!
Step 1 dan step 2 adalah brush yang berbeza.
.
Bila awak pakai je step 1, bulumata akan menaik dan berikan kesan natural sehelai sehelai je.
.
Dan bila awak pakai step 2, bulumata akan menebal & membuatkan bulumata awak terlihat lebat dan panjang.
.
So pilihan ditangan kita, nak pakai step 1 dan step 2 atau step 1 sahaja atau terus step 2.
.
Boleh pilih . So, berbaloi tak awak keluarkan rm25 untuk mascara Rohina ni?😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Mascara Rohina mempunyai dua step dalam satu maskara. Bukannya ada dua maskara dalam satu kotak. No no, kita satu maskara sahaja tapi ada dua step.
.
Refer gambar guyss!
Step 1 dan step 2 adalah brush yang berbeza.
.
Bila awak pakai je step 1, bulumata akan menaik dan berikan kesan natural sehelai sehelai je.
.
Dan bila awak pakai step 2, bulumata akan menebal & membuatkan bulumata awak terlihat lebat dan panjang.
.
So pilihan ditangan kita, nak pakai step 1 dan step 2 atau step 1 sahaja atau terus step 2.
.
Boleh pilih . So, berbaloi tak awak keluarkan rm25 untuk mascara Rohina ni?😍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik  #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship  #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

Bestnya pakai Ufora Sunscreen ni nak tau tak kenapa 💃
.
Pertama, dia sejenis sunblock yang ada SPF50, boleh elakkan muka kita senang Sunburn/Terbakar/Berbelang 😍
.
✅ Sunblock ni juga WAJIB kita apply setiap hari kat muka semasa keluar rumah untuk elakkan muka terus ditembusi sinaran matahari. Kalau korang nak tahu, jika selalu sangat kena sinaran matahari tu la yang buat kulit kita naik jeragat!!! Yang penting ianya juga kaya dengan Vitamin E.
.
Kedua, pakai dia tak kena pakai foundation dah. Sebab tone warnanya dah sama macam foundation. So jimaaattt!!!
.
Cara-cara pakai, kita cuci muka bagi bersih-bersih. Pakai serum dan pakai Ufora Sunscreen, SIAP👍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitaminE #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforaMachang #uforaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Bestnya pakai Ufora Sunscreen ni nak tau tak kenapa 💃
.
Pertama, dia sejenis sunblock yang ada SPF50, boleh elakkan muka kita senang Sunburn/Terbakar/Berbelang 😍
.
✅ Sunblock ni juga WAJIB kita apply setiap hari kat muka semasa keluar rumah untuk elakkan muka terus ditembusi sinaran matahari. Kalau korang nak tahu, jika selalu sangat kena sinaran matahari tu la yang buat kulit kita naik jeragat!!! Yang penting ianya juga kaya dengan Vitamin E.
.
Kedua, pakai dia tak kena pakai foundation dah. Sebab tone warnanya dah sama macam foundation. So jimaaattt!!!
.
Cara-cara pakai, kita cuci muka bagi bersih-bersih. Pakai serum dan pakai Ufora Sunscreen, SIAP👍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitaminE #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforaMachang #uforaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
1 0 11 hours ago

Bestnya pakai Ufora Sunscreen ni nak tau tak kenapa 💃
.
Pertama, dia sejenis sunblock yang ada SPF50, boleh elakkan muka kita senang Sunburn/Terbakar/Berbelang 😍
.
✅ Sunblock ni juga WAJIB kita apply setiap hari kat muka semasa keluar rumah untuk elakkan muka terus ditembusi sinaran matahari. Kalau korang nak tahu, jika selalu sangat kena sinaran matahari tu la yang buat kulit kita naik jeragat!!! Yang penting ianya juga kaya dengan Vitamin E.
.
Kedua, pakai dia tak kena pakai foundation dah. Sebab tone warnanya dah sama macam foundation. So jimaaattt!!!
.
Cara-cara pakai, kita cuci muka bagi bersih-bersih. Pakai serum dan pakai Ufora Sunscreen, SIAP👍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitaminE #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforaMachang #uforaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Bestnya pakai Ufora Sunscreen ni nak tau tak kenapa 💃
.
Pertama, dia sejenis sunblock yang ada SPF50, boleh elakkan muka kita senang Sunburn/Terbakar/Berbelang 😍
.
✅ Sunblock ni juga WAJIB kita apply setiap hari kat muka semasa keluar rumah untuk elakkan muka terus ditembusi sinaran matahari. Kalau korang nak tahu, jika selalu sangat kena sinaran matahari tu la yang buat kulit kita naik jeragat!!! Yang penting ianya juga kaya dengan Vitamin E.
.
Kedua, pakai dia tak kena pakai foundation dah. Sebab tone warnanya dah sama macam foundation. So jimaaattt!!!
.
Cara-cara pakai, kita cuci muka bagi bersih-bersih. Pakai serum dan pakai Ufora Sunscreen, SIAP👍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitaminE #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforaMachang #uforaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

Bestnya pakai Ufora Sunscreen ni nak tau tak kenapa 💃
.
Pertama, dia sejenis sunblock yang ada SPF50, boleh elakkan muka kita senang Sunburn/Terbakar/Berbelang 😍
.
✅ Sunblock ni juga WAJIB kita apply setiap hari kat muka semasa keluar rumah untuk elakkan muka terus ditembusi sinaran matahari. Kalau korang nak tahu, jika selalu sangat kena sinaran matahari tu la yang buat kulit kita naik jeragat!!! Yang penting ianya juga kaya dengan Vitamin E.
.
Kedua, pakai dia tak kena pakai foundation dah. Sebab tone warnanya dah sama macam foundation. So jimaaattt!!!
.
Cara-cara pakai, kita cuci muka bagi bersih-bersih. Pakai serum dan pakai Ufora Sunscreen, SIAP👍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitaminE #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforaMachang #uforaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Bestnya pakai Ufora Sunscreen ni nak tau tak kenapa 💃
.
Pertama, dia sejenis sunblock yang ada SPF50, boleh elakkan muka kita senang Sunburn/Terbakar/Berbelang 😍
.
✅ Sunblock ni juga WAJIB kita apply setiap hari kat muka semasa keluar rumah untuk elakkan muka terus ditembusi sinaran matahari. Kalau korang nak tahu, jika selalu sangat kena sinaran matahari tu la yang buat kulit kita naik jeragat!!! Yang penting ianya juga kaya dengan Vitamin E.
.
Kedua, pakai dia tak kena pakai foundation dah. Sebab tone warnanya dah sama macam foundation. So jimaaattt!!!
.
Cara-cara pakai, kita cuci muka bagi bersih-bersih. Pakai serum dan pakai Ufora Sunscreen, SIAP👍
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitaminE #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforaMachang #uforaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest  #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
1 0 11 hours ago

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest  #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest  #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
1 0 11 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
1 0 11 hours ago

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest  #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
1 0 11 hours ago

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest  #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
1 0 11 hours ago

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

LIPCREAM ASHH&ANNAS COLLAB 💄
.
Kelebihan Lipcream SoBella x Ashannas:
💋 Satin effect
💋 Tidak melekit
💋 Ringan dan selesa
💋 Melembapkan bibir
💋 Plumpy effect yang buatkan bibir nampak lebih seksi. 💋 Senang ditanggalkan
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest  #sobellaMachang #sobellaKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
2 0 11 hours ago

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
2 0 11 hours ago

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
1 0 11 hours ago

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR
.
Apa ni Exfoliator?
*Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori .
.
Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif.
.
Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni.
.
Kelebihan Deep & Glow Exfoliator:
🍑 Untuk membuang sel kulit mati
🍑 Bau buah peach asli
🍑 Menjadikan tona kulit sekata
🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing
🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim.
🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada.
.
Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervMachang #hervKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
0 0 11 hours ago

Putih dengan sekali pakai jer chuollss
.
.
.
Seeyees arrr kulit customer sis ni sebelah putih susu dan sebelah lagi kusam je kan kalau korang nak tahu dia just pakai bleaching je dik oiii💥💣
.
.
.
Klau korang keep konsisten pakai ni mmg dpt hasil yg luar biasa ok .
.
.
Jom whatsapp sis skrg 01155063219//click link in bio
.
.
.
Setiap pembelian ni akan dpt freegift makeup ye syg syg sis 😗

#putihmelepak #produkmenjadi #putihgebugebas #putihsertamerta #putihkekal #putihgebu #putihsatubadan #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #codkelantan #codbachok #whiteningsecretmurah #whiteningsecret #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #teamsheyra #TerpaksaPutih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret

Putih dengan sekali pakai jer chuollss
.
.
.
Seeyees arrr kulit customer sis ni sebelah putih susu dan sebelah lagi kusam je kan kalau korang nak tahu dia just pakai bleaching je dik oiii💥💣
.
.
.
Klau korang keep konsisten pakai ni mmg dpt hasil yg luar biasa ok .
.
.
Jom whatsapp sis skrg 01155063219//click link in bio
.
.
.
Setiap pembelian ni akan dpt freegift makeup ye syg syg sis 😗

#putihmelepak #produkmenjadi #putihgebugebas #putihsertamerta #putihkekal #putihgebu #putihsatubadan #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #codkelantan #codbachok #whiteningsecretmurah #whiteningsecret #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #teamsheyra #TerpaksaPutih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret
2 0 11 hours ago

Ramen harga borong dah restock 😋😋😚😚
.
Satu kotak RM160 boleh mix cheese & original
*ramen carbonara harga lain
.
1 loose pack RM4.50
1 fullpack RM21.00 *carbonara harga fix RM4.50*
.
Untuk area pasir puteh boleh pm di nombor 019-9915192
.
COD hanya available untuk area pasir puteh
.
Untuk area luar kelantan, kalau nak kami boleh pos. Harga ramen tak termasuk postage.

#hargastudent
#ramenmurahmalaysia
#hargaborong
#barangborong
#bawahrm10
#postageseluruhmalaysia
#ramenrm4
#ramenmurah
#ramencarbonara
#ramencheese
#ramenoriginal
#codkelantan
#codpasirputeh
#cheese
#abpbh31

Ramen harga borong dah restock 😋😋😚😚
.
Satu kotak RM160 boleh mix cheese & original
*ramen carbonara harga lain
.
1 loose pack RM4.50
1 fullpack RM21.00 *carbonara harga fix RM4.50*
.
Untuk area pasir puteh boleh pm di nombor 019-9915192
.
COD hanya available untuk area pasir puteh
.
Untuk area luar kelantan, kalau nak kami boleh pos. Harga ramen tak termasuk postage.

#hargastudent
#ramenmurahmalaysia
#hargaborong
#barangborong
#bawahrm10
#postageseluruhmalaysia
#ramenrm4
#ramenmurah
#ramencarbonara
#ramencheese
#ramenoriginal
#codkelantan
#codpasirputeh
#cheese
#abpbh31
9 0 12 hours ago

Nyx london.ready stock 💓
.
Rm33
.
..
NEW STOCK..NEW COLOR..NEW EXPERIENCE..
Be BOLD! Be BEAUTIFUL! Be a NYXter!
HAI ladiess.
NYx  SLMC Original already in stock💖
.
Why choose NYX SLMC
❤️More matte
❤️international brand
❤️Long lasting
❤️Light on lips
❤️not sticky
❤️Not drying
❤️Smooth when apply
❤️Wo8nderful color
... ✔️Free postage with min 3pcs purchased
✔️Free gift every
purchase 🎁🎁
✅Wassap 0129127385
Or click at bio profile
☑️Cod available at kota bharu,k.kerian ,panji,l.sireh,pasir pekan
Postage everyday
...
Click no at bio profile for wassap .
Limited stock and color..Original NYX..NO FAKE ITEM HERE 😍

#nyxcosmetics #nyxcosmeticsmy #NYXtersquad #Nyxcommunity #NYXters #mua #muakl  #nyxlingerie
#sukamekap
#mekaplover
#nyxmurah
#codkotabharu
#codkelantan
#nyxmurahoriginal
#nyxmurah
#nyxkelantan
#nyxmurah
#nyxkotabharu #sayajualmekap #mekapmurah murah #bazarpaknil #mekapmurah #muafbest #mekapbest
#nyxmalaysia #makeupoftheday #makeupgeek

Nyx london.ready stock 💓
.
Rm33
.
..
NEW STOCK..NEW COLOR..NEW EXPERIENCE..
Be BOLD! Be BEAUTIFUL! Be a NYXter!
HAI ladiess.
NYx  SLMC Original already in stock💖
.
Why choose NYX SLMC
❤️More matte
❤️international brand
❤️Long lasting
❤️Light on lips
❤️not sticky
❤️Not drying
❤️Smooth when apply
❤️Wo8nderful color
... ✔️Free postage with min 3pcs purchased
✔️Free gift every
purchase 🎁🎁
✅Wassap 0129127385
Or click at bio profile
☑️Cod available at kota bharu,k.kerian ,panji,l.sireh,pasir pekan
Postage everyday
...
Click no at bio profile for wassap .
Limited stock and color..Original NYX..NO FAKE ITEM HERE 😍

#nyxcosmetics #nyxcosmeticsmy #NYXtersquad #Nyxcommunity #NYXters #mua #muakl  #nyxlingerie 
#sukamekap
#mekaplover
#nyxmurah
#codkotabharu
#codkelantan
#nyxmurahoriginal
#nyxmurah
#nyxkelantan
#nyxmurah
#nyxkotabharu #sayajualmekap #mekapmurah murah #bazarpaknil #mekapmurah #muafbest #mekapbest
#nyxmalaysia #makeupoftheday #makeupgeek
14 1 13 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
3 0 13 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
0 0 13 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
5 0 13 hours ago

Top #codkelantan posts

another pinkish look using lipstick without falsies💕 ft @wawacosmetichq @wawacosmeticlaylahani @nyleahanii ✨ im using this fantasy makeup kit from wawa cosmetics!! i personally love ittt and i am actually attracted to the magical packaging😍 it’s unicorn how can i not love itt!! if you guys want it u guys can check the instagram accounts i mentioned above!! i am confirmed that you’ll love it and it’s affordable❤️ there’s 2 lipstick, a mint lipglow and an aloevera blush. there’s also a free eyebrow pencil guys!! make sure to have it in your makeup collection
🎶: dont call me angel by ariana grande, miley cyrus & lana del ray
#makeupbyfazaecah #wawatravelkit #wawamascara #wawamaskara3d #wawabeautyhq #wawacosmeticshq #wawaserum #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #wawacosmetics #wawabeauty #wawafoundation #wawaintensivebrighteningserum #wawaliptreatment #makeupmurah #makeup #wawamakeupkit #wawaunicornkit #wawasoftlens #wawafantasydream #readystock #wawazainal #wawacosmeticfeedback #wawacosmeticreview #codcyberjaya #codkotabharu #codkelantan #codsungaibuloh #codselangor #kakyongsquad

another pinkish look using lipstick without falsies💕 ft @wawacosmetichq @wawacosmeticlaylahani @nyleahanii ✨ im using this fantasy makeup kit from wawa cosmetics!! i personally love ittt and i am actually attracted to the magical packaging😍 it’s unicorn how can i not love itt!! if you guys want it u guys can check the instagram accounts i mentioned above!! i am confirmed that you’ll love it and it’s affordable❤️ there’s 2 lipstick, a mint lipglow and an aloevera blush. there’s also a free eyebrow pencil guys!! make sure to have it in your makeup collection
🎶: dont call me angel by ariana grande, miley cyrus & lana del ray
#makeupbyfazaecah #wawatravelkit #wawamascara #wawamaskara3d #wawabeautyhq #wawacosmeticshq #wawaserum #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #wawacosmetics #wawabeauty #wawafoundation #wawaintensivebrighteningserum #wawaliptreatment #makeupmurah #makeup #wawamakeupkit #wawaunicornkit #wawasoftlens #wawafantasydream #readystock #wawazainal #wawacosmeticfeedback #wawacosmeticreview #codcyberjaya #codkotabharu #codkelantan #codsungaibuloh #codselangor #kakyongsquad
252 8 16 September, 2019

Bismillah..Assalamualaikum semua.
Saya sekadar nak kongsi rezeki. Sape lagi nak buat duit dengan sis?
Meh la join team sis untuk buat duit. Harga 1pcs dan borang berlainan🌹

Jangan segan2 nk ws sis. Kita bincang sampai JADI!
Nak survey2 dulu pun boleh just ws je sis 😍 0179332880

#asamboi #manggaasamboi #agentwanted #codkelantan #codkelate #kelate #kelantan #malaysia #makanankelantan #teamAFviral0528

Bismillah..Assalamualaikum semua. 
Saya sekadar nak kongsi rezeki. Sape lagi nak buat duit dengan sis? 
Meh la join team sis untuk buat duit. Harga 1pcs dan borang berlainan🌹

Jangan segan2 nk ws sis. Kita bincang sampai JADI! 
Nak survey2 dulu pun boleh just ws je sis 😍  0179332880

#asamboi #manggaasamboi #agentwanted #codkelantan #codkelate #kelate #kelantan #malaysia #makanankelantan #teamAFviral0528
252 137 16 April, 2019

Sempat lg flawless sblum raya guys☺️
Berminat nak dapatkan #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasuncreen kita siap bgi freegift lg😘
Postage seluruh malaysia
Cod area kota bharu -wakaf bharu-tumpat-pasirmas
Boleh wsap eyra 0199333576 🌹
#areakelantan #codkelantan #teamsyiqin #serumviral #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahaina #hafizmahammad #kotabharu

Sempat lg flawless sblum raya guys☺️
Berminat nak dapatkan #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasuncreen kita siap bgi freegift lg😘
Postage seluruh malaysia
Cod area kota bharu -wakaf bharu-tumpat-pasirmas 
Boleh wsap eyra 0199333576 🌹
#areakelantan#codkelantan #teamsyiqin #serumviral #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahaina #hafizmahammad #kotabharu
110 1 2 May, 2019

OMG MASCARA SIXSAY 💕
EFFECT BULU MATA PALSU 💕
.
Tengok tu! Onz kan! Adussss. One coat sahaja tau hasilnya betul-betul kebaboom😍
.
Didatangkan dengan berus istimewa! Berus sikat double layer pertama di Malaysia! Sehelai-sehelai bulu mata kita dia salut tau. Dah laaa pekat gila, memang jimat 😋
.
✅Memanjang
✅Melentik
✅Melebat .
❎Tidak memedihkan mata
❎Tidak menghitamkan bawah mata
❎No panda eyes
.

#omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascarasixsayedition #fateenempire #teamgollyco #teamberapikakteng #codpasirputeh #codkelantan #omgmascarafreecod #omgmascarafreegift #melebatkanbulumata #memanjangkanbulumata #melentikkanbulumata #matalentik #seriburindu #ajl33 #rahsiakecantikan #petuamatacantik #rahsiamatacantik #petuamatacantik #isteribukanuntukdisewa #mascaramurah #mascarasikat #mascaraterbaik #agentwanted #dropshipwanted #mascaramampumilik #mascaracantik #mentor7

OMG MASCARA SIXSAY 💕
EFFECT BULU MATA PALSU 💕
.
Tengok tu! Onz kan! Adussss. One coat sahaja tau hasilnya betul-betul kebaboom😍
.
Didatangkan dengan berus istimewa! Berus sikat double layer pertama di Malaysia! Sehelai-sehelai bulu mata kita dia salut tau. Dah laaa pekat gila, memang jimat 😋
.
✅Memanjang
✅Melentik
✅Melebat .
❎Tidak memedihkan mata
❎Tidak menghitamkan bawah mata
❎No panda eyes
.

#omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascarasixsayedition #fateenempire #teamgollyco #teamberapikakteng #codpasirputeh #codkelantan #omgmascarafreecod #omgmascarafreegift #melebatkanbulumata #memanjangkanbulumata #melentikkanbulumata #matalentik #seriburindu #ajl33 #rahsiakecantikan #petuamatacantik #rahsiamatacantik #petuamatacantik #isteribukanuntukdisewa #mascaramurah #mascarasikat #mascaraterbaik #agentwanted #dropshipwanted #mascaramampumilik #mascaracantik #mentor7
122 9 16 December, 2018

Popia Crispy by #FeerasRecipe
Rangup kruk krak pedas2 manis.
1 box Kecil RM 7
1 box besar RM 12
.
.
Lokasi: Pasir Mas, Kota Bharu, Kubang Kerian, Pengkalan Chepa, PCB dan kawasan sekitar.

Popia Crispy by #FeerasRecipe
Rangup kruk krak pedas2 manis.
1 box Kecil RM 7 
1 box besar RM 12
.
.
Lokasi:  Pasir Mas, Kota Bharu, Kubang Kerian, Pengkalan Chepa, PCB dan kawasan sekitar.
130 8 10 March, 2019