#codkl Instagram Photos & Videos

codkl - 182.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codkl and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
16 minutes
Average like
5.5
Average comment
0.3
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Mudah sgt cara penyediaan Appecut ni. Koyak sachet, letak ayaq panaih.. Kacau, minum. Kalo bijak lagi, tuang dlm shaker, pastu shake2 seminit. Bukak jee semerbak bau lemon. Hew3.

Tiada alasan lagi utk malas.
Kalau malas jugak ni, x tau lah. Adu du duuuu.

Kamon jom sahut cabaran 15 hari kurus bersama appecut.
.
📲 Klik link wasap di bio utk info lanjut.
.
✔️✔️✔️ Ready stock ✔️✔️✔️
.
#appecutdanaukota #codkl #coddanaukota
#codsetapak #codampang
#codwangsamaju #tipskurus #jomkurus
#kualalumpur #kurussihat #kurustanpaexercise
#dietsihat #misikurus #azam2020
#loseweightjourney #kurustanpaberlapar
#bridetobe #ilovefood #chocolatedrink #getfit
#beconfident #sayajual #appecutcodkl #bridezilla

Mudah sgt cara penyediaan Appecut ni. Koyak sachet, letak ayaq panaih.. Kacau, minum. Kalo bijak lagi, tuang dlm shaker, pastu shake2 seminit. Bukak jee semerbak bau lemon. Hew3.

Tiada alasan lagi utk malas.
Kalau malas jugak ni, x tau lah. Adu du duuuu.

Kamon jom sahut cabaran 15 hari kurus bersama appecut.
.
📲 Klik link wasap di bio utk info lanjut.
.
✔️✔️✔️ Ready stock ✔️✔️✔️
.
#appecutdanaukota#codkl#coddanaukota
#codsetapak#codampang
#codwangsamaju#tipskurus#jomkurus
#kualalumpur#kurussihat #kurustanpaexercise
#dietsihat#misikurus#azam2020
#loseweightjourney#kurustanpaberlapar
#bridetobe#ilovefood#chocolatedrink#getfit
#beconfident#sayajual#appecutcodkl#bridezilla
1 0 5 hours ago

Mudah sgt cara penyediaan Appecut ni. Koyak sachet, letak ayaq panaih.. Kacau, minum. Kalo bijak lagi, tuang dlm shaker, pastu shake2 seminit. Bukak jee semerbak bau lemon. Hew3.

Tiada alasan lagi utk malas.
Kalau malas jugak ni, x tau lah. Adu du duuuu.

Kamon jom sahut cabaran 15 hari kurus bersama appecut.
.
📲 Klik link wasap di bio utk info lanjut.
.
✔️✔️✔️ Ready stock ✔️✔️✔️
.
#appecutdanaukota #codkl #coddanaukota
#codsetapak #codampang
#codwangsamaju #tipskurus #jomkurus
#kualalumpur #kurussihat #kurustanpaexercise
#dietsihat #misikurus #azam2020
#loseweightjourney #kurustanpaberlapar
#bridetobe #ilovefood #chocolatedrink #getfit
#beconfident #sayajual #appecutcodkl #bridezilla

Mudah sgt cara penyediaan Appecut ni. Koyak sachet, letak ayaq panaih.. Kacau, minum. Kalo bijak lagi, tuang dlm shaker, pastu shake2 seminit. Bukak jee semerbak bau lemon. Hew3.

Tiada alasan lagi utk malas.
Kalau malas jugak ni, x tau lah. Adu du duuuu.

Kamon jom sahut cabaran 15 hari kurus bersama appecut.
.
📲 Klik link wasap di bio utk info lanjut.
.
✔️✔️✔️ Ready stock ✔️✔️✔️
.
#appecutdanaukota#codkl#coddanaukota
#codsetapak#codampang
#codwangsamaju#tipskurus#jomkurus
#kualalumpur#kurussihat #kurustanpaexercise
#dietsihat#misikurus#azam2020
#loseweightjourney#kurustanpaberlapar
#bridetobe#ilovefood#chocolatedrink#getfit
#beconfident#sayajual#appecutcodkl#bridezilla
0 0 5 hours ago

Mudah sgt cara penyediaan Appecut ni. Koyak sachet, letak ayaq panaih.. Kacau, minum. Kalo bijak lagi, tuang dlm shaker, pastu shake2 seminit. Bukak jee semerbak bau lemon. Hew3.

Tiada alasan lagi utk malas.
Kalau malas jugak ni, x tau lah. Adu du duuuu.

Kamon jom sahut cabaran 15 hari kurus bersama appecut.
.
📲 Klik link wasap di bio utk info lanjut.
.
✔️✔️✔️ Ready stock ✔️✔️✔️
.
#appecutdanaukota #codkl #coddanaukota
#codsetapak #codampang
#codwangsamaju #tipskurus #jomkurus
#kualalumpur #kurussihat #kurustanpaexercise
#dietsihat #misikurus #azam2020
#loseweightjourney #kurustanpaberlapar
#bridetobe #ilovefood #chocolatedrink #getfit
#beconfident #sayajual #appecutcodkl #bridezilla

Mudah sgt cara penyediaan Appecut ni. Koyak sachet, letak ayaq panaih.. Kacau, minum. Kalo bijak lagi, tuang dlm shaker, pastu shake2 seminit. Bukak jee semerbak bau lemon. Hew3.

Tiada alasan lagi utk malas.
Kalau malas jugak ni, x tau lah. Adu du duuuu.

Kamon jom sahut cabaran 15 hari kurus bersama appecut.
.
📲 Klik link wasap di bio utk info lanjut.
.
✔️✔️✔️ Ready stock ✔️✔️✔️
.
#appecutdanaukota#codkl#coddanaukota
#codsetapak#codampang
#codwangsamaju#tipskurus#jomkurus
#kualalumpur#kurussihat #kurustanpaexercise
#dietsihat#misikurus#azam2020
#loseweightjourney#kurustanpaberlapar
#bridetobe#ilovefood#chocolatedrink#getfit
#beconfident#sayajual#appecutcodkl#bridezilla
0 0 5 hours ago

[ PERMINTAAN PRODUCT TAK PERNAH PUTUS🙌🏻 ] ~ Kerana produk kami... .
.
.
.
.
.
. 💎 Berkesan
💎 Harga mampu milik
💎 Sesuai dan serasi
💎 Tiada had umur
💎 Product LULUS KKM
💎 Tiada bahan kimia
💎 100💯 Bumiputra
💎 100💯 Halal
💎 Quality dinaik taraf
💎 Stock Tak putus
.
.
Kenapa perlu ragu-ragu? Jangan buang masa lg! Jom ubah penampilan wajah anda! ✨👩🏻✨
.
Apa tunggu lagi whatsapp sis syira laju² ok😘 Setiap pembelian ada 🎁GIFT berbeza² ye 💖 .
. 🤳
Direct click pada link dibawah tampa perlu dial no.⤵ www.wasap.my/60195633779/NakDGsis
.
#stokisdiamondgoldselayang
#stokissah #DGoriginal #produkluluskkm #productviral #freecod #freepostage #freegift
#codselayang #codgombak #codsentul #codmelawati #codkepong #codpetalingjaya #coddamasaradamai #codkl #codpetalingjaya #codjalansemarak #codkgbaru #codwangsamaju #coduiagombak #codaswara #codsetapak #codcheras #codsogo #codkgselayanglama

[ PERMINTAAN PRODUCT TAK PERNAH PUTUS🙌🏻 ] ~ Kerana produk kami... .
.
.
.
.
.
. 💎 Berkesan
💎 Harga mampu milik
💎 Sesuai dan serasi
💎 Tiada had umur
💎 Product LULUS KKM
💎 Tiada bahan kimia
💎 100💯 Bumiputra
💎 100💯 Halal
💎 Quality dinaik taraf
💎 Stock Tak putus
.
. 
Kenapa perlu ragu-ragu? Jangan buang masa lg! Jom ubah penampilan wajah anda! ✨👩🏻✨
.
Apa tunggu lagi whatsapp sis syira laju² ok😘 Setiap pembelian ada 🎁GIFT berbeza² ye 💖 .
. 🤳
Direct click pada link dibawah tampa perlu dial no.⤵ www.wasap.my/60195633779/NakDGsis
. 
#stokisdiamondgoldselayang
#stokissah #DGoriginal #produkluluskkm #productviral #freecod #freepostage #freegift
#codselayang #codgombak #codsentul #codmelawati #codkepong #codpetalingjaya #coddamasaradamai #codkl #codpetalingjaya #codjalansemarak #codkgbaru #codwangsamaju #coduiagombak #codaswara #codsetapak #codcheras #codsogo #codkgselayanglama
1 0 6 hours ago

ANDA MENCARI KUDAP-KUDAPAN UNTUK TRAVEL?

Aducktive Spicy Salted Egg lah pilihan terbaik anda! Dengan balang yang mudah dibawa, tak mudah lemau, makan sorang pun boleh. Tapi nak makan ramai-ramai, sila lah borong banyak sebab sebalang tak cukup nak makan 5 orang!

Sedar-sedar dah habis sebalang hehe senang cakap, sebalang hanya seorang je habiskan semua 😋

Harga?
RM 15/200 gram

Pos ke seluruh Malaysia sentiasa available!

#aducktive #aducktivespicysaltedeggcornflakes #aducktivespicysaltedegg #aducktivesaltedegg #aductivepengerang #aductivebandarpenawar #aducktivesegambut #saltedeggcornflakes #codkl #codpengerang #codbandarpenawar

ANDA MENCARI KUDAP-KUDAPAN UNTUK TRAVEL?

Aducktive Spicy Salted Egg lah pilihan terbaik anda! Dengan balang yang mudah dibawa, tak mudah lemau, makan sorang pun boleh. Tapi nak makan ramai-ramai, sila lah borong banyak sebab sebalang tak cukup nak makan 5 orang!

Sedar-sedar dah habis sebalang hehe senang cakap, sebalang hanya seorang je habiskan semua 😋

Harga?
RM 15/200 gram

Pos ke seluruh Malaysia sentiasa available!

#aducktive #aducktivespicysaltedeggcornflakes #aducktivespicysaltedegg #aducktivesaltedegg #aductivepengerang #aductivebandarpenawar #aducktivesegambut #saltedeggcornflakes #codkl #codpengerang #codbandarpenawar
0 0 6 hours ago

0 1 7 hours ago

5 pilihan warna SoBella Wonder Love Blush. Dari paling natural sampai bold. Mesti ada 1 warna untuk awak✨
.
.
Pembelian 3 item SoBella kita bagi FREEGIFT Sobella Compact Mirror LIMITED EDITION.
.
Berminat?
DM/Whatsapp 013-3508912 (link di bio)
.
.
#SoBella #SoBellaCosmetics #SoBellaBlusher #codSoBellaKL #BlusherSoBella #AgentSoBella #agentSoBellaKL #agentSoBellaCheras #BlusherMurah #ruangrezekihanania #BlusherMurahMalaysia #codkl #muakl #muamalaysia #makeupartistmalaysia #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeup #muacheras #muamurah #muaselangor #cheras #bandartunrazak #codcheras #codsgbesi #bandarsripermaisuri #sayajual

5 pilihan warna SoBella Wonder Love Blush. Dari paling natural sampai bold. Mesti ada 1 warna untuk awak✨
.
.
Pembelian 3 item SoBella kita bagi FREEGIFT Sobella Compact Mirror LIMITED EDITION.
.
Berminat?
DM/Whatsapp 013-3508912 (link di bio)
.
.
#SoBella #SoBellaCosmetics #SoBellaBlusher #codSoBellaKL #BlusherSoBella #AgentSoBella #agentSoBellaKL #agentSoBellaCheras #BlusherMurah #ruangrezekihanania #BlusherMurahMalaysia #codkl #muakl #muamalaysia #makeupartistmalaysia #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeup #muacheras #muamurah #muaselangor #cheras #bandartunrazak #codcheras #codsgbesi #bandarsripermaisuri #sayajual
6 0 8 hours ago

Selamat malam 🌹
SERUM

Kebaikan serum adalah untuk mengeluarkan sel kulit kering dan rosak , membersihkan kulit muka daripada liang kulit dan jugak untuk mencerahkan kulit muka , ia juga membantu menyembuhkan jerawat sedikit demi sedikit , wajib apply serum ni untuk hari hari untuk menampakkan kesan pada kulit korang , tak kesah waktu siang atau malam ,
Untuk order Serum boleh terus dm kak yam
#mylaraskincare
#teamkakyampower
#codKL

Selamat malam 🌹 
SERUM

Kebaikan serum adalah untuk mengeluarkan sel kulit kering dan rosak , membersihkan kulit muka daripada liang kulit dan jugak  untuk mencerahkan kulit muka , ia juga membantu menyembuhkan jerawat sedikit demi sedikit , wajib apply serum ni untuk hari hari untuk menampakkan kesan pada kulit korang , tak kesah waktu siang atau malam , 
Untuk order Serum boleh terus dm kak yam 
#mylaraskincare 
#teamkakyampower 
#codKL
1 0 8 hours ago

.
Lahai best nye duk tarik-tarik peeling tu siap duk boleh nyayi lagi weh 😅😅 kalau sakit dah nangis dah kan so kalau siap boleh nyayi tuu manenya tak sakit laa you gaiss 😘 yang mane takut nak cube takut sakit laa mase peeling tuu takut tak berkesan laa. So korang boleh tengok feedback real dari kami punye customer 😘
.
Nak Try Whatsapp❤
011-11006065
.
#footmask #foottherapymask #footmaskninety88 #footmaskmurah #footmaskpeeling #footmaskmalaysia #footmaskviral #healthandcare #kakicantik #peeling #beauty
#footmask
#footmaskkualalumpur
#footmaskcheras
#kakimulus
#kakisepertibayi
#hilangbaukaki #siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar #sayajual
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras

.
Lahai best nye duk tarik-tarik peeling tu siap duk boleh nyayi lagi weh 😅😅 kalau sakit dah nangis dah kan so kalau siap boleh nyayi tuu manenya tak sakit laa you gaiss 😘 yang mane takut nak cube takut sakit laa mase peeling tuu takut tak berkesan laa. So korang boleh tengok feedback real dari kami punye customer 😘
.
Nak Try Whatsapp❤
011-11006065
.
#footmask #foottherapymask #footmaskninety88 #footmaskmurah #footmaskpeeling #footmaskmalaysia #footmaskviral #healthandcare #kakicantik #peeling #beauty
#footmask
#footmaskkualalumpur
#footmaskcheras
#kakimulus
#kakisepertibayi
#hilangbaukaki #siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar #sayajual
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras
3 0 8 hours ago

.
Hujan-hujan nie duk rumah jah, tak boleh nak pergi jalan-jalan daa. Dari duk rumah saje-saje tu ape kate sarung stoking ajaib nie. Boleh jugak kaki cantik kaki lembut macam kulit baby ☺️ .
Nak Try Whatsapp❤
011-11006065
.
#footmask #foottherapymask #footmaskninety88 #footmaskmurah #footmaskpeeling #footmaskmalaysia #footmaskviral #healthandcare #kakicantik #peeling #beauty
#footmaskkualalumpur
#footmaskcheras
#kakimulus
#kakisepertibayi
#hilangbaukaki #siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar #sayajual
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras

.
Hujan-hujan nie duk rumah jah, tak boleh nak pergi jalan-jalan daa. Dari duk rumah saje-saje tu ape kate sarung stoking ajaib nie. Boleh jugak kaki cantik kaki lembut macam kulit baby ☺️ .
Nak Try Whatsapp❤
011-11006065
.
#footmask #foottherapymask #footmaskninety88 #footmaskmurah #footmaskpeeling #footmaskmalaysia #footmaskviral #healthandcare #kakicantik #peeling #beauty
#footmaskkualalumpur
#footmaskcheras
#kakimulus
#kakisepertibayi
#hilangbaukaki #siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar #sayajual
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras
0 0 8 hours ago

SIMPLE PEACHY MAKE UP LOOK? GRAB LAH PEONY!
.
.
Hi semua! Amy guna cream blush Peony by Obsess Cosmetics untuk both cheeks and eyeshadow. For those yang sukakan peachy look yang simple just dab2 je. Cream blush ni bukan setakat long lasting je, powdery finish AND BAU CHOCOLATE PULAK TU 🍫🍫😱😱
.
.
P/s : Amy ada cream blush Lily jugak tau! 😉
.
.
PM/WHATSAPP amy cepat (click link in bio)✌✌
.
.
*SELF PICKUP @ LRT AMPANG PARK
*SELF PICKUP @ MCD BTHO
🚗Bandar Tun Hussein Onn
🚗Cheras
🚗MRT & LRT Pasar Seni
🚗JLN TAR KL
🚗SOGO
🚗KLCC
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Nilai impian
🚗Bandar Bukit Mahkota.
.
📮Postage everyday.
Pm or whatsap 0146629644 or click link at bio✌.
.
#squadsyiera #ASSQUAD #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessviral #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai #obsesswave #codnilai #codbtho #codkl #codcheras #tcfobsess #foundationviral

SIMPLE PEACHY MAKE UP LOOK? GRAB LAH PEONY!
.
. 
Hi semua! Amy guna cream blush Peony by Obsess Cosmetics untuk both cheeks and eyeshadow. For those yang sukakan peachy look yang simple just dab2 je. Cream blush ni bukan setakat long lasting je, powdery finish AND BAU CHOCOLATE PULAK TU 🍫🍫😱😱
.
.
P/s : Amy ada cream blush Lily jugak tau! 😉
.
.
PM/WHATSAPP amy cepat (click link in bio)✌✌
.
.
*SELF PICKUP @ LRT AMPANG PARK
*SELF PICKUP @ MCD BTHO
🚗Bandar Tun Hussein Onn
🚗Cheras
🚗MRT & LRT Pasar Seni
🚗JLN TAR KL
🚗SOGO
🚗KLCC
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Nilai impian
🚗Bandar Bukit Mahkota.
.
📮Postage everyday.
Pm or whatsap 0146629644 or click link at bio✌.
.
#squadsyiera #ASSQUAD #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessviral #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai #obsesswave #codnilai #codbtho #codkl #codcheras #tcfobsess #foundationviral
20 0 8 hours ago

Young and Glow foundation
.
.
🍃Mesra wudhu dan Halal
🍃Berat 7gm boleh bertahan 2 ke 3 bulan ikut kegunaan
🍃Texture ringan dan tidak melekit
🍃Sesuai utk semua jenis kulit
.
.
Nak dapatkan
#youngandglowfoundation ,
Wassap 0102355817 atau tekan link di Bio
.
.
🚙 COD KL | Selangor | Wangsamaju
.
.
#teamyoungandglowkajang
#foundationmamalofa
#neelofa #neelofahijab
#neelofalovers
#readystockyoungandglowfoundation
#foundationyoungandglow
#foundationviral
#youngnglowfoundation
#codkl
#codselangor
#codbukitjalil
#codsungaibesi
#codwangsamaju
#skincare #cutisekolah
#youngandglowbukitjalil
#youngandglowwangsamaju
#youngandglowkualalumpur
#youngandglowampang

Young and Glow foundation
.
.
🍃Mesra wudhu dan Halal
🍃Berat 7gm boleh bertahan 2 ke 3 bulan ikut kegunaan
🍃Texture ringan dan tidak melekit
🍃Sesuai utk semua jenis kulit
.
.
Nak dapatkan
#youngandglowfoundation ,
Wassap 0102355817 atau tekan link di Bio
.
.
🚙 COD KL | Selangor | Wangsamaju
.
.
#teamyoungandglowkajang
#foundationmamalofa
#neelofa #neelofahijab
 #neelofalovers
#readystockyoungandglowfoundation
#foundationyoungandglow
#foundationviral
#youngnglowfoundation
#codkl
#codselangor
#codbukitjalil
#codsungaibesi 
#codwangsamaju 
#skincare #cutisekolah
#youngandglowbukitjalil 
#youngandglowwangsamaju 
#youngandglowkualalumpur 
#youngandglowampang
0 0 8 hours ago

.
Selamat malam gais malam nie sis nak share dengan you gais semua tips-tips untuk mengelakkan kaki makan air 👣
.
Dan bagaimana untuk merawat kaki makan air?
Ofcoz laa dengan footmask by ninety88 💚✨
.
Nak Try Whatsapp ❤
011-11006065
.
#ninety88healthandcare #footmask #foottherapymask #footmaskninety88 #footmaskmurah #footmaskpeeling #footmaskmalaysia #footmaskviral #healthandcare #kakicantik #peeling #beauty
#kakimulus
#kakisepertibayi
#siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#masalahwanita #masalahlelaki #rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar #sayajual
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras

.
Selamat malam gais malam nie sis nak share dengan you gais semua tips-tips untuk mengelakkan kaki makan air 👣
.
Dan bagaimana untuk merawat kaki makan air? 
Ofcoz laa dengan footmask by ninety88 💚✨
.
Nak Try Whatsapp ❤
011-11006065
.
#ninety88healthandcare #footmask #foottherapymask #footmaskninety88 #footmaskmurah #footmaskpeeling #footmaskmalaysia #footmaskviral #healthandcare #kakicantik #peeling #beauty
#kakimulus
#kakisepertibayi
#siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#masalahwanita #masalahlelaki #rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar #sayajual
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras
0 0 8 hours ago

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous
1 0 8 hours ago

.
Tak tahan tengok rasa nak beli semuaaaa

Rata² komen customer cakap lip cream kali ni sangat sangat moist
.
Tak crack pun bibir tuuu
.
Warna natural
.
Tak payah pakai lain dahhhh. Ni ja dah cukup tauuu
.
Cuba satu dulu baru tau level best dia tahap manaaa

.
Tak tahan tengok rasa nak beli semuaaaa

Rata² komen customer cakap lip cream kali ni sangat sangat moist
.
Tak crack pun bibir tuuu
.
Warna natural
.
Tak payah pakai lain dahhhh. Ni ja dah cukup tauuu
.
Cuba satu dulu baru tau level best dia tahap manaaa
1 1 8 hours ago

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous
0 0 8 hours ago

𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒊 𝒓𝒂𝒕𝒖 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒎𝒆𝒏𝒈𝒉𝒂𝒏𝒕𝒖𝒊 𝒓𝒂𝒎𝒂𝒊 𝒐𝒓𝒂𝒏𝒈 skrg ni.
𝑺𝒆𝒃𝒂𝒃 𝒌𝒆𝒃𝒆𝒓𝒌𝒆𝒔𝒂𝒏𝒂𝒏 𝒅𝒊𝒂, 𝒎𝒖𝒓𝒂𝒉, 𝒋𝒊𝒎𝒂𝒕, 𝒔𝒑𝒂𝒄𝒆𝒍𝒆𝒔𝒔 𝒅𝒂𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒎𝒆𝒓𝒂𝒈𝒖𝒊 𝒔𝒆𝒃𝒂𝒃 𝒂𝒅𝒂 𝑲𝑲𝑴 & 𝑳𝑨𝑩𝑻𝑬𝑺𝑻.
𝒀𝒆𝒔. 𝑰𝒕𝒖 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒌𝒊𝒕𝒂 𝒎𝒂𝒉𝒖.

#puteriratukl
#treatmentcream
#birdnestessence
#puteriratu
#codkl

𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒊 𝒓𝒂𝒕𝒖 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒎𝒆𝒏𝒈𝒉𝒂𝒏𝒕𝒖𝒊 𝒓𝒂𝒎𝒂𝒊 𝒐𝒓𝒂𝒏𝒈 skrg ni. 
𝑺𝒆𝒃𝒂𝒃 𝒌𝒆𝒃𝒆𝒓𝒌𝒆𝒔𝒂𝒏𝒂𝒏 𝒅𝒊𝒂, 𝒎𝒖𝒓𝒂𝒉, 𝒋𝒊𝒎𝒂𝒕, 𝒔𝒑𝒂𝒄𝒆𝒍𝒆𝒔𝒔 𝒅𝒂𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒎𝒆𝒓𝒂𝒈𝒖𝒊 𝒔𝒆𝒃𝒂𝒃 𝒂𝒅𝒂 𝑲𝑲𝑴 & 𝑳𝑨𝑩𝑻𝑬𝑺𝑻. 
𝒀𝒆𝒔. 𝑰𝒕𝒖 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒌𝒊𝒕𝒂 𝒎𝒂𝒉𝒖.

#puteriratukl
#treatmentcream
#birdnestessence
#puteriratu
#codkl
0 0 8 hours ago

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous
0 0 8 hours ago

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous
1 0 8 hours ago

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous
0 0 8 hours ago

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous

Barang Kemas Emas 916!
Saya buka kutu emas batch 27 start pada January2020! Jom join. Menyimpan emas adalah langkah bijak, tak mampu beli SEDEBUK, ayuh beli sikit sikit lama lama jadi bukit🤗
.
#emas916 #emastulin916 #kutuemas916 #emaskelantan #emaskelate #coddamansara #codkepong #codkl #codselangor #trustesseller #neelofa #ainaabeauty #surikatriana #emascantik #emassajat #ansuranemas #designemasbaru #designlatest #likesforlikes #instafamous
0 0 8 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
2 0 8 hours ago

Adik syura happy, akak pun turut happy! Thankyou adik dah ribu kali repeat order dengan akak! Love sangat awak ni tau selalu support.
.
Syura dah grab tau PROMO COMBO ni. Korang taknak jugak ke? Tak rugi pun sebab set ni sangat jimat. ❤🔥

Adik syura happy, akak pun turut happy! Thankyou adik dah ribu kali repeat order dengan akak! Love sangat awak ni tau selalu support.
.
Syura dah grab tau PROMO COMBO ni. Korang taknak jugak ke? Tak rugi pun sebab set ni sangat jimat. ❤🔥
13 5 8 hours ago

Akak pi COD kat adik echa yang dah tiga tahun apply sephia all in one argan oil. Tengok lah rambut dia lebat gilos weh 🔥🔥🙊

Akak pi COD kat adik echa yang dah tiga tahun apply sephia all in one argan oil. Tengok lah rambut dia lebat gilos weh 🔥🔥🙊
19 2 8 hours ago

SIMPLE PEACHY MAKE UP LOOK? GRAB LAH PEONY!
.
.
Hi semua! Amy guna cream blush Peony by Obsess Cosmetics untuk both cheeks and eyeshadow. For those yang sukakan peachy look yang simple just dab2 je. Cream blush ni bukan setakat long lasting je, powdery finish AND BAU CHOCOLATE PULAK TU 🍫🍫😱😱
.
.
P/s : Amy ada cream blush Lily jugak tau! 😉
.
.
PM/WHATSAPP amy cepat (click link in bio)✌✌
.
.
*SELF PICKUP @ LRT AMPANG PARK
*SELF PICKUP @ MCD BTHO
🚗Bandar Tun Hussein Onn
🚗Cheras
🚗MRT & LRT Pasar Seni
🚗JLN TAR KL
🚗SOGO
🚗KLCC
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Nilai impian
🚗Bandar Bukit Mahkota.
.
📮Postage everyday.
Pm or whatsap 0146629644 or click link at bio✌.
.
#squadsyiera #ASSQUAD #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessviral #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai #obsesswave #codnilai #codbtho #codkl #codcheras #tcfobsess #foundationviral

SIMPLE PEACHY MAKE UP LOOK? GRAB LAH PEONY!
.
. 
Hi semua! Amy guna cream blush Peony by Obsess Cosmetics untuk both cheeks and eyeshadow. For those yang sukakan peachy look yang simple just dab2 je. Cream blush ni bukan setakat long lasting je, powdery finish AND BAU CHOCOLATE PULAK TU 🍫🍫😱😱
.
.
P/s : Amy ada cream blush Lily jugak tau! 😉
.
.
PM/WHATSAPP amy cepat (click link in bio)✌✌
.
.
*SELF PICKUP @ LRT AMPANG PARK
*SELF PICKUP @ MCD BTHO
🚗Bandar Tun Hussein Onn
🚗Cheras
🚗MRT & LRT Pasar Seni
🚗JLN TAR KL
🚗SOGO
🚗KLCC
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Nilai impian
🚗Bandar Bukit Mahkota.
.
📮Postage everyday.
Pm or whatsap 0146629644 or click link at bio✌.
.
#squadsyiera #ASSQUAD #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessviral #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai #obsesswave #codnilai #codbtho #codkl #codcheras #tcfobsess #foundationviral
20 0 9 hours ago

SIMPLE PEACHY MAKE UP LOOK? GRAB LAH PEONY!
.
.
Hi semua! Amy guna cream blush Peony by Obsess Cosmetics untuk both cheeks and eyeshadow. For those yang sukakan peachy look yang simple just dab2 je. Cream blush ni bukan setakat long lasting je, powdery finish AND BAU CHOCOLATE PULAK TU 🍫🍫😱😱
.
.
P/s : Amy ada cream blush Lily jugak tau! 😉
.
.
PM/WHATSAPP amy cepat (click link in bio)✌✌
.
.
*SELF PICKUP @ LRT AMPANG PARK
*SELF PICKUP @ MCD BTHO
🚗Bandar Tun Hussein Onn
🚗Cheras
🚗MRT & LRT Pasar Seni
🚗JLN TAR KL
🚗SOGO
🚗KLCC
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Nilai impian
🚗Bandar Bukit Mahkota.
.
📮Postage everyday.
Pm or whatsap 0146629644 or click link at bio✌.
.
#squadsyiera #ASSQUAD #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessviral #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai #obsesswave #codnilai #codbtho #codkl #codcheras #tcfobsess #foundationviral

SIMPLE PEACHY MAKE UP LOOK? GRAB LAH PEONY!
.
. 
Hi semua! Amy guna cream blush Peony by Obsess Cosmetics untuk both cheeks and eyeshadow. For those yang sukakan peachy look yang simple just dab2 je. Cream blush ni bukan setakat long lasting je, powdery finish AND BAU CHOCOLATE PULAK TU 🍫🍫😱😱
.
.
P/s : Amy ada cream blush Lily jugak tau! 😉
.
.
PM/WHATSAPP amy cepat (click link in bio)✌✌
.
.
*SELF PICKUP @ LRT AMPANG PARK
*SELF PICKUP @ MCD BTHO
🚗Bandar Tun Hussein Onn
🚗Cheras
🚗MRT & LRT Pasar Seni
🚗JLN TAR KL
🚗SOGO
🚗KLCC
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Nilai impian
🚗Bandar Bukit Mahkota.
.
📮Postage everyday.
Pm or whatsap 0146629644 or click link at bio✌.
.
#squadsyiera #ASSQUAD #squadlovebeauty #obsesscosmetics #obsesslipstick #obsessviral #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticcheras #obsesscheras #obsesscosmeticbtho #obsessbtho #obsesskl #obsessnilai #obsesscosmeticsnilaiimpian #obsessnilaiimpian #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticskl #agentobsesscheras #agentobsessbtho #agentobsessnilai #agentobsessnilaiimpian #muacheras #muanilai #obsesswave #codnilai #codbtho #codkl #codcheras #tcfobsess #foundationviral
19 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
12 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
4 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
2 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
3 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
8 0 9 hours ago

Ramai betul peminat Lemonfit ni, sampai tak cukup lemonfit saya 😂😂
.
Ramai dah tanya saya, Lemonfit ni kena ambil sekali ke ? Haa takpe saya suka untuk menjawab soalan anda .

Lemonfit ni banyak kebaikan dia tau, selain dari cuci perut dan usus dalaman kita , Lemonfit juga bantu menurunkan berat badan dan yang paling penting, Lemonfit boleg mencantikkan kulit wajah menjadi lebih berseri 🤗

So , nak ambil sekali atau tak itu terpulang tapi bagi saya alang2 dah kurus tak kan taknak cantik berseri kan . All in one , baru perfect 😘
.
COD AREA : 📌AMPANG( PANDAN INDAH, LEMBAH MAJU, PANDAN MEWAH, HOSPITAL AMPANG, LEMBAH JAYA, KOSAS, TAMAN CAHAYA ) HULU LANGAT
📌 AMPANG POINT, KG MELAYU, UKAY PERDANA, ULU KLANG, MELAWATI, MELATI, GOMBAK , SETIAWANGSA, WANGSAMAJU, AU2
📌CHERAS, BANDAR TASIK SELATAN, SUNGAI BESI, KG MALAYSIA
.
cepat whatsapp or dm saya. 💃💃
.
📤 POSTAGE SETIAP HARI
🏇 COD SEPANTAS KILAT *
.
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofitoriginal #chocofithq #chocofitampang #wangsamaju #au2 #hospitalampang #chocofittamancahaya #chocofithululangat #chocofitgombak #chocofituluklang #keramat #cheras #sgbesi #melawati #ampangpoint #ampanghilir #tescoampang #lembahjaya #kosas #tamancahaya #ampang #hululangat #codampang #pandanindah #maluri #tamanmaluri #codkl #setiawangsa

Ramai betul peminat Lemonfit ni, sampai tak cukup lemonfit saya 😂😂
.
Ramai dah tanya saya, Lemonfit ni kena ambil sekali ke ? Haa takpe saya suka untuk menjawab soalan anda .

Lemonfit ni banyak kebaikan dia tau, selain dari cuci perut dan usus dalaman kita , Lemonfit juga bantu menurunkan berat badan dan yang paling penting, Lemonfit boleg mencantikkan kulit wajah menjadi lebih berseri 🤗

So , nak ambil sekali atau tak itu terpulang tapi bagi saya alang2 dah kurus tak kan taknak cantik berseri kan . All in one , baru perfect 😘
.
COD AREA : 📌AMPANG( PANDAN INDAH,  LEMBAH MAJU,  PANDAN MEWAH,  HOSPITAL AMPANG, LEMBAH JAYA,  KOSAS, TAMAN CAHAYA ) HULU LANGAT
📌 AMPANG POINT, KG MELAYU, UKAY PERDANA, ULU KLANG, MELAWATI, MELATI, GOMBAK , SETIAWANGSA,  WANGSAMAJU, AU2
📌CHERAS,  BANDAR TASIK SELATAN,  SUNGAI BESI,  KG MALAYSIA
.
cepat whatsapp or dm saya. 💃💃
.
📤 POSTAGE SETIAP HARI
🏇 COD SEPANTAS KILAT *
.
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofitoriginal #chocofithq #chocofitampang#wangsamaju #au2 #hospitalampang #chocofittamancahaya #chocofithululangat #chocofitgombak #chocofituluklang #keramat #cheras #sgbesi #melawati #ampangpoint #ampanghilir #tescoampang #lembahjaya #kosas #tamancahaya #ampang #hululangat #codampang #pandanindah #maluri #tamanmaluri #codkl #setiawangsa
3 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
4 0 9 hours ago

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu.
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam.
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu

“NAK CANTIK JANGAN RISAU #AMBERLENS KAN ADA” “Sekali cuba pasti tak kan cari lain” Mula mula try sebab nak pakai time wedding je, apa dah masuk 3 kali repeat #Amberlens ni . Feeling love gituuu. 
So yang paling best sekali #Ambersoftlen ni jenis soflens . Lembut sangat , dengan kandungan air 57% yang sememangnya jaga keselesaan sampai 10 jam. 
#style #jjcm #Ambersoftlens #Amberlens #kawen #jamutunteja #lens #codkl #klang #putrajaya #gombak #delivery #freepostage #makeup #kahwin #tudung #lenses #cake #cod #lenscantik #murah #malaysia #lensmalaysia #jamu
9 0 9 hours ago

Top #codkl posts

GIFTBOX AVAILABLE NOW

BAWAL
• 4 pcs RM 60
• 5 pcs RM 70
• 6 pcs RM 80
• 10 pcs RM 125
• 16 pcs RM 185
• 20 pcs RM 235 *PRICE INC BOX & POST SM*

#teamheeladina #teamheeladinaszindore #giftbox #giftboxbawal #codkl #giftboxtudungmurah

GIFTBOX AVAILABLE NOW

BAWAL
• 4 pcs RM 60
• 5 pcs RM 70
• 6 pcs RM 80
• 10 pcs RM 125
• 16 pcs RM 185
• 20 pcs RM 235 *PRICE INC BOX & POST SM*

#teamheeladina #teamheeladinaszindore #giftbox #giftboxbawal #codkl #giftboxtudungmurah
197 19 14 September, 2019

Cantiknyaaa diaaaa @emma_maembongofficial , semua colour sesuai 💋.
.
Lip matte Andrea Beauty dia tak terlalu kering , LONG LASTING, tidak merekah, berhabuk, lipmatte moist gitu ,😍, bila korang apply dekat bibir rasa ringan and sexyyyyyy sangat😍😍😍.
.
Kita ada 4 COLOUR yg semuaanyaa lawa2 😍. .
PAULINA ,PAULA BRACHO, THALIA AND HERMANES.
.
STOCK TER SANGATLAH LIMITED utk harga promo😍.
.
Sapa cepat dia dapat .
.
Klik link dkt bio Andrea Beauty / whatsapp 0182877220 sekarang.
.
Postage everydayyyy💋.
.
#andreabeauty #andrealipmatte #andreaclothing #mattme #staywtihandrealipmatte #codkl #longlasting

Cantiknyaaa diaaaa @emma_maembongofficial , semua colour sesuai 💋.
.
Lip matte Andrea Beauty dia tak terlalu kering , LONG LASTING, tidak merekah, berhabuk, lipmatte moist gitu ,😍, bila korang apply dekat bibir rasa ringan and sexyyyyyy sangat😍😍😍.
.
Kita ada 4 COLOUR yg semuaanyaa lawa2 😍. .
PAULINA ,PAULA BRACHO, THALIA AND HERMANES.
.
STOCK TER SANGATLAH LIMITED utk harga promo😍.
.
Sapa cepat dia dapat .
.
Klik link dkt bio Andrea Beauty / whatsapp 0182877220 sekarang.
.
Postage everydayyyy💋.
.
#andreabeauty #andrealipmatte #andreaclothing #mattme #staywtihandrealipmatte #codkl #longlasting
392 90 14 April, 2019

Good morning haishh cantiknyaa laa dia guna lipmatte utk eyeshadow kan? Kan? Thank you @emma_maembongofficial 💕.
.
Esok kita dh start pos utk semuaaa cust yang dah order ..
.
Ada yang nak selit order tak?
.
Harga masih sama 4 lipmatte Rm 78 free postage uolssss..
.
Long lasting , tak merekah , boleh guna utk blusher or eye shadow, apply dkt lips rasa ringan sangat.. and yang bestnyaa colour semua cantik-cantim 💕.
.
Boleh whatsapp sis 0182877220 now for order ...
.
Cod : KL & ALOR SETAR ..
.
#staywithandrea #staywithandreabeauty #staywithandrealipmatte #mattme #longlasting #thebestlipmatteever #freepostage #codalorsetar #codkl

Good morning haishh cantiknyaa laa dia guna lipmatte utk eyeshadow kan? Kan? Thank you @emma_maembongofficial 💕.
.
Esok kita dh start pos utk semuaaa cust yang dah order ..
.
Ada yang nak selit order tak?
.
Harga masih sama 4 lipmatte Rm 78 free postage uolssss..
.
Long lasting , tak merekah , boleh guna utk blusher or eye shadow, apply dkt lips rasa ringan sangat.. and yang bestnyaa colour semua cantik-cantim 💕.
.
Boleh whatsapp sis 0182877220 now for order ...
.
Cod : KL & ALOR SETAR ..
.
#staywithandrea #staywithandreabeauty #staywithandrealipmatte #mattme #longlasting #thebestlipmatteever #freepostage #codalorsetar #codkl
367 13 9 June, 2019

Memperkenalkan Lipmatte Cream by @astillahbyujaaa.hq 💄 D memang suka pakai red lipstick, rasa happy sangat bila ada lipstick merah The Astillah dah sekarang 🙈 Siapa nak dah boleh order starting by TODAY 🥰 nak tahu lebih lanjut boleh tengok/order di @astillahbyujaaa.hq 🌹 now now 😘 .
💕Be Confident With Our Aloe Vera Based Lipmatte Cream 😘
💕 4 Colors Yang Sangat Menarik Perhatian
- ROCK
- JOLIE
- ZAYN
- ZHAVIA
💕It Can Be Long Lasting But Texture So Soft (mesra wudhuk) 😍
💕 Sesuai For Daily Use
.
#astillahsisters #astillahbyujaaahq #astillahbyujaaa #didiastillah #bellaastillah #eriqaastillah #codkl #agent #miniagent #stokist #sweetdreams #astillah #meletop #lawakhambar #uujaaa #mykiss #lipmattecream #foundation #agentneeded

Memperkenalkan Lipmatte Cream by @astillahbyujaaa.hq 💄 D memang suka pakai red lipstick, rasa happy sangat bila ada lipstick merah The Astillah dah sekarang 🙈 Siapa nak dah boleh order starting by TODAY 🥰 nak tahu lebih lanjut boleh tengok/order di @astillahbyujaaa.hq 🌹 now now 😘 .
💕Be Confident With Our Aloe Vera Based Lipmatte Cream 😘
💕 4 Colors Yang Sangat Menarik Perhatian
- ROCK
- JOLIE
- ZAYN
- ZHAVIA
💕It Can Be Long Lasting But Texture So Soft (mesra wudhuk) 😍
💕 Sesuai For Daily Use
.
#astillahsisters #astillahbyujaaahq #astillahbyujaaa #didiastillah #bellaastillah #eriqaastillah #codkl #agent #miniagent #stokist #sweetdreams #astillah #meletop #lawakhambar #uujaaa #mykiss #lipmattecream #foundation #agentneeded
7,447 74 23 August, 2019

KORANG PERASAN TAK ? 🤔
_
Kebanyakan Artis, Instafamous, Jutawan pakai iPhone. Sebab apa eh ? 🤔
_
Sebab Iphone ada banyak feature yang tak ada pada android. Security sangat ketat, Camera pun cantik, tak lag, banyak App yang best, banyak lagi lah ! 😍
_
AND KORANG PERASAN TAK ? 🤔
_
Kenapa bila lepak dengan member nak selfie, nak bergambar je mesti kita pinjam membe punya iPhone ? Haa tahu kan jawapan 😗
_
So apa tunggu lagi ? Jom jadi iPhone user pulak beli je kat @kacak.gadgets ni. Click link kat BIO untuk whatsapp 🙈
_
JAPP ! Min nak tanya Korang ANDROID Or IPHONE USER ? KOMEN Tau 😘
_
#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahori #iphoneorimurah #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia #pubgmalaysia #instafamous #artismalaysia #androidmurah #phonemurah #codkl #codselangor #trustheriphone #usahawanmuda #usahawanmalaysia #paidreviewmalaysia #nakbebel #giveawaymalaysia #giveawayiphone #giveawayactioncamera #follow4follow #jawatankosong #neelofa #neelofateam #fatzura #fazura #sinopal #mayakarinchallenge #viralmalaysia

KORANG PERASAN TAK ? 🤔
_
Kebanyakan Artis, Instafamous, Jutawan pakai iPhone. Sebab apa eh ? 🤔
_
Sebab Iphone ada banyak feature yang tak ada pada android. Security sangat ketat, Camera pun cantik, tak lag, banyak App yang best, banyak lagi lah ! 😍
_
AND KORANG PERASAN TAK ? 🤔
_
Kenapa bila lepak dengan member nak selfie, nak bergambar je mesti kita pinjam membe punya iPhone ? Haa tahu kan jawapan 😗
_ 
So apa tunggu lagi ? Jom jadi iPhone user pulak beli je kat @kacak.gadgets ni. Click link kat BIO untuk whatsapp 🙈
_
JAPP ! Min nak  tanya Korang ANDROID Or IPHONE USER ? KOMEN Tau 😘
_
#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahori #iphoneorimurah #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia #pubgmalaysia #instafamous #artismalaysia #androidmurah #phonemurah #codkl #codselangor #trustheriphone #usahawanmuda #usahawanmalaysia #paidreviewmalaysia #nakbebel #giveawaymalaysia #giveawayiphone #giveawayactioncamera #follow4follow #jawatankosong #neelofa #neelofateam #fatzura #fazura #sinopal #mayakarinchallenge #viralmalaysia
538 8 30 October, 2019