#codkotabharu Instagram Photos & Videos

codkotabharu - 86k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codkotabharu and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.3
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

Serlahkan kecantikkan mu dan rasai kebahagiaan bila berObsess cosmetics.

Jom dapatkan TRAVEL KIT ni.
Harga bawah Seratus , korang akan dapat 4 mini item dalam satu box super cute.

Nak tak? Jom tekan link di bio. Hani bantu korang.

Yang nak COD pun boleh.
COD AREA
Pasir Puteh | Uitm Machang |Jerteh | Kok Lanas | Ketereh | Bachok | Pasir Pekan | Rantau Panjang | Pengkalan Chepa dan Kota Bharu

Whatsapp 0199309333

#obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #stokistobsesscosmeticskelantan #obsesscosmeticskelantan #obsesscosmeticsagent  #codpasirputeh #coduitmmachang #codjerteh #codjertehbesut #codbesut #codkotabharu #codpengkalanchepa #codbachok
#codpasirpekan #muakelantan #makeuptutorial #makeupoftheday #simplemakeup #viraltoday #sephora #makeupartistmalaysia #makeupvideos #makeuplooks #cushionfoundation #travelkits
#makeupset

Serlahkan kecantikkan mu dan rasai kebahagiaan bila berObsess cosmetics.

Jom dapatkan TRAVEL KIT ni.
Harga bawah Seratus , korang akan dapat 4 mini item dalam satu box super cute.

Nak tak? Jom tekan link di bio. Hani bantu korang.

Yang nak COD pun boleh. 
COD AREA
Pasir Puteh | Uitm Machang |Jerteh | Kok Lanas | Ketereh | Bachok | Pasir Pekan | Rantau Panjang | Pengkalan Chepa dan Kota Bharu

Whatsapp 0199309333

#obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #stokistobsesscosmeticskelantan #obsesscosmeticskelantan #obsesscosmeticsagent  #codpasirputeh #coduitmmachang #codjerteh #codjertehbesut #codbesut #codkotabharu #codpengkalanchepa #codbachok
#codpasirpekan #muakelantan #makeuptutorial #makeupoftheday #simplemakeup #viraltoday #sephora #makeupartistmalaysia #makeupvideos #makeuplooks #cushionfoundation #travelkits
#makeupset
0 0 25 seconds ago

Promo mini pack Brownies with nutella RM5 sahaja!!!
#brownieskelantan #kelantan #kotabharu #codkotabharu

Promo mini pack Brownies with nutella RM5 sahaja!!!
#brownieskelantan #kelantan #kotabharu #codkotabharu
0 0 7 minutes ago

Jom sertai team kami, #TeamHoneystarz untuk rasai kebahagiaan berBisness.
.
Kami ajar dari zero to hero.

Whatsapp hani 0199309333

Whatsapp
0199309333

#obsesscosmeticskelantan #codpasirputeh #coduitmmachang #codjerteh #codjertehbesut #codbesut #codkotabharu #codpengkalanchepa #codbachok
#codpasirpekan

Jom sertai team kami,#TeamHoneystarz untuk rasai kebahagiaan berBisness.
.
Kami ajar dari zero to hero.

Whatsapp hani 0199309333

Whatsapp
0199309333

#obsesscosmeticskelantan #codpasirputeh #coduitmmachang #codjerteh #codjertehbesut #codbesut #codkotabharu #codpengkalanchepa #codbachok
#codpasirpekan
0 0 9 minutes ago

Beri goji atau wolfberry adalah buah yang cukup kaya dengan nutrisi. Ia berasal dari Tibet, di dataran tinggi Gunung Himalaya. Beri goji sering digunakan dalam masakan dan perubatan traditional mereka kerana dipercayai mempunyai khasiat yang dapat memanjangkan umur jika diambil secara berterusan.

Beri goji kaya dengan vitamin, mineral, protein dan anti oksida. Sebagai contoh, beri goji mengandungi rangkaian anti oksidan carotenoid yang cukup tinggi. Lebih tinggi kandungan beta karotin berbanding lobak merah. Ia mempunyai 500 kali ganda vitamin C berbanding buah oren dan kaya dengan zeaxanthin, carotenoid yang berfungsi untuk merawat dan melindungi mata. Antara kelebihan pengambilan beri goji termasuklah:
.
✅ Menguatkan imunisasi badan untuk melawan penyakit. Goji beri dapat meningkatkan limfosit, sel darah putih yang bertujuan melindungi tubuh dari bakteria dan virus.
.
✅ Membantu melangsingkan badan, wBeri goji mempunyai kandungan serat yang tinggi, lantas membolehkan perut kekal kenyang untuk lebih lama. Ia juga meningkatkan metabolisma tubuh untuk membantu pembakaran kalori yang lebih efisyen.
.
✅ Mengawal kadar gula didalam darah. Beri goji mengurangkan kadar gula dalam darah dan meningkatkan produksi insulin untuk mengawal paras gula dalam darah pada tahap optimum setiap masa.
.
✅ Mencegah pertumbuhan sel kanser. Beri goji kaya dengan antioksida yang mencegah pertumbuhan sel kanser dalam badan.
.
✅ Penjagaan kulit. Kandungan vitamin C yang tinggi membantu kulit untuk kekal remaja kerana sel sel kulit sentiasa dirawat dan dilindungi dari dalam keluar. Hasilnya kulit berseri, cerah dan tegang seperti remaja.

Jadi tak hairanlah bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang luar biasa untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #bea #fgwaletkotabharu #fgwaletkelantan #codkelantan #codkotabharu

Beri goji atau wolfberry adalah buah yang cukup kaya dengan nutrisi. Ia berasal dari Tibet, di dataran tinggi Gunung Himalaya. Beri goji sering digunakan dalam masakan dan perubatan traditional mereka kerana dipercayai mempunyai khasiat yang dapat memanjangkan umur jika diambil secara berterusan.

Beri goji kaya dengan vitamin, mineral, protein dan anti oksida. Sebagai contoh, beri goji mengandungi rangkaian anti oksidan carotenoid yang cukup tinggi. Lebih tinggi kandungan beta karotin berbanding lobak merah. Ia mempunyai 500 kali ganda vitamin C berbanding buah oren dan kaya dengan zeaxanthin, carotenoid yang berfungsi untuk merawat dan melindungi mata. Antara kelebihan pengambilan beri goji termasuklah:
.
✅ Menguatkan imunisasi badan untuk melawan penyakit. Goji beri dapat meningkatkan limfosit, sel darah putih yang bertujuan melindungi tubuh dari bakteria dan virus.
.
✅ Membantu melangsingkan badan, wBeri goji mempunyai kandungan serat yang tinggi, lantas membolehkan perut kekal kenyang untuk lebih lama. Ia juga meningkatkan metabolisma tubuh untuk membantu pembakaran kalori yang lebih efisyen.
.
✅ Mengawal kadar gula didalam darah. Beri goji mengurangkan kadar gula dalam darah dan meningkatkan produksi insulin untuk mengawal paras gula dalam darah pada tahap optimum setiap masa.
.
✅ Mencegah pertumbuhan sel kanser. Beri goji kaya dengan antioksida yang mencegah pertumbuhan sel kanser dalam badan.
.
✅ Penjagaan kulit. Kandungan vitamin C yang tinggi membantu kulit untuk kekal remaja kerana sel sel kulit sentiasa dirawat dan dilindungi dari dalam keluar. Hasilnya kulit berseri, cerah dan tegang seperti remaja.

Jadi tak hairanlah bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang luar biasa untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #bea #fgwaletkotabharu #fgwaletkelantan #codkelantan #codkotabharu
2 0 2 hours ago

thank you my dear cust❤️ feedback bawal manik tabur warna hitam🖤 candid pun cantikkkk 😍❤️ awning terbentuk elokkkk je gais😍💖 fall in love sangat sangat katanya❣manik penuh gais haaa tengok laa tu✨ memang elokkkkk👍❤️ yang penting anti kedut💋 meh laa grab sorang satu mur mur je ni, memang rugi sape tak grab🤪 macam biasa nak order tekan link dekat bio🥰

#feedback #bawalmaniktabur #feedbackbawalmaniktabur #bawalmurah #bawalmanikmurah #bawalmanik #bawalmanikkb #bawalmanikmudahterbentuk #bawalmanikselesa #selesa #ootd #lawa #gojes #cantik #takpanas #antikedut #cotton #bidang45 #codkb #codareakb #kotabharu #codkotabharu #whatsappsayauntukorder #murahsaja

thank you my dear cust❤️ feedback bawal manik tabur warna hitam🖤 candid pun cantikkkk 😍❤️ awning terbentuk elokkkk je gais😍💖 fall in love sangat sangat katanya❣manik penuh gais haaa tengok laa tu✨ memang elokkkkk👍❤️ yang penting anti kedut💋 meh laa grab sorang satu mur mur je ni, memang rugi sape tak grab🤪 macam biasa nak order tekan link dekat bio🥰

#feedback #bawalmaniktabur #feedbackbawalmaniktabur #bawalmurah #bawalmanikmurah #bawalmanik #bawalmanikkb #bawalmanikmudahterbentuk #bawalmanikselesa #selesa #ootd #lawa #gojes #cantik #takpanas #antikedut #cotton #bidang45 #codkb #codareakb #kotabharu #codkotabharu #whatsappsayauntukorder #murahsaja
3 0 6 hours ago

thank you my dear cust❤️ feedback shawl satin plain warna grey🖤 alahai cantekkknyaa dia selfie😍❤️ tudung tak kedut pun💦 anti kedut ni gais❣tudung satin ni lembut je and selesa je bila pakai😘❤️ sape sape nak order boleh tekan link dekat bio🥰

#feedback #shawlsatinplain #feedbackshawlsatinplain #shawlmurah #shawlsatinmurah #kainlembut #kainantikedut #selesa #bergaya #ootd #kemas #cantik #lawa #kotabharu #kb #codkotabharu #shawlviral #sayajualshawlsatinplain #pmsisturokies #readystock #shawllovers

thank you my dear cust❤️ feedback shawl satin plain warna grey🖤 alahai cantekkknyaa dia selfie😍❤️ tudung tak kedut pun💦 anti kedut ni gais❣tudung satin ni lembut je and selesa je bila pakai😘❤️ sape sape nak order boleh tekan link dekat bio🥰

#feedback #shawlsatinplain #feedbackshawlsatinplain #shawlmurah #shawlsatinmurah #kainlembut #kainantikedut #selesa #bergaya #ootd #kemas #cantik #lawa #kotabharu #kb #codkotabharu #shawlviral #sayajualshawlsatinplain #pmsisturokies #readystock #shawllovers
1 0 6 hours ago

thank you my dear cust❤️ feedback shawl satin plain warna hitam🖤 wah bergayanyaaaa dia😂😍 cantekkkk pulak tu haih cantek cantek nak g ane😄 makin cantekkk laaa pakai shawl satin plain dari aqishoppp ni haa😍❤️ selesa katanya🙈 kain pun best je💦 haaa uolls meh la grab sorang satu😘 sape sape nak order boleh tekan link dekat bio🥰

#feedback #shawlsatinplain #feedbackshawlsatinplain #shawlmurah #shawlsatinmurah #kainlembut #kainantikedut #selesa #bergaya #ootd #kemas #cantik #lawa #kotabharu #kb #codkotabharu #shawlviral #sayajualshawlsatinplain #pmsisturokies #readystock #shawllovers

thank you my dear cust❤️ feedback shawl satin plain warna hitam🖤 wah bergayanyaaaa dia😂😍 cantekkkk pulak tu haih cantek cantek nak g ane😄 makin cantekkk laaa pakai shawl satin plain dari aqishoppp ni haa😍❤️ selesa katanya🙈 kain pun best je💦 haaa uolls meh la grab sorang satu😘 sape sape nak order boleh tekan link dekat bio🥰

#feedback #shawlsatinplain #feedbackshawlsatinplain #shawlmurah #shawlsatinmurah #kainlembut #kainantikedut #selesa #bergaya #ootd #kemas #cantik #lawa #kotabharu #kb #codkotabharu #shawlviral #sayajualshawlsatinplain #pmsisturokies #readystock #shawllovers
1 0 6 hours ago

thank you my dear cust❤️ feedback shawl satin plainwarna hitam🖤 uolls tengok laaa cust iolls pakai shawl satin plain warna hitam ni ya ampunnn cantekkkk teroooooxxxx😍😍✨hitamm gaisss hitammmmm ofc la cantekkkk macam tuan dia haa😍 soo uolls tu haa bila nak order😜 takkan nak tengok orang je cantik kan¿ sape sape nak order boleh tekan link dekat bio🥰

#feedback #shawlsatinplain #feedbackshawlsatinplain #shawlmurah #shawlsatinmurah #kainlembut #kainantikedut #selesa #bergaya #ootd #kemas #cantik #lawa #kotabharu #kb #codkotabharu #shawlviral #sayajualshawlsatinplain #pmsisturokies #readystock #shawllovers

thank you my dear cust❤️ feedback shawl satin plainwarna hitam🖤 uolls tengok laaa cust iolls pakai shawl satin plain warna hitam ni ya ampunnn cantekkkk teroooooxxxx😍😍✨hitamm gaisss hitammmmm ofc la cantekkkk macam tuan dia haa😍 soo uolls tu haa bila nak order😜 takkan nak tengok orang je cantik kan¿ sape sape nak order boleh tekan link dekat bio🥰

#feedback #shawlsatinplain #feedbackshawlsatinplain #shawlmurah #shawlsatinmurah #kainlembut #kainantikedut #selesa #bergaya #ootd #kemas #cantik #lawa #kotabharu #kb #codkotabharu #shawlviral #sayajualshawlsatinplain #pmsisturokies #readystock #shawllovers
2 0 6 hours ago

Dapatkan perfume 💯 Authentic dari IA BLACK STORE sekarang. Jangan ragu2 jangan tertanya2 Original ke sebab memang CONFIRM 💯 Original ! Confirm puas hati ! Tengok barang pun dah tau original ke idokk
.
Kami menjual 💯 Authentic Perfume New in box, tester unit, miniature & gift set
.
✅ CONFIRM 💯 LEGIT
✅Boleh check original ke tak di website Cosmetic calculator / Check Fresh
✅Harga jauh lebih murah dari mall/retail price serendah RM150
✅Invisible spray tube
✅Lebih 100 real testimoni
.
Cepat dapatkan perfume favourite anda sekarang sementara harga pengenalan ni masih valid 😘
.
TEKAN LINK DI BAWAH TERUS 💕
www.wasap.my/60189072547
.
#sayajual #perfume #perfumeoriginal #malaysiabased #sayajualperfume #sayajual #sales #jualanmurah #perfumeoriginaltester #pocketperfumemurah #pemborong #freepostagemalaysia #freegiftmalaysia #codkotabharu #malaysia #perfumeoriginalkelantan #kotabharuperfume #malaysiabased #perfumeexclusiveIABS

Dapatkan perfume 💯 Authentic dari IA BLACK STORE sekarang. Jangan ragu2 jangan tertanya2 Original ke sebab memang CONFIRM 💯 Original ! Confirm puas hati ! Tengok barang pun dah tau original ke idokk
.
Kami menjual 💯 Authentic Perfume New in box, tester unit, miniature & gift set
.
✅ CONFIRM 💯 LEGIT
✅Boleh check original ke tak di website Cosmetic calculator / Check Fresh
✅Harga jauh lebih murah dari mall/retail price serendah RM150
✅Invisible spray tube
✅Lebih 100 real testimoni
.
Cepat dapatkan perfume favourite anda sekarang sementara harga pengenalan ni masih valid 😘
.
TEKAN LINK DI BAWAH TERUS 💕
www.wasap.my/60189072547
.
#sayajual #perfume #perfumeoriginal #malaysiabased #sayajualperfume #sayajual #sales #jualanmurah #perfumeoriginaltester #pocketperfumemurah #pemborong #freepostagemalaysia #freegiftmalaysia #codkotabharu #malaysia #perfumeoriginalkelantan #kotabharuperfume #malaysiabased #perfumeexclusiveIABS
0 0 8 hours ago

Dapat 💯Authentic perfume dari agent/dropship2 sah IA Black Store. Sedia membantu anda utk memiliki perfume original dengan harga yg lebih jimat dan berpatutan dengan sama quality perfume dikaunter 👍🏻👍🏻🏆
.
Mereka antara yg berada di kawasan anda 😎🚀
.
#sayajual #perfume #perfumeoriginal #malaysiabased #sayajualperfume #sayajual #sales #jualanmurah #perfumeoriginaltester #pocketperfumemurah #pemborong #freepostagemalaysia #freegiftmalaysia #codkotabharu #malaysia #perfumeoriginalkelantan #kotabharuperfume #malaysiabased #perfumeexclusiveIABS

Dapat 💯Authentic perfume dari agent/dropship2 sah IA Black Store. Sedia membantu anda utk memiliki perfume original dengan harga yg lebih jimat dan berpatutan dengan sama quality perfume dikaunter 👍🏻👍🏻🏆
.
Mereka antara yg berada di kawasan anda 😎🚀
.
#sayajual #perfume #perfumeoriginal #malaysiabased #sayajualperfume #sayajual #sales #jualanmurah #perfumeoriginaltester #pocketperfumemurah #pemborong #freepostagemalaysia #freegiftmalaysia #codkotabharu #malaysia #perfumeoriginalkelantan #kotabharuperfume #malaysiabased #perfumeexclusiveIABS
6 0 8 hours ago

Dapatkan perfume 💯 Authentic dari IA BLACK STORE sekarang. Jangan ragu2 jangan tertanya2 Original ke sebab memang CONFIRM 💯 Original ! Confirm puas hati ! Tengok barang pun dah tau original ke idokk
.
Kami menjual 💯 Authentic Perfume New in box, tester unit, miniature & gift set
.
✅ CONFIRM 💯 LEGIT
✅Boleh check original ke tak di website Cosmetic calculator / Check Fresh
✅Harga jauh lebih murah dari mall/retail price serendah RM150
✅Invisible spray tube
✅Lebih 100 real testimoni
.
Cepat dapatkan perfume favourite anda sekarang sementara harga pengenalan ni masih valid 😘
.
TEKAN LINK DI BAWAH TERUS 💕
www.wasap.my/60189072547
.
#sayajual #perfume #perfumeoriginal #malaysiabased #sayajualperfume #sayajual #sales #jualanmurah #perfumeoriginaltester #pocketperfumemurah #pemborong #freepostagemalaysia #freegiftmalaysia #codkotabharu #malaysia #perfumeoriginalkelantan #kotabharuperfume #malaysiabased #perfumeexclusiveIABS

Dapatkan perfume 💯 Authentic dari IA BLACK STORE sekarang. Jangan ragu2 jangan tertanya2 Original ke sebab memang CONFIRM 💯 Original ! Confirm puas hati ! Tengok barang pun dah tau original ke idokk
.
Kami menjual 💯 Authentic Perfume New in box, tester unit, miniature & gift set
.
✅ CONFIRM 💯 LEGIT
✅Boleh check original ke tak di website Cosmetic calculator / Check Fresh
✅Harga jauh lebih murah dari mall/retail price serendah RM150
✅Invisible spray tube
✅Lebih 100 real testimoni
.
Cepat dapatkan perfume favourite anda sekarang sementara harga pengenalan ni masih valid 😘
.
TEKAN LINK DI BAWAH TERUS 💕
www.wasap.my/60189072547
.
#sayajual #perfume #perfumeoriginal #malaysiabased #sayajualperfume #sayajual #sales #jualanmurah #perfumeoriginaltester #pocketperfumemurah #pemborong #freepostagemalaysia #freegiftmalaysia #codkotabharu #malaysia #perfumeoriginalkelantan #kotabharuperfume #malaysiabased #perfumeexclusiveIABS
1 0 8 hours ago

Warna terbaru handsock bella ni nama dia peachy pink tau dan stok yang ade kat tangan selai jer lagi saiz s...yang berkenan boleh wsap nabilah yer...nak cod pun buleh☺ (kbharu, pcb, pengkalan chepa dan kawasan-kawasan terdekat)
..
#warnabaru #keluaranterbaru #nakcod #cod #pengkalanchepa #pantaicahayabulan #pcb #kb #codkotabharu #codpcb #jomorder #jomordersekarang #codpengkalanchepa

Warna terbaru handsock bella ni nama dia peachy pink tau dan stok yang ade kat tangan selai jer lagi saiz s...yang berkenan boleh wsap nabilah yer...nak cod pun buleh☺ (kbharu, pcb, pengkalan chepa dan kawasan-kawasan terdekat)
..
#warnabaru #keluaranterbaru #nakcod #cod #pengkalanchepa #pantaicahayabulan #pcb #kb #codkotabharu #codpcb #jomorder #jomordersekarang #codpengkalanchepa
6 0 8 hours ago

Jom berspa muka di rumah... Hari ni Mimi guna Clear Proof Deep Cleansing Charcoal Mask. ✔️ Dirumus dengan arang aktif dan digunakan selepas cuci muka. ✔️Bertindak seumpama magnet yang dapat menrik bendasing dan minyak berlebihan daripada pori seta mengurangkan kilat pada muka
✔️Sesuai disapu di kawasan berminyak/berjerawat

Berminat atau nak tahu lebih lagi. Tekan je link kt bio😊😊 Love💕
Mimie
014.538.3997
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 #mymklife
#mimiebcmarykaymy
#marykaycosmetics #marykaytimewise3d #Marykaybeautyconsultant #marykaykoklanas #marykaykb #marykaybharu #marykaykelantan #marykahketereh #codwakafbharu #codkotabharu #cod kb

Jom berspa muka di rumah... Hari ni Mimi guna Clear Proof Deep Cleansing Charcoal Mask. ✔️ Dirumus dengan arang aktif dan digunakan selepas cuci muka. ✔️Bertindak seumpama magnet yang dapat menrik bendasing dan minyak berlebihan daripada pori seta mengurangkan kilat pada muka
✔️Sesuai disapu di kawasan berminyak/berjerawat

Berminat atau nak tahu lebih lagi.  Tekan je link kt bio😊😊 Love💕
Mimie
014.538.3997
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 #mymklife
#mimiebcmarykaymy
#marykaycosmetics #marykaytimewise3d #Marykaybeautyconsultant #marykaykoklanas #marykaykb #marykaybharu #marykaykelantan #marykahketereh #codwakafbharu #codkotabharu #cod kb
5 0 9 hours ago

Boleh cuba sarang burung Annona ni. Murah sangat. RM18 sahaja 1 kotak. Ada 3 botol.

#Annonabirdnest
#SarangburungAnnona
#AlwaysAnnona

Boleh cuba sarang burung Annona ni. Murah sangat. RM18 sahaja 1 kotak. Ada 3 botol.

#Annonabirdnest
#SarangburungAnnona
#AlwaysAnnona
5 1 10 hours ago

4 1 10 hours ago

“subhanallah ! cantik nyee sis ni , just consume Annona Bird’s Nest je tauu” taknak ke rasa awet muda 🥰

#annonabirdnest
#alwaysannona
#ABN

“subhanallah ! cantik nyee sis ni , just consume Annona Bird’s Nest je tauu” taknak ke rasa awet muda 🥰

#annonabirdnest 
#alwaysannona
#ABN
10 1 10 hours ago

Mehhh tengok makeup 5 minit ni. Sangat sangat senang guna Dianz Semi Lipmatte ni. .
Dah namanya lipmatte kan, mesti laa pakai kt bibir kan? So boleh dijadikan sbg eyeshadow jugak tau!
.
Jom dapatkan sekarang!

#infodianz
#tipsbydianz
#dianzsemilipmatte
#dianzvitamilk
#dianzvitamin
#dianzmaskmoist
#dianznanolightenercream
#codkubangkerian
#codpasirtumboh
#codwakafcheyeh
#codbinjai
#codkotajembal
#codperingat
#codbanggu
#codlundang
#codkotabharu
#teamadda
#agentdianzkubangkerian
#lelakimuyangdulu
#ctdk
#farmasi
#malaysia

Mehhh tengok makeup 5 minit ni. Sangat sangat senang guna Dianz Semi Lipmatte ni. .
Dah namanya lipmatte kan, mesti laa pakai kt bibir kan? So boleh dijadikan sbg eyeshadow jugak tau!
.
Jom dapatkan sekarang!

#infodianz
#tipsbydianz
#dianzsemilipmatte
#dianzvitamilk 
#dianzvitamin
#dianzmaskmoist
#dianznanolightenercream
#codkubangkerian 
#codpasirtumboh 
#codwakafcheyeh
#codbinjai 
#codkotajembal 
#codperingat 
#codbanggu 
#codlundang
#codkotabharu
#teamadda
#agentdianzkubangkerian
#lelakimuyangdulu
#ctdk
#farmasi
#malaysia
2 0 10 hours ago

Ape yang BESTNYA Travel Kit ni.

Dengan harga RM99, korang akan dapat 4 items
▪︎Treament cushion foundation
▪︎Loose Powder
▪︎2 lipmatte code Nude Brown dan Red Chili

Whatsapp hani 0199309333

#obsesscosmeticskelantan
#codpasirputeh #coduitmmachang #codjerteh #codjertehbesut #codbesut #codkotabharu #codpengkalanchepa
#codbachok
#codpasirpekan
#makeupvideos #sephora #makeuplooks

Ape yang BESTNYA Travel Kit ni.

Dengan harga RM99, korang akan dapat 4 items
▪︎Treament cushion foundation
▪︎Loose Powder
▪︎2 lipmatte code Nude Brown dan Red Chili

Whatsapp hani 0199309333

#obsesscosmeticskelantan 
#codpasirputeh #coduitmmachang #codjerteh #codjertehbesut #codbesut #codkotabharu #codpengkalanchepa 
#codbachok
#codpasirpekan 
#makeupvideos #sephora #makeuplooks
4 0 10 hours ago

Alhamdulillah.. Allahumma Ya Syakur

20 September 2019

Brownies topping nutella-choc sampai dengan selamat ke tangan penerima.. trima kasih Cik Nin ucapkan 😊❤️ Mane-mane yang nk merasa brownies dengan harga PROMO boleh trus wassap ya 📲 013-9835850

#deliciousbyCikNin
#brownies #brownieskedut #brownieskotabharu #brownieskubangkerian #browniespasirtumboh #brownieskelantan #browniestower #browniesbirthday #codkotabharu #codkelantan #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykelantan #kotabharu #kelantan

Alhamdulillah.. Allahumma Ya Syakur

20 September 2019

Brownies topping nutella-choc sampai dengan selamat ke tangan penerima.. trima kasih Cik Nin ucapkan 😊❤️ Mane-mane yang nk merasa brownies dengan harga PROMO boleh trus wassap ya 📲 013-9835850

#deliciousbyCikNin 
#brownies #brownieskedut #brownieskotabharu #brownieskubangkerian #browniespasirtumboh #brownieskelantan #browniestower #browniesbirthday #codkotabharu #codkelantan #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykelantan #kotabharu #kelantan
0 0 11 hours ago

SEPTEMBER DEALS!
.
ALL FOOD NOT MORE THAN RM9 EACH😱
.
💕OPEN ORDER ISNIN (23/9/2018)💕
.
🍗CREAMY GRILLED CHICKEN WITH AGLIO OLIO SPAGHETTI | RM9
🍗 SPICY HONEY CHICKEN WITH AGLIO OLIO SPAGHETTI | RM9
🍹MANGGA SAGU GULA MELAKA | RM5
.
🚗COD AREA JELAWAT, KUBANG KERIAN, KOTA BHARU, PASIR PEKAN, PENGKALAN CHEPA
🍴MIN COD 2 ITEMS
🚘CAJ COD RM2-RM5
🕕COD START 12PM
📱Whatsapp only 01110873056
.
#fooddelivery #kbfooddelivery #westernfood #fooddeliverykb #foodlover #sayajual #sayacodmakanan #sayajualmakanan #codkotabharu

SEPTEMBER DEALS!
.
ALL FOOD NOT MORE THAN RM9 EACH😱
.
💕OPEN ORDER ISNIN (23/9/2018)💕
.
🍗CREAMY GRILLED CHICKEN WITH AGLIO OLIO SPAGHETTI | RM9
🍗 SPICY HONEY CHICKEN WITH AGLIO OLIO SPAGHETTI | RM9
🍹MANGGA SAGU GULA MELAKA | RM5
.
🚗COD AREA JELAWAT, KUBANG KERIAN, KOTA BHARU, PASIR PEKAN, PENGKALAN CHEPA
🍴MIN COD 2 ITEMS
🚘CAJ COD RM2-RM5
🕕COD START 12PM
📱Whatsapp only 01110873056
.
#fooddelivery #kbfooddelivery #westernfood #fooddeliverykb #foodlover #sayajual #sayacodmakanan #sayajualmakanan #codkotabharu
6 1 11 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
1 0 11 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
2 0 11 hours ago

Ada 2 jenis pilihan menu yg mcm ni
1. Nasi butter + chicken chop
2. Aglio olio + chicken chop
Harga sama je ye
.
untuk sebarang tempahan boleh whatsapp no admin
📲 017-9677684
📲 017-6382832
atau
boleh terus tekan link Whatsapp di bio, lg senang kan 😊

Ada 2 jenis pilihan menu yg mcm ni
1. Nasi butter + chicken chop
2. Aglio olio + chicken chop
Harga sama je ye
.
untuk sebarang tempahan boleh whatsapp no admin
📲 017-9677684
📲 017-6382832 
atau 
boleh terus tekan link Whatsapp di bio, lg senang kan 😊
20 2 11 hours ago
Warna LIPMATTE KEKASIH. Geram kan tengok ?
-
Siapa yang belom cuba.Boleh lah mencuba. Korang akan faham apa yang kita maksudkan. CONFIRM berpuas hati dengan lipmatte ini. 🌹
-
#kekasihhq #themelvinscircle #lipmatte #kekasihbythemelvins #kekasih #kekasihthemelvins #teamkekasihnisak #syifamelvin #syidamelvin #syatillamelvin #syafiqamelvin #wanitahariini #combojiwa #comboraga #combojiwadanraga #codkotabharu #codbachok #kubangkerian #kotabharu #bachok #pengkalanchepa #lipmattemurah #cantik #kotabharu #thisiskotabharuyooo
5 0 12 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
1 0 12 hours ago

SAYA NAK BANTU ANDA JIMAT DENGAN COMBO KAMI DI TRB...
.
Stroller libas + Swingleaf TRB
.
Ciri - ciri utama #StrollerLibas brand TRB • Roda 360 darjah
• Buka 2 saat, tutup 4 saat
• Sesuai dari newborn sehingga 6tahun
.
Ciri - ciri utama #SwingLeaf Brand TRB
• Memiliki Toysbar
• Ada ciri keselematan
• Ada extra pads
.
khas untuk terawal ada extragift + freepostage untuk 3 orang customer 🥰 .
www.wasap.my/60193532414/Stroller+SwingleafTRB
.
SELFPICK : Kg Baung, Jln Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan
.
.
#Stroller #StrollerLaptop #MudahLipat #Ringan #MudahSimpan #TRBmarketing #strollerKotaBharu #stokisKelantan #selfpickUpPengkalanChepa #strollerMurah #strollerCarseat #carseat #swingleaf #buaiModen #swingleafAuto #katilLipat #codKotaBharu #hqMelaka #stokisStrollerKB #BarangBaby

SAYA NAK  BANTU ANDA JIMAT DENGAN COMBO KAMI DI TRB...
.
Stroller libas + Swingleaf  TRB
.
Ciri - ciri utama #StrollerLibas  brand TRB • Roda 360 darjah
• Buka 2 saat, tutup  4 saat
• Sesuai dari newborn sehingga 6tahun
.
Ciri - ciri  utama  #SwingLeaf  Brand TRB
• Memiliki Toysbar
• Ada ciri keselematan
• Ada extra pads
.
khas untuk terawal ada extragift + freepostage  untuk  3 orang customer 🥰 .
www.wasap.my/60193532414/Stroller+SwingleafTRB
.
SELFPICK : Kg Baung, Jln Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan
.
.
#Stroller #StrollerLaptop #MudahLipat #Ringan #MudahSimpan #TRBmarketing #strollerKotaBharu #stokisKelantan #selfpickUpPengkalanChepa #strollerMurah #strollerCarseat #carseat #swingleaf #buaiModen #swingleafAuto #katilLipat #codKotaBharu #hqMelaka #stokisStrollerKB #BarangBaby
2 0 13 hours ago

Nyx london.ready stock 💓
.
Rm33
.
..
NEW STOCK..NEW COLOR..NEW EXPERIENCE..
Be BOLD! Be BEAUTIFUL! Be a NYXter!
HAI ladiess.
NYx  SLMC Original already in stock💖
.
Why choose NYX SLMC
❤️More matte
❤️international brand
❤️Long lasting
❤️Light on lips
❤️not sticky
❤️Not drying
❤️Smooth when apply
❤️Wo8nderful color
... ✔️Free postage with min 3pcs purchased
✔️Free gift every
purchase 🎁🎁
✅Wassap 0129127385
Or click at bio profile
☑️Cod available at kota bharu,k.kerian ,panji,l.sireh,pasir pekan
Postage everyday
...
Click no at bio profile for wassap .
Limited stock and color..Original NYX..NO FAKE ITEM HERE 😍

#nyxcosmetics #nyxcosmeticsmy #NYXtersquad #Nyxcommunity #NYXters #mua #muakl  #nyxlingerie
#sukamekap
#mekaplover
#nyxmurah
#codkotabharu
#codkelantan
#nyxmurahoriginal
#nyxmurah
#nyxkelantan
#nyxmurah
#nyxkotabharu #sayajualmekap #mekapmurah murah #bazarpaknil #mekapmurah #muafbest #mekapbest
#nyxmalaysia #makeupoftheday #makeupgeek

Nyx london.ready stock 💓
.
Rm33
.
..
NEW STOCK..NEW COLOR..NEW EXPERIENCE..
Be BOLD! Be BEAUTIFUL! Be a NYXter!
HAI ladiess.
NYx  SLMC Original already in stock💖
.
Why choose NYX SLMC
❤️More matte
❤️international brand
❤️Long lasting
❤️Light on lips
❤️not sticky
❤️Not drying
❤️Smooth when apply
❤️Wo8nderful color
... ✔️Free postage with min 3pcs purchased
✔️Free gift every
purchase 🎁🎁
✅Wassap 0129127385
Or click at bio profile
☑️Cod available at kota bharu,k.kerian ,panji,l.sireh,pasir pekan
Postage everyday
...
Click no at bio profile for wassap .
Limited stock and color..Original NYX..NO FAKE ITEM HERE 😍

#nyxcosmetics #nyxcosmeticsmy #NYXtersquad #Nyxcommunity #NYXters #mua #muakl  #nyxlingerie 
#sukamekap
#mekaplover
#nyxmurah
#codkotabharu
#codkelantan
#nyxmurahoriginal
#nyxmurah
#nyxkelantan
#nyxmurah
#nyxkotabharu #sayajualmekap #mekapmurah murah #bazarpaknil #mekapmurah #muafbest #mekapbest
#nyxmalaysia #makeupoftheday #makeupgeek
14 1 13 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
3 0 13 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
0 0 13 hours ago

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

💋MELENTIKKAN BULU MATA
💋MEMANJANGKAN BULU MATA
💋SENANG DITANGGALKAN
💋TIDAK MENGHITAMKAN BAWAH MATA
💋MUDAH UNTUK DICUCI/DIBERSIHKAN
💋MUDAH UNTUK DIPAKAI
💋KALIS AIR
💋WATERPROOF
💋FIBER
💋BRUSH YANG SANGAT BEST

#mascaraRohinaviral #mascara #rohinakelantan #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas
6 0 13 hours ago

Muka takda jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #lovlinlovers
.
.
Nak cuba ws fiqa sekarang ..just click je link pada bio tu tau😘😘

Muka takda jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #lovlinlovers
.
.
Nak cuba ws fiqa sekarang ..just click je link pada bio tu tau😘😘
19 2 14 hours ago

Are you ready guysss!!!!
Jom kita main makeup dengan WAWA unicorn dream
Biar tidur malam ni berdream sampai ke bintang,gitteww😀
.
.
.
.
.
.
.
#wawaunicornkit
#wawadream
#wawafantasy
#codkotabharu
#codwakafbharu
#codpasirmas
#codtumpat

Are you ready guysss!!!!
Jom kita main makeup dengan WAWA unicorn dream
Biar tidur malam ni berdream sampai ke bintang,gitteww😀
.
.
.
.
.
.
.
#wawaunicornkit
#wawadream
#wawafantasy
#codkotabharu
#codwakafbharu
#codpasirmas
#codtumpat
1 0 14 hours ago

Top #codkotabharu posts

Cincin lintah kerawang
1.7cm

4.22g s13 rm940
4.54g s14 rm999

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Cincin lintah kerawang
1.7cm

4.22g s13 rm940
4.54g s14 rm999

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
107 2 16 hours ago

Rt lipan love 3mm
❤0.9cm

1.77g 15.6cm rm424
1.83g 15.9cm rm436
1.80g 16cm rm430
1.81g 16.4cm rm432
1.74g 16.5cm rm418
1.86g 16.9cm rm442
1.90g 17.1cm rm450
1.91g 17.6cm rm452
1.90g 17.8cm rm450
1.90g 17.9cm rm450
1.98g 18.1cm rm468
2.00g 18.3cm rm472

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Rt lipan love 3mm
❤0.9cm

1.77g 15.6cm rm424
1.83g 15.9cm rm436
1.80g 16cm rm430
1.81g 16.4cm rm432
1.74g 16.5cm rm418
1.86g 16.9cm rm442
1.90g 17.1cm rm450
1.91g 17.6cm rm452
1.90g 17.8cm rm450
1.90g 17.9cm rm450
1.98g 18.1cm rm468
2.00g 18.3cm rm472

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
586 26 16 hours ago

Cincin cbr 2 line
4mm

1.95g s13 rm462
1.94g s13. 5 rm460
1.90g s14. 5 rm450
1.91g s14. 5 rm452
1.96g s16 rm464

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Cincin cbr 2 line
4mm

1.95g s13  rm462
1.94g s13. 5 rm460
1.90g s14. 5 rm450
1.91g s14. 5 rm452
1.96g s16 rm464

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
343 0 16 hours ago

Rt pasir kosong 💥B

3mm
1.94g 17cm rm460
1.95g 17cm rm462
1.93g 17.1cm rm458
1.96g 17.3cm rm464
1.97g 17.5cm rm466
1.97g 18cm rm466
2.00g 18.2cm rm472
2.07g 18.3cm rm486
2.03g 18.4cm rm478
2.13g 19.3cm rm499

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Rt pasir kosong 💥B

3mm
1.94g 17cm rm460
1.95g 17cm rm462
1.93g 17.1cm rm458
1.96g 17.3cm rm464
1.97g 17.5cm rm466
1.97g 18cm rm466
2.00g 18.2cm rm472
2.07g 18.3cm rm486
2.03g 18.4cm rm478
2.13g 19.3cm rm499

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
335 2 16 hours ago

Rl gila2 padu
0.15cm

1.72g 45cm rm412
1.73g 45cm rm414
1.76g 46cm rm422
1.93g 51cm rm458
1.95g 51cm rm462
1.95g 52cm rm462
1.98g 52cm rm468

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Rl gila2 padu
0.15cm

1.72g 45cm rm412
1.73g 45cm rm414
1.76g 46cm rm422
1.93g 51cm rm458
1.95g 51cm rm462
1.95g 52cm rm462
1.98g 52cm rm468

#emastulen916 #emasmurah916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
136 2 16 hours ago

Rt bola
3mm

3.39g 17.6cm rm766
3.68g 19cm rm826

#emastulen916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Rt bola
3mm

3.39g 17.6cm rm766
3.68g 19cm rm826

#emastulen916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
538 8 15 September, 2019

Set rl mesin
Loket 2 ring

3.46g 52cm rm766

#emastulen916 #emasmurah916 #codkbemasbajetmurah916 #codkotabharu

Set rl mesin
Loket 2 ring

3.46g 52cm rm766

#emastulen916 #emasmurah916 #codkbemasbajetmurah916 #codkotabharu
382 12 19 August, 2019