#codkuantan Instagram Photos & Videos

codkuantan - 248.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codkuantan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna
0 0 8 minutes ago

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna
0 0 13 minutes ago

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna
0 0 14 minutes ago

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
Normal rm29
Now Promosi rm20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

Wassap@msg 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#sirehlovelycare
#pencucisireh
#pencucisirehkuantan
#sirehlovelycarekuantan
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#dropshipmurah
#polisas
#inderasempurna
0 0 14 minutes ago

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
PROMOSI RM20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .
NOW PROMOSI RM20 SAHAJA

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

WASSAP@MSG 0142182588

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#nurayysakuantan
#sobellakuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#sirehlovelycare

Sireh Lovely Care ➖➖➖➖➖➖
PROMOSI RM20

Original only here ...sayang cik v anda ..beli yang original ⚫Ini pencuci cik v ⚫Dari Ektrak Sireh ⚫Ada Manjakani dan akar serapat ⚫Sejuk tau macam ais
⚫120 ml tahan 2 bulan!
⚫Sape ada gatal2 miss v pakai ni terus hilang
⚫Sape ada keputihan melampau pakai SLC terus pulih
⚫Paling best ..SLC ni fungsi utama ialah mengharum cik v u oll
⚫Sudah la mengharum ..mencerah pulak kawasan gelap cik v ..ia ada vitamin c ..menganjal dan menghilangkan rona gelap. ⚫Rm29 je tp tahan 2 bulan ..jimat. .
NOW PROMOSI RM20 SAHAJA

Berbaloi tak untuk cuba ?

Meh try ..best sangat2 produk ni .

WASSAP@MSG 0142182588

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#nurayysakuantan
#sobellakuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#sirehlovelycare
0 0 21 minutes ago

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588
RM10 SAHAJA

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserum
#myfaseruminderasempurna
#inderasempurna

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588
RM10 SAHAJA

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserum
#myfaseruminderasempurna
#inderasempurna
0 0 25 minutes ago

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588
RM10 SAHAJA

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserum
#myfaseruminderasempurna
#inderasempurna

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588
RM10 SAHAJA

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserum
#myfaseruminderasempurna
#inderasempurna
0 0 26 minutes ago

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588
RM10 SAHAJA

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserum
#myfaseruminderasempurna
#inderasempurna

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588
RM10 SAHAJA

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#puj
#dropshipwanted
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserum
#myfaseruminderasempurna
#inderasempurna
0 0 26 minutes ago

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588 tau

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#nurayysakuantan
#nurayysainderasempurna
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserummurahKuantan
#myfaserum
#myfaserummurah
#myfaseruminderasempurna
#myfainderasempurna
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588 tau

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#nurayysakuantan
#nurayysainderasempurna
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserummurahKuantan
#myfaserum
#myfaserummurah
#myfaseruminderasempurna
#myfainderasempurna
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
0 0 32 minutes ago

Okay guyss kalau nak tahu bahan bahan yg ada dalam Ainaa Serum inilahhh ..... -
-
-
i) Asparagopsis Armata
ii) Soapwort
iii) Aloe Veraa
iv) Cucumber
v) Lavender .
.
Paling penting NO MERCURY ‼️‼️‼️‼️‼️ .
#nsamerasquad
#nsawanisquad

Okay guyss kalau nak tahu bahan bahan yg ada dalam Ainaa Serum inilahhh ..... -
-
-
i) Asparagopsis Armata 
ii) Soapwort
iii) Aloe Veraa
iv) Cucumber 
v) Lavender .
.
Paling penting NO MERCURY ‼️‼️‼️‼️‼️ .
#nsamerasquad 
#nsawanisquad
1 1 34 minutes ago

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfaserum
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#myfaserumrambut

Normal bg semua org syampo wajib kn ade yg hari2 syampo, ade yg 2 hari skali syampo tp tak normal seminggu sekali je syampo. Kepam tahap 5 la kalo tak syampo rambut.

Tapi kn jrg yg sapu vitamin rambut lepas syampo rambut. Betol tak? Sekurang2nye lepas syampo rambut lepas sapu myfaserum tak la rambut kering bahkn lembut lagi.

Lagipon Myfaserum tu tak berminyak hokey.

Nk order wassap admin 0142182588

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

#codkuantan
#codinderasempurna
#codinderapura
#codkempadang
#codsungaisoi
#myfabeleza
#serumrambutkuantan
#serumrambutgugur
#serumrambutMyfa
#myfaserummurah
#myfaserummurahKuantan
#myfaserum
#dropshipmurah
#dropshipkuantan
#kosmetikkuantan
#kosmetikmurah
#myfaserumrambut
0 0 35 minutes ago

AISKRIM MALAYSIA RM0.50

PERISA ASAM MASIN

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

WASSAP@MSG 0142182588

#codkuantan
#codinderasempurna
#aiskrimmalaysia
#inderasempurna
#aiskrimmalaysiainderasempurna

AISKRIM MALAYSIA RM0.50

PERISA ASAM MASIN

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

WASSAP@MSG 0142182588

#codkuantan
#codinderasempurna
#aiskrimmalaysia
#inderasempurna
#aiskrimmalaysiainderasempurna
0 0 1 hour ago

AISKRIM MALAYSIA RM0.50

PERISA BANDUNG SELASIH

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

WASSAP@MSG 0142182588

#codkuantan
#codinderasempurna
#aiskrimmalaysia
#inderasempurna
#aiskrimmalaysiainderasempurna
#aiskrimmalaysiakuantan
#kuantan
#aiskrim
#puj

AISKRIM MALAYSIA RM0.50

PERISA BANDUNG SELASIH

COD SEKITAR BANDAR KUANTAN DAN INDERA SEMPURNA

WASSAP@MSG 0142182588

#codkuantan
#codinderasempurna
#aiskrimmalaysia
#inderasempurna
#aiskrimmalaysiainderasempurna
#aiskrimmalaysiakuantan
#kuantan
#aiskrim
#puj
0 0 2 hours ago

.
SIS lelah memikirkan cara untuk menghidupkan kembali kemesraan bersama suami?
.
.
Ada tak cara untuk kembalikan kenangan2 manis yang hanya SIS suami isteri rasakan ketika pengantin baru?
.
.
Insya Allah BAKIRA serum dapat menolong SIS. .
.

Bakira serum adalah terapi untuk bahagian intim wanita yang tiada nilainya. Ia akan merawat dan meremajakan bahagian paling berharga itu.
.
.

Adakah SIS sudah bersedia untuk menjadi wanita yang baru? Versi upgraded?
.
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#bakirakuantan
#PAGANImalaysia
#Terengganu
#kuantan
#pahang
#temerloh
#bentong
#raub
#pekanpahang
#kemaman
#pahangdarulmakmur
#cherating #codkuantan
#muajengka #wargakuantan
#kualaterengganu #kurungpahangmurah
#jengka #jerantut
#kuantanparade #vendorkuantan
#kuantanese #dungun
#muapahang #muatemerloh
#mentakab #muamentakab #sambalhitampahang

.
SIS lelah memikirkan cara untuk menghidupkan kembali kemesraan bersama suami?
.
.
Ada tak cara untuk kembalikan kenangan2 manis yang hanya SIS suami isteri rasakan ketika pengantin baru?
.
.
Insya Allah BAKIRA serum dapat menolong SIS. .
.

Bakira serum adalah terapi untuk bahagian intim wanita yang tiada nilainya. Ia akan merawat dan meremajakan bahagian paling berharga itu.
.
.

Adakah SIS sudah bersedia untuk menjadi wanita yang baru? Versi upgraded?
. 
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#bakirakuantan 
#PAGANImalaysia
#Terengganu
#kuantan 
#pahang 
#temerloh 
#bentong 
#raub 
#pekanpahang 
#kemaman 
#pahangdarulmakmur 
#cherating #codkuantan 
#muajengka #wargakuantan 
#kualaterengganu #kurungpahangmurah 
#jengka#jerantut 
#kuantanparade #vendorkuantan 
#kuantanese #dungun 
#muapahang #muatemerloh 
#mentakab #muamentakab#sambalhitampahang
0 0 2 hours ago

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru 😘

#bougasbeauty #throwback

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru 😘

#bougasbeauty #throwback
1 2 2 hours ago

Sekali sapu dan biarkan selama 15 minit. Perghh rasa smooth je tangan 😍

Selain itu

Nak tahu apa kesan bila apply PWIS dekat skin?⁣
❗️Skin makin cerah⁣
❗️Kulit kering menjadi lembab⁣
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin⁣
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead⁣
❗️Menghilangkan sunburn⁣
❗️Menghilangkan daki degil⁣
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)⁣
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya⁣

Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Whatsapp Fizah
📲 +60145042770
Atau
Terus klik link di bio tanpa save no Fizah 🌸

#pinkishwhite #sayagunasayajual #terlajaklaris #teamqueenfatiah #licenserum #skinhealthy #naturalbeauty #antiaging #organic #makeup #nomercury #cantik #jelita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #thejunnilovers #thejunnireseller #thejunnilicenserum #serumjerawat #serummalaysia #serummurah #serumwajah #TeamLalaFLY #agentkuantan #codkuantan #codjengka #codtemerloh

Sekali sapu dan biarkan selama 15 minit. Perghh rasa smooth je tangan 😍

Selain itu

Nak tahu apa kesan bila apply PWIS dekat skin?⁣
❗️Skin makin cerah⁣
❗️Kulit kering menjadi lembab⁣
❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin⁣
❗️Menghilangkan blackhead & whitehead⁣
❗️Menghilangkan sunburn⁣
❗️Menghilangkan daki degil⁣
❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)⁣
❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya⁣

Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Whatsapp Fizah
📲 +60145042770
Atau
 Terus klik link di bio tanpa save no Fizah 🌸

#pinkishwhite #sayagunasayajual #terlajaklaris #teamqueenfatiah #licenserum #skinhealthy #naturalbeauty #antiaging #organic #makeup #nomercury #cantik #jelita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #thejunnilovers #thejunnireseller #thejunnilicenserum #serumjerawat #serummalaysia #serummurah #serumwajah #TeamLalaFLY #agentkuantan #codkuantan #codjengka #codtemerloh
3 0 3 hours ago

ADIDAS YEEZY 350 V2 BLACK STATIC 🔥
Okay guys ni Yeezy 350 Black Static ada reflect ya nampak macam full black tapi dia ada bintik bintik putih reflect 😍 Available size 40-44 harga RM170 free postage sm+ free stokin and ready stock.
.
.
#adidas #adidasshoes #yeezy #yeezy350 #yeezy350v2 #yeezy350black #yeezy350static #yeezyshoes #shoestyle #shoesforsale #shoes #kasutmurah #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerbaru #yeezymurah #yeezymalaysia #yeezymalaysiamurah #yeezymalaysiareadystock #readystock #codkuantan #kuantan #pahang

ADIDAS YEEZY 350 V2 BLACK STATIC 🔥 
Okay guys ni Yeezy 350 Black Static ada reflect ya nampak macam full black tapi dia ada bintik bintik putih reflect 😍 Available size 40-44 harga RM170 free postage sm+ free stokin and ready stock.
.
.
#adidas #adidasshoes #yeezy #yeezy350 #yeezy350v2 #yeezy350black #yeezy350static #yeezyshoes #shoestyle #shoesforsale #shoes #kasutmurah #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerbaru #yeezymurah #yeezymalaysia #yeezymalaysiamurah #yeezymalaysiareadystock #readystock #codkuantan #kuantan #pahang
5 0 3 hours ago

Awak perempuan

Dan awak ada masalah keputihan?
.
Awak jangan malu malu dengan Anis

Mostly perempuan memang ada masalah macam gini

Kalau kita yang tak bertindak untuk merawat, siapa lagi??
.
Ish jangan lah sampai berbau dan gatal gatal

Diri sendiri yang tak selesa!
.
Pantyliner pulak asyik 24jam!
.
Jom Anis bantu anda

017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#anisazmishaklee
#anisazmishakleejourney
#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #alfalfashaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #setkeputihanshaklee #shakleebeserah #shakleebalokbaru

Awak perempuan

Dan awak ada masalah keputihan?
.
Awak jangan malu malu dengan Anis

Mostly perempuan memang ada masalah macam gini

Kalau kita yang tak bertindak untuk merawat, siapa lagi??
.
Ish jangan lah sampai berbau dan gatal gatal

Diri sendiri yang tak selesa!
.
Pantyliner pulak asyik 24jam!
.
Jom Anis bantu anda

017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#anisazmishaklee
#anisazmishakleejourney
#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #alfalfashaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #setkeputihanshaklee #shakleebeserah #shakleebalokbaru
1 0 3 hours ago

ADIDAS YEEZY 350 V2 BLACK STATIC 🔥
Okay guys ni Yeezy 350 Black Static ada reflect ya nampak macam full black tapi dia ada bintik bintik putih reflect 😍 Available size 40-44 harga RM170 free postage sm+ free stokin and ready stock.
.
.
#adidas #adidasshoes #yeezy #yeezy350 #yeezy350v2 #yeezy350black #yeezy350static #yeezyshoes #shoestyle #shoesforsale #shoes #kasutmurah #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerbaru #yeezymurah #yeezymalaysia #yeezymalaysiamurah #yeezymalaysiareadystock #readystock #codkuantan #kuantan #pahang

ADIDAS YEEZY 350 V2 BLACK STATIC 🔥 
Okay guys ni Yeezy 350 Black Static ada reflect ya nampak macam full black tapi dia ada bintik bintik putih reflect 😍 Available size 40-44 harga RM170 free postage sm+ free stokin and ready stock.
.
.
#adidas #adidasshoes #yeezy #yeezy350 #yeezy350v2 #yeezy350black #yeezy350static #yeezyshoes #shoestyle #shoesforsale #shoes #kasutmurah #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerbaru #yeezymurah #yeezymalaysia #yeezymalaysiamurah #yeezymalaysiareadystock #readystock #codkuantan #kuantan #pahang
6 0 3 hours ago

PWIS DIPERKAYA DENGAN SUSU?? Patutttlaaa skin macam awek korea 😍😍😍⁣

Putih lepakk gituuuu.... uols nak tahu tak dalam susu ada apa??⁣
✨protein⁣
✨fosfor⁣
✨kalsium⁣
✨mineral⁣
✨kasein⁣
✨vitamin⁣

Sebab tu siapa yang guna pwiscrub ni skin uols ⁣
😍 pori makin mengecil⁣
😍 membantu menyejukan skin terbakar⁣
😍 membantu merawat kulit sensitif⁣
😍 mencerahkan kulit⁣

Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Whatsapp Fizah
📲 +60145042770
Atau
Terus klik link di bio tanpa save no Fizah 🌸

#pinkishwhite #sayagunasayajual #terlajaklaris #teamqueenfatiah #licenserum #skinhealthy #naturalbeauty #antiaging #organic #makeup #nomercury #cantik #jelita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #thejunnilovers #thejunnireseller #thejunnilicenserum #serumjerawat #serummalaysia #serummurah #serumwajah #TeamLalaFLY #agentkuantan #codkuantan #codjengka #codtemerloh

PWIS DIPERKAYA DENGAN SUSU?? Patutttlaaa skin macam awek korea 😍😍😍⁣
⁣
Putih lepakk gituuuu.... uols nak tahu tak dalam susu ada apa??⁣
✨protein⁣
✨fosfor⁣
✨kalsium⁣
✨mineral⁣
✨kasein⁣
✨vitamin⁣
⁣
Sebab tu siapa yang guna pwiscrub ni skin uols ⁣
😍 pori makin mengecil⁣
😍 membantu menyejukan skin terbakar⁣
😍 membantu merawat kulit sensitif⁣
😍 mencerahkan kulit⁣
⁣
Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Whatsapp Fizah
📲 +60145042770
Atau
 Terus klik link di bio tanpa save no Fizah 🌸

#pinkishwhite #sayagunasayajual #terlajaklaris #teamqueenfatiah #licenserum #skinhealthy #naturalbeauty #antiaging #organic #makeup #nomercury #cantik #jelita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #thejunnilovers #thejunnireseller #thejunnilicenserum #serumjerawat #serummalaysia #serummurah #serumwajah #TeamLalaFLY #agentkuantan #codkuantan #codjengka #codtemerloh
5 0 3 hours ago

ADIDAS YEEZY 350 V2 BLACK STATIC 🔥
Okay guys ni Yeezy 350 Black Static ada reflect ya nampak macam full black tapi dia ada bintik bintik putih reflect 😍 Available size 40-44 harga RM170 free postage sm+ free stokin and ready stock.
.
.
#adidas #adidasshoes #yeezy #yeezy350 #yeezy350v2 #yeezy350black #yeezy350static #yeezyshoes #shoestyle #shoesforsale #shoes #kasutmurah #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerbaru #yeezymurah #yeezymalaysia #yeezymalaysiamurah #yeezymalaysiareadystock #readystock #codkuantan #kuantan #pahang

ADIDAS YEEZY 350 V2 BLACK STATIC 🔥 
Okay guys ni Yeezy 350 Black Static ada reflect ya nampak macam full black tapi dia ada bintik bintik putih reflect 😍 Available size 40-44 harga RM170 free postage sm+ free stokin and ready stock.
.
.
#adidas #adidasshoes #yeezy #yeezy350 #yeezy350v2 #yeezy350black #yeezy350static #yeezyshoes #shoestyle #shoesforsale #shoes #kasutmurah #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerbaru #yeezymurah #yeezymalaysia #yeezymalaysiamurah #yeezymalaysiareadystock #readystock #codkuantan #kuantan #pahang
5 0 3 hours ago

Admin perasan korang memang suka kalau admin post pasal rutin jaga kulit ni. Betul ke? Kalau suka lepas ni admin banyakkan post mcm ni.
.
So jadual hari ni adalah untuk jaga kulit berparut & kering. Kalau ikutkan ada lagi produk lain tapi admin bagi yang basic dulu lah ye. Nanti tak terbuat pulak. Korang boleh refer step ni dan kalau korang ada produk lain kat rumah, boleh adjust ikut turutan yang bersesuaian kay!
.
Kalau ada yang tertanya2 kenapa admin masukkan Sedu Arow dalam ni, sebabnya Sedu Arrow ni bantu boostkan hormon estrogen wanita sekaligus mempengaruhi penghasilan kolagen dalam tubuh . Korang pun tahu kan yang kolagen ni penting untuk pulihkan kulit rosak dan lembapkan kulit.
.
Wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio ‼️
.
#sendayutinggi #tipsskincare #sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah #sendayutinggimaran  #sedayutinggipekan #sendayutinggigombak #sendayutinggiselangor #sendayutinggiraub #sendayutinggikelantan #sendayutinggipahang
#sendayutinggiterengganu #sendayutinggipulaupinang #codkuantan #sendayutinggilipis #sendayutinggibentong #sendayutinggibera #sendayutinggijengka #sendayutinggitemerloh #ctdk #neelofa
#skincaretips #mirafilzah #gegarvaganza

Admin perasan korang memang suka kalau admin post pasal rutin jaga kulit ni. Betul ke? Kalau suka lepas ni admin banyakkan post mcm ni.
.
So jadual hari ni adalah untuk jaga kulit berparut & kering. Kalau ikutkan ada lagi produk lain tapi admin bagi yang basic dulu lah ye. Nanti tak terbuat pulak. Korang boleh refer step ni dan kalau korang ada produk lain kat rumah, boleh adjust ikut turutan yang bersesuaian kay!
.
Kalau ada yang tertanya2 kenapa admin masukkan Sedu Arow dalam ni, sebabnya Sedu Arrow ni bantu boostkan hormon estrogen wanita sekaligus mempengaruhi penghasilan kolagen dalam tubuh . Korang pun tahu kan yang kolagen ni penting untuk pulihkan kulit rosak dan lembapkan kulit.
.
Wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio ‼️
. 
#sendayutinggi #tipsskincare #sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah #sendayutinggimaran  #sedayutinggipekan #sendayutinggigombak #sendayutinggiselangor #sendayutinggiraub  #sendayutinggikelantan #sendayutinggipahang
#sendayutinggiterengganu #sendayutinggipulaupinang #codkuantan #sendayutinggilipis #sendayutinggibentong #sendayutinggibera #sendayutinggijengka #sendayutinggitemerloh #ctdk #neelofa
#skincaretips #mirafilzah #gegarvaganza
1 0 3 hours ago

GANDINGAN MEKAP SEMPURNA

Gegirl yang diluar sana nak mekap di muka uolsss nampak flawless gebu gebas tiada cela, uolsss boleh gunakan #KABUKIBRUSH DAN #CREAMFOUNDATION DARI NURRAYSA ;-) ➡KABUKI BRUSH dari Nurraysa nii sangat lembut tauu uolsss.. yang penting ia nya halal.. uolsss yang tak pandai makeup pun boleh jadi pandai mekap tau dengan menggunakan brush niii sbb ia akan menjadikan mekap uolsss nampak sangat kemas.. 😍 *Yang paling best sekali, ia percuma leather bag :-) ➡Cream Foundation Nurraysa pulak yang paling best ia sangat sangat ringan, tidak berminyak dan yang paling penting full coverage tauuu..jerawat jeragat uolsss semua dia cover habiiss😘
Best ke best sangat uolsss.. Jom CANTIK dengan NURRAYSA 😍
Klik ➡ Www.wassap.my/60132457396/sale1111

#ProdukMesraWuduk
#agennurraysakuantan
#codkuantan
#Sale1111

GANDINGAN MEKAP SEMPURNA

Gegirl yang diluar sana nak mekap di muka uolsss nampak flawless gebu gebas tiada cela, uolsss boleh gunakan #KABUKIBRUSH DAN #CREAMFOUNDATION DARI NURRAYSA ;-) ➡KABUKI BRUSH dari Nurraysa nii sangat lembut tauu uolsss.. yang penting ia nya halal.. uolsss yang tak pandai makeup pun boleh jadi pandai mekap tau dengan menggunakan brush niii sbb ia akan menjadikan mekap uolsss nampak sangat kemas.. 😍 *Yang paling best sekali, ia percuma leather bag :-) ➡Cream Foundation Nurraysa pulak yang paling best ia sangat sangat ringan, tidak berminyak dan yang paling penting full coverage tauuu..jerawat jeragat uolsss semua dia cover habiiss😘 
Best ke best sangat uolsss.. Jom CANTIK dengan NURRAYSA 😍
Klik ➡ Www.wassap.my/60132457396/sale1111

#ProdukMesraWuduk
#agennurraysakuantan
#codkuantan
#Sale1111
0 0 3 hours ago

Mula2 beli Pinkish White Set

2 bulan pakai, jerawat pasir kat dahi pun da takde 😍

Terus grab Pinkish White Set, Licen Serum dan PWIS untuk kali kedua 😘

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Whatsapp Fizah
📲 +60145042770
Atau
Terus klik link di bio tanpa save no Fizah 🌸

#pinkishwhite #sayagunasayajual #terlajaklaris #teamqueenfatiah #licenserum #skinhealthy #naturalbeauty #antiaging #organic #makeup #nomercury #cantik #jelita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #thejunnilovers #thejunnireseller #thejunnilicenserum #serumjerawat #serummalaysia #serummurah #serumwajah #TeamLalaFLY #agentkuantan #codkuantan #codjengka #codtemerloh

Mula2 beli Pinkish White Set

2 bulan pakai, jerawat pasir kat dahi pun da takde 😍

Terus grab Pinkish White Set, Licen Serum dan PWIS untuk kali kedua 😘

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Whatsapp Fizah
📲 +60145042770
Atau
 Terus klik link di bio tanpa save no Fizah 🌸

#pinkishwhite #sayagunasayajual #terlajaklaris #teamqueenfatiah #licenserum #skinhealthy #naturalbeauty #antiaging #organic #makeup #nomercury #cantik #jelita #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #thejunnilovers #thejunnireseller #thejunnilicenserum #serumjerawat #serummalaysia #serummurah #serumwajah #TeamLalaFLY #agentkuantan #codkuantan #codjengka #codtemerloh
3 0 3 hours ago

PENGUMUMAN. SELEPAS INI HQ AKAN MENGELUARKAN PACKAGING BERWAJAH BARU SAHAJA. .
Harga pula RM50 per set & tak boleh beli asing2. Kena beli set sahaja.
.
Akan teapi, kami masih ada packaging lama yg HARGA RM40 PER SET.
.
Expired date october 2020 boleh simpan buat stock.
.
Ok ini promo penghabisan stock yg lama.
.

Set combo ada 2 jenis tea utk minum pagi & malam. 🌺Skinny Legs Tea - minum pagi ☀
🍃Slimmy Body Tea - minum malam 🌙 *1 SET COMBO - RM40*
Penggunaan 16 hari.
Pos RM8 ke semenanjung. *2 SET COMBO - RM80*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8. *3 SET COMBO - RM120* 🎉NEW PROMO -
Free pos
Penggunaan 48 hari
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
-
📲 www.wasap.my/60193111800
📦 COD KUANTAN
🚚Pos seluruh Malaysia
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #perutkempis #agentdiperlukan #agentwanted #nakkurus #dayteatox #dary #codkuantan

PENGUMUMAN. SELEPAS INI HQ AKAN MENGELUARKAN PACKAGING BERWAJAH BARU SAHAJA. .
Harga pula RM50 per set & tak boleh beli asing2. Kena beli set sahaja.
.
Akan teapi, kami masih ada packaging lama yg HARGA RM40 PER SET.
.
Expired date october 2020 boleh simpan buat stock.
.
Ok ini promo penghabisan stock yg lama.
.

Set combo ada 2 jenis tea utk minum pagi & malam. 🌺Skinny Legs Tea - minum pagi ☀
🍃Slimmy Body Tea - minum malam 🌙 *1 SET COMBO - RM40*
Penggunaan 16 hari. 
Pos RM8 ke semenanjung. *2 SET COMBO - RM80*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8. *3 SET COMBO - RM120* 🎉NEW PROMO - 
Free pos
Penggunaan 48 hari
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
-
📲 www.wasap.my/60193111800
📦 COD KUANTAN
🚚Pos seluruh Malaysia
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #perutkempis #agentdiperlukan #agentwanted #nakkurus #dayteatox #dary #codkuantan
0 0 3 hours ago

"Kenapa lepas pakai #bougasfacescrub kulit nampak cerah?"
-
Haa, kalau korang nak tau, daun Camellia atau nama saintifiknya Camellia Sinensis Leaf ni membantu mencerahkan kulit muka korang tau. Sebab tu lepas skrub muka guna #bougasfacescrub, korang akan nampak kulit korang cerah dan bersinar 🤩 Kalau kulit korang kusam & ada parut jerawat banyak, sesuai sgt untuk gunakan bahan ini
_
#bougasbeauty #nakglowingjombougas #bougasbeautypahang #bougasbeautykuantan #bougaskuantan #bougasbatupahat #bougaskemaman #setelahkudimiliki #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #codkuantan #zizanrazak #kuantan #alifsatar #meletop #neelofa #bougasteamqueen #mirafilzah #tipskecantikan #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #kuantanpahang #tipskecantikan #agentwantedmalaysia #skincaremalaysia

"Kenapa lepas pakai #bougasfacescrub kulit nampak cerah?"
-
Haa, kalau korang nak tau, daun Camellia atau nama saintifiknya Camellia Sinensis Leaf ni membantu mencerahkan kulit muka korang tau. Sebab tu lepas skrub muka guna #bougasfacescrub, korang akan nampak kulit korang cerah dan bersinar 🤩 Kalau kulit korang kusam & ada parut jerawat banyak, sesuai sgt untuk gunakan bahan ini
_
#bougasbeauty #nakglowingjombougas #bougasbeautypahang #bougasbeautykuantan #bougaskuantan #bougasbatupahat #bougaskemaman #setelahkudimiliki #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #codkuantan #zizanrazak #kuantan #alifsatar #meletop #neelofa #bougasteamqueen #mirafilzah #tipskecantikan #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #kuantanpahang #tipskecantikan #agentwantedmalaysia #skincaremalaysia
1 0 3 hours ago

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
7 0 3 hours ago

Night delivery to Shila for her son's year end class party tomorrow morning.

Thank you for choosing @homebakers_kuantan 🎊☺️ Freshly baked | COD Kuantan
Nak order? Wasap jer:
http://homebakerskuantan.wasap.my
Follow us on
Instagram : https://instagram.com/homebakers_kuantan
Facebook :
https://www.facebook.com/homebakerskuantan (harga tidak termasuk caj penghantaran)

#homebakerskuantan
#homebaker #homebakerkuantan
#kuantanbaker #dessertkuantan
#kekkuantan #kuantanfood
#brownies #mangofloat #quiche #cookies #rayacookies #pgmcake #kekbatik #birthdaybrownies #hantarankahwin #birthday
#doorgift #codkuantan

Night delivery to Shila for her son's year end class party tomorrow morning.

Thank you for choosing @homebakers_kuantan 🎊☺️ Freshly baked | COD Kuantan
Nak order? Wasap jer:
http://homebakerskuantan.wasap.my 
Follow us on
Instagram : https://instagram.com/homebakers_kuantan
Facebook :
https://www.facebook.com/homebakerskuantan (harga tidak termasuk caj penghantaran)

#homebakerskuantan
#homebaker #homebakerkuantan 
#kuantanbaker #dessertkuantan
#kekkuantan #kuantanfood
#brownies #mangofloat #quiche #cookies #rayacookies #pgmcake #kekbatik #birthdaybrownies #hantarankahwin #birthday
#doorgift #codkuantan
6 0 3 hours ago

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan
6 0 3 hours ago

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan
6 0 3 hours ago

Sejuk hijau mata memandang ,sejuk lagi jari jemari menyentuh kulit yang bebas tanpa jerawat.

Korang yang ada masalah kulit wajah boleh lah terai si hijau yang memikat ni.Kekadang si J ni masuk rumah tanpa di undang kan.

Buat jiwa tak tenang dan berkerut dahi seribu bila tengok cermin.Alangkah indahnya bila si J yang bertepek di kulit wajah itu dihalau segera.

Ada masa seminggu untuk korang dapatkan harga seketul si hijau ni dengan hanya Rm 29.90 je.Boleh tahan berminggu-minggu sebab boleh potong kecil tau.

Jom pinang 1 buat penyeri 😘

Klik ➡ Www.wasap.my/60132457396/sabun

#ProdukMesraWuduk
#agennurraysakuantan
#codkuantan

Sejuk hijau mata memandang ,sejuk lagi jari jemari menyentuh kulit yang bebas tanpa jerawat.

Korang yang ada masalah kulit wajah boleh lah terai si hijau yang memikat ni.Kekadang si J ni masuk rumah tanpa di undang kan.

Buat jiwa tak tenang dan berkerut dahi seribu bila tengok cermin.Alangkah indahnya bila si J yang bertepek di kulit wajah itu dihalau segera.

Ada masa seminggu untuk korang dapatkan harga seketul si hijau ni dengan hanya Rm 29.90 je.Boleh tahan berminggu-minggu sebab boleh potong kecil tau.

Jom pinang 1 buat penyeri 😘

Klik ➡ Www.wasap.my/60132457396/sabun

#ProdukMesraWuduk
#agennurraysakuantan
#codkuantan
1 0 3 hours ago

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan
6 0 3 hours ago

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan
6 0 3 hours ago

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan

Available now getah/plussaiz 🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits S till XXXL
💕 Ukuran : bust:50'(MAX)
💕Labuh dari bahu:51'(MAX tinggi 167cm)
💕 Punggung:52"(MAX)

Dress rm37
Postage rm9

SPECIAL OFFER : 💕BUY 3 RM110 free postage
*****************************************
📲 ws 0145087629

#dressnormalsaiz
#dressholiday #dresshawaii
#longdress #dresslabuh #dresslawa #dressibumengandung #dressplussaiz #cardigan #jacketjeans
#codkuantan
#Kuantancod

#cbstamankerangkuantan
7 0 3 hours ago

Top #codkuantan posts

InsyaAllah Dengan IzinNya Masalah² Ni Akan Dapat Diselesaikan

Follow @soulleadkuantan_ Sekarang ❤

#MaduAjaibTurkey #Soullead #WawaZainal #AerilZafrel #Kuantan #CodKuantan #Lfl #Bazaar #BazaarMalaysia #Madu #Jamu #Herba #IkhtiarHamil #tipshamil
2,537 6 8 November, 2019

Open order CORNDOG BY ANIS untuk hari Ahad. Siapa nak pm kayh 🌹
.
.
WHATSAPP KAMI TERUS UNTUK ORDER :
KAK TIE - 0135084328
ANIS - 0195309396
.
.
WHATSAPP TERUS KAMI DETAILS :
▪︎ Nama
▪︎ Alamat
▪︎ Location
▪︎ List order
.
.
will close order once order dah full tau 😊
.
. #codpahang #codmakanankuantan #codkuantanpahang #codkuantan #koreanspicychicken #koreanspicyramen #ayamkoreaspicy #malaysia #kuantan #asmreating #ayamkorean #ayamspicy #ayampopcorn #ayamguntingkuantan #ayamgunting #kuantanpahang #koreanfashion #korea #makanankuantan #makananenak #Repost #mukbang #mukbangvideo #corndogkuantan #corndogmalaysia

Open order CORNDOG BY ANIS untuk hari Ahad. Siapa nak pm kayh 🌹
.
.
WHATSAPP KAMI TERUS UNTUK ORDER :
KAK TIE - 0135084328
ANIS - 0195309396
.
.
WHATSAPP TERUS KAMI DETAILS :
▪︎ Nama
▪︎ Alamat
▪︎ Location
▪︎ List order
.
.
will close order once order dah full tau 😊
.
.  #codpahang #codmakanankuantan #codkuantanpahang #codkuantan #koreanspicychicken #koreanspicyramen #ayamkoreaspicy #malaysia #kuantan #asmreating #ayamkorean #ayamspicy #ayampopcorn #ayamguntingkuantan #ayamgunting #kuantanpahang #koreanfashion #korea #makanankuantan #makananenak #Repost  #mukbang #mukbangvideo #corndogkuantan #corndogmalaysia
311 14 30 August, 2019

Nak Bgtahu La Petang Tadi Cust Iphone 11 Pro Max 256gb Newset Beli Cash Kot Min Pun Terkejut Ceritanya Dia Pergi Centre Apple Tapi Color Midnightgreen Dah Habis And Dia Ushaa Ig Tengok Ig Min And Terus Tanya Ada Tak Stock Dia Nak Ptg Tu Jugak Min Pun Jawab Kejap Eh Check Stock Dngn Member , Rezeki Dia Ada Sbiji So Pi Lah Cod Ngan Dia Area Ecm Lepastu Wife Pulak Bnyk Sembang Katanya Single Ni Kerja Baskin Robin & Wife Bg Dia Tumpang Balik Sekali Sbb Sejalan 😅 So Tu Lah Gambar Cod Yg Diambil Masa Dalam Kereta Oleh Wife Min 😂🤣 Btw Thank You Umur 18 Kot Dah Beli Iphone 11 Pro Max 256gb Cash !!! Guna Duit Hasil Kerja Sendiri Terbaik Lah 💯
.
*Dia Pi Bandar Naik Maxim Balik Pun Nak Naik Maxim Tapi Wife Min Baik Hati Nk Hanto Dia Balik Tu Yg Boleh Gambo Dalam Kete Tu 😂 Rezeki Dia Lah Dpt Iphone Yg Dia Nak & Free Hantar Balik Rumah 😅
.
#kuantan #iphonekuantan #codkuantan

Nak Bgtahu La Petang Tadi Cust Iphone 11 Pro Max 256gb Newset Beli Cash Kot Min Pun Terkejut Ceritanya Dia Pergi Centre Apple Tapi Color Midnightgreen Dah Habis And Dia Ushaa Ig Tengok Ig Min And Terus Tanya Ada Tak Stock Dia Nak Ptg Tu Jugak Min Pun Jawab Kejap Eh Check Stock Dngn Member , Rezeki Dia Ada Sbiji So Pi Lah Cod Ngan Dia  Area Ecm Lepastu Wife Pulak Bnyk Sembang Katanya Single Ni Kerja Baskin Robin & Wife Bg Dia Tumpang Balik Sekali Sbb Sejalan 😅 So Tu Lah Gambar Cod Yg Diambil Masa Dalam Kereta Oleh Wife Min 😂🤣 Btw Thank You Umur 18 Kot Dah Beli Iphone 11 Pro Max 256gb Cash !!! Guna Duit Hasil Kerja Sendiri Terbaik Lah 💯
.
*Dia Pi Bandar Naik Maxim Balik Pun Nak Naik Maxim Tapi Wife Min Baik Hati Nk Hanto Dia Balik Tu Yg Boleh Gambo Dalam Kete Tu 😂 Rezeki Dia Lah Dpt Iphone Yg Dia Nak & Free Hantar Balik Rumah 😅
.
#kuantan #iphonekuantan #codkuantan
570 152 5 November, 2019

.
Foundation waterproof hebat yang inginkan Full Coverage. Lagi best sebab dalam foundation ni dah ada concealer
.
FOUNDATION STAY ALL DAY
💝 Terdapat 3 code
💝 Waterproof
💝 Full Coverage
💝 Tahan sehingga 8 jam
💝 Foundation concealer.
💝 Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Harga RM89.90 ❗
.
🛵 COD sekitar bandar Kuantan
.
Tekan link di BIO
.
atau
.
Wasap.my/60145242286/IGAlhaAlfa
.
#RumahChanteq #TeamRumahChanteq #TeamKakAmani #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfakuantan #alhaalindreams #alhaalfacodkuantan #foundationconcealeralhaalfakuantan #codkuantan #wargakuantan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia

.
Foundation waterproof hebat yang inginkan Full Coverage. Lagi best sebab dalam foundation ni dah ada concealer
.
FOUNDATION STAY ALL DAY
💝 Terdapat 3 code
💝 Waterproof
💝 Full Coverage
💝 Tahan sehingga 8 jam
💝 Foundation concealer.
💝 Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Harga RM89.90 ❗
.
🛵 COD sekitar bandar Kuantan
.
Tekan link di BIO
.
atau
. 
Wasap.my/60145242286/IGAlhaAlfa
.
#RumahChanteq #TeamRumahChanteq #TeamKakAmani #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfakuantan #alhaalindreams #alhaalfacodkuantan #foundationconcealeralhaalfakuantan #codkuantan #wargakuantan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
236 2 21 October, 2019

.
Blusher yang akan menjadikan mekap nampak fresh. Sesuai untuk kulit kering untuk nampak glowing kat pipi
.
🎀 Terdapat 3 jenis warna :
🎀 Mudah diblend dan tahan 24jam
🎀 Kandungan dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur
🎀 Boleh merawat kulit, mengecilkan pori dan menegangkan tekstur pipi
🎀 Blusher ni boleh pakai selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect "dewy" dan paling best ia tak akan merosakkan base
🎀 Boleh digunakan sebagai lipsmatte & eyeshadow
.
Harga RM50.00❗
.
🛵 COD sekitar bandar Kuantan
.
Tekan link di BIO
.
atau
.
Wasap.my/60145242286/IGAlhaAlfa
.
#RumahChanteq #TeamRumahChanteq #TeamKakAmani #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfakuantan #alhaalin #alhaalindreams #alhaalfacodkuantan #blusheralhaalfakuantan #codkuantan #wargakuantan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia

.
Blusher yang akan menjadikan mekap nampak fresh. Sesuai untuk kulit kering untuk nampak glowing kat pipi
.
🎀 Terdapat 3 jenis warna :
🎀 Mudah diblend dan tahan 24jam
🎀 Kandungan dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur
🎀 Boleh merawat kulit, mengecilkan pori dan menegangkan tekstur pipi
🎀 Blusher ni boleh pakai selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect "dewy" dan paling best ia tak akan merosakkan base
🎀 Boleh digunakan sebagai lipsmatte & eyeshadow
.
Harga RM50.00❗
.
🛵 COD sekitar bandar Kuantan
.
Tekan link di BIO
.
atau
. 
Wasap.my/60145242286/IGAlhaAlfa
.
#RumahChanteq #TeamRumahChanteq #TeamKakAmani #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfakuantan #alhaalin #alhaalindreams #alhaalfacodkuantan #blusheralhaalfakuantan #codkuantan #wargakuantan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
194 1 22 October, 2019

Korang dah minum susu maaez ke belum harini?
.
Susu maaez ni boleh je minum bila-bila pun tapii lebih elok kalau minum masa perut kosong. Baru senang badan kita nak terima khasiat yang ada dalam susu tu😘
.
Klik link di bio untuk order.

#deepavalisale #maaezwarriors #codkuantan
#maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #susukambing

Korang dah minum susu maaez ke belum harini?
.
Susu maaez ni boleh je minum bila-bila pun tapii lebih elok kalau minum masa perut kosong. Baru senang badan kita nak terima khasiat yang ada dalam susu tu😘
.
Klik link di bio untuk order.

#deepavalisale #maaezwarriors #codkuantan
#maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #susukambing
153 3 2 November, 2019

SKINNY LEGS TEA ☕🌸
✅ Mengecilkan peha & lengan
✅ Membuang air berlebihan dalam badan
✅ Membuang lemak air dalam badan
✅ Melawaskan kencing
✅ Membuang angin dalam badan

Rasa SKINNY LEGS TEA seperti rebina masam asam tanpa gula

Dirumus khas daripada 100% dry herbs & tiada bahan kimia:
🍂 Verbena
🍂 Lemon grass
🍂 Red Rose
🍂 Roselle -
-
💵Harga: RM25
📦Pos: RM8 SM / RM12 SS
🚗Cod: RM3 (ipoh).
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA. .
.
📲 Whatsapp +60125318441
📦 COD IPOH
🚚 Postage: ISNIN RABU JUMAAT

For direct whatsapp & fast reply, please click link at bio. ORDER YOURS NOW !!!
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #daryteakl #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #slimmingteamalaysia #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakicantik #kakikurus #perutkempis #codkuantan #deliverykuantan #darytea #daryteakuantan #daryteagombak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #tehkakicantik #tehslimming #tehkurusmurah #tehkurusviral

SKINNY LEGS TEA ☕🌸
✅ Mengecilkan peha & lengan
✅ Membuang air berlebihan dalam badan
✅ Membuang lemak air dalam badan
✅ Melawaskan kencing
✅ Membuang angin dalam badan

Rasa SKINNY LEGS TEA seperti rebina masam asam tanpa gula

Dirumus khas daripada 100% dry herbs & tiada bahan kimia:
🍂 Verbena
🍂 Lemon grass
🍂 Red Rose
🍂 Roselle -
-
💵Harga: RM25
📦Pos: RM8 SM / RM12 SS
🚗Cod: RM3 (ipoh).
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA. .
.
📲 Whatsapp +60125318441
📦 COD IPOH
🚚 Postage: ISNIN RABU JUMAAT

For direct whatsapp & fast reply, please click link at bio. ORDER YOURS NOW !!!
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #daryteakl #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #slimmingteamalaysia #detoxteamalaysia  #daryslimmingtea #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakicantik #kakikurus #perutkempis #codkuantan #deliverykuantan #darytea #daryteakuantan #daryteagombak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #tehkakicantik #tehslimming #tehkurusmurah #tehkurusviral
169 0 9 hours ago

: Sebelum ni hari2 Yuty pakai sunscreen nak elak muka sunburn. Kalau tak pakai sunscreen kompem muka hancuss wehh kang tak pasal2 dpt kanser kulit. Dahla selalu terdedah ngn matahari.
_
Tapi sekarang makin jimat sebab dah ada #demicawhiteninglotion yg mengandungi SPF50 yang boleh protect muka dan tangan dari sunburn. Makin lama pakai makin putih adalah.
_
Lagi jimatttt u ollsss 1 produk utk 1 badan. Muka tangan kaki boleh pakai. Murah pun murah.
_
So siapa nak putih 5 saat boleh cepat2 wasap Yuty nanti stok habis jangan merajuk yer 🤭🥰 .
.
#demicawhiteninglotion #putih5saat #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan

: Sebelum ni hari2 Yuty pakai sunscreen nak elak muka sunburn. Kalau tak pakai sunscreen kompem muka hancuss wehh kang tak pasal2 dpt kanser kulit. Dahla selalu terdedah ngn matahari. 
_
Tapi sekarang makin jimat sebab dah ada #demicawhiteninglotion yg mengandungi SPF50 yang boleh protect muka dan tangan dari sunburn. Makin lama pakai makin putih adalah. 
_
Lagi jimatttt u ollsss 1 produk utk 1 badan. Muka tangan kaki boleh pakai. Murah pun murah. 
_
So siapa nak putih 5 saat boleh cepat2 wasap Yuty nanti stok habis jangan merajuk yer 🤭🥰 .
.
#demicawhiteninglotion #putih5saat #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan
702 6 15 October, 2019