#codsetapak Instagram Photos & Videos

codsetapak - 28.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codsetapak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
36 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.3
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Ratu NO FOUNDATION 👀 ni peluang korang! Grab Tinted Moisturizer Matte Finish tgh kaw kaw jimat! Sbb apa best Tinted Moisturizer ni?
.
♥️Daily use sangat recommended
♥️Makeup less 3 minit ONZ
♥️SPF50 protection uva/uvb
♥️Tekstur best tak tebal
♥️Matte finish
♥️Sesuai utk semua jenis skin
♥️Makeup base tahan kn makeup
♥️3 code available ikut skintone
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#1212TrulooksCrazySales #1212 #Trulooks #trulooksmalaysia

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Ratu NO FOUNDATION 👀 ni peluang korang! Grab Tinted Moisturizer Matte Finish tgh kaw kaw jimat! Sbb apa best Tinted Moisturizer ni?
.
♥️Daily use sangat recommended
♥️Makeup less 3 minit ONZ
♥️SPF50 protection uva/uvb
♥️Tekstur best tak tebal
♥️Matte finish
♥️Sesuai utk semua jenis skin
♥️Makeup base tahan kn makeup
♥️3 code available ikut skintone
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#1212TrulooksCrazySales #1212 #Trulooks #trulooksmalaysia
0 1 1 hour ago

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Ratu NO FOUNDATION 👀 ni peluang korang! Grab Tinted Moisturizer Matte Finish tgh kaw kaw jimat! Sbb apa best Tinted Moisturizer ni?
.
♥️Daily use sangat recommended
♥️Makeup less 3 minit ONZ
♥️SPF50 protection uva/uvb
♥️Tekstur best tak tebal
♥️Matte finish
♥️Sesuai utk semua jenis skin
♥️Makeup base tahan kn makeup
♥️3 code available ikut skintone
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#1212TrulooksCrazySales #1212 #Trulooks #trulooksmalaysia

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Ratu NO FOUNDATION 👀 ni peluang korang! Grab Tinted Moisturizer Matte Finish tgh kaw kaw jimat! Sbb apa best Tinted Moisturizer ni?
.
♥️Daily use sangat recommended
♥️Makeup less 3 minit ONZ
♥️SPF50 protection uva/uvb
♥️Tekstur best tak tebal
♥️Matte finish
♥️Sesuai utk semua jenis skin
♥️Makeup base tahan kn makeup
♥️3 code available ikut skintone
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#1212TrulooksCrazySales #1212 #Trulooks #trulooksmalaysia
1 1 1 hour ago

MEREKA YG DAH CUBA, MESTI AKAN KONSISTEN MAKAN! 😘🤗 .
Mereka dah rasa keajaiban & khasiat madu campuran 6 natural hebals yg sngat bagus utk kesihatan dalaman & luaran lelaki dan wanita. 🤗 .
Jom ikhtair dan rawat sekarang dgn #MaduAjaibTurkey #maduwawazainal .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

MEREKA YG DAH CUBA, MESTI AKAN KONSISTEN MAKAN! 😘🤗 .
Mereka dah rasa keajaiban & khasiat madu campuran 6 natural hebals yg sngat bagus utk kesihatan dalaman & luaran lelaki dan wanita. 🤗 .
Jom ikhtair dan rawat sekarang dgn #MaduAjaibTurkey #maduwawazainal .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
0 0 1 hour ago

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Ratu NO FOUNDATION 👀 ni peluang korang! Grab Tinted Moisturizer Matte Finish tgh kaw kaw jimat! Sbb apa best Tinted Moisturizer ni?
.
♥️Daily use sangat recommended
♥️Makeup less 3 minit ONZ
♥️SPF50 protection uva/uvb
♥️Tekstur best tak tebal
♥️Matte finish
♥️Sesuai utk semua jenis skin
♥️Makeup base tahan kn makeup
♥️3 code available ikut skintone
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#1212TrulooksCrazySales #1212 #Trulooks #trulooksmalaysia

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Ratu NO FOUNDATION 👀 ni peluang korang! Grab Tinted Moisturizer Matte Finish tgh kaw kaw jimat! Sbb apa best Tinted Moisturizer ni?
.
♥️Daily use sangat recommended
♥️Makeup less 3 minit ONZ
♥️SPF50 protection uva/uvb
♥️Tekstur best tak tebal
♥️Matte finish
♥️Sesuai utk semua jenis skin
♥️Makeup base tahan kn makeup
♥️3 code available ikut skintone
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#1212TrulooksCrazySales #1212 #Trulooks #trulooksmalaysia
2 1 1 hour ago

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Concealer yang memang favourite segenap pelusuk tanah air TruConceal Instant Moisture Concealer ni calit2 je parut, dark circle lesap! Formula yang memberikan instant moist kt skin makeup trus smooth & FLAWLESS 😱
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#trulooks #concealer #trulooksmalaysia #iweartrulooks #cosmetics #bestseller

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Concealer yang memang favourite segenap pelusuk tanah air TruConceal Instant Moisture Concealer ni calit2 je parut, dark circle lesap! Formula yang memberikan instant moist kt skin makeup trus smooth & FLAWLESS 😱
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#trulooks #concealer #trulooksmalaysia #iweartrulooks #cosmetics #bestseller
0 1 1 hour ago

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Concealer yang memang favourite segenap pelusuk tanah air TruConceal Instant Moisture Concealer ni calit2 je parut, dark circle lesap! Formula yang memberikan instant moist kt skin makeup trus smooth & FLAWLESS 😱
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#trulooks #concealer #trulooksmalaysia #iweartrulooks #cosmetics #bestseller

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Concealer yang memang favourite segenap pelusuk tanah air TruConceal Instant Moisture Concealer ni calit2 je parut, dark circle lesap! Formula yang memberikan instant moist kt skin makeup trus smooth & FLAWLESS 😱
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#trulooks #concealer #trulooksmalaysia #iweartrulooks #cosmetics #bestseller
1 1 1 hour ago

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Concealer yang memang favourite segenap pelusuk tanah air TruConceal Instant Moisture Concealer ni calit2 je parut, dark circle lesap! Formula yang memberikan instant moist kt skin makeup trus smooth & FLAWLESS 😱
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#trulooks #concealer #trulooksmalaysia #iweartrulooks #cosmetics #bestseller

🔥𝟭𝟮.𝟭𝟮 𝗧𝗿𝘂𝗹𝗼𝗼𝗸𝘀 𝗖𝗿𝗮𝘇𝘆 𝗦𝗮𝗹𝗲𝘀🔥
Concealer yang memang favourite segenap pelusuk tanah air TruConceal Instant Moisture Concealer ni calit2 je parut, dark circle lesap! Formula yang memberikan instant moist kt skin makeup trus smooth & FLAWLESS 😱
.
Korang jgn lepaskan peluang 12.12 ni bila jatuh hati jatuh harga pulak jgn tunggu lagi grab sekarang!
.
WA 📲017 3733778 to order
.
🎁Free Gift
📮Postage Everyday
🚗Cod Available 📍Wangsa Maju
📍Setiawangsa
📍Setapak
📍UTM Semarak
📍UK Perdana
📍Ampang Point
.
#trulooks #concealer #trulooksmalaysia #iweartrulooks #cosmetics #bestseller
0 1 1 hour ago

SOBELLA SALE 12/12🎈
24 JAM SAJA .
.
✔ SOBELLA 4.0
✔ SOBELLA 5.0
✔ FRIENDSHIP
✔ LEGENDARY
✔ COLLABRATION
✔ BLUSHER PACKAGING LAMA SAJA
✔ EYESHADOW PACKAGING LAMA SAJA
.
🎁Free Gift
📮Daily postage
🚗Cod Available with charge
📌Wangsa maju
📌Setiawangsa
📌Setapak
📌UTM Semarak
📌UK Perdana
📌Ampang Point
.
WA 📲017 3733 778 to order

SOBELLA SALE 12/12🎈
24 JAM SAJA .
.
✔ SOBELLA 4.0
✔ SOBELLA 5.0
✔ FRIENDSHIP
✔ LEGENDARY
✔ COLLABRATION
✔ BLUSHER PACKAGING LAMA SAJA
✔ EYESHADOW PACKAGING LAMA SAJA
.
🎁Free Gift
📮Daily postage
🚗Cod Available with charge
📌Wangsa maju
📌Setiawangsa
📌Setapak
📌UTM Semarak
📌UK Perdana
📌Ampang Point
.
WA 📲017 3733 778 to order
0 1 3 hours ago

SOBELLA SALE 12/12🎈
24 JAM SAJA .
.
✔ SOBELLA 4.0
✔ SOBELLA 5.0
✔ FRIENDSHIP
✔ LEGENDARY
✔ COLLABRATION
✔ BLUSHER PACKAGING LAMA SAJA
✔ EYESHADOW PACKAGING LAMA SAJA
.
🎁Free Gift
📮Daily postage
🚗Cod Available with charge
📌Wangsa maju
📌Setiawangsa
📌Setapak
📌UTM Semarak
📌UK Perdana
📌Ampang Point
.
WA 📲017 3733 778 to order

SOBELLA SALE 12/12🎈
24 JAM SAJA .
.
✔ SOBELLA 4.0
✔ SOBELLA 5.0
✔ FRIENDSHIP
✔ LEGENDARY
✔ COLLABRATION
✔ BLUSHER PACKAGING LAMA SAJA
✔ EYESHADOW PACKAGING LAMA SAJA
.
🎁Free Gift
📮Daily postage
🚗Cod Available with charge
📌Wangsa maju
📌Setiawangsa
📌Setapak
📌UTM Semarak
📌UK Perdana
📌Ampang Point
.
WA 📲017 3733 778 to order
0 1 3 hours ago

Apa itu NOIR PURE WHITE? apa benefits yang ada didalam NOIR PURE WHITE?

Ada kencing manis?
Ada Darah tinggi?
Ada Masalah allergic?
Ada insomnia? ( Susah tidur malam )
Ada Exzema?
Ada jeragat? ( muka & badan )
Ada jerawat? ( muka & badan )
Ada kudis?
Ada parut?
Ada luka yang lambat sembuh?
Ada parut czer?
Ada Masalah period tidak teratur?
Ada Masalah sembelit?
Ada Masalah susah lawas?
Ada Masalah rambut gugur?
Ada Masalah kuku mudah patah?
Ada Masalah kulit kering?
Ada Masalah tumit kaki pecah?
Ada Masalah sendi sendi?
Monopause sebelum usia?
Sukar hamil?
Warna kulit gelap?
Kulit terbakar?
Anda punya salah satu masalah diatas? Anda disarankan untuk mengamalkan NOIR PURE WHITE.

#keramat #setiawangsa #setapak #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #codkeramat #ampang #cheras #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #codwangsamaju #perlis #alorsetar #sungaipetani #shahalam #selangor

Apa itu NOIR PURE WHITE? apa benefits yang ada didalam NOIR PURE WHITE?

Ada kencing manis?
Ada Darah tinggi?
Ada Masalah allergic?
Ada insomnia? ( Susah tidur malam )
Ada Exzema?
Ada jeragat? ( muka & badan )
Ada jerawat? ( muka & badan )
Ada kudis?
Ada parut?
Ada luka yang lambat sembuh?
Ada parut czer?
Ada Masalah period tidak teratur?
Ada Masalah sembelit?
Ada Masalah susah lawas?
Ada Masalah rambut gugur?
Ada Masalah kuku mudah patah?
Ada Masalah kulit kering?
Ada Masalah tumit kaki pecah?
Ada Masalah sendi sendi?
Monopause sebelum usia?
Sukar hamil?
Warna kulit gelap? 
Kulit terbakar? 
Anda punya salah satu masalah diatas? Anda disarankan untuk mengamalkan NOIR PURE WHITE.

#keramat #setiawangsa #setapak #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #codkeramat #ampang #cheras #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #codwangsamaju #perlis #alorsetar #sungaipetani #shahalam #selangor
0 0 3 hours ago

#noirgirls taknak hadiah ke?
Dah join NOIR LUCKY 2019 ke belum?
Jangan terlepas peluang keemasan ni.
Join hari ini juga di group We Love Noir & Madammu

Bukan senang nak dapat peluang untuk trip ke London bernilai RM 7,000.00 bersama Madammu. Siapa nak bagi trip semahal RM 7,000.00 macam tu je... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.

#noir #noirlondontrip
#keramat #setiawangsa #setapak #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #codkeramat #ampang #cheras #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #codwangsamaju #perlis #alorsetar #sungaipetani #shahalam #selangor

#noirgirls taknak hadiah ke? 
Dah join NOIR LUCKY 2019 ke belum? 
Jangan terlepas peluang keemasan ni. 
Join hari ini juga di group We Love Noir & Madammu

Bukan senang nak dapat peluang untuk trip ke London bernilai RM 7,000.00 bersama Madammu. Siapa nak bagi trip semahal RM 7,000.00 macam tu je... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.

#noir #noirlondontrip
#keramat #setiawangsa #setapak #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #codkeramat #ampang #cheras #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #codwangsamaju #perlis #alorsetar #sungaipetani #shahalam #selangor
0 0 3 hours ago

Fresh from the oven - Fluffy cream puff with homemade custard filling. Suitable for any celebrations. Only RM30/box. Any enquiries/order, kindly click the link in bio for fast response. Thank you!! 🌰
.
.
P/s: Unavailable dates (13/12 - 15/12/19)

Fresh from the oven - Fluffy cream puff with homemade custard filling. Suitable for any celebrations. Only RM30/box. Any enquiries/order, kindly click the link in bio for fast response. Thank you!! 🌰
.
.
P/s: Unavailable dates (13/12 - 15/12/19)
12 1 4 hours ago

Assalamualaikum,
Sales Double Promotion lagi 3 HARI
nk tamat dh gaiss😱😱😱
Jgn pikir sampai 18 kali baru nk menyesal😂😂
Jimat Rm10, free postage n free cod lg.
Ha, suka ke tak suka.
Mmg berbaloi kan..
Jom WhatsApp 0136048428
Now! Now! Now!
#ikhtiarhamil #soulleadhq #soullead #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #energybooster #baby2020 #babysoullead #maduajaibturkeybywawazainal #babysoffya

Assalamualaikum,
Sales Double Promotion lagi 3 HARI
 nk tamat dh gaiss😱😱😱
Jgn pikir sampai 18 kali baru nk menyesal😂😂
Jimat Rm10, free postage n free cod lg.
Ha, suka ke tak suka.
Mmg berbaloi kan..
Jom WhatsApp 0136048428
Now! Now! Now! 
#ikhtiarhamil #soulleadhq #soullead #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #energybooster #baby2020 #babysoullead #maduajaibturkeybywawazainal #babysoffya
1 1 4 hours ago

Sale‼️
12.12.2019 shja😱
DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk sis contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codsentul #codgombak #codsetapak #codBatucaves #codselayang #codkepong #Demicakl #Demicasentul #DemicaGombak #DemicaSetapak #demicabatucaves #Demicaselayang #Demicakepong

Sale‼️
12.12.2019 shja😱
DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk sis contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib  #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codsentul #codgombak #codsetapak #codBatucaves #codselayang #codkepong #Demicakl #Demicasentul #DemicaGombak #DemicaSetapak #demicabatucaves #Demicaselayang #Demicakepong
6 0 4 hours ago

Sale‼️
12.12.2019 shja😱
DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk sis contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codsentul #codgombak #codsetapak #codBatucaves #codselayang #codkepong #Demicakl #Demicasentul #DemicaGombak #DemicaSetapak #demicabatucaves #Demicaselayang #Demicakepong

Sale‼️
12.12.2019 shja😱
DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk sis contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib  #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codsentul #codgombak #codsetapak #codBatucaves #codselayang #codkepong #Demicakl #Demicasentul #DemicaGombak #DemicaSetapak #demicabatucaves #Demicaselayang #Demicakepong
6 0 4 hours ago

Sale‼️
12.12.2019 shja😱
DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk sis contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codsentul #codgombak #codsetapak #codBatucaves #codselayang #codkepong #Demicakl #Demicasentul #DemicaGombak #DemicaSetapak #demicabatucaves #Demicaselayang #Demicakepong

Sale‼️
12.12.2019 shja😱
DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk sis contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib  #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codsentul #codgombak #codsetapak #codBatucaves #codselayang #codkepong #Demicakl #Demicasentul #DemicaGombak #DemicaSetapak #demicabatucaves #Demicaselayang #Demicakepong
6 0 4 hours ago

Wow 🤩🤩 !!! Bestnya guna skincare Whitehorsegluta, parut diwajah semua hilang.
.
.
For Order boleh klik link di Bio!! 🤗🤗
Kami juga membuka ruang untuk yang serius ingin menambah pendapatan. .
| STOKIS | AGENT | MINI AGENT |
Boleh terus whatsapp kami yea.
.
.
Stokis Dan Agent Check list bawah ni yea 👇🏻:
.
.
Hanis - 016-2367581 (Kajang, Putrajaya, Nilai)
Nurul Diana - 018-7845295 ( Skudai/Johor Bahru)
Rosnah - 013-4502315 (Pulau Pinang)
Dayang - 013-5677849 (Sabah/Sarawak)
.
.

#whitehorsegluta #ddcream #nightcream #horsemilk #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #produkkecantikanmurah #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu
#horsemilkslimming
#whitehorseglutakl
#meletops
#tonerviral
#whitehorseglutaskincare
#whitehorseglutaskincareoriginal
#produkviralmurah
#produkputihkankulit
#kulitcantikgebu
#produkjerawat
#produkjeragat
#codampang
#codsetapak
#stokiswanted
#agentwanted
#produkviral2019
#Whitehorsegluta
#jlfarabeautysdnbhd
#Produkviral

Wow 🤩🤩 !!! Bestnya guna skincare Whitehorsegluta, parut diwajah semua hilang.
.
.
For Order boleh klik link di Bio!! 🤗🤗
Kami juga membuka ruang untuk yang serius ingin menambah pendapatan. .
| STOKIS | AGENT | MINI AGENT |
Boleh terus whatsapp kami yea.
.
.
Stokis Dan Agent Check list bawah ni yea 👇🏻:
.
.
Hanis - 016-2367581 (Kajang, Putrajaya, Nilai)
Nurul Diana - 018-7845295 ( Skudai/Johor Bahru)
Rosnah - 013-4502315 (Pulau Pinang)
Dayang - 013-5677849 (Sabah/Sarawak)
.
.

#whitehorsegluta #ddcream #nightcream #horsemilk #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #produkkecantikanmurah  #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu
#horsemilkslimming
#whitehorseglutakl
#meletops
#tonerviral 
#whitehorseglutaskincare
#whitehorseglutaskincareoriginal
#produkviralmurah
#produkputihkankulit
#kulitcantikgebu 
#produkjerawat 
#produkjeragat 
#codampang 
#codsetapak
#stokiswanted
#agentwanted
#produkviral2019
#Whitehorsegluta
#jlfarabeautysdnbhd
#Produkviral
0 0 5 hours ago

Wow 🤩🤩 !!! Bestnya guna skincare Whitehorsegluta, parut diwajah semua hilang.
.
.
For Order boleh klik link di Bio!! 🤗🤗
Kami juga membuka ruang untuk yang serius ingin menambah pendapatan. .
| STOKIS | AGENT | MINI AGENT |
Boleh terus whatsapp kami yea.
.
.
Stokis Dan Agent Check list bawah ni yea 👇🏻:
.
.
Hanis - 016-2367581 (Kajang, Putrajaya, Nilai)
Nurul Diana - 018-7845295 ( Skudai/Johor Bahru)
Rosnah - 013-4502315 (Pulau Pinang)
Dayang - 013-5677849 (Sabah/Sarawak)
.
.

#whitehorsegluta #ddcream #nightcream #horsemilk #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #produkkecantikanmurah #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu
#horsemilkslimming
#whitehorseglutakl
#meletops
#tonerviral
#whitehorseglutaskincare
#whitehorseglutaskincareoriginal
#produkviralmurah
#produkputihkankulit
#kulitcantikgebu
#produkjerawat
#produkjeragat
#codampang
#codsetapak
#stokiswanted
#agentwanted
#produkviral2019
#Whitehorsegluta
#jlfarabeautysdnbhd
#Produkviral

Wow 🤩🤩 !!! Bestnya guna skincare Whitehorsegluta, parut diwajah semua hilang.
.
.
For Order boleh klik link di Bio!! 🤗🤗
Kami juga membuka ruang untuk yang serius ingin menambah pendapatan. .
| STOKIS | AGENT | MINI AGENT |
Boleh terus whatsapp kami yea.
.
.
Stokis Dan Agent Check list bawah ni yea 👇🏻:
.
.
Hanis - 016-2367581 (Kajang, Putrajaya, Nilai)
Nurul Diana - 018-7845295 ( Skudai/Johor Bahru)
Rosnah - 013-4502315 (Pulau Pinang)
Dayang - 013-5677849 (Sabah/Sarawak)
.
.

#whitehorsegluta #ddcream #nightcream #horsemilk #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #produkkecantikanmurah  #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu
#horsemilkslimming
#whitehorseglutakl
#meletops
#tonerviral 
#whitehorseglutaskincare
#whitehorseglutaskincareoriginal
#produkviralmurah
#produkputihkankulit
#kulitcantikgebu 
#produkjerawat 
#produkjeragat 
#codampang 
#codsetapak
#stokiswanted
#agentwanted
#produkviral2019
#Whitehorsegluta
#jlfarabeautysdnbhd
#Produkviral
0 0 5 hours ago

Wow 🤩🤩 !!! Bestnya guna skincare Whitehorsegluta, parut diwajah semua hilang.
.
.
For Order boleh klik link di Bio!! 🤗🤗
Kami juga membuka ruang untuk yang serius ingin menambah pendapatan. .
| STOKIS | AGENT | MINI AGENT |
Boleh terus whatsapp kami yea.
.
.
Stokis Dan Agent Check list bawah ni yea 👇🏻:
.
.
Hanis - 016-2367581 (Kajang, Putrajaya, Nilai)
Nurul Diana - 018-7845295 ( Skudai/Johor Bahru)
Rosnah - 013-4502315 (Pulau Pinang)
Dayang - 013-5677849 (Sabah/Sarawak)
.
.

#whitehorsegluta #ddcream #nightcream #horsemilk #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #produkkecantikanmurah #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu
#horsemilkslimming
#whitehorseglutakl
#meletops
#tonerviral
#whitehorseglutaskincare
#whitehorseglutaskincareoriginal
#produkviralmurah
#produkputihkankulit
#kulitcantikgebu
#produkjerawat
#produkjeragat
#codampang
#codsetapak
#stokiswanted
#agentwanted
#produkviral2019
#Whitehorsegluta
#jlfarabeautysdnbhd
#Produkviral

Wow 🤩🤩 !!! Bestnya guna skincare Whitehorsegluta, parut diwajah semua hilang.
.
.
For Order boleh klik link di Bio!! 🤗🤗
Kami juga membuka ruang untuk yang serius ingin menambah pendapatan. .
| STOKIS | AGENT | MINI AGENT |
Boleh terus whatsapp kami yea.
.
.
Stokis Dan Agent Check list bawah ni yea 👇🏻:
.
.
Hanis - 016-2367581 (Kajang, Putrajaya, Nilai)
Nurul Diana - 018-7845295 ( Skudai/Johor Bahru)
Rosnah - 013-4502315 (Pulau Pinang)
Dayang - 013-5677849 (Sabah/Sarawak)
.
.

#whitehorsegluta #ddcream #nightcream #horsemilk #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #produkkecantikanmurah  #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu
#horsemilkslimming
#whitehorseglutakl
#meletops
#tonerviral 
#whitehorseglutaskincare
#whitehorseglutaskincareoriginal
#produkviralmurah
#produkputihkankulit
#kulitcantikgebu 
#produkjerawat 
#produkjeragat 
#codampang 
#codsetapak
#stokiswanted
#agentwanted
#produkviral2019
#Whitehorsegluta
#jlfarabeautysdnbhd
#Produkviral
0 0 5 hours ago

❤️BERJAYA HAMIL ANAK KE 3,SELEPAS 18 TAHUN MENANTI. ❤️ .
Alhamdulillah, tahniah bagi mereka yg tidak berputus asa utk ikhtiar hamil dengan amalkan #MaduAjaibTurkey .🤗😍 .
Hampa yg tengah ikhtiar tu, mai cuba dlu makan #MaduAjaibTurkey yg diproses dan dibuat khas dari Turki. Bahan2 nya madu campuran dgb 16 herbals yg byk khasiatnya utk kesihatan dalaman lelaki & wanita. 😉 .
Nak order ws je bella. 📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

❤️BERJAYA HAMIL ANAK KE 3,SELEPAS 18 TAHUN MENANTI. ❤️ .
Alhamdulillah, tahniah bagi mereka yg tidak berputus asa utk ikhtiar hamil dengan amalkan #MaduAjaibTurkey .🤗😍 .
Hampa yg tengah ikhtiar tu, mai cuba dlu makan #MaduAjaibTurkey yg diproses dan dibuat khas dari Turki. Bahan2 nya madu campuran dgb 16 herbals yg byk khasiatnya utk kesihatan dalaman lelaki & wanita. 😉 .
Nak order ws je bella. 📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
2 0 6 hours ago

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
.
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
.
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉 ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉 HOT SPICY 🔥🔥
👉 TOMYAM 🆕 .
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. .
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
. TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. .
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. .
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. .
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
. 
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
. 
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉  ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉  HOT SPICY 🔥🔥
👉  TOMYAM 🆕 . 
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. . 
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
.  TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. . 
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. . 
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. . 
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL
0 0 6 hours ago

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
.
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
.
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉 ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉 HOT SPICY 🔥🔥
👉 TOMYAM 🆕 .
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. .
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
. TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. .
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. .
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. .
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
. 
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
. 
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉  ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉  HOT SPICY 🔥🔥
👉  TOMYAM 🆕 . 
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. . 
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
.  TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. . 
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. . 
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. . 
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL
1 0 6 hours ago

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
.
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
.
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉 ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉 HOT SPICY 🔥🔥
👉 TOMYAM 🆕 .
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. .
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
. TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. .
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. .
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. .
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
. 
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
. 
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉  ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉  HOT SPICY 🔥🔥
👉  TOMYAM 🆕 . 
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. . 
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
.  TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. . 
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. . 
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. . 
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL
1 0 6 hours ago

BERKAT TIDAK PUTUS ASA, AKHIRNYAAAA.... 😍😍😍! .
Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun
.
Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki

1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita

1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita

1. Meningkatkan keupayaan libido
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan

Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

BERKAT TIDAK PUTUS ASA, AKHIRNYAAAA.... 😍😍😍! .
Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun
.
Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki

1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita

1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita

1. Meningkatkan keupayaan libido 
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan

Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
1 0 7 hours ago

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
.
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
.
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉 ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉 HOT SPICY 🔥🔥
👉 TOMYAM 🆕 .
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. .
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
. TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. .
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. .
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. .
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
. 
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
. 
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉  ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉  HOT SPICY 🔥🔥
👉  TOMYAM 🆕 . 
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. . 
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
.  TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. . 
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. . 
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. . 
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL
0 0 7 hours ago

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
.
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
.
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉 ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉 HOT SPICY 🔥🔥
👉 TOMYAM 🆕 .
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. .
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
. TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. .
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. .
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. .
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
. 
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
. 
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉  ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉  HOT SPICY 🔥🔥
👉  TOMYAM 🆕 . 
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. . 
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
.  TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. . 
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. . 
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. . 
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL
3 0 7 hours ago

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
.
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
.
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉 ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉 HOT SPICY 🔥🔥
👉 TOMYAM 🆕 .
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. .
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
. TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. .
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. .
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. .
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL

Krupp krapp krupp krappp!!
KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !!
.
. 
Sis nk bg sedikit INFO PENTING ttg kudapan viral nie!! 😍😍😍 Salmon skin salted egg by Mama Intan ni ada 2 flavour tau..3 flavour ini di jamin PADU & CRISPY HABESS!!
. 
FLAVOUR SSSE BY MAMA INTAN👇
.
👉  ORIGINAL SALTED EGG 🍳🍳
👉  HOT SPICY 🔥🔥
👉  TOMYAM 🆕 . 
ORIGINAL lebih kepada rasa telur masin + cheese... inshaallah tak hanyir, rasa SEDAP & cukup PADU...
. . 
HOT SPICY pulak mmg kene citarasa Asia...RESEPI sama spt ORIGINAL,So flavour yg nie lg SUPER SEDAP sebab PEDAS! rasa PEDAS yg like2 boleh tangkap nangis jgk okeyh 😭😭😭
.  TOMYAM adalah citarasa thai yg sngt padu...pedas, masam & manis2 mmg rasa yg sangat Hebat spt tertinggal bercuti di krabi...
huhuhuhu 😜👍
. . 
Yang paling penting Halal & tiada serbuk MSG tambahan!
Produk tahan lemau 3 bln hingga ke 6 bln yer..tp sis yakin sekali hadap jer korg dah setelkan!
Sedar2 tak sampai 5 minit satu balang hadap sorg2 😋😋😋
Sumpah tak terasa dah habis...
. . 
JOM DAPATKAN KUDAPAN VIRAL YG TRENDING NO 1 DI MALAYSIA !! ✅ AGENT & STOKIS NEEDED!
. . 
Untuk order pls wassap ⬇⬇
. 📲 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON
. 📱 http://www.wasap.my/60192391019/NAKSALMON

#SALMONSKINSALTEDEGG #BYMAMAINTAN #salmonskinviral #sedaptakhengat #sebalangxcukup #jajanviral #cekedisviral #makananviral #codgombak #codsetapak #codselayang #codwangsamaju #codhuluklang #codselayang #TeamSSSEGombakKL #TeamKakShaa #STOKISSELANGOR_KL #MasterstokidSSSE_Selangor_KL
2 0 7 hours ago

Aduh... pening kepala pagi nie nak pakai bawal HCO yang mana satu e..? Banyaknya piliha hati..😋😋
.
Kan best kalau koleksi tudung korang macam nie jugak.. Baru rasa rambang mata nak pakai yang mana satu.. 😜🤩
.
Jom Grab Sekarang... Anda PROMO BARU... wow..‼️
.
“LETAK JE TERUS TERBENTUK”
.
#bawalcotton #bawalplain #tudungbawal #tudungbawalcotton #bawallovers #bawalcottonsenangbentuk #tudung #tudungbawal #bawal #bawalplain #bawalcotton #bawalcottonplain #gengbawal #bawal45 #bawalbidang45 #bawallovers #bawaltashafatnin #bawalcottonvoile #tudungbawalvoile #bawalvoile #bawalonline #tudungonline #agentkl #codkl #utmkl #unikl #uumkl #codsetapak #codwangsamaju #tudungnikah #tudungputihnikah #tudungbawalnikah #tashafatnin #letakjeterusterbentuk

Aduh... pening kepala pagi nie nak pakai bawal HCO yang mana satu e..? Banyaknya piliha hati..😋😋
.
Kan best kalau koleksi tudung korang macam nie jugak.. Baru rasa rambang mata nak pakai yang mana satu.. 😜🤩
.
Jom Grab Sekarang... Anda PROMO BARU... wow..‼️
.
“LETAK JE TERUS TERBENTUK”
.
#bawalcotton #bawalplain #tudungbawal #tudungbawalcotton #bawallovers #bawalcottonsenangbentuk #tudung #tudungbawal #bawal #bawalplain #bawalcotton #bawalcottonplain #gengbawal #bawal45 #bawalbidang45 #bawallovers #bawaltashafatnin #bawalcottonvoile #tudungbawalvoile #bawalvoile #bawalonline #tudungonline #agentkl #codkl #utmkl #unikl #uumkl #codsetapak #codwangsamaju #tudungnikah #tudungputihnikah #tudungbawalnikah #tashafatnin #letakjeterusterbentuk
11 0 7 hours ago

Mary Kay AT PLAY lipmatte, Red Siren🌹.
.

I LOVEEEEEEEE BOLD COLORS SO MUCH! Siapa kenal yaya tahu lah yaya memang suka pakai color color gini and yaya suka lipmatte sbb yaya tak suka rasa greasy lipstick on my lips. .

But sometimes lipmatte can dry my lips until yaya try this lipmatte. Memang in love sangat sebab texture ringan rasa macam tak pakai apa on your lips and paling penting tak mengeringkan!
.

Now this lipmatte ada promo BUY 1 FREE 1. Ruginya kalau korang tak grab masa promo gini. Siapa nak cepat pm yaya sementara stok masih ada😘.
.

@farrahaien.maryk @hidayah.maryk .

#sparkledaisy #mymklife #ilovemarykay

#marykaykl #marykaymurah #marykaypromo #sayajualmarykay #sayajualmurah #sales #discount #endofyearsales #codhulukelang #codampang #codgombak #codkepong #codselayang #codsetapak #codwangsamaju #codmelawati #codcheras #freeconsultation #freedelivery #kerjakosongkl #freecod #freebeautyclass #freemarketingclass

Mary Kay AT PLAY lipmatte, Red Siren🌹.
.

I LOVEEEEEEEE BOLD COLORS SO MUCH! Siapa kenal yaya tahu lah yaya memang suka pakai color color gini and yaya suka lipmatte sbb yaya tak suka rasa greasy lipstick on my lips. .

But sometimes lipmatte can dry my lips until yaya try this lipmatte. Memang in love sangat sebab texture ringan rasa macam tak pakai apa on your lips and paling penting tak mengeringkan!
.

Now this lipmatte ada promo BUY 1 FREE 1. Ruginya kalau korang tak grab masa promo gini. Siapa nak cepat pm yaya sementara stok masih ada😘.
.

@farrahaien.maryk @hidayah.maryk .

#sparkledaisy #mymklife #ilovemarykay

#marykaykl #marykaymurah #marykaypromo #sayajualmarykay #sayajualmurah #sales #discount #endofyearsales  #codhulukelang #codampang #codgombak #codkepong #codselayang #codsetapak #codwangsamaju #codmelawati #codcheras #freeconsultation #freedelivery #kerjakosongkl #freecod #freebeautyclass #freemarketingclass
13 0 17 hours ago

Hi #noirgirls

Buah Camu-camu atau nama saintifiknya Myrciaria Dubia adalah buah yang diiktiraf dunia sebagai buah kedua tertinggi Vitamin C, termasuk dalam kumpulan Superfood.
Pokok Camu-camu ni banyak tumbuh di sekitar Lembah Amazon.
Kandungan vitamin C pada buah Camu-camu sangat tinggi yang mana buah mentahnya mengandungi lebih kurang 2,880 mg vitamin C setiap ‎‎100 gm. Buah Camu-camu padat dengan vitamin C, juga kaya dengan phyto dan flavonoid. ‎Vitamin C akan lebih berkesan apabila disertai zat-zat phyto.

Sekarang dah tahu kan kenapa NOIR PURE WHITE MEMPUNYAI KHASIAT YANG SANGAT HEBAT?
Nak consume NOIR PURE WHITE pun sangat mudah! .
.

#noir #purewhite
#keramat #setiawangsa #setapak #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #codkeramat #ampang #cheras #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #codwangsamaju

Hi #noirgirls

Buah Camu-camu atau nama saintifiknya Myrciaria Dubia adalah buah yang diiktiraf dunia sebagai buah kedua tertinggi Vitamin C, termasuk dalam kumpulan Superfood. 
Pokok Camu-camu ni banyak tumbuh di sekitar Lembah Amazon. 
Kandungan vitamin C pada buah Camu-camu sangat tinggi yang mana buah mentahnya mengandungi lebih kurang 2,880 mg vitamin C setiap ‎‎100 gm. Buah Camu-camu padat dengan vitamin C, juga kaya dengan phyto dan flavonoid. ‎Vitamin C akan lebih berkesan apabila disertai zat-zat phyto.

Sekarang dah tahu kan kenapa NOIR PURE WHITE MEMPUNYAI KHASIAT YANG SANGAT HEBAT? 
Nak consume NOIR PURE WHITE pun sangat mudah! .
.

#noir #purewhite
#keramat #setiawangsa #setapak #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #codkeramat #ampang #cheras #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #codwangsamaju
0 0 20 hours ago

Last minute order..3 balang sekaligus..woww...
Jom ikut kami COD ke keramat..😋🤗🤗
T.kasih support salted egg MEALZA
.
.
Berminat boleh DM/PM kami atau agen2 yang berdekatan🤩🤩
Atau klik wasap👇👇
www.wasap.my/601116329096/nakordercrunchy

Dap..dap..seedapp!! #eusahawan #mealzarecipe #codbatupahat #codjb
#codupm #codsetapak #codkualalumpur #codtanahrata #codmelaka #codgombak
#codselayang #codsentul #codjlnipoh
#agendiperlukan #agendiperlukansegera #agendiperlukanseluruhmalaysia

Last minute order..3 balang sekaligus..woww...
Jom ikut kami COD ke keramat..😋🤗🤗
T.kasih support salted egg MEALZA
.
.
Berminat boleh DM/PM kami atau agen2 yang berdekatan🤩🤩
Atau klik wasap👇👇
www.wasap.my/601116329096/nakordercrunchy

Dap..dap..seedapp!! #eusahawan #mealzarecipe #codbatupahat #codjb 
#codupm #codsetapak #codkualalumpur #codtanahrata #codmelaka #codgombak 
#codselayang  #codsentul  #codjlnipoh 
#agendiperlukan #agendiperlukansegera #agendiperlukanseluruhmalaysia
4 0 21 hours ago

Top #codsetapak posts

Yummy! Promo Sempen bulan kemerdekaan masih berlangsung ye. .
Beli 1 pack rm 13
Beli 2 pack rm21
Beli 3 pack rm34
Beli 4 pack rm42
.
. #duriancrepecheeseleleh #duriancrepe #durianlovers #duriancreperabi #desserts #codwangsamaju #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #kudapan #pemanismulut #promomerdeka #jjcm #halalfood
#produkmelayu #produkbumiputeraislam

Yummy!  Promo Sempen bulan kemerdekaan masih berlangsung ye. .
Beli 1 pack rm 13
Beli 2 pack rm21
Beli 3 pack rm34
Beli 4 pack rm42
.
.#duriancrepecheeseleleh #duriancrepe #durianlovers #duriancreperabi #desserts #codwangsamaju #codkeramat #codsetapak #codsetiawangsa #kudapan #pemanismulut #promomerdeka #jjcm #halalfood
#produkmelayu #produkbumiputeraislam
256 1 27 August, 2019

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt Santa Cruz😱
.
PROMOSI AKHIR BULAN .
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod #codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt Santa Cruz😱
.
PROMOSI AKHIR BULAN .
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod#codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia
133 9 24 August, 2019

NEW ARRIVAL GUYSSS❗❗❗ ❌SIAPA CEPAT DIA DAPAT❌
.
🔥🔥RESTOCK🔥🔥
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod #codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection

NEW ARRIVAL GUYSSS❗❗❗ ❌SIAPA CEPAT DIA DAPAT❌
.
🔥🔥RESTOCK🔥🔥
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod#codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection
108 9 18 October, 2019

FREE JE BAJU NI,
Kalau korang tag kawan korang banyak2 kami bagi FREE T-Shirt akhir bulan ni.
.
1 HELAI RM 50
2 HELAI RM 90
3 HELAI RM 130
.
#codkl #basikallajak #bajumalaysia #codtamanmelati #codsetapak #codgombak

FREE JE BAJU NI,
Kalau korang tag kawan korang banyak2 kami bagi FREE T-Shirt akhir bulan ni.
.
1 HELAI RM 50
2 HELAI RM 90 
3 HELAI RM 130
.
#codkl #basikallajak #bajumalaysia #codtamanmelati #codsetapak #codgombak
103 12 22 August, 2019