#codtamanmelawati Instagram Photos & Videos

codtamanmelawati - 9.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codtamanmelawati and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
2.8
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

MEREKA YG DAH CUBA, MESTI AKAN KONSISTEN MAKAN! 😘🤗 .
Mereka dah rasa keajaiban & khasiat madu campuran 6 natural hebals yg sngat bagus utk kesihatan dalaman & luaran lelaki dan wanita. 🤗 .
Jom ikhtair dan rawat sekarang dgn #MaduAjaibTurkey #maduwawazainal .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

MEREKA YG DAH CUBA, MESTI AKAN KONSISTEN MAKAN! 😘🤗 .
Mereka dah rasa keajaiban & khasiat madu campuran 6 natural hebals yg sngat bagus utk kesihatan dalaman & luaran lelaki dan wanita. 🤗 .
Jom ikhtair dan rawat sekarang dgn #MaduAjaibTurkey #maduwawazainal .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
1 0 2 hours ago

❤️BERJAYA HAMIL ANAK KE 3,SELEPAS 18 TAHUN MENANTI. ❤️ .
Alhamdulillah, tahniah bagi mereka yg tidak berputus asa utk ikhtiar hamil dengan amalkan #MaduAjaibTurkey .🤗😍 .
Hampa yg tengah ikhtiar tu, mai cuba dlu makan #MaduAjaibTurkey yg diproses dan dibuat khas dari Turki. Bahan2 nya madu campuran dgb 16 herbals yg byk khasiatnya utk kesihatan dalaman lelaki & wanita. 😉 .
Nak order ws je bella. 📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

❤️BERJAYA HAMIL ANAK KE 3,SELEPAS 18 TAHUN MENANTI. ❤️ .
Alhamdulillah, tahniah bagi mereka yg tidak berputus asa utk ikhtiar hamil dengan amalkan #MaduAjaibTurkey .🤗😍 .
Hampa yg tengah ikhtiar tu, mai cuba dlu makan #MaduAjaibTurkey yg diproses dan dibuat khas dari Turki. Bahan2 nya madu campuran dgb 16 herbals yg byk khasiatnya utk kesihatan dalaman lelaki & wanita. 😉 .
Nak order ws je bella. 📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
2 0 7 hours ago

BERKAT TIDAK PUTUS ASA, AKHIRNYAAAA.... 😍😍😍! .
Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun
.
Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki

1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita

1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita

1. Meningkatkan keupayaan libido
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan

Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

BERKAT TIDAK PUTUS ASA, AKHIRNYAAAA.... 😍😍😍! .
Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun
.
Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki

1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita

1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita

1. Meningkatkan keupayaan libido 
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan

Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
1 0 7 hours ago

NAK TAMBAH ANAK KECIK. ⁉️
NAK BABY BARU. ⁉️
NAK LEBIH SUBUR. ⁉️
NAK HUBUNGAN MAKIN INTIM. ⁉️ .
Mudah je sekarang ni, ambik je 1/2 sudu teh kecil #MaduAjaibTurkey setiap hari pagi & malam. In'shaa Allah, tak lama lagi Allah makbulkan doa hampa yg sedang usaha zuriat. .
Nak cuba jugak keajaiban #MaduAjaibTurkey, PM je Bella 📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

NAK TAMBAH ANAK KECIK. ⁉️
NAK BABY BARU. ⁉️
NAK LEBIH SUBUR. ⁉️
NAK HUBUNGAN MAKIN INTIM. ⁉️ .
Mudah je sekarang ni, ambik je 1/2 sudu teh kecil #MaduAjaibTurkey setiap hari pagi & malam. In'shaa Allah, tak lama lagi Allah makbulkan doa hampa yg sedang usaha zuriat. .
Nak cuba jugak keajaiban #MaduAjaibTurkey, PM je Bella 📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
2 0 11 December, 2019

LADYES COAFEE
-
-
*Bahan-bahan :*
-
-
• Kopi arabica
• Serbuk koko
• Krimer
• Gula
• Ekstrak kacip fatimah
• Ekstrak manjakani
• Ekstrak akar serapat
• Ekstrak lobata
-
-
*Kelebihan :*
-
-
• Membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut
• Membantu meningkatkan estrogen (rangsangan seksual)
• Membantu untuk mengetatkan vagina
• Membantu buang angin dari vagina (kentut vagina)
• Membantu membuang angin dan toksik dalam badan
• Membantu untuk menganjalkan payudara dan pinggul
• Selamat

#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #codtamanmelawati #nufiyaampang #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia

LADYES COAFEE
-
-
*Bahan-bahan :*
-
-
• Kopi arabica
• Serbuk koko
• Krimer
• Gula
• Ekstrak kacip fatimah
• Ekstrak manjakani
• Ekstrak akar serapat
• Ekstrak lobata
-
-
*Kelebihan :*
-
-
• Membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut
• Membantu meningkatkan estrogen (rangsangan seksual)
• Membantu untuk mengetatkan vagina
• Membantu buang angin dari vagina (kentut vagina)
• Membantu membuang angin dan toksik dalam badan
• Membantu untuk menganjalkan payudara dan pinggul
• Selamat

#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #codtamanmelawati #nufiyaampang #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia
1 0 10 December, 2019
FEEDBACK CUSTOMER LADYES COAFEE

Sembelit 3 hari, lepas minum terus membuang. Sakit kepala hilang dan badan dah kurang angin.

Alhamdulillah utk feedback ni. Gembira ladyes coafee dapat membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi.

#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #codtamanmelawati #nufiyaampang #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia
1 0 10 December, 2019

Ada yang tak suka telan jamu .
Tapi nak maintain dalaman. Mesti nak jaga hubungan suamiisteri.Betul tak ?
Saya hanya amalkan LADYES COAFEE je. Minum setiap pagi atau malam rumahtangga lebih utuh suasana hubungan suami isteri lebih mantop Tak rasa kopi ( coffee mix cocoa) - . Rasa sedap sangat macam coklat coklat 🍫🍫 Ibu2 nak cuba ?
#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #codtamanmelawati #nufiyaampang #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia

Ada yang tak suka telan jamu .
Tapi nak maintain dalaman. Mesti nak jaga hubungan suamiisteri.Betul tak ? 
Saya hanya amalkan LADYES COAFEE je. Minum setiap pagi atau malam rumahtangga lebih utuh suasana hubungan suami isteri lebih  mantop  Tak rasa kopi ( coffee mix cocoa) - . Rasa sedap sangat macam coklat coklat 🍫🍫 Ibu2 nak cuba ?
#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #codtamanmelawati #nufiyaampang #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia
2 0 10 December, 2019

Serasi dengan diri, air buah yang banyak membantu dalam breastfeeding journey saya. Hari-hari dapat kumpul stock untuk dihantar ke pengasuh. Walaupun baru je 2 hari saya minum, dah boleh lihat kesannya. Biasa hanya dapat 3oz paling skit dan 6oz paling banyak dalam satu sesi pam. Sekarang, sekali pam boleh dapat 14oz! Happy sangat!

Saya berazam nak teruskn penyusuan susu ibu hingga 2 tahun kerana saya ada pembantu saya, air buah ni sebagai milkbooster saya. Recommended bagi ibu2 di luar sana 👍

http://www.wasap.my/60182383803/airbuah

#cwteyhaaman
#organicmilkbooster #organikmilkboosternufiya #milkbooster
#milkboostermalaysia #milkboostermurah
#penggalaksusuibu
#banyakkansusubadan #banyakkansusuibu #tambahsusubadan
#tambahsusuibu #tambahsusubadanmalaysia
#kurmamerahlongankering #ibumenyusu
#tekanandarahrendah
#ibumengandung
#tipstambahsusubadan #breastpumpmalaysia #nursingcovermurah
#nufiyaampang
#nufiyakl
#codkeramat
#codampang
#codsentul
#codtamanmelawati
#like4likes

Serasi dengan diri, air buah yang banyak membantu dalam breastfeeding journey saya. Hari-hari dapat kumpul stock untuk dihantar ke pengasuh. Walaupun baru je 2 hari saya minum, dah boleh lihat kesannya. Biasa hanya dapat 3oz paling skit dan 6oz paling banyak dalam satu sesi pam. Sekarang, sekali pam boleh dapat 14oz! Happy sangat!

Saya berazam nak teruskn penyusuan susu ibu hingga 2 tahun kerana saya ada pembantu saya, air buah ni sebagai milkbooster saya. Recommended bagi ibu2 di luar sana 👍

http://www.wasap.my/60182383803/airbuah

#cwteyhaaman
#organicmilkbooster #organikmilkboosternufiya #milkbooster 
#milkboostermalaysia #milkboostermurah 
#penggalaksusuibu 
#banyakkansusubadan #banyakkansusuibu #tambahsusubadan 
#tambahsusuibu #tambahsusubadanmalaysia 
#kurmamerahlongankering #ibumenyusu
#tekanandarahrendah
#ibumengandung
#tipstambahsusubadan  #breastpumpmalaysia #nursingcovermurah 
#nufiyaampang 
#nufiyakl 
#codkeramat
#codampang
#codsentul
#codtamanmelawati
#like4likes
1 0 10 December, 2019

Tak pernah pam dapat banyak..biasa 3 atau paling banyak pun 6oz. Setiap hari struggle nak simpan stock utk esok harinya..ngam2 je dapat pam ikut demand baby.

Tapi sekarang alhamdulillah dapat kumpul 14oz sekali pam, baru 2 hari minum omb...happy sangat!

Tq atas feedback..gembira omb nufiya dapat membantu. Mama nak cuba?

#organicmilkbooster #organikmilkboosternufiya #milkbooster
#milkboostermalaysia #milkboostermurah
#penggalaksusuibu
#banyakkansusubadan #banyakkansusuibu #tambahsusubadan
#tambahsusuibu #tambahsusubadanmalaysia
#kurmamerahlongankering #ibumenyusu
#tekanandarahrendah
#ibumengandung
#tipstambahsusubadan #breastpumpmalaysia #nursingcovermurah
#nufiyaampang
#nufiyakl
#codkeramat
#codampang
#codsentul
#codtamanmelawati
#like4likes

Tak pernah pam dapat banyak..biasa 3 atau paling banyak pun 6oz. Setiap hari struggle nak simpan stock utk esok harinya..ngam2 je dapat pam ikut demand baby.

Tapi sekarang alhamdulillah dapat kumpul 14oz sekali pam, baru 2 hari minum omb...happy sangat!

Tq atas feedback..gembira omb nufiya dapat membantu. Mama nak cuba?

#organicmilkbooster #organikmilkboosternufiya #milkbooster 
#milkboostermalaysia #milkboostermurah 
#penggalaksusuibu 
#banyakkansusubadan #banyakkansusuibu #tambahsusubadan 
#tambahsusuibu #tambahsusubadanmalaysia 
#kurmamerahlongankering #ibumenyusu
#tekanandarahrendah
#ibumengandung
#tipstambahsusubadan  #breastpumpmalaysia #nursingcovermurah 
#nufiyaampang 
#nufiyakl 
#codkeramat
#codampang
#codsentul
#codtamanmelawati
#like4likes
2 0 10 December, 2019

MAGICAL C PURE
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.

#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍
-
-
*Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas
-
-
🤰Ibu mengandung 6bln keatas
-
-
🤱Ibu menyusukan anak
-
-
✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering

#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #magical_c_pure #magicalcpureampang #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes

MAGICAL C PURE 
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.

#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍
-
-
*Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas
-
-
🤰Ibu mengandung 6bln keatas
-
-
🤱Ibu menyusukan anak
-
-
✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering

#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #magical_c_pure #magicalcpureampang #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes
10 0 10 December, 2019

KULIT LICIN, DAH TAK KUSAM
-
Alhamdulillah #feedback customer #magical_c_pure
-
Nak cantik..nak sihat tak perlukan modal yang tebal sebenarnya.
-
Magical C Pure kan ada😉..dah ada yang murah kualiti superb kenapa nak membazir beli yang mahal-mahal.
-
MCP mampu membantu korang menjadi cantik dan sihat dari rambut hingga ke tapak kaki😍
-
Meh dm, klik link di bio 😘

#kulitcantik
#putihcerahberseri
#jomkurus
#jomcantik
#sihatluardalam
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#kulitmukacantik
#cantikcantik
#neelofa
#mirafilzah
#noradanish
#vitmaninc
#vitamincmurahmalaysia
#codkeramat
#codampang
#codtamanmelawati
#codsetiawangsa
#codukayperdana

KULIT LICIN, DAH TAK KUSAM
-
Alhamdulillah #feedback customer #magical_c_pure
-
Nak cantik..nak sihat tak perlukan modal yang tebal sebenarnya.
-
Magical C Pure kan ada😉..dah ada yang murah kualiti superb kenapa nak membazir beli yang mahal-mahal.
-
MCP mampu membantu korang menjadi cantik dan sihat dari rambut hingga ke tapak kaki😍
-
Meh dm, klik link di bio 😘

#kulitcantik
#putihcerahberseri
#jomkurus
#jomcantik
#sihatluardalam
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#kulitmukacantik
#cantikcantik
#neelofa
#mirafilzah
#noradanish
#vitmaninc
#vitamincmurahmalaysia
#codkeramat
#codampang
#codtamanmelawati
#codsetiawangsa
#codukayperdana
4 0 10 December, 2019

MAGICAL C PURE
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.
#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍 *Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas 🤰Ibu mengandung 6bln keatas 🤱Ibu menyusukan anak ✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering
#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes

MAGICAL C PURE 
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.
#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍 *Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas 🤰Ibu mengandung 6bln keatas 🤱Ibu menyusukan anak ✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering
#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes
9 0 10 December, 2019

MAGICAL C PURE
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.
#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍 *Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas 🤰Ibu mengandung 6bln keatas 🤱Ibu menyusukan anak ✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering
#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes

MAGICAL C PURE 
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.
#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍 *Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas 🤰Ibu mengandung 6bln keatas 🤱Ibu menyusukan anak ✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering
#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes
4 0 10 December, 2019

MAGICAL C PURE
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.
#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍 *Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas 🤰Ibu mengandung 6bln keatas 🤱Ibu menyusukan anak ✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering
#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes

MAGICAL C PURE 
Supplement 100% PURE Vitamin C
dari ekstrak BUAH BERRIES.
Vitamin C semata-mata & STEVIA sebagai pemanis utk memberi rasa masam2 manis.

Tiada sebarang campuran merbahaya.
Kberkesanannya tbukti dengan banyaknya testimoni yg berjaya.
#MAGICALCPURE supplement terbaik untuk kesihatan dan kecantikan 👍 *Magical C Pure utk:*
👫Lelaki & Perempuan bmula 12thn keatas 🤰Ibu mengandung 6bln keatas 🤱Ibu menyusukan anak ✨*FUNGSI & KEBAIKAN*✨
• Memelihara, merawat & melindungi kulit
• Meningkatkan daya tahan badan
• Menurunkan berat badan
• Mencerahkan keseluruhan muka & badan
• Memudarkan jeragat
• Milkbooster (bagi ibu menyusu)
• Menstabilkan hormon
•Menjaga kesihatan dalaman
•Merawat tumit pecah/kering
#sihatdancantik #sihatdalamancantikluaran #masalahkulitmuka #kulitcerah #hilangkanbekasjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #kulitcantik #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #codampang #codkeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codtamanmelawati #setapak #danaukota #tipssihat #tipssihatcantik #produkviralmalaysia #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #likeforlikes #like4likes
6 0 10 December, 2019

PAKCIK2 MAKCIK2 HAMPA WAJIB MAKAN MADU TURKI NI UTK RAWAT SAKIT MCM NI.. : .
👍sakit2 sendi
👍sakit lutut
👍Kurang selera makan
👍Tulang rapuh
👍menopaus 👍diabetes
👍Darah tinggi
👍Batu karang
👍Lenguh-lenguh badan .
👍Menambah tenaga .

JOM BAGI MAK AYAH KITA MAKAN MADU TURKI!🤩 . .
📲📲013-4809094 .

#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

PAKCIK2 MAKCIK2 HAMPA WAJIB MAKAN MADU TURKI NI UTK RAWAT SAKIT MCM NI.. : .
👍sakit2 sendi
👍sakit lutut
👍Kurang selera makan
👍Tulang rapuh
👍menopaus 👍diabetes
👍Darah tinggi
👍Batu karang
👍Lenguh-lenguh badan .
👍Menambah tenaga .

JOM BAGI MAK AYAH KITA MAKAN MADU TURKI!🤩 . .
📲📲013-4809094 .

#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
5 0 10 December, 2019

"TERIMA KASIH MADU AJAIB TURKI"❤️ .
Siapa sangka, Ikhtiar nk hamil anak ketiga asbab amalkan #MaduAjaibTurkey Allah makbulkan doa hakak ni utk hamil anak ke3!😍 .
Korang yg lain tu, nk cuba jugak keajaiban asbab madu turki ni, Meh PM Bella sekarang, Bella nak tolong korang nih! 😃 .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

"TERIMA KASIH MADU AJAIB TURKI"❤️ .
Siapa sangka, Ikhtiar nk hamil anak ketiga asbab amalkan #MaduAjaibTurkey Allah makbulkan doa hakak ni utk hamil anak ke3!😍 .
Korang yg lain tu, nk cuba jugak keajaiban asbab madu turki ni, Meh PM Bella sekarang, Bella nak tolong korang nih! 😃 .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
7 0 10 December, 2019

WHITE RICE GROUP
.
1.White rice plain 6m+
-white rice 100%
2.White rice chicken 7m+
-white rice, chicken, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
3. White rice bilis 7m+
-white rice, bilis, carrot, jagung
4.White rice meat 8m+
-white rice, daging, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu white rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan white rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#naturalbabyfoodmalaysia
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

WHITE RICE GROUP
.
1.White rice plain 6m+
-white rice 100%
2.White rice chicken 7m+
-white rice, chicken, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
3. White rice bilis 7m+
-white rice, bilis, carrot, jagung
4.White rice meat 8m+
-white rice, daging, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu white rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan white rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#naturalbabyfoodmalaysia
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
2 0 9 December, 2019

WHITE RICE GROUP
.
1.White rice plain 6m+
-white rice 100%
2.White rice chicken 7m+
-white rice, chicken, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
3. White rice bilis 7m+
-white rice, bilis, carrot, jagung
4.White rice meat 8m+
-white rice, daging, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu white rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan white rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#naturalbabyfoodmalaysia
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

WHITE RICE GROUP
.
1.White rice plain 6m+
-white rice 100%
2.White rice chicken 7m+
-white rice, chicken, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
3. White rice bilis 7m+
-white rice, bilis, carrot, jagung
4.White rice meat 8m+
-white rice, daging, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu white rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan white rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#naturalbabyfoodmalaysia
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
2 0 9 December, 2019

WHITE RICE GROUP
.
1.White rice plain 6m+
-white rice 100%
2.White rice chicken 7m+
-white rice, chicken, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
3. White rice bilis 7m+
-white rice, bilis, carrot, jagung
4.White rice meat 8m+
-white rice, daging, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu white rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan white rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#naturalbabyfoodmalaysia
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

WHITE RICE GROUP
.
1.White rice plain 6m+
-white rice 100%
2.White rice chicken 7m+
-white rice, chicken, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
3. White rice bilis 7m+
-white rice, bilis, carrot, jagung
4.White rice meat 8m+
-white rice, daging, carrot, jagung, bawang, halia dan minyak zaitun
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu white rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan white rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#naturalbabyfoodmalaysia
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
2 3 9 December, 2019
ANDA RASA SAYA ADA MASA UNTUK GIVE UP. ⁉️ .
TIDAKKK.. Selagi masih ada cara ikhtiar dengan  #MaduAjaibTurkey , selagi tu berusaha! .
JOM AMALKAN #MaduAjaibTurkey utk merawat masalah dalaman lelaki & wanita. 🤗 .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
6 0 9 December, 2019

OATBARLEY FRUITY
Baby dah boring makan nasi? Apa kata mommy tukar dari bubur nasi dengan oatbarley fruity.

Kandungan oat dan barley dapat elakkan bayi dari terkena sembelit,
Oatbarley jugak datang dengan 3 flavor yg sedap😋
-mango dragon -mango strawberry
-banana aprikot

Boleh terus dimakan, atau buat pancake, cekodok dan muffin😁

Untuk lebih details mummy boleh klik link di bio☺️ #fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

OATBARLEY FRUITY 
Baby dah boring makan nasi? Apa kata mommy tukar dari bubur nasi dengan  oatbarley fruity.

Kandungan oat dan barley dapat elakkan bayi dari terkena sembelit, 
Oatbarley jugak datang dengan 3 flavor yg sedap😋
-mango dragon -mango strawberry
-banana aprikot

Boleh terus dimakan, atau buat pancake, cekodok dan muffin😁

Untuk lebih details mummy boleh klik link di bio☺️ #fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
2 0 9 December, 2019

OATBARLEY FRUITY
Baby dah boring makan nasi? Apa kata mommy tukar dari bubur nasi dengan oatbarley fruity.

Kandungan oat dan barley dapat elakkan bayi dari terkena sembelit,
Oatbarley jugak datang dengan 3 flavor yg sedap😋
-mango dragon -mango strawberry
-banana aprikot

Boleh terus dimakan, atau buat pancake, cekodok dan muffin😁

Untuk lebih details mummy boleh klik link di bio☺️ #fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

OATBARLEY FRUITY 
Baby dah boring makan nasi? Apa kata mommy tukar dari bubur nasi dengan  oatbarley fruity.

Kandungan oat dan barley dapat elakkan bayi dari terkena sembelit, 
Oatbarley jugak datang dengan 3 flavor yg sedap😋
-mango dragon -mango strawberry
-banana aprikot

Boleh terus dimakan, atau buat pancake, cekodok dan muffin😁

Untuk lebih details mummy boleh klik link di bio☺️ #fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
1 0 9 December, 2019

OATBARLEY FRUITY
Baby dah boring makan nasi? Apa kata mommy tukar dari bubur nasi dengan oatbarley fruity.

Kandungan oat dan barley dapat elakkan bayi dari terkena sembelit,
Oatbarley jugak datang dengan 3 flavor yg sedap😋
-mango dragon -mango strawberry
-banana aprikot

Boleh terus dimakan, atau buat pancake, cekodok dan muffin😁

Untuk lebih details mummy boleh klik link di bio☺️ #fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

OATBARLEY FRUITY 
Baby dah boring makan nasi? Apa kata mommy tukar dari bubur nasi dengan  oatbarley fruity.

Kandungan oat dan barley dapat elakkan bayi dari terkena sembelit, 
Oatbarley jugak datang dengan 3 flavor yg sedap😋
-mango dragon -mango strawberry
-banana aprikot

Boleh terus dimakan, atau buat pancake, cekodok dan muffin😁

Untuk lebih details mummy boleh klik link di bio☺️ #fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
1 0 9 December, 2019
‼️PERHATIAN SEMUA CUSTOMER #MaduAjaibTurkey ‼️ .
Hampa kalau makan #MaduAjaibTurkey ni kena gap kan masa ambil tu 4-5 jam kalo hampa ada amik minuman berkafein & ubat-ubatan hospital. .
🌹TAKE NOTE TAU. 🤗 .
📲📲013-4809094 .
#teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
5 0 9 December, 2019

Top #codtamanmelawati posts

Good Morning Everyone 😍 Jom layan tutorial makeup by @hafizatulatikah serius simple tapi nice. Mudah uolls nak ke tempat kerja.
.
tertawan hati nak memiliki set obsess boleh whatsapp yaya sekarang 0132008013 atau klik link in bio kat atas okey. .
boleh jugak contact agent #yayadiamond yang berhampiran.
.
.
COD area Taman Melati/Gombak/Setapak/Wangsa Maju/Keramat/Selayang/Taman Melawati/Setiawangsa. POSTAGE ke seluruh negeri. .

Order wasap.my/60132008013/orderobsess
.

#sayajualmakeup #trustedagent #seriusbuyericanreply #obsesscosmetic #lipsmatte #ddcusion #blusher #treatment #allproductbyobsess #jomcuba #obsess #cosmetic #thebestandbest #staytune #obsesslipstickmatte #sayajualmakeup #obsessbyfatahyamf #lips #blusher #liptint #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetoawangsa #codkeramat #codtamanmelawati #codgombak #codselayang #postagesetiaphari #squadsyiera #yayadiamond

Good Morning Everyone 😍 Jom layan tutorial makeup by @hafizatulatikah serius simple tapi nice. Mudah uolls nak ke tempat kerja.
.
tertawan hati nak memiliki set obsess boleh whatsapp yaya sekarang 0132008013 atau klik link in bio kat atas okey. .
boleh jugak contact agent #yayadiamond yang berhampiran.
.
.
COD area Taman Melati/Gombak/Setapak/Wangsa Maju/Keramat/Selayang/Taman Melawati/Setiawangsa. POSTAGE ke seluruh negeri. .

Order wasap.my/60132008013/orderobsess
.

#sayajualmakeup #trustedagent #seriusbuyericanreply #obsesscosmetic #lipsmatte #ddcusion #blusher #treatment #allproductbyobsess #jomcuba #obsess #cosmetic #thebestandbest #staytune #obsesslipstickmatte #sayajualmakeup #obsessbyfatahyamf #lips #blusher #liptint #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetoawangsa #codkeramat #codtamanmelawati #codgombak #codselayang #postagesetiaphari #squadsyiera#yayadiamond
5 1 14 August, 2019

When I decided to quit being a doctor and pursue my career as businesswoman, he was surprised.Nobody makes that decision easily. So was I.But I found my new passion in business and I saw a whole new future for us as a family. A life of leisure where I no longer have to choose between my kids and work. A whole different life filled with people who have passion in business just like me. This life is very relaxing, happy, free.... It never meant doing nothing but it meant my heart is free now.I was never thorn apart again. My husband might not agree at first but he still stood by me all the way until finally he saw what I have seen earlier. Marriage does not mean you understand each other all the time. Sometimes you might not see eye to eye.But being a family means you have to be there and support each other even when you dun understand as long as it was not a decision mean to harm anyone. A woman even being married will always have a dream of her own.She is always a person who has wants and passion.Now it just means, she has to divide her time more wisely for everyone whom she love passionately #dream #womanwhowork #work #bangkok #travelbangkok #jimthompson #love #passion #marriage #words #successquotes #inspirationalquotes #shakleemalaysia #codtamanmelawati #shakleekualalumpur #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleekualalumpur #pengedarshakleetamanmelawati

When I decided to quit being a doctor and pursue my career as businesswoman, he was surprised.Nobody makes that decision easily. So was I.But I found my new passion in business and I saw a whole new future for us as a family. A life of leisure where I no longer have to choose between my kids and work. A whole different life filled with people who have passion in business just like me. This life is very relaxing, happy, free.... It never meant doing nothing but it meant my heart is free now.I was never thorn apart again. My husband might not agree at first but he still stood by me all the way until finally he saw what I have seen earlier. Marriage does not mean you understand each other all the time. Sometimes you might not see eye to eye.But being a family means you have to be there and support each other even when you dun understand as long as it was not a decision mean to harm anyone. A woman even being married will always have a dream of her own.She is always a person who has wants and passion.Now it just means, she has to divide her time more wisely for everyone whom she love passionately #dream#womanwhowork #work#bangkok#travelbangkok#jimthompson #love#passion#marriage#words#successquotes#inspirationalquotes#shakleemalaysia #codtamanmelawati #shakleekualalumpur #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleekualalumpur #pengedarshakleetamanmelawati
137 3 28 November, 2018

Alhamdulillah. -
Cepat GRAB!!! -
Bismillah
-
☀PROMOSI OCTOBER☀
-
Jom dapatkan 5% untuk setiap pembelian 4 TONG ESP. -
Kak ros bagi tau jangan lepas peluang pakat share dengan kawan, adik , kakak , mak atau sesiapa saja . ESP untuk semua. Sesiapa pun bolih ambik ESP.
Antara kebaikan ESP ialah
.
. 🎀Mencerahkan kulit wajah dan juga badan secara sekata, dan MENGGEBUKAN kulit
🎀Membantu memudarkan PARUT
🎀Membantu memberi rasa KENYANG yang lama
🎀Membantu membanyakkan susu badan
🎀Membantu atasi masalah GASTRIK dan PEDIH ULU HATI
🎀Membantu MENGUATKAN RAHIM dan MENINGKATKAN KESUBURAN
🎀Sebagai energy booster

Dan banyakk lagi !!!
Meh whats app akak 0196011657
-
Yang berniaga online meh belajar instagram dengan sifu akak@ajimaura. Dari zero sales ada sales.
Follow rapat rapat ig ni
@ajimaura personal
@dukunsaka advance insta
@akademi.insta group support
@sifucilik basic insta
-
#ajimaura
#terapiinstagram

Alhamdulillah. -
Cepat  GRAB!!! -
Bismillah
-
☀PROMOSI OCTOBER☀
-
Jom  dapatkan 5% untuk  setiap  pembelian  4 TONG ESP. -
Kak  ros  bagi  tau  jangan  lepas  peluang  pakat  share  dengan  kawan, adik , kakak , mak  atau  sesiapa  saja .  ESP untuk  semua. Sesiapa  pun  bolih  ambik  ESP. 
Antara kebaikan ESP ialah
.
. 🎀Mencerahkan kulit wajah dan juga badan secara sekata, dan MENGGEBUKAN kulit
🎀Membantu memudarkan PARUT
🎀Membantu memberi rasa KENYANG yang lama
🎀Membantu membanyakkan susu badan
🎀Membantu atasi masalah GASTRIK dan PEDIH ULU HATI
🎀Membantu MENGUATKAN RAHIM dan MENINGKATKAN KESUBURAN
🎀Sebagai energy booster

Dan banyakk lagi !!!
Meh whats app akak 0196011657
-
Yang  berniaga online meh belajar instagram dengan  sifu  akak@ajimaura. Dari zero sales ada sales.
Follow rapat rapat ig ni
@ajimaura personal
@dukunsaka advance insta
@akademi.insta group support
@sifucilik basic insta
-
#ajimaura
#terapiinstagram
321 10 3 October, 2017

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt Santa Cruz😱
.
PROMOSI AKHIR BULAN .
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod #codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt Santa Cruz😱
.
PROMOSI AKHIR BULAN .
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod#codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia
133 9 24 August, 2019

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt Santa Cruz😱
.
🔥🔥RESTOCK🔥🔥
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod #codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt Santa Cruz😱
.
🔥🔥RESTOCK🔥🔥
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod#codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection
100 6 3 September, 2019

NEW ARRIVAL GUYSSS❗❗❗ ❌SIAPA CEPAT DIA DAPAT❌
.
🔥🔥RESTOCK🔥🔥
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod #codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection

NEW ARRIVAL GUYSSS❗❗❗ ❌SIAPA CEPAT DIA DAPAT❌
.
🔥🔥RESTOCK🔥🔥
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
❌ FREE POS FREE COD KL ❌
.
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10🔥
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20🔥
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod#codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection
108 9 18 October, 2019

Alhamdulillah, tiap hari dapat good news 😃😍🥰 . 🍯Cara pengambilan yang paling baik disyorkan : .

1. Ambil separuh atau satu sudu penuh teh kecil pada bila-bila masa anda perlukan tenaga. Digalakkan ambil setiap pagi selepas breakfast. .

2. Untuk keintiman - ambil separuh atau satu sudu penuh teh kecil 30 min sebelum bersama. *Penggunaan pertama kali - ambil separuh sudu teh kecil. . 📲013-4809094 .

#maduturkey #maduhamil #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal
#CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
#madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

Alhamdulillah, tiap hari dapat good news 😃😍🥰 . 🍯Cara pengambilan yang paling baik disyorkan : .

1. Ambil separuh atau satu sudu penuh teh kecil pada bila-bila masa anda perlukan tenaga. Digalakkan ambil setiap pagi selepas breakfast. .

2. Untuk keintiman - ambil separuh atau satu sudu penuh teh kecil 30 min sebelum bersama. *Penggunaan pertama kali - ambil separuh sudu teh kecil. . 📲013-4809094 .

#maduturkey#maduhamil#ikhtiarhamil#ikhtiarzuriat #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey#madeinturkey#maduwawazainal
#CODGreenwood#CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati
#CODTamanMelawati
#CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa
#CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung
#maduajaibturkeybywawa
 #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki
7 1 29 October, 2019

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20
.
📌FREE POS & COD KL
.
Lagi banyak lagi murah
.
Owner @kobisbungx_
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod #codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection

FREE JE T-SHIRT NI‼️‼️‼️
Kalau korang tag kawan korang banyak2 Kami bagi free 1 T-shirt
1 Helai RM 50
2 Helai RM 90 🔥Jimat RM10
3 Helai RM 130 🔥Jimat RM20
.
📌FREE POS & COD KL
.
Lagi banyak lagi murah
.
Owner @kobisbungx_
.
Lebih design? Singgah ig Kami :
@tnc.collection.my
@tnc.collection.my
.
Description:
💢 Cotton 100% tebal confirm sejuk
💢 Kain Premium tak kembang Dan kecut
💢 Warna Kain Dan warna logo tak pudar
💢 Cutting regular fit
.
Fast respont click link whatsapp Di Bio
0179535208📲📲 .
#codkl #codsetapak #codtshirt
#bajuselangor #codtamanmelati #coddanaukota #cod#codgombak #codampang #codtamanmelawati #bajumalaysia #tnccollection
214 5 20 November, 2019