#codukayperdana Instagram Photos & Videos

codukayperdana - 7.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codukayperdana and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
1.8
Average comment
0
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

MAGICAL C PURE ❌ COLAGEN
Nak kulit cerahh , nak kulit licin tanpa JERAWAT tapi malas ? So mcm mna nakk cantikk jugakk ?

Dengan Magical C Pure ni you all tak perlu pegi dapur ambil air ke gelas nak bancuhh .

Just KEMAM SAHAJA Mudahh kan ? Lepas bgn tido laa waktu paling terbaikk nak kemam sebab apaa ?

Sebab time tuu laa perut tgh kosong . MCP memang berkesan bila diambil masa perut lapar atau makanan belum masukk lagii tau ... #kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #kulitlicin #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #nakcantik #whiteningbooster #cerahkankulit #suplemenpemutih #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #codampang #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana

MAGICAL C PURE ❌ COLAGEN 
Nak kulit cerahh , nak kulit licin tanpa JERAWAT tapi malas ? So mcm mna nakk cantikk jugakk ?

Dengan Magical C Pure ni you all tak perlu pegi dapur ambil air ke gelas nak bancuhh .

Just KEMAM SAHAJA Mudahh kan ? Lepas bgn tido laa waktu paling terbaikk nak kemam sebab apaa ?

Sebab time tuu laa perut tgh kosong . MCP memang  berkesan bila diambil masa perut lapar atau makanan belum masukk lagii tau ... #kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #kulitlicin #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #nakcantik #whiteningbooster #cerahkankulit #suplemenpemutih #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #codampang  #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana
5 0 5 December, 2019

MAGICAL C PURE ❌ COLAGEN
Nak kulit cerahh , nak kulit licin tanpa JERAWAT tapi malas ? So mcm mna nakk cantikk jugakk ?

Dengan Magical C Pure ni you all tak perlu pegi dapur ambil air ke gelas nak bancuhh .

Just KEMAM SAHAJA Mudahh kan ? Lepas bgn tido laa waktu paling terbaikk nak kemam sebab apaa ?

Sebab time tuu laa perut tgh kosong . MCP memang berkesan bila diambil masa perut lapar atau makanan belum masukk lagii tau ... #kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #kulitlicin #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #nakcantik #whiteningbooster #cerahkankulit #suplemenpemutih #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #codampang #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana

MAGICAL C PURE ❌ COLAGEN 
Nak kulit cerahh , nak kulit licin tanpa JERAWAT tapi malas ? So mcm mna nakk cantikk jugakk ?

Dengan Magical C Pure ni you all tak perlu pegi dapur ambil air ke gelas nak bancuhh .

Just KEMAM SAHAJA Mudahh kan ? Lepas bgn tido laa waktu paling terbaikk nak kemam sebab apaa ?

Sebab time tuu laa perut tgh kosong . MCP memang  berkesan bila diambil masa perut lapar atau makanan belum masukk lagii tau ... #kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #kulitlicin #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #nakcantik #whiteningbooster #cerahkankulit #suplemenpemutih #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #codampang  #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana
5 0 5 December, 2019

BROWN RICE GROUP
.
1.Brown rice plain 6m+
-brown rice plain
2.Brown rice fruity 6m+
-brown rice, mango, banana, kurma
3.Brown rice chicken cheese 7m+
-brown rice, chicken, cheese, corn, carrot
4.Brown rice daging kurma 7m+
-brown rice, meat, kurma, corn, carrot
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu brown rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan brown rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

BROWN RICE GROUP
.
1.Brown rice plain 6m+
-brown rice plain 
2.Brown rice fruity 6m+
-brown rice, mango, banana, kurma
3.Brown rice chicken cheese 7m+
-brown rice, chicken, cheese, corn, carrot
4.Brown rice daging kurma 7m+
-brown rice, meat, kurma, corn, carrot
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu brown rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan brown rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
0 0 5 December, 2019

BROWN RICE GROUP
.
1.Brown rice plain 6m+
-brown rice plain
2.Brown rice fruity 6m+
-brown rice, mango, banana, kurma
3.Brown rice chicken cheese 7m+
-brown rice, chicken, cheese, corn, carrot
4.Brown rice daging kurma 7m+
-brown rice, meat, kurma, corn, carrot
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu brown rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan brown rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

BROWN RICE GROUP
.
1.Brown rice plain 6m+
-brown rice plain 
2.Brown rice fruity 6m+
-brown rice, mango, banana, kurma
3.Brown rice chicken cheese 7m+
-brown rice, chicken, cheese, corn, carrot
4.Brown rice daging kurma 7m+
-brown rice, meat, kurma, corn, carrot
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu brown rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan brown rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
1 0 5 December, 2019

BROWN RICE GROUP
.
1.Brown rice plain 6m+
-brown rice plain
2.Brown rice fruity 6m+
-brown rice, mango, banana, kurma
3.Brown rice chicken cheese 7m+
-brown rice, chicken, cheese, corn, carrot
4.Brown rice daging kurma 7m+
-brown rice, meat, kurma, corn, carrot
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu brown rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan brown rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

BROWN RICE GROUP
.
1.Brown rice plain 6m+
-brown rice plain 
2.Brown rice fruity 6m+
-brown rice, mango, banana, kurma
3.Brown rice chicken cheese 7m+
-brown rice, chicken, cheese, corn, carrot
4.Brown rice daging kurma 7m+
-brown rice, meat, kurma, corn, carrot
.
Cara penyediaan:
- Ambil satu sudu brown rice dan masukkan dalam bekas
- Tambah kan air panas dan kacau
- Kepekatan brown rice mengikut perkembangan bayi
- Sedia untuk dihidang
.
Yang paling penting ada sijil ✓MESTI
✓HALAL
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
0 0 5 December, 2019

“Wow ! Dia ambil suplemen berasaskan vitamin c lah...mesti kaya mampu beli produk macam tu! “

Adik2 kakak2, dengan magical c pure : 100% vitamin c asli tanpa bahan kimia...u olls tak perlu tunggu kaya pun nak beli. Sebab apa?? Harga tak sampai ratus2 pun tau.
Tak perlu tunggu kaya untuk dapatkan supplement kecantikkan dan kesihatan magical c pure ni.

Nak tahu fungsi dan kebaikkan magical c pure?

Meh tinggalkn NAK TAHU dekat ruang komen⤵️ #teyhaamanmcp

#kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #glowing #whitening #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #srirampai #tamanpermata #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana

“Wow ! Dia ambil suplemen berasaskan vitamin c lah...mesti kaya mampu beli produk macam tu! “

Adik2 kakak2, dengan magical c pure : 100% vitamin c asli tanpa bahan kimia...u olls tak perlu tunggu kaya pun nak beli. Sebab apa?? Harga tak sampai ratus2 pun tau. 
Tak perlu tunggu kaya untuk dapatkan supplement kecantikkan dan kesihatan magical c pure ni.

Nak tahu fungsi dan kebaikkan magical c pure?

Meh tinggalkn NAK TAHU dekat ruang komen⤵️ #teyhaamanmcp

#kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #glowing #whitening #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #srirampai #tamanpermata  #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana
4 0 3 December, 2019

Repeat lagi mcp...sesiapa cuba magical c pure ni mesti akan repeat. Sebab apa? Sebab rasai kesan dan perubahan bila consume mcp. Lagipun, bukan harga ratus2 babe...murah, mampu milik sangat!
Siapa nak? Boleh pos dan cod bg yg dekat2

#kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #glowing #whitening #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #srirampai #tamanpermata #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana

Repeat lagi mcp...sesiapa cuba magical c pure ni mesti akan repeat. Sebab apa? Sebab rasai kesan dan perubahan bila consume mcp. Lagipun, bukan harga ratus2 babe...murah, mampu milik sangat! 
Siapa nak? Boleh pos dan cod bg yg dekat2

#kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #glowing #whitening #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #srirampai #tamanpermata  #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana
3 0 3 December, 2019

‼️TAKING ORDERS‼️
📢 COD #bebetummyDEALERS,
Assalamualaikum Hi Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Sri Rampai, W.Maju, Taman Melati, Gombak Setia, Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa, LRT Gombak, Hero Kelana Jaya and nearby areas !
.
➡️ TAKING ORDERS
➡️ TAKING ORDERS
.
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
.
🔊 CONTACT: @bebe.yummy
NOW COD yea. Thank you! 🤗

#bebetummy #babyfood #toddlerfood #toddlermeals #puree #solidfoodforbaby #startingsolids #makananbaby #babyfoodmalaysia #healthybabyfood #frozenbabyfood #babyctdk #fooddelivery #babygoods #parenting #codgombak #codukayperdana #tamanmelawati #wangsamaju #bukitantarabangsa #kemensah #srirampai #agentbabyfood #babyfoodagent

‼️TAKING ORDERS‼️
📢 COD #bebetummyDEALERS, 
Assalamualaikum Hi Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Sri Rampai, W.Maju, Taman Melati, Gombak Setia, Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa, LRT Gombak, Hero Kelana Jaya and nearby areas !
.
➡️ TAKING ORDERS
➡️ TAKING ORDERS
.
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
.
🔊 CONTACT: @bebe.yummy
NOW COD yea. Thank you! 🤗

#bebetummy #babyfood #toddlerfood #toddlermeals #puree #solidfoodforbaby #startingsolids #makananbaby #babyfoodmalaysia #healthybabyfood #frozenbabyfood #babyctdk #fooddelivery #babygoods #parenting #codgombak #codukayperdana #tamanmelawati #wangsamaju #bukitantarabangsa #kemensah #srirampai #agentbabyfood #babyfoodagent
1 0 3 December, 2019

Nyum nyum nyum😋

Snack fruit restock!! Ada mummy yang mencari atau ade yang nak cuba?
Sedap tau snack fruit ni, so far sapa yng penah beli selalu repeat lagi dan lagi🤣

Ade 5 jenis buah berbeza:
manis- banana, manga
masam2 manis- stoberi, aprikot, peach

Nak tau lebih lanjut mami boleh pm sis ye 0193733290

#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

Nyum nyum nyum😋

Snack fruit restock!! Ada mummy yang mencari atau ade yang nak cuba? 
Sedap tau snack fruit ni, so far sapa yng penah beli selalu repeat  lagi dan lagi🤣

Ade 5 jenis buah berbeza:
manis- banana, manga
masam2 manis- stoberi, aprikot, peach

Nak tau lebih lanjut mami boleh pm sis ye 0193733290

#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
0 0 2 December, 2019

Nyum nyum nyum😋

Snack fruit restock!! Ada mummy yang mencari atau ade yang nak cuba?
Sedap tau snack fruit ni, so far sapa yng penah beli selalu repeat lagi dan lagi🤣

Ade 5 jenis buah berbeza:
manis- banana, manga
masam2 manis- stoberi, aprikot, peach

Nak tau lebih lanjut mami boleh pm sis ye 0193733290

#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

Nyum nyum nyum😋

Snack fruit restock!! Ada mummy yang mencari atau ade yang nak cuba? 
Sedap tau snack fruit ni, so far sapa yng penah beli selalu repeat  lagi dan lagi🤣

Ade 5 jenis buah berbeza:
manis- banana, manga
masam2 manis- stoberi, aprikot, peach

Nak tau lebih lanjut mami boleh pm sis ye 0193733290

#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
0 0 2 December, 2019

Nyum nyum nyum😋

Snack fruit restock!! Ada mummy yang mencari atau ade yang nak cuba?
Sedap tau snack fruit ni, so far sapa yng penah beli selalu repeat lagi dan lagi🤣

Ade 5 jenis buah berbeza:
manis- banana, manga
masam2 manis- stoberi, aprikot, peach

Nak tau lebih lanjut mami boleh pm sis ye 0193733290

#fawwazbabyfood
#fawwazbabyampang
#fawwazthelittlekitchen
#makananuntukbaby6bulan
#makananuntukbaby7bulan
#bazaarpaknil
#kelabibumenyusu
#codukayperdana
#codampang
#codtamanmelawati
#babyfoodhalal
#healtyfoodforbaby

Nyum nyum nyum😋

Snack fruit restock!! Ada mummy yang mencari atau ade yang nak cuba? 
Sedap tau snack fruit ni, so far sapa yng penah beli selalu repeat  lagi dan lagi🤣

Ade 5 jenis buah berbeza:
manis- banana, manga
masam2 manis- stoberi, aprikot, peach

Nak tau lebih lanjut mami boleh pm sis ye 0193733290

#fawwazbabyfood 
#fawwazbabyampang 
#fawwazthelittlekitchen 
#makananuntukbaby6bulan 
#makananuntukbaby7bulan 
#bazaarpaknil 
#kelabibumenyusu 
#codukayperdana 
#codampang 
#codtamanmelawati 
#babyfoodhalal 
#healtyfoodforbaby
0 0 2 December, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
1 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
0 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
1 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
0 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
1 0 28 November, 2019

Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
1 0 28 November, 2019

Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
4 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

.
Year End Sale
.
Jamu Ratu Malaya
.
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana

.
Year End Sale
. 
Jamu Ratu Malaya
. 
28hb Nov till 2hb Dec
.
Hakak Pengedar Silver😊

Nor Ziyati Abdullah
JRM-SN010
019-3910357

#jrm #jamuratumalaya #legasijrmampang
#codklcc
#codklsentral
#codpadangtembak
#codkeramat
#codampang
#codwangsamaju
#codgombak
#codukayperdana
2 0 28 November, 2019

Top #codukayperdana posts

RESTOCK!! HOT SELLING IN KOREA!! Say BYE BYE 👋 to Breakouts!
.
.
☁️Real TeaTree 10,000ppm
AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before
.
.
✔Skin exfoliating ingredients
✔Formulated WITHOUT 20 ingredients
✔Dual Functionality approved by KFDA
✔Low Ph Toner
✔️For all skin type
✔️150ml
✔️Very effective exfoliate to leave skin clean and blackhead
.
💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗
🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . .
.
🚘Cash On Delivery:-
💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak
💎Weekend : Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang .
.
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍
.
#honeybeevenom #bazaarpaknil
#honeybeevenommoisturiser #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution
#honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #codampang #nafura #nafuracodkl #nafurakl #theordinarymalaysia #codukayperdana #codklcc #codcheras #honeybeekl #belofa #NisaTheBlossomSquad
#somebymi #miracletoner #somebymimalaysia #koreanskincaremalaysia #koreancosmeticmalaysia #koreanshopmalaysia #miracletoner #vegitoks #wonderbath #takadacintasepertimu #miracletonerkl

RESTOCK!! HOT SELLING IN KOREA!! Say BYE BYE 👋 to Breakouts!
.
.
☁️Real TeaTree 10,000ppm
AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before
.
.
✔Skin exfoliating ingredients
✔Formulated WITHOUT 20 ingredients
✔Dual Functionality approved by KFDA
✔Low Ph Toner
✔️For all skin type
✔️150ml
✔️Very effective exfoliate to leave skin clean and blackhead
.
💓Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 🤗
🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . .
.
🚘Cash On Delivery:-
💎Everyday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak
💎Weekend : Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang .
.
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda 🎁🛍
.
#honeybeevenom #bazaarpaknil 
#honeybeevenommoisturiser #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution
#honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #codampang  #nafura #nafuracodkl #nafurakl #theordinarymalaysia #codukayperdana #codklcc #codcheras #honeybeekl #belofa #NisaTheBlossomSquad
#somebymi  #miracletoner #somebymimalaysia #koreanskincaremalaysia #koreancosmeticmalaysia #koreanshopmalaysia  #miracletoner #vegitoks #wonderbath #takadacintasepertimu #miracletonerkl
102 41 6 April, 2018

BEKAS JERAWAT DIMUKA SEMAKIN HILANG, BADAN CERGAS
-
-
Alhamdulillah #feedback customer #magical_c_pure
-
Nak cantik..nak sihat tak perlukan modal yang tebal sebenarnya.
-
Magical C Pure kan ada😉..dah ada yang murah kualiti superb kenapa nak membazir beli yang mahal-mahal.
-
MCP mampu membantu korang menjadi cantik dan sihat dari rambut hingga ke tapak kaki😍
-
Meh dm, klik link di bio 😘

#kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #glowing #whitening #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #srirampai #tamanpermata #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana

BEKAS JERAWAT DIMUKA SEMAKIN HILANG, BADAN CERGAS
-
-
Alhamdulillah #feedback customer #magical_c_pure
-
Nak cantik..nak sihat tak perlukan modal yang tebal sebenarnya.
-
Magical C Pure kan ada😉..dah ada yang murah kualiti superb kenapa nak membazir beli yang mahal-mahal.
-
MCP mampu membantu korang menjadi cantik dan sihat dari rambut hingga ke tapak kaki😍
-
Meh dm, klik link di bio 😘

#kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #masalahkulitmuka #kulitputihbersih #hilangkanbekasjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut #jerawatkecut #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincserbuk #vitamincmalaysia #glowing #whitening #produkkecantikanmalaysia #vitamincampang #tamanmelawati #keramat #wangsamaju #srirampai #tamanpermata  #codsetapak #codsetiawangsa #codukayperdana
2 1 27 November, 2019

MUA PON KATA BEST WAWAWAX NI😭🔥.
.
Haih rasa nak nangis bila tengok feedback positif customer.Terlalu ramai yang suka dengan wawawax.Memang tak rugi beli sebab tahan berbulan bulan dan JAMIN BERKESAN chingg💥
.
STAY CONFIDENT WITH WAWAWAX💃🏼
.
.
#agentexpert #agentwawawax #bazarpaknilmurah #armpitwaxing
#buluketiak #wawawaxuser #wawawaxsetapak #agentwawawax #trustedsaler
#codsetiawangsa
#codsrirampai
#codwangsamaju
#codmelawati
#codsetapak
#codmelati
#codkeramat
#codukayperdana
#codulukelang
#freepostagrseluruhmalaysia #freecodselectedarea #pickuppointgentingkelang #post5hari #maluapebossku

MUA PON KATA BEST WAWAWAX NI😭🔥.
.
Haih rasa nak nangis bila tengok feedback positif customer.Terlalu ramai yang suka dengan wawawax.Memang tak rugi beli sebab tahan berbulan bulan dan JAMIN BERKESAN chingg💥
.
STAY CONFIDENT WITH WAWAWAX💃🏼
.
.
#agentexpert #agentwawawax #bazarpaknilmurah #armpitwaxing
#buluketiak #wawawaxuser #wawawaxsetapak #agentwawawax #trustedsaler 
#codsetiawangsa
#codsrirampai 
#codwangsamaju
#codmelawati
#codsetapak 
#codmelati 
#codkeramat
#codukayperdana 
#codulukelang
#freepostagrseluruhmalaysia #freecodselectedarea #pickuppointgentingkelang #post5hari #maluapebossku
5 0 19 February, 2019

BULU KETIAK EIWUUU!🤮
.
Amboi seronok customer kita wax bulu ketiak ye.Habis tanggal segala bulu dan bulu lepas wax ni memang tumbuh halus je kan.Sebulan sekali je wax!Tak macam pencukur kalau boleh hari2 nak cukur!kan kan.
.
.
.
Jom dapatkan harga promosi wax+scrub sekarang! Whatsapp untuk order.Hanya 12 wax sahaa yang availble.

BULU KETIAK EIWUUU!🤮
.
Amboi seronok customer kita wax bulu ketiak ye.Habis tanggal segala bulu dan bulu lepas wax ni memang tumbuh halus je kan.Sebulan sekali je wax!Tak macam pencukur kalau boleh hari2 nak cukur!kan kan.
.
.
.
Jom dapatkan harga promosi wax+scrub sekarang! Whatsapp untuk order.Hanya 12 wax sahaa yang availble.
3 1 7 April, 2019

TENGOK TU NK PAKAI BARANG KEMASS TP TANGAN BERBULU 😩🤣🤣🤣
.
SEBAB KENAPA WAJIB CUBA WAWAWAX!👇🏼
.
✔Kesan sepantas 3 saat dan bulu akan tumbuh semula selepas 3 minggu.
✔Lulus kkm dan dijamin 100% organik dari madu lemon @ gula.
✔Jimat masa tak perlu cukur setiap hari.
✔Jimat minyak tak perlu pergi spa.
.
JADILAH PENGGUNA BIJAK!SAYA DAH CUBA WAWAWAX! ANDA????
.
#AGENTEXPERT #AGENTWAWAWAX #BAZARPAKNILMURAH #WAWAWAXUSER #WAWAWAXSETAPAK #AGENTWAWAWAX #TRUSTEDSALER #CODWANGSAMAJU #CODSEIRAMPAI #CODSETIAWANGSA #WEDDINGDRESS #CODSETAPAK #CODSRIRAMPAI #CODKERAMAT #CODUKAYPERDANA

TENGOK TU NK PAKAI BARANG KEMASS TP TANGAN BERBULU 😩🤣🤣🤣
.
SEBAB KENAPA WAJIB CUBA WAWAWAX!👇🏼
.
✔Kesan sepantas 3 saat dan bulu akan tumbuh semula selepas 3 minggu.
✔Lulus kkm dan dijamin 100% organik dari madu lemon @ gula.
✔Jimat masa tak perlu cukur setiap hari.
✔Jimat minyak tak perlu pergi spa.
.
JADILAH PENGGUNA BIJAK!SAYA DAH CUBA WAWAWAX! ANDA????
.
#AGENTEXPERT #AGENTWAWAWAX#BAZARPAKNILMURAH #WAWAWAXUSER #WAWAWAXSETAPAK #AGENTWAWAWAX#TRUSTEDSALER #CODWANGSAMAJU #CODSEIRAMPAI #CODSETIAWANGSA #WEDDINGDRESS #CODSETAPAK #CODSRIRAMPAI #CODKERAMAT #CODUKAYPERDANA
8 2 17 June, 2019

‼️TAKING ORDERS‼️
📢 COD #bebetummyDEALERS,
Assalamualaikum Hi UKAY PERDANA, BUKIT ANTARABANGSA, SETIAWANGSA, KERAMAT and nearby areas !
.
➡️TAKING ORDERS
➡️ TAKING ORDERS
.
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
.
🔊 CONTACT: @babyhourmalaysia
NOW COD yea. Thank you! 🤗

#bebetummy #babyfood #toddlerfood #toddlermeals #puree #solidfoodforbaby #startingsolids #makananbaby #babyfoodmalaysia #healthybabyfood #frozenbabyfood #babyctdk #fooddelivery #babygoods #parenting #motherhood #makananbayi #tce #comelpipimerah #codukayperdana #codbukitantarabangsa #codsetiawangsa #setiawangsa #keramat #ukayperdana #bukitantarabangsa #agentbabyfood #babyfoodagent

‼️TAKING ORDERS‼️
📢 COD #bebetummyDEALERS, 
Assalamualaikum Hi UKAY PERDANA, BUKIT ANTARABANGSA, SETIAWANGSA, KERAMAT and nearby areas !
.
➡️TAKING ORDERS
➡️ TAKING ORDERS
.
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
🔛 WHATSAPP NOW
.
🔊 CONTACT: @babyhourmalaysia
NOW COD yea. Thank you! 🤗

#bebetummy #babyfood #toddlerfood #toddlermeals #puree #solidfoodforbaby #startingsolids #makananbaby #babyfoodmalaysia #healthybabyfood #frozenbabyfood #babyctdk #fooddelivery #babygoods #parenting #motherhood #makananbayi #tce #comelpipimerah #codukayperdana #codbukitantarabangsa #codsetiawangsa #setiawangsa #keramat #ukayperdana #bukitantarabangsa #agentbabyfood #babyfoodagent
5 0 19 October, 2019

Happy weekend everyone.. 🥰
.
Jangan lupa promotion bulan nie ye.. ada dua NEW product LIMITED EDITION.
.
hurry up!! Grab NOW while stocks last.. 😘😘
.
Love🌹
Anna-Beauty Consultant
0123094656
.
#marykaykl #marykay #marykaylovers #liptint #limitededition #highlighter #codukayperdana #codwangsamelawati #cod #makeup #makeuplook #mua #makeuplovers #makeupgoals #makeuplove #wedding #weddingmakeup

Happy weekend everyone.. 🥰
.
Jangan lupa promotion bulan nie ye.. ada dua NEW product LIMITED EDITION.
.
hurry up!! Grab NOW while stocks last.. 😘😘
.
Love🌹
Anna-Beauty Consultant
0123094656
.
#marykaykl #marykay #marykaylovers #liptint #limitededition #highlighter #codukayperdana #codwangsamelawati #cod #makeup #makeuplook #mua #makeuplovers #makeupgoals #makeuplove #wedding #weddingmakeup
1 1 27 July, 2019