#codunisza Instagram Photos & Videos

codunisza - 20.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codunisza and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
46 minutes
Average like
2.9
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

.
.
This foundation can prevent premature aging, thanks to the Olive Oil Extract that’s in the foundation! Nice kan? Macam 2in1 pulak….nak makeup tapi at the same time buat uols jadi muda! 💫🥰
.
.
Wassap 0145492125
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
This foundation can prevent premature aging, thanks to the Olive Oil Extract that’s in the foundation! Nice kan? Macam 2in1 pulak….nak makeup tapi at the same time buat uols jadi muda! 💫🥰
.
.
Wassap 0145492125
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
Use this MEERACLE Quiver Facial Brush often, and you’ll notice the good changes on your skin! Bila guna facial brush ni, at the same time ia boleh buat kulit uols tu senang nak sera product yang kita pakai. Contohnya, bila uols letak serum. Kesan akan jadi lebih cepat! ✨✨
.
.
Wassap 0145492125
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
Use this MEERACLE Quiver Facial Brush often, and you’ll notice the good changes on your skin! Bila guna facial brush ni, at the same time ia boleh buat kulit uols tu senang nak sera product yang kita pakai. Contohnya, bila uols letak serum. Kesan akan jadi lebih cepat! ✨✨
.
.
Wassap 0145492125
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
Use this MEERACLE Quiver Facial Brush often, and you’ll notice the good changes on your skin! Bila guna facial brush ni, at the same time ia boleh buat kulit uols tu senang nak sera product yang kita pakai. Contohnya, bila uols letak serum. Kesan akan jadi lebih cepat! ✨✨
.
Wassap 0145492125
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
Use this MEERACLE Quiver Facial Brush often, and you’ll notice the good changes on your skin! Bila guna facial brush ni, at the same time ia boleh buat kulit uols tu senang nak sera product yang kita pakai. Contohnya, bila uols letak serum. Kesan akan jadi lebih cepat! ✨✨
.
Wassap 0145492125
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
💎 Diamonds should be everyone’s best friend! That’s why we’re taking it to different level by putting it in the Facial Serum! Diamond ni bukan saje2 je letak tau, ia akan naikkan seri muka uols bila pakai serum ni. Memang uols akan nampak berseri punya lah!
.
Be luxurious, and feel luxurious with MEERACLE.
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
💎 Diamonds should be everyone’s best friend! That’s why we’re taking it to different level by putting it in the Facial Serum! Diamond ni bukan saje2 je letak tau, ia akan naikkan seri muka uols bila pakai serum ni. Memang uols akan nampak berseri punya lah!
.
Be luxurious, and feel luxurious with MEERACLE.
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM
.
.
Sebelum pakai meeracle kulit saya memang kusam. Sebab tak tahu nak pakai apa, tapi lepas konsisten meeracle, 2 bulan je saya dapat hasil yang memuaskan.
.
Saya menjadi dengan meeracle
.
.
Wassal 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM
.
.
Sebelum pakai meeracle kulit saya memang kusam. Sebab tak tahu nak pakai apa, tapi lepas konsisten meeracle, 2 bulan je saya dapat hasil yang memuaskan.
.
Saya menjadi dengan meeracle
.
.
Wassal 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
With some Ruby extract in the Facial Serum, it gives you a pinkish glow to your skin! Kalau nak tau, warna merah dari Ruby tu boleh improve kan uols punya blood circulation dan temperature kulit uols tu! Sebab tu la kulit boleh nampak pinkish2! ❤
.
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
With some Ruby extract in the Facial Serum, it gives you a pinkish glow to your skin! Kalau nak tau, warna merah dari Ruby tu boleh improve kan uols punya blood circulation dan temperature kulit uols tu! Sebab tu la kulit boleh nampak pinkish2! ❤
.
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
Wow skin cantik lepas konsisten meeracle.
Bukan senag nak dapat kulit yang diimoikan, tapi dengan konsisten anda sendiri akan terkejut dengan hasilnya❤
.
Wassap 0145492125 .
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
Wow skin cantik lepas konsisten meeracle.
Bukan senag nak dapat kulit yang diimoikan, tapi dengan konsisten anda sendiri akan terkejut dengan hasilnya❤
.
Wassap 0145492125 .
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
Avocados are a rich source of vitamin E; so ia boleh membantu untuk mengurangkan fine lines dekat kulit uols, dan kedutan. So boleh la lambatkan tanda2 penuaan!
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
Avocados are a rich source of vitamin E; so ia boleh membantu untuk mengurangkan fine lines dekat kulit uols, dan kedutan. So boleh la lambatkan tanda2 penuaan!
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

.
.
Still not too late for you to join the PINK & BLUE fever!! The Facial Brush that will change your life!! Dah la boleh dapat free, sangat berkesan untuk hilangkan blackhead/whitehead dengan mudah! Memang the best everrrrr! 🥰
.
.
Wassap 0145492125
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
Still not too late for you to join the PINK & BLUE fever!! The Facial Brush that will change your life!! Dah la boleh dapat free, sangat berkesan untuk hilangkan blackhead/whitehead dengan mudah! Memang the best everrrrr! 🥰
.
.
Wassap 0145492125
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 1 hour ago

SPICY SALTED EGG CORNFLAKES
🌶 Only RM15 each
🚗 COD UniSZA Gong Badak (FREE)
📲 WS 0122304890 or click the link in my bio to order
🤤 Don’t miss out on the deliciousness

SPICY SALTED EGG CORNFLAKES
🌶 Only RM15 each
🚗 COD UniSZA Gong Badak (FREE)
📲 WS 0122304890 or click the link in my bio to order
🤤 Don’t miss out on the deliciousness
3 1 1 hour ago

PROMOTION DEALS
VALID : 11/11/19 - 30/11/19

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo #codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019

PROMOTION DEALS
VALID : 11/11/19 - 30/11/19

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo#codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019
0 0 3 hours ago

PROMOTION DEALS
VALID : 11/11/19 - 30/11/19

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo #codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019

PROMOTION DEALS
VALID : 11/11/19 - 30/11/19

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo#codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019
1 0 3 hours ago

PROMOTION DEALS
VALID : 11/11/19 - 30/11/19

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo #codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019

PROMOTION DEALS
VALID : 11/11/19 - 30/11/19

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo#codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019
3 0 3 hours ago

AGENT RESTOK LAGI ! 💪
.
JOM SERTAI KAMI ! .
KELEBIHAN !
__________________
Produk SENANG JUAL ! .
Produk VIRAL! .
MODAL RENDAH ! .
Margin UNTUNG TINGGI ! .
REPEAT ORDER tinggi ! .
BAHAN MARKETING disediakan ! .
CASH REWARD setiap bulan ! .
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari kak futiq @chocojarviralhq_kl 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfutiq untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfutiq guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.

#chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojarkualalumpur #chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpetalingjaya #chocojarshahalam #chocojarklang #desserts #halal #kualalumpur #selangor
#masterstokischocojarkl #codunisza #chocojarunisza

AGENT RESTOK LAGI ! 💪
.
JOM SERTAI KAMI ! . 
KELEBIHAN !
__________________
Produk SENANG JUAL ! .
Produk VIRAL! .
MODAL RENDAH ! .
Margin UNTUNG TINGGI ! .
REPEAT ORDER tinggi ! .
BAHAN MARKETING disediakan ! .
CASH REWARD setiap bulan ! .
.
Fast action Fast result!! 💓
.
Produk chocojar dan servis terbaik dari kak futiq @chocojarviralhq_kl 🌹
.
Just klik je link wasap di ig bio kakfutiq untuk order atau nak jadi agent okehh 😘 kakfutiq guide korang dari zero to hero insyaAllah 💪
.

#chocojerrofficial #chocojerrviral #chocojarkualalumpur#chocojarviral #chocojarsedap #chochojarmurah #codareaklselangor #chocojarkl #viral #makananviral #makanansedap #free #delivery #stokisagentwanted #stokischocojerr #agentchocojerr #produkhot #duitgeli2 #chocojarpetalingjaya #chocojarshahalam #chocojarklang #desserts #halal #kualalumpur #selangor
#masterstokischocojarkl #codunisza #chocojarunisza
0 0 3 hours ago

JERAWAT PARUT HILANG SEKELIP MATA JE DENGAN LUXE PERFECT COVER FOUNDATION. DAHLA UNTUK MERAWAT SEKALI MUKA KORANG. 😍😍 KORANG YANG TGH BREAKOUT JGN RISAU BOLEH JE PAKAI HARI2 💛 Comes in two shades (beige & natural)
with SEVEN free gifts 😍😍😍 ingredients argan oil, vitamin C, collagen ✅Full Coverage
✅Long lasting 24 hours
✅Protect your skin from UV
✅SPF 40
✅Blends easily ✅Waterproof bases
✅Non - comedogenic (oils free)
✅KKM (NOT170306654)

Berminat just klik link di bio kina🥰

#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationmalaysia

JERAWAT PARUT HILANG SEKELIP MATA JE DENGAN LUXE PERFECT COVER FOUNDATION. DAHLA UNTUK MERAWAT SEKALI MUKA KORANG. 😍😍 KORANG YANG TGH BREAKOUT JGN RISAU BOLEH JE PAKAI HARI2 💛 Comes in two shades (beige & natural)
with SEVEN free gifts 😍😍😍 ingredients  argan oil, vitamin C, collagen ✅Full Coverage
✅Long lasting 24 hours
✅Protect your skin from UV
✅SPF 40
✅Blends easily ✅Waterproof bases
✅Non - comedogenic (oils free)
✅KKM (NOT170306654)

Berminat just klik link di bio kina🥰

#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationmalaysia
1 0 12 hours ago

TERCARI2 LIPMATTE YANG BOLEH MEMBUATKAN ANDA SENTIASA TERSENYUM??
.
.
Sis, tgh cari lipmatte? Yg boleh membuatkan muka anda berseri seri? Yang membuatkan anda sentiasa ingin tersenyum? Yang boleh membina keyakinan anda untuk berjumpa semua orang? Yang kecil dan mudah dibawa kemana sahaja? Selamat dan paling penting, harga mesra rakyat?
.
.
Tahniah sis! BABY LIPMATTE LAMUSELAND inilah jawapannya..
.
.
===========
4 SHADE COLOR BABY LIPMATTE LAMUSELAND YANG BOLEH MEWARNAI HARI HARI ANDA
===========
.
1. Touch yang merupakan warna digemari ramai wanita yang sesuai dipakai oleh semua jenis warna kulit
2. Rose warna merah seakan akan oren yang menarik minat para wanita
3. Brave merupakan warna pink yang sesuai digayakan untuk menceriakan lagi hari anda
4. Giddy warna merah yang boleh membina keyakinan anda yang hilang selama iniii
.
Soo..klu sis tertarik dengan semua warna ini yang pasti membuatkan diri sis sis sekalian lebih menawan
.
.
ORDER SKRG!
.
Whatsapp "LAMUSELAND" ke 0139008100
Whatsapp "LAMUSELAND" ke 0139008100
Whatsapp "LAMUSELAND" ke 0139008100
.
.
P/s: ingat tau. Offer ni xlama. Setahun skali je..hehe
#apk #apkfsk #apkfsk19 #drfazidateam #unisza #uniszapastitahu #uniszahebakkali #cod #codgongbadak #codunisza #codumt #fairybeaute #whereyourfairytalescometrue

TERCARI2 LIPMATTE YANG BOLEH MEMBUATKAN ANDA SENTIASA TERSENYUM??
.
.
Sis, tgh cari lipmatte? Yg boleh membuatkan muka anda berseri seri? Yang membuatkan anda sentiasa ingin tersenyum? Yang boleh membina keyakinan anda untuk berjumpa semua orang? Yang kecil dan mudah dibawa kemana sahaja? Selamat dan paling penting, harga mesra rakyat?
.
.
Tahniah sis! BABY LIPMATTE LAMUSELAND inilah jawapannya..
.
.
===========
4 SHADE COLOR BABY LIPMATTE LAMUSELAND YANG BOLEH MEWARNAI HARI HARI ANDA
===========
.
1. Touch yang merupakan warna digemari ramai wanita yang sesuai dipakai oleh semua jenis warna kulit
2. Rose warna merah seakan akan oren yang menarik minat para wanita
3. Brave merupakan warna pink yang sesuai digayakan untuk menceriakan lagi hari anda
4. Giddy warna merah yang boleh membina keyakinan anda yang hilang selama iniii
.
Soo..klu sis tertarik dengan semua warna ini yang pasti membuatkan diri sis sis sekalian lebih menawan
.
.
ORDER SKRG!
.
Whatsapp "LAMUSELAND" ke 0139008100
Whatsapp "LAMUSELAND" ke 0139008100
Whatsapp "LAMUSELAND" ke 0139008100
.
.
P/s: ingat tau. Offer ni xlama. Setahun skali je..hehe
#apk #apkfsk #apkfsk19 #drfazidateam #unisza #uniszapastitahu #uniszahebakkali #cod #codgongbadak #codunisza #codumt #fairybeaute #whereyourfairytalescometrue
8 0 12 hours ago

Imagine your face could stay freah and smooth with only use QUTY coffee face scrub 😘
.
📍Free COD -Setiu-Kuala Nerus-Kuala Terengganu 🛵
📦Postage seluruh malaysia 🇲🇾
.
📲Whatsapp untuk order 👇👇👇
http://www.wassap.my/+60199974920
.
#quty #qutycosmetics #coffeescrub #facescrub #cosmetics #facemist #settingspray #cuteandquality #aloevera #settingspray #cosmetics #setiu #kualanerus  #kualaterengganu #terengganu  #bandarpermaisuri #umt #codumt #unisza #codunisza #codterengganu #quty #qutycosmetics #facemist #settingspray #charcoalsoap #cosmetics #cosmeticsmalaysia #sephora #sephoramalaysia

Imagine your face could stay freah and smooth with only use QUTY coffee face scrub 😘
.
📍Free COD -Setiu-Kuala Nerus-Kuala Terengganu 🛵
📦Postage seluruh malaysia 🇲🇾
.
📲Whatsapp untuk order 👇👇👇
http://www.wassap.my/+60199974920
.
#quty #qutycosmetics #coffeescrub #facescrub #cosmetics #facemist#settingspray #cuteandquality #aloevera #settingspray #cosmetics#setiu #kualanerus  #kualaterengganu #terengganu  #bandarpermaisuri #umt#codumt #unisza #codunisza #codterengganu #quty #qutycosmetics #facemist #settingspray #charcoalsoap #cosmetics #cosmeticsmalaysia #sephora #sephoramalaysia
5 0 14 hours ago

STOCK DAH NAK SOLD OUT DAH GAISSSS !!!
.
.
Yang belum dapatkan lagi set Birthday Edition Lipmatte daripada #obsesscosmetics ni atau yang nak repeat order lagi sekali, haaaa baik korang grab cepat-cepat sebab stock memang dah hujung-hujung sangat dah ni !!! 🔥😱 Nanti dah sold out tak tauuuu 😏😏 Melepas lah korang, jangan nanges tepi bucu katil dah lah 🙊🙊
.
.
Birthday Edition Lipmatte ada 3 code:
💪🏼 Power
💕 Loving
🥰 Caring
.
.
Manfaat Birthday Edition Lipmatte adalah:
✅ Tekstur yang ringan
✅ Sesuai untuk bibir kering
✅ Merawat bibir kering, kusam, gelap
✅ Tak mudah tanggal bila makan atau minum
✅ Boleh dijadikan sebagai blusher dan eyeshadow juga
✅ Mesra travel
.
.
Whatsapp Qila sekarang untuk order atau tekan link biru pada bio 💕😘
📲 www.wasap.my/0199875924/sayaberminatdenganobsess

#maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesswave #iamfounder #obsesscosmeticskualaterengganu #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskualanerus #codterengganu #codkualanerus #codunisza #codumt #freecod #postage #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #pesanpadahati #satukanrasa

STOCK DAH NAK SOLD OUT DAH GAISSSS !!!
.
.
Yang belum dapatkan lagi set Birthday Edition Lipmatte daripada #obsesscosmetics ni atau yang nak repeat order lagi sekali, haaaa baik korang grab cepat-cepat sebab stock memang dah hujung-hujung sangat dah ni !!! 🔥😱 Nanti dah sold out tak tauuuu 😏😏 Melepas lah korang, jangan nanges tepi bucu katil dah lah 🙊🙊
.
.
Birthday Edition Lipmatte ada 3 code:
💪🏼 Power
💕 Loving
🥰 Caring
.
.
Manfaat Birthday Edition Lipmatte adalah:
✅ Tekstur yang ringan
✅ Sesuai untuk bibir kering
✅ Merawat bibir kering, kusam, gelap
✅ Tak mudah tanggal bila makan atau minum
✅ Boleh dijadikan sebagai blusher dan eyeshadow juga
✅ Mesra travel
.
.
Whatsapp Qila sekarang untuk order atau tekan link biru pada bio 💕😘
📲 www.wasap.my/0199875924/sayaberminatdenganobsess

#maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesswave #iamfounder #obsesscosmeticskualaterengganu #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskualanerus #codterengganu #codkualanerus #codunisza #codumt #freecod #postage #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #pesanpadahati #satukanrasa
5 0 14 hours ago

. JOM BACA KELEBIHAN LUXE FOUNDATION NI 😍 yang penting foundation luxe terdiri dari bahan2 yang selamat dan dapat merawat skin kita 😊
.
**Ciri-ciri produk muka yang mengandungi bahan aktif merkuri:

1.Tidak mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
2.Bau yang menyengat
3.Melekat-lekat
4.Wajah menjadi pedih ketika memakainya
5.Kulit menjadi kemerahan apabila terkena sinar matahari

BAHAN AKTIF MERKURI AMATLAH BAHAYA BUAT KULIT WAJAH KITA KERANA KULIT KITA AKAN TERHAKIS, KULIT AKAN MENJADI NIPIS DAN YANG PALING BAHAYA IA BOLEH MENYEBABKAN KANSER TAU☝️☝️ TAPI ADA BERITA GEMBIRA, KANDUNGAN YANG ADA DIDALAM LUXE FOUNDATION 100% MENGANDUNGI BAHAN SEMULA JADI. NAK TAHU KESAN APABILA MEMAKAINYA?? JOM GRAB SEKARANG!! JUST KLIK LINK DI BIO KINA
.
#codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codumt

. JOM BACA KELEBIHAN LUXE FOUNDATION NI 😍 yang penting foundation luxe terdiri dari bahan2 yang selamat dan dapat merawat skin kita 😊
.
**Ciri-ciri produk muka yang mengandungi bahan aktif merkuri:

1.Tidak mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
2.Bau yang menyengat
3.Melekat-lekat
4.Wajah menjadi pedih ketika memakainya
5.Kulit menjadi kemerahan apabila terkena sinar matahari

BAHAN AKTIF MERKURI AMATLAH BAHAYA BUAT KULIT WAJAH KITA KERANA KULIT KITA AKAN TERHAKIS, KULIT AKAN MENJADI NIPIS DAN YANG PALING BAHAYA  IA BOLEH MENYEBABKAN KANSER TAU☝️☝️ TAPI ADA BERITA GEMBIRA, KANDUNGAN YANG ADA DIDALAM LUXE FOUNDATION 100% MENGANDUNGI BAHAN SEMULA JADI. NAK TAHU KESAN APABILA MEMAKAINYA?? JOM GRAB SEKARANG!! JUST KLIK LINK DI BIO KINA
.
#codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codumt
4 0 15 hours ago

. JOM BACA KELEBIHAN LUXE FOUNDATION NI 😍 yang penting foundation luxe terdiri dari bahan2 yang selamat dan dapat merawat skin kita 😊
.
**Ciri-ciri produk muka yang mengandungi bahan aktif merkuri:

1.Tidak mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
2.Bau yang menyengat
3.Melekat-lekat
4.Wajah menjadi pedih ketika memakainya
5.Kulit menjadi kemerahan apabila terkena sinar matahari

BAHAN AKTIF MERKURI AMATLAH BAHAYA BUAT KULIT WAJAH KITA KERANA KULIT KITA AKAN TERHAKIS, KULIT AKAN MENJADI NIPIS DAN YANG PALING BAHAYA IA BOLEH MENYEBABKAN KANSER TAU☝️☝️ TAPI ADA BERITA GEMBIRA, KANDUNGAN YANG ADA DIDALAM LUXE FOUNDATION 100% MENGANDUNGI BAHAN SEMULA JADI. NAK TAHU KESAN APABILA MEMAKAINYA?? JOM GRAB SEKARANG!! JUST KLIK LINK DI BIO KINA
.
#codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codumt

. JOM BACA KELEBIHAN LUXE FOUNDATION NI 😍 yang penting foundation luxe terdiri dari bahan2 yang selamat dan dapat merawat skin kita 😊
.
**Ciri-ciri produk muka yang mengandungi bahan aktif merkuri:

1.Tidak mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
2.Bau yang menyengat
3.Melekat-lekat
4.Wajah menjadi pedih ketika memakainya
5.Kulit menjadi kemerahan apabila terkena sinar matahari

BAHAN AKTIF MERKURI AMATLAH BAHAYA BUAT KULIT WAJAH KITA KERANA KULIT KITA AKAN TERHAKIS, KULIT AKAN MENJADI NIPIS DAN YANG PALING BAHAYA  IA BOLEH MENYEBABKAN KANSER TAU☝️☝️ TAPI ADA BERITA GEMBIRA, KANDUNGAN YANG ADA DIDALAM LUXE FOUNDATION 100% MENGANDUNGI BAHAN SEMULA JADI. NAK TAHU KESAN APABILA MEMAKAINYA?? JOM GRAB SEKARANG!! JUST KLIK LINK DI BIO KINA
.
#codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codumt
1 0 15 hours ago

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! KINA NAK BG 10 TERAWAL FREEGIFTS 🎁😍
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! KINA NAK BG 10 TERAWAL FREEGIFTS 🎁😍
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu
1 0 15 hours ago

Yummzzzz..ada tak yang tengah rindu popiss ni??😍 Ada yang nk popis.ganu open order tak???🤨 Kalau ada komen sikitt 🙉🙊🙊 #apkunisza #apkfsk19 #drfazidateam #popisrangupcair #codganu #codmakanan #codunisza #codumt #codipgterengganu #makanmakan #fooddeliveryservice #codmurah #uniszahebakkali #codgongbadak #codkualanerus

Yummzzzz..ada tak yang tengah rindu popiss ni??😍 Ada yang nk popis.ganu open order tak???🤨 Kalau ada komen sikitt 🙉🙊🙊 #apkunisza #apkfsk19 #drfazidateam #popisrangupcair #codganu #codmakanan #codunisza  #codumt #codipgterengganu  #makanmakan  #fooddeliveryservice #codmurah #uniszahebakkali #codgongbadak #codkualanerus
30 2 18 hours ago

SET LAKU KERASSSS !!! 🔥🔥🔥
.
.
Kalau dah grab treatment cushion foundation dari #obsesscosmetics ni korang kena grab sekali loose powder. Sebab treatment cushion foundation ni tak lengkap kalau loose powder tiada disisi 🙈🙊💕 Barulah hasil pemakaian kedua-dua produk ni bagi muka korang nampak lebih smooth and flawless je tau 🥰🥰🥰
.
.
Nak order terus atau nak tanya-tanya dulu pun boleh, whatsapp Qila sekarang atau tekan link biru pada bio 💕😘
📲 www.wasap.my/0199875924/sayaberminatdenganobsess

#maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesswave #iamfounder #obsesscosmeticskualaterengganu #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskualanerus #codterengganu #codkualanerus #codunisza #codumt #freecod #postage #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #pesanpadahati #satukanrasa

SET LAKU KERASSSS !!! 🔥🔥🔥
.
.
Kalau dah grab treatment cushion foundation dari #obsesscosmetics ni korang kena grab sekali loose powder. Sebab treatment cushion foundation ni tak lengkap kalau loose powder tiada disisi 🙈🙊💕 Barulah hasil pemakaian kedua-dua produk ni bagi muka korang nampak lebih smooth and flawless je tau 🥰🥰🥰
.
.
Nak order terus atau nak tanya-tanya dulu pun boleh, whatsapp Qila sekarang atau tekan link biru pada bio 💕😘
📲 www.wasap.my/0199875924/sayaberminatdenganobsess

#maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesswave #iamfounder #obsesscosmeticskualaterengganu #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskualanerus #codterengganu #codkualanerus #codunisza #codumt #freecod #postage #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #pesanpadahati #satukanrasa
7 0 20 hours ago

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! ONLY FOR THIS MONTH. every purchase will receive free gifts 😍😭
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! ONLY FOR THIS MONTH. every purchase will receive free gifts 😍😭
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu
0 0 23 hours ago

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! ONLY FOR THIS MONTH. every purchase will receive free gifts 😍😭
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! ONLY FOR THIS MONTH. every purchase will receive free gifts 😍😭
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu
2 0 23 hours ago

“FOUNDATION BEST DAN TAK BAGI BAD EFFECT”
.
.
Nak order terus atau nak tanya-tanya dulu pun boleh, whatsapp Qila sekarang atau tekan link biru pada bio 💕😘
📲 www.wasap.my/0199875924/sayaberminatdenganobsess

#maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesswave #iamfounder #obsesscosmeticskualaterengganu #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskualanerus #codterengganu #codkualanerus #codunisza #codumt #freecod #postage #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #pesanpadahati #satukanrasa

“FOUNDATION BEST DAN TAK BAGI BAD EFFECT”
.
.
Nak order terus atau nak tanya-tanya dulu pun boleh, whatsapp Qila sekarang atau tekan link biru pada bio 💕😘
📲 www.wasap.my/0199875924/sayaberminatdenganobsess

#maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesswave #iamfounder #obsesscosmeticskualaterengganu #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskualanerus #codterengganu #codkualanerus #codunisza #codumt #freecod #postage #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #pesanpadahati #satukanrasa
8 0 23 hours ago

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! ONLY FOR THIS MONTH. every purchase will receive free gifts 😍😭
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu

KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI CUSTOMER TAU. YANG BELI SEKALI MMG MOSTLY REPEAT ORDER SBB DIORANG CAKAP LUXE NI SETANDING HIGH END FOUNDATION. ❗️✨ KENAPA KORANG PERLU CUBA LUXE NI ?😍 ✅TIDAK MEREKAH & BERKECAPUK
✅LIANG PORI TIDAK TERSUMBAT ✅FOUNDATION TAHAN 24 JAM SEPERTI HIGH END FOUNDATION
✅MERAWAT KULIT .
jom order sekarang! ONLY FOR THIS MONTH. every purchase will receive free gifts 😍😭
.
BERMINAT HANYA KLIK LINK DI BIO KINA
.
#luxefoundation #luxeperfectcover #luxecosmeticsterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codgongbadak #codunisza #codumt #codterengganu #foundationterengganu
0 0 23 hours ago

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo #codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo#codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019
1 0 11 November, 2019

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo #codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019

KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA :
.
🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat.
.
🌸 Membantu mengatasi masalah "stretch mark" ketika mengandung.
.
🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang.
.
🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi.
.
🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol.
.
🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. .
🌸Membantu mengatasi masalah Anemia.
.
1 BOTOL BEAUMAMA
RM55 exclude postage .
PROMOSI
2 BOTOL RM99 freeposss 😱😱😱
.

#sayajualonline #beaumamaibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #milkbooster #murah #rezekiAllah #halalproduct #hot🔥 #luluskkm #morningsickness #motivationalquotes #ig #instafamous #instago #instagram #jomsupport #jombelionline #codgo#codmanir #codbandar #posseluruhmalaysia #postage #codunisza #codumt #cod #kkmapproved #terengganu #viralmalaysia2019
1 0 11 November, 2019

The green tea in MEERACLE Facial Cleanser softening and nourishing skin, also slowing the aging process. Lepas dah cuci tu memang kulit akan rasa lembut je! Memang rasa puas hati lah bila penat2 balik kerja nak cuci muka tu, terus rasa segar! 🍃✨
.
Wassap 0145492125
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

The green tea in MEERACLE Facial Cleanser softening and nourishing skin, also slowing the aging process. Lepas dah cuci tu memang kulit akan rasa lembut je! Memang rasa puas hati lah bila penat2 balik kerja nak cuci muka tu, terus rasa segar! 🍃✨
.
Wassap 0145492125
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
1 0 11 November, 2019

Use this MEERACLE Quiver Facial Brush often, and you’ll notice the good changes on your skin! Bila guna facial brush ni, at the same time ia boleh buat kulit uols tu senang nak sera product yang kita pakai. Contohnya, bila uols letak serum. Kesan akan jadi lebih cepat! ✨✨
.
Wassap 0145492125
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
#MEERACLEQuiverFacialBrush

Use this MEERACLE Quiver Facial Brush often, and you’ll notice the good changes on your skin! Bila guna facial brush ni, at the same time ia boleh buat kulit uols tu senang nak sera product yang kita pakai. Contohnya, bila uols letak serum. Kesan akan jadi lebih cepat! ✨✨
.
Wassap 0145492125
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
#MEERACLEQuiverFacialBrush
0 0 11 November, 2019
.
.
Alolo merajuk pulak si Sarra ni, patut la muncung je muka, tapi nasib baik Adriz pandai pujuk! Adriz baru cakap sikit, Sarra dah sengih! Nantikan episode 8 pukul 7PM nanti!! Lagi 30 minit je guyssss! 😍😍
.
.
#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
#SetelahkuDimiliki
#MEERACLEmenjadikanSetelahkuDimiliki
#IntanMenjadiDenganMEERACLE
4 0 11 November, 2019

.
.
A foundation worth trying for! It's light weight and yet it give you a medium to full coverage! Selalunya kalau foiundation tu dia bagi coverage macam tu akan rasa berat dekat kulit muka. Dengan cuaca yang panas terik, mesti la rasa tak selesa kan? Tapi with this foundation, uols akan rasa selesa je! 🥰
.
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu
#codterengganu
#terengganu
#terengganukite
#codumt
#codunisza
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu

.
.
A foundation worth trying for! It's light weight and yet it give you a medium to full coverage! Selalunya kalau foiundation tu dia bagi coverage macam tu akan rasa berat dekat kulit muka. Dengan cuaca yang panas terik, mesti la rasa tak selesa kan? Tapi with this foundation, uols akan rasa selesa je! 🥰
.
.
Wassap 0145492125
.
.

#meeracleterengganu
#meeracleserumterengganu
#agentmeeracledungun
#dunguntown
#produkviral
#produkbumiputera
#produkmuslim
#sokongprodukmuslim
#meeraclekualaterengganu 
#codterengganu 
#terengganu 
#terengganukite
#codumt
#codunisza 
#oumterengganu
#batuburok
#codbatuburok
#seberangtakir
#seberangtakirkualaterengganu
0 0 11 November, 2019

Top #codunisza posts

FEEDBACK MILA COKLAT OAT ♥️ 😍 .
.
SEJAK AMALKAN MILA MAKAN PUN SIKIT SEBB KENYANG MINUM MILA BARU BOLEH DIET 😍
.

Alhamdulillah TAHNIAH akak ni berjaya kawal selera makan sebab mila coklat oat bagi effect kenyang lama takda dah rasa nak mengunyah je tiap masa..dari cni bila makan dah terkawal automatic berat jgk akn turun dgn selamat..😊
.
Meh cepat2 grab Mila coklat bsm free gift .
📲Whtsapp HOTLINE sekarang di 019 9898469 atau klik link whtsapp pd bio ig @allura_tmntas sekarang utk reply yg pantas 💕
.
#teamAFCIRCLE01090
#overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietsihat #milacoklatslymselangor #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #codunisza #codchendering #codumt

FEEDBACK MILA COKLAT OAT ♥️ 😍 .
.
SEJAK AMALKAN MILA MAKAN PUN SIKIT SEBB KENYANG MINUM MILA BARU BOLEH DIET 😍
.

Alhamdulillah TAHNIAH akak ni berjaya kawal selera makan sebab mila coklat oat bagi effect kenyang lama takda dah rasa nak mengunyah je tiap masa..dari cni bila makan dah terkawal automatic berat jgk akn turun dgn selamat..😊
.
Meh cepat2 grab Mila coklat bsm free gift .
📲Whtsapp HOTLINE  sekarang di 019 9898469 atau klik link whtsapp pd bio ig @allura_tmntas sekarang utk reply yg pantas 💕
.
#teamAFCIRCLE01090
#overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietsihat #milacoklatslymselangor #dietmalaysia #dietkalori #dietfood  #codunisza #codchendering #codumt
116 37 7 November, 2019

Posted @withrepost@mysara_mm Sepanjang mengandungkan Zinnirah ibu mmg selalu minum Umaima utk pastikan hb okey, baby sihat dan cukup nutrisi..alhamdulillah 13 Julai 2019 adik selamat dilahirkan dgn sihat..😘
.

Utk yg mengandung, baru lepas bersalin, dan menyusukan anak juga boleh cuba minum Umaima ni tau..bole cuba minum susu kambing ala2 rasa strwbery ni..mmg uumphh lah..kandungan Umaima memang berkhasiat dan yg penting dijamin halal..
.

Berminat bole dm/whatsapp 0135050809 atau klik je link di bio profile sy k..xperlu dah save no..COD #BESUT #JERTEH #UNISZA #SETIU..POS SELURUH MALAYSIA

#umaima
#susukambingsedap
#umaimabyabbyabadi
#codsetiu
#codbesut
#codjerteh
#codunisza
#makanansunnah
#umaimaterengganu
#halalantoyyiba

Posted @withrepost • @mysara_mm Sepanjang mengandungkan Zinnirah ibu mmg selalu minum Umaima utk pastikan hb okey, baby sihat dan cukup nutrisi..alhamdulillah 13 Julai 2019 adik selamat dilahirkan dgn sihat..😘
.

Utk yg mengandung, baru lepas bersalin, dan menyusukan anak juga boleh cuba minum Umaima ni tau..bole cuba minum susu kambing ala2 rasa strwbery ni..mmg uumphh lah..kandungan Umaima memang berkhasiat dan yg penting dijamin halal..
.

Berminat bole dm/whatsapp 0135050809 atau klik je link di bio profile sy k..xperlu dah save no..COD #BESUT #JERTEH #UNISZA #SETIU..POS SELURUH MALAYSIA

#umaima
#susukambingsedap
#umaimabyabbyabadi 
#codsetiu
#codbesut
#codjerteh
#codunisza
#makanansunnah
#umaimaterengganu
#halalantoyyiba
4,896 35 10 September, 2019

MILA SEDAP & KENYANG LEBIH LAMA. PEMBUANGAN PUN JADI LAWAS

Kemain hakak kita yang sorang ni, happy sungguh minum coklat terlajak laris daripada Allura.

Sedap katanya, kenyang lama dan perut jadi lawas.

Peminat coklat tegar, korang patut cuba taw mila coklat ni.

Yang mana nak dapatkan promosi ni boleh wasap ira sekarang di 011-57565618 ❤

#milacoklatslym #overnightoatsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #dietplan #diettanpaberlapar #dietlisasurihani #milafeedback #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering #codunisza #codumt #teamAFCIRCLE01088

MILA SEDAP & KENYANG LEBIH LAMA. PEMBUANGAN PUN JADI LAWAS

Kemain hakak kita yang sorang ni, happy sungguh minum coklat terlajak laris daripada Allura.

Sedap katanya, kenyang lama dan perut jadi lawas.

Peminat coklat tegar, korang patut cuba taw mila coklat ni.

Yang mana nak dapatkan promosi ni boleh wasap ira sekarang di 011-57565618 ❤

#milacoklatslym #overnightoatsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #dietplan #diettanpaberlapar #dietlisasurihani #milafeedback #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering #codunisza #codumt #teamAFCIRCLE01088
132 55 5 November, 2019

PEMINAT TEGAR COKELAT MESTI CUBA COKELAT YANG SATU NI 😍
.
Coklat yang pekat, dipenuhi dengan bahan-bahan berkhasiat dan diwarnai dengan rolled oat dan chiaseed.
.
Fuhh, rasanya memang terangkat beb 👍👍👍
.
Bukan setakat sedap je plus korang akan rasa kenyang je.
.
Sekarang tengah ada DISKAUN RM3 + SHAKER LIMITED EDITION. Meh tekan link kat profile ig utk grab LIMITED OFFER NI.

#milacoklatslym #sukusukuseparuh
#kurustanpaberlapar #intermittentfastingmalaysia
#AlluraPureVitaminC #milafeedback
#milacoklatslymterengganu #dietrendahkalori #dietlisasurihani #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01074

PEMINAT TEGAR COKELAT MESTI CUBA COKELAT YANG SATU NI 😍
.
Coklat yang pekat, dipenuhi dengan bahan-bahan berkhasiat dan diwarnai dengan rolled oat dan chiaseed.
.
Fuhh, rasanya memang terangkat beb 👍👍👍
.
Bukan setakat sedap je plus korang akan rasa kenyang je.
.
Sekarang tengah ada DISKAUN RM3 + SHAKER LIMITED EDITION. Meh tekan link kat profile ig utk grab LIMITED OFFER NI.

#milacoklatslym #sukusukuseparuh
#kurustanpaberlapar #intermittentfastingmalaysia
#AlluraPureVitaminC #milafeedback
#milacoklatslymterengganu #dietrendahkalori #dietlisasurihani #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01074
126 40 24 October, 2019

Guyssss jom lepak malam ni, @lambour.cafe buka sepertia biasa 5p.m - 11.00 p.m tag lah member korang ajak makan sini mana tahu diorang baik hati nak belanja ke 🙊. Okay see u there!
.
.
.
.
#visitterengganu2019 #visitterengganu #ganu #foodporn #jalanjalan #foodpornmalay #western #nasilemak #oden #odengcraver #odeng #uniszapastitahu #uniszastudent #uniszagongbadak #uniszahebakkali #codunisza #umt #umtsohor #mrsmkt #ipgkdri #ipgkdrians #lambourcafe #UiTM #makanmakan

Guyssss jom lepak malam ni, @lambour.cafe buka sepertia biasa 5p.m - 11.00 p.m tag lah member korang ajak makan sini mana tahu diorang baik hati nak belanja ke 🙊. Okay see u there!
.
.
.
.
#visitterengganu2019 #visitterengganu #ganu #foodporn #jalanjalan #foodpornmalay #western #nasilemak #oden #odengcraver #odeng #uniszapastitahu #uniszastudent #uniszagongbadak #uniszahebakkali #codunisza #umt #umtsohor #mrsmkt #ipgkdri #ipgkdrians #lambourcafe #UiTM #makanmakan
110 8 17 September, 2019

SAHUR DENGAN MILA COKLAT JE TAK LAPAR PUN..REPEAT ORDER BUAT STOK LAGI YEAYY 😍
.
Bagi yg buat puasa sunat isnin khamis ke atau dh slow2 buat puasa ganti ..ira suggest utk korang start dari sekarang dapatkan mila coklat ni utk buat sahur..yg xsempat nak masak2 atau nak mudah korang bancuh je segelas mila..memang terbaik 👍
.
Selain tu customer ni jugak repeat order utk mak nya skali sbb mak pun suka bancuh mila jadikan sbg breakfast..kenyang dan sedap 😘
.
Nak grab Mila coklat laju2 klik link whtsapp pd bio ig sekarang ❤

#milacoklatslym #milafeedback #overnightoatsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #sahur #diettanpalapar #dietrendahkalori #dietlisasurihani #dietplan #dietfood #milacoklatslymterengganu #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01085

SAHUR DENGAN MILA COKLAT JE TAK LAPAR PUN..REPEAT ORDER BUAT STOK LAGI YEAYY 😍
.
Bagi yg buat puasa sunat isnin khamis ke atau dh slow2 buat puasa ganti ..ira suggest utk korang start dari sekarang dapatkan mila coklat ni utk buat sahur..yg xsempat nak masak2 atau nak mudah korang bancuh je segelas mila..memang terbaik 👍
.
Selain tu customer ni jugak repeat order utk mak nya skali sbb mak pun suka bancuh mila jadikan sbg breakfast..kenyang dan sedap 😘
.
Nak grab Mila coklat laju2 klik link whtsapp pd bio ig sekarang ❤

#milacoklatslym #milafeedback #overnightoatsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #sahur #diettanpalapar #dietrendahkalori #dietlisasurihani #dietplan #dietfood #milacoklatslymterengganu #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01085
125 43 1 November, 2019

10|10 sales berlangsung lagi selama 10 hari bermula 20/10 sehingga 30/10 😍
.
Pilih mana2 2 items ke atas dpt diskaun RM3. Masa ni laa nak borong byk terus sebab harga tgh murah..Lagi best yg order dengan ira akan dapat percuma gift limited edition..hanya di @allurakualaterengganu ♥️ Tak dapat kat lain tau
.
Untuk order boleh terus klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕
.
#MilaCoklatSlym #AlluraPureVitaminC #milacoklatslymterengganu #dietlisasurihani #buymuslimfirst #freegift #limitededition #promo #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01068

10|10 sales berlangsung lagi selama 10 hari bermula 20/10 sehingga 30/10 😍
.
Pilih mana2 2 items ke atas dpt diskaun RM3. Masa ni laa nak borong byk terus sebab harga tgh murah..Lagi best yg order dengan ira akan dapat percuma gift limited edition..hanya di @allurakualaterengganu ♥️ Tak dapat kat lain tau
.
Untuk order boleh terus klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕
.
#MilaCoklatSlym #AlluraPureVitaminC #milacoklatslymterengganu #dietlisasurihani #buymuslimfirst #freegift #limitededition #promo #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01068
116 56 20 October, 2019

MILA SEDAP & KENYANG LEBIH LAMA. PEMBUANGAN PUN JADI LAWAS

Kemain hakak kita yang sorang ni, happy sungguh minum coklat terlajak laris daripada Allura.

Sedap katanya, kenyang lama dan perut jadi lawas.

Peminat coklat tegar, korang patut cuba taw mila coklat ni. Dengar cerita tengah ada promosi LESS RM3

Yang mana nak dapatkan promosi ni boleh wasap ira sekarang di 011-57565618 ❤

#milacoklatslym #overnightoatsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #dietplan #promo #diettanpaberlapar #dietlisasurihani #milafeedback #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering #codunisza #codumt #teamAFCIRCLE01070

MILA SEDAP & KENYANG LEBIH LAMA. PEMBUANGAN PUN JADI LAWAS

Kemain hakak kita yang sorang ni, happy sungguh minum coklat terlajak laris daripada Allura.

Sedap katanya, kenyang lama dan perut jadi lawas.

Peminat coklat tegar, korang patut cuba taw mila coklat ni. Dengar cerita tengah ada promosi LESS RM3

Yang mana nak dapatkan promosi ni boleh wasap ira sekarang di 011-57565618 ❤

#milacoklatslym #overnightoatsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #dietplan #promo #diettanpaberlapar #dietlisasurihani #milafeedback #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codchendering #codunisza #codumt #teamAFCIRCLE01070
134 51 22 October, 2019

COKLAT SEDAP + MENGENYANGKAN BANTU BADAN JADI RINGAN DALAM MASA 3 MINGGU TANPA FAT BURNER
.
Mila coklat ni diperbuat khas daripada bahan-bahan berkualiti dan berkhasiat seperti rolled oat, kurma, delima, aprikot dan sebagainya. Yang mana fungsinya adalah untuk membantu kita kawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
Mana yang diet tu tapi tak dapat nak kawal selera makan memang sesuai sangat consume mila. Rasanya memang padu weyh. Cenggini ha 👍👍👍. Serius ira bagitahu, korang takkan rasa nak ulang alik ke tandas bila consume coklat nie.
.
Satu sachet ada 110 kalori je, takda gula, takda fat burner. Sesuai diambil untuk semua peringkat umur. Siap lah kalau bagi kat budak-budak. Mesti diorang duk minta hari2.
.
Yang mana nak dapatkan mila ni. Boleh terus je whatsapp ira di HOTLINE 011-57565618 atau klik je link whatsapp di profile ig untuk fast respond. Sekarang tengah ada promosi taw, grab 2 kotak mila dpt free gift menarik. Limited tau❤
.
#jomkurus1malaysia
#intermittentfastingmalaysia
#dietkalori #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #milacoklatslym
#sukusukuseparuh #kurussihat
#kurustanpaberlapar #dietplan #dietlisasurihani #milafeedback
#buymuslimfirst #milacoklatslymterengganu
#allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01082

COKLAT SEDAP + MENGENYANGKAN BANTU BADAN JADI RINGAN DALAM MASA 3 MINGGU TANPA FAT BURNER
.
Mila coklat ni diperbuat khas daripada bahan-bahan berkualiti dan berkhasiat seperti rolled oat, kurma, delima, aprikot dan sebagainya. Yang mana fungsinya adalah untuk membantu kita kawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
Mana yang diet tu tapi tak dapat nak kawal selera makan memang sesuai sangat consume mila. Rasanya memang padu weyh. Cenggini ha 👍👍👍. Serius ira bagitahu, korang takkan rasa nak ulang alik ke tandas bila consume coklat nie.
.
Satu sachet ada 110 kalori je, takda gula, takda fat burner. Sesuai diambil untuk semua peringkat umur. Siap lah kalau bagi kat budak-budak. Mesti diorang duk minta hari2.
.
Yang mana nak dapatkan mila ni. Boleh terus je whatsapp ira di HOTLINE 011-57565618 atau klik je link whatsapp di profile ig untuk fast respond. Sekarang tengah ada promosi taw, grab 2 kotak mila dpt free gift menarik. Limited tau❤
.
#jomkurus1malaysia
#intermittentfastingmalaysia
#dietkalori #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #milacoklatslym
#sukusukuseparuh #kurussihat
#kurustanpaberlapar #dietplan #dietlisasurihani #milafeedback 
#buymuslimfirst #milacoklatslymterengganu
#allurakualaterengganu #codmanir #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codchendering #codumt #teamAFCIRCLE01082
125 40 3 November, 2019