#codwangsamaju Instagram Photos & Videos

codwangsamaju - 57.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codwangsamaju and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
3.6
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Presenting our newest star of the show! Lip matte Young and Glow X Neelofa LETOP SERIES with 6 different of shades!

Dewi, 1989, Single, Base Light, Base Medium and Base Dark.

The games is to mix and you will get the most beautiful color for your lips 💋

Get yours today!
#lipmatte
#youngandglowxneelofalipmatte
#youngandglow
#teamyoungandglowkajang
#foundationmamalofa
#neelofa #neelofahijab
#neelofalovers
#readystockyoungandglowfoundation
#foundationyoungandglow
#foundationviral
#youngnglowfoundation #codkl #codwangsamaju #codbukitjalil #youngandglowkl #youngandglowwangsamaju #youngandglowcheras #codgombak #youngandglowkualalumpur #youngandglowcheras #youngandglowsungaibesi #youngandglowklcc #youngandglownusentral

Presenting our newest star of the show! Lip matte Young and Glow X Neelofa LETOP SERIES with 6 different of shades!

Dewi, 1989, Single, Base Light, Base Medium and Base Dark.

The games is to mix and you will get the most beautiful color for your lips 💋

Get yours today! 
#lipmatte
#youngandglowxneelofalipmatte
#youngandglow 
#teamyoungandglowkajang
#foundationmamalofa
#neelofa #neelofahijab
 #neelofalovers
#readystockyoungandglowfoundation
#foundationyoungandglow
#foundationviral
#youngnglowfoundation #codkl #codwangsamaju #codbukitjalil  #youngandglowkl #youngandglowwangsamaju #youngandglowcheras #codgombak #youngandglowkualalumpur #youngandglowcheras #youngandglowsungaibesi #youngandglowklcc #youngandglownusentral
1 0 2 hours ago

New code color :Dewi❗❗❗
.
Presenting our newest star of the show! Lip matte Young and Glow X Neelofa LETOP SERIES with 6 different of shades!

Dewi, 1989, Single, Base Light, Base Medium and Base Dark.

The games is to mix and you will get the most beautiful color for your lips 💋

RM38 only!!
.
Get yours today!
.
#lipmatte
#youngandglowxneelofalipmatte
#youngandglow
#teamyoungandglowkajang
#foundationmamalofa
#neelofa #neelofahijab
#neelofalovers
#readystockyoungandglowfoundation
#foundationyoungandglow
#foundationviral
#youngnglowfoundation #codkl #codwangsamaju #codbukitjalil #youngandglowkl #youngandglowwangsamaju #youngandglowcheras #codgombak #youngandglowsentul

New code color :Dewi❗❗❗
.
Presenting our newest star of the show! Lip matte Young and Glow X Neelofa LETOP SERIES with 6 different of shades!

Dewi, 1989, Single, Base Light, Base Medium and Base Dark.

The games is to mix and you will get the most beautiful color for your lips 💋

RM38 only!!
.
Get yours today!
.
#lipmatte
#youngandglowxneelofalipmatte
#youngandglow 
#teamyoungandglowkajang
#foundationmamalofa
#neelofa #neelofahijab
 #neelofalovers
#readystockyoungandglowfoundation
#foundationyoungandglow
#foundationviral
#youngnglowfoundation #codkl #codwangsamaju #codbukitjalil  #youngandglowkl #youngandglowwangsamaju #youngandglowcheras #codgombak #youngandglowsentul
2 0 2 hours ago

Terkadang kita ni ade jur waktu tak menyempat nak bersiap kann. Alaahhh kita semua paham uolls!😁
.
Souk ni lah penyelamat kita sebagai seorang wanita yang takde masa tapi tetap nak jaga penampilan.
.
Ce tengok, nampak aje simple simple tapi bukan biashe biashe tau souk ni! Dia punye cutting dan awning on point je weh. Tak kembang menggelebeh melondeh pun.
.
Haaa uolls yang mana rasa kurang masa nak bersiap tu, moh ler cuci mata dengan warna-warna cuns souk ni.😍
.
Whatsapp www.wasap.my/60172337413

#tudungsouk #tudungviral #tudungberhantu #souk #tudung #tudungsarungexpress #tudungcantik #tudungmuslimah #tudungmurahmurah #tudungterlajaklaris #tudungantikedut #tudungmudahsarung #tudungjimatelektrik #tudungjimatmasa #tudungbajet #thesouk #codwangsamaju #codsetapak #teammamipoko

Terkadang kita ni ade jur waktu tak menyempat nak bersiap kann. Alaahhh kita semua paham uolls!😁
.
Souk ni lah penyelamat kita sebagai seorang wanita yang takde masa tapi tetap nak jaga penampilan.
.
Ce tengok, nampak aje simple simple tapi bukan biashe biashe tau souk ni! Dia punye cutting dan awning on point je weh. Tak kembang menggelebeh melondeh pun.
.
Haaa uolls yang mana rasa kurang masa nak bersiap tu, moh ler cuci mata dengan warna-warna cuns souk ni.😍
.
Whatsapp www.wasap.my/60172337413

#tudungsouk #tudungviral #tudungberhantu #souk #tudung #tudungsarungexpress #tudungcantik #tudungmuslimah #tudungmurahmurah #tudungterlajaklaris #tudungantikedut #tudungmudahsarung #tudungjimatelektrik #tudungjimatmasa #tudungbajet #thesouk #codwangsamaju #codsetapak #teammamipoko
2 0 3 hours ago

[ PROMO APE KALI NI⁉ ]

Buy 1 Free 1? Items ape buy 1 free 1 tu😱
Promo habis sampai 12/12 jer tauu
.
Korang lambat korang rugi sebab bukan selalu dapat promo macam ni tauu

Nak tahu lebih lanjut tentang promo ni? Mehh whatsapp Runa 012-3408009 atau click je link kat bio tu😚

Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ PROMO APE KALI NI⁉ ]

Buy 1 Free 1? Items ape buy 1 free 1 tu😱
Promo habis sampai 12/12 jer tauu
.
Korang lambat korang rugi sebab bukan selalu dapat promo macam ni tauu

Nak tahu lebih lanjut tentang promo ni? Mehh whatsapp Runa 012-3408009 atau click je link kat bio tu😚

Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
0 0 9 hours ago

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Rose ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Rose ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009 
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
0 0 9 hours ago

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Rose ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Rose ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009 
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
0 0 10 hours ago

[ PROMO APE KALI NI⁉ ]

Buy 1 Free 1? Items ape buy 1 free 1 tu😱
Promo habis sampai 12/12 jer tauu
.
Korang lambat korang rugi sebab bukan selalu dapat promo macam ni tauu

Nak tahu lebih lanjut tentang promo ni? Mehh whatsapp Runa 012-3408009 atau click je link kat bio tu😚

Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ PROMO APE KALI NI⁉ ]

Buy 1 Free 1? Items ape buy 1 free 1 tu😱
Promo habis sampai 12/12 jer tauu
.
Korang lambat korang rugi sebab bukan selalu dapat promo macam ni tauu

Nak tahu lebih lanjut tentang promo ni? Mehh whatsapp Runa 012-3408009 atau click je link kat bio tu😚

Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
0 0 10 hours ago

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Plum ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Plum ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009 
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
0 0 10 hours ago

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Plum ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ COLOUR APA TU ?! ]

Lip Lacquer Plum ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009 
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
1 0 10 hours ago

[ PROMO APE KALI NI⁉ ]

Buy 1 Free 1? Items ape buy 1 free 1 tu😱
Promo habis sampai 12/12 jer tauu
.
Korang lambat korang rugi sebab bukan selalu dapat promo macam ni tauu

Nak tahu lebih lanjut tentang promo ni? Mehh whatsapp Runa 012-3408009 atau click je link kat bio tu😚

Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ PROMO APE KALI NI⁉ ]

Buy 1 Free 1? Items ape buy 1 free 1 tu😱
Promo habis sampai 12/12 jer tauu
.
Korang lambat korang rugi sebab bukan selalu dapat promo macam ni tauu

Nak tahu lebih lanjut tentang promo ni? Mehh whatsapp Runa 012-3408009 atau click je link kat bio tu😚

Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
0 0 10 hours ago

[ COLOUR APA YANG RUNA PAKAI ?! ]

Lip Lacquer Cherry ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ COLOUR APA YANG RUNA PAKAI ?! ]

Lip Lacquer Cherry ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009 
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
1 0 10 hours ago

[ COLOUR APA YANG RUNA PAKAI ?! ]

Lip Lacquer Cherry ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai

[ COLOUR APA YANG RUNA PAKAI ?! ]

Lip Lacquer Cherry ni memang favourite orang ramai tau😉
Sebab colour ni memang cantik kalau korang apply kat bibir korang tu

Jom dapatkan sekarang dengan Runa sebab ada promotion tauu
.
.
Whatsapp 012-3408009 
Jangan lepaskan peluang promo ni😚

#agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshopneeded #codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #codsetiawangsa #codwangsamaju #codwangsawalk #codsrirampai #codlrtgombak #codgombak #codselayang #codbatucaves #codtamanmelati #codlrtsentul #codtamanmelati #lrtwangsamaju #lrtsrirampai
2 0 11 hours ago

🌺 LookFit 🌺 ☘Kelebihan
🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga ☘Cara Penggunaan
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan ☘Harga
WM RM 79.90
EM RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000 ☘Kandungan
15 paket x 15 gram 🌟Dapatkan extra 2 sachet percuma dgn pembelian 5000 kotak pertama 🌟Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit 🌟🚛 Cod sekitar area Keramat KL 🌟Pos ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Fast respond klik link
www.wasap.my/60142220752/lookfit

#aslegacyamirul #sayajual #produkviral #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #BMF #jomjadiagent #siakapkeli #wanitacantik #codsetiawangsa #codampang #codwangsamaju #kgbarukl #codsetapak #coduiagombak #kuisshopee #bazaarpaknil #bazaar #dietmalaysia #codkeramat #kuruscepat #Kurus

🌺 LookFit 🌺 ☘Kelebihan
🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga ☘Cara Penggunaan
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan ☘Harga
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000 ☘Kandungan
15 paket x 15 gram 🌟Dapatkan extra 2 sachet percuma dgn pembelian 5000 kotak pertama 🌟Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit 🌟🚛 Cod sekitar area Keramat KL 🌟Pos ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Fast respond klik link
www.wasap.my/60142220752/lookfit

#aslegacyamirul #sayajual #produkviral  #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #BMF #jomjadiagent #siakapkeli #wanitacantik #codsetiawangsa #codampang #codwangsamaju #kgbarukl #codsetapak #coduiagombak #kuisshopee #bazaarpaknil #bazaar #dietmalaysia #codkeramat #kuruscepat #Kurus
2 0 12 hours ago

Top #codwangsamaju posts

Sebelum kita nk jual barang kita mesti buat testimoni dekat diri kita sndri btl tak... So sis pun try la produk berryfull keluaran @inayahbeautyhq Memang2 sgt2 bgus untk siapa yg nk kurus... Sbb sis bersalin secara operate so lps bersalin sush nk trun kn berat bdn...mase tu try la diet sndri tapi 1 masalah sis ialah sistem pencernaan sgt2 x normal...kadang2 tu makanan yg sis makn blh simpan dlm 3 ke 4 hari gais....😔😔😔 So 1 hari sis ternmpak @inayahbeautyhq Post testimoni cik piah...so sis pon tertarik dgan post tu dan sis cabar diri sis untk bukti kan yg berryfull nie blh trun kn berat bdan sis...so finally sis berjaya trunkn berat bdn sis...😍😍😍 Ramai yg tnye sis
btl ke berryfull nie blh kurus kn bdn..
btl ke berryfull nie kurang kn selera mkn..
Btl ke berryfull nie putih kn kulit

Jawapn sis yes berryfull bantu untk semua yg diatas...TAPI kite kene la kawal mkn...buat senaman sikit...n ada usaha untk trun kn berat bdn...senang ckp mcm nie...waktu nk exam UPSR,PMR,SPM ape yg kita buat untk kita dpt result yg bgus...mesti ada USAHA kn...so sme jgk dgn berryfull kite kne ada USAHA.... So siapa2 yg btl2 berminat nk kurus wasap sis cpt... #loss20withberryfull #berryfullbelilemak #codwangsamaju #codareakl #kurus #kenyang #putih..

Sebelum kita nk jual barang kita mesti buat testimoni dekat diri kita sndri btl tak... So sis pun try la produk berryfull keluaran @inayahbeautyhq Memang2 sgt2 bgus untk siapa yg nk kurus... Sbb sis bersalin secara operate so lps bersalin sush nk trun kn berat bdn...mase tu try la diet sndri tapi 1 masalah sis ialah sistem pencernaan  sgt2 x normal...kadang2 tu makanan yg sis makn blh simpan dlm 3 ke 4 hari gais....😔😔😔 So 1 hari sis ternmpak @inayahbeautyhq Post testimoni cik piah...so sis pon tertarik dgan post tu dan sis cabar diri sis untk bukti kan yg berryfull nie blh trun kn berat bdan sis...so finally sis berjaya trunkn berat bdn sis...😍😍😍 Ramai yg tnye sis 
btl ke berryfull nie blh kurus kn bdn..
btl ke berryfull nie kurang kn selera mkn..
Btl ke berryfull nie putih kn kulit

Jawapn sis yes berryfull bantu untk semua yg diatas...TAPI kite kene la kawal mkn...buat senaman sikit...n ada usaha untk trun kn berat bdn...senang ckp mcm nie...waktu nk exam UPSR,PMR,SPM ape yg kita buat untk kita dpt result yg bgus...mesti ada USAHA kn...so sme jgk dgn berryfull kite kne ada USAHA.... So siapa2 yg btl2 berminat nk kurus wasap sis cpt... #loss20withberryfull #berryfullbelilemak #codwangsamaju #codareakl #kurus #kenyang #putih..
1,019 0 4 September, 2019

RTW NOVEMBER BIDANG 45"

MATERIAL COTTON VOILE
TAK PANAS
MUDAH DIBENTUK
SELESA

RM25❤️
RM25❤️
RM25❤️
RM25❤️ BIDANG 50"

RM30🔥
RM30🔥
RM30🔥

COD AREA 🛵🚙🚙🚛🏎️GOMBAK/SELAYANG/WANGSAMAJU /HKL/BATU CAVES

#tudungbawal
#mirabellegombak
#mirabelleclivia
#mirabellewangsamaju
#kekaboo #kekaboolover
#kekaboosale
#tudungbawalkekaboo #codgombak #codwangsamaju #codmelawati

RTW NOVEMBER BIDANG 45"

MATERIAL COTTON VOILE
TAK PANAS
MUDAH DIBENTUK
SELESA

RM25❤️
RM25❤️
RM25❤️
RM25❤️ BIDANG 50"

RM30🔥
RM30🔥
RM30🔥

COD AREA 🛵🚙🚙🚛🏎️GOMBAK/SELAYANG/WANGSAMAJU /HKL/BATU CAVES

#tudungbawal
#mirabellegombak
#mirabelleclivia
#mirabellewangsamaju
#kekaboo #kekaboolover 
#kekaboosale
#tudungbawalkekaboo #codgombak#codwangsamaju #codmelawati
149 0 30 November, 2019

SWIPE LEFT... TUDUNG SALE PUN MASIH ADA ❤️❤️❤️ TUDUNG BAWAL.MIRABELLE & KEKABOO BIDANG 45"

RM19 🦄
RM19🦄
RM19🦄

Boleh klik wasap dekat bio..free shipping at shopee ❤️❤️❤️❤️ #shopeegombak #codgombak
#codmelawati #codwangsamaju #freeshipping
#tudungsale
#tudungbawal #kekaboosale #kekaboolover #tudungmurah #mirabellegombak #tudungviral #tudungbawalkekaboo

SWIPE LEFT... TUDUNG SALE PUN MASIH ADA ❤️❤️❤️ TUDUNG BAWAL.MIRABELLE & KEKABOO BIDANG 45"

RM19 🦄
RM19🦄
RM19🦄

Boleh klik wasap dekat bio..free shipping at shopee ❤️❤️❤️❤️ #shopeegombak #codgombak
#codmelawati #codwangsamaju #freeshipping
#tudungsale 
#tudungbawal #kekaboosale #kekaboolover #tudungmurah #mirabellegombak #tudungviral #tudungbawalkekaboo
148 1 30 November, 2019

Throwback.
Jumpa video lama time main makeup2 😂
_
Haishh bila nak datang lagi kerajinan ni.
Korang nak tengok ke kalau kak iz but video lagi? 🙄
_

Throwback.
Jumpa video lama time main makeup2 😂
_
Haishh bila nak datang lagi kerajinan ni.
Korang nak tengok ke kalau kak iz but video lagi? 🙄
_
107 19 23 October, 2018

Nak PUTIH seawal 5 saat!??
.
BOLEH 😍
Just sapu #demicalotion dan terus dapat results mcm ni tau
.
.
Apa yang best tentang #DemicaWhiteningLotion ♥️
☑️tidak melekit
☑️cepat meresap
☑️Bahan semulajadi
☑️Lulus KKM
☑️Sgt wangi
☑️SPF 50
.
.
Putih cantik sambil dapat melindungi kulit dari sinaran matahari 😍
.
.
Sooo jgn lupa sapu #DemicaWhiteningLotion
sebelum keluar rumah ❗
.
.
Nak cuba 1?
Bolehhh just tekan link di bio okay!
.
.
#demicacantik
#Demicantik #DemicaLotion #lotonviral #lotionputih #putihberseri #putihgebu #putihcepat #skincare #codkl #codklcc #codbukitjalil #codkualalumpur #codgombak #codwangsamaju #codselangor

Nak PUTIH seawal 5 saat!??
.
BOLEH 😍
Just sapu #demicalotion dan terus dapat results mcm ni tau
.
.
Apa yang best tentang #DemicaWhiteningLotion ♥️
☑️tidak melekit
☑️cepat meresap
☑️Bahan semulajadi
☑️Lulus KKM
☑️Sgt wangi
☑️SPF 50
.
.
 Putih cantik sambil dapat melindungi kulit dari sinaran matahari 😍
.
.
Sooo jgn lupa sapu #DemicaWhiteningLotion
 sebelum keluar rumah ❗
.
.
Nak cuba 1?
Bolehhh just tekan link di bio okay!
.
.
#demicacantik
#Demicantik #DemicaLotion #lotonviral #lotionputih #putihberseri #putihgebu #putihcepat #skincare #codkl #codklcc #codbukitjalil #codkualalumpur #codgombak #codwangsamaju #codselangor
145 0 10 November, 2019