#codwangsamajukeramat Instagram Photos & Videos

codwangsamajukeramat - 194 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #codwangsamajukeramat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
113 hours
Average like
7.4
Average comment
0.5
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Setiap produk ada kelebihan tersendiri... siapa yang dah pakai produk sephia boleh komen and share dekat bawah benefit yang korang dapat bila pakai produk @sephia.my.kite nak bagi free salah satu produk untuk komen bertuah 🥰🥰 Nak ke taknak? Mai la komen 👇👇👇 #arganoilmorocco
#testimoniarganoil #feedbacksephiagombak
#codbatucaves
#codgombak
#arganoiljannanick
#arganoilseophia
#codwangsamajukeramat

Setiap produk ada kelebihan tersendiri... siapa yang dah pakai produk sephia boleh komen and share dekat bawah benefit yang korang dapat bila pakai produk @sephia.my.kite nak bagi free salah satu produk untuk komen bertuah 🥰🥰 Nak ke taknak? Mai la komen 👇👇👇 #arganoilmorocco
#testimoniarganoil #feedbacksephiagombak 
#codbatucaves
#codgombak
#arganoiljannanick 
#arganoilseophia 
#codwangsamajukeramat
2 0 22 November, 2019

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍 Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍  Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
7 0 22 November, 2019

Lepas makan risau tangan berbau? Pakai je Sephia All in One Argan Oil.

Boleh mewangikan tangan dan membuang bau yg kurang menyenangkan, lepastu tangan dan kuku pun jadi lembut.

Banyak kan benefit All in One Argan Oil? Kalau tak beli memang rugi.
#arganoilmorocco #arganoil #arganoilfreeshipping #arganoiljannanick #arganoilgombak #arganshampoo #argan
#sephiabyjannanick #codbatucaves #codwangsamaju #codwangsamajukeramat

Lepas makan risau tangan berbau? Pakai je Sephia All in One Argan Oil.

Boleh mewangikan tangan dan membuang bau yg kurang menyenangkan, lepastu tangan dan kuku pun jadi lembut.

Banyak kan benefit All in One Argan Oil? Kalau tak beli memang rugi. 
#arganoilmorocco #arganoil #arganoilfreeshipping #arganoiljannanick #arganoilgombak #arganshampoo #argan
#sephiabyjannanick #codbatucaves #codwangsamaju #codwangsamajukeramat
5 0 22 November, 2019
😍😍😍😍Bonus!!!!😍😍😍😍 Dengan setiap pembelian Wuja Pinkish atau Kopi Romagella anda sudah boleh mengumpul point utk tebus hadiah menarik daripada bonda... WhatsApp : 0133528904 (link di profile)

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
4 1 11 November, 2019
Promo Wuja Pinkish dan Vinifera kembali... Combo Wuja pinkish 2 kotak RM 83 (asal RM 100)

Vinifera RM 49 (asal RM 55)

jom cpt2 whatsapp sy utk dptkn stok anda!! Whatsapp 0133528904 tekan link di profile k

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
7 0 9 October, 2019

Bahan-bahan yg digunakan di dalam produk eksklusif Royal V..harga mampu milik kini offer dgn hanya RM 52 sehingga Isnin sahaja!! Cepat2 jgn lepaskan peluang terlajak murah ni!! Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #codkeramat

Bahan-bahan yg digunakan di dalam produk eksklusif Royal V..harga mampu milik kini offer dgn hanya RM 52 sehingga Isnin sahaja!! Cepat2 jgn lepaskan peluang terlajak murah ni!! Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #codkeramat
7 0 5 October, 2019

Promo Sabtu (28/9) - Isnin (30/9)

Mustanir RM 105 (Asal RM 120)
Mega Ratu RM 89 (Asal RM 100)

Whatsapp for booking 0133528904
(Tekan link whatsapp di profile)

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #wangsawalk #aeonjuscoau2 #setapakcentral #aslegacy

Promo Sabtu (28/9) - Isnin (30/9)

Mustanir RM 105 (Asal RM 120)
Mega Ratu RM 89 (Asal RM 100)

Whatsapp for booking 0133528904
(Tekan link whatsapp di profile)

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #wangsawalk #aeonjuscoau2 #setapakcentral #aslegacy
7 0 27 September, 2019

OFFER COMBO CHOCOLATE FIBER!! Ha..siapa yg ada plan nk ganti puasa skrg blh la grab promo ni..jimat bykkk

Jom whatsapp sy utk dptkn stok anda!! whatsapp : 0133528904

Harga asal 1 RM 63
Promo 2 pek RM 110

JIMATTTT!! #codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod

OFFER COMBO CHOCOLATE FIBER!! Ha..siapa yg ada plan nk ganti puasa skrg blh la grab promo ni..jimat bykkk

Jom whatsapp sy utk dptkn stok anda!! whatsapp : 0133528904

Harga asal 1 RM 63
Promo 2 pek RM 110

JIMATTTT!! #codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod
8 0 14 August, 2019

PROMOSI MINGGU INI!

COMBO WUJA PINKISH + MARJANE OIL = RM 82

HARGA ASAL
Wuja Pinkish RM 50
Marjane Oil RM 50

Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod

PROMOSI MINGGU INI!

COMBO WUJA PINKISH + MARJANE OIL = RM 82

HARGA ASAL 
Wuja Pinkish RM 50
Marjane Oil  RM 50

Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod
10 0 18 hours ago
Promosi Hebat Minggu ini 
kopi ratu + kopi romagella = RM 71

harga asal RM 43 + RM 39 = RM 82

Whatsapp : 0133528904

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod
11 3 30 July, 2019

❌ Jeragat ❌ Sunburn
.
So ini semua produk Mary Kay yang SPF untuk lindungi kulit sinaran UVA/UVB direct masuk kulit okay!
.
Kalau ada sunblock/ sun protector/ day cream ni semua baru lah jeragat tak menyinggah. Baru lah kulit tak sunburn. 😱💪🏿
.
Nak fini consult, whatsapp je lelaju.
.
Your beauty consultant,
F i n i
0136018806

#codwangsamaju #codwangsamajukeramat #codwangsamajukl #codwangsamajusetapak #codwangsamajusetiawangsa #codwangsamajukeramatsetiawangsa #codwangsamajulrt #marykaygombak #marykaygombakselayang #marykaygombakconsultant #marykaygombakkualalumpur

❌ Jeragat ❌ Sunburn
.
So ini semua produk Mary Kay yang SPF untuk lindungi kulit sinaran UVA/UVB direct masuk kulit okay!
.
Kalau ada sunblock/ sun protector/ day cream ni semua baru lah jeragat tak menyinggah. Baru lah kulit tak sunburn. 😱💪🏿
.
Nak fini consult, whatsapp je lelaju.
.
Your beauty consultant,
F i n i
0136018806

#codwangsamaju #codwangsamajukeramat #codwangsamajukl #codwangsamajusetapak #codwangsamajusetiawangsa #codwangsamajukeramatsetiawangsa #codwangsamajulrt #marykaygombak #marykaygombakselayang #marykaygombakconsultant #marykaygombakkualalumpur
3 0 8 July, 2019

COMING SOONNNN!! HARGA SAMA FORMULA SAMA HANYA BOTOL JE BERUBAH!! WHATSAPP SY UTK BOOK SKRG!! WHATSAPP : 0133528904

HARGA : RM 50
HARGA AHLI : RM 42.50

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #cod #klcc

COMING SOONNNN!! HARGA SAMA FORMULA SAMA HANYA BOTOL JE BERUBAH!! WHATSAPP SY UTK BOOK SKRG!! WHATSAPP : 0133528904

HARGA : RM 50
HARGA AHLI : RM 42.50

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #cod #klcc
15 3 26 June, 2019

Lepas raya ni semua fokus nak turunkan beratkan? ha..blh la start membeli Colonis Dmestica ni kasi detox bdn buang lemak2 degil tu..harga?
Colonis
Harga normal RM 70
Harga ahli RM 63

Whatsapp : 0133528904 tekan link terus di profile k.
#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU

Lepas raya ni semua fokus nak turunkan beratkan? ha..blh la start membeli Colonis Dmestica ni kasi detox bdn buang lemak2 degil tu..harga? 
Colonis 
Harga normal RM 70
Harga ahli RM 63

Whatsapp : 0133528904 tekan link terus di profile k. 
#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak #codklcc #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #WANGSAMAJU
5 0 15 June, 2019

Top #codwangsamajukeramat posts

Testimoni untuk doyan cheesecake. Habis orang dalam pantang pun dia nak suruh try😁
#kekakakcomel #codselayangbatucavesgombak #codsubangbestari #codwangsamajukeramat #codrawangserendah #laraalanaa

Testimoni untuk doyan cheesecake. Habis orang dalam pantang pun dia nak suruh try😁
#kekakakcomel #codselayangbatucavesgombak #codsubangbestari #codwangsamajukeramat #codrawangserendah #laraalanaa
23 0 26 October, 2016

❌ Jeragat ❌ Sunburn
.
So ini semua produk Mary Kay yang SPF untuk lindungi kulit sinaran UVA/UVB direct masuk kulit okay!
.
Kalau ada sunblock/ sun protector/ day cream ni semua baru lah jeragat tak menyinggah. Baru lah kulit tak sunburn. 😱💪🏿
.
Nak fini consult, whatsapp je lelaju.
.
Your beauty consultant,
F i n i
0136018806

#codwangsamaju #codwangsamajukeramat #codwangsamajukl #codwangsamajusetapak #codwangsamajusetiawangsa #codwangsamajukeramatsetiawangsa #codwangsamajulrt #marykaygombak #marykaygombakselayang #marykaygombakconsultant #marykaygombakkualalumpur

❌ Jeragat ❌ Sunburn
.
So ini semua produk Mary Kay yang SPF untuk lindungi kulit sinaran UVA/UVB direct masuk kulit okay!
.
Kalau ada sunblock/ sun protector/ day cream ni semua baru lah jeragat tak menyinggah. Baru lah kulit tak sunburn. 😱💪🏿
.
Nak fini consult, whatsapp je lelaju.
.
Your beauty consultant,
F i n i
0136018806

#codwangsamaju #codwangsamajukeramat #codwangsamajukl #codwangsamajusetapak #codwangsamajusetiawangsa #codwangsamajukeramatsetiawangsa #codwangsamajulrt #marykaygombak #marykaygombakselayang #marykaygombakconsultant #marykaygombakkualalumpur
3 0 8 July, 2019

#mlfcsock3d

Sock 3d - saiz 0-6m

Harga termasuk pos :
1 psg rm12 / ss rm16
3 psg rm20 / ss rm24
🚚 COD area Wangsa Maju

Whatsapp 017-9671446(Raihan)

TQVM

#sayajual #sayajualsock #sayajualsock3d #sayajualonline #sayajualmurah #trustedshop #igbizmy #murah #codpetronasgiantbatucaves #codwangsamaju #codwangsamajukeramat #kedaibajubudakonline #bazaar #kedaionlinemurah2 #igshopmurahmalaysia

#mlfcsock3d

Sock 3d - saiz 0-6m

Harga termasuk pos :
1 psg rm12 / ss rm16
3 psg rm20 / ss rm24
🚚 COD area Wangsa Maju

Whatsapp 017-9671446(Raihan)

TQVM

#sayajual #sayajualsock #sayajualsock3d #sayajualonline #sayajualmurah #trustedshop #igbizmy #murah #codpetronasgiantbatucaves #codwangsamaju #codwangsamajukeramat #kedaibajubudakonline #bazaar #kedaionlinemurah2 #igshopmurahmalaysia
55 0 15 December, 2017

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍 Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower

Gd to be back home.. nampak tak buih2 tu?? haa..kopi roma ni kene tarik sket buat mcm teh tarik bg naik rasa dia..yg dh beli g cuba buat skrg 😁 yg belum blh whatsapp utk order 0133528904 😍  Dengan setiap pembelian kopi romagella akan dapat 1 penyertaan utk cabutan bertuah gali harta karun sehingga 15/12/19 sahaja😀

#codwangsamaju #codsrirampai #codsetiawangsa #codtamanmelawati #codwangsamelawati #codtamanmelati #codsetapak  #jamuratumalaya #jrmklsufia #codwangsawalk #codwangsamajukeramat #tamansrirampai #wangsamaju #wangsawalk #codkeramat #cod #aslegacy #sendayutinggi #skinvalet #aeonbigwangsamaju #aeonau2 #setapakcentral #legasijrmampang #zoonegara #codtamanmelawati #menaramaybank #maybanktower #codmaybanktower
7 0 22 November, 2019

#mlfcsock3d

Sock 3d - saiz 0-6m

Harga termasuk pos :
1 psg rm12 / ss rm16
3 psg rm20 / ss rm24
🚚 COD area Wangsa Maju

Whatsapp 017-9671446(Raihan)

TQVM

#sayajual #sayajualsock #sayajualsock3d #kedaionline #igshopmalaysia #murahmurah #jualbeli #jualanonline #bazarkl #murahje #codwangsamaju #codpetronasgiantbatucaves #murahmurah #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #codwangsamajukeramat

#mlfcsock3d

Sock 3d - saiz 0-6m

Harga termasuk pos :
1 psg rm12 / ss rm16
3 psg rm20 / ss rm24
🚚 COD area Wangsa Maju

Whatsapp 017-9671446(Raihan)

TQVM

#sayajual #sayajualsock #sayajualsock3d #kedaionline #igshopmalaysia #murahmurah #jualbeli #jualanonline #bazarkl #murahje #codwangsamaju #codpetronasgiantbatucaves #murahmurah #bazaarpaknil #visitmyig #trustedseller #codwangsamajukeramat
18 3 1 January, 2018

#mlfcpenghabisanstok
.
🍃 new item
🍃 Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pencahayaan
.
Boleh whatsapp 0179671446
.
#newitem #bazarmalaysia #codwangsamajukeramat

#mlfcpenghabisanstok
.
🍃 new item
🍃 Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pencahayaan
.
Boleh whatsapp 0179671446
.
#newitem #bazarmalaysia #codwangsamajukeramat
10 0 15 January, 2018

TESTIMONI MUSTANIR

Promo Radio IKIM hari ni

Mustanir RM 105 asal RM 120

whatsapp saya cpt limited stock!
0133528904 link di profile tekan terus

#codwangsamajukeramat #codwangsawalk #codkeramatsetiawangsa #codklccwangsamajutamanmelatimelawatigombakdanaukota #jrmklsufia

TESTIMONI MUSTANIR

Promo Radio IKIM hari ni

Mustanir RM 105 asal RM 120

whatsapp saya cpt limited stock!
0133528904 link di profile tekan terus

#codwangsamajukeramat #codwangsawalk #codkeramatsetiawangsa #codklccwangsamajutamanmelatimelawatigombakdanaukota #jrmklsufia
6 0 6 December, 2018

KEBAIKAN WUJA PINKISH DAN BAHAN2 YG DIGUNAKAN.

WHATSAP UTK INFO PRODUK DAN ORDER : 0133528904 (KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE TERUS)

#codwangsamajukeramat #codklccwangsamajutamanmelatimelawatigombakdanaukota #codwangsamaju #codsetiawangsa #codkeramat #codpudu #jrmklsufia #codmelati #jamuratumalaya

KEBAIKAN WUJA PINKISH DAN BAHAN2 YG DIGUNAKAN.

WHATSAP UTK INFO PRODUK DAN ORDER : 0133528904 (KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE TERUS)

#codwangsamajukeramat #codklccwangsamajutamanmelatimelawatigombakdanaukota #codwangsamaju #codsetiawangsa #codkeramat #codpudu #jrmklsufia #codmelati #jamuratumalaya
11 0 12 December, 2018