#coklatleleh Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #coklatleleh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
6.4
Average comment
0.2
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@mikasmoist Profile picture

@mikasmoist

Tenung laaa dekat dekat nanti terliuq cenna?🤪 Hehehehhehe
.
Haaaa nampak dah ayaq liuq hampa tuuuuu melelehhh😆 huahuahuaaa🤣
.
Dah tuuuu tunggu apa lagi! Manaa orang permatang pauh, pulau pinang yang nak selit order, nak join COD sabtu niii?! Meeh ws kami sekarang!😋
.
Kami buat special kat hampaa!🤩😋
#kekcoklat #kekutara #kekcoklatutara #palinglaku #palinglaris #palingsedap #palingmantap #hantucoklat #hantukek #coklatleleh #hantumanisan #kulim #kedah #uitmpp

Tenung laaa dekat dekat nanti terliuq cenna?🤪 Hehehehhehe
.
Haaaa nampak dah ayaq liuq hampa tuuuuu melelehhh😆 huahuahuaaa🤣
.
Dah tuuuu tunggu apa lagi! Manaa orang permatang pauh, pulau pinang yang nak selit order, nak join COD sabtu niii?! Meeh ws kami sekarang!😋
.
Kami buat special kat hampaa!🤩😋
#kekcoklat #kekutara #kekcoklatutara #palinglaku #palinglaris #palingsedap #palingmantap #hantucoklat #hantukek #coklatleleh #hantumanisan #kulim #kedah #uitmpp
5 0 2 hours ago
@chocojar_kl Profile picture

@chocojar_kl

Thank you kak ambikkan stok untuk anaknya..Btw,anak akak ni yang jadi agen @chocojar_kl ,budak sekolah lagi tau dah rajin berniaga😍😍Alhamdulillah semoga perniagaan adik sentiasa maju dapat banggakan mak ayah..👏🏻👏🏻
.
Haaa,korang yang tengok feed ni takkan tengok je??Budak sekolah pun dah mengorak langkah jadi agen kami,anda pun boleh tau😊😁💪🏼💪🏼
.
JOM JOM SERTAI KAMI!! Jana pendapatan melalui @chocojar_kl .Modal rendah untung bergandaaaa😍😍BEST KE BEST??hehehe..JANGAN RISAU BAHAN MARKETING KAMI SEMUA SEDIAKAN dan yang pastinya PRODUK NI MEMANG SENANG JUAL YOU GUYS..CEPAT JE STOK LICIN TAUU..
.
Let’s be one of us & tekan je link whatsapp di bio ya

#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah

Thank you kak ambikkan stok untuk anaknya..Btw,anak akak ni yang jadi agen @chocojar_kl ,budak sekolah lagi tau dah rajin berniaga😍😍Alhamdulillah semoga perniagaan adik sentiasa maju dapat banggakan mak ayah..👏🏻👏🏻
.
Haaa,korang yang tengok feed ni takkan tengok je??Budak sekolah pun dah mengorak langkah jadi agen kami,anda pun boleh tau😊😁💪🏼💪🏼
.
JOM JOM SERTAI KAMI!! Jana pendapatan melalui @chocojar_kl .Modal rendah untung bergandaaaa😍😍BEST KE BEST??hehehe..JANGAN RISAU BAHAN MARKETING KAMI SEMUA SEDIAKAN dan yang pastinya PRODUK NI MEMANG SENANG JUAL YOU GUYS..CEPAT JE STOK LICIN TAUU..
.
Let’s be one of us & tekan je link whatsapp di bio ya

#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah
6 0 2 hours ago
@crushbakeryy Profile picture

@crushbakeryy

KEK BATIK IN DA HOUSE YAWWW !!
.
OPEN ORDER
27/10 (Ahad)
Harga : RM7
.
📍 SELF-PICKUP
• Taman Saujana Puchong
.
🚘 COD start RM5 (ikut jarak)
• Area Puchong sahaja
• Min Order 2 bekas keatas
.
WhatsApp 📞 017.341.8375
.
Jom follow @crushbakeryy

#kuihkeriagulamelaka #chocoleleh #chocojar #coklatleleh #viraltv #chocojarselangor #chocokiss #chocoboom #makanmakan #uptownpuchong #nightbazaarpuchong #cornflakesmadu #chocojarmelaka #chocojarpuchong #kuihraya #cornflakes #kuihraya2019 #ramadhan #saujanapuchong #puchongprima #puchongutama #chocojarmurah #sayajualmakanan #makananviral #food #popiasambal #chocoboom #iksproduk #chocokiss

KEK BATIK IN DA HOUSE YAWWW !!
.
OPEN ORDER
27/10 (Ahad)
Harga : RM7
.
📍 SELF-PICKUP
• Taman Saujana Puchong
.
🚘 COD start RM5 (ikut jarak)
• Area Puchong sahaja
• Min Order 2 bekas keatas
.
WhatsApp 📞 017.341.8375
.
Jom follow @crushbakeryy

#kuihkeriagulamelaka #chocoleleh #chocojar #coklatleleh #viraltv #chocojarselangor #chocokiss #chocoboom #makanmakan #uptownpuchong #nightbazaarpuchong #cornflakesmadu #chocojarmelaka #chocojarpuchong #kuihraya #cornflakes #kuihraya2019 #ramadhan #saujanapuchong #puchongprima #puchongutama #chocojarmurah #sayajualmakanan #makananviral #food #popiasambal #chocoboom #iksproduk #chocokiss
22 0 6 hours ago
@syasolicious Profile picture

@syasolicious

Chocolate is a usually sweet, brown food preparation of roasted and ground cacao seeds that is made in the form of a liquid, paste, or in a block, or used as a flavoring ingredient in other foods.
.
For order
Click ‼️(link in bio)
👇👇👇
http://www.wasap.my/+601121324569
.
#ENT530 #UiTMSegamat #coklatleleh #chocojarviral #coklatkriukkriuk #chocojar #chocojarmurah #chococrispyviral #coklat #chocolate #kriuk2 #laziz #menawan #terpikat #tertawan #menggoda #kemaruk #obses #5days

Chocolate is a usually sweet, brown food preparation of roasted and ground cacao seeds that is made in the form of a liquid, paste, or in a block, or used as a flavoring ingredient in other foods.
.
For order 
Click ‼️(link in bio)
👇👇👇
http://www.wasap.my/+601121324569
.
#ENT530 #UiTMSegamat #coklatleleh #chocojarviral #coklatkriukkriuk #chocojar #chocojarmurah #chococrispyviral #coklat #chocolate #kriuk2 #laziz #menawan #terpikat #tertawan #menggoda #kemaruk #obses #5days
5 0 7 hours ago
@chocojarviralmelaka Profile picture

@chocojarviralmelaka

Bukit Beruang, 75450 Melaka

BUKA, GAUL DAN MAKAN

Eh apa tu? Semestinyaa #ChocoJarViral laa. Bukak je terus makan. Senang kerja kan. Sekarang ni kita semua nak kejar masa takde masa dah nak panaskan air laa. Dok tunggu tunggu lagi.
Biar berhari hari pun #CoklatLeleh masih sama macam tu. Tak keras kejung tau. Kalau tak percaya cuba laa sebalang. Kumok jamin mesti korang nak repeat lagi tau🌹

Hanya RM15 sebalang besar tu 🌹
.
.
Wassap.my/60136142177/chocojar

#chocoricejarmelaka
#chocojarviralmelaka
#bukitberuang #ayerkeroh #bukitkatil #batuberendam #bukitbaru #krubong #tamanmerdeka #payarumput #cheng #duriantunggal #utem #mitc #kolejkomunitibukitberuangmelaka #mmumelaka #duyong #malimmelaka #pokokmanggamelaka #chocojarviralmelaka #chocojarviral #chocojarviralhq #thefamouschocojarviral #chocoricemelaka

BUKA, GAUL DAN MAKAN

Eh apa tu? Semestinyaa #ChocoJarViral laa. Bukak je terus makan. Senang kerja kan. Sekarang ni kita semua nak kejar masa takde masa dah nak panaskan air laa. Dok tunggu tunggu lagi. 
Biar berhari hari pun #CoklatLeleh masih sama macam tu. Tak keras kejung tau. Kalau tak percaya cuba laa sebalang. Kumok jamin mesti korang nak repeat lagi tau🌹

Hanya RM15 sebalang besar tu 🌹
.
.
Wassap.my/60136142177/chocojar

#chocoricejarmelaka 
#chocojarviralmelaka 
#bukitberuang #ayerkeroh #bukitkatil #batuberendam #bukitbaru #krubong #tamanmerdeka #payarumput #cheng #duriantunggal #utem #mitc #kolejkomunitibukitberuangmelaka #mmumelaka #duyong #malimmelaka #pokokmanggamelaka #chocojarviralmelaka #chocojarviral #chocojarviralhq #thefamouschocojarviral #chocoricemelaka
15 0 8 hours ago
Haiii semua..buat ape tu..sambung buat kerja ke tu.. udah2 la tu ngulorrrrrr..
.
Dlu nak tangkap gambor msti nak pakai filter..sbb malu muka kusam..
.
Sekarang xyah la filter kot..
.
www.wasap.my/0126234966
.
#keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #keksedap #kek #melaka #kekmurah #kekcheeseleleh #cheeseleleh #coklat #coklatleleh #sedap #minumpetang #selangor #kualalumpur #marykay #cantik #marykayshazwanisafei #marykayserikembangan #tpmbukitjalil #technopark #gombak #wangsawalk #wangsawalkmall #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #kerajaan #bangunankerajaandarulridzuan
6 0 9 hours ago
@coklathurufbekasi Profile picture

@coklathurufbekasi

Warung Jaka Bekasi Timur

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱 WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers #coklatkurma
#coklatcake #coklatlover #coklatlovers #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱  WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers  #coklatkurma 
#coklatcake  #coklatlover #coklatlovers  #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie  #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar
0 0 10 hours ago
@chocojar_kl Profile picture

@chocojar_kl

Sebelum deliver stok kat agen,sempat cod @chocojar_kl kat customer tengah hari ni.Alhamdulillah..Thank you beli..🤗🤗
.
Korang yang mengidam makan coklat tu boleh la beli chocojar kami..Coklat kami menggunakan coklat yang premium tau😉.
.
Untuk pembelian,boleh tekan link whatsapp di bio je tau.
.
#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah

Sebelum deliver stok kat agen,sempat cod @chocojar_kl kat customer tengah hari ni.Alhamdulillah..Thank you beli..🤗🤗
.
Korang yang mengidam makan coklat tu boleh la beli chocojar kami..Coklat kami menggunakan coklat yang premium tau😉.
.
Untuk pembelian,boleh tekan link whatsapp di bio je tau.
.
#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah
7 0 11 hours ago
@chocojarviral.nieda Profile picture

@chocojarviral.nieda

Hantu coklat! 😂😂😂 Jangan lupa MESTI CUBA #chocojarviral neh! In shaa allah dah cuba sekali pasti tersangkut dihati 😍😍😍😍 Berbaloi dengan harga sebab balang kite besar. Sebalang boleh makan banyak kali. Beli, buka penutup terus boleh ngappp! (Semerbak bau coklat tau masa bukak penutup tu.)🤤🤤🤤🤤 Tak yah dah nak rendam ke ape ke

Nak rase chocojarviral ni? Cepat whatsapp Nieda tau!

Whatsapp 011.2742.4052

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #chocojarkuantan #chocojarpahang #coklatsedap #coklatleleh #coklatmewah #teamrichsophie

Hantu coklat! 😂😂😂 Jangan lupa MESTI CUBA #chocojarviral neh! In shaa allah dah cuba sekali pasti tersangkut dihati 😍😍😍😍 Berbaloi dengan harga sebab balang kite besar. Sebalang boleh makan banyak kali. Beli, buka penutup terus boleh ngappp! (Semerbak bau coklat tau masa bukak penutup tu.)🤤🤤🤤🤤 Tak yah dah nak rendam ke ape ke

Nak rase chocojarviral ni? Cepat whatsapp Nieda tau!

Whatsapp 011.2742.4052

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #chocojarkuantan #chocojarpahang #coklatsedap #coklatleleh #coklatmewah #teamrichsophie
1 0 11 hours ago
@chocojarviral.nieda Profile picture

@chocojarviral.nieda

Hantu coklat! 😂😂😂 Jangan lupa MESTI CUBA #chocojarviral neh! In shaa allah dah cuba sekali pasti tersangkut dihati 😍😍😍😍 Berbaloi dengan harga sebab balang kite besar. Sebalang boleh makan banyak kali. Beli, buka penutup terus boleh ngappp! (Semerbak bau coklat tau masa bukak penutup tu.)🤤🤤🤤🤤 Tak yah dah nak rendam ke ape ke

Nak rase chocojarviral ni? Cepat whatsapp Nieda tau!

Whatsapp 011.2742.4052

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #chocojarkuantan #chocojarpahang #coklatsedap #coklatleleh #coklatmewah #teamrichsophie

Hantu coklat! 😂😂😂 Jangan lupa MESTI CUBA #chocojarviral neh! In shaa allah dah cuba sekali pasti tersangkut dihati 😍😍😍😍 Berbaloi dengan harga sebab balang kite besar. Sebalang boleh makan banyak kali. Beli, buka penutup terus boleh ngappp! (Semerbak bau coklat tau masa bukak penutup tu.)🤤🤤🤤🤤 Tak yah dah nak rendam ke ape ke

Nak rase chocojarviral ni? Cepat whatsapp Nieda tau!

Whatsapp 011.2742.4052

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #chocojarkuantan #chocojarpahang #coklatsedap #coklatleleh #coklatmewah #teamrichsophie
0 0 11 hours ago
@chocojarviral.nieda Profile picture

@chocojarviral.nieda

Hantu coklat! 😂😂😂 Jangan lupa MESTI CUBA #chocojarviral neh! In shaa allah dah cuba sekali pasti tersangkut dihati 😍😍😍😍 Berbaloi dengan harga sebab balang kite besar. Sebalang boleh makan banyak kali. Beli, buka penutup terus boleh ngappp! (Semerbak bau coklat tau masa bukak penutup tu.)🤤🤤🤤🤤 Tak yah dah nak rendam ke ape ke

Nak rase chocojarviral ni? Cepat whatsapp Nieda tau!

Whatsapp 011.2742.4052

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #chocojarkuantan #chocojarpahang #coklatsedap #coklatleleh #coklatmewah #teamrichsophie #mf #terbaik #no1 #lelakimuyangdulu

Hantu coklat! 😂😂😂 Jangan lupa MESTI CUBA #chocojarviral neh! In shaa allah dah cuba sekali pasti tersangkut dihati 😍😍😍😍 Berbaloi dengan harga sebab balang kite besar. Sebalang boleh makan banyak kali. Beli, buka penutup terus boleh ngappp! (Semerbak bau coklat tau masa bukak penutup tu.)🤤🤤🤤🤤 Tak yah dah nak rendam ke ape ke

Nak rase chocojarviral ni? Cepat whatsapp Nieda tau!

Whatsapp 011.2742.4052

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #chocojarkuantan #chocojarpahang #coklatsedap #coklatleleh #coklatmewah #teamrichsophie #mf #terbaik #no1 #lelakimuyangdulu
0 0 11 hours ago
@coklathurufbekasi Profile picture

@coklathurufbekasi

Warung Jaka Bekasi Timur

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱 WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers #coklatkurma
#coklatcake #coklatlover #coklatlovers #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱  WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers  #coklatkurma 
#coklatcake  #coklatlover #coklatlovers  #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie  #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar
2 0 15 hours ago
@chocojarviralpenang.murah Profile picture

@chocojarviralpenang.murah

- Chocojar Viral digemari ramai orang💕
Kenapa? sebab chocojar nie x perlu nk kena rendam tau...bole bawak kemana2 jer silap2 bole makan dalam kete bila perut lapar😆chocojar nie mmg sedap rasa coklat lemak2 yang buatkan rsa seronok sangat bila makan ,tau2 dah hbis😭org yg nk pergi camping pun bole bwk tau sebab ringan sangat x berat pun malah dia bole mengenyangkan perut korang bila dalam hutan😂 🍫Coklat tahan lama
🍫Coklat tak perlu rendam
🍫Bubble rice ranggup 🍫Coklat melimpah
🍫Coklat tak muak dan tak manis

Teringin nak cuba? jom order confirm korang x rsa rugi sbb mmg awesome pnye chocojar nie💗💗💗 #bubblerice #chococrispy #chocojarleleh #sayajualmurah #coklat #cookies #coklatsedap #balangbesar #coklatleleh #sedapdanmurah #sedapdanmurah #freegift #chocojarbalang #chocojarmalaysia #chocojarpremium -

- Chocojar Viral digemari ramai orang💕
Kenapa? sebab chocojar nie x perlu nk kena rendam tau...bole bawak kemana2 jer silap2 bole makan dalam kete bila perut lapar😆chocojar nie mmg sedap rasa coklat lemak2 yang buatkan rsa seronok sangat bila makan ,tau2 dah hbis😭org yg nk pergi camping pun bole bwk tau sebab ringan sangat x berat pun malah dia bole mengenyangkan perut korang bila dalam hutan😂 🍫Coklat tahan lama
🍫Coklat tak perlu rendam
🍫Bubble rice ranggup 🍫Coklat melimpah
🍫Coklat tak muak dan tak manis

Teringin nak cuba? jom order confirm korang x rsa rugi sbb mmg awesome pnye chocojar nie💗💗💗 #bubblerice #chococrispy #chocojarleleh #sayajualmurah #coklat #cookies #coklatsedap #balangbesar #coklatleleh #sedapdanmurah #sedapdanmurah  #freegift #chocojarbalang #chocojarmalaysia #chocojarpremium -
1 0 22 October, 2019
@sweetpinkdesserthq Profile picture

@sweetpinkdesserthq

Thankyou pretty for grab our chocojar , much love for your support 😘❤️ kalau rasa lapar nak makan crunchy2 tu boleh pm sis yaa 😊
#chocojarsetiaalam
#chocojarviral
#homemade
#coklatleleh

Thankyou pretty for grab our chocojar , much love for your support 😘❤️ kalau rasa lapar nak makan crunchy2 tu boleh pm sis yaa 😊
#chocojarsetiaalam 
#chocojarviral 
#homemade 
#coklatleleh
11 2 22 October, 2019
@sweetpinkdesserthq Profile picture

@sweetpinkdesserthq

Universiti Malaysia Kelantan

Thankyou si cute yang manis for grab our chocojar , much love ya ❤️😘malam2 pun sis boleh cod okay demi lovelies lovelies 😁
#chocojarsetiaalam
#chocojarviral
#coklatleleh
#homemade

Thankyou si cute yang manis for grab our chocojar , much love ya ❤️😘malam2 pun sis boleh cod okay demi lovelies lovelies 😁 
#chocojarsetiaalam 
#chocojarviral 
#coklatleleh 
#homemade
14 0 22 October, 2019
@coklathurufbekasi Profile picture

@coklathurufbekasi

Warung Jaka Bekasi Timur

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱 WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers #coklatkurma
#coklatcake #coklatlover #coklatlovers #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱  WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers  #coklatkurma 
#coklatcake  #coklatlover #coklatlovers  #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie  #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar
0 0 22 October, 2019
@chocojerviral_hawa Profile picture

@chocojerviral_hawa

Chocojar Viral digemari ramai orang💕
Kenapa? sebab chocojar nie x perlu nk kena rendam tau...bole bawak kemana2 jer silap2 bole makan dalam kete bila perut lapar😆chocojar nie mmg sedap rasa coklat lemak2 yang buatkan rsa seronok sangat bila makan ,tau2 dah hbis😭org yg nk pergi camping pun bole bwk tau sebab ringan sangat x berat pun malah dia bole mengenyangkan perut korang bila dalam hutan😂 🍫Coklat tahan lama
🍫Coklat tak perlu rendam
🍫Bubble rice ranggup 🍫Coklat melimpah
🍫Coklat tak muak dan tak manis

Teringin nak cuba? jom order confirm korang x rsa rugi sbb mmg awesome pnye chocojar nie💗💗💗 #bubblerice #chococrispy #chocojarleleh #sayajualmurah #coklat #cookies #coklatsedap #balangbesar #coklatleleh #sedapdanmurah #sedapdanmurah #freegift #chocojarbalang #chocojarmalaysia #chocojarpremium

Chocojar Viral digemari ramai orang💕
Kenapa? sebab chocojar nie x perlu nk kena rendam tau...bole bawak kemana2 jer silap2 bole makan dalam kete bila perut lapar😆chocojar nie mmg sedap rasa coklat lemak2 yang buatkan rsa seronok sangat bila makan ,tau2 dah hbis😭org yg nk pergi camping pun bole bwk tau sebab ringan sangat x berat pun malah dia bole mengenyangkan perut korang bila dalam hutan😂 🍫Coklat tahan lama
🍫Coklat tak perlu rendam
🍫Bubble rice ranggup 🍫Coklat melimpah
🍫Coklat tak muak dan tak manis

Teringin nak cuba? jom order confirm korang x rsa rugi sbb mmg awesome pnye chocojar nie💗💗💗 #bubblerice #chococrispy #chocojarleleh #sayajualmurah #coklat #cookies #coklatsedap #balangbesar #coklatleleh #sedapdanmurah #sedapdanmurah  #freegift #chocojarbalang #chocojarmalaysia #chocojarpremium
3 0 22 October, 2019
@chocojerviral_hawa Profile picture

@chocojerviral_hawa

Chocojar Viral digemari ramai orang💕
Kenapa? sebab chocojar nie x perlu nk kena rendam tau...bole bawak kemana2 jer silap2 bole makan dalam kete bila perut lapar😆chocojar nie mmg sedap rasa coklat lemak2 yang buatkan rsa seronok sangat bila makan ,tau2 dah hbis😭org yg nk pergi camping pun bole bwk tau sebab ringan sangat x berat pun malah dia bole mengenyangkan perut korang bila dalam hutan😂 🍫Coklat tahan lama
🍫Coklat tak perlu rendam
🍫Bubble rice ranggup 🍫Coklat melimpah
🍫Coklat tak muak dan tak manis

Teringin nak cuba? jom order confirm korang x rsa rugi sbb mmg awesome pnye chocojar nie💗💗💗 #bubblerice #chococrispy #chocojarleleh #sayajualmurah #coklat #cookies #coklatsedap #balangbesar #coklatleleh #sedapdanmurah #sedapdanmurah #freegift #chocojarbalang #chocojarmalaysia #chocojarpremium

Chocojar Viral digemari ramai orang💕
Kenapa? sebab chocojar nie x perlu nk kena rendam tau...bole bawak kemana2 jer silap2 bole makan dalam kete bila perut lapar😆chocojar nie mmg sedap rasa coklat lemak2 yang buatkan rsa seronok sangat bila makan ,tau2 dah hbis😭org yg nk pergi camping pun bole bwk tau sebab ringan sangat x berat pun malah dia bole mengenyangkan perut korang bila dalam hutan😂 🍫Coklat tahan lama
🍫Coklat tak perlu rendam
🍫Bubble rice ranggup 🍫Coklat melimpah
🍫Coklat tak muak dan tak manis

Teringin nak cuba? jom order confirm korang x rsa rugi sbb mmg awesome pnye chocojar nie💗💗💗 #bubblerice #chococrispy #chocojarleleh #sayajualmurah #coklat #cookies #coklatsedap #balangbesar #coklatleleh #sedapdanmurah #sedapdanmurah  #freegift #chocojarbalang #chocojarmalaysia #chocojarpremium
3 0 22 October, 2019
Aduhhh..Dengar bunyi pun dah terliur?macam mana ni..korang yg tengah buka video ni tengah kecur air liur ke dengar kerangupan @chocojar_kl ??😏😏
.
Jom2 buat pembelian skrg..cod area kl,kalau jauh kami boleh tolong poskan🤩
.
#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah
3 0 22 October, 2019
Asli lumernya hlo ini 😍

#piscok #piscoklumer #pisangcoklat #jajansolo #jajananhits #coklatleleh
4 0 22 October, 2019
@guligulisweet Profile picture

@guligulisweet

BROWNIES padu, sekali "ngap" nak lagi ‼
.
Bahan brkualiti tinggi mejadikan brownies #guligulisweet lebih kruch dan cair di mulut.
.
Mari dekat, mari rapat jangan lepaskan peluang ini ! 😱 Harga istimewa menanti bagi 5 pelanggan terawal😋
#byanje #guligulisweet #coklatleleh #browniessedap #browniesviral #mdec #digitalmarketing #nhmutem #usahawanadiwangsa #BS4U

BROWNIES padu, sekali "ngap" nak lagi ‼
.
Bahan brkualiti tinggi mejadikan brownies #guligulisweet lebih kruch dan cair di mulut.
.
Mari dekat, mari rapat jangan lepaskan peluang ini ! 😱 Harga istimewa menanti bagi 5 pelanggan terawal😋 
#byanje  #guligulisweet #coklatleleh #browniessedap #browniesviral #mdec #digitalmarketing  #nhmutem #usahawanadiwangsa #BS4U
6 3 22 October, 2019
@chocojarviral_sungaipetani Profile picture

@chocojarviral_sungaipetani

BUKA, GAUL DAN MAKAN

Eh apa tu? Semestinyaa #ChocoJarViral laa. Bukak je terus makan. Senang kerja kan. Sekarang ni kita semua nak kejar masa takde masa dah nak panaskan air laa. Dok tunggu tunggu lagi.
Biar berhari hari pun #CoklatLeleh masih sama macam tu. Tak keras kejung tau. Kalau tak percaya cuba laa sebalang. Sis jamin mesti korang nak repeat lagi tau😋

Berminat?😊 WhatsApp : 0194537107 💝Cod seluruh sungai petani

BUKA, GAUL DAN MAKAN

Eh apa tu? Semestinyaa #ChocoJarViral laa. Bukak je terus makan. Senang kerja kan. Sekarang ni kita semua nak kejar masa takde masa dah nak panaskan air laa. Dok tunggu tunggu lagi. 
Biar berhari hari pun #CoklatLeleh masih sama macam tu. Tak keras kejung tau. Kalau tak percaya cuba laa sebalang. Sis jamin mesti korang nak repeat lagi tau😋

Berminat?😊 WhatsApp : 0194537107 💝Cod seluruh sungai petani
2 0 22 October, 2019
@chocojar_kl Profile picture

@chocojar_kl

KAMI SEDANG BUKA PELUANG UNTUK SESIAPA DARI PELUSUK MALAYSIA UNTUK SERTAI TEAM KAMI😍😍😍
.
NAK JANA PENDAPATAN LEBIH SETIAP MINGGU? TAPI TAK TAHU MACAM MANA? JOM SERTAI AGENT KAMI! DENGAN MODAL RENDAH ANDA MAMPU JANA UNTUNG BERGANDA SETIAP MINGGU! 🤑

KENAPA PERLU PILIH TEAM KAMI??
- Tiada yuran keahlian
-Bahan iklan semua disediakan secara PERCUMA
-99% customer repeat order
-Snek makanan halal & senang dijual
-Pulangan lumayan

Let’s be one of us & tekan je link whatsapp di bio ya

#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah

KAMI SEDANG BUKA PELUANG UNTUK SESIAPA DARI PELUSUK MALAYSIA UNTUK SERTAI TEAM KAMI😍😍😍
.
NAK JANA PENDAPATAN LEBIH SETIAP MINGGU? TAPI TAK TAHU MACAM MANA? JOM SERTAI AGENT KAMI! DENGAN MODAL RENDAH ANDA MAMPU JANA UNTUNG BERGANDA SETIAP MINGGU! 🤑

KENAPA PERLU PILIH TEAM KAMI??
- Tiada yuran keahlian
-Bahan iklan semua disediakan secara PERCUMA
-99% customer repeat order
-Snek makanan halal & senang dijual
-Pulangan lumayan

Let’s be one of us & tekan je link whatsapp di bio ya

#bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah
4 0 22 October, 2019
@miarissa_bakery Profile picture

@miarissa_bakery

Wahhh apa ni??? Cookies dsaluti coklat leleh.. Mai2 pakat2 rasa. Murah2 je u alls. Skli rsa nk lg la..
Details *Hunny bunny*
RM29/300gm
Vanilla chocolate chip cookies with super luxury dark belgian chocolate melt *Black Romeo*
RM29/300gm
Dark chocolate chip cookies with super luxury belgian milk chocolate melt

Whtsap utk tmphn 0194166991

#cookiesvanila #cookies #cookiessedap #coklatleleh #kotabharu #kubangkerian #sohoweh #makansokmo #snak #anokkelate #biskutcookies

Wahhh apa ni??? Cookies dsaluti coklat leleh.. Mai2 pakat2 rasa. Murah2 je u alls. Skli rsa nk lg la..
Details *Hunny bunny*
RM29/300gm
Vanilla chocolate chip cookies with super luxury dark belgian chocolate melt *Black Romeo*
RM29/300gm
Dark chocolate chip cookies with super luxury belgian milk chocolate melt

Whtsap utk tmphn 0194166991

#cookiesvanila #cookies #cookiessedap #coklatleleh #kotabharu #kubangkerian #sohoweh #makansokmo #snak #anokkelate #biskutcookies
7 0 22 October, 2019
@coklathurufbekasi Profile picture

@coklathurufbekasi

Warung Jaka Bekasi Timur

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱 WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers #coklatkurma
#coklatcake #coklatlover #coklatlovers #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar

Cewe abang BOSEN dikasih boneka mulu ?😢 Bunga mawar merah yang abang kasih cepet LAYU ?😩 Seminggu lagi HARI JADIAN kalian ? 😱

Bingung mau kasih kado apa lagi biar BERKESAN ?

Mending abang kasih coklat kayak gambar di atas itu loh bang ?😘 Bentuk nya unik😋

Rasanya enak 😍 halal PASTI BERKESAN

Tanya-tanya ? 📱  WA / SMS : 089674008098

Klik link ini langsung Chat via WA dengan Admin 👇
http://bit.ly/2ni7v7a

#coklatonline #coklattoples #coklatlovers  #coklatkurma 
#coklatcake  #coklatlover #coklatlovers  #coklatcustom
#coklatkita #coklatmalang #coklatlagie  #coklatpanas
#coklatkado #coklatcantik #coklatwisuda #coklatmoist #coklatmurmer #coklatleleh #coklatalmond #coklatbar
1 0 22 October, 2019
@chocojar_kl Profile picture

@chocojar_kl

Semua tengah siap2 on the way pergi kerja ke tu?jangan lupa ngap2 @chocojar_kl sebagai makanan harian atau mingguan korang tau😉
Selamat bekerja!!😄
.
Untuk pembelian,boleh tekan link whatsapp di bio je tau.
.
bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah

Semua tengah siap2 on the way pergi kerja ke tu?jangan lupa ngap2 @chocojar_kl sebagai makanan harian atau mingguan korang tau😉
Selamat bekerja!!😄
.
Untuk pembelian,boleh tekan link whatsapp di bio je tau.
.
bubblericechocolate #chocojar #chocojarviral #chocojarkl #chocojarmurah #babycrunchchocolate #cococrunchchocolate #kokocrunchcoklat #coklatcrunch #coklatleleh #chocojarkeramat #coklatjarkeramat #agentwanted #agentchocojar #agentwantedchocojar #agentchocojarviral #agentchocojarkl #codchocojarkl #codchocojerrviralkl #stokischocojarkl #stokischocojerrkl #stokischocojarmurah
4 0 22 October, 2019
Lama tak bersiaran. Kek Batik coming soon? .
📍 SELF-PICKUP
• Taman Saujana Puchong
.
🚘 COD start RM5 (ikut jarak)
• Area Puchong sahaja
• Min Order 2 balang keatas
.
WhatsApp 📞 017.341.8375
.
Jom follow @crushbakeryy

#kuihkeriagulamelaka #chocoleleh #chocojar #coklatleleh #viraltv #chocojarselangor #chocokiss #chocoboom #makanmakan #uptownpuchong #nightbazaarpuchong #cornflakesmadu #chocojarmelaka #chocojarpuchong #kuihraya #cornflakes #kuihraya2019 #ramadhan #saujanapuchong #puchongprima #puchongutama #chocojarmurah #sayajualmakanan #makananviral #food #popiasambal #chocoboom #iksproduk #chocokiss
29 0 21 October, 2019
@sweetpinkdesserthq Profile picture

@sweetpinkdesserthq

Thankyou si lovely yang manis for grab our chocojar ! coklat we alls memang boleh buat korang tersenyum menawan macam lovelies kita ni 😘😘😘
#chocojarsetiaalam
#chocojarviral
#coklatleleh
#umkpcstudent

Thankyou si lovely yang manis for grab our chocojar ! coklat we alls memang boleh buat korang tersenyum menawan macam lovelies kita ni 😘😘😘
#chocojarsetiaalam 
#chocojarviral 
#coklatleleh 
#umkpcstudent
14 0 21 October, 2019
@sweetpinkdesserthq Profile picture

@sweetpinkdesserthq

Thankyou si lovelies comel repeat our chocojar beli 3 terusss !! ❤️ohsem you alls !! coklat we all memang crunchy and tahan lama okay 😘
#chocojarsetiaalam
#chocojarviral
#coklatleleh
#homemade
#umkpcstudent

Thankyou si lovelies comel repeat our chocojar beli 3 terusss !! ❤️ohsem you alls !! coklat we all memang crunchy and tahan lama okay 😘
#chocojarsetiaalam 
#chocojarviral 
#coklatleleh 
#homemade 
#umkpcstudent
25 0 21 October, 2019

Top #coklatleleh posts

@nyonyabaking Profile picture

@nyonyabaking

Ide buat sarapan besok atau untuk bekal.

Boleh dong kasih likenya 💕, biar mimin semangat share resep baru tiap hari. Thank you!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk lihat video lainnya jangan lupa follow :
@resepnyonya
@rahasiadapurnyonya
@godaandiet_
@nyonyabaking

Tag teman kamu yaa, berbagi itu indah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Credit 🎥: @ soyummy
#makananviral #pedasgila #coklatleleh #coklatsedap #kentang #makansiangku #selerakampung #babycrabcrispy #menusarapan #makanpagi #polamakansehat #makansehat #makanterusss #makananrumahan #menumakan #masakkanrumahan #kelaslangsing #konsultanherbalife #makanandietsehat #telur #makanmalam #sarapan #marimakan #menusederhana #doyanmakanenak #makanyuk #pecandumakanan #resepmasakannusantara #pangsit #jengkol

Ide buat sarapan besok atau untuk bekal.

Boleh dong kasih likenya 💕, biar mimin semangat share resep baru tiap hari. Thank you!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk lihat video lainnya jangan lupa follow :
@resepnyonya
@rahasiadapurnyonya 
@godaandiet_
@nyonyabaking

Tag teman kamu yaa, berbagi itu indah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Credit 🎥: @ soyummy
#makananviral #pedasgila #coklatleleh #coklatsedap #kentang #makansiangku #selerakampung #babycrabcrispy #menusarapan #makanpagi #polamakansehat #makansehat #makanterusss #makananrumahan #menumakan #masakkanrumahan #kelaslangsing #konsultanherbalife #makanandietsehat #telur #makanmalam #sarapan #marimakan #menusederhana #doyanmakanenak #makanyuk #pecandumakanan #resepmasakannusantara #pangsit #jengkol
1,715 36 2 January, 2019
@browniescinta Profile picture

@browniescinta

Red Velvet Leleh Luber
Bisa order via
Gofood ( Brownies Cinta & Cake )
Grabfood ( Brownies Cinta & Cake )
Tokopedia ( Brownies Cinta & Cake )
WA : 087878124332

Lokasi  Toko... Perumahan Taman Narogong Indah. jembatan 1.
kelurahan pengasinan. kecamatan rawa lumbu. bekasi

#bekasikuliner #coklatbekasi #coklat #jajananbekasi #cokelat #cokelatbekasi #oleholeh #oleholehbekasi #lumer #leleh #coklatleleh #cemilan #cemilanbekasi #kulinerbekasi #kulinerbekasiwajibcoba #coklatlumer #browniescinta #browniescintabekasi #browniesbekasi #browniespanggang #chocolate #brownies #brownieskeju #brownislumer #browniesleleh #bekasifood #bekasi #bekasihits #kulinerbekasi #bekasistreetfood

Red Velvet Leleh Luber 
Bisa order via
Gofood ( Brownies Cinta & Cake )
Grabfood ( Brownies Cinta & Cake )
Tokopedia ( Brownies Cinta & Cake ) 
WA : 087878124332

Lokasi  Toko... Perumahan Taman Narogong Indah. jembatan 1. 
kelurahan pengasinan. kecamatan rawa lumbu. bekasi

#bekasikuliner #coklatbekasi #coklat #jajananbekasi #cokelat #cokelatbekasi #oleholeh #oleholehbekasi #lumer #leleh #coklatleleh #cemilan #cemilanbekasi #kulinerbekasi #kulinerbekasiwajibcoba #coklatlumer #browniescinta #browniescintabekasi #browniesbekasi #browniespanggang #chocolate #brownies #brownieskeju #brownislumer #browniesleleh #bekasifood #bekasi #bekasihits #kulinerbekasi #bekasistreetfood
1,024 177 10 August, 2018
@cemilanku.ig Profile picture

@cemilanku.ig

Donat Lava| Follow 👉 @cemilanku.ig
.
Bahan Donat Lava:
*220 Gr tepung terigu pro. tinggi
*30 Gr coklat bubuk
*4 Gr ragi instant
*40 Gr gula pasir
*150 ml susu cair
*1 Butir telur
*30 Gr butter
*¼ Sdt garam
*Coklat batang
*Coklat ganache
*Sprinkle
.
Cara pembuatan :
1. Campur tepung, coklat bubuk, gula dan ragi. Aduk hingga tercampur rata. Tuang susu dan telur. Uleni hingga kalis.
2. Tambahkan butter. Uleni hingga kalis. Tutup dengan kain lap basah. Diamkan di suhu lembab hingga mengembang 2x.
3. Buka adonan, kempiskan adonan, bagi dan bulatkan. Beri isian coklat batang. susun dalam loyang, tutup dengan kain lap basah.
4. Siapkan minyak dengan api sedang, goreng donat hingga matang.
5. Celupkann donat ke dalam coklat ganache, beri sprinkle dan sajikan. .
.
.
cr. @yummy.idn .
#donat #donatkentang #donatenak #donatempuk #donatkekinian #donatulangtahun #donatcoklat #donatmini #coklatenak #coklatunik #kuecoklat #kekcoklat #browniescoklat #coklatsedap #coklatlucu #bolucoklat #coklatlumer #cakecoklat #coklatviral #coklathalal #coklatlovers #roticoklat #coklatleleh #cokelat #cokelatenak #cokelatlumer #cokelatuunik #cokelatlezat #kuecokelat #cemilanku

Donat Lava| Follow 👉 @cemilanku.ig
. 
Bahan Donat Lava:
*220 Gr tepung terigu pro. tinggi
*30 Gr coklat bubuk
*4 Gr ragi instant
*40 Gr gula pasir
*150 ml susu cair
*1 Butir telur
*30 Gr butter
*¼ Sdt garam
*Coklat batang
*Coklat ganache
*Sprinkle
.
Cara pembuatan :
1. Campur tepung, coklat bubuk, gula dan ragi. Aduk hingga tercampur rata. Tuang susu dan telur. Uleni hingga kalis.
2. Tambahkan butter. Uleni hingga kalis. Tutup dengan kain lap basah. Diamkan di suhu lembab hingga mengembang 2x.
3. Buka adonan, kempiskan adonan, bagi dan bulatkan. Beri isian coklat batang. susun dalam loyang, tutup dengan kain lap basah.
4. Siapkan minyak dengan api sedang, goreng donat hingga matang.
5. Celupkann donat ke dalam coklat ganache, beri sprinkle dan sajikan. .
.
.
cr. @yummy.idn .
#donat #donatkentang #donatenak #donatempuk #donatkekinian #donatulangtahun #donatcoklat #donatmini #coklatenak #coklatunik #kuecoklat #kekcoklat #browniescoklat #coklatsedap #coklatlucu#bolucoklat #coklatlumer #cakecoklat #coklatviral #coklathalal #coklatlovers #roticoklat #coklatleleh #cokelat #cokelatenak #cokelatlumer #cokelatuunik #cokelatlezat #kuecokelat #cemilanku
908 33 25 November, 2018
@browniescinta Profile picture

@browniescinta

Cinta Chocolate Lava

Bisa order via
Gofood ( Brownies Cinta & Cake )
Grabfood ( Brownies Cinta & Cake )
Tokopedia ( Brownies Cinta & Cake )
WA : 087878124332

Lokasi  Toko... Perumahan Taman Narogong Indah. jembatan 1.
kelurahan pengasinan. kecamatan rawa lumbu. bekasi

#bekasikuliner #coklatbekasi #coklat #jajananbekasi #cokelat #cokelatbekasi #oleholeh #oleholehbekasi #lumer #leleh #coklatleleh #cemilan #cemilanbekasi #kulinerbekasi #kulinerbekasiwajibcoba #coklatlumer #browniescinta #browniescintabekasi #browniesbekasi #browniespanggang #chocolate #brownies #brownieskeju #brownislumer #browniesleleh #bekasifood #bekasi #bekasihits #kulinerbekasi #bekasistreetfood

Cinta Chocolate Lava

Bisa order via
Gofood ( Brownies Cinta & Cake )
Grabfood ( Brownies Cinta & Cake )
Tokopedia ( Brownies Cinta & Cake ) 
WA : 087878124332

Lokasi  Toko... Perumahan Taman Narogong Indah. jembatan 1. 
kelurahan pengasinan. kecamatan rawa lumbu. bekasi

#bekasikuliner #coklatbekasi #coklat #jajananbekasi #cokelat #cokelatbekasi #oleholeh #oleholehbekasi #lumer #leleh #coklatleleh #cemilan #cemilanbekasi #kulinerbekasi #kulinerbekasiwajibcoba #coklatlumer #browniescinta #browniescintabekasi #browniesbekasi #browniespanggang #chocolate #brownies #brownieskeju #brownislumer #browniesleleh #bekasifood #bekasi #bekasihits #kulinerbekasi #bekasistreetfood
976 192 22 October, 2018
@sinfullydessert Profile picture

@sinfullydessert

Klang

Sabar korang, lagi 20minit je 😝 Untuk bulan puasa, sis open order mcm biasa tapi tak selalu mcm bulan2 lain tau. Tapi if korang nak order, boleh whatsapp terus eh 😘 So skrh jom layan video @syedot.asmr makan dulu, lepasni korang order then korg boleh layan makan moist chocolate cake leleh ni 🤤 Selamat berbuka korang! ♥️♥️ #sinfullydessert #ramadhan2019 #asmr #syedot #kekcoklat #moistcoklatkek #coklatleleh #dessertmurahklang #dessertklang #sayajualdessert #sayajualkek #asmrvideo #asmr #mukbang #sinfullydessert #dessertklang #dessertshahalam #dessertkl #cheesetartmurah #browniesmurah #creampuffmurah #nutellacheesetart #browniesnutella

Sabar korang, lagi 20minit je 😝 Untuk bulan puasa, sis open order mcm biasa tapi tak selalu mcm bulan2 lain tau. Tapi if korang nak order, boleh whatsapp terus eh 😘 So skrh jom layan video @syedot.asmr makan dulu, lepasni korang order then korg boleh layan makan moist chocolate cake leleh ni 🤤 Selamat berbuka korang! ♥️♥️ #sinfullydessert #ramadhan2019 #asmr #syedot #kekcoklat #moistcoklatkek #coklatleleh #dessertmurahklang #dessertklang #sayajualdessert #sayajualkek  #asmrvideo #asmr #mukbang #sinfullydessert  #dessertklang #dessertshahalam #dessertkl #cheesetartmurah #browniesmurah #creampuffmurah #nutellacheesetart #browniesnutella
467 14 8 May, 2019
@lalezat_maknyus Profile picture

@lalezat_maknyus

Leonardo Da Vinci! 100% 🍫🍫
Chocolate showpiece to celebrate the 500th anniversary of Leonardo Da Vinci!
Using 35Lb of Caramelized white chocolate, 40LB of Milk Chocolate and 20Lb of Dark Chocolate!
Cc: @dcomaschi

Follow kami untuk video lainnya

#amauryguichon #chocolate #leonardodavinci #coklatleleh #coklatunik #kreasicoklat #kreatif #kreatifitas #kreasisendiri #unik #makananunik #cemilanunik #jajananunik #kueunik #susu #coklathitam #sukacoklat #susucoklat #sukamakan #sukacokelat #coklatenak #cokelatlezat #camilan #camilanhits #camilanlezat #camilankeluarga

Leonardo Da Vinci! 100% 🍫🍫
Chocolate showpiece to celebrate the 500th anniversary of Leonardo Da Vinci!
Using 35Lb of Caramelized white chocolate, 40LB of Milk Chocolate and 20Lb of Dark Chocolate!
Cc: @dcomaschi

Follow kami untuk video lainnya

#amauryguichon #chocolate #leonardodavinci #coklatleleh #coklatunik #kreasicoklat #kreatif #kreatifitas #kreasisendiri #unik #makananunik #cemilanunik #jajananunik #kueunik #susu #coklathitam #sukacoklat #susucoklat #sukamakan #sukacokelat #coklatenak #cokelatlezat #camilan #camilanhits #camilanlezat #camilankeluarga
223 3 1 June, 2019
@lalezat_maknyus Profile picture

@lalezat_maknyus

Ingin makan pisang goreng tapi ingin makan cokelat juga?
Cc: @rajaresep

Bahannya:
1. Pisang 
2. 2 sdm gula pasir 
3. 2 sdm susu bubuk 
4. 4 sdm tepung terigu 
5. 1/2 vanilla ekstrak 
6. 1 butir telur

Cara membuat:
1. Kukus pisang selama 10 menit 
2. Angkat dan lumatkan pisang 
3. Campurkan gula pasir, susu bubuk, tepung terigu, telur, dan vanilla ekstrak. Aduk hingga semuanya tercampur 
4. Bulatkan adonan masukan potongan cokelat
5. Balur dengan tepung terigu, telur, dan tepung panko 
6. Goreng hingga kecokelatan 
7. Angkat dan tiriskan

Follow kami untuk resep lainnya

#pisanggoreng #pisangcoklat #pisangnugget #cemilankekinian #ngemil #snacksore #idemasak #idebekal #makanankekinian #jajananhits #makananenak #videomasak #pisang #pisangenak #pisangkekinian #pisangcrispy #pisanggorengcrispy #olahanpisang #pisangnuget #pisangkrispi #pisangcokelat #pisanggorengkekinian #pisangnuggetmurah #coklatleleh #lelehancoklat #coklatenak

Ingin makan pisang goreng tapi ingin makan cokelat juga?
Cc: @rajaresep

Bahannya:
1. Pisang 
2. 2 sdm gula pasir 
3. 2 sdm susu bubuk 
4. 4 sdm tepung terigu 
5. 1/2 vanilla ekstrak 
6. 1 butir telur

Cara membuat:
1. Kukus pisang selama 10 menit 
2. Angkat dan lumatkan pisang 
3. Campurkan gula pasir, susu bubuk, tepung terigu, telur, dan vanilla ekstrak. Aduk hingga semuanya tercampur 
4. Bulatkan adonan masukan potongan cokelat
5. Balur dengan tepung terigu, telur, dan tepung panko 
6. Goreng hingga kecokelatan 
7. Angkat dan tiriskan

Follow kami untuk resep lainnya

#pisanggoreng #pisangcoklat #pisangnugget #cemilankekinian #ngemil #snacksore #idemasak #idebekal #makanankekinian #jajananhits #makananenak #videomasak #pisang #pisangenak #pisangkekinian #pisangcrispy #pisanggorengcrispy #olahanpisang #pisangnuget #pisangkrispi #pisangcokelat #pisanggorengkekinian #pisangnuggetmurah #coklatleleh #lelehancoklat #coklatenak
174 7 16 May, 2019