#confirmsedap Instagram Photos & Videos

confirmsedap - 4.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #confirmsedap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
13.6
Average comment
0.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Assalamualaikum !
Open order apam berinti nutella & kaya ! Bagi anak anak makan confirm dia suka , tapi kadang kadang mak budak pun suka sis pun suka 😜

1box RM10 = 15 biji

Delivery bandar melaka sahaja
Selfpickup di lorong pandan
Berminat untuk tempahan cuma
KLIK SINI >> http://wasap.my/+601162523005

#apamsedap #homemade #apamgebu #apammelaka
#apammurah #apamdelivery #confirmsedap

Assalamualaikum ! 
Open order apam berinti nutella & kaya ! Bagi anak anak makan confirm dia suka , tapi kadang kadang mak budak pun suka sis pun suka 😜

1box RM10 = 15 biji

Delivery bandar melaka sahaja
Selfpickup di lorong pandan 
Berminat untuk tempahan cuma
KLIK SINI >> http://wasap.my/+601162523005

#apamsedap #homemade #apamgebu #apammelaka
#apammurah #apamdelivery #confirmsedap
2 0 21 November, 2019

.
Produk hebat... PIL KETAT❤️ terbukti berkesan!!!. Herbal 100% Formula Mak Bidan utk wanita
.
Hanya makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan
Whatsapp order 0172678705 skrg
.
Ada KKM
ORDER SKRG
Sis bagi promotion RM 50 + FREE postage💋💋💋💋
017 2678705

120 pills
Harga sbenar RM 69.90
Now promo rm50 shj.....
Hurry up!!! Stock terhad. 30 botol shj.....
.
Pasni new packaging
New branding
New auraaaaaaa.... .
#pilketatrapat💏
#ketatkanvagina
#onlinebusiness
#confirmsedap
#testimonipuashati
#truthbetold💯
#amirnapills
#zzbeautyempire
#azzayrazzbeautyshop

.
Produk hebat... PIL KETAT❤️ terbukti berkesan!!!. Herbal 100% Formula Mak Bidan utk wanita
.
Hanya makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan
Whatsapp order 0172678705 skrg
. 
Ada KKM
ORDER SKRG
Sis bagi promotion RM 50 + FREE postage💋💋💋💋
017 2678705

120 pills
Harga sbenar RM 69.90
Now promo rm50 shj.....
Hurry up!!! Stock terhad. 30 botol shj.....
.
Pasni new packaging
New branding
New auraaaaaaa.... .
#pilketatrapat💏
#ketatkanvagina
#onlinebusiness
#confirmsedap 
#testimonipuashati
#truthbetold💯
#amirnapills
#zzbeautyempire
#azzayrazzbeautyshop
1 0 20 November, 2019

Assalamualaikum.
Introducing our new flavours.
Zebra Sandwich 💕

We are using Raisin Bread + Butterscotch Bread
Filling you may choose either 👇
chocolate / kaya / Butter or peanut butter.

Dm for more details.

http://www.wasap.my/601118505068/sandwich

#fresh #homemadesandwich #sandwichgemok #puashatimakan #confirmsedap #syukurrezekiAllah

Assalamualaikum.
Introducing our new flavours.
Zebra Sandwich 💕

We are using Raisin Bread + Butterscotch Bread
Filling you may choose either 👇
chocolate / kaya / Butter or peanut butter.

Dm for more details.

http://www.wasap.my/601118505068/sandwich

#fresh #homemadesandwich #sandwichgemok #puashatimakan #confirmsedap #syukurrezekiAllah
4 0 20 November, 2019

Hi Poppers !
Minggu terakhir budak sekolah nie..boleh la bagi reward kat anak2 chill cuti2 nie.. Seronok murid2 cikgu jamu popcorn sambil tengok movie ya.. Poppers pun dah sampai johor tau..kat korang je belum lagi..Jom order sebelum stock kehabisan ya.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Hi Poppers !
Minggu terakhir budak sekolah nie..boleh la bagi reward kat anak2 chill cuti2 nie.. Seronok murid2 cikgu jamu popcorn sambil tengok movie ya.. Poppers pun dah sampai johor tau..kat korang je belum lagi..Jom order sebelum stock kehabisan ya.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
5 0 20 November, 2019

🇲🇾 VS 🇮🇩
korang yang kt rumah mesti rasa rugi takde @poppers_my menemani detik2 gol pertama tadi kan.. cuti sekolah dah nak bermula nie..mesti bnyak aktiviti luar atau dalam bersama keluarga/kawan kan.. Poppers 🍿di sini..Terus menjadi..
Ekor Harimau Sejati !! Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

🇲🇾 VS 🇮🇩
korang yang kt rumah mesti rasa rugi takde @poppers_my menemani detik2 gol pertama tadi kan.. cuti sekolah dah nak bermula nie..mesti bnyak aktiviti luar atau dalam bersama keluarga/kawan kan.. Poppers 🍿di sini..Terus menjadi..
Ekor Harimau  Sejati !! Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
3 0 19 November, 2019

🚨🚨ATTENTION!🚨🚨
.
Leitto Kahve ada 3 air baru! .
🍌Banana Series:
🥤Gelo misturado Banana Choc
🥤Gelo misturado Banana Caramel
.
dan...
. 🥤Gelo misturado Sea Salt!
.
Tunggu apa lagi? Dapatkan sekarang! #ConfirmSedap #TakTipu #TryDulu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🚨🚨ATTENTION!🚨🚨
.
Leitto Kahve ada 3 air baru! .
🍌Banana Series:
🥤Gelo misturado Banana Choc
🥤Gelo misturado Banana Caramel
.
dan...
. 🥤Gelo misturado Sea Salt!
.
Tunggu apa lagi? Dapatkan sekarang! #ConfirmSedap #TakTipu #TryDulu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
66 0 19 November, 2019

OPEN ORDER FOR TOMORROW😍😍
.
Menu :
👉 Spagetthi aglio olio seafood - RM13
👉 Mashed potato with meatball creamy - RM13
👉 Lasagna beef cheese - RM15
.
Lokasi available COD
👉 Bandar tasik puteri
👉 Country home
👉 Selayang
👉 Kuala Lumpur
👉 HKL
👉 Nearby
.
Min 2 pax luar dari rawang. .
Agen agen Lasagna yg nak topap stok boleh pm alia macam biasa naa 😘
.
#confirmsedap #Dapooalia #lunchbox

OPEN ORDER FOR TOMORROW😍😍
. 
Menu :
👉 Spagetthi aglio olio seafood - RM13
👉 Mashed potato with meatball creamy - RM13
👉 Lasagna beef cheese - RM15
. 
Lokasi available COD
👉 Bandar tasik puteri
👉 Country home
👉 Selayang
👉 Kuala Lumpur
👉 HKL
👉 Nearby
. 
Min 2 pax luar dari rawang. . 
Agen agen Lasagna yg nak topap stok boleh pm alia macam biasa naa 😘
. 
#confirmsedap #Dapooalia #lunchbox
15 1 18 November, 2019

Selamat Pagi..
Say no to Monday blues.
.
.
wahh,
hari yang sangat cantik.
Nak ke mana tu ?? jemput laa singgah kios @pyorr_pasirputeh.
Jemput pilih air kegemaran uolss 😘
#tehaispyorr
#honeydewpyorr
#mochapyorr
#cokolatpyorr
#confirmsedap
#pyorrpasirputeh

Selamat Pagi..
Say no to Monday blues.
.
.
wahh,
hari yang sangat cantik. 
Nak ke mana tu ?? jemput laa singgah kios @pyorr_pasirputeh.
Jemput pilih air kegemaran uolss 😘
#tehaispyorr
#honeydewpyorr 
#mochapyorr 
#cokolatpyorr 
#confirmsedap 
#pyorrpasirputeh
9 0 18 November, 2019
Morning Poppers!!
Poppers dh smpai aloq staq dhhhh...sapa2 yg dh book nnt hakak cod yer...tngguuuuu...sapa yg blom order blh la dm/ws hakak..😄 Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60176577850

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
7 0 18 November, 2019

New drinks coming soon! Guess their names? #ConfirmSedap #TakTipu

New drinks coming soon! Guess their names? #ConfirmSedap #TakTipu
91 6 17 November, 2019

Ramai yang tak sabar kan nak tunggu 23hb ni . Bagi siapa yang berminat nak join Team Neelofa untuk product Nilofa ni cepat terus Dm atau Whatsapp sha segera ❤️ #nilofabyneelofa #susupisang #bananamilk #confirmsedap

Ramai yang tak sabar kan nak tunggu 23hb ni . Bagi siapa yang berminat nak join Team Neelofa untuk product Nilofa ni cepat terus Dm atau Whatsapp sha segera ❤️ #nilofabyneelofa #susupisang #bananamilk #confirmsedap
4 0 16 November, 2019

korang pun boleh je nak mula dr kecil dulu..nanti tak puas baru ambik yang besar 🤭

bekas kecil - RM 12.00
bekas besar - RM 20.00

ada yg nk cod bekas kecil esok?

Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

korang pun boleh je nak mula dr kecil dulu..nanti tak puas baru ambik yang besar 🤭

bekas kecil - RM 12.00
bekas besar - RM 20.00

ada yg nk cod bekas kecil esok?

Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
2 0 16 November, 2019

Our customer beli popcorn and dah a few weeks lebih tersimpan dekat org lain..bila dpt buka and then bgitau kami yg pop corn masih rangup tak lemau langsung.. ada yg masih risau lagi ke kalau kita pos Poppers depan rumah anda ! dari utara hingga ke selatan kami dh pernah hntar.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Our customer beli popcorn and dah a few weeks lebih tersimpan dekat org lain..bila dpt buka and then bgitau kami yg pop corn masih rangup tak lemau langsung.. ada yg masih risau lagi ke kalau kita pos Poppers depan rumah anda ! dari utara hingga ke selatan kami dh pernah hntar.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
3 0 16 November, 2019

Hi poppers !
Tengok pun dah kecur air liur kan kan...cuaca tak menentu ni..petang hujan so lepak rumah mesti nak layan movie ke chill main hp ke..takde bnda nak kunyah?

stock poppers pun tak menentu nie..lambat habis ya..meh order kita set cod depan rumah mana yg berhampiran ya.. kita juga ada ejen mungkin berhampiran anda.. boleh check dengan ejen berhampiran korang

@poppers_alorsetar - alor setar,kedah

@fazzrazali - gombak/batu caves/Tmn Bolton

@miena_adnn - Klang/shah alam

@wanhakimi89 - Ampang/pandan indah/Kuala Lumpur

Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Hi poppers ! 
Tengok pun dah kecur air liur kan kan...cuaca tak menentu ni..petang hujan so lepak rumah mesti nak layan movie ke chill main hp ke..takde bnda nak kunyah?

stock poppers pun tak menentu nie..lambat habis ya..meh order kita set cod depan rumah mana yg berhampiran ya.. kita juga ada ejen mungkin berhampiran anda.. boleh check dengan ejen berhampiran korang

@poppers_alorsetar - alor setar,kedah

@fazzrazali - gombak/batu caves/Tmn Bolton

@miena_adnn - Klang/shah alam

@wanhakimi89 - Ampang/pandan indah/Kuala Lumpur

Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
7 0 16 November, 2019

Jom Order 🍫qchoco crispy sekarang🍫 🎉Rm10 Sahaja #chocojar #confirmsedap #chocojarmurahmalaysia #chocolate #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarleleh

Jom Order 🍫qchoco crispy sekarang🍫 🎉Rm10 Sahaja #chocojar #confirmsedap #chocojarmurahmalaysia #chocolate #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarleleh
7 0 15 November, 2019
Stay tuned !

#nilofabyneelofa #susupisang #bananamilk #confirmsedap
1 0 15 November, 2019

Hi guyss,, as i mention before i had done a promotion on 13/11..so,,it`s not to late right to share the moment i do the delivery to my customer 🙈
#sitinormayabintimustafa
#nsabrinamasri
#m3at2205c
#com421
#adabi_cucur
#frittersflour
#cucurIkanbilis
#cucurBawang
#cucurUdang
#cucurLemakmanis
#confirmSEDAP
#mudahsajetambahair

Hi guyss,, as i mention before i had done a promotion on 13/11..so,,it`s not to late right to share the moment i do the delivery to my customer 🙈
#sitinormayabintimustafa 
#nsabrinamasri 
#m3at2205c 
#com421 
#adabi_cucur 
#frittersflour 
#cucurIkanbilis 
#cucurBawang
#cucurUdang
#cucurLemakmanis
#confirmSEDAP 
#mudahsajetambahair
40 6 14 November, 2019

OPEN ORDER 🔥SPICY KOREAN CHICKEN 🔥

1 SET ➡️ 6pcs (drummets & wings)
Price: RM9.00
COD: RM3.00 (Bandar & Peramu area)

DATE: 16.11.19 (SATURDAY)

Interested? Roger me now at
0134056051

#spicykoreanchickenpekanpahang
#confirmsedap

OPEN ORDER 🔥SPICY KOREAN CHICKEN 🔥

1 SET ➡️ 6pcs (drummets & wings)
Price: RM9.00
COD: RM3.00 (Bandar & Peramu area)

DATE: 16.11.19 (SATURDAY)

Interested? Roger me now at
0134056051

#spicykoreanchickenpekanpahang
#confirmsedap
8 0 14 November, 2019

Alhamdulillah order utk POPDAS minggu ni dah full.

Ada yg nak selit order utk next week ?Boleh Dm or W/A ok

Order dr luar KL, kami akan pos.😉 #ConfirmSedap

Alhamdulillah order utk POPDAS minggu ni dah full.

Ada yg nak selit order utk next week ?Boleh Dm or W/A ok

Order dr luar KL, kami akan pos.😉 #ConfirmSedap
2 0 14 November, 2019

Alhamdulillah order utk POPDAS minggu ni dah full.

Ada yg nak selit order utk next week ?Boleh Dm or W/A ok

Order dr luar KL, kami akan pos.😉 #ConfirmSedap

Alhamdulillah order utk POPDAS minggu ni dah full.

Ada yg nak selit order utk next week ?Boleh Dm or W/A ok

Order dr luar KL, kami akan pos.😉 #ConfirmSedap
3 0 14 November, 2019
Are you ready !!
Mana yang dah order esok kita hantar !
yang masih belum cuba.. Grab your Poppers sekarang !
sebelum disambar orang.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
1 0 13 November, 2019

Hello guys,,,, tomorrow 13/11/2019(wednesday), i will do a promotion for tepung cucur adabi,,,for every purchase of tepung cucur, i will give 13% discount purposely for my birthday celebration🎂,,, so,, what are you waiting for? You can dm or contact me at 0104179206 ,,
*while stocks last
*this promotion only valid on 13/11/2019
#sitinormayabintimustafa
#nsabrinamasri
#m3at2205c
#com421
#adabi_cucur
#tepungcucur
#frittersflour
#tepungcucurlemakmanis
#tepungcucurikanbilis
#tepungcucurudang
#tepungcucurbawang
#mudahsajetambahair
#confirmSEDAP

Hello guys,,,, tomorrow 13/11/2019(wednesday), i will do a promotion for tepung cucur adabi,,,for every purchase of tepung cucur, i will give 13% discount purposely for my birthday celebration🎂,,, so,, what are you waiting for? You can dm or contact me at 0104179206 ,,
*while stocks last
*this promotion only valid on 13/11/2019
#sitinormayabintimustafa 
#nsabrinamasri 
#m3at2205c 
#com421 
#adabi_cucur 
#tepungcucur 
#frittersflour 
#tepungcucurlemakmanis 
#tepungcucurikanbilis 
#tepungcucurudang 
#tepungcucurbawang 
#mudahsajetambahair 
#confirmSEDAP
30 2 12 November, 2019

Hi Poppers,
Stock akan kembali esok !
Takut terlepas lagi !
Cepat2 PM kami !
kami akan terus hntar ke anda !

Ejen Gombak/Batu Caves
@fazzrazali

Ejen Klang/shah alam
@miena_adnn
Ejen Alor setar,Kedah
@poppers_alorsetar
Minat jadi ejen kawasan boleh DM terus ya.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Hi Poppers,
Stock akan kembali esok !
Takut terlepas lagi ! 
Cepat2 PM kami ! 
kami akan terus hntar ke anda !

Ejen Gombak/Batu Caves
@fazzrazali

Ejen Klang/shah alam
@miena_adnn 
Ejen Alor setar,Kedah
@poppers_alorsetar 
Minat jadi ejen kawasan boleh DM terus ya.. Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
2 0 12 November, 2019

Assalamualaikum... Poppers bakal mendarat minggu ni.. ada sapa2 yang nk booking dulu boleh la whatsapp or dm Rina.. mana yang dekat kita boleh COD, takkan menyesal beli poppers ni sbb dia lain dari yang lain.nak tau kna la cuba dulu.. jom whatsapp Rina cepat.. #poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers #poppersalorsetar

Assalamualaikum... Poppers bakal mendarat minggu ni.. ada sapa2 yang nk booking dulu boleh la whatsapp or dm Rina.. mana yang dekat kita boleh COD, takkan menyesal beli poppers ni sbb dia lain dari yang lain.nak tau kna la cuba dulu.. jom whatsapp Rina cepat.. #poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers #poppersalorsetar
6 0 12 November, 2019

Its a POP monday !

Korang kaki games/streamers !
berjam2 depan PC/HP !
Nak kunyah2 sambil main game?

Cepat book sekarang ! Nanti stock di sambar orang !

Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Its a POP monday !

Korang kaki games/streamers !
berjam2 depan PC/HP !
Nak kunyah2 sambil main game?

Cepat book sekarang ! Nanti stock di sambar orang !

Jom Poppers !

Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846

#poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst  #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers
3 0 11 November, 2019

JJ dumpling chili oil sauce in the making! Cicah dengan dumpling kami memang terbaik 👍🏻🤤 klik link dekat bio kami untuk order ok ♥️


#jjkitchenfood #homemadedumplings #jjhomemadedumplings #itsneverenough #confirmsedap #sekalicubanaklagiweh

JJ dumpling chili oil sauce in the making! Cicah dengan dumpling kami memang terbaik 👍🏻🤤 klik link dekat bio kami untuk order ok ♥️
•
•
#jjkitchenfood #homemadedumplings #jjhomemadedumplings #itsneverenough #confirmsedap #sekalicubanaklagiweh
11 0 10 November, 2019

Top #confirmsedap posts

Pada org2 shah alam yg nak dptkan polkapops dessert kita bole dtg ke station SHELL SHAH ALAM SEK 7 berdekatan dgn JAKEL k..Jgn lambat takut terlicin tanpa sengaja hehe..😅 .
Kami juga ada di :
SHELL PRESINT 8 PUTRAJAYA
.
SHELL SKVE NEAR HOSPITAL WANITA SERDANG
.
SHELL BANDAR SRI PERMAISURI CHERAS ( start pada 28/9/19 )
.
SHELL BANDAR BARU BANGI SEKSYEN 10 ( start pada 28/9/19 )
.
SERI KEMBANGAN @tempat.makan.lesehan
.
Tuk sebarang pertanyaan bole wasap 0182454689 tq
.
@cahayaasmawi
@polkapops_dessert
@aennrahmat05
@shell_usahamurni.uitmshahalam
#polkapopsdessert
#dessertviral
#dessertsedap
#confirmsedap

Pada org2 shah alam yg nak dptkan polkapops dessert kita bole dtg ke station SHELL SHAH ALAM SEK 7 berdekatan dgn JAKEL k..Jgn lambat takut terlicin tanpa sengaja hehe..😅 .
Kami juga ada di :
SHELL PRESINT 8 PUTRAJAYA
.
SHELL SKVE NEAR HOSPITAL WANITA SERDANG
.
SHELL BANDAR SRI PERMAISURI CHERAS ( start pada 28/9/19 )
.
SHELL BANDAR BARU BANGI SEKSYEN 10 ( start pada 28/9/19 )
.
SERI KEMBANGAN @tempat.makan.lesehan
.
Tuk sebarang pertanyaan bole wasap 0182454689 tq
.
@cahayaasmawi
@polkapops_dessert
@aennrahmat05
@shell_usahamurni.uitmshahalam
#polkapopsdessert
#dessertviral
#dessertsedap
#confirmsedap
2,111 128 27 September, 2019

Nakkan kulit putih,gebu,lebih anjal tanpa surgeri?Senang je.Kunyah kunyah makan je royalgoldcandy.Confirm putih uolls!
Antara kebaikan2 royalgoldcandy ;
1)mencerahkan kulit seawal 7hari
2)mengurangkan & mencegah pigmentasi kulit
3)mengecilkan dan menutup ling pori
4)menghilangkan jerawat
5)menghilangkan kedutan
6)kulit lebih anjal & muda

Jom follow
@royalgoldcandy
@royalgoldcandy
@royalgoldcandy

Harga pasaran💸
RM85.00
RM85.00
RM85.00

whatsapp order
019-9566969
019-9566969
019-9566969

Make up artist ; @satiraajeerah
Photographer : @sakiyurai
Wardrobe : @gallerybymss

#royalgoldcandy #redesignyourage #whiteningexpert2017 #antiaging #antiwrinkles #confirmputih #confirmsedap #

Nakkan kulit putih,gebu,lebih anjal tanpa surgeri?Senang je.Kunyah kunyah makan je royalgoldcandy.Confirm putih uolls!
Antara kebaikan2 royalgoldcandy ;
1)mencerahkan kulit seawal 7hari
2)mengurangkan & mencegah pigmentasi kulit
3)mengecilkan dan menutup ling pori
4)menghilangkan jerawat
5)menghilangkan kedutan
6)kulit lebih anjal & muda

Jom follow
@royalgoldcandy
@royalgoldcandy
@royalgoldcandy

Harga pasaran💸
RM85.00
RM85.00
RM85.00

whatsapp order
019-9566969
019-9566969
019-9566969

Make up artist ; @satiraajeerah
Photographer : @sakiyurai
Wardrobe : @gallerybymss

#royalgoldcandy #redesignyourage #whiteningexpert2017 #antiaging #antiwrinkles #confirmputih #confirmsedap #
1,065 5 4 April, 2017

Hii korang.. Dah order kuih raya dgn @simanisbella.co ke?. Klau belum boleh pegi check ig @simanisbella.co tau jgm lupa follow skli.. Mcm2 kuih raya yg ada tau Almond London, Crunchy Choc Cookies, Semperit Dahlia dan Kek Batik. Yg pnting homemade by BELLA ASTILLAH. mmg kompem tak menyesal beli kuih raya nnti😘😊 .
.
@simanisbella.co
@simanisbella.co
@simanisbella.co
.
#BellaAstillah
#RayaCookiesbyBellaAstillah2018
#openorderkuihraya
#homemadebybellaastillah
#jomorderkuihraya
#confirmsedap

Hii korang.. Dah order kuih raya dgn @simanisbella.co ke?. Klau belum boleh pegi check ig @simanisbella.co tau jgm lupa follow skli.. Mcm2 kuih raya yg ada tau Almond London, Crunchy Choc Cookies, Semperit Dahlia dan Kek Batik. Yg pnting homemade by BELLA ASTILLAH. mmg kompem tak menyesal beli kuih raya nnti😘😊 .
.
@simanisbella.co 
@simanisbella.co 
@simanisbella.co
.
#BellaAstillah
#RayaCookiesbyBellaAstillah2018
#openorderkuihraya 
#homemadebybellaastillah 
#jomorderkuihraya
#confirmsedap
620 1 24 May, 2018

PHOTOSHOOT FOR @royalgoldcandy 🔮 .
.
Kulit putih, gebu ,lebih anjal tanpa surgeri❓ Senang je. Kunyah kunyah makan je @royalgoldcandy 🔮 Putih uolls ❕❕ .
.
🔥 Antara kebaikan2 royalgoldcandy 👇🏼 .
.
🔍Mencerahkan kulit seawal 7 hari 🔍 Mengurangkan & mencegah pigmentasi kulit 🔍 Mengecilkan dan menutup ling pori 🔍 Menghilangkan jerawat 🔍 Menghilangkan kedutan
🔍 Kulit lebih anjal & muda .
.
💸 HARGA PASARAN 💸
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣ .
.
📲 Whatsapp Order 📲
019-9566969
019-9566969
019-9566969 .
.
Makeup Artist 💄@satiraajeerah .
.
Photographer 📸 @sakiyurai .
.
Wardrobe 👘 @gallerybymss

#royalgoldcandy #redesignyourage #whiteningexpert2017 #antiaging #antiwrinkles #confirmputih #confirmsedap

PHOTOSHOOT FOR @royalgoldcandy 🔮 .
.
Kulit putih, gebu ,lebih anjal tanpa surgeri❓  Senang je. Kunyah kunyah makan je @royalgoldcandy 🔮 Putih uolls ❕❕ .
.
🔥 Antara kebaikan2 royalgoldcandy 👇🏼 .
.
🔍Mencerahkan kulit seawal 7 hari 🔍 Mengurangkan & mencegah pigmentasi kulit 🔍 Mengecilkan dan menutup ling pori 🔍 Menghilangkan jerawat 🔍 Menghilangkan kedutan
🔍 Kulit lebih anjal & muda .
.
💸 HARGA  PASARAN 💸
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣ .
.
📲 Whatsapp Order 📲
019-9566969
019-9566969
019-9566969 .
.
Makeup Artist 💄@satiraajeerah .
.
Photographer 📸 @sakiyurai .
.
Wardrobe 👘 @gallerybymss

#royalgoldcandy #redesignyourage #whiteningexpert2017 #antiaging #antiwrinkles #confirmputih #confirmsedap
350 5 29 March, 2017

Kulit putih, gebu ,lebih anjal tanpa surgeri❓ Senang je. Kunyah kunyah makan je @royalgoldcandy 🔮 Putih uolls ❕❕ . .
🔥 Antara kebaikan2 royalgoldcandy 👇🏼 . .
.
🔍Mencerahkan kulit seawal 7 hari 🔍 Mengurangkan & mencegah pigmentasi kulit 🔍 Mengecilkan dan menutup ling pori 🔍 Menghilangkan jerawat 🔍 Menghilangkan kedutan
🔍 Kulit lebih anjal & muda . .
.
💸 HARGA PASARAN 💸
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣ .
.
📲 Whatsapp Order 📲
019-9566969
019-9566969
019-9566969 .
.
Makeup Artist 💄@satiraajeerah .
.
Photographer 📸 @sakiyurai .
.
Wardrobe 👘 @gallerybymss

#royalgoldcandy #redesignyourage #whiteningexpert2017 #antiaging #antiwrinkles #confirmputih #confirmsedap

Kulit putih, gebu ,lebih anjal tanpa surgeri❓  Senang je. Kunyah kunyah makan je @royalgoldcandy 🔮 Putih uolls ❕❕ . .
🔥 Antara kebaikan2 royalgoldcandy 👇🏼 . .
.
🔍Mencerahkan kulit seawal 7 hari 🔍 Mengurangkan & mencegah pigmentasi kulit 🔍 Mengecilkan dan menutup ling pori 🔍 Menghilangkan jerawat 🔍 Menghilangkan kedutan
🔍 Kulit lebih anjal & muda . .
.
💸 HARGA  PASARAN 💸
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣
RM8️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣ .
.
📲 Whatsapp Order 📲
019-9566969
019-9566969
019-9566969 .
.
Makeup Artist 💄@satiraajeerah .
.
Photographer 📸 @sakiyurai .
.
Wardrobe 👘 @gallerybymss

#royalgoldcandy #redesignyourage #whiteningexpert2017 #antiaging #antiwrinkles #confirmputih #confirmsedap
906 11 5 April, 2017

Salam Ramadhan , Don't forget to come over to @pokdogo_ttdi to buy Selection of Kampung Food ! I'll be here today for Buka Puasa , Ya Allah Kuatkan Lah Imanku menempuhi 4jam 30minit lagi 🤣 , Selamat Berbuka kepada semua 🙏🏻 #moststylishfatboyintown #makanmakan #laukberbuka #onlyatpokdogo #tamantun #tamantundrismail #kualalumpur #malaysia #salamramadhan #bulanpuasa #maibungkuslauk #confirmsedap

Salam Ramadhan , Don't forget to come over to @pokdogo_ttdi to buy Selection of Kampung Food ! I'll be here today for Buka Puasa , Ya Allah Kuatkan Lah Imanku menempuhi 4jam 30minit lagi 🤣 , Selamat Berbuka kepada semua 🙏🏻 #moststylishfatboyintown #makanmakan #laukberbuka #onlyatpokdogo #tamantun #tamantundrismail #kualalumpur #malaysia #salamramadhan #bulanpuasa #maibungkuslauk #confirmsedap
390 29 30 May, 2017

#throwback #mhcoverguy15
LAST YEAR. I prepare my self for this competition during Bulan Puasa Juga ..
The result was amazing.. Dapat buat 6pack untuk pertama kali dalam hidup saya tu.... Perghh, macam tak Caya pulak..
Betul la orang cakap tak de Benda yang mustahil.. So tahun ni, saya Nak buat Lagi..hehe
Senang je 1. MAKAN KENE JAGA 2. EXERCISE KENE BETUL,

Puasa tolong banyak dalam control body fat. So amek je Peluang yang Ada!.. Hehe
Jom follow journey saya Ramadhan ni.
Journey MAKAN dan EXERCISE ..😆😬😅 Yang mana ikot kelas saya. Malam ni Jumpa Kat KLCC park!
#foodforfitmy #foodforfit #confirm6pack #confirmsihat #confirmsedap #diariRamadhanRidwan #fitfunfabulous #ridwanmustafa #ridwanmustafafitness #adidas #adidasMY #adidasRunning

#throwback #mhcoverguy15 
LAST YEAR. I prepare my self for this competition during Bulan Puasa Juga ..
The result was amazing.. Dapat buat 6pack untuk pertama kali dalam hidup saya tu.... Perghh, macam tak Caya pulak..
Betul la orang cakap tak de Benda yang mustahil.. So tahun ni, saya Nak buat Lagi..hehe
Senang je 1. MAKAN KENE JAGA 2. EXERCISE KENE BETUL,

Puasa tolong banyak dalam control body fat. So amek je Peluang yang Ada!.. Hehe
Jom follow journey saya Ramadhan ni. 
Journey MAKAN dan EXERCISE ..😆😬😅 Yang mana ikot kelas saya. Malam ni Jumpa Kat KLCC park! 
#foodforfitmy #foodforfit #confirm6pack #confirmsihat #confirmsedap #diariRamadhanRidwan #fitfunfabulous #ridwanmustafa #ridwanmustafafitness #adidas #adidasMY #adidasRunning
1,233 9 8 June, 2016

Alhamdulillah katering harini berjalan dgn lancar. Diharapkan tuan rumah dan tetamu gembira dan balik dengan perut kenyang ye 😊
.
Yg belum cuba nasi padang @padangsonwheels tu bila nak cuba? Jom dtg makan tengahari di @padangsonwheels
Semua lauk mmpu menambat hati anda.
#padangsonwheels #confirmsedap #belumcubabelumtahu #jommakan #jalanjalancarimakan #jjcm #tv3 #shahalamrestaurant #sedapgiler #nasipadangpalingsedap #seksyen13

Alhamdulillah katering harini berjalan dgn lancar. Diharapkan tuan rumah dan tetamu gembira dan balik dengan perut kenyang ye 😊
.
Yg belum cuba nasi padang @padangsonwheels tu bila nak cuba? Jom dtg makan tengahari di @padangsonwheels
Semua lauk mmpu menambat hati anda.
#padangsonwheels #confirmsedap #belumcubabelumtahu #jommakan #jalanjalancarimakan #jjcm #tv3 #shahalamrestaurant #sedapgiler #nasipadangpalingsedap #seksyen13
118 7 25 August, 2018

ADA APA DENGAN IKAN?

Dalam diet saya, IKAN Antara yang paling saya suka, paling senang nk Masak, dan sangat effective dalam usaha nk bagi badan shape.

Haaaa dah lama dapur tak berasap,
Bosan Makan Kat kedai
Hari ni Nak start jadi chef...
Demi 6ketul roti di perut.. Hehehe #foodforfitmy #confirmsihat #confirmsedap #fitfunfabulous #misi6pack #misikurus #nakraya #nakkurus #ridwanmustafa #ridwanmustafafitness #diariramadhanridwan

ADA APA DENGAN IKAN?

Dalam diet saya, IKAN Antara yang paling saya suka, paling senang nk Masak, dan sangat effective dalam usaha nk bagi badan shape.

Haaaa dah lama dapur tak berasap, 
Bosan Makan Kat kedai
Hari ni Nak start jadi chef...
Demi 6ketul roti di perut.. Hehehe  #foodforfitmy #confirmsihat #confirmsedap #fitfunfabulous #misi6pack #misikurus #nakraya #nakkurus #ridwanmustafa #ridwanmustafafitness #diariramadhanridwan
490 8 8 June, 2016