#cookiesraya2019 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cookiesraya2019 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
14.8
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@syikahkitchen Profile picture

@syikahkitchen

Lama nyee masak nk bg kering jem nenas🍍, rezeki customers yg order tart nenas gulung & tart cheese dgn #homemadejemnenas .. pakai 5bijik nenas dpt 1kg++
.
.
Harga masih sama dgn yg dulu wpun jem nenas bt sndr ..jem nenas ni bakeri xdek stok..jd kite bt sndr.. .
Utk ms akan dtg kena revised arge nye,sbb jem bt sndr lama nk msk dan nk kacau2 lg tak bg dia hangit wpun pakai periuk non stick .. harap2 cukup la jem ni..kalo xckp kena bt lg😂 🍍🍍
.
.
#homemadejemnenas #tartnenaspremium #tartnenascheese #tartnenasgulung #cookiesraya2019 #depavalicookies #syikahkitchen #fororderwhatsapp0192345451

Lama nyee masak nk bg kering jem nenas🍍, rezeki customers yg order tart nenas gulung & tart cheese dgn #homemadejemnenas .. pakai 5bijik nenas dpt 1kg++
.
.
Harga masih sama dgn yg dulu wpun jem nenas bt sndr ..jem nenas ni bakeri xdek stok..jd kite bt sndr.. .
Utk ms akan dtg kena revised arge nye,sbb jem bt sndr lama nk msk dan nk kacau2 lg tak bg dia hangit wpun pakai periuk non stick .. harap2 cukup la jem ni..kalo xckp kena bt lg😂 🍍🍍
.
.
#homemadejemnenas #tartnenaspremium #tartnenascheese #tartnenasgulung #cookiesraya2019 #depavalicookies #syikahkitchen #fororderwhatsapp0192345451
9 0 13 hours ago
@mellys_tearoom Profile picture

@mellys_tearoom

Kalau beli yg ni kan, korang boleh share 2,3 orang tau..memang berbaloi..makan masa coklat cair, memang paduuu!!
MOUNTAIN LAVA BROWNIES
Price: rm23 (not including delivery)
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin

Kalau beli yg ni kan, korang boleh share 2,3 orang tau..memang berbaloi..makan masa coklat cair, memang paduuu!!
MOUNTAIN LAVA BROWNIES
Price: rm23 (not including delivery)
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin
12 2 16 hours ago
@mellys_tearoom Profile picture

@mellys_tearoom

Since ramai orang Jasin yg nak order, Kakmel open order utk JASIN trip 27.10 ni girlss!! So, jangan lepaskan peluang sebulan sekali ni girlss!🤩
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin

Since ramai orang Jasin yg nak order, Kakmel open order utk JASIN trip 27.10 ni girlss!! So, jangan lepaskan peluang sebulan sekali ni girlss!🤩
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin
25 1 16 hours ago
@mellys_tearoom Profile picture

@mellys_tearoom

Tak sah kalau tak order ni kan?? Haii la sayang...berapa bekas pula kakmel nak kena bawa balik melaka kali ni??🤔😁
Delivery: 27.10.19
Price: rm26 (not including delivery)
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin

Tak sah kalau tak order ni kan?? Haii la sayang...berapa bekas pula kakmel nak kena bawa balik melaka kali ni??🤔😁
Delivery: 27.10.19
Price: rm26 (not including delivery)
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin
26 2 17 hours ago
@mellys_tearoom Profile picture

@mellys_tearoom

Delivery: 27.10.19
Delivery from kl to pick up point: rm10
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #bazaarpaknil #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu

Delivery: 27.10.19
Delivery from kl to pick up point: rm10
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #bazaarpaknil #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu
23 0 20 hours ago
@mellys_tearoom Profile picture

@mellys_tearoom

Delivery: 27.10.19
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #bazaarpaknil #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin

Delivery: 27.10.19
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
It's all about chocolate girls!!
💘💘💘
Dibawakan istimewa dari @sukadessert untuk uols yg berada di MELAKA!
😍😍😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
Chocolate heaven @sukadessert
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies  #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #bazaarpaknil #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka #dessertmelaka #dessertsedap #sukadessertmelaka #uitmlendu #utem #kolejyayasansaad #uitmjasin
31 2 22 hours ago
@karyadapoeribu Profile picture

@karyadapoeribu

#Repost @karyadapoeribu
Jangan lupa untuk menyukai ❤️ & ikuti 👈 yach Anda mesti l Marilah kita, tetapi semangat kemas kini
• • • • •
AYAM SAJA MENTEGA @Rosita_kitchendiary menceritakan semula Sumber @sofia_cakery (terima kasih untuk resipi)
Bahan-bahan:
Fillet ayam 400gr, cincang, garam berpengalaman, lada, serbuk bawang putih (saya bawang putih terasa) Tepung 8 sudu tepung 1.5 sudu besar tepung jagung 1 goncangan telur dipukul . Sos Mentega: 1.5-2 sudu marjerin 1 bombay, dihiris 8 sudu besar kicap bahasa Inggeris 2 sudu sos tiram 2 sudu besar kicap 2 sudu sos tomato 1-2 sudu gula (saya 3 sudu besar) . Cara: • Campurkan tepung dan tepung jagung, masak ayam dalam telur yang dipukul, kemudian masukkan campuran tepung, goreng hingga masak, ketepikan. . • Campur semua bahan dalam sos mentega dalam mangkuk, kecuali bombay dan marjerin. . • Panaskan kuali, tambahkan 1/2 sudu marjerin untuk menghisap bombay, selepas bombay wangi, masukkan campuran sos mentega, kacau dengan baik. Kemudian masukkan 1 sudu marjerin, kacau sehingga marjerin telah cair, kemudian tambah tepung ayam goreng sebelum, kacau dengan baik. Sudah selesai! . .
Nota: Saya membuat setengah resipi untuk makan tengah hari, selebihnya adalah petang, jadi saya menyesuaikan ukuran saya sendiri. #duniaresepi

Jangan lupa follow ye 👇👇
@karyadapoeribu
@karyadapoeribu
@karyadapoeribu

#Repost @karyadapoeribu 
Jangan lupa untuk menyukai ❤️ & ikuti 👈 yach Anda mesti l Marilah kita, tetapi semangat kemas kini
• • • • • 
AYAM SAJA MENTEGA @Rosita_kitchendiary menceritakan semula Sumber @sofia_cakery (terima kasih untuk resipi)
 Bahan-bahan:
 Fillet ayam 400gr, cincang, garam berpengalaman, lada, serbuk bawang putih (saya bawang putih terasa) Tepung 8 sudu tepung 1.5 sudu besar tepung jagung 1 goncangan telur dipukul . Sos Mentega: 1.5-2 sudu marjerin 1 bombay, dihiris 8 sudu besar kicap bahasa Inggeris 2 sudu sos tiram 2 sudu besar kicap 2 sudu sos tomato 1-2 sudu gula (saya 3 sudu besar) . Cara: • Campurkan tepung dan tepung jagung, masak ayam dalam telur yang dipukul, kemudian masukkan campuran tepung, goreng hingga masak, ketepikan. . • Campur semua bahan dalam sos mentega dalam mangkuk, kecuali bombay dan marjerin. . • Panaskan kuali, tambahkan 1/2 sudu marjerin untuk menghisap bombay, selepas bombay wangi, masukkan campuran sos mentega, kacau dengan baik. Kemudian masukkan 1 sudu marjerin, kacau sehingga marjerin telah cair, kemudian tambah tepung ayam goreng sebelum, kacau dengan baik. Sudah selesai! . .
Nota: Saya membuat setengah resipi untuk makan tengah hari, selebihnya adalah petang, jadi saya menyesuaikan ukuran saya sendiri. #duniaresepi

Jangan lupa follow ye 👇👇
@karyadapoeribu 
@karyadapoeribu 
@karyadapoeribu
7 1 15 October, 2019
@honeyzah_kitchen Profile picture

@honeyzah_kitchen

Jom2 order dengan Kak Honey..yang pasti Kak Honey guna SCS BUTTER..semuanya homemade dan premium ingredients..jom wassap Kak Honey at 0129693767 #honeyzahkitchen #honeykitchen #cookieskl #cookiesviralpremium #cookiesraya2019

Jom2 order dengan Kak Honey..yang pasti Kak Honey guna SCS BUTTER..semuanya homemade dan premium ingredients..jom wassap Kak Honey at 0129693767 #honeyzahkitchen #honeykitchen #cookieskl #cookiesviralpremium #cookiesraya2019
214 3 14 October, 2019
@mellys_tearoom Profile picture

@mellys_tearoom

Extra cookies girlls!! VAMPIRE CADBURY
Rm38 (40pcs)

MAKMUR GAJUS
Rm37 (45-50pcs)
🌜⭐🌜⭐🌜⭐🌜⭐🌜⭐
Hurry up lovelies!! Place your order now at +60128332616😍😍😍 👉👉👉 #teamcaptainmel
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#bliciousbukancookiesbiasabiasa @cuppacakeblicious
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies #bliciousseries #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka
#deepavalicookies #deepavali #cookiesdeepavali

Extra cookies girlls!! VAMPIRE CADBURY
Rm38 (40pcs)

MAKMUR GAJUS
Rm37 (45-50pcs)
🌜⭐🌜⭐🌜⭐🌜⭐🌜⭐
Hurry up lovelies!! Place your order now at +60128332616😍😍😍 👉👉👉#teamcaptainmel
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#bliciousbukancookiesbiasabiasa @cuppacakeblicious
#kuihraya2019 #kuihrayamelaka #kuihrayakl #kuihrayasedap2019 #cookiesraya2019 #premiumcookies #bliciousseries #kuihrayapremium #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutraya #sayajualkeklapis #kuihrayaonline #cookiesraya #biskutrayapremium #agentkuihraya #agentneeded #kuihrayaviral #keklapispremium #sayajualkuihraya #sayajualbiskutraya #melaka #kuihrayamelaka
#deepavalicookies #deepavali #cookiesdeepavali
10 0 14 October, 2019
@wowcookies.official Profile picture

@wowcookies.official

Red Velvet Wowcookies. Warna merah memikat, rasa yang sangat padu dari bahan yang sangat premium. Anda penggemar cookies? WOWCOOKIES sangat sesuai untuk makan sebagai kudapan ❤️
.
.
Nak order wowcookies boleh terus WASSAP 011-2115 7525 ada klik link kat bio IG kami
.
.
#wowcookies #cookies #cookiescoklatchip #cookieschochip #cookiesredvelvet #cookiesedap #cookiesmurah #coklat #cookies🍪 #kekbatik #sayajualcookies #shahalam #cookiescoffee #coklatchip #chocolatechipcookies #doublechocolatechip #chocolatecake #selangor #cookieshahalam #shahalamcookies #fooddelivery #kekbatik #kekbatikwow #cookiesraya #cookiesraya2019 #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #cookiesmalaysia

Red Velvet Wowcookies. Warna merah memikat, rasa yang sangat padu dari bahan yang sangat premium. Anda penggemar cookies? WOWCOOKIES sangat sesuai untuk makan sebagai kudapan ❤️
.
.
Nak order wowcookies boleh terus WASSAP 011-2115 7525 ada klik link kat bio IG kami
.
.
#wowcookies #cookies #cookiescoklatchip #cookieschochip #cookiesredvelvet #cookiesedap #cookiesmurah #coklat #cookies🍪 #kekbatik #sayajualcookies #shahalam #cookiescoffee #coklatchip #chocolatechipcookies #doublechocolatechip #chocolatecake #selangor #cookieshahalam #shahalamcookies #fooddelivery #kekbatik #kekbatikwow #cookiesraya #cookiesraya2019 #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #cookiesmalaysia
11 1 13 October, 2019
@wowcookieshq Profile picture

@wowcookieshq

Red Velvet Wowcookies. Warna merah memikat, rasa yang sangat padu dari bahan yang sangat premium. Anda penggemar cookies? WOWCOOKIES sangat sesuai untuk makan sebagai kudapan ❤️
.
.
Nak order wowcookies boleh terus WASSAP 011-2115 7525 ada klik link kat bio IG kami
.
.
#wowcookies #cookies #cookiescoklatchip #cookieschochip #cookiesredvelvet #cookiesedap #cookiesmurah #coklat #cookies🍪 #kekbatik #sayajualcookies #shahalam #cookiescoffee #coklatchip #chocolatechipcookies #doublechocolatechip #chocolatecake #selangor #cookieshahalam #shahalamcookies #fooddelivery #kekbatik #kekbatikwow #cookiesraya #cookiesraya2019 #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #cookiesmalaysia

Red Velvet Wowcookies. Warna merah memikat, rasa yang sangat padu dari bahan yang sangat premium. Anda penggemar cookies? WOWCOOKIES sangat sesuai untuk makan sebagai kudapan ❤️
.
.
Nak order wowcookies boleh terus WASSAP 011-2115 7525 ada klik link kat bio IG kami
.
.
#wowcookies #cookies #cookiescoklatchip #cookieschochip #cookiesredvelvet #cookiesedap #cookiesmurah #coklat #cookies🍪 #kekbatik #sayajualcookies #shahalam #cookiescoffee #coklatchip #chocolatechipcookies #doublechocolatechip #chocolatecake #selangor #cookieshahalam #shahalamcookies #fooddelivery #kekbatik #kekbatikwow #cookiesraya #cookiesraya2019 #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #cookiesmalaysia
10 0 13 October, 2019
@wowcookies_hq Profile picture

@wowcookies_hq

Red Velvet Wowcookies. Warna merah memikat, rasa yang sangat padu dari bahan yang sangat premium. Anda penggemar cookies? WOWCOOKIES sangat sesuai untuk makan sebagai kudapan ❤️
.
.
Nak order wowcookies boleh terus WASSAP 011-2115 7525 ada klik link kat bio IG kami
.
.
#wowcookies #cookies #cookiescoklatchip #cookieschochip #cookiesredvelvet #cookiesedap #cookiesmurah #coklat #cookies🍪 #kekbatik #sayajualcookies #shahalam #cookiescoffee #coklatchip #chocolatechipcookies #doublechocolatechip #chocolatecake #selangor #cookieshahalam #shahalamcookies #fooddelivery #kekbatik #kekbatikwow #cookiesraya #cookiesraya2019 #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #cookiesmalaysia

Red Velvet Wowcookies. Warna merah memikat, rasa yang sangat padu dari bahan yang sangat premium. Anda penggemar cookies? WOWCOOKIES sangat sesuai untuk makan sebagai kudapan ❤️
.
.
Nak order wowcookies boleh terus WASSAP 011-2115 7525 ada klik link kat bio IG kami
.
.
#wowcookies #cookies #cookiescoklatchip #cookieschochip #cookiesredvelvet #cookiesedap #cookiesmurah #coklat #cookies🍪 #kekbatik #sayajualcookies #shahalam #cookiescoffee #coklatchip #chocolatechipcookies #doublechocolatechip #chocolatecake #selangor #cookieshahalam #shahalamcookies #fooddelivery #kekbatik #kekbatikwow #cookiesraya #cookiesraya2019 #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayamurah #cookiesmalaysia
5 0 13 October, 2019
@honey.kitchen Profile picture

@honey.kitchen

Golden Crunchy Cornflakes Berhantu 👻🌽 cookies ni bila makan memang berhantu sebab susah betul nak berhenti makn sebab sedap..yang pasti Kak Honey guna Scs Butter #cookieskl #cookiesviralpremium #cookiesraya2019 #honeyzahkitchen #honeykitchen

Golden Crunchy Cornflakes Berhantu 👻🌽 cookies ni bila makan memang berhantu sebab susah betul nak berhenti makn sebab sedap..yang pasti Kak Honey guna Scs Butter #cookieskl #cookiesviralpremium #cookiesraya2019 #honeyzahkitchen #honeykitchen
7 0 13 October, 2019
@honeyzah_kitchen Profile picture

@honeyzah_kitchen

Golden Crunchy Cornflakes Berhantu 👻🌽 cookies ni bila makan memang berhantu sebab susah betul nak berhenti makn sebab sedap..yang pasti Kak Honey guna Scs Butter #cookieskl #cookiesviralpremium #cookiesraya2019 #honeyzahkitchen #honeykitchen

Golden Crunchy Cornflakes Berhantu 👻🌽 cookies ni bila makan memang berhantu sebab susah betul nak berhenti makn sebab sedap..yang pasti Kak Honey guna Scs Butter #cookieskl #cookiesviralpremium #cookiesraya2019 #honeyzahkitchen #honeykitchen
21 1 13 October, 2019

Top #cookiesraya2019 posts

@dapurpnmomo_ Profile picture

@dapurpnmomo_

Dapur Puan Momo

Bila mood rajin nak merekod, edit video 😂😂😂. Onde-onde cookies in progress 🌿. 100% pure butter Scs + Hawaii Coconut + Gula Melaka + Pandan. Best selling cookies raya 2018. Should try, mmg akan jatuh cinta 🤗. Mur-mur jerk hakak jual. Rm 30 utk 50 pcs. Dah order ke belum? Kalau belum cpt2 tekan link di bio ya utk terus whatsapp hakak. In sya allah, puas hati 😉😉😉
.
.

#ondeondecookies #cookiesraya #cookies #cookiesraya2019
#cookieslover #cookiesjb #jbcookies #kuihraya #kuihraya2019 #kuihrayajb #semuasedapsedap #johorbahru #utmskudai #pulaiindah #lamanindah #homemade #homebaker #bakewithlove #bakerjb #premiumingredients #momocookiesraya2019 #riangriaraya2019 #bestselling

Bila mood rajin nak merekod, edit video 😂😂😂. Onde-onde cookies in progress 🌿. 100% pure butter Scs + Hawaii Coconut + Gula Melaka + Pandan. Best selling cookies raya 2018. Should try, mmg akan jatuh cinta 🤗. Mur-mur jerk hakak jual. Rm 30 utk 50 pcs. Dah order ke belum? Kalau belum cpt2 tekan link di bio ya utk terus whatsapp hakak. In sya allah, puas hati 😉😉😉
.
.

#ondeondecookies #cookiesraya #cookies #cookiesraya2019
#cookieslover #cookiesjb #jbcookies #kuihraya #kuihraya2019 #kuihrayajb #semuasedapsedap #johorbahru #utmskudai #pulaiindah #lamanindah #homemade #homebaker #bakewithlove #bakerjb #premiumingredients #momocookiesraya2019 #riangriaraya2019 #bestselling
195 9 7 May, 2019
@mila_jirin Profile picture

@mila_jirin

Arif...oooo Ariffff 😅
.
.
Ghost Finger ni MEMANG BERHANTUUUU....Dah makan lepastu ia akan menghantuiii...tak percaya??? Try la NGAP...lepastuuuu mesti cariii lagi 🤩😘... Macam mana nak dapatkan Ghost Finger ni???
.
.
FOLLOW IG @wanienanie_94
Atau IG @doorgift_popcornmurah
.
.
Atau kalau nak LAJU lagi whatsapp terus ke +6014.231.9407
.
.
#BetulSEDAP #TakTipu #ReviewIkhlas #MemangSEDAP
#MESTIBeli #KuihRaya #cookiesraya2019 #cookiesraya

Arif...oooo Ariffff 😅
.
.
Ghost Finger ni MEMANG BERHANTUUUU....Dah makan lepastu ia akan menghantuiii...tak percaya??? Try la NGAP...lepastuuuu mesti cariii lagi 🤩😘... Macam mana nak dapatkan Ghost Finger ni???
.
.
FOLLOW IG @wanienanie_94
Atau IG @doorgift_popcornmurah
.
.
Atau kalau nak LAJU lagi whatsapp terus ke +6014.231.9407
.
.
 #BetulSEDAP #TakTipu #ReviewIkhlas #MemangSEDAP
#MESTIBeli #KuihRaya #cookiesraya2019 #cookiesraya
2,270 23 14 May, 2019
Riang ria aidilfitri.

#theblackwhisk #raya2019 #cookiesraya2019
133 15 27 April, 2019
@dapurpnmomo_ Profile picture

@dapurpnmomo_

Dapur Puan Momo

Alhamdulilah. Done 60box Nutella Pod Raya. Actually open order saje-saje jerk sebenar yer 🙈🙈🙈. Just up iklan dkt status whatsapp jerk dgn insta story. Tak sangka ramai pulak peminat dia. Hehehe. Terima kasih sudi beli dgn saya 😘😘😘. Kali ni hakak buat 5 jenis Nutella Pod and use 100% Nutella ya. In sya allah puas hati and tak rugi beli ☺️☺️☺️
.
. 🍪 Magnum Almond ( Top selling)
🍪 Green Tea Latte
🍪 Red Velvet
🍪 Oreo Crunchy
🍪 Original .
.

In sya allah lepas raya nanti hakak open order lagi ya. Pada mana yg dah order dah boleh collect ya. Macehhh 🤗
.
.

#nutellapodraya #nutellapod #nutellapodsedap #nutellapodjb #nutellalovers #cookiesraya #cookies #cookiesraya2019 #cookieslover #cookiesjb #jbcookies #kuihraya #kuihraya2019 #kuihrayajb #semuasedapsedap #johorbahru #utmskudai #pulaiindah #lamanindah #homemade #homebaker #bakewithlove #bakerjb #premiumingredients #momocookiesraya2019 #riangriaraya

Alhamdulilah. Done 60box Nutella Pod Raya. Actually open order saje-saje jerk sebenar yer 🙈🙈🙈. Just up iklan dkt status whatsapp jerk dgn insta story. Tak sangka ramai pulak peminat dia. Hehehe. Terima kasih sudi beli dgn saya 😘😘😘. Kali ni hakak buat 5 jenis Nutella Pod and use 100% Nutella ya. In sya allah puas hati and tak rugi beli ☺️☺️☺️
.
. 🍪 Magnum Almond ( Top selling)
🍪 Green Tea Latte
🍪 Red Velvet
🍪 Oreo Crunchy
🍪 Original .
.

In sya allah lepas raya nanti hakak open order lagi ya. Pada mana yg dah order dah boleh collect ya. Macehhh 🤗
.
.

#nutellapodraya #nutellapod #nutellapodsedap #nutellapodjb #nutellalovers #cookiesraya #cookies #cookiesraya2019 #cookieslover #cookiesjb #jbcookies #kuihraya #kuihraya2019 #kuihrayajb #semuasedapsedap #johorbahru #utmskudai #pulaiindah #lamanindah #homemade #homebaker #bakewithlove #bakerjb #premiumingredients #momocookiesraya2019 #riangriaraya
1,211 28 1 June, 2019
@dopedoughmy Profile picture

@dopedoughmy

Kota Kinabalu

Back by popular demand! ❤️🍪❤️
.
Yesss! Our much raved-about cookies below are now OPEN for KK orders again!! Yay!
🍪 Red Velvet With Cream Cheese Cookies
🍪 Black Velvet Oreo Cream Cheese Cookies
.
ORDERS CLOSED on 18/5/2019.
Available for Kota Kinabalu only. Sorry KL folks!

We are warning you that you would not want to miss this window of opportunity!
.
For orders, please reach us through our FB Page or email us (link in our bio) now!
.
#dopedough #dopedoughmy #dopedoughcookies #chocolatechipcookies #cookiemonster #bakersmalaysia #cookiesmalaysia #redvelvetcookies #redvelvetcreamcheese #redvelvetcreamcheesefilling #cookiesraya #blackvelvetoreo #oreocreamcheesecookies #cookiesraya2019

Back by popular demand! ❤️🍪❤️
.
Yesss! Our much raved-about cookies below are now OPEN for KK orders again!! Yay!
🍪 Red Velvet With Cream Cheese Cookies
🍪 Black Velvet Oreo Cream Cheese Cookies
.
ORDERS CLOSED on 18/5/2019.
Available for Kota Kinabalu only. Sorry KL folks!

We are warning you that you would not want to miss this window of opportunity!
.
For orders, please reach us through our FB Page or email us (link in our bio) now!
.
#dopedough #dopedoughmy #dopedoughcookies #chocolatechipcookies #cookiemonster #bakersmalaysia #cookiesmalaysia #redvelvetcookies #redvelvetcreamcheese #redvelvetcreamcheesefilling #cookiesraya #blackvelvetoreo #oreocreamcheesecookies #cookiesraya2019
117 14 9 May, 2019
@jzbakery Profile picture

@jzbakery

Nampak seragam je kan??? Tau sebab apa? Sebab team timbang satu2 tau. Bayangkanlah ada beribu2 lemon. Jenuh depa timbang satu2. Nak buat camne. Keje ngan bekas engineer beginilah rupanya. Semua kena sukat satu2, timbangan kena tepat setiap satu adunan & wajib catat berapa dah buat. Abislahhh siapa keje ngan cik jue. Depa ni selalu dapat soalan MATEMATIK. Hari2 cik jue tanya, arini dapat buat banyak mana? Kira tak? .
.
.
Ada yang tanya ni apa? Yang ni inti tart mawar. Nak jadi cantik bulat pun kena ada teknik. Setiap kukis tu ada seni dia. Setiap satu2 kena belek. Boleh patah pinggang tau kalau keje dia gentel inti ja 😁😁😁
.
.
Kenapa susah2 nak buat kalau boleh beli jer? Harga tahun ni lagi murah dari tahun lepas tau! Yang ni LIMITED. Jarang buat EXTRA sebab kerja dia agak rumit. Buat base on order je
.
.
LAST ORDER 11/5
.
.
#jzbakery #minicake #fooddeliverymalaysia #fooddeliverykl #bakeryviralmalaysia #cakedeliverykl #chocindulgencecake #kekmurah #keksedap #jzbakerysquad #cookiesviral #cookiesraya2019 #kuihraya2019

Nampak seragam je kan??? Tau sebab apa? Sebab team timbang satu2 tau. Bayangkanlah ada beribu2 lemon. Jenuh depa timbang satu2. Nak buat camne. Keje ngan bekas engineer beginilah rupanya. Semua kena sukat satu2, timbangan kena tepat setiap satu adunan & wajib catat berapa dah buat. Abislahhh siapa keje ngan cik jue. Depa ni selalu dapat soalan MATEMATIK. Hari2 cik jue tanya, arini dapat buat banyak mana? Kira tak? .
.
.
Ada yang tanya ni apa? Yang ni inti tart mawar. Nak jadi cantik bulat pun kena ada teknik. Setiap kukis tu ada seni dia. Setiap satu2 kena belek. Boleh patah pinggang tau kalau keje dia gentel inti ja 😁😁😁
.
.
Kenapa susah2 nak buat kalau boleh beli jer? Harga tahun ni lagi murah dari tahun lepas tau! Yang ni LIMITED. Jarang buat EXTRA sebab kerja dia agak rumit. Buat base on order je
.
.
LAST ORDER 11/5
.
.
#jzbakery #minicake #fooddeliverymalaysia #fooddeliverykl #bakeryviralmalaysia #cakedeliverykl #chocindulgencecake #kekmurah #keksedap #jzbakerysquad #cookiesviral #cookiesraya2019 #kuihraya2019
348 5 7 May, 2019
Biskut Raya 2019
.
MyAidilfitri Cookies
.
Price: RM42
Quantity: 16pieces
☎️012-6817990
Pick up: Setiawangsa, KL 
Delivery: Grab (KL/Sel)
OPEN FOR AGENT
.
.
#biskutraya #biskutraya2019 #agenbiskutraya #raya2019 #cookiesraya #cookiesraya2019 #sugarcookiesmalaysia #fancycookiesmalaysia #cutecookies #kualalumpur #selangor #agentbiskutraya #agentbiskutraya2019 #fancycookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia
780 18 5 May, 2019